sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ!"

Átírás

1 Hihetetlenül sokoldalú! ÚJ! Új! Bosch PMF 10,8 LI típusú kábel nélküli multifunkcionális gép. Hihetetlenül sokoldalú: fűrészelés, vágás, marás, csiszolás, hántolás... A PMF 180 E készülékkel és az új PMF 10,8 LI akkumulátoros géppel nem probléma! További információk: Meg fog lepődni.

2 1619GW2637 HU Németországban nyomtatva A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág H BUDAPEST Gyömrői út

3 Polírozás és tisztítás: P 100 P 280 Csiszolófilc Fa + fém + festék Tisztítófilc Fa + fém + festék Hántolás és vágás: ATZ 52 SFC ATZ 52 SC Polírozófilc Fa + fém + üveg + plexiüveg HCS flexibilis hántoló, 52 x 45 mm HCS merev hántoló, 52 x 26 mm A tartozékok áttekintése AIZ 28 SC HCS univerzális fugavágó, 28 x 50 mm ACZ 100 SWB BIM szegmenstengelyes csiszolókés, fogazott, Ø 100 mm 26 mm

4 Mindig talál majd új feladatokat a PMF multifunkciós készülékkel. A PMF 180 E és az új akkus PMF 10,8 LI multifunkciós készülékek valóban a sokoldalúság bajnokai. Régi szőnyegpadlóját egy szép parkettára cserélné? A fürdőszobában a fugának új fehér színben kellene ragyognia? Végre le kellene tisztítani a rozsdát az erkélykorlátról? A PMF 180 E vagy a kábel nélküli PMF 10,8 LI készülék segítségével ez nem probléma! Minél többet dolgozik a PMF készülékkel, annál többre becsüli majd a képességeit: a kezelhetőségét és a teljesítőképességét, a mozgékonyságát a legszűkebb helyeken, amikor fűrészel, vág, mar, csiszol, vagy hántol. Biztos még számtalan lehetőség fog eszébe jutni, ha a PMF 180 E és az új PMF 10,8 LI akkumulátoros, multifunkciós készüléket a kezébe veszi. Precíz, gyors és erőteljes: A PMF multifunkciós készülék percenként maximum ,8 szögfokos oszcilláló rezgőmozgást végez.

5 ÚJ!

6

7 Sokoldalú, a szűk a helyeken is A PMF 180 E és a PMF 10,8 LI készülékekkel gondosan kidolgozhatja a legutolsó szegleteket is. A formája segít Önnek a legszűkebb helyeken padló- és falközeli területeken is. Így a PMF multifunkciós készülékekkel a hagyományos elektromos kéziszerszámokkal szemben nyilvánvaló előnyben van. Ha nincs a közelben csatlakozóaljzat, akkor a PMF 10,8 LI a lítium-ion technológiával mindig azonnal üzemképes. Parketta és laminált anyag fektetésénél Ön játszva vághatja ki az ajtófélfa helyét. Hozzáférhetővé akarja tenni a nappali szekrénye mögötti csatlakozóaljzatot? Szintén nem probléma! A PMF 180 E és PMF 10,8 LI multifunkcionális gépek a fémek előtt sem torpannak meg. A fém fűrészlappal szögeket és csöveket vághat egy szempillantás alatt a kívánt hosszra. Fűrészelés / Vágás (1)

8 Fa Minden fatípust könnyedén vág A különböző szélességű merülőfűrészlapokkal a PMF 180 E vagy PMF 10,8 E LI Bosch multifunkciós készülékét munkájához alakíthatja. Anyagok: fa, műanyag Fűrészlapszélességek: 32, 20, 10 mm Ablakdeszka kifűrészelése. Ajtóvasalás beillesztése. Teraszpadló kivágása. Bútorba lyuk vágása.

9 Váljon meg mégis valamitől Fém Például kiálló szögek és csövek, amelyekkel a PMF 180 E és a PMF 10,8 LI gyorsan végez. Ezen kívül a PMF multi funkciós készülékekkel gipszkartonlapokat is fáradság nélkül fűrészelhet. Szög levágása. Csövek vágása. Anyagok: fa szögekkel, fémmel (alumínium, réz, fémlemez), gipszkarton Fűrészlapszélességek: 32, 28, 20, 10 mm Fűrészelés Sägen / Vágás (1) Padlóprofil igazítása. Gipszkartonlap kifűrészelése.

10 HCS szegmens fűrészlap fához, Ø 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, Ø 85 mm BIM szegmens fűrészlap fához + fémhez, Ø 100 mm A szegmens fűrészlapok közelebb viszik Önt a célhoz: velük olyan peremrészekhez is eljut, amelyeket hagyományos gépekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem érne el.

11 Sokoldalú, még ha valaminek a széléről is van szó Legyen az akár rövid vagy hosszú vágás az anyag kellős közepén vagy a legszélén: a PMF multifunkciós készülékekkel és a szegmens fűrészlapokkal mindenhol gyorsan és egyszerűen boldogul. Így a parkettáját a legrövidebb időn belül megfelelő méretre vághatja, a túlnyúló farészeket egy pillanat alatt eltávolíthatja, és az új lefolyócsövet gyorsan megfelelő hosszúságúra szabhatja. Mindezt különösebb fáradság nélkül és nagy precizitással. Fűrészelés / Vágás (2) Parketta lefűrészelése. Farészek méretre vágása. Műanyag cső hosszra vágása. Zongorapánt hosszra vágása.

12 Keményfém élű szegmens fűrészlap, Ø 85 mm Keményfém élű keskeny szegmens fűrészlap, Ø 65 mm Gyémánt élű szegmens fűrészlap, Ø 85 mm Élbevonatos szegmens fűrészlapok. Könnyítse meg a munkáját, ha kemény anyagon dolgozik: a keményfém élű szegmens fűrészlapok gond nélkül távolítják el a régi fugázóanyagot, a gyémánt élű szegmens fűrészlap pedig a fali csempén végzett munkától sem riad vissza.

13 Kábelcsatorna vágása. Fugák kimarása. Falicsempe vágása. Sokoldalú, ha a kemény a keménnyel találkozik A PMF 180 E és PMF 10,8 LI multifunkciós készülékekkel keményebb anyagoknál is könnyű dolga van. Egyszerűen szerelje fel valamelyik keményfém élű szegmens fűrészlapot, és máris kezdheti: kábelcsatornát készíthet a falba, eltávolíthatja a fugázóanyagot pl. a sérült csempék cseréjéhez. A különösen keskeny résekhez a keményfém élű keskeny szegmens fűrészlapot ajánljuk. Az új fali csempék vágásához a gyémánt élű szegmens fűrészlap a megfelelő választás. Nagy teljesítőképességüknek köszönhetően a PMF 180 E és a PMF 10,8 LI készülékek biztonságos és pontos vágásról gondoskodnak. Marás / Vágás

14 Keményfém élű deltalap Delta csiszolólemez Csiszolólap Egy pillanat alatt felszerelhető: A csiszolólapok a mikrotépőzárnak köszönhetően könnyen kicserélhetőek.

15 Sokoldalú, ha a tökéletes felület számít A PMF 180 E készülék tökéletes felületekről gondoskodik a házban, és a ház körül, pl. a kocsibeálló faanyagának méretre igazításakor a kábel nélküli PMF 10,8 LI optimális síkokat hoz létre. A keményfém élű deltalap tökéletesen alkalmas felületek igazításához. A csiszoló feltéttel a PMF 180 E és PMF 10,8 LI készülékek csiszolási munkákhoz is ideálisak. Mivel felettébb könnyűek és jól kezelhetők, Ön nagy szorítónyomás nélkül meggyőző eredményeket érhet el. Mindemellett kevés port kavar fel, mert mindkét készülék rendelkezik porszívó csatlakozóval (a PMF 10,8 LI esetében külön tartozékként kapható). Csiszolás / Reszelés Igazítás a kocsibeállón. Felületek kisimítása. Rigipsz simítása. Lakk eltávolítása.

16 Sokoldalú, az Ön ötleteihez A PMF 180 E és a PMF 10,8 LI új utakat nyit az ötletei megvalósításához, és segítséget nyújt azok finomcsiszolásához. Legyen fa, műanyag, fém, kő vagy bármi, amit csiszolni szeretne: egyszerűen válasszon magának a Bosch tartozékprogram számos csiszolólapjából. Ezek nem csak az adott anyaghoz, hanem mindkét multifunkciós készülékhez is illeszkednek. Pontosan úgy, mint a csiszolófilc és a polírozófilc, amelyek a tisztítást és a polírozást segítik. Csiszolólemez tépőzáras rögzítéssel. A csiszolólemez hosszú életű mikrotapadóanyaggal van ellátva. A csiszolólapokat egyszerűen és gyorsan cserélheti ki: húzza le a régi csiszolólapot, nyomjon rá egy másikat, és kész.

17 Szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 Szemcseméret: 60, 80, 120, 180, 240 Szemcseméret: 120, 240 Tartozékok tisztításhoz és polírozáshoz A White Paint segít Önnek, ha festékről vagy lakkról van szó. A Red Wood minden famunka specialistája. A Black Stone ideális pl. kő, üveg és plexiüveg formázásához és finomcsiszolásához. A csillogó, szemcsézet nélküli végső állapot a tisztító-és polírozó filccel érhető el. Csiszolás / Reszelés

18 HCS flexibilis hántoló HCS merev hántoló HCS univerzális fugavágó BIM szegmenstengelyes csiszolókés, Ø 100 mm A hántoló és vágófeltétek. Hajlíthatatlan vagy rugalmas, pont olyan, amilyenre szüksége van: a hántoló és vágó feltétekkel minden hántolási és vágási feladat elvégezhető.

19 Padlószőnyeg-maradványok eltávolítása. Szilikonfugák kikaparása. Az ablakon levő tömítőanyag eltávolítása. Sokoldalú, ha régi holmiktól szeretne megszabadulni Hántolás / Vágás Már régóta zavarja a régi padlószőnyeg? Cserélje le! Szép új fugára vágyik a fürdőszobában? Ki a régivel! Végleg elege van a komód pergő festékéből? Egyszerűen hántolja le! A PMF 180 E és a PMF 10,8 LI a hántoló- és vágófeltétekkel egyszerűen eltávolít minden ragasztó- és betonmaradékot, fugázóanyagot, festékréteget és más útban levő anyagot, és előkészíti a padlót, a fürdőt és a bútort a tündöklő jövőre.

20 A PMF 180 E sokoldalú tehetség sok képességgel! Az erőteljes 180 wattos motor tartósan nagy teljesítőképességről gondoskodik. A kismértékű rezgés és a fokozatmentesen szabályozható elektronika növeli a munkakényelmet. A percenkénti rezgés 2,8 szögfokban pontos munkavégzést tesz lehetővé. A szerszámok különböző pozíciókban helyezhetők a szerszámbefogásba. A szerszámfeltétek alakzárósága révén mindenfajta elmozdulás ki van zárva. Az egy-csavar-elv segítségével a szerszámcsere gyors és egyszerű. Alapkivitel

21 Az ergonomikus Softgrip lágyfogantyú bal- és jobbkezeseknek egyaránt megfelelő. A beépített ventilátorok elvezetik a hőt a fogantyútól. A mindössze 1,2 kg súlynak köszönhetően a PMF 180 E felettébb könnyen kezelhető és jól irányítható hosszú munkák során is. A porszívó csatlakozó biztosítja a tiszta munkavégzést és a szabad rálátást a munkaterületre. PMF 180 E Méretek (H x Sz x Ma) 284 x 95 x 61 mm Névleges teljesítményfelvétel 180 W Rezgések /perc Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül kb. 1,2 kg Bosch elektronika ü A PMF 180 E műszaki adatai

22 Alapkivitel A PMF 10,8 LI a kábel nélküli sokoldalú tehetség! A 2,8 szögfokos rezgéseknek köszönhetően pontos a munkavégzés. Gyors és egyszerű a szerszámcsere, a szerszámbefogás alakzáró így a szerszámok különböző pozícióban helyezhetőek a szerszámbefogásba. A lítium-ion technológiának köszönhetően kábel nélkül mindig használatra kész. A fokozat nélkül szabályozható fordulatszám-előválasztásnak és az innovatív Bosch Eco elektronikának köszönhetően a készülék vezetése egyszerű, az akkumulátor üzemideje hosszabb. Erőteljes 10,8 V-os motor (194 W teljesítménynek felel meg) és teljesen ergonomikus Softgrip lágyfogantyú. Kismértékű rezgés és csendes motorhang teszi kellemessé a munkavégzést a PMF 10,8 LI készülékkel. 0,9 kg-os tömegével a PMF 10,8 LI igazi könnyűsúlyú készülék, amely magas fokú kényelmet biztosít hosszabb munkavégzés esetén is. Csatlakozó a külön tartozékként elérhető porszívóhoz.

23 A lítium-ion technológia előnyeinek áttekintése: A lítium-ion technológiával ellátott készülékek gyakorlatilag mindig használatra készek. Mindegy, hogy az akku teljesen vagy félig töltött, vagy lemerült gondolkodás nélkül állítsa a töltőállomásba. Az önkisülés vagy a memória effektus egyszerűen a múlté. Kompakt, tartósan terhelhető és gyorsan töltődik egyszerűen figyelemre méltó: a rövid töltési időnek köszönhetően a lítium-ion technológiával készült Bosch akkus készülékek nemcsak gyorsan indításra készek, hanem tartósan terhelhetők is. Egy teljesen feltöltött lítium-ion akku 4 hónap készenlét után is még kb. 85 %-os töltéssel rendelkezik. Így a készülék áramellátása a hagyományos NiCd akkuval szemben 6-szor hosszabb ideig áll rendelkezésre. Röviden: kis szerszám, nagy továbblépés. PMF 10,8 LI Méretek (H x Sz x Ma) 274 x 71 x 47 mm Akkufeszültség 10,8 V Rezgések /perc Oszcillációs szög 2,8 Súly tartozékok nélkül kb. 0,9 kg Bosch elektronika ü Bosch Eco elektronika ü Lítium-ion technológia ü Töltési idő 60 perc up to +50% Eco Electronic Az új, innovatív Bosch Eco elektronika: Ha a motor maximális fordulatszámnál terhelés nélkül forog, akkor automatikusan lelassul üresjárati fordulatszámra. Újabb terhelésre a készülék azonnal ismét teljes sebességre gyorsul. Új Bosch Eco elektronika a lényegesen hosszabb akkumulátor üzemidő és a készülék egyszerű vezethetősége érdekében. Mindig teljes erővel Teljesítmény, töltés, kis súly A PMF 10,8 LI adatai Azonos teljesítmény fele akkora méretben Hosszú élettartam

24 Sokoldalú a tartozékok terén is! Fűrészelés és vágás: fa / műanyag AIZ 32 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 32 x 40 mm AIZ 32 BB BIM merülő fűrészlap Keményfa, 32 x 40 mm AIZ 20 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 20 x 30 mm AIZ 10 EC HCS merülő fűrészlap Fa, 10 x 30 mm ACZ 85 EC HCS szegmens fűrészlap Fa, Ø 85 mm 20 mm

25 Fűrészelés és vágás: fém / fa AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 32 x 30 mm AIZ 28 EB BIM merülő fűrészlap Fa + fém, 28 x 50 mm AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap Fém, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, fém Fém, 10 x 20 mm ACZ 85 EB BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, Ø 85 mm ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap Fa + fém, Ø 100 mm 20 mm 26 mm

26 ACZ 85 RT Keményfém élű szegmens fűrészlap, Ø 85 mm ACZ 65 RT Keményfém élű keskeny szegmens fűrészlap, Ø 65 mm ACZ 85 RD Gyémánt élű szegmens fűrészlap, Ø 85 mm Csiszolás és reszelés: AVZ 78 RT AVI 93 G Keményfém élű deltalap, 78 mm Delta csiszolólap, 93 mm Csiszolópapír-készlet, 10 db-os, Delta 93 mm, fehér minőség, Festékek, lakk, töltőanyag, spatulyázóanyag Top csiszolópapírkészlet, 10 db-os, Delta 93 mm, piros minőség, Keményfa, faforgácslemezek, fém Csiszolópapír-készlet, 10 db-os, Delta 93 mm, fekete minőség, Kő, üveg, márvány, plexiüveg A tartozékok áttekintése Marás és vágás:

Hihetetlenül sokoldalú!

Hihetetlenül sokoldalú! Hihetetlenül sokoldalú! Egy szerszám és számtalan alkalmazási lehetőség: Az új PMF 180 E a Boschtól - fűrészeléshez, vágáshoz, maráshoz, csiszoláshoz és hántoláshoz. Mindig talál majd új feladatokat a

Részletesebben

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back Tartozékok multifunkcionális gépekhez Back 650 Tartozékok multifunkcionális gépekhez Bevezetés Bosch tartozékok 11/12 Csak a 3Ma habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett A régiből új lesz Egy lendülettel Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét egy világújdonsággal: a Bosch PRR 250 ES csiszolóhengerével. Különböző anyagokhoz

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól.

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól. Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Megbízatása a pontosság. Új szúrófűrészek a Boschtól. Easy Expert Universal Új Compact generáció Easy Universal Expert ÚJ! A Bosch Compact generáció

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

Új! Világszerte egyedülálló:

Új! Világszerte egyedülálló: Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt.

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

mindig a megfelelő eszközt.

mindig a megfelelő eszközt. Még több ötlet érdekli? Látogasson el a www.bosch-do-it.hu weboldalra az otthona szépítésével és formatervezéssel kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz,

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 0603944691 Promo basket modellek 060395550P 060395550U 060395550W 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 12 (2 batt) + 39 pcs set 12 (2 batt) + 51 pcs Accessory Set Csavar-ø 6 mm Furat-ø acélban 8

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 70 Wattos excentercsiszoló porgyűjtővel X 07 VE Rendelési szám 28.669 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420 Watt Löket

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet Rendelési szám 405.949 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati

Részletesebben

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény,

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény, Tökéletes befejezés. Tökéletes nap. Kiváló vágási teljesítmény, kényelmes kezelés. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új ART 18 LI géppel. Az innovatív Durablade kiváló vágási teljesítményt

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

Pontosan egyvonalban velem.

Pontosan egyvonalban velem. Pontosan egyvonalban velem. Quigo a Boschtól. ÚJ! Quigo a zseniális, kicsi keresztvonalas szintezőlézer a Boschtól. Nulla komplikáció. 100%-osan egyenes. Meg fog lepődni. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Tegye lakóhelyét otthonosabbá a Bosch Home Exclusive Line segítségével. A Bosch barkács elektromos kéziszerszámaival otthonában mindig kéznél van projektjéhez

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal S Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal UPF 3-R UWF 10 UWF 8-R UPC 2-R Sarokcsiszoló és speciális szerszámok S-Elektromos szerszám garancia a nagy leadási teljesítményre, biztonságra

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP 60 FAMEGMUNKÁLÁS KOMBI FELSŐMARÓ Típus: MF 1400 KE 2 maró egyben a maximális rugalmasságért mindenfajta alkalmazáshoz Lágyindítás a hirtelen visszarúgás megelőzéséért Konstans elektronika, mely biztosítja

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

kalapácsfúrás, vésés.

kalapácsfúrás, vésés. Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Megfelelő termék minden alkalmazáshoz. A Bosch elektromos kéziszerszámokkal megvalósíthatja feladatait. A csavarozáshoz és fúráshoz válasszon a kompakt és kézreálló, tökéletes

Részletesebben

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz!

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A SEBO DART 3 egy új lépcsőfok a porszívózás és polírozás történetében. A DART 3 innovatív UHS (Ultra-High-Speed) polírozó fejének köszönhetően könnyedén újjávarázsolja

Részletesebben

Termékkínálat. Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502

Termékkínálat. Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502 A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép iránti

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez

SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez SE 4-2 Set Rendelési szám 49.206 SUPRAFLEX a csiszolás

Részletesebben

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon Fém Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. ÚJ Kombináljon és profitáljon A FEIN Select + lehetőséget nyújt Önnek egy vagy több, profeszszionális 18 V-os akkus fémmegmunkáló készülék

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Mehrachsenlaser Gyémánttechnika AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Kiemelkedô tulajdonságai optimális súly/teljesítmény arány SE: szabályozható fordulatszám AG 125-S sarokcsiszoló, bázis 3761079 4 m csatlakozókábellel,

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2 3 4 1 2 Megbízható

Részletesebben

Akkumulátoros sarokcsiszoló ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm L EC

Akkumulátoros sarokcsiszoló ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm L EC Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Akkumulátoros sarokcsiszoló ACCUFLEX 8.0 V, 25 mm L 25 8.0-EC Rendelési szám 46.725 Akku feszültség 8 V Akkumulátor kapacitás 2,5 /

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat

' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ' Így sokkal könnyebb tisztán és rendben tartani az otthonomat ~ porzsák nélküli porszívók Felejtse el a porzsákot Sokkal praktikusabb és könnyebb nélküle. Felejtse el a porzsákot. Már nem kell törődnie

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

Festool hetek Rendkívüli kedvezmények a Festool promócióban résztvevő termékekre ig, vagy a készlet erejéig.

Festool hetek Rendkívüli kedvezmények a Festool promócióban résztvevő termékekre ig, vagy a készlet erejéig. Festool hetek Rendkívüli kedvezmények a Festool promócióban résztvevő termékekre 2018.04.01.-2018.06.30.-ig, vagy a készlet erejéig. Újdonságok Új elszívó tömlők A sima textilfelület megakadályozza az

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor BD 38/12 C Bp Pack Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack A B 90 R Classic Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép kompakt felépítéssel, rugalmas, nagy tartálytérfogattal és változtatható munkaszélességgel rendelkezik (55-75 cm). 1 Rendkívül fordulékony

Részletesebben

kiadványban szereplő termékek listája.

kiadványban szereplő termékek listája. DeWalt Gép 2015 Q1 akciós lista Érvényes 2015 janu 2-től 2015 mcius 31-ig. DCL043-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa-akkumulátor és töltő nélkül 31 490 Ft DCL060-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz Tartozék Szár Hossz Átmérő Minőség Mennyiség/karton GSN 90-34 DK 34 -os D-fejű szalagszeg 2 608 200 001

Részletesebben

Q2 tartozék ajánlataink

Q2 tartozék ajánlataink Q2 tartozék ajánlataink 2018. április szeptember Garantáltan megbízható. Dewalt xlr sds plus tömör keményfejű FÚRÓSZÁRAK egyedileg csomagolt rögzítőelemek és dűbelek furatainak kialakítására új optimalizált

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

HYD-502 REZGŐ-CSISZOLÓ ÉS VÁGÓ MULTIFUNKCIONÁLIS GÉP BARKÁCSOLÁSI CÉLRA EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Befogható legnagyobb szerszám hossz Teljesítmény

HYD-502 REZGŐ-CSISZOLÓ ÉS VÁGÓ MULTIFUNKCIONÁLIS GÉP BARKÁCSOLÁSI CÉLRA EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Befogható legnagyobb szerszám hossz Teljesítmény HYD-502 REZGŐ-CSISZOLÓ ÉS VÁGÓ MULTIFUNKCIONÁLIS GÉP BARKÁCSOLÁSI CÉLRA EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS Műszaki adatok Befogható legnagyobb szerszám hossz 80 mm Teljesítmény 220 W Frekvencia 50/60 Hz Fordulatszám

Részletesebben

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók 16 Kõmegmunkálás 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók Gránitfúró hengeres befogás színkód: zöld /mm l/mm L/mm c/befogás/mm 3 11 0637 901 3 3,5 12 60 5,0 0637 901

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Csiszológépek KRISTALL 2000

Csiszológépek KRISTALL 2000 201.720 KRISTALL 2000 201.805 Kristall 2000S A Kristall 2000 -es modellnél 40%-al erõsebb motor. Minden más tulajdonsága megegyezik a 2000-es modellével. Duplán csapágyazott hosszú élettartamú nagy teljesítményû

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 fúrócsavarozó, (1 akkus) PSR 1200 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos)

Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 fúrócsavarozó, (1 akkus) PSR 1200 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos) kkus csavarozók/akkus fúrócsavaroz 63944669 6394458 63944551 63955528 6395552 63955521 PSR 96 fúrócsavarozó, PSR 12 egyfokozatú akkus csavarozógép (papírdobozos) PSR 12 egyfokozatú akkus csavarozógép,

Részletesebben

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB A 12,0 V-OS RENDSZER DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC743KA/DC743KB 12,0 V-os, 13 mm-es

Részletesebben

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Javaslatok Üzembehelyezés A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen vagy nem megfelelő üzembehelyezésből adódó károkért. A minimális biztonsági távolság

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK Bull Starter 12V Bull Starter 12/24V Genesis EP16 Memory Saver P 3 Professional Inditökábel Személygépjármü, Inditökábel Tehergépkocsi BULL STARTER 12 V Banner

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben