Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi Tankerülete I. KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK VIZSGÁLATA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi Tankerülete I. KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK VIZSGÁLATA"

Átírás

1 Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi Tankerülete OM azonosító: Intézmény neve: Bátai Hunyadi János Általános Iskola Címe: 7149 Báta Fő út 174. I. KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK VIZSGÁLATA Az intézmény bemutatása Intézményünkben nappali tagozatos, általános iskolai képzés folyik. A frontális osztálymunkán kívül óráink szervezésénél 60 %-ban alkalmazzuk a kooperatív tanulásszervezési eljárásokat és módszereket. Tanulói összetételünk megkívánja a differenciálást. A hatékonyabb tanulást segíti elő a projektoktatás, valamint az IKT eszközök alkalmazása a tanórákon és a tanórán kívüli tevékenységekben. Tanórán kívüli tevékenységeink spalettája sokszínű. Kínálatunk tartalmazza a tehetséggondozó szakköröket, a különböző területeket átfogó sporttevékenységet, a projekteket, erdei iskolát, kirándulásokat, táborozásokat. Intézményünkben feladatokra szerveződő team-munka folyik. Adott csoportok végzik a különböző átmeneteket segítő tevékenységeket.(óvoda-iskola átmenet, alsó és felső tagozat közötti átmenet, pályaorientáció) Ezeken kívül működik Mérés-értékelés munkacsoport, Iskolai Környezeti Csoport, Módszertani adaptációs csoport. Intézményünkben 13 pedagógus dolgozik (1 férfi, 12 nő). Közülük 4 fő tanítói, 2 fő tanítói és tanári, 2 fő tantói és gyógypedagógiai képesítéssel, 5 fő tanári képesítéssel rendelkezik. 2 fő szerzett szakvizsgát. Intézményünk több sikeres pályázatot valósított meg. TÁMOP kompetenciaalapú oktatás TÁMOP jó gyakorlatok kidolgozása, mentorképzés TÁMOP szakmai műhelymunkák szervezése és tartása a bevont érdeklődő intézményekkel Számos iskolának tartottunk tréningeket és hospitálásokat tanórákon, így adtuk át módszereinket, jó gyakorlatainkat, ezáltal szakmai kapcsolatokat építettünk, ápoltuk más intézményekkel pályázatokon keresztül a kapcsolatainkat. Ezeket a kidolgozott saját jó gyakorlatokat jelen pillanatban is alkalmazzuk intézményünkben (TAN-TAN, projektek) ben teljes körű felújítás történt (tető, nyílászárók, teljes aljzatcsere, mellékhelyiségek teljes felújítása, külső és belső akadálymentesítés, világítás felújítása).

2 2012-ben napkollektorok elhelyezésére került sor az áramfelhasználás csökkentése érdekében. Ebben a 10 éves időszakban megtörtént az iskolabútorzat teljes cseréje (pad+szék). Informatikai eszközeinket folyamatosan újítottuk fel és korszerűsítettük. (digitális táblák, rögzített és hordozható projektorok, digitális tananyagok, fejlesztést segítő digitális eszközök). A telephely épületének és felszereltségének állapota jó. 2. A célcsoport bemutatása ( ) Év évfolyam létszám összetétel: -SNI HH HHH fegyelem index motivációs index Kompetenciamérés összefoglaló adatai ( ) és elemzése 2011 tanév 6. évfolyam Matematika Az ország összes telephelyéhez, valamint a közepes községi általános iskolai telephelyekhez viszonyítva is telephelyünk átlageredménye a görbe felső harmadában helyezkedik el (telephely átlageredménye: 1712, országos átlag 1486). Telephelyünkhöz viszonyítva jelentős számú a gyengébben teljesítő telephelyek száma. (országosan 2492) Nálunk jobban teljesítő telephely 27, hasonlóan teljesítő 191. Szövegértés Az ország összes telephelyéhez, valamint a közepes községi általános iskolai telephelyekhez viszonyítva is telephelyünk átlageredménye kicsivel jobb, mint az országos átlag (telephely átlageredménye 1528, országos átlag 1465).

