ROKA TOP EGYSZERÙ BEÉPÍTÉS. Gondoskodunk zavartalan kényelmérœl

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ROKA TOP EGYSZERÙ BEÉPÍTÉS. Gondoskodunk zavartalan kényelmérœl"

Átírás

1 ROKA TOP EGYSZERÙ BEÉPÍTÉS Gondoskodunk zavartalan kényelmérœl

2 ROKA TOP MINDENT EGY KÉZBÃL Immár évtizedek óta bevált a piacon a ROKA THERM redœnyszekrény. Azonban nem mindig adott a lehetœség, illetve nem mindig kéri az építtetœ fenti épületelemnek már a nyers építési fázisban történœ beépítését. A hagyományos redœnyszekrény kiválasztásánál többek között a szakmák sokfélesége is szerepet játszik. Ez egyrészt idœveszteséget és többletköltséget okozott, másrészt pedig a különbözœ ipari szakágazatok miatt nehézségek adódtak az egyes építési komponensek összehangolásában és a garancianyújtásban. A szakszerıtlenül elvégzett szerelési munka hœveszteséget és légáramlást vonhat maga után a késœbbiek során. Tekintettel az aktuális és a jövœben hatályba lépœ rendelkezésekre, melyek a hézagmentes beépítési módot, valamint a hœhidak elkerülését mind fontosabb tartják, elkerülhetetlen a redœnyszekrény és az ablak közötti optimális összjáték. Ennek okán fejlesztettük ki a ROKA-TOP redœnyszekrény rendszert, mely az ablakra szerelve, azzal együtt, egy egységet képez. Valamennyi alkotóelem összhangban van egymással, melyek így optimális hœ-és hangvédelmet biztosítanak. ELÃNYÖK AZ ÉPÍTTETà SZÁMÁRA: Csak egy partnerrel tartja a kapcsolatot A redœnyszekrények gyártása terén a Beck & Heun cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezœ Könnyen áttekinthetœ költségek A beépítést követœen egyszerre mıködœképes ablakok és redœnyök Egyszerı karbantartás a belsœ tér felöl (revízió)

3 HAGYOMÁNYOS ÉPÍTÉSI MÓD SOKFÉLE SZAKMA ÖNNEK IS ISMERÃSEN HANGZIK? Immár sok idœ telt el ahhoz, hogy végre elkezdhessük a ház építését. BefejezŒdött a ház tervezése, lezárultak a tervezœkkel, építészekkel és statikusokkal folytatott megbeszélések, így végre megkezdhetjük a tényleges építkezést. A különbözœ szakágazatok összehangolása prímán halad és a tervezett építési idœtartam is optimálisan lett kikalkulálva. DE MI TÖRTÉNIK, HA KÖZBEJÖN VALAMI? Hiányos, sœt rossz alkatrészeket szállítottak. Az egyes szakmunkákat emiatt nem lehet határidœre elkészíteni. A redœnyszerelœk csapata már ott toporog az ajtóban, de az ablakok szállítása is késik. A SOKFÉLE SZAKMUNKA SOK IDÃBE ÉS PÉNZBE KERÜL.

4 EGYSZERÙ BEÉPÍTÉS IDÃT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG SEGÍTÜNK ÖNNEK IDÃT ÉS PÉNZT SPÓROLNI! Az ablakokat, a redœnyszekrényeket és a redœnyöket egy elemben, méretpontosan elœre kompletten öszszeszerelve az építkezés helyszínére szállítjuk és beépítjük. Ezzel Ön idœt és pénzt takarít meg, és végre vége a beépítés során jelentkezœ bosszantó eltéréseknek. További elœnyök: zárt hœ- és hangszigetelœ rendszer minden olyan segédszerkezet nélkül, amely az építtetœt és az építési vállalkozót kétségbe ejtheti. EGY FÉLE SZAKMUNKA, MELY IDÃT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

5 ROKA TOP MELLETT SZÓLÓ ELÃNYÖK ELÃNYÖK AZ ABLAK- GYÁRTÓK SZÁMÁRA: Megnyílik az út egy új szakmunka felé Többletérték kiaknázása Rövid, helyszínen történœ összeszerelés ezért alig lép fel logisztikai probléma Gyorsabb elszámolás, mert a mıszaki átvétel a beépítést követœen azonnal lehetséges ELÃNYÖK AZ ÉPÍTÉSZEK SZÁMÁRA: Az ablak és a redœnyszekrény egy elemet alkot, ezért csak egy partnerrel kell tartani a kapcsolatot. Megszınik az összehangolási munka és megszınnek az összehangolási problémák Költségcsökkentés az elemek beépítésével A költségeket az elemek ára határozza meg. Nem feltınœ beépítés a homlokzatba (a homlokzatba történœ integrálás következtében optikailag elegáns megoldásokat is létrehozhatunk a falazat külsœ képének csorbítása nélkül.)

6 ROKA TOP KOMPLETTELEM 1 ROKA-TOP RedŒnyszekrények anyaga polystyrol kemény hab. U-érték 0,6 W/m 2 K ROKA-TOP XXL belsœ rétegezéssel a nagyobb stabilitás elérése érdekében. KülönbözŒ vakolattartók: a) Strukturált felület (megemelt alapstabilitás a 30 %-kal szilárdabb polystyrol kemény habnak köszönhetœen) b) Ásványi fröcskölt vakolat RENDSZERELEMEK 5 KiegészítŒ profil a külsœ sínhez Zajcsillapító gumiprofil ROKA-TOP 1 Alaplemez a) b) 2 3 Végelem RögzítŒmodul Tengelyvégelem csapággyal Acéltengely RedŒnypáncél Ablak 3 RÖGZÍTà MODULLAL ELLÁTOTT ALAPLEME A stabil, két részbœl álló rögzítœ rendszernek köszönhetœen az utólagos ablakcsere probléma nélkül megoldható. 2 FEJRÉSZ Fehér mıanyagból készült oldalelemek, integrált szerelœfedélcsatlakozóval, mellyel optimális hézagmentesség tudunk biztosítani. A) RögzítŒ modul A B) Valamennyi meghajtófajtához illeszkedœ tartólemez B Minden ablakrendszerhez egyedi rögzítœ profil is rendelhetœ. A mindenkori nút a nagyobb stabilizálást és az egyszerı összeszerelést szolgálja.

