Újdonságok Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Újdonságok Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás"

Átírás

1 Cikktörzs Újdonságok A Cikktörzs Fájl menü / Cikktulajdonságokhoz fix értékek karbantartása menüpontban lehetőség van az egyes cikktulajdonságokhoz fix értékeket hozzárendelni. Így amikor a felhasználó ezt a tulajdonságot veszi fel egy cikkhez, akkor csak a lenyíló listából tud neki értéket adni. Beállítható, hogy egyes cikkcsoportokat ne lehessen webesként bejelölni. Szükséges rendszerparaméter: cikkcs_weben_ne. Értékeként azokat a cikkcsoport kódokat kell egymástól vesszővel elválasztva megadni, ahol le kívánjuk tiltani a Weben látszik jelölőnégyzet bejelölhetőségét. Ügyféltörzs tiltás kezelése besorolás: nagyon fontos Az ügyfelek tartozása esetén a letiltás kétlépcsőssé alakítható: csak készpénzre vásárolhat, akinek a fizetési határidő és a tiltási napok száma is lejártak - ez az eddigi működés -, és fejlesztésre került egy teljes tiltás is, amit egy új rendszerparaméter szabályoz. A tiltás mindkét szintjén igaz továbbra is, hogy az ügyfél egyedire, vagy vip-ra állításával megkerülhető. 1. Első szint: csak készpénzre vásárolhat az az ügyfél, akinél a legrégebbi fizetési határidejű számla + a törzsben nála (vagy ha ott nem, akkor globálisan a Rendszer / Beállítások / Általános / Beállítások lapon) megadott Tiltási napok számából kapott dátum lejárt. Rendelés, illetve szállítólevél készítése egy ilyen ügyfélnek a SAROS_UGYF_NO_REND illetve a saros_ugyfel_szallev_vihet rendszerparaméterek függvénye. 2. A második szint beállításához szükséges új rendszerparaméter: saros_ugyfel_teljes_tiltas_napok. Értéke azoknak a napoknak a száma, amely napnál régebbi tartozás esetén az ügyfél egyáltalán nem vásárolhat, nem készülhet számára még készpénzes rendelés/szállítólevél/számla sem. Készlet Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás raklapszám szerint sablonból) Működése: A program bekér egy raklapszámot. Időben visszafelé maximum 20 napig nézi a raklapokat. A következő felugró ablakban meg kell adni a nyomtatni kívánt darabszámot:

2 Ezután ki kell választani a nyomtatás alapjául szolgáló Word sablon dokumentumot. A nyomtatáshoz használható sablonkarakterek: ##SRak## Raklapszámot jelenít meg, ami a készletbizonylathoz tartozik. ##Dbszam## Darabszámok megjelenítése. ##KB## Bizonylatszám ##UN## Ügyfél rövid név ##UTN## Ügyfél neve: először az ügyféljellemzőkben megadott nevet keresi az "ugyfjellkodszamlara" rendszerparaméterben tárolt tulajdonság alapján; ha ilyen nincs, akkor az Ügyféltörzsben használt Teljes nevet. ##SC## Kimozgás esetén: Saját cég címe ##SZC## Kimozgás esetén: Szállítási cím ##SM## Szállítás módja ##RAKLAP## Raklap A sablonban táblázatban kell szerepeltetni! ##JG## Jogkód ##TuV## Szállítási kör ##TuN## Szállítási nap Példa: Készlet/vevőszámla Készletkód göngyöleg azonosítója szállítólevélen és vevőszámlán feltüntetésre kerül, amennyiben a nyomtatási paraméterezőn a Polc/gyártásszám (készletbizonylaton) illetve a Készletkódot fel kell tüntetni (vevőszámlán) jelölőnégyzetek be vannak jelölve.

3 Paraméterezhető, hogy a Göngyöleg felirat helyett a program milyen megnevezést írjon ki az azonosító elé. Szükséges rendszerparaméter: gongyoleg_felirat_cserel, értékeként azt a megnevezést kell megadni, amelyet a Göngyöleg felirat helyett kívánunk használni szállítólevélen és vevőszámlán. Rendelés/Készlet/Számla besorolás: nagyon fontos Az es verziótól megváltozott a program működése azoknál a cégeknél, ahol bruttó eladási ár megadást használtak a bizonylat felviteli képernyőkön. A korábbi verziókban az engedményes ár mezőben nettó árat várt, mostantól azonban itt is bruttó árat vár a program! A funkció az alábbiak szerint bővült: Rendelés, Készlet, Számla modulokban a tételek árainak bevitelét szabályozhatjuk a BRUTTO_EDITTETELAR személyparaméterrel. Ettől a verziótól a paraméter működése megváltozott. A személyparaméter mostantól 4-féle értéket vehet fel az alábbiak szerint: o 0 érték esetén: A tétel Egységár mezője (nettó egységár), az Eng.% (engedmény százalékban) mező és az Eng.ár (nettó engedményes ár) mezők szabadon szerkeszthetőek. Bármelyiket is módosítjuk, a program automatikusan átszámolja a többi mezőt is.

4 o 1 érték esetén: A tétel felvitelekor bruttó egységárat tudunk megadni, és az alatta megjelenő engedményes ár is bruttó lesz. A Bruttó egységár mező, az Eng.% (engedmény százalékban) mező és a Br.en.ár (bruttó engedményes ár) mezők szabadon szerkeszthetőek. Bármelyiket is módosítjuk, a program automatikusan frissíti a többi mezőt is. o 2 érték esetén: Ugyanúgy működik, mint az 1-es értéknél, de itt megjelenik egy Nettó egységár mező is. Ez is szabadon szerkeszthető. Itt is igaz az, hogy akár a bruttó egységárat változtatjuk meg, akár az engedmény %-os értékét, akár a bruttó engedményes árat, vagy a nettó egységárat, a program azonnal átszámolja a többi árat is. o 3-as érték esetén: Hasonló a 0 értékkel működéshez, azzal a különbséggel, hogy megjelenik egy bruttó egységár mező. Ami szintén szerkeszthető, és ha megváltoztatjuk, akkor automatikusan átszámolódik a nettó egységár és az engedményes ár is.

5 Kérjük, ahol az eddigiek során alkalmazták ezt a paramétert, és frissítenek erre a verzióra, vizsgálják felül a jelenlegi beállításukat, szükség esetén módosítsák azt a ctrl+shift+f2-es ablak Személyparaméterek fülén. Beállítási kérdés esetén forduljanak terméktámogatásunkhoz. A teleprejt rendszerparaméter 1 értéke esetén, ettől a verziótól a felhasználó korlátozása a következőképpen alakul: o Az Árképzés ablakban az Átárazás, eladási árképzés (1.) fül, és az Árak törlése/karbantartása (4.) fül elérhető, de csak saját telephelyre vonatkozóan; az Árképzés (2.), és a Szerződött ár (3.) fül továbbra sem használható. o o Rendelés/Készlet/Számla modulokban a bizonylat tételsorán az Egységár mezőn duplakattintásra megjelenő Egyéb árak ablakban az adott cikkre vonatkozóan csak a saját telephely adatai jelennek meg. Rendelés/Készlet/Számla modulokban az Egyebek menü/árazási segédablak árréssel funkciója is elérhető az adott telephely adataival. Szállító számla Skontó érvényesítése Számla/Fizetendő ablakban Az utalási csomag összeállításakor a Scontó érvényesítése/törlése az összes számlán gombbal az összes utalandó számlára vonatkozóan törölni vagy érvényesíteni lehet a skontót. A gomb használata automatizálható. Az utalasnal_automatikus_sconto rendszerparaméter 1 értéke esetén a gomb megnyomása nem szükséges a skontó érvényesítéséhez, a skontót az összes számlán. Kitöltés gombra automatikusan érvényesíti a