3 Telephelyünk 6. évfolyamos tanulóinak tudása egységesnek tekinthető. Átlaguk jobb az országos átlagnál. Nincsen szélsőségesen gyenge eredmény, valamint a gyengébben teljesítők eredménye is jobb az országos átlagnál. 6. évfolyamos tanulóink közül 10% teljesített a 3. képességszinten, 40% a 4. míg ugyancsak 40% az 5. szinten, 10% pedig a 6. szinten. (a 3. szint a minimum a megfelelő továbbhaladáshoz) Telephelyünkön a FIT jelentés szerint a családi háttér-index nem számítható, ezért néhány táblázat nem szerepel a jelentésben. A évi eredmény matematikából a 2010-es, 2009-es, 2008-as mérési eredménynél szignifikánsan magasabb. A évi eredmény a szövegértés területén a es, 2009-es mérési eredménynél szignifikánsan magasabb, a 2008-as eredménytől szignifikánsan nem különbözik. 8. évfolyam A telephely eredményénél szignifikánsa magasabb az országos, a községi általános iskolai, a közepes községek általános iskoláinak átlageredménye. A tanulók korábbi eredményének tükrében (2009) a telephely eredménye matematikából szignifikánsan nem különbözik a várhatótól, míg a szövegértés területén az eredmény magasabb lett a várhatónál. Ugyanez az eredmény adódott a tanulók családiháttérindexének tükrében is. Országos és településtípus viszonylatban a várható és valós eredmény nem különbözik, míg szövegértésből a valós eredmény szignifikánsan magasabb a várható eredménynél. A évi eredmény matematikából nem különbözik szignifikánsan a 2010-es, es év eredményétől, ugyanakkor a 2008-as évinél szignifikánsan gyengébb. A évi eredmény a szövegértés területén nem különbözik szignifikánsan sem a 2010-es, sem a es, sem a 2008-as év eredményétől. Az alapszintet (4. szint) el nem érő tanulók aránya elég magas, (91,7%) matematikából. A szövegértés területén ez az adat 58,3%. Mindezek ellenére a regressziós becslés alapján várható eredménynél a tényleges eredmény szignifikánsan jobb, úgy az összes telephelyre illesztett regressziós egyenes, mind a községi általános iskolai telephelyekhez illesztett regressziós egyenes alapján. Matematikából a gyengébb kezdeti eredménnyel rendelkező diákok jobban fejlődtek a 2 év alatt, mint az országos/típus adatok alapján várható lett volna, az erősebb kezdeti

4 eredménnyel rendelkező tanulók mérsékeltebben fejlődtek. Átlagosan a telephely tanulói mindekét estben fejlődtek a 2 év alatt. 3 tanuló estében beszélhetünk szignifikánsan negatív értékről, vagyis ők gyengébb eredményt értek el annál, mint várható lett volna. 2 tanuló estében beszélhetünk szignifikánsan pozitív értékről, az ő estükben az eredmények jobbak lettek a vártnál. A szövegértés estében a telephelyen nagyobb mértékben fejlődtek a tanulók szövegértési képességei a 2 év alatt, mint a legtöbb telephelyen. Az alacsonyabb kezdeti képességű tanulók vélhetően nagyobb fejlődést értek el. 7 tanuló estében a várt és valós eredmény között statisztikailag nincs szignifikáns különbség. Egy tanuló sem rendelkezik szignifikánsan negatív értékekkel. 2 tanulónál átlagos a fejlődés. 4 tanuló estében a szignifikánsan pozitív értékek a nem várt jelentősebb mérvű fejlődést jelzik tanév 6. évfolyam Matematika A telephely átlageredménye az ország összes telephelyéhez viszonyítva és saját, képzési formájának és településtípusának telephelyeihez viszonyítva a görbék középső részén helyezkednek el. Körül belül 50-50%- ban voltak jobbak, illetve hasonlóan teljesítő telephelyek. Telephelyünk elért pontszáma:1373 az országos: 1489, a közepes községek általános iskolái által elért eredmény:1434. Telephelyünk tanulóinak 75 %-a régiónk átlaga alatt teljesített. Legrosszabb képességű tanulónk rosszabbul teljesített iskolatípusunk tanulóinak alsó 25 %--nál.. tanulóink tudásában számottevő különbségek mutatkoznak. A tanulók 6,7 %-a 1. színt alatt, 26,7 %-a 2. szinten, 26,7 %-a 3. szinten, 13,3 %-a 4. szinten teljesített. A telephely tényleges eredménye nem különbözik szignifikánsan sem az összes telephelyre illesztett regressziós egyenes alapján várható eredménytől, sem a községi általános iskolai telephelyekre illesztett regressziós egyenes alapján várható eredménytől. A évi eredmény a 2011 évinél szignifikánsan a legalacsonyabb, a 201-es, es, 2008-as esetében nincs szignifikáns változás. A telephelyen az adott évfolyamon magas volt az alulteljesítők aránya.

5 Szövegértés Átlageredmények a telephely átlageredménye nem különbözik szignifikánsan az adott értéktől. Telephely értéke: az országos:1472. Közepes községek általános iskoláinak eredményei: Telephelyünk tanulóinak 50%-a a z országos átlagnak megfelelően teljesített. A mért csoportban néhány, a többi diáknál sokkal gyengébben teljesítő tanuló is jelen van. 1.szinten teljesített a tanulók 6,7 %-a, 2. szinten, 26,7 %, 3. szinten, 40 %, 5. szinten 6,7 %, 6. szinten 6,7 %. Telephelyünk tanulói a várakozásnak megfelelően teljesítettek. A 2012 évi eredmény a 2009 évi eredményhez viszonyítva szignifikánsan magasabb, a 2011, 201, 2008 évi eredményhez viszonyítva nincs szignifikáns változás. 8. évfolyam Matematika A telephely eredményénél szignifikánsan magasabb az adott érték országosan és a közepes községek általános iskolái vonatkozásában is. Telephelyünk elért eredménye:1437 az országos: 1612, a közepes községek általános iskolái által elért eredmény:1548. Tanulóinak 75 %-a az országos átlag alatt teljesített Az adott évfolyamon a tanulók 16,7%-a 1. színt, 33,3 %-a 2. szinten, 41,7 %-a 3. szinten teljesített. 4. szinten teljesítő tanuló nem volt. Az 5. szinten a tanulók 8,3 teljesített. A tényleges eredmény nem különbözik szignifikánsan a várható eredménytől egyik esetben sem. Megállapítható, hogy a tanulók átlagosan kevésbé fejlődtek. 9 tanuló esetében a várt és a valós eredmény között statisztikailag nincs szignifikáns különbség. 3 tanuló esetében a várt és valós eredmény között szignifikáns a különbség. Közülük 2 tanuló szignifikánsan negatív értékkel, míg 1 tanuló szignifikánsan pozi tív értékkel rendelkezik. A korábbi évek eredményekhez képest nincs szignifikáns változás a 2012 évi eredményekben. A képességek eloszlása szinte hasonló. Az osztályban kisebb mértékben fejlődtek a tanulók, mint a legtöbb osztályban.

6 Szövegértés A telephely eredményénél szignifikánsabban magasabb az adott országos érték. Telephelyünk elért eredménye:1449 az országos: Egyéb vonatkozásban a telephely eredménye nem különbözik szignifikánsan az adott értékektől. Községi általános iskola: 1494., közepes községek általános iskolái: Telephelyünk átlageredménye a spirálok felénél helyezkedik el. Jó képességű tanulóink teljesítettek az országos átlagnak megfelelően. Átlagos képességű tanulóink gyengébben szerepeltek, mint iskolatípusunk tanulóinak alsó 25 %-a. A képességek eloszlása szinte hasonló 1. színt alatt teljesített 8,3 %, 2. szinten teljesített 16,7 %, 3. szinten teljesített. 33,3%, 4. szinten teljesítő tanuló33,3%,. Az 5. szinten teljesítő tanuló nem volt, 6. szinten a tanulók 8,3%-a teljesített. CSH- index: nem kiszámító Átlageredmények alakulása: 2012-es eredmény es eredmény A tényleges eredmény a várható eredmény nem különbözik szignifikánsan a regressziós egyenes alapján. 6 tanuló a telephelyre jellemzőnél kisebb növekedést ért el, 6 tanuló pedig az átlagosnál nagyobb növekedést ért el. A telephely jobb kezdeti eredménnyel rendelkező diákjai jobban fejlődtek 2 év alatt, mint a típusadatok alapján várható lett volna. 2 tanuló rendelkezik szignifikánsan pozitív értékkel, vagyis jobb eredményt értek el a vártnál. 2tanuló rendelkezik szignifikánsan negatív értékkel, gyengébb eredményt értek el a vártnál. 8 tanuló esetében a várt és valós eredmény között statisztikailag nincs szignifikáns különbség. A pedagógiai hatás mindezek tükrében átlagosnak mondható. Nincs szignifikáns változás a 2012 évi eredményekben, az osztályban kis mértékben fejlődtek a tanulók szövegértési képességei a két év alatt tanév 6. évfolyam Matematika A telephely átlageredménye az ország összes telephelyéhez viszonyítva és saját, képzési formájának és településtípusának telephelyeihez viszonyítva a görbék középső részén helyezkednek el. Körül belül 50-50%- ban voltak jobbak, illetve hasonlóan teljesítő

7 telephelyek. Telephelyünk elért pontszáma:1370 az országos: 1489, a közepes községek általános iskolái által elért eredmény:1432. Telephelyünk tanulóinak 75 %-a régiónk átlaga alatt teljesített. Legrosszabb képességű tanulónk rosszabbul teljesített iskolatípusunk tanulóinak alsó 5 %-nál.. Tanulóink tudásában számottevő különbségek nem mutatkoznak. A tanulók 1. szint alatt nem teljesítettek, 1. szinten teljesített a tanulók 38,5 %-a, 2. szinten 38,5 %-a, 3. szinten 23,1 %-a, a további szintekre tanulóink nem jutottak el.(a 3. szint a minimum) A CSH index alapján várható és tényleges teljesítmény között nincs szignifikáns eltérés. A telephely tényleges eredménye 1370, várható eredmény az összes telephelyre vonatkozóan 1408, a községi általános iskolai telephelyekre vonatkozóan A 6. évfolyamon az átlageredmény alakulása jelentősen nem tér el a 2012.,2010, 2009, évi eredménytől., viszont a 2011 évinél szignifikánsan alacsonyabb. Szövegértés A telephely átlageredménye nem különbözik szignifikánsan a községi és közepes községek általános iskoláinak eredményeitől, de az országos átlagnál alacsonyabb: A telephelyé 1357, az országos 1497, a közepes községi 1423 adott értéktől. Telephely értéke: az országos:1472. Közepes községek általános iskoláinak eredményei: A CSH index alapján várható és tényleges teljesítmény között lényeges eltérés nincs. Viszonylag egységes a tanulók tudása. A telephely átlag konfidencia intervalluma kissé az országos átlag alatt van. 1.szinten alatt nem teljesített senki. 1. szinten teljesített a tanulók 8,3 %-a, 2. szinten, 8,3 %, 3. szinten, 33,3 %, 4. szinten 16,7 %, 5. szinten 33,3 %. Telephelyünk tanulói a várakozásnak megfelelően teljesítettek. A CSH-index tükrében a telephely tényleges eredménye és a várható eredmény az összes telephelyre illesztett regressziós egyenes alapján nem különbözik szignifikánsan. A 2013 évi eredmény a 2011 évi eredményhez viszonyítva szignifikánsan alacsonyabb, a 2010-es, 2009-es évi eredményhez viszonyítva nincs szignifikáns változás. A telephely évi eredménye szignifikánsan alacsonyabb a 2011 évihez képest, az egyéb évekkel kapcsolatos összehasonlításban eltérés nem mutatható ki. Matematika A telephely átlageredménye egyik adott értéktől sem különbözik szignifikánsan Telephelyünk elért eredménye:1574 az országos: 1620, a községi általános iskolák 1558, a közepes községek általános iskolái által elért eredmény:1555.

8 Tanulóinak 1/3 részének képessége az átlag konfidencia intervallumban van. Másik 1/3 része a 95-ös percentilis intervallumban, és kevesebb, mint 1/3 része az 5 és 25 percentilis intervallum között helyezkedik el. Az adott évfolyamon a tanulók közül 1. színt alatt nem teljesített senki, 1 szinten 8,3 %, 2 szinten 8,3 %, 3. szinten 25 % teljesített. 4. szinten 41,7 %, 5. szinten 8,3 %, 6. szinten 8,3 % teljesítettek a tanulók. A CSH index tükrében az állapítható meg, hogy a telephely tanulói kis mértékben jobban teljesítettek, mint amit az országos adatok figyelembevételével várhattunk volna. Átlageredményt a tanulók korábbi teljesítményének tükrében nem lehet felmutatni, mert kevesebb, mint 10 tanuló rendelkezik korábbi eredménnyel. A telephelyünk esetében a tanulóknak több mint 1/3-a nem rendelkezik korábbi eredménnyel, de az átlagos fejlődést mutató táblán, aki korábbi eredménnyel rendelkezik megtalálható. Az összefüggést nem tudjuk vizsgálni, mert torzított képet kapunk eredményként. 3 tanuló rendelkezik szignifikánsan negatív értékkel. Ez azt jelenti, hogy gyengébb eredményt értek el annál, mint ami várható lett volna. A többi öt tanulónál átlagosnak tekinthető az egyéni fejlődés. A 8. évfolyam átlageredményének alakulása A 2013 eredmény a 2011-es évi eredménynél szignifikánsan magasabb, a további évekhez viszonyítva nincs jelentős változás átlag 1574, 2011-ben Szövegértés A telephely átlageredménye a spirális görbe felénél található. A telephely eredménye és az egyéb adott telephelyek értéke nem különbözik szignifikánsan. A telephely: 1507, az országos: 1555, a községi 1493, a közepes községi: Az átlag konfidencia intervallum kevéssel van az országos átlag alatt, viszont a minimum és a maximum közötti nagyságrend azt mutatja, hogy a tanulók képességei nem egyöntetűek. Jelentősen kevesebben vannak a jól teljesítők, és magasabb arányban vannak alacsonyabban teljesítők. Az adott évfolyamon a tanulók közül 1. szint alatt nem teljesített senki, 1és 2. szinten egyaránt 8,3 %, 3. szinten 33,3 % teljesített. A 4. szinten 16,7 %, az 5. szinten33,3 %, A CSH-index alapján az állapítható meg, hogy a tanulók a várakozásoknak megfelelően teljesítettek. Az átlageredményt a tanulók korábbi eredményének tükrében nem áll módunkban elemezni, mert kevesebb, mint 10 tanuló (8) rendelkezik korábbi eredménnyel. Vagyis

9 telephelyünk esetében csak a hozzánk hasonló teljesítményű telephelyek korábbi eredményeit láthatjuk. 8 tanuló esetében vizsgálhatjuk csak a tanulók fejlődését átlagosan a telephelyen. 4 tanuló a telephelyre jellemzőnél kisebb növekedést értek el, 4 tanuló pedig az átlagosnál nagyobb eredmény-növekedést mutat. A telephely gyenge kezdeti eredménnyel rendelkező diákjai 2 év alatt határozott fejlődést mutatnak. A 8 tanulóból 1 tanuló eredménye mutat szignifikánsan pozitív értéket, ez azt jelenti, hogy a tanuló teljesítménye a várt eredménynél jelentősen magasabb. A többi 7 tanuló esetében a várt és valós eredmények között statisztikailag nincs szignifikáns különbség, vagyis a várt módon tudtak teljesíteni. Telephelyünkön az átlageredmény a korábbi évek eredményeihez képes szignifikánsan nem mutat változást. Pedagógiai tevékenységünk egyik súlypontja a hátránykompenzáció, mivel településünk a halmozottan hátrányos helyzetű kistelepülések közé tartozik. Iskolánk létszáma 117 fő volt ebben a 2013/2014- es tanévben. Intézményünkben 85 HH-s (73%) tanulót tartunk nyilván, ebből 54 tanuló HHH-s (46 %). A tanulók háttere, otthoni körülményei jelentős mértékben meghatározzák képességeik, eredményeik alakulását. Az eredményeket jelentősen befolyásolja az adott évfolyam HH-s, illetve HHH-s összetétele is. A hátránykompenzáció mellet nagy figyelmet fordítunk a tehetséges tanulók fejlesztésére, gondozására is. Ennek érdekében módszertani repertoárunkat folyamatosan frissítjük, illetve a különböző képzéseken elsajátított módszereket beépítjük mindennapi tevékenységünkbe (Kooperatív tanulásszervezés, projektmódszer, tevékenységközpontú pedagógia). Az SNI-s tanulók aránya intézményünk tanulóihoz viszonyítva 16 %, amely nem egyformán oszlik el az egyes osztályok között. Intézményünk felvállalta a normál általános iskolai osztályokba integrálható SNI-s tanulók nevelését, oktatását is. A tantestület pedagógusai fokozottan figyelnek a követelményrendszerben számukra előírt tananyag elsajátíttatására, ezért nálunk a differenciálás alapvető követelmény. Mindezek mellett két képzett tanítógyógypedagógusunk is foglalkozik ezekkel a gyerekekkel. Rehabilitációs tevékenység keretében úgy egyénileg, mind kis csoportban tanórákon, illetve tanórákon kívül foglalkoznak velük.

10 II. FELADATOK A KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN 1. Célkitűzés: Célunk a jövőbeni mérések eredményeinek javítása, valamint a közepes községek általános iskolái átlageredményének megközelítése és a már elért megfelelő eredmények megtartása. 2. Fejlesztendő területek: Elsősorban a matematika területén elért eredményeket szeretnénk javítani. Továbbá célkitűzésünk a motivációs index értékének javítása. Hatékonyabb együttműködés kialakítása a szülői házzal. 3. A kompetenciamérés eredményei miatt, illetve a jövőbeni mérések eredményeinek javítása érdekében a következő feladatok megvalósítására van szükség: Feladat/tevékenység Elvárt eredmény Standardmérések elvégzése az 5. évfolyamon év elején és folyamatosan A 2014-es kompetencia mérés eredményeinek értékelése, hangsúlyozottan a 6. évfolyamon Az elemzés tükrében megfelelő lépések meghatározása Felkészítés a következő kompetenciamérésre adott feladattípusokon keresztül (már az 5.,7. évfolyamon is) Hiányosságok feltárása és pótlása A 6. évfolyamos eredmény ismeretében a megfelelő fejlesztés, felzárkóztatás Megfelelő lépések értékelése, újragondolása Az átlag eredmények javítása az országos kompetenciamérésekben Időigény, határidő 2 hónap október vége 1 hónap március vége 2 hónap május vége folyamatosan Feladat résztvevői/ felelős az adott szaktanárok ig. helyettes mérés értékelés csoport MÉCS csoport vez. az adott szaktanárok, munkaköz. vez. iskola vezetősége Szaktanárok munkaköz. vez. Egyéb erőforrás dologi feltétel (papír, számítógép) dologi feltétel (papír, számítógép Ellenőrzési pont október vége március vége június eleje Az adott kompetencia mérés következő évi értékelése, elemzése 4. Elvárt eredmény Az elkövetkezendő kompetencia mérési eredményeinek javulása.

Kompetencia mérés eredményei a 2013/2014- es tanévről. (6. és 8. osztály)

Kompetencia mérés eredményei a 2013/2014- es tanévről. (6. és 8. osztály) Kompetencia eredményei a 2013/2014- es tanévről (6. és 8. osztály) Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi Tankerülete OM azonosító: 036336 Intézmény neve: Bátai Hunyadi János Általános Iskola

Részletesebben

Kompetencia mérés eredményei a 2016/2017- es tanévről. (6. és 8. osztály)

Kompetencia mérés eredményei a 2016/2017- es tanévről. (6. és 8. osztály) Kompetencia mérés eredményei a 2016/2017- es tanévről (6. és 8. osztály) Szekszárdi Tankerületi Központ OM azonosító: 036336 Intézmény neve: Bátai Hunyadi János Általános Iskola Címe: 7149 Báta Fő út 174.

Részletesebben

Kompetencia mérés eredményei a 2015/2016- os tanévről. (6. és 8. osztály)

Kompetencia mérés eredményei a 2015/2016- os tanévről. (6. és 8. osztály) Kompetencia eredményei a 2015/2016- os tanévről (6. és 8. osztály) Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szekszárdi Tankerülete OM azonosító: 036336 Intézmény neve: Bátai Hunyadi János Általános Iskola

Részletesebben

Országos kompetencia mérés 2017

Országos kompetencia mérés 2017 Országos kompetencia mérés 2017 Átlageredmények Iskolánk átlageredményét az országos átlaghoz, a megyeszékhelyeken működő általános iskolák átlagához és a megyeszékhelyeken működő nagy általános iskolák

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017 Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 200232 Országos kompetenciamérés Levelezési cím: H - eredményeinek 4400 Nyíregyháza, Gomba kiértékelése utca

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 A hatodik osztályban 26 tanulóból 26 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 0 fő SNI-s, 4 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 A hatodik osztályban 12 tanulóból 11 írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 3 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen Általános iskola 8. osztály matematikából és szövegértésből Matematika Szövegértés Iskolánkban Ált. iskolákban Budapesti ált. iskolákban Iskolánkban

Részletesebben

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon 1142 Budapest,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u. 205. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Petőfi Sándor Általános Iskola és Benedek Elek Tagiskola 2163 Vácrátót, Petőfi tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Petőfi Sándor Általános Iskola és Benedek Elek Tagiskola 2163 Vácrátót, Petőfi tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Petőfi Sándor Általános Iskola és Benedek Elek Tagiskola 2163 Vácrátót, Petőfi tér 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

KOMPETENCIA MÉRÉS ÉVFOLYAM

KOMPETENCIA MÉRÉS ÉVFOLYAM KOMPETENCIA MÉRÉS 2015. 6. ÉVFOLYAM MATEMATIKA A tanulók átlageredménye: Telephely: 1464 Országos: 1497 Városi ált. isk.: 1480 Megyeszékh. ált. isk.: 1530 Iskolánk átlageredménye rosszabb, mint az országos,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 6. évfolyam :: Általános iskola József Attila Általános Iskola

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 6. évfolyam :: Általános iskola József Attila Általános Iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 63. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat Iskolája 4765 Csenger, Ady Endre u. 13-15. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

A Rumi Rajki István Általános Iskola pedagógiai munkájának elemzése

A Rumi Rajki István Általános Iskola pedagógiai munkájának elemzése A Rumi Rajki István Általános Iskola pedagógiai munkájának elemzése A 2014/2015. TANÉVBEN ÉS A KORÁBBI TANÉVEKBEN MEGSZERVEZETT ORSZÁGOS ALAPKÉSZSÉG, KÉPESSÉG MÉRÉS A HIVATAL ÁLTAL FELDOLGOZOTT ÉS KÖZZÉTETT

Részletesebben

Pécs, május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető

Pécs, május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető Pécs, 2016. május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető Intézményi eink: Matematika 6. Matematika 8. Szövegértés 6. Szövegértés 8. Intézmény 1635 (1613;1658) 1702 (1685;1717) 1623 (1600;1650)

Részletesebben

FIT-jelentés :: Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola 9900 Körmend, Thököly u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola 9900 Körmend, Thököly u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola 9900 Körmend, Thököly u. 31. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 A hatodik osztályban 13 tanulóból 11 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 2 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva 2016. június 17. 6 évfolyam A hatodik évfolyamon összesen 296 diák tanult

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Würtz Ádám Társult Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Fő Utcai Tagiskola 7090 Tamási, Fő u. 1. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Móra Ferenc Általános Iskola 4400 Nyíregyháza, Fazekas J. tér 8. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Móra Ferenc Általános Iskola 4400 Nyíregyháza, Fazekas J. tér 8. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2008 Móra Ferenc Általános Iskola 4400 Nyíregyháza, Fazekas J. tér 8. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Hild József Általános Iskola 1051 Budapest, Nádor u. 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Nyugat-Magyarországi Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola 9022 Győr, Gárdonyi u. 2-4. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Gyakorló Általános Iskola 2500 Esztergom, Helischer u. 5. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2012 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (2440 Százhalombatta, Szent István tér 1.) B 001 - (8 évfolyamos gimnázium)

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakiskola Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom 2500 Esztergom, Szent István tér 7-9. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Trefort Ágoston Kéttannyelvű Középiskola 1191 Budapest, Kossuth tér 12. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2009 8. évfolyam :: Általános iskola Petőfi Sándor Általános Iskola, Szakiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2422 Mezőfalva, József nádor u.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése Készítette: Knódel Éva 2017. június 20. I. A telephely épületének állapota

Részletesebben

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (2440 Százhalombatta,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Fazekas - Istvánffy Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 3525 Miskolc, Fazekas u. 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

BOCSKAI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS EGYSÉGES PEDAGÓGIAI

BOCSKAI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS EGYSÉGES PEDAGÓGIAI FIT-jelentés :: 2013 BOCSKAI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY ÉS EGYSÉGES PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT 4080 Hajdúnánás, Óvoda u. 2-10. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A

Részletesebben

FIT-jelentés :: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium 2000 Szentendre, Rákóczi u. 6. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium 2000 Szentendre, Rákóczi u. 6. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium 2000 Szentendre, Rákóczi u. 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei

A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei Az országos kompetenciamérésen minden tanévben iskolánk 10. évfolyamos diákjai vesznek részt. A 2013. évi

Részletesebben

FIT-jelentés :: Csapókerti Általános Iskola 4033 Debrecen, Jánosi utca 86. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Csapókerti Általános Iskola 4033 Debrecen, Jánosi utca 86. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2015 Csapókerti Általános Iskola 4033 Debrecen, Jánosi utca 86. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Csapókerti Általános Iskola (általános iskola) (4033 Debrecen, Jánosi utca

Részletesebben

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakiskola Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. OM azonosító: Telephely kódja: 005

FIT-jelentés :: Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. OM azonosító: Telephely kódja: 005 FIT-jelentés :: 2009 8. évfolyam :: Általános iskola Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése 2016. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

FIT-jelentés :: Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Eötvös József Gimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 2890 Tata, Tanoda tér 5. Matematika Országos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom 2500 Esztergom, Szent István tér 7-9. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2013 Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Damjanich János Általános Iskola (általános iskola) (2100 Gödöllő,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola 2800 Tatabánya, Cseri u. 35. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola 2800 Tatabánya, Cseri u. 35. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola 2800 Tatabánya, Cseri u. 35. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Brassó Utcai Általános Iskola 1182 Budapest, Brassó u. 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Brassó Utcai Általános Iskola 1182 Budapest, Brassó u. 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2009 6. évfolyam :: Általános iskola Brassó Utcai Általános Iskola 1182 Budapest, Brassó u. 1. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 6. évfolyamon

Részletesebben

FIT-jelentés :: Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Berényi u OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Berényi u OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Berényi u. 105. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 6. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Kálmán Lajos Óvoda, Általános Iskola és Általános Művelődési Központ Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye 6000

Részletesebben

FIT-jelentés :: Kolping Katolikus Szakképző Iskola 7100 Szekszárd, Pázmány tér 4. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Kolping Katolikus Szakképző Iskola 7100 Szekszárd, Pázmány tér 4. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 7100 Szekszárd, Pázmány tér 4. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan jobban, hasonlóan,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Nyugat-Magyarországi Egyetem Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és Kollégium 9400 Sopron, Szent György u. 9. Matematika Országos kompetenciamérés 1

Részletesebben

FIT-jelentés :: Medgyessy Ferenc Általános Iskola 1039 Budapest, Medgyessy Ferenc u OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Medgyessy Ferenc Általános Iskola 1039 Budapest, Medgyessy Ferenc u OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2011 6. évfolyam :: Általános iskola Medgyessy Ferenc Általános Iskola 1039 Budapest, Medgyessy Ferenc u. 2-4. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép-, Szakiskola és Kollégium 3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése 2017. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 1093 Budapest, Lónyay u. 4/c-8. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 1093 Budapest, Lónyay u. 4/c-8. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 1093 Budapest, Lónyay u. 4/c-8. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Németh Imre Általános Iskola

Németh Imre Általános Iskola 4 Németh Imre Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály szövegértés Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály szövegértés 1 Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Krúdy Gyula Gimnázium 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 64. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Krúdy Gyula Gimnázium 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 64. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Krúdy Gyula Gimnázium 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 64. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2009 6. évfolyam :: Általános iskola Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI 2015. évi OKM Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI Intézményi összefoglaló jelentés 2015. évi Országos Kompetenciamérés eredményeiről Gyöngyössolymos, 2016. április 2015. évi OKM

Részletesebben

FIT-jelentés :: Zoltánfy István Iskola 6772 Deszk, Móra F. u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 005. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Zoltánfy István Iskola 6772 Deszk, Móra F. u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 005. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2009 8. évfolyam :: Általános iskola Zoltánfy István Iskola 6772 Deszk, Móra F. u. 2. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon Tanulók

Részletesebben

FIT-jelentés :: Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Weöres Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola - Gimnáziumtagintézmény 1098 Budapest, Toronyház u. 21 Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Kecskeméti Református Gimnázium 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Kecskeméti Református Gimnázium 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Kecskeméti Református Gimnázium 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gábor Áron Általános Iskola 1196 Budapest, Nádasdy utca 98. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Gábor Áron Általános Iskola 1196 Budapest, Nádasdy utca 98. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2008 Gábor Áron Általános Iskola 1196 Budapest, Nádasdy utca 98. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola 9024 Győr, Örkény I. u. 8. Matematika Országos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca OM azonosító:

FIT-jelentés :: Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4080 Hajdúnánás, Óvoda utca 2-10. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 005 - Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 10. évfolyam :: Szakközépiskola Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 10. évfolyam :: Szakközépiskola Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola 4024 Debrecen, Varga u. 5. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola 2400 Dunaújváros, Március 15. tér 5. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola 2400 Dunaújváros, Március 15. tér 5. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2012 6. évfolyam :: Általános iskola 2400 Dunaújváros, Március 15. tér 5. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 6. évfolyamon Tanulók száma Osztály

Részletesebben

FIT-jelentés :: Könyves Kálmán Gimnázium 1043 Budapest, Tanoda tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Könyves Kálmán Gimnázium 1043 Budapest, Tanoda tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Könyves Kálmán Gimnázium 1043 Budapest, Tanoda tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Berzeviczy Gergely Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Külkereskedelmi Szakközépiskola 1047 Budapest, Baross u. 72. Matematika Országos kompetenciamérés

Részletesebben

FIT-jelentés :: Lackner Kristóf Általános Iskola 9400 Sopron, Révai Miklós u. 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Lackner Kristóf Általános Iskola 9400 Sopron, Révai Miklós u. 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2012 9400 Sopron, Révai Miklós u. 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (9400 Sopron, Révai Miklós u. 2.) B 003 - Tagiskolája (általános iskola) (9400 Sopron,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szent Imre Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola, Esztergom 2500 Esztergom, Főapát u. 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Szent Imre Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola, Esztergom 2500 Esztergom, Főapát u. 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2012 Szent Imre Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola, Esztergom 2500 Esztergom, Főapát u. 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Szent Imre Általános Iskola, Gimnázium

Részletesebben

FIT-jelentés :: Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás Király u. 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás Király u. 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2011 Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás Király u. 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Mátyás Király Általános Iskola (általános iskola) (2013 Pomáz, Mátyás

Részletesebben

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2009 Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Arany János Általános Iskola és Gimnázium (általános

Részletesebben

Telephelyi jelentés. Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001

Telephelyi jelentés. Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 6. évfolyam :: Általános iskola Gvadányi József Általános Iskola és Óvoda 3733 Rudabánya, Petőfi u. 22. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

Kompetenciamérés eredményei a Bajai III. Béla Gimnáziumban

Kompetenciamérés eredményei a Bajai III. Béla Gimnáziumban Kompetenciamérés eredményei a Bajai III. Béla Gimnáziumban A mérést 2016. májusában írták. A mérés alatt a felügyeletet a diákok tanárai biztosították. Mérési ellenőr az iskolában nem jelent meg. Az elemzésben

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Szentannai Sámuel Mezőgazdasági Szakközépiskola Gimnázium és Kollégium 5300 Karcag, Szentannai Sámuel u. 18. Matematika Országos kompetenciamérés 1

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bajza Lenke Általános Iskola 2116 Zsámbok, Bajza Lenke tér 17. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Bajza Lenke Általános Iskola 2116 Zsámbok, Bajza Lenke tér 17. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2011 6. évfolyam :: Általános iskola Bajza Lenke Általános Iskola 2116 Zsámbok, Bajza Lenke tér 17. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 6. évfolyamon

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS ÉRTÉKELÉSE Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 206 8. osztály LÉTSZÁMADATOK A kompetenciamérés nem longitudinális mérés, hanem mindig azonos évfolyamon mér..

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hunyadi János Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 7521 Kaposmérő, Hunyadi u. 9. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Hunyadi János Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 7521 Kaposmérő, Hunyadi u. 9. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2009 8. évfolyam :: Általános iskola Hunyadi János Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 7521 Kaposmérő, Hunyadi u. 9. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás király utca 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás király utca 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2015 Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás király utca 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Pomázi Mátyás Király Általános Iskola (általános iskola) (2013

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2700 Cegléd, Pesti út 2-4. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2700 Cegléd, Pesti út 2-4. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2016 Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2700 Cegléd, Pesti út 2-4. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda (általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Mecsekaljai Általános Iskola 7633 Pécs, Bánki Donát utca 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Mecsekaljai Általános Iskola 7633 Pécs, Bánki Donát utca 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2014 Mecsekaljai Általános Iskola 7633 Pécs, Bánki Donát utca 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Mecsekaljai Általános Iskola (általános iskola) (7633 Pécs, Bánki Donát

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTÉKELÉSE LÉTSZÁMADATOK Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 2016 6. a 6. b osztály 1. ÁTLAGEREDMÉNYEK A tanulók átlageredménye és az átlag megbízhatósági

Részletesebben

FIT-jelentés :: Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 6724 Szeged, Mars tér 14. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 6724 Szeged, Mars tér 14. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 6724 Szeged, Mars tér 14. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Sződi Hunyadi János Általános Iskola 2134 Sződ, Ady Endre utca 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Sződi Hunyadi János Általános Iskola 2134 Sződ, Ady Endre utca 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2015 6. évfolyam :: Általános iskola Sződi Hunyadi János Általános Iskola 2134 Sződ, Ady Endre utca 2. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 6. évfolyamon

Részletesebben

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2015 Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Százhalombattai Arany János Általános

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály szövegértés Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Cecei Általános Iskola 7013 Cece, Árpád u. 3. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Cecei Általános Iskola 7013 Cece, Árpád u. 3. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2012 6. évfolyam :: Általános iskola 7013 Cece, Árpád u. 3. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 6. évfolyamon Tanulók száma Osztály neve Összesen

Részletesebben

Kompetencia MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása

Kompetencia MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása Kompetencia 2012 MATEMATIKA Átlageredmények Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása - a grafikonon a különböző iskolák átlag eredményei követhetők nyomon standardizált képességponthoz viszonyítva

Részletesebben