SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti"

Átírás

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti

2 Lépjen be a ŠKODA Yeti világába.

3 Egy világba, mely ötvözi a városi életet a természettel.

4 Egy világba, ahol a kalandok kezdődnek, mely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel a titkot...

5 A hátsó fényszórók egészen a sárvédőkig benyúlnak és bekapcsolásukkor a hagyományos C betű rajzolódik ki. A Yeti egyedi formatervezésének titka az erőteljes megjelenés és a funkcionális részletek ötvözésében rejlik. Míg a jellegzetes első hűtőrács egyértelműen a Škoda márka megkülönböztető jegye, az autó első részének egyéb elemei eredeti és megkapó benyomást kölcsönöznek a Yetinek. A főfényszórók a karosszéria oldalába nyúlnak. Mellettük találhatók a beépített nappali fénnyel ellátott kerek ködfényszórók. A Yeti emellett felszerelhető Bi-Xenon fényszórókkal és kanyarkövető (Corner) funkcióval ellátott első ködfényszórókkal is (lásd a képen). Az elektromosan mozgatható panorámatetőn keresztül beáramló fény még kellemesebbé teszi az utazást.

6 Ha fel akarja fedezni az autó valódi képességeit, le kell térnie a kitaposott ösvényről. Ne féljen a sártól és a homoktól! A negyedik generációs Haldex tengelykapcsolóval és az off-road üzemmóddal támogatott 4x4 meghajtású Yeti modell terepen is könnyedén elboldogul. A kipörgésgátló (ASR), az elektronikus differenciálzár (EDS), a blokkolásgátló rendszer (ABS), valamint a lejtmenetvezérlő rendszer (HHC) biztosítja, hogy ugyanolyan magabiztosan jusson fel a hegyre, mint onnan le. A Yeti a kényelem és a gyakorlatiasság, valamint a sportos stílus és a vérbeli elegancia tökéletes ötvözetét testesíti meg. Erről tanúskodnak például a teleszkópos fényszórómosók és az alumínium pedálszett is.

7 A kellemes vezetési élmény mögött világszínvonalú technológiai megoldások fedezhetők fel. A Yetihez az autórádiók, navigációs rendszerek, telefonelőkészítések, valamint multifunkciós kormánykerekek széles választéka kapható. Emellett felszerelhető MDI csatlakozóval is (Mobile Device Interface), mely lehetővé teszi külső eszközök vezérlését az autórádión, a navigációs rendszeren vagy a multifunkciós kormánykeréken található gombok segítségével. A magas szintű technológia további hírnökei a motorok, melyek közül több elsőkerékmeghajtással is kapható. Az 1.2 TSI/105 LE motor 7-sebességes DSG automata váltóval is rendelhető, mely pozitív hatással van az üzemanyag-fogyasztásra. A Bolero autórádió egy számos funkciót például a beépített, 6 lemezt is befogadó CD-váltót tartalmazó modern audio rendszer, mely 12 hangszórós Sound Systemmel is kiegészíthető. Az ajánlott sebességfokozat a Maxi DOT kijelző jobb felső sarkában, vagy a fedélzeti számítógép kijelzőjén jelenik meg. A Colombus navigációs rendszer többek között az off-road navigációt is lehetővé teszi, ami annyit tesz, hogy a digitális térképen található úthálózaton kívül pl. földutakon is képes az irány rögzítésére és a tervezésre.

8 A függönylégzsákok, melyek aktiválásukkor védőfalat képeznek az ablakok mentén, megvédik a bent ülőket a fejsérüléstől elöl és hátul. Az első oldallégzsákok megvédik a vezető és az utasok medencéjét és mellkasát oldalsó ütközés esetén. Az elülső fejtámaszok az ostorcsapás effektus ellen védenek hátsó ütközés esetén. A hátsó harmadik fejtámla állítható magasságú és növeli a középső ülésen utazó biztonságát. Miközben a vezetőoldali légzsákot a kormánykerékbe rejtettük, az utasoldali légzsák a műszerfalban található. Amennyiben gyerekülést szeretne erősíteni az első utasülésre, a légzsákfunkció kikapcsolható. Az Aero-ablaktörlők különleges formatervezésüknek köszönhetően egyenletes törlést biztosítanak az ablaktörlő teljes hosszában. Az oldalsó behatás esetén működésbe lépő hátsó oldallégzsákok megvédik a hátsó oldalsó üléseken utazók medencéjét és mellkasát. A beszálláshoz szükséges terület kivilágításához tervezett talajmegvilágítást (Boarding Spots), a külső visszapillantó tükrökbe építettük be, melynek segítségével Ön elkerülheti a pocsolyákat és a köveket, így még teljes sötétségben is biztonságosan szállhat be autójába. Egyes funkciók bekapcsoló/kikapcsoló gombjai a vezérlőpanel alsó részén találhatók. A képen az ASR, a parkolószenzor, az off-road üzemmód, a TPM és a parkolóasszisztens gombjai láthatók. A belső térmegfigyelővel ellátott riasztó, a tartalék áramkörrel ellátott autókürt, valamint az emelésérzékelő fontos szerepet töltenek be az autó által kínált biztonság tekintetében. A vezetőoldali térdlégzsák ütközés esetén védi a vezető térdét és sípcsontját.

9 A Yeti alaposabb szemrevételezésével Ön is felfedezheti annak rendkívül gyakorlatias jellegét. A variálható csomagtér mellett az autó rengeteg tárolóhelyet és rekeszt kínál az utastérben is. VarioFlex hátsó ülésrendszer három elkülönített hátsó ülés, melyek egymástól függetlenül állíthatók vagy kivehetők. Tárolórekeszek a csomagtartó oldalán és kihajtható akasztók. Dupla csomagtérpadló. A különböző rögzítőhálók sokféle elrendezési lehetőséget biztosítanak a csomagok számára.

10 Unibag kivehető táska. Ezüstszürke tetőlécek (az alapfelszereltség fekete színű tetőlécet tartalmaz). Tárolórekesz a műszerfal felső középső részén. Kihajtható kisasztal a hátsó üléstámlában. Italtartóval, tárolórekesszel és tolltartóval felszerelt középső konzol. 1 literes palacktartó az első ajtókban kialakított tárolórekeszekben. Napszemüvegtartó a tetőpanelben. Összecsukható asztalok italtartóval az első ülések háttámláján. Az első ülés könnyedén összecsukható háttámlája az autó hasznosságát növeli. Az utasteret a csomagtértől elválasztó kihúzható térelválasztó háló.

11 A jármű hátsó részén az erősebben színezett SunSet ablaküvegek védelmet nyújtanak a közvetlen napsugárzással szemben. Az autó bezárásakor a külső tükrök automatikusan behajtódnak. A kétzónás, elektronikus vezérlésű Climatronic légkondicionáló szagszűrővel, automatikus belsőlevegőkeringtetéssel és távolról vezérelhető, önálló fűtési funkcióval rendelkezik. A fűtött első szélvédőről gyorsan eltűnik a pára és a dér. A Parkolóasszisztens utasításait a Maxi DOT kijelző jeleníti meg. Memóriafunkcióval ellátott elektromosan állítható vezetőülés. Sebességszabályzó (Tempomat) az állandó sebesség automatikus fenntartásához. Amennyiben Önnek magas elvárásai vannak a kényelmet illetően, akkor a SUV kategóriában feltétlenül a Yeti az, amely képes megfelelni az igényeinek. Fedezze fel a megdöbbentő tágasságot és a rendkívüli variálhatóságot. Mindemellett természetesen meg kell említenünk a jármű irányításának kellemes élményét. A műszerfalat kizárólag a Yetihez terveztük, valamennyi vezérlőelem ösztönösen megtalálható épp ott, ahol keresnénk. Az utasok utazási kényelméről a kényelmi berendezések széles választékával gondoskodtunk.

12 A Yeti GreenLine a 105 LE teljesítményű 1.6 CR TDI dízelmotorral rendelhető, mely már önmagában garancia a gazdaságos, mégis dinamikus működésre. A Start-Stop rendszernek, az energiavisszanyerő funkciónak (rekuperáció), az alacsony gördülési ellenállással rendelkező abroncsoknak, valamint a légellenállást csökkentő karosszéria-elemeknek köszönhetően a jármű kombinált fogyasztása csupán 4,6 l/100 km, a károsanyag-kibocsátás értéke pedig 119 g/km. A GreenLine modell az alapmodellel megegyező felszereltségi szinteken rendelhető (lásd a felszereltségi szintek leírását). Az eredeti GreenLine embléma az ötödik ajtót és az első hűtőrácsot díszíti. Az Yeti Green tec modellek a takarékos autózás lehetőségét kínálják, kompromisszumok nélkül. Műszaki megoldásaik a GreenLine-hoz hasonlatosak, így megtalálható bennük a Start-Stop rendszer, az energia-visszanyerő funkció és a speciális gumiabroncsok is. A Green tec opció elsőkerékmeghajtással, a 122 LE teljesítményű 1.4 TSI benzinmotor mellett a 140 LE teljesítményű 2.0 CR TDI dízelmotorral is választható. A ŠKODA Yeti leküzdi az akadályokat, ám eközben is kíméli a környezetet. Az ötödik ajtó bal szélén elhelyezett, a motortípust jelző emblémában található zöld I betű a Yeti Green tec megkülönböztető jegye. A GreenLine modellekhez Active felszereltség esetén 7.0J x 16"-os acél keréktárcsa és Rif dísztárcsa; Ambition és az Elegance felszereltségi szintek esetén pedig 7.0J x 16"-os Moon könnyűfém keréktárcsa tartozik. Mindegyik típus alacsony gördülési ellenállással rendelkező 205/55 R16 abronccsal felszerelt. A Start-Stop rendszer szükség esetén például a piros lámpánál várakozva, vagy egy hosszú sorban lassan gurulva automatikusan leállítja a motort. A kuplungpedál lenyomásakor a motor automatikusan újraindul. A Start-Stop rendszer a középkonzolon lévő gombbal kikapcsolható. Tovább csökkenti a motor terhelését, és még takarékosabbá teszi az autó működését az energia-visszanyerő funkció, melynek révén fékezéskor az autó mozgási energiája az akkumulátor töltésére használható fel. A Green tec modell Active felszereltségi szint esetén 16"-os acél keréktárcsát és Rif dísztárcsát, Ambition és Elegance felszereltségi szint esetén pedig 16"-os Moon könnyűfém keréktárcsát tartalmaz. Mindegyik típusra alacsony gördülési ellenállással rendelkező abroncsot szerelnek. (A képen a Moon könnyűfém keréktárcsa látható.)

13 A Yeti egyedi megjelenése tovább fokozható a Reef csomaggal, mely az ezüstszínű tetőléc és az ezüst/fekete díszléc mellett 17"-os, kétszínű Matterhorn könnyűfém keréktárcsát tartalmaz. A Reef csomag az Ambition és az Elegance felszereltséghez rendelhető. A Reef csomaghoz deréktámasszal ellátott sportülések és az exkluzív megjelenést kölcsönző Techno dekorbetétek is választhatók.

14 Az Active felszereltségi változat tökéletesen tükrözi a Yeti lényegiségét. Olyan fokú kényelmet kínál, mely messze meghaladja a kompakt SUV kategóriára jellemző szintet, ugyanakkor egyszerű eleganciájával figyelemreméltó vonzerőt képvisel. A szövetkárpittal ellátott Reflex autóbelső fekete színben kapható. A fekete-fekete színű műszerfalat Graphit dekor borítja. Az alapfelszereltségben ezen felül megtalálhatók az állítható magasságú első ülések, az 1 literes palacktartók az első ajtórekeszekben, az italtartóval, tárolórekesszel és tolltartóval ellátott középső konzol, a VarioFlex (hátsó ülésrendszer), valamint a 7.0J x 16 -os acél keréktárcsák Rif dísztárcsákkal. Az Ambition felszereltségi változat tökéletes választás mindazok számára, akik sportos stílusra, ugyanakkor magas fokú kényelemre és biztonságra is vágynak. A szövetkárpittal ellátott Spirit autóbelső kétféle színkombinációban kapható: fekete-kék vagy fekete-ezüst színben. A fekete-fekete vagy fekete-szürke színű műszerfalat Quartz dekor borítja. Az Ambition változatnál az alapfelszereltség része az Active szinten felül a krómozott belső ajtókilincsek, a krómozott díszcsíkkal ellátott kormánykerék, a multifunkciós kijelző, a hátsó üléstámlában kialakított kihajtható asztal, a kihajtható akasztókkal felszerelt rögzítőrendszer a csomagtartóban, valamint a 7.0J x 16 -os Moon könnyűfém keréktárcsák. Külön kérésre az Ambition változat exkluzív Antilope (Alcantara) vagy Lynx (bőr) belsővel is rendelhető.

15 7.0J x 17" Annapurna könnyűfém polírozott keréktárcsák a 225/50 R17 gumiabroncsokhoz. 7.0J x 17" Spitzberg könnyűfém keréktárcsák a 225/50 R17 gumiabroncsokhoz. 7.0J x 17" Dolomite könnyűfém keréktárcsák a 225/50 R17 gumiabroncsokhoz. 7.0J x 17"-os Matterhorn könnyűfém keréktárcsák* 225/50 R17 gumiabroncsokhoz; kétszínű dizájn. Az Elegance felszereltségi változatot azok számára terveztük, akik magas fokú kényelmet, rendkívüli gyakorlatiasságot és maximális biztonságot igényelnek. A szövetkárpittal ellátott Dune autóbelső kétféle színkombinációban kapható: fekete és fekete-bézs színben. A fekete-fekete vagy fekete-bézs színű műszerfalat Cosmic dekor borítással láttuk el. Az Elegance változatnál az alapfelszereltség része az Ambition szinten felül a kis bőr csomag (bőrbevonatú négyküllős kormánykerék, sebességváltó markolat és kézifékkar), az állítható magasságú első ülések deréktámasszal, a két első ülés közötti állítható kartámlával felszerelt Jumbo Box, az első és hátsó elektromos ablakemelők, a Maxi DOT kijelző, a Climatronic kétzónás légkondicionáló, az off-road üzemmód (a 4x4 járművekhez), valamint a 7.0J x 17 -os Dolomite könnyűfém keréktárcsák. Külön kérésre az Elegance változat exkluzív Antilope (Alcantara) vagy Lynx (bőr) belsővel és fa hatású dekorral is rendelhető. 7.0J x 17"-os Erebus könnyűfém keréktárcsák 225/50 R17 gumiabroncsokhoz. 7.0J x 16" Moon könnyűfém keréktárcsák a 215/60 R16 gumiabroncsokhoz. 7.0J x 16"-os Nevis könnyűfém keréktárcsák 215/60 R16 gumiabroncsokhoz. 7.0J x 16" acél keréktárcsák a 215/60 R16 gumiabroncsokhoz Rif dísztárcsákkal. * kizárólag a Reef csomagban

16 Kristályfehér Latinvörös Pacific-kék Ezüstszürke metál Cappuccino-bézs metál Reflex autóbelső Active fekete szövet Spirit autóbelső Ambition fekete-kék szövet Spirit autóbelső Ambition fekete-ezüst szövet Dune autóbelső Elegance fekete szövet Dune autóbelső Elegance fekete-bézs szövet Antilope autóbelső Ambition és Elegance fekete Alcantara/bőr/műbőr Antilope autóbelső Ambition bézs Alcantara/bőr/műbőr Lynx autóbelső Ambition és Elegance fekete bőr/műbőr Mato-barna metál Brunelllo-vörös metál Lávakék metál Viharkék metál Malachit-zöld metál Lynx autóbelső Elegance bézs bőr/műbőr Sport autóbelső* Ambition, Elegance fekete/ezüst textilkárpit Sport autóbelső* Ambition, Elegance fekete/piros textilkárpit * Extra felszereltség Szín Színkód Belső tér Tető Platinaszürke metál Terrakotta -narancs metál Fekete mágia gyöngyház Fekete Fekete/kék Fekete/ezüst Fekete/piros Góbi homok Kristályfehér Ezüstszürke metál Cappuccino-bézs metál Kristályfehér 9P9P Fekete mágia gyöngyház Latinvörös 8T8T Pacific-kék Z5Z5 Ezüstszürke metál 8E8E Példák színkombinációkra Cappuccino-bézs metál 4K4K Mato-barna metál 1M1M Brunelllo-vörös metál X7X7 Lávakék metál 0F0F Viharkék metál 8D8D Malachit-zöld metál 0G0G Platinaszürke metál 2G2G Terrakotta-narancs metál 0H0H Fekete mágia gyöngyház 1Z1Z Latinvörös Kristályfehér tetővel Lávakék metál Ezüstszürke metál tetővel Mato-barna metál Cappuccino-bézs metál tetővel Kristályfehér Fekete mágia gyöngyház tetővel Fényezés és belső terek kombinációja: nagyon jó jó

17 Műszaki adatok 4x2 Motortípus 1.2 TSI/105 LE 1.4 TSI/122 LE 1.4 TSI/122 LE Green tec 1.6 TDI CR DPF/105 LE 2.0 TDI CR DPF/110 LE 2.0 TDI CR DPF/140 LE GreenLine Green tec Turbótöltésű benzinmotor, Turbótöltésű benzinmotor, Turbótöltésű benzinmotor, Turbótöltésű dízelmotor, Turbótöltésű dízelmotor, Turbótöltésű dízelmotor, nagynyomású közvetlen nagynyomású közvetlen nagynyomású közvetlen nagynyomású, közös nyomócsöves, nagynyomású, közös nyomócsöves, nagynyomású, közös nyomócsöves, befecskendezéses rendszer befecskendezéses rendszer befecskendezéses rendszer közvetlen befecskendezéses rendszer közvetlen befecskendezéses rendszer közvetlen befecskendezéses rendszer 4x4 1.8 TSI/160 LE 2.0 TDI CR DPF/110 LE 2.0 TDI CR DPF/140 LE 2.0 TDI CR DPF/170 LE Turbótöltésű dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltésű dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltésű dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses rendszer Turbótöltésű dízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezéses rendszer Hengerek száma/hengerűrtartalom (cm 3 ) 4/ / / / / / / / / /1 968 Max. motorteljesítmény /ford (kw/perc -1 ) 77/ / / / / / / / / /4 200 Max. forgatónyomaték /ford (Nm/perc -1 ) 175/ / / / / / / / / / Légszennyezésre vonatkozó előírás EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Üzemanyag 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin Dízel Dízel Dízel 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin Dízel Dízel Dízel Menetteljesítmény Végsebesség (km/h) 175 (173) (187) 201 Gyorsulás km/h-ig (s) 11,8 (12,0) 10,5 10,6 12,1 11,6 9,7 8,4 12,2 9,9 (10,2) 8,4 Üzemanyag-fogyasztás 99/100 (l/100 km) városi (l/100 km) 7,6 (8,0) 8,9 7,9 5,2 6,6 6,1 10,1 7,5 7,1 (7,6) 6,9 országúti (l/100 km) 5,9 (5,8) 5,9 5,5 4,2 4,7 4,5 6,9 5,3 5,3 (5,8) 5,3 átlag 6,4 (6,6) 6,8 6,4 4,6 5,4 5,1 8,0 6,1 6,0 (6,5) 5,9 CO 2 -kibocsátás (g/km) 149 (154) (169) 155 Fordulókör átmérője (m) 10,3 10,3 10,32 10,3 10,3 10,32 10,3 10,3 10,3 10,3 Sebességváltó mű Hajtás típusa elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás Összkerék-meghajtás Összkerék-meghajtás Összkerék-meghajtás Összkerék-meghajtás Tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló (két koaxiális, elektrohidraulikus vezérléssel) hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló Haldex tengelykapcsoló Sebességváltó Kézi vezérlésű, hatfokozatú (automata, hétfokozatú DSG) Kézi vezérlésű, hatfokozatú Kézi vezérlésű, hatfokozatú Kézi vezérlésű, ötfokozatú Kézi vezérlésű, ötfokozatú Kézi vezérlésű, hatfokozatú Kézi vezérlésű, hatfokozatú Kézi vezérlésű, hatfokozatú Kézi vezérlésű, hatfokozatú (automata, hatfokozatú DSG) Kézi vezérlésű, hatfokozatú Súly Saját tömeg (1 370) (1 555) standard változat 75 kg súlyú járművezetővel (kg) Hasznos terhelés (vezetővel és extra felszereltséggel (kg)) Össztömeg (kg) (1 915) (2 100) Megengedett vontatóterhelés fék nélkül (max. kg) 670 (680) Megengedett vontatóterhelés fékkel 12% (max. kg) Karosszéria Ötüléses ötajtós kétterű Külső méretek Légellenállási együttható C w 0,37; GreenLine: 0,361 Hossz (mm) Szélesség (mm) Alváz Magasság (mm) Elsőtengely McPherson felfüggesztés alsó háromszög-csatlakozókkal és torziós stabilizátorral Tengelytávolság (mm) Hátsó tengely Összetett felfüggesztés hosszanti és átlós lengőkarokkal és torziós stabilizátorral Nyomtáv első/hátsó (mm) 1 541/1 537 Fékrendszer Kétkörös hidraulikus fékrendszer diagonális felosztással Dual Rate vákuumos fékasszisztenssel Hasmagasság (mm) 180 1,691 1,034 1, l 1,446 1,437 1,004 első fékek Belső hűtéses féktárcsák egydugattyús úszó féknyereggel hátsó fékek Tárcsafékek Belső méretek Kormánymű Közvetlen fogasléces kormánymű elektro-mechanikus szervokormánnyal Belső tér oldalirányú szélessége elöl/hátul (mm) 1 446/1 437 Keréktárcsák 7,0J x 16"; 7,0J x 17"; GreenLine és Green tec: 7,0J x 16" Tényleges belmagasság elöl/hátul (mm) 1 034/1 027 Gumiabroncsok 215/60 R16 225/50 R17; GreenLine: 205/55 R16; Green tec: 215/60 R16 Csomagtér kapacitása (max l) 1,541 1,793 1,537 1, , , pótkerék nélkül a hátsó üléstámlák felhajtott/lehajtott állapotában/üléstámlák nélkül 416/1 580/1 760 Üzemanyag-tartály befogadóképessége (l) 4x2: 55; 4x4: 60 pótkerékkel az értékek 95 literrel kisebbek * Az alacsony oktánszámú üzemanyag alkalmazása hatással lehet a motor teljesítményére.

18 A tetőre rögzíthető szállítóeszközök különösen sportszerek szállításánál tesznek jó szolgálatot. A 380 literes eredeti Škoda tetőbox már a City Crash teszten is sikeresen bizonyított. Általános tudnivalók Škoda szerviz Helyezze autóját jó kezekbe! Számos kiváló okot kínálunk Önnek arra nézve, hogy miért érdemes autóját ŠKODA Márkaszervizünkre bíznia. A legkiválóbb minőséget kínáljuk Az Ön ŠKODA járműve világszínvonalú technológia alkalmazását igényli, ezért kizárólag a csúcsminőségű felszereléssel és diagnosztikai berendezésekkel ellátott és a gyártó által előírt folyamatokat alkalmazó ŠKODA márkaszervizek műhelyei képesek biztosítani az Ön autójának tökéletes működését és megbízhatóságát. A gyártó által professzionálisan képzett munkatársak Az Ön által megvásárolt jármű gyártásakor felhasznált technológiát továbbra is egyre magasabb szintre fejlesztjük, ezért szervizszemélyzetünknek ennek megfelelően kell fejlesztenie szaktudását. A munkájukhoz szükséges legkorszerűbb tudás elsajátítása érdekében hivatalos márkaszervizközpontjainkban dolgozó munkatársaink folyamatos, a gyártó által szervezett képzésben részesülnek. Mottónk: légy tisztességes és nyitott ügyfeleinkkel! A rendelés felvételekor ugyanolyan fontos számunkra az ügyfelekkel folytatott minden részletre kiterjedő, szakszerű és barátságos hangnemű tárgyalás, mint a javítások és karbantartási munkálatok során a szorgalom és a teljesség igénye. Mindezt folyamatosan ellenőrizzük az általunk kínált szolgáltatások minőségfigyelésére kiépített rendszer segítségével. A szolgáltatások teljes választéka: Szervizvizsgálatok Annak érdekében, hogy ŠKODA járműve kifogástalan állapotban maradjon és hosszú ideig működhessen, valamint igény szerint, hogy garanciáját megtartsa, létfontosságú, hogy autóján hivatalos ŠKODA márkaszervizpartnerünk időről időre szakértői ellenőrzést végezzen. A szerviznaptár tájékoztatja Önt az ellenőrzések pontos időpontjáról. Elérhetőség A ŠKODA sűrű márkaszerviz-hálózatának köszönhetően valamennyi ŠKODA-vezető biztos lehet afelől, hogy az autójához szükséges valamennyi alkatrészt be tudja szerezni. A ŠKODA Auto az autó gyártása során használt alkatrészek és felszerelések átfogó választékát nyújtja, nem pusztán a nagy forgalmú alkatrészekre összpontosít. Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek utánpótlását még akkor is folytatjuk, ha az adott modellsorozatot már nem gyártjuk többé. Mindez nemcsak a gyártás befejezését követő jogilag előírt időtartamra érvényes, hanem a jármű működéséhez elengedhetetlenül szükséges alkotóelemek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 15 évig, az autó felszereltségi elemeinek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 10 évig, valamint az ajtószigetelési elemek és autószőnyegek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 8 évig. Csúcsminőség Annak érdekében, hogy a minőségi paramétereknek megfeleljünk, fejlesztési részlegünk kiterjedt tesztelő létesítményt tart fenn, mely tartalmaz egy, a szélsőséges sarkvidéki és sivatagi körülményeket szimuláló tesztpályát, minőségellenőrző részlegünk pedig anyagtesztelő laboratóriumot működtet. Az első osztályú anyagok és technológia alkalmazásának köszönhetően az Eredeti ŠKODA Alkatrészek biztonságos és gondtalan vezetést biztosítanak. A precíz illesztés révén az elhasznált alkatrészek komplikációmentesen cserélhetőek. Hosszú élettartam Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek gyártása során alkalmazott elsőosztályú anyagok és gyártási technológiák biztosítják azok maximális megbízhatóságát, valamint hosszú élettartamát. Eredeti műszaki megoldások A gyártás és üzemeltetés során szerzett tudásunk folyamatosan tükröződik új műszaki megoldások keresésében, melynek célja az ügyfél elvárásainak megfelelő, valóban elsőosztályú termék megalkotása. Tegye autóját még stílusosabbá és praktikusabbá az Eredeti ŠKODA Tartozékokkal! Kínálatunkban, mely gyakorlatilag a választható extra felszerelések kibővített palettáját tartalmazza, megtalálhatók a légterelők, könnyűfém keréktárcsák, rádiók és navigációs rendszerek, tetőcsomagtartók stb. A sportos megjelenés kedvelői választhatják egyedi optikai csomagunkat, melynek tartalma: első spoiler, hátsó légterelő, krómozott kipufogócsővég és tetőszárny. Teljes kínálatunk átfogó ismertetését megtekintheti tartozék-katalógusunkban, melyet bármelyik hivatalos ŠKODA partnerünk az Ön rendelkezésére bocsát. Az ISOFIX G 0/1 gyermekülés gondoskodik a legapróbb utasok biztonságáról és kényelméről az út során. Kínálatunkban minden korú gyermek számára alkalmas gyermekülés megtalálható, egészen 36 kg-ig. A vonóhorog a motor függvényében akár 1800 kg-os utánfutó vontatását is lehetővé teszi. Műanyag csizmatároló megemelt, 15 cm-es éllel és Yeti felirattal ellátva. Karosszériaszerviz és fényezés A balesetet követően a sérüléseket a karosszérián, illetve a fényezésen ŠKODA márkaszervizpartnereink Eredeti ŠKODA Alkatrészek felhasználásával, a gyártó által rendelkezésükre bocsátott információk alapján szakszerűen kijavítják. Mindez nemcsak az Ön biztonságát illetően fontos, hanem a funkcionalitás, illetve az autó értékének megőrzése miatt is. Csereautó ŠKODA márkaszervizünk az autó javításának vagy szervizátvizsgálásának idejére csereautót tud Önnek biztosítani. Eredeti ŠKODA Tartozékok Az eredeti tartozékok egyedülálló karaktert és sajátos stílust kölcsönöznek valamennyi autó számára. A ŠKODA Yeti rendkívül kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik, mindazonáltal bizonyos kiegészítő elemek, mint például a hátsó biztonsági gyerekülések, a tetősín, a mobiltelefon adapter és a könnyűfém keréktárcsák kizárólag az Eredeti ŠKODA Tartozékok részeként szerezhetők be. Speciális felszereltségi kínálatunk mechanikus biztonsági elemeket, illetve a jármű használati értékét és egyéniségét egyaránt növelő elemek egész sorát tartalmazza. Az Octaviához kapható Eredeti ŠKODA Tartozékok választékával kapcsolatos részletesebb tájékoztatásért kérjük, tekintse meg katalógusunkat. Eredeti ŠKODA Alkatrészek Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek megegyeznek a ŠKODA autók összeszerelésekor felhasznált alkatrészekkel. Az autó gyártója az, aki a legjobban tudja, hogy melyik alkatrészt pontosan milyen célra tervezték, és milyen előírt paramétereknek kell feltétlenül megfelelnie az autó üzemzavarmentes működése érdekében. Biztonság Az autó valamennyi alkatrészének és alkotóelemének megvan a maga szerepe és jelentősége, némelyikük pedig közvetlenül azért felelős, hogy az autóban ülők biztonságosan utazhassanak. A biztonságra fordított kiemelt figyelmünkről többek között a karosszériaszerkezet, a légzsákok, a biztonsági övek, valamint legfőképp a fékrendszer tanúskodik. Az autóban ülő és az azt környező emberek élete a fékek minőségétől, valamint működési hatékonyságuktól függ, különösen szélsőséges helyzetekben. Környezetvédelem Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek választéka olyan cserealkatrészeket tartalmaz, melyeknek gyártása nem terheli meg természetes környezetünket nagymértékű hulladékanyag-kibocsátással, túlzott hőleadással vagy vízszennyezéssel. A visszahozott alkatrészeket és gépcsoportokat nem selejtezzük ki, hanem újrahasznosításuk érdekében átalakítjuk, így újra felhasználjuk az alkatrészek gyártása során befektetett munka és energia jelentős részét. Információk az Interneten A weboldal részletesen bemutatja az összes változatot, és számos fényképpel segíti Önt az új autó megvételével kapcsolatos döntése meghozatalában. Konfigurációs programunk lehetővé teszi, hogy Ön kipróbálja a szériafelszereltség, motor, fényezés, autóbelső és a kiegészítő felszereltség különböző kombinációit, így meggyőződhet afelől, hogy az új autó teljesen megfelel-e az Ön igényeinek és elvárásainak. Ez az alkalmazás segít továbbá kiszámítani az autó vételárát és kiválasztani az Önnek megfelelő kereskedőt. Flotta Akár kicsi, akár nagy az autóparkja a ŠKODA Auto és hivatalos értékesítési hálózata az Ön rendelkezésére áll. Üzleti és finanszírozási igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk: többek között csúcsminőségű ügyfélszolgálatot, a vállalati ügyfelek különleges igényeinek megfelelő szolgáltatásportfóliót, valamint az autók, a tartozékok és karbantartási szolgáltatások magas színvonalát, melyek garantálják gépjárműparkjának alacsony működtetési és tulajdonosi költségeit.

19 A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt fektetve az újrahasznosítható anyagok alkalmazására. A ŠKODA autók korszerű technológiával felszerelt, modern üzemekben készülnek, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A járművek festett elemeinek korrózió elleni védelmére kizárólag az ólommentes kataforézis (KTL) eljárást és vízbázisú festékeket használunk. Vállalatunk stratégiai célkitűzése az üzemanyagfogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ennek köszönhetően motorjaink megfelelnek a hatályos emissziós előírásoknak, és kínálatunkban megtalálhatók a részecskeszűrővel ellátott dízelmotorok is. A ŠKODA AUTO termékeinek előállítása minden esetben a talaj és a víz védelmét célzó jogszabályok és előírások betartásával történik. Mindezek eredményeként a ŠKODA autók eleget tesznek a műszaki, biztonsági, minőségi és környezetvédelmi követelményeknek, és használóik mobilitásának és kényelmének biztosítása mellett hozzájárulnak a tiszta környezet megőrzéséhez is. A környezetvédelmi embléma jelképezi a ŠKODA AUTO tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt, valamint tükrözi cégünknek az élet és a természet iránt megnyilvánuló pozitív szemléletét. A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés, felszereltség, anyagok, garancia és megjelenés tekintetében megfelelnek a nyomdába adás időpontjában rendelkezésre álló adatoknak. Mindazonáltal a gyártó a változtatás jogát fenntartja (beleértve a műszaki paramétereket és az egyes modellek felszereltségét). Az alap- és extrafelszereltséggel, az aktuális árakkal, valamint az átadás feltételeivel kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel bizalommal az Ön hivatalos ŠKODA márkakereskedését! Ez a prospektus klórmentesen fehérített, 100%-osan újrahasznosítható cellulózpapírból készült. Kérjük vegye figyelembe, hogy nyomdatechnikai okok miatt a prospektusban szereplő színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól. Köszönti Önt ŠKODA Márkakereskedője! YETI2012

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

AZ ÚJ VOLKSWAGEN AZ ÚJ VOLKSWAGEN CC_16_US+Klpp_2011_10.indd 2 16.11.11 07:39

AZ ÚJ VOLKSWAGEN AZ ÚJ VOLKSWAGEN CC_16_US+Klpp_2011_10.indd 2 16.11.11 07:39 AZ ÚJ VOLKSWAGEN A kupé a rá jellemző dinamikus dizájnnal és teljesítménnyel. A klasszikus limuzin a maga kényelmével és időtálló eleganciájával. Mindig is ezek voltak az autó legnépszerűbb formái. Nos,

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

Bravo [brà-vo] melléknév

Bravo [brà-vo] melléknév Bravo [brà-vo] melléknév Jó, okos, kiváló, figyelemreméltó. Egy olyan világszerte ismert fogalom, mely a várakozáson felüli teljesítmény elismerésére szolgál. A szépség és a tartalom tökéletes egyensúlya:

Részletesebben

Adásvételi szerződés

Adásvételi szerződés *1076301107* Vonalkód: 1076301107 Iktatószám: BL/2 961/3/2008 1. számú példány MVH szerz. szám: ESZ/94-2008 Adásvételi szerződés amely létrejött egyrészről: a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000 már 5 790 000 Ft-tól* Espace 2.2 dci Expression AKTUÁLIS AKCIÓ 1 000 000 Ft kedvezmény minden verzión 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* FELSZERELTSÉG

Részletesebben

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY FELSZERELTSÉG Tled ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG BELSŐ FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Nem rendelhető FR Line és Advanced csmaggal együtt. 2 1.4

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 301 969 65 000 4 258 500 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

MI MÁR JÓVAL A SAJÁT TERVEINK ELŐTT AZ ÖN TERVEIN GONDOLKODTUNK.

MI MÁR JÓVAL A SAJÁT TERVEINK ELŐTT AZ ÖN TERVEIN GONDOLKODTUNK. SEAT ALTEA Az élet minden, csak nem kiszámítható, napjainkban talán még kevésbé, mint valaha. S mit jelentene mindez a gyakorlatban, ha Ön mondjuk épp autótervező lenne? Nos, ha a SEAT Altea design-csapatának

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 412 598 65 000 4 399 000 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Progression felszereltség Árlista érvényes: 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm)

Össztömeg (kg) széria/opció** Tengelytáv (mm) Új PARTNER Érvényes: 2015.07.03-tól a következő árlista közléséig. 2015 májusi gyártástól érvényes típuskódok Modell Motor (cm 3 ) Teljesítmény (LE) Gyári típuskód Tengelytáv (mm) Össztömeg (kg) széria/opció**

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT TOLEDO ENJOYNEERING Az új SEAT Toledot a legszigorúbb mércék alapján terveztük. Továbbfejlesztettük, jobbá tettük, ugyanakkor a régi értékeit is megőriztünk. Az autó által nyújtott vezetési élmény nem

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon

www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon www.alfaromeo.hu Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon Eszencia A sport és az elegancia összhangja: ez az a kreatív koncepció, amely az Alfa 159 és az Alfa 159 Sportwagon autókat meghatározza. A két modellben

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Árlista érvényes: 2012. július 6-tól visszavonásig Progression felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nerttó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLVA

TÖKÉLETESRE HANGOLVA IBIZA ENJOYNEERING Mindig is fiatalos szellemiséggel dobogott a SEAT Ibiza szíve. Az autóé, amely pezsgő élményt nyújt, miközben komoly teljesítményre képes. Az új SEAT Ibiza is ugyanezt az utat folytatja.

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

Alfa Romeo MiTo árlista

Alfa Romeo MiTo árlista Alfa Romeo MiTo árlista Árlista érvényes : 2012. július12-től visszavonásig Essential felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs adóval

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 ÚJ FORD FOCUS 20165-ös modellév - 2016/2 Érvényes: 2016 január 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 100 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft 201675-ös modellév - 2016/4 Érvényes: 2016 június 20-i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 16l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft Trend 10l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

Alfa Romeo MiTo árlista

Alfa Romeo MiTo árlista Alfa Romeo MiTo árlista Árlista érvényes : 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Essential felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs adóval

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee 2014. júliusi gyártástól érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1PB9AFACK504A026 4 505 000 500 000 4 005 000 BAE TT* 90 LE 1PB9AFACA504A026

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Cikkszám: 50903083 HÁTSÓ SPOILER ** Tartalmazza a harmadik féklámpát. Szükséges a 50507804 cikkszám felszerelése. Cikkszám: 50903089

Részletesebben