mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation"

Átírás

1 Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI oszcilláló multifunkcionális gépekkel. Hihetetlenül sokoldalú: a multifunkcionális gépekkel a fűrészelés, vágás, csiszolás és hántolás... többé nem probléma!

2 Fedezze fel online is a Bosch PMF sorozatát: A tökéletességre törekvők szerszámai. Mindegy, hol kívánja megvalósítani a tervét, a PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális gépek segítenek Önnek még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Ahol mások feladják, ott érvényesül igazán ezen sokoldalú tehetségek számos erőssége. Valósítsa meg minden tervét egy szempillantás alatt és spóroljon időt. A megtakarított idejében pedig felszabadultan élvezheti munkájának eredményét.

3

4 A multifunkcionális gépek mindig találnak új feladatot. A PMF 250 CES, a PMF 190 E és a PMF 10,8 LI akkus multifunkcionális gépek a sokoldalúság igazi mesterei. Akár a régi padlószőnyeget kell szép parkettára cserélni, akár a fürdőszobában kell a csempefugákat felújítani, akár az erkély korlátját kell végre megszabadítani a rozsdától a számtalan tartozékkal ezek a mindentudók olyan rugalmasan használhatók, hogy minden könnyen és gyorsan elvégezhető. Precíz, gyors és erőteljes: A készülék percenként akár szer végez rezgőmozgást 2,8 fokos szögben.

5

6 Sokoldalú segítő egész otthonához. Amilyen széleskörű a kapható tartozékok palettája, olyan sokoldalúan alkalmazható a multifunkcionális gép. Így valamennyi otthoni aprólékos munkához ezek a tökéletes szerszámok. Kinn a zöldben is meggyőzőek sokoldalúságuknak és kényelmes használatuknak köszönhetően.

7 1 Kinn a kertben Fűrészelés Merülővágások rétegelt lemezekben és keményfában, pl. dugaljak, lámpák stb. számára. AIZ 32 BB Hántolás Elöregedett lakkok és festékmaradványok, valamint ragasztómaradékok (pl. szilikon) és más puha anyagok eltávolítása ATZ 52 SFC Fa csiszolása Gerendák és deszkák csiszolása, valamint az egyenetlen fafelszínek finomcsiszolása Fém csiszolása Alakcsiszolás és éltörés, valamint élek lekerekítése vagy alakítás Szemcseméret: 120, Belsőépítési munkálatok Fűrészelés Kivágások gipszkarton lapokban, pl. a víz- és villanyszereléshez Marás Fúgák vésése, hornyok marása gázbetonba AIZ 28 BB ACZ 85 RT Vágás Lágy tágulási fúgák, tömítőmasszák, gitt és szigetelőanyag vágása Csiszolás A festék és az alapozás lecsiszolása AIZ 28 SC

8 2 Lakóhelyiségek felújítása Fűrészelés Laminált és szalagparketta kivágása Lerövidítés Szintrevágás, pl. puha- és keményfa vagy furnér ajtókeretnél Hosszra vágás Fém fűrészelése, pl. alumínium padlótakaróléc vagy profilléc méretre vágása ACZ 85 EB ACZ 100 BB AIZ 10 AB Illesztés Szintrevágásos beillesztési munkák fában, pl. bútorban vagy fa építőelemekben ACZ 85 EC Hántolás Rugalmas hántolás, pl. szőnyegragasztó- vagy festékmaradványok, illetve fúgák eltávolítása ATZ 52 SFC Vágás Puha anyagok, pl. zajszigetelő anyag, szőnyeg ACZ 100 SWB 4 A konyhában és fürdőszobában Fűrészelés Merülővágás puhafában, pl. kivágások készítése bútorban vagy fa építőelemekben AIZ 20 EC Vágás Merülőfűrészlap fémhez, pl. edzetlen szegek és rézcsövek szintrevágása AIZ 32 AB Hosszra vágás Műanyag, fa és fém hosszra vágása, pl. műanyag csövek és falécek ACZ 85 EB Reszelés Ragasztómaradványok alapos eltávolítása, pl. csemperagasztóé, vagy fúgák kimarása AVZ 70 RT Marás Fúgák és kivágások marása puha csemperagasztóba ACZ 85 RD Hántolás Merevebb anyagok hántolása, pl. habarcs-, csemperagasztó-, szőnyegragasztó- és betonmaradványok eltávolítása ATZ 52 SC

9

10 HCS szegmens fűrészlap fához, 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, 100 mm Basic mélységütköző Szegmensfűrészlapok A szegmensfűrészlapok ívével olyan peremrészekhez is eljut, amelyeket hagyományos gépekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem érne el.

11 Precíz fűrészelés Fűrészelés egészen a peremig. Legyen szó rövid vagy hosszabb vágásról, az anyag kellős közepén vagy a legszélén: a multifunkcionális gépekkel és a szegmensfűrészlapokkal mindenhova gyorsan és egyszerűen eljut. Lehet parketta vagy laminált padló lerakása, az ajtótok levágása vagy a szekrény mögötti csatlakozóaljzat hozzáférhetővé tétele. A fém sem állítja meg az univerzális készülékeket. A fém fűrészlappal szögeket és csöveket vághat egy szempillantás alatt a kívánt hosszra. Mindezt különösebb fáradság nélkül és a legnagyobb precizitással. Parketta szegélyhez közeli lefűrészelése. Farészek méretre vágása. Műanyag cső hosszra vágása. Zongorapánt hosszra vágása.

12 Fa A merülőfűrészlapok különböző szélessége révén a Bosch PMF 250 CES, PMF 190 E vagy PMF 10,8 LI multifunkciós készülékekkel az eredmény mindig optimális. Anyag: fa, műanyag Fűrészlap-szélesség: 65, 32, 20, 10 mm A fa fűrészelése a legkönnyebb feladat. Ventilátorrács kivágása. Ajtóvasalás beillesztése. Teraszpadló kivágása. Bútorba lyuk vágása.

13 A fém sem tud ellenállni. Fém A kiálló csövekkel és szegekkel (edzetlen) a PMF 250 CES, a PMF 190 E és a PMF 10,8 LI rövid úton elbánik. Még a gipszkartonlapok sem tudnak ellenszegülni a multifunkcionális gépeknek. Anyag: fa szegekkel, fém (alumínium, réz, bádog), gipszkarton Fűrészlap-szélesség: 32, 28, 20, 10 mm Fűrészelés Szög levágása. Csövek vágása. Gipszkartonlap kifűrészelése. Padlóprofil igazítása.

14 HM-RIFF szegmensfűrészlap, 85 mm Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF habarcs-eltávolító, 70 mm HM-RIFF csiszolólap Universal Könnyítse meg a munkáját, ha kemény felületen dolgozik: a HM-RIFF szegmensfűrészlapok könnyűszerrel eltávolítják a régi fugát, a gyémánt RIFF szegmensfűrészlapot pedig a falicsempe sem állíthatja meg.

15 Fűrészelés és reszelés durván és finoman. Fűrészelés és reszelés A PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális géppekkel akkor is könnyű dolga van, ha keményebb feladatokról van szó. A nagy teljesítményű univerzális készülék mindig biztosan és precízen vág. Egyszerűen fogassa be a HM-RIFF szegmensfűrészlapot, és máris kezdheti: játszi könnyedséggel vághat kábelcsatornát a falba vagy távolíthatja el a régi csempefugát a fürdőszobában. Ha különösen keskeny réseket kell vágnia, a keskenyen vágó HM-RIFF szegmensfűrészlap biztosítja a jó megoldást. A falicsempék tiszta vágásához legjobb a gyémánt RIFF szegmensfűrészlap. A HM-RIFF csiszolólap tökéletesen alkalmazkodik a felületekhez. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása. Kábelcsatorna kimarása. Fugák kimarása. Fugák kimarása a legkisebb sarkokban.

16 HCS hajlékony hántoló HCS merev hántoló A hántolófeltétek. Hajlíthatatlan vagy hajlékony, pont olyan, amilyenre szüksége van: a hántolófeltétekkel mindenre felkészült, amit csak el kell távolítani.

17 Hántolás Padlószőnyeg-maradványok eltávolítása. Szilikonfugák kikaparása. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása. Különösebb fáradság nélkül helyet csinálhat az újnak. Ha a régi szőnyeg már régóta szúrja a szemét, akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy megváljon tőle. És ha már nekilátott, folytassa a fürdőszobával. S ha még mindig nincs elege az egészből: a folyosón levő szép komódjáról pattogzik a festék, már egyáltalán nem mutatós. A multifunkcionális gép hántolófeltéteivel eltávolíthatja az összes ragasztóés betonmaradványt, fúgázóanyagot, festékréteget és bármit, ami az útjába kerül. Készítse fel a padlót, a fürdőszobákat és bútorokat a csillogó jövőre.

18 BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm A speciális feltétekkel minden gond nélkül vághat lágy anyagokat, mint pl. sztiroporlemezeket, fugázóanyagot, linóleumot, gumit vagy szőnyeget.

19 Mindenütt jól vág. Vágjon abszolút precízen az otthona legeldugottabb sarkaiban is. A multifunkcionális gép alakja segít Önnek abban, hogy a legszűkebb helyeken is pontosan dolgozhasson. Mindenekelőtt a padló vagy fal közelében nyilvánulnak meg az univerzális készülék előnyei a hagyományos elektromos kéziszerszámokkal szemben. Így sikerül kényelmesen és pontosan leszabni pl. a padlólapokat vagy a teljes felületet pontosan borító módon levágni a tetőtéri szigetelőanyagokat. A lágy gumi, szőnyeg és fugázóanyagok vágásakor is abszolút pontossággal teljesítenek a sokoldalú készülékek. Vágás Szőnyeg szabása. Fugázóanyag vágása. Szigetelőanyagok (pl. sztiropor), lágy anyagok (pl. karton, gumi, bőr).

20 A végső csiszolás a tökéletes eredmény érdekében. Csiszolólemez tépőzáras rögzítéssel. A csiszolólap hosszú élettartamú mikrotépőzárral van ellátva. A csiszolólapok egyszerűen és gyorsan cserélhetők: húzza le a régi csiszolólapot, és egyszerűen nyomjon rá egy másikat. Kész! A PMF 250 CES, PMF 190 E és a PMF 10,8 LI nem csak új utakat nyit ötletei megvalósításához, hanem gondoskodik azok finomcsiszolásáról is. Legyen fa, műanyag, fém, kő vagy bármi, amit csiszolni szeretne: egész egyszerűen válasszon magának a Bosch tartozékprogram számos csiszolólapjaiból. A feltétek nem csak az adott anyaghoz, hanem mindegyik multifunkcionális géphez is illeszkednek. Pontosan ahogyan a tisztító- és polírozófilcek, amelyekkel tisztít és fényesít.

21 Tartozékok csiszoláshoz, tisztításhoz és polírozáshoz A White Paint segít Önnek, ha festett és lakkozott felületeken dolgozik. A Red Wood minden famunka specialistája. A csillogó végső állapot a szemcse nélküli tisztító- és polírozó filccel érhető el. A porszívó alaposan eltávolítja a csiszolási port, és lehetővé teszi a jó rálátást munka közben. Csiszolás és polírozás Tisztítófilc Porelszívás szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 szemcse nélkül a PMF 250 CES és PMF 190 E készülékekhez

22 PMF 190 E a sokoldalú mindentudó. Ergonomikus formatervezés 190 W-os motor Valamennyi alkalmazáshoz elegendő teljesítmény Softgrip gumimarkolat A biztonságos és kényelmes kezelhetőség érdekében Kisméretű, kézreálló készülék, kis fogantyúval Rezgés rezgés percenként 2,8 szögben Bosch elektronika a rezgés frekvenciájának fokozatmentes beállításához Rögzíthető külső porelszívás Az anyagnak megfelelő munkavégzés A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható) Szerszámbefogás Valamennyi szerszámfeltét gyorsabb és egyszerűbb cseréje imbuszkulccsal

23 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Névleges teljesítményfelvétel Rezgések PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /perc A készülék tartozéka különböző pozíciókban fogatható be a tokmányba és illeszthető a megfelelő alkalmazási területhez. A feltétnek olyan alakzárója van, amely minden megcsúszást megakadályoz. Egyszerű és gyors szerszámcsere az egycsavaros-elvnek köszönhetően. Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül Bosch elektronika kb. 1,2 kg P Szállítási terjedelem PMF 190 E 1 x műanyag koffer 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap 1 x HCS fa merülőfűrészlap 1 x deltacsiszolólap 1 x deltacsiszolólap-készlet 1 x négyfokozatú mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz)

24 PMF 250 CES az erőteljes mindentudó. Kiegészítő fogantyú Mindent megbízhatóan és szilárdan tart Ergonomikus formatervezés A keskeny fogantyú Softgrip fogantyúfeltéttel gondoskodik a könnyű kezelhetőségről 250 W-os motor Lágy indítású, nagy teljesítményű Bosch SDS-rendszer Gyorsabb és egyszerűbb tartozékcsere, kulcs nélkül Rezgés rezgés percenként 2,8 szögben A rezgések frekvenciájának fokozatmentes állítása Az anyagnak megfelelő munkavégzés Konstans elektronika Egyenletesen nagy teljesítményről gondoskodik, terhelés alatt is Robusztus kivitel Alumínium óvja a sérülésektől Rögzíthető külső porelszívás A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható)

25 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Névleges teljesítményfelvétel Rezgések PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /perc A sokféle tartozék végtelen lehetőségeket kínál Önnek ötletei megvalósításához. A szerszám nélküli csere funkció és a kiegészítő fogantyú még gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül SDS-rendszer kb. 1,3 kg P Konstans elektronika P Szállítási terjedelem 1 x műanyag koffer 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap 1 x HCS fa merülőfűrészlap 1 x HCS merev hántoló 1 x deltacsiszolólap PMF 250 CES 1 x négyfokozatú mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz) 1 x fogantyú

26 PMF 10,8 LI a kábel nélküli sokoldalú tehetség. Erőteljes motor Ergonomikus formatervezés Kisméretű, kézreálló készülék, kis fogantyúval Akkumulátor Hosszú élettartamú, 10,8 V-os lítium-ion akku memórieffektus és önkisülés nélkül Csendes 10,8 V-os motor (kb. 194 W), alacsony vibrációval REZGÉS rezgés percenként 2,8 szögben Bosch Eco elektronika a rezgés frekvenciájának fokozatmentes beállításához Az anyagnak megfelelő munkavégzéshez, a készülék egyszerűbb vezetése érdekében és az akkumulátor hosszabb működéséért Rögzíthető külső porelszívás A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható)

27 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Akkufeszültség Rezgések PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /perc Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül kb. 0,9 kg A lítium-ion technológia előnyeinek áttekintése: Bosch elektronika Bosch Eco elektronika Lítium-ion technológia Feltöltési idő Szállítási terjedelem P P P 60 perc A lítium-ion technológiával készült gépek gyakorlatilag mindig azonnal használatra készek. Mindegy, hogy az akkumulátor teljesen vagy félig fel van töltve, vagy lemerült gondolkodás nélkül dugja a töltőállomásba. Az önkisülés és a memóriaeffektus már régóta a múlté. A rövid töltési időnek köszönhetően a lítium-ion technológiával készült Bosch akkumulátoros készülékek azonnal indításra készek, és körülbelül 6-szor hoszszabban állnak az Ön rendelkezésére, mint a hagyományos NiCd akkumulátorok. Így a teljesen feltöltött lítium-ion akku 4 hónapig tartó készenlét után is rendelkezik a kapacitásának jó 85 %-ával. PMF 10,8 LI 1 x műanyag koffer, 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap, 1 x HCS fa merülőfűrészlap, 1 x deltacsiszolólap, 1 x deltacsiszolólap-készlet, 1 x akkuegység, 1 x lítium-ionos töltőkészülék Mindig maximális erő Teljesítmény, töltés, könnyű súly up to +50% Eco Electronic Az új, innovatív Bosch Eco elektronika Ha a motor maximális fordulatszámon terhelés nélkül működik, akkor automatikusan átkapcsol Eco elektronik üresjáratra. Újbóli terhelés esetén a készülék újra felgyorsul a teljes sebességre. Ezáltal biztosítható az akkumulátor lényegesen hosszabb működési ideje és az egyszerűbb vezetés. Azonos teljesítmény feleakkora méret mellett Hosszú élettartam

28 Sokoldalú a tartozékok terén is! Fűrészelés BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, 100 mm ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, 85 mm ACZ 85 EB HCS szegmens fűrészlap Fa, 85 mm ACZ 85 EC 26mm 20mm 20mm BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 65 x 40 mm BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 28 x 50 mm BIM merülő fűrészlap Keményfa, 32 x 40 mm AIZ 65 BB AIZ 28 EB AIZ 32 BB

29 Marás és reszelés HM-RIFF habarcseltávolító, 70 mm C51 HM-RIFF csiszolólap Universal Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm C53 HM-RIFF szegmens fűrészlap, 65 mm HM-RIFF merülőfűrészlap, 32 x 30 cm C48 AVZ 70 RT AVZ 78 RT ACZ 85 RD ACZ 85 RT ACZ 85 RTT ACZ 65 RT AIZ 32 RT

30 Hántolás ATZ 52 SC HCS merev hántoló, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC HCS flexibilis hántoló, 52 x 45 mm Vágás ACZ 100 SWB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm ACZ 100 SB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm C50 AIZ 28 SC HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm Silicon

31 Csiszolás és polírozás AVI 93 G Deltacsiszolólap, 93 mm Red Wood csiszolólap, 93 mm White Paint csiszolólapok, 93 mm Tisztítófilc, csiszolóanyag nélkül, 93 mm PVC Polírozó filc, 93 mm Porelszívás a PMF 10,8 LI készülékhez Porelszívás a PMF 250 CES és PMF 190 E készülékhez C55

32 Készletek Univerzális készlet 1 ACZ 85 EB BIM Wood and Metal szegmensfűrészlap 1 BIM Wood and Metal AIZ 28 EB merülőfűrészlap 1 ATZ 52 SFC HCS hántoló 10 Red Wood-top csiszolólap 10 White Paint csiszolólap Csempéző tartozék készlet 1 ACZ 85 RT HM-RIFF szegmensfűrészlap 1 AVZ 78 RT HM-RIFF csiszolólap 1 ATZ 52 SFC HCS hántoló 1 AIZ 20 AB BIM fém merülőfűrészlap Padlóvágó tartozék készlet 1 ACZ 85 EB BIM Wood and Metal szegmensfűrészlap 1 AIZ 32 BB BIM merülőfűrészlap keményfához 1 AIZ 32 EC HCS merülőfűrészlap fához 1 ATZ 52 SC HCS hántoló

33 Fűrészelés AIZ 32 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 32 x 30 mm AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, fém Fém, 10 x 20 mm Basic mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz) C61

34 Még több ötlet érdekli? Látogasson el a weboldalra az otthona szépítésével és formatervezésével kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz, hanem különleges designtárgyak szerelési leírásait is, valamint természetesen aktuális és átfogó információkat valamennyi Bosch barkácsgépről G37937 HU Németországban nyomtatva A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág H 1103 BUDAPEST Gyömrői út 120.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

Új! Világszerte egyedülálló:

Új! Világszerte egyedülálló: Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt.

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP 60 FAMEGMUNKÁLÁS KOMBI FELSŐMARÓ Típus: MF 1400 KE 2 maró egyben a maximális rugalmasságért mindenfajta alkalmazáshoz Lágyindítás a hirtelen visszarúgás megelőzéséért Konstans elektronika, mely biztosítja

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Faipari. Tekercs alapár: 1919 SIAWOOD 1939: +21% 1749: +17% Rendelhető legkisebb mennyiség. Egységár. Méret mm. Szemcse.

Faipari. Tekercs alapár: 1919 SIAWOOD 1939: +21% 1749: +17% Rendelhető legkisebb mennyiség. Egységár. Méret mm. Szemcse. Faipari csiszolóanyagok ÁRLISTA 2014. március 1919 SIAWOOD gépi papír P 36-600 VÉGTELENITHETÖ Hordozó: F és D papír : alumínium-oxid /korund/ P36-220, és szilícium karbid P240-600 gépi lakkcsiszolásra

Részletesebben

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek)

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) Kézi forgácsoló műveletek Darabolás (fűrészelés, vágás) Forgácsolás reszelés fúrás (fúrás, süllyesztés) köszörülés menetkészítés Illesztés (csiszolás,

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

KÖRFŐRÉSZLAP PROGRAM KIMUTATJUK A FOGUNK FEHÉRÉT

KÖRFŐRÉSZLAP PROGRAM KIMUTATJUK A FOGUNK FEHÉRÉT KÖRFŐRÉSZLAP PROGRAM KIMUTATJUK A FOGUNK FEHÉRÉT FŐRÉSZELJÜNK ÚGY, MINT A PROFIK A tökéletes főrészelés, pontos, tiszta vágásokkal nem lehet véletlen. Egy jó körfőrész mellett a főrészlap minıségének is

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

A készítmény leírása

A készítmény leírása A készítmény leírása Bevezetõ A sablon a postforming lapok eredményes összekapcsolására szolgál. Az áttetsző műanyag szerkezete, az egyes elemek egyértelmű leírása a sablonba vésve, több összefüggő ütköző,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK

TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK Akkumulátorsaruk Pólusátalakitók Akkumulátorsav-Elemzö AZ Akkumulátor Gondozása Charging Equalizer Neutralon Póluszsir és Póluskefe Pólusvédö Spray & Póluskefe Digatron

Részletesebben

Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó.

Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó. Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario: fokozatmentesen, 30-tól 120 cm-ig Akár rövid, akár hosszú, mindenképpen sikeres A Viega Advantix Vario

Részletesebben

Ipari porszívók. Model VHW310 VHW310 AD VHW310 AU. Cikkszám 4041100304 4041100305 4041100306. Bemenő oldali hepa szűrés. L-porosztályú szűrő

Ipari porszívók. Model VHW310 VHW310 AD VHW310 AU. Cikkszám 4041100304 4041100305 4041100306. Bemenő oldali hepa szűrés. L-porosztályú szűrő A -es modell a tökéletes megoldás a gyógyszeripar, élelmiszeripar, vegyipar, csomagolóipar és az OEM által támasztott követelményekre ott, ahol kis terület áll rendelkezésre. A 1,5kW-os oldalcsatornás

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók

FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók Tűzjelző rendszerek FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók A kézi jelzésadó visszaállítása a riasztás indítása után Automatikus vagy kézi címzés lehetséges forgókapcsolókkal

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához Az SD praktikus SitDown tartályürítő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a konténer nagyon egyszerű ürítését. Az SD opcióként felszerelhető olyan adapterrel, amely segíti a tartály targoncával

Részletesebben

Cső előkészítő szerszámok

Cső előkészítő szerszámok Cső előkészítő szerszámok GROOVER 01 GROOVER 02 GROOVER 10A TFS&BP cikkszám Névleges méret Tápegység* Leírás Hozzávetőleges Automatikus hornyológép csőtartóval * Kívánságra kapható más feszültséggel is.

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető Nagy teherbírású Csendesebb Rövidebb beszerelési idő Térkihasználás. A fedél kiegészítő lerakóhelyként

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA *

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * Harmonikaajtók ban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos év HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * lásd a garanciafeltételeket www.marley.hu Együtt a Marley-val. Valósítsa meg álmai szobáit Praktikus és stílusos:

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. BL-112II-BT mobil hőnyomtatóhoz

Felhasználói kézikönyv. BL-112II-BT mobil hőnyomtatóhoz Felhasználói kézikönyv BL-112II-BT mobil hőnyomtatóhoz Tartalom 1. Bevezető... 3 1.1. Tulajdonságok... 3 1.2. Tartozékok... 3 2. Specifikáció... 3 2.1. Nyomtató... 3 2.2. Üzemeltetési feltételek... 4 2.3.

Részletesebben

K 7 Home. K 7 Home, 1.168-503.0, 2015-05-30

K 7 Home. K 7 Home, 1.168-503.0, 2015-05-30 A "K7 Home" erőteljes motorral, gyakori használatra makacs szennyeződések eltávolítására készült, utak, úszómedencék, járművek tisztításához. A magasnyomású mosó nagy teljesítményű vízhűtéses motorral

Részletesebben

FŰRÉSZ KÍNÁLAT. profiline

FŰRÉSZ KÍNÁLAT. profiline FŰRÉSZ KÍNÁLAT profiline Dekopír- és kardfűrészlapok műszaki adatai A fogak kitörésének, vagy a fűrészlap törésének elkerülése érdekében egyidejűleg mindig legalább három fognak kell dolgoznia. A fűrészelendő

Részletesebben

BOLTOK, ÁRUHÁZAK LEDES VILÁGÍTÁSA

BOLTOK, ÁRUHÁZAK LEDES VILÁGÍTÁSA Professzionális világítástechnika BOLTOK, ÁRUHÁZAK ES VILÁGÍTÁSA A Kt-Electronic Kft. több éve foglalkozik lámpák kis és nagykereskedelmével az apró szpot égőktől, a 200w-os köztéri világítótestekig. Fényméréstechnikai

Részletesebben

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe A legjobb kombináció A Quick-Pipe rendszer, a nyitott kábelvezetés és a klasszikus csœinstalláció intelligens kombinációja, most még több elœnyt kínál. A Quick-Pipe ideális

Részletesebben

Hőmérsékletmérő (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő (1 csatornás) Hőmérsékletmérő (1 csatornás) testo 926 Hőmérséklet mérés minden alkalmazásra Ideális az élelmiszeripari alkalmazásokra C Vezeték nélküli rádiófrekvenciás mérés lehetősége Riasztási határértékek beállítása

Részletesebben

Kiemelkedően precíz.

Kiemelkedően precíz. Kiemelkedően precíz. Vágás szúrófűrésszel 02 Alkalmazások áttekintése 29 Gépek áttekintése 0 PSB 00 Szúrófűrész 2 PS 00, PSB 00 Szúrófűrész 5 PS 200 Áttekintés: a rendszer és a tartozékok 6 Szúrófűrészlapok

Részletesebben

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fürdőszobai padlófűtés rendszerek A Comfort Heat elektromos

Részletesebben

kevés kockázattal járó vagy kockázat nélküli tevékenységek

kevés kockázattal járó vagy kockázat nélküli tevékenységek INFORMÁCIÓS MODUL 1 Azbesztcement erősen kötött Ablakpárkány Hullámpala (tető és fal) Homlokzati lemezek Csövek Tartó panel villanyórákhoz Tetőzsindelyek kevés kockázattal járó vagy kockázat nélküli tevékenységek

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó Kisgépek Készülékek gyümölcshöz Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő Eszközök friss zöldség és gyümölcs előkészítéséhez, feldolgozásához Multifunkcionális ananász hámozó és szeletelő eszköz Tiszta,

Részletesebben

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Jellemzõ Beállítási Max. Szenzor Védettség Oldal neve alkalmazás tartomány hõmérséklet típusa RT Általános célra -25-300 350ºC Táv, terem, IP66 64-65 differencál KP Könnyû ipari alkalm.

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

REINER BÉLYEGZŐK. Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr. Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre

REINER BÉLYEGZŐK. Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr. Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre REINER BÉLYEGZŐK Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre A német REINER cég fém nyomófelületű sorszámozó- és dátumbélyegzői

Részletesebben

BIZTONSÁGGAL EGY LÉPÉST ELİRE

BIZTONSÁGGAL EGY LÉPÉST ELİRE 120 Volt egyenáram BIZTONSÁGGAL EGY LÉPÉST ELİRE 120 VOLTOS EGYENÁRAMÚ ÜZEM BIZTONSÁGOS MUNKAVÉGZÉS EXTRÉM KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS A METABO KOMPLETT TERMÉKPALETTÁT KÍNÁL AZ ILYEN JELLEGŐ PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁHOZ

Részletesebben

Nyomáskapcsolók Áttekintés

Nyomáskapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Alkalmazás Beállítási Max. Védettség Oldal neve tartomány nyomás RT Általános célra -1-30 bar 42 bar IP66 36-37 KPS Nehézipari környezetben 0-60 bar 120 bar IP67 38-39 KPI/KP Könnyû ipari

Részletesebben

Szerelési utasítás. Logamax plus. Kaszkád-egység GB162-65/80/100. Szakemberek számára. Szerelés előtt gondosan olvassa el. 7 746 800 086 (2011/02) HU

Szerelési utasítás. Logamax plus. Kaszkád-egység GB162-65/80/100. Szakemberek számára. Szerelés előtt gondosan olvassa el. 7 746 800 086 (2011/02) HU Szerelési utasítás Kaszkád-egység 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Szakemberek számára Szerelés előtt gondosan olvassa el. 7 746 800 086 (2011/02) HU Termékáttekintés Termékáttekintés 9 1

Részletesebben

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást.

ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341. Használati leírás. Olvassa el és értse meg a következő leírást. ELEKTROMOS ROLLER Termék száma: 2341 Használati leírás Olvassa el és értse meg a következő leírást. Mielőtt hozzákezdene Távolítsa el a csomagolást. Ellenőrizze, hogy minden alkatrész hiánytalan e vagy

Részletesebben

SMARTWINCH csörlőgép baromfitartáshoz

SMARTWINCH csörlőgép baromfitartáshoz SMARTWINCH csörlőgép baromfitartáshoz Kezelési utasítás és műszaki tájékoztató Verzió : 01/hun POULTRY-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. H-2943 Bábolna, Pf.: 37. Tel. 06 20 388 5550, 5543 Tel. 06 96

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Digitális hőmérő Modell DM-300

Digitális hőmérő Modell DM-300 Digitális hőmérő Modell DM-300 Használati útmutató Ennek a használati útmutatónak a másolásához, terjesztéséhez, a Transfer Multisort Elektronik cég írásbeli hozzájárulása szükséges. Bevezetés Ez a készülék

Részletesebben

Geberit megmunkáló szerszámok

Geberit megmunkáló szerszámok Geberit "Media" hegesztőgép 942 Geberit "Universal" hegesztőgép 945 Geberit PE-HD megmunkáló szerszámok Hegesztőberendezés "nagy" átmérőkhöz 949 Hegesztőberendezés elektro,- és thermokarmantyúkhoz 951

Részletesebben

HU / Forint TOPLOCK. Ablaktisztítás

HU / Forint TOPLOCK. Ablaktisztítás HU / Forint TOPLOCK Ablaktisztítás 2 www.vermop.com TopLock Indoor Aquasoft TopLock A TopLock üvegtisztító-rendszer innovatív minőségi termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb professzionális

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig. egyszerű, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, VG1. GARANT VG1 szerszámbemérő készülék pontos beállítások egy szempillantás alatt.

Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig. egyszerű, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, VG1. GARANT VG1 szerszámbemérő készülék pontos beállítások egy szempillantás alatt. Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig egyszerű, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, VG1 GARANT VG1 szerszámbemérő készülék pontos beállítások egy szempillantás alatt. Befogástechnika GARANT VG1 szerszámbemérő készülék Egyszerű

Részletesebben

OLYMPIA Vario duplex 5000 Kétoldalú karos-görgős vágógép

OLYMPIA Vario duplex 5000 Kétoldalú karos-görgős vágógép OLYMPIA Vario duplex 5000 Kétoldalú karos-görgős vágógép Olympia Business Systems Vertriebs GmbH Weg zum Wasserwerk 10 D-45525 Hattingen http://www.olympia-vertrieb.de (2009. 05. 05.) Magyar Fontos biztonsági

Részletesebben

Egy tökéletes tárolási rendszer gyors hozzáférhetõséget biztosít! ORSY - A rend és a rendszer márkajele

Egy tökéletes tárolási rendszer gyors hozzáférhetõséget biztosít! ORSY - A rend és a rendszer márkajele ORSY - A rend és a rendszer márkajele A Würth által kifejlesztett ORSY-polcrendszer lehetôséget ad arra, hogy áttekinthetô, rendezett raktárt üzemeltessen. Az ORSY-polcrendszerünk stabil, erôs fémszerkezetbôl

Részletesebben

HÁZI KIÁLLÍTÁS 2014 SZERSZÁMGÉPEK EGYEDI ÁRON A HELYSZÍNEN

HÁZI KIÁLLÍTÁS 2014 SZERSZÁMGÉPEK EGYEDI ÁRON A HELYSZÍNEN HÁZI KIÁLLÍTÁS 2014 SZERSZÁMGÉPEK EGYEDI ÁRON A HELYSZÍNEN EMV600 Siemens-828D Megmunkálóközpont Fôorsóteljesítmény: 9/13 kw Fôorsó fordulatszám: 10.000 ford / perc Munkaasztal méret: 700 450 mm Mozgástartomány:

Részletesebben

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK Vízvezeték szerelés Csap javítása Régi csap leszerelése Új csap felszerelése Tömítés cseréje a mosdókagyló és a csap között

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

LC Duplex adapter az R&M-től

LC Duplex adapter az R&M-től LC Duplex adapter az R&M-től Bevezetés Az ötlet Az LC Duplex adapter az egyik leggyakrabban használt elem a Telekom és Datakom hálózatoknál. Ez az adapter egy SFF (small form factor RJ45 méret) típusú,

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

152 000 Ft. 114 900 Ft. AkCiók és újdonságok. Akár 400 vágás akkutöltésenként a 18 voltos akkus fejező- és gérvágófűrésszel 2015 /2

152 000 Ft. 114 900 Ft. AkCiók és újdonságok. Akár 400 vágás akkutöltésenként a 18 voltos akkus fejező- és gérvágófűrésszel 2015 /2 2015 /2 AkCiók és újdonságok Akár 400 vágás akkutöltésenként a 18 voltos akkus fejező- és gérvágófűrésszel kgs 18 ltx 216 húzófunkcióval akkuegység és töltő nélkül Cikkszám: 619 001 850 Bővebben a 34.

Részletesebben

Az ön projektjéhez szabott minőség

Az ön projektjéhez szabott minőség Linkeo Az ön projektjéhez szabott minőség A villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője linkeo A legrand által elvárt megbízhatóságot, egyszerű telepítést és magas teljesítményszintet

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline KÚPOS LEMEZFÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű kúpos lemezfúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

Ajtó-őr - a XI. Országos Technikaverseny megyei fordulójának modell ajánlása

Ajtó-őr - a XI. Országos Technikaverseny megyei fordulójának modell ajánlása Tájékoztató Az idei év versenykiírásának megfelelően terveztük munkadarabunkat. Az otthon biztonságát szolgáló modell feladata, hogy az ajtó kinyitása esetén fény és/vagy hang jelzést adjon, valamit az

Részletesebben

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők Talpak Csövek T-elemek Egyéb kiegészítők 79 TALPAK Egyedi igényeinek és megvalósítási terveinek kivitelezése érdekében az alábbiakban bemutatjuk azokat az OEK elemeket, melyek a különféle alkalmazási módok

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

Akciós szórólap. 2015 július-szeptember

Akciós szórólap. 2015 július-szeptember Akciós szórólap 2015 július-szeptember 1 NX3 kompozit cement készlet + ajándék OptiBond XTR Az NX3 használható Kompozit cementként esztétikus pótlások beragasztásához Csapok cementezéséhez Csonkfelépítő

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 4986/40 természetben Széna utca 1. 1 db két lakásos lakóépület Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK TESZTELO BERENDEZÉSEK

TARTALOMJEGYZÉK TESZTELO BERENDEZÉSEK TARTALOMJEGYZÉK TESZTELO BERENDEZÉSEK Akkumulátorteszter BBT 305 Akkumulátorteszter BBT 605 Akkumulátorteszter BT 301 Akkumulátorteszter Milton Akkumulátorteszter Milton Digital Akkumulátorteszter 500A2

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 0979/197 természetben Kadafalva, Granada Hotel közelében 2 db családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH K KRAIBUR G K KRAIBUR G SZIGETEL & VÉD tartalom 4 6 8 10 12 14 16 szigetelés comfort whisper color standard rubber estra szigetel & véd CSENDET ÉS NYUGALMAT

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. 1. A csempevágó leírása 1.1 A gép részei 1.2 A csempevágó alkalmazásai

TARTALOMJEGYZÉK. 1. A csempevágó leírása 1.1 A gép részei 1.2 A csempevágó alkalmazásai HASZNÁLATI UTASÍTÁS 2 3 4 TARTALOMJEGYZÉK 1. A csempevágó leírása 1.1 A gép részei 1.2 A csempevágó alkalmazásai 6 6 6 2. Működés 2.1 Egyenes vágás a COMBISLALOM-mal 2.2 Szabadkézi vágás a COMBISLALOM-mal

Részletesebben

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő AOS (Advanced Onsite Sensor) funkcióval ellátott indukciós jeladó Kézi mérőeszközök és adatátviteli rendszerek Új! ABS Digimatic Tolómérő Új költséghatékony standard DIGIMATIC

Részletesebben

Fúrás és csavarozás 11. Vágás szúrófűrésszel 29. Vágás körfűrésszel 45. Állványos rendszerek 61. Féltelepített munkavégzés 81

Fúrás és csavarozás 11. Vágás szúrófűrésszel 29. Vágás körfűrésszel 45. Állványos rendszerek 61. Féltelepített munkavégzés 81 Fúrás és csavarozás 11 Vágás szúrófűrésszel 29 Vágás körfűrésszel 45 Állványos rendszerek 61 Féltelepített munkavégzés 81 Marás 97 DOMINO dübelező rendszer 149 Gyalulás 159 Csiszolás 171 Csiszolás sűrített

Részletesebben

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KISTRAKTOR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. HU Figyelmeztetés: - A gyermekek

Részletesebben

Könnyűbetonfal. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Tapasztalt. Tartalom. Kivitelezési idő

Könnyűbetonfal. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Tapasztalt. Tartalom. Kivitelezési idő OBI Csináld ma 1 Könnyűbetonfal Szükséges ismeretek: Tartalom Kivitelezési idő Bevezetés/Ötletek & fortélyok 2. old. Bevásárlólista 3. old. Szerszámlista 4. old. Barkácsútmutató 5. 10. old. Tervrajzok

Részletesebben

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA Szünetmentes áramforrások Felhasználói Kézikönyv PRO2050 - PRO2120 500VA 1200VA 1. Bemutatás Az UPS más néven szünetmentes áramforrás megvédi az ön elektromos berendezéseit, illetve a hálózat kimaradása

Részletesebben

Előadó: Érseki Csaba http://ersekicsaba.hu

Előadó: Érseki Csaba http://ersekicsaba.hu Előadó: Érseki Csaba http://ersekicsaba.hu Extruder szerszámok fajtái: Csőszerszámok Lemezszerszámok Profilszerszámok Az extruder szerszámok funkciója: Egyenletes áramlási sebességgel kilépő megfelelő

Részletesebben

Kézi készülékek általános felhasználásra:

Kézi készülékek általános felhasználásra: Kézi készülékek általános felhasználásra: - Triac S - Triac BT - Triac AT - Ghibli - Hotjet S Zsugorítás, melegítés: - Electron - Hotwind S - Forte S3 Idegen levegős készülékek: - Diode S - PID - Welding

Részletesebben

HWDK-C-ED-136 lámpák

HWDK-C-ED-136 lámpák HWDK-C-ED-136 lámpák Kezelési utasítás és műszaki tájékoztató POULTRY-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. H-2943 Bábolna, Pf.: 37. Tel. 06 20 388 5550, 5543 Tel. 06 96 526 474 Fax. 06 96 526 475 E-mail:

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

SKF Szíjfeszítő rendszer. SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető

SKF Szíjfeszítő rendszer. SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető SKF Szíjfeszítő rendszer SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető SKF Szíjfeszítő rendszer Új megoldás a szíjhajtások előfeszítésére Közismert, hogy a szíjakat időnként ki kell

Részletesebben

K-FLEX AL CLAD RENDSZER

K-FLEX AL CLAD RENDSZER K - F L E X S Z I G E T E L É S R E N D S Z E R INDOOR UV / OUTDOOR RESISTANT ELSÕ OSZTÁLYÚ EGYEDÜLÁLLÓ SZIGETELÉS SISTEMA DI GESTIONE QUALITÀ UNI EN ISO 9001:2000 CERTIFICATO DA CERTIQUALITY L ISOLANTE

Részletesebben

Parkett. arketta a és laminált padló lerakása. Előkészületek

Parkett. arketta a és laminált padló lerakása. Előkészületek Parkett arketta a és laminált padló lerakása Képek Leírás Előkészületek A parketta és a laminált padlólapok legalább 48 órát igényelnek ahhoz, hogy akklimatizálódni tudjanak, mielőtt burkolná velük a padlót.

Részletesebben

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára SELVE SE Plus motorok Biztonság mindenek felett! Az otthon biztonságáért A zárt redõnypalást biztonságot

Részletesebben