SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback"

Átírás

1 SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Rapid Spaceback

2 A tér fogalma mostantól új értelmet nyer.

3 Általában olyan terekben érezzük magunkat a legkényelmesebben, melyek kialakításában mi is részt vettünk. Ezek tükrözik az érzéseinket, hangulatunkat és kreativitásunkat, így a sajátunknak érezzük őket. Ez a tér lehet bármi: egy ház, egy lakás, egy szoba, egy kert vagy éppen az új ŠKODA Rapid Spaceback. Egy autó, mely a tágas téren túl az önkifejezésre is lehetőséget nyújt. A Rapid Spaceback kínálja a kategóriában a legtöbb helyet a hátsó utasok számára, de a csomagtér tágassága is kiemelendő, amely szintén a legnagyobb az osztályában. Ráadásul az autó testreszabhatósága a számtalan választási lehetőségnek köszönhetően kiemelkedő. Számos vonzó opcionális felszereltség emeli ki az autó sportos jellegét, köztük a nagyméretű panoráma üvegtető vagy a fekete, 17 -os könnyűfém keréktárcsa. A környezet védelme is kiemelt figyelmet kapott: a GreenLine változat fogyasztása csupán 3,8 l/100 km, széndioxid-kibocsátása pedig 99 g/km. A legtöbb motor Green tec változatban is kapható. Az új ŠKODA Rapid Spaceback, mely újradefiniálja a tágasság fogalmát, egyedülálló lehetőség arra, hogy a tulajdonos stílusát és elveit az autója is tükrözze.

4 A külső szemlélők a vonzó dizájn, a bent utazók az izgalmas panoráma üvegtető miatt forgatják a fejüket.

5

6

7

8

9 A Rapid Spaceback egyediségét fokozó dizájnelemek egyszerre látványosak és funkcionálisak. A teljes egészében színezett üvegből készült panorámatető még tágasabb érzetet kelt és csodálatos kilátást biztosít. Az autó a Style-csomag részeként opcionálisan üveg borítású csomagtérajtóval és sötétített hátsó fényszórókkal is rendelhető.

10 A tárolók és más praktikus részletmegoldások növelik a kényelmet és segítenek rendet tartani az autóban. A belső visszapillantó tükör fölött található szemüvegtartó rekeszt különösen azok értékelhetik nagyra, akik a vezetéshez szemüvegre cserélik a napszemüvegüket. A középkonzolba épített dupla italtartóba helyezett készüléktartóban biztonságosan szállíthatók a külső multimédiás eszközök. A kesztyűtartóban hűvösen tarthatók az italok az út során, ha az autó Climatronic légkondicionálóval rendelkezik. A parkolójegytartó csipesz a szélvédő járművezető felőli szélén, jól látható helyen található. Okos megoldás a járművezető ülése alatti tárolórekesz, ahonnan szükség esetén a láthatósági mellény egy mozdulattal elővehető. A rágcsálnivalók csomagolásai számára kéznél van a szemetes, mely később könnyedén kiemelhető és kiüríthető. A szemetes az első és a hátsó ajtók tartózsebeibe is illeszkedik. Az első ajtók tárolózsebeiben pedig még egy-egy 1,5 literes palack is elfér.

11 Az első kartámla, melynek rejtett rekeszében apróbb tárgyak tárolhatók, a vezető és az első utas kényelmét biztosítja. Praktikus megoldás a háttámla belső oldalán kialakított tárolózseb, melyben éppen elfér a térkép, mobiltelefon stb. A hátsó kartámasszal ellátott autókban az utastér és a csomagtér között kialakítható nyílás megkönnyíti a hosszú tárgyak szállítását. A hátsó ülések között található, beépített dupla italtartóval rendelkező kartámlának köszönhetően a hátsó utasoknak sem kell nélkülözniük a frissítőket az út során. A hátsó ülések előtt középen elhelyezett italtartóban és a hátsó ajtók burkolatában kialakított tárolózsebekben szintén elhelyezhetők a palackok, vagy üdítős dobozok. Az első ülések hátoldalán lévő tárolózseb ideális hely az olyan tárgyak számára, melyeket kézközelben szeretnénk tudni az út során.

12 A Rapid Spaceback orr-része egyértelműen jelzi, hogy az autó a Rapid modellcsaládba tartozik abba, amellyel a ŠKODA bevezette az új formanyelvét, meghatározva az egyes karosszériaelemek formáját és felépítését. A fényszórók átmenet nélkül csatlakoznak a jellegzetes első hűtőrácshoz. A motorháztető lekerekített széle tökéletes háttér a hűtőrács krómozott kerete felett csillogó ŠKODA embléma számára. A fényszórók és a ködlámpák szögletes körvonalai a ŠKODA formanyelvének jellegzetes elemei. A fényszóró alsó részének burkolata a cseh metszett kristályok eleganciáját idézi. Újdonságként elérhető opció a Xenon fényszóró és a kanyarkövető funkcióval ellátott ködfényszóró kombinációja. A nagyméretű, az autó oldalára is kiterjedő hátsó lámpacsoport a márkára jellemzően C betűt formáz. A Rapid felirat a hátsó fényszórók mellett található. A fekete B és C oszlopoknak köszönhetően az oldalsó ablakok üvegfelülete szinte egybefolyik, és tágas belső teret sugall. Az erősebben színezett SunSet hátsó ablakok még elegánsabbá teszik az autó megjelenését, és védik a hátul ülőket az erős napsütéstől.

13 Oldal- és a hátulnézetben domborodik ki igazán a Rapid Spaceback sportos jellege. A határozott, sallangmentes vonalak lendületet és tágasságot sugallnak, míg a hátsó rész a kiegyensúlyozott arányaival és az olyan funkcionális részletekkel tűnik ki, mint a tetőspoiler vagy a hátsó lökhárító fényvisszaverő csíkjai. A rendszámtáblát körülvevő, éles szögben megtört felületek egyre inkább az új ŠKODA modellek megkülönböztető jegyévé válnak.

14 Az osztályában abszolút maximumot képviselő, 415 literes csomagtér a hátsó ülések lehajtásával 1380 literesre növelhető. Szükség esetén csak egy vagy két háttámla is lehajtható a csomagtér megnöveléséhez, miközben egy hátsó ülés továbbra is rendelkezésre áll.

15 Praktikus részletmegoldások teszik még kényelmesebbé az autó mindennapi használatát, amelyből számos megtalálható a csomagtérben. A kalaptartó például levehető, és lehajtott állapotban tárolható nagyobb tárgyak berakodásakor, majd azok kirakodása után gyorsan és könnyedén visszatehető a helyére. A csomagtér álpadlója, mely a csomagtér padlószintjét közelebb viszi a rakodóperem és a lehajtott hátsó üléstámla szintjéhez, megkönnyíti a ki- és berakodást, alatta pedig rejtett tárolórekesz található. A kétoldalú csomagtérborítás egyik oldala elegáns textilkárpit azokra az alkalmakra, amikor a szállított tárgyak nem szennyezik be az autót. A csomagtérben található erős kampókra nem csak táskák akaszthatók, hanem például kempingfelszerelés és minden olyan tárgy, amely út közben megsérülhetne. A hátsó kerékívek mögött található tárolórekesz további tárolóhelyet nyújt. Ha azonban nedves vagy piszkos holmival térünk haza az útról, egyszerűen megfordíthatjuk a kétoldalú szőnyeget, hogy a mosható gumiborítás kerüljön felülre. A tanksapka fedelébe rejtett jégkaparó mindig kéznél van a Rapid Spaceback praktikus részleteinek hasznossága már az első fagyoknál nyilvánvalóvá válik. A két függőleges és egy vízszintes, a padlóhoz simuló hálóból álló hálórendszerrel megakadályozható a tárgyak ide-oda csúszkálása az út során.

16

17 Az autó külső megjelenéséhez illeszkedő műszerfal praktikus elrendezésének köszönhetően egy pillantással áttekinthető. A műszerfalon és a vezető felőli ajtón elhelyezett kezelőszervek könnyen elérhetők, és ott vannak, ahol arra a vezető ösztönösen számít. A Rapid Spaceback minden modellje háromküllős kormánykerékkel rendelkezik, mely többféle változatban rendelhető. A csúcsváltozat a bőrborítású, multifunkciós kormánykerék, melyet krómbetétek díszítenek.

18 Az 5 -os érintőképernyőről vezérelhető Amundsen+ navigációs rendszerrel lehetetlen eltévedni. Számos egyéb funkciója mellett a képernyőn megjeleníthetők a Climatronic légkondicionáló rendszer, az MDI interfészen keresztül pedig külső eszközök adatai is. A kínálatban szereplő legtöbb motorhoz választható manuális váltót (balra) a fokozatok közötti precíz váltás jellemzi. Az 1.4 TSI/122 LE és az 1.6 TDI/90 LE motorhoz rendelhető, hétfokozatú automata DSG váltó a kézi és a hagyományos automata váltók összes előnyét egyesíti. Kiváló gyorsulást biztosít, és a motort folyamatosan az optimális üzemi tartományban tartja. Takarékos vezetési stílussal üzemanyag takarítható meg, és csökkenthető az autó széndioxid-kibocsátása. A legtöbb motorváltozat Green tec modellként kapható, így alapfelszereltségként tartalmazza a Start- Stop rendszert és a fékenergia-visszanyerő funkciót.

19 A kettős rádiótunerrel, dupla antennával felszerelt, CD-, CD-MP3- és CD-WMA-lejátszót tartalmazó Swing rádió elűzi a hosszú utak unalmát. A műszerfal legfejlettebb változata a Maxi DOT kijelzőt tartalmazza, mely a fedélzeti számítógép adatai (átlagfogyasztás, tankolásig megtehető út stb.) mellett az autó más berendezéseitől, például a légkondicionálótól és a navigációs rendszertől érkező információkat is megjeleníti. A tempomat nem csupán egy adott sebesség tartását teszi lehetővé, hanem a pedálok nélküli gyorsítást és lassítást is. Ez a funkció a tempomat oldalán lévő gombbal kapcsolható ki és be. Nemesacél pedálszett teszi még kényelmesebbé az autót a vezető számára. Elektromos első és hátsó ablakokkal ellátott változat esetében az ablakok kezelőszervei a vezető felőli ajtó burkolatába kerülnek beépítésre, könnyen elérhető helyre. A multifunkciós, háromküllős kormánykerék bal oldalán a rádió, jobb oldalán a Maxi DOT és adott esetben a telefon gombjai helyezkednek el.

20 A Rapid Spaceback még szélsőséges körülmények között is gondoskodik a vezető és az utasok biztonságáról. Alapfelszereltségéhez tartozik számos biztonsági berendezés, köztük a blokkolásgátló rendszert (ABS) is magában foglaló ESC (elektronikus menetstabilizátor), valamint hat légzsák. Az alapfelszereltséghez tartozó függönylégzsák aktiválódásakor védőfalat képez, hogy megóvja az első és hátsó utasokat a fejsérülésektől. A fényszórók tökéletes tisztaságáról az integrált, teleszkópos fényszórómosók gondoskodnak. A nagyméretű vezető és utas oldali első légzsákok az első ülések övfeszítőivel együtt aktiválódnak, melyek a legbiztonságosabb pozícióban, az ülés közepén rögzítik az ott ülőt. Lehetőség van az első utas oldali légzsák kikapcsolására és így gyermekülés elhelyezésére az első utasülésen. A hátsó ablaktörlő teljes hosszában egyforma erővel nyomódik a felületre. Az első oldallégzsákok feladata, hogy oldalirányú ütközés esetén védjék a vezető és az első utas medencetájékát és mellkasát. Az első ülések fejtámláinak magassága állítható. Külön rendelhető egy harmadik hátsó fejtámla a középen ülő hátsó utasok részére.

21

22 A ŠKODA GreenLine modelljei jól tükrözik azt a törekvésünket, hogy csökkentsük a járműveink széndioxid-kibocsátását. A beépített fejlett műszaki megoldásoknak köszönhetően a környezet védelme tökéletesen összeegyeztethető a vezetés kényelmével. A Rapid Spaceback GreenLine ennek érdekében többek között Start-Stop rendszert és fékenergia-visszanyerő funkciót tartalmaz. Meghajtását az 1.6 CR TDI/90 LE dízelmotor biztosítja, melynek kombinált átlagfogyasztása 3,8 l/100 km, széndioxid-kibocsátása pedig csupán 99 g/km. A GreenLine modellváltozat megkülönböztető jegye az első hűtőrácson elhelyezett egyedi embléma. A GreenLine embléma a csomagtérajtón is megtalálható. A Start-Stop rendszer szükség esetén - például a piros lámpánál várakozva, vagy egy hosszú sorban lassan gurulva - automatikusan leállítja a motort. A kuplungpedál lenyomásakor a motor automatikusan újraindul. A Start- Stop rendszer a középkonzolon lévő gombbal kikapcsolható. A fékenergia-visszanyerő funkció, mely az autó mozgási energiáját az akkumulátor töltésére használja fel, csökkenti a motor terhelését és még takarékosabbá teszi az autó működését. A GreenLine alapfelszereltségéhez 15 -os acél keréktárcsa, a speciálisan a GreenLine változat számára tervezett, két színű dísztárcsa, valamint alacsony gördülési ellenállással rendelkező abroncsok tartoznak. A GreenLine változat 15"-os Carme könnyűfém keréktárcsával és alacsony gördülési ellenállással rendelkező abronccsal vásárolható.

23

24

25

26 Az ISOFIX DUO plus Top Tether gyermekülés maximális biztonságot és kényelmet nyújt a kis utasoknak az út során, hiszen nem csak az Isofix övvel van rögzítve, hanem az ülés hátsó részén a Top Tether rendszerrel is. A 9-18 kg-os kisgyermekek számára alkalmas ülés háromféle (ülő, pihenő, fekvő) pozícióba állítható. A hátsó ülésre tehető védőborítás, mely megóvja az autót a sérüléstől és a szennyeződésektől, különösen hasznos, ha négylábú barátaink is velünk utaznak. Téli sporttúra előtt érdemes beszerezni egy síléctartó zsákot, melyben akár négy pár síléc is elfér. A gyermekülés alá helyezhető védőborítás megóvja a kárpitot a kopástól és szennyeződéstől. A középkonzolba helyezhető hamutartó másra is használható, így például különféle apróságok tárolására. 17 -os Savio könnyűfém keréktárcsa fényes fekete kivitelben. 17 -os Savio könnyűfém keréktárcsa mattfekete kivitelben. A hátsó sárvédő védi a karosszériát a felverődő sártól és kavicsoktól. Ebben a fejezetben a ŠKODA Eredeti Tartozékok közé tartozó termékek láthatók. Egyes komponensek eltérhetnek az aktuális kínálatban szereplőktől.

27 A 20 literes, elektromos hűtőtáskában hűthetők és frissen tarthatók a különböző élelmiszerek. A hátsó ülés mögötti térelválasztó rács megakadályozza, hogy a csomagok előrerepüljenek az utastérbe. Ez lehetővé teszi a csomagtér maximális kihasználását és a háziállatok biztonságos szállítását. Az alap tetőcsomagtartóra biztonságosan rögzíthetők további rácsok és tartók, például kerékpártartó, síbox, hódeszkatartó stb. A rögzítőhálók megakadályozzák a kisebb tárgyak csúszkálását. Az alumínium díszléc védi a küszöböt a mechanikai behatásoktól a ki- és beszállás során. A védőlap megóvja a hátsó lökhárítót és a rakodóperemet a sérülésektől, a háromszög alakú csíkoknak köszönhetően még jobb lesz az autó láthatósága. A leszerelhető vonórúd a motor függvényében akár 1200 kg-os, fékkel rendelkező utánfutó vontatását is lehetővé teszi. A hátsó lökhárítót védő átlátszó védőfólia nélkülözhetetlen, ha gyakran szállítunk olyan tárgyakat, amelyek miatt sérülhet a lökhárító. A gumiszőnyeg, mely vízzel egyszerűen lemosható, megvédi a kárpitot a szennyeződéstől. A magasított peremű műanyag tálca megakadályozza a kárpit bepiszkolódását vagy károsodását. A tálca kiemelésével a tartalma egyszerűen kiszórható, a tálca pedig tisztára törölhető.

28 Az Active felszereltségi szinthez minden esetben szürke/fekete üléskárpit tartozik. A műszerfal és az ajtóburkolat esetében a fekete/fekete és a fekete/szürke színkombinációk közül lehet választani.

29 Az Ambition felszereltségi szinthez fekete üléskárpit és fekete/fekete kombinációjú műszerfal és ajtóborítás, vagy szürke/fekete üléskárpit és fekete/szürke kombinációjú műszerfal és ajtóborítás választható. Mindkettőhöz ezüst színű dekorbetétek tartoznak. A belső teret krómozott elemek díszítik.

30 Az Elegance felszereltségi szint kétféle színváltozatban rendelhető. Az elsőhöz bézs színű kárpit, valamint fekete/bézs kombinációjú műszerfal és ajtóborítás tartozik. A másik színváltozat fekete üléskárpit mellett fekete/fekete kombinációjú műszerfalat és ajtóborítást tartalmaz. Mindkettőhöz ezüst színű dekorbetétek tartoznak, illetve opcionálisan zongoralakk-fekete díszbetétekkel is rendelhetők. A belső teret számos krómozott elem teszi elegánsabbá.

31 Az exkluzív Dynamic belső tér az Ambition és az Elegance felszereltségi szintekhez rendelhető extra opció. Az üléskárpit színe vörös/fekete vagy ezüst/fekete lehet. A Dynamic csomag különleges elemei az integrált fejtámlával ellátott első sportülések.

32 Active belső tér szürke/fekete szövetkárpit Ambition belső tér fekete szövetkárpit Ambition belső tér szürke/fekete szövetkárpit Elegance belső tér fekete szövetkárpit Elegance belső tér bézs szövetkárpit Dynamic belső tér* Ambition, Elegance ezüst/fekete szövetkárpit Dynamic belső tér* Ambition, Elegance vörös/fekete szövetkárpit * Extra felszereltség. 7.0J x 17 -os Ray könnyűfém keréktárcsa 215/40 R17 gumiabroncshoz; fekete* 7.0J x 17 -os Camelot könnyűfém keréktárcsa 215/40 R17 gumiabroncshoz 7.0J x 16 -os Antia könnyűfém keréktárcsa 215/45 R16 gumiabroncshoz 7.0J x 16 -os Dione könnyűfém keréktárcsa 215/45 R16 gumiabroncshoz 6.0J x 15 -os Carme könnyűfém keréktárcsa 185/60 R15 gumiabroncshoz 6.0J x 15"-os acél keréktárcsa 185/60 R15 gumiabroncshoz, Dakara dísztárcsával 5.0J x 14"-os acél keréktárcsa 175/70 R14 gumiabroncshoz, Metis dísztárcsa. * A StylePLUS akciós modellekhez érhető el.

33 Kristályfehér Sprint sárga Latinvörös Pacific kék Holdfehér metál* Rally zöld metál Denimkék metál Versenykék metál Ezüstszürke metál Cappuccino-bézs metál Sötétszürke metál Rio vörös metál Szín Színkód Belső tér Fekete Szürke Bézs Kristályfehér 9P9P Sprint sárga F2F2 Latinvörös 8T8T Pacific kék Z5Z5 Holdfehér metál 2Y2Y Rally zöld metál P7P7 Denimkék metál G0G0 Feketemágia gyöngyház * 2014 januárjától. Versenykék metál 8X8X Ezüstszürke metál 8E8E Cappuccino-bézs metál 4K4K Sötétszürke metál F6F6 Rio vörös metál 6X6X Feketemágia gyöngyház 1Z1Z Fényezés és belső tér kombinációja nagyon jó jó nem ajánlott kombináció

34 Műszaki adatok Motor 1.2 MPI / 75 LE 1.2 TSI / 86 LE 1.2 TSI / 105 LE 1.4 TSI / 122 LE 1.6 CR TDI / 90 LE Benzinmotor Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer 1.6 CR TDI / 90 LE GreenLine Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer 1.6 CR TDI / 105 LE Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer Hengerek száma/hengerűrtartalom (cm 3 ) 3/1198 4/1197 4/1197 4/1390 4/1598 4/1598 4/1598 Max. motorteljesítmény/ford (kw/perc -1 ) 55/ / / / / / /4400 Max. forgatónyomaték (Nm/perc -1 ) 112/ / / / / / / Légszennyezésre vonatkozó előírás EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Üzemanyag RON 95/91* ólmozatlan benzin RON 95/91* ólmozatlan benzin RON 95/91* ólmozatlan benzin RON 95 ólmozatlan benzin dízel dízel dízel Menetteljesítmény Végsebesség (km/h) Gyorsulás km/h-ig (s) 13,8 11,7 10,2 9,4 11,9 (12,1) 11,9 10,3 Üzemanyagfogyasztás (l/100 km) városi 8,0 6,5 6,9 7,4 5,6 (5,6) 4,5 5,6 országúti 4,5 4,4 4,6 4,8 3,7 (3,9) 3,4 3,7 átlag 5,8 5,1 5,4 5,8 4,4 (4,5) 3,8 4,4 CO 2 -kibocsátás (g/km) (118) Fordulókör-átmérő (m) 10,9 10,9 10,9 10,9 10,9 10,9 10,9 Sebességváltómű Hajtás típusa Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Tengelykapcsoló Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Két koaxiális, elektro-hidraulikus működtetésű tengelykapcsoló Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális, elektrohidraulikus működtetésű tengelykapcsoló) Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Sebességváltó Kézi kapcsolású, ötfokozatú Kézi kapcsolású, ötfokozatú Kézi kapcsolású, hatfokozatú Hétfokozatú automata DSG Kézi vezérlésű, ötfokozatú (hétfokozatú, automata DSG) Kézi kapcsolású, ötfokozatú Tömeg Saját tömeg alapváltozat 75 kg súlyú járművezetővel (kg) (1280) Hasznos terhelés vezetővel és extra felszereltséggel (kg) Össztömeg (kg) (1740) Megengedett vontatmánytömeg fék nélkül (max. kg) (640) Megengedett vontatmánytömeg fékkel 12 % (max. kg) Kézi kapcsolású, ötfokozatú Karosszéria ötüléses, ötajtós, kétterű Külső méretek Légellenállási együttható (C w ) 0,304 0,311 (a motor típusától függően) Hossz (mm) 4304 Szélesség (mm) 1706 Futómű Magasság (mm) 1459 Első futómű McPherson felfüggesztés alacsony háromszög-csatlakozókkal és torziós stabilizátorral Tengelytávolság (mm) 2602 Hátsó futómű Összetett felfüggesztés Első/hátsó nyomtáv (mm) motor típusától függően 1463; 1457/1500; 1494 Fékrendszer Kétkörös hidraulikus fékrendszer, diagonális felosztással, vákuumos rásegítéssel Hasmagasság (mm) első fékek Belső hűtéses tárcsafékek egydugattyús úszómércével - hátsó fékek Dobfékek; vagy tárcsafékek, a motortól függően Belső méretek Kormánymű Közvetlen fogasléces kormánymű elektro-mechanikus szervokormánnyal Könyökszélesség elöl/hátul (mm) 1418/1428 Keréktárcsák 5.0J x 14"; 6.0J x 15" Effektív fejtér elöl/hátul (mm) 1014/980 Gumiabroncsok 175/70 R14; 185/60 R15 Csomagtartó-térfogat (max l) - pótkerék nélkül, hátsó üléstámla felhajtott/lehajtott állapotában 415/1380 Üzemanyagtartály befogadóképessége (l) 55 - pótkerékkel az értékek 31 literrel kisebbek * Alacsony oktánszámú üzemanyag használata esetén a motorteljesítmény romolhat () Automata DSG váltó esetén l ,8 16,

35 Általános tudnivalók ŠKODA szervíz Helyezze autóját jó kezekbe! Számos kiváló okot kínálunk Önnek arra, hogy miért érdemes autóját ŠKODA Márkaszervizünkre bíznia. A legkiválóbb minőséget kínáljuk Az Ön ŠKODA járműve világszínvonalú technológia alkalmazását igényli, ezért kizárólag a csúcsminőségű felszereléssel és diagnosztikai berendezésekkel ellátott és a gyártó által előírt folyamatokat alkalmazó ŠKODA márkaszervizek műhelyei képesek biztosítani autója tökéletes működését és megbízhatóságát. A gyártó által professzionálisan képzett munkatársak Az Ön által megvásárolt jármű gyártásakor felhasznált technológiát továbbra is egyre magasabb szintre fejlesztjük, ezért szervizszemélyzetünknek ennek megfelelően kell fejlesztenie szaktudását. A munkájukhoz szükséges legkorszerűbb tudás elsajátítása érdekében hivatalos márkaszervizközpontjainkban dolgozó munkatársaink folyamatos a gyártó által szervezett képzésben részesülnek. Mottónk: Légy tisztességes és nyitott ügyfeleinkkel! A rendelés felvételekor ugyanolyan fontos számunkra az ügyfelekkel folytatott, minden részletre kiterjedő, szakszerű és barátságos hangnemű tárgyalás, mint a javítások és karbantartási munkálatok során a szorgalom és a teljesség igénye. Mindezt folyamatosan ellenőrizzük az általunk kínált szolgáltatások minőségfigyelésére kiépített rendszer segítségével. A szolgáltatások teljes választéka: Szervizvizsgálatok Annak érdekében, hogy ŠKODA járműve kifogástalan állapotban maradjon és hosszú ideig működhessen, valamint igény szerint, hogy garanciáját megtartsa, létfontosságú, hogy autóján hivatalos ŠKODA márkaszervizpartnerünk időről-időre szakértői ellenőrzést végezzen. A szerviznaptár tájékoztatja Önt az ellenőrzések pontos időpontjáról. Karosszériaszerviz és fényezés A balesetet követően a sérüléseket a karosszérián, illetve a fényezésen ŠKODA márkaszervizpartnereink Eredeti ŠKODA Alkatrészek felhasználásával, a gyártó által rendelkezésükre bocsátott információk alapján szakszerűen kijavítják. Mindez nemcsak az Ön biztonságát illetően fontos, hanem a funkcionalitás, illetve az autó értékének megőrzése miatt is. Csereautó ŠKODA márkaszervizünk az autó javításának vagy szervizátvizsgálásának idejére csereautót tud Önnek biztosítani. ŠKODA Eredeti Tartozékok Az eredeti tartozékok egyedülálló karaktert és sajátos stílust kölcsönöznek valamennyi autó számára. A ŠKODA Fabia és Roomster rendkívül kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik, mindazonáltal bizonyos kiegészítő elemek, mint például a hátsó biztonsági gyerekülések, a tetősín, a mobiltelefon adapter és a könnyűfém keréktárcsák kizárólag az eredeti ŠKODA tartozékok részeként szerezhetők be. Speciális felszereltségi kínálatunk mechanikus biztonsági elemeket, illetve a jármű használati értékét és egyéniségét egyaránt növelő elemek egész sorát tartalmazza. A Fabiához és Roomsterhez kapható eredeti ŠKODA tartozékok választékával kapcsolatos részletesebb tájékoztatásért kérjük, tekintse meg katalógusunkat.. Eredeti ŠKODA alkatrészek Az eredeti ŠKODA alkatrészek megegyeznek a ŠKODA autók összeszerelésekor felhasznált alkatrészekkel. Az autó gyártója az, aki a legjobban tudja, hogy melyik alkatrészt pontosan milyen célra tervezték, és milyen előírt paramétereknek kell feltétlenül megfelelnie az autó üzemzavarmentes működése érdekében. Elérhetőség A ŠKODA sűrű márkaszerviz-hálózatának köszönhetően valamennyi ŠKODA vezető biztos lehet afelől, hogy az autójához szükséges valamennyi alkatrészt be tudja szerezni. A ŠKODA Auto az autó gyártása során használt alkatrészek és felszerelések átfogó választékát nyújtja, nem pusztán a nagy forgalmú alkatrészekre összpontosít. Az eredeti ŠKODA alkatrészek utánpótlását még akkor is folytatjuk, ha az adott modellsorozatot már nem gyártjuk többé. Mindez nemcsak a gyártás befejezését követő jogilag előírt időtartamra érvényes, hanem a jármű működéséhez elengedhetetlenül szükséges alkotóelemek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 15 évig, az autó felszereltségi elemeinek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 10 évig, valamint az ajtószigetelési elemek és autószőnyegek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 8 évig. Csúcsminőség Annak érdekében, hogy a minőségi paramétereknek megfeleljünk, fejlesztési részlegünk kiterjedt tesztelő létesítményt tart fenn, mely tartalmaz egy, a szélsőséges sarkvidéki és sivatagi körülményeket szimuláló tesztpályát, minőségellenőrző részlegünk pedig anyagtesztelő laboratóriumot működtet. Az első osztályú anyagok és technológia alkalmazásának köszönhetően az eredeti ŠKODA alkatrészek biztonságos és gondtalan vezetést biztosítanak. A precíz illesztés révén az elhasznált alkatrészek komplikációmentesen cserélhetőek. Hosszú élettartam Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek gyártása során alkalmazott első osztályú anyagok és gyártási technológiák biztosítják azok maximális megbízhatóságát, valamint hosszú élettartamát. Eredeti műszaki megoldások A gyártás és üzemeltetés során szerzett tudásunk folyamatosan tükröződik új műszaki megoldások keresésében, melynek célja az ügyfél elvárásainak megfelelő, valóban elsőosztályú termék megalkotása. Környezetvédelem Az eredeti ŠKODA alkatrészek választéka olyan cserealkatrészeket tartalmaz, melyeknek gyártása nem terheli meg természetes környezetünket nagymértékű hulladékanyag-kibocsátással, túlzott hőleadással vagy vízszennyezéssel. A visszahozott alkatrészeket és gépcsoportokat nem selejtezzük ki, hanem újrahasznosításuk érdekében átalakítjuk, így újra felhasználjuk az alkatrészek gyártása során befektetett munka és energia jelentős részét. Információk az Interneten A weboldal részletesen bemutatja az összes változatot, és számos fényképpel segíti Önt az új autó megvételével kapcsolatos döntése meghozatalában. Konfigurációs programunk lehetővé teszi, hogy Ön kipróbálja a szériafelszereltség, motor, fényezés, autóbelső és a kiegészítő felszereltség különböző kombinációit, így meggyőződhet afelől, hogy az új autó teljesen megfelel-e az Ön igényeinek és elvárásainak. Ez az alkalmazás segít továbbá kiszámítani az autó vételárát és kiválasztani az Önnek megfelelő kereskedőt. Flotta Akár kicsi, akár nagy az autóparkja a ŠKODA Auto és hivatalos értékesítési hálózata az Ön rendelkezésére áll. Üzleti és finanszírozási igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk: többek között csúcsminőségű ügyfélszolgálatot, a vállalati ügyfelek különleges igényeinek megfelelő szolgáltatásportfóliót, valamint az autók, a tartozékok és karbantartási szolgáltatások magas színvonalát, melyek garantálják gépjárműparkjának alacsony működtetési és tulajdonosi költségeit. Biztonság Az autó valamennyi alkatrészének és alkotóelemének megvan a maga szerepe és jelentősége, némelyikük pedig közvetlenül azért felelős, hogy az autóban ülők biztonságosan utazhassanak. A biztonságra fordított kiemelt figyelmünkről többek között a karosszériaszerkezet, a légzsákok, a biztonsági övek, valamint legfőképp a fékrendszer tanúskodik. Az autóban ülő és az azt környező emberek élete a fékek minőségétől, valamint működési hatékonyságuktól függ, különösen szélsőséges helyzetekben.