7 5 EGYEDI PROFIL A KÜLSà SÍNHEZ Alaplemez Standard: TömítŒ élszalag a redœnyütközœhöz A tömítœ élszalagot a külsœ sínbe csíptetjük, mely az ütközœléc zajcsillapítására szolgál. Végelem Gurtnitárcsa Tengelyvégelem csapággyal 4 RögzítŒmodul HŒszigetelt szerelœfedél Többlet: Klipsz sín a hœszigetelœ összekötœrendszerhez (sínkiszélesítés mm) 6 RögzítŒ profil a szerelœfedélhez Klinker csatlakozó sín mm Z 4 REDÃNYSZEKRÉNY FEL- SZERELÉSE 6 SZERELÃFEDÉL Az ablak- és redœnyszerelést követœen a ROKA-TOP rendszert néhány kézmozdulattal szorosra zárjuk: A ROKA-TOP zárófedél rendszert belevezetjük az ablaktraverzbe, és az adapter profil segítségével a rendszersínhez rögzítjük. Ezzel készen is van a könnyen szerelhetœ szekrény lezárás. Acéltengely KülönbözŒ meghajtófajták RedŒnypáncél Tengelyvégelem golyós csapággyal Acél függesztœ elem

8 MIT KÍNÁL A BECK & HEUN SZEKRÉNYTÍPUSOK ÉS MÉRETEK innen aussen ROKA-TOP 30/25 ROKA-TOP 36,5/ innen aussen innen aussen 300 ROKA-TOP 30 RG innen ROKA-TOP 30/25 Klinker 10 aussen innen ROKA-TOP 36,5/25 Klinker 10 aussen innen ROKA-TOP 36,5 RG aussen Valamennyi 25-ös méretben ábrázolt szekrény 30-as szekrénymagasságban is megrendelhetœ a belsœ térfogat megváltozása nélkül. További szekrényméretek ajánlatkérés alapján. MEGHAJTÓ VÁLTOZATOK 1 Mini felcsavarozható gurtni gyıjtœ automata: Szériaszerı standard kezelés Stabil PVC-bŒl elœállítva, fehér és barna színekben Elforgatható 1 2 Normál beépített gurtni gyıjtœ automata: Minden esetben ha a redœnyszekrény felfekszik a falra Komplett tartozék szettet tartalmaz 3 Kurblis hajtómı Optimális áttétel 2:1-tŒl 4:1-ig Standard szín ezüstszürke KülönbözŒ kurbli hosszúságok Keményre ötvözött alumíniumból készül Hajtókar tartó CsŒmotor - Becker Elektromos ABS-el ellátott komfort motor Több kiegészítœ modul, pl. kapcsolóórák, vagy rádiós távvezérlések, egyedileg vagy csoportban, ajánlatkérés alapján kapható. 4

9 REDÃNYPÁNCEL RedŒnymagasság Mıanyag páncél Alu-páncél 7/37 11/46 14/53 Alumino 37 Alumino 52 max. szélesség 1,80 m 2,00 m 2,50 m 3,00 m 4,00 m 2000 mm 2200 mm 2400 mm 2600 mm 2800 mm 3000 mm Standard Feltételesen lehetséges Nem lehetséges Egyéb színek külön ajánlat szerint SZERELÃFEDÉL Beige Fehér Fa Gyöngyház OPTIMÁLIS HÃSZIGETELÉS HŒ átbocsátási ellenállás = 0,98 (m2 K)/W. Alul és felül 2 mm vastag kemény PVC lap, középen 20 mm vastag keményhab WLG 0,30. EGYSZERÙ ÖSSZE- ÉS SZÉTSZERELÉS Adapter profillal van felszerelve. A szerelœfedél optimálisan hozzá van illesztve a szekrényhez. A LÁTHATÓ FELÜLETEK NEM IGÉNYELNEK UTÓKEZELÉST Szín: fehér SZUPER STABIL Adapter profillal a szerelœfedél felvételhez PVC fehér, szigeteléssel ÉPÜLETFIZIKA U [W/(m 2 /K)] Rw [db] BelsŒ felület 1+2) Látható vetületi felület 1) RedŒnypáncél Fent Lent 30as 0,4 < 0, os 0,3 < 0, RG 30 < 0, RG 36 < 0, HangszigetelŒ fedél beépítése esetén a hangvédelem 5 db-lel javul.

10 EGYÜTTMÙKÖDÉS BECK & HEUN ÉS AZ ABLAKGYÁRTÓK: Hogy a Beck & Heun és az ablakgyártók közötti pontos összjáték hibátlanul mıködjön, egy listát kellene kitölteni és a rendeléshez mellékelni. Így kizárjuk a hiányzó és hibás méretadatokat PÉLDA EGY LISTÁRA A RENDELÉSHEZ: Ablakra vonatkozó adatok: Profilgyártó: Muster AG A profil pontos megjelölése: AT-65 A vezetœsínek méretei: AT-65 A vezetœsínek elhelyezkedése: lásd ábra (a nútalap 3,5 cm-re helyezkedjen el a külsœ ablakkeret külméretétœl) A traverz elhelyezkedése: a fedél nút az ablak tok külsœ éle felett helyezkedjen el lásd ábra 35 mm ablakkeret 70 mm 35 mm A vezetœsín kivitelezése összekapcsolás esetén: 2 vezetœsín egymásnak háttal RedŒnyszekrényre vonatkozó adatok: Szekrény típusa: ROKA-TOP 30/25 Meghajtás módja: Motor (A meghajtás gurtni, vagy kurbli esetén a fogantyú oldalán helyezkedik el) Mıanyag, vagy alumínium páncél: Alumino 52 A páncél színe: fehér ablakkeret 90 mm = traverz hosszúsága A középsœ csapágy pontos elhelyezkedése: (Osztóméretek belülrœl nézve) teljes szélesség 3 m / balra 1m jobbra 2m Legjobb lenne egy mintát küldeni az ablakkeretbœl, a vezetœsínekbœl és a tarverzból.

