80. Numizmatikai gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "80. Numizmatikai gyorsárverés"

Átírás

1 80. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban június án nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: június 13. SZERDA interneten 19:00 egyéb elérhetőségeinken: 18:30 Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők: június 18. hétfőn 9:30-tól Maradékeladás: június 19. kedd 08:00 óráig. Fizetési határidő: június 27. szerda 16:00! A vásárlói jutalék 20% (változott!) Az átutalásokat ezentúl csak a CIB Bankos ( ) számlaszámra tudjuk fogadni Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fsz. 1. Tel.: Nyitva tartás: hétfő: 9:30-16:00 kedd: 9:30-18:00 szerda: 9:30-16:00 Csütörtök-péntek:Zárva! Csak a beadni, eladni vágyókat tudjuk fogadni!

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20% Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: FORINT számla: CIB Bank IBAN: HU EURO account: CIB Bank HU Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6

7 Tartalomjegyzék Numizmatikai kellékek Numizmatikai irodalom Nemesfém és fém dísztárgyak, órák, ékszerek Részvények, értékpapírok, sorsjegyek, takarékbetétkönyvek, csekkek, váltók Magyar és külföldi papír és fém szükségpénzek, hadifogolypénzek, fantáziapénzek, pénzhelyettesítő bónok, zsetonok Alacsony árról indított külföldi bankjegyek, fém- és ezüstpénzek Német Birodalom/ Császárság/ Weimari Köztársaság/ 3. Birodalom/ Német Államok/ NDK/ NSZK fémpénzei, fém szükségpénzei Német Birodalom/ Császárság/ Weimari Köztársaság/ 3. Birodalom/ Német Államok/ NDK/ NSZK bankjegyei, papír szükségpénzei Külföldi és magyar érmés és bankjegyes borítékok, emléklapok Külföldi bankjegyek Osztrák-magyar, magyar és magyar vonatkozású bankjegyek Külföldi nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák Magyar nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák Külföldi fém- és ezüstpénzek a középkortól napjainkig Habsburg veretek Magyar szettek és próbaszettek Magyar és magyar verdejelű fém- és ezüstpénzek a középkortól napjainkig

8 Numizmatikai kellékek Numis Junior éremberakó 6 lappal, vegyes méretű érmékhez, használt állapotban Numis éremberakó 7 lappal, vegyes méretű érmékhez, használt állapotban db használt kapszula, klf méretekben db használt kapszula, klf méretekben db új Leuchtturm érmetartó kapszula (39mm) db új Leuchtturm érmetartó kapszula (38mm) db új Leuchtturm érmetartó kapszula (38mm) db új Leuchtturm érmetartó kapszula (38mm) fehér műanyag SAFE berakólap notgeldeknek, kisebb bankjegyeknek (oldalanként 8 részre osztott, összesen 240 férőhely) rugós barna borítóban használt, de megkímélt állapotban Lindner tisztító folyadék aranyhoz 375ml Éremtartó doboz 36 férőhellyel "Olimpische Spiele", használt állapotban Gyűrűs berakó 6db lappal, 72 férőhellyel, jó állapotban (kiválóan alkalmas Weimari és 3. Birodalmi pénzek tárolására , a benne található ismertetők segítségével) Gyűrűs berakó 15db lappal, 546 férőhellyel, jó állapotban (kiválóan alkalmas 3. Birodalmi váltópénzek tárolására , a benne található ismertetők segítségével) db gyűrűs berakó 10-10db lappal, jó állapotban (kiválóan alkalmas a Német Császárság pénzeinek tárolására a benne található ismertetők segítségével) "Banknoten der Welt" lefűző rendszerű bankjegytartó tok Bankjegytartó zsebalbum 20db lappal, bontatlan csomagolásban, Leuchtturm Érmetartó zsebalbum 48 férőhellyel, bontatlan csomagolásban, Lindner Gyűrűs album klf méretű érmékhez, 5db lappal 125 férőhellyel, bontatlan csomagolásban, Lindner Gyűrűs album klf méretű érmékhez, 10db lappal 330 férőhellyel, bontatlan csomagolásban, Lindner Gyűrűs album klf méretű érmékhez, 5db lappal 143 férőhellyel, bontatlan csomagolásban, Leuchtturm Numizmatikai irodalom Weszerle József: Érmészeti táblái II. kiadás A magyar Numizmatikai Társulat. I. kötet Képes táblák Bp Euró éremkatalógus 2010-es kiadás Nemesfém és fém dísztárgyak, órák, ékszerek CCa 20. sz. eleje dekoratív arany bross, zöld achát kővel, br. 6,45g Régi Ag pecsétgyűrű "lovagló katona" pecsétnyomó fejjel, jelzett bruttó 10,7g Dekoratív köves, ezüst gyűszű, br. 4g db ezüst gyűrű + 1db nyaklánc, össz. 30,7g Dekoratív ezüst (Ag) mandzsettagomb, 8,3g Dekoratív ezüst (Ag) tükrös púdertartó, br 69g Jura watch 17 köves aranyozott zsebóra használt, de kiváló állapotú Részvények, értékpapírok, sorsjegyek, takarékbetétkönyvek, csekkek, váltók Ausztria Kötelezvény 200Fl-ról Ausztria Kötelezvény 1000Fl-ról Ausztria Kötelezvény 1000Fl-ról...500

9 7033. Románia "Resitai Acélművek" részvénye 500L-ről román és francia nyelven, 2L illetékbélyeggel és 2,5L szignettás bélyegzővel Románia "Resitai Acélművek" részvénye 2500L-ről román és francia nyelven, 2,5L és 10L szignettás bélyegzőkkel Románia "Resitai Acélművek" részvénye 5000L-ről román és francia nyelven, 2L illetékbélyeggel 25L szignettás bélyegzőkkel USA db klf részvény USA db klf részvény USA db klf részvény USA db klf részvény db Államadóssági kötvény 1000Ft-ról csehszlovák bélyegzővel Ideiglenes kötelezvény 480K-ról, szelvényekkel Ideiglenes kötelezvény 480K-ról, szelvényekkel Ideiglenes kötelezvény 2400K-ról, szelvényekkel Államadóssági kötvény 100K-ról, szelvényekkel "Budapest székesfőváros" angol nyelvű részvénye, szelvényekkel "Kiskunsági Malomipar, Kereskedelmi és Műszaki Részvénytársaság" részvénye 100P-ről, szelvényekkel Ideiglenes kötelezvény 480K-ról, szelvénnyel Ideiglenes kötelezvény 1000Ł-ról, szelvénnyel DN. "Külügyelet és Felügyelet Zrt. Eredeti Hamis Kötvény 500Ft" FN szerk. pecsétjével, sorszáma: 1694 T:I Magyar és külföldi papír és fém szükségpénzek, hadifogolypénzek, fantáziapénzek, pénzhelyettesítő bónok, zsetonok es "Miskolczi Orth. Izraelita Anyahitközség" értékjegyei, összesen 5klf db, szép állapotban es "Miskolczi Orth. Izraelita Anyahitközség" értékjegyei, összesen 5klf db, szép állapotban es "Miskolczi Orth. Izraelita Anyahitközség" értékjegyei, összesen 5klf db, szép állapotban es "Miskolczi Orth. Izraelita Anyahitközség" értékjegyei, összesen 5klf db, szép állapotban es "Miskolczi Orth. Izraelita Anyahitközség" értékjegyei, összesen 5klf db, szép állapotban es "Miskolczi Orth. Izraelita Anyahitközség" értékjegyei, összesen 5klf db, szép állapotban db bankjegy kötegelő, közte 1db román BSZKRT d.n. 1 Pengőbárca T: Fővárosi Autóbusz Üzem d.n. 20Ft T: BSZKRT DN 50Ft T: BSZKRT d.n. 50Ft T: BSZKRT kisszakaszjegyek "30x" T:vegyes Alacsony árról indított külföldi bankjegyek, fém- és ezüstpénzek Ausztria 1851A 1Kr T: Brazilia R T:3/

10 7064. Brazilia R T: Brazilia R T: Brazilia R T: Brazilia R T: Brazilia R T: Brazilia R T: Brazilia R T: Crna Gora p T: Finnország M T: Hongkong C "VI. György" T:-2/ Jugoszlávia p T: Kanada $ "Winnipeg" T: Kína fémpénz hamisítványa Mongólia M T: Nagy-Britannia p Ag T:2-/ Olaszország L T: Oroszország k T: Oroszország k Ag T:2/ Oroszország /2k T: Románia b T: Románia b T: Románia B Ag T:2/3 k Románia L T:III Spanyolország 1957(59). 50P "Franco" T:BU Svájc 1850BB 20R T: Svájc /2Fr Ag T: Svájc /2Fr Ag T: Svájc /2Fr Ag T: Svájc /2Fr Ag T: Svédország Kr Ag T: Svédország ö Ag T: Szerbia p T: Szerbia p T: Szerbia p T: USA /4$ "New Jersey" T: Német Birodalom/ Császárság/ Weimari Köztársaság/ 3. Birodalom/ Német Államok/ NDK/ NSZK fémpénzei, fém szükségpénzei Német Államok / Württemberg Thaler Ag fém hamisítványa Német Birodalom/Császárság 1900A 1M Ag T: Német Birodalom/Császárság/Württemberg "II. Vilmos" 3M Ag T: Német Birodalom/Wesztfália M T: Német Mellékterületek/Danzig Pf T: Német 3. Birodalom 1934F 1 Reichsmark T:2/

11 7106. Német 3. Birodalom 1935A 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1935D 50 Reichspfennig T: Német 3. Birodalom 1935F 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1935J 50 Reichspfennig T: Német 3. Birodalom 1937A. 2Pf T: Német 3. Birodalom 1937G 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1937A 2 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1937A 5M Ag "Hindenburg" nagy h.k.-tel T: Német 3. Birodalom 1938J 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1938G. 2Pf T: Német 3. Birodalom 1938A. 5Pf T: Német 3. Birodalom 1938B. 10Pf T: Német 3. Birodalom 1938E. 10Pf T: Német 3. Birodalom 1939D 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1939F. 1Pf T: Német 3. Birodalom 1939G 2 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1939G. 1Pf T: Német 3. Birodalom 1939F 5 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1939D 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1940J 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1940E 2 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom Reichspfennig (4klf) T: Német 3. Birodalom 1940A 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1941J 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom Reichspfennig (3x) T: Német 3. Birodalom 1941A 10 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1941E 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1942A 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1942B 1 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom RPf 9klf db T:2, Német 3. Birodalom 1942E 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1943A 10 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1943B 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1943D 50 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1944A 10 Reichspfennig T:2/ Német 3. Birodalom 1944D 10 Reichspfennig T:2/ NDK Pf-2M érmegyűjtemény (összesen 158db), sok jobb darabbal az időszak elejéről, 12 lapos berakóban (közte 1Pf 1949E, 1950E, 1952E,1953E; 5Pf 1952E, 1953E; 10Pf 1950E, 1952E, 1953E; 50Pf 1950A) RITKA kollekció! NDK 1950A. 50Pf T: NDK M "20 éves az NDK" T: NDK M "H.Mann" T: NSZK 1951F 5M Ag T:2/ NSZK 1960D "DM" "M. Planck" T:

12 7148. NSZK 1963D. 2M "Max Planck" T:-2 ph NSZK 1969F. 2M "Max Planck" T: NSZK M Ag "Mercator" T:BU NSZK M Ag "Mercator" T:BU NSZK M Ag "Mercator" T:BU NSZK 1970G. 2M "Max Planck" T: NSZK 1970G. 2M "Max Planck" T: NSZK 1971D. 2M "Konrad Adenauer" T: NSZK 1971G 5M Ag T: NSZK M Ag "Deutschen Volk" T:BU NSZK 1972F 5M Ag T: NSZK M Ag "Kopernikusz" T:BU NSZK M Ag "Kopernikusz" T:BU NSZK M Ag "Nationalversammlung" T: NSZK M Ag "Nationalversammlung" T: NSZK M Ag "Nationalversammlung" T: NSZK M Ag "Kant" T: NSZK M Ag "Grundgesetz" T: NSZK M Ag "Műemlékek éve" T:BU NSZK M Ag "A. Schweitzer" T:BU NSZK M Ag "A. Schweitzer" T:BU NSZK M Ag "Gauss" T:BU NSZK M Ag "Gauss" T:BU NSZK M Ag "Kleist" T: NSZK M Ag "Neumann" T:BU NSZK M Ag "Neumann" T:BU NSZK M Ag "Neumann" T:BU NSZK M Ag "Neumann" T:BU NSZK M Ag "Neumann" T:BU NSZK M Ag "Német Régészeti Intézet" T: NSZK M Ag "Német Régészeti Intézet" T: NSZK M "Zollverein" T: NSZK M "Mendelssohn" T: NSZK M "Muzsika Európai Éve" T: NSZK M "Muzsika Európai Éve" T: NSZK M "Heidelbergi Egyetem" T: NSZK M "UNI Heidelberg" T: NSZK M "UNI Heidelberg" T: NSZK 1989J. 10DM Ag "800 éves a Hamburgi kikötő" T: NSZK M Ag "Rőtszakállú Frigyes" T:BU NSZK M Ag "Katharinenkloster" T:BU NSZK M Ag "Alkotmánybíróság" T:BU

13 Német Birodalom/ Császárság/ Weimari Köztársaság/ 3. Birodalom/ Német Államok/ NDK/ NSZK bankjegyei, papír szükségpénzei Német 3. Birodalom RM T:IV Német 3. Birodalom RM T:IV Német 3. Birodalom RM T:IV Német 3. Birodalom RM T:III Német 3. Birodalom RM T:III Német 3. Birodalom RM T:III Német 3. Birodalom RM T:III Német 3. Birodalom / szövetséges megszállás / szovjet nyomat M 8jegyű sorszámmal T:III Német 3. Birodalom / szövetséges megszállás / USA nyomat M T:II/III NSZK M T:I NSZK M (3x) egymás utáni, ill. kisugrású sorszámokkal T:I,I- (egyiken kis törés) NSZK M Comore-szigeteki bélyeggel és bélyegzővel T:I Lengyelország / német megszállás M T:IV Német Birodalom/Deutsche Reichsbahn milliárd M T:I extrém eltolódott nyomat Külföldi és magyar érmés és bankjegyes borítékok, emléklapok Luxemburg, érmés boríték 10 Frank forg. érmével Man-Szigetek Cr érmés, bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T: NSZK, Labdarúgó EB; FDC boríték hivatalos UEFA éremmel (Cu Ni) Németország, BRD-DDR államszerződés érmés boríték 5 DM ezüst érmével, kísérő lappal (Ag) Németország, Nagy Frigyes érmés boríték 5 DM alk. érmével PP minőségben (Cu Ni) Német egyesülés alk. érmes boríték, ezüstözött Németország éves Oroszország érmés boríték 5 Rubel alk. érmével (aranyozott) Németo., éves a repülés érmes boríték (Cu Ni) Németország, ALF Numisbrief, ezüstözött éremmel Zeppelin Chicagofahrt érmés boríték ezüstözött éremmel Graf Zeppelin alk. érmes boríték (ezüstözött) Bodensee érmés FDC német, osztrák, svájci forg. érmével Németország, A nők éve érmés boríték 5 Mark DDR alk. érmével Németország, Nagy Frigyes érmés boríték 5 DM alk. érmével (Cu Ni) Németország, Saarland alkalmi 2 érmés boríték Németország, Niedersachsen érmés boríték Németország, Hessen érmés boríték Német kancellárok "Merkel" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Német kancellárok "Schmidt" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Német kancellárok "Carstens" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Német kancellárok "Gauck" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP...500

14 7225. Német kancellárok "Brandt" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Német kancellárok "Weizsacker" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Német kancellárok "Wulff" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Német kancellárok "Erhard" ezüstözött CuNi emlékérme érmés bélyeges borítékon, alkalmi bélyegzéssel T:PP Svájc, Glücksbrief 1 Rappen érmével Külföldi bankjegyek Argentína / Salta A T:I Ismertető albumlapon! Argentína / Tucuman A T:I Ismertető albumlapon! Aruba Fl T:I Ismertető albumlapon! Ausztria / katonai kiadás Sch T:III Azerbajdzsán M T:I Ismertető albumlapon! Bahama-szigetek /2$ T:I Ismertető albumlapon! Bahama $ T:I Díszcsomagolásban! Bahrein /2D T:I Ismertető albumlapon! Barbados $ T:I Ismertető albumlapon! Belgium Fr T:I Ismertető albumlapon! Brunei R T:I Ismertető albumlapon! Bulgária DN(1916) 1L + 2L T:III Bulgária L T:III Ciprus c T:I Ismertető albumlapon! Comore-szigetek Fr T:I Ismertető albumlapon! Cook-szigetek $ T:I Ismertető albumlapon! Costa Rica C T:I Ismertető albumlapon! Csehszlovákia K ritka variáns "P75" T:II Csehszlovákia K "R45" ritkább variáns T:III Csehszlovákia K T:II Dzsibuti Fr T:I Ismertető albumlapon! Ecuador S T:I Ismertető albumlapon! Egyesült Arab Emirátusok D T:I Ismertető albumlapon! Észak-Írország Ł T:I Ismertető albumlapon! Észtország K T:I Falkland-szigetek Ł T:I Ismertető albumlapon! Franciaország / szövetségi megszállás Fr T:II Franciaország / szövetségi megszállás Fr T:I- kis koszolódás Franciaország Fr T:I- rozsdafoltok Franciaország Fr (2x) egymás utáni sorszámmal T:II+ A sarkán egyszer hajtva! Franciaország Fr T:I- felső szélén pici törés Franciaország Fr T:I Franciaország Fr T:I- pici saroktörés Franciaország Fr T:I

15 7264. Franciaország Fr T:I Franciaország Fr T:III a szokásos tűszúrásokkal Franciaország Fr T:I Franciaország Fr T:III a szokásos tűnyomokkal Franciaország Fr T:I- szélén picike törés Franciaország Fr T:I- szélén picike törés Franciaország Fr T:I- enyhe törések Franciaország Fr T:I Franciaország Fr T:I- szélein pici törések Gambia D, sign. 9. T:I Ismertető albumlapon! Gibraltár Pound T:I R! Gibraltár $ T:I Ismertető albumlapon! Guatemala /2Q T:I Ismertető albumlapon! Guernsey Ł T:I Ismertető albumlapon! Hollandia G T:I Ismertető albumlapon! Holland-Antillák G T:I Ismertető albumlapon! Honduras L T:I Ismertető albumlapon! Izland K T:I Ismertető albumlapon! Izrael Sh T:I Ismertető albumlapon! Jamaica $ T:I Ismertető albumlapon! Japán Y T:I Ismertető albumlapon! Jersey Ł T:I Ismertető albumlapon! Jordánia /2D, sign. 18. T:I Ismertető albumlapon! Jugoszlávia D "kis szériaszámokkal", egyugrású sorszámmal T:I- felső szélen pici törés Jugoszlávia P / 1/4D T:III Kajmán-szigetek 1974(1985). 1$ A/6 széria T:I Ismertető albumlapon! Kanada $ T:I Ismertető albumlapon! Kazahsztán T T:I Ismertető albumlapon! Kelet-Karibi Államok $ T:I Ismertető albumlapon! Kína / Bank of Communications Y "Shanghai" T:I Kína / Tajvan Y T:I Ismertető albumlapon! Kongó Fr, sign. a.12 T:I Ismertető albumlapon! Közép-Afrikai Köztársaság Fr T:I Ismertető albumlapon! Kuvait /4D, sign. 6 T:I Ismertető albumlapon! Libanon L T:I Ismertető albumlapon! Litvánia L T:I Madagaszkár Fr T:I Ismertető albumlapon! Makaó O T:II Makaó P T:I Ismertető albumlapon! Malajzia / japán megszállás $ T:I Ismertető albumlapon! Malajzia R T:I Ismertető albumlapon! Marokkó D, sign. 10. T:I Ismertető albumlapon!...800

16 7306. Málta 1967(1979). 1L T:I Ismertető albumlapon! Moldova K T:I Ismertető albumlapon! Muscat & Oman B T:I Ismertető albumlapon! Nagy-Britannia Ł T:II Nepál R T:I Ismertető albumlapon! Nyugat-Afrikai Államok Fr, sign. 23. T:I Ismertető albumlapon! Olaszország L T:I Olaszország L T:I L (2x) egymásutáni sorszámmal T:I Olaszország L T:I Olaszország L szign. Ciampi, Stevani (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Olaszország L T:I Olaszország L T:I Oman B T:I Ismertető albumlapon! Oroszország DN(1917) 20R kincstári kiadás T:III Oroszország / Szovjet Szövetségi Szocialista Köztársaság R T:IV Oroszország / Szovjet Szövetségi Szocialista Köztársaság DN(1919) 2R T:III Oroszország / Szovjet Szövetségi Szocialista Köztársaság R T:III Oroszország R T:I Ismertető albumlapon! Paraguay G T:I Ismertető albumlapon! Pápua Új-Guinea K, sign. 3. T:I Ismertető albumlapon! Portugália Esc T:I Ismertető albumlapon! Quatar R T:I Ismertető albumlapon! Románia L T:IV Románia L T:II/III Románia L T:II Románia L T:II Románia L T:IV Románia L T:IV Románia L T:IV St. Helena Ł T:I Ismertető albumlapon! Seychelle-szigetek R T:I Ismertető albumlapon! Spanyolország 1925(1936). Köztársasági kiadás 100P T:II Spanyolország 1928(1936). Köztársasági kiadás 25P "ANULADO" felülbélyegzéssel T:II-/III Spanyolország 1928(1936). Köztársasági kiadás 50P T:II Spanyolország P T:II-/III Spanyolország P T:II Spanyolország P T:I Spanyolország P T:I Ismertető albumlapon! Spanyolország P T:I Szingapúr $ T:I Ismertető albumlapon! Szíria Ł T:I Ismertető albumlapon! Szlovákia K T:I...300

17 7348. Szlovákia K T:I Ismertető albumlapon! Szlovákia K T:III Szlovákia K T:II Tonga P T:I Ismertető albumlapon! Üzbegisztán S T:I Ismertető albumlapon! Zaire M, sign. 5. T:I Ismertető albumlapon! Osztrák-magyar, magyar és magyar vonatkozású bankjegyek Ft "Kossuth bankó" barna T:II K piros "Magyarország" körbélyegzővel T:III K "Magyarország" körbélyegzővel T:IV K T:III db Pengő-infla bankjegy tétel, 2db 1915-ős 10K-ás as 20Ft-os T: kevés II-es, zömmel III-as, kevés IV-es db-os szép Pengő-infla bankjegy tétel T: II, +II K T:I K hullámos hátlap "3101" T:II+ Csak egyszer hajtva! K "..más törvényes..." T:I K "más törvényes..." T:III K "más törvényes..." T:III július K T:III f T:I K, 10K, 20K T:I K MINTA bankjegy, 0-ás sor- ill. sorozatszámmal, MINTA perforációval, 214x146mm T:I RR!! P T:II P T:III P T:III P "Magyar Éremgyűjtők Egyesülete..." bélyegzővel T:II P "*"-gal T:I P T:I P T:I Vöröshadsereg 1P(1X), 2P(3X), 5P (3X), 10P(3X), 20P (3X), 50P(2X), 100P(4X), összesen 19db T:kevés II, zömmel III, kevés IV-es P, 2P, 10P "VH." T:II Vöröshadsereg 1P 3klf variáns függőleges és vízszintes alapnyomat + hátoldali kisebb méret T:III P "VH." T:I "V.H." 5P normál (T:I-) + "pengő" Ö" betűin a vesszők felül nyitottak T:III P "VH." T:I Vöröshadsereg 20P "AY" sorszám T:III P "VH." T:II+ Egyszer hajtva, törve nem! P "VH." T:I P T:II P T:III...200

18 P T:III millió P (2x) "O 418" sorszámkövető T:-I millió P T:I millió MP T:I millió MP (3x) T:II millió MP T:I ezer BP T:+II millió BP T:I millió BP T:I millió BP T:-I millió BP T:-I millió BP T:I- a szélei erősen töredezve, helyenként beszakadva! millió BP T:-I millió AP T:III millió AP T:III Ft T:II-/III Ft T:II-/III Ft T:III Ft T:III Ft T:III Ft T:II Ft T:II Ft T:III Ft T:III Ft T:II Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft (5x) egymás utáni sorszámokkal T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, törve nem! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, törve nem! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, törve nem! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, törve nem! Ft "H" betűvel T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:I Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva!

19 Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft (2x) egymás utáni sorszámokkal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámokkal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámokkal T:I Ft fordított tulipán T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:I Ft T:II Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II Csak egyszer hajtva! Ft T:II Ft (2x) egymás utáni sorszámokkal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámokkal T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, törve nem! Ft T:II Ft T:III Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hatva! Ft T:II+ Csak egyszer hatva! Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II Ft T:III Ft T:III Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:I Ft T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft "Millennium" eredeti bontatlan csomagolásban T:I

20 Ft "Millennium" eredeti bontatlan csomagolásban T:I Ft T:I Ft T:II Ft T:I Ft T:I Ft T:II Ft T:I Ft T:II Ft T:II+ Csak egyszer hatva! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, alig látható töréssel! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, alig látható töréssel! Ft T:II Ft T:II Ft T:II Ft T:I Ft T:II Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:II+ Egyszer hajtva, törve nem! Ft T:III Ft T:II/III Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:II Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:I Ft T:II+ Egyszer hajtva, törve nem! Ft T:II+ Csak egyszer hatva! Ft T:II Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft T:II Ft T:I Ft T:I- Bal oldalon keresztben egy törés Ft T:I- Bal oldalon keresztben egy törés Ft T:II Ft T:II Ft T:I Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft T:I Ft T:II Ft T:II+ Csak egyszer hajtva! Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I

21 Ft T:I Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, alig látható töréssel! Ft T:II+ Csak egyszer hajtva, alig látható töréssel! Ft T:II Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Ft (2x) egymás utáni sorszámmal T:I Külföldi nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák Ausztria DN. "gráci egyetem" modern patinázott, matt Br emlékérem 50mm T: Ausztria DN. "gráci egyetem" modern patinázott, matt Br emlékérem 50mm T: Belgium "Inter-Club Brabancon, Csapatbajnokság 4 díj" Br díjérem 50mm T: Belgium "Thuin, H. Michot születésének 100. évfordulójára" aranyozott Br emlékérem 50mm T:+2 ph Benin Fr Ag (925) alkalmi érme aranyozva, átm. 90mm, 1000g(!), díszdobozban, szétcsavarozható plasztik védőben T:PP Csehszlovákia "T. G. Masaryk születésének 85. évfordulója" Br emlékérem díszdobozban, jelzett: O. Spaniel 60mm T: Európa "ECU" fém emlékérem, átm. 41mm T:BU Európa DN német nyelvű "emlékezz a régi jó időkre" szeretkező pár egyoldalas Br kisplasztika füllel 48mm T: Európa DN. "Írország, Dublin, európai valuták" ff emlékérem 50mm T: Európa DN. "Luxemburg, Dublin, európai valuták" ff emlékérem 50mm T: Franciaország k. Közszolgálati minisztérium/középiskolások számára Ag emlékérem 20g, jelzett "ARGENT" T:2 apró ph Kína DN "Sárkányok" CuNi emlékérem kapszulában T:BU Nagy-Britannia "A walesi hercegnő 21. születésnapja, fém emlékérem T:BU Anglia "English Wanderers F.C." labdarúgó csapa turnéja ezüst emlék medál 10,6g, 26X33mm T:2 k Német Birodalom / Császárság "Lusitania elsüllyesztése" öntött Br kisplasztika T: NSZK 1990k. Bimetál emlékérem "Mainz" T:BU NSZK "Richard Von Weizsäcker" aranyozott fém emlékérem műanyag kapszulában T:PP NSZK "1200 éves Feldkirchen" színezüst emlékérem 11g 30mm T:exPP Németo., 2000 k. Konrad Adenauer emlékérem (Ag 500; 16,5g PP) T/ Németo., 2000 k. C. F. Benz emlékérem (Ag 500; 16,5g; PP) T/ Németo., 2000 k. Wilhelm Busch emlékérem (Ag 333; 16,5g; PP) T: Németo., 2000 k. Gerhart Haupmann emlékérem (Ag 333; 16,5g; PP) T: Németo., 2000 k. Max Planck emlékérem (AG 500; 16,5g) T: Németo., 2000 k. F. Schiller emlékérem (Ag 500; 16,5g; PP) T: NSZK "Nagy Koalíció" Ag (999) emlékérem 20,16g T:PP

22 7551. Németország 2010k. "Történelmi események - Willy Brandt Varsóban" Ag (333) emlékérem, 14,57g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Oderflut" Ag (333) emlékérem, 14,63g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Labdarúgó VB" Ag (333) emlékérem, 14,67g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Lengedei csoda" Ag (333) emlékérem, 14,65g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Posta, Franz von Taxis" Ag (333) emlékérem, 14,79g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események es tüntetések" Ag (333) emlékérem, 14,64g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Röntgensugár, Conrad Röntgen" Ag (333) emlékérem, 14,63g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Berlini fal lebontása" Ag (333) emlékérem, 14,56g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Lift, Werner von Siemens" Ag (333) emlékérem, 14,74g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Újraegyesülés" Ag (333) emlékérem, 14,68g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Radar, C. Hülsmeyer" Ag (333) emlékérem, 14,61g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Vákumpumpa, O. v. Guericke" Ag (333) emlékérem, 14,76g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Izzólámpa, H. Göbel" Ag (333) emlékérem, 14,71g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - Újraegyesülés" Ag (333) emlékérem, 14,68g T:PP Németország 2010k. "Történelmi események - iránytű, Hermann Anschütz-Kaempfe" Ag (333) emlékérem, 14,70g T:PP NSZK DN. "Konrad Adenauer" alpakka emlékérem műanyag kapszulában 40mm GÓDE tanúsítvánnyal T:PP NSZK DN. "Német tájkép és parasztember tehenekkel" patinázott Br emlékérem műanyag kapszulában 50mm T:BU k. Német mesék alk. érem- Rapunzel (Ag 333; 20g; PP; színezett) T: k. Német mesék alk. érem- Jancsi és Juliska (Ag 333; 20g; PP; színezett) T: Német emlékérem- "Himmelsscheibe von Nebra" (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- Franz Kafka (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- Leipzig Egyetem (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- Alpesi sí VB (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- 125 éves az automobil (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- Friedrich II. (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- "Welthungerhilfe" (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- Gerhart Hauptmann (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- Nemzeti Park (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- 150 éves a Vöröskereszt (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- H. Hertz (Ag 333; 3,7g; aranyozott)...400

23 Német emlékérem- R. Wagner (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Német emlékérem- J. G. Schadow (Ag 333; 3,7g; aranyozott) Portugália "Aveiro egyetem 20 éves " Br emlékérem 80mm T: Szovjetunió "A Szibériai technológiai intézet 50 éves" Al emlékérem 42mm T: Thaiföld DN "Chulalongkorn" 3db klf aranyozott zseton T:PP Thaiföld DN "Chulalongkorn" 3db klf aranyozott zseton T:PP Thaiföld modern aranyozott zseton T:PP USA "200 éves évforduló " Br emlékérem plasztik tokban 51mm T: USA "Connecticut a mi egyetemünk, az első büszke 100 év" Br emlékérem 38mm T: USA DN. "New York, Szt. János Isteni székesegyháza" patinázott Br emlékérem T:BU kny Vatikán "Christus spes nostra" aranyozott emlékérem T:BU Vatikán "II. János Pál pápa - La Pieta" fém emlékérem T: Magyar nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák db klf régi sport medál, díjérem és plakett Br T:2, /1929. Futball négyszögletű Ag emlékérem 51,1g jelzett 3-as kutyafej, "L.BERAN" T:2 ph k. "Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegye" ezüstözött Br plakett, átm. 40mm + "Somogy vármegye" Br zseton, átm. 30mm T: "Eucharisztikus Kongresszus, Budapest" kitűző, szign. Ludvig T:2/ Modern privát kitüntetés szalaggal T: "Országos Borverseny, Kecskemét" nagyalakú, Br plakett, átm. 84mm T:2 Díszdobozban! "Szekszárd, XV. Országos Borverseny" 3db díjérem (arany, ezüst, bronz) T: "Túri Alma Mater " Br plakett jelzett:"gj" 70mm T: MÉE "XI Vándorgyűlés" Br emlékérem 42,5mm T: MÉE "A pápai kollégium" Br emlékérem 42,5mm T: "Szeged, Rózsa Ferenc szakközépiskola 25 éves" Br emlékérem 51mm T: "A Gyöngyösi Gimnázium Fennállásának 350. évfordulója " Br emlékérem 43mm T: db klf "Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége" fém emlékérem T:BU MÉE "Pázmány-Eötvös" Br emlékérem 42,5mm T: MÉE "425 éves a Földes Ferenc gimnázium, Miskolc" Br emlékérem 42,5mm T: "Forma 1 - Első magyarországi Grand Prix" fém emlékérem T:BU "300 éve szabadult fel Pécs a török hódoltság alól" nagyalakú Br emlékérem, átm. 70mm T: "MÉE - Erzsébet királyné" Ag (640) emlékérem 35,8g T:PP Eredeti ÁPV plasztiktokban! "Szeged - Világbajnokság" nagyalakú Br emlékérem, átm. 60mm T: "Szent István királyunk halálának 950. évfordulója - A Szent Jobb országjárása" nagyalakú Br emlékérem, átm. 70mm T: "MÉE - Államalapító királyunk halálának emlékére" Ag (835) emlékérem 35,6g T:PP "Temesvár - Ne hagys el Erdélyt..." aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP Plasztiktokban! "Magyar Köztársaság október 23." aranyszínű nagyalakú emlékérem, átm. 65mm T:BU

24 MÉE "Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos gimnázium" Br emlékérem 42,5mm T: MÉE "Kossuth Lajos gimnázium" ezüstpatinázott Br emlékérem 42,5mm T: "1992 EXPO - Európában, Európáért" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:BU "Horthy Miklós" 3klf db Ag (925) emlékérem, össz. 97,2g T:BU Eredeti díszdobozban! "Horthy Miklós végső hazatérésének emlékére" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:BU Díszdobozban! "Jézus szíve templom - Kőszeg" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP Plasztiktokban! "80 éves a Védőnői Szolgálat - Országos Stefánia Szövetség az anyák és csecsemők védelmére" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Légoltalmi Liga 60 éves" aranyszínű emlékérem, átm. 30mm T:BU "Kézilabda EB" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Kanizsa első írásos emlékének 750. évfordulójára - Szentháromság szobor" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP Plasztiktokban! "Millecentenárium" Ag (999) emlékérem 31,104g (1oz.) T:PP Csak 2000db, díszdobozban, tanúsítvánnyal! "II. János Pál pápa látogatása Pannonhalma, Győr" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Honfoglalás - Magyarok IV. Világkongresszusa" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "A honfoglalás emlékére - Honteremtő hadjáratok" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:BU "A honfoglalás emlékére - Árpád nagyfejedelem" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Tettel és igazsággal - Egyházmegyei Zsinat, Eger" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "II. János Pál pápa látogatása Pannonhalmán" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Veszprémi Főegyházmegye" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Honfoglalás évfordulójára - Nagykanizsa" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Jubileumi Nemzetközi Bélyegkiállítás, Budapest" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Báró Apor Vilmos püspök" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Református Egyházak Világszövetsége - Debrecen" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Bábolna Takarmány" bimetál emlékérem, átm. 43mm T:PP "Páneurópa Fesztivál - Bp. XI. kerület" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "Forradalom és szabadságharc 150. évfordulójára - Nagykanizsa" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "EXPO Lisszabon - Carolina gőzhajó" aranyszínű emlékérem, átm. 32mm T:PP "Állami Közútkezelők" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "IX. Rádiós tájékozódási futó világbajnokság - Nyíregyháza" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP "A forradalom és szabadságharc 150. évfordulójára" aranyszínű emlékérem, átm. 43mm T:PP...800

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

81. Numizmatikai gyorsárverés

81. Numizmatikai gyorsárverés 81. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 2-3-4-én nyitvatartási

Részletesebben

79. Numizmatikai gyorsárverés

79. Numizmatikai gyorsárverés 79. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. május 14-15-16-án nyitvatartási

Részletesebben

58. Numizmatikai gyorsárverés

58. Numizmatikai gyorsárverés 58. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 2-4-én, nyitvatartási

Részletesebben

44. Numizmatikai gyorsárverés

44. Numizmatikai gyorsárverés 44. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Május 11. 12. 13-án Ajánlattételi

Részletesebben

84. Numizmatikai gyorsárverés

84. Numizmatikai gyorsárverés 84. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. október 15-16-17-én nyitvatartási

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

46. Numizmatikai gyorsárverés

46. Numizmatikai gyorsárverés 46. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Június 22. 23. 24-én Ajánlattételi

Részletesebben

85. Numizmatikai gyorsárverés

85. Numizmatikai gyorsárverés 85. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. december 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

89. Numizmatikai gyorsárverés

89. Numizmatikai gyorsárverés 89. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvankilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. május 20-21-22-én nyitvatartási

Részletesebben

74. Numizmatikai gyorsárverés

74. Numizmatikai gyorsárverés 74. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. december 18-19-20-án nyitvatartási

Részletesebben

82. Numizmatikai gyorsárverés

82. Numizmatikai gyorsárverés 82. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvankettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 30-31-én és augusztus

Részletesebben

83. Numizmatikai gyorsárverés

83. Numizmatikai gyorsárverés 83. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanharmadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. szeptember 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

26. Numizmatikai gyorsárverés

26. Numizmatikai gyorsárverés 26. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18.

Részletesebben

87. Numizmatikai gyorsárverés

87. Numizmatikai gyorsárverés 87. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcanhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. március 4-5-6-án nyitvatartási

Részletesebben

86. Numizmatikai gyorsárverés

86. Numizmatikai gyorsárverés 86. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcanhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. január 28-29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

64. Numizmatikai gyorsárverés

64. Numizmatikai gyorsárverés 64. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvannegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. december 5-6-7-én, nyitvatartási

Részletesebben

3. Numizmatikai gyorsárverés

3. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 25-30. között. Ajánlattételi határidő: május

Részletesebben

2. Numizmatikai gyorsárverés

2. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. április 13-18. között. Ajánlattételi határidő: április

Részletesebben

92. Numizmatikai gyorsárverés

92. Numizmatikai gyorsárverés 92. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenkettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. augusztus 21-én nyitvatartási

Részletesebben

47. Numizmatikai gyorsárverés

47. Numizmatikai gyorsárverés 47. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Július 20. 21. 22-én Ajánlattételi

Részletesebben

48. Numizmatikai gyorsárverés

48. Numizmatikai gyorsárverés 48. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Augusztus 10-11-12-én Ajánlattételi

Részletesebben

51. Numizmatikai gyorsárverés

51. Numizmatikai gyorsárverés 51. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 19-20-21-én. Ajánlattételi

Részletesebben

78. Numizmatikai gyorsárverés

78. Numizmatikai gyorsárverés 78. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. április 16-17-18-án nyitvatartási

Részletesebben

66. Numizmatikai gyorsárverés

66. Numizmatikai gyorsárverés 66. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. január 30-31-én valamint február

Részletesebben

71. Numizmatikai gyorsárverés

71. Numizmatikai gyorsárverés 71. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. augusztus 28-29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6. WIPO Szerzői Jogi Szerződés (2004. évi XLIX. törvény a Szellemi Tulajdon Világszervezete 1996. december 20-án, Genfben aláírt Szerzői Jogi Szerződésének, valamint Előadásokról és a Hangfelvételekről szóló

Részletesebben

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK EXIMBANK ZRT. 2016. OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK Hatályos 2016. október 21. 2016. október 21-től hatályos országkockázati besorolás és kockázatvállalási

Részletesebben

77. Numizmatika gyorsárverés

77. Numizmatika gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhetedik numizmatika árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. Március 12-13-14-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

75. Numizmatikai gyorsárverés

75. Numizmatikai gyorsárverés 75. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. január 8-9-10-én nyitvatartási

Részletesebben

21. Numizmatikai gyorsárverés

21. Numizmatikai gyorsárverés 21. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. augusztus 2-7.

Részletesebben

65. Numizmatikai gyorsárverés

65. Numizmatikai gyorsárverés 65. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. december 27-28-29-30-án.(telefonos

Részletesebben

Kisárverés január 26.

Kisárverés január 26. Kisárverés 2019. január 26. Megnevezés tartás db kikiáltási ár 1. 1 Mária Terézia 1 kr 1762 P, Lot. Fer 1 kr 1762 C, 2-3 6 1 200 1 greschl1761, II. József 1 kr 1790 S, ½ kr 1781 B, S. Br 2 Ferenc 3 kr

Részletesebben

55. Numizmatikai gyorsárverés

55. Numizmatikai gyorsárverés 55. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. február 1-3-áig. Ajánlattételi

Részletesebben

19. Numizmatikai gyorsárverés

19. Numizmatikai gyorsárverés 19. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 5-10.

Részletesebben

50. Numizmatikai gyorsárverés

50. Numizmatikai gyorsárverés 50. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Szeptember 7-8-9-én Ajánlattételi

Részletesebben

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2019. JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2019. január 15. 2019. január 15-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

12. Numizmatikai gyorsárverés

12. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 25-27. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

67. Numizmatikai gyorsárverés

67. Numizmatikai gyorsárverés 67. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. április 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

73.Numizmatikai gyorsárverés

73.Numizmatikai gyorsárverés 73.Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenharmadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. október 24-25-én nyitvatartási

Részletesebben

49. Numizmatikai gyorsárverés

49. Numizmatikai gyorsárverés 49. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Augusztus 17-18-19-én Ajánlattételi

Részletesebben

72. Numizmatikai gyorsárverés

72. Numizmatikai gyorsárverés 72. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. szeptember 18-19-20-án nyitvatartási

Részletesebben

59. Numizmatikai gyorsárverés

59. Numizmatikai gyorsárverés 59. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 30-31, június 01. nyitvatartási

Részletesebben

18. Numizmatikai gyorsárverés

18. Numizmatikai gyorsárverés 18. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 21-26.

Részletesebben

Az Emberi Jogok Nemzetközi Egyezségokmányai és a Fakultatív Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete

Az Emberi Jogok Nemzetközi Egyezségokmányai és a Fakultatív Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete Az Emberi Jogok i és a Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete Tagállam Első Afganisztán 1983.01.24.a 1983.01.24.a Albánia 1991.10.04.a 1991.10.04.a 10.04.a 10.17.a Algéria 1989.09.12. 1989.09.12. 1989.09.12.a

Részletesebben

17. Numizmatikai gyorsárverés

17. Numizmatikai gyorsárverés 17. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 24-29. között.

Részletesebben

76. Numizmatikai gyorsárverés

76. Numizmatikai gyorsárverés 76. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február 12-13-14-én nyitvatartási

Részletesebben

32. Numizmatikai gyorsárverés

32. Numizmatikai gyorsárverés 32. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. július 11-16. között.

Részletesebben

1. Numizmatikai gyorsárverés

1. Numizmatikai gyorsárverés 1. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház első numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. február 28. és március 7.

Részletesebben

22. Numizmatikai gyorsárverés

22. Numizmatikai gyorsárverés 22. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkettedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. aug. 30. szept.

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

54. Numizmatikai gyorsárverés

54. Numizmatikai gyorsárverés 54. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. január 18-19-20-án. Ajánlattételi

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

41. Numizmatikai gyorsárverés

41. Numizmatikai gyorsárverés 41. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Február 16-18. között. Ajánlattételi

Részletesebben

13. Numizmatikai gyorsárverés

13. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 18-20. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

20. Numizmatikai gyorsárverés

20. Numizmatikai gyorsárverés 20. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 19-24. között.

Részletesebben

34. Numizmatikai gyorsárverés

34. Numizmatikai gyorsárverés 34. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon 2014. Augusztus 23-27. között, irodánkban

Részletesebben

53. Numizmatikai gyorsárverés

53. Numizmatikai gyorsárverés 53. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december 28-29-30-án. Ajánlattételi

Részletesebben

6. Numizmatikai gyorsárverés

6. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. szeptember 14-19. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

4. Numizmatikai gyorsárverés

4. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. június 11-13. között. Ajánlattételi határidő: június

Részletesebben

37. Numizmatikai gyorsárverés

37. Numizmatikai gyorsárverés 37. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. November 13-19.

Részletesebben

28. Numizmatikai gyorsárverés

28. Numizmatikai gyorsárverés 28. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. március 14-19.

Részletesebben

14. Numizmatikai gyorsárverés

14. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 5-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

69. Numizmatikai gyorsárverés

69. Numizmatikai gyorsárverés 69. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvankilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. július 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

38. Numizmatikai gyorsárverés

38. Numizmatikai gyorsárverés 38. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. November 28-

Részletesebben

25. Numizmatikai gyorsárverés

25. Numizmatikai gyorsárverés 25. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonötödik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. november 8-13.

Részletesebben

35. Numizmatikai gyorsárverés

35. Numizmatikai gyorsárverés 35. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincötödik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon 2014. Szeptember 19-24. között Ajánlattételi

Részletesebben

29. Numizmatikai gyorsárverés

29. Numizmatikai gyorsárverés 29. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 18-23.

Részletesebben

45. Numizmatikai gyorsárverés

45. Numizmatikai gyorsárverés 45. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenötödik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Június 11. 12. 13-án Ajánlattételi

Részletesebben

Kisárverés 2018 december 8.

Kisárverés 2018 december 8. Kisverés 2018 december 8. Megnevezés tartás db kikiáltási 1. 2. 3. 4. 1.1 Német 5 mka 1966, ½ mka 1905 Ag 1, 3 2 1 000 1.2 Német 1 mka 1972, -82, -85, 10 pfennig 1950, -71, -77. 2 6 600 1.3 Olasz 10 centesimi

Részletesebben

24. Numizmatikai gyorsárverés

24. Numizmatikai gyorsárverés 24. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. október 18-23.

Részletesebben

16. Numizmatikai gyorsárverés

16. Numizmatikai gyorsárverés 16. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 24-29. között.

Részletesebben

88. Numizmatikai gyorsárverés

88. Numizmatikai gyorsárverés 88. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. április 23-24-én nyitvatartási

Részletesebben

70. Numizmatikai gyorsárverés

70. Numizmatikai gyorsárverés 70. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. július 31-én valamint augusztus

Részletesebben

31. Numizmatikai gyorsárverés

31. Numizmatikai gyorsárverés 31. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. június 19-25. között.

Részletesebben

10. Numizmatikai gyorsárverés

10. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. január 11-16. között. Ajánlattételi határidő: január

Részletesebben

Kisárverés 2019 február 23

Kisárverés 2019 február 23 Kisárverés 2019 február 23 Megnevezés tartás db kikiáltási ár 1 1 1 florin 1891. 0.900 Ag 12,25 g 2 1 400 2 5 korona 1907 KB ÉH 1492. 0.900 Ag 24 g 2/3 4 000 3 1 korona 1915 KB ÉH 1495. 0.835 Ag 5 g 2

Részletesebben

MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2014. január 1-től 2014. I. félévre vonatkozó országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok (táblázatban

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

7. Numizmatikai gyorsárverés

7. Numizmatikai gyorsárverés Fodor Aukciósház Kft. Tel: +36 1 354-1234 1064 Budapest, Vörösmarty u. 65. Fax: +36 1 354 1235 E-mail: info@fodoraukcio.hu Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetedik numizmatikai árverésének

Részletesebben

GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018.

GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018. GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018. december 31-ig AFGANISZTÁN 17573 17573 21575 26155 30504 35352 39894 43896

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

36. Numizmatikai gyorsárverés

36. Numizmatikai gyorsárverés 36. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. Október 13-15.

Részletesebben

jacsa.net VOIP nemzetközi percdíjak

jacsa.net VOIP nemzetközi percdíjak Cél Telefonszám kezdete Bruttó percdíj (Ft) Afganisztán 93* 99,06 Albánia 355* 99,06 Albánia mobil 3556* 406,4 Albánia prémium 35542* 406,4 Algéria 213* 38,1 Algéria mobil 2135* 406,4 Algéria mobil 2136*

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

Felnőttkori túlsúly és elhízás globális előfordulása régiónként

Felnőttkori túlsúly és elhízás globális előfordulása régiónként Felnőttkori túlsúly és elhízás globá előfordulása régiónként Férfiak Európai Régió Albánia 2008-9 Nemzeti 10302 15-49 44.8 8.5 29.6 9.7 DHS Örményország 2005 Nemzeti 6016 15-49 26.9 15.5 DHS Ausztria 2005/6

Részletesebben

56. Numizmatikai gyorsárverés

56. Numizmatikai gyorsárverés 56. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 7-8-9-én. Ajánlattételi

Részletesebben

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( )

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( ) 1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országok (1993-2007) Év Országok Összes lakosság /milliárd fő/ Tűzesetek /millió db/ Tűzesetben elhunytak /ezer fő/ 1000 lakosra jutó tűzesetek

Részletesebben

23. Numizmatikai gyorsárverés

23. Numizmatikai gyorsárverés 23. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonharmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szeptember 13.

Részletesebben

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről -TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2016. december 12-től A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

19. Képeslap gyorsárverés

19. Képeslap gyorsárverés 19. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban július 13-22. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

30. Numizmatikai gyorsárverés

30. Numizmatikai gyorsárverés 30. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. május 26-28. között.

Részletesebben

DPD Express szolgáltatás

DPD Express szolgáltatás DPD Express szolgáltatás A DPD Express nemzetközi szolgáltatásával rendkívül gyors, megbízható és gazdaságos légi szállítást kínálunk ügyfeleinknek világszerte, köszönhetıen a DPD partner vállalatainak,

Részletesebben

Szent István Egyetem Gödöllő. 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról

Szent István Egyetem Gödöllő. 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról Szent István Egyetem Gödöllő 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról Gödöllő, 2005. november 1. A Szent István Egyetem alkalmazottainak

Részletesebben

52. Numizmatikai gyorsárverés

52. Numizmatikai gyorsárverés 52. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. november 30-án, valamint december

Részletesebben

Kisárverés 2011 december 10.

Kisárverés 2011 december 10. Kisárverés 2011 december 10. megnevezés tartás db kikált. ár 1. 1.1 20,10,5 forint 1948 T2-2 3 7000 1.2 2 pengı 1935, 1936 Pázmány sor T2-2 3 7000 1.3 25,20,10 forint 1956 jó forint T2-2 3 9000 1.4 5 pengı

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer

Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer Érvényben: 2018. június 14-től visszavonásig I. Általános információk A Szolgáltató adatai: Szerződő

Részletesebben