57. Numizmatikai gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "57. Numizmatikai gyorsárverés"

Átírás

1 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban április án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: április 6. SZERDA interneten 19:00 egyéb elérhetőségeinken: 18:30 Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők: április 7. CSÜTÖRTÖK 15:00 órától. Maradékeladás: április 12. KEDD 08:00 óráig. Fizetési határidő: április 21. CSÜTÖRTÖK 16:30 óráig. A vásárlói jutalék 20%. Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fsz. 1. Tel.: Nyitva tartás: hétfő csütörtök 10:00 16:30 kedd 10:00 17:30

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Deviza számla ( ): K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék NUMIZMATIKAI KELLÉKEK NEMES FÉM ÉS FÉM DÍSZTÁRGYAK ÓRÁK ÉKSZEREK RÉSZVÉNYEK, ÉRTÉKPAPÍROK,SORSJEGYEK,TAKARÉKBETÉTKÖNYVEK,CSEKKEK,VÁLTÓK PAPÍR-ÉS FÉM SZÜKSÉGPÉNZEK, HADIFOGOLYPÉNZEK,FANTÁZIAPÉNZEK ÉS PÉNZHELYETTESÍTŐ BÓNOK ALACSONY ÁRRÓL INDÍTOTT TÉTELEK, BENNE TÖBBEK KÖZÖTT BANKJEGYEK, ÉRMÉS BORÍTÉKOK, FÉMPÉNZEK, ÉRMEK MINDEN KORBÓL ÉS ORSZÁGBÓL NÉMET BIRODALOM / CSÁSZÁRSÁG / WEIMARI KÖZTÁRSASÁG / 3. BIRODALOM / NÉMET ÁLLAMOK / NDK / NSZK BANKJEGYEI, FÉMPÉNZEI, SZÜKSÉGPÉNZEI KÜLFÖLDI ÉS MAGYAR ÉRMÉS ÉS BANKJEGYES BORÍTÉKOK, EMLÉKLAPOK KÜLFÖLDI BANKJEGYEK OSZTRÁK- MAGYAR, ÉS MAGYAR VONATKOZÁSÚ BANKJEGYEK MILITÁRIA KÜLFÖLDI NEMESFÉM ÉS FÉM EMLÉKVERETEK, PLAKETTEK, ZSETONOK, KITÜNTETÉSEK, JELVÉNYEK, KISPLASZTIKÁK MAGYAR NEMESFÉM ÉS FÉM EMLÉKVERETEK, PLAKETTEK, ZSETONOK, KITÜNTETÉSEK, JELVÉNYEK, KISPLASZTIKÁK RÓMAI KÖZTÁRSASÁG / CSÁSZÁRSÁG KÜLFÖLDI SZETTEK ÉS PRÓBASZETTEK KÜLFÖLDI FÉM- ÉS EZÜSTPÉNZEK A KÖZÉPKORTÓL NAPJAINKIG HABSBURG VERETEK MAGYAR SZETTEK ÉS PRÓBASZETTEK MAGYAR ÉS MAGYAR VERDEJELŰ FÉM- ÉS EZÜSTPÉNZEK A KÖZÉPKORTÓL NAPJAINKIG UTOLSÓ PILLANATBAN BESZÁLLÍTOTT TÉTELEK

7 NUMIZMATIKAI KELLÉKEK World Paper money, bankjegy katalógus,( ) 13. kiadás T: Érmetároló zsebalbum 6 lappal, 48 db. érme tárolásához. T: Érmetartó album, 5 lappal, 182 db. érme tárolásához. T: Érmegyűjtő album, 9 lappal, 81db. érme tárolásához. T: Érmetartó album, 10 lappal, 213 db. érme tárolásához. T: Érmetartó album, 13 lappal, 107 db. érme tárolásához. T: Érmetartó album, 13 lappal, 117 db. érme tárolásához. T: Érmegyűjtő album, 14 lappal, 101db. érme tárolásához. T: Érmetartó album, 15 lappal, 530 érme tárolásához. T: Érmetároló album,16 lapos,436 érme tárolására, fekete színben, piros elválasztó lapokkal. T: Érmetartó album, 17 lappal, 118 db. érme tárolásához. T: Euro gyűjtőalbum, 12 ország Euro-érméi tárolásához. T: Lindner érmetartó zsebalbum ÚJ! piros, max 4x4cm es érméknek db érme berakó, összesen 192 férőhellyel, használt db érme tartó doboz, használt, tok klf. méretben Fa érmetároló doboz, 12 db. érme tárolásához, kiváló állapotban. T: Fa érmetároló doboz, 12 db. érme tárolásához, kiváló állapotban. T: Fa érmetároló doboz, 11 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Fa érmetároló doboz, 12 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Bőr borítású érmetároló doboz, 48 db. érme tárolásához, kiváló állapotban. T: Bőr borítású érmetároló díszdoboz, két plüsstálcán,45 db. érme tárolásához, kiváló állapotban. T: db érme tartó doboz, használt Lindner érmetároló kazetta, 42 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 42 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 35 db. érme tárolásához, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 30 db. érme tárolásához, hozzávaló kapszulákkal, újszerű állapotban. T: Lindner érmetároló kazetta, 30 db. érme tárolásához, hozzávaló kapszulákkal, újszerű állapotban. T: Bőr borítású érmetároló koffer, 10 tálcával, 447 db. érme tárolásához, megkímélt állapotban. T: Alumínium érmekoffer, 4 plüsstálcával, 80 db. érme tárolásához, kiváló állapotban. T: Alumínium érmekoffer, 6 plüsstálcával, 120 db. érme tárolásához, kiváló állapotban. T: db jó állapotú kapszula klf. méretekben

8 db használt kapszula, klf méretekben HERLITZ névjegykártyatartó Magnum classic 5lap laponként 4férőhellyel, gyűrűs mappatartóba fűzhető, filázott zsebalbumnak kitűnő! NEMES FÉM ÉS FÉM DÍSZTÁRGYAK ÓRÁK ÉKSZEREK Arany nyaklánc, vallásos témájú medállal, teljes hossza 52cm., 6,5gr., 14K T: Arany karlánc, teljes hossza 20,5cm., 12,6 gr., 14K T: Arany nyaklánc, teljes hossza 41cm., 2,7gr., 14K T: Ezüst nyaklánc, teljes hossza 90cm. 25gr. T: Ezüst kereszt medália, strasszkövekkel díszítve.3gr. T: "Macikás" nyakék záró dísz fém aranyozott díszítéssel D:23mm db. különféle ezüst gyűrű, egyik borostyánnal. Összesen 11,4gr.(0,640-0,925) T: Arany pecsétgyűrű, ametiszttel, 10,6 gr., 14K T: Régi bagoly mintás ezüst gyűszű 4,6gr. T: RÉSZVÉNYEK, ÉRTÉKPAPÍROK,SORSJEGYEK,TAKARÉKBETÉTKÖNYVEK,CSEKKEK,VÁLTÓK Bajor Háborús károsultak, túlélők szociális segélyezettek szövetségének tagsági könyve+jelvénye is. Tagbélyegekkel Szovjetunió Állami Értékpapír 25R T:II,III Nagy-Bittsén "Takarék- és Hitelintézet Részvény-Társaság" részvénye 100K-ról (50 forint) érvénytelenítő lyukasztással, magyar és német nyelven "Ganz és társa vasöntő és gépgyár részvénytársulat" részvénye 400Ft-ról, szelvényekkel (jobb alsó sarka hiányzik) "Magyar Jelzálog-Hitelbank" nyereménykötvénye 100K-ról "Jászóvári Premontrei Kanonokrend" részkötvénye 1000 hollandi forintról "Tiszapolgár - Nyíregyházai Helyi Érdekű Vasut Részvénytársaság" élvezeti jegye, magyar és német nyelven "Tiszapolgár - Nyíregyházai Helyi Érdekű Vasut Részvénytársaság" élvezeti jegye, magyar és német nyelven Mezőkövesd "Mezőkövesdi Népbank Részvénytársaság" részvénye 100P-ről Mezőkövesd "Mezőkövesdi Népbank Részvénytársaság" részvénye 100P-ről "80. Állami Sorsjáték" fél-sorsjegy (8x) párban DÉMÁSZ RT Ft névre szóló részvény PAPÍR-ÉS FÉM SZÜKSÉGPÉNZEK, HADIFOGOLYPÉNZEK,FANTÁZIAPÉNZEK ÉS PÉNZHELYETTESÍTŐ BÓNOK Adópengő, "bélyegpénzek" 12db. T:III Adópengő, "bélyegpénzek" 10db. T:III Revíziós pengő T:II/III Csót / hadifogolytábor f T:IV Somorja / hadifogolytábor f T:III Miskolc K T:III Pápa K gumibélyegzővel érvénytelenítve T:I Pápa K gumibélyegzővel érvénytelenítve T:II/III Pápa K gumibélyegzővel érvénytelenítve T:II f METRÓ Vízmérőgyár Rt. T:I- kissé foltos...500

9 f METRÓ Vízmérőgyár Rt. T:I f METRÓ Vízmérőgyár Rt. T:I K METRÓ Vízmérőgyár Rt. T:I K METRÓ Vízmérőgyár Rt. T:I K METRÓ Vízmérőgyár Rt. T:I P 50f előfizetési szelvény "Népszava" T:II DN 20f "Központi Buffet" T:IV DN 1K "Pester Lloyd" T:I DN 2K "Pester Lloyd" bélyegző nélkül T:I DN 3K "Pester Lloyd" T:I f "Vörös Újság" sárgás karton T:I K "Vörös Újság" zöldes karton T:I K "Vörös Újság" zöldes karton T:I K "Vörös Újság" zöldes karton T:I K "Vörös Újság" sárgás karton T:I ALACSONY ÁRRÓL INDÍTOTT TÉTELEK, BENNE TÖBBEK KÖZÖTT BANKJEGYEK, ÉRMÉS BORÍTÉKOK, FÉMPÉNZEK, ÉRMEK MINDEN KORBÓL ÉS ORSZÁGBÓL Algéria Fr. T: Algéria Fr. T: Angola lw T: Aruba Fl. T: Ausztrália c T: Ausztrália c T: Bahama kis érme-tétel, 6db. (1-50c) T: Barbados ,5,10c T:exPP Bermuda kis érme-tétel, 5db. (1-50c) T: Brit Virgin Szigetek c T: Brit Virgin Szigetek c T: Brit Virgin Szigetek c T: Brit Virgin Szigetek c T: Ciprus M. T: Ciprus M. T: Cook Szigetek $. T: Crna-Gora p T: Dél Afrika /2p T: Dél Afrika /4p T: Dél Afrika /4p T: Dél Afrika p T: Dél Afrika /4p T: Dél Afrika /2p T: Dél Afrika p T: Dél Afrika /4p T: Dél Afrika /2p T:2...50

10 7115. Dél Afrika p T: Dél Afrika /2c T: Egyiptom AH1293/27 1 Qirsh Ag II.Abdul Hamid T:2/ Egyiptom AH1360 (1941) 5M T: Egyiptom AH1363 (1944) 2P Ag T: Egyiptom AH1384 (1964) 5P Ag "Nílus elterelése" T: Egyiptom AH1394 (1974) 5P "Októberi háború" T: Egyiptom AH1394 (1974) 10P "Októberi háború" T: Egyiptom AH1395 (1975) 10P "FAO" T: Falkland Szigetek /2p T: Falkland Szigetek p T: Falkland Szigetek p T: Falkland Szigetek p T: Fiji p T: Fiji kis érme-tétel, 4db. (3-6p, 1Sh.) T:2, Fiji /2p T: Fiji Fl. T: Finnország M. T: Francia Polinézia Fr. T: Francia Polinézia Fr. T: Francia Polinézia Fr. T: Francia Polinézia Fr. T: Francia Polinézia Fr. T: Francia Polinézia Fr. T: Gambia Sh. T: Gambia Sh. T: Gambia Sh. T: Gambia kis érme-tétel 6db. (1-6p, 1-10b) T: Gambia b T: Gambia b T: Gambia D. T: Görögország L T: Guernsey p. T: Guernsey p. T: Guernsey p. T: Guernsey p. T: Guyana c T: Holland India /10G Ag T: Izrael L. T: Izrael L. T: Jersey Sh. T: Jersey p T: Kajmán-Szigetek kis érme-tétel, 4db. (1-25c) T:

11 7158. Kanada c Ag T: Kanada c Ag T: Kanada c Ag T: Kanada c Ag T: Kelet Karibi Köztársaság $. T: Kongó F. T: Kongó s T: Kongó l T: Kongó M. T: Közép Afrika Fr. T: Lengyelország Zl "Kopernikusz" T: Lengyelország Zl "Jagello Egyetem" T: Lengyelország Zl "Jagello Egyetem" T: Libanon P. T: Macau P. T: Macau P. T: Macau a T: Macau a T: Malaysia R. T: Malawi t T: Malawi t T: Malawi t T: Malawi t T: Malawi t T: Man Szigetek p T: Mauritánia /5O. T: Mauritánia O. T: Mauritánia O. T: Mauritius c T: Mauritius /4R. T: Mauritius /2R. T: Mauritius R. T: Mauritius /4R. T: Mauritius /2R. T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T:3 ph Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T:2/3 ph Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T:

12 7201. Mexikó P Ag T:3 ph Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T:3 ph Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mexikó P Ag T: Mozambik M. T: Nagy Britannia /2p (10x) T:2,3, Nagy-Britannia Cr "Churchill" T: Nagy-Britannia Cr "Ezüstjubileum" T: Nagy Britannia Cr. T: Nagy-Britannia Cr. T: Nagy-Britannia Cr "Koronázási évforduló" T: Nagy Britannia Cr. T: Nagy Britannia Cr. T: Norvégia Kr. T: Norvégia K. T: Nyugat Afrika Fr. T: Nyugat Afrika Fr. T: Nyugat Afrika Fr. T: Olaszország c T: Olaszország c "Victory" T: Olaszország L T: Olaszország L T: Olaszország c T: Olaszország c T: Olaszország c T: Olaszország L T:2/ Olaszország 1939/XVII. 2L T:2/ Olaszország c T: Olaszország L T: Olaszország c T: Rhodesia és Nyasaland Sh. T: Rhodesia és Nyasaland p T: Rhodesia és Nyasaland Sh. T:

13 7244. Rhodesia és Nyasaland p T: Rhodesia c T: Rhodesia és Nyasaland /2p T: Rhodesia /2c T: Rhodesia c T: San Marino L. T: San Marino L. T: San Marino L. T: San Marino L. T: San Marino L. T: San Marino L. T: San Marino L. T: Seychelles Szigetek R. T: Seychelles Szigetek R. T: Seychelles Szigetek R. T: Sierra Leone c T: Singapore , kis érme-tétel, 5db. (5c-1$) T:1-, Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö T: Svédország ö Ag T:2/ Svédország K. T: Szovjetunió R "II. világháború" T: Szovjetunió R "Lenin" T: Szovjetunió R "Ciolkovszkij" T: Tanzánia S. T: Trinidad és Tobago kis érme-tétel, 5db. (1-50c) T:

14 7287. Tunézia Fr. T: Tunézia Fr. T: Tunézia Fr. T: Uganda c T: Uganda c T: Uganda c T: Uganda Sh. T: USA /4$."New Hampshire" T: Új Kaledónia Fr. T: Új Kaledónia Fr. T: Új Kaledónia Fr. T: Új Kaledónia Fr. T: Új Kaledónia Fr. T: Új Kaledónia Fr. T: Új-Zéland p (3x) T: Új-Zéland /2p (3x) T: Új-Zéland p (3x) T: Új-Zéland Sh. (3x) T:2, Új-Zéland /2Cr. T: Új-Zéland Fl. T: Új-Zéland /2Cr. T: Új-Zéland Fl. T: Új-Zéland , 3p, 10,50c T: Új Zéland /2Cr. T: Új Zéland $. T: Új Zéland $. "Cook Chart" T: Új-Zéland $ "James Cook" T: Új-Zéland $ "Mount Cook" T: Új Zéland $. T: Új Zéland $ "Nemzetközösségi Játékok" T: Zambia p T: Zambia Sh. T: Zambia Sh. T: Zambia ng T: Zambia ng T: Zambia ng T: NÉMET BIRODALOM / CSÁSZÁRSÁG / WEIMARI KÖZTÁRSASÁG / 3. BIRODALOM / NÉMET ÁLLAMOK / NDK / NSZK BANKJEGYEI, FÉMPÉNZEI, SZÜKSÉGPÉNZEI Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:II...400

15 7328. Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság milliárdM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság millióM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság millióM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság millióM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság millióM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság millióM. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság M T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság millióM. T:II Német Birodalom/Weimari Köztársaság RM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság RM. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Würth M. T:III Német Birodalom/Bajorország M. T:III Német Birodalom/Bajorország M. T:III Német Birodalom/Szászország M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamborn M. T:III Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Nürnberg millióM. T:III Német Birodalom / Weimari Köztársaság M T:III Német Birodalom/Deutsche Rentenbank RM T:IV Német 3. Birodalom M T:II Német 3. Birodalom M T:III Német 3. Birodalom M. T:III...500

16 7371. NDK M. T:III Cseh-Morva Protektorátus K. T:III Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:I Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:I Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:I Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:I Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:I Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:I kis saroktörés Cseh-Morva Protektorátus / német megszállás / Theresienstadt / gettópénz K T:Isaroktörés, bal felső sarkon kis beszakadás Német Államok kis réz váltópénz -tétel T:3, Német Államok kis váltópénz-tétel, 5db. T: Német Államok , kis réz váltópénz -tétel, 5db. T:3, Német Államok kis váltópénz-tétel, 5db. T: Német Államok kis réz váltópénz -tétel T:3, Német Államok/Baden Kr. T: Német Államok/Baden Kr. T: Német Államok/Baden Kr. T: Német Államok/Baden Kr. T: Német Államok/Baden Kr. T: Német Államok/Baden Kr. T: Német Államok/Bajorország 1769 Madonnentaler Ag T: Német Államok/Brunsvick-Wolfenbuttel Pf. T: Német Államok/Brunswick-Wolfenbuttel Pf. T: Német Államok/Brunswick-Wolfenbuttel Pf. T: Német Allamok/Frankfurt 1862 Taler Ag "Schützenfest" T: Német Államok/Nassau Kr. T: Német Államok/Nassau Kr. T: Német Államok/Poroszország 1850A. 1Pf. T: Német Államok/Poroszország 1853A. 2Pf. T: Német Államok/Poroszország 1856A. 3Pf. T: Német Államok/Poroszország 1861A. 1Pf. T:3/ Német Államok/Poroszország 1864A. 4Pf. T: Német Államok/Poroszország 1865A. 1Pf. T:3/ Német Államok / Würzburg Tallér modern (1994) Ag (999) utánverete 20g T:PP Német Államok / Würzburg 1600-as évek Tallér modern (1995) Ag (999) utánverete 20g T:PP Német Államok / Würzburg Tallér modern (1992) Ag (999) utánverete 20g T:PP Német Államok / Würzburg Tallér modern (1993) Ag (999) utánverete 20g T:PP Német Birodalom , kis váltópénz-tétel, összesen 20db. T:vegyes Német Birodalom/Császárság/Anhalt M Ag II. Frigyes T:2 pici ph Német Birodalom / Császárság / Baden M Ag II.Frigyes T: Német Birodalom / Császárság / Bajorország M Ag II. Lajos T:

17 7412. Német Birodalom / Császárság / Bajorország M Ag II. Lajos T: Német Birodalom / Császárság / Hamburg M Ag T:2/ Német Birodalom / Császárság / Poroszország 1876C 2M Ag I. Vilmos T: Német Birodalom/Császárság/Poroszország M Ag II. Vilmos T: Német Birodalom / Császárság / Poroszország M Ag II.Vilmos T: Német Birodalom / Császárság / Poroszország M Ag II.Vilmos T: Német Birodalom / Császárság / Poroszország M Ag II.Vilmos T:2-/ Német Birodalom/Császárság/Szászország M Ag "György halálára" T:2+/ Német Birodalom / Császárság 1873A 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1874A 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1874A 1M Ag T:3/3- ph Német Birodalom / Császárság 1874C 1M Ag T:3/ Német Birodalom / Császárság 1874G 1M Ag T:3/4+ ph Német Birodalom / Császárság 1876C 1M Ag T:3/ Német Birodalom / Császárság 1881A 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1896F 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1899A 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1901D 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1904A 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1905A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1905D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1905F 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1905G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1905G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1905J 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906F 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906F 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906F 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1906A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907D 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907F 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1907J 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1908A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1909A 1/2M Ag T:

18 7456. Német Birodalom / Császárság 1909D 1M Ag T:2/ Német Birodalom / Császárság 1909D 1M Ag T:2- kis ph Német Birodalom/Császárság 1910A 25Pf T: Német Birodalom / Császárság 1911G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1913A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1913A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1913F 1/2M Ag T:3+/ Német Birodalom / Császárság 1914A 1/2M Ag T:2/ Német Birodalom / Császárság 1914A 1/2M Ag T:2/ Német Birodalom / Császárság 1914D 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1914D 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1914J 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915E 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1916A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1916D 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1916G 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1917A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1918A 1/2M Ag T:2/ Német Birodalom / Császárság 1918F 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1919J 1/2M Ag T:2/2- pici ph Német Birodalom / Császárság 1915A 1/2M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915D 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1914F 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1914F 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1914J 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915F 1M Ag T: Német Birodalom / Császárság 1915J 1M Ag T: Német Kelet-Afrika 1904A 1H T: Német Mellékterületek / Megszállt Keleti Területek 1916A 1k T:2/ Kiautschou c T: Német Kelet-Afrika 1904A 1H T: Német Kelet-Afrika 1905A 1H T: Német Kelet-Afrika 1907J 1H T: Német Kelet-Afrika 1907J 1H T: Német Kelet-Afrika 1907J 1H T: Német Kelet-Afrika 1907J 1H T: Német Kelet-Afrika 1908J 1H T: Német Kelet-Afrika 1908J 1H T: Német Kelet-Afrika 1908J 1H T: Német Kelet Afrika 1908J. 1H. T:

19 7499. Német Kelet-Afrika 1911J 1H T: Német Kelet- Afrika 1912J 1H T: Német Kelet-Afrika 1912J 1H T: Német Kelet-Afrika 1913A 1H T: Német Birodalom/Császárság/Bergzabern Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Berleburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Berleburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bamberg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bergedorf Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Stralsund Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Velbert Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Hattingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Vohwinkel Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Allgau Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Alsfeld Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Alsfeld Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Anhalt Pf T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Anhalt Pf T: Német Birodalom/Császárság/Arzberg Pf T: Német Birodalom/Császárság/Arzberg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Arzberg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T:2/ Német Birodalom/Császárság/Backnang Pf. T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Baden-Baden Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Baden-Baden Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bamberg Pf T: Német Birodalom/Császárság/Bamberg Pf T: Német Birodalom/Császárság/Bensheim Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bergedorf Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Berleburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Berleburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Berleburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Berleburg Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Bingen Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Bingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bogen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bottrop Pf. T:3 korr Német Birodalom/Császárság/Braunschweig Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Braunschweig Pf. T:

20 7542. Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Braunschweig Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Swinemünde Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Triberg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Uerdingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Vilsbiburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Bielefeld Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Backnang Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Suhl Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Suhl Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Tauberbischofsheim Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Tauberbischofsheim Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Tauberbischofsheim Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Thorn Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Trier Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Aschaffenburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Uerdingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Unna Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Tempelburg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Treuchtlingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Stettin Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Swinemünde Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Sterkrade Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Swinemünde Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Swinemünde Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Swinemünde Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Stralsund Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Wasserburg Pf. T:2/ Német Birodalom/Császárság/Tailfingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Tailfingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Wasserburg Pf. T:2/ Német Birodalom/Császárság/Tailfingen Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Triberg Pf. T: Német Birodalom/Császárság/Triberg Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Tangermünde Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Tangermünde Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Tangermünde Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Tauberbischofsheim Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Tauberbischofsheim Pf. T: Német Mellékterületek/Danzig Pf. T: Német Mellékterületek/Danzig Pf. T: Német Mellékterületek/Danzig Pf. T:

21 7587. Német Mellékterületek/Danzig Pf. T: Német Mellékterületek/Danzig Pf T: Német Mellékterületek/Danzig Pf. T: Német mellékterületek / Hamburg / Hamburgische Bank /10 Verrechnungsmarke T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /2millióM. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság/Hamburg /100M. T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr. T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr. T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr. T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr. T: Német Mellékterületek/Saar-vidék Fr. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923A 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923D. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923D. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923D. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923D. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923D. 200M. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1923D 200M T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1924A 50 RPF T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1927A. 50Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1927D. 50Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1928A. 50Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1928A. 50Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1928D. 50Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1928G. 50Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1929A. 50Pf. T:2/ Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1931D. 50Pf. T:

22 7631. Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932A. 4Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932D. 4Pf. T: Német Birodalom/Weimari Köztársaság 1932D. 4Pf. T: Német 3. Birodalom 1933A. 1Rm. T: Német 3. Birodalom 1933F 2RM Ag "Luther" T:2 ph Német 3. Birodalom 1934A. 1M. T: Német 3. Birodalom 1934D. 1Rm. T: Német 3. Birodalom Pf. T:III Német 3, Birodalom 1935F. 50Pf T: Német 3. Birodalom 1935A. 1Rm. T: Német 3. Birodalom 1935A. 1Rm. T: Német 3. Birodalom 1935A 5M Ag "Garnisonkirche" T:2/ Német 3. Birodalom 1936A 5M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1937A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937A. 10Pf. T:3 ü Német 3. Birodalom 1937A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937D. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937D. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937D. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1937F. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938A. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938A 5M Ag "Hindenburg" nagy h.k.-tel T:2/3 pici ph Német 3. Birodalom 1938A 5M Ag "Hindenburg" nagy h.k.-tel T:2/ Német 3. Birodalom 1938F. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938G. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938G. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938G. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1938G. 10Pf. T: Német 3. Birodalom 1939A. 1Pf. T: Német 3. Birodalom 1939A. 5Pf. T: Német 3. Birodalom 1939D 2M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1939D 2M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1936E 5M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1937A 1M T: Német 3. Birodalom 1937A 2M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1937G 2M Ag "Hindenburg" T:2/ Német 3. Birodalom 1938D 5M Ag "Hindenburg" nagy h.k.-tel T:2/ Német 3. Birodalom 1939A. 5Pf. T: Német 3. Birodalom 1939D 2M Ag "Hindenburg" T:

23 7674. Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1947F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: Német Birodalom/szövetségi megszállás alatt 1948F. 10Pf. T: NDK Pf. (6x) T:2, NDK 1971A. 5M. "Haupstadt" T: NDK 1971A. 20M. "Thalmann" T: NDK 1971A. 20M. "Thalmann" T: NDK 1975A. 10M. "KGST" T: NSZK 1965D 5M Ag T: NDK 1971A. 5M. "Haupstadt" T: NSZK 1971D 5DM Ag T:2 kis ph NSZK M Ag "Grundesetz" T: NSZK M Ag "Denkmalschutzjahr" T:1/ NSZK M Ag "Ebert" T:1 parányi ph NSZK DM Ag "Ebert" T: NSZK M Ag "Schweitzer" T: NSZK M Ag "Kleist" T: NSZK M Ag "Röntgen" T: NSZK M Ag "Westfáliai" béke T: KÜLFÖLDI ÉS MAGYAR ÉRMÉS ÉS BANKJEGYES BORÍTÉKOK, EMLÉKLAPOK NDK éves Berlin érmés, bélyeges borítékon alkalmi bélyegzéssel...300

44. Numizmatikai gyorsárverés

44. Numizmatikai gyorsárverés 44. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Május 11. 12. 13-án Ajánlattételi

Részletesebben

46. Numizmatikai gyorsárverés

46. Numizmatikai gyorsárverés 46. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Június 22. 23. 24-én Ajánlattételi

Részletesebben

55. Numizmatikai gyorsárverés

55. Numizmatikai gyorsárverés 55. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. február 1-3-áig. Ajánlattételi

Részletesebben

51. Numizmatikai gyorsárverés

51. Numizmatikai gyorsárverés 51. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 19-20-21-én. Ajánlattételi

Részletesebben

3. Numizmatikai gyorsárverés

3. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 25-30. között. Ajánlattételi határidő: május

Részletesebben

47. Numizmatikai gyorsárverés

47. Numizmatikai gyorsárverés 47. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Július 20. 21. 22-én Ajánlattételi

Részletesebben

2. Numizmatikai gyorsárverés

2. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. április 13-18. között. Ajánlattételi határidő: április

Részletesebben

48. Numizmatikai gyorsárverés

48. Numizmatikai gyorsárverés 48. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Augusztus 10-11-12-én Ajánlattételi

Részletesebben

56. Numizmatikai gyorsárverés

56. Numizmatikai gyorsárverés 56. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 7-8-9-én. Ajánlattételi

Részletesebben

26. Numizmatikai gyorsárverés

26. Numizmatikai gyorsárverés 26. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18.

Részletesebben

2. Képeslap gyorsárverés

2. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. március 26. és április 4. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

12. Numizmatikai gyorsárverés

12. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 25-27. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

DPD Express szolgáltatás

DPD Express szolgáltatás DPD Express szolgáltatás A DPD Express nemzetközi szolgáltatásával rendkívül gyors, megbízható és gazdaságos légi szállítást kínálunk ügyfeleinknek világszerte, köszönhetıen a DPD partner vállalatainak,

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytől független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.frizurakellek.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás regisztrált

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Szállítási és Vásárlási Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szállítási és Vásárlási Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.fitthin-teszta.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.fitthin-teszta.hu weboldalon (a továbbiakban:

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat lakossági ügyfeleinknek ajánljuk. 1.1.

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytıl független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítı szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

61. Filatélia gyorsárverés

61. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanegyedik árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 18-19-20-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: 2016.

Részletesebben

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2016. április 1- től az ÁSZF 12.1.1

Részletesebben

Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat

Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat Jelen dokumentum elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik. Amennyiben a webáruház működésével kapcsolatban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a ajandekok-evfordulora.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! Üdvözöljük Tóth Erika egyéni vállalkozó (továbbiakban:

Részletesebben

Mérték Induló 1 Normál 2. K&H üzleti feltételű lakáshitel 0,99% 3,60% Havi törlesztő részletekben

Mérték Induló 1 Normál 2. K&H üzleti feltételű lakáshitel 0,99% 3,60% Havi törlesztő részletekben K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. Telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 Fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény A japán jen alapú K&H üzleti feltételű lakáshitelek kondícióiról

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Colgate-Palmolive Magyarország Kft. (székhelye: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., továbbiakban: Szervező) által szervezett és a Young &

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Az üzemeltető adatai Cégnév: Tectron Kft. Székhely: 9022 Győr Rákóczi u.24 Hungary. Levelezési cím: 9025 Győr Bálint Mihály u.59 Hungary Adószám: 11139234-2-08 Közösségi

Részletesebben

1. Regisztrálás Regisztráljon, majd felhasználói nevével és jelszavával lépjen be weboldalunkra.

1. Regisztrálás Regisztráljon, majd felhasználói nevével és jelszavával lépjen be weboldalunkra. Általános Szerződési Feltételek =============================== LICITÁLÁSI SZABÁLYZAT ---------------------- Az oldal működtetésének célja: A www.licitutak.hu, www.licithotel.hu és a www.hotellicit.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.primanet.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.primanet.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.primanet.hu Jelen dokumentum tartalmazza a Prímagáz Hungária Zrt. mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.primanet.hu webáruház (a továbbiakban:

Részletesebben

63. Filatéliai gyorsárverés

63. Filatéliai gyorsárverés 63. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanharmadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. június 13-14-15-én nyitvatartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a VASI DUOKER Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Üzemeltetői adatok

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Üzemeltetői adatok Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Magánnyugdíjpénztári Belépési Nyilatkozat

Magánnyugdíjpénztári Belépési Nyilatkozat Villamosenergia-ipari Társaságok Nyugdíjpénztára Székhely: 1072 Budapest Nyár u. 12. Postacím: 1441 Budapest Pf: 50. Fax: 06 1 322-2675 Telefonszám: 06 1 322-6022; 06 1 322-7017; 06 1 478-4000 PSZÁF azonosító:

Részletesebben

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK Ez a Melléklet kiegészíti a Támogatási Szerződésben Projektre nyújtandó támogatás különböző költségvetési kategóriák

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAKRA 2016/2017

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAKRA 2016/2017 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAKRA 2016/2017 Felhívás külföldi pályázók részére magyar állami ösztöndíjakra: magyarországi felsőfokú tanulmányok és kutatások folytatására a

Részletesebben

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Tartalom Üzemeltető adatai Általános tudnivalók Rendelési információk Szállítási feltételek Fizetési feltételek Szavatosság Elállási jog Adatkezelés

Részletesebben

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV Tartalom E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV... 1 1. E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ ALAPISMERETEK... 3 1.1. Mi szükséges az e-építési napló alkalmazás használatához?... 3 1.2. Mi az a NÜJ?... 3 1.3. Mi

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek BEVEZETÉS A wts..hu (World Trade System Kft. ) örömmel üdvözli Önt vásárlói között! Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni

Részletesebben

VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE ÉRVÉNYBEN: 2009. OKTÓBER 21-TŐL INTERNET:

Részletesebben

1.1. Jelenleg értékesített kölcsönök ügyleti kamata

1.1. Jelenleg értékesített kölcsönök ügyleti kamata K&H személyi, K&H kiemelt személyi, K&H otthonszépítő személyi, K&H autóvásárlási személyi és K&H jólváltó személyi kondíciói Hatályos: 2015.február 1. napjától 1.1. Jelenleg értékesített ök ügyleti a

Részletesebben

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ a fizetéskönnyítési lehetőségekről

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ a fizetéskönnyítési lehetőségekről ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ a fizetéskönnyítési lehetőségekről Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztatónkban összefoglaltuk az FHB Ingatlanlízing Zrt. (korábbi nevén Central European Credit Ingatlanhitel Zrt.) jelzáloghitellel

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Bug Parts Kft.

Általános Szerződési Feltételek Bug Parts Kft. Általános Szerződési Feltételek Bug Parts Kft. http://www.bugparts.hu 1 Ön a megrendelésének feladásával a Bug Parts KFT. vásárlója lesz. Kérjük, szíveskedjen áttanulmányozni az alábbiakat: Általános tudnivalók,

Részletesebben

Ú Ó ö Ő ö Ú Ú Ó Á Á ü ő ö Ú Ú Ó ű ő ő ő ő ü Á ö ü ö ö ő Ó Á Á ő Á Ú ö Ó Ű Ú Ó ű Á ő ő ő ö Ú ö ű ö ö ö ő Ó Á Á ű ű ö ü ű ü Á Á ű ű ö ü ű ü ü ö ü ő ü Ó Ó ő ő ő ő ű ö ő ű ü Á Á ő ü ő Ú Ó ü ö ő ő ö ő ö ö ő

Részletesebben

Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság MinDigTV Extra műsorterjesztés Elkészítés dátuma: 2011. február 02. Hatályba lépés: 2011. március 04. Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság MinDigTV Extra

Részletesebben

ő ő Ü ü Á ú ú ü ú ú ü ú ü ú ú ü ő ú Á ü ú Á ü ü ü ú Á Á Ó Ü ő ü ú ú ú ü ű ú Ü ü ű Ü ú Á ú Ó ő ü Ú ú Á ő ő ú ű Á ú ü ő Á ú ú Á ú Á ú Ü Á Ö ú ú ő ő ú ű ü ő Á ő Ú ü Ö Á Á Á Á ő Ü Ö ü Ú Ö Á Á ú ő Ú Á Á ü

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2014.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

ú ú ú Ú ú ú ő ő ú ű ú ő ő ú ő ú ő ő Ó Ó ő ű ő ő ú ő Ó Ó ú ú ú Ú ü ú ú ő Ü ü ő ü ő ő ú ú ő ő ú ő ő ü ü ú ő ű ü ő ő Ü ű ű ű ű ú ü ü ő ú Ö ű ű ő ú Ü ú ü ő ú ő ü ő ű Á Ü Ó Ó ű ü Ü ü ú Ü ő ő ő ő ő ő ő ü Ü ü

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek TARTALOM Bevezetés Szolgáltató adatai Alapvető rendelkezések Adatkezelés Termékek és szolgáltatások köre Rendelés menete Fizetési lehetőségek Szállítás Elállás joga Panaszkezelés

Részletesebben

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan ÉRVÉNYBEN: 2015.

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire valamint pénztári tranzakcióira vonatkozóan ÉRVÉNYBEN: 2015. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény TERMÉSZETES SZEMÉLYEK bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Érvényes: 2016. május 25-től Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

81. Numizmatikai gyorsárverés

81. Numizmatikai gyorsárverés 81. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 2-3-4-én nyitvatartási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Lakossági forint számlacsomagok Számlacsomag neve STANDARD ELEKTRONIKUS Számlavezetés költségei Számlavezetés díja/hó 24 18 Törzsbetét

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Juhász László Egyéni Vállalkozó (székhelye: H-6090 Kunszentmiklós-Kunbábony 200. adószáma: 43649220-2-23,

Részletesebben

A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele. nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele. nyereményjáték részvételi és játékszabályzata A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele nyereményjáték részvételi és játékszabályzata (A dokumentum letöltése: ITT) 1. A nyereményjáték elnevezése www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele nyereményjáték, a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (2016.02.02-től hatályos)

Általános Szerződési Feltételek (2016.02.02-től hatályos) Általános Szerződési Feltételek (2016.02.02-től hatályos) A Total Showservice Kft. (továbbiakban mint Üzemeltető) által a www.javítomuhely.com domain címen elérhető weboldalon üzemeltetett Webáruház-ból

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK Jelen szállítási és vásárlási feltételek kizárólagosan a Pelso-Therm Kft. webáruházában történő vásárlások jogviszonyára terjed ki. A webáruházat a Pelso-Therm

Részletesebben

Lakossági forint számlacsomagok

Lakossági forint számlacsomagok FIÓKJAINK Telefon Nyitva tartás 1055 Budapest, Balassi B. u. 9-11. 1085 Budapest, József krt. 72. (06 1) 428-8808 (06 1) 428-8821 H - Cs: 8-17h P: 8-16h 1062 Budapest, Andrássy út 98. (06 1) 428-8800 H,

Részletesebben

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály A Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS promóciós játék hivatalos játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val!

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket a továbbiakban ÁSZF - és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden

Részletesebben

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: VNM/2015/xxx/1 EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: X. Y. Kft. Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Bankszámlaszám: a továbbiakban: Előfizető és VNM Távközlési Zártkörűen

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Villamos energia beszerzés 2015. évre TÁRGYÚ RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSÁHOZ 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. AZ AJÁNLATI FELHÍVÁS KÖTELEZŐ

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A COMMON REPORTING STANDARD (TOVÁBBIAKBAN: CRS) SZERINTI PÉNZÜGYI SZÁMLÁKKAL KAPCSOLATOS ADÓILLETŐSÉG VIZSGÁLATRÓL (CRS Tájékoztató)

TÁJÉKOZTATÓ A COMMON REPORTING STANDARD (TOVÁBBIAKBAN: CRS) SZERINTI PÉNZÜGYI SZÁMLÁKKAL KAPCSOLATOS ADÓILLETŐSÉG VIZSGÁLATRÓL (CRS Tájékoztató) TÁJÉKOZTATÓ A COMMON REPORTING STANDARD (TOVÁBBIAKBAN: CRS) SZERINTI PÉNZÜGYI SZÁMLÁKKAL KAPCSOLATOS ADÓILLETŐSÉG VIZSGÁLATRÓL (CRS Tájékoztató) JOGSZABÁLYI HÁTTÉR: 2014 októberében több mint 50 ország,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Betatherm webáruház - ÁSZF - 2016. Betatherm webáruház Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Hatályos: 2016. március 18-tól I. Általános rendelkezések 1. A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Viva Natura World Kft. Székhelye és postai címe: 2151

Részletesebben

TÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT. 2012.03.01 dátum. 2012.03.01 dátum 2012.03.01

TÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT. 2012.03.01 dátum. 2012.03.01 dátum 2012.03.01 XIII. KERÜLETI EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. TÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT Készítette: Ottinger Vilmos Gazdasági igazgató 2012.03.01 dátum A dokumentáció kódja: Változat száma: SZAB- TÉRÍTÉSI 09

Részletesebben

OKSZI Kft. Internet Szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek KIVONATA

OKSZI Kft. Internet Szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek KIVONATA A Szolgáltató neve, címe OKSZI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 6725,Szeged, Kormányos u. 11. cégjegyzékszáma: 06-09-0016113 adószáma: 11591128-2-06 számlaszáma: CITI Bank: 10800014-00000005-01876704 Honlap

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

BANKKÁRTYA KAMPÁNY HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Hatályos: 2015.november 1-től november 25-ig. Közzététel: 2015. október 28.

BANKKÁRTYA KAMPÁNY HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Hatályos: 2015.november 1-től november 25-ig. Közzététel: 2015. október 28. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu BANKKÁRTYA KAMPÁNY HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE Hatályos:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

K&H személyi kölcsön, valamint K&H Medicina Egészségpénztári banki kölcsön* kondíciói Hatályos: 2010. november 2. napjától

K&H személyi kölcsön, valamint K&H Medicina Egészségpénztári banki kölcsön* kondíciói Hatályos: 2010. november 2. napjától K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény K&H személyi kölcsön, valamint K&H Medicina Egészségpénztári banki

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.elefani.eu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Jogi nyilatkozat, az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat valamint a Szállítási, átvételi és fizetési feltételek minden pontja a narancsborstop.hu weboldal Általános

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Light1 Shop Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.lumenet.hu

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek www.katicasbolt.hu. Hatályos: 2016.04.08.-tól

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek www.katicasbolt.hu. Hatályos: 2016.04.08.-tól www.katicasbolt.hu Hatályos: 2016.04.08.-tól 1 Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a katicasbolt.hu webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire,

Hirdetmény természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény TERMÉSZETES SZEMÉLYEK bankszámláira, betétszámláira, lekötött

Részletesebben

HU ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Magyarországi beutazás és tartózkodás szabályai schengeni csatlakozásunk után

HU ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Magyarországi beutazás és tartózkodás szabályai schengeni csatlakozásunk után HU ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Magyarországi beutazás és tartózkodás szabályai schengeni csatlakozásunk után Magyarország 2007. december 21.-től a schengeni térség teljes jogú tagjává vált. Magyarországra is

Részletesebben

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt.

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA KDB ALAP SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓAN MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE

KONDÍCIÓS LISTA KDB ALAP SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓAN MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE KONDÍCIÓS LISTA KDB ALAP SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓAN MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE Érvényes: 2014. január 14étől Közzététel napja: 2014. január 13. TARTALOMJEGYZÉK I. Általános kondíciók... 3 II. Számlavezetési

Részletesebben

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is!

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! ÚszókapuBolt.hu Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve

Részletesebben

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1.

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1. Üzletszabályzat A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

A szolgáltató székhelye: 1165 Budapest, Perjés utca 45/2.

A szolgáltató székhelye: 1165 Budapest, Perjés utca 45/2. Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

LAKOSSÁGI/IFJÚSÁGI/MIAMANÓ/VÁLLALKOZÓI FORINT BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY. Általános Hirdetmény 1.9 pont: Betétbiztosítás figyelembevételével

LAKOSSÁGI/IFJÚSÁGI/MIAMANÓ/VÁLLALKOZÓI FORINT BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY. Általános Hirdetmény 1.9 pont: Betétbiztosítás figyelembevételével LAKOSSÁGI/IFJÚSÁGI/MIAMANÓ/VÁLLALKOZÓI FORINT BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY Általános Hirdetmény 1.9 pont: Betétbiztosítás figyelembevételével A változás oka, hogy a vízumköteles és nem együttműködő országok állampolgárai

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA KDB ALAP SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓAN MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE

KONDÍCIÓS LISTA KDB ALAP SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓAN MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE KONDÍCIÓS LISTA KDB ALAP SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓAN MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE Érvényes: 2015. július 3ától Közzététel napja: 2015. július 2. TARTALOMJEGYZÉK I. Általános kondíciók... 3 II. Számlavezetési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Blue Spirit Hungary Kft. (székhelye: 3175 Nagylóc, Deák F.u.19., cégjegyzékszáma: 12-09-007582, adószám: 23523320-1-12, Bejegyző

Részletesebben

I. Megrendelés és fizetés

I. Megrendelés és fizetés I. Megrendelés és fizetés A megrendelés és fizetés lépései a következők: A termékválasztást és a bevásárlókosár szerkesztését bárki, regisztráció nélkül megteheti. A tényleges vásárláshoz regisztráció

Részletesebben

I. Az üzemeltető adatai: Név. Ametiszt 92 Bt. Székhely: 1134 Budapest Kassák L. u.61. Adószám: 28288031-2-41. Cégjegyzékszám: 01-06-119695

I. Az üzemeltető adatai: Név. Ametiszt 92 Bt. Székhely: 1134 Budapest Kassák L. u.61. Adószám: 28288031-2-41. Cégjegyzékszám: 01-06-119695 A Gyógygomba webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési és felhasználási feltételeket, az adatkezelési feltételeket

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK / frissítve 2014. június 13./ Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben