mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation"

Átírás

1 Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI oszcilláló multifunkcionális gépekkel. Hihetetlenül sokoldalú: a multifunkcionális gépekkel a fűrészelés, vágás, csiszolás és hántolás... többé nem probléma!

2 Fedezze fel online is a Bosch PMF sorozatát: A tökéletességre törekvők szerszámai. Mindegy, hol kívánja megvalósítani a tervét, a PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális gépek segítenek Önnek még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Ahol mások feladják, ott érvényesül igazán ezen sokoldalú tehetségek számos erőssége. Valósítsa meg minden tervét egy szempillantás alatt és spóroljon időt. A megtakarított idejében pedig felszabadultan élvezheti munkájának eredményét.

3

4 A multifunkcionális gépek mindig találnak új feladatot. A PMF 250 CES, a PMF 190 E és a PMF 10,8 LI akkus multifunkcionális gépek a sokoldalúság igazi mesterei. Akár a régi padlószőnyeget kell szép parkettára cserélni, akár a fürdőszobában kell a csempefugákat felújítani, akár az erkély korlátját kell végre megszabadítani a rozsdától a számtalan tartozékkal ezek a mindentudók olyan rugalmasan használhatók, hogy minden könnyen és gyorsan elvégezhető. Precíz, gyors és erőteljes: A készülék percenként akár szer végez rezgőmozgást 2,8 fokos szögben.

5

6 Sokoldalú segítő egész otthonához. Amilyen széleskörű a kapható tartozékok palettája, olyan sokoldalúan alkalmazható a multifunkcionális gép. Így valamennyi otthoni aprólékos munkához ezek a tökéletes szerszámok. Kinn a zöldben is meggyőzőek sokoldalúságuknak és kényelmes használatuknak köszönhetően.

7 1 Kinn a kertben Fűrészelés Merülővágások rétegelt lemezekben és keményfában, pl. dugaljak, lámpák stb. számára. AIZ 32 BB Hántolás Elöregedett lakkok és festékmaradványok, valamint ragasztómaradékok (pl. szilikon) és más puha anyagok eltávolítása ATZ 52 SFC Fa csiszolása Gerendák és deszkák csiszolása, valamint az egyenetlen fafelszínek finomcsiszolása Fém csiszolása Alakcsiszolás és éltörés, valamint élek lekerekítése vagy alakítás Szemcseméret: 120, Belsőépítési munkálatok Fűrészelés Kivágások gipszkarton lapokban, pl. a víz- és villanyszereléshez Marás Fúgák vésése, hornyok marása gázbetonba AIZ 28 BB ACZ 85 RT Vágás Lágy tágulási fúgák, tömítőmasszák, gitt és szigetelőanyag vágása Csiszolás A festék és az alapozás lecsiszolása AIZ 28 SC

8 2 Lakóhelyiségek felújítása Fűrészelés Laminált és szalagparketta kivágása Lerövidítés Szintrevágás, pl. puha- és keményfa vagy furnér ajtókeretnél Hosszra vágás Fém fűrészelése, pl. alumínium padlótakaróléc vagy profilléc méretre vágása ACZ 85 EB ACZ 100 BB AIZ 10 AB Illesztés Szintrevágásos beillesztési munkák fában, pl. bútorban vagy fa építőelemekben ACZ 85 EC Hántolás Rugalmas hántolás, pl. szőnyegragasztó- vagy festékmaradványok, illetve fúgák eltávolítása ATZ 52 SFC Vágás Puha anyagok, pl. zajszigetelő anyag, szőnyeg ACZ 100 SWB 4 A konyhában és fürdőszobában Fűrészelés Merülővágás puhafában, pl. kivágások készítése bútorban vagy fa építőelemekben AIZ 20 EC Vágás Merülőfűrészlap fémhez, pl. edzetlen szegek és rézcsövek szintrevágása AIZ 32 AB Hosszra vágás Műanyag, fa és fém hosszra vágása, pl. műanyag csövek és falécek ACZ 85 EB Reszelés Ragasztómaradványok alapos eltávolítása, pl. csemperagasztóé, vagy fúgák kimarása AVZ 70 RT Marás Fúgák és kivágások marása puha csemperagasztóba ACZ 85 RD Hántolás Merevebb anyagok hántolása, pl. habarcs-, csemperagasztó-, szőnyegragasztó- és betonmaradványok eltávolítása ATZ 52 SC

9

10 HCS szegmens fűrészlap fához, 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, 100 mm Basic mélységütköző Szegmensfűrészlapok A szegmensfűrészlapok ívével olyan peremrészekhez is eljut, amelyeket hagyományos gépekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem érne el.

11 Precíz fűrészelés Fűrészelés egészen a peremig. Legyen szó rövid vagy hosszabb vágásról, az anyag kellős közepén vagy a legszélén: a multifunkcionális gépekkel és a szegmensfűrészlapokkal mindenhova gyorsan és egyszerűen eljut. Lehet parketta vagy laminált padló lerakása, az ajtótok levágása vagy a szekrény mögötti csatlakozóaljzat hozzáférhetővé tétele. A fém sem állítja meg az univerzális készülékeket. A fém fűrészlappal szögeket és csöveket vághat egy szempillantás alatt a kívánt hosszra. Mindezt különösebb fáradság nélkül és a legnagyobb precizitással. Parketta szegélyhez közeli lefűrészelése. Farészek méretre vágása. Műanyag cső hosszra vágása. Zongorapánt hosszra vágása.

12 Fa A merülőfűrészlapok különböző szélessége révén a Bosch PMF 250 CES, PMF 190 E vagy PMF 10,8 LI multifunkciós készülékekkel az eredmény mindig optimális. Anyag: fa, műanyag Fűrészlap-szélesség: 65, 32, 20, 10 mm A fa fűrészelése a legkönnyebb feladat. Ventilátorrács kivágása. Ajtóvasalás beillesztése. Teraszpadló kivágása. Bútorba lyuk vágása.

13 A fém sem tud ellenállni. Fém A kiálló csövekkel és szegekkel (edzetlen) a PMF 250 CES, a PMF 190 E és a PMF 10,8 LI rövid úton elbánik. Még a gipszkartonlapok sem tudnak ellenszegülni a multifunkcionális gépeknek. Anyag: fa szegekkel, fém (alumínium, réz, bádog), gipszkarton Fűrészlap-szélesség: 32, 28, 20, 10 mm Fűrészelés Szög levágása. Csövek vágása. Gipszkartonlap kifűrészelése. Padlóprofil igazítása.

14 HM-RIFF szegmensfűrészlap, 85 mm Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF habarcs-eltávolító, 70 mm HM-RIFF csiszolólap Universal Könnyítse meg a munkáját, ha kemény felületen dolgozik: a HM-RIFF szegmensfűrészlapok könnyűszerrel eltávolítják a régi fugát, a gyémánt RIFF szegmensfűrészlapot pedig a falicsempe sem állíthatja meg.

15 Fűrészelés és reszelés durván és finoman. Fűrészelés és reszelés A PMF 250 CES, PMF 190 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális géppekkel akkor is könnyű dolga van, ha keményebb feladatokról van szó. A nagy teljesítményű univerzális készülék mindig biztosan és precízen vág. Egyszerűen fogassa be a HM-RIFF szegmensfűrészlapot, és máris kezdheti: játszi könnyedséggel vághat kábelcsatornát a falba vagy távolíthatja el a régi csempefugát a fürdőszobában. Ha különösen keskeny réseket kell vágnia, a keskenyen vágó HM-RIFF szegmensfűrészlap biztosítja a jó megoldást. A falicsempék tiszta vágásához legjobb a gyémánt RIFF szegmensfűrészlap. A HM-RIFF csiszolólap tökéletesen alkalmazkodik a felületekhez. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása. Kábelcsatorna kimarása. Fugák kimarása. Fugák kimarása a legkisebb sarkokban.

16 HCS hajlékony hántoló HCS merev hántoló A hántolófeltétek. Hajlíthatatlan vagy hajlékony, pont olyan, amilyenre szüksége van: a hántolófeltétekkel mindenre felkészült, amit csak el kell távolítani.

17 Hántolás Padlószőnyeg-maradványok eltávolítása. Szilikonfugák kikaparása. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása. Különösebb fáradság nélkül helyet csinálhat az újnak. Ha a régi szőnyeg már régóta szúrja a szemét, akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy megváljon tőle. És ha már nekilátott, folytassa a fürdőszobával. S ha még mindig nincs elege az egészből: a folyosón levő szép komódjáról pattogzik a festék, már egyáltalán nem mutatós. A multifunkcionális gép hántolófeltéteivel eltávolíthatja az összes ragasztóés betonmaradványt, fúgázóanyagot, festékréteget és bármit, ami az útjába kerül. Készítse fel a padlót, a fürdőszobákat és bútorokat a csillogó jövőre.

18 BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm A speciális feltétekkel minden gond nélkül vághat lágy anyagokat, mint pl. sztiroporlemezeket, fugázóanyagot, linóleumot, gumit vagy szőnyeget.

19 Mindenütt jól vág. Vágjon abszolút precízen az otthona legeldugottabb sarkaiban is. A multifunkcionális gép alakja segít Önnek abban, hogy a legszűkebb helyeken is pontosan dolgozhasson. Mindenekelőtt a padló vagy fal közelében nyilvánulnak meg az univerzális készülék előnyei a hagyományos elektromos kéziszerszámokkal szemben. Így sikerül kényelmesen és pontosan leszabni pl. a padlólapokat vagy a teljes felületet pontosan borító módon levágni a tetőtéri szigetelőanyagokat. A lágy gumi, szőnyeg és fugázóanyagok vágásakor is abszolút pontossággal teljesítenek a sokoldalú készülékek. Vágás Szőnyeg szabása. Fugázóanyag vágása. Szigetelőanyagok (pl. sztiropor), lágy anyagok (pl. karton, gumi, bőr).

20 A végső csiszolás a tökéletes eredmény érdekében. Csiszolólemez tépőzáras rögzítéssel. A csiszolólap hosszú élettartamú mikrotépőzárral van ellátva. A csiszolólapok egyszerűen és gyorsan cserélhetők: húzza le a régi csiszolólapot, és egyszerűen nyomjon rá egy másikat. Kész! A PMF 250 CES, PMF 190 E és a PMF 10,8 LI nem csak új utakat nyit ötletei megvalósításához, hanem gondoskodik azok finomcsiszolásáról is. Legyen fa, műanyag, fém, kő vagy bármi, amit csiszolni szeretne: egész egyszerűen válasszon magának a Bosch tartozékprogram számos csiszolólapjaiból. A feltétek nem csak az adott anyaghoz, hanem mindegyik multifunkcionális géphez is illeszkednek. Pontosan ahogyan a tisztító- és polírozófilcek, amelyekkel tisztít és fényesít.

21 Tartozékok csiszoláshoz, tisztításhoz és polírozáshoz A White Paint segít Önnek, ha festett és lakkozott felületeken dolgozik. A Red Wood minden famunka specialistája. A csillogó végső állapot a szemcse nélküli tisztító- és polírozó filccel érhető el. A porszívó alaposan eltávolítja a csiszolási port, és lehetővé teszi a jó rálátást munka közben. Csiszolás és polírozás Tisztítófilc Porelszívás szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 szemcse nélkül a PMF 250 CES és PMF 190 E készülékekhez

22 PMF 190 E a sokoldalú mindentudó. Ergonomikus formatervezés 190 W-os motor Valamennyi alkalmazáshoz elegendő teljesítmény Softgrip gumimarkolat A biztonságos és kényelmes kezelhetőség érdekében Kisméretű, kézreálló készülék, kis fogantyúval Rezgés rezgés percenként 2,8 szögben Bosch elektronika a rezgés frekvenciájának fokozatmentes beállításához Rögzíthető külső porelszívás Az anyagnak megfelelő munkavégzés A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható) Szerszámbefogás Valamennyi szerszámfeltét gyorsabb és egyszerűbb cseréje imbuszkulccsal

23 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Névleges teljesítményfelvétel Rezgések PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /perc A készülék tartozéka különböző pozíciókban fogatható be a tokmányba és illeszthető a megfelelő alkalmazási területhez. A feltétnek olyan alakzárója van, amely minden megcsúszást megakadályoz. Egyszerű és gyors szerszámcsere az egycsavaros-elvnek köszönhetően. Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül Bosch elektronika kb. 1,2 kg P Szállítási terjedelem PMF 190 E 1 x műanyag koffer 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap 1 x HCS fa merülőfűrészlap 1 x deltacsiszolólap 1 x deltacsiszolólap-készlet 1 x négyfokozatú mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz)

24 PMF 250 CES az erőteljes mindentudó. Kiegészítő fogantyú Mindent megbízhatóan és szilárdan tart Ergonomikus formatervezés A keskeny fogantyú Softgrip fogantyúfeltéttel gondoskodik a könnyű kezelhetőségről 250 W-os motor Lágy indítású, nagy teljesítményű Bosch SDS-rendszer Gyorsabb és egyszerűbb tartozékcsere, kulcs nélkül Rezgés rezgés percenként 2,8 szögben A rezgések frekvenciájának fokozatmentes állítása Az anyagnak megfelelő munkavégzés Konstans elektronika Egyenletesen nagy teljesítményről gondoskodik, terhelés alatt is Robusztus kivitel Alumínium óvja a sérülésektől Rögzíthető külső porelszívás A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható)

25 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Névleges teljesítményfelvétel Rezgések PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /perc A sokféle tartozék végtelen lehetőségeket kínál Önnek ötletei megvalósításához. A szerszám nélküli csere funkció és a kiegészítő fogantyú még gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül SDS-rendszer kb. 1,3 kg P Konstans elektronika P Szállítási terjedelem 1 x műanyag koffer 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap 1 x HCS fa merülőfűrészlap 1 x HCS merev hántoló 1 x deltacsiszolólap PMF 250 CES 1 x négyfokozatú mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz) 1 x fogantyú

26 PMF 10,8 LI a kábel nélküli sokoldalú tehetség. Erőteljes motor Ergonomikus formatervezés Kisméretű, kézreálló készülék, kis fogantyúval Akkumulátor Hosszú élettartamú, 10,8 V-os lítium-ion akku memórieffektus és önkisülés nélkül Csendes 10,8 V-os motor (kb. 194 W), alacsony vibrációval REZGÉS rezgés percenként 2,8 szögben Bosch Eco elektronika a rezgés frekvenciájának fokozatmentes beállításához Az anyagnak megfelelő munkavégzéshez, a készülék egyszerűbb vezetése érdekében és az akkumulátor hosszabb működéséért Rögzíthető külső porelszívás A pormentes csiszolásért (külön tartozékként kapható)

27 Típus Méretek (H x Sz x Ma) Akkufeszültség Rezgések PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /perc Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül kb. 0,9 kg A lítium-ion technológia előnyeinek áttekintése: Bosch elektronika Bosch Eco elektronika Lítium-ion technológia Feltöltési idő Szállítási terjedelem P P P 60 perc A lítium-ion technológiával készült gépek gyakorlatilag mindig azonnal használatra készek. Mindegy, hogy az akkumulátor teljesen vagy félig fel van töltve, vagy lemerült gondolkodás nélkül dugja a töltőállomásba. Az önkisülés és a memóriaeffektus már régóta a múlté. A rövid töltési időnek köszönhetően a lítium-ion technológiával készült Bosch akkumulátoros készülékek azonnal indításra készek, és körülbelül 6-szor hoszszabban állnak az Ön rendelkezésére, mint a hagyományos NiCd akkumulátorok. Így a teljesen feltöltött lítium-ion akku 4 hónapig tartó készenlét után is rendelkezik a kapacitásának jó 85 %-ával. PMF 10,8 LI 1 x műanyag koffer, 1 x BIM fa + fém szegmensfűrészlap, 1 x HCS fa merülőfűrészlap, 1 x deltacsiszolólap, 1 x deltacsiszolólap-készlet, 1 x akkuegység, 1 x lítium-ionos töltőkészülék Mindig maximális erő Teljesítmény, töltés, könnyű súly up to +50% Eco Electronic Az új, innovatív Bosch Eco elektronika Ha a motor maximális fordulatszámon terhelés nélkül működik, akkor automatikusan átkapcsol Eco elektronik üresjáratra. Újbóli terhelés esetén a készülék újra felgyorsul a teljes sebességre. Ezáltal biztosítható az akkumulátor lényegesen hosszabb működési ideje és az egyszerűbb vezetés. Azonos teljesítmény feleakkora méret mellett Hosszú élettartam

28 Sokoldalú a tartozékok terén is! Fűrészelés BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, 100 mm ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, 85 mm ACZ 85 EB HCS szegmens fűrészlap Fa, 85 mm ACZ 85 EC 26mm 20mm 20mm BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 65 x 40 mm BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 28 x 50 mm BIM merülő fűrészlap Keményfa, 32 x 40 mm AIZ 65 BB AIZ 28 EB AIZ 32 BB

29 Marás és reszelés HM-RIFF habarcseltávolító, 70 mm C51 HM-RIFF csiszolólap Universal Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm HM-RIFF szegmens fűrészlap, 85 mm C53 HM-RIFF szegmens fűrészlap, 65 mm HM-RIFF merülőfűrészlap, 32 x 30 cm C48 AVZ 70 RT AVZ 78 RT ACZ 85 RD ACZ 85 RT ACZ 85 RTT ACZ 65 RT AIZ 32 RT

30 Hántolás ATZ 52 SC HCS merev hántoló, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC HCS flexibilis hántoló, 52 x 45 mm Vágás ACZ 100 SWB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm ACZ 100 SB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, 100 mm C50 AIZ 28 SC HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm Silicon

31 Csiszolás és polírozás AVI 93 G Deltacsiszolólap, 93 mm Red Wood csiszolólap, 93 mm White Paint csiszolólapok, 93 mm Tisztítófilc, csiszolóanyag nélkül, 93 mm PVC Polírozó filc, 93 mm Porelszívás a PMF 10,8 LI készülékhez Porelszívás a PMF 250 CES és PMF 190 E készülékhez C55

32 Készletek Univerzális készlet 1 ACZ 85 EB BIM Wood and Metal szegmensfűrészlap 1 BIM Wood and Metal AIZ 28 EB merülőfűrészlap 1 ATZ 52 SFC HCS hántoló 10 Red Wood-top csiszolólap 10 White Paint csiszolólap Csempéző tartozék készlet 1 ACZ 85 RT HM-RIFF szegmensfűrészlap 1 AVZ 78 RT HM-RIFF csiszolólap 1 ATZ 52 SFC HCS hántoló 1 AIZ 20 AB BIM fém merülőfűrészlap Padlóvágó tartozék készlet 1 ACZ 85 EB BIM Wood and Metal szegmensfűrészlap 1 AIZ 32 BB BIM merülőfűrészlap keményfához 1 AIZ 32 EC HCS merülőfűrészlap fához 1 ATZ 52 SC HCS hántoló

33 Fűrészelés AIZ 32 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 32 x 30 mm AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, fém Fém, 10 x 20 mm Basic mélységütköző (szegmensfűrészlapokhoz) C61

34 Még több ötlet érdekli? Látogasson el a weboldalra az otthona szépítésével és formatervezésével kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz, hanem különleges designtárgyak szerelési leírásait is, valamint természetesen aktuális és átfogó információkat valamennyi Bosch barkácsgépről G37937 HU Németországban nyomtatva A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág H 1103 BUDAPEST Gyömrői út 120.

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ!

sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ! Hihetetlenül sokoldalú! ÚJ! Új! Bosch PMF 10,8 LI típusú kábel nélküli multifunkcionális gép. Hihetetlenül sokoldalú: fűrészelés, vágás, marás, csiszolás, hántolás... A PMF 180 E készülékkel és az új PMF

Részletesebben

Hihetetlenül sokoldalú!

Hihetetlenül sokoldalú! Hihetetlenül sokoldalú! Egy szerszám és számtalan alkalmazási lehetőség: Az új PMF 180 E a Boschtól - fűrészeléshez, vágáshoz, maráshoz, csiszoláshoz és hántoláshoz. Mindig talál majd új feladatokat a

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back Tartozékok multifunkcionális gépekhez Back 650 Tartozékok multifunkcionális gépekhez Bevezetés Bosch tartozékok 11/12 Csak a 3Ma habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett A régiből új lesz Egy lendülettel Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét egy világújdonsággal: a Bosch PRR 250 ES csiszolóhengerével. Különböző anyagokhoz

Részletesebben

Új! Világszerte egyedülálló:

Új! Világszerte egyedülálló: Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt.

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól.

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól. Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Megbízatása a pontosság. Új szúrófűrészek a Boschtól. Easy Expert Universal Új Compact generáció Easy Universal Expert ÚJ! A Bosch Compact generáció

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény,

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény, Tökéletes befejezés. Tökéletes nap. Kiváló vágási teljesítmény, kényelmes kezelés. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új ART 18 LI géppel. Az innovatív Durablade kiváló vágási teljesítményt

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 fúrócsavarozó, (1 akkus) PSR 1200 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos)

Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 fúrócsavarozó, (1 akkus) PSR 1200 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos) kkus csavarozók/akkus fúrócsavaroz 63944669 6394458 63944551 63955528 6395552 63955521 PSR 96 fúrócsavarozó, PSR 12 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos) PSR 12 egyfokozatú akkus csavarozógép,

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

kalapácsfúrás, vésés.

kalapácsfúrás, vésés. Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Megfelelő termék minden alkalmazáshoz. A Bosch elektromos kéziszerszámokkal megvalósíthatja feladatait. A csavarozáshoz és fúráshoz válasszon a kompakt és kézreálló, tökéletes

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához.

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához. A B 90 R Adv DOSE Bp akkumulátoros felülős súroló-szívógép DOSE tisztítószeradagolással, FACT hengersebesség-szabályozással rendelkezik, kompakt felépítésű, és rugalmasan alkalmazható a nagy tartálytérfogatnak

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Színt hoz az életébe.

Színt hoz az életébe. Festés újradefiniálva. Színt hoz az életébe. Szürkék és szomorúak a falak, vagy kifakult a fa? A Bosch fal- és kültéri festésre alkalmas gépei épp megfelelőek arra, hogy új színt vigyenek az életébe. Egyszerű

Részletesebben

Minden feladathoz. a megfelelő készülék! Compact Generation. Expert. Easy könnyebb munkákhoz. Universal univerzális munkákhoz. időigényes munkákhoz

Minden feladathoz. a megfelelő készülék! Compact Generation. Expert. Easy könnyebb munkákhoz. Universal univerzális munkákhoz. időigényes munkákhoz Minden feladathoz a megfelelő készlék! Universal univerzális munkákhoz Easy könnyebb munkákhoz Compact Generation Easy Universal Expert Koncentrált erő mindenkinek. Fedezze fel Compact generációs tvefúróinkat,

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack A B 90 R Classic Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép kompakt felépítéssel, rugalmas, nagy tartálytérfogattal és változtatható munkaszélességgel rendelkezik (55-75 cm). 1 Rendkívül fordulékony

Részletesebben

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP 60 FAMEGMUNKÁLÁS KOMBI FELSŐMARÓ Típus: MF 1400 KE 2 maró egyben a maximális rugalmasságért mindenfajta alkalmazáshoz Lágyindítás a hirtelen visszarúgás megelőzéséért Konstans elektronika, mely biztosítja

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 0603944691 Promo basket modellek 060395550P 060395550U 060395550W 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 12 (2 batt) + 39 pcs set 12 (2 batt) + 51 pcs Accessory Set Csavar-ø 6 mm Furat-ø acélban 8

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 2014. 9. 1. - 12. 31. a FEIN legerősebb akkus csavarozója. QX kefe nélküli motorral.

Részletesebben

mindig a megfelelő eszközt.

mindig a megfelelő eszközt. Még több ötlet érdekli? Látogasson el a www.bosch-do-it.hu weboldalra az otthona szépítésével és formatervezéssel kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz,

Részletesebben

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók 16 Kõmegmunkálás 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók Gránitfúró hengeres befogás színkód: zöld /mm l/mm L/mm c/befogás/mm 3 11 0637 901 3 3,5 12 60 5,0 0637 901

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

Kerti ajánlat 2012. 3,9 kg AHS 36 V AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HS 65 SÖVÉNYVÁGÓ HS 55 SÖVÉNYVÁGÓ 47 700 HS 45 SÖVÉNYVÁGÓ. Akku egység: Li-ion 36 V (1x1,5 Ah)

Kerti ajánlat 2012. 3,9 kg AHS 36 V AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HS 65 SÖVÉNYVÁGÓ HS 55 SÖVÉNYVÁGÓ 47 700 HS 45 SÖVÉNYVÁGÓ. Akku egység: Li-ion 36 V (1x1,5 Ah) Kerti ajánlat 202 AHS 36 V AKKUS 99 000 Akku egység: Li-ion 36 V (x,5 Ah) Nettó ár: 77 953 Ft Biztonsági kétkezes kezelés Rend. sz.: 602 77 000 Biztonsági alsó kés A profi sövényvágó ollók között a legkönnyebb

Részletesebben

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Mehrachsenlaser Gyémánttechnika AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Kiemelkedô tulajdonságai optimális súly/teljesítmény arány SE: szabályozható fordulatszám AG 125-S sarokcsiszoló, bázis 3761079 4 m csatlakozókábellel,

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz!

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A SEBO DART 3 egy új lépcsőfok a porszívózás és polírozás történetében. A DART 3 innovatív UHS (Ultra-High-Speed) polírozó fejének köszönhetően könnyedén újjávarázsolja

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer biztosítja a kényelmes tartozékhasználatot

Részletesebben

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal S Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal UPF 3-R UWF 10 UWF 8-R UPC 2-R Sarokcsiszoló és speciális szerszámok S-Elektromos szerszám garancia a nagy leadási teljesítményre, biztonságra

Részletesebben

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31.

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Járműipar Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Cubitron II Fíbertárcsa Alkalmazások: Bevonat eltávolítás Hegesztési varrat eltávolítás Előnyök: Hosszú élettartammal rendelkezik Alkalmazásával kevesebb

Részletesebben

kiadványban szereplő termékek listája.

kiadványban szereplő termékek listája. DeWalt Gép 2015 Q1 akciós lista Érvényes 2015 janu 2-től 2015 mcius 31-ig. DCL043-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa-akkumulátor és töltő nélkül 31 490 Ft DCL060-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

Érvényes: 2015.08.01-től

Érvényes: 2015.08.01-től Akkus csavarozók/akkus fúrócsavarozók 0603944669 0603944508 0603955528 0603955520 0603955521 PSR 960 fúrócsavarozó, (1 akkus) PSR 1200 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos) PSR 12 (2 akkus) - 1

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

KERESKEDŐI ÁRLISTA 2014.08.25-től

KERESKEDŐI ÁRLISTA 2014.08.25-től Érv.:214.8.25-től Készült: 214.9.9 KERESKEDŐI ÁRLISTA 214.8.25-től F132JC 2 Dremel 2-as sorozat 5 tartozékkal (2-5) Névleges terhelhetőség 125W, Feszültség 23-24V, Tömeg,55 kg, Változtatható fordulat 15.

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER 2. Maktec Maktec A Maktec egy második márkája a világ sok országában abszolút piacvezető Makitának. Ezeket a gépeket azoknak fejlesztettük ki, akiknek kedvező áron

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

Fafúrók 3.0. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási területek: puha-, kemény, enyvezett, masszív, homlokfákhoz és gerendákhoz.

Fafúrók 3.0. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási területek: puha-, kemény, enyvezett, masszív, homlokfákhoz és gerendákhoz. » FAFÚRÓK Fafúrók Gépi fa csigafúró CV acél Alkalmazási területek: puha- és kemény fához, rétegelt lemezhez, farostlemezhez, bútorlaphoz, kemény farostlemezhez, furnérhoz. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási

Részletesebben

Erő mindenhez! Csak a készüléket cserélje ne az akkut!

Erő mindenhez! Csak a készüléket cserélje ne az akkut! Erő mindenhez! Csak a készüléket cserélje ne az akkut! ÚJ! Az erős 18 voltos termékcsalád lítium-ion technológiával. Egy akku mindenhez a Bosch barkács és kerti gépeihez 18 voltos, lítium-ionos akku -

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

3M Járműipar. Promóciók 2015. 06. 01. 08. 30.

3M Járműipar. Promóciók 2015. 06. 01. 08. 30. 3M Járműipar Promóciók 2015. 06. 01. 08. 30. Gyorsabban vág. Tovább tart. A 3M Cubitron II csiszolókorongok, vágókorongok és szalagok a háromszög alakú precíziósan megmunkált kerámia szemcséknek köszönhetően

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK Bull Starter 12V Bull Starter 12/24V Genesis EP16 Memory Saver P 3 Professional Inditökábel Személygépjármü, Inditökábel Tehergépkocsi BULL STARTER 12 V Banner

Részletesebben

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m AKCIÓS KATALÓGUS Üregkamrás polikarbonát lemez viztiszta, UV védett Lv 10 mm 2.890 Ft /m2 3.490 Ft /m2 Metabo fúrókalapács KHE 28 39.900 Ft 59.900 Ft Nyomaték 20 Nm Ütésstop Furatátmérı - Beton kalapácsfúróval

Részletesebben

Lyukfűrészek. 1.11 Keményfém lyukfűrészek, alacsony vágórésszel A RUKO keményfém lyukfűrészek kézi és oszlopos

Lyukfűrészek. 1.11 Keményfém lyukfűrészek, alacsony vágórésszel A RUKO keményfém lyukfűrészek kézi és oszlopos » LYUKFŰRÉSZEK Lyukfűrészek -G lyukfűrészek A RUKO új -G lyukfűrészek kézi és oszlopos fúrógépekben alkalmazhatóak. Oszlopos fúrógépek esetén csak kézi előtolást alkalmazzon. Alkalmas acélokhoz (800 N/²

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Faipari + E3 Akció. Makita. Az érvényes: 2015. 08.31-10.16-ig, illetve a készlet erejéig! 4326 Szúrófűrész. JV0600K Szúrófűrész.

Faipari + E3 Akció. Makita. Az érvényes: 2015. 08.31-10.16-ig, illetve a készlet erejéig! 4326 Szúrófűrész. JV0600K Szúrófűrész. + E3 Az érvényes:. 08.31-10.16-ig, illetve a készlet erejéig! 4326 Szúrófűrész 4327 Szúrófűrész 4329 Szúrófűrész JV0600K Szúrófűrész 450 W, 3.100 1/p, 18 mm 65/6 mm, 1,8kg 450 W, 500-3.100 1/p, 18 mm 65/6

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez!

Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez! Új! Hosszabb üzemidő Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez! Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch 18 V-os akkurendszerével. Mindegy, hogy a házban

Részletesebben