A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához."

Átírás

1 V E R Z I Ó 5.1/5.2 G Y O R S K A L A U Z A W E B A C C E S S J A V A P R O G R A M H O Z TM

2 GROUPWISE 5.2 QUICK START CARD A GroupWise WebAccess segítségével Ön bármely HTML 3 szabványt alkalmazó böngészõ programmal hozzáférhet levelezéséhez és naptárához. Üzenetek küldése A GroupWise üzenetküldéssel elkerülheti azokat a bonyodalmakat, amik együtt járnak az emlékeztetõk írásával, másolásával, továbbításával. A használatával nem kell azon tûnõdni, hogy vajon a címzett végül megtalálta-e az emlékeztetõt. A GroupWise lehetõvé teszi, hogy gyorsan és sok személynek küldjön üzenetet, majd nyomon kövesse, hogy azt ki nyitotta meg, ki törölte, és így tovább. Találkozók, tennivalók és feljegyzések beütemezése Elektronikus ( ) levelek küldése mellett találkozókat, tennivalókat és feljegyzéseket ütemezhet be saját maga és mások számára. Az ütemezés segítségével könnyen megtudhatja, hogy mikor érhetõek el a találkozókra meghívni kívánt személyek. Azt is ellenõrizheti, hogy az üzenet fogadója elfogadta vagy visszautasította-e a beütemezett tételt, illetve hogy a tennivalót készként jelölte-e meg. Címkeresés Ha több embernek kíván üzenetet küldeni, valószínûleg nem szívesen gépelné be mindegyikük nevét és címét. A Címjegyzék segítségével gyorsan kiválaszthatja a felhasználó nevét, megtalálhatja azok címét akkor is, ha Ön másik postahivatalban tartózkodik, illetve megjelölheti õket az üzenet címzettjeként, másolatot vagy titkolt másolatot kézhez kapóként. Dokumentumok letöltése Önnek rengeteg olyan dokumentuma lehet, amelyet az Ön GroupWise postafiókjának GroupWise könyvtára kezel. Nem kell nélkülöznie azokat a dokumentumait, melyek egy hozzáférhetõ könyvtárban vannak, csak azért, mert éppen otthon, egy ügyfél irodájában, vagy bárhol máshol tartózkodik. A GroupWise WebAccess segítségével megkeresheti és letöltheti a fontos dokumentumok másolatait. Közös használatú mappák és mappakeresés A közös használatú mappák segítségével Ön távollétében is értesülhet a projektekkel kapcsolatos információkról vagy bármely más beszélgetésrõl, amely a közös használatú mappáján belül folyik. A GroupWise hálózati változatának segítségével a korábban elfogadott közös használatú mappákba is betekinthet. Válaszolhat is egy üzenet feladójának, bár a válasz nem jelenik meg a közös használatú mappában. A GroupWise hálózati változatának segítségével a korábban létrehozott Keresés mappában a frissített információkat is megtekintheti.

3 A Fõablak értelmezése A Fõablak a GroupWise kiindulópontja. A Fõablakban elolvashatja üzeneteit, beütemezett találkozóit, belenézhet Naptárába, megnyithat dokumentumokat, stb. Gombsor Mappalista Tétellista Kattintson Postafiókja jelszavának megváltoztatásához Mappa típusok Az Ön Felhasználói mappája (az ön nevével jelölve) képviseli a saját GroupWise adatbázisát. Az Ön Felhasználói mappája tartalmaz más mappákat és egyéb tételeket is. Az Ön Postafiókjában találhatóak az Önnek küldött tételek, a megnyitottak és a meg nem nyitottak egyaránt. Az Olvasatlan tételek mappában találhatóak azok az új tételek, amelyeket már megkapott, de még nem nyitott meg. A WebAccess elindításakor ez a mappa van megnyitva, hogy Ön gyorsan hozzájuthasson az új információhoz. A Küldemények mappában találhatóak az Ön által elküldött tételek. Ha ezek közül a tételek közül megnyit egyet, és az Info-ra kattint, megnézheti, hogy a címzett megnyitotta-e, letörölte-e illetve elfogadta-e azt (beütemezett tételek esetében). A Naptár az Ön ütemtervét jeleníti meg napi formátumban. Az Irattár tárolja az Ön személyes illetve közös használatú mappáit. Megjegyzés: a WebAccess nem tartalmaz Lomtár mappát. Ha egy tételt letöröl, a törlést utóbb nem lesz módja helyreállítani a WebAccessben. A Fõablakkal kapcsolatos részletes információk Legegyszerûbben egy, a Fõablak részeit bemutató Súgótéma segítségével szerezhetõek meg. parancsra, majd az Tárgymutató lapfülre kattintva írja be az F betût. Ezután válassza a Fõablak parancsot, végül a listáról a használat pontot. A Súgótémák elmagyarázzák a tételek melletti ikonok jelentését. parancsra, majd a Tárgymutató lapfülre kattintva írja be az "i" betût, válassza ki az Ikonok parancsot, végül válassza a Tétellista ponton belül a jelentés szót. A Súgótémák elmagyarázzák a megjegyzés küldésének menetét. Kattintson a Súgó menünévre, a Találkozók ütemezése, feladatok kijelölése, feljegyzések készítése melletti könyvre, majd válassza a Feljegyzés készítése más felhasználók számára parancsot. A Súgótémák elmagyarázzák a telefonüzenet küldésének menetét. Kattintson a Súgó menünévre, a Levél-és telefonüzenetek küldése melletti könyvre, majd a Telefonüzenet küldése pontra. A Súgótémák elmagyarázzák a Postafiók jelszó megváltoztatásának menetét. parancsra, a Tárgymutató lapfülre, írja be a "j" betût, majd válassza ki a Jelszó és a Megváltoztatás pontokat.

4 Getting Bevezetés Acquainted a Címjegyzékbe with the Address A Címjegyzéket úgy is tekintheti, mint a GroupWise rendszeren belüli telefonkönyvet. A Címjegyzék neveket, címeket, elektronikus címeket, telefonszámokat és egyéb adatokat tárol. A Címjegyzékben megjeleníthet meghatározott számú felhasználót, vagy segítségével egy bizonyos felhasználót is megkereshet. A Címjegyzékben a felhasználók címe mellett további információkat is megjeleníthet, mint például a telefonszámukat. A részletes információk megjelenítését ki is kapcsolhatja, ha csökkenteni szeretné a modemen keresztül közölt információ mennyiségét. A Címjegyzékkel kapcsolatos részletes információk Legegyszerûbben egy, a Címjegyzék részeit bemutató Súgótéma segítségével szerezhetõek meg. parancsra, a Tárgymutató lapfülre, írja be az "c" betût, majd válassza a Címjegyzék, majd a felhasználok kikeresése pontot. Az elinduláshoz szükséges tennivalók Levélüzenetek küldése 1. Kattintson az ikonra a gombsoron. 2. Írjon be egy vagy több nevet a Címzett mezõbe. 3. Adja meg az üzenet témáját. 4. Írja be az üzenetet. 5. Kattintson a Küldés gombra. Az érkezett üzenetek elolvasása 1. Kattintson egy üzenetre a Postafiókjában. A Naptár megjelenítése 1. Kattintson az ikonra a Mappalistában, hogy megjelenítse a napi ütemtervét. Vagy Kattintson az ikonra a gombsoron, hogy megjelenítse havi ütemtervét. Szabad idõpont keresése a találkozóhoz 1. Kattintson az ikonra a gombsoron. 2. Írjon be egy vagy több nevet a Címzett mezõbe. Ha nem ismeri a felhasználók neveit vagy címeit, kattintson a Címjegyzék ikonra, hogy a Címjegyzék segítségével vegye fel õket. 3. Adja meg a találkozó hónapját, napját, évét a megfelelõ mezõkben. 4. Írjon be egy számot az Idõtartam mezõbe, majd az Idõpontok megadása legördülõ listán válassza ki a Óra, perc, nap pontot. 5. Kattintson az Idõpontkeresés ikonra. 6. Adja meg a várakozással maximálisan tölthetõ percek számát, majd kattintson a Idõpontkeresés indítása parancsra. 7. Ha a felhasználók szabadok a megadott idõpontban, kattintson a Meghívás értekezletre gombra a találkozó beütemezéséhez. Ha a felhasználók nem szabadok a megadott idõpontban, a megjelenõ szabadidõ-táblázat alapján adja meg a találkozó kezdetének hónapját, napját és évét, majd a Meghívás értekezletre gombra kattintva ütemezze be a találkozót.

5 Az online súgó használata A GroupWise minden ügyfél dokumentációs anyaga közvetlenül is elérhetõ. Az Tárgymutató felsorolja a súgótémakörök keresést segítõ kulcsszavait, egy könyv tartalomjegyzékéhez hasonlóan. 1. Kattintson ide > kattintson a Súgótémák parancsra. 2. Kattintson egy betûre > kattintson egy téma címére. A Hogyan kell a segítséget a tennivaló kategóriája alapján jeleníti meg. A tennivaló kategóriákat könyv és lap ikonok jelzik. 1. Kattintson ide. 2. Kattintson a kívánt kategória melletti könyvre. Kipróbálásra ajánlott szolgáltatások Szolgáltatás Közös használatú mappák megjelenítése Fájlok mellékelése Tételek mappákba való áthelyezése A GroupWise Könyvtár használata Tételek helyesírásának ellenõrzése Havi naptár megjelenítése URL leírások küldése Honnan tudhat meg többet? Kattintson a Súgó menünévre, a Mappakezelés melletti könyvre, majd válassza a Közös használatú mappatételek megjelenítése és válaszadás pontot. Kattintson a Súgótémák parancsra majd a Tárgymutáto lapfülre. Írja be az "m" betût s válassza a Melléklet témat, végül kattintson a Küldés pontra. Kattintson a Súgó menünévre, majd a Mappakezelés melletti könyvre és azon belül az Üzenet, találkozó, tennivaló és feljegyzés mappába való áthelyezése pontra. parancsra, írja be a "d" betût, majd válassza a Dokumentum, majd a keresés és másolás pontot. Kattintson a Súgó menünévre, a Levél- vagy telefonüzenetek melletti könyvre, majd a Tétel helyesírásának ellenõrzése pontra. Kattintson a Súgó menünévre, a Naptár használata melletti könyvre, majd a Saját ütemterv megjelenítése hónaponként parancsra. Kattintson a Súgó menünévre, a Levél- és telefonüzenetek küldése melletti könyvre, majd az Internethely küldése pontra. Ezt a Gyorskalauzt és a GroupWise programmal kapcsolatos további információkat is megtalálja a "GroupWise Cool Solutions" weblapon, a Internetcímen. A Postafiókkal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon saját IS&T képviselõjéhez. Szabadalmaztatott termék Gyártó ország: U.S.A A PDF

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület GroupWise WebAccess Alap-illesztőfelület gyorskalauz 8 Novell GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület Gyorskalauz www.novell.com A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület használata Miután a rendszergazda

Részletesebben

Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől

Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől 1 Belépés a GroupWise levelező rendszerbe az Internet felől A GroupWise levelező szolgáltatás web felelületről, az Internet felől az Egyetem honlapjáról is elérhető, az alábbi linken: www.uni-nke.hu WEBMAIL-NKE

Részletesebben

V E R Z I Ó FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVA 32-BITES WINDOWS VERZIÓHOZ

V E R Z I Ó FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVA 32-BITES WINDOWS VERZIÓHOZ V E R Z I Ó FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVA 32-BITES WINDOWS VERZIÓHOZ TM Nyilatkozat A Novell, Inc. nem vállal garanciát jelen kézikönyv tartalmára, nem vállal felelősséget a kézikönyv használatából eredő esetleges

Részletesebben

Levél olvasása, műveletek a levelekkel

Levél olvasása, műveletek a levelekkel 1 Levél olvasása, műveletek a levelekkel Üzeneteink legegyszerűbb és leggyorsabb áttekintésére a Betekintőt használhatjuk. Segítségével időt spórolhatunk meg, mert nem szükséges minden egyes tételt megnyitni,

Részletesebben

Kéretlen levelek, levélszemét, spamek kezelése a GroupWise-ban

Kéretlen levelek, levélszemét, spamek kezelése a GroupWise-ban - 1 - Fő me nü Kéretlen levelek, levélszemét, spamek kezelése a GroupWise-ban Az Egyetem GroupWise levelező rendszerébe irányuló levelek közül az értéktelen levélszemét szűrése központilag történik. Azonban

Részletesebben

Távollét, szabadság szabály létrehozása, kezelése a GroupWise-ban

Távollét, szabadság szabály létrehozása, kezelése a GroupWise-ban - 1 - Fő me nü Távollét, szabadság szabály létrehozása, kezelése a GroupWise-ban A távollétek, szabadságok idején nem tudjuk folyamatosan ellenőrizni az e- mailjeinket, vagy legalábbis a kapcsolatos tevékenységeket

Részletesebben

Mappák megosztása a GroupWise-ban

Mappák megosztása a GroupWise-ban - 1 - Fő me nü Mappák megosztása a GroupWise-ban Amennyiben a feladataink végzése szükségessé teszi, lehetővé tehetjük, hogy a GroupWise rendszerben tárolt személyes mappáinkat, az ott található tételeket

Részletesebben

Outlook Express használata

Outlook Express használata Outlook Express használata Az induló ablak több részre oszlik Nyitott mappa tartalma Mappák Partnerek Az induló ablak nézetét testre lehet szabni a Nézet menü/elrendezés almenüjével Az eszköztár testreszabásához

Részletesebben

GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó

GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó GroupWise 8 Naptár közzétételi gazda felhasználó 8 2008. október 17. Áttekintés Novell GroupWise Naptár közzétételi gazda felhasználó Gyorskalauz www.novell.com The Novell GroupWise Naptár közzétételi

Részletesebben

GroupWise 18 Felhasználói kézikönyv a WebAccess Mobile alkalmazáshoz október

GroupWise 18 Felhasználói kézikönyv a WebAccess Mobile alkalmazáshoz október GroupWise 18 Felhasználói kézikönyv a WebAccess Mobile alkalmazáshoz 2018. október Jogi megjegyzések Copyright 1993 2018 Micro Focus vagy valamely leányvállalata. A Micro Focus, valamint a leányvállalatainak

Részletesebben

Bevezetés. A WebAccess használatának bemutatása előtt néhány új funkció felsorolása következik:

Bevezetés. A WebAccess használatának bemutatása előtt néhány új funkció felsorolása következik: Bevezetés Leveleink, naptárunk, stb. megtekintése bármely gépen egy egyszerű webböngésző (Mozilla, Explorer) segítésével is lehetséges. GroupWise rendszernek ezt a megjelenési formáját GroupWise WebAccessnek

Részletesebben

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését.

Első lépések. A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Első lépések A Microsoft Outlook 2013 külsőre kicsit más, mint elődei, ezért ezzel az útmutatóval szeretnénk megkönnyíteni a program megismerését. Személyre szabás Az Outlookot testre szabhatja. Másik

Részletesebben

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu Hiteles elektronikus postafiók Perkapu 2018.10.27. Tartalom Bevezetés...2 Bejelentkezés a Hiteles Elektronikus Postafiókba...2 Perkapu tárhely kiválasztása...2 Beérkezett üzenetek...3 Dokumentumletöltés...4

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW)

Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW) 1 Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW) levelező rendszer 8. verziójának alap szolgáltatásait

Részletesebben

ECDL Információ és kommunikáció

ECDL Információ és kommunikáció 1. rész: Információ 7.1 Az internet 7.1.1 Fogalmak és szakkifejezések 7.1.2 Biztonsági megfontolások 7.1.3 Első lépések a webböngésző használatában 7.1.4 A beállítások elévégzése 7.1.1.1 Az internet és

Részletesebben

Bevezetés. Az Univerzális Postafiók

Bevezetés. Az Univerzális Postafiók Bevezetés A GroupWise 8 olyan komplett levelezőrendszer, amely naptárával, címjegyzékével, dokumentum-kezelésével a csoportmunka-folyamatokat hatékonyan elősegíti. GroupWise-al az információ egyszerűen

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak.

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. Mappakezelés WINDOWS-7 A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. A PC legnagyobb mappája, amely az összes többi mappát is magában foglalja,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás)

Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás) Els lépések Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája Els lépések (9.x kiadás) Cisco Unity Connection Webes beérkezett üzenetek mappája (9.x kiadás) Általános információk a Cisco Unity Connection

Részletesebben

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ Novell Messenger 1.0 GYORSKALAUZ www.novell.com A Novell Messenger egy vállalati, keresztplatformos gyorsüzenet-kezelő program, amelynek működése a Novell edirectory TM címtáron alapul. A Messenger rendszer

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER 1. Belépés A rendszer indulásakor egy ideiglenes jelszót kapott emailben. Az ennek segítségével történt bejelentkezés után tudja jelszavát

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - MS Outlook levelező www.titkositott.email 2 Bevezető MS Outlook levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre

Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre Nokia N97_mini (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia N97_mini készülékre. Az alkalmazás

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

Web-ről elérhető felületének ismertetése

Web-ről elérhető felületének ismertetése Web-ről elérhető felületének ismertetése Készítette: Zrínyi Miklós Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkező oldal... 2 Novell GroupWise WebAccess... 2 Címsor... 2 Választó fülek... 6 - Postafiók nézet... 6 Beérkezett

Részletesebben

GroupWise 6.5 Linux operációs rendszerhez

GroupWise 6.5 Linux operációs rendszerhez GroupWise 6.5 Linux operációs rendszerhez 2004. március 29. 1.0 A termék áttekintése 2.0 Telepítési útmutató 3.0 Ismert problémák 3.1 Felügyeleti problémák 3.1.1 Az NFS nem támogatott 3.1.2 Nem elérhető

Részletesebben

kommunikáció Megoldások

kommunikáció Megoldások Információ és kommunikáció Megoldások Megoldások Információ és kommunikáció 1. A címsorba gépelje be a http://www.nbc.com címet! A Kedvencek hozzáadása panelen kattintunk a létrehozás gombra! Kattintsunk

Részletesebben

Az Office 365 használata Android-telefonon

Az Office 365 használata Android-telefonon Az Office 365 használata Android-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy Android-telefonján e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján keresztül.

Részletesebben

2 Outlook 2016 zsebkönyv

2 Outlook 2016 zsebkönyv 2 Outlook 2016 zsebkönyv BBS-INFO Kiadó, 2016. 4 Outlook 2016 zsebkönyv Bártfai Barnabás, 2016. Minden jog fenntartva! A könyv vagy annak oldalainak másolása, sokszorosítása csak a szerző írásbeli hozzájárulásával

Részletesebben

WebAromo elindítása, bejelentkezés

WebAromo elindítása, bejelentkezés WebAromo segédlet Tartalom WebAromo elindítása, bejelentkezés... 3 Jelszó beállítása... 3 Foglalkozások kezelése... 4 Hiányzások megadása... 5 Érdemjegy bevitele... 6 Érdemjegyek megtekintése... 8 Egy

Részletesebben

Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW)

Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW) 1 Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW) levelező rendszer 8. verziójának alap szolgáltatásait

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

Információ és kommunikáció

Információ és kommunikáció Információ és kommunikáció Tanmenet Információ és kommunikáció TANMENET- Információ és kommunikáció Témakörök Javasolt óraszám 1. Hálózati alapismeretek 20 perc 2. Az internet jellemzői 25 perc 3. Szolgáltatások

Részletesebben

SQL Backup and FTP. A program telepítésének menete. A szoftvert a következő weboldalról ingyenesen tölthető le: https://sqlbackupandftp.

SQL Backup and FTP. A program telepítésének menete. A szoftvert a következő weboldalról ingyenesen tölthető le: https://sqlbackupandftp. SQL Backup and FTP A szoftvert a következő weboldalról ingyenesen tölthető le: https://sqlbackupandftp.com/ A program telepítésének menete A telepítő elindítása után megjelenő képernyő a Next > gomb megnyomásával

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1 Vevői felhasználói fiók... 3 2 Adataim... 3 3 Szállítók... 4 4 Számláim... 5 4.1 E-számla listatábla... 5 4.2 Keresési funkciók...

Részletesebben

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7 rendszeren Távszámla aláírásának ellenőrzésére 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A

Részletesebben

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára

Áttérés az Outlook 2010-es verziójára A jelen útmutatóról Microsoft A Microsoft Outlook 2010 megjelenése nagyban eltér az Outlook 2003-as verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást. Megismerheti belőle

Részletesebben

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény

Microsoft Windows XP. Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP Feladatgyűjtemény Útmutató a feladatok megoldásához: A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra. A megoldott

Részletesebben

kommunikáció Feladatgyűjtemény

kommunikáció Feladatgyűjtemény Információ és kommunikáció Feladatgyűjtemény Feladatok Információ és kommunikáció Útmutató a feladatok megoldásához A feladatok megoldásához szükség van az Internet Explorer és az Outlook Express programokra.

Részletesebben

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0 E-mail beállítása Outlook kliensen Magyar verzió 1.0 1 Tartalom Általános info... 3 MAPI postafiók bállítása Outlook 2010-ben, Autodiscovery szolgáltatással... 4 MAPI postafiók kézi bállítása Outlook 2010-ben...

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden

Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Az Office 365 használata iphone-on vagy ipaden Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy iphone-ján vagy ipadjén e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján

Részletesebben

é rtésí té sék szű ré sé

é rtésí té sék szű ré sé E-mail é rtésí té sék szű ré sé Szűrési beállítások 2019. 01. 03. Tartalom E-mail értesítések szűrése...2 Gyakorlati példák szűrési feltételek megadására...2 Szűrés beállítása a levelezőrendszerben...2

Részletesebben

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez

Naptár. Rövid útmutató az első lépésekhez Naptár Rövid útmutató az első lépésekhez Lync-értekezlet ütemezése Ha a Lync 2013-mal ütemez online értekezletet, szemtől szemben találkozhat partnereivel, és megtakaríthat egy utazást. Nézetváltás Azt

Részletesebben

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához QualcoMAE jártassági vizsgálatok Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához Első lépések... 2 A jelentkezési lap kitöltése... 6 A minták megérkeztének visszaigazolása... 10 Eredmények rögzítése...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 1 A CKB4 rendszer Üzenetek funkciójához v1.0 2015.05.21. TARTALOMJEGYZÉK SK-Trend Kft- CKB4 Üzenetek funkció Felhasználói kézikönyv V 1.0 Bevezető... 3 A felhasználói leírásban használt

Részletesebben

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. ERA Postaláda szolgáltatás. Felhasználói segédlet

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. ERA Postaláda szolgáltatás. Felhasználói segédlet Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ERA Postaláda szolgáltatás Felhasználói segédlet v1.0 Budapest, 2012. szeptember 19. TARTALOMJEGYZÉK Tartalom Bevezetés... 3 Az ERA Postaláda szolgáltatás használata...

Részletesebben

Vodafone e-sms. Használati útmutató

Vodafone e-sms. Használati útmutató Vodafone e-sms Használati útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 3 Követelmények Telepítés 3 Telepítési útmutató A program első indítása Üzenetek küldése 5 Címzettek kiválasztása Üzenetek írása Üzenetek elküldése

Részletesebben

Az e-mail az internet elektronikus levelezési rendszere, amely segítségével percek alatt küldhetünk üzenetet a világ bármely pontjára.

Az e-mail az internet elektronikus levelezési rendszere, amely segítségével percek alatt küldhetünk üzenetet a világ bármely pontjára. E-mail Az e-mail az internet elektronikus levelezési rendszere, amely segítségével percek alatt küldhetünk üzenetet a világ bármely pontjára. Ma már szinte minden internetfelhasználó rendelkezik egy vagy

Részletesebben

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam Operáció rendszer ECDL tanfolyam Alapok A Windows áttekintése Asztal Tálca Start menü Lomtár használata Súgó használata Felhasználói fiókok kezelése Kijelentkezés, felhasználóváltás Fájlok és mappák Sajátgép

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet

E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet E-book export, letöltés, offline olvasási segédlet Hogyan mentsünk ki oldalakat, fejezeteket az elektronikus könyvekből? 1. Nyissuk meg az Egyetemi Könyvtár weboldalát (www.ek.szte.hu ), és kattintsunk

Részletesebben

HITELES ELEKTRONIKUS POSTAFIÓK

HITELES ELEKTRONIKUS POSTAFIÓK HITELES ELEKTRONIKUS POSTAFIÓK Cégkapu 2017. december 18. v 1.00 EREDETI Szerző: Alkalmazás és adatbázis üzemeltetési osztály Tartalommenedzsment Csoport 1 TARTALOM Bevezetés... 3 Bejelentkezés... 3 Cégkapu

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

G-Mail levelezőrendszerben e-mail fiók levélforgalmának kezelése Outlook Express program segítségével

G-Mail levelezőrendszerben e-mail fiók levélforgalmának kezelése Outlook Express program segítségével G-Mail levelezőrendszerben e-mail fiók levélforgalmának kezelése Outlook Express program segítségével 1. lépés: regisztráljunk e-mail fiókot a G-Mail rendszerében http://www.google.hu weboldalon a bal

Részletesebben

Hiánypótlás beküldési útmutató

Hiánypótlás beküldési útmutató Hiánypótlás beküldési útmutató Az alábbiakban néhány lépésben bemutatásra kerül a hiánypótlás megtekintése és annak beküldése. Minden lépéshez csatolva van egy kép is, ami az adott lépést mutatja egy mintán

Részletesebben

A CRM-rendszer. 1. oldal

A CRM-rendszer. 1. oldal A CRM-rendszer 1. Bejelentkezés 2 2. Dashboard, avagy a műszerfal 3 3. Naptár 4 4. Email Manager 5 5. Vevőjelöltek 7 5.1.Vevőjelöltek állapota 10 5.2.Árajánlat újraküldése 10 5.3.Műholdkép 12 5.4.Feladatok

Részletesebben

Az Outlook levelező program beállítása tanúsítványok használatához

Az Outlook levelező program beállítása tanúsítványok használatához Az Outlook levelező program beállítása tanúsítványok használatához Windows tanúsítványtárban és kriptográfia eszközökön található tanúsítványok esetén 1(10) Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Az Outlook

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA ZRT ebérjegyzék Felhasználói kézikönyv 2016-05-02 Oldal: 2 / 7 Tartalomjegyzék 1. Belépés az Én Postám alkalmazásba... 3 2. ebérjegyzékek megjelenítése... 4 3. ebérjegyzék letöltése... 5 4.

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Segédanyag az iktatáshoz. Tartalomjegyzék

Segédanyag az  iktatáshoz. Tartalomjegyzék Segédanyag az email iktatáshoz Tartalomjegyzék I. Digitális, bejövő email iktatás... 2 II. Digitális, belső irányú email iktatása... 14 III. Kimenő email iktatása... 23 I. Digitális, bejövő email iktatás

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

Minden olyan szervezeti egység közös mappájához hozzáférünk, ahol megfelelő jogosultsággal (pl.: iktató, vezető) rendelkezünk.

Minden olyan szervezeti egység közös mappájához hozzáférünk, ahol megfelelő jogosultsággal (pl.: iktató, vezető) rendelkezünk. Papirusz Ügyiratkezelő Rendszer Körlevelek, saját példányok kezelése 2012. 04. 12. Ez a felhasználói segédlet a Papirusz Ügyiratkezelő Rendszer körlevelekkel, saját példányokkal kapcsolatos funkcióinak

Részletesebben

E-aláírási útmutató ügyfelek számára

E-aláírási útmutató ügyfelek számára E-aláírási útmutató ügyfelek számára Gianni Carfì Pavia Tervezet, 1. v. Szerzői jog: Shell Business Operations 2018. 03. 02. 1 Tartalomjegyzék 1. Dokumentum aláírása 2. Mellékletek Szerzői jog: Shell Business

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

DigitAudit a felhőben. Azonnal kipróbálható DEMÓ, Ingyenes PRÓBA szeptember 30-ig.

DigitAudit a felhőben. Azonnal kipróbálható DEMÓ, Ingyenes PRÓBA szeptember 30-ig. DigitAudit a felhőben Több mint felhőtároló, új kommunikációs felület! Azonnal kipróbálható DEMÓ, Ingyenes PRÓBA 2018. szeptember 30-ig. A DigitAudit felhasználók részére egy új AuditCloud elnevezésű kommunikációs

Részletesebben

Elektronikus szolgáltatás súgó. Az Elektronikus szolgáltatás igénybevételének lépései:

Elektronikus szolgáltatás súgó. Az Elektronikus szolgáltatás igénybevételének lépései: I Elektronikus szolgáltatás súgó Az Elektronikus szolgáltatás igénybevételének lépései: 1. Elektronikus szolgáltatások igénybevételének kezdeményezése: 1.1 Elektronikus ügyintézés menüpont-, azon belül

Részletesebben

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278 SZEGHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS Bemutató Készült az Új Magyarország Fejlesztési

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

VÁLTOZÁSOK AZ ÉTDR MŰKÖDÉSÉBEN

VÁLTOZÁSOK AZ ÉTDR MŰKÖDÉSÉBEN VÁLTOZÁSOK AZ ÉTDR MŰKÖDÉSÉBEN 1.3.1.16 VERZIÓ Jelen jegyzet az ÉTDR 2015. 09. 09. napján üzembe helyezett új verziója (1.3.1.16) kapcsán a szoftver újdonságaira hívja fel a figyelmet és az eddigi működés

Részletesebben

Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon

Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Az Office 365 használata Windows Phone-telefonon Rövid útmutató az első lépésekhez E-mailek megtekintése Beállíthatja, hogy Windows Phone-telefonján e-maileket tudjon küldeni és fogadni Office 365-fiókján

Részletesebben

Felhasználói Leírás v.2.00

Felhasználói Leírás v.2.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v.2.00 Bakonyvidéke Takarékszövetkezet 1. Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Program indítása:... 3 A program üzemmódjai:... 4 Számlaegyenleg lekérdezése:...

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció. a TávTagTár programhoz. Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43

Felhasználói dokumentáció. a TávTagTár programhoz. Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43 a TávTagTár programhoz Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43 Tartalomjegyzék Futási feltételek... 3 Telepítés... 3 Indítás... 3 Főablak... 4 Új személy felvétele...

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(7) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

Webtárhely létrehozása a WWW.freeweb.hu helyen. Lépések Teendő 1. Böngészőbe beírni: www.freeweb.hu. 2. Jobb oldalon regisztrálni (tárhelyigénylés).

Webtárhely létrehozása a WWW.freeweb.hu helyen. Lépések Teendő 1. Böngészőbe beírni: www.freeweb.hu. 2. Jobb oldalon regisztrálni (tárhelyigénylés). Lépések Teendő 1. Böngészőbe beírni: www.freeweb.hu Kép 2. Jobb oldalon regisztrálni (tárhelyigénylés). 3. 4. Értelemszerűen kitölteni a regisztrációs lapot, és elküldeni. 5. Postafiókomra érkező levélben

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

KÖNYVTÁRI KATALÓGUS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÖNYVTÁRI KATALÓGUS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÖNYVTÁRI KATALÓGUS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mi az OPAC? Az OPAC az Online Public Access Catalogue rövidítése. Jelentése olyan számítógépes katalógus, mely nyilvános, bárki számára közvetlenül, általában ingyen

Részletesebben

Outlook Web Access (OWA) Levelezés webes felületen

Outlook Web Access (OWA) Levelezés webes felületen Outlook Web Access (OWA) Levelezés webes felületen Segédanyag a Négy Partner Program hálózati csoportmunka képzéséhez 1. Outlook Web Access (OWA) Levelezés webes felületen... 3 1.1. Támogatott böngészők

Részletesebben

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/ DVNAV regisztráció A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról kapott NAV jelentés

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁS MŰKENG RENDSZER FELHASZNÁLÓI LEÍRÁSA (ELEKTRONIKUS KÉRELEM BEADÁS FENNTARTÓI E- KÉPVISELŐK)

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁS MŰKENG RENDSZER FELHASZNÁLÓI LEÍRÁSA (ELEKTRONIKUS KÉRELEM BEADÁS FENNTARTÓI E- KÉPVISELŐK) SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁS MŰKENG RENDSZER FELHASZNÁLÓI LEÍRÁSA (ELEKTRONIKUS KÉRELEM BEADÁS FENNTARTÓI E- KÉPVISELŐK) Felhasználói kézikönyv X. kötet 2015.04.01. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

Webleltár rendszer. Készítette: ABACOM Kft. 2013 november. Abacom Kft.

Webleltár rendszer. Készítette: ABACOM Kft. 2013 november. Abacom Kft. Webleltár rendszer Készítette: ABACOM Kft. 2013 november 1 Webleltár Leírás On-Line leltározás Wifit vagy mobil internetet használó eszközökkel. A Leltározó Program lehetővé teszi, hogy az intézménybe,

Részletesebben

Elektronikus levelek. Az informatikai biztonság alapjai II.

Elektronikus levelek. Az informatikai biztonság alapjai II. Elektronikus levelek Az informatikai biztonság alapjai II. Készítette: Póserné Oláh Valéria poserne.valeria@nik.bmf.hu Miről lesz szó? Elektronikus levelek felépítése egyszerű szövegű levél felépítése

Részletesebben

Szállítói útmutató RFP- Árajánlatkérı

Szállítói útmutató RFP- Árajánlatkérı Szállítói útmutató RFP- Árajánlatkérı Sourcing Support 2011 Copyright 2010 Introduction E-mail címére kiküldésre került egy értesítı, melyet a rendszer automatikusan generál (a feladó: sourcingsupport@metro-cc.com;

Részletesebben

E-mail cím létrehozása

E-mail cím létrehozása E-mail cím létrehozása A Moodle-rendszerben Ön akkor tudja regisztrálni magát, ha rendelkezik e-mail címmel. A Moodle ugyanis az Ön e-mail címére küld egy elektronikus levelet, amelyben a regisztráció

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(8) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

e-vámügyintézés posta.hu alkalmazás használata

e-vámügyintézés posta.hu alkalmazás használata e-vámügyintézés posta.hu alkalmazás használata Tartalomjegyzék Tartalom A e-vámügyintézés megnyitása és a csomagazonosítás 1 A küldemény feladója 2 A küldemény címadatai 3 A küldemény adatai 4 Mellékletek

Részletesebben

Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz. https://aat.mta.hu/aat

Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz. https://aat.mta.hu/aat Útmutató a Domus elektronikus pályázati rendszerben történő pályázáshoz https://aat.mta.hu/aat 1 Belépés a pályázati rendszerbe Kattintson a Pályázatok menüponton belül a Domus gombra. Kérdéseikkel, észrevételeikkel

Részletesebben