Új! Világszerte egyedülálló:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új! Világszerte egyedülálló:"

Átírás

1 Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt. Illeszkedik minden szokványos géphez.

2 2 Bevezetés Erős teljesítmény Hatékony munkavégzés A különösen idő- és költségtakarékos munkavégzéshez: A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok széleskörű tartozékprogramja egy a világon egyedülálló innovációval, valamint kiegészítő újdonságokkal bővült. Ezek a Bosch tartozékok garantálják a nagyon gyors vágási sebességet és a különösen hosszú élettartamot. Az új univerzális adapternek köszönhetően a Bosch tartozékok alkalmasak minden ismert gyártómárka multifunkcionális elektromos kéziszerszámaihoz. Precíz munkavégzés és nagyfokú erőátvitel a Bosch OIS 12 pontos alakzáró befogórendszerének köszönhetően. Ezen felül ez a befogórendszer lehetővé teszi a tartozékok 30 fokonkénti pozícionálását a különösen nagyfokú rugalmasság érdekében. Ezzel a Bosch a szakkereskedőknek és a szakiparosoknak egy meggyőző rendszert, valamint optimális tartozékokat biztosít.

3 Bevezetés 3 Bevezetés 4 nn3max habarcseltávolító 8 nnbim-tin szegmens- és kerek fűrészlapok 10 nnbimetál hullámos élezésű szegmens kés 12 nngyémánt RIFF szegmens fűrészlap 14 nnuniverzális adapter 15 nnmultifunkcionális elektromos kéziszerszám tartozékok áttekintése 16 Tartozékok a multifunkcionális elektromos kéziszerszám programhoz 23 nnfűrészelés 23 nnmarás és ráspolyozás 28 nnspatulyázás 30 nnvágás 31 nncsiszolás és polírozás 33 nnkészletek 37 nnuniverzális adapter 38 Multifunkcionális elektromos kéziszerszámok 39 Munkabiztonság 40 Felhasználási mátrix 42

4 4 Bevezetés A vezető gyártó minőség és innováció terén Svájci gyártmány

5 Bevezetés 5 A Bosch az elektromos kéziszerszám tartozékok vezető gyártója. Nagy hangsúlyt helyez a kiváló minőségre és a vevői elégedettségre, ezért fejleszti és gyártja a tartozékokat saját maga. A Bosch fejlett technológiájú gyára a svájci Zermatt melletti St. Niklausban már több, mint 60 éve vezető szereppel bír a szablya- és szúrófűrészlapok fejlesztésében és gyártásában. Ennek a rendkívüli vágástechnológiai kompetenciának köszönhetően a Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszám tartozékai a következőkkel tűnnek ki: n Különösen kiváló minőség n Innovatív funkciók n Egyedülálló többletteljesítmény Kiemelendő a Bosch technológiai vezető szerepe a bimetál körhegesztési technikában. Ennek a kulcsfontosságú technikai hozzáértésnek köszönhetően a szélesebb HSS gyorsacél csíkot precízen hegesztik rá a vékonyabb HCS szénacél alaptestre. Ezáltal a fogak szabadon állnak. Ez különösen a multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékainál hasznos: A legjobb ár-érték arányú, minőségileg kimagasló vágásért.

6 6 Bevezetés A Bosch innovációi Nagyszerű megoldások bármely alkalmazáshoz

7 Bevezetés 7 A Bosch a multifunkcionális elektromos kéziszerszámok minden szokásos alkalmazási területére innovatív megoldásokat és egy sokrétű tartozékprogramot biztosít. Minden ismert márkájú multifunkcionális elektromos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához.

8 8 Bevezetés 3Max habarcseltávolító Csak a 3Max habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci alkalmazását egyetlen tartozékban és ezzel valódi innovatív többletteljesítményt nyújt különösen hosszú élettartam mellett. Körkörösen bevonatos, kiváló minőségű keményfém-szemcsés csúcs n A legelérhetetlenebb sarkokból is eltávolítja a fugaanyagot n Alkalmas szűk, köztes terekben történő csiszolásra és ráspolyozásra is 1 2 Csempék és padlólapok fugáinak kimarása. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása a sarkokban is.

9 3Max habarcseltávolító Bevezetés 9 Kiváló minőségű keményfém-szemcsés bevonatú vágóél n Csempék és padlólapok fugáinak kimarásához n Alkalmas hornyok vágására gázbetonban és különösen abrazív anyagok vágására is A 3Max habarcseltávolító a maga cseppalakjával egyesít egy szegmens és egy delta keményfémlapkás lapot. Ezáltal a 3Max habarcseltávolítóval tartozékcsere nélkül lehetséges úgy a sérült csempe fugázó habarcsa, mint a habarcs vagy a csemperagasztó eltávolítása. Ez lehetővé teszi egy csempe problémamentes utólagos kicserélését. A keményfémlapkás csúcs (csiszoló/ráspolyozó nyelv) lehetővé teszi ezenkívül a habarcs tiszta eltávolítását a sarkokban is. Ezenkívül a 3Max habarcseltávolító különösen hoszszú élettartamával is kitűnik. Kiváló minőségű keményfém-szemcsés bevonatú csiszolólap n Ideális habarcs és csemperagasztó eltávolításához n Alkalmas szőnyegmaradványok eltávolítására is ásványi felületről 3 Fugák kimarása a 90 fokos sarkokban is.

10 10 Bevezetés BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok A BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek abrazív anyagokban, színesfémekben, szegezett fában és lemezekben kb. 1 mm vastagságig. Bimetál kiegészítő titánbevonatos fogazással n Különösen kopásálló Hegyes szegmens fűrészlapok n A precíz munkavégzéshez egészen a sarkokig Bimetál körhegesztési technika n Az egyszerű vágás érdekében a szabadon álló fogak megakadályozzák a beszorulást

11 BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok Bevezetés 11 Szegezett fa vágása. Lemez vágása kb. 1 mm vastagságig, minimális szikraképződéssel. Régi ablakozó gitt eltávolítása még a sarkokból is üvegtörés nélkül. Több, mint 30%-kal hosszabb élettartam A Bosch által végzett tesztek. Fermacell H2O cementkötésű könnyű betonlap. BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlap Standard BIM vagy HSS fűrészlap Az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. A kiegészítő titán-nitrid bevonatú fogazás teszi a fűrészlapokat különösen kopásállóvá abrazív anyagokkal mint pl. epoxival, üvegszállal, cementlappal és szegezett fával szemben is. A BIM-TiN fűrészlapok megfelelők színesfémekhez és lemezhez is, kb. 1 mm vastagságig. A körhegesztéses technika a Bosch kulcsfontosságú megoldása segítségével hegesztik fel precízen a szélesebb HSS gyorsacél csíkot a keskenyebb HCS szénacél alaptestre. Ezáltal a fogak szabadon állnak. A minőségileg kimagasló vágásért.

12 12 Bevezetés Bimetál hullámos élezésű szegmens kés A bimetál hullámos élezésű szegmens kés (100 mm) kiválóan alkalmas szigetelő- és egyéb puha anyagok különösen gyors, tiszta és pontos méretre vágására. n A hajlított kivitel ezenkívül lehetővé teszi a síkba vágást

13 Bimetál hullámos élezésű szegmens kés Bevezetés 13 Több mint 40%-kal gyorsabb szigetelőanyagokban n A hullámos élezés lehetővé teszi szigetelő anyagok gyors, tiszta és pontos vágását n A vágandó anyag nem nyomódik össze és megtartja formáját A Bosch által hő- és lépésszigetelő lapokban végrehajtott tesztek. Bosch Szabványos BIM technológia a hosszú élettartamért n Ellenálló különösen abrazív szigetelő anyagokkal szemben is n Ezenkívül kevesebb a lapsérülés a közeli anyagokkal való ütközéskor Túlnyúló szigetelőanyag síkba vágása. Kiválóan alkalmas más puha anyagok, mint szőnyeg, gumi, bőr vagy karton vágására is.

14 14 Bevezetés Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap A gyémánt RIFF szegmens fűrészlap (85 mm) hosszú élettartamával és vágási sebességével kiválóan alkalmas kemény és abrazív anyagokhoz, mint a fugázó habarcs, üvegszál vagy epoxi. Csempék fugáinak kimarása. Kivágások marása epoxiba/ üvegszálerősítésű műanyagba, pl. hajótestbe. Ezen kívül puha falicsempéből kisebb kivágások kimarhatók. A Bosch gyémántlap a kiváló gyémánt-riff (gyémántszemcse) kötésnek köszönhetően a multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz való, a piacon megszokott gyémánt-riff fűrészlapokkal szemben megnövelt élettartamot biztosít. 40%-kal hosszabb élettartam A Boschnál végrehajtott tesztek fugázó habarcs kimarásánál. Bosch Ezen túlmenően a 85 mm-es átmérő (a piacon szokványos 65 mm) és az optimalizált gyémánt-riff kötés biztosítja a nagyobb vágási sebességet. Szabványos

15 Univerzális adapter Bevezetés 15 Az univerzális adapternek köszönhetően a Bosch rezgő tartozékok illeszkednek minden szokványos multifunkcionális elektromos kéziszerszámra. Egyszerűen felszerelhető bármely multifunkcionális elektromos kéziszerszám tokmányára. Helyezze fel a kívánt Bosch tartozékot és már kezdheti is a munkát. Az új univerzális adapterrel a tartozékok illeszkednek minden szokványos multifunkcionális elektromos kéziszerszámra. Ezáltal megszűnnek a rendszerkorlátok. Az alakzáró befogás garantálja az optimális erőátvitelt. A Bosch tartozékok kiváló ár-érték arányukkal tűnnek ki. FEIN Multimaster FMM Q, Craftsman Multi-tool gépekhez. Rockwell- és Worx Sonicrafter, Mastercraft Multi-Cutter, Dremel Multi-Max, Multi2Pro Multi-tool, Rigid Multi-tool gépekhez.

16 16 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz tökéletes beillesztés, méretre szabás és javítás A multifunkcionális elektromos kéziszerszám program tartozékai a vágóél-elv következtében sokoldalúan alkalmazhatók. Így minden alkalmazáshoz a megfelelő tartozék áll rendelkezésre mindegy, hogy fűrészeléshez, maráshoz, ráspolyozáshoz, vágáshoz, hántoláshoz, csiszoláshoz vagy polírozáshoz szükséges. Nehezen hozzáférhető helyeken is használható. Bármely márkájú multifunkcionális elektromos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához. Csempe- vagy fürdőszobafelújítás A Bosch tartozékoknak még a legkeményebb anyagokban is könnyű dolguk van. Alkalmazási területük a fugázó cement kimarásától, a habarcs vagy csemperagasztó eltávolításán át, egészen a pótlólagos kábelcsatorna falból való kivágásáig t e r j e d. Padlóburkolási munkák Mindegy, hogy ajtófélfa, parketta, laminált parketta, szőnyegmaradvány vagy profilléc a Bosch tartozékokkal mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet haladni. Így az ajtófélfa a padlónál a legrövidebb időn belül leszabható, a kivágások a parkettában vagy a laminált parkettában egy szempillantás alatt elkészíthetők, a lábazat lécei gyorsan rövidebbre vághatók.

17 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 17 Illesztési és beállítási munkák A Bosch tartozékokkal a legkisebb sarokban is precíz munka végezhető. A tartozékok ideálisak kivágásokhoz és mély merülővágásokhoz fában, abrazív fa alapú anyagokban vagy műanyagokban. Minden, ami a hő- és vízszigetelő anyagokkal kapcsolatos A BIM minőségű hullámos élezésű szegmens kés egyszerűen és pontosan vágja a szigetelő és egyéb puha anyagokat. Az Universal általános fugavágó kimondottan alkalmas a puha tágulási hézagok és ablakozó gitt eltávolítására. Autógyártás és hajóépítés A multifunkcionális gépekhez való Bosch rezgő tartozékok Önt sem a szárazföldön, sem vízen nem hagyják cserben. Az epoxi és üvegszálas részegységek fűrészelési munkafolyamataitól egészen a nehezen hozzáférhető helyeken végzett polírozó munkákig.

18 18 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Csempe- és fürdőszobafelújítás. A kemény alkalmazások specialistái. A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékaival a szaniter területen végzett munkák tisztán, precízen és nagy porképződés nélkül végezhetők. Bármely márkájú multifunkcionális elektro- mos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához. n Csempék és padlólapok 1/8", valamint 1/16" széles fugáinak könnyedén végzett kimarása. Típus 1/8" fugákhoz Cikksz. AVZ 70 RT ACZ 85 RT ACZ 85 RD Típus 1/16" fugákhoz Cikksz. ACZ 65 RT Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, pl. sérült csempék kicserélésénél. Puha csempék kisebb kivágásainak pontos vágása. Túlnyúló rézcső levágása síkban. Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. AVZ 78 RT ACZ 85 RD AIZ 28 EB ACZ 85 RT AVZ 70 RT AIZ 32 AB AIZ 20 AB

19 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 19 Padlóburkolási munkák. A szélek közelében, vagy sarkokban végzendő munkák problémamegoldói. Laminált anyag/parketta kivágása, pl. egy közfal beépítéséhez. Kisebb profillécek problémamentes leszabása, pl. alumínium padlótakaróléc. Lépésszigetelő lapok tiszta és hatékony méretre vágása. Makacs padlószőnyegragasztó maradványok eltávolítása. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 100 BB ACZ 100 BB ACZ 100 SWB ATZ 52 SFC ACZ 85 EB ACZ 85 EB rugalmas AOI 85 EB ATZ 52 SC merev A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékai optimálisak padlóburkolási munkákhoz. Felhasználási lehetőségeik sokoldalúak; mindegy, hogy középen lévő, vagy a szélekhez rendkívül közeli, rövid vagy hosszú vágásokról van szó. Ajtófélfák pontos síkba vágása magasabb padlóburkolatok beillesztéséhez (puhafa, keményfa, furnérozott lapok, műanyag bevonatos lapok). Típus Cikksz. ACZ 100 BB ACZ 85 EB AIZ 65 BB

20 20 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Illesztési és beállítási munkák. A profik, ha szűk a hely. Bemerítő vágás fában vagy fémben, pl. ablakkeret vagy ajtótok kibontásához. Kivágások bútorelemekben pl. csatlakozóaljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez. Problémamentes merülővágás gipszkartonlapban. Laminált lapok pontos bemerítő vágása, pl. kivágás egy polctartó számára. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. AIZ 28 EB AIZ 32 BB AIZ 32 AB AIZ 65 BB AIZ 32 EC AIZ 20 AB AIZ 20 EC AIZ 10 AB AIZ 10 EC A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékai precizitást visznek a legkisebb sarokba is, mivel ezek a tartozékok a legkisebb helyen is padlóhoz és falhoz közeli területeken is lehetővé teszik a meg felelő vágás elvégzését. A bimetál fűrészlapokat a fém sem képes megállítani. Ablakpárkány bemerítő vágása könnyedén elvégezhető, pl. egy szellőzőrács beépítéséhez (puha-/keményfa). Típus Cikksz. AIZ 32 EC AIZ 20 EC AIZ 10 EC

21 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 21 Minden, ami a hő- és vízszigetelő anyagokkal kapcsolatos. A rendkívül puha anyagok tiszta és gyors vágásának szakértői. A hő- és vízszigetelő anyagok körében a Bosch tartozékok sokoldalúan alkalmazhatók. A hullámos élezésű szegmens késsel és az Universal általános fugavágóval a szigetelő anyagok tisztán és hatékonyan vághatók méretre. Típus Cikksz. ACZ 100 SWB AIZ 28 SC Túlnyúló szigetelő anyag pl. sztiropor síkba vágása. Lágy tágulási hézagok vágása. Ablakozó gitt (tömítőmassza) vágása. Régi szilikonfugák eltávolítása. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 100 SWB AIZ 28 SC AIZ 28 SC ATZ 52 SFC AOI 65 AB rugalmas ACI 65 AB

22 22 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Autógyártás és hajóépítés. A szárazföldön és vízen is végzett fűrészelési, csiszolási és polírozási munkák specialistái. A multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz való Bosch tartozékok Önt sem a szárazföldön, sem vízen nem hagyják cserben. A Bosch minden alkalmazási területhez a megfelelő tartozékot biztosítja. Tökéletesen tiszta marások vágása könnyedén, epoxiban és üvegszálas anyagban (pl. burkolatokban) az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapokkal. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACI 85 EB AOI 85 EB ACI 65 AB AOI 65 AB Az epoxi és az üvegszálas anyag vágása lehetséges az új gyémántlappal is; a leghosszabb élettartammal, pl. szellőzőrács beépítése hajótestbe. Az új, vékony vágási szélességű HM-RIFF lap (extra vékony vágásszélesség) kiválóan alkalmas abrazív autó- vagy hajóalkatrészek vágásához/ marásához, pl. műszerfal kivágása. Az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapokkal (65 mm) lemezek vághatók nagymértékű szikraképződés nélkül. Lakk lecsiszolása, előkészítése és polírozása a csiszolólap-készletekkel és polírozó párnákkal. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 85 RD ACZ 65 RT ACI 65 AB White Paint AOI 65 AB Polírozófilc

23 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 23 BIM-TiN szegmens fűrészlap Rendkívül kopásálló és hosszú élettartamú 30%-kal hosszabb élettartam Különösen kopásálló abrazív anyagokkal szemben Kiegészítő titánbevonatos f o g a z á s a 30%-kal hosszabb élettartamért Csúcsos szegmens fűrészlapok a precíz munkavégzéshez a sarkokban is Bimetál körhegesztéses technika (BIM = hosszú élettartam) a szabadon álló fogak megakadályozzák a beszorulást, kevesebb beégési nyom OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitelhez Ideális síkban végzett munkákhoz - szegmens fűrészlapok, hajlított kivitelben, BIM minőségben Szegmens és kerek fűrészlapok, egyenes kivitel Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel használható a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACI 85 EB BIM-TiN szegmens fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Alkalmas sarokban végzett munkákhoz Bemerítő vágás gipszkarton lapokban vagy cementkötésű forgácslapokban (pl. ventilátor beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajóműszerfal) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

24 24 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Fűrészelés Szegmens és kerek fűrészlapok, egyenes kivitel Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACI 65 AB BIM-TiN szegmens fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Alkalmas sarokban végzett munkákhoz Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajóműszerfal) Lemez vágása kb. 1 mm-ig (pl. karosszérialemez kivágása) Régi ablakozó gitt eltávolítása PC1b AOI 85 EB BIM-TiN kerek fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Szegezett fa vágása Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. burkolatok a hajóépítésben) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b AOI 65 AB BIM-TiN kerek fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. burkolatok a hajóépítésben) Lemez vágása kb. 1 mm-ig (pl. karosszérialemez kivágása) Régi ablakozó gitt eltávolítása PC1b Szegmens fűrészlapok, hajlított Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap, Wood and Metal, hajlított Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált anyag/parketta kivágása (pl. közfal beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

25 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 25 Szegmens fűrészlapok, hajlított Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACZ 85 EB BIM szegmens fűrészlap, Wood and Metal, hajlított Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált anyag/parketta kivágása (pl. közfal beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b ACZ 85 EC Szénacél szegmens fűrészlap, Wood, hajlított Bemerítő vágás tömör fában (pl. szellőzőrács beépítéséhez) Fa szintbe vágása (pl. egy faillesztés kiálló csapja) Műanyag cső (PVC) leszabása PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

26 26 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Fűrészelés Merülő fűrészlapok Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 65 BB BIM merülő fűrészlap, Wood and Nails kivitel Szegezett fa vágása Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált lapok bemerítő vágása (pl. egy polctartó kivágásai) PC1b AIZ 28 EB BIM merülő fűrészlap, Wood and Metal kivitel Mély bemerítő vágások fában, abrazív faalapú anyagokban, műanyagokban Kisebb méretű nemvascsövek és profilok vágása Edzetlen szegek, csavarok és kisebb méretű acélprofilok vágása PC1b PC1b AIZ 32 BB BIM merülő fűrészlap, Hard Wood kivitel Bemerítő vágás laminált lemezben vagy keményfában (pl. szellőzőrács beépítéséhez) Kivágás vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, keményfa csapok) síkba vágása PC1b PC1b AIZ 32 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában (pl. szellőzőrács beépítésénél) Bemetszés vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, csapok) síkba vágása PC1b PC1b AIZ 20 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában, (pl. szellőzőrács beépítésénél) Bemetszés vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, csapok) síkba vágása PC1b PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

27 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 27 Merülő fűrészlapok Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 10 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában, (pl. szellőzőrács beépítésénél) Kivágás vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Aprólékos illesztési munkák fában (pl. zárak és vasalatok kivágásainak utánvágása) PC1b AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Rézcső síkba vágása Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Rézcső síkba vágása Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b PC1b AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Apró illesztési munkák nemvas profilokon Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

28 28 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Marás és ráspolyozás 3Max habarcseltávolító Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal Fugázó habarcs kimarása, habarcs vagy csemperagasztó leráspolyozása Kiváló minőségű keményfém szemcsés bevonatú csiszolólap habarcs és csemperagasztó eltávolításához OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitel érdekében Minden oldalon bevonatolt, kiváló minőségű keményfém szemcsés csúcs (csiszoló/ráspolyozó nyelv) habarcseltávolításhoz még a sarkokban is Kiváló minőségű keményfém szemcsés bevonatos vágóél csempék és padlólapok fugáinak kimarásához RIFF szegmens fűrészlapok és csiszolólemez Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AVZ 70 RT HM-RIFF habarcs eltávolító, 3Max Csempék és padlólapok fugáinak kimarása Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Fugák eltávolítása keményfém csúccsal a legkisebb sarkokból (csiszoló- és ráspoly-nyelv) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

29 Marás és ráspolyozás Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 29 RIFF szegmens fűrészlapok és csiszolólemez Terméktulajdonságok.. EA N 3 1 -kó 65 d ód Kis z. eg ys. Cs om.e gy s.¹.m Cs om sz ám kk Ci Át m ér ő,m m Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Megrendelési információk ACZ 85 RD Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap Kisebb kivágások puha falicsempébe marásához Kivágások marásához epoxiba/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajótestbe) Csempék fugáinak kimarása PC1b ACZ 85 RT HM-RIFF szegmens fűrészlap Csempék és padlólapok fugáinak kimarása Kisebb kivágások puha csempében Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez PC1b ACZ 65 RT HM-RIFF keskeny szegmens fűrészlap Falicsempék különösen vékony, 1/16"-os fugáinak kimarásához Kivágások marása epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. műszerfal) Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez PC1b AVZ 78 RT HM-RIFF csiszolólap Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Szőnyegragasztó-maradványok eltávolítása ásványi felületről Fa ráspolyozása, durva illesztési munkákhoz 78 (darab csomagonként) PC1b 1 1 ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük

30 30 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Spatulyázás Hántoló Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Vágásszélesség, mm Vágási hossz, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ATZ 52 SC, merev Szénacél kaparóvas Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Habarcs- és betonmaradványok eltávolítása Kemény, rideg padlószőnyeg-ragasztó maradványok eltávolítása PC1b ATZ 52 SFC, rugalmas Szénacél kaparóvas Lágy szőnyegragasztó-maradványok eltávolítása Festékmaradékok eltávolítása Szilikonfugák eltávolítása PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

31 Vágás Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 31 BIM hullámos élezésű szegmens kés A szigetelő anyagok szakértője Gyors, tiszta és precíz vágás, az anyag nem nyomódik össze Hullámos élezés a szigetelő- és egyéb puha anyagok gyors, tiszta és precíz vágásához BIM technológia a hosszabb élettartamért Hajlítás a síkban végzett munkákhoz OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitelhez Vágókések Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Átmérő, mm Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACZ 100 SWB BIM hullámos élezésű szegmens kés Túlnyúló szigetelőanyag, különösképpen sztiropor síkba vágása Szigetelőlapok méretre vágása (pl. Flumroc padlólemez/lépésszigetelő lemez) Puha anyagok vágása (pl.: karton, szőnyeg, gumi, bőr ) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

32 32 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Vágás Vágókések Átmérő, mm Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 28 SC Szénacél univerzális fugavágó Lágy tágulási hézagok vágása Ablakozó gitt (tömítőmassza) vágása Szigetelőanyagok vágása PC1b Csiszolótartozékok Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Terméktulajdonságok Külső átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód DIRECT FORCE AVI 93 G Csiszolólap Csiszolólap mikrotépőzárral A csiszolólapok gyors, egyszerű cseréje PC1b Elszívás Csiszolási por elszívásához, kombinálva az AVI 93 G csiszolótalppal PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

AM UnkÁJAeR edményét érezhetően JObbÁ TeSZI: A MeTAbO CSISZOLÓGéP. CSISZOLÓGéPek - FA

AM UnkÁJAeR edményét érezhetően JObbÁ TeSZI: A MeTAbO CSISZOLÓGéP. CSISZOLÓGéPek - FA CSISZOLÓGéPek - FA AM UnkÁJAeR edményét érezhetően JObbÁ TeSZI: A MeTAbO CSISZOLÓGéP. Alig van még egy olyan terület, amely annyi különböző elvárást állítana a gépekkel szemben, mint a felületek megmunkálása.

Részletesebben

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez.

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. tartalomjegyzék nincs mindenünk. De mindennel szolgálhatunk, amire Önnek szüksége van. A Metabo a piacon megtalálható egyik legátfogóbb

Részletesebben

Csővágás és sorjázás Széles választék egyetlen forrásból. Tartós kivitel. Kiemelkedő tulajdonságok a maximális termelékenység érdekében.

Csővágás és sorjázás Széles választék egyetlen forrásból. Tartós kivitel. Kiemelkedő tulajdonságok a maximális termelékenység érdekében. Csővágás és sorjázás Széles választék egyetlen forrásból. Tartós kivitel. Kiemelkedő tulajdonságok a maximális termelékenység érdekében. Típus Csősorjázók Modellek száma in. Csőkapacitás mm Oldal Sorjázók

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Robert Bosch Kft. 0. Budapest, Gyömrői út 0. www.dremel.hu 9 Vág, Csiszol és Mar: egy szerszám, többféle felhasználás Lágy indítás: rángatózás

Részletesebben

Rigips. Szárazépítés saját kezûleg

Rigips. Szárazépítés saját kezûleg Rigips Szárazépítés saját kezûleg Elôszó Ha a tetôterét kívánja beépíteni... Ha gyermekének szobát szeretne leválasztani... Ha nincs megelégedve falának hôszigetelésével... Ha a vakolat a lakásban megsérült

Részletesebben

PFERD szerszámok rozsdamentes anyagok megmunkálásához

PFERD szerszámok rozsdamentes anyagok megmunkálásához PFERD szerszámok rozsdamentes anyagok megmunkálásához PFERD szerszámok INOX anyagok megmunkálásához Tartalomjegyzék A PFERD nagy terjedelmű szerszám programot kínál, amely a rozsdamentes anyagok megmunkálásával

Részletesebben

FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS

FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS SZABADIDÕ ÉS KERT Specialista a gáz-eszközökben Önmagunkról: Mint a csõmegmunkálás és csõfeldolgozás kézi szerszámainak és gépeinek világszerte vezetõ gyártója

Részletesebben

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe,

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, csoport 516 multiméterek ÉS FESZÜLTSÉG KIJELZŐ Digitális multiméterek DM383 Kompakt levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, leolvasás/szélsõérték rögzítés, olvadóbiztosítékkal

Részletesebben

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz 2 Szerszámok 2 0 Mûhelyfelszerelés, szerszámtárolás 2 Levegõs gépek 2 2 Elektromos gépek 2 3 Csavarhúzók és bitek 2 4 Fogók 2 5 Szerelõkulcsok 2 6 Dugókulcsok, dugókulcskészletek 2 7 Kalapácsok, reszelõk

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

Teljes termékválaszték A minőségi tetőcserepek nagy márkaprogramja

Teljes termékválaszték A minőségi tetőcserepek nagy márkaprogramja Teljes termékválaszték A minőségi tetőcserepek nagy márkaprogramja 02I03 Elbűvölő perspektívák Ismerkedjen meg extra minőségű tetőcserép-programunkkal Több mint 120 éves kerámiaipari tapasztalatával a

Részletesebben

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry RAUTITAN Az új generáció MEGGYŐZŐ, PROFESSZIONÁLIS, Kompromisszumok nélkül biztonságos www.rehau.hu Construction Automotive Industry Tartalom Az új és a bevált optimális kombinációja Egy sokoldalú rendszer

Részletesebben

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA

POWERDEALS OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS JANUÁR- ÁPRILIS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA JANUÁR- ÁPRILIS 2015 OMNI PRO ÚJ VEZETÉKES ÜTVEFÚRÓK 12 V AKKUMULÁTOROS GÉPEK ÚJ KÖRFŰRÉSZEK LMG 50 GYORS MÉRÉS POWERDEALS www.aeg-powertools.hu PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA OMNI PRO Az OMNIPRO egy

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

A burkoló munka funkció és esztétika szempontjából is fontos. A burkolat a ház egyik fő építőelemét jelenti, de meghatározza a ház hangulatát is.

A burkoló munka funkció és esztétika szempontjából is fontos. A burkolat a ház egyik fő építőelemét jelenti, de meghatározza a ház hangulatát is. Hét szegedi mester azzal a céllal hozta létre ezt az oldalt, hogy az Ön segítségére legyen mindenben, ami a burkolással kapcsolatos. A hét szegedi mester kellő szakértelemmel és több éves tapasztalattal

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

Csıfagyasztás technika

Csıfagyasztás technika ž Csıfagyasztás technika ž ROFROST TURBO 1.1/4" és 2" High-Tech csıfagyasztó rendszerek Ø 2 -ig Vörösréz-, acél és többrétegő mőanyagcsövekhez, ideális szaniter és főtésszerelés keretében végzendı karbantartási-,

Részletesebben

S.KO dobozos járművek

S.KO dobozos járművek S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés

Részletesebben

www.format-4.hu PREMIUM-ÉlzáRógÉPEk ]

www.format-4.hu PREMIUM-ÉlzáRógÉPEk ] www.format-4.hu PREMIUM-Élzárógépek FORMAT-4 Hungária 8330 Sümeg Eitner utca Tel.: 87-510 770 Fax: 87-510 781 3384 Kisköre Kossuth u. 1. Tel.: 36 358 138 Fax: 36 358 138 E-Mail: info@felder.hu www.format-4.hu

Részletesebben

Szerszámhajtások 209 9 0 2 209

Szerszámhajtások 209 9 0 2 209 Szerszámhajtások 1 Szerszámhajtások Tartalomjegyzék Tartalom Oldal Általános információk, PFERDERGONOMICS 3 Hajtások összehasonlítása 4 A jó csomagoláson az összes információ 5 Szervizszolgáltatások 6

Részletesebben

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz. 24 5 1 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával. Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra

Részletesebben

533222-92 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310

533222-92 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310 533222-92 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310 1. ábra g b c h a i d f k e j 2. ábra 3. ábra b 2 4. ábra 5. ábra k j 6. ábra 7. ábra c 8. ábra 3 9A ábra 9C ábra f g e 9B ábra

Részletesebben

Forgalmazás: A BLACHPROFIL 2 termékei több mint 800 erre szakosodott értékesítési

Forgalmazás: A BLACHPROFIL 2 termékei több mint 800 erre szakosodott értékesítési 2014. KATALÓGUS Forgalmazás: A BLACHPROFIL 2 termékei több mint 800 erre szakosodott értékesítési ponton vásárolhatók meg Európában. Az egyes disztribútorok a területi kereskedelmi képviselő és a központban

Részletesebben

04 Épületgépészeti szerelõrendszerek

04 Épületgépészeti szerelõrendszerek 04 Épületgépészeti szerelõrendszerek 04 0020 Referenciák 04 000 Rögzítési típusok 04 020 Gumis bilincsek 04 0245 Z L T forma 04 0250 Hõszigetelt bilincs 04 0246 R forma 04 0275 Méretezések 04 030 Szerelõsínek

Részletesebben

Érvényes 2008. február 15-tôl. Árjegyzék

Érvényes 2008. február 15-tôl. Árjegyzék Érvényes 2008. február 15-tôl Árjegyzék T a r t a l o m j e g y z é k Hidegburkolatragasztás anyagai 2 Fugázóanyagok 5 Hidegburkolatragasztás kiegészítô anyagai 9 Alapozók aljzatkiegyenlítéshez 11 Aljzatkiegyenlítô

Részletesebben

Profi szerszámok és tartozékok. Légkondicionáló rendszerek javításához. Világítástechnika. Termomenedzsment. Gépjárművillamosság Elektronika

Profi szerszámok és tartozékok. Légkondicionáló rendszerek javításához. Világítástechnika. Termomenedzsment. Gépjárművillamosság Elektronika Világítástechnika Termomenedzsment Gépjárművillamosság Elektronika Értékesítés támogatása Műszaki információk A mi ötleteink, az Ön sikere Profi szerszámok és tartozékok Légkondicionáló rendszerek javításához

Részletesebben

A SmartWindow egyszerűen telepíthető és kezelhető. Csak egy kicsi gateway -re van szükség, melyet egy meglévő

A SmartWindow egyszerűen telepíthető és kezelhető. Csak egy kicsi gateway -re van szükség, melyet egy meglévő Épületvezérlés Intelligens épületgépészet egyszerű vezérlése Az Internorm intelligens SmartWindow épületvezérlés növeli otthona kényelmét. Segítségével az Internorm I-tec szellőztetők, I-tec és egyéb árnyékolók,

Részletesebben

AGRE SÙRÍTETT LEVEGÃS SZERSZÁMOK KITÙNÃ SZERSZÁMOK A MAGAS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN

AGRE SÙRÍTETT LEVEGÃS SZERSZÁMOK KITÙNà SZERSZÁMOK A MAGAS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN WWW.AGRE.AT 45 AGRE SÙRÍTETT LEVEGÃS SZERSZÁMOK KITÙNà SZERSZÁMOK A MAGAS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A specialisták többre képesek. KezdettŒl fogva idœt és pénzt takarítanak meg, mivel a megfelelœ választást

Részletesebben

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos l kerti technik a l barkács technika kerti és házkörüli barkács Kerti Magazin 2009 AL-KO Az erős márka Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztése, de a marketing eszközeink

Részletesebben