11 LOGISZTIKA ÉS SZERELÉS A SZEKRÉNY FELSZERELÉSE AZ ABLAKRA Az adapter profilt és a fedelet távolítsuk el. A redœnyszekrényt ültessük a nútba az ablakra, melynek során helyezzük a redœnypáncélt a vezetœsínekbe. A redœnyszekrényt igazítsuk a helyes szögbe és csavarozzuk be. A redœnypáncél szállítását biztosító ragasztószalagokat teljesen távolítsuk el a szekrényben. A fedelet a traverzba történœ behelyezéssel, majd ezt követœen az adapter profil sínbe történœ rögzítésével szereljük össze. A TELJES RENDSZER BEÉPÍTÉSE AZ ABLAKNYÍLÁSBA Rögzítsük a tetœlécet ütközœként a hátoldalra és helyezzük be az ablakot. Pontosan igazítsuk be a komplett elemrendszert. A tetœléc hátrafelé tartást ad. Nagy méretı elemek esetén a szekrényt az elœre szerelt fémmerevítœ segítségével az áthidalóval kell öszszekapcsolni. Az ablakot a DIN/RAL szabvány szerint helyezzük be.

12 ROKA TOP RG A ZÁRT REDÃNYSZEKRÉNY ABLAKRENDSZER ROKA-TOP RG, könnyıszerkezetı redœnyszekrény vakolt falazathoz, belsœ tér felœl zárt, a ROKA-TOP minden elœnyét magában hordozza. ROKA-TOP RG vakolt falazathoz, belsœ tér felœl zárt, kívánságra Klinker verzióban is kapható. Vakolathordó: ásványi fröcskölt vakolat (választható fehér, vagy vörös színben), külsœ vakoló sín alumíniumból (túlnyúlás 13 mm), kompletten (elœreszerelten), tengellyel, meghajtóval (kurblis és motoros meghajtás is lehetséges) és páncéllal. ELÃNYÖK: Nincs szerelœfedél, mert belsœ tér felœl zárt Optimális szigetelés Nagyobb zajvédelem Két részbœl álló vezetœsín rendszer Kívánságra integrált rovarvédœ roló VEZETÃSÍN RENDSZER A két részbœl álló Beck & Heun vezetœsín rendszer egy 75 mm széles alapsínbœl áll, beleértve a szigetelést, és egy kefebetéttel ellátott redœnyvezetœ sínbœl áll. Az alapsínt pattintható rögzítœcsavarokkal a külsœ ablakkeretre rögzítjük és vakoljuk. A vezetœsínt a redœnyszerelés során az alapsínbe helyezzük, majd a tulajdonképpeni redœnymegvezetés mellett becsavarozzuk, hogy javítás esetén a szétszerelés belülrœl minden esetben lehetséges legyen. 20 mm RedŒnysín beépítése Alapsín BelsŒ ablakpárkány Ablak Fal VezetŒsín 75 mm

13 ROKA-TOP RG SZERELÃFEDÉL LEZÁRÓPROFILLAL ÉS TÖMÍTÉSSEL ROKA-TOP RG ROVARVÉDà ROLÓVAL A B A rovarháló rendszert (A vagy B) a redœny és az ablak közé szereljük, így biztosítva a záródást a páncél és az ablak között. A rovarvédœ rolót bármikor utólag is be lehet szerelni. A rovarvédœ roló egy saját vezetœsín fut, és kitárt vagy bukóra nyitott ablaknál megvédi Önt a zavaró rovaroktól. Feltekerve a rovarvédœ roló nem látható.

14 KIÍRÁSI SZÖVEG A ROKA-TOP ÉS ROKA-TOP RG-HEZ Pozició Kiírási szöveg: Ár / elem Összes Beck & Heun könnyıszerkezetı redœnyszekrény rendszer ROKA TOP és ROKA TOP RG vakolt falazathoz, polystyrol kemény habból (nehezen gyulladó B1 kategória). Nyílás lefelé, habbal bevont vasalattal és XXL belsœ rétegezéssel (a ROKA TOP RG-nél nem), belül elhelyezkedœ záróhorony a redœnypáncélhoz, vakolat sínek 13mm túlnyúlással alumíniumból, integrált klipsz núttal és mıanyag oldalsó elemekkel. RögzítŒ modul a közvetlen ablakszereléshez. Hang- és hœszigetelés a mindenkor érvényes irányvonalaknak megfelelœen. Vakotathordó a ROKA TOP-nál: Strukturált felület Ásványi fröcskölt vakolat Vakotahordó a ROKA TOP RG-nél: Ásványi fröcskölt vakolat Szigetelt adapter profil mıanyagból, fehér színben (nincs a ROKA TOP RG-nél), a szerelœfedél rögzítéséhez SzerelŒfedél rendszer ROKA TOP-nál (Nincs RG-nél ) Leszállítjuk az árut, de a gyártó beépítési elœírásait kérjük szakszerıen betartani. A vakolatgyártó elœírásait kérjük betartani!!! Szekrényhossz / méret ROKA TOP ROKA TOP Klinker ROKA TOP RG 30/25 36,5/25 28/25 30/25 34,5/25 36,5/25 30/30 36,5/30 30/30 36,5/30 28/30 30/30 34,5/30 36,5/30 (Egyéb szekrényméretek csak ajánlatkérésre) Meghajtás: Mini felcsavarozható gurtnigyıjtœ Oldalirányú túlnyúlással kivitelezett szekrény normál hevederhez (tartalmazza az ESM hevederkivezetœt és a komplett tartozékcsomagot) ESM típusú hevederkivezetés Légáteresztés < 0,25 m 3 /h (50 Pa nyomáskülönbség esetén) Kurbli CsŒmotor Páncél: Mıanyag: 7/37 11/46 14/53 Aluminium: Szín: fehér gyöngyház beige fa Plusz hangszigetelés más színekben csak ajánlatkérésre BEHE/ROKA-TOP HU/9.2004/2000 BECK+HEUN HUNGÁRIA Kft Kiskunhalas, Mártírok útja 32. Tel.: 06-77/ Fax: 06-77/ Bemutató terem: XIII. ker Budapest, Népfürdõ u. 13. Tel.: 06-1/ Fax: 06-1/ Mobil: 06-70/ / sziget@beck-heunhungaria.hu

ROKA-RUBO TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

ROKA-RUBO TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS ROKA-RUBO TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS Ha álmai házát félköríves- és szegmensíves ablakok is díszítik, akkor mi megtaláltuk a megoldást a redœnyszekrény problematikájára. A PROBLÉMA: Félköríves- és szegmensíves

Részletesebben

ROKA-THERM AZ ENERGIATUDATOS, RENDSZERELVÙ MEGOLDÁS

ROKA-THERM AZ ENERGIATUDATOS, RENDSZERELVÙ MEGOLDÁS ROKA-THERM AZ ENERGIATUDATOS, RENDSZERELVÙ MEGOLDÁS REDÃNYSZEKRÉNYEK AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPæTÉSI MÓD KORSZAKÁBAN INTEGRÁLHATÓ A HOMLOKZATBA - MÙSZAKILAG KIFINOMULT - ÉPÜLET- FIZIKAILAG BIZTONSÁGOS A nap,

Részletesebben

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél OBO dupla csomagban: Rapid 45 és 80-as fedél OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Egyszerűen több hely A Rapid 45 A Rapid 45 típusú szerelvényezhetœ csatorna nagy mértékı rugalmasságot biztosít, ugyanis

Részletesebben

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak Kívül szép, belül jó Az OBO típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Minden méretben tetszetősek A vezetékcsatorna ÚJ Tökéletesített anyagösszetétel VDE-típusengedély

Részletesebben

Varinova Plus redőnyök

Varinova Plus redőnyök Varinova Plus redőnyök Alkalmazási terület - Új nyílászáró beépítésekor - Felújítás esetén Termékelőnyök - Optikai védelem - Napsugárzás elleni védelem - Sötétítés - Hangszigetelés és hőszigetelés a páncél

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

I_o. az ablak helyzete középen. Mérethatárok max. szélesség max. magasság max. falvastagság TRAV frame M_o, M_ok, I_o, I_ok 4200 mm 3300 mm 650 mm

I_o. az ablak helyzete középen. Mérethatárok max. szélesség max. magasság max. falvastagság TRAV frame M_o, M_ok, I_o, I_ok 4200 mm 3300 mm 650 mm TRAV frame tok TRAV frame TOK M_o árnyékoló elem nélkül az ablak helyzete középen M_ok zsalugáterek felszereléséhez az ablak helyzete középen I_o árnyékoló elem nélkül Az ablak belül egy vonalban I_ok

Részletesebben

AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSZET KORÁBAN

AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSZET KORÁBAN ROKA-SHADOW ÁRNYÉKOLÁS RAFFSTORE-SZEKRÉNYEKKEL AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSZET KORÁBAN EGYSÉGES HOMLOKZAT - TECHNIKAI KIFINOMULTSÁG - BIZTONSÁGOS ÉPÍTÉSZET A kültéri zsalúziák nemcsak megakadályozzák az

Részletesebben

ROKA-LITH KERÁMIA ALAPÚ REDŐNYSZEKRÉNY A HÉZAGMENTES, ENERGIATAKARÉKOS RENDSZERELVŰ MEGOLDÁS

ROKA-LITH KERÁMIA ALAPÚ REDŐNYSZEKRÉNY A HÉZAGMENTES, ENERGIATAKARÉKOS RENDSZERELVŰ MEGOLDÁS ROKA-LITH KERÁMIA ALAPÚ REDŐNYSZEKRÉNY A HÉZAGMENTES, ENERGIATAKARÉKOS RENDSZERELVŰ MEGOLDÁS REDŐNYSZEKRÉNYEK AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSI MÓD KORSZAKÁBAN INTEGRÁLHATÓ A HOMLOKZATBA MŰSZAKILAG KIFINOMULT

Részletesebben

RONDO.P s zalagpréselt» rendszerfelépítés

RONDO.P s zalagpréselt» rendszerfelépítés 14 RONDO.P s zalagpréselt» rendszerfelépítés Alumínium külsőtokos redőny, amely az új, Plattform-Technológia szerint készül. Standard színek redőnytok, vezetősín és záróléc fehér, EV1, RAL-classic. Egyedi

Részletesebben

7-AS PROFIL 6-AS PROFIL 5-AS PROFIL 4-AS PROFIL 3-AS PROFIL 2-ES PROFIL 1-ES PROFIL

7-AS PROFIL 6-AS PROFIL 5-AS PROFIL 4-AS PROFIL 3-AS PROFIL 2-ES PROFIL 1-ES PROFIL BRUCHAPaneel PU szinushullámú homlokzatpanel FP-W 7-AS PROFIL 6-AS PROFIL 5-AS PROFIL 4-AS PROFIL 3-AS PROFIL BRUCHAPaneel PU homlokzatpanel FP -ES PROFIL 1-ES PROFIL BRUCHAPaneel PU homlokzatpanel FP

Részletesebben

PURO -rendszer leírás

PURO -rendszer leírás PURO -rendszer leírás Rendszer felépítés A PURO egy új építésű házaknál használható redőnyrendszer, amely 5 különböző méretben rendelhető. A redőny közvetlenül az ablakhoz csatlakozik, így egyetlen munkafolyamat

Részletesebben

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG Energiatudatos Építészet Rollladen-Kastensysteme PERFEKT ST 200 RG ALKALMAZÁS Alkalmazás Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat

Részletesebben

Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen

Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen TRAV frame Screen TRAV frame SCREEN M_screen-IS Textil homlokzati árnyékoló befogókkal a szúnyogháló rolóhoz az ablak helyzete középen M_screen Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen I_screen-IS

Részletesebben

NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT AE 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme

NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT AE 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme NYÍLÁSZÁRÓRA ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT AE 200 RG Energiatudatos Építészet Rollladen-Kastensysteme PERFEKT AE 200 RG ALKALMAZÁS Alkalmazás PERFEKT AE 200 RG rendszert kimondottan pillérvázas

Részletesebben

Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás

Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás Belső lamellás árnyékoló - zsinórós hajtás Típus: IF 50 ES Kis és közepes méretü ajtók és ablakok költségkímélö belsö lamellás árnyékolója 6m² felületig. Termékelönyök - Belsö diszítöelem kinőségi alkatrészeknek

Részletesebben

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN ACO Therm ablakkeret műanyagból Mind falazatba, mind betonfalba azonnal be lehet építeni. esztétikus és hõszigetelt ablakkeret az ablak helyének kihagyása helyett a keret egyszerûen beépíthetõ nincs szükség

Részletesebben

Energiatudatos Építés. Ablakra épített PERFEKT AE 200 RG típusú tokrendszer

Energiatudatos Építés. Ablakra épített PERFEKT AE 200 RG típusú tokrendszer Energiatudatos Építés Ablakra épített PERFEKT AE 200 RG típusú tokrendszer Győződjön meg személyesen a Német technológia, nyújtotta előnyökről, és élvezze helyes választása gyümölcsét. Rendszereink biztosítják

Részletesebben

Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással

Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással Típus: IF 80 K 20m² felületig. Termékelönyök - Fényvédelem - Fényszabályozás - Optikai védelem - Belső diszítőelem - Könnyed működtetés a karos hajtás által -

Részletesebben

6-AS PROFIL 5-AS PROFIL 4-AS PROFIL 3-AS PROFIL 2-ES PROFIL 1-ES PROFIL

6-AS PROFIL 5-AS PROFIL 4-AS PROFIL 3-AS PROFIL 2-ES PROFIL 1-ES PROFIL BRUCHAPaneel akusztikai panel WP-A 6-AS PROFIL 5-AS PROFIL 4-AS PROFIL 3-AS PROFIL -ES PROFIL BRUCHAPaneel tűzgátló falpanel WP-F LÁTSZÓ RÖGZÍTÉS Jó hangszigetelési tulajdonságok Széles profilválaszték

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER

ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER ALUMÍNIUM KÜLSÔTOKOS REDÔNYRENDSZER (20, 45, RONDO) HAJLÍTOTT REDÕNYTOKOK 45 -OS KIVITELBEN Könnyen eltávolítható védõfóliával ellátva 0,8mm falvastagsággal Méter Standard

Részletesebben

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe A legjobb kombináció A Quick-Pipe rendszer, a nyitott kábelvezetés és a klasszikus csœinstalláció intelligens kombinációja, most még több elœnyt kínál. A Quick-Pipe ideális

Részletesebben

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK A levegőnek keringenie kell a száraz helyiségekből a nedves helyiségekbe, ezért az ebédlőket, hálószobákat és a nappalikat el kell látni légbevezetéssel. A légbevezetőket több, mint

Részletesebben

Mérethatárok* max. szélesség max. magasság max. falvastagság TRAV frame M_store-IS, M_store, I_store-IS, I_store 4200 mm 3300 mm 650 mm

Mérethatárok* max. szélesség max. magasság max. falvastagság TRAV frame M_store-IS, M_store, I_store-IS, I_store 4200 mm 3300 mm 650 mm TRAV frame raffstore TRAV frame RAFFSTORE M_store-IS Raffstore tok befogókkal a szúnyogháló rolóhoz az ablak helyzete középen M_store Raffstore tok az ablak helyzete középen I_store-IS Raffstore tok befogókkal

Részletesebben

Rugós feszítéssel és zárt házzal. 14 x 38,5 préselt fogóléc Kefés betét Függeszték: szúnyogháló

Rugós feszítéssel és zárt házzal. 14 x 38,5 préselt fogóléc Kefés betét Függeszték: szúnyogháló Szúnyogháló roló Rugós feszítéssel és zárt házzal. Felhasználási terület és alkalmazás Szúnyoghálóroló rugós tengellyel közvetlenűl az ablaktokra történő szereléssel. A roló fenntről lefelé záródik. Termékelőnyök

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

ESM -KOSZORÚELEMEK MAGAS HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSSEL

ESM -KOSZORÚELEMEK MAGAS HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSSEL ESM -KOSZORÚELEMEK MAGAS HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSSEL INNOVATÍV BEÉPÍTHETŐ KOSZORÚ RENDSZER HANGVÉDELEM EUROCODE 6 K Ff t a FONTOS SZERKEZET KIALAKÍTÁS A MAGAS HANGSZIGETELÉS ÉRDEKÉBEN A léghanggátlási érték

Részletesebben

Energiatudatos Építés. Áthidaló Helyére építhető Perfekt ST 200 RG típusú redőnytokok

Energiatudatos Építés. Áthidaló Helyére építhető Perfekt ST 200 RG típusú redőnytokok Energiatudatos Építés Áthidaló Helyére építhető Perfekt ST 200 RG típusú redőnytokok Győződjön meg személyesen a Német technológia, nyújtotta előnyökről, és élvezze helyes választása gyümölcsét. Rendszereink

Részletesebben

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800 Fiókcsúszók.6 AL 102, AL 1800 nal 102 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg 250 00006601000 300 00006601100 350 00006601300 400 00006601400 450 00006601500 500 00006601600 550

Részletesebben

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony A Kingspan megoldás Falrendszerek Integrált, esztétikus, hatékony Komplett homlokzati megoldások, minden alkalmazásra, eshetőségre Hőszigetelt szendvics falpanelek Zsalus szellőző elemek Előregyártott

Részletesebben

ALNX ALNX. Négyszögletes mennyezeti befúvóelem

ALNX ALNX. Négyszögletes mennyezeti befúvóelem Négyszögletes mennyezeti befúvóelem LNX LNX befúvóelem TLS csatlakozódobozzal. TLS opciós tartozék, melyet külön kell megrendelni. Leírás z LNX egy négyszögletes kialakítású mennyezeti befúvóelem. elem

Részletesebben

.XP-rendszerek. RONDO.XP s zalagpréselt» rendszerfelépítés ROLLADEN+TORE. külsőtokos redőny, amely az új,

.XP-rendszerek. RONDO.XP s zalagpréselt» rendszerfelépítés ROLLADEN+TORE. külsőtokos redőny, amely az új, 98 RONDO.XP s zalagpréselt» rendszerfelépítés Alumínium külsőtokos redőny, amely az új, Plattform-Technológia szerint készül, és olyan felszerelésekkel bővíthető, mint pl. szúnyogháló, vagy screen (napháló).

Részletesebben

Felárral lehet színes pl. fahatású műanyag ablakot rendelni?

Felárral lehet színes pl. fahatású műanyag ablakot rendelni? Amennyiben nem tudom mit, és hogy kell megmérni a cserélendő ablakokkal kapcsolatban kijönnek felmérni? Igen. Veszprémen belül ingyenesen, Önre nézve mindenféle kötelezettség nélkül végezzük az ablakok,

Részletesebben

Előtétredőny. Utólagos beépítéshez. Modell: Eco - báziskivitel. Típus: VR/E

Előtétredőny. Utólagos beépítéshez. Modell: Eco - báziskivitel. Típus: VR/E Előtétredőny Utólagos beépítéshez Felhasználási terület és alkalmazás Kedvező költségű, utólag beépíthető előtétredőny új és régi épületekhez. Termékjellemzők Optikai védelem Fényvédelem Sötétítés Hangszigetelés

Részletesebben

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL Cikkszám Magasság mm Zsanérok száma Zárak száma 5103-2502-2

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

PVC ÉS A KÖRNYEZET. A környezetvédelem cégünk egyik fontos szempontja, melyet a szigorù

PVC ÉS A KÖRNYEZET. A környezetvédelem cégünk egyik fontos szempontja, melyet a szigorù PVC ÉS A KÖRNYEZET A környezetvédelem cégünk egyik fontos szempontja, melyet a szigorù európai elœirásoknak megfelelœen tartunk be, hiszen környezetünket kötelességünk megóvni és védeni. Az egész gyártási

Részletesebben

AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSI MÓD KORSZAKÁBAN

AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSI MÓD KORSZAKÁBAN ROK - V R I O - RŐNYSZKRÉNYK Z NITKRÉKOS ÉPÍTÉSI MÓ KORSZKÁN INTGRÁLHTÓ HOMLOKZT MŰSZKILG KIFINOMULT ÉPÜLT- FIZIKILG IZTONSÁGOS nap, az eső, a zaj, valamint a túlzottan kíváncsi járókelők vagy szomszédok

Részletesebben

Termékleírás. A NASSAU-kapuk vásárlására vonatkozó döntés mellett szól, hogy a termelési folyamatok során messzemenœen figyelembe

Termékleírás. A NASSAU-kapuk vásárlására vonatkozó döntés mellett szól, hogy a termelési folyamatok során messzemenœen figyelembe Termékleírás Mıködési mód A szekcionált kapuk elemei vezetœsínekben mozognak, ez lehetœvé teszi, hogy a kapulapot nyitott állapotban a helyi adottságoktól függœen a mennyezet alatt vagy az áthidaló gerenda

Részletesebben

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ ELÕZETES MÛVELETEK Az automata berendezést úgy dolgozták ki, hogy maximum 5 méter magas kapuhoz alkalmazható 400 mm-es mûködtetõkkel, és maximum 4 m-hez 300 mm-es mûködtetõkkel. Használható könnyû, nehéz,

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem, iroda: H-2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u. 1. Tel.: (28) 588 333 Mobil: (30) 377 3990 Mail: iroda@kabingyar.hu Web: www.kabingyar.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem: H-2112 Veresegyház, Szadai út 5. Székhely: H-2162 İrbottyán, Határ u. Tel.: (30) 377 3990 Fax: (28) 999 634 info@belloexpert.hu www.belloexpert.hu

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT CX TARTOZÉKOK 36/37 old. SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 46/61 old. TÖBBRÉSZES KÁBELÁTERESZT PANEL ELVÁLASZTÓ PANEL CSÚSZÓSÍNEK TALPAZAT MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT 1,5 mm a szekrénynél

Részletesebben

RONDO.2. Rendszerfelépítés RONDO.2. szúnyoghálóval (opci ó) ALUMINO. redőnypáncéllal. szalagpréselésűa lumínium alsórész ( kerek)

RONDO.2. Rendszerfelépítés RONDO.2. szúnyoghálóval (opci ó) ALUMINO. redőnypáncéllal. szalagpréselésűa lumínium alsórész ( kerek) 2 Rendszerfelépítés Alumínium külsőtokos redőny motor ral, integrált szúnyoghálóval (opci ó) és ALUMINO redőnypáncéllal. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 szalagpréselésűa lumínium felsőrész ( kerek) szalagpréselésűa

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

Rendszerfelépítés 56 PENTO KR. PENTO KR Hajlított alumínium külsőtokos redőny. 1 nyitott vagy zárt szalagpréselésűalumínium

Rendszerfelépítés 56 PENTO KR. PENTO KR Hajlított alumínium külsőtokos redőny. 1 nyitott vagy zárt szalagpréselésűalumínium 56 PENTO KR Rendszerfelépítés PENTO KR Hajlított alumínium külsőtokos redőny. 1 nyitott vagy zárt szalagpréselésűalumínium 2 3 4 5 6 7 8 felsőrész szalagpréselésűalumínium alsó rész burkolólemez előfúrt

Részletesebben

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK

SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK SZANITER VÁLASZFAL RENDSZEREK Bello-Expert Kft. Bemutató terem, iroda: H-2112 Veresegyház, Szadai út 5. Tel.: (28) 384 554 Mobil: (30) 377 3990 Mail: info@belloexpert.hu Web: www.kabingyar.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE Padláslépcsô Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk 2006 NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ MINÔSÉGI PADLÁSLÉPCSÔ HÔSZIGETELÉSSEL

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport Pántok.1 Tartalom Pántok Ajtópántok fa szerkezetekhez Ajtópánt állítható 3 irányban állítható ajtópánt 130 kg szárnysúlyig. 3 3 irányban állítható ajtópánt 1 kg szárnysúlyig.

Részletesebben

Csőbe integrált rács KG-RR

Csőbe integrált rács KG-RR Csőbe integrált rács KG-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

Hercules tolókapu motor szerelési leírás

Hercules tolókapu motor szerelési leírás Hercules tolókapu motor szerelési leírás 1 2 Figyelem! Ezen kézikönyvben lévő telepítést csak szakképzett műszaki személy végezheti és nem a végfelhasználó. A telepítést végző szerepe, hogy tájékoztassa

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

BRUCHAPaneel tűzgátló tetőpanel DP-F

BRUCHAPaneel tűzgátló tetőpanel DP-F ÚJ BRUCHAPaneel tűzgátló tetőpanel DP-F BRUCHAPaneel tűzgátló tetőpanel DP-F nyereg- és félnyeregtetőkhöz jó időjárásállóság nagy teherbíró képesség nem éghető 3 (5,2 %) tetőlejtéstől alkalmazható DP-F

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem DRT DRTI csatlakozódoboz a DRT és DRTI befúvóelemek opciós tartozéka, külön kell megrendelni. lkalmazási terület DRT és DRTI típusú, körkeresztmetszetű csatlakozócsonkkal

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus Méretek B H Ød H/ ØA Leírás Az olyan integrált dobozos, rotációs befúvó (RCW), amely különösen alkalmas nagy belmagasságú létesítményekhez. A befúvó állítható lamellákkal van felszerelve, így a befújt

Részletesebben

IPR S.R.L. ÁrLISta 2014

IPR S.R.L. ÁrLISta 2014 IPR S.R.L. ÁrLISta 2014 MODEL BELT Hajtogatódó gyorskapu F Méret M Főbb Paraméterek E D H L A Falnyílás szélessége - B Maximális szélesség A + 2xC C Automatika teljes szélessége Táblázat D Hasznos magasság

Részletesebben

7 747 004 225 06/2004 HU

7 747 004 225 06/2004 HU 7 747 004 5 06/004 HU Szakemberek számára Szerelési utasítás Logano S635 és Logano S735 speciális olaj-/gáztüzelésű kazán kazánajtó csere A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni Tartalomjegyzék Általános

Részletesebben

Pliszé árnyékolástechnikai megoldások

Pliszé árnyékolástechnikai megoldások A PLISZÉ belső árnyékoló A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható belső árnyékoló. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, boltíves, trapéz

Részletesebben

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem DRT DRTI csatlakozódoboz a DRT és DRTI befúvóelemek opciós tartozéka, külön kell megrendelni. lkalmazási terület DRT és DRTI típusú, körkeresztmetszetű csatlakozócsonkkal

Részletesebben

A nyílászáróval együtt kerül beépítésre. 9) Vezetősín kefével 10) Redőnypáncél 11) Zárósín alsó műanyag záróprofillal

A nyílászáróval együtt kerül beépítésre. 9) Vezetősín kefével 10) Redőnypáncél 11) Zárósín alsó műanyag záróprofillal Ráépített redőny A nyílászáróval együtt kerül beépítésre Felhasználási terület és alkalmazás Kiváló minőségű hőszigetelt redőny. Szereléskor a nyílászáró tokszerkezetére szerelék rá és együtt építoik be

Részletesebben

ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL

ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL Hıszigetelt garázskapuk Szekcionált garázskapuk Automata garázskapuk ECOTOR a magyar garázskapu A Magyarországon készülı ECOTOR garázskapuk 2001-ben jelentek meg, de mára Ausztriában, Szlovákiában és Romániában

Részletesebben

Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu

Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK. www.praktiker.hu Mire van szükség? Kés Mini fûrész Mérôszalag TAKARÉKOSKODJUNK A FÛTÉSSEL SPÓROLJUNK A PÉNZZEL TIPPEK ÉS ÖTLETEK www.praktiker.hu Tipp_fuzet_insulation_2_insulation_2 2010.10.06. 11:57 Page 1 TIPPEK ÉS

Részletesebben

A tökéletes szerelés titka: vakolat alatti és üreges falba szerelhetœ dobozok

A tökéletes szerelés titka: vakolat alatti és üreges falba szerelhetœ dobozok A tökéletes szerelés titka: vakolat alatti és üreges falba szerelhetœ dobozok Hasznos ötletek a praktikus szereléshez VBS sszektþ - s rgztþrendszerek OBO. A profik válatása Tökéletes megoldások a villamos

Részletesebben

LTE 40 szekcionált kapuk acélból

LTE 40 szekcionált kapuk acélból LT 40 szekcionált kapuk acélból gyhéjú Szabványos méretek húzórugós technikával és Z-sínvezetéssel A termékleírást lásd a 90. oldalon S-bordás M-bordás S-kazettás M-kazettás Pro Rendelési méret -woodgrain-

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

Kapuink nyitva állnak Ön előtt!

Kapuink nyitva állnak Ön előtt! Az Ön Novoferm forgalmazó partnere: Novoferm Hungária Kft. 1116 Budapest, Házgyári u. 1. Postacím: 1507 Budapest, Pf. 38. Tel.:(36-1) 3820-800 Fax.:(36-1) 3820-809 www.novoferm.hu Kapuink nyitva állnak

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

KD 110 Kábelátvezetés

KD 110 Kábelátvezetés TÙZVÉDELEM ELEKTROTECHNIKA MEGÚJULÓ ENERGIA SZANITERTECHNIKA KD 110 Kábelátvezetés A v e z e t Œ ötletek forrása SYSTEM-TECHNIK KD 110 Kábelátvezetés A KD 110 kábelátvezetés különbözœ tömítéstechnikák

Részletesebben

Iroda a megfelelœ helyen könnyı, gyors és tiszta összeszerelés alkalmazásával. inliko ház-a-házban egységekkel

Iroda a megfelelœ helyen könnyı, gyors és tiszta összeszerelés alkalmazásával. inliko ház-a-házban egységekkel Iroda a megfelelœ helyen könnyı, gyors és tiszta összeszerelés alkalmazásával inliko ház-a-házban egységekkel Nyerj új teret ember és technológia számára Az inliko ház-a-házban egységek elœnyei könnyı,

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

Előtétredőny. Utólagos beépítéshez. Típus: VR/IN-S. Modell: Integral - biztonsági csomaggal

Előtétredőny. Utólagos beépítéshez. Típus: VR/IN-S. Modell: Integral - biztonsági csomaggal Előtétredőny Utólagos beépítéshez Felhasználási terület és alkalmazás Energiatakarékos, íves házas, utólag beépíthető előtétredőny új és régi épületekhez. Termékjellemzők Betörésgátló az erősített zárósín,

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

KDL KDL. Perforált befúvóelem

KDL KDL. Perforált befúvóelem Perforált befúvóelem KDL Leírás A KDL iskolák, üzemcsarnokok, stb. szellőztetésére használható. Különböző mintázatú perforációval ellátott horganyzott acéllemezből készül RAL 900 fehér porfestéssel. A

Részletesebben

PRQX PRQX. Perdületes mennyezeti befúvóelem, állítható légterelő betétekkel

PRQX PRQX. Perdületes mennyezeti befúvóelem, állítható légterelő betétekkel Perdületes mennyezeti befúvóelem, állítható légterelő betétekkel befúvóelem TLS csatlakozódobozzal. TLS opciós tartozék, melyet külön kell megrendelni. Leírás z egy négyszögletes kialakítású perdületes

Részletesebben

BKD 150 Bajonettzáras-kábelátvezetés

BKD 150 Bajonettzáras-kábelátvezetés TÙZVÉDELEM ELEKTROTECHNIKA MEGÚJULÓ ENERGIA SZANITERTECHNIKA BKD 150 Bajonettzáras-kábelátvezetés A v e z e t Œ ötletek forrása SYSTEM-TECHNIK BKD 150 Bajonettzáras-kábelátvezetés BKD 150 bajonettzáras

Részletesebben

KS műanyag kapcsolószekrények. 1.2 KS műanyag kapcsolószekrények. szélesség: , magasság:

KS műanyag kapcsolószekrények. 1.2 KS műanyag kapcsolószekrények. szélesség: , magasság: KS műanyag kapcsolószekrények szélesség: 0 600, magasság: 00 600 T. KS műanyag kapcsolószekrények üvegszálerősítésű telítetlen poliészter GFK Szerelőlap: acéllemez Ablakos KS esetén: akrilüveg,,0, körben

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Kompakt szűrős rács KG-F

Kompakt szűrős rács KG-F Kompakt szűrős rács KG-F Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapos tetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2:2003 szabványnak megfelelően

Részletesebben

R-M PLUSZ REDÕNYRENDSZER

R-M PLUSZ REDÕNYRENDSZER R-M PLUSZ R-M PLUSZ EK BEMUTATÁSA Redônyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülô intelligens ablakfeletti redônyrendszer. Az R-M Plus redõnyrendszerünket kiváló minôségben

Részletesebben

Kezdőlap > Termékek > Szabályozók > VARYCONTROL > VAV-készülékek > Típus TVR. Típus TVR

Kezdőlap > Termékek > Szabályozók > VARYCONTROL > VAV-készülékek > Típus TVR. Típus TVR Kezdőlap > Termékek > Szabályozók > VARYCONTROL > VAV-készülékek > Típus TVR Típus TVR A SZABVÁNYOS TÉRFOGATÁRAM-TARTOMÁNYOKAT IGÉNYLŐ LEGKÜLÖNBÖZŐBB FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEKHEZ Kör keresztmetszetű VAV-készülékek

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint.

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. -ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. 10 Meggyőző minőség Építse be és érezze jól magát! Az Ön előnyei a Cég által... Termék A Cég minden helyzetben a legjobb megoldást kínálja Önnek,

Részletesebben

Függesztő rendszerek

Függesztő rendszerek FÜGGESZTő RENDSZEREK Függesztő rendszerek Posztersínek és kiegészítők Plakáttartó és klapp sínek 109 POSZTERSÍNEK ÉS Posztersínek és kiegészítők Az OEK poszter sínrendszer lendületbe hozza reklámját! A

Részletesebben

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató 1 C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató Figyelem! A motorról a működtetés után a hálózati 230V-os feszültséget le kell kapcsolni. A motort vagy visszabillenős kapcsolóról vagy beállítható munkaidejű

Részletesebben

Nyílászáró árajánlat

Nyílászáró árajánlat Nyílászáró árajánlat Megrendelö: Készítette: Csizi-Ker Kft. 3300 Eger,Maklári út 54. 36/414-014, 20/315-1185 Kolman Gyula www.csiziker.hu Tisztelt! Köszönettel vettük érdeklödését termékeink iránt. Kérésére,

Részletesebben