SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia és Roomster"

Átírás

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia és Roomster

2 A ŠKODA Fabia kilencféle modellváltozata igazán széles választékot kínál.

3

4

5 Minden nap tele van lehetőségekkel. Ragadja meg mindegyiket a ŠKODA Fabia Combival.

6

7 Semmi sem szabhat határt a képzeletének!

8 A ŠKODA Fabia és Fabia Combi külső megjelenését a célszerűség eleganciája jellemzi. A ŠKODA emblémával díszített, jellegzetes első hűtőrács dinamizmust és önbizalmat sugároz. A síkból kiemelkedő első fényszórók egészen a sárvédőig húzódnak. A letisztult vonalú első ködlámpák a nappali menetfény funkcióját is ellátják. A Fabia kiegészíthető fekete vagy fekete/ezüst színkombinációjú hosszanti tetősínnel. A hátsó ülésen utazók biztosan értékelni fogják a sötétített SunSet ablaküveg nyújtotta kényelmet. A hátsó lámpacsoport jellegzetes C formájú elrendezése messziről hirdeti, hogy a ŠKODA családhoz tartozik.

9 Kompakt és stílusos: ferdehátú ŠKODA Fabia.

10 Különleges formajegyei magabiztos, dinamikus megjelenést biztosítanak a ŠKODA Roomster számára. Az első lökhárító, az első fényszórók és az első hűtőrács együttesen masszív, mégis barátságos benyomást kelt. Az első ködlámpák, melyek mostantól a nappali menetfényt is biztosíthatják, még vidámabb arckifejezést kölcsönöznek az autónak.

11 A rendkívüli méretű hátsó oldalablakok, valamint a sötét színű oszlopokba beépített hátsó ajtókilincsek a Roomsterre jellemző karakteres részletek. Az opcionális panorámatető a tágasságra koncentráló eredeti koncepciót viszi tovább.

12 A Fabia legjellemzőbb tulajdonsága a praktikum. Mind az utasok, mind a csomagok számára hitetetlenül tágas teret biztosít. Emellett széles választékban kínálunk praktikus kiegészítőket, amelyekkel még jobban kihasználható a csomagtér, és rendezettebbé tehető az autó. A Fabia két pozícióban felszerelhető csomagtér-takaróját akkor érdemes az alsó pozícióban használni, ha olyan tárgyat szeretnénk szállítani, ami egyébként zavarná a vezetőt a kilátásban. A belső kerékpártartónak köszönhetően két kerékpár is kényelmesen szállítható a Fabia Combi belső terében. A Fabia Combi három csomagrögzítő hálója megakadályozza, hogy a csomagok az út során elmozduljanak. A bevásárlótáskák számára kihajtható akasztók állnak rendelkezésre a csomagtér mindkét oldalán. A rugalmas tárolórekesz jól használható kisebb tárgyak rögzítésére.

13 A ŠKODA Fabia Combi egy kellemes családi autó, mely a tágasság és a rakodóhely tekintetében minden igényt kielégít. Variálhatóságának köszönhetően kiváló választás mind a kisgyermekes családok, mind a háziállataikkal együtt utazók számára. Az 505 literes csomagtér a hátsó ülések lehajtásával 1485 literesre növelhető. A tetősín színe lehet elegáns fekete vagy exkluzív fekete/ezüst kombináció. A Fabia Combi csomagterének álpadlója egy szintben van a rakodónyílás alsó peremével, ami megkönnyíti a csomagok ki- és berakodását, az alatta maradó hely pedig ideális olyan tárgyak tárolására, amelyeket nem szükséges naponta mozgatni.

14 A Roomster csomagtere még alaphelyzetbe állított ülések és öt utas mellett is hatalmas: űrtartalma a hátsó ülések és a háttámlák pozíciójától függően 480 és 560 liter között változik. Emellett kínálatunkban számos kiegészítő szerepel, melyekkel még praktikusabban kihasználható a csomagtér, és rendezettebbé tehető az autó. A rögzítőhálók megvédik a csomagokat az elmozdulástól és az esetleges sérülésektől. Az elválasztó hálót általában a hátsó ülések mögé szerelik fel, hogy elválassza az utasteret a csomagtértől. A csomagtér-takaró két pozícióban is rögzíthető. A rugalmas tárolórekesz jól használható a kisebb tárgyak rögzítésére.

15 A tágas belső tér kivételes variálhatósággal párosul. A három külön-külön állítható hátsó ülésből álló, egyedülálló VarioFlex hátsó ülésrendszernek köszönhetően a jármű belseje bármikor átalakítható az aktuális igényeknek megfelelően. A műveletet bárki egyedül, szerszámok nélkül is elvégezheti. Az ülések kivételével a csomagtér 1810 literesre nő. A hátsó ülések háttámlái teljesen lehajthatók az ülőfelületre. A hátsó ülések igény szerint együtt vagy különkülön is kivehetők. A középső ülés eltávolítása esetén a két szélső ülés 110 mm-rel a jármű középvonala felé tolható. A hátsó oldalsó ülések az alap pozícióhoz képest 80 mm-rel előre, illetve 70 mm-rel hátra tolhatók, az ülések háttámlái pedig tetszés szerinti pozícióba állíthatók.

16 A belső tér tágassága és levegőssége a modell eredeti tervezési koncepciójának eredménye, hiszen annak elsődleges célja az volt, hogy az autóban ülők mindannyian kényelmesen utazzanak. A megemelt hátsó ülésen utazó utasok úgy érezhetik magukat, mintha moziban ülnének, miközben a hatalmas hátsó oldalablakon át figyelik az elsuhanó tájat. A tágasság érzetét tovább fokozza a 0,82 m2 -es panorámatető, melynek rétegelt üveg anyaga megakadályozza az autó belsejének túlzott felmelegedését, és védi a bent ülőket az UV-sugárzástól.

17 A hátsó utasok kényelme a hátsó középső kartámaszba épített, italtartóval ellátott, lehajtható asztalkával is növelhető. Szintén elsősorban nekik készült a középkonzolban elhelyezett palacktartó is, ami azonban az első ülésekről is könnyen elérhető. További tárolóhelyet nyújtanak az első ülések hátoldalán lévő zsebek és a hátsó ajtók belső oldalán kialakított rekeszek. Az első ülések közötti állítható kartámasz meglepően tágas, 1,2 literes tárolóhelyet rejt. A kesztyűtartók nyitott és zárt változatban is kérhetők. Az alsó rekesz világítással is ellátható, és Climatronic légkondicionáló berendezés rendelése esetén hűthető. A vezető és az első utas ajtajában kialakított tárolórekeszekben elfér egy-egy 1,5 literes palack, a melléjük helyezett térképek, újságok rögzítéséről pedig egy praktikus gumiszalag gondoskodik. Az első ülések alatt lehajtható fedelű fiókok találhatók, amelyekben számos apróbb tárgy elfér.

18 A négyküllős, multifunkciós bőrkormány, melyről a rádió és a telefon is vezérelhető, háromküllős sportváltozatban is kapható. Az MDI (mobileszköz-interfész) lehetővé teszi az eredeti ŠKODA tartozékok kínálatában megtalálható ipod, Aux-in és USB kábelek segítségével csatlakoztatott külső eszközök vezérlését a rádión vagy a navigációs rendszeren keresztül. Az ajánlott sebességfokozat a Maxi DOT kijelző jobb felső sarkában vagy a fedélzeti számítógép kijelzőjén kerül megjelenítésre. Az elektronikus vezérlésű Climatronic légkondicionálónak köszönhetően pillanatok alatt eltűnik az üvegről a pára vagy a dér. A Swing rádió két antennát és CD, CD-MP3 és CD-WMA lejátszót foglal magába. A tempomat nem csupán egy adott sebesség tartását teszi lehetővé, hanem a tempomat kapcsolójának oldalán elhelyezett gomb segítségével a pedálok nélküli gyorsítást és lassítást is. A navigációs adatokkal és belső memóriával ellátott Amundsen+ navigációs rendszer egy 5" méretű, színes érintőképernyőről vezérelhető.

19 A műszerfalra pillantva az innovatív technológiát képviselő, vonzó megjelenésű kormánykerék mellett olyan kényelmi funkciók hívják fel magukra a figyelmet, mint például a navigációs rendszer, a rádiók és az MDI (mobileszköz-interfész).

20 A modell innovatív műszaki megoldásai a motorokban összpontosulnak, melyek kiváló teljesítménye még örömtelibbé teszi az autózást. A műszaki fejlesztésekkel egyben a széndioxid-kibocsátást is sikerült csökkenteni, ezzel is hozzájárulva a környezet védelméhez. Az 1.2 TSI benzinmotorok rugalmasságukkal, halk működésükkel és gazdaságosságukkal tűnnek ki. A közös nyomócsöves befecskendező rendszerrel ellátott dízelmotorokat halk, pontos működés és rendkívül alacsony fogyasztás jellemzi. A kínálatban szereplő mindegyik motor teljesíti az EU5 károsanyag-kibocsátási követelményeket. A kifejezetten az 1.2 TSI/105LE motorhoz és az 1.4 TSI/180LE motorhoz (Fabia RS) kifejlesztett hétsebességes automata DSG váltó kényelmes és dinamikus vezetést, valamint üzemanyag-takarékos autózást biztosít. Az elektronikus menetstabilizátor (ESP), mely mindig magában foglalja a kipörgésgátlót (ASR), kiegészíthető az abroncsnyomásfigyelő funkcióval is.

21 A turbófeltöltésű 1.2 TSI/105LE benzinmotor erőssége a jó vezetési dinamika, az alacsony fogyasztás és a jó széndioxid-kibocsátási értékek. A négyhengeres 1.6 CR TDI turbódízel motor többféle teljesítménnyel (akár 105 LE) is elérhető.

22 Egy autó biztonságossága kétségkívül a legfontosabb jellemzői közé tartozik. A ŠKODA Fabia és Roomster biztonsági felszerelései ezért nem csupán megvédik a vezetőt és az utasokat a vészhelyzetekben, de azok megelőzését is segítik. A konstrukció, a vezetési jellemzők, a vezető kényelmét biztosító berendezések, a kilátás és a láthatóság terén mind-mind tartalmaznak olyan megoldásokat, amelyek a maximális biztonságot szolgálják. A biztonság akár 6 légzsákkal is fokozható: vezető- és utasoldali légzsákkal, elülső oldallégzsákokkal és a függönylégzsákokkal. A biztonságosabb kanyarodást segítheti a kanyarkövető halogén projektoros fényszóró. Az autó felszerelhető belső érzékelős riasztóval, tartalék áramforrással ellátott kürttel, valamint megdőlést jelző riasztóval is. A belső érzékelők kikapcsolásának lehetőségét (lásd a képet) minden bizonnyal örömmel fogadják a kutyákat szállító gazdik. A nappali menetfényt is biztosító ködlámpák szintén rendelhetők a kanyarodássegítő funkcióval. Ez a funkció a kormány forgásszöge és az irányjelző bekapcsolása alapján amennyiben a jármű sebessége nem haladja meg a 40 km/h-t automatikusan felkapcsolja a jobb vagy a bal oldali ködlámpát.

23 Gyermekülés csak akkor helyezhető az első utasülésre, ha az ahhoz tartozó légzsák deaktiválható. Az ehhez szükséges opcionális funkció megvásárlása esetén a légzsák egy kulccsal kikapcsolható. A Roomster alapfelszereltségéhez tartozik a két Isofix rendszerű gyermekülés elhelyezését megkönnyítő előkészítés, mely kiterjed a Top Tether gyermekülés elengedhetetlen részét képező speciális biztonsági öv rögzítésére is. Az eredeti ŠKODA tartozékok kínálatában minden életkornak megfelelő gyermekülés megtalálható. Szűk helyen történő manőverezéshez nyújtanak segítséget a hátsó lökhárító és a legközelebbi akadály közötti távolságot jelző parkolássegítő érzékelők. A hátsó utasok biztonságát a három állítható magasságú fejtámla fokozza.

24 Okosan hatékony, és nemcsak a méret tekintetében: ŠKODA Fabia GreenLine. Odafigyel a környezetre: ŠKODA Roomster GreenLine.

25 A Fabia és a Fabia Combi GreenLine főként az 1.2 CR TDI/75LE dízelmotornak köszönheti a rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztását és a kedvezőbb széndioxid-kibocsátási értékeit. Kombinált fogyasztásuk 3,4 l/100 km, széndioxid-kibocsátásuk pedig csupán 89 g/km. Mindkét modell esetében az alapkivitel a szürke vagy fekete Domino belső tér (lásd a felszereltségi szintek leírását). A Roomster GreenLine alacsony fogyasztását és károsanyag-kibocsátását szintén a 75 lóerős 1.2 CR TDI dízelmotor biztosítja. A jármű kombinált fogyasztása 4,2 l/100 km, széndioxid-kibocsátása pedig csupán 109 g/km. A GreenLine változat esetében az alapkivitel a szürke vagy fekete Domino belső tér (lásd a felszereltségi szintek leírását). Eredeti GreenLine embléma díszíti az ötödik ajtót és az első hűtőrácsot. A Fabia GreenLine jobb légellenállási mutatóiban fontos szerepe van az ötödik ajtón található eredeti légterelőnek. A Start-Stop rendszer szükség esetén - például a piros lámpánál várakozva, vagy egy hosszú sorban lassan gurulva - automatikusan leállítja a motort. A kuplungpedál lenyomásakor a motor automatikusan újraindul. A Start-Stop rendszer a középkonzolon lévő gombbal kikapcsolható. A fékenergia-visszanyerő funkció, mely az autó mozgási energiáját az akkumulátor töltésére fordítja, csökkenti a motor terhelését, és így még takarékosabbá teszi az autó működését. Az alapfelszereltségként 15"-os acél keréktárcsával, Hermes dísztárcsával és 185/60 R15 abronccsal (lásd a fotót) szerelt GreenLine modellek opcionálisan 15"-os Rotare könnyűfém keréktárcsával is elláthatók. Mindkét típushoz alacsony gördülési ellenállással rendelkező abroncs tartozik.

26 Az élet egy végtelen verseny. Vegye fel a kesztyűt a ŠKODA Fabia Monte Carlóval.

27 A ŠKODA Fabia Monte Carlo dizájn egy egyszerű, mégis látványos koncepcióra épül: a jármű egyes részeinek szokatlan fekete színezésére. A fő fényszóró, a nappali menetfényt is magában foglaló első ködlámpa, az első hűtőrács függőleges bordái és kerete, valamint a külső visszapillantó tükrök mind-mind feketében pompáznak. A tető és a tetőspoiler szintén fekete. A markáns arculat további elemei közé tartozik az autó alsó részének selyemfényű, fekete műanyag védőburkolata, a színezett ablaküvegek, a SunSet hátsó szélvédő (erősebben színezett), valamint a sportos karosszéria. A stílus fontos eleme a fekete könnyűfém keréktárcsa, így a fényes peremmel díszített 6.5J x 16"-os Comet kerék (lásd a fotót) vagy a 7.0J x 17"-os Trinity kerék. Az opcionális vörös belső dizájn (lásd a képet) választása esetén az első sportülések kárpitja elöl vörös, az oldalak és a háttámlák pedig feketék. Az alapfelszereltségként szállított fekete belső dizájn esetében az első sportüléseket szürke/fekete kárpit borítja. Mindkét dizájnhoz háromküllős kormány tartozik, melynek fekete perforált bőrborítását vörös varrás díszíti, csakúgy, mint a manuális váltó gombját és takarólapját, valamint a kézifék fogantyúját is.

28

29 A ŠKODA Fabia Scout nem mindennapi vezetési élményt kínál. Külső megjelenése és a belső tér egyaránt vonzó kialakítású példa erre a légterelő bordákkal ellátott hátsó lökhárító. A Scout egyedi arculatát jól jellemzi az első lökhárító kialakítása, mely helyet ad a beépített, új, LED-es nappali menetfénynek (a képen), vagy a kerek ködlámpának. A Scout belső tere alapesetben szürke/fekete színösszeállításban, Onyx-ezüstszürke vagy Onyx-Onyx műszerfallal kapható. Opcióként rendelhető a Floss belső dizájn (bőr-műbőr-szövet), valamint az elöl sportülésekkel ellátott Pulse belső tér. A nemesacél pedállapok és a szürke tűzéssel díszített kivehető szőnyegek fokozzák a belső tér sportosan elegáns hangulatát, és növelik a kényelmet.

30 A ŠKODA Roomster Scout ideális partner az aktív élethez. Szabadidőautós külseje, gazdag kényelmi felszereltsége és variálható belső tere bámulatra méltó. A hátsó lökhárító és az ezüstszínű alsó takarólap robosztus megjelenést kölcsönöz az autónak. A jármű ködlámpa helyett LED-es nappali menetfénnyel is ellátható (lásd a képen). A beépített belső kerékpártartón két kerékpár is kényelmesen szállítható. A lökhárítók, küszöbök és az ajtók alsó részének műanyag borítása még egyedibbé teszik az autót, csakúgy, mint a Scout számára kifejlesztett könnyűfém keréktárcsák, amelyek két méretben kaphatók: 6.5J x 16"-os Arktos (lásd a képen) és a 7.0J x 17"-os Kentaur. A nemesacél pedállapok és a szürke tűzéssel díszített kivehető szőnyegek kényelmes és egyben praktikus tartozékok. A Scout alapfelszereltségként szürke/fekete színösszeállítású belső dizájnnal, Onyx-Onyx vagy Onyx-ezüstszürke műszerfallal kapható. Opcióként rendelhető a bőrbevonatot is tartalmazó Floss belső tér (bőr-műbőr-szövet), illetve az elöl sportülésekkel ellátott Pulse belső dizájn.

31

32 A ŠKODA Fabia RS megjelenését nagyban meghatározza az erőt sugárzó első lökhárító és az RS emblémával díszített első hűtőrács. Az autó megjelenése még sportosabbá tehető az új Fekete dizájn csomaggal (feketére színezett fényszórók és első hűtőrács, beleértve a karosszériát is - lásd a képet) és/vagy a standard kerek ködlámpák LED-es nappali menetfényre cserélésével (lásd a képet). Az RS modellekhez a Fabia és a Fabia Combi változat esetében egyaránt az 1.4 TSI/180LE motor és a hétsebességes DSG váltó tartozik. A sportos hatást erősítik az autó hátulján látható elemek is, így az ötödik ajtó szárnya, a légterelő, a dupla kipufogócső és az RS logó. A 7.0J x 17"-os Gigaro könnyűfém keréktárcsát és a 205/40 R17 gumiabroncsokat kifejezetten az RS modellhez fejlesztették ki. A vevő négy színváltozatból választhat: ezüst, antracit, fehér és fekete. Az elöl speciális formájú sportülésekkel felszerelt Tempo belső tér alapszíne szürke vagy piros lehet. A háromküllős, bőrbevonatú sportkormány megsokszorozza a vezetés örömét. Az autóhoz multifunkciós bőrkormány is rendelhető, melyről kényelmesen vezérelhető a DSG automata váltó, a rádió és a telefon.

33

34 A Fabia és a Roomster alapváltozata az Active, melynél a Stone belső tér kék vagy szürke színét az Onyx-ezüstszürke vagy Onyx-Onyx műszerfal emeli ki. Az Active változat alapfelszereltségéhez tartozik az ABS, négy légzsák, a négy irányban állítható szervokormány és az állítható magasságú vezetőülés.

35 A Fabia és a Roomster Ambition esetében a szürke vagy fekete alapszínű, elegáns Domino belső dizájn Onyx-ezüstszürke vagy Onyx-Onyx műszerfalat, valamint króm díszítőelemeket tartalmaz, mint például a sebességváltó gombja és takarólapja, a légbefúvó nyílások keretei, valamint a kézifék gombja. Az Ambition változatnál az alapfelszereltség része az Active szinten felül a "Climatic" légkondicionáló, az elektromos ablakemelő, a központi zár távirányítóval, valamint az mp3-lejátszásra is alkalmas "Blues" CD-rádió.

36 A Fabia és a Roomster Elegance a modell legvonzóbb felszereltségű változata. A hozzá tartozó Chess belső dizájn választható fekete alapszínben, Onyx-Onyx műszerfallal, vagy (felár nélkül) bézs alapszínben Onyx-elefántcsont műszerfallal. Mindez kiegészül króm díszítőelemekkel, mint például a sebességváltó gombja és takarólapja, a légbefúvó nyílások keretei, valamint a kézifék gombja. Az Elegance változat esetében az alapfelszereltség része az Ambition szinten felül a "MAXI-DOT" multifunkciós kijelző, a kis bőr-csomag, a függönylégzsák és a 15" méretű "Avior" könnyűfém keréktárcsák.

37 Pulse belső dizájn szürke/fekete színben, sportülésekkel és Onyx-Onyx vagy Onyx-ezüstszürke műszerfallal (bal felső kép). Floss belső dizájn fekete textil-bőr-műbőr kárpittal, Onyx-ezüstszürke vagy Onyx-Onyx műszerfallal (jobb felső kép). Drops Blue belső dizájn Onyx-Onyx vagy Onyx-ezüstszürke műszerfallal (bal alsó kép). Az itt bemutatott belső terek extra felszereltségként rendelhetők, és további választható termékekkel egészíthetők ki, mint például a kis bőr csomag (kormánykerék, kézifék-kar és váltógomb), elektronikusan szabályozható Climatronic légkondicionálás, Swing vagy Blues rádió, Amundsen+ navigációs rendszer, tetősín, os könnyűfém keréktárcsa stb. A Roomster modellekhez kínált opcionális felszerelések széles választékára vonatkozó legfrissebb információkért kérjük, forduljon az Ön ŠKODA márkakereskedőjéhez.

38 Kristályfehér Latinvörös Pacific kék Égszínkék Sprint sárga Brunello vörös metál Cappuccino bézs metál Platinaszürke metál Lávakék metál Rally zöld metál Ezüstszürke metál Fekete mágia gyöngyház Versenykék metál (kizárólag Fabia RS modellhez) Denimkék metál Ezen az oldalon áttekintheti a Fabia modellek teljes színválasztékát. Az egyes Fabia modellekhez (Fabia, Fabia Combi, Fabia Scout, Fabia Monte Carlo, Fabia RS) kínált opcionális felszerelések széles választékára vonatkozó legfrissebb információkért kérjük, forduljon az Ön ŠKODA márkakereskedőjéhez.

39 Kristályfehér Latinvörös Pacific kék Ezüstszürke metál Cappuccino bézs metál Ózonkék metál Lávakék metál Viharkék metál Malachit zöld metál Mato-barna metál Platinaszürke metál Fekete mágia gyöngyház Brunello vörös metál Miami kék metál

40 7.0J x 17" Trinity könnyűfém keréktárcsák fekete színben a 205/40 R17 gumiabroncsokhoz. A Fabia Monte Carlo modellhez rendelhető. 7.0J x 17" Gigaro könnyűfém keréktárcsák fekete színben a 205/40 R17 gumiabroncsokhoz. A Fabia RS modellhez rendelhető. 7.0J x 17" Gigaro könnyűfém keréktárcsák antracit színben a 205/40 R17 gumiabroncsokhoz. A Fabia RS modellhez rendelhető. 7.0J x 17" Gigaro könnyűfém keréktárcsák ezüst színben a 205/40 R17 gumiabroncsokhoz. A Fabia RS modellhez rendelhető. 7.0J x 17" Gigaro könnyűfém keréktárcsák fehér színben a 205/40 R17 gumiabroncsokhoz. A Fabia RS modellhez rendelhető. 7.0J x 17" Kentaur könnyűfém keréktárcsák a 205/40 R17 gumiabroncsokhoz. A Roomster Scout modellhez rendelhető. 6.5J x 16" Arktos könnyűfém keréktárcsák a 205/45 R16 gumiabroncsokhoz. Széria a Scout modellekhez. 6.5J x 16" Comet könnyűfém keréktárcsák fekete színben a 205/45 R16 gumiabroncsokhoz. Széria a Fabia Monte Carlo modellhez. 6.5J x 16" Comet könnyűfém keréktárcsák a 205/45 R16 gumiabroncsokhoz. 6.5J x 16" Elba könnyűfém keréktárcsák a 205/45 R16 gumiabroncsokhoz. Csak a Fabia modellhez rendelhető. 6.5J x 16" Atria könnyűfém keréktárcsák a 205/45 R16 gumiabroncsokhoz. 6.0J x 15" Line könnyűfém keréktárcsák a 195/55 R15 gumiabroncsokhoz. Csak a Fabia modellhez rendelhető. 6.0J x 15" Antares könnyűfém keréktárcsák a 195/55 R15 gumiabroncsokhoz. Csak a Fabia modellhez rendelhető. 6.0J x 15" Avior könnyűfém keréktárcsák a 195/55 R15 gumiabroncsokhoz. A Roomster modellhez rendelhető. 6.0J x 14" Atik könnyűfém keréktárcsák a 185/60 R14 gumiabroncsokhoz. 6.0J x 15" acél keréktárcsák a 195/55 R15 gumiabroncsokhoz, Satellite dísztárcsákkal. 5.0J x 14" acél keréktárcsák a 165/70 R14 gumiabroncsokhoz, Comoros dísztárcsákkal.

41

42 Műszaki adatok - Fabia, Fabia Combi Motortípus 1.2 MPI/70LE 1.4 MPI/86LE 1.2 TSI/86LE 1.2 TSI/105LE 1.4 TSI/180LE benzinüzemű motor benzinüzemű motor Turbófeltöltő, benzinüzemű motor, nagynomású közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, benzinüzemű motor, nagynomású közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, benzinüzemű motor, kompresszorral Hengerek száma/hengerűrtartalom (cm 3 ) 3/ / / / / Max. motorteljesítmény/ford. (kw/perc -1 ) 51/ / / / /6 200 Max. forgatónyomaték/ford. (Nm/perc -1 ) 112/ / / / / Légszennyezésre vonatkozó előírás EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Üzemanyag 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.** ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (98) o.sz.* ólmozatlan benzin Menetteljesítmény Végsebesség (km/h) 163/164** 175/176** 177/178** 191 (189)/193** (190)** 224/226* Gyorsulás km/h-ig 14,9/15,0** 12,2/12,3** 11,7/11,8** 10,1 (10,2)/10,2** (10,3)** 7,3 Üzemanyag-fogyasztás 99/100 (l/100 km) városi 7,3 8,0 6,6 6,8 (7,0) 7,7 országúti 4,5 4,7 4,4 4,5 (4,4) 5,2 átlag 5,5 5,9 5,2 5,3 (5,3) 6,2 CO 2 -kibocsátás (g/km) (124) 148 Fordulókör-átmérő szabad játékkal (m) 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 Sebességváltómű Hajtás típusa elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás Tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló Sebességváltó kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás tengelykapcsoló, elektrohidraulikus vezérléssel) kézi vezérlésű, ötfokozatú (automata 7 sebességes DSG) két koaxiális, többtárcsás tengelykapcsoló, elektrohidraulikus vezérléssel automata 7 sebességes DSG Tömeg Saját tömeg (kg) 1095/1115** 1104/1124** 1116/1136** 1130 (1164)/1150** (1184)** 1318/1313* Hasznos terhelés (kg) Össztömeg (kg) 1550/1570** 1559/1579** 1571/1591** 1585 (1619)/1605** (1639)** 1718/1713* Megengedett vontatóterhelés fék nélkül (max. kg) 540/550** 550/560** 550/560* 560 (580)/570**(590)** Megengedett vontatóterhelés fékkel 12% (max. kg) Karosszéria ötüléses, ötajtós, kétterű Külső méretek Légellenállási együttható C w 0,33; GreenLine: 0,31 Hossz (mm) 4000/4247** Szélesség (mm) 1642 Futómű Magasság (mm) 1498 Első tengely McPherson felfüggesztés alacsony háromszög-csatlakozókkal és torziós stabilizátorral Tengelytáv (mm) 2465 Hátsó tengely összetett felfüggesztés, hosszanti és átlós lengőkarokkal és torziós stabilizátorral Első/hátsó nyomtáv (mm) 1433/1426** Fékrendszer kétkörös hidraulikus fékrendszer, diagonális felosztással, Dual Rate vákuumos fékasszisztenssel Hasmagasság (mm) 134/135** Elülső fékek belső hűtéses tárcsafékek egydugattyús úszó féknyereggel Hátulsó fékek dobfékek / tárcsafékek motorváltozattól függően Belső méretek Kormánymű közvetlen fogasléces kormánymű elektro-mechanikus szervokormánnyal Könyökszélesség elöl/hátul (mm) 1380/1384; 1383** Keréktárcsák 5.0J x 14"; 6.0J x 14"; 6.0J x 15"; GreenLine és Green tec: 6,0J x 15" Effektív fejtér elöl/hátul (mm) 989/994 Gumiabroncsok 165/70 R14; 185/60 R14; 195/55 R15; GreenLine és Green tec: 185/60 R15 Csomagtartó-térfogat (l) felhajtott üléstámlával 315; 505** Üzemanyagtartály befogadóképessége (l) 45 lehajtott üléstámlával 1180; 1485** * Alacsony oktánszámú üzemanyag befolyásolhatja a motor teljesítményét. ** Fabia Combi esetén. Ha csak egyetlen érték van feltüntetve, akkor mindkét modell esetén. ( ) Automata sebességváltó esetén.

43 1.2 CR TDI/75LE GreenLine 1.6 CR TDI/75LE 1.6 CR TDI/90LE 1.6 CR TDI/105LE Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés 3/ / / / / / / / / / / / EU5 EU5 EU5 EU5 dízel dízel dízel dízel /167** 176/177** 188/190** 14,2/14,3** 14,1/14,2** 12,6/12,7** 10,9/11,0** 4,1 5,1 5,1 5,1 3,0 3,6 3,6 3,6 3,4 4,2 4,2 4, ,0 10,0 10,0 10,0 elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú 1203/1219** 1204/1224** 1204/1224** 1219/1239** /1674** 1659/1679** 1659/1679** 1674/1694** 590/600** 600/610** 600/610** 600/610** ,380 1,384 1, ,498 1,433 1,642 1,426 1,886 1,433 1,642 1,426 1, , l 703 1,380 1, , l ,465 4, ,465 4, * Fabia Combi esetén. Ha csak egyetlen érték van feltüntetve, akkor mindkét modell esetén.

44 Műszaki adatok - Roomster Motortípus 1.2 MPI/70LE 1.4 MPI/86LE 1.2 TSI/ 86LE 1.2 TSI/105LE benzinüzemű motor benzinüzemű motor Turbófeltöltő, benzinüzemű motor, nagynyomású közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, benzinüzemű motor, nagynyomású közvetlen üzemanyag-befecskendezés Hengerek száma/hengerűrtartalom (cm 3 ) 3/ / / /1 197 Max. motorteljesítmény/ford. (kw/perc -1 ) 51/ / / /5 000 Max. forgatónyomaték/ford. (Nm/perc -1 ) 112/ / / / Légszennyezésre vonatkozó előírás EU5 EU5 EU5 EU5 Üzemanyag 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin 95 (91) o.sz.* ólmozatlan benzin Menetteljesítmény Végsebesség (km/h) (184) Gyorsulás km/h-ig 15,9 13,0 12,6 10,9 (11,0) Üzemanyag-fogyasztás 99/100 (l/100 km) városi 8,2 8,3 7,1 7,1 (7,2) országúti 5,0 5,3 4,9 4,9 (4,8) átlag 6,2 6,4 5,7 5,7 (5,7) CO 2 -kibocsátás (g/km) (134) Fordulókör-átmérő szabad játékkal (m) 10,5 10,5 10,5 10,5 Sebességváltómű Hajtás típusa elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás Tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló Sebességváltó kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló (két koaxiális, többtárcsás tengelykapcsoló, elektrohidraulikus vezérléssel) kézi vezérlésű, ötfokozatú (automata 7 sebességes DSG) Tömeg Saját tömeg (kg) (1271) Hasznos terhelés (kg) Össztömeg (kg) (1726) Megengedett vontatóterhelés fék nélkül (max. kg) (630) Megengedett vontatóterhelés fékkel 12% (max. kg) Karosszéria ötüléses, ötajtós, kétterű Külső méretek Légellenállási együttható C w 0,33; GreenLine: 0,31 Hossz (mm) Szélesség (mm) Futómű Magasság (mm) Első tengely McPherson felfüggesztés alacsony háromszög-csatlakozókkal és torziós stabilizátorral Tengelytáv (mm) Hátsó tengely összetett felfüggesztés, hosszanti és átlós lengőkarokkal és torziós stabilizátorral Első/hátsó nyomtáv (mm) 1 436/1 500 Fékrendszer kétkörös hidraulikus fékrendszer, diagonális felosztással, Dual Rate vákuumos fékasszisztenssel Hasmagasság (mm) 140 Elülső fékek belső hűtéses tárcsafékek egydugattyús úszó féknyereggel Hátulsó fékek dobfékek / tárcsafékek motorváltozattól függően Belső méretek Kormánymű közvetlen fogasléces kormánymű elektro-mechanikus szervokormánnyal Könyökszélesség elöl/hátul (mm) 1 380/1 400 Keréktárcsák 5.0J x 14"; 6.0J x 15"; GreenLine és Green tec: 6.0J x 15" Effektív fejtér elöl/hátul (mm) 1 029/1 009 Gumiabroncsok 175/70 R14; 195/55 R15; GreenLine és Green tec: 185/60 R15 Csomagtartó-térfogat (l) felhajtott/lehajtott/kivehető üléssel 509/1 585/1 810 Üzemanyagtartály befogadóképessége (l) 55 * Alacsony oktánszámú üzemanyag befolyásolhatja a motor teljesítményét. ( ) Automata sebességváltó esetén.

45 1.2 CR TDI/75LE 1.2 CR TDI/75LE GreenLine 1.6 CR TDI/90LE 1.6 CR TDI/105LE Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés Turbófeltöltő, turbódízelmotor, nagynyomású, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés 3/ / / / / / / / / / / / EU5 EU5 EU5 EU5 dízel dízel dízel dízel ,5 15,4 13,3 11,5 5,4 5,0 5,7 5,7 4,0 3,7 4,1 4,1 4,5 4,2 4,7 4, ,5 10,5 10,5 10,5 elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás elsőkerék-meghajtás hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló hidraulikus működtetésű, egytárcsás tengelykapcsoló kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú kézi vezérlésű, ötfokozatú ,607 1,029 1, l 885 1,380 1,400 1,004 1, ,436 1,684 1,500 1, ,621 4,

46 A tetőre rögzíthető szállítóeszközök különösen sportszerek szállításánál tesznek jó szolgálatot. A 380 literes eredeti ŠKODA tetőbox már a City Crash teszten is sikeresen bizonyított. Tegye autóját még stílusosabbá és praktikusabbá az eredeti ŠKODA tartozékokkal! Kínálatunkban, mely gyakorlatilag a választható extra felszerelések kibővített palettáját tartalmazza, megtalálhatók a légterelők, könnyűfém keréktárcsák, rádiók és navigációs rendszerek, tetőcsomagtartók stb. Optikai csomagunk első, hátsó és tető-légterelőt, rozsdamentes acél kipufogócső-véget, könnyűfém keréktárcsát, valamint a Fabia esetében kockás mintájú dekorfóliát tartalmaz. A választékban számtalan, a legkülönfélébb korú gyermekek számára alkalmas biztonsági gyermekülés szerepel. A teljes termékkínálatról külön katalógusból tájékozódhat, melyet minden ŠKODA márkakereskedő partnerünknél megtalál. A 15 literes elektromos hűtőládában tárolt ételek és italok mindig frissek maradnak, bármilyen is az időjárás. A küszöbdísz vonzóbb megjelenést kölcsönöz az autónak, miközben véd a mechanikai sérülésektől is. A gumiszőnyeg segít a csomagtér tisztán tartásában és védi az eredeti kárpitot a sérülésektől.

47 Általános tudnivalók ŠKODA szervíz Helyezze autóját jó kezekbe! Számos kiváló okot kínálunk Önnek arra nézve, hogy miért érdemes autóját ŠKODA Márkaszervizünkre bíznia. A legkiválóbb minőséget kínáljuk Az Ön ŠKODA járműve világszínvonalú technológia alkalmazását igényli, ezért kizárólag a csúcsminőségű felszereléssel és diagnosztikai berendezésekkel ellátott és a gyártó által előírt folyamatokat alkalmazó ŠKODA márkaszervizek műhelyei képesek biztosítani az Ön autójának tökéletes működését és megbízhatóságát. A gyártó által professzionálisan képzett munkatársak Az Ön által megvásárolt jármű gyártásakor felhasznált technológiát továbbra is egyre magasabb szintre fejlesztjük, ezért szervizszemélyzetünknek ennek megfelelően kell fejlesztenie szaktudását. A munkájukhoz szükséges legkorszerűbb tudás elsajátítása érdekében hivatalos márkaszervizközpontjainkban dolgozó munkatársaink folyamatos, a gyártó által szervezett képzésben részesülnek. Mottónk: légy tisztességes és nyitott ügyfeleinkkel! A rendelés felvételekor ugyanolyan fontos számunkra az ügyfelekkel folytatott minden részletre kiterjedő, szakszerű és barátságos hangnemű tárgyalás, mint a javítások és karbantartási munkálatok során a szorgalom és a teljesség igénye. Mindezt folyamatosan ellenőrizzük az általunk kínált szolgáltatások minőségfigyelésére kiépített rendszer segítségével. A szolgáltatások teljes választéka: Szervizvizsgálatok Annak érdekében, hogy ŠKODA járműve kifogástalan állapotban maradjon és hosszú ideig működhessen, valamint igény szerint, hogy garanciáját megtartsa, létfontosságú, hogy autóján hivatalos ŠKODA márkaszervizpartnerünk időről-időre szakértői ellenőrzést végezzen. A szerviznaptár tájékoztatja Önt az ellenőrzések pontos időpontjáról. Karosszériaszerviz és fényezés A balesetet követően a sérüléseket a karosszérián, illetve a fényezésen ŠKODA márkaszervizpartnereink Eredeti ŠKODA Alkatrészek felhasználásával, a gyártó által rendelkezésükre bocsátott információk alapján szakszerűen kijavítják. Mindez nemcsak az Ön biztonságát illetően fontos, hanem a funkcionalitás, illetve az autó értékének megőrzése miatt is. Csereautó ŠKODA márkaszervizünk az autó javításának vagy szervizátvizsgálásának idejére csereautót tud Önnek biztosítani. Eredeti ŠKODA tartozékok Az eredeti tartozékok egyedülálló karaktert és sajátos stílust kölcsönöznek valamennyi autó számára. A ŠKODA Fabia és Roomster rendkívül kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik, mindazonáltal bizonyos kiegészítő elemek, mint például a hátsó biztonsági gyerekülések, a tetősín, a mobiltelefon adapter és a könnyűfém keréktárcsák kizárólag az eredeti ŠKODA tartozékok részeként szerezhetők be. Speciális felszereltségi kínálatunk mechanikus biztonsági elemeket, illetve a jármű használati értékét és egyéniségét egyaránt növelő elemek egész sorát tartalmazza. A Fabiához és Roomsterhez kapható eredeti ŠKODA tartozékok választékával kapcsolatos részletesebb tájékoztatásért kérjük, tekintse meg katalógusunkat.. Eredeti ŠKODA alkatrészek Az eredeti ŠKODA alkatrészek megegyeznek a ŠKODA autók összeszerelésekor felhasznált alkatrészekkel. Az autó gyártója az, aki a legjobban tudja, hogy melyik alkatrészt pontosan milyen célra tervezték, és milyen előírt paramétereknek kell feltétlenül megfelelnie az autó üzemzavarmentes működése érdekében. Elérhetőség A ŠKODA sűrű márkaszerviz-hálózatának köszönhetően valamennyi ŠKODA vezető biztos lehet afelől, hogy az autójához szükséges valamennyi alkatrészt be tudja szerezni. A ŠKODA Auto az autó gyártása során használt alkatrészek és felszerelések átfogó választékát nyújtja, nem pusztán a nagy forgalmú alkatrészekre összpontosít. Az eredeti ŠKODA alkatrészek utánpótlását még akkor is folytatjuk, ha az adott modellsorozatot már nem gyártjuk többé. Mindez nemcsak a gyártás befejezését követő jogilag előírt időtartamra érvényes, hanem a jármű működéséhez elengedhetetlenül szükséges alkotóelemek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 15 évig, az autó felszereltségi elemeinek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 10 évig, valamint az ajtószigetelési elemek és autószőnyegek piaci utánpótlására a modellsorozat gyártásának befejezésétől számított legkevesebb 8 évig. Csúcsminőség Annak érdekében, hogy a minőségi paramétereknek megfeleljünk, fejlesztési részlegünk kiterjedt tesztelő létesítményt tart fenn, mely tartalmaz egy, a szélsőséges sarkvidéki és sivatagi körülményeket szimuláló tesztpályát, minőségellenőrző részlegünk pedig anyagtesztelő laboratóriumot működtet. Az első osztályú anyagok és technológia alkalmazásának köszönhetően az eredeti ŠKODA alkatrészek biztonságos és gondtalan vezetést biztosítanak. A precíz illesztés révén az elhasznált alkatrészek komplikációmentesen cserélhetőek. Hosszú élettartam Az Eredeti ŠKODA Alkatrészek gyártása során alkalmazott első osztályú anyagok és gyártási technológiák biztosítják azok maximális megbízhatóságát, valamint hosszú élettartamát. Eredeti műszaki megoldások A gyártás és üzemeltetés során szerzett tudásunk folyamatosan tükröződik új műszaki megoldások keresésében, melynek célja az ügyfél elvárásainak megfelelő, valóban elsőosztályú termék megalkotása. Környezetvédelem Az eredeti ŠKODA alkatrészek választéka olyan cserealkatrészeket tartalmaz, melyeknek gyártása nem terheli meg természetes környezetünket nagymértékű hulladékanyag-kibocsátással, túlzott hőleadással vagy vízszennyezéssel. A visszahozott alkatrészeket és gépcsoportokat nem selejtezzük ki, hanem újrahasznosításuk érdekében átalakítjuk, így újra felhasználjuk az alkatrészek gyártása során befektetett munka és energia jelentős részét. Információk az Interneten A weboldal részletesen bemutatja az összes változatot, és számos fényképpel segíti Önt az új autó megvételével kapcsolatos döntése meghozatalában. Konfigurációs programunk lehetővé teszi, hogy Ön kipróbálja a szériafelszereltség, motor, fényezés, autóbelső és a kiegészítő felszereltség különböző kombinációit, így meggyőződhet afelől, hogy az új autó teljesen megfelel-e az Ön igényeinek és elvárásainak. Ez az alkalmazás segít továbbá kiszámítani az autó vételárát és kiválasztani az Önnek megfelelő kereskedőt. Flotta Akár kicsi, akár nagy az autóparkja a ŠKODA Auto és hivatalos értékesítési hálózata az Ön rendelkezésére áll. Üzleti és finanszírozási igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk: többek között csúcsminőségű ügyfélszolgálatot, a vállalati ügyfelek különleges igényeinek megfelelő szolgáltatásportfóliót, valamint az autók, a tartozékok és karbantartási szolgáltatások magas színvonalát, melyek garantálják gépjárműparkjának alacsony működtetési és tulajdonosi költségeit. Biztonság Az autó valamennyi alkatrészének és alkotóelemének megvan a maga szerepe és jelentősége, némelyikük pedig közvetlenül azért felelős, hogy az autóban ülők biztonságosan utazhassanak. A biztonságra fordított kiemelt figyelmünkről többek között a karosszériaszerkezet, a légzsákok, a biztonsági övek, valamint legfőképp a fékrendszer tanúskodik. Az autóban ülő és az azt környező emberek élete a fékek minőségétől, valamint működési hatékonyságuktól függ, különösen szélsőséges helyzetekben.

48 A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt fektetve az újrahasznosítható anyagok alkalmazására. A ŠKODA autók korszerű technológiával felszerelt, modern üzemekben készülnek, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A járművek festett elemeinek korrózió elleni védelmére kizárólag az ólommentes kataforézis (KTL) eljárást és vízbázisú festékeket használunk. Vállalatunk stratégiai célkitűzése az üzemanyagfogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ennek köszönhetően motorjaink megfelelnek a hatályos emissziós előírásoknak, és kínálatunkban megtalálhatók a részecskeszűrővel ellátott dízelmotorok is. A ŠKODA AUTO termékeinek előállítása minden esetben a talaj és a víz védelmét célzó jogszabályok és előírások betartásával történik. Mindezek eredményeként a ŠKODA autók eleget tesznek a műszaki, biztonsági, minőségi és környezetvédelmi követelményeknek, és használóik mobilitásának és kényelmének biztosítása mellett hozzájárulnak a tiszta környezet megőrzéséhez is. A környezetvédelmi embléma jelképezi a ŠKODA AUTO tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt, valamint tükrözi cégünknek az élet és a természet iránt megnyilvánuló pozitív szemléletét. A prospektus képein és ábráin látható modellek némelyike olyan extra kiegészítőkkel szerepel, melyek nem feltétlenül tartoznak hozzá az alapfelszereltséghez. A megadott információk műszaki adatok, kivitelezés, felszereltség, anyagok, garancia és megjelenés tekintetében megfelelnek a nyomdába adás időpontjában rendelkezésre álló adatoknak. Mindazonáltal a gyártó a változtatás jogát fenntartja (beleértve a műszaki paramétereket és az egyes modellek felszereltségét). Az alap- és extrafelszereltséggel, az aktuális árakkal, valamint az átadás feltételeivel kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel bizalommal az Ön hivatalos ŠKODA márkakereskedését! Ez a prospektus klórmentesen fehérített, 100%-osan újrahasznosítható cellulózpapírból készült. Kérjük vegye figyelembe, hogy nyomdatechnikai okok miatt a prospektusban szereplő színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól. Köszönti Önt ŠKODA márkakereskedője! FABROOM13

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia RS Ahol megvalósul az erő és a tágas tér harmóniája ahol a sportos megjelenés könnyedséggel társul. Az új ŠKODA Octavia RS egyedülálló módon ötvözi a dinamikus vezetés

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Egy kis vállalkozásnak is lehetnek nagy ambíciói. A kétüléses ŠKODA Praktik kishaszongépjármű kényelemben és mozgékonyságban állja a versenyt a személyautókkal, mégis elég nagy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT SIMPLY CLEVER ÚJ ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT Vannak családok, melyek szívesen töltik az idejüket a lakásban az Öné azonban nem ilyen. Több bennük a kalandvágy, és oda mennek, ahol a természet a fontos. Egy-egy

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Lépjen be a ŠKODA Yeti világába. Egy világba, mely ötvözi a városi életet a természettel. Egy világba, ahol a kalandok kezdődnek, mely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel

Részletesebben

A megújult ŠkodaFabia és Roomster

A megújult ŠkodaFabia és Roomster Egyszerűen nagyszerű A megújult ŠkodaFabia és Roomster A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan

Részletesebben

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ ŠkodaOctavia Tour II és Combi Tour II EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ A Škoda Octavia Tour II egy megbízható autó, melyre Ön minden élethelyzetben számíthat. Tökéletes választás az aktív életet élő és a gyermekes

Részletesebben

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető

Egyszerűen nagyszerű. Panorámatető SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo EZ CSAK EGY ŠKODA LEHET bárki megállapítja már az első szempillantásra. Karakteres, magabiztos formáival, krómkeretes, bordázott hűtőrácsával, nagyméretű ablakaival és precízen

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Octavia és Octavia Combi A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback

SIMPLY CLEVER. Az új ŠKODA Rapid Spaceback SIMPLY CLEVER Az új ŠKODA Rapid Spaceback A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Általában olyan terekben érezzük magunkat a legkényelmesebben, melyek kialakításában mi is részt vettünk. Ezek tükrözik

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA A csodálkozás olyan örömteli érzés, amit nem élhetünk át elégszer. Ahhoz, hogy meglepődjünk, nem kell mindent megváltoztatnunk. Néha elég csak más nézőpontból szemlélni a dolgokat,

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű

ŠkodaYeti. Simply clever egyszerűen nagyszerű Simply clever egyszerűen nagyszerű ŠkodaYeti A Škoda Auto egyik legfontosabb célkitűzéseként minden igyekezetével a környezetvédelmi szempontoknak lehető legjobban megfelelő termékek megalkotására törekedett,

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti és Yeti Outdoor Észrevette, hogy a parkolójegy pont olyan, mint a lakácskulcs? Az is mindig eltűnik. Az ember ott áll a parkoló kijáratánál, a jegy meg sehol. Hol lehet? A műszerfalon?

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER YE A R S SINCE 1895 A csodálkozás örömteli érzés, melyet nem élhetünk át elégszer. Nem kell mást tennünk, mint nézőpontot váltani, és máris új színben tűnik fel

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb ŠKODA Superb felülmúlhatatlan kényelem. Ma már nehéz elképzelni a világot utazás nélkül. Bár az autó sok időt takarít meg, így is sok-sok órát töltünk úton benne. Az autóban

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Az új ŠkodaSuperb EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

Az új ŠkodaSuperb EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ Az új ŠkodaSuperb A környezetvédelmi embléma jelképezi a Škoda Auto tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt,

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

ŠkodaOctavia EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ

ŠkodaOctavia EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ A környezetvédelmi embléma jelképezi a Škoda Auto tudatos igyekezetét és felelősségteljes elkötelezettségét a társadalom fenntartható fejlődésének elősegítése iránt, valamint tükrözi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS ÁR ÉS LISTA CRUZE 5 AJTÓS MY'13 JANUÁR 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 3 820 000 Ft 431 000 Ft 3 389 000 Ft 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130LE MT6

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Nem mindig a mi döntésünk, hogy akarunk-e egyszerre több dologgal is foglalkozni. Bármely apa és férj tanúsíthatja: a legjobb lenne több példányban létezni, hogy mindenütt helyt

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI

ŠKODA FABIA ÉS FABIA COMBI SIMPLY CLEVER A ŠKODA AUTO egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, amelyek életciklusuk minden szakaszában maximálisan kímélik a környezetet, különös hangsúlyt

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Az elegáns külső ma már a ŠKODA Octavia védjegye. Egy autó, melyben három kiemelkedő tulajdonság ötvöződik: minőség, dizájn és kedvező ár. Ebbe az autóba minden belefér. A mutatós

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

ŠKODA RAPID SPACEBACK

ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK YEARS ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER SINCE 1895 A tér fogalma mostantól új értelmet nyer. Senki nem áll önmagában. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 4 045 000 Ft 431 000 Ft 3 614 000 Ft + 1.6 benzin

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ŠKODA Info flottapartnerek részére részére

ŠKODA Info flottapartnerek részére részére ŠKODA Info flottapartnerek részére részére 2013. szeptember Tartalom 1. Hírek a ŠKODA világából 2. Érkezik a Rapid Spaceback 3. Facelift-es Superb / Superb Combi 4. Szállítási határidők 5. Újdonságok,

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX MY13 ÁPRILIS 18. 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.4 Turbo 140 LE AWD MT6 153 g/km 3940000Ft 4935000Ft 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.7 dízel

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 4C 1750

Részletesebben