MB 45 Alumínium ablak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MB 45 Alumínium ablak"

Átírás

1 MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri beépítések alkalmával, mint pl.: bármely típusú válaszfal, ablak, ajtó, legyen az kézi illetve automatikusan működtethető tolóajtó, lengőajtó, szélfogó, valamint vitrin, pénztárfülke és egyéb térbeli struktúrák kivitelezésére is alkalmas. Beépítési mélység: ablaktok esetén: 45 mm ablakszárny esetén: 54 mm ajtótok esetén: 45 mm ajtószárny esetén: 45 mm.

2 Ebben a mélységben beépített ablakok bezárt állapotban egysíkú hatást, ajtó esetében pedig a szárny és a tok összesimuló felület hatását keltik. Az MB-45 alumínium profilok alakjuknak köszönhetően karcsú és ellenálló ablak illetve ajtó szerkezeteket hoznak létre. Az MB-45 alumínium rendszer fő tulajdonsága, hogy a profilok (a tokok, a szárnyak és a hevederek) hajlíthatóak, ezáltal különböző ívek és íves konstrukciók kialakítását teszi lehetővé.

3 Az EPDM szintetikus gumi tömítésének köszönhetően tökéletes hézagmentességet biztosít. Ez a fajta tömítő gumi sok éves használat során is garantáltan ellenáll az öregedés folyamatának. A rendszer tulajdonságai közük ki kell emelni szoros kapcsolatát az MB-45D, MB- 45F, MB-45FD, MB-60 és az MB-70 ajtó ablak rendszerek között. Sokoldalú rendszer, amely sokféle megoldási lehetőséget hordoz magában, pl. az ajtószárny alsó hézagmentessége, a toló, a lengőajtók és a szélfogók hézagmentessége, az ajtóküszöbök alakja és magassága.

4 MB 60 Alumínium ablak Az MB-60 egy korszerű alumínium rendszer, amelyet elsősorban magas hő- és hangszigetelést igénylő épületek esetében vesznek igénybe, pl. különböző típusú ablakok, ajtók, szélfogók, vitrinek és térkonstrukciók kivitelezésénél használják.

5 Az MB-60 jelentős tulajdonsága, hogy kompatibilis az ALUPROF SA által gyártott egyéb ablak-ajtó rendszerekkel,ezáltal lehetővé teszi a közös tartozékok, szalagok, sarkok, szigetelők, valamint zárak és zsanérok alkalmazását. Ezáltal rövid idő alatt összeszerelhető, így költséghatékony kivitelezést tesz lehetővé. Az MB-60 ablak-ajtó rendszer lehetőséget ad az európai szabvány zárak és zsanérok használatára. Beépítési mélység: ablaktok esetén:60 mm ablakszárny esetén: 69 mm ajtótok esetén:60 mm

6 ajtószárny esetén: 60 mm Az ablakszárny felülete az ablaktokkal, kívül és belül egyaránt egy síkban van. Ajtónál a tok és az ajtószárny összesimuló felületet eredményeznek. Az MB-60 ablak-ajtó rendszer megfelel az EURO szabványnak. Szerelvényeit neves cégek készítik, mint például a ROTO, GEZE, Fapim. Ezek a cégek a szerelvényeket folyamatosan tesztelik és fejlesztik. Az MB-60 ablak-ajtó rendszer egyik fő tulajdonsága, hogy a profilok hajlíthatóak, ami lehetővé teszi különböző ívek és íves szerkezetek kialakítását.

7 Az MB-60 ablak rendszernél az üveg vastagsága 14mm-től 50 mm-ig terjed,míg fix ablakoknál,és ajtó szárnyaknál 5 mm és 41 mm között van. Speciális EPDM szintetikus tömítő gumi biztosítja a tökéletes (levegő -, vízzárást), hézagmentességet. Az MB-60 rendszer gyorsan és könnyen összeszerelhető.

8 MB 60 E Alumínium ablak Az MB-60E ablak rendszer hőhídmentes ajtók és ablakok kivitelezésére használható. Biztosítja az általa épített konstrukció jó használati tulajdonságait, miközben gazdaságos termelési költségeket, kényelmes kivitelezést tesz lehetővé. Rövid idő alatt összeszerelhető, ami nagyon fontos tényező a beruházások költséghatékonysága szempontjából. Az MB-60E az MB-60 ablak-ajtó rendszer része, amelynek jellemző tulajdonsága, hogy kompatibilis az ALUPROF SA által gyártott egyéb ablak-ajtó rendszerekkel, ezáltal lehetővé teszi a közös tartozékok és üveglécek alkalmazását.

9 A háromkamrás kialakítás mélysége 60 mm. Az ajtószárny felülete az ajtótokkal, kívül és belül egyaránt egy síkban van. Az MB-60E ajtó-ablak rendszer üveg- és egyéb kitöltési megoldásainak vastagsága 5 mm és 41 mm között lehetséges. A kitöltési lehetőségek rögzítése az ún. precuting tömítéseknek köszönhetően kiváló tömítettséget biztosít és minimálisra csökkenti a vágások számát. Az MB-60E rendszer lehetőséget ad az európai szabvány zárak és zsanérok használatára. A profil szerkezete biztosítja a gyors összeszerelhetőséget illetve a zár könnyű cserélhetőségét. Az ajtószárnyaknál többféle küszöb megoldás is kivitelezhető. Az MB-60E rendszer olyan gazdaságos termék, amelynek hőszigetelése nem tér el az MB-60 alaprendszertől. Fontos előnye az is, hogy a profiljai hajlíthatóak, ami lehetővé teszi az ívek és az íves szerkezetek kialakítását.

10 Az MB-60E rendszer kivitelezhető fokozott hőszigeteléssel rendelkező MB-60E HI változatban is. Ez a fokozott hőszigetelés azáltal jön létre, hogy az alumínium profilokban speciális betéteket helyeznek el, amelyek az alacsony értékű hő átbocsátási képességüknek köszönhetően nagymértékben csökkentik a hőáramlást az ablak-ajtó profilokon keresztül. Fontos előnye az is, hogy a profiljai hajlíthatóak, ami lehetővé teszi az ívek és az íves szerkezetek kialakítását. MB 70 Alumínium ablak Az MB-70 egy korszerű alumínium rendszer, amely kiváló hő- és hangszigetelést kívánó kültéri beépítéseknél használatos, mint pl. különböző típusú ablakok, ajtók, szélfogók, vitrinek és térkonstrukciók.

11 Az MB-70 ablak-ajtó rendszer profilok háromkamrás kivitelűek. A profilok alakjának köszönhetően karcsú és ellenálló ablak és ajtó szerkezetek hozhatók létre. Beépítési mélység: ablaktok esetén: 70 mm ablakszárny esetén: 79 mm ajtótok esetén: 70 mm ajtószárny esetén:70 mm

12 Ebben a mélységben beépített ablakok bezárt állapotban egysíkú hatást,ajtók esetében pedig a szárny és a tok összesimuló felület hatását keltik. Az MB-70 rendszerre a hőhídmegszakítók és tömítések alkalmazásának eredményeként alacsony U hő áteresztési együttható a jellemző. Ez a tulajdonsága nagy jelentőséggel bír a növekvő energiatakarékossági és környezetvédelmi követelmények terén.

13 Az MB-70 profilú ablakok hőszigetelési követelménye: 1,5-2,39 W/(m2*K). A rendszerben poliamid, omega alakú hőhídmegszakító rétegeket alkalmaztak, amelyeket ablakoknál 34 mm és az ajtóknál 24 mm szélességű üvegszálakkal erősítettek meg. Alakjából adódóan megkönnyíti a vízelvezetést, így biztosítva minden időjárási körülmény esetén a megfelelő hőszigetelést.

14 Az MB-70 rendszerű ablakokban elhelyezett hőhídmegszakítók kiegészítő szigeteléssel vannak ellátva a profildarabok érintkezési pontjaiban, illetve kiugrókkal, amelyek a külső és a belső alumínium részek között három részre osztják a kamrát. Szintetikus,kétkomponensű EPDM gumi biztosítja a tökéletes szigetelést. Ez a szintetikus gumi hosszú évek során ellenáll az öregedés folyamatának és biztosítja a megfelelő hőszigetelést. Az MB-70 az első olyan rendszer, ahol a középső tömítéshez a két komponensű EPDM szintetikus gumit alkalmazták. Az MB70 ablak-ajtó rendszerben használható üvegek vastagsága ablakszárnyakban mm, fix ablakokban és ajtószárnyakban pedig mm vastagságú. A széles skálájú üvegvastagságnak köszönhetően minden standard és egyedi üvegfajta alkalmazható. Széles színválaszték teszi lehetővé a legigényesebb felhasználói igények kiszolgálását is. A bevonat lehet színes és eloxált is.

15 Az MB 70 ablak-ajtó rendszerek fokozott hőszigeteléssel is forgalomba kerülnek, MB-70 HI, MB-70US HI név alatt.

Alumínium építési rendszerek. Új profilrendszerek bevezetése

Alumínium építési rendszerek. Új profilrendszerek bevezetése Alumínium építési rendszerek Új profilrendszerek bevezetése Ajtó-ablak rendszerek Függönyfal rendszerek MB-45 MB-60 MB-60E MB-SR50 MB-SR50HI MB-SR50 IW MB-59S MB-59S Casement MB-70 MB-SR50 A MB-SR50 Efekt

Részletesebben

Korszerű elválasztó rendszerek

Korszerű elválasztó rendszerek Korszerű elválasztó rendszerek MB-EXPO MB-EXPO MOBILE VÁLASZFAL RENDSZEREK MB-EXPO MB-EXPO MOBILE 2 STÍLUSOS KIRAKATOK 3 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE ELVÁLASZTÓ RENDSZER 8, 10, 12 mm-es edzett üveglapok Kétféle,

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás

Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás Brügmann ART Line A Brügmann nyílászáró rendszer tökéletes választás, mert csökkentheti vele fűtési költségeit. A 84 mm-es szárnyprofil szélességével egyedülálló a maga osztályában, ideális,korszerű keret

Részletesebben

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN ACO Therm ablakkeret műanyagból Mind falazatba, mind betonfalba azonnal be lehet építeni. esztétikus és hõszigetelt ablakkeret az ablak helyének kihagyása helyett a keret egyszerûen beépíthetõ nincs szükség

Részletesebben

5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia. INNOVÁCiÓ RENDSZERREL. QGEAlAN

5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia. INNOVÁCiÓ RENDSZERREL. QGEAlAN 5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia INNOVÁCiÓ RENDSZERREL QGEAlAN Teljesítményerős Az S 9000 tervezve a maximálisan lehetséges hőszigetelésre. Minden bonyolult kiegészítő intézkedés nélkül - mint pl.

Részletesebben

Tökéletes energiahatékonyság. Construction Automotive Industry. ENERGIA- HATÉKONYSÁG

Tökéletes energiahatékonyság. Construction Automotive Industry.   ENERGIA- HATÉKONYSÁG Tökéletes energiahatékonyság A geneo emelő-toló ajtó RENDSZER ENERGIA- HATÉKONYSÁG www.rehau.hu Construction Automotive Industry 1 Bővül a rendszercsalád A geneo. emelő-toló ajtó RENDSZER A GENEO emelő-toló

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Alumínium nyílászárók világa

Alumínium nyílászárók világa Alumínium nyílászárók világa ALUHAUS Ismerje meg az ALUHAUS által családi házakhoz tervezett alumínium nyílászárók előnyeit ALUHAUS ELITE bejárati ajtó Biztonságos és könnyen kezelhető 2 ALUHAUS Az ALUHAUS

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

ARTHY TERMÉKCSALÁD. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu

ARTHY TERMÉKCSALÁD. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu ARTHY TERMÉKCSALÁD ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu Minden termékünk esetében rendelkezünk a forgalmazáshoz szükséges valamennyi dokumentációval. A TOLO intézet által kiadott bizonyítvány,

Részletesebben

INOUTIC/WINDOWSNDDOORS THEGERMNPROFILEENGINEERS. Eforteablakprofilrendszer zenergiatakarékoslakásokcsúcstechnológiája

INOUTIC/WINDOWSNDDOORS THEGERMNPROFILEENGINEERS. Eforteablakprofilrendszer zenergiatakarékoslakásokcsúcstechnológiája INOUTIC/WINDOWSNDDOORS THEGERMNPROFILEENGINEERS Eforteablakprofilrendszer zenergiatakarékoslakásokcsúcstechnológiája zeforteablakrendszertazoknakfejlesztették,akiktörődnekakörnyezettel,és gondolnakajövőgenerációirais.zeforterendszernemismerkompromisszumot

Részletesebben

nyílászárók Talent Impulsive Passzív Minimal Alu Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Emelõ-toló rendszerek Alumínium nyílászárók Alu Puren 90 Veka

nyílászárók Talent Impulsive Passzív Minimal Alu Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Emelõ-toló rendszerek Alumínium nyílászárók Alu Puren 90 Veka Nyílászárók nyílászárók Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Passzív épületek Passzív Impulsive Passziv jellegû, alacsony energiafelhasználású épületek Talent Hõszigetelt épületek Puren 90 Veka 90 Veka

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK. 68 mm 78mm 78 mm 88mm. Bukó - nyíló ablakok

ÁRJEGYZÉK. 68 mm 78mm 78 mm 88mm. Bukó - nyíló ablakok ÁRJEGYZÉK Külső nyílászárók általános jellemzői: -többrétegű tömbösített tömör fenyő /borovi, luc/ szerkezet, színoldalon fűrészfogas hossztoldással, vagy felár ellenében toldás nélkül, eurofalcos profilrendszerrel,

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

A rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kívülrõl értelmezendõk!

A rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kívülrõl értelmezendõk! :1 Hiv.szám: TZ-69LPH FENSTHERM Brill, VEKA Softline 70 rendszeru,öt kamrás, széltömítéses, fehér színu, muanyag ablak- és ajtórendszer. 2570 2510 1510 50 db 2180 1780 588 605 587 Lépcsöházi üvegfal: fix

Részletesebben

energeto A rendkívüli ablak

energeto A rendkívüli ablak 1 energeto A rendkívüli ablak Az ablak energiahatékonysága szempontjából az U w -érték a mérvadó. Minél alacsonyabb a hőátbocsátási tényező (U w ), annál energiahatékonyabb egy ablak. A javított ablakértéknek

Részletesebben

tűzgátló rendszer TM 75EI - A RENDSZER JELLEMZŐI

tűzgátló rendszer TM 75EI - A RENDSZER JELLEMZŐI 75 TM EI TŰZGÁTLÓ FAL- ÉS AJTÓRENDSZER tűzgátló rendszer TM 75EI - A RENDSZER JELLEMZŐI A rendszer El 15 és El 60 közötti osztályú tűzgátló falak és ajtók kivitelezésére szolgál, amelyeket belső és külső

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Rendszertechnika

Alumínium bejárati ajtók Rendszertechnika .01 Modell áttekintés (Formák) Befelé nyíló lap ajtó Rendszer elnevezése: AT310 Külső oldalon sima ajtólap A tok és az ajtólap síkban eltolva. 2 szárnyú ajtók Kifelé nyíló ajtók Bukó felülvilágító Konstrukciók

Részletesebben

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK FA NYÍLÁSZÁRÓK Termékismertető Cá-fa Plasztik 03 Kft. 1085 Budapest, Somogyi B. u. 22. Telefon: 06-20/996-8066 06/20 9575-186 Fax: 06/74 454-039 E-mail: info@cafa.hu www.cafa.hu 2 Belső ajtók Cá-fa 1 Cá-fa

Részletesebben

alumínium profilrendszerek

alumínium profilrendszerek KONFERENCIASOROZAT 2015 alumínium profilrendszerek KONFERENCIASOROZAT 2015 László Ildikó, okl. építőmérnök SZERVEZŐK SZAKMAI VÉDNÖK MÉDIATÁMOGATÓK www.aliplast.hu Gyártás» 2002-től - Lengyelországi gyártás

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 37 Nyílászárók

haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 37 Nyílászárók haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 37 Nyílászárók haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 38 40 HÁZ és KERT Nyílászárók haz_es_kert2009-04.qxp 2009.09.04. 9:39 Page 39 Nyílászárók HÁZ és

Részletesebben

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV 2 www.fakro.hu ENGEDJE BE A FÉNYT OTTHONÁBA BEVILÁGÍTÁSI LEHETŐSÉGEK LAPOSTETŐ ESETÉN TÍPUS F TÍPUS C EF_ EFR Alapvető igényünk, hogy otthonunk valamennyi helyisége

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben.

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben. Szilikon szalag szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-szalag/ Szilikon szalagok Négyzet és téglalap keresztmetszetű tömör szilikon szalagok Négyzetes és téglalap alakú hőálló szilikon szalagok

Részletesebben

Tömítőprofilok. Deventer VarioSoft habosított TPE tömítők. Ablaktömítők. Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz:

Tömítőprofilok. Deventer VarioSoft habosított TPE tömítők. Ablaktömítők. Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz: Tömítőprofilok Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz: Deventer VarioSoft habosított tömítők Ablaktömítők első osztályú, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező (thermoplasztikus elasztomer)

Részletesebben

Since Az 1896-ban alapított és a műanyag feldolgozás területén. PP fittingeket és PP csöveket gyártó részleg) van osztva.

Since Az 1896-ban alapított és a műanyag feldolgozás területén. PP fittingeket és PP csöveket gyártó részleg) van osztva. NYÍLÁSZÁRÓ PROFILOK Since 196 Az 196-ban alapított és a műanyag feldolgozás területén PP fittingeket és PP csöveket gyártó részleg) van osztva. cég ma Románia legnagyobb PVC feldolgozója. A cég A termelési

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÓ. Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... 2 Natúr-line fa rendszer...

TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÓ. Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... 2 Natúr-line fa rendszer... TARTALOMJEGYZÉK Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... Natúr-line basic fa rendszer... Natúr-line fa rendszer... Natúr-line fa-alumínium rendszer... Natúr-line fa-alu passzív rendszer... 3 4 5 6 Natúr-line

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony A Kingspan megoldás Falrendszerek Integrált, esztétikus, hatékony Komplett homlokzati megoldások, minden alkalmazásra, eshetőségre Hőszigetelt szendvics falpanelek Zsalus szellőző elemek Előregyártott

Részletesebben

Egyrétegû üvegfalak kötött mûszaki tartalommal készletrõl

Egyrétegû üvegfalak kötött mûszaki tartalommal készletrõl Egyrétegû üvegfalak kötött mûszaki tartalommal készletrõl DEKO FG Fast Egyrétegû üvegfalak kötött mûszaki tartalommal készletrõl A FAST rendszer ugyanazon az ötleten és filozófián alapszik, melyet a DEKO

Részletesebben

Aljzathoz rögzített tetőkorlát

Aljzathoz rögzített tetőkorlát Dobogó ból Járóráccsal és két konzollal A hosszanti és az egyik keresztirányú oldalon korláttal Bővítő dobogó ból Járóráccsal és konzollal megerősítve A hosszanti oldalon toldó elemmel ellátott korláttal

Részletesebben

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA TARTOZÉKOK CSOPORTKÓD TERMÉKNÉV 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 24XX 240X CSAPSZEG FÉSZKES ANYA 340.00.135 BÉKAZÁR 340.00.133

Részletesebben

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben.

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben. Szilikon szalag szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-szalag/ Hőálló szilikon szalagok Négyzet, téglalap és lapos szilikon szalagok ipari, élelmiszeripari és gyógyszeripari célra Négyzetes és téglalap

Részletesebben

MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN. www.farobert.hu

MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN. www.farobert.hu MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN www.farobert.hu Szaktanácsadás Felmérés és árajánlat Minőségi nyílászárók gyártása Szaktanácsadás Felmérés és árajánlat Minőségi nyílászárók gyártása BEJÁRATI

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Íves üvegű, fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe Innovatív, ívelt formájú, teljes felületén

Részletesebben

Ajtó ablak tömítés. Szilikon nyílászáró tömítések. Ajtó és ablak tömítések gyártása

Ajtó ablak tömítés. Szilikon nyílászáró tömítések. Ajtó és ablak tömítések gyártása Ajtó ablak tömítés szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-profil/ajto-ablak-tomites/ Szilikon nyílászáró tömítések Ajtó és ablak tömítések gyártása FIGYELEM! visszatérülő befektetés!! HUN-STRIP márkanéven

Részletesebben

Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig.

Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig. Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig. www.homeinfo.hu MŰANYAG ABLAKOK ISMERTETŐJE Márka (profil) Actual Actual TOK, KERET A tok és a keret profil típusa Icon 3 Matrix Légkamrák száma, tokban / keretben

Részletesebben

FEHÉR MIKROBORDÁS RAL 9016P POLYGRAIN

FEHÉR MIKROBORDÁS RAL 9016P POLYGRAIN HIGHTECH G A R Á Z S K A P U ÁRLIS T A FEHÉR KESKENYBORDÁS FEHÉR KESKENYBORDÁS RAL 9016P POLYGRAIN FEHÉR SZÉLESBORDÁS RAL-9016P FEHÉR, POLYGRAIN FELÜLETTEL: MIKROBORDÁS, SZÉLES-MIKROBORDÁS, MINTA NÉLKÜLI,

Részletesebben

Az árak tartalmazzák az Áfát!!!

Az árak tartalmazzák az Áfát!!! 8700 Marcali Kossuth L. u 2 Tel: +36 30 826 3877 Email: megrendeles@balaton-ablak.hu Az árak tartalmazzák az Áfát!!! 1. Táblázat Fix ablak tokban 500-600 601-700 701-800 801-900 901-1000 1001-1100 1101-1200

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

Leszorító profil 50/7 Leszorító profil 60/9. Leszorító profil 80/11. Leszorító profil 100/13

Leszorító profil 50/7 Leszorító profil 60/9. Leszorító profil 80/11. Leszorító profil 100/13 ALUMÍNIUM PROFILRENDSZER ÜVEG, VAGY MŐANYAG LEMEZEK SZERELÉSÉHEZ Alumínium profilrendszer (AlMgSi 0,5) üveg, és mőanyag lemezek szereléséhez. A profilokat Ausztriában fejlesztik, és gyártják. ELİNYÖK ELSİ

Részletesebben

Rozsdamentes acél vasalatok

Rozsdamentes acél vasalatok Inox vasalatok Rozsdamentes acél vasalatok Tartalomjegyzék: Anyagminõség AISI 304 és AISI 316L...1. old. Standard kilincsek U alakú sorozat - MH 810 sorozat...2. old. L alakú sorozat - MH 811 sorozat...3.

Részletesebben

Hőálló kemence tömítés

Hőálló kemence tömítés Hőálló kemence tömítés szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-profil/hoallo-kemence-tomites/ Kemenceajtó tömítő szilikon profilok Extrúziós technológiával gyártott magas hőállóságú szilikonprofil

Részletesebben

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK. GBW ajtópanelekből

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK. GBW ajtópanelekből MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK Műanyag ablakok: Műanyag bejárati ajtók: REHAU BASIC-DESIGN profilból REHAU THERMO-DESIGN profilból GBW ajtópanelekből Alkalmazási terület: A REHAU BASIC-DESIGN és THERMO- DESIGN profilból

Részletesebben

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL.

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOpremium műanyag és műanyag-alumínium ablakrendszer ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. ÉRTÉK MINDEN TERÜLETEN. A művészet az optimális ablakrendszer

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V A FAKRO új tetőtéri ablaka a különleges vasalatrásegítő rendszernek köszönhetően egyesíti a felnyíló és billenő ablakok előnyeit. Az ablakszárny alsó része felnyíló

Részletesebben

POLGÁRMESTERI HIVATAL ÁTALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE Építész kiviteli tervhez

POLGÁRMESTERI HIVATAL ÁTALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE Építész kiviteli tervhez 2,10 2,10 30 15 Ajtó konszignáció AJTLAP TÍPUSA, NYITÁSA : KÜSZÖB, KÖNYÖKLŐ : AJ1 Kültéri kétszárnyú ajtó 220/210 cm névleges méret Műanyag szerkezetű Nyíló, keretes üvegezett, 6, 5 cm szerkezeti vtgú

Részletesebben

VELUX VFB térdfalablak

VELUX VFB térdfalablak VELUX térdfalablak Nagyobb kilátás mellett növelheti otthona biztonságát a beépített vészkijárati funkcióval is bíró jobbra nyíló bővítőablakkal. Az ablak vészhelyzet esetén jobbra nyitható, és menekülési

Részletesebben

WULKAN WULKAN. antracit arany tölgy sötét dió. Fém ajtó. méretekben kapható 800, 900, 1000 mm

WULKAN WULKAN. antracit arany tölgy sötét dió. Fém ajtó. méretekben kapható 800, 900, 1000 mm FÉM AJTÓ WULKAN WULKAN ezés: Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás 2 3 CERES CERES ezés: Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés - mintás Üvegezés

Részletesebben

VINK PLAST KFT. ÁRLISTA. Lexan Thermoclear, Standard ÜKPC, Vikalu PC kiegészítők, Lexan Exell D, Lexan 9030

VINK PLAST KFT. ÁRLISTA. Lexan Thermoclear, Standard ÜKPC, Vikalu PC kiegészítők, Lexan Exell D, Lexan 9030 VINK PLAST KFT. ÁRLISTA Lexan Thermoclear, Standard ÜKPC, Vikalu PC kiegészítők, Lexan Exell D, Lexan 9030 Tartalomjegyzék Oldal LEXAN Thermoclear üregkamrás polikarbonát lemezek 2. Standard (HQ) üregkamrás

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Új jelentés. Cég ORIGO-SÁNTA ÉPÍTŐ ZRT. Mérést végezte: GYŐRI ÚT 32-36 SOPRON. Schekulin Nándor. Készülék. testo 875-2 szám: nagylátószögű 32x23

Új jelentés. Cég ORIGO-SÁNTA ÉPÍTŐ ZRT. Mérést végezte: GYŐRI ÚT 32-36 SOPRON. Schekulin Nándor. Készülék. testo 875-2 szám: nagylátószögű 32x23 Cég ORIGO-SÁNTA ÉPÍTŐ ZRT GYŐRI ÚT 32-36 SOPRON Mérést végezte: Schekulin Nándor Telefon: 99/511-540 E-Mail: info@origo-santa.hu Készülék testo 875-2 Gyártási szám: Objektív: 1910101 nagylátószögű 32x23

Részletesebben

Új generáció. Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz

Új generáció. Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz Új generáció Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz Emelő-toló Emelő-toló-bukó vasalatok HS-Master HS-SPEED Limiter (sebességkorlátozó) G.U-thermostep küszöbök Emelő-toló és

Részletesebben

Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Rozsdamentes ajtók Ajtók: Nyíló: - egyszárnyú, - kétszárnyú Lengő: - lágy PVC, - poliészter Fagyasztó: - egyszárnyú Toló: - kézi mozgatású, - gépi

Részletesebben

Hőálló szilikon kemence tömítés

Hőálló szilikon kemence tömítés Hőálló szilikon kemence tömítés szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-profil/hoallo-szilikon-kemence-tomites/ Kemenceajtó tömítő szilikon profilok Nagy hőállóságú szilikon profilok minden típusú

Részletesebben

Általános építőipari profilok

Általános építőipari profilok Tartalomjegyzék Általános építőipari profilok A széria közös tulajdonságai 112 1101 Gipszkarton élvédő 1102 Hálós élvédő profil 113 1103 Hajlítható gipszkarton élvédő profil 114 A SALAG általános építkezési

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

Műszaki leírás. Műszaki leírás

Műszaki leírás. Műszaki leírás ACÉL BEJÁRATI AJTÓ RA08 Lépcsőházi bejárati ajtó Méretek:85 205 ; 95 205 Lemez vastagság (tok/szárny):1,2 mm/0,5 mm Szín: mahagóni, aranytölgy Szigetelés:méhsejt szerkezetű papír ACÉL BEJÁRATI AJTÓ RA040

Részletesebben

H-92 THERMO MAXIMAL. kiemelt hőszigetelésű nyílászárók: U=0,7W/m 2 /k.

H-92 THERMO MAXIMAL. kiemelt hőszigetelésű nyílászárók: U=0,7W/m 2 /k. kiemelt hőszigetelésű nyílászárók: U=0,7W/m 2 /k. Főbb műszaki jellemzők 92 mm szerkezeti vastagság, toldásmentes/hossztoldott borovi fenyő (vörösfenyő, tölgy, meranti) DIN német szabványú faanyag. Üvegezés:

Részletesebben

Alu díszléces Karnisos

Alu díszléces Karnisos Egyedi fal előtt futó és falban futó tolóajtó árlista Basic ajtólap és tok árkalkulációval Alu díszléces Karnisos 1 oldal 2 oldal MAGIC DIVA 3 oldal 4 oldal Eclisse Syntesis LINE Eclisse Unico 5 oldal

Részletesebben

rcade ablakprofil rendszer Modern szabvány, bevált technológia

rcade ablakprofil rendszer Modern szabvány, bevált technológia rcade ablakprofil rendszer Modern szabvány, bevált technológia MODERN L KÁS KL SSZIKUS RC DE Nóra és Tamás elérték: saját lakásuk van. Ez nem ment könnyen, mert az volt a cél, hogy otthonuk modern és stílusos,

Részletesebben

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány.

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Web: Eco Basic Alapár: 39 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Navarai fenyõ R4525

Részletesebben

Rozsdamentes acél vasalatok

Rozsdamentes acél vasalatok Inox vasalatok Rozsdamentes acél vasalatok Tartalomjegyzék: Anyagminõség AISI 304 és AISI 316L...1. old. Standard kilincsek U alakú sorozat - MH 810 sorozat...2. old. L alakú sorozat - MH 811 sorozat...3.

Részletesebben

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ LIZBONA BELTÉRI AJTÓ - Az ajtók dekoratív papír fóliával bevontak. - Az ajtó panel laminált fából készük. - Az ajtó él lekerekített (profil R ). - A zár hagyományos kulccsal vagy fürdôszobai. - Az ajtók

Részletesebben

AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA:

AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA: AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA: A fogyasztók általában úgy vélik, az energia 26%-át fordítják fűtésre. A valóság kb. 53%, ezért a fűtés területén a legérdemesebb a megtakarítás lehetőségeivel foglalkozni.

Részletesebben

Fő profilok 2. Renszerkiegészítők (szál) 26. Technológiai méretek 44

Fő profilok 2. Renszerkiegészítők (szál) 26. Technológiai méretek 44 Gyártói katalógus, a termékcsaládhoz Fő profilok 2 Mellék profilok 12 Renszerkiegészítők (szál) 26 Rendszerkiegészítők (darab) 32 Technológiai méretek 44 Fő profilok -2- Tok profil 7010 4 Kamrás osztóprofil

Részletesebben

Kádparavánok és kádkabinok

Kádparavánok és kádkabinok Kádparavánok és kádkabinok Már meglévő fürdőszobába is beépíthető, az egyenes és az aszimmetrikus kádakra egyaránt. Szárazon tartja a fürdőszobát, meggátolja a víz kifröccsenését és kényelmes zuhanyozást

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE Padláslépcsô Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk 2006 NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ MINÔSÉGI PADLÁSLÉPCSÔ HÔSZIGETELÉSSEL

Részletesebben

Armaflex AC szigetelés tekercsben

Armaflex AC szigetelés tekercsben 0 32 R szigetelés tekercsben egy kimagaslóan hajlékony, rugalmas szigetelőanyag, mely gyorsan és könnyedén felhelyezhető. Zártcellás anyagú a páralecsapódás megelőzésére, alacsony hővezetési képeséggel

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák TR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK ibelül FOK belül 1 Metszeti ábrák TR/IF Tokosztó szárny/fix Sorolás Tokosztó - Fix/Fix

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Egy üvegajtóhoz szükséges vasalatok CTSU ajtócsukó szereléséhez Az ajánlott hézag méretek PIC 10 tengely Felsõ forgópont Felsõ befogó Alsó befogó

Részletesebben

Rozsdamentes acél vasalatok

Rozsdamentes acél vasalatok Rozsdamentes acél vasalatok Tartalomjegyzék: nyagminõség ISI 304 és ISI 316L...1. old. Standard kilincsek U alakú sorozat - MH 810 sorozat...2. old. L alakú sorozat - MH 811 sorozat...3. old. Íves kilincsek

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtó Rendszertechnika

Alumínium bejárati ajtó Rendszertechnika .01 - Modell áttekintés 1 .02 - AT200-soft / AT200-kanto A fő modellekhez mint egyszárnyú befelé nyíló ajtó, oldal és felülvilágítók választani lehet a szögletes (Kanto) és a lekerekített (Soft) profilformák

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL Cikkszám Magasság mm Zsanérok száma Zárak száma 5103-2502-2

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz kívül íves üveggel

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Cink bevonatú alsó kilincs a magasan beépített ablak kényelmes működtetéséért

Részletesebben

ABLAK RENDSZER: GL SYSTEM

ABLAK RENDSZER: GL SYSTEM ABLAK RENDSZER: GL SYSTEM TÁBLÁZAT 1/1 F Fix (tokban Üvegezve) szél. 700 800 7652 8409 9318 mag. 2400 2300 2200 2100 2000 1900 1800 1700 1 1500 1400 1300 1000 900 800 700 8409 9242 9242 900 1000 1300 1400

Részletesebben

alkalmazástechnika mon o-c ov er é rvé nye s : 2007. május 1-től

alkalmazástechnika mon o-c ov er é rvé nye s : 2007. május 1-től alkalmazástechnika mon o-c ov er é rvé nye s : 2007. május 1-től A MOno-cover tetőrendszer Kétségtelenül az épület egyik legfontosabb része a tető. A modern építészetben már gyakran az 5. homlokzatként

Részletesebben

SPECTUS TK60 üveg 1286 1786 2,296796 5905 13 563 13 563 59 338 Ft 71 206 Ft Spectus Elite 70

SPECTUS TK60 üveg 1286 1786 2,296796 5905 13 563 13 563 59 338 Ft 71 206 Ft Spectus Elite 70 szélesség/mm Magasság 1500 2000 Mennyiség Egységár Tény ár Ft Ft tok profil 7024 7024 594 4 172 40 449 Ft tok vas 6520 6520 424 2 764 9 000 Ft szárny profil 6688 6688 621 4 153 49 449 Ft szárny vas 6160

Részletesebben

S z é l e s s é g. Rpont BEMUTATÓTEREM 7400 Kaposvár Damjanich u. 4. Befelé nyíló bejárati ajtó (panel nélkül)

S z é l e s s é g. Rpont BEMUTATÓTEREM 7400 Kaposvár Damjanich u. 4. Befelé nyíló bejárati ajtó (panel nélkül) Befelé nyíló bejárati ajtó (panel nélkül) cm 90-100 101-110 Maximális méret 107X227 cm Kifelé nyíló bejárati ajtó (panel nélkül) cm 91-100 101-110 190-200 106862 110225 201-210 108931 112293 211-220 110920

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapostetőkhöz kívül síküveggel Tokba rejtett ablakmozgató

Részletesebben

FÉLKÉSZ TERMÉK KATALÓGUS - ÚTMUTATÓ CT_TECH_exterior_notxt.indd 1 1-10-2007 11:50:51 Kültéri időtálló, többfunkciós táblák. Az Exterior termékcsoport a kültéri használat követelményeknek megfelelően lett

Részletesebben

Rozsdamentes acél vasalatok

Rozsdamentes acél vasalatok Inox vasalatok Rozsdamentes acél vasalatok Tartalomjegyzék: nyagminõség ISI 304 és ISI 316L...1. old. Standard kilincsek U alakú sorozat - MH 810 sorozat...2. old. L alakú sorozat - MH 811 sorozat...3.

Részletesebben

Coolfire Kft. A Coolfire Kft által kínált termékek:

Coolfire Kft. A Coolfire Kft által kínált termékek: A Coolfire Kft. a SAPA Thermo EI tűzgátló illetve a SAPA System50 Sa és Sm füstgátló termékcsalád kizárólagos gyártója, forgalmazója és telepítője szíves figyelmébe ajánlja egyedi és különleges termékeit.

Részletesebben