6 Pénztár besorolás: nagyon fontos Pénztárbizonylaton automatikus 5 Ft-ra kerekítés Paramétertől függően beállítható, hogy a program automatikusan 5-el osztható összegre kerekítse a pénztárbizonylatokat. Működése: A pénztárbizonylat rögzítésnél abban az esetben, ha a bizonylat tételeinek összege nem 5-el osztható, akkor a rendszer a különbözetet egy előre meghatározott előírástípussal automatikusan ráteszi a pénztárbizonylatra. Bizonylat módosításakor automatikusan leveszi a program a kerekítési tételt, majd a módosítás végén szükség szerint újragenerálja azt. Szükséges paraméterezés: 1. Fel kell venni a rendszerben egy előírástípust, amit a program automatikusan fel fog tenni a pénztárbizonylatra. Az előírástípus kódját kell a rendszerparaméter értékeként megadni. 2. A penztar_5re_kerekit rendszerparaméter értékeként be kell állítani a használni kívánt előírástípus kódját. Az automatikus kerekítési összeget ezzel az előírástípussal fogja rátenni a program a pénztárbizonylatra. 3. A Törzsek/Pénzügy/Bankszámlák, pénztárak törzsben azoknál a pénztáraknál, amelyekre alkalmazni szeretnénk az automatikus kerekítést, be kell jelölni az Automatikus kerekítés (0-ra, 5-re) jelölőnégyzetet.

7 Pénzügyi kimutatások A Főképernyő / Törzsek / Általános menüpont alatt szereplő régi, EU előtti ÁFA bevallás almenüpont megszűnt, az újabb, ÁFA bevallás EU-s almenüpont lett átnevezve ÁFA bevallásra. Ezentúl csak ez érhető el. A Kimutatás / Pénzügy / ÁFA kimutatások / EU-s menüpont megszűnt, az alatt szereplő kimutatások átkerültek a Kimutatás / Pénzügy / ÁFA kimutatások menüpont alá. A Kimutatás / Pénzügy / ÁFA kimutatások / Összesítő részletezve kimutatásban új szűrési lehetőségek: Adószám helyett ügyfélkód A szűrőfeltételt = I értékkel megadva a kimutatásban az adószám helyett az ügyfél kódja jelenik meg. KP vevő nevének meghatározása (I) A feltételt =I értékkel megadva a Kp vevő/szállító ügyfélre kiállított számlák esetében a kimutatásban megjelenik az ügyfél neve. Ez az információ a vevőszámlák esetében a megjegyzés rovatban le van mentve, azonban szállító számla esetén a megjegyzés mező első 30 karakterét fogja megjeleníteni a lista. További változások: A kimutatást képernyőre lekérve a rendezettség szállító esetében iktatószám szerinti, vevő esetében számlaszám szerinti növekvő sorrendben történik. A kimutatást Excel II kimenetre lekérve a pénzügyi bizonylat száma és dátuma megjelenik az utolsó két oszlopban (több kiegyenlítés esetén az első). A Kimutatás / Pénzügy / Vevő/Szállító egyenlegek valamennyi listájában lehetőség van a függő tételek nélkül is lekérni a kimutatást. A függő tételek sorait a listában a b: függő bank, p: függő pénztár betűkkel jelöljük. Ezen sorok nélkül a Függő tételek nélkül (1/0)=1 szűrőfeltétel megadásával kehet lekérni a kimutatást. Kassza program Az Uzenet_Tulajd_Ert rendszerparaméter hatását kibővítettük a Kassza programra is. Amennyiben a paraméter értékeként beállítjuk az üzenetet tartalmazó cikktulajdonság nevét (tulajdonság neve pl. Üzenet), és olyan cikket teszünk a bizonylatra, ami rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, akkor a cikket kiválasztva egy felugró üzenetet kapunk a tulajdonság értékével. A funkció a Kassza programon kívül a Rendelés/Készlet/Számla modulokban is elérhető. Például a cikkszámú cikk rendelkezik az Üzenet nevű tulajdonsággal, Ellenőrizd a termék sértetlenségét! értékkel:

8 Raktár automatizálás Beállítható, hogy a Cikk ellenőrzés ablakban a "Kp.vevő/szállító" (3-as kódú) ügyfélre érvényes bruttó egységár jelenjen meg (ennél az ügyfélnél megadott ártípusos ár + engedmény vagy a rá érvényes szerződött ár bruttóban). A funkció használatához a trekker_bruttoar rendszerparamétert kell 1-es értékkel beállítani.

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Comp-Sys Fo ko nyv-sza mla za s Program Felhaszna lo i leı ra s a 2013.01.01.-to l e rve nyes programmo dosı ta sokhoz

Comp-Sys Fo ko nyv-sza mla za s Program Felhaszna lo i leı ra s a 2013.01.01.-to l e rve nyes programmo dosı ta sokhoz Comp-Sys Fo ko nyv-sza mla za s Program Felhaszna lo i leı ra s a 2013.01.01.-to l e rve nyes programmo dosı ta sokhoz Tartalom 1 Pénzforgalmi ÁFA... 2 1.1 Pénzforgalmi ÁFA választásának beállítása...

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

CobraConto.Net v0.50 verzió

CobraConto.Net v0.50 verzió CobraConto.Net v0.50 verzió - Új: Kötelezettségek kezelése: A bérszámfejtés, járulékok, külön eljárással megállapított adók, import áfa és saját vállalkozásban megvalósított beruházás áfa tételeinek vegyes

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program.

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv,, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó modulokat érintő változásokról és fejlesztésekről.

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

Letiltások kezelése. A letiltásokat alapértelmezetten letiltási sorrendben jeleníti meg a program, ami a nyilakkal módosítható.

Letiltások kezelése. A letiltásokat alapértelmezetten letiltási sorrendben jeleníti meg a program, ami a nyilakkal módosítható. Letiltás rögzítése A Személyi adatokban, a Levonások/Letiltások/Jöv. gomb segítségével rögzíthetőek letiltások és levonások az adott személyekhez. A felrögzített letiltásokról a program analitikát vezet,

Részletesebben

Pénzügy modul Folyószámla felhasználói leírása

Pénzügy modul Folyószámla felhasználói leírása Pénzügy modul Folyószámla felhasználói leírása 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés...3 1.1 Vevői -és szállítói oldal jogosultság beállítása...4

Részletesebben

Partner hitelkeret kezelés, lejárt tartozásra figyelmeztetés

Partner hitelkeret kezelés, lejárt tartozásra figyelmeztetés Partner hitelkeret kezelés, lejárt tartozásra figyelmeztetés 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1 Tartalomjegyzék Bevezetés...3 A rendszer használata előtt elvégzendő

Részletesebben

MARSO Webáruház ismertető

MARSO Webáruház ismertető MARSO Webáruház ismertető Tartalom Bejelentkezés... 2 Új jelszó generálása... 3 Kezdőoldal... 4 Abroncs, felni keresés, rendelés összeállítása... 6 Kosár áttekintése képernyő... 9 Nyitott rendelések áttekintése...

Részletesebben

Általános Integrált Rendszer

Általános Integrált Rendszer Kiskereskedelmi számlázó rendszer (AIR_KISKER_SZLA) segédlet Számlázó program azonosítója: 3.0 Dokumentum verzió száma: 3.0 Készült: 2016.09.06 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 1 Bevezetés... 3 2

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek rendelése modul

Nem gyári alkatrészek rendelése modul Nem gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban

Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban A Személyi adatokban, a Levonások/Letiltások gomb segítségével rögzíthetőek letiltások és levonások az adott személyekhez. A felrögzített

Részletesebben

Alkatrészböngésző modul

Alkatrészböngésző modul Alkatrészböngésző modul 1. Bevezetés... 2 2. Képernyő elemei... 2 2.1. Gyári cikktörzs és Nem gyári cikktörzs... 2 2.2. Készletek... 2 2.3. Árak... 3 2.4. Adatok... 3 2.5. Cikkszámkövetési lánc... 4 2.6.

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

HÍRLEVÉL június. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL június. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012. június Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 júniusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

Banki export leírás. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el.

Banki export leírás. A modul egy erre használatos termékszám aktiválása után érhető el. Banki export leírás Célja: A Banki export a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a kintlévőséges szállító számlákról, valamint a túlfizetett vevői számlákról készít utalási fájlt, mely a banki rendszerbe

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Készlet, Menetlevél, Univerzális számlázó, Vezetői információk modulokat

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012.január Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonatok fájljainak beolvasását és abból

Részletesebben

PÉNZTÁR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

PÉNZTÁR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV PÉNZTÁR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 4S SOFTWARE KFT 3523 MISKOLC PF.: 71 4ssoftware@4ssoftware.hu Preisler Ferenc Robonyi Teréz TEL.: 46/324-643 20/360-8478 20/980-8864 1. A PROGRAM TELEPÍTÉSE ÉS INDÍTÁSA Lehetőség

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

CobraConto.Net v0.46 verzió. Általános. Pénzügy

CobraConto.Net v0.46 verzió. Általános. Pénzügy CobraConto.Net v0.46 verzió Általános Tallózó ablakok TXT export funkciója: ha a szám ezres elválasztót tartalmaz, az Excel szövegnek ismeri fel. A Windows alapértelmezett ezres elválasztója az ún. "nem

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. Kontírozás... 4 1.3. Bankkivonatok rögzítése... 6 1.4. ÁFA bevallás... 7 2. ALKATRÉSZKERESKEDELEM...

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

A PC Connect számlázó program kezelése.

A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett számlázó program. A számlázót az asztalon található PC Connect számlázó ikonnal

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Iktatás modul. Kezelői leírás

Iktatás modul. Kezelői leírás Iktatás modul Kezelői leírás 1 C.) Iktatás modul A modul kezelése történhet a menürendszerből, illetve az Iktatás modul fülén lévő ikonok segítségével. Az Iktatás modul önállóan vagy más modulok törzsadatait

Részletesebben

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben:

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben: CobraConto.Net v0.36 verzió Újdonságok a CC-Net-ben: Számlakészítés Adószám A Program működése: A program automatikusan beemeli az adószámot a számlára, EU-s ügylet esetén az EU-s adószámot, ha nem talál

Részletesebben

Készlet nyilvántartó

Készlet nyilvántartó Készlet nyilvántartó Szécsy Számítáatechnika 4080 Hajdúnánás, Ady krt. 21. 06 30 34 54 101 06 52 381 163 info@szecsy.hu www.szecsy.hu Belépés A lista lenyítása. A lenyíló listából az adatrögzítést végző

Részletesebben

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után Számlakészítés Funkcióbővülés: Alap számlaformátumon a tételekhez tartozó értékesítési rendelés bizonylatszám és az ügyfél által adott beszerzési szám megjelenítése bekapcsolható az Admin programban az

Részletesebben

Leltárív karbantartás modul

Leltárív karbantartás modul Leltárív karbantartás modul 1. Bevezetés... 2 2. Manuális rögzítés - Leltárív segítségével... 2 3. A leltár gépen történő rögzítése... 4 3.1. Alkatrészek egyenként történő berögzítése... 6 o Alkatrészek

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 szeptemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv DokiRex.SQL Betegnyilvántartó szoftver (továbbiakban: program) Felhasználói kézikönyv Számlázás modul Kézikönyv és vonatkozó induló program verzió: [v16.1.xx] Az ahol az xx tetszőleges köztes alverzió

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Partnerképernyőket (egyszerűsített és szerződés alapú) érintő változás

Tisztelt Ügyfelünk! Partnerképernyőket (egyszerűsített és szerződés alapú) érintő változás Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Iktató, Készlet, Pénztár, Univerzális számlázó, Vizes számlázó, Kommunális

Részletesebben

FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA

FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA A törzsadatok kialakítására a következő sorrendet javasoljuk: 1.) Rovattörzs kialakítása: elsődleges fontosságú, mivel a kötelezettségvállalás a rovatok

Részletesebben

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8 Értesítő modul 1. Bevezetés... 2 2. Általános kimenő számla előleg kibocsátása... 2 3. Stornózás... 8 1 1. Bevezetés 1. ábra Az Értesítő modul az Előleg bekérő értesítők központi kibocsátó helye. Ez a

Részletesebben

Teszt autók mozgatása modul

Teszt autók mozgatása modul Teszt autók mozgatása modul 1. Bevezetés... 2 2. Szűrési feltételek... 2 3. Új gépjármű teszt autóvá történő minősítése... 3 4. Teszt gépjármű mozgatása... 6 5. Teszt gépjármű visszavétele... 8 1 1. Bevezetés

Részletesebben

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése Precíz Info a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése PRECÍZ Integrált Ügyviteli Rendszerben a Pénzügyi moduljának elindítása A Microsoft, az ActiveX, az IntelliMouse,

Részletesebben

HÍRLEVÉL július. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL július. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012. július Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 júliusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Kísérő okmányok felvitele

Kísérő okmányok felvitele Kísérő okmányok felvitele Ez a menüpont lehetővé teszi, hogy direkt módon lehessen borkísérő okmányokat készíteni, az áttekintés használata nélkül. Borkísérő okmányok A menüpont a borkísérő okmányok karbantartására,

Részletesebben

Univerzális modult érintő változások, módosítások

Univerzális modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális Számla, Iktató, Pénztár

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL Budapest, 2013. november 08. 1. CÉLKITŰZÉS A fő cél, hogy az OL Munkaidő Rendszerből kinyert jelenlét

Részletesebben

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt.

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt. Banki utalás fájl segítségével a kiegyenlítendő szállítói számlák utalás állományának elkészítését teszi lehetővé a program. Banki utalás fájl készítésére csak a RAXLA program alkalmas. Banki utalás fájl

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Pénzügy modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Pénzügy modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Pénzügy, Pénztár, Univerzális számlázó, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó,

Részletesebben

Kézikönyv Skontó kezelése a belföldi beszerzési számlákban

Kézikönyv Skontó kezelése a belföldi beszerzési számlákban Kézikönyv Skontó kezelése a belföldi beszerzési számlákban Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 ADÓKULCS - ÜRES... 8 3 ADÓKULCS - MEGJELENÍTÉS [1 AFA1 ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓ 27 %] 9 4

Részletesebben

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez A szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletek lehetővé teszik a berendezéstulajdonosok, üzemeltetők

Részletesebben

Gépjármű értékesítési akciók modul

Gépjármű értékesítési akciók modul Gépjármű értékesítési akciók modul 1. Bevezetés... 2 2. Új gépjármű értékesítési akció felvitele... 3 2.1. Gépjárműhöz tartozó értékesítési akciók... 5 2.1.1. Konkrét modellre történő értékesítési akció...

Részletesebben

Hírlevél 2007. április Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2007. II. negyedév Tartalomjegyzék Készlet modul... 3 Aktuális elszámoló ár Számlázás modul... 4 Partnerek

Részletesebben

"Mozaik" Integrált Ügyviteli Rendszer v7.0 - Iktatás modul 1/6

Mozaik Integrált Ügyviteli Rendszer v7.0 - Iktatás modul 1/6 1/6 Iktatás modul Az iktatás modul a MOZAIK ügyviteli rendszer része, önállóan is képes üzemelni. A modul feladata a beérkező és kimenő dokumentumok nyilvántartása az adminisztráció könnyítése. Az Iktatás

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

Az Intrastat modul használata

Az Intrastat modul használata Az Intrastat modul használata Beállítások A Beállítások / Rendszer beállítások Általános fülön a Szerződés alapján történő áru kezelése és működése választóval tudjuk meghatározni, hogy az intrastat adatlekérést

Részletesebben

A program jelenleg az import illetve az intrastat adatok alapján tudja elkészíteni a jelentést, kizárólag kötelezettséget tud lekérdezni.

A program jelenleg az import illetve az intrastat adatok alapján tudja elkészíteni a jelentést, kizárólag kötelezettséget tud lekérdezni. Leírás a Kompakt ZOLL v5 vámszoftverben elérhető környezetvédelmi termékdíj jelentéshez tartozó modulról. A program jelenleg az import illetve az intrastat adatok alapján tudja elkészíteni a jelentést,

Részletesebben

1. Bevezetés Készletek menüpont Gyári alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása Egyéb alkatrészkészletek raktáron

1. Bevezetés Készletek menüpont Gyári alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása Egyéb alkatrészkészletek raktáron Kitárolás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Készletek menüpont... 4 2.1. Gyári alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása... 4 2.2. Egyéb alkatrészkészletek raktáron belüli mozgatása... 5 2.3. Gyári alkatrészkészletek

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

HÍRLEVÉL március. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL március. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2013. március Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2013 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

CobraConto.Net v0.54. verzió

CobraConto.Net v0.54. verzió CobraConto.Net v0.54. verzió Általános: 1. Hírcsatorna működése átdolgozásra került: - több csatorna is beállítható - user-hez rendelhető beállítások (hírcsatornák, verziófigyelés, automatikus lekérdezés

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2017.4 VERZIÓHOZ Változások a V2017.3 verzió kiadása után Admin Javítás: Az internetes nyomtatvány frissítő menüpontra történő kattintás hibát jelzett, ha az egyik nyomtatványnál kikapcsoltuk

Részletesebben

Átutalási csomag karbantartó modul

Átutalási csomag karbantartó modul Átutalási csomag karbantartó modul 1. Bevezetés... 2 2. Új átutalási csomag felvitele... 2 2.1. Új tétel felvitele... 4 2.2. Átutalási csomag tétel törlése... 8 2.3. Bankszámlaszám módosítása... 8 2.4.

Részletesebben

Pénztár 1 Pénztár bevétel. 11 Felvét bankból

Pénztár 1 Pénztár bevétel. 11 Felvét bankból Pénztár 1 Pénztár bevétel 11 Felvét bankból Ebben a menüpontban lehet rögzíteni a bankból felvett készpénzt. A képernyő felső részén megjelenik,hogy melyik pénztárban vagyunk. Pénztár váltás a 8-as menüpontban

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.3 VERZIÓHOZ. Változások a V2015.2 verzió kiadása után. Általános információk. Javítás

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.3 VERZIÓHOZ. Változások a V2015.2 verzió kiadása után. Általános információk. Javítás TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.3 VERZIÓHOZ Változások a V2015.2 verzió kiadása után Általános információk Javítás - A 2015.2 verzió kiadásával, valamint az SAP által kiadott újabb szervizcsomag telepítésének

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át:

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át: 1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban 1.1 Bizonylat ellenőrzés és automatikus kontírozás A 2014 évi számviteli változások miatt a Készlet programban is szükségessé válik a kontírozás,

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített Forintban és devizában vezetett bankszámlakivonatok.xml típusú

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 17 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes

Részletesebben

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz Kifizetések kezelése 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz 1.1 Pénzügyi kódok menüponttól indulva Pénzügyek (kék menüpont, csak lenyitni + jelnél)(78600)/kifizetési jogcímek (jogcím kiválasztása)

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek Partnerek modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Új partner felvitele... 4 3. Az új partner felvitele ablak és a kijelölt partner adatainak módosítása ablak menüpontjai 6 3.1. Kapcsolatok menüpont... 6 o Kedvezmények

Részletesebben

Jövedéki engedélyes kereskedelmi tevékenység

Jövedéki engedélyes kereskedelmi tevékenység Jövedéki nyilvántartás beállítása 1. 2. Első lépésként a főmenübe kell beállítani, hogy a cég jövedéki nyilvántartást vezet. A beállítás a Cégadatok/Cégbeállítások/Cégadatok menüpont Könyvvezetés, adózás

Részletesebben

R e n d e l ő i a d m i n i s z t r á c i ó s p r o g r a m

R e n d e l ő i a d m i n i s z t r á c i ó s p r o g r a m IGLU Software (06-20) 537-33-21 info@iglu.hu www.iglu.hu R e n d e l ő i a d m i n i s z t r á c i ó s p r o g r a m Programfrissítések leírása 2011 (utolsó : 14 - Rendelő 2011-12-01 3.6.3d - 13. oldal

Részletesebben

Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban

Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 ADÓKULCS - ÜRES... 8 3 ADÓKULCS - MEGJELENÍTÉS [0 AFA0 ÁFÁBA NEM TARTOZÓ TÉTELEK, EXPORT

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Kommunális számlázó, Univerzális számlázó, Távhő

Részletesebben

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató HONDA K2D webmodulok Használati útmutató Tartalomjegyzék 1. ALKATRÉSZKERESKEDELEM, SZERVIZ... 3 1.1. ALKATRÉSZ WEBSHOP... 3 1.1.1. Bejelentkezés... 3 1.1.2. Keresés... 4 1.1.3. Rendelés... 6 1.1.4. Korábbi

Részletesebben

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani.

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani. Telepítés A programot a letöltött telepítőprogrammal lehet telepíteni. A telepítést a mappában lévő setup.exe fájlra kattintva lehet elindítani. A telepítő a meglévő QGSM7 szoftver adatbázisát törli. Ezután

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések Ipari és kereskedelmi rendszer

Gyakran ismételt kérdések Ipari és kereskedelmi rendszer Gyakran ismételt kérdések Ipari és kereskedelmi rendszer Tartalom 1 Nem lehet felvenni új üzemeltetőt és nem lehet módosítani vagy törölni sem, pedig van rendszergazdai jogosultság. Mi az oka?... 3 2 Miért

Részletesebben

Astra áttöltés Dimension-be

Astra áttöltés Dimension-be Astra áttöltés Dimension-be Az Astra-Dimension átállással kapcsolatosan a következő feladatokat kell végrehajtani. Kérem, olvassa át ezt a dokumentációt, hogy az áttöltés hiba nélkül történjen meg. Az

Részletesebben

Gyári alkatrészek modul

Gyári alkatrészek modul Gyári alkatrészek modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Riportok... 3 2.2. Csoportos beállítás... 3 2.3. Kapcsolatok... 5 2.4. Cikkszámkövetése ellenırzése... 5 2.5. Elıtér és háttértörzs...

Részletesebben

Tartalomjegyzék

Tartalomjegyzék Manager program 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Intézmény adatai Szakmák adatai Visszahívás adatai Személy csoportok adatai Személyek adatai Részleg adatai Műtéti árlista adatai Érzéstelenítés árlista adatai

Részletesebben

Felhasználói. kézikönyv. Forint házipénztár rendszer Szerkesztés lezárásának ideje: március 1.

Felhasználói. kézikönyv. Forint házipénztár rendszer Szerkesztés lezárásának ideje: március 1. Felhasználói kézikönyv Forint házipénztár rendszer Szerkesztés lezárásának ideje: 2015. március 1. I. Bevezető... 3 II. Házipénztár... 4 II.1 Kiadási bizonylat... 6 Bizonylatkészítés... 6 Újranyomtatás...

Részletesebben

W_Pénzügy felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Pénzügy

W_Pénzügy felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Pénzügy Felhasználói dokumentáció W_Pénzügy 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér ki az a Windows operációs rendszer használatának

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Univerzális számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél moduljait

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz. Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz. Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után Pénzügy - Az Állományok felügyelete/bekérőlevél állományok menüpont hatására megnyíló ablakból

Részletesebben

DOAS data export. DOAS data export Budapest, Egressy út Telefon: ; fax: DOAS_data_export_v01.

DOAS data export. DOAS data export Budapest, Egressy út Telefon: ; fax: DOAS_data_export_v01. DOAS data export 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 DOAS_data_export_v01.odt 13 / 1 1 A funkció leírása Az alábbi dokumentáció bemutatja a DOAS rendszerben megtalálható

Részletesebben

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot.

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot. Általános 1. Fejlesztésre került a frissítések automatikus keresése: A Beállítások / Működés / Általános menüpontban bekapcsolható, hogy a rendszer indulásakor automatikusan keressen frissítéseket. A keresés

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Tárgyi eszköz... 2 1.2. Főkönyv... 3 2. SZERVIZ... 8 2.1. Munkalap... 8 3. ALKATRÉSZKERESKEDELEM... 10 3.1. Vevői alkatrész rendelés/alkatrész

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához

FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS a DIMSQL Integrált Számviteli Rendszer Bankterminál moduljának használatához www.dimenzio-kft.hu Tartalomjegyzék 1. A dimsql.ini fájl beállítása... 3 2. Védelmi kódok megadása... 4

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben