78. Numizmatikai gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "78. Numizmatikai gyorsárverés"

Átírás

1 78. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban április án nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: április 18. SZERDA interneten 19:00 egyéb elérhetőségeinken: 18:30 Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők: április 23. hétfőn 9:30-tól Maradékeladás: április 24. kedd 08:00 óráig. Fizetési határidő: május 2. szerda 16:30! A vásárlói jutalék 20% (változott!) Az átutalásokat ezentúl csak a CIB Bankos ( ) számlaszámra tudjuk fogadni Április 30-án és május 1-én zárva tartunk az ünnepre való tekintettel! Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fsz. 1. Tel.: Nyitva tartás: hétfő: 9:30-16:00 kedd: 10:00-18:00 szerda: 9:30-16:00 Csütörtök-péntek:Zárva! Csak a beadni, eladni vágyókat tudjuk fogadni!

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20% Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: FORINT számla: CIB Bank IBAN: HU EURO account: CIB Bank HU Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Tartalomjegyzék Numizmatikai kellék Numizmatikai irodalom Nemesfém és fém dísztárgyak, órák és ékszerek Magyar és külföldi papír és fém szükségpénzek, hadifogolypénzek, fantáziapénzek, pénzhelyettesítő bónok, zsetonok Alacsony árról indított tételek, benne többek között bankjegyek, érmés borítékok, fémpénzek, érmek minden korból és országból Német Birodalom / Császárság / Weimari Köztársaság / 3. Birodalom / Német Államok / NDK / NSZK fémpénzei, fém szükségpénzei Német Birodalom / Császárság / Weimari Köztársaság / 3. Birodalom / Német Államok / NDK / NSZK bankjegyei, papír szükségpénzei Külföldi és magyar érmés és bankjegyes borítékok, emléklapok Külföldi bankjegyek Osztrák-magyar, magyar és magyar vonatkozású bankjegyek Militária Külföldi nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák Magyar nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák Külföldi és magyar arany- és platinapénzek, nemesfém tömbök Külföldi szettek és próbaszettek Külföldi fém- és ezüstpénzek a középkortól napjainkig Magyar szettek és próbaszettek Magyar és magyar verdejelű fém- és ezüstpénzek a középkortól napjainkig Utolsó pillanatban beszállított tételek

6 Numizmatikai kellék Szovjetunió címeres érmetartó doboz, 14db 1Rubeles érme tárolásához, jó állapotban Bankjegy berakó album, notgeldek számára, 13 lappal, újszerű állapotban Érmetartó fadoboz plüsstálca nélkül jó állapotban férőhelyes érmetartó fadoboz jó állapotban 5x5cm-es férőhelyekkel férőhelyes érmetartó fadoboz jó állapotban 5x5cm-es férőhelyekkel férőhelyes érmetartó fadoboz jó állapotban 5x5cm-es férőhelyekkel db pénzszett tárolására alkalmas fadoboz használt állapotban (27x17x10,5cm) db pénzszett tárolására alkalmas fadoboz használt állapotban (27x17x10,5cm) db pénzszett tárolására alkalmas fadoboz használt állapotban (27x17x10,5cm) db pénzszett tárolására alkalmas fadoboz használt állapotban (27x17x10,5cm) db érmetartó kapszula, klf. méretekben, jó állapotban! Lindner tisztító folyadék aranyhoz 375ml db érmetartó kapszula, egyforma méretben, jó állapotban! lapos, 12 férőhelyes érmés boríték berakó tokkal (Deutsche Reichstagsedition felírattal) mérete:28x33x7cm) Érmetartó plüss tálca, piros színben, 24db érme tárolásához. T: "ECU-Numisbriefe" gyűjtőalbum érmés borítékokhoz, 10db boríték tárolásához T: db pénzszett tárolására alkalmas fadoboz használt állapotban (27x17x10,5cm) db pénzszett tárolására alkalmas fadoboz használt állapotban (27x17x10,5cm) Numizmatikai irodalom kb db klf árverési katalógus képpel gazdagon illusztrál Frühwald, Künker, Teutoburg, stb Vatikán Pápalátogatások a világban, képeskönyv 100 oldalon, 4 nyelven. A Könyvbe bekötve az évi Vatikán érmesor, Exkluzív új állapotú kiadvány db árverési katalógus, színes képekkel gazdagon illusztráltak, újabbak, kiváló referenciának: Künker, Tietjen, Tempelhofer, Morton & Eden, Meister&Sonntag, Frühwald, Harald Möller Mátray Kálmán: 100 történelmi értékpapír (Blanket, Budapest 1990) 224 oldal, magyar-német-angol háromnyelvű, műbörkötésben, műanyag védőboritóval Illésfalvi / Kovács / Maruzs: Vitézségért (A Magyar Tiszti Arany Vitézségi Éremmel kitüntetettek a második világháborúban) I. kiadás (II. kiadás bolti ára: 7000ft) Bácskai Tamás - Huszti Ernő - Simon Péterné: A pénz (Kossuth, Budapest 1974) 310 oldal, dombornyomott, egészvászon kötésben, papír védőborítóval Christoph Gärtner német árverezőház 37. árverés 7.I. kötet: bankjegyek az egész világból árverési katalógus, 479 oldal Christoph Gärtner német árverezőház 37. árverés 6. kötet: Numizmatika árverési katalógus, 168 oldal Horváth Endre festőművész és grafikus emlékalbum, részben kétnyelvű (magyar-angol) (Pénzjegynyomda Rt., Budapest, 1999) Könyvárusi forgalomba nem került! Egészvászon kötésben, papír védőborítóval, 40 oldal, sok színes és bélyegképpel. Mérete: 21,5x28cm World Paper Money (14. kiadás) keveset használt állapotban

7 G. Schön: Welt Münzkatalog (44. kiadás) keveset használt állapotban Nemesfém és fém dísztárgyak, órák és ékszerek Antik Szűz Mária medál tűzzománc belsővel és 18 karátos arany foglalatban bruttó 12,48g 33X38mm T: k. Kámea bross 18 karátos arany szélekkel + füllel jelzett: "0750" bruttó 5,45g, 37X30mm szép állapotban T: Magyar és külföldi papír és fém szükségpénzek, hadifogolypénzek, fantáziapénzek, pénzhelyettesítő bónok, zsetonok Anglia /2p Brit hadsereg szükségpénze T: Pesti Hírlap d.n. 20f T:II Alacsony árról indított tételek, benne többek között bankjegyek, érmés borítékok, fémpénzek, érmek minden korból és országból Angola Esc T:II Bhutan d.n. 1Ng T:I Bolivia c/10000P T:I Bosznia Hercegovina D T:I Bosznia Hercegovina D T:I Bosznia Hercegovina D T:I Costa Rica C T:I Dominika P T:I Ecuador S T:I Fülöp-szigetek P T:I Ghana C T:I Görögország Dr T:I Görögország Dr T:I Görögország Dr T:I Guatemala c T:I Guyana d.n. (1989.) 1$ T:I Haiti G T:I Hollandia G "Zilverbon" T:III Hollandia G "Zilverbon" T:III Hollandia G "Zilverbon" T:III Hollandia G "Zilverbon" T:III Hollandia G "Zilverbon" T:III Hollandia G "Zilverbon" T:III Hollandia G "Zilverbon" T:III Indonézia R T:I Indonézia R T:I Kenya Sh T:I Kolumbia P T:I Lengyelország Zl T:I Lengyelország Zl T:I...100

8 7064. Lengyelország Zl T:I Lengyelország Zl T:I Malajzia d.n. 1R T:I Maldív-szigetek R T:I Mauritius R T:I Mexikó P T:I Mozambik M T:I Nicaragua C T:I Sierra Leone L T:I Suriname G T:I Szíria P T:I Szváziföld d.n. 2Em T:I Tanzánia Sh T:I Thaiföld B T:I Trinidad és Tobago $ T:I Türkmenisztán M T:I Uganda Sh T:I Uruguay P T:I Venezuela B T:I Vietnam D T:I Zambia d.n. 2Kw T:I Dánia Krone (Al-Bro) T: Dánia db aprópénz T: Dánia Króna (Al-N-Bro) T: Svájc 1850BB 20R T: Svédország öre forg. érme (Bro) T: Oroszország k Ag T: Szovjetunió R "Olimpia" T: Szovjetunió R "Olimpia" T: USA Dime Ag "Mercury" T: USA Dime Ag "Roosevelt" T: USA Dime Ag "Roosevelt" T: Német Birodalom / Császárság / Weimari Köztársaság / 3. Birodalom / Német Államok / NDK / NSZK fémpénzei, fém szükségpénzei Német államok/bajorország Kr Ag T: Német államok/brandenburg-ansbach Kr Ag T: Német Államok / Hamburg II. Schilling Ag T: Német Államok/Poroszország 1871A. 3Pf T: Német Birodalom/Császárság 1887A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1887A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1887A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1887J. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1887J. 20Pf T:

9 7105. Német Birodalom/Császárság 1887A. Ag 1M T: Német Birodalom/Császárság 1888A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1888A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1888A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1888A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1888D. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1888D. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1888E. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890D. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890D. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890D. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890G. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890J. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890J. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890J. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1890J. 20Pf T:3 ph Német Birodalom/Császárság 1892A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1892A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1892A. 20Pf T: Német Birodalom/Császárság 1900A 1M Ag T: Német Birodalom/Császárság 1903A 1M Ag T:1-/1 peremen verési hiba és nem ph! Német Birodalom/Császárság 1905A, 1918D. 1/2M Ag (2klf) T:+2, Német Birodalom/Császárság 1909A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1909A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1909A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1909A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1909A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1909E. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910D. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910E. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1910E. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1911A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1911G. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1911J. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1912A. 25Pf T: Német Birodalom/Császárság 1912F. 25Pf T:

10 7148. Német Birodalom/Császárság/Bajorország 1907D. Otto 5M Ag T:3/ Német Kelet-Afrika p T: Német Kelet-Afrika p T: Német Kelet-Afrika p T: Német Kelet-Afrika p T: Német Kelet-Afrika p T: Német Kelet-Afrika p T:3/ Német Kelet-Afrika p T: Német Kelet-Afrika Ag. 1/4R T: Német Kelet-Afrika 1904A. 1h T: Német Kelet-Afrika 1904J. 1h T: Német Kelet-Afrika 1905A. 1h T: Német Kelet-Afrika 1905J. 1h T:3/ Német Kelet-Afrika 1908J. 1h T: Német Kelet-Afrika 1908J. 1h T: Német Kelet-Afrika 1913A. 1h T: Német Kelet-Afrika 1913J. 1h T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924A. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924A. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924A. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924A. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924J. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924J. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924J. 50RentenPf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1925E. Ag 1M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1925F. Ag 1M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932D. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932D. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932G. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932J. 4Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932J. 4Pf T:

11 7191. Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1935E. 50Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1935J 50RPf T:2-/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1936G. 50Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1938E. 50Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1938G. 50Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1938J. 50Pf T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg 1923J M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /2millió M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /2millió M T: Német 3. Birodalom 1934G. 5M Ag "Garnisonkirche" T:2/ Német 3. Birodalom 1935J. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1935A. 5M Ag "Garnisonkirche" T:2/ Német 3. Birodalom 1935E. 5M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1938B, 1939J. "Hindenburg" Ag 2M(2klf) T: Német 3. Birodalom 1939A. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1939E. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1939J. 50Pf T:3 folt Német 3. Birodalom 1939E. 1M T: Német 3. Birodalom 1939F. 1M T: Német 3. Birodalom 1940E. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1941G. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1943B. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1943D 50Pf T:2/ Német 3. Birodalom 1944B. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1945A. 10Pf T:

12 7235. Német 3. Birodalom 1947A. 5Pf h.k. nélkül T: Német 3. Birodalom 1947A. 5Pf h.k. nélkül T: Német 3. Birodalom 1947D. 5Pf h.k. nélkül T:2/ Német 3. Birodalom 1947A. 10Pf h.k. nélkül T: Német 3. Birodalom 1947F. 10Pf h.k. nélkül T: Német 3. Birodalom 1947F. 10Pf h.k. nélkül T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T:2/ Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T:3/ Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr T: NDK db 10M alk. érme (CuNi) T: NDK Meissen 5M alk. érme (CuNi) T: NDK M "Wartburg in Eisenach" plasztiktokban T: NSZK 1960D "DM" "M. Planck" T: NSZK 1964G 2DM "Max Planck" T: NSZK 1966D. 5DM "Sas" Ag T: NSZK 1989J. 2DM "L. Erhard" aranyozva T: NSZK "Schleswig-Holstein" alk. kiadás bimetál T: NSZK "Schleswig-Holstein" alk. kiadás bimetál T: Német Birodalom / Császárság / Weimari Köztársaság / 3. Birodalom / Német Államok / NDK / NSZK bankjegyei, papír szükségpénzei Görögország/Német-olasz megszállás Dr T:II Görögország/Német-olasz megszállás Dr T:I- kis saroktörés Görögország/Német-olasz megszállás millió Dr T:II+ alig észlelhető hajlás Szerbia / német megszállás D T:II+ alig észlelhető hajlás! NSZK DM T:I NSZK DM T:I

13 7276. NSZK DM T:I NSZK DM T:I NSZK DM T:I NSZK DM T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság klf városi szükségbankjegy T:I,II Német Birodalom/Weimari Köztársaság klf városi szükségbankjegy T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Berlin Pf (20x) T:I, néhány II Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Berlin M (10x) T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Brunshaupten ,75Pf, 1,2M(4x) T:I,I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Dömitz ,25,50Pf T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Fürstenberg ,25,50,75Pf (8x) T:I,I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Goslar ,25,50Pf, vízjeles papíron T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Goslar ,25,50Pf T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Goslar ,25,50Pf T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hagenow ,50,75Pf T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Neustadt ,75,99Pf T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Schwaan ,50,75Pf T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Sternberg ,75Pf (3x) T:I,III Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Sternberg Pf (3x) T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Stuttgart Pf (16x) T:I Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Warin ,50,75Pf (5x) T:I,II Külföldi és magyar érmés és bankjegyes borítékok, emléklapok "Monarchien Europas" (Európai Monarchiák) 2db előnyomott érmés boríték gyűjtőalbum, gyűrűs fedélben, jó minőségben Európai Monarchiák, Dánia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Dánia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Dánia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Ecuador bankjegyes boríték 10 Sucres T: Európai Monarchiák, Hollandia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Isle of Man New Pence (1979-es kiadás) bankjegyes boríték (ritka bankjegy!) Lettország bankjegyes boríték 5R T: Európai Monarchiák, Monaco érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Monaco érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák Nagy-Britannia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák Nagy-Britannia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: NSZK-Niue, Kosárlabda érmés boríték 5 Dollár Nine alk. érmével NSZK érmés boríték 5 Rubel szovjet alk. érmével (CuNi, PP) NSZK pénzérmés boríték + kísérő lap NSZK Labdarúgó EB érmés boríték ezüstözött érmével, PP minőségben NSZK 1988D. érmés boríték "Ludwig Erhard" aranyozott 2DM érmével T: éves Németország alk. érmés boríték 10DM NSZK és 10M NDK érmével (Ag, CuNi)

14 NSZK érmés boríték Meissen porcelán éremmel - az autó története NDK 150 éves a német vasút érmés boríték 5M Saxonia alk. érmével (alpakka) NSZK érmés boríték Meissen porcelán éremmel Gorch Fock vitorlás NSZK-NDK Brandenburgi Kapu pénzérmés NDK 20M alk. érmével (kis oxidáció, alpakka) NDK "F. V. Schiller" érmés boríték DM alk. érmével alpakka T: NSZK-NDK éves a posta érmés boríték (CuNi) NSZK "Heldenstadt Leipzig" érmés boríték NDK DM alk. érmével alpakka T: NSZK "Május 1." érmés boríték NDK DM alk. érmével alpakka T: NSZK "Német egyesülés" érmés boríték Marshall-szk. 5$ alk. érmével CuNi T:PP NSZK érmés boríték 1979D. "dr. Kurt Schumacher" aranyozott 2DM érmével T: NSZK "Választás az egyesült Németországba" alk. érmés borítékban CuNi T: NSZK Intercity Express érmés FDC boríték NSZK 750 éves Hannover emlék érmés boríték FDC (CuNi, PP) NSZK Lepkék sor FDC érmés boríték 5DM alk. érmével (CuNi) NSZK "Willy Brandt" érmés FDC boríték NDK 1973A. "Otto Grotewohl" 20DM alk. érmével T: Európai Monarchiák, Norvégia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Norvégia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Norvégia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Norvégia érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Spanyolország Bankjegyes boríték, 1980-as kiadású 200 Pesetas bankjeggyel Ritka bankjegy! T: Európai Monarchiák, Spanyolország érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Svájc "Macskák" érmés boríték Isle of Man Crown fém érmével T:BU Svájc "150 éves a posta" érmés boríték 20CHF alk. Ag érmével T:PP Svájc, 150 éves a Svájci Posta 20Fr alk. érmés boríték (Ag, PP) T: Svájc "Jungfraujoch"érmés boríték 10CHF alk. bimetál érmével T:BU Svájc "Nemzeti parkok" érmés boríték 10CHF alk. bimetál érmével T:BU Európai Monarchiák, Svédország érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Svédország érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Európai Monarchiák, Svédország érmés boríték exkluzív kivitelben (ezüstözött réz) T: Szovjetunió Jurij Gagarin érmés boríték 1981-es 1 Rubel PP CuNi alk. érmével, kísérő kártyával Svájc-Bolívia-Uganda érmés boríték-gotthardport Uganda 2000Sh 20g-os aranyozott színezüst érmével PP kivitelben T:1-2 oxidált Vatikán II. János Pál Belgium érmés boríték 1000 Lira érmével (Ag) Vatikán II. János Pál Szlovákiában érmés boríték 1000 Lira érmével (Ag) Vatikán II. János Pál Lengyelországban érmés boríték 1000 Lira érmével (Ag)

15 Külföldi bankjegyek Albánia L T:II Ausztrália $ T:I Ausztria Sch T:I Ausztria Sch T:I Ausztria Sch T:I Bahama $ T:I Bahrain /2D T:I Belgium ( ) 100Fr T:I Belize $ T:I Biafra DN( ) 1Ł T:I Brunei R T:I Chile P T:I Ciprus c T:II Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Csehszlovákia K ritka variáns "P75" T:II Csehország K T:II Cseh-Morva Protektorátus Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Cseh-Morva Protektorátus Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Cseh-Morva Protektorátus Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Cseh-Morva Protektorátus Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Dánia (1979.) 20K T:I Dánia (1989.) 100K T:II Dél-Korea W T:I Észtország K T:I Finnország M T:II Francia Indokína / Vietnam kiadás DN 1P T:II Gibraltár Pound T:I R! Guinea S T:I Hollandia G T:II+ jobb felső sarokban alig észlelhető hajlás! India R T:I Irak D T:II Izland Kr T:I Izrael /2L T:I Izrael 1978(1980). 5Sh T:I Izrael 1978(1980). 10Sh T:II Izrael Sh T:I...200

16 7392. Izrael Sh T:I Izrael Sh T:II Izrael Sh T:II Izrael NSh T:II Izrael NSh T:II+ alig látható hajlás Írország Ł T:I Jamaica $ T:I Japán Y T:II+ bal alsó sarokban enyhe törés, másképpen T:I! Jersey ( ) 1 Pound T:I Jordánia d.n.( ) 1/2D T:I Kanada $ T:I Kanada $ T:I Kelet-Karibi Államok/Brit adminisztráció $ T:I Kirgizisztán (1994). 1$ T:I Kuba P T:I Laosz (1963.) 50K T:I Libanon L T:I Liechtenstein ND(1920) 20H T:I Liechtenstein ND(1920) 50H T:I Litvánia L T:I Líbia (1984.) 1/4D T:II Luxemburg Fr T:II Makaó O T:II Malájföld / japán megszállás (1942.) 1$ T:I Nagy-Britannia Ł T:II Nagy-Britannia Ł T:I Nagy-Britannia Ł T:I Nagy-Britannia Ł T:I Nagy-Britannia Ł gyári papírránccal T:I Nigéria P T:I Norvégia K T:II Olaszország L T:I Olaszország L T:I Olaszország L T:I Oroszország R T:II Oroszország R T:II Oroszország R T:II Oroszország R T:II Szovjetunió R T:I Oroszország R T:I Paraguay G T:I Portugália E T:I Portugália E T:I...800

17 7435. Spanyolország 1925(1936). Köztársasági kiadás 100P T:II Spanyolország 1928(1936). Köztársasági kiadás 25P "ANULADO" felülbélyegzéssel T:II-/III Spanyolország 1928(1936). Köztársasági kiadás 50P T:II Spanyolország P T:II-/III Spanyolország P T:II Spanyolország P T:I Spanyolország P T:I Svájc Fr T:I Svájc Fr T:I Svédország K T:I Svédország (1992.) 100K T:I Szaud Arábia R T:I Szingapúr $ T:I Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia K T:I Szlovákia Kn T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia Kn "SPECIMEN" perforációval T:III(szennyeződés) Szlovákia (1993). 20K cseh ellenjeggyel T:I Szlovénia T + 20T T:I Szomália Sh T:I USA 1969A 10$ T:II USA $ T:I USA 1981A 1$ T:I USA $ T:I USA $ T:I USA 1988A 5$ T:I USA $ T:I

18 7477. USA $ "Web Press" D sorozatszám R! T:I Új Zéland $ T:I Zaire Z T:I Osztrák-magyar, magyar és magyar vonatkozású bankjegyek Ft Emigrációs Kossuth bankjegy T:II P T:III P T:III P egyoldalas próbanyomat T:I DN 1000P egyoldalas próbanyomat T:I DN. Egymilliárd B.-Pengő nyomdai egyoldalas nyomat T: millió AP(2X) 5 illetve 6 jegyű sorszámmal, hátlapi tükörnyomat baloldali kereszttel! T.II-/II kis szakadás millió AP T:II millió AP T:II Ft T:I- kicsi saroktörés Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft "D202" sorszámkövetők T:I március Ft T:I Ft T:I Ft T:II Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft T:I Ft "Millennium" eredeti bontatlan bontatlan csomagolásban + ismertető T:I Ft "56-os forradalom" 5X "EC" sorszámkövetők T:I Ft T:+II Ft "ED" T:I Ft(2X) "EA" sorszámkövető T:I Militária Osztrák-Magyar monarchia csákó címer "Királyért és Hazáért, Fiume címeres" hátoldalán a felvarró rész hiányzik, lyukasztások 54X61mm" Br T:2 R! Osztrák-Magyar monarchia Császári és Királyi 12. huszárezred csákó címer "sas" Br T:2 R!

19 Svájci légierő emlékérem (bimetál, PP, átm:35mm) "Schweizer Armee" 4db-os emlékérme szett, kapszulázva, díszdobozban (ezüstözött réz, PP, 137g/db átm:70mm, certifikáttal Svájci katonaság emlékérem (ezüstözött réz, PP, átm:40mm) Svájci katonaság emlékérem (ezüstözött réz, PP átm: 40mm) Svájci katonaság emlékérem aranyozott réz, PP átm: 40mm) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Svájci katonaság emlékérem (aranyozott réz, átm:40mm, PP) Csapatiszti jelvény öntött, garancia nélkül hátsó kitűző hiányzik, zománcozás nélkül Br T:+3 oxidáció, kny DN. "A Magyar Köztársaság Belügyminiszterétől, Védelem '03" érdemérem 42,5mm műanyag kapszulában T: Külföldi nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák db.-os modern külföldi jeton és játékpénz-tétel, főleg nyugat-európa, vegyes minőségben Európai országok kb db zseton, sok "SPIEL MARKE", számoló zseton, klf német és FJ. uralkodók képével stb T:vegyes sok 3-as, patinás db-ok és lyukasztottal, fülnyomosak db.-os külföldi jeton-tétel, főleg nyugat-európa, csak régiekkel az 1700-as évektől, vegyes minőségben Anglia "English Wanderers F.C." labdarúgó csapa turnéja ezüst emlék medál 10,6g, 26X33mm T:2 k Ausztria "SF Mária Terézia tallér" mintájára öntött medál, szélein csavaros mintázattal, füllel 43mm T: Ausztria 1900k. "I. Ferenc József" Br játék zseton 20mm T: Ausztria DN. "gráci egyetem" modern patinázott, matt Br emlékérem 50mm T: Ausztria DN. "gráci egyetem" modern patinázott, matt Br emlékérem 50mm T: Ausztria DN. "Schönbrunni kastély" fém emlékérem 4db Swarowski kristállyal műanyag kapszulában, eredeti csomagolásban T: Belgium "Belga háborús kampány Brüsszel" Br emlékérem 50mm T: Belgium "Inter-Club Brabancon, Csapatbajnokság 4 díj" Br díjérem 50mm T: Belgium "Thuin, H. Michot születésének 100. évfordulójára" aranyozott Br emlékérem 50mm T:+2 ph Csehszlovákia "T. G. Masaryk születésének 85. évfordulója" Br emlékérem díszdobozban, jelzett: O. Spaniel 60mm T: Egyesült Királyság "NSRA" sport emlékérem műanyag kapszulában T:PP Európa DN(zömmel 1990-es évek). 5db klf fém emlékérem, medál klf motívumok: állat, mozdony, város, HUNGARIKUM, T:1, Európa DN német nyelvű "emlékezz a régi jó időkre" szeretkező pár egyoldalas Br kisplasztika füllel 48mm T:

20 7547. Európa DN. "Írország, Dublin, európai valuták" ff emlékérem 50mm T: Európa DN. "Luxemburg, Dublin, európai valuták" ff emlékérem 50mm T: k. Európa pénzei: német márka ezüstözött érme, aranyozott 1DM érmével T: Franciaország "Nemzetközi Kiállítás" Br jutalomérem jelzett: Massonnet és Bl Hercule 50mm T:+3 ph, ü Franciaország " Labor 1910" ezüstözött Br jutalomérem jelzett: Georges Lemaries 50mm T:+2 ph Franciaország "82 PHILEXFRANCE" bélyegkiállítás ff emlékérem 85mm T: Hawaii DN. "Hawaii Dollár, Honolulu" aranyszínű fém emlékérem 38mm T:BU Japán "Nagano 18. téli olimpia játékok" emlékérem műanyag kapszulában 30mm T:PP Német államok/baden 1840k. "Lipót badeni nagyherceg mezőgazdasági érdeme" Ag emlékérem jelzett:"kachel" 40,5mm T:2 ph Német államok/bajorország Ag (29,7g) emlékérem "Szűz Mária kis Jézussal és Miasszonyunk templom München" T:PL Német Birodalom/Császárság/Bajorország "Aranylakodalom-Karácsony" ffém emlékveret T: Németország DN "Graham Bell " skót tanár és feltaláló emlékérem T: NSZK "Rupert Mayer boldoggá avatása " ff emlékérem T:exPP Németország Dreikaiserjahr érem replikája T:1-2, ötvözet éves az NSZK emlékérem (alpakka, átm: 40mm) T: k. Német újra egyesülés emlékérem (színezüst, 8,5g T:PP) k. Német újra egyesülés emlékérem (színezüst, 8,5g T:PP) k. Német újra egyesülés emlékérem (színezüst, 8,5g T:PP) k. Német újra egyesülés emlékérem (színezüst, 8,5g T:PP) k. Német újra egyesülés emlékérem (színezüst, 8,5g T:PP) k. Németország nagyjai Otto Lilienthal emlékérem (alpakka, PP, T:1) k. Németország Berlin Brandenburger Tor 1 unciás színezüst emlékérem Ag 31,1g T:PP NSZK "Richard Von Weizsäcker" aranyozott fém emlékérem műanyag kapszulában T:PP NSZK "Roman Herzog" ff emlékérem műanyag kapszulában 30mm T:BU NSZK "Neuschwanstein kastély" patinázott Br emlékérem műanyag kapszulában GÓDE tanúsítvánnyal 40mm T:BU Meisseni porcelán emlékérme Otto Bismarck emlékérem (alpakka, átm: 3cm, PP) Meissen porcelán emlékérme díszdobozban Meisseni porcelán emlékérme Meissen porcelán emlékérme díszdobozban Meissen porcelán emlékérme díszcsomagolásban Meissen porcelán emlékérme díszcsomagolásban Meissen porcelán emlékérme díszcsomagolásban Meissen porcelán emlékérme díszcsomagolásban "1803. porosz arany Dukát replika" (aranyozott réz, átm:40mm) NSZK DN. "George Folk" vitorláshajó aranyozott fém emlékérem műanyag kapszulában 30mm T:PP...500

21 7583. NSZK DN. "Otto von Guericke, műszaki főiskola Magdeburgban" modern ff emlékérem 35mm T: NSZK DN. "Konrad Adenauer" alpakka emlékérem műanyag kapszulában 40mm GÓDE tanúsítvánnyal T:PP NSZK DN. "Német tájkép és parasztember tehenekkel" patinázott Br emlékérem műanyag kapszulában 50mm T:BU NSZK DN. "Adler 1835" az első német gőzmozdony CuNi emlékérem műanyag kapszulában 30mm GÓDE tanúsítvánnyal T:PP Olaszország "Loreto - Zenei fesztivál" ezüstözött emlékérem 60mm, szign. Luchetti T: Portugália "Aveiro egyetem 20 éves " Br emlékérem 80mm T: Spanyolország db-os alkalmi érmesor (Labdarúgó VB '82.) díszdobozban T: Svájc "UEFA Henri Delaunay kupa, Európai bajnokság" sport emlékérem műanyag kapszulában T:PP k. Svájc, Tell V. emlékérem (alpakka, átm: 35mm) Szovjetunió "J.N.STALIN" ezüstözött emlékérem "E.BERLINGUER" ff emlékérem T:BU Szovjetunió(Ukrajna) "100 éves az Odesszai egyetem " Br emlékérem 60mm T: Szovjetunió(Fehéroroszország) " Franciszk Szkarina 450. évfordulója az első óbelarusz biblia fordításának" Br emlékérem 75mm dísztokban T: Szovjetunió DN(1973). "D.A. Csugajev " ff emlékérem 60mm fa díszdobozban T: Szovjetunió " Az Orosz Tudományos Akadémia 250 éves" Br emlékérem 60mm T: Szovjetunió "A Szibériai technológiai intézet 50 éves" Al emlékérem 42mm T: Szovjetunió "XXII. Olimpiai játékok Moszkvában" ff emlékérem 39mm T: Szovjetunió "a szovjetunió kémiai és fizikai intézete 50 éves " Br emlékérem díszdobozban 60mm T: Szovjetunió (Észtország) "Tartui Egyetem " 350 éves Br emlékérem 70mm T: Szovjetunió(Ukrajna) "Kijevi Taras Shevchenko Nemzeti Állami Egyetem 150 éves " Br emlékérem 57mm T: Szovjetunió "Európai Biokémiai Egyesület 16. találkozója Moszkvában " Br emlékérem díszdobozban 60mm T: Szovjetunió(Ukrajna) "Kijevi Taras Shevchenko Nemzeti Állami Egyetem 150 éves " Br emlékérem 75mm papír tokban T: Szovjetunió DN Mengyelejev és periódusos rendszer Br emlékérem 60mm bőr tokban T: Szovjetunió DN. "Moszkvai állami egyetem" fém emlékérem stilizált széllel 81mm T: Törökország c-2 (8db) euró próba, essai szett műanyag fóliában(töredezett) tanúsítvánnyal T:BU USA "Kolumbusz Kristóf, Chicagói kiállítás" ón medál füllel 47mm T: USA "200 éves évforduló " Br emlékérem plasztik tokban 51mm T: USA "Connecticut a mi egyetemünk, az első büszke 100 év" Br emlékérem 38mm T: Vatikán "XVI. Benedek pápa" bimetál emlékérem műanyag kapszulában 35mm T:

22 Európa pénzei emlékérem -Belgium (ezüstözött réz + aranyozott érme, átm: 50mm, PP) Európa pénzei emlékérem -Svájc (ezüstözött réz + aranyozott érme, PP átm: 35mm) k. Európa pénzei emlékérem -Itália (ezüstözött réz + aranyozott érme, átm: 50mm, PP) k. Európa pénzei emlékérem -Görögország (ezüstözött réz + aranyozott érme, átm: 50mm, PP) A vasút története, G. Stephenson emlékérem (alpakka, PP, T:1) k. Svájci bankjegyek emlékérem (5. széria) (aranyozott réz, PP, 50mm átm.) Svájci bankjegyek emlékérem (CuNi, PP, átm: 40mm) Svájci bankjegyek emlékérem (CuNi, PP átm:40mm) Svájci bankjegyek emlékérem (5. széria) (aranyozott réz, PP, 50mm átm.) Európa pénzei emlékérem -Svájc (ezüstözött réz + aranyozott érme, átm: 50mm, PP) Svájci bankjegyek emlékérem (CuNi, PP, átm:50mm) XVI. Benedek pápa emlékérem (alpakka) éves a NASA-Apollo 11. emlékérem (alpakka, aranyozott átm: 40mm) XVI. Benedek pápa emlékérem (ezüstözött réz, átm: 40mm) Svájci bankjegyek emlékérem (CuNi, PP, átm:50mm) Svájci bankjegyek emlékérem (5. széria) (aranyozott réz, PP, 50mm átm.) Concorde, a levegő királynője emlékérem (aranyozott réz, PP, átm:40mm) Az ókori Egyiptom emlékérem (ezüstözött réz, átm: 40mm) Az ókori Egyiptom emlékérem (ezüstözött réz, átm: 40mm) XVI. Benedek pápa emlékérem (ezüstözött alpakka, átm:40mm) Diana hercegnő 4db exkluzív emlékérem díszdobozban kapszulázva (aranyozott réz, PP, 110g/db átm:70mm, certifikáttal) Magyar nemesfém és fém emlékveretek, plakettek, zsetonok, kitüntetések, jelvények, kisplasztikák Br. emlékérme, "Rimaszombat a magyar Orvosok és természetvizsgálóknak" T:3 ph kb db klf díjérem, emlékérem főleg sport témában T:2,3 vegyesen "Harmónia Dalárda Miskolc" jelvény pótolt tű 28X33mm T: "Grósz Emil" Br plakett jelzett: "K.STROBL" 80mm T:2 ph "Jókai Mór , A Nagy Mesemondónak hálás nemzete" M.KIR.PÉNZVERŐ, jelzett: Berán Lajos Br emlékérem T:-2 apró ph, k "A Sárospataki Ref. Főiskola 400 éves jubileuma , Dicsérjétek és Féljétek Az Istent(Jel.K.XIV.6-7.)" Br emlékérem 36mm T: k. 2db dalegylet kitűző ill. gomblyukjelvény T: "Nagy Lajos " Br plakett 105mm T: kb kb db kitűző, jelvény stb magyar és külföldi egyaránt T:2, "Agrárképző Tudományi Főiskola 10 éves , Debrecen " Br emlékérem 50mm T: Gépipari Tud. Egyesület VI. közgyűlése emlékplakett + jelvény az alapító tagoknak k. 8db kórusmozgalom jelvény ill. kitűző T:2, "66. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, II. díj" jutalomérem 70mm T: k. 5db szocialista kitüntetés, közte 2db Munka Érdemrend k. Carolina az első dunai gőzhajó kisplakett dobozában (átm:6cm) k. "A balesetmentes közlekedésért" hűtőrácsra csavarozható jelvény 7-10cm T:

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

81. Numizmatikai gyorsárverés

81. Numizmatikai gyorsárverés 81. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 2-3-4-én nyitvatartási

Részletesebben

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK EXIMBANK ZRT. 2016. OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK Hatályos 2016. október 21. 2016. október 21-től hatályos országkockázati besorolás és kockázatvállalási

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6. WIPO Szerzői Jogi Szerződés (2004. évi XLIX. törvény a Szellemi Tulajdon Világszervezete 1996. december 20-án, Genfben aláírt Szerzői Jogi Szerződésének, valamint Előadásokról és a Hangfelvételekről szóló

Részletesebben

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2019. JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2019. január 15. 2019. január 15-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

84. Numizmatikai gyorsárverés

84. Numizmatikai gyorsárverés 84. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. október 15-16-17-én nyitvatartási

Részletesebben

75. Numizmatikai gyorsárverés

75. Numizmatikai gyorsárverés 75. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. január 8-9-10-én nyitvatartási

Részletesebben

Az Emberi Jogok Nemzetközi Egyezségokmányai és a Fakultatív Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete

Az Emberi Jogok Nemzetközi Egyezségokmányai és a Fakultatív Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete Az Emberi Jogok i és a Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete Tagállam Első Afganisztán 1983.01.24.a 1983.01.24.a Albánia 1991.10.04.a 1991.10.04.a 10.04.a 10.17.a Algéria 1989.09.12. 1989.09.12. 1989.09.12.a

Részletesebben

74. Numizmatikai gyorsárverés

74. Numizmatikai gyorsárverés 74. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. december 18-19-20-án nyitvatartási

Részletesebben

79. Numizmatikai gyorsárverés

79. Numizmatikai gyorsárverés 79. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. május 14-15-16-án nyitvatartási

Részletesebben

77. Numizmatika gyorsárverés

77. Numizmatika gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhetedik numizmatika árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. Március 12-13-14-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

44. Numizmatikai gyorsárverés

44. Numizmatikai gyorsárverés 44. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Május 11. 12. 13-án Ajánlattételi

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

58. Numizmatikai gyorsárverés

58. Numizmatikai gyorsárverés 58. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 2-4-én, nyitvatartási

Részletesebben

82. Numizmatikai gyorsárverés

82. Numizmatikai gyorsárverés 82. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvankettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 30-31-én és augusztus

Részletesebben

87. Numizmatikai gyorsárverés

87. Numizmatikai gyorsárverés 87. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcanhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. március 4-5-6-án nyitvatartási

Részletesebben

83. Numizmatikai gyorsárverés

83. Numizmatikai gyorsárverés 83. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanharmadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. szeptember 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

Felnőttkori túlsúly és elhízás globális előfordulása régiónként

Felnőttkori túlsúly és elhízás globális előfordulása régiónként Felnőttkori túlsúly és elhízás globá előfordulása régiónként Férfiak Európai Régió Albánia 2008-9 Nemzeti 10302 15-49 44.8 8.5 29.6 9.7 DHS Örményország 2005 Nemzeti 6016 15-49 26.9 15.5 DHS Ausztria 2005/6

Részletesebben

jacsa.net VOIP nemzetközi percdíjak

jacsa.net VOIP nemzetközi percdíjak Cél Telefonszám kezdete Bruttó percdíj (Ft) Afganisztán 93* 99,06 Albánia 355* 99,06 Albánia mobil 3556* 406,4 Albánia prémium 35542* 406,4 Algéria 213* 38,1 Algéria mobil 2135* 406,4 Algéria mobil 2136*

Részletesebben

46. Numizmatikai gyorsárverés

46. Numizmatikai gyorsárverés 46. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Június 22. 23. 24-én Ajánlattételi

Részletesebben

76. Numizmatikai gyorsárverés

76. Numizmatikai gyorsárverés 76. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február 12-13-14-én nyitvatartási

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

64. Numizmatikai gyorsárverés

64. Numizmatikai gyorsárverés 64. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvannegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. december 5-6-7-én, nyitvatartási

Részletesebben

85. Numizmatikai gyorsárverés

85. Numizmatikai gyorsárverés 85. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. december 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018.

GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018. GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018. december 31-ig AFGANISZTÁN 17573 17573 21575 26155 30504 35352 39894 43896

Részletesebben

89. Numizmatikai gyorsárverés

89. Numizmatikai gyorsárverés 89. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvankilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. május 20-21-22-én nyitvatartási

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

71. Numizmatikai gyorsárverés

71. Numizmatikai gyorsárverés 71. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. augusztus 28-29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája

Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája A következő felsorolás tartalmazza azoknak az országoknak a nevét, amelyek részesei az irodalmi és a művészeti

Részletesebben

80. Numizmatikai gyorsárverés

80. Numizmatikai gyorsárverés 80. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. június 11-12-13-án nyitvatartási

Részletesebben

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK Ez a Melléklet kiegészíti a Támogatási Szerződésben Projektre nyújtandó támogatás különböző költségvetési kategóriák

Részletesebben

Szent István Egyetem Gödöllő. 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról

Szent István Egyetem Gödöllő. 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról Szent István Egyetem Gödöllő 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról Gödöllő, 2005. november 1. A Szent István Egyetem alkalmazottainak

Részletesebben

45. Numizmatikai gyorsárverés

45. Numizmatikai gyorsárverés 45. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenötödik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Június 11. 12. 13-án Ajánlattételi

Részletesebben

2. Numizmatikai gyorsárverés

2. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. április 13-18. között. Ajánlattételi határidő: április

Részletesebben

72. Numizmatikai gyorsárverés

72. Numizmatikai gyorsárverés 72. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. szeptember 18-19-20-án nyitvatartási

Részletesebben

86. Numizmatikai gyorsárverés

86. Numizmatikai gyorsárverés 86. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcanhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. január 28-29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

DPD Express szolgáltatás

DPD Express szolgáltatás DPD Express szolgáltatás A DPD Express nemzetközi szolgáltatásával rendkívül gyors, megbízható és gazdaságos légi szállítást kínálunk ügyfeleinknek világszerte, köszönhetıen a DPD partner vállalatainak,

Részletesebben

47. Numizmatikai gyorsárverés

47. Numizmatikai gyorsárverés 47. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Július 20. 21. 22-én Ajánlattételi

Részletesebben

73.Numizmatikai gyorsárverés

73.Numizmatikai gyorsárverés 73.Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenharmadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. október 24-25-én nyitvatartási

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytől független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

66. Numizmatikai gyorsárverés

66. Numizmatikai gyorsárverés 66. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. január 30-31-én valamint február

Részletesebben

48. Numizmatikai gyorsárverés

48. Numizmatikai gyorsárverés 48. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Augusztus 10-11-12-én Ajánlattételi

Részletesebben

MAGYARORSZÁG -ajánlat készült: 2014 március 10.- H Zóna 1-3

MAGYARORSZÁG -ajánlat készült: 2014 március 10.- H Zóna 1-3 1.000-2.000 2.000-3.000 3.000-4.000 4.000-5.000 5.000-10.000 10.000 HUF felett, HUF között HUF között HUF között HUF között HUF között 30 kg alatt 30 kg felett 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF

Részletesebben

67. Numizmatikai gyorsárverés

67. Numizmatikai gyorsárverés 67. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. április 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2016. április 1- től az ÁSZF 12.1.1

Részletesebben

Nagykövetségek March 13.

Nagykövetségek March 13. Nagykövetségek 2007. March 13. Albánia Albán Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége Cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 55. Telefon: +31 1 326 8905 Algéria Algériai Demokratikus Népi Köztársaság Magyarországi

Részletesebben

92. Numizmatikai gyorsárverés

92. Numizmatikai gyorsárverés 92. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenkettedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. augusztus 21-én nyitvatartási

Részletesebben

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI 1. Észak-Európa Norvégia Oslo Svédország Stockholm Finnország Helsinki Dánia Koppenhága Izland Reykjavík 2. Nyugat-Európa Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság, United Kingdom

Részletesebben

MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2015. október 9-től 2015. október 9-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

NeoPhone a NetTelefon

NeoPhone a NetTelefon NeoPhone a NetTelefon NeoPhone VoIPer árlista Forgalmi díjak (Ft/perc) Nappali időszak Kedvezményes időszak Nettó Bruttó Nettó Bruttó NeoPhone hálózaton belüli hívások 0,00 0,00 0,00 0,00 NeoPhone hálózaton

Részletesebben

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2014.

Részletesebben

3. sz. MELLÉKLET Összes alkoholfogyasztás per fő (15 év felettiek) tiszta alkoholt számítva literben

3. sz. MELLÉKLET Összes alkoholfogyasztás per fő (15 év felettiek) tiszta alkoholt számítva literben 3. sz. MELLÉKLET Összes alkoholfogyasztás per fő (15 év felettiek) tiszta alkoholt számítva literben Ország Össz. Ország Össz. Ország Össz. Ország Össz. Irán 0.00 Brunei Darussalam 0.49 Kiribati 1.66 Jamaica

Részletesebben

51. Numizmatikai gyorsárverés

51. Numizmatikai gyorsárverés 51. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 19-20-21-én. Ajánlattételi

Részletesebben

35. Numizmatikai gyorsárverés

35. Numizmatikai gyorsárverés 35. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincötödik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon 2014. Szeptember 19-24. között Ajánlattételi

Részletesebben

50. Numizmatikai gyorsárverés

50. Numizmatikai gyorsárverés 50. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Szeptember 7-8-9-én Ajánlattételi

Részletesebben

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország Európa 1930 SW SU GE CS CH LI YU ES CS Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország YU Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Jugoszlávia

Részletesebben

Életminőség 28 NEMZETKÖZI RANGSOROK

Életminőség 28 NEMZETKÖZI RANGSOROK 28 NEMZETKÖZI RANGSOROK Életminőség Társadalmi fejlettség mutatószáma a Legmagasabb, 2011 1 Norvégia 94,3 2 Ausztrália 92,9 3 Hollandia 91,0 Egyesült Államok 91,0 5 Kanada 90,8 Írország 90,8 Új-Zéland

Részletesebben

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( )

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( ) 1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országok (1993-2007) Év Országok Összes lakosság /milliárd fő/ Tűzesetek /millió db/ Tűzesetben elhunytak /ezer fő/ 1000 lakosra jutó tűzesetek

Részletesebben

26. Numizmatikai gyorsárverés

26. Numizmatikai gyorsárverés 26. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18.

Részletesebben

65. Numizmatikai gyorsárverés

65. Numizmatikai gyorsárverés 65. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. december 27-28-29-30-án.(telefonos

Részletesebben

MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2014. január 1-től 2014. I. félévre vonatkozó országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok (táblázatban

Részletesebben

70. Numizmatikai gyorsárverés

70. Numizmatikai gyorsárverés 70. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. július 31-én valamint augusztus

Részletesebben

88. Numizmatikai gyorsárverés

88. Numizmatikai gyorsárverés 88. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. április 23-24-én nyitvatartási

Részletesebben

Kisárverés január 26.

Kisárverés január 26. Kisárverés 2019. január 26. Megnevezés tartás db kikiáltási ár 1. 1 Mária Terézia 1 kr 1762 P, Lot. Fer 1 kr 1762 C, 2-3 6 1 200 1 greschl1761, II. József 1 kr 1790 S, ½ kr 1781 B, S. Br 2 Ferenc 3 kr

Részletesebben

60. Numizmatikai gyorsárverés

60. Numizmatikai gyorsárverés 60. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. augusztus 8-9-10-én, nyitvatartási

Részletesebben

69. Numizmatikai gyorsárverés

69. Numizmatikai gyorsárverés 69. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvankilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. július 3-4-5-én nyitvatartási

Részletesebben

új díjzóna ( től)

új díjzóna ( től) Nemzetközi díjzóna irány megnevezése 1 új díjzóna (2016.12.01- től) régi díjzóna (2016.11.30- ig) MEXIKÓ Nemzetközi 1 Nemzetközi 4 SPANYOLORSZÁG - (SHARED COST) Nemzetközi 1 Nemzetközi 5 BULGÁRIA Nemzetközi

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat lakossági ügyfeleinknek ajánljuk. 1.1.

Részletesebben

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines Utolsó aktualizáció: 14.04.2019 Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines United Airlines Nézd meg a United Airlines poggyász-szabályzatát. Ne feledd, hogy minden szolgáltató csomagszabályzata

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.1.

Részletesebben

41. Numizmatikai gyorsárverés

41. Numizmatikai gyorsárverés 41. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Február 16-18. között. Ajánlattételi

Részletesebben

59. Numizmatikai gyorsárverés

59. Numizmatikai gyorsárverés 59. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 30-31, június 01. nyitvatartási

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytıl független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítı szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban

Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban Budapest, 2015. október 1. Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban Kibővült a Világ Napijeggyel barangolható országok köre Világ Napijegy Szerbiában, Ukrajnában és Oroszországban

Részletesebben

34. Numizmatikai gyorsárverés

34. Numizmatikai gyorsárverés 34. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon 2014. Augusztus 23-27. között, irodánkban

Részletesebben

3. Numizmatikai gyorsárverés

3. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 25-30. között. Ajánlattételi határidő: május

Részletesebben

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről -TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2016. december 12-től A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.:

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.: 2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2018. 08. 03. 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf. 166. Tel.: +36 1 882 85 00 kapcsolat@kt.hu www.kozbeszerzes.hu A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a Kbt. 62. (1)

Részletesebben

2.6. 3.6. 3.9. 225 éves a Magy. Szénbányászat Tatabánya - Eszetergom Csop. Ag, br 42,5 mm 1973. 1-1 2 2 000 Ft 3.11.

2.6. 3.6. 3.9. 225 éves a Magy. Szénbányászat Tatabánya - Eszetergom Csop. Ag, br 42,5 mm 1973. 1-1 2 2 000 Ft 3.11. Kisárverés 2015. Szeptember 19.. tételsz. megnevezés tartás db kikiált.ár 1. 1.1. Kína br 2-2 3 500 Ft 1.2. Mo.T.V. 1866 br; 5 kop 1789, főúri gomb 3-3 3 500 Ft 1.3. 2 fill 1940 br 1-3 36 500 Ft 1.4. Német

Részletesebben

Az Erasmus+ program összes tevékenységtípusában a következő országok vehetnek részt: Norvégia Törökország Szerbia3

Az Erasmus+ program összes tevékenységtípusában a következő országok vehetnek részt: Norvégia Törökország Szerbia3 Támogatható országok Az Erasmus+ program a következő országok számára elérhető: Programországok Az Erasmus+ program összes tevékenységtípusában a következő országok vehetnek részt: Az Európai Unió (EU)

Részletesebben

Mellékelten továbbítjuk a delegációknak a COM(2018) 139 final számú dokumentum I-IV. mellékletét.

Mellékelten továbbítjuk a delegációknak a COM(2018) 139 final számú dokumentum I-IV. mellékletét. Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2018. március 15. (OR. en) Intézményközi referenciaszám: 2018/0066 (COD) 7212/18 ADD 1 CODIF 8 CODEC 397 VISA 52 JAVASLAT Küldi: Az átvétel dátuma: 2018. március 14. Címzett:

Részletesebben

VoIP hívásdíjak bruttó összegei országonként

VoIP hívásdíjak bruttó összegei országonként Afganisztán 69 HUF 1.15 HUF Afganisztán mobil 73.2 HUF 1.22 HUF Albánia 15 HUF 0.25 HUF Albánia mobil 68.4 HUF 1.14 HUF Algéria 49.2 HUF 0.82 HUF Algéria mobil 46.2 HUF 0.77 HUF Amenia 22.2 HUF 0.37 HUF

Részletesebben

A Debreceni Egyetem számokban

A Debreceni Egyetem számokban Debreceni Egyetem A Debreceni Egyetem számokban 29 000 hallgató 4321 külföldi hallgató 105 országból 13 képzési terület 14 kar 68 alapképzési szak, 80 mesterszak, 6 osztatlan szak 23 doktori iskola 200

Részletesebben

Dr. Zentai Zoltán Jogi Igazgató GYSEV CARGO Zrt.

Dr. Zentai Zoltán Jogi Igazgató GYSEV CARGO Zrt. Dr. Zentai Zoltán Jogi Igazgató GYSEV CARGO Zrt. 8 egyezmény 4 mérföldkő IÜG CIM COTIF 1890 1924 1933 1952 1961 1970 1980 1999 Kezdetek Hidegháború Intézményesülés Liberalizáció KTN 2016.09.20 CIM 2 KTN

Részletesebben

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: VNM/2015/xxx/1 EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: X. Y. Kft. Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Bankszámlaszám: a továbbiakban: Előfizető és VNM Távközlési Zártkörűen

Részletesebben

19. Numizmatikai gyorsárverés

19. Numizmatikai gyorsárverés 19. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 5-10.

Részletesebben

Nyersvas 2002 % Acél 2002 % 1 Kína Kína 181, Japán Japán 107, Oroszország 46,2 8 3 USA 92, USA 40,2 7 4

Nyersvas 2002 % Acél 2002 % 1 Kína Kína 181, Japán Japán 107, Oroszország 46,2 8 3 USA 92, USA 40,2 7 4 Nyersvas 2002 % Acél 2002 % 1 Kína 170 28 1 Kína 181,6 20 2 Japán 81 13 2 Japán 107,7 12 3 Oroszország 46,2 8 3 USA 92,2 10 4 USA 40,2 7 4 Oroszország 59,8 7 5 Brazília 29,6 5 5 D-Korea 45,4 5 6 Németország

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.1.

Részletesebben

49. Numizmatikai gyorsárverés

49. Numizmatikai gyorsárverés 49. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Augusztus 17-18-19-én Ajánlattételi

Részletesebben

Tiltott_szám Tiltás dátuma Országnév új Jamaica nem Jamaica nem

Tiltott_szám Tiltás dátuma Országnév új Jamaica nem Jamaica nem Tiltott_szám Tiltás dátuma Országnév új 18768489001 2012.02.13 Jamaica nem 18768489071 2012.02.13 Jamaica nem 18768489076 2012.02.13 Jamaica nem 18768489126 2012.02.13 Jamaica nem 18768489150 2012.02.13

Részletesebben

12. Numizmatikai gyorsárverés

12. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 25-27. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

5.2 5.3. Pengı 10p. 1936 (17) 20 p 1941 (24) 50 p 1932 (23) 100p. 1930 (59) 500 p. 1945 (25) T2-4 148 2400 5.4

5.2 5.3. Pengı 10p. 1936 (17) 20 p 1941 (24) 50 p 1932 (23) 100p. 1930 (59) 500 p. 1945 (25) T2-4 148 2400 5.4 KISÁRVERÉS 2012.11.24. 1. 1.1 M.K.B. köszönti a 125 év Budapestet Ag PP doboz T1/1 5000 1.2 M.K.B. Millecentenárium - Szt. István Ag PP doboz T1/1 5000 1.3 M.K.B. Bucsú az 1900-as évektıl Ag PP doboz T1/1

Részletesebben

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 2 DHL GLOBALMAIL BUSINESS HOGYAN MŰKÖDIK? JELLEMZŐK Tegye borítékba, és címezze meg a leveleket. Csomagolja be a leveleket a DHL-től kapott dobozba vagy zsákba. Töltse ki a légi

Részletesebben

53. Numizmatikai gyorsárverés

53. Numizmatikai gyorsárverés 53. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december 28-29-30-án. Ajánlattételi

Részletesebben

37. Numizmatikai gyorsárverés

37. Numizmatikai gyorsárverés 37. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. November 13-19.

Részletesebben

Kisárverés 2018 december 8.

Kisárverés 2018 december 8. Kisverés 2018 december 8. Megnevezés tartás db kikiáltási 1. 2. 3. 4. 1.1 Német 5 mka 1966, ½ mka 1905 Ag 1, 3 2 1 000 1.2 Német 1 mka 1972, -82, -85, 10 pfennig 1950, -71, -77. 2 6 600 1.3 Olasz 10 centesimi

Részletesebben