36 A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt fektetve az újrahasznosítható anyagok alkalmazására. A ŠKODA autók korszerű technológiával felszerelt, modern üzemekben készülnek, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A járművek festett elemeinek korrózió elleni védelmére kizárólag az ólommentes kataforézis (KTL) eljárást és vízbázisú festékeket használunk. Vállalatunk stratégiai célkitűzése az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ennek köszönhetően motorjaink megfelelnek a hatályos emissziós előírásoknak, és kínálatunkban megtalálhatók a részecskeszűrővel ellátott dízelmotorok is. A ŠKODA AUTO termékeinek előállítása minden esetben a talaj és a víz védelmét célzó jogszabályok és előírások betartásával történik. Mindezek eredményeként a ŠKODA autók eleget tesznek a műszaki, biztonsági, minőségi és környezetvédelmi követelményeknek, és használóik mobilitásának és kényelmének biztosítása mellett hozzájárulnak a tiszta környezet megőrzéséhez is. A környezetvédelmi embléma jelképezi a ŠKODA AUTO tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt, valamint tükrözi cégünknek az élet és a természet iránt megnyilvánuló pozitív szemléletét. A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés, felszereltség, anyagok, garancia és megjelenés tekintetében megfelelnek a nyomdába adás időpontjában rendelkezésre álló adatoknak. Mindazonáltal a gyártó a változtatás jogát fenntartja (beleértve a műszaki paramétereket és az egyes modellek felszereltségét). Az alap- és extra felszereltséggel, az aktuális árakkal, valamint az átadás feltételeivel kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel bizalommal az Ön hivatalos ŠKODA márkakereskedését! Ez a prospektus klórmentesen fehérített, 100%-osan újrahasznosítható cellulózpapírból készült. Kérjük vegye figyelembe, hogy nyomdatechnikai okok miatt a prospektusban szereplő színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól. Köszönti Önt ŠKODA márkakereskedője! SPACEB facebook.com/skodamagyarorszag

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Egy kis vállalkozásnak is lehetnek nagy ambíciói. A kétüléses ŠKODA Praktik kishaszongépjármű kényelemben és mozgékonyságban állja a versenyt a személyautókkal, mégis elég nagy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT Vannak családok, melyek szívesen töltik az idejüket a lakásban az Öné azonban nem ilyen. Több bennük a kalandvágy, és oda mennek, ahol a természet a fontos. Egy-egy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Lépjen be a ŠKODA Yeti világába. Egy világba, mely ötvözi a városi életet a természettel. Egy világba, ahol a kalandok kezdődnek, mely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel

Részletesebben

ŠKODA RAPID SPACEBACK

ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK YEARS ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER SINCE 1895 A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Senki nem áll önmagában. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet

Részletesebben

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo EZ CSAK EGY ŠKODA LEHET bárki megállapítja már az első szempillantásra. Karakteres, magabiztos formáival, krómkeretes, bordázott hűtőrácsával, nagyméretű ablakaival és precízen

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból

Részletesebben

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ A Škoda Octavia Tour II egy megbízható autó, melyre Ön minden élethelyzetben számíthat. Tökéletes választás az aktív életet élő és a gyermekes

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Nem mindig a mi döntésünk, hogy akarunk-e egyszerre több dologgal is foglalkozni. Bármely apa és férj tanúsíthatja: a legjobb lenne több példányban létezni, hogy mindenütt helyt

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia és Roomster A ŠKODA Fabia kilencféle modellváltozata igazán széles választékot kínál. Minden nap tele van lehetőségekkel. Ragadja meg mindegyiket a ŠKODA Fabia Combival. Semmi

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER YE A R S SINCE 1895 A csodálkozás örömteli érzés, melyet nem élhetünk át elégszer. Nem kell mást tennünk, mint nézőpontot váltani, és máris új színben tűnik fel

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból szemlélni a dolgokat,

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb ŠKODA Superb felülmúlhatatlan kényelem. Ma már nehéz elképzelni a világot utazás nélkül. Bár az autó sok időt takarít meg, így is sok-sok órát töltünk úton benne. Az autóban

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor Észrevette, hogy a parkolójegy pont olyan, mint a lakácskulcs? Az is mindig eltűnik. Az ember ott áll a parkoló kijáratánál, a jegy meg sehol. Hol lehet? A műszerfalon?

Részletesebben

A megújult ŠkodaFabia és Roomster

A megújult ŠkodaFabia és Roomster Egyszerűen nagyszerű A megújult ŠkodaFabia és Roomster A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan

Részletesebben

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI SIMPLY CLEVER A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Nem mindig a mi döntésünk, hogy akarunk-e egyszerre több dologgal is foglalkozni. Bármely apa és férj tanúsíthatja: a legjobb lenne több példányban létezni, hogy mindenütt helyt

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű Simply clever egyszerűen nagyszerű ŠkodaYeti A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzéseként minden igyekezetével a környezetvédelmi szempontoknak lehető legjobban megfelelő termékek megalkotására törekedett,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA FABIA Dizájn... 6 Simply Clever megoldások... 22 Technológia... 28 Biztonság... 36 Teljesítmény... 42 Egyedi megjelenés... 46 Tartozékok... 60 Műszaki jellemzők... 66 ARTALOM

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895 Bármerre visz az út, a ŠKODA Yeti ihletet ad az utazáshoz legyen az úti cél egy város, a maga lüktető ritmusával, vagy egy eldugott vidék,

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

HA ÉLVEZETTEL OLVASOTT RÓLA, KÉPZELJE EL MILYEN LEHET VEZETNI JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

HA ÉLVEZETTEL OLVASOTT RÓLA, KÉPZELJE EL MILYEN LEHET VEZETNI JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE! A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 5 160 000Ft 5 800 000Ft + 1,8 benzin 141 LE AT6 2,0 Diesel LE 131 MT6 2,0 Diesel LE 163

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

MEGÚJULT ŠKODA RAPID

MEGÚJULT ŠKODA RAPID MEGÚJULT ŠKODA RAPID BEVEZETÉS 4 KÜLSŐ DIZÁJN 6 BELSŐ DIZÁJN 10 CONNECTIVITY 14 SIMPLY CLEVER 20 KÉNYELEM 26 BIZTONSÁG 30 TELJESÍTMÉNY 34 SZEMÉLYRE SZABÁS 38 TARTOZÉKOK 50 MŰSZAKI ADATOK 54 EGY DOLOGRA

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 Benzin (167LE) FWD MT6 2.2 Dízel (163LE) FWD MT6 2.2 Dízel (163LE)

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Az új ŠkodaSuperb EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

Az új ŠkodaSuperb EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ Az új ŠkodaSuperb A környezetvédelmi embléma jelképezi a Škoda Auto tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt,

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Munkába vagy szórakozni, gyerekekkel vagy egyedül, autópályán vagy a forgalmas belvárosban: akárhova tart, a ŠKODA Rapid hűséges társa lesz. Modern, elegáns külseje tágas belsőt

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!!

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár 3-ajtós Visia Visia AC/CD I-Way 2 299 000 2 559 000 - - - 2 913 000 Limitált széria I-Way 5-ajtós 1.4 l 65 kw (88 LE) A/T - 2 659 000 - - 2 779 000 3

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK A tér megfoghatatlan, mégis meghatározza mindennapjainkat. Legyen szó lakóhelyünkről, munkahelyünkről, vagy akár járművünkről. A ŠKODA Rapid Spaceback számos tekintetben

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS ÁR ÉS LISTA CRUZE 5 AJTÓS MY'13 JANUÁR 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 3 820 000 Ft 431 000 Ft 3 389 000 Ft 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130LE MT6

Részletesebben

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo Actual 66/90 3 890 000 3 350 000 3 150 000 Bravo Active 66/90 4 090 000

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben