SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER"

Átírás

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895

2 Bármerre visz az út, a ŠKODA Yeti ihletet ad az utazáshoz legyen az úti cél egy város, a maga lüktető ritmusával, vagy egy eldugott vidék, ahol véget ér az út, és megnyílik egy titkokkal teli világ. A Yeti és Yeti Outdoor változatban kapható ŠKODA Yeti a megfelelő motor kiválasztásával, az elsőkerék- vagy összkerékhajtással, valamint a tartozékok széles választékával tökéletesen személyre szabható, így kitűnő társ bármilyen kalandhoz. A többi ŠKODA modellhez hasonlóan a Yeti is számos okos megoldást tartalmaz mint például a csomagtérben elhelyezett elemlámpa. A 120 éve folyó innovatív tervezés újabb példájaként ez a modell is bizonyíték arra, hogy éppolyan elkötelezetten törekszünk olyan autók tervezésére, melyeket élmény vezetni, mint a kezdetekkor. Eseménydús múltunk arra inspirál, hogy a jövőbe tekintsünk. Ez az, amitől a márkánk Simply Clever. Laurin & Klement Voiturette type A, 1905.

3

4

5

6 A Yeti modellcsalád felfrissített külső megjelenése a ŠKODA legújabb formanyelvét követi. Emellett mindkét változat egyedi megoldásokat is kínál. A Yeti és a Yeti Outdoor a SUV modellekkel és használatukkal kapcsolatos kétféle igényt tükrözi. Bár mindkettő jól felismerhető, egyedi karakterrel rendelkezik, sok közös vonásuk is van. Ezek közül YETI A stílusos Yeti természetesen bárhol megállja a helyét, de igazán a városban érzi otthon magát. A belőle nyíló tökéletes kilátás kellemes magabiztosságot nyújt a vezetőnek, ami a városi forgalomban felbecsülhetetlen kincs. Kompakt kialakítása megkönnyíti a szűk helyeken való parkolást. A Yeti egyedi, mégis praktikus dizájnjának megkülönböztető jegyei a karosszériával egyező színű elemek: az ajtó- és küszöbvédő lécek, valamint a lökhárítók, melyek fényezése az alsó részre is kiterjed. Jellegzetes elem az első lökhárító légbeömlő nyílásának méhsejt mintázatú rácsa. A tetőléc ezüst vagy fekete színben rendelhető. A Yeti városi eleganciáját tovább fokozza a könnyűfém keréktárcsa (a képen a 17"-os Scudo típus látható).

7 a leglátványosabb az új forma és a külső elemek elhelyezkedése, amit a ŠKODA formanyelve határoz meg. Ilyen elemek például a motorháztető, az első hűtőrács, a fényszóró és a ködlámpa. A motorháztető szembetűnő dísze az új ŠKODA embléma. Az első légterelő, a két lökhárító és az ötödik ajtó is új formát kapott. YETI OUTDOOR A Yeti Outdoor robusztus megjelenése már az első pillantásra jelzi: ez az autó kalandra született. Az új tájak felfedezése mindig rendkívüli izgalmakat tartogat, és semmi kétség afelől, hogy ez az Outdoor modell mindenre felkészült, ami ezzel jár. A kétszínű vagy fekete tetőléc, a fekete oldalvédő lécek, az alul fekete lökhárító, az első lökhárító légbeömlő nyílásainak masszív, függőleges bordázata, valamint a könnyűfém keréktárcsa (a képen a 17 -os Origami típus látható) mind-mind a Yeti Outdoor egyedi karakterét erősíti.

8 Mindkét modell magabiztos arculatát fokozzák a LED nappali menetfénnyel ellátott Bi-Xenon fényszórók. A hosszú élettartamú LED-ek (fénykibocsátó diódák) jól illenek az orr-rész metszett kristályra emlékeztető megformálásához, és egyben energiát takarítanak meg. A kanyarkövető funkcióval is rendelhető ködfényszórók formája és elhelyezése szintén a ŠKODA legfrissebb formanyelvéhez illeszkedik. A kettős C-betűt formázó hátsó lámpacsoport LED-es változatában a nagy teljesítményű LED diódák helyzetjelző világításként és féklámpaként is funkcionálnak. A Yeti egyik jellegzetessége a városi környezetbe illő, ezüstszínű burkolattal ellátott hátsó lökhárító. A hátsó részen számos olyan elemet fedezhetünk fel, melyekre már minden ŠKODA modellnél számítunk; ilyen a logó, a ŠKODA felirat, a modellnév, a rendszámtábla helyét kijelölő, háromszögben megtört síkok, és a jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverő elemek. A Yeti Outdoor masszív lökhárítója és az ezüstszínű borítás azonnal megragadja a tekintetet el sem téveszthető, annyira elüt a környezetében lévő fekete műanyag elemektől.

9 A kaland még élvezetesebb az elektromos panorámatető alatt ülve, melyet visszahúzva hatalmas nyitott tér keletkezik az első ülések fölött.

10 A mindkét modellváltozatnál az alapfelszereltség részét képező VarioFlex hátsó ülésrendszernek köszönhetően a jármű belseje bármikor átalakítható az aktuális igényeknek megfelelően. A rendszer három különálló ülést tartalmaz, melyek nem csak külön-külön lehajthatóak, hanem könnyedén ki is vehetők.

11 A többféle módon elhelyezhető rögzítőhálókkal megakadályozható a szállított tárgyak csúszkálása a csomagtérben. A csomagtérben elhelyezett, kivehető LED elemlámpa jól jöhet többek között egy éjszakai út során. A lámpa a tartójába helyezve mindaddig tölt, amíg a motor jár. A csomagtérben extrafelszereltségként rendelhető rejtett rakodórekesz bújhat meg. A rejtett rakodórekesz emellett segíti a berakodást azzal, hogy közelebb hozza a csomagtér padlóját a rakodóperemhez. A csomagtér rögzítőelemei sokféleképpen kihasználhatók. A bevásárlótáskák felakasztása csak egy a sok lehetőség közül. Használhatók még a tárgyaknak a hálókkal való leszorítására, vagy a csomagtér tálcáinak az alsó pozícióban való rögzítésére. A csomagtér kétoldalú szőnyegborítását használhatjuk a textil oldalával felfelé, ha nem szállítunk semmi olyat, ami beszennyezhetné az autót. Szükség esetén a szőnyeg egy mozdulattal megfordítható, hogy a mosható, gumiborítású oldal kerüljön felülre.

12 Közelebbről megvizsgálva számos tárolóhelyet és rekeszt találunk az autóban. Mindennek, amire szükségünk lehet, megvan a helye, legyen az kulcs, mobiltelefon, szemüveg, parkolójegy, térkép, frissítők, vagy egyéb nélkülözhetetlen apróságok. Ami még fontosabb: így mindig tudjuk, hol találjuk meg őket.

13 A visszapillantó tükör fölött kialakított szemüvegtartó tokban mindig kéznél van a napszemüveg vagy a vezetéshez viselt szemüveg. A középkonzolban kialakított dupla italtartó jól jön, ha szeretnénk frissítőt magunkkal vinni az útra. A légkondicinált, zárt kesztyűtartó (Climatronic klímaberendezés esetén) kellemesen hűvösen tartja az útra szánt italokat. Praktikus apróság a szélvédő szélén elhelyezett parkolójegytartó csipesz, melyben a parkolójegy mindig szem előtt van. A vezetőülés alatt külön tárolórekesz található a láthatósági mellény számára, hogy ha szükséges egy mozdulattal elő lehessen venni. A műszerfal tetején kialakított tárolórekeszben, melynek fedele érintésre nyílik, sokféle kisebb tárgy tárolható.

14 Az összecsukható első utasüléssel még sokoldalúbban kihasználható az autó, és szokatlan méretű tárgyak is szállíthatók benne. A síléc és snowboard szállítására szolgáló, kivehető sízsák egyszerűen áttolható a csomagtér és az utastér közötti résen. A hátul utazók bizonyára örülnek az első ülések háttámlájába épített, italtartóval ellátott, lehajtható asztaloknak, melyek természetesen nem csak étkezésre használhatók. A hulladéktároló az első és a hátsó ajtók tárolózsebeiben is elhelyezhető, és ha megtelt, egy mozdulattal kivehető és kiüríthető. Az első ajtók tárolózsebeiben egy-egy 1 literes palack is elfér. A hátul utazók kényelmét külön italtartó szolgálja.

15

16

17

18 A SmartLink rendszer (azaz a ŠKODA MirrorLink, Apple CarPlay* és Android Auto* technológiákat támogató műszaki összeköttetési csomagja) vezetés közben is biztonságos telefonhasználatot tesz lehetővé a sofőr számára. A MirrorLink, az Apple CarPlay és az Android Auto minden alkalmazással kompatibilis, amelyet autóban való használatra biztonságosnak nyilvánítottak. Az autó SmartGate rendszerrel is ellátható, amely lehetővé teszi direct WiFi kapcsolat létrehozását az okostelefon és az autó között, és ezen keresztül érdekes adatok pl. üzemanyag-fogyasztás, vezetési dinamika, karbantartási információk lekérését.** A Swing rádióhoz 5 átmérőjű, színes érintőképernyő tartozik. A rádió USB/Aux-in bemenettel, SD kártyaolvasóval és négy 20 W teljesítményű hangszóróval egészül ki. Az eszközök beállításai az autó főmenüjéből vezérelhetők. A Bluetooth és a DAB (digitális rádióvétel) opcionálisan választható. A 6,5 színes érintőképernyővel ellátott, kiváló minőségű Bolero rádió a Swing modellben foglaltakon felül Bluetooth kapcsolatot és négy hátsó hangszórót is tartalmaz. A SmartLink és a DAB (digitális rádióvétel) opcionálisan választható. A 6,5 érintőképernyőről vezérelhető Amundsen navigációs rendszer a navigációs SD kártyán található adatok alapján segíti a tájékozódást. A SmartLink és a DAB (digitális rádióvétel) opcionálisan választható. * A fenti rendszerek magyarországi elérhetőségének kezdetéről részletes információ az Apple.com/ios/CarPlay és az Android.com/Auto oldalakon található. ** A SmartLink és a SmartGate használati feltételeiről és a kompatibilis készülékekről érdeklődjön a ŠKODA márkakereskedésekben.

19 A parkolássegítő rendszerek célja a tájékozódás megkönnyítése a parkolási manőver során. Az első és a hátsó lökhárítóba épített érzékelőkkel működő parkolóradar figyelembe veszi a jármű feltételezett haladási irányát az akadályok jelzésénél, azaz például hátramenetbe kapcsolva nem figyelmeztet szükségtelenül az autó elejénél lévő akadályokra. Az ötödik ajtó kilincsébe épített tolatókamera figyeli az autó mögötti teret, és az autó szélességének megfelelően jelzi a haladás vonalát. Az asszisztens minden esetben parkolássegítő érzékelőkkel (intelligens parkolássegítő asszisztenssel) és a Bolero rádióval vagy navigációs rendszerrel egészül ki, melyek kijelzőjén nyomon követhető a parkolás folyamata. A Park Assist nagyban megkönnyíti a vezető dolgát. Képes kiválasztani a megfelelő parkolóhelyet, beállni a párhuzamosan vagy derékszögben parkoló autók sorába, vagy akár kiállni az útra merőlegesen álló autók közül. A párhuzamos parkoláshoz csak az autó hosszánál 60 cm-rel nagyobb helyre van szüksége.

20 A Yeti és a Yeti Outdoor esetében a kormányzást a többféle változatban kínált, háromküllős kormánykerék biztosítja. A csúcsváltozat a rádió és a telefon kezelőszerveit is tartalmazó, bőrborítású kormánykerék. Az autópályán való tartós haladáskor igazán jó szolgálatot tesz a sebességet automatikusan állandó értéken tartó tempomat. A berendezés a tempomat kapcsolójának oldalán elhelyezett gomb segítségével a pedálok nélküli gyorsítást és lassítást is lehetővé teszi. A nemesacél pedállapok még kényelmesebbé teszik a vezetést. Az elektromosan állítható vezetőülés memóriájában az ülés és a külső visszapillantó tükrök három pozíciója tárolható el. A kétzónás, elektronikus vezérlésű, automatikus légkeringetést biztosító Climatronic légkondicionálóval eltérő hőmérséklet állítható be a jobb, illetve a bal oldalon. A megújult Yeti modellek elláthatók a kulcs nélküli indítást biztosító KESSY rendszerrel. Ennek használatakor a motor elindításához és leállításához elegendő egyszerűen megnyomni a Start/Stop gombot. A szélvédő elektromos fűtésének köszönhetően pillanatok alatt eltűnik az üvegről a pára vagy a dér, így az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosított a jó kilátás.

21 A külső visszapillantó tükrökbe épített lámpáknak köszönhetően teljes sötétségben is biztonságos a ki- és beszállás. A külső visszapillantó tükrök az autó bezárásakor automatikusan behajlanak, ami különösen a városi utcákon való parkolásnál hasznos. Az új élmények felé vezető úton a panorámatető a végtelen tér és szabadság érzetét kelti. A napfénytető első része felbillenthető, illetve hátratolható, míg a hátsó része szilárdan be van építve a tetőbe. Mindkét rész színezett üvegének alacsonyabb fény- és hőátbocsátási értéke hozzájárul a belső tér optimális klímájának és kényelmének fenntartásához. Szükség esetén az elektronikusan mozgatható hálós rolóval az egész panorámatető befedhető.

22 Legyen szó akár a mindennapi munkába járásról, akár egy izgalmas kirándulásról, a Yeti maximális biztonságot nyújt. A kiváló úttartás mellett, mely többek között az olyan fejlett berendezéseknek köszönhető, mint az ESC (elektronikus menetstabilizátor), a Yeti számos passzív biztonsági elemet is tartalmaz, védve a benne ülőket szélsőséges körülmények esetén.

23 A függönylégzsákok felfúvódva falat képeznek az oldalablakok mentén, így védve az első és hátsó utasok fejét. A vezetőoldali légzsákot a kormánykerék tartalmazza, míg az utasoldali légzsákot a műszerfalba építették be. Ez utóbbi szükség esetén kikapcsolható, így lehetővé válik gyermekülés elhelyezése az első ülésen. Az első oldallégzsákok oldalirányú ütközés esetén megóvják a vezető és az utas mellkasát és medencetájékát. Az állítható magasságú WOKS első fejtámlák hátulról történő ütközésnél védenek a nyaksérüléstől. A fáradtságérzékelő rendszer 65 km/h sebesség felett műkődik. A rendszer a szervokormány érzékelőinek adatait elemzi, és ha olyan jellemzőket észlel, amelyek a vezető fáradtságára utalhatnak (például erősebb korrekciós kormánymozdulatok), pihenőt javasol a vezetőnek. A vezető oldali térdlégzsák megakadályozza, hogy ütközés esetén a vezető a műszerfalnak csapódjon. Az oldalirányú ütközésnél felfúvódó hátsó oldallégzsákok a hátul, oldalt utazók mellkasát és medencetájékát védik. A kettős napellenző védi a vezetőt és az első utast az elölről vagy oldalról érkező vakító napsütéstől. A hátsó középső fejtámla, melynek magassága állítható, növeli a hátsó középső utas biztonságát.

24 Akár a stílusos Yetihez, akár a kalandvágyóbb Yeti Outdoorhoz vonzódunk, választhatunk az elsőkerék-meghajtás és az összkerékmeghajtás között. Az összkerékmeghajtás és az off-road rendszer együttesen garantálja, hogy könnyebb tereppel is megbirkózunk. Az off-road opció többféle, az útviszonyokhoz alkalmazkodó funkciót foglal magában, így a lejtmenetvezérlést, elektronikus berendezéseket, mint az ABS (blokkolásgátló fékrendszer), ASR (kipörgésgátló rendszer) és az EDS (elektronikus differenciál), továbbá érzékenyebb gázpedált. Minden bizonnyal hasznosnak bizonyul majd az emelkedőn történő elindulást segítő hegymenet-asszisztens is. Két élenjáró technológia együttesét kínálják az összkerékmeghajtással és automata DSG váltóval ellátott autók; a DSG váltó a motortól függően hatvagy hétfokozatú változatban rendelhető. A DSG váltó kiváló gyorsulást biztosít, és segít a motort az optimális fordulatszám-tartományban tartani. Takarékos vezetési stílussal alacsony üzemanyag-fogyasztás és ezzel együtt alacsony károsanyag-kibocsátás érhető el. Az off-road gomb lenyomásával aktiválhatók a nehéz terep leküzdését segítő funkciók. Az összkerékmeghajtást a tengelyek közötti Haldex tengelykapcsoló biztosítja. A hátsó tengelyre való kapcsolódás automatikusan történik, így normál körülmények között az autó az elsőkerék-meghajtás előnyeit, extrém útviszonyok mellett pedig az összkerékmeghajtás nyújtotta kiváló tapadást használhatja ki.

25 A kaland öröme: a ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor 4x4.

26 Az izgalom garantáit: ŠKODA Yeti Outdoor Adventure.

27 Ha valami izgalmas élményre vágyik, és bátran nekivágna, értékelni fog egy olyan társat, aki éppúgy lelkesedik a kalandért, mit Ön: ez a ŠKODA Yeti Outdoor Adventure. Az autó egyedi megjelenéséről többek között a 17 -os, ezüst/metálfekete színű könnyűfém keréktárcsa, a kétszínű tetőléc és a hátul erősebben színezett SunSet ablaküvegek gondoskodnak. Mindez fekete tetővel és fekete tükörburkolattal is kombinálható. A modell összkerék- vagy elsőkerékhajtással, meghatározott karosszériaszínekben rendelhető. Az Adventure modellhez Onyx színű belső tér és Techno dekorbetét tartozik. Az exkluzív üléskárpitot guminyomminta és ezüstszínű tűzés teszi karakteressé. A modell egyedi megjelenését fokozza a rozsdamentes acélbetéttel díszített, Adventure feliratú küszöbvédő díszléc. Az exkluzív, ezüst/metálfekete színű, 17 -os Matterhorn könnyűfém keréktárcsák még dinamikusabb, sportosabb külsőt kölcsönöznek az autónak. Ízlés szerint választható a fényes fekete, 17 -os Erebus könnyűfém keréktárcsa is.

28 Történelmet írni sok esetben szórakoztatóbb, mint olvasni: bemutatjuk a ŠKODA Yeti Monte Carlo modellt.

29 A Monte Carlo emblémával azokra a sikerekre emlékezünk, amelyeket a ŠKODA járművek ezen a legendás versenyen elértek, és arra a törekvésünkre, hogy a versenyautók terén szerzett tapasztalatainkat a ŠKODA személyautók tervezésénél is kamatoztassuk. A ŠKODA Yeti Monte Carlo bajnoknak született. Ennek egyik fő eleme a versenypályán gyakran döntő szerepet játszó megbízhatóság. A ŠKODA Yeti Monte Carlo külsejét a fekete elemek jellemzik, egyedi stílust és harcias megjelenést kölcsönözve a járműnek. Jellegzetes elem továbbá a LED hátsó lámpacsoport, a dekoratív kipufogócsővég, valamint a mindkét első sárvédőn látható Monte Carlo logó.

30 A Yeti Monte Carlo fekete külső elemei egyedi stílust és erőteljes megjelenést kölcsönöznek az autónak. Elölről nézve a fekete elemek közül a hűtőrács kerete, a ködlámpa, a lökhárító légterelője és a külső visszapillantó tükrök borítása látható. A karakteres megjelenést erősítik a fekete, műanyag burkolati elemek, melyek az autó alsó részét védik, valamint a kerékjárati íveknél megtalálható Monte Carlo logó. A sebességváltó borítása egyaránt fekete bőr; a szoknyát piros tűzés díszíti. Az első ajtók Monte Carlo feliratú küszöbvédő díszléce dekoratív és védelmi funkciót is ellát. A stílusos megjelenést fokozza a Monte Carlo változathoz tervezett, kétszínű 17 -os Origami könnyűfém keréktárcsa.

31 A belső kialakítás jellegzetes elemei a fekete/piros kárpitozású sportülések, valamint a fekete, perforált bőrrel borított háromküllős kormánykerék, melyet piros tűzés díszít.

32 Laurin és Klement az autózás két úttörőjének neve, akik 1905-ben építették meg első autójukat a Prága melletti Mladá Boleslavban létrehozott gyárban. Az L&K (később, a ŠKODA gyártóvállalattal való egyesülést követően: ŠKODA) márka hamarosan eggyé vált a leggondosabb tervezéssel, a forradalmian új műszaki megoldásokkal és a vevők személyes igényeinek figyelembe vételével. Éppen ezért illő, hogy a legfényűzőbb felszereltségű ŠKODA járművek Laurin és Klement nevét viseljék, emléket állítva elődeink munkájának. A karosszéria színével megegyező oldalvédő díszlécek egyértelműen jelzik, hogy az autó az elegáns városi stílus jegyében fogant. Az Outdoor változat alumíniumbetéttel ellátott oldalvédő díszlécet kapott. Az autó mindkét oldalát a Laurin & Klement logó díszíti.

33 Amitől minden nap különleges: ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor Laurin & Klement.

34 Az elektromosan mozgatható panorámatető kiemeli a Laurin & Klement változat exkluzív megjelenését, illetve a vezető és az utasok számára egyaránt élvezetesebbé teszi az utazást. Az Amundsen navigációs rendszer a 6,5 érintőképernyőről vezérelhető. Számos más funkciója mellett a kijelzőn megjeleníthetők a parkoló radarok jelzései, vagy éppen a Climatronic légkondicionáló adatai. A küszöbvédő díszléceket is a dekoratív Laurin & Klement felirat gazdagítja. A Yeti L&K változathoz kétszínű, elegáns 17 -os Annapurna könnyűfém keréktárcsa tartozik. Az első ülések és a hátsó középső ülés támláját, valamint a műszerfalat a Laurin & Klement logó díszíti. A Yeti Outdoor L&K változat dísze a látványos, kétszínű 17 -os Origami könnyűfém keréktárcsa.

35 A barna bőrkárpithoz Piano Black dekorbetét társul. A multifunkciós, háromküllős bőrbevonatú kormányról vezérelhető a rádió és a telefon.

36 Az Active változat fekete dekorelemeket tartalmaz (pl. kilincsek, a légbefúvó nyílások kerete). Az alapfelszereltség tartalmazza az első ablakok elektromos vezérlését és az elektromosan állítható külső tükröket. Active fekete belső tér

37 Az Ambition változat belső terét króm elemek (pl. kilincsek, kormánykerékbetétek) teszik izgalmasabbá. A változathoz többféle üléskárpit választható. Az alapfelszereltség elektromosan állítható, fűtött külső tükröket és klímaberendezést tartalmaz. Ambition fekete belső tér Ambition terracotta belső tér Ambition terracotta belső tér (opcionális ülésekkel)

38 A Style változat szintén króm dekorelemeket tartalmaz. Az üléskárpitok többféle színű dekorbetéttel kombinálhatóak. Az alapfelszereltség részét képezik a deréktámasszal ellátott, állítható magasságú első ülések, a kétzónás légkondicionáló, valamint a bőrborítású kormánykerék. Style elefántcsont belső tér Style fekete belső tér Style fekete belső tér (opcionális ülésekkel)

39 A különleges formatervezésű, exkluzív sportülések kiemelik az autó dinamikus megjelenését. A sportülések az Ambition és a Style változatokhoz rendelhetők extra felszereltségként. Piros sportülések Ezüst sportülések

40 Active belső tér Yeti, Yeti Outdoor Fekete szövetkárpit Ambition belső tér Yeti Terracotta szövetkárpit Ambition belső tér Yeti Fekete szövetkárpit Ambition belső tér Yeti Outdoor Terracotta szövetkárpit Ambition belső tér Yeti Outdoor Fekete szövetkárpit Style belső tér Yeti Bézs szövetkárpit Style belső tér Yeti Fekete szövetkárpit Style belső tér Yeti Outdoor Bézs szövetkárpit Style belső tér Yeti Outdoor Fekete szövetkárpit Ambition belső tér* Terracotta bőr/műbőr Ambition, Style belső tér* Fekete bőr/műbőr Style belső tér* Bézs bőr/műbőr Ambition, Style belső tér* Fekete Alcantara/bőr/műbőr Style belső tér* Bézs Alcantara/bőr/műbőr Laurin & Klement belső tér Barna bőr/műbőr Sportülések* Piros szövetkárpit Sportülések* Ezüst szövetkárpit * Extra felszereltség

41 7.0J x 17"-os Annapurna könnyűfém keréktárcsa fényes felülettel, 225/50 R17 gumiabroncshoz; fekete dizájn; Yeti Laurin & Klement 7.0J x 17" Annapurna könnyűfém keréktárcsa fényes felülettel, 225/50 R17 gumiabroncshoz; Yeti, Yeti Outdoor 7.0J x 17 -os Erebus könnyűfém keréktárcsa 225/50 R17 gumiabroncshoz; fényes fekete; Yeti Outdoor 7.0J x 17"-os Erebus könnyűfém keréktárcsa 225/50 R17 gumiabroncshoz; Yeti Outdoor 7.0J x 17"-os Matterhorn könnyűfém keréktárcsa 225/50 R17 gumiabroncshoz; Yeti, Yeti Outdoor 7.0J x 17"-os Origami könnyűfém keréktárcsa fényes felülettel, 225/50 R17 gumiabroncshoz; fekete dizájn; Yeti Outdoor Laurin & Klement 7.0J x 17"-os Origami könnyűfém keréktárcsa 225/50 R17 gumiabroncshoz; Yeti Outdoor 7.0J x 17"-os Scudo könnyűfém keréktárcsa 225/50 R17 gumiabroncshoz; Yeti 7.0J x 17 -os Spitzberg könnyűfém keréktárcsa 215/60 R16 gumiabroncshoz; ezüstszínű; Yeti, Yeti Outdoor 7.0J x 16"-os Dolomite könnyűfém keréktárcsa 215/60 R16 gumiabroncshoz; Yeti 7.0J x 16"-os Forest könnyűfém keréktárcsa 215/60 R16 gumiabroncshoz; Yeti Outdoor 7.0J x 16 -os Helix könnyűfém keréktárcsa 215/60 R16 gumiabroncshoz; ezüstszínű; Yeti, Yeti Outdoor 7.0J x 16 -os Nevis könnyűfém keréktárcsa 215/60 R16 gumiabroncshoz; antracitszürke; Yeti Outdoor 7.0J x 16"-os acél keréktárcsa 215/60 R16 gumiabroncshoz, Satellite dísztárcsával; Yeti, Yeti Outdoor

42 Kristályfehér Lézerfehér Latinvörös Pacific kék Holdfehér metál Ezüstszürke metál Dzsungel zöld metál Cappuccino bézs metál Mato barna metál Sötétszürke metál Lávakék metál Brunello vörös metál Bazalt barna metál* Feketemágia gyöngyház * Kizárólag a L&K változathoz

43 Yeti példák a színek kombinációjára Kristályfehér Feketemágia gyöngyház tetővel Latinvörös Kristályfehér tetővel Mato barna metál Cappuccino bézs tetővel Lavakék metál Ezüstszürke tetővel és ezüstszínű visszapillantó tükrökkel Feketemágia gyöngyház Sötétszürke tetővel és ezüstszínű visszapillantó tükrökkel Yeti Outdoor példák a színek kombinációjára Ezüstszürke metál Feketemágia gyöngyház tetővel és ezüstszínű visszapillantó tükrökkel Szín Színkód Kristályfehér Lézerfehér Latinvörös Pacific kék Holdfehér metál Ezüstszürke metál Dzsungel zöld metál Cappuccino bézs metál Mato barna metál Sötétszürke metál Lávakék metál Brunello vörös metál Bazalt barna metál Feketemágia gyöngyház Fényezés és belső tér kombinációja : 9P9P J3J3 8T8T Z5Z5 2Y2Y 8E8E L2L2 4K4K 1M1M F6F6 0F0F X7X7 0J0J 1Z1Z választható Tető Tető + külső visszapillantó tükrök Kristályfehér Cappuccino bézs Ezüstszürke Sötétszürke Feketemágia gyöngyház nem választható Az ezüstszínű tükrök csak a Yeti Outdoor változathoz rendelhetők. Az ezüstszínű tetejű Yeti változatnál a tükörház színe a karosszériával egyező. A színkombinációkról az Ön ŠKODA márkakereskedője nyújt részletesebb felvilágosítást.

44

45 Fejezze ki saját egyedi stílusát a ŠKODA Eredeti Tartozékokkal!

46 A kétoldalú szőnyegborítás univerzális megoldás a csomagtartóba: a szövettel bevont oldal a szokásos mértékben véd a szennyeződés ellen, míg a csúszásmentes, lemosható gumival bevont oldal ideális a nedves vagy piszkos tárgyak szállításához. A magasított peremű műanyag tálca megakadályozza a kárpit bepiszkolódását vagy károsodását. A tálca kiemelésével a tartalma egyszerűen kiszórható, a tálca pedig tisztára törölhető. A hátsó lökhárító védőborítása megakadályozza a ki-és berakodáskor keletkező karcolásokat. A kalaptartó alatti háló kiváló hely nem csak az esernyő, hanem más olyan tárgyak számára is, melyeket a többi csomagtól külön szeretnénk szállítani. A sárvédő védi a karosszériát a felverődő sártól és kavicsoktól. Az alumíniumbetétes küszöbléc védi a küszöböt a mechanikai behatásoktól a ki- és beszállás során. Az itt bemutatott termékek megtalálhatók a ŠKODA Eredeti Tartozékok választékában. A tartozékok teljes választékáról az Ön ŠKODA márkakereskedőjétől kaphat részletes felvilágosítást. A sportosan elegáns, 17"-os Blossom könnyűfém keréktárcsa tökéletesen illeszkedik mindkét Yeti változat stílusához. A leszerelhető vonóhorog a motor függvényében akár 1200 kg-os, fékkel rendelkező utánfutó vontatását is lehetővé teszi.

47 A védőlap megóvja a hátsó lökhárítót és a rakodóperemet a sérülésektől, a háromszög alakban elrendezett csíkok pedig javítják az autó láthatóságát. A vállfát különösen azok fogják nagyra értékelni, akik öltönyben járnak dolgozni.

48 Műszaki adatok - Yeti Motor 1.2 TSI/110 LE Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 4/ / /4000 EU6 min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin 1.4 TSI/125 LE Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 4/ / /4000 EU6 min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin 1.4 TSI/150 LE 4x4 Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 4/ / /3500 EU6 min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin Menetteljesítmény Végsebesség (km/h) Gyorsulás km/h-ig (s) Üzemanyagfogyasztás (l/100 km) 179(178) 10,9(11,4) 187 (186) 9,9 (10,1) 195 (191) 8,7 (8,9) városi országúti vegyes CO2-kibocsátás (g/km) Fordulókör-átmérő (m) 6,7(6,5) 4,8 (5,0) 5,5 (5,5) ,3 7,2 (6,9) 5,0 (5,2) 5,8 (5,8) ,3 7,5 (7,6) 5,6 (5,6) 6,3 (6,4) ,3 Elsőkerék-meghajtás Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidraulikus működtetésű tengelykapcsoló) Kézi kapcsolású, hatfokozatú (hétfokozatú, automata DSG) Elsőkerék-meghajtás Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidraulikus működtetésű tengelykapcsoló) Kézi kapcsolású, hatfokozatú (hétfokozatú, automata DSG) 4x4 Haldex tengelykapcsoló Kézi kapcsolású, hatfokozatú (hatfokozatú, automata DSG) 1340 (1360) (1905) 670 (680) (1380) (1925) 670 (690) (1496) (2041) 730 (740) 1800 Hengerek száma/hengerűrtartalom (cm3) Max. motorteljesítmény/ford (kw/perc-1) Max. forgatónyomaték (Nm/perc-1) Légszennyezésre vonatkozó előírás Üzemanyag Meghajtás Típus Tengelykapcsoló Sebességváltó Súly Saját tömeg alapváltozat 75 kg-os járművezetővel (kg) Hasznos terhelés vezetővel és extra felszereltséggel (kg) Össztömeg (kg) Megengedett vontatmánytömeg fék nélkül (max. kg) Megengedett vontatmánytömeg fékkel 12 % (max. kg) Karosszéria Légellenállási együttható (Cw) Futómű Első futómű Hátsó futómű Fékrendszer - első fékek - hátsó fékek Kormánymű Keréktárcsák Gumiabroncsok Üzemanyagtartály befogadóképessége (l) ötüléses, ötajtós, kétterű 0,360 0,369 a motor típusától függően McPherson felfüggesztés alsó háromszög-keresztlengőkarokkal és torziós stabilizátorral Összetett felfüggesztés hosszanti és keresztlengőkarokkal és torziós stabilizátorral Kétkörös hidraulikus fékrendszer diagonális felosztással Dual Rate vákuumos rásegítéssel Belső hűtéses tárcsafékek egydugattyús úszó féknyergekkel Tárcsafékek Közvetlen fogasléces kormánymű elektrohidraulikus szervokormánnyal 7.0J x 16" 215/60 R16 55; 60 motor típusától függően A feltüntetett értékek az alapmodellre értendők, extra felszereltség nélkül. ( ) Automata sebességváltó esetén. Minden motorban megtalálható a Start-Stop rendszer és a fékenergia-visszanyerő funkció, amelyek megfelelnek az EU6 emissziós normáknak és környezetvédelmi előírásoknak. SCR - AdBlue adalékanyag használata szükséges. Külső méretek Hossz (mm) Szélesség (mm) Magasság (mm) Tengelytáv (mm) Nyomtáv első/hátsó (mm) Hasmagasság (mm) Belső méretek Könyökszélesség elöl/hátul (mm) Effektív fejtér elöl/hátul (mm) Csomagtartó térfogat (max l) pótkerék nélkül a hátsó üléstámlák felhajtott/lehajtott állapotában/üléstámlák nélkül pótkerékkel az értékek 95 literrel kisebbek ; 1679; / ; / / /1580/1760 A Yeti és Yeti Outdoor modellek elérhető verzióival, a bizonyos motorokkal és felszereltségi szintekkel kapcsolatosan felmerülő további kérdéseivel keresse fel bizalommal az Ön hivatalos ŠKODA márkakereskedését!

49 2.0 CR TDI SCR/150 LE Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer 4/ / /3000 EU6 dízel 2.0 CR TDI SCR/150 LE 4x4 Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer 4/ / /3000 EU6 dízel , , ,0 195 (192) 9,1 (9,2) 5,3 4,1 4, ,3 6,3 4,6 5, ,3 5,6 4,3 4, ,3 6,0 (6,3) 4,6 (5,0) 5,1 (5,5) 134 (144) 10,3 Elsőkerék-meghajtás Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Kézi kapcsolású, ötfokozatú 4x4 Haldex tengelykapcsoló 4x4 Haldex tengelykapcsoló Kézi kapcsolású, hatfokozatú Elsőkerék-meghajtás Hidraulikus működtetésű, egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Kézi kapcsolású, hatfokozatú l l (1585) (2155) Kézi kapcsolású, hatfokozatú (hatfokozatú, automata DSG) CR TDI SCR/110 LE 4x4 Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer 4/ / /3000 EU6 dízel CR TDI SCR/110 LE Turbótöltéses dízelmotor, nagynyomású, közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves rendszer 4/ / /3000 EU6 dízel

50

51 Általános információk ŠKODA szerviz Helyezze autóját jó kezekbe! Számos kiváló okot kínálunk Önnek arra nézve, hogy miért érdemes autóját ŠKODA Márkaszervizünkre bíznia. A legkiválóbb minőséget kínáljuk Az Ön ŠKODA járműve világszínvonalú technológia alkalmazását igényli, ezért kizárólag a csúcsminőségű felszereléssel és diagnosztikai berendezésekkel ellátott és a gyártó által előírt folyamatokat alkalmazó ŠKODA márkaszervizek műhelyei képesek biztosítani az Ön autójának tökéletes működését és megbízhatóságát. A gyártó által professzionálisan képzett munkatársak Az Ön által megvásárolt jármű gyártásakor felhasznált technológiát továbbra is egyre magasabb szintre fejlesztjük, ezért szervizszemélyzetünknek ennek megfelelően kell fejlesztenie szaktudását. A munkájukhoz szükséges legkorszerűbb tudás elsajátítása érdekében hivatalos márkaszervizközpontjainkban dolgozó munkatársaink folyamatos, a gyártó által szervezett képzésben részesülnek. Mottónk: Légy tisztességes és nyitott ügyfeleinkkel! A rendelés felvételekor ugyanolyan fontos számunkra az ügyfelekkel folytatott minden részletre kiterjedő, szakszerű és barátságos hangnemű tárgyalás, mint a javítások és karbantartási munkálatok során a szorgalom és a teljesség igénye. Mindezt folyamatosan ellenőrizzük az általunk kínált szolgáltatások minőségfigyelésére kiépített rendszer segítségével. A szolgáltatások teljes választéka: Szervizvizsgálatok Annak érdekében, hogy ŠKODA járműve kifogástalan állapotban maradjon és hosszú ideig működhessen, valamint igény szerint, hogy garanciáját megtartsa, létfontosságú, hogy autóján hivatalos ŠKODA márkaszervizpartnerünk időről időre szakértői ellenőrzést végezzen. A szerviznaptár tájékoztatja Önt az ellenőrzések pontos időpontjáról. Karosszériaszerviz és fényezés A balesetet követően a sérüléseket a karosszérián, illetve a fényezésen ŠKODA márkaszervizpartnereink ŠKODA Eredeti Alkatrészek felhasználásával, a gyártó által rendelkezésükre bocsátott információk alapján szakszerűen kijavítják. Mindez nemcsak az Ön biztonságát illetően fontos, hanem a funkcionalitás, illetve az autó értékének megőrzése miatt is. Csereautó ŠKODA márkaszervizünk az autó javításának vagy szervizátvizsgálásának idejére csereautót tud Önnek biztosítani. ŠKODA Eredeti Tartozékok Az Eredeti Tartozékok egyedülálló karaktert és sajátos stílust kölcsönöznek valamennyi autó számára. A ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor rendkívül kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik, mindazonáltal bizonyos kiegészítő elemek, mint például a hátsó biztonsági gyerekülések, a tetősín, a mobiltelefon adapter és a könnyűfém keréktárcsák kizárólag a ŠKODA Eredeti Tartozékok részeként szerezhetők be. Speciális felszereltségi kínálatunk mechanikus biztonsági elemeket, illetve a jármű használati értékét és egyéniségét egyaránt növelő elemek egész sorát tartalmazza. A Yetihez és a Yeti Outdoorhoz kapható ŠKODA Eredeti Tartozékok választékával kapcsolatos részletesebb tájékoztatásért, kérjük, tekintse meg katalógusunkat! ŠKODA Eredeti Alkatrészek A ŠKODA Eredeti Alkatrészek megegyeznek a ŠKODA autók összeszerelésekor felhasznált alkatrészekkel. Az autó gyártója az, aki a legjobban tudja, hogy melyik alkatrészt pontosan milyen célra tervezték, és milyen előírt paramétereknek kell feltétlenül megfelelnie az autó üzemzavarmentes működése érdekében. Biztonság Az autó valamennyi alkatrészének és alkotóelemének megvan a maga szerepe és jelentősége, némelyikük pedig közvetlenül azért felelős, hogy az autóban ülők biztonságosan utazhassanak. A biztonságra fordított kiemelt figyelmünkről többek között a karosszériaszerkezet, a légzsákok, a biztonsági övek, valamint legfőképp a fékrendszer tanúskodik. Az autóban ülő és az azt környező emberek élete a fékek minőségétől, valamint működési hatékonyságuktól függ, különösen szélsőséges helyzetekben. Rendelkezésre állás A ŠKODA teljes körű választékot biztosít nem csupán a gyakrabban cserére szoruló alkatrészekből, hanem minden olyan elemből is, amely a szériagyártás során felhasználásra kerül. A gyártó az adott modell gyártásának beszüntetését követően akár 15 éven keresztül biztosítja a jármű működéséhez szükséges ŠKODA Eredeti Alkatrészek utánpótlását. Csúcsminőség Annak érdekében, hogy a minőségi paramétereknek megfeleljünk, fejlesztési részlegünk kiterjedt tesztelő létesítményt tart fenn, mely tartalmaz egy, a szélsőséges sarkvidéki és sivatagi körülményeket szimuláló tesztpályát, minőségellenőrző részlegünk pedig anyagtesztelő laboratóriumot működtet. Az első osztályú anyagok és technológia alkalmazásának köszönhetően a ŠKODA Eredeti Alkatrészek biztonságos és gondtalan vezetést biztosítanak. A precíz illesztés révén az elhasznált alkatrészek komplikációmentesen cserélhetőek. Hosszú élettartam A ŠKODA Eredeti Alkatrészekre minimálisan két év garancia vonatkozik. Az előállítás során felhasznált első osztályú anyagok és gyártási technológiák garantálják a termékeink megbízhatóságát és maximális élettartamát. Ezt bizonyítja az is, hogy az eredeti akkumulátorokra vonatkozó jótállást három évre növeltük. Eredeti műszaki megoldások A gyártás és üzemeltetés során szerzett tudásunk folyamatosan tükröződik új műszaki megoldások keresésében, melynek célja az ügyfél elvárásainak megfelelő, valóban elsőosztályú termék megalkotása. Környezetvédelem A ŠKODA Eredeti Alkatrészek választéka olyan cserealkatrészeket tartalmaz, melyeknek gyártása nem terheli meg természetes környezetünket nagymértékű hulladékanyag-kibocsátással, túlzott hőleadással vagy vízszennyezéssel. A visszahozott alkatrészeket és gépcsoportokat nem selejtezzük ki, hanem újrahasznosításuk érdekében átalakítjuk, így újra felhasználjuk az alkatrészek gyártása során befektetett munka és energia jelentős részét. Információk az Interneten A weboldal részletesen bemutatja az összes változatot, és számos fényképpel segíti Önt az új autó megvételével kapcsolatos döntése meghozatalában. Konfigurációs programunk lehetővé teszi, hogy Ön kipróbálja a szériafelszereltség, motor, fényezés, autóbelső és a kiegészítő felszereltség különböző kombinációit, így meggyőződhet afelől, hogy az új autó teljesen megfelel-e az Ön igényeinek és elvárásainak. Ez az alkalmazás segít továbbá kiszámítani az autó vételárát és kiválasztani az Önnek megfelelő kereskedőt. Flotta Akár kicsi, akár nagy az autóparkja a ŠKODA Auto és hivatalos értékesítési hálózata az Ön rendelkezésére áll. Üzleti és finanszírozási igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk: többek között csúcsminőségű ügyfélszolgálatot, a vállalati ügyfelek különleges igényeinek megfelelő szolgáltatásportfóliót, valamint az autók, a tartozékok és karbantartási szolgáltatások magas színvonalát, melyek garantálják gépjárműparkjának alacsony működtetési és tulajdonosi költségeit.

52 A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt fektetve az újrahasznosítható anyagok alkalmazására. A ŠKODA autók korszerű technológiával felszerelt, modern üzemekben készülnek, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A járművek festett elemeinek korrózió elleni védelmére kizárólag az ólommentes kataforézis (KTL) eljárást és vízbázisú festékeket használunk. Vállalatunk stratégiai célkitűzése az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ennek köszönhetően motorjaink megfelelnek a hatályos emissziós előírásoknak, és kínálatunkban megtalálhatók a részecskeszűrővel ellátott dízelmotorok is. A ŠKODA AUTO termékeinek előállítása minden esetben a talaj és a víz védelmét célzó jogszabályok és előírások betartásával történik. Mindezek eredményeként a ŠKODA autók eleget tesznek a műszaki, biztonsági, minőségi és környezetvédelmi követelményeknek, és használóik mobilitásának és kényelmének biztosítása mellett hozzájárulnak a tiszta környezet megőrzéséhez is. A környezetvédelmi embléma jelképezi a ŠKODA Auto tudatos igyekezete és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése mellett, valamint tükrözi cégünknek az élet és a természet iránt megnyilvánuló pozitív szemléletét. facebook.com/skodamagyarorszag YETI2015 Az Ön ŠKODA márkakereskedője: A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés, felszereltség, anyagok, garancia és megjelenés tekintetében megfelelnek a nyomdába adás időpontjában rendelkezésre álló adatoknak. Mindazonáltal a gyártó a változtatás jogát fenntartja (beleértve a műszaki paramétereket és az egyes modellek felszereltségét). Az alap- és extra felszereltséggel, az aktuális árakkal, valamint az átadás feltételeivel kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel bizalommal az Ön hivatalos ŠKODA márkakereskedését! Ez a prospektus klórmentesen fehérített, 100%-osan újrahasznosítható cellulózpapírból készült. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nyomdatechnikai okok miatt a prospektusban szereplő színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól!

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT Vannak családok, melyek szívesen töltik az idejüket a lakásban az Öné azonban nem ilyen. Több bennük a kalandvágy, és oda mennek, ahol a természet a fontos. Egy-egy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Lépjen be a ŠKODA Yeti világába. Egy világba, mely ötvözi a városi életet a természettel. Egy világba, ahol a kalandok kezdődnek, mely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor Észrevette, hogy a parkolójegy pont olyan, mint a lakácskulcs? Az is mindig eltűnik. Az ember ott áll a parkoló kijáratánál, a jegy meg sehol. Hol lehet? A műszerfalon?

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Egy kis vállalkozásnak is lehetnek nagy ambíciói. A kétüléses ŠKODA Praktik kishaszongépjármű kényelemben és mozgékonyságban állja a versenyt a személyautókkal, mégis elég nagy

Részletesebben

Műszaki adatok - Yeti

Műszaki adatok - Yeti Műszaki adatok - Yeti Motor 1.2 TSI/110 LE 1.4 TSI/125 LE 1.4 TSI/150 LE 4x4 Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

ŠKODA RAPID SPACEBACK

ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK YEARS ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER SINCE 1895 A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Senki nem áll önmagában. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ A Škoda Octavia Tour II egy megbízható autó, melyre Ön minden élethelyzetben számíthat. Tökéletes választás az aktív életet élő és a gyermekes

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER YE A R S SINCE 1895 A csodálkozás örömteli érzés, melyet nem élhetünk át elégszer. Nem kell mást tennünk, mint nézőpontot váltani, és máris új színben tűnik fel

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo EZ CSAK EGY ŠKODA LEHET bárki megállapítja már az első szempillantásra. Karakteres, magabiztos formáival, krómkeretes, bordázott hűtőrácsával, nagyméretű ablakaival és precízen

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb ŠKODA Superb felülmúlhatatlan kényelem. Ma már nehéz elképzelni a világot utazás nélkül. Bár az autó sok időt takarít meg, így is sok-sok órát töltünk úton benne. Az autóban

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Rapid Spaceback A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Általában olyan terekben érezzük magunkat a legkényelmesebben, melyek kialakításában mi is részt vettünk. Ezek tükrözik

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból szemlélni a dolgokat,

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű Simply clever egyszerűen nagyszerű ŠkodaYeti A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzéseként minden igyekezetével a környezetvédelmi szempontoknak lehető legjobban megfelelő termékek megalkotására törekedett,

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia és Roomster A ŠKODA Fabia kilencféle modellváltozata igazán széles választékot kínál. Minden nap tele van lehetőségekkel. Ragadja meg mindegyiket a ŠKODA Fabia Combival. Semmi

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

A megújult ŠkodaFabia és Roomster

A megújult ŠkodaFabia és Roomster Egyszerűen nagyszerű A megújult ŠkodaFabia és Roomster A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan

Részletesebben

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI SIMPLY CLEVER A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

HA ÉLVEZETTEL OLVASOTT RÓLA, KÉPZELJE EL MILYEN LEHET VEZETNI JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

HA ÉLVEZETTEL OLVASOTT RÓLA, KÉPZELJE EL MILYEN LEHET VEZETNI JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE! A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

AZ ÚJ AZ ÚJ ŠKOD A superb ODA superb

AZ ÚJ AZ ÚJ ŠKOD A superb ODA superb SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA superb superb Bemutatkozás 3 Dizájn 5 Külső dizájn 9 Belső dizájn 17 Simply Clever 23 Technológia 33 Biztonság 39 Teljesítmény 45 Laurin & Klement 51 Személyre szabás 55 Műszaki

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA FABIA Dizájn... 6 Simply Clever megoldások... 22 Technológia... 28 Biztonság... 36 Teljesítmény... 42 Egyedi megjelenés... 46 Tartozékok... 60 Műszaki jellemzők... 66 ARTALOM

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo Actual 66/90 3 890 000 3 350 000 3 150 000 Bravo Active 66/90 4 090 000

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben