Hihetetlenül sokoldalú!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hihetetlenül sokoldalú!"

Átírás

1 Hihetetlenül sokoldalú! Egy szerszám és számtalan alkalmazási lehetőség: Az új PMF 180 E a Boschtól - fűrészeléshez, vágáshoz, maráshoz, csiszoláshoz és hántoláshoz.

2 Mindig talál majd új feladatokat a PMF 180 E számára. A PMF 180 E a Boschtól a sokoldalúság igazi példája. Régi szőnyegpadlóját szép parkettára cserélné? Használja a PMF 180 E-t! A fürdőszobában a fugának új fehér színben kell ragyognia? A PMF 180 E segít! A garázsban álló motorkerékpárja rászolgált egy felújításra? A PMF 180 E-vel ez nem probléma! Minél többet dolgozik vele, képességeit annál többre becsüli majd: A kezelhetőségét és a teljesítőképességét, valamint mozgékonyságát a legszűkebb helyeken: ha fűrészel, ha vág, ha csiszol, ha... Bizonyára még számtalan lehetőség az eszébe jut, ha a PMF 180 E-t a kezébe veszi. Precíz, gyors és erőteljes: A PMF 180 E gépben a szerszám percenként szer 2,8 szögfokos oszcilláló rezgőmozgást végez.

3

4

5 Sokoldalú, ha szűk a hely. A PMF 180 E-vel gondosan kidolgozhatja a legutolsó szegleteket is, mert formája segít Önnek a legszűkebb helyeken padló- és falközeli területeken is. Így a PMF 180 E a hagyományos elektromos kéziszerszámokkal szemben nyilvánvalóan előnnyel rendelkezik. Parketta és laminált anyag lefektetésénél Ön játszva vághatja ki az ajtófélfa helyét. Munkák a beépített munkalapon? Szintén nem probléma! A PMF 180 E még a fém előtt sem torpan meg. A fém fűrészlappal szögeket és csöveket vág egy szempillantás alatt a kívánt hosszra. Fűrészelés

6 Fa A különböző szélességű merülőfűrészlapokkal a PMF 180 E optimálisan alkalmazkodik a munkájához. Anyagok: fa, műanyag Fűrészlapszélességek: 32, 20, 10 mm Minden fa könnyen megmunkálható! Munkalap kifűrészelése. Ajtóvasalat beillesztése. Teraszpadló kivágása. Bútorba lyuk vágása.

7 Szabaduljon meg valamitől! Fém Például a túlnyúló szögektől és csövektől, amelyekkel a PMF 180 E gyorsan végez. Ezenkívül a PMF 180 E könnyedén fűrészel gipszkartonlapokat is. Anyagok: szegezett fa, fém (alumínium, vörösréz, lemez), gipszkarton Fűrészlapszélességek: 28, 20, 10 mm Szög levágása. Cső vágása. Fűrészelés Padlóprofil igazítása. Gipszkartonlap kifűrészelése.

8 Szegmens fűrészlap fához BiM szegmens fűrészlap fához A szegmens fűrészlapok közelebb viszik Önt a célhoz: Ezekkel olyan peremekhez is eljut, amelyeket hagyományos gépekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem érne el.

9 Sokoldalú, még egész közel a szegélyhez is. Legyen az akár rövid vagy hosszú vágás, vágjon az anyag kellős közepébe vagy a legszélén: A PMF 180 E-vel és a szegmens fűrészlapokkal mindenhova gyorsan és egyszerűen hozzáfér. Így a parkettája a legrövidebb időn belül elkészülhet, a túlnyúló farészeket egy pillanat alatt eltávolíthatja, és az új lefolyócsövet gyorsan megfelelő hosszúságúra vághatja. Mindezt különösebb fáradtság nélkül, nagy precizitással. Fűrészelés Parketta lefűrészelése. Farészek eltávolítása. Műanyag cső hosszra vágása. Zongorapánt hosszra vágása.

10 HM-Riff szegmens fűrészlap. Könnyítse meg a munkáját, ha kemény felületen dolgozik: A keményfém Riff szegmens fűrészlap könnyűszerrel eltávolítja a régi fugát, és a falicsempénél sem torpan meg.

11 Falnyílás marása. Kábelcsatorna vágása. Falicsempe vágása. Vágás és marás Sokoldalú, ha a kemény a keménnyel találkozik. Keményebb anyagoknál is könnyű dolga van a PMF 180 E-vel. Csak fogja be a HM-Riff szegmens fűrészlapot, és máris kezdheti a munkát: Kiegészítő kábelcsatornához a falban, új falicsempe vágásához vagy a régi fuga eltávolításához. Nagy teljesítőképességének köszönhetően a PMF 180 E biztonságos és pontos vágásról gondoskodik.

12 HM-Riff deltalap Csiszolófeltét Egy pillanat alatt felszerelhető: A csiszolólapok a mikrotépőzárnak köszönhetően könnyen kicserélhetők.

13 Sokoldalú, ha a tökéletes felület számít. A PMF 180 E-vel Ön tökéletes felületekről gondoskodik. A házban, a ház körül vagy pl. a kocsibeálló faanyagának méretre igazításánál. A HM-Riff deltalap tökéletesen alkalmas felületek igazításához. A csiszolófeltéttel a PMF 180 E csiszolási munkákhoz is kiválóan alkalmas. Mivel a PMF 180 E felettébb könnyű és jól kezelhető, nagy nyomás nélkül meggyőző eredményeket érhet el. Emellett alig kavarja fel a port, mert a PMF 180 E porszívó-csatlakozóval is rendelkezik. Csiszolás/reszelés Igazítás a kocsibeállón. Felületek kisimítása. Rigipsz simítása. Lakk eltávolítása.

14 A hántolófeltét. Hajlíthatatlan vagy rugalmas, pont olyan, amilyenre szüksége van: A hántolófeltétekkel mindenre felkészült, amit csak le kell kaparni.

15 Padlószőnyeg-maradványok eltávolítása. Szilikonfuga eltüntetése. Betonmaradvány eltávolítása. Hántolás Sokoldalú, ha régi holmiktól szeretne megszabadulni. Már régóta zavarja a régi padlószőnyeg? Cserélje le! Szép új fugára vágyik a fürdőszobában? Ki a régivel! Végleg elege van a szép komód lepergő festékéből? Egyszerűen hántolja le! A PMF 180 E-vel és a hántolófeltétekkel a régi ragasztó- és betonmaradványokat, fugát, festékrétegeket és mindent, ami útban van, egyszerűen eltávolíthat, így előkészítheti a padlót, a fürdőszobát és a bútorokat a tündöklő jövőre.

16 Sokoldalú az Ön ötleteihez. A PMF 180 E nemcsak új ötleteket ébreszt Önben, hanem azok kidolgozásáról is gondoskodik. Legyen fa, műanyag, fém, kő vagy bármi, amit csiszolni szeretne: Egész egyszerűen válasszon magának a Bosch tartozékprogram számos csiszolólapjaiból. Ezek nem csak az adott anyaghoz, hanem a PMF 180 E-hez is illenek. Éppúgy, mint a tisztító- és polírozófilcek, amelyekkel a munka befejeztével igazi csillogásról gondoskodhat. Csiszolótalp tépőzáras rögzítéssel A csiszolólemez hosszú életű mikrotapadóanyaggal van ellátva. A csiszolólapokat egyszerűen és gyorsan cserélheti ki: Húzza le a régi csiszolólapot, nyomjon rá egy másikat, és kész.

17 Polírozófilc 60, 120, 240 szemcseméret 60, 120, 240 szemcseméret 120, 240 szemcseméret Tartozékok csiszoláshoz A White Paint segít Önnek, ha festékről és lakkról van szó. A Red Wood minden famunka specialistája. A Black Stone ideális kemény és merev felületek kezelésénél. Hogy fényes vége legyen, gondoskodjon szemcsézet nélküli, rostos csiszolólappal rendelkező polírozó filcről.

18 A PMF sokoldalú tehetség sok képességgel. Az erőteljes 180 wattos motor tartósan nagy teljesítőképességről gondoskodik. A készülék saját mozgása nélküli enyhe rezgések és a fokozatmentesen szabályozható elektronika növeli a munkakényelmet. Percenként rezgés 2,8 szögfokban visszaütésmentes, pontos munkavégzést tesz lehetővé. A szerszámok különböző pozíciókban helyezhetők a szerszámbefogásba. A szerszámfeltétek alakzárósága révén mindenfajta elmozdulás ki van zárva. Az egy-csavar-elv segítségével a szerszámcsere gyors és egyszerű.

19 A beépített ventilátorok elvezetik a hőt a markolattól, ezáltal a munka alatt a ház nem forrósodik fel. Az ergonómikus Softgrip gumimarkolat bal- és jobbkezeseknek egyaránt megfelelő. A mindössze 1,2 kg súlynak köszönhetően a PMF 180 E felettébb könnyen kezelhető és mozgékony hosszú munkák során is. A porszívó-csatlakozó biztosítja a tiszta munkavégzést és a szabad rálátást a munkaterületre. PMF 180 E Méretek (H x Sz x Ma) Teljesítmény Hálózati feszültség Rezgések 284 x 95 x 61 mm 180 W 230 V /perc Oszcillációs szög 2,8 Súly Fokozat nélküli elektronika Beépített porelszívás 19 és 35 mm-es tömlőhöz, valamint hagyományos porzsákhoz Gyors szerszámcsere az egy-csavar-elvnek köszönhetően Softgrip gumimarkolat Külön ki-/bekapcsoló gomb 1,2 kg Műszaki adatok

sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ!

sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ! Hihetetlenül sokoldalú! ÚJ! Új! Bosch PMF 10,8 LI típusú kábel nélküli multifunkcionális gép. Hihetetlenül sokoldalú: fűrészelés, vágás, marás, csiszolás, hántolás... A PMF 180 E készülékkel és az új PMF

Részletesebben

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back Tartozékok multifunkcionális gépekhez Back 650 Tartozékok multifunkcionális gépekhez Bevezetés Bosch tartozékok 11/12 Csak a 3Ma habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett A régiből új lesz Egy lendülettel Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét egy világújdonsággal: a Bosch PRR 250 ES csiszolóhengerével. Különböző anyagokhoz

Részletesebben

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól.

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól. Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Megbízatása a pontosság. Új szúrófűrészek a Boschtól. Easy Expert Universal Új Compact generáció Easy Universal Expert ÚJ! A Bosch Compact generáció

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 70 Wattos excentercsiszoló porgyűjtővel X 07 VE Rendelési szám 28.669 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420 Watt Löket

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

mindig a megfelelő eszközt.

mindig a megfelelő eszközt. Még több ötlet érdekli? Látogasson el a www.bosch-do-it.hu weboldalra az otthona szépítésével és formatervezéssel kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz,

Részletesebben

HYD-502 REZGŐ-CSISZOLÓ ÉS VÁGÓ MULTIFUNKCIONÁLIS GÉP BARKÁCSOLÁSI CÉLRA EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Befogható legnagyobb szerszám hossz Teljesítmény

HYD-502 REZGŐ-CSISZOLÓ ÉS VÁGÓ MULTIFUNKCIONÁLIS GÉP BARKÁCSOLÁSI CÉLRA EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Befogható legnagyobb szerszám hossz Teljesítmény HYD-502 REZGŐ-CSISZOLÓ ÉS VÁGÓ MULTIFUNKCIONÁLIS GÉP BARKÁCSOLÁSI CÉLRA EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS Műszaki adatok Befogható legnagyobb szerszám hossz 80 mm Teljesítmény 220 W Frekvencia 50/60 Hz Fordulatszám

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet Rendelési szám 405.949 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP 60 FAMEGMUNKÁLÁS KOMBI FELSŐMARÓ Típus: MF 1400 KE 2 maró egyben a maximális rugalmasságért mindenfajta alkalmazáshoz Lágyindítás a hirtelen visszarúgás megelőzéséért Konstans elektronika, mely biztosítja

Részletesebben

Új! Világszerte egyedülálló:

Új! Világszerte egyedülálló: Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt.

Részletesebben

HERZ műanyag szegélyprofil Üreges profil PVC-ből fehér. Tömítőperem, fehér, anextrudált, a szegélytartókra felpattintva rögzíthető

HERZ műanyag szegélyprofil Üreges profil PVC-ből fehér. Tömítőperem, fehér, anextrudált, a szegélytartókra felpattintva rögzíthető Műanyag szegélyprofilok HERZ szegélyprofil, 4000 x 40 x 88 mm üreges profil újrafeldolgozott PVC-ből, fényálló fóliabevonattal, extrudált tömítőperem szegélyszínben, a szegélytartókra felpattintva rögzíthető,

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 899 Hosszúszárú padló- és falmegmunkáló Vario-Zsiráf WST 700 VV Rendelési szám 350.3 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420

Részletesebben

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz!

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A SEBO DART 3 egy új lépcsőfok a porszívózás és polírozás történetében. A DART 3 innovatív UHS (Ultra-High-Speed) polírozó fejének köszönhetően könnyedén újjávarázsolja

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez

SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez SE 4-2 Set Rendelési szám 49.206 SUPRAFLEX a csiszolás

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal S Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal UPF 3-R UWF 10 UWF 8-R UPC 2-R Sarokcsiszoló és speciális szerszámok S-Elektromos szerszám garancia a nagy leadási teljesítményre, biztonságra

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek)

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) Kézi forgácsoló műveletek Darabolás (fűrészelés, vágás) Forgácsolás reszelés fúrás (fúrás, süllyesztés) köszörülés menetkészítés Illesztés (csiszolás,

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Javaslatok Üzembehelyezés A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen vagy nem megfelelő üzembehelyezésből adódó károkért. A minimális biztonsági távolság

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz Tartozék Szár Hossz Átmérő Minőség Mennyiség/karton GSN 90-34 DK 34 -os D-fejű szalagszeg 2 608 200 001

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 0603944691 Promo basket modellek 060395550P 060395550U 060395550W 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 12 (2 batt) + 39 pcs set 12 (2 batt) + 51 pcs Accessory Set Csavar-ø 6 mm Furat-ø acélban 8

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack A B 90 R Classic Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép kompakt felépítéssel, rugalmas, nagy tartálytérfogattal és változtatható munkaszélességgel rendelkezik (55-75 cm). 1 Rendkívül fordulékony

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A 1100 Wattos univerzális orrfűrész fokozat nélküli gázadagoló-kapcsolóval

A 1100 Wattos univerzális orrfűrész fokozat nélküli gázadagoló-kapcsolóval A 10 Wattos univerzális orrfűrész fokozat nélküli gázadagoló-kapcsolóval RS 11-28 Rendelési szám 432.776 Üresjárati löketszám 0-2700 /perc Löket 28 mm Felvett teljesítmény 10 Watt Leadott teljesítmény

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ~ porzsák nélküli porszívók Felejtse el a porzsákot Sokkal praktikusabb és könnyebb nélküle. Felejtse el a porzsákot. Már nem kell törődnie

Részletesebben

Fein MultiMaster árlista Megnevezés Nettó listaár Bruttó listaár

Fein MultiMaster árlista Megnevezés Nettó listaár Bruttó listaár Fein MultiMaster árlista Megnevezés Nettó listaár Bruttó listaár Cikkszám Fein MultiMaster gép típusok 2012 7 229 36 61 000 FMM MultiMaster Start Plusz FMM 250 47.165 Ft 59.900 Ft 7 229 37 50 100 FMM MultiMaster

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

építési munkák Tető- és faszerkezet

építési munkák Tető- és faszerkezet Akku LEBONTÁS ELŐKÉSZÍTÉS KIÉPÍTÉS KOMPETENCIA A TETŐN ÉS A FAÉPÍTÉSI MUNKÁK TERÜLETÉN: KOMPLETT MEGOLDÁSOK PROFIKNAK. A gerendák és fa szerkezeti elemek előkészítése és gyártása egyre inkább helyhez kötött

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

Termékkínálat. Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502

Termékkínálat. Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502 A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép iránti

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. Első a minőségben és első a sokrétűségben! Több mint 40 éve. FEIN MULTIMASTER. Az építkezés és felújítás univerzális rendszere.

ÉPÍTKEZÉS. Első a minőségben és első a sokrétűségben! Több mint 40 éve. FEIN MULTIMASTER. Az építkezés és felújítás univerzális rendszere. ÉPÍTKEZÉS Első a minőségben és első a sokrétűségben! Több mint 40 éve. FEIN MULTIMASTER. Az építkezés és felújítás univerzális rendszere. FEIN MULTIMASTER a legmagasabb szintű, professzionális munkavégzés.

Részletesebben

Tigris fûrészlapok. Elõnye: - A négy egyértelmûen megkülönböztetett szín segítségével gyerekjáték megtalálni a legmegfelelõbb. Csillagos besorolás

Tigris fûrészlapok. Elõnye: - A négy egyértelmûen megkülönböztetett szín segítségével gyerekjáték megtalálni a legmegfelelõbb. Csillagos besorolás WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. - Tel.: (00 36) 23/418-130 - Nyomtatva Magyarországon M 05 4140/H 07 0380/B 06 0470 01/3 Javasolt felhasználási terület fém fûrészlapokhoz Fogosztás

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Hosszúszárú padló- és falmegmunkáló Vario-Zsiráf WST 700 VV Plus Rendelési szám 350.338 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420 Watt Üresjárati fordulatszám 00-700 /perc Csiszolófej üresjárati

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

WÜRTH Szereléstechnika Kft Budaörs, Gyár u Tel.: (00 36) 23/ Nyomtatva Magyarországon M /H /B /2005

WÜRTH Szereléstechnika Kft Budaörs, Gyár u Tel.: (00 36) 23/ Nyomtatva Magyarországon M /H /B /2005 Kézi körfûrészlapok Univerzális mobil gépekhez Fogforma: Váltott fogazás (WZ). WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. - Tel.: (00 36) 23/418-130 - Nyomtatva Magyarországon M 05 5110/H 07

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Csiszológépek KRISTALL 2000

Csiszológépek KRISTALL 2000 201.720 KRISTALL 2000 201.805 Kristall 2000S A Kristall 2000 -es modellnél 40%-al erõsebb motor. Minden más tulajdonsága megegyezik a 2000-es modellével. Duplán csapágyazott hosszú élettartamú nagy teljesítményû

Részletesebben

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás Az új Kärcher IB 7/40 Classic szárazjeges tisztító meggyőző tisztítóerővel rendelkezik. Áramlástechnikailag úgy optimalizált, hogy alacsony levegőnyomásnál is kiemelkedő tisztítási eredményt ér el.beépített

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Számítógép esetén ATX

Számítógép esetén ATX Számítógép esetén ATX Model: AKY002BK page 1/8 Termékkód Terméktípus Formátum Sorozat Alaplap kompatibilitás AKY002BK Számítógép esetén ATX Midi ATX Gamer ATX, Micro ATX, Flex ATX, Mini ITX Meghajtó hely

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen telepíthető tolóajtóvasalat. Alkalmazható 18 és 16 mm-es bútorlap, illetve A bútorlap magasságának kiszámítása 12 mm-es

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Szúró- és szablyafűrészek

Szúró- és szablyafűrészek Szúró- és szablyafűrészek Back 562 Szúró- és szablyafűrészek Áttekintés Bosch tartozékok /2 Szürke fához A terméknév jelzi a karaktert Speciális tulajdonságok A lapminőség különlegessége Jó és kedvező

Részletesebben

Sorjázók. acél, alumínium, műanyag. acél, alumínium, műanyag. acél, alumínium, műanyag. acél, alumínium, műanyag. üveg, kerámia. műanyag, kemény anyag

Sorjázók. acél, alumínium, műanyag. acél, alumínium, műanyag. acél, alumínium, műanyag. acél, alumínium, műanyag. üveg, kerámia. műanyag, kemény anyag Elfordulópengék, S típus K505 005 K505 005 Minden S típusú penge Ø 3,2 mmes szárral, amely befogható az alábbi markolatokba: K530 005 NG1, SC illetve pengefoglalatba: K525 005 S Alapanyag Bevonat Vágási

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Kábelek és csövek húzása és tolása egy berendezésben!

Kábelek és csövek húzása és tolása egy berendezésben! Kábeltoló Tip BKS 400 Kábelek és csövek húzása és tolása egy berendezésben! Ipari létesítményekben vagy a hajóépítésnél kábelfektetéskor gyakran szükséges gépi segítség. A BKS 400-as kábeltoló berendezést

Részletesebben

Bizonyítvány nyomtatása hibamentesen

Bizonyítvány nyomtatása hibamentesen Bizonyítvány nyomtatása hibamentesen A korábbi gyakorlat A nyomtatásra kerülő bizonyítványokat, pontosabban a lap egy pontját megmértük, a margót ehhez igazítottuk. Hibalehetőségek: - mérés / mérő személy

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták Az gyalogkíséretű padlótisztítót erős szennyeződések eltávolítására tervezték, de könnyű kezelni és rugalmas a mindennapos tisztítási szituációkban is. Ideális a rutinszerű takarításra - az ultra könnyűtől

Részletesebben

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben Egger PRO lépcsőburkoló rendszer Felújítás A lakás két szintjét összekötő lépcsőfeljáró nagy terhelésnek és gyakori használatnak van kitéve. A megkopott régi

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben