mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation"

Átírás

1 Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI oszcilláló multifunkcionális gépekkel. Hihetetlenül sokoldalú: a multifunkcionális gépekkel a fűrészelés, vágás, csiszolás és hántolás... többé nem probléma!

2 Fedezze fel online is a Bosch PMF sorozatát: A tökéletességre törekvők szerszámai. Mindegy, hol kívánja megvalósítani a tervét, a PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális gépek segítenek Önnek még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Ahol mások feladják, ott érvényesül igazán ezen sokoldalú tehetségek számos erőssége. Valósítsa meg minden tervét egy szempillantás alatt és spóroljon időt. A megtakarított idejében pedig felszabadultan élvezheti munkájának eredményét.

3

4 A multifunkcionális gépek mindig találnak új feladatot. A PMF 250 CES, a PMF 190 E és a PMF 10,8 LI akkus multifunkcionális gépek a sokoldalúság igazi mesterei. Akár a régi padlószőnyeget kell szép parkettára cserélni, akár a fürdőszobában kell a csempefugákat felújítani, akár az erkély korlátját kell végre megszabadítani a rozsdától a számtalan tartozékkal ezek a mindentudók olyan rugalmasan használhatók, hogy minden könnyen és gyorsan elvégezhető. Precíz, gyors és erőteljes: A készülék percenként akár szer végez rezgőmozgást 2,8 fokos szögben.

5

6 Sokoldalú segítő egész otthonához. Amilyen széleskörű a kapható tartozékok palettája, olyan sokoldalúan alkalmazható a multifunkcionális gép. Így valamennyi otthoni aprólékos munkához ezek a tökéletes szerszámok. Kinn a zöldben is meggyőzőek sokoldalúságuknak és kényelmes használatuknak köszönhetően.

7 1 Kinn a kertben Fűrészelés Merülővágások rétegelt lemezekben és keményfában, pl. dugaljak, lámpák stb. számára. AIZ 32 BB Hántolás Elöregedett lakkok és festékmaradványok, valamint ragasztómaradékok (pl. szilikon) és más puha anyagok eltávolítása ATZ 52 SFC Fa csiszolása Gerendák és deszkák csiszolása, valamint az egyenetlen fafelszínek finomcsiszolása Fém csiszolása Alakcsiszolás és éltörés, valamint élek lekerekítése vagy alakítás Szemcseméret: 120, Belsőépítési munkálatok Fűrészelés Kivágások gipszkarton lapokban, pl. a víz- és villanyszereléshez Marás Fúgák vésése, hornyok marása gázbetonba AIZ 28 BB ACZ 85 RT Vágás Lágy tágulási fúgák, tömítőmasszák, gitt és szigetelőanyag vágása Csiszolás A festék és az alapozás lecsiszolása AIZ 28 SC

8 2 Lakóhelyiségek felújítása Fűrészelés Laminált és szalagparketta kivágása Lerövidítés Szintrevágás, pl. puha- és keményfa vagy furnér ajtókeretnél Hosszra vágás Fém fűrészelése, pl. alumínium padlótakaróléc vagy profilléc méretre vágása ACZ 85 EB ACZ 100 BB AIZ 10 AB Illesztés Szintrevágásos beillesztési munkák fában, pl. bútorban vagy fa építőelemekben ACZ 85 EC Hántolás Rugalmas hántolás, pl. szőnyegragasztó- vagy festékmaradványok, illetve fúgák eltávolítása ATZ 52 SFC Vágás Puha anyagok, pl. zajszigetelő anyag, szőnyeg ACZ 100 SWB 4 A konyhában és fürdőszobában Fűrészelés Merülővágás puhafában, pl. kivágások készítése bútorban vagy fa építőelemekben AIZ 20 EC Vágás Merülőfűrészlap fémhez, pl. edzetlen szegek és rézcsövek szintrevágása AIZ 32 AB Hosszra vágás Műanyag, fa és fém hosszra vágása, pl. műanyag csövek és falécek ACZ 85 EB Reszelés Ragasztómaradványok alapos eltávolítása, pl. csemperagasztóé, vagy fúgák kimarása AVZ 70 RT Marás Fúgák és kivágások marása puha csemperagasztóba ACZ 85 RD Hántolás Merevebb anyagok hántolása, pl. habarcs-, csemperagasztó-, szőnyegragasztó- és betonmaradványok eltávolítása ATZ 52 SC

9

10 HCS szegmens fűrészlap fához, 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, 100 mm Basic mélységütköző Szegmensfűrészlapok A szegmensfűrészlapok ívével olyan peremrészekhez is eljut, amelyeket hagyományos gépekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem érne el.

11 Precíz fűrészelés Fűrészelés egészen a peremig. Legyen szó rövid vagy hosszabb vágásról, az anyag kellős közepén vagy a legszélén: a multifunkcionális gépekkel és a szegmensfűrészlapokkal mindenhova gyorsan és egyszerűen eljut. Lehet parketta vagy laminált padló lerakása, az ajtótok levágása vagy a szekrény mögötti csatlakozóaljzat hozzáférhetővé tétele. A fém sem állítja meg az univerzális készülékeket. A fém fűrészlappal szögeket és csöveket vághat egy szempillantás alatt a kívánt hosszra. Mindezt különösebb fáradság nélkül és a legnagyobb precizitással. Parketta szegélyhez közeli lefűrészelése. Farészek méretre vágása. Műanyag cső hosszra vágása. Zongorapánt hosszra vágása.

12 Fa A merülőfűrészlapok különböző szélessége révén a Bosch PMF 250 CES, PMF 190 E vagy PMF 10,8 LI multifunkciós készülékekkel az eredmény mindig optimális. Anyag: fa, műanyag Fűrészlap-szélesség: 65, 32, 20, 10 mm A fa fűrészelése a legkönnyebb feladat. Ventilátorrács kivágása. Ajtóvasalás beillesztése. Teraszpadló kivágása. Bútorba lyuk vágása.

13 A fém sem tud ellenállni. Fém A kiálló csövekkel és szegekkel (edzetlen) a PMF 250 CES, a PMF 190 E és a PMF 10,8 LI rövid úton elbánik. Még a gipszkartonlapok sem tudnak ellenszegülni a multifunkcionális gépeknek. Anyag: fa szegekkel, fém (alumínium, réz, bádog), gipszkarton Fűrészlap-szélesség: 32, 28, 20, 10 mm Fűrészelés Szög levágása. Csövek vágása. Gipszkartonlap kifűrészelése. Padlóprofil igazítása.

14 HM-RIFF szegmensfűrészlap, 85 mm Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF habarcs-eltávolító, 70 mm HM-RIFF csiszolólap Universal Könnyítse meg a munkáját, ha kemény felületen dolgozik: a HM-RIFF szegmensfűrészlapok könnyűszerrel eltávolítják a régi fugát, a gyémánt RIFF szegmensfűrészlapot pedig a falicsempe sem állíthatja meg.

15 Fűrészelés és reszelés durván és finoman. Fűrészelés és reszelés A PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális géppekkel akkor is könnyű dolga van, ha keményebb feladatokról van szó. A nagy teljesítményű univerzális készülék mindig biztosan és precízen vág. Egyszerűen fogassa be a HM-RIFF szegmensfűrészlapot, és máris kezdheti: játszi könnyedséggel vághat kábelcsatornát a falba vagy távolíthatja el a régi csempefugát a fürdőszobában. Ha különösen keskeny réseket kell vágnia, a keskenyen vágó HM-RIFF szegmensfűrészlap biztosítja a jó megoldást. A falicsempék tiszta vágásához legjobb a gyémánt RIFF szegmensfűrészlap. A HM-RIFF csiszolólap tökéletesen alkalmazkodik a felületekhez. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása. Kábelcsatorna kimarása. Fugák kimarása. Fugák kimarása a legkisebb sarkokban.

16 HCS hajlékony hántoló HCS merev hántoló A hántolófeltétek. Hajlíthatatlan vagy hajlékony, pont olyan, amilyenre szüksége van: a hántolófeltétekkel mindenre felkészült, amit csak el kell távolítani.

17 Hántolás Padlószőnyeg-maradványok eltávolítása. Szilikonfugák kikaparása. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása. Különösebb fáradság nélkül helyet csinálhat az újnak. Ha a régi szőnyeg már régóta szúrja a szemét, akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy megváljon tőle. És ha már nekilátott, folytassa a fürdőszobával. S ha még mindig nincs elege az egészből: a folyosón levő szép komódjáról pattogzik a festék, már egyáltalán nem mutatós. A multifunkcionális gép hántolófeltéteivel eltávolíthatja az összes ragasztóés betonmaradványt, fúgázóanyagot, festékréteget és bármit, ami az útjába kerül. Készítse fel a padlót, a fürdőszobákat és bútorokat a csillogó jövőre.

18 BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm A speciális feltétekkel minden gond nélkül vághat lágy anyagokat, mint pl. sztiroporlemezeket, fugázóanyagot, linóleumot, gumit vagy szőnyeget.

19 Mindenütt jól vág. Vágjon abszolút precízen az otthona legeldugottabb sarkaiban is. A multifunkcionális gép alakja segít Önnek abban, hogy a legszűkebb helyeken is pontosan dolgozhasson. Mindenekelőtt a padló vagy fal közelében nyilvánulnak meg az univerzális készülék előnyei a hagyományos elektromos kéziszerszámokkal szemben. Így sikerül kényelmesen és pontosan leszabni pl. a padlólapokat vagy a teljes felületet pontosan borító módon levágni a tetőtéri szigetelőanyagokat. A lágy gumi, szőnyeg és fugázóanyagok vágásakor is abszolút pontossággal teljesítenek a sokoldalú készülékek. Vágás Szőnyeg szabása. Fugázóanyag vágása. Szigetelőanyagok (pl. sztiropor), lágy anyagok (pl. karton, gumi, bőr).

20 A végső csiszolás a tökéletes eredmény érdekében. Csiszolólemez tépőzáras rögzítéssel. A csiszolólap hosszú élettartamú mikrotépőzárral van ellátva. A csiszolólapok egyszerűen és gyorsan cserélhetők: húzza le a régi csiszolólapot, és egyszerűen nyomjon rá egy másikat. Kész! A PMF 250 CES, PMF 190 E és a PMF 10,8 LI nem csak új utakat nyit ötletei megvalósításához, hanem gondoskodik azok finomcsiszolásáról is. Legyen fa, műanyag, fém, kő vagy bármi, amit csiszolni szeretne: egész egyszerűen válasszon magának a Bosch tartozékprogram számos csiszolólapjaiból. A feltétek nem csak az adott anyaghoz, hanem mindegyik multifunkcionális géphez is illeszkednek. Pontosan ahogyan a tisztító- és polírozófilcek, amelyekkel tisztít és fényesít.

21 Tartozékok csiszoláshoz, tisztításhoz és polírozáshoz A White Paint segít Önnek, ha festett és lakkozott felületeken dolgozik. A Red Wood minden famunka specialistája. A csillogó végső állapot a szemcse nélküli tisztító- és polírozó filccel érhető el. A porszívó alaposan eltávolítja a csiszolási port, és lehetővé teszi a jó rálátást munka közben. Csiszolás és polírozás Tisztítófilc Porelszívás szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 szemcse nélkül a PMF 250 CES és PMF 190 E készülékekhez

22 PMF 190 E a sokoldalú mindentudó. Ergonomikus formatervezés 190 W-os motor Valamennyi alkalmazáshoz elegendő teljesítmény Softgrip gumimarkolat A biztonságos és kényelmes kezelhetőség érdekében Kisméretű, kézreálló készülék, kis fogantyúval Rezgés rezgés percenként 2,8 szögben Bosch elektronika a rezgés frekvenciájának fokozatmentes beállításához Rögzíthető külső porelszívás Az anyagnak megfelelő munkavégzés A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható) Szerszámbefogás Valamennyi szerszámfeltét gyorsabb és egyszerűbb cseréje imbuszkulccsal

23 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Névleges teljesítményfelvétel Rezgések PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /perc A készülék tartozéka különböző pozíciókban fogatható be a tokmányba és illeszthető a megfelelő alkalmazási területhez. A feltétnek olyan alakzárója van, amely minden megcsúszást megakadályoz. Egyszerű és gyors szerszámcsere az egycsavaros-elvnek köszönhetően. Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül Bosch elektronika kb. 1,2 kg P Szállítási terjedelem PMF 190 E 1 x műanyag koffer 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap 1 x HCS fa merülőfűrészlap 1 x deltacsiszolólap 1 x deltacsiszolólap-készlet 1 x négyfokozatú mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz)

24 PMF 250 CES az erőteljes mindentudó. Kiegészítő fogantyú Mindent megbízhatóan és szilárdan tart Ergonomikus formatervezés A keskeny fogantyú Softgrip fogantyúfeltéttel gondoskodik a könnyű kezelhetőségről 250 W-os motor Lágy indítású, nagy teljesítményű Bosch SDS-rendszer Gyorsabb és egyszerűbb tartozékcsere, kulcs nélkül Rezgés rezgés percenként 2,8 szögben A rezgések frekvenciájának fokozatmentes állítása Az anyagnak megfelelő munkavégzés Konstans elektronika Egyenletesen nagy teljesítményről gondoskodik, terhelés alatt is Robusztus kivitel Alumínium óvja a sérülésektől Rögzíthető külső porelszívás A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható)

25 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Névleges teljesítményfelvétel Rezgések PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /perc A sokféle tartozék végtelen lehetőségeket kínál Önnek ötletei megvalósításához. A szerszám nélküli csere funkció és a kiegészítő fogantyú még gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül SDS-rendszer kb. 1,3 kg P Konstans elektronika P Szállítási terjedelem 1 x műanyag koffer 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap 1 x HCS fa merülőfűrészlap 1 x HCS merev hántoló 1 x deltacsiszolólap PMF 250 CES 1 x négyfokozatú mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz) 1 x fogantyú

26 PMF 10,8 LI a kábel nélküli sokoldalú tehetség. Erőteljes motor Ergonomikus formatervezés Kisméretű, kézreálló készülék, kis fogantyúval Akkumulátor Hosszú élettartamú, 10,8 V-os lítium-ion akku memórieffektus és önkisülés nélkül Csendes 10,8 V-os motor (kb. 194 W), alacsony vibrációval REZGÉS rezgés percenként 2,8 szögben Bosch Eco elektronika a rezgés frekvenciájának fokozatmentes beállításához Az anyagnak megfelelő munkavégzéshez, a készülék egyszerűbb vezetése érdekében és az akkumulátor hosszabb működéséért Rögzíthető külső porelszívás A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható)

27 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Akkufeszültség Rezgések PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /perc Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül kb. 0,9 kg A lítium-ion technológia előnyeinek áttekintése: Bosch elektronika Bosch Eco elektronika Lítium-ion technológia Feltöltési idő Szállítási terjedelem P P P 60 perc A lítium-ion technológiával készült gépek gyakorlatilag mindig azonnal használatra készek. Mindegy, hogy az akkumulátor teljesen vagy félig fel van töltve, vagy lemerült gondolkodás nélkül dugja a töltőállomásba. Az önkisülés és a memóriaeffektus már régóta a múlté. A rövid töltési időnek köszönhetően a lítium-ion technológiával készült Bosch akkumulátoros készülékek azonnal indításra készek, és körülbelül 6-szor hoszszabban állnak az Ön rendelkezésére, mint a hagyományos NiCd akkumulátorok. Így a teljesen feltöltött lítium-ion akku 4 hónapig tartó készenlét után is rendelkezik a kapacitásának jó 85 %-ával. PMF 10,8 LI 1 x műanyag koffer, 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap, 1 x HCS fa merülőfűrészlap, 1 x deltacsiszolólap, 1 x deltacsiszolólap-készlet, 1 x akkuegység, 1 x lítium-ionos töltőkészülék Mindig maximális erő Teljesítmény, töltés, könnyű súly up to +50% Eco Electronic Az új, innovatív Bosch Eco elektronika Ha a motor maximális fordulatszámon terhelés nélkül működik, akkor automatikusan átkapcsol Eco elektronik üresjáratra. Újbóli terhelés esetén a készülék újra felgyorsul a teljes sebességre. Ezáltal biztosítható az akkumulátor lényegesen hosszabb működési ideje és az egyszerűbb vezetés. Azonos teljesítmény feleakkora méret mellett Hosszú élettartam

28 Sokoldalú a tartozékok terén is! Fűrészelés BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, 100 mm ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, 85 mm ACZ 85 EB HCS szegmens fűrészlap Fa, 85 mm ACZ 85 EC 26mm 20mm 20mm BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 65 x 40 mm BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 28 x 50 mm BIM merülő fűrészlap Keményfa, 32 x 40 mm AIZ 65 BB AIZ 28 EB AIZ 32 BB

29 Marás és reszelés HM-RIFF habarcseltávolító, 70 mm C51 HM-RIFF csiszolólap Universal Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm C53 HM-RIFF szegmens fűrészlap, 65 mm HM-RIFF merülőfűrészlap, 32 x 30 cm C48 AVZ 70 RT AVZ 78 RT ACZ 85 RD ACZ 85 RT ACZ 85 RTT ACZ 65 RT AIZ 32 RT

30 Hántolás ATZ 52 SC HCS merev hántoló, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC HCS flexibilis hántoló, 52 x 45 mm Vágás ACZ 100 SWB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm ACZ 100 SB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm C50 AIZ 28 SC HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm Silicon

31 Csiszolás és polírozás AVI 93 G Deltacsiszolólap, 93 mm Red Wood csiszolólap, 93 mm White Paint csiszolólapok, 93 mm Tisztítófilc, csiszolóanyag nélkül, 93 mm PVC Polírozó filc, 93 mm Porelszívás a PMF 10,8 LI készülékhez Porelszívás a PMF 250 CES és PMF 190 E készülékhez C55

32 Készletek Univerzális készlet 1 ACZ 85 EB BIM Wood and Metal szegmensfűrészlap 1 BIM Wood and Metal AIZ 28 EB merülőfűrészlap 1 ATZ 52 SFC HCS hántoló 10 Red Wood-top csiszolólap 10 White Paint csiszolólap Csempéző tartozék készlet 1 ACZ 85 RT HM-RIFF szegmensfűrészlap 1 AVZ 78 RT HM-RIFF csiszolólap 1 ATZ 52 SFC HCS hántoló 1 AIZ 20 AB BIM fém merülőfűrészlap Padlóvágó tartozék készlet 1 ACZ 85 EB BIM Wood and Metal szegmensfűrészlap 1 AIZ 32 BB BIM merülőfűrészlap keményfához 1 AIZ 32 EC HCS merülőfűrészlap fához 1 ATZ 52 SC HCS hántoló

33 Fűrészelés AIZ 32 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 32 x 30 mm AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, fém Fém, 10 x 20 mm Basic mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz) C61

34 Még több ötlet érdekli? Látogasson el a weboldalra az otthona szépítésével és formatervezésével kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz, hanem különleges designtárgyak szerelési leírásait is, valamint természetesen aktuális és átfogó információkat valamennyi Bosch barkácsgépről G37937 HU Németországban nyomtatva A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág H 1103 BUDAPEST Gyömrői út 120.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Robert Bosch Kft. 0. Budapest, Gyömrői út 0. www.dremel.hu 9 Vág, Csiszol és Mar: egy szerszám, többféle felhasználás Lágy indítás: rángatózás

Részletesebben

AM UnkÁJAeR edményét érezhetően JObbÁ TeSZI: A MeTAbO CSISZOLÓGéP. CSISZOLÓGéPek - FA

AM UnkÁJAeR edményét érezhetően JObbÁ TeSZI: A MeTAbO CSISZOLÓGéP. CSISZOLÓGéPek - FA CSISZOLÓGéPek - FA AM UnkÁJAeR edményét érezhetően JObbÁ TeSZI: A MeTAbO CSISZOLÓGéP. Alig van még egy olyan terület, amely annyi különböző elvárást állítana a gépekkel szemben, mint a felületek megmunkálása.

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez.

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. tartalomjegyzék nincs mindenünk. De mindennel szolgálhatunk, amire Önnek szüksége van. A Metabo a piacon megtalálható egyik legátfogóbb

Részletesebben

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA JANUÁR- ÁPRILIS 2015 OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS POWERDEALS www.aeg-powertools.hu PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA OMNI PRO Az OMNIPRO egy

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

Csővágás és sorjázás Széles választék egyetlen forrásból. Tartós kivitel. Kiemelkedő tulajdonságok a maximális termelékenység érdekében.

Csővágás és sorjázás Széles választék egyetlen forrásból. Tartós kivitel. Kiemelkedő tulajdonságok a maximális termelékenység érdekében. Csővágás és sorjázás Széles választék egyetlen forrásból. Tartós kivitel. Kiemelkedő tulajdonságok a maximális termelékenység érdekében. Típus Csősorjázók Modellek száma in. Csőkapacitás mm Oldal Sorjázók

Részletesebben

FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS

FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS SZABADIDÕ ÉS KERT Specialista a gáz-eszközökben Önmagunkról: Mint a csõmegmunkálás és csõfeldolgozás kézi szerszámainak és gépeinek világszerte vezetõ gyártója

Részletesebben

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos l kerti technik a l barkács technika kerti és házkörüli barkács Kerti Magazin 2009 AL-KO Az erős márka Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztése, de a marketing eszközeink

Részletesebben

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod.

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. 63 Van, akinek szegélyeket kell kialakítania, van akinek a kertjét kell gondoznia és van, aki a cserjéket műveli: az összes feladathoz

Részletesebben

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz 2 Szerszámok 2 0 Mûhelyfelszerelés, szerszámtárolás 2 Levegõs gépek 2 2 Elektromos gépek 2 3 Csavarhúzók és bitek 2 4 Fogók 2 5 Szerelõkulcsok 2 6 Dugókulcsok, dugókulcskészletek 2 7 Kalapácsok, reszelõk

Részletesebben

Airless tartozékok. Hozza ki legtöbbet berendezéséből. Válassza ki a megfelelő tartozékot a kényelem és teljesítmény optimalizálása érdekében

Airless tartozékok. Hozza ki legtöbbet berendezéséből. Válassza ki a megfelelő tartozékot a kényelem és teljesítmény optimalizálása érdekében Airless tartozékok Hozza ki legtöbbet berendezéséből www.graco.be Válassza ki a megfelelő tartozékot a kényelem és teljesítmény optimalizálása érdekében Dolgozzon gyorsabban, könnyebben és tisztábban Használja

Részletesebben

Rigips. Szárazépítés saját kezûleg

Rigips. Szárazépítés saját kezûleg Rigips Szárazépítés saját kezûleg Elôszó Ha a tetôterét kívánja beépíteni... Ha gyermekének szobát szeretne leválasztani... Ha nincs megelégedve falának hôszigetelésével... Ha a vakolat a lakásban megsérült

Részletesebben

Nincs zsák. Nincs szívóerő-veszteség. Nincsenek többletköltségek. Felfogja az allergéneket, és tisztább levegőt bocsát ki. 5 év garancia.

Nincs zsák. Nincs szívóerő-veszteség. Nincsenek többletköltségek. Felfogja az allergéneket, és tisztább levegőt bocsát ki. 5 év garancia. Nincs zsák. Nincs szívóerő-veszteség. Nincsenek többletköltségek. Felfogja az allergéneket, és tisztább levegőt bocsát ki. 5 év garancia. Minden Dyson fekvő és álló porszívóra. Ball technológia Többé nincsenek

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. 24 5 1 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával. Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra

Részletesebben

533222-92 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310

533222-92 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310 533222-92 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310 1. ábra g b c h a i d f k e j 2. ábra 3. ábra b 2 4. ábra 5. ábra k j 6. ábra 7. ábra c 8. ábra 3 9A ábra 9C ábra f g e 9B ábra

Részletesebben

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry RAUTITAN Az új generáció MEGGYŐZŐ, PROFESSZIONÁLIS, Kompromisszumok nélkül biztonságos www.rehau.hu Construction Automotive Industry Tartalom Az új és a bevált optimális kombinációja Egy sokoldalú rendszer

Részletesebben

A burkoló munka funkció és esztétika szempontjából is fontos. A burkolat a ház egyik fő építőelemét jelenti, de meghatározza a ház hangulatát is.

A burkoló munka funkció és esztétika szempontjából is fontos. A burkolat a ház egyik fő építőelemét jelenti, de meghatározza a ház hangulatát is. Hét szegedi mester azzal a céllal hozta létre ezt az oldalt, hogy az Ön segítségére legyen mindenben, ami a burkolással kapcsolatos. A hét szegedi mester kellő szakértelemmel és több éves tapasztalattal

Részletesebben

Profi szerszámok és tartozékok. Légkondicionáló rendszerek javításához. Világítástechnika. Termomenedzsment. Gépjárművillamosság Elektronika

Profi szerszámok és tartozékok. Légkondicionáló rendszerek javításához. Világítástechnika. Termomenedzsment. Gépjárművillamosság Elektronika Világítástechnika Termomenedzsment Gépjárművillamosság Elektronika Értékesítés támogatása Műszaki információk A mi ötleteink, az Ön sikere Profi szerszámok és tartozékok Légkondicionáló rendszerek javításához

Részletesebben

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás!

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Érvényes: 2013.06.30-ig, vagy a készlet erejéig! Minden ami Állat Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Új készülék! Nagyobb teljesítmény!

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

PFERD szerszámok rozsdamentes anyagok megmunkálásához

PFERD szerszámok rozsdamentes anyagok megmunkálásához PFERD szerszámok rozsdamentes anyagok megmunkálásához PFERD szerszámok INOX anyagok megmunkálásához Tartalomjegyzék A PFERD nagy terjedelmű szerszám programot kínál, amely a rozsdamentes anyagok megmunkálásával

Részletesebben

S.KO dobozos járművek

S.KO dobozos járművek S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés

Részletesebben

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100

Felhasználói útmutató. HP Officejet 100 Felhasználói útmutató HP Officejet 100 HP Officejet 100 (L411) mobil nyomtató Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 Hewlett-Packard

Részletesebben

Csıfagyasztás technika

Csıfagyasztás technika ž Csıfagyasztás technika ž ROFROST TURBO 1.1/4" és 2" High-Tech csıfagyasztó rendszerek Ø 2 -ig Vörösréz-, acél és többrétegő mőanyagcsövekhez, ideális szaniter és főtésszerelés keretében végzendı karbantartási-,

Részletesebben

www.format-4.hu PREMIUM-ÉlzáRógÉPEk ]

www.format-4.hu PREMIUM-ÉlzáRógÉPEk ] www.format-4.hu PREMIUM-Élzárógépek FORMAT-4 Hungária 8330 Sümeg Eitner utca Tel.: 87-510 770 Fax: 87-510 781 3384 Kisköre Kossuth u. 1. Tel.: 36 358 138 Fax: 36 358 138 E-Mail: info@felder.hu www.format-4.hu

Részletesebben