SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA"

Átírás

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

2 A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból szemlélni a dolgokat, hogy felfedezzük azokat a csodálatos pillanatokat, amelyek korábban rejtve maradtak előttünk. A ŠKODA Octaviát úgy terveztük, hogy mindennap újra és újra ámulatba ejtsen. Az előremutató műszaki megoldások és a kisebb-nagyobb figyelmes részletek Simply Clever kombinációjával egy olyan autó született, amely minden szempontból a jövőt képviseli. Tágas tereiben minden és mindenki kényelmesen elfér, dinamikus vonalai pedig egyszerre teszik elegánssá és modernné. Emellett az Octavia minden korábbinál környezetkímélőbb is, hiszen súlyát több mint 100 kilogrammal csökkentették. Számos láthatatlan műszaki megoldást és kisegítő rendszert tartalmaz, amelyek garantálják, hogy minden út biztonságos, sima és szórakoztató legyen. Utas és vezető számára nem marad más, mint az ámulat napról napra, utazásról utazásra.

3 Az Octavia dizájnja tiszta vonalakkal, markáns élekkel és határozott felületekkel vonja magára a figyelmet. A ŠKODA formanyelvét az egyszerűség, pontosság és kifinomultság jellemzi, amelyik harmonikus arányokat, kiemelkedő funkcionalitást és időtlen szépséget kölcsönöznek az autónak. Az orr-rész domináns eleme a krómozott hűtőrács, melynek formája a ŠKODA logóra irányítja a figyelmet. A hűtőrács az alul jelleg zetesen megtört vonalú első lámpacsoportban folytatódik. Az első rész egyedi elemeinek formája és elrendezése az autó karizmatikusan sportos jellegét hangsúlyozza. Újdonságnak számít a jellegzetes, egybefüggő fénycsíkot létrehozó LED-es nappali menetfény (Bi-Xenon fényszóróval kombinálva), valamint a kanyarkövető funkcióval ellátott fekete ködfényszórók. A dupla C betűt formázó hátsó lámpa összetéveszthetetlenül azonosítja a márkát. Opcionálisan az erősebb fényt adó, energiatakarékos LED fényforrás is választható. A karosszéria hátsó részét a tiszta vonalak jellemzik. A markáns lökhárító biztonságot sugall, míg a nagyméretű csomagtérajtó a használhatóságot és a csomagtérhez való könnyű hozzáférést hangsúlyozza. A hátsó részen számos, a ŠKODA gépjárművekre jellemző karosszériaelem látható, így például a ŠKODA logó és márkanév, valamint a rendszámtábla számára kialakított, döntött felület. Az Octavia harmonikus megjelenése, amely a dinamizmus, az elegancia és a praktikum tökéletes kombinációjából ered, oldalnézetben érvényesül a legjobban. Az eleganciát tovább fokozhatják az oldalsó ablakokat keretező krómozott díszlécek és az autó hátulján erősebben színezett SunSet ablakok. Az Octavia Combihoz tervezett tetőlécek exkluzív ezüst vagy elegáns fekete színben választhatók. Kiemelkedően kellemes élményt nyújt az Octavia Combihoz rendelhető két részes, elektronikusan állítható panorámatető, mely a vezető és az utasok számára egyaránt élvezetesebbé teszi az utazást. Az elektronikusan mozgatható hálós rolóval az egész panorámatető befedhető.

4 A számos Simply Clever részlet és megoldás praktikusabbá teszi az autó használatát: sokoldalúbb szállítóeszközzé alakítja, megkönnyíti a rendben tartását, és kellemesebbé teszi az utazást minden bent ülő számára. A parkolójegy-tartó csipesszel egyszerűen, jól láthatóan rögzíthető a parkolójegy a szélvédő belső oldalán. A középkonzolba épített multimédia-tartó praktikus tartozék, amely az ipod, a mobiltelefon és egyéb multimédiás eszköz biztonságos utazás közbeni tárolásának kérdését is megoldja. Az első ajtók belső oldalán kialakított tárolóban elfér egy 1,5 literes palack. Ugyanitt egy kivehető szemetes is elhelyezhető, amely segít a belső tér tisztaságának megőrzésében. A tanksapka fedelébe rejtett jégkaparó mindig kéznél van, és nedvesen is problémamentesen visszahelyezhető. További Simply Clever megoldás a dízelmotoros autókban megtalálható technika, mely segít megelőzni a nem megfelelő üzemanyag betöltését. Egy Simply Clever megoldás a járművezető ülése alatt. A külön ezt a célt szolgáló tárolórekeszben a fényvisszaverő mellény mindig kéznél van, ha szükséges.

5 A csomagtérben két tépőzárral rögzíthető, műanyag rögzítőelem védi a szállított tárgyakat és csomagokat az elmozdulástól. A rögzítőelemek használaton kívül a hátsó kerékív mögötti rekeszben tárolhatók. Szintén hasznos kiegészítő a kihajtható, dupla akasztó, amelyre felakasztva egyszerűen szállíthatók a bevásárlótáskák. A kalaptartó felhajtható, megkönnyítve a nagyobb tárgyak, pl. gyermekkerékpár berakodását, majd a kirakodást követően egyszerűen visszahajtható az eredeti pozíciójába. A csomagtérben található, hátsó ülések lehajtására szolgáló gomb még kényelmesebbé teszi a rakodást. Az Octavia Combi elektronikus vezérlésű ötödik ajtaja automatikusan nyílik és záródik, ami különösen télen és esőben kényelmes. Az ajtó négy gombbal működtethető: a távirányító gombjával, a középkonzolon lévő gombbal, az ötödik ajtó belső burkolatába épített gombbal, valamint a külső Softtouch gombbal. Az ajtó felső állása tetszőlegesen állítható. A csomagtér jobb kihasználtságát segíti a két függőleges és egy vízszintes rögzítőháló. Mindkét függőleges háló két részből áll, és a köztük lévő zsebben számos apróbb tárgy elfér. Emellett opcionálisan a kalaptartó alá is rendelhető egy háló. Kinek nem kellett még piszkos tárgyakat szállítania? Ilyen helyzetekben segít a kétoldalú csomagtér borítás: az elegáns, kárpitozott oldalával felfelé bármilyen csomag szállítására alkalmas, amely nem szennyezi be az autót, de szükség esetén egyszerűen megfordítható, hogy a mosható gumival borított oldala legyen felfelé. Az első utasülés vízszintes pozícióba hajtásával az autó még sokoldalúbban kihasználhatóvá válik, például lehetővé teszi a hosszabb tárgyak szállítását is. Az Octavia Combihoz elérhető, csomagtérpadlóba rejtett rakodórekesz a csomagtér padlószintjét a rakodóperemmel egy szintre emeli, és ezzel megkönnyíti a tárgyak ki- és berakodását. Ezt az opciót választva egy külön rakodótér is kialakítható, amely ideális a használaton kívüli csomagtérfedő vagy tetősín, illetve olyan tárgyak tárolására, melyeket nem kívánunk szem előtt hagyni. Az Octavia Combi csomagtérfedő rolója alatt kialakított praktikus zseb biztonságos tárolóhelyet kínál azoknak a tárgyaknak a számára, melyeket a csomagtérben szállított többi tárgytól külön szeretnénk tárolni.

6 Bőséges hely mindennek és mindenkinek

7 Függőlegesen és vízszintesen egyaránt kellemesen tágas tér áll a járművezető és az első utas rendelkezésére. Az első üléseket állítható könyöktámasz teszi még kényelmesebbé. A tágasság és szabadság érzését tovább fokozza a csökkentett hőáteresztő, színezett üvegből készült panorámatető. A panorámatető felbillenthető vagy hátratolható, így az első ülések fölötti tér egybenyitható a külső térrel. Az Octavia teljes kihasználtság mellett is szokatlanul tágas belső teret kínál. A hátsó ülésen hárman is kényelmesen elférnek. A két szélső hátsó ülésnél alaptartozék az Isofix és Top Tether gyermekülés-rögzítő rendszer. A csomagtér méretei magukért beszélnek: az Octavia Combi 610 literes csomagtere a hátsó ülések ledöntésével 1740 literesre növelhető.

8 Az első ülések hátán található zsebekben sok minden elfér, a könyvtől a játékokig. A hátsó ajtókban kialakított tárolórekesz pedig további apróságok számára hasznos, így például a gyermekeknek szánt 0,5 literes üdítők elhelyezésére is. A síléc és a snowboard szállítására szolgáló, kivehető sízsák egyszerűen áttolható a csomagtér és az utastér közötti résen. A vezető és az első utas számára praktikus dupla italtartó került kialakításra a középkonzolban, amely további tárolási lehetőségeket is nyújt. A hátsó szélvédő előtt manuálisan lehúzható roló védi a hátul ülőket az erős napsütéstől. Praktikus a belső visszapillantó tükör felett kialakított napszemüvegtartó rekesz. A hátul utazók kényelmét növeli a lehajtható könyöktámasz, amelyben két üdítős palack is elhelyezhető. A kellemes belső klímáról az elektronikus vezérlésű, kétzónás Climatronic légkondicionáló rendszer gondoskodik, melynek újdonsága a szélvédő párásodását csökkentő légnedvesség-érzékelő. Az első utasülés alján kialakított, lehajtható tárolórekesz ideális olyan apróbb tárgyak számára, amelyek praktikusak, de nem feltétlenül kell szem előtt lenniük. Az autóban számos tárolóhely került kialakításra, így mindennek megvan a maga helye. A műszerfal alsó részébe épített, légkondicionált, zárt kesztyűtartóban frissen tartható például az útra szánt étel. Kényelmesebbé teszi a ki- és beszállást az ajtó nyitásakor bekapcsolódó lábtérvilágítás. 230V-os aljzatba számos eszköz laptop, DVD-lejátszó, mobiltelefon-töltő stb. csatlakoztatható. Ide kerülhetnek a fűthető hátsó ülések szabályozó gombjai is.

9 A környezet védelme érdekében az Octavia kiemelkedő üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási paraméterekkel rendelkezik. A takarékos működéshez hozzájárult a súlycsökkentés is, amelyet a megfelelő anyagok kiválasztásának és a korszerű gyártási technológiának köszönhetően a nagyobb méret és az újabb műszaki berendezések ellenére sikerült elérni. A legtöbb változat már Green tec modellként kapható, így már alapfelszereltségként tartalmazza a Start-Stop rendszert és a fékenergia-visszanyerési funkciót. Az automata DSG váltó kiváló gyorsulást biztosít, és az optimális működési tartományban tartja a motort. A megfelelő vezetési technika mellett igen kedvező üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek érhetők el. A modellváltozattól függően a jármű hét- vagy hatsebességes váltóval rendelhető. A benzinmotorok választékát a négyhengeres 1.2 TSI/86 LE, az 1.2 TSI/ 105 LE, az 1.4 TSI/ 140 LE, valamint a nagy teljesítményű 1.8 TSI/ 180 LE változat alkotja. Az 1.2 és az 1.4 motorok teljesen újak, az 1.8 motor pedig egy átdolgozott változat, amely a TSI technológia harmadik generációját képviseli. Mindegyik motorra jellemző a kisebb súly és az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, valamint széndioxid-kibocsátás. A dízelmotorok választéka: négyhengeres 1.6 CR TDI/ 90 LE vagy 1.6 CR TDI/105 LE, és a csúcsmodell: 2.0 CR TDI/ 150 LE. A kínálatban szereplő mindegyik dízelmotor új fejlesztésű; jellemzőik a nagyobb teljesítmény, az egyenletesebb működés, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, valamint az akár 45%-kal alacsonyabb károsanyag-kibocsátás.

10 Az Octavia vezetői segédrendszerei és fejlett műszaki megol dá sai újszerű lehetőségeket kínálnak, például segítenek elkerülni a veszélyes helyzeteket, illetve enyhíteni azok esetleges következményeit. Egyes vezetői segédrendszerek a belső visszapillantó tükör alatti, szélvédőn elhelyezkedő többfunkciós kamerát használják; ilyen például a sávtartásra figyelő, úgynevezett Lane Assistant, valamint a távolsági fényszórók működését szabályozó Light Assistant. A többfunkciós kamerát használó segédrendszerek működése nyomon követhető a műszerfalon, a járművezető látóterében elhelyezett kijelzőn. Ezzel kapcsolatos újdonság a színes kijelzős Maxi DOT rendszer. A vonzó megjelenés és a korszerű technológiák egyedi kombinációját jeleníti meg a krómozott elemekkel díszített, multifunkciós, bőrbevonatú kormánykerék, amellyel élvezet a jármű irányítása. A legigényesebb változatban a háromküllős kormánykeréken megtalálhatók a rádió, a telefon és a DSG automata váltó kezelőszervei is. Az új, tíz hangszórót (köztük egy központi hangszórót és egy, a csomagtérben elhelyezett mélynyomót) tartalmazó Canton hangrendszer, hangzását az Octavia belső terére optimalizálták, abszolút egyedülálló hangminőséget nyújt zenehallgatás vagy akár egy telefonbeszélgetés során egyaránt. A parkolás segítő rendszerek célja a tájékozódás megkönnyítése a parkolási manőver során. Az ötödik ajtó kilincsébe épített tolatókamera figyeli az autó mögötti teret, és az autó szélességének megfelelően jelzi a haladás vonalát. A tolatókamera minden esetben parkoló radarral és navigációs rendszerrel rendelhető együtt, melynek kijelzőjén nyomon követhető a parkolás folyamata. A KESSY vagyis a kulcs nélküli ajtónyitó és indítórendszerrel rendelkező autókban a kormányoszlopon helyezkedik el az indítógomb. A gomb segítségével kulcs nélkül is elindítható az autó, vagy leállítható a motor. A vezető jobb kezével könnyen elérhető gombsor a felszereltségi szinttől, illetve a motor típusától függően a központi zár, a Start- Stop rendszer, az abroncsnyomást figyelő rendszer, az ASR, a vezető profil kiválasztás, az első parkolóradarok, valamint a Park Assist kapcsológombjait tartalmazza. A biztonságos vezetést segíti főként hosszú, éjszakai vezetés során a fáradtságérzékelő rendszer, mely 65 km/h sebesség felett kapcsol be, és a szervokormány működését figyeli. Amennyiben olyan jellemzőket észlel, amelyek a vezető fáradtságára utalhatnak (például erősebb korrekciós kormánymozdulatok), pihenőt javasol a vezetőnek. A parkolóradar hangjelzése figyelembe veszi a jármű feltételezett haladási irányát az akadályok jelzésénél, azaz például hátramenetbe kapcsolva nem figyelmeztet szükségtelenül az autó elejénél lévő akadályokra. A Park Assist segédrendszerrel még ennél is egyszerűbb a parkolás. A rendszer képes kiválasztani a megfelelő parkolóhelyet, illetve párhuzamosan vagy derékszögben beállni a parkoló autók sorába. A párhuzamos parkoláshoz csak 60 cm-rel több helyre van szüksége, mint magának az autónak a hossza. (A képen a Park Assist funkció látható az Amundsen+ navigációs rendszer kijelzőjén). A Blues, Swing és Bolero (a képen) rádiók számos különböző funkcióval ellátott, valódi információs és szórakoztató készülékek. A rádió képezi az autóba épített multimédiás információs rendszer alapját, azaz rajta keresztül vezérelhetők az autó különböző beállításai. A Bolero rádió mostantól még kényelmesebben kezelhető, mert az egyujjas érintések mellett számos funkció esetében a többujjas érintéseket is támogatja. A Columbus navigációs rendszer eddig is elismerést érdemelt az útvonalszámítás gyorsaságáért és az útvonal precíz kijelzéséért, de mostantól a legigényesebb multimédia információs rendszer szerepét is betölti. Beállíthatók rajta keresztül az autó működési paraméterei, és nem feledkezhetünk meg a rendkívül kényelmesen használható, 8 átmérőjű érintőképernyős felületről sem, amely érzékeli a képernyőhöz közelítő kezet, és automatikusan bekapcsol. A sebességváltó előtt kialakított MobilBox tárolórekesz felerősítve adja át a tetőantenna jelét a mobiltelefonnak. Emellett gondoskodik a telefon biztonságos tárolásáról is vezetés közben. * várhatóan 2014 novemberétől rendelhető

11 A külső visszapillantó tükör az autó bezárásakor automatikusan behajtódik, védve ezzel a tükröt a sérülésektől. Elöl és hátul is oldallégzsák véd a mellkasés medencetáji sérülésektől egy esetleges oldalirányú ütközés esetén. A hátsó Aero ablaktörlő egyenletesen tisztítja meg a felületet. Elöl is Aero ablaktörlő található. A biztonsági berendezések széles köre köztük kilenc légzsák biztosítja, hogy az utasok extrém helyzetekben is számíthassanak az autó nyújtotta védelemre. Az alapfelszereltség részét képező elektronikus menetstabilizátort új funkciók egészítik ki, mint például a többszörös ütközést megelőző fékrendszer, mely bármely első légzsák aktiválódásakor lehetőség szerint megakadályozza az autó irányítás nélküli mozgását. Jelentősen javítják a biztonságot azok a fejlett technológiákon alapuló balesetvédelmi segédrendszerek, amelyek most először jelennek meg a ŠKODA modellekben. A már említetteken felül ide a Proaktív utasvédelmi rendszer, amely vészhelyzetben szorosabbra húzza a vezető és az első utas biztonsági övét, felhúzza a motoros első ablakokat, és adott esetben bezárja a napfénytetőt is. A biztonsági berendezéseket vagyonvédelmi megoldások egészítik ki, például az eszközvédelmi rendszer, amely megakadályozza más autók berendezéseinek, például vezérlőrendszereinek, rádióinak vagy navigációs rendszereinek használatát. Az autó felszerelhető ultrahangos belső tér érzékelős riasztóval, tartalék áramforrással ellátott kürttel, valamint emelésérzékelővel is. A beltéri riasztók kikapcsolásának lehetőségét (lásd a gombot a képen) különösen a kutyatulajdonosok értékelhetik. Az első ajtók borításába épített biztonsági lámpa figyelmezteti az elhaladó járműveket az álló autó nyitott ajtajára. A kormányoszlop alatti térdlégzsák a járművezető lábait védi ütközés esetén.

12 A ŠKODA Octavia GreenLine meghajtását biztosító 110 LE teljesítményű, 1.6 CR TDI dízelmotor önmagában is garancia a gazdaságos, mégis dinamikus működésre. A Start-Stop rendszernek, a fékenergia-visszanyerő funkciónak, az alacsony gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncsoknak, valamint a légellenállást csökkentő módosításoknak, és a sportfutóműnek köszönhetően az autó kombinált átlagfogyasztása 3,2 l/100 km, szén-dioxid-kibocsátása pedig csupán 85 g/km. A GreenLine változat megkülönböztető jegye az első hűtőrácson elhelyezett egyedi embléma. Egy különlegesen környezetbarát autó: a ŠKODA Octavia GreenLine. Az ötödik ajtón található légterelő döntő szerepet játszik a lépcsőshátú változat légellenállási mutatójának csökkentésében. A GreenLine embléma az autó hátulján is megtalálható. A Start-Stop rendszer szükség esetén - például a piros lámpánál várakozva, vagy egy hosszú sorban lassan gurulva - automatikusan leállítja a motort, amivel üzemanyagot takarít meg. A funkció a sebességváltó kar előtt található gombbal kikapcsolható. A GreenLine változatban fékenergiavisszanyerő funkció is megtalálható. Az alapfelszereltség része a 15"-os acélkerék Sidus dísztárcsával és alacsony gördülési ellenállással rendelkező gumiabronccsal. A GreenLine változat ellátható 16"-os Lepus könnyűfém keréktárcsával (lásd a képen) vagy 16"-os Velorum könnyűfém keréktárcsával. Mindkét típushoz alacsony gördülési ellenállással rendelkező abroncs tartozik.

13 Élvezze maradéktalanul az autózást és csökkentse akár a felére az üzemanyagköltségeit! Megérkezett a ŠKODA Octavia G-TEC. A ŠKODA Octavia G-TEC üzemanyaga sűrített földgáz (CNG), amely sokkal kedvezőbb a környezet számára, mint a hagyományos üzemanyagok. A több mint 90%-ban tiszta metángázból álló CNG könnyebb a levegőnél és gyorsan szétterjed. Ráadásul növekvő népszerűségének köszönhetően egyre több töltőállomáson elérhető. Az 1.4 TSI/110 LE G-TEC motor azzal mutatja ki a környezet iránti szeretetét, hogy szén-dioxid-kibocsátása csupán 97 g/km, nitrogénoxid-kibocsátása is alacsony, szilárd részecskékkel pedig egyáltalán nem terheli a levegőt. A két darab, biztonságos műszaki kialakítású CNG-tartályban 97 liter üzemanyag tárolható. A rugalmas használat érdekében a járműbe egy 50 literes benzintartály is került. Ez azt jelenti, hogy akár 1330 kilométer is megtehető az autóval tankolás nélkül. A kétféle üzemanyag közötti átváltást automatikus rendszer biztosítja. A CNG használatát a műszerfalon lévő zöld lámpa jelzi. A fedélzeti számítógép vagy a Maxi DOT kijelző (lásd a fotón) jelzi a vezetőnek az aktuális és az átlagfogyasztást, az üzemanyagszintet és a külső hőmérsékletre vonatkozó információkat. A Start-Stop rendszer szükség esetén - például a piros lámpánál várakozva, vagy egy hosszú sorban lassan gurulva - automatikusan leállítja a motort. A kuplungpedál lenyomásakor a motor automatikusan bekapcsol. A fékenergia-visszanyerő funkció, mely az autó mozgási energiáját használja fel az akkumulátor töltésére, tovább csökkenti a motor terhelését és még takarékosabbá teszi az üzemanyag-felhasználást.

14 Felejthetetlen kirándulások, új élmények az utakon: ŠKODA Octavia Combi 4x4. A vezetés élménye akkor teljesedik ki igazán, ha magabiztosan ülhetünk a kormánynál tudván, hogy autónkra a legszélsőségesebb körülmények között is számíthatunk. Ezt kínálja a ŠKODA Octavia összkerék-meghajtásos változata, a csúszós vagy burkolatlan utaktól a hegyi szerpentinekig. Az összkerék-meghajtás kiváló választás az aszfaltrengetegből kiszabadulni vágyó, kalandos kedvű autósok számára, de azok is nagyra értékelik az erejét, akik gyakran vontatnak utánfutót. Az összkerék-meghajtás az Octavia kombi változatához érhető el. A vevő háromféle Green tec motor közül választhat: 1.8 TSI/180 LE, 1.6 CR TDI/105 LE vagy 2.0 CR TDI/150 LE. Az összkerék-meghajtás és az LE motorhoz választható hatfokozatú automata DSG sebességváltó egyaránt a legkorszerűbb technológiát képviseli, és együtt lélegzetelállító vezetési élményt garantál. Az összkerék-meghajtást a tengelyek közötti Haldex tengelykapcsoló biztosítja. A hátsó tengelyre való kapcsolódás automatikusan történik, így normál körülmények között az autó az elsőkerék-meghajtás előnyeit, extrém útviszonyok mellett pedig az összkerékmeghajtás nyújtotta kiváló tapadást használhatja ki.

15 A ŠKODA Octavia Combi Scout büszkén vállalja terepautós jegyeit. Vonzereje azonban nem áll meg a masszív külsőnél: modell csak összkerék-meghajtással rendelhető, így bármikor bátran magunk mögött hagyhatjuk az aszfaltozott utakat. A modellhez három erős Green tec csomaggal felszerelet motor közül választhatunk: 1.8 TSI/180 LE vagy 2.0 CR TDI/150 LE vagy 184 LE. Strapabíró kombi a kalandvágyó családok számára: ŠKODA Octavia Scout. Az első lökhárítón látható, ezüstszínű védőburkolattal ellátott, masszív légterelő vad külsőt kölcsönöz a Scoutnak, és egyben az aerodinamikai jellemzőit is javítja. Az első lökhárítóba építve találjuk a Scout számára tervezett egyedi ködlámpákat. Az alapfelszereltség 17 -os Polar könnyűfém keréktárcsát tartalmaz. Az ezüstszínű védőborítással ellátott hátsó lökhárító kiemeli a jármű masszív megjelenését, csakúgy, mint a kerékívek és az ajtóküszöbök műanyag védőburkolata. A Scout felirattal díszített küszöbvédő lécek egyedi dizájnelemek, melyek nem csak esztétikusak, hanem gyakorlati funkcióval is rendelkeznek. Az autó megjelenése tovább fokozható az antracit (lásd a képen) vagy ezüst színű, 17"-os Nivalis könnyűfém keréktárcsával. A ŠKODA Octavia Combi Scout modellek részletes műszaki adatai megtalálhatók a Scout katalógusban.

16 Dinamikus vezetési élmény, valamint elegendő hely egy család számára. ŠKODA Octavia RS.

17 Az RS hátsó részének sportos megjelenését a krómozott kipufogócső határozza meg. Az Octavia Combi RS elektromosan mozgatható csomagtérajtóval is rendelhető. A háromküllős, multifunkciós, perforált bőrrel bevont kormánykereket eredeti RS logó díszíti. A különleges dizájnhoz fejlett technológia társul, mint például a kormánykerék pozíciójától függő elektro-mechanikus szervomechanizmus, mely lehetővé teszi mind a sportos vezetést, mind az autó kényelmes irányítását városi forgalomban vagy parkoláskor. Az XDS differenciálmű, amely minden RS modellben megtalálható, jobb gyorsítást tesz lehetővé a kanyarokban. Az RS egyedi műszerfalán a fehér jelzések jól leolvashatóak. A műszerfal kiegészíthető a jól használható színes Maxi DOT kijelzővel. Az Octavia RS könnyen felismerhető az első hűtőrácson elhelyezett RS logóról és a sportos megjelenéséről, melynek alapja a fekete Bi-Xenon fényszóró és LED nappali menetfény, valamint az első lökhárító függőleges osztásokkal három részre tagolt méhsejt mintázatú légbeömlője. A sportos megjelenés fokozható a Fekete dizájn csomag opcióval, mely a külső tükrök burkolatát, az első hűtőrács keretét és a kombi változatnál a tetőlécet is tartalmazza. Az ajtóküszöb RS feliratú díszléce praktikus részlet, amely egyben a modell egyediségét is kiemeli. A modell vonzó megjelenése tovább fokozható a 18"-os, antracit színű Gemini könnyűfém keréktárcsával. Textil / bőr / műbőr belső kárpit piros varrással, elöl sportülésekkel és integrált fejtámlával. Bőr borítással rendelkezik például a kézifékkar és a sebességváltó gomb RS logóval ellátott bevonata, amely kellemes fogást biztosít a kezelőszerveken. Újabb stílusos részlet: nemesacél pedállapok. A ŠKODA Octavia RS modellek részletes műszaki adatai megtalálhatók az RS katalógusban.

18 Csak stílusosan: ŠKODA Octavia Laurin & Klement. A legmagasabb felszereltségi szintet képviselő ŠKODA Octavia Laurin & Klement modell alapfelszereltségében is már számos extra található. Az egyedi tervezésű elemek, a prémium kategóriás anyagok és a fejlett technológia együttese garantálja a kivételes kényemet és az exkluzivitás érzését. Ez a változat csak nagyteljesítményű motorral rendelhető: 1.8 TSI/180 LE vagy 2.0 CR TDI/150 LE. A LED nappali menetfény és a Bi-Xenon fényszórók nagy fényerőt és hosszú élettartamot biztosítanak. A kanyarkövető ködfényszóró jelentősen megkönnyíti a kanyarodást. Az elegáns, barna színű, bőr belső kárpitot fa (lásd a képen) vagy fekete zongoralakk dekorbetétek egészítik ki. A kormánykerék, a sebességváltó kar gombja és szoknyája, valamint a kézifékkar szintén barna bőrbevonatot kapott. Az autó megjelenését tovább fokozza a 18 -os Turbine könnyűfém keréktárcsa. Az első sárvédőn elhelyezett, dekoratív Laurin & Klement felirat a dizájn fontos eleme. Sötétben megvilágított belső kilincsek könnyítik meg az autóból való kiszállást. A multifunkciós, bőrbevonatú kormánykerékről vezérelhető a rádió és a telefon.

19 Az Active felszereltségi szinthez fekete/fekete szövet üléskárpit és fekete/fekete színkombinációjú műszerfal és ajtóborítás tartozik. Az Active változat alapfelszereltségéhez tartozik az ESC, az elektromos ablakemelők elöl, a központi zár, az elektromosan állítható és fűthető külső tükrök, a Climatic klímaberendezés, valamint a Blues rádió és az MDI adapter. Octavia Combi esetén az alapfelszereltség részét képezi a fekete tetőléc is. Az Ambition felszereltségi szint kétféle színváltozatban készül: az ülések fekete/fekete szövetkárpitozását fekete/fekete vagy fekete/szürke színkombinációjú műszerfal és ajtóborítás egészítheti ki. Az Ambition változatnál az alapfelszereltség része az Active szinten felül a központi zár rádiótávirányítással, az elektromos ablakemelők hátul is, a ködfényszóró, a multifunkciós kijelző, a könyöktámasz, illetve a Swing rádió.

20 Az Elegance felszereltségi szint kétféle belső színváltozatban rendelhető: az elsőnél az ülések fekete/fekete szövetkárpitozását szintén fekete/ fekete műszerfal és ajtóborítás egészíti ki, míg a második bézs/bézs kárpitozást, fekete/bézs színű műszerfalat és ajtóborítást tartalmaz. Az Elegance változat esetébe az alapfelszereltség része az Ambition szinten felül a könnyűfém keréktárcsák, a bőr kormánykerék, a Climatronic klímaberendezés, a MAXI DOT multifunkciós kijelző, a 8 hangszóró és a tempomat. A sportüléseket tartalmazó, exkluzív Dynamic belső tér az Elegance és az Ambition felszereltségi szintekhez rendelhető extra opció. Az üléskárpit színe ezüst/fekete vagy vörös/fekete színben választható, a műszerfal és az ajtók borítása fekete/fekete kombinációjú. A Dynamic belső tér sportüléseket és háromküllős bőr kormánykereket tartalmaz.

21 Active belső tér fekete szövetkárpit Ambition belső tér fekete szövetkárpit Ambition belső tér szürke szövetkárpit Elegance belső tér fekete szövetkárpit Elegance belső tér bézs szövetkárpit Kristályfehér Latinvörös Pacific kék Ambition belső tér* szürke szövetkárpit/bőr/műbőr Ambition, Elegance belső tér* fekete szövetkárpit/bőr/műbőr Elegance belső tér* fekete bőr/műbőr Elegance belső tér* bézs bőr/műbőr Elegance belső tér* fekete Alcantara/bőr/műbőr Lézerfehér Sötétszürke metál Versenykék metál Elegance belső tér* bézs Alcantara/bőr/műbőr Elegance belső tér* bézs szövetkárpit/bőr/műbőr Dynamic belső tér* piros szövetkárpit Dynamic belső tér* szürke szövetkárpit Laurin&Klement belső barna Alcantara/bőr/műbőr Holdfehér metál Rio vörös metál Cappuccino bézs metál fényezés színkód belső tér *extra felszereltség fekete szürke bézs Kristályfehér 9P9P Latinvörösi 8T8T Pacific kék Z5Z5 Lézerfehér J3J3 Sötétszürke metál F6F6 Ezüstszürke metál Denimkék metál Topáz barna metál Versenykék metál 8X8X Holdfehér metál 2Y2Y Rio vörös metál 6X6X Cappuccino bézs metál 4K4K Ezüstszürke metál 8E8E Denimkék metál G0G0 Topáz barna metál 4L4L Feketemágia gyöngyház 1Z1Z Fényezés és belső tér kombinációja nagyon jó jó Feketemágia gyöngyház

22 7.5J x 18" Golus könnyűfém keréktárcsa, 225/40 R18 méretű gumiabroncs 5J x 18" Alaris könnyűfém keréktárcsa, 225/40 R18 méretű gumiabroncs 7.0J x 17" Teron könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R17 méretű gumiabroncs 7.0J x 17" Denom könnyűfém keréktárcsa, 225/45 R17 méretű gumiabroncs 6.5J x 16" Ilias könnyűfém keréktárcsa, 205/55 R16 méretű gumiabroncs 6.5J x 16" Minoris könnyűfém keréktárcsa, 205/55 R16 méretű gumiabroncs 6.5J x 16" Velorum könnyűfém keréktárcsa, 205/55 R16 méretű gumiabroncs 6.5J x 16" Lepus könnyűfém keréktárcsa* 205/55 R16 t méretű gumiabroncs 6.5J x 16" acél keréktárcsa, 205/55 R16 méretű gumiabroncs, Tecton dísztárcsa 6.0J x 15" acél keréktárcsa, 195/65 R15 gumiabroncs, Sidus dísztárcsa *A GreenLine modellváltozathoz rendelhető.

23 A 15 literes, elektromos hűtőládában frissen tarthatóak az ételek és italok. A ládában a külső hőmérsékletnél 20 C fokkal alacsonyabb hőmérséklet tartható fenn. Melegítő üzemmódban a láda maximális hőmérséklete 65 C. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó két kerékpár biztonságos szállítására alkalmas. A ŠKODA Eredeti Tartozékok kínálatában megtalálható, exkluzív Sport csomag sportosan vonzó megjelenést kölcsönöz az autónak. A csomag egy fekete színű, texturált dekorfólia-csomagot, az ötödik ajtóra szerelhető légterelőt, valamint matt fekete külső visszapillantó tükröket tartalmaz. Jól kombinálható a matt fekete, 18 -os Turini könnyűfém keréktárcsával és az első légterelőre való, fényes fekete díszléccel. Az ISOFIX DUO Top Tether gyermekülésben a gyermekek rendkívüli biztonságban és kényelemben utazhatnak, mert a szabványos Isofix rögzítők mellett az ülést a hátulján a Top Tether rendszer is rögzíti. A 9-18 kg-os kisgyermekek számára alkalmas ülés háromféle pozícióba állítható (ülő, pihenő, fekvő). A csomagtér formájához illeszkedő műanyag tálca különösen praktikus olyan tárgyak szállításakor, amelyek beszennyezhetik a kárpitot. Az alap tetősínre biztonságosan rögzíthetők a ŠKODA Eredeti Tartozékok választékában található további sínek és tartók, például kerékpártartó, külső csomagszállító doboz, sí- és snowboard stb.

24 Műszaki adatok Octavia Motor 1.2 TSI/86 LE 1.2 TSI/105 LE Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.4 TSI/110 LE G-TEC Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.4 TSI/140 LE Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Hengerűrtartalom (cm 3 ) 4/1197 4/1197 4/1395 4/1395 Max. motorteljesítmény/ford. (kw/perc -1 ) 63/ / / / Max. forgatónyomaték/ford. (Nm/perc -1 ) 160/ / / / Légszennyezésre vonatkozó előírás EU5 EU5 EU6 EU5 Üzemanyag min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* min. 95. o.sz. ólmozatlan benzin/cng min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* 1.8 TSI/180 LE Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.6 CR TDI/90 LE 1.6 CR TDI/105 LE Green tec Turbófeltöltéses dízelmotor nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyagbefecskendezés Turbófeltöltéses dízelmotor nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyagbefecskendezés 1.6 CR TDI/110 LE GreenLine Turbófeltöltéses dízelmotor nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyagbefecskendezés 2.0 CR TDI/150 LE Green tec Turbófeltöltéses dízelmotor nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyagbefecskendezés 4/1798 4/1598 4/1598 4/1598 4/ / / / / / / / / / / EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* dízel dízel dízel dízel Menetteljesítmény Végsebesség (km/h) (214) Gyorsulás km/h-ra (s) 12,0 10,3 10,9 8,4 (8,5) Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) városi (l/100 km) 6,5 5,9 (5,8) 7,0/CNG: 6,9 m 3 /100 km 6,5 (6,1) országúti (l/100 km) 4,4 4,4 (4,5) 4,5/CNG: 4,5 m 3 /100 km 4,6 (4,4) vegyes (l/100 km) 5,2 4,9 (5,0) 5,4/CNG: 5,4 m 3 /100 km 5,3 (5,0) CO 2 -kibocsátás (g/km) (115) 127/CNG: (116) Fordulókör-átmérő (m) 10,4 10,4 11,04 10,4 (10,4) 233 (231) (215) 7,3 (7,4) 12,2 10,8 (10,9) 10,6 8,5 (8,6) 7,8 (7,1) 5,2 4,6 (4,6) 3,8 5,0 (5,4) 5,1 (4,8) 3,5 3,3 (3,5) 3,0 3,6 (4,1) 6,1 (5,7) 4,1 3,8 (3,9) 3,2 4,1 (4,5) 141 (131) (102) (119) 10,4 10,4 11,05 11,05 11,05 Sebességváltó mű Típus Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Tengelykapcsoló egytárcsás, száraz tengelykapcsoló egytárcsás, száraz tengelykapcsoló egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás, elektrohidraulikus működtetésű tengelykapcsoló) Sebességváltó Kézi vezérlésű, ötfokozatú Kézi vezérlésű, hatfokozatú (hétsebességes, automata DSG) Kézi vezérlésű, ötfokozatú egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás, elektrohidraulikus működte tésű tengelykapcsoló) Kézi vezérlésű, hatfokozatú (hétsebességes, automata DSG) Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás, elektrohidraulikus működte tésű tengelykapcsoló Kézi vezérlésű, hatfokozatú (hétsebességes, automata DSG) egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Kézi vezérlésű, ötfokozatú egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás, elektrohidraulikus működte tésű tengelykapcsoló Kézi vezérlésű, ötfokozatú (hétsebességes, automata DSG) egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Kézi vezérlésű, hatfokozatú egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás, elektrohidraulikus működte tésű tengelykapcsoló Kézi vezérlésű, hatfokozatú (hatsebességes, automata DSG) Súly Saját tömeg standard változat (1255) (1270) 75 kg súlyú járművezetővel (kg) Hasznos terhelés (625) (vezetővel és extra felszereltséggel (kg) Össztömeg (kg) (1805) (1820) Megengedett vontatóterhelés fék nélkül (max. kg) (620) (630) Megengedett vontatóterhelés fékkel 12% (max. kg) (1500) 1320 (1335) (1320) (1350) (1845) (1870) (1900) 650 (660) (670) Karosszéria ötüléses, ötajtós, kétterű Külső méretek Légellenállási együttható C w a motor típusától függően Hossz (mm) Szélesség (mm) 1814 Futómű Magasság (mm) 1461 Első tengely McPherson felfüggesztés alacsony háromszög-csatlakozókkal és torziós stabilizátorral Tengelytáv (mm) 2686; 2680 Hátsó tengely Összetett felfüggesztés/1.8 TSI: Lengőkaros felfüggesztés egy hosszanti és három átlós lengőkarral, valamint torziós stabilizátorral Nyomtáv első/hátsó (mm) 1549; 1543/1520; 1514; 1512 Fékrendszer Kétkörös, hidraulikus fékrendszer, diagonális felosztással, Dual Rate vákuumos rásegítéssel Hasmagasság (mm) 140 első fékek Belső hűtéses tárcsafékek egydugattyús úszómércével hátsó fékek Tárcsafékek Belső méretek Kormánymű Közvetlen fogasléces kormánymű elektromechanikus szervokormánnyal Könyökszélesség elöl/hátul (mm) 1454/1449 Keréktárcsák 6.0J x 15"; 6.5J x 16" Effektív fejtér elöl/hátul (mm) 983/980 Gumiabroncsok 195/65 R15; 205/55 R16 Csomagtartó térfogat (l) pótkerék nélkül, hátsó üléstámla felhajtott/lehajtott állapotában 590/1580 Üzemanyag-tartály űrtartalma (l) 50 pótkerékkel az értékek 22 literrel kisebbek l * Alacsony oktánszámú üzemanyag használata esetén a motorteljesítmény romolhat. ( ) Automata sebességváltó esetén.

25 Műszaki adatok Octavia Combi Motor 1.2 TSI/86 LE 1.2 TSI/105 LE Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.4 TSI/110 LE G-TEC Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.4 TSI/140 LE Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.8 TSI/180 LE Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer 1.8 TSI/180 LE 4x4 Green tec Turbótöltéses benzinmotor, nagynyomású közvetlen befecskendezéses rendszer Hengerűrtartalom (cm 3 ) 4/1197 4/1197 4/1395 4/1395 4/1798 4/1798 Max. motorteljesítmény/ford. (kw/perc -1 ) 63/ / / / / / Max. forgatónyomaték/ford. (Nm/perc -1 ) 160/ / / / / / Légszennyezésre vonatkozó előírás EU5 EU5 EU6 EU5 EU6 EU6 Üzemanyag Menetteljesítmény min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin/cng min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* Végsebesség (km/h) Gyorsulás km/h-ra (s) 12,2 10,5 (10,6) 11,0 8,5 (8,6) 7,4 (7,5) 7,5 min. 95 o.sz. ólmozatlan benzin* Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) városi (l/100 km) 6,6 6,0 (5,8) 7,0/CNG: 6,9 m 3 /100 km 6,5 (6,1) 7,8 (7,1) 8,4 országúti (l/100 km) 4,5 4,5 (4,5) 4,5/CNG: 4,5 m 3 /100 km 4,6 (4,4) 5,1 (4,8) 5,7 vegyes (l/100 km) 5,3 5,1 (5,0) 5,4/CNG: 5,4 m 3 /100 km 5,3 (5,0) 6,1 (5,7) 6,7 CO 2 -kibocsátás (g/km) (115) 127/CNG: (116) 141 (132) 156 Fordulókör-átmérő (m) 11,05 11,05 11,04 11,05 11,04 11,04 Sebességváltó mű Típus Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás 4x4 Tengelykapcsoló egytárcsás, száraz tengelykapcsoló egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló Sebességváltó Kézi vezérlésű ötfokozatú egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidra ulikus működte tésű tengelykapcsoló) Kézi vezérlésű hatfokozatú (hétsebességes automata DSG) Kézi vezérlésű hatfokozatú egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidra ulikus működte tésű tengelykapcsoló) Kézi vezérlésű hatfokoza tú (hétsebességes automata DSG) egytárcsás, száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidra ulikus működte tésű tengelykapcsoló) Kézi vezérlésű hatfokoza tú (hétsebességes automata DSG) Súly Saját tömeg standard változat (1277) (1292) 1342 (1357) kg súlyú járművezetővel (kg) Hasznos terhelés (vezetővel és extra felszereltséggel (kg) Össztömeg (kg) (1847) (1862) 1852 (1867) Megengedett vontatóterhelés fék nélkül (630) (640) 660 (670) 720 (max. kg) Megengedett vontatóterhelés fékkel 12% (max. kg) Hatfokozatú automata DSG 1.6 CR TDI/90 LE 1.6 CR TDI/105 LE Green tec Turbófeltöltős dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltős dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyag-befecskendezés 1.6 CR TDI/105 LE 4x4 Green tec Turbófeltöltős dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyag-befecskendezés 1.6 CR TDI/110 LE GreenLine Turbófeltöltős dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyag-befecskendezés 2.0 CR TDI/150 LE Green tec Turbófeltöltős dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyag-befecskendezés 2.0 CR TDI/150 LE 4x4 Green tec Turbófeltöltős dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen üzemanyag-befecskendezés 4/ / / / / / / / / / / / / / / / / / EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 dízel dízel dízel dízel dízel dízel (213) ,3 11,0 (11,1) 11,7 10,7 8,6 (8,7) 8,7 5,2 4,6 (4,8) 5,5 3,8 5,0 (5,4) 5,9 3,5 3,3 (3,6) 4,0 3,0 3,6 (4,1) 4,3 4,1 3,8 (4,0) 4,5 3,2 4,1 (4,5) 4, (104) (119) ,05 11,05 11,04 11,05 11,05 11,04 Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás 4x4 Elsőkerék-meghajtás Elsőkerék-meghajtás 4x4 egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló egytárcsás, száraz tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló Kézi vezérlésű ötfokozatú Hidraulikus működtetésű egytárcsás száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidra ulikus működte tésű tengelykapcsoló) Kézi vezérlésű ötfokoza tú (hétsebességes automata DSG) Kézi vezérlésű hatfokozatú Kézi vezérlésű hatfokozatú Hidraulikus működtetésű egytárcsás száraz tengelykapcsoló (két koaxiális többtárcsás, elektrohidra ulikus működte tésű tengelykapcsoló) Kézi vezérlésű hatfokoza tú (hétsebességes automata DSG) (1342) (1372) (1912) (1942) (680) Kézi vezérlésű hatfokozatú Karosszéria ötüléses, ötajtós, kétterű Külső méretek Légellenállási együttható C w a motor típusától függően Hossz (mm) Szélesség (mm) 1814 Futómű Magasság (mm) 1465 Első tengely McPherson felfüggesztés alacsony háromszög-csatlakozókkal és torziós stabilizátorral Tengelytáv (mm) 2 686; Hátsó tengely Összetett felfüggesztés/1.8 TSI: Lengőkaros felfüggesztés egy hosszanti és három átlós lengőkarral, valamint torziós stabilizátorral Nyomtáv első/hátsó (mm) 1549; 1543/1520; 1514; 1512 Fékrendszer Kétkörös, hidraulikus fékrendszer, diagonális felosztással, Dual Rate vákuumos rásegítéssel Hasmagasság (mm) 140 első fékek Belső hűtéses tárcsafékek egydugattyús úszómércével hátsó fékek Tárcsafékek Belső méretek Kormánymű Közvetlen fogasléces kormánymű elektromechanikus szervokormánnyal Könyökszélesség elöl/hátul (mm) 1454/1449 Keréktárcsák 6.0J x 15"; 6.5J x 16" Effektív fejtér elöl/hátul (mm) 983/980 Gumiabroncsok 195/65 R15; 205/55 R16 Csomagtartó térfogat (l) pótkerék nélkül, hátsó üléstámla felhajtott/lehajtott állapotában 610/1740 Üzemanyag-tartály űrtartalma (l) 50 pótkerékkel az értékek 22 literrel kisebbek l * Alacsony oktánszámú üzemanyag használata esetén a motorteljesítmény romolhat. ( ) Automata sebességváltó esetén.

26 Általános információk ŠKODA szerviz Helyezze autóját jó kezekbe! Számos kiváló okot kínálunk Önnek arra nézve, hogy miért érdemes autóját ŠKODA Márkaszervizünkre bíznia. A legkiválóbb minőséget kínáljuk Az Ön ŠKODA járműve világszínvonalú technológia alkalmazását igényli, ezért kizárólag a csúcsminőségű felszereléssel és diagnosztikai berendezésekkel ellátott és a gyártó által előírt folyamatokat alkalmazó ŠKODA márkaszervizek műhelyei képesek biztosítani az Ön autójának tökéletes működését és megbízhatóságát. A gyártó által professzionálisan képzett munkatársak Az Ön által megvásárolt jármű gyártásakor felhasznált technológiát továbbra is egyre magasabb szintre fejlesztjük, ezért szervizszemélyzetünknek ennek megfelelően kell fejlesztenie szaktudását. A munkájukhoz szükséges legkorszerűbb tudás elsajátítása érdekében hivatalos márkaszervizközpontjainkban dolgozó munkatársaink folyamatos, a gyártó által szervezett képzésben részesülnek. Mottónk: Légy tisztességes és nyitott ügyfeleinkkel! A rendelés felvételekor ugyanolyan fontos számunkra az ügyfelekkel folytatott minden részletre kiterjedő, szakszerű és barátságos hangnemű tárgyalás, mint a javítások és karbantartási munkálatok során a szorgalom és a teljesség igénye. Mindezt folyamatosan ellenőrizzük az általunk kínált szolgáltatások minőségfigyelésére kiépített rendszer segítségével. A szolgáltatások teljes választéka: Szervizvizsgálatok Annak érdekében, hogy ŠKODA járműve kifogástalan állapotban maradjon és hosszú ideig működhessen, valamint igény szerint, hogy garanciáját megtartsa, létfontosságú, hogy autóján hivatalos ŠKODA márkaszervizpartnerünk időről időre szakértői ellenőrzést végezzen. A szerviznaptár tájékoztatja Önt az ellenőrzések pontos időpontjáról. Karosszériaszerviz és fényezés A balesetet követően a sérüléseket a karosszérián, illetve a fényezésen ŠKODA márkaszervizpartnereink Eredeti ŠKODA Alkatrészek felhasználásával, a gyártó által rendelkezésükre bocsátott információk alapján szakszerűen kijavítják. Mindez nemcsak az Ön biztonságát illetően fontos, hanem a funkcionalitás, illetve az autó értékének megőrzése miatt is. Csereautó ŠKODA márkaszervizünk az autó javításának vagy szervizátvizsgálásának idejére csereautót tud Önnek biztosítani. Eredeti ŠKODA Tartozékok Az Eredeti Tartozékok egyedülálló karaktert és sajátos stílust kölcsönöznek valamennyi autó számára. A ŠKODA Fabia és Roomster rendkívül kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik, mindazonáltal bizonyos kiegészítő elemek, mint például a hátsó biztonsági gyerekülések, a tetősín, a mobiltelefon adapter és a könnyűfém keréktárcsák kizárólag az Eredeti ŠKODA Tartozékok részeként szerezhetők be. Speciális felszereltségi kínálatunk mechanikus biztonsági elemeket, illetve a jármű használati értékét és egyéniségét egyaránt növelő elemek egész sorát tartalmazza. A Fabiához és Roomsterhez kapható Eredeti ŠKODA Tartozékok választékával kapcsolatos részletesebb tájékoztatásért kérjük, tekintse meg katalógusunkat. Eredeti ŠKODA Alkatrészek Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek megegyeznek a ŠKODA autók összeszerelésekor felhasznált alkatrészekkel. Az autó gyártója az, aki a legjobban tudja, hogy melyik alkatrészt pontosan milyen célra tervezték, és milyen előírt paramétereknek kell feltétlenül megfelelnie az autó üzemzavarmentes működése érdekében. Elérhetőség A ŠKODA sűrű márkaszerviz-hálózatának köszönhetően valamennyi ŠKODA vezető biztos lehet afelől, hogy az autójához szükséges valamennyi alkatrészt be tudja szerezni. A ŠKODA Auto az autó gyártása során használt alkatrészek és felszerelések átfogó választékát nyújtja, nem pusztán a nagy forgalmú alkatrészekre összpontosít. Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek utánpótlását még akkor is folytatjuk, ha az adott modellsorozatot már nem gyártjuk többé. Mindez nemcsak a gyártás befejezését követő jogilag előírt időtartamra érvényes, hanem a jármű működéséhez elengedhetetlenül szükséges alkotóelemek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 15 évig, az autó felszereltségi elemeinek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 10 évig, valamint az ajtószigetelési elemek és autószőnyegek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 8 évig. Csúcsminőség Annak érdekében, hogy a minőségi paramétereknek megfeleljünk, fejlesztési részlegünk kiterjedt tesztelő létesítményt tart fenn, mely tartalmaz egy, a szélsőséges sarkvidéki és sivatagi körülményeket szimuláló tesztpályát, minőségellenőrző részlegünk pedig anyagtesztelő laboratóriumot működtet. Az első osztályú anyagok és technológia alkalmazásának köszönhetően az Eredeti ŠKODA Alkatrészek biztonságos és gondtalan vezetést biztosítanak. A precíz illesztés révén az elhasznált alkatrészek komplikációmentesen cserélhetőek. Hosszú élettartam Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek gyártása során alkalmazott elsőosztályú anyagok és gyártási technológiák biztosítják azok maximális megbízhatóságát, valamint hosszú élettartamát. Eredeti műszaki megoldások A gyártás és üzemeltetés során szerzett tudásunk folyamatosan tükröződik új műszaki megoldások keresésében, melynek célja az ügyfél elvárásainak megfelelő, valóban elsőosztályú termék megalkotása. Környezetvédelem Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek választéka olyan cserealkatrészeket tartalmaz, melyeknek gyártása nem terheli meg természetes környezetünket nagymértékű hulladékanyagkibocsátással, túlzott hőleadással vagy vízszennyezéssel. A visszahozott alkatrészeket és gépcsoportokat nem selejtezzük ki, hanem újrahasznosításuk érdekében átalakítjuk, így újra felhasználjuk az alkatrészek gyártása során befektetett munka és energia jelentős részét. Információk az Interneten A weboldal részletesen bemutatja az összes változatot, és számos fényképpel segíti Önt az új autó megvételével kapcsolatos döntése meghozatalában. Konfigurációs programunk lehetővé teszi, hogy Ön kipróbálja a szériafelszereltség, motor, fényezés, autóbelső és a kiegészítő felszereltség különböző kombinációit, így meggyőződhet afelől, hogy az új autó teljesen megfelel-e az Ön igényeinek és elvárásainak. Ez az alkalmazás segít továbbá kiszámítani az autó vételárát és kiválasztani az Önnek megfelelő kereskedőt. Flotta Akár kicsi, akár nagy az autóparkja a ŠKODA Auto és hivatalos értékesítési hálózata az Ön rendelkezésére áll. Üzleti és finanszírozási igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk: többek között csúcsminőségű ügyfélszolgálatot, a vállalati ügyfelek különleges igényeinek megfelelő szolgáltatásportfóliót, valamint az autók, a tartozékok és karbantartási szolgáltatások magas színvonalát, melyek garantálják gépjárműparkjának alacsony működtetési és tulajdonosi költségeit. Biztonság Az autó valamennyi alkatrészének és alkotóelemének megvan a maga szerepe és jelentősége, némelyikük pedig közvetlenül azért felelős, hogy az autóban ülők biztonságosan utazhassanak. A biztonságra fordított kiemelt figyelmünkről többek között a karosszériaszerkezet, a légzsákok, a biztonsági övek, valamint legfőképp a fékrendszer tanúskodik. Az autóban ülő és az azt környező emberek élete a fékek minőségétől, valamint működési hatékonyságuktól függ, különösen szélsőséges helyzetekben.

27 A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt fektetve az újrahasznosítható anyagok alkalmazására. A ŠKODA autók korszerű technológiával felszerelt, modern üzemekben készülnek, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A járművek festett elemeinek korrózió elleni védelmére kizárólag az ólommentes kataforézis (KTL) eljárást és vízbázisú festékeket használunk. Vállalatunk stratégiai célkitűzése az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ennek köszönhetően motorjaink megfelelnek a hatályos emissziós előírásoknak, és kínálatunkban megtalálhatók a részecskeszűrővel ellátott dízelmotorok is. A ŠKODA AUTO termékeinek előállítása minden esetben a talaj és a víz védelmét célzó jogszabályok és előírások betartásával történik. Mindezek eredményeként a ŠKODA autók eleget tesznek a műszaki, biztonsági, minőségi és környezetvédelmi követelményeknek, és használóik mobilitásának és kényelmének biztosítása mellett hozzájárulnak a tiszta környezet megőrzéséhez is. A környezetvédelmi embléma jelképezi a ŠKODA Auto tudatos igyekezete és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése mellett, valamint tükrözi cégünknek az élet és a természet iránt megnyilvánuló pozitív szemléletét. A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés, felszereltség, anyagok, garancia és megjelenés tekintetében megfelelnek a nyomdába adás időpontjában rendelkezésre álló adatoknak. Mindazonáltal a gyártó a változtatás jogát fenntartja (beleértve a műszaki paramétereket és az egyes modellek felszereltségét). Az alap- és extrafelszereltséggel, az aktuális árakkal, valamint az átadás feltételeivel kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel bizalommal az Ön hivatalos ŠKODA márkakereskedését! Ez a prospektus klórmentesen fehérített, 100%-osan újrahasznosítható cellulózpapírból készült. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nyomdatechnikai okok miatt a prospektusban szereplő színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól. facebook.com/skodamagyarorszag Az Ön ŠKODA márkakereskedője: OCT/2014

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT Vannak családok, melyek szívesen töltik az idejüket a lakásban az Öné azonban nem ilyen. Több bennük a kalandvágy, és oda mennek, ahol a természet a fontos. Egy-egy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Egy kis vállalkozásnak is lehetnek nagy ambíciói. A kétüléses ŠKODA Praktik kishaszongépjármű kényelemben és mozgékonyságban állja a versenyt a személyautókkal, mégis elég nagy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Lépjen be a ŠKODA Yeti világába. Egy világba, mely ötvözi a városi életet a természettel. Egy világba, ahol a kalandok kezdődnek, mely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER YE A R S SINCE 1895 A csodálkozás örömteli érzés, melyet nem élhetünk át elégszer. Nem kell mást tennünk, mint nézőpontot váltani, és máris új színben tűnik fel

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Rapid Spaceback A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Általában olyan terekben érezzük magunkat a legkényelmesebben, melyek kialakításában mi is részt vettünk. Ezek tükrözik

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia és Roomster A ŠKODA Fabia kilencféle modellváltozata igazán széles választékot kínál. Minden nap tele van lehetőségekkel. Ragadja meg mindegyiket a ŠKODA Fabia Combival. Semmi

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor Észrevette, hogy a parkolójegy pont olyan, mint a lakácskulcs? Az is mindig eltűnik. Az ember ott áll a parkoló kijáratánál, a jegy meg sehol. Hol lehet? A műszerfalon?

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb ŠKODA Superb felülmúlhatatlan kényelem. Ma már nehéz elképzelni a világot utazás nélkül. Bár az autó sok időt takarít meg, így is sok-sok órát töltünk úton benne. Az autóban

Részletesebben

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ A Škoda Octavia Tour II egy megbízható autó, melyre Ön minden élethelyzetben számíthat. Tökéletes választás az aktív életet élő és a gyermekes

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo EZ CSAK EGY ŠKODA LEHET bárki megállapítja már az első szempillantásra. Karakteres, magabiztos formáival, krómkeretes, bordázott hűtőrácsával, nagyméretű ablakaival és precízen

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

A megújult ŠkodaFabia és Roomster

A megújult ŠkodaFabia és Roomster Egyszerűen nagyszerű A megújult ŠkodaFabia és Roomster A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI SIMPLY CLEVER A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA Bevezető Dizájn Biztonság Technológia Teljesítmény Simply Clever Személyreszabhatóság Laurin & Klement RS RS 230 Scout GreenLine G-TEC Kiegészítők Műszaki adatok 4 6 14 20 26

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű Simply clever egyszerűen nagyszerű ŠkodaYeti A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzéseként minden igyekezetével a környezetvédelmi szempontoknak lehető legjobban megfelelő termékek megalkotására törekedett,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új ŠKODA Octavia árak

Új ŠKODA Octavia árak Új ŠKODA Octavia árak típus hengerűr-tartalom sebesség- fokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Octavia Active 1.2 TSI 1,2 l 5 86 LE 4 598 900,- Ft 3 998 900,- Ft Octavia Active 1.2 TSI 1,2 l

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

ŠKODA RAPID SPACEBACK

ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK YEARS ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER SINCE 1895 A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Senki nem áll önmagában. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895 Bármerre visz az út, a ŠKODA Yeti ihletet ad az utazáshoz legyen az úti cél egy város, a maga lüktető ritmusával, vagy egy eldugott vidék,

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Nem mindig a mi döntésünk, hogy akarunk-e egyszerre több dologgal is foglalkozni. Bármely apa és férj tanúsíthatja: a legjobb lenne több példányban létezni, hogy mindenütt helyt

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Az új ŠkodaSuperb EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

Az új ŠkodaSuperb EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ Az új ŠkodaSuperb A környezetvédelmi embléma jelképezi a Škoda Auto tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt,

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

AZ ÚJ AZ ÚJ ŠKOD A superb ODA superb

AZ ÚJ AZ ÚJ ŠKOD A superb ODA superb SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA superb superb Bemutatkozás 3 Dizájn 5 Külső dizájn 9 Belső dizájn 17 Simply Clever 23 Technológia 33 Biztonság 39 Teljesítmény 45 Laurin & Klement 51 Személyre szabás 55 Műszaki

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

HA ÉLVEZETTEL OLVASOTT RÓLA, KÉPZELJE EL MILYEN LEHET VEZETNI JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

HA ÉLVEZETTEL OLVASOTT RÓLA, KÉPZELJE EL MILYEN LEHET VEZETNI JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE! A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés,

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Pop CNG Maxi Sincom kód: 152.71X.1 152.76T.1 152.76U.1 152.76X.1 152.76Z.1 152.L6Z.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1598 1368 1368 1598 1598 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 88/120 88/120 70/95 88/120 88/120

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben