Új! Világszerte egyedülálló:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új! Világszerte egyedülálló:"

Átírás

1 Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt. Illeszkedik minden szokványos géphez.

2 2 Bevezetés Erős teljesítmény Hatékony munkavégzés A különösen idő- és költségtakarékos munkavégzéshez: A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok széleskörű tartozékprogramja egy a világon egyedülálló innovációval, valamint kiegészítő újdonságokkal bővült. Ezek a Bosch tartozékok garantálják a nagyon gyors vágási sebességet és a különösen hosszú élettartamot. Az új univerzális adapternek köszönhetően a Bosch tartozékok alkalmasak minden ismert gyártómárka multifunkcionális elektromos kéziszerszámaihoz. Precíz munkavégzés és nagyfokú erőátvitel a Bosch OIS 12 pontos alakzáró befogórendszerének köszönhetően. Ezen felül ez a befogórendszer lehetővé teszi a tartozékok 30 fokonkénti pozícionálását a különösen nagyfokú rugalmasság érdekében. Ezzel a Bosch a szakkereskedőknek és a szakiparosoknak egy meggyőző rendszert, valamint optimális tartozékokat biztosít.

3 Bevezetés 3 Bevezetés 4 nn3max habarcseltávolító 8 nnbim-tin szegmens- és kerek fűrészlapok 10 nnbimetál hullámos élezésű szegmens kés 12 nngyémánt RIFF szegmens fűrészlap 14 nnuniverzális adapter 15 nnmultifunkcionális elektromos kéziszerszám tartozékok áttekintése 16 Tartozékok a multifunkcionális elektromos kéziszerszám programhoz 23 nnfűrészelés 23 nnmarás és ráspolyozás 28 nnspatulyázás 30 nnvágás 31 nncsiszolás és polírozás 33 nnkészletek 37 nnuniverzális adapter 38 Multifunkcionális elektromos kéziszerszámok 39 Munkabiztonság 40 Felhasználási mátrix 42

4 4 Bevezetés A vezető gyártó minőség és innováció terén Svájci gyártmány

5 Bevezetés 5 A Bosch az elektromos kéziszerszám tartozékok vezető gyártója. Nagy hangsúlyt helyez a kiváló minőségre és a vevői elégedettségre, ezért fejleszti és gyártja a tartozékokat saját maga. A Bosch fejlett technológiájú gyára a svájci Zermatt melletti St. Niklausban már több, mint 60 éve vezető szereppel bír a szablya- és szúrófűrészlapok fejlesztésében és gyártásában. Ennek a rendkívüli vágástechnológiai kompetenciának köszönhetően a Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszám tartozékai a következőkkel tűnnek ki: n Különösen kiváló minőség n Innovatív funkciók n Egyedülálló többletteljesítmény Kiemelendő a Bosch technológiai vezető szerepe a bimetál körhegesztési technikában. Ennek a kulcsfontosságú technikai hozzáértésnek köszönhetően a szélesebb HSS gyorsacél csíkot precízen hegesztik rá a vékonyabb HCS szénacél alaptestre. Ezáltal a fogak szabadon állnak. Ez különösen a multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékainál hasznos: A legjobb ár-érték arányú, minőségileg kimagasló vágásért.

6 6 Bevezetés A Bosch innovációi Nagyszerű megoldások bármely alkalmazáshoz

7 Bevezetés 7 A Bosch a multifunkcionális elektromos kéziszerszámok minden szokásos alkalmazási területére innovatív megoldásokat és egy sokrétű tartozékprogramot biztosít. Minden ismert márkájú multifunkcionális elektromos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához.

8 8 Bevezetés 3Max habarcseltávolító Csak a 3Max habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci alkalmazását egyetlen tartozékban és ezzel valódi innovatív többletteljesítményt nyújt különösen hosszú élettartam mellett. Körkörösen bevonatos, kiváló minőségű keményfém-szemcsés csúcs n A legelérhetetlenebb sarkokból is eltávolítja a fugaanyagot n Alkalmas szűk, köztes terekben történő csiszolásra és ráspolyozásra is 1 2 Csempék és padlólapok fugáinak kimarása. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása a sarkokban is.

9 3Max habarcseltávolító Bevezetés 9 Kiváló minőségű keményfém-szemcsés bevonatú vágóél n Csempék és padlólapok fugáinak kimarásához n Alkalmas hornyok vágására gázbetonban és különösen abrazív anyagok vágására is A 3Max habarcseltávolító a maga cseppalakjával egyesít egy szegmens és egy delta keményfémlapkás lapot. Ezáltal a 3Max habarcseltávolítóval tartozékcsere nélkül lehetséges úgy a sérült csempe fugázó habarcsa, mint a habarcs vagy a csemperagasztó eltávolítása. Ez lehetővé teszi egy csempe problémamentes utólagos kicserélését. A keményfémlapkás csúcs (csiszoló/ráspolyozó nyelv) lehetővé teszi ezenkívül a habarcs tiszta eltávolítását a sarkokban is. Ezenkívül a 3Max habarcseltávolító különösen hoszszú élettartamával is kitűnik. Kiváló minőségű keményfém-szemcsés bevonatú csiszolólap n Ideális habarcs és csemperagasztó eltávolításához n Alkalmas szőnyegmaradványok eltávolítására is ásványi felületről 3 Fugák kimarása a 90 fokos sarkokban is.

10 10 Bevezetés BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok A BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek abrazív anyagokban, színesfémekben, szegezett fában és lemezekben kb. 1 mm vastagságig. Bimetál kiegészítő titánbevonatos fogazással n Különösen kopásálló Hegyes szegmens fűrészlapok n A precíz munkavégzéshez egészen a sarkokig Bimetál körhegesztési technika n Az egyszerű vágás érdekében a szabadon álló fogak megakadályozzák a beszorulást

11 BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok Bevezetés 11 Szegezett fa vágása. Lemez vágása kb. 1 mm vastagságig, minimális szikraképződéssel. Régi ablakozó gitt eltávolítása még a sarkokból is üvegtörés nélkül. Több, mint 30%-kal hosszabb élettartam A Bosch által végzett tesztek. Fermacell H2O cementkötésű könnyű betonlap. BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlap Standard BIM vagy HSS fűrészlap Az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. A kiegészítő titán-nitrid bevonatú fogazás teszi a fűrészlapokat különösen kopásállóvá abrazív anyagokkal mint pl. epoxival, üvegszállal, cementlappal és szegezett fával szemben is. A BIM-TiN fűrészlapok megfelelők színesfémekhez és lemezhez is, kb. 1 mm vastagságig. A körhegesztéses technika a Bosch kulcsfontosságú megoldása segítségével hegesztik fel precízen a szélesebb HSS gyorsacél csíkot a keskenyebb HCS szénacél alaptestre. Ezáltal a fogak szabadon állnak. A minőségileg kimagasló vágásért.

12 12 Bevezetés Bimetál hullámos élezésű szegmens kés A bimetál hullámos élezésű szegmens kés (100 mm) kiválóan alkalmas szigetelő- és egyéb puha anyagok különösen gyors, tiszta és pontos méretre vágására. n A hajlított kivitel ezenkívül lehetővé teszi a síkba vágást

13 Bimetál hullámos élezésű szegmens kés Bevezetés 13 Több mint 40%-kal gyorsabb szigetelőanyagokban n A hullámos élezés lehetővé teszi szigetelő anyagok gyors, tiszta és pontos vágását n A vágandó anyag nem nyomódik össze és megtartja formáját A Bosch által hő- és lépésszigetelő lapokban végrehajtott tesztek. Bosch Szabványos BIM technológia a hosszú élettartamért n Ellenálló különösen abrazív szigetelő anyagokkal szemben is n Ezenkívül kevesebb a lapsérülés a közeli anyagokkal való ütközéskor Túlnyúló szigetelőanyag síkba vágása. Kiválóan alkalmas más puha anyagok, mint szőnyeg, gumi, bőr vagy karton vágására is.

14 14 Bevezetés Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap A gyémánt RIFF szegmens fűrészlap (85 mm) hosszú élettartamával és vágási sebességével kiválóan alkalmas kemény és abrazív anyagokhoz, mint a fugázó habarcs, üvegszál vagy epoxi. Csempék fugáinak kimarása. Kivágások marása epoxiba/ üvegszálerősítésű műanyagba, pl. hajótestbe. Ezen kívül puha falicsempéből kisebb kivágások kimarhatók. A Bosch gyémántlap a kiváló gyémánt-riff (gyémántszemcse) kötésnek köszönhetően a multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz való, a piacon megszokott gyémánt-riff fűrészlapokkal szemben megnövelt élettartamot biztosít. 40%-kal hosszabb élettartam A Boschnál végrehajtott tesztek fugázó habarcs kimarásánál. Bosch Ezen túlmenően a 85 mm-es átmérő (a piacon szokványos 65 mm) és az optimalizált gyémánt-riff kötés biztosítja a nagyobb vágási sebességet. Szabványos

15 Univerzális adapter Bevezetés 15 Az univerzális adapternek köszönhetően a Bosch rezgő tartozékok illeszkednek minden szokványos multifunkcionális elektromos kéziszerszámra. Egyszerűen felszerelhető bármely multifunkcionális elektromos kéziszerszám tokmányára. Helyezze fel a kívánt Bosch tartozékot és már kezdheti is a munkát. Az új univerzális adapterrel a tartozékok illeszkednek minden szokványos multifunkcionális elektromos kéziszerszámra. Ezáltal megszűnnek a rendszerkorlátok. Az alakzáró befogás garantálja az optimális erőátvitelt. A Bosch tartozékok kiváló ár-érték arányukkal tűnnek ki. FEIN Multimaster FMM Q, Craftsman Multi-tool gépekhez. Rockwell- és Worx Sonicrafter, Mastercraft Multi-Cutter, Dremel Multi-Max, Multi2Pro Multi-tool, Rigid Multi-tool gépekhez.

16 16 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz tökéletes beillesztés, méretre szabás és javítás A multifunkcionális elektromos kéziszerszám program tartozékai a vágóél-elv következtében sokoldalúan alkalmazhatók. Így minden alkalmazáshoz a megfelelő tartozék áll rendelkezésre mindegy, hogy fűrészeléshez, maráshoz, ráspolyozáshoz, vágáshoz, hántoláshoz, csiszoláshoz vagy polírozáshoz szükséges. Nehezen hozzáférhető helyeken is használható. Bármely márkájú multifunkcionális elektromos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához. Csempe- vagy fürdőszobafelújítás A Bosch tartozékoknak még a legkeményebb anyagokban is könnyű dolguk van. Alkalmazási területük a fugázó cement kimarásától, a habarcs vagy csemperagasztó eltávolításán át, egészen a pótlólagos kábelcsatorna falból való kivágásáig t e r j e d. Padlóburkolási munkák Mindegy, hogy ajtófélfa, parketta, laminált parketta, szőnyegmaradvány vagy profilléc a Bosch tartozékokkal mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet haladni. Így az ajtófélfa a padlónál a legrövidebb időn belül leszabható, a kivágások a parkettában vagy a laminált parkettában egy szempillantás alatt elkészíthetők, a lábazat lécei gyorsan rövidebbre vághatók.

17 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 17 Illesztési és beállítási munkák A Bosch tartozékokkal a legkisebb sarokban is precíz munka végezhető. A tartozékok ideálisak kivágásokhoz és mély merülővágásokhoz fában, abrazív fa alapú anyagokban vagy műanyagokban. Minden, ami a hő- és vízszigetelő anyagokkal kapcsolatos A BIM minőségű hullámos élezésű szegmens kés egyszerűen és pontosan vágja a szigetelő és egyéb puha anyagokat. Az Universal általános fugavágó kimondottan alkalmas a puha tágulási hézagok és ablakozó gitt eltávolítására. Autógyártás és hajóépítés A multifunkcionális gépekhez való Bosch rezgő tartozékok Önt sem a szárazföldön, sem vízen nem hagyják cserben. Az epoxi és üvegszálas részegységek fűrészelési munkafolyamataitól egészen a nehezen hozzáférhető helyeken végzett polírozó munkákig.

18 18 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Csempe- és fürdőszobafelújítás. A kemény alkalmazások specialistái. A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékaival a szaniter területen végzett munkák tisztán, precízen és nagy porképződés nélkül végezhetők. Bármely márkájú multifunkcionális elektro- mos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához. n Csempék és padlólapok 1/8", valamint 1/16" széles fugáinak könnyedén végzett kimarása. Típus 1/8" fugákhoz Cikksz. AVZ 70 RT ACZ 85 RT ACZ 85 RD Típus 1/16" fugákhoz Cikksz. ACZ 65 RT Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, pl. sérült csempék kicserélésénél. Puha csempék kisebb kivágásainak pontos vágása. Túlnyúló rézcső levágása síkban. Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. AVZ 78 RT ACZ 85 RD AIZ 28 EB ACZ 85 RT AVZ 70 RT AIZ 32 AB AIZ 20 AB

19 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 19 Padlóburkolási munkák. A szélek közelében, vagy sarkokban végzendő munkák problémamegoldói. Laminált anyag/parketta kivágása, pl. egy közfal beépítéséhez. Kisebb profillécek problémamentes leszabása, pl. alumínium padlótakaróléc. Lépésszigetelő lapok tiszta és hatékony méretre vágása. Makacs padlószőnyegragasztó maradványok eltávolítása. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 100 BB ACZ 100 BB ACZ 100 SWB ATZ 52 SFC ACZ 85 EB ACZ 85 EB rugalmas AOI 85 EB ATZ 52 SC merev A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékai optimálisak padlóburkolási munkákhoz. Felhasználási lehetőségeik sokoldalúak; mindegy, hogy középen lévő, vagy a szélekhez rendkívül közeli, rövid vagy hosszú vágásokról van szó. Ajtófélfák pontos síkba vágása magasabb padlóburkolatok beillesztéséhez (puhafa, keményfa, furnérozott lapok, műanyag bevonatos lapok). Típus Cikksz. ACZ 100 BB ACZ 85 EB AIZ 65 BB

20 20 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Illesztési és beállítási munkák. A profik, ha szűk a hely. Bemerítő vágás fában vagy fémben, pl. ablakkeret vagy ajtótok kibontásához. Kivágások bútorelemekben pl. csatlakozóaljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez. Problémamentes merülővágás gipszkartonlapban. Laminált lapok pontos bemerítő vágása, pl. kivágás egy polctartó számára. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. AIZ 28 EB AIZ 32 BB AIZ 32 AB AIZ 65 BB AIZ 32 EC AIZ 20 AB AIZ 20 EC AIZ 10 AB AIZ 10 EC A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékai precizitást visznek a legkisebb sarokba is, mivel ezek a tartozékok a legkisebb helyen is padlóhoz és falhoz közeli területeken is lehetővé teszik a meg felelő vágás elvégzését. A bimetál fűrészlapokat a fém sem képes megállítani. Ablakpárkány bemerítő vágása könnyedén elvégezhető, pl. egy szellőzőrács beépítéséhez (puha-/keményfa). Típus Cikksz. AIZ 32 EC AIZ 20 EC AIZ 10 EC

21 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 21 Minden, ami a hő- és vízszigetelő anyagokkal kapcsolatos. A rendkívül puha anyagok tiszta és gyors vágásának szakértői. A hő- és vízszigetelő anyagok körében a Bosch tartozékok sokoldalúan alkalmazhatók. A hullámos élezésű szegmens késsel és az Universal általános fugavágóval a szigetelő anyagok tisztán és hatékonyan vághatók méretre. Típus Cikksz. ACZ 100 SWB AIZ 28 SC Túlnyúló szigetelő anyag pl. sztiropor síkba vágása. Lágy tágulási hézagok vágása. Ablakozó gitt (tömítőmassza) vágása. Régi szilikonfugák eltávolítása. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 100 SWB AIZ 28 SC AIZ 28 SC ATZ 52 SFC AOI 65 AB rugalmas ACI 65 AB

22 22 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Autógyártás és hajóépítés. A szárazföldön és vízen is végzett fűrészelési, csiszolási és polírozási munkák specialistái. A multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz való Bosch tartozékok Önt sem a szárazföldön, sem vízen nem hagyják cserben. A Bosch minden alkalmazási területhez a megfelelő tartozékot biztosítja. Tökéletesen tiszta marások vágása könnyedén, epoxiban és üvegszálas anyagban (pl. burkolatokban) az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapokkal. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACI 85 EB AOI 85 EB ACI 65 AB AOI 65 AB Az epoxi és az üvegszálas anyag vágása lehetséges az új gyémántlappal is; a leghosszabb élettartammal, pl. szellőzőrács beépítése hajótestbe. Az új, vékony vágási szélességű HM-RIFF lap (extra vékony vágásszélesség) kiválóan alkalmas abrazív autó- vagy hajóalkatrészek vágásához/ marásához, pl. műszerfal kivágása. Az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapokkal (65 mm) lemezek vághatók nagymértékű szikraképződés nélkül. Lakk lecsiszolása, előkészítése és polírozása a csiszolólap-készletekkel és polírozó párnákkal. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 85 RD ACZ 65 RT ACI 65 AB White Paint AOI 65 AB Polírozófilc

23 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 23 BIM-TiN szegmens fűrészlap Rendkívül kopásálló és hosszú élettartamú 30%-kal hosszabb élettartam Különösen kopásálló abrazív anyagokkal szemben Kiegészítő titánbevonatos f o g a z á s a 30%-kal hosszabb élettartamért Csúcsos szegmens fűrészlapok a precíz munkavégzéshez a sarkokban is Bimetál körhegesztéses technika (BIM = hosszú élettartam) a szabadon álló fogak megakadályozzák a beszorulást, kevesebb beégési nyom OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitelhez Ideális síkban végzett munkákhoz - szegmens fűrészlapok, hajlított kivitelben, BIM minőségben Szegmens és kerek fűrészlapok, egyenes kivitel Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel használható a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACI 85 EB BIM-TiN szegmens fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Alkalmas sarokban végzett munkákhoz Bemerítő vágás gipszkarton lapokban vagy cementkötésű forgácslapokban (pl. ventilátor beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajóműszerfal) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

24 24 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Fűrészelés Szegmens és kerek fűrészlapok, egyenes kivitel Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACI 65 AB BIM-TiN szegmens fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Alkalmas sarokban végzett munkákhoz Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajóműszerfal) Lemez vágása kb. 1 mm-ig (pl. karosszérialemez kivágása) Régi ablakozó gitt eltávolítása PC1b AOI 85 EB BIM-TiN kerek fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Szegezett fa vágása Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. burkolatok a hajóépítésben) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b AOI 65 AB BIM-TiN kerek fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. burkolatok a hajóépítésben) Lemez vágása kb. 1 mm-ig (pl. karosszérialemez kivágása) Régi ablakozó gitt eltávolítása PC1b Szegmens fűrészlapok, hajlított Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap, Wood and Metal, hajlított Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált anyag/parketta kivágása (pl. közfal beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

25 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 25 Szegmens fűrészlapok, hajlított Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACZ 85 EB BIM szegmens fűrészlap, Wood and Metal, hajlított Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált anyag/parketta kivágása (pl. közfal beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b ACZ 85 EC Szénacél szegmens fűrészlap, Wood, hajlított Bemerítő vágás tömör fában (pl. szellőzőrács beépítéséhez) Fa szintbe vágása (pl. egy faillesztés kiálló csapja) Műanyag cső (PVC) leszabása PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

26 26 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Fűrészelés Merülő fűrészlapok Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 65 BB BIM merülő fűrészlap, Wood and Nails kivitel Szegezett fa vágása Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált lapok bemerítő vágása (pl. egy polctartó kivágásai) PC1b AIZ 28 EB BIM merülő fűrészlap, Wood and Metal kivitel Mély bemerítő vágások fában, abrazív faalapú anyagokban, műanyagokban Kisebb méretű nemvascsövek és profilok vágása Edzetlen szegek, csavarok és kisebb méretű acélprofilok vágása PC1b PC1b AIZ 32 BB BIM merülő fűrészlap, Hard Wood kivitel Bemerítő vágás laminált lemezben vagy keményfában (pl. szellőzőrács beépítéséhez) Kivágás vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, keményfa csapok) síkba vágása PC1b PC1b AIZ 32 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában (pl. szellőzőrács beépítésénél) Bemetszés vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, csapok) síkba vágása PC1b PC1b AIZ 20 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában, (pl. szellőzőrács beépítésénél) Bemetszés vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, csapok) síkba vágása PC1b PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

27 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 27 Merülő fűrészlapok Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 10 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában, (pl. szellőzőrács beépítésénél) Kivágás vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Aprólékos illesztési munkák fában (pl. zárak és vasalatok kivágásainak utánvágása) PC1b AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Rézcső síkba vágása Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Rézcső síkba vágása Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b PC1b AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Apró illesztési munkák nemvas profilokon Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

28 28 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Marás és ráspolyozás 3Max habarcseltávolító Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal Fugázó habarcs kimarása, habarcs vagy csemperagasztó leráspolyozása Kiváló minőségű keményfém szemcsés bevonatú csiszolólap habarcs és csemperagasztó eltávolításához OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitel érdekében Minden oldalon bevonatolt, kiváló minőségű keményfém szemcsés csúcs (csiszoló/ráspolyozó nyelv) habarcseltávolításhoz még a sarkokban is Kiváló minőségű keményfém szemcsés bevonatos vágóél csempék és padlólapok fugáinak kimarásához RIFF szegmens fűrészlapok és csiszolólemez Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AVZ 70 RT HM-RIFF habarcs eltávolító, 3Max Csempék és padlólapok fugáinak kimarása Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Fugák eltávolítása keményfém csúccsal a legkisebb sarkokból (csiszoló- és ráspoly-nyelv) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

29 Marás és ráspolyozás Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 29 RIFF szegmens fűrészlapok és csiszolólemez Terméktulajdonságok.. EA N 3 1 -kó 65 d ód Kis z. eg ys. Cs om.e gy s.¹.m Cs om sz ám kk Ci Át m ér ő,m m Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Megrendelési információk ACZ 85 RD Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap Kisebb kivágások puha falicsempébe marásához Kivágások marásához epoxiba/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajótestbe) Csempék fugáinak kimarása PC1b ACZ 85 RT HM-RIFF szegmens fűrészlap Csempék és padlólapok fugáinak kimarása Kisebb kivágások puha csempében Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez PC1b ACZ 65 RT HM-RIFF keskeny szegmens fűrészlap Falicsempék különösen vékony, 1/16"-os fugáinak kimarásához Kivágások marása epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. műszerfal) Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez PC1b AVZ 78 RT HM-RIFF csiszolólap Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Szőnyegragasztó-maradványok eltávolítása ásványi felületről Fa ráspolyozása, durva illesztési munkákhoz 78 (darab csomagonként) PC1b 1 1 ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük

30 30 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Spatulyázás Hántoló Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Vágásszélesség, mm Vágási hossz, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ATZ 52 SC, merev Szénacél kaparóvas Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Habarcs- és betonmaradványok eltávolítása Kemény, rideg padlószőnyeg-ragasztó maradványok eltávolítása PC1b ATZ 52 SFC, rugalmas Szénacél kaparóvas Lágy szőnyegragasztó-maradványok eltávolítása Festékmaradékok eltávolítása Szilikonfugák eltávolítása PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

31 Vágás Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 31 BIM hullámos élezésű szegmens kés A szigetelő anyagok szakértője Gyors, tiszta és precíz vágás, az anyag nem nyomódik össze Hullámos élezés a szigetelő- és egyéb puha anyagok gyors, tiszta és precíz vágásához BIM technológia a hosszabb élettartamért Hajlítás a síkban végzett munkákhoz OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitelhez Vágókések Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Átmérő, mm Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACZ 100 SWB BIM hullámos élezésű szegmens kés Túlnyúló szigetelőanyag, különösképpen sztiropor síkba vágása Szigetelőlapok méretre vágása (pl. Flumroc padlólemez/lépésszigetelő lemez) Puha anyagok vágása (pl.: karton, szőnyeg, gumi, bőr ) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

32 32 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Vágás Vágókések Átmérő, mm Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 28 SC Szénacél univerzális fugavágó Lágy tágulási hézagok vágása Ablakozó gitt (tömítőmassza) vágása Szigetelőanyagok vágása PC1b Csiszolótartozékok Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Terméktulajdonságok Külső átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód DIRECT FORCE AVI 93 G Csiszolólap Csiszolólap mikrotépőzárral A csiszolólapok gyors, egyszerű cseréje PC1b Elszívás Csiszolási por elszívásához, kombinálva az AVI 93 G csiszolótalppal PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back

Tartozékok multifunkcionális gépekhez. Back Tartozékok multifunkcionális gépekhez Back 650 Tartozékok multifunkcionális gépekhez Bevezetés Bosch tartozékok 11/12 Csak a 3Ma habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci

Részletesebben

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz.

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz. Tisztán és gyorsan: csempék száraz fúráshoz ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény csempék száraz fúráshoz. 2 Fúrás Száraz gyémántfúrók Szárazfúrás a legkeményebb csempékben is Az innovatív önhűtő és nagy teljesítményű

Részletesebben

sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ!

sokoldalú! Hihetetlenül ÚJ! Hihetetlenül sokoldalú! ÚJ! Új! Bosch PMF 10,8 LI típusú kábel nélküli multifunkcionális gép. Hihetetlenül sokoldalú: fűrészelés, vágás, marás, csiszolás, hántolás... A PMF 180 E készülékkel és az új PMF

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

Hihetetlenül sokoldalú!

Hihetetlenül sokoldalú! Hihetetlenül sokoldalú! Egy szerszám és számtalan alkalmazási lehetőség: Az új PMF 180 E a Boschtól - fűrészeléshez, vágáshoz, maráshoz, csiszoláshoz és hántoláshoz. Mindig talál majd új feladatokat a

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Szúró- és szablyafűrészek

Szúró- és szablyafűrészek Szúró- és szablyafűrészek Back 562 Szúró- és szablyafűrészek Áttekintés Bosch tartozékok /2 Szürke fához A terméknév jelzi a karaktert Speciális tulajdonságok A lapminőség különlegessége Jó és kedvező

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Körkivágók: mindig a megfelelő specialista

Körkivágók: mindig a megfelelő specialista Körkivágók Back 208 Körkivágók Áttekintés Bosch tartozékok 11/12 Körkivágók: mindig a megfelelő specialista Progressor rel 212. oldal Sheet Metal rel 217. oldal Multi Construction rel 221. oldal Gyémánt

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Reszelők, ráspolyok. edzése biztosítja a magas keménységet és forgács-teljesítményt. - simító vágás... 3 - kettős simító vágás...

Reszelők, ráspolyok. edzése biztosítja a magas keménységet és forgács-teljesítményt. - simító vágás... 3 - kettős simító vágás... Reszelők, ráspolyok Reszelők, ráspolyok vágási finomsága és jele: durvavágás... elővágás... A reszelők alapanyaga speciális, jó minőségű szerszámacél, melynek sófürdőben való félsimító vágás... edzése

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Fafúrók 3.0. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási területek: puha-, kemény, enyvezett, masszív, homlokfákhoz és gerendákhoz.

Fafúrók 3.0. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási területek: puha-, kemény, enyvezett, masszív, homlokfákhoz és gerendákhoz. » FAFÚRÓK Fafúrók Gépi fa csigafúró CV acél Alkalmazási területek: puha- és kemény fához, rétegelt lemezhez, farostlemezhez, bútorlaphoz, kemény farostlemezhez, furnérhoz. Gerendafúró, CV acél Alkalmazási

Részletesebben

2.1 Multi-Air vágott lapok

2.1 Multi-Air vágott lapok 2.1 Multi-Air vágott lapok Multi-Air technológia már sokszorosan bebizonyította hatékonyságát és gazdaságosságát a felhasználók számára a világon. A Norton Multi Air tárcsák bemutatták a felhasználók számára

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

Bosch: fókuszban a tökéletes vágás.

Bosch: fókuszban a tökéletes vágás. Bosch: fókuszban a tökéletes vágás. A körfűrészlap program. Körfűrészek, marás 2 Áttekintés Bosch tartozékok Tartozékprogram Áttekintés Az innovatív és hatékony termékek biztosítják az értékesítési sikereket.

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben

Felhasználóbarát információrendszer

Felhasználóbarát információrendszer 700 Piktogramok Áttekintés Bosch tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz 09/0 Felhasználóbarát információrendszer Műszaki információk/alkalmazások Fúrás/vésés Keményfémlapkás SDS-plus szimbólum 28 mm-es

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. Első a minőségben és első a sokrétűségben! Több mint 40 éve. FEIN MULTIMASTER. Az építkezés és felújítás univerzális rendszere.

ÉPÍTKEZÉS. Első a minőségben és első a sokrétűségben! Több mint 40 éve. FEIN MULTIMASTER. Az építkezés és felújítás univerzális rendszere. ÉPÍTKEZÉS Első a minőségben és első a sokrétűségben! Több mint 40 éve. FEIN MULTIMASTER. Az építkezés és felújítás univerzális rendszere. FEIN MULTIMASTER a legmagasabb szintű, professzionális munkavégzés.

Részletesebben

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz.

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz. Tisztán és gyorsan: csempék száraz fúráshoz ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény csempék száraz fúráshoz. 4 Fúrás Száraz gyémántfúrók easy Dry száraz gyémántfúrók: hosszú élettartam, egyszerű kezelhetőség Az

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok A lamellás csiszolótányér szakértőjétől Átdolgoztuk termékválasztékunkat, és ezzel a Klingspor történetének legátfogóbb és legátláthatóbb SMT-programját

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

Bosch tartozékok 11/12 Munkabiztonság Áttekintés 789. Munkabiztonság. Ne felejtse el a profik gondoskodnak saját biztonságukról is!

Bosch tartozékok 11/12 Munkabiztonság Áttekintés 789. Munkabiztonság. Ne felejtse el a profik gondoskodnak saját biztonságukról is! Bosch tartozékok 11/12 Munkabiztonság Áttekintés 789 Munkabiztonság Ne felejtse el a profik gondoskodnak saját biztonságukról is! A Bosch minőség megjelenik a biztonságos munkavégzésre vonatkozó teljes

Részletesebben

KERESKEDŐI ÁRLISTA 2014.08.25-től

KERESKEDŐI ÁRLISTA 2014.08.25-től Érv.:214.8.25-től Készült: 214.9.9 KERESKEDŐI ÁRLISTA 214.8.25-től F132JC 2 Dremel 2-as sorozat 5 tartozékkal (2-5) Névleges terhelhetőség 125W, Feszültség 23-24V, Tömeg,55 kg, Változtatható fordulat 15.

Részletesebben

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline KÚPOS LEMEZFÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű kúpos lemezfúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól.

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól. Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Megbízatása a pontosság. Új szúrófűrészek a Boschtól. Easy Expert Universal Új Compact generáció Easy Universal Expert ÚJ! A Bosch Compact generáció

Részletesebben

Árlista 2014.09.01-től tartozékok

Árlista 2014.09.01-től tartozékok HSS-R fémfúrók Alkalmas ötvözött és ötvözetlen acélhoz 900 N/mm² szakítószilárdságig Nagyfokú rugalmasság a melegen történő alakításnak köszönhetően Csekély törésveszély különösen 6 mm-es átmérőnél kisebb

Részletesebben

Faipari marószerszámok

Faipari marószerszámok Faipari horonymaró D705 005 D705 005 Rendkívül széles méret, alapanyag, választék, a legkülönfélébb horonymarási feladatokhoz. SP-1 - Kerületén és mindkét oldalán vágóél van kialakítva. - Több szerszám

Részletesebben

Fein MultiMaster árlista Megnevezés Nettó listaár Bruttó listaár

Fein MultiMaster árlista Megnevezés Nettó listaár Bruttó listaár Fein MultiMaster árlista Megnevezés Nettó listaár Bruttó listaár Cikkszám Fein MultiMaster gép típusok 2012 7 229 36 61 000 FMM MultiMaster Start Plusz FMM 250 47.165 Ft 59.900 Ft 7 229 37 50 100 FMM MultiMaster

Részletesebben

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline KÚPOS LEMEZFÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű kúpos lemezfúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen

Részletesebben

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához.

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához. A B 90 R Adv DOSE Bp akkumulátoros felülős súroló-szívógép DOSE tisztítószeradagolással, FACT hengersebesség-szabályozással rendelkezik, kompakt felépítésű, és rugalmasan alkalmazható a nagy tartálytérfogatnak

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók 16 Kõmegmunkálás 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók Gránitfúró hengeres befogás színkód: zöld /mm l/mm L/mm c/befogás/mm 3 11 0637 901 3 3,5 12 60 5,0 0637 901

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Bosch: fókuszban a gyorsaság.

Bosch: fókuszban a gyorsaság. Bosch: fókuszban a gyorsaság. A teljes gyémánt program. ÚJ! 2014-es aktualizált verzió Vágás, csiszolás és fúrás gyémánttal 2 Áttekintés Tartozékprogram Áttekintés Az innovatív és hatékony termékek biztosítják

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

MICHAEL KFT Gyömrői út 150. 1103 Budapest Fax:06/1/260-36-46 CSISZOLÓSZERSZÁMOK

MICHAEL KFT Gyömrői út 150. 1103 Budapest Fax:06/1/260-36-46 CSISZOLÓSZERSZÁMOK MICHAEL KFT Gyömrői út 150 Csavar és kötőelem szaküzlet Telfon:06/1/4310170 1103 Budapest Fax:06/1/260-36-46 CSISZOLÓSZERSZÁMOK 1. NYELES,FONATLAN KEREK KEFÉK Drótszál Kefe Szersz. Szabad Teljes Csap vast.

Részletesebben

Lyukfűrészek. 1.11 Keményfém lyukfűrészek, alacsony vágórésszel A RUKO keményfém lyukfűrészek kézi és oszlopos

Lyukfűrészek. 1.11 Keményfém lyukfűrészek, alacsony vágórésszel A RUKO keményfém lyukfűrészek kézi és oszlopos » LYUKFŰRÉSZEK Lyukfűrészek -G lyukfűrészek A RUKO új -G lyukfűrészek kézi és oszlopos fúrógépekben alkalmazhatóak. Oszlopos fúrógépek esetén csak kézi előtolást alkalmazzon. Alkalmas acélokhoz (800 N/²

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

Dremel G-T árlista Érv.:2015.01.29-től Készült: 2015.03.12. A részletek mestere. Típus Megnevezés Kép Tulajdonságok

Dremel G-T árlista Érv.:2015.01.29-től Készült: 2015.03.12. A részletek mestere. Típus Megnevezés Kép Tulajdonságok Érv.:215.1.29-től Készült: 215.3.12 KERESKEDŐI ÁRLISTA 215.1.3-tól F132JC 2 Dremel 2-as sorozat 5 tartozékkal (2-5) Névleges terhelhetőség 125W, Feszültség 23-24V, Tömeg,55 kg, Változtatható fordulat 15.

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Mehrachsenlaser Gyémánttechnika AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Kiemelkedô tulajdonságai optimális súly/teljesítmény arány SE: szabályozható fordulatszám AG 125-S sarokcsiszoló, bázis 3761079 4 m csatlakozókábellel,

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 0603944691 Promo basket modellek 060395550P 060395550U 060395550W 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 12 (2 batt) + 39 pcs set 12 (2 batt) + 51 pcs Accessory Set Csavar-ø 6 mm Furat-ø acélban 8

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég Termékújdonságok Szerszámkészítés IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus Ebben az évben is újabb termékbővítéssel reagálunk az Önök kívánságaira, észrevételeire. Mint teljeskörű beszállítók így

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett A régiből új lesz Egy lendülettel Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét egy világújdonsággal: a Bosch PRR 250 ES csiszolóhengerével. Különböző anyagokhoz

Részletesebben

FŰRÉSZ KÍNÁLAT. profiline

FŰRÉSZ KÍNÁLAT. profiline FŰRÉSZ KÍNÁLAT profiline Dekopír- és kardfűrészlapok műszaki adatai A fogak kitörésének, vagy a fűrészlap törésének elkerülése érdekében egyidejűleg mindig legalább három fognak kell dolgoznia. A fűrészelendő

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack A B 90 R Classic Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép kompakt felépítéssel, rugalmas, nagy tartálytérfogattal és változtatható munkaszélességgel rendelkezik (55-75 cm). 1 Rendkívül fordulékony

Részletesebben

FÉLKÉSZ TERMÉK KATALÓGUS - ÚTMUTATÓ CT_TECH_exterior_notxt.indd 1 1-10-2007 11:50:51 Kültéri időtálló, többfunkciós táblák. Az Exterior termékcsoport a kültéri használat követelményeknek megfelelően lett

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

A WIHA slágertermékei

A WIHA slágertermékei Jelen ajánlat 2015.03.01-2016.02.29.-ig érvényes. Jelen ajánlat 2015.07.22-töl 2016.02.29-ig érvényes A WIHA slágertermékei Ismerje meg a Wiha új termékeit! Találja meg kedvenc termékét nagyon jó áron!

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

gyártás és kereskedelem

gyártás és kereskedelem CSEMPE ÉS JÁRÓLAP MEGMUNKÁLÓ SZERSZÁMOK gyártás és kereskedelem www.bohemiatrade.cz MASTERCUT SZUPER PROFI CSEMPEVÁGÓ kitűnő, profi csempevágó szuper erős csempevágó hosszú élettartam új funkciók 118/3

Részletesebben

Kéziszerszám Katalógus

Kéziszerszám Katalógus 1 elektromos gépek 8893101C a 8893101-hez 1270 8801401 4x110mm 339 8893302C a 8893302-höz 442 8801403 5x110mm 346 8890501-38 a 8890501-hez 926 8801405 6x110mm 348 8892020-48 a 8892020-hoz 1410 8801406

Részletesebben

ÚJ! COMBICLICK fibertárcsa szabadalmaztatott hűtő és felfogató rendszerrel GERMAN FEDERAL AWARD 2008 FOR OUTSTANDING INNOVATION

ÚJ! COMBICLICK fibertárcsa szabadalmaztatott hűtő és felfogató rendszerrel GERMAN FEDERAL AWARD 2008 FOR OUTSTANDING INNOVATION ÚJ! 25%-kal magasabb csiszolási teljesítmény. 30%-kal alacsonyabb munkadarab hőmérséklet. 30%-kal alacsonyabb szerszámkopás. 75% időmegtakarítás a gyorsabb szerszámcsere következtében. GERMAN FEDERAL AWARD

Részletesebben

Az építkezés és felújítás univerzális rendszere

Az építkezés és felújítás univerzális rendszere ÉPÍTKEZÉS FEIN MULTIMASTER FMM 250 FMM 250 Q FEIN MULTIMASTER Az építkezés és felújítás univerzális rendszere TARTALOM Összes tapasztalatunk 40 év rezgéstechnológiájából: az új FEIN MULTIMASTER generáció.

Részletesebben

Elektromos kéziszerszám tartozékok minden célra. www.kiralyszerszam.hu www.szerszamkereskedes.com

Elektromos kéziszerszám tartozékok minden célra. www.kiralyszerszam.hu www.szerszamkereskedes.com Érvényes: 2012. Január 30-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig! Elektromos kéziszerszám tartozékok minden célra www.kiralyszerszam.hu www.szerszamkereskedes.com Az árak nettó viszonteladói árak,

Részletesebben

építési munkák Tető- és faszerkezet

építési munkák Tető- és faszerkezet Akku LEBONTÁS ELŐKÉSZÍTÉS KIÉPÍTÉS KOMPETENCIA A TETŐN ÉS A FAÉPÍTÉSI MUNKÁK TERÜLETÉN: KOMPLETT MEGOLDÁSOK PROFIKNAK. A gerendák és fa szerkezeti elemek előkészítése és gyártása egyre inkább helyhez kötött

Részletesebben

MINDEN EGY HELYEN! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

MINDEN EGY HELYEN! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. december 11-27. MINDEN EGY HELYEN! 12.900 Ft Szerszámosláda 56-részes króm-vanádium szerszámokkal ideális a házban és a kertben

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

Téglavágó, kőzetvágó gépek

Téglavágó, kőzetvágó gépek 200 Téglavágó, kőzetvágó gépek Blokktégla vágására fordítással alkalmas! FTG 400 téglavágógép 350/400 mm A feltüntetett ár tartalmazza a gyémánttárcsát. Vágási mélység (fordítással): Fogadóasztal méretei

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

fischer kalapácsfúrók Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény a tökéletes fúrási eredmény érdekében A precízió hősei

fischer kalapácsfúrók Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény a tökéletes fúrási eredmény érdekében A precízió hősei fischer kalapácsfúrók Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény a tökéletes fúrási eredmény érdekében A precízió hősei Az új fischer kalapácsfúró-választék A fúróinnováció SDS Max Négy keményfém vágóéllel

Részletesebben

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31.

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Járműipar Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Cubitron II Fíbertárcsa Alkalmazások: Bevonat eltávolítás Hegesztési varrat eltávolítás Előnyök: Hosszú élettartammal rendelkezik Alkalmazásával kevesebb

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

3M Járműipar. Promóciók 2015. 06. 01. 08. 30.

3M Járműipar. Promóciók 2015. 06. 01. 08. 30. 3M Járműipar Promóciók 2015. 06. 01. 08. 30. Gyorsabban vág. Tovább tart. A 3M Cubitron II csiszolókorongok, vágókorongok és szalagok a háromszög alakú precíziósan megmunkált kerámia szemcséknek köszönhetően

Részletesebben

Q1 TARTOZÉK AJÁNLATAINK 2016. JANUÁR MÁRCIUS GARANTÁLTAN MEGBÍZHATÓ.

Q1 TARTOZÉK AJÁNLATAINK 2016. JANUÁR MÁRCIUS GARANTÁLTAN MEGBÍZHATÓ. Q1 TARTOZÉK AJÁNLATAINK 2016. JANUÁR MÁRCIUS www com GARANTÁLTAN MEGBÍZHATÓ. SDS-PLUS EXTREME DEWALT 2 FÚRÓSZÁRAK EGYEDI CSOMAGOLÁSBAN AZ SDS-PLUS EXTREME 2 FÚRÓSZÁRAK A LEGJOBB TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÁK FÚRÁSI

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

LÉPCSŐS FÚRÓ. profiline

LÉPCSŐS FÚRÓ. profiline LÉPCSŐS FÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű lépcsős fúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen keményebb

Részletesebben