Tanuló pályázati adatlap

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tanuló pályázati adatlap"

Átírás

1 I. A tanuló adatai I.1. Név Név előtag (pl. Ifj. stb.): Tanuló pályázati adatlap Vezetéknév: Keresztnév: I.2. Születési adatok Születési hely: Születési idő (év.hónap.nap pl ): Anyja születési neve: I.3. Lakcímet igazoló hatósági igazolvány száma (Alátámasztó dokumentum másolatának benyújtása szükséges.) I.4. Adóazonosító jel (Alátámasztó dokumentum másolatának benyújtása szükséges.) I.5. TAJ szám (Alátámasztó dokumentum másolatának benyújtása szükséges.) I.6. Elérhetőségi adatok cím: Telefonszám (pl. 12/ ): Mobilszám (pl. 30/ ): Állandó lakcím: - Ország: - Irányítószám:

2 - Város: - Közterület elnevezése (pl. József Attila): - Közterület jellege (út, utca, tér stb.): - Házszám/helyrajzi szám: - Épület: - Lépcsőház: - Emelet: - Ajtó: Tartózkodási hely: - Ország: - Irányítószám: - Város: - Közterület elnevezése (pl. József Attila): - Közterület jellege (út, utca, tér stb.): - Házszám/helyrajzi szám: - Épület: - Lépcsőház: - Emelet: - Ajtó: Levelezési cím: - Ország:

3 - Irányítószám: - Város: - Közterület elnevezése (pl. József Attila): - Közterület jellege (út, utca, tér stb.): - Házszám/helyrajzi szám: - Épület: - Lépcsőház: - Emelet: - Ajtó: - Postafiók: I.4. Tanulmányi adatok Tanulmányi átlag (2013/2014-es év végi tanulmányi átlag magatartás és szorgalom jegy nélkül, két tizedes jegy pontossággal (pl.: 2,51) (Bizonyítvány másolatának benyújtása szükséges valamint releváns esetben az iskola nyilatkozata a modul tantárgyak átlagszámításáról.) A pályázó az aktuális tanévben milyen betűjelű osztályban végzi tanulmányait? (pl.: (8/A) Igazolatlan hiányzásainak száma (2014/2015-ös tanévben) II. Törvényes képviselő adatai II.1. Név Név előtag (pl. Ifj. stb.):

4 Vezetéknév: Keresztnév: II.2. Születési adatok Születési hely: Születési idő (év.hónap.nap pl ): Anyja születési neve: II.3. Elérhetőségi adatok cím: Telefonszám (pl. 12/ ): Mobilszám (pl. 30/ ): Levelezési cím: - Ország: - Irányítószám: - Város: - Közterület elnevezése (pl. József Attila): - Közterület jellege (út, utca, tér stb.): - Házszám/helyrajzi szám: - Épület: - Lépcsőház: - Emelet: - Ajtó: - Postafiók:

5 III. Az iskola adatai (Elektronikus jelentkezés esetén: Az iskola neve vagy az OM azonosítója kereshető, a betűk vagy számok megadása után megnyomja az F2 billentyűt. Lehetősége van egy szűkített listából kiválasztani az Ön iskoláját. Kérjük figyeljen arra, hogy az iskola nevét nagy kezdőbetűvel írja be!) Iskola OM azonosítója: Iskola telephely kódja: Iskola neve: Ország: Irányítószám: Város: Cím: IV. Nyilatkozat a bankszámlaszámról Az ösztöndíj folyósítását az alább megjelölt bankszámlaszámra kérem: A számlavezető pénzintézet megnevezése: Bankszámlaszám: Jelen pályázati adatlap aláírásával egyidejűleg nyilatkozom és tudomásul veszem, hogy az ösztöndíj folyósítása kizárólag olyan bankszámlára történő átutalással teljesülhet, ahol az ösztöndíjas a *számlatulajdonos/társtulajdonos.

6 V. Nyilatkozat az ösztöndíj postai kifizetésének igényléséről A postai kézbesítés csak akkor igényelhető, ha a pályázó az 5000 fő alatti lélekszámú kistelepülések valamelyikén él ÉS nem rendelkezik bankszámlával! (Kistelepülés lista letölthető a weboldalról.) Nyilatkozom, hogy az ösztöndíj kifizetését az alább megjelölt címre postai úton kérem. Az ösztöndíj összege az alábbi címen kerül átvételre: Irányítószám: Település: Utca: Házszám: VI. Nyilatkozat adatkezelésről Jelen pályázati adatlap aláírásával a pályázó és /vagy törvényes képviselője az alábbi nyilatkozatokat teszi. Kijelentem, hogy az Előzetes tájékoztatás a személyes adatok, illetve különleges adatok kezeléséről szóló dokumentum tartalmát megismertem, tudomásul vettem. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény 5. (1) bekezdés a) pontja és 5. (2) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a TÁMOP A-13/ azonosítószámú Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt projekt (a továbbiakban: Projekt) keretében a projektet végrehajtó Nemzeti Munkaügyi Hivatal (1089 Budapest, Kálvária tér 7.) Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) Országos Roma Önkormányzat (1074 Budapest, Dohány u. 76.) Roma Nemzetiségi Kulturális és Foglalkoztatási Módszertani Intézményhálózat (1074 Budapest, Dohány u. 76.) Oktatási és Továbbképzési Központ Alapítvány (5000 Szolnok, Aranka utca 3.) részére hozzájárulásomat adom a) a Projekt keretében, általam az ösztöndíjhoz szükséges jognyilatkozatok érvényessége biztosítására átadott személyes adataimnak, valamint a Tanuló személyes adatainak és különleges adatainak az adatkezelés megkezdése előtt kapott tájékoztatásban meghatározottak szerint általuk történő kezeléséhez, feldolgozásához december 31-ig, b) továbbá ahhoz, hogy e személyes adatokat és különleges adatokat a Tanuló Támogatói Okirat, megkötéséhez, végrehajtásához, annak a módosításához, megszüntetéséhez, felbontásához, ellenőrzéséhez

7 szükséges mértékben a mentor, illetve a Projekt teljesítésébe bevont egyéb személyek, együttműködő partnerek feldolgozzák, a Tanulóhoz kijelölésre kerülő mentor Elfogadó nyilatkozatában a Tanuló személyes adatai (név, születési hely és idő, lakcím) és a Törvényes képviselő neve rögzítésre kerüljenek, a Projekttel kapcsolatosan kezelt személyes adatok statisztikai célra személyazonosításra alkalmatlan módon történő felhasználásra és továbbításra kerüljenek. Hozzájárulok továbbá, hogy a Projekt végrehajtásának ellenőrzésére jogszabályban felhatalmazott szervezetek (kiemelten: Közreműködő Szervezet, a Támogató, a Kormány által kijelölt belső ellenőrzési szerv, a Magyar Államkincstár, az Európai Bizottság illetékes szervezetei és az Európai Számvevőszék) az ellenőrzéshez szükséges ideig és mértékben a Projekt keretében általam átadott személyes adataimba és különleges adataimba betekinthetnek. Vállalom továbbá, hogy a tanulói pályázati adatlapban megadott adataim változását, a változást követően 5 napon belül haladéktalanul bejelentem a mentorom részére. Tudomásul veszem, hogy a) a Tanuló nyilatkozatához szükséges a Törvényes képviselő írásbeli hozzájárulása, illetve cselekvőképtelen Tanuló esetén a Törvényes képviselő teheti meg a jognyilatkozatokat a Tanuló nevében, c) az adatkezelés időtartama alatt az érintettnek joga van tájékoztatást kérni az adatkezelésről, továbbá kérheti adatainak helyesbítését, vagy a jogszabályi kivételektől eltekintve azok törlését - melynek következtében az okirat visszamenőlegesen hatályát veszti és teljes visszafizetési kötelezettséggel jár-, illetve tiltakozási joggal élhet az adatkezeléssel szemben (ebben az esetben a támogatói okirat megszüntetésére kerülhet sor), illetve, hogy az érintettek további jogait részletesen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény , valamint a 21. tartalmazza. VII. Nyilatkozat szociális helyzetről Nyilatkozom, hogy a Tájékoztató az Út a szakmaválasztáshoz ösztöndíjprogram pályázói részére a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet vagy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló határozat fogalmáról, és fennállása igazolásának módjáról című dokumentum alapján a pályázó tanuló. (A megfelelő négyzetben kérjük X jellel jelölni!) hátrányos helyzetű halmozottan hátrányos helyzetű rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult VIII. Nyilatkozat egyéb programban való részvételről Nyilatkozom, hogy a pályázó tanuló a TÁMOP Közoktatási intézmények esélyegyenlőségi alapú fejlesztéseinek támogatása programban az aktuális tanévben**. részt vesz / nem vesz részt

8 Nyilatkozom, hogy a pályázó tanuló a TÁMOP A halmozottan hátrányos helyzetű tanulók iskolai lemorzsolódását csökkentő intézkedések támogatása programban az aktuális tanévben** részt vesz / nem vesz részt Nyilatkozom, hogy a pályázó tanuló a 2014/2015-ös tanév aktuális félévében az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a középiskolába ösztöndíjban illetve bármely, a magyar államháztartás rendszeréből megvalósuló ösztöndíjban** részesül / nem részesül Nyilatkozom, hogy a pályázó tanuló a HÍD I. programban az aktuális tanévben** részt vesz / nem vesz részt Nyilatkozom, hogy a pályázó tanuló a HÍD II. programban az aktuális tanévben** részt vesz / nem vesz részt **A megfelelő válasz aláhúzandó! Tudomásul veszem, hogy amennyiben a 2014/2015-ös tanév aktuális félévében az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a középiskolába ösztöndíjban, illetve bármely, a magyar államháztartás rendszeréből megvalósuló ösztöndíjban részesülök, akkor a TÁMOP A-13/ kiemelt projektbe a pályázó tanuló nem bevonható. Jelen Tanulói pályázati adatlap aláírásával kijelentem, hogy az alábbi dokumentumok - Tanulói felhívás az Út a szakmaválasztáshoz c. ösztöndíjprogramról; - Előzetes tájékoztatás a személyes adatok, illetve különleges adatok kezeléséről; - Tájékoztató az Út a szakmaválasztáshoz ösztöndíjprogram pályázói részére a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet vagy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló határozat fogalmáról, és fennállása igazolásának módjáról; - Etikai kódex - az Általános Szerződési Feltételek tartalmát megismertem, az azokban foglaltakat tudomásul vettem. (A mellékletek megtekinthetőek a weboldalon.) Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a pályázati adatlapban közölt adatok a valóságnak megfelelnek.

9 IX. Pályázati adatlaphoz kötelezően csatolandó mellékletek: - Tanuló pályázati adatlap, melynek része az Általános Szerződési Feltételek (a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által a TÁMOP A-13/ azonosítószámú, Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt projekt keretében megvalósuló ösztöndíjprogramban folyósított támogatáshoz /2014-es tanév év végi bizonyítvány másolat, valamint releváns esetben - az iskola nyilatkozata a modul tantárgyak átlagszámításáról - A lakhely szerinti település jegyzője által kibocsátott hivatalos igazolás/határozat hitelesített másolata a hátrányos-, illetve halmozottan hátrányos helyzetről, vagy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló határozat - Lakcímet igazoló hatósági igazolvány másolata - TAJ kártya másolata, - Igazolás az adóazonosító jelről/adókártya másolata X. Pályázati adatlaphoz nem kötelezően csatolandó mellékletek - Önkéntes nyilatkozat nemzetiségi hovatartozásról Kelt:. (helyiség),. év... hónap... nap Törvényes képviselő aláírása Pályázó tanuló* aláírása *14 év alatti pályázó esetében a törvényes képviselőnek szükséges aláírnia a regisztrációs adatlapot, tekintettel arra, hogy a Polgári Törvénykönyvről szóló V. törvény 2:14 (1) bekezdése értelmében a 14 év alatti pályázó tanuló jognyilatkozata semmis; nevében a törvényes képviselője jár el.

Mentori ajánlattételi adatlap

Mentori ajánlattételi adatlap I. Az ajánlattevő személyes adatai Mentori ajánlattételi adatlap Név előtag (pl. Ifj., dr., stb.) Vezetéknév Keresztnév TAJ-szám: Adóazonosító jel: Számlavezető pénzintézet: Bankszámlaszám: Magánnyugdíj-pénztár

Részletesebben

ÚTRAVALÓ MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK ÉVI TANULÓI ŰRLAP

ÚTRAVALÓ MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK ÉVI TANULÓI ŰRLAP ÚTRAVALÓ MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2014. ÉVI TANULÓI ŰRLAP Tanuló oktatási azonosítója 1 : Tanuló teljes neve: TANULÓI TÖRZSADATOK Tanuló születési helye: Tanuló születési ideje: Anyja születési

Részletesebben

ÚTRAVALÓ - MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2013. ÉVI TANULÓI ŰRLAP

ÚTRAVALÓ - MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2013. ÉVI TANULÓI ŰRLAP ÚTRAVALÓ - MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2013. ÉVI TANULÓI ŰRLAP Tanuló oktatási azonosítója 1 : Tanuló teljes neve: TANULÓI TÖRZSADATOK Tanuló születési helye: Tanuló születési ideje: Anyja leánykori

Részletesebben

1. A rendelet célja. 2. A támogatásban részesíthetők köre

1. A rendelet célja. 2. A támogatásban részesíthetők köre Csömödér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2018. (VIII.23) önkormányzati rendelete a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű tanulók ösztöndíj támogatásáról Csömödér Község Önkormányzata

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA. a tanévre vonatkozóan

PÁLYÁZATI ŰRLAP ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA. a tanévre vonatkozóan ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018-2019. tanévre vonatkozóan info@vvfa.hu PÁLYÁZATI ŰRLAP FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA

Részletesebben

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz ADATLAP Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Kérjük, az adatlapot nyomtatott betűvel töltse ki!) A TANULÓ ADATAI: 1. Személyes adatok Oktatási azonosítója*:...

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet. című pályázat keretein belül

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet. című pályázat keretein belül PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2018/2019.

Részletesebben

1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez

1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez 1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez Pályázati kiírás középfokú oktatásban résztvevők pénzbeli támogatásként nyújtott tanulmányi ösztöndíjához Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP LAKHATÁSI TÁMOGATÁS

PÁLYÁZATI ADATLAP LAKHATÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ADATLAP LAKHATÁSI TÁMOGATÁS Tompa Város Önkormányzatának Esély Otthon-Tompa Város népességmegtartó képességének javítása Tompa-Otthon egy életen át elnevezésű EFOP-1.2.11-16-2017-00055 azonosítószámú

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2017. (II.15.) önkormányzati rendelete (L0)

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2017. (II.15.) önkormányzati rendelete (L0) Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2017. (II.15.) önkormányzati rendelete (L0) a szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló 6/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. 15 fő részére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. 15 fő részére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata a 2015. évi lakossági internet-hozzáférés és használat támogatása pályázat kiírásáról A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által a TÁMOP-2.2.7.A-13/1-2013-0001 azonosítószámú, Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt projekt keretében megvalósuló ösztöndíjprogramban folyósított

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete a középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA

ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA Cím: 1107 Budapest, Száva utca 1. Tájékoztató 1. Az Átvételi kérelmen

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY PÁLYÁZAT nappali tagozaton tanulmányokat folytató orvostanhallgatók támogatására Komló Város Önkormányzata, Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2018. (VI. 21.) önkormányzati

Részletesebben

2016. évi pályázati adatlap. Füzesabony Városban működő civil szervezetek támogatására, Füzesabonyért 2016

2016. évi pályázati adatlap. Füzesabony Városban működő civil szervezetek támogatására, Füzesabonyért 2016 2016. évi pályázati adatlap Füzesabony Városban működő civil szervezetek támogatására, Füzesabonyért 2016 1. A PÁLYÁZÓ ADATAI 1.1. A pályázó szervezet teljes neve: 1.2. A pályázó szervezet rövidített neve

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁT

PÁLYÁZATI ŰRLAP BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁT PÁLYÁZATI ŰRLAP BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁT EFOP-3.9.2-16-2017-00007 EFOP-3.9.2-16-2017-00009 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV 1. Pályázó személyi adatai I.sz. melléklet Ikt. szám: EFOP-3.9.2-16-2017-00008

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

3. Az Ösztöndíj pályázat benyújtásához kapcsolódó adatkezelés

3. Az Ösztöndíj pályázat benyújtásához kapcsolódó adatkezelés ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Dimény Imre Hallgatói Ösztöndíj pályázathoz kapcsolódó adatkezeléshez 1. Adatkezelő megnevezése Teljes név: Adatkezelő képviselői: Pozíció: E-mail címe: Szent István Egyetem Dr.

Részletesebben

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének a Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíjról

Részletesebben

3. számú melléklet a 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelethez

3. számú melléklet a 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelethez 3. számú melléklet a 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelethez KÉRELEM Alulírott kérem, hogy gyermeke(i)m részére/részemre (a megfelelő aláhúzandó) a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot

Részletesebben

2016. évi pályázati adatlap. Füzesabony Városban működő civil szervezetek támogatására, Civil szakmai programok megvalósítása 2016

2016. évi pályázati adatlap. Füzesabony Városban működő civil szervezetek támogatására, Civil szakmai programok megvalósítása 2016 2016. évi pályázati adatlap Füzesabony Városban működő civil szervezetek támogatására, Civil szakmai programok megvalósítása 2016 1. A PÁLYÁZÓ ADATAI 1.1. A pályázó szervezet teljes neve: 1.2. A pályázó

Részletesebben

a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához

a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018/2019. tanévre a Kerületi tehetséges tanulók támogatásához I. A tanuló adatai: II./1. II./2. III. 1. A tanuló neve: 2. Lakcíme: 3. Születési hely: idő: év hó nap 4. Személyi igazolvány

Részletesebben

Mentori ajánlattételi felhívás ÚT A SZAKMAVÁLASZTÁSHOZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM

Mentori ajánlattételi felhívás ÚT A SZAKMAVÁLASZTÁSHOZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM Mentori ajánlattételi felhívás ÚT A SZAKMAVÁLASZTÁSHOZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM 1. Ajánlattételi felhívás A Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint projektgazda (1089 Budapest, Kálvária tér 7., továbbiakban: Ajánlatkérő)

Részletesebben

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve:

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve: Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére Személyes leadási határidő: Postára adási határidő: Postázási cím: Hallgatói adatok Minden sor kitöltése

Részletesebben

2019/III/1. Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj pályázat (2019/III/1.) Pályázati adatlap

2019/III/1. Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj pályázat (2019/III/1.) Pályázati adatlap Az Alapítvány tölti ki! Beérkezés dátuma: Iktatószám: Pályázat sorszáma: Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj pályázat () Pályázati adatlap Tisztelt

Részletesebben

KÉRELEM. A) Személyi adatok

KÉRELEM. A) Személyi adatok KÉRELEM Alulírott kérem, hogy gyermeke(i)m részére/részemre (a megfelelő aláhúzandó) a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot szíveskedjenek megállapítani. Kérelem indokolása: A) Személyi

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú köznevelési intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Budapest

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2017/2018.

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. Állampolgársága: Állampolgársága: Állampolgársága: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme:

JELENTKEZÉSI LAP. Állampolgársága: Állampolgársága: Állampolgársága: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme: Állandó lakcíme: 2. sz. melléklet a 31./2018. (II.22.) K. t. számú határozathoz JELENTKEZÉSI LAP A 2018/2019-es nevelési évre, a törökszentmiklósi önkormányzati fenntartású óvodákba. Egy gyermekre egy jelentkezési lap

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az FT-Mobil Autósiskola a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet Előzmény Sátoraljaújhely Város Önkormányzata az azonosító számú Humán közszolgáltatások fejlesztése Sátoraljaújhelyen és

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 25-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 25-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 25-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Napfény Óvodában és a Hétszínvirág

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

Pályázati adatlap Nagycsaládosok és egyszülős családok üdülésének támogatására vonatkozó pályázati felhíváshoz

Pályázati adatlap Nagycsaládosok és egyszülős családok üdülésének támogatására vonatkozó pályázati felhíváshoz Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltató Iroda 1076 Budapest, Garay utca 5. Pályázati adatlap 2018 Nagycsaládosok és egyszülős családok üdülésének támogatására

Részletesebben

Bag Nagyközség Önkormányzata Polgármesteri Hivatal 2191 Bag, Szent Imre u. 52. Telefon: 28/504-130

Bag Nagyközség Önkormányzata Polgármesteri Hivatal 2191 Bag, Szent Imre u. 52. Telefon: 28/504-130 Bag Nagyközség Önkormányzata Polgármesteri Hivatal 2191 Bag, Szent Imre u. 52. Telefon: 28/504-130 Kérelem Települési támogatása megállapítása iránt 1. Személyi adatok A kérelmező személyre vonatkozó adatok:

Részletesebben

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Kedves Szülők! Kedves Diákok! Kedves Szülők! Kedves Diákok! Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az alapfokú művészetoktatásban hogyan lehet tanulói jogviszonyt létesíteni, valamint arról, hogy a hatályos jogszabályok

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2015/16-OS TANÉVRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A 2015/16-OS TANÉVRŐL TÁJÉKOZTATÓ A 2015/16-OS TANÉVRŐL Tisztelt Szülők! A 2015-16-os tanévben is az alapfokú művészeti iskolában térítési díj, illetve tandíj ellenében vehetik igénybe az alapfokú művészetoktatást. Ha a tanuló

Részletesebben

Köszönjük szépen közreműködésüket!

Köszönjük szépen közreműködésüket! Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a beiratkozáson a megváltozott eljárásrend miatt gyermekükkel együttes megjelenésük szükséges 2019. 06.20-án. Amennyiben nem ellenőrizték az online rendszerben

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. A rendelet célja

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. A rendelet célja Magyarpolány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (VII. 24.) önkormányzati rendelete a foglalkoztatáshoz kötődő lakhatási támogatási programról Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

EFOP

EFOP EFOP-1.5.3-16-2017-00028 jelű projekt Maradj Helyben! Települési ösztöndíj fiatalok részére Célja: Az esélyegyenlőség növelése, felsőoktatásban tanuló fiatalok tanulmányainak segítése ösztöndíj támogatással,

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

CSALÁDTÁMOGATÁSI NYOMATATVÁNY Kérjük, nyomtatott betűkkel, OLVASHATÓAN töltse ki!

CSALÁDTÁMOGATÁSI NYOMATATVÁNY Kérjük, nyomtatott betűkkel, OLVASHATÓAN töltse ki! CSALÁDTÁMOGATÁSI NYOMATATVÁNY Kérjük, nyomtatott betűkkel, OLVASHATÓAN töltse ki! 1. SZEMÉLYI ADATOK BETEG GYERMEK ADATAI Név: Születési hely: Születési idő: Anyja születési neve: Testvérek száma: TAJ

Részletesebben

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Osztályfőnök! Az ESZI Intézményfenntartó és nevében, felhívjuk az Ön és diákjai figyelmét a következő pályázati lehetőségre: Pályázat megnevezése:

Részletesebben

Ellend Községi Önkormányzat Ellend, Petőfi u. 37.

Ellend Községi Önkormányzat Ellend, Petőfi u. 37. 1. számú melléklet Ellend Községi Önkormányzat Ellend, Petőfi u. 37. Települési támogatás iránti kérelem Lakhatási támogatás / Egészségügyi támogatás 1. Személyi adatok 1.1. A kérelmező személyre vonatkozó

Részletesebben

Közlemény ÚT A DIPLOMÁHOZ. Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program

Közlemény ÚT A DIPLOMÁHOZ. Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program Közlemény ÚT A DIPLOMÁHOZ Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program FIGYELEM! JELEN TÁJÉKOZTATÓ ALAPJÁN PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁRA NINCS LEHETŐSÉG! A sikeres pályázás

Részletesebben

TELEPÜLÉSI ÖSZTÖNZŐ PÁLYÁZAT EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS, KULTURÁLIS, FELNŐTTKÉPZÉSI, MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉSI STB

TELEPÜLÉSI ÖSZTÖNZŐ PÁLYÁZAT EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS, KULTURÁLIS, FELNŐTTKÉPZÉSI, MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉSI STB TELEPÜLÉSI ÖSZTÖNZŐ PÁLYÁZAT EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS, KULTURÁLIS, FELNŐTTKÉPZÉSI, MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉSI STB. KÉPESÍTÉS, SZAKKÉPZETTSÉG MEGSZERZÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA Alattyán Község Önkormányzata pályázatot

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az ösztöndíjpályázat benyújtásának határideje: 2014. szeptember 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az ösztöndíjpályázat benyújtásának határideje: 2014. szeptember 15. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 312/2014. (VIII. 27.)sz. Önkormányzati Határozatával ösztöndíjpályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre azzal a céllal,

Részletesebben

Melléklet A 2013. július 3-án közzétett TÁMOP-2.2.7.A-13/1 Út a szakmaválasztáshoz c. kiemelt projekt tervezési útmutató változásai

Melléklet A 2013. július 3-án közzétett TÁMOP-2.2.7.A-13/1 Út a szakmaválasztáshoz c. kiemelt projekt tervezési útmutató változásai Módosítás történt az Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt felhívásban Módosítás történt a TÁMOP-2.2.7.A-13/1 jelű, Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt felhívásban. Melléklet A 2013. július 3-án közzétett

Részletesebben

Tartalom. I. Rendeletek 2. 30/2013. (IX.24.) önkormányzati rendelet Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított tanulmányi ösztöndíjakról 2

Tartalom. I. Rendeletek 2. 30/2013. (IX.24.) önkormányzati rendelet Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított tanulmányi ösztöndíjakról 2 Érdi III. évfolyam. 13. szám 2013. Szeptember 24. Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja Tartalom I. Rendeletek 2 30/2013. (IX.24.) önkormányzati rendelet Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata, a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Soroksári Tanulmányi Ösztöndíj alapításáról és

Részletesebben

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed a/az...egyesületre (a továbbiakban: Adatkezelő). 2. A

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP TARTALÉK INGATLANOK BÉRLÉSÉRE

PÁLYÁZATI ADATLAP TARTALÉK INGATLANOK BÉRLÉSÉRE 2. számú melléklet PÁLYÁZATI ADATLAP TARTALÉK INGATLANOK BÉRLÉSÉRE I. A MEGPÁLYÁZOTT INGATLAN CÍME (Csak a pályázati felhívásban megjelölt ingatlanokra lehet pályázni. Legalább egy ingatlan címét kötelező

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSBA TÖRTÉNŐ BEFOGADÁS

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSBA TÖRTÉNŐ BEFOGADÁS 1041 Budapest, István út 14. 231-3179, Fax.: 231-3191 lakas.osztaly@ujpest.hu Hivatali ügyfélkapu elérhetőség: IVKERPMH, KRID: 701127129 Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat POLGÁRMESTERI HIVATAL

Részletesebben

Számlavezető pénzintézet neve:.. Bankszámla száma: Számlavezető pénzintézet címe: Bank SWIFT (BIC) kódja:. IBAN számlaszáma:. )

Számlavezető pénzintézet neve:.. Bankszámla száma: Számlavezető pénzintézet címe: Bank SWIFT (BIC) kódja:. IBAN számlaszáma:. ) Pályázati adatlap Örkény István drámaírói ösztöndíj 2017. (Kérjük, hogy az adatlapot nyomtatott betűvel, írógéppel vagy számítógéppel töltse ki!) A pályázó adatai: Név:. Születési hely: Születési év.hó..

Részletesebben

(Kérjük, hogy az adatlapot nyomtatott betűvel, írógéppel vagy számítógéppel töltse ki!)

(Kérjük, hogy az adatlapot nyomtatott betűvel, írógéppel vagy számítógéppel töltse ki!) Pályázati adatlap Fischer Annie zenei előadó-művészeti ösztöndíjhoz 2017. (Kérjük, hogy az adatlapot nyomtatott betűvel, írógéppel vagy számítógéppel töltse ki!) A pályázó adatai: Név:... Születési hely:..

Részletesebben

Kérelem rendkívüli települési támogatás megállapítására tanévkezdéshez B e n y ú j t h a t ó a tárgyév június 1-je és június 30-a között.

Kérelem rendkívüli települési támogatás megállapítására tanévkezdéshez B e n y ú j t h a t ó a tárgyév június 1-je és június 30-a között. T-RTT S á r v á r i K ö z ö s Ö n k o r m á n y z a t i H i v a t a l H a t ó s á g i I r o d a 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. levelezési cím: 9601 Sárvár, Pf. 78., fax: (06 95) 523-157 telefonszámok: (06

Részletesebben

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk Jelen tájékoztató az Artisjus Irodalmi Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány) benyújtott pályázatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó információkat

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP TARTALÉK INGATLANOK BÉRLÉSÉRE

PÁLYÁZATI ADATLAP TARTALÉK INGATLANOK BÉRLÉSÉRE 2. számú melléklet PÁLYÁZATI ADATLAP TARTALÉK INGATLANOK BÉRLÉSÉRE I. A MEGPÁLYÁZOTT INGATLAN CÍME (Csak a pályázati felhívásban megjelölt ingatlanokra lehet pályázni. Legalább egy ingatlan címét kötelező

Részletesebben

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között Tisztelt Szülők! Az általános iskolai beiratkozásról az alábbi tájékoztatást nyújtjuk: Időpont: 2016. április 14. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között 2016. április 15. (péntek) 8.00-19.00 óra között Helyszín:

Részletesebben

KÉRELEM. szociális célú tűzifa juttatás megállapítása iránt. I. Kérelmező adatai Név:. Születési név:. Anyja neve:.. Születési hely, idő:

KÉRELEM. szociális célú tűzifa juttatás megállapítása iránt. I. Kérelmező adatai Név:. Születési név:. Anyja neve:.. Születési hely, idő: A kérelem benyújtható: 2018.11.30-ig. KÉRELEM szociális célú tűzifa juttatás megállapítása iránt I. Kérelmező adatai Név:. Születési név:. Anyja neve:.. Születési hely, idő: TAJ szám: Lakóhely:.. Tartózkodási

Részletesebben

ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP

ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP a KLIK Budapest XV. Tankerületének általános iskoláiba Alulírott... kérem, hogy a 2016/2017. tanévtől gyermekem elhelyezését a... Általános Iskolában* a... osztályban szíveskedjék

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2016/2017. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2016/2017. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2016/2017 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1. A

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018.

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Pályázó az alábbi programra/programokra jelentkezik: Kőrösi Csoma Sándor Program Mindkét program Petőfi Sándor Program PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Kérjük olvashatóan, értelemszerűen, saját igényességéhez mérten

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató iskolaelhagyás csökkentése céljából- megnevezésű (azonosítószám: EFOP-3.1.2.-16-2016-0001) programmal kapcsolatos adatkezelésről Adatkezelő és Adatfeldolgozó megnevezése Adatkezelő:

Részletesebben

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete egyéb önkormányzati támogatásokról

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete egyéb önkormányzati támogatásokról Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete egyéb önkormányzati támogatásokról (Egységes szerkezetben a 3/2018. (V.02.) önkormányzati rendelettel) Ózd Város

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Regisztrációs szám:... Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

Iktatószám: Pályázati adatlap

Iktatószám: Pályázati adatlap Az Alapítvány tölti ki! Beérkezés dátuma: Iktatószám: Pályázat sorszáma: Szociálisan rászoruló személyek pályázati úton történő támogatása gyógyszer, gyógyászati segédeszköz beszerzéséhez, gyógykezelés

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára)

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára) PÁLYÁZATI ADATLAP a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára) Kérjük, hogy az adatlapot, a nyilatkozatot és a költségtervet elektronikusan töltsék

Részletesebben

KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására

KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok Neve:... Születési neve:... Anyja neve:... Születési hely, idő (év, hó, nap):... Lakóhelye:...

Részletesebben

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ

KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁSHOZ Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális-, Kulturális- és Oktatási Bizottsága 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. : 72/570-918; KÉRELEM GYÓGYSZERKIADÁSOK VISELÉSÉHEZ NYÚJTOTT TELEPÜLÉSI

Részletesebben

Emberi Erőforrások Minisztériuma Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Reformáció Emlékbizottság

Emberi Erőforrások Minisztériuma Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Reformáció Emlékbizottság ADATLAP 1 támogatás igényléséhez Emberi Erőforrások Minisztériuma Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Reformáció Emlékbizottság 1. A támogatási igény tárgya, a program bemutatása 2. A támogatást igénylő adatai

Részletesebben

NYILATKOZAT A GYERMEK TÖRVÉNYES KÉPVISELETÉRŐL

NYILATKOZAT A GYERMEK TÖRVÉNYES KÉPVISELETÉRŐL NYILATKOZAT A GYERMEK TÖRVÉNYES KÉPVISELETÉRŐL (A nyilatkozat releváns részeit nyomtatott betűkkel kérjük kitölteni, valamint a megfelelő részt egyértelműen aláhúzni!) Alulírott(ak) jogi felelősségem(ünk)

Részletesebben

A NAGYMÁGOCSI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA

A NAGYMÁGOCSI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA A NAGYMÁGOCSI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA OM 201172 Készítette: Jóváhagyta: Reményi Ferencné intézményvezető Nevelőtestület 2017. január 9. 1 1. Általános rendelkezések

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:...ir.sz...(település)...(utca, Telefon: Apja neve: E-mail:

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:...ir.sz...(település)...(utca, Telefon: Apja neve: E-mail: Ha igen SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely: Születési dátum (év, hó, nap): Anyja neve:

Részletesebben

KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására

KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata KÉRELEM az ápolási támogatás megállapítására 1. Az ápolást végző személyre vonatkozó adatok 1.1. Személyes adatok Neve:... Születési neve:... Anyja neve:... Születési

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. melléklet a 152013. (II. 26.) EMMI rendelethez SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:

Részletesebben

honlapról.

honlapról. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata feladatainak hatékonyabb ellátása érdekében pályázati felhívást tesz közzé az alábbi területen:

Részletesebben

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ŰRLAP. a évre vonatkozóan.

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ŰRLAP. a évre vonatkozóan. OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018-2019. évre vonatkozóan info@vvfa.hu PÁLYÁZATI ŰRLAP Nyomtatott nagybetűvel a pályázó tölti ki a személyazonosító igazolványában, lakcímkártyáján és adóigazolványán

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2015/2016. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2015/2016. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2015/2016 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1. A

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adóhoz

BEJELENTKEZÉS VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS idegenforgalmi adóhoz I. Bejelentés jellege: Adóköteles tevékenység megkezdése Változás-bejelentés Adóköteles tevékenység megszűnése, megszűntetése I. I.1. Idegenforgalmi adóbeszedési kötelezettség II.1. Adóalany neve (cégneve):

Részletesebben

A BALATONFŰZFŐI IRINYI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA TÉRÍTÉSI- ÉS TANDÍJ SZABÁLYZATA 2017/2018-AS TANÉV

A BALATONFŰZFŐI IRINYI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA TÉRÍTÉSI- ÉS TANDÍJ SZABÁLYZATA 2017/2018-AS TANÉV A BALATONFŰZFŐI IRINYI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA TÉRÍTÉSI- ÉS TANDÍJ SZABÁLYZATA 2017/2018-AS TANÉV A 2017/18-as tanévben a térítési díjak és tandíjak a Nemzeti Köznevelésről

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 42/2015. (VI. 29.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 42/2015. (VI. 29.) önkormányzati rendelete Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 42/2015. (VI. 29.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú köznevelési intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Budapest

Részletesebben

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1.melléklet a 4/2015. (II.27.) önkormányzati rendelethez KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1. A RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁST AZ ALÁBBI LÉTFENNTARTÁST VESZÉLYEZTETŐ ÉLETHELYZETRE

Részletesebben

1. Pályázó szervezet neve: Székhelye:... Levelezési címe: Képviselő neve, elérhetősége ( , telefon):..

1. Pályázó szervezet neve: Székhelye:... Levelezési címe: Képviselő neve, elérhetősége ( , telefon):.. Polgármesteri Hivatal tölti ki! Pályázati azonosító: A pályázó a kiírásnak: O megfelel O nem felel meg A pályázat a pályázati kiírásnak: O megfelel O nem felel meg PÁLYÁZATI ADATLAP Agrárgazdasággal foglalkozó

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2011. (IV. 28.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2011. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 1 Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2011. (IV. 28.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. 1. Pályázó szervezet neve: Székhelye:... Levelezési címe: Képviselő neve, elérhetősége ( , telefon):..

PÁLYÁZATI ADATLAP. 1. Pályázó szervezet neve: Székhelye:... Levelezési címe: Képviselő neve, elérhetősége ( , telefon):.. Polgármesteri Hivatal tölti ki! Pályázati azonosító: A pályázó a kiírásnak: O megfelel O nem felel meg A pályázat a pályázati kiírásnak: O megfelel O nem felel meg PÁLYÁZATI ADATLAP Agrárgazdasági tevékenységet

Részletesebben

1. Neve:... neme:... születési neve:... anyja születési neve:... születési helye:...ideje:... év...hó...nap. állampolgársága:... családi állapota:...

1. Neve:... neme:... születési neve:... anyja születési neve:... születési helye:...ideje:... év...hó...nap. állampolgársága:... családi állapota:... Beérkezés időpontja: 2015/2 Szám: JELENTKEZÉSI LAP RENDŐR SZAKKÉPESÍTÉS megszerzésére irányuló képzésre A jelentkezési lapot az érvényes okmányok alapján, olvashatóan, nyomtatott nagybetűvel, írógéppel

Részletesebben

Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete. a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete. a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2014.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről

Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről Adatkezelési tájékoztató a DE Kancellária VIR Központ által végzett adatkezelésekről 1. Az adatkezelő megnevezése és elérhetőségei DE Kancellária VIR Központ Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 26. Posta

Részletesebben