Új! Világszerte egyedülálló:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új! Világszerte egyedülálló:"

Átírás

1 Új! Világszerte egyedülálló: Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékprogramja. Bármely alkalmazáshoz megoldást nyújt. Illeszkedik minden szokványos géphez.

2 2 Bevezetés Erős teljesítmény Hatékony munkavégzés A különösen idő- és költségtakarékos munkavégzéshez: A multifunkcionális elektromos kéziszerszámok széleskörű tartozékprogramja egy a világon egyedülálló innovációval, valamint kiegészítő újdonságokkal bővült. Ezek a Bosch tartozékok garantálják a nagyon gyors vágási sebességet és a különösen hosszú élettartamot. Az új univerzális adapternek köszönhetően a Bosch tartozékok alkalmasak minden ismert gyártómárka multifunkcionális elektromos kéziszerszámaihoz. Precíz munkavégzés és nagyfokú erőátvitel a Bosch OIS 12 pontos alakzáró befogórendszerének köszönhetően. Ezen felül ez a befogórendszer lehetővé teszi a tartozékok 30 fokonkénti pozícionálását a különösen nagyfokú rugalmasság érdekében. Ezzel a Bosch a szakkereskedőknek és a szakiparosoknak egy meggyőző rendszert, valamint optimális tartozékokat biztosít.

3 Bevezetés 3 Bevezetés 4 nn3max habarcseltávolító 8 nnbim-tin szegmens- és kerek fűrészlapok 10 nnbimetál hullámos élezésű szegmens kés 12 nngyémánt RIFF szegmens fűrészlap 14 nnuniverzális adapter 15 nnmultifunkcionális elektromos kéziszerszám tartozékok áttekintése 16 Tartozékok a multifunkcionális elektromos kéziszerszám programhoz 23 nnfűrészelés 23 nnmarás és ráspolyozás 28 nnspatulyázás 30 nnvágás 31 nncsiszolás és polírozás 33 nnkészletek 37 nnuniverzális adapter 38 Multifunkcionális elektromos kéziszerszámok 39 Munkabiztonság 40 Felhasználási mátrix 42

4 4 Bevezetés A vezető gyártó minőség és innováció terén Svájci gyártmány

5 Bevezetés 5 A Bosch az elektromos kéziszerszám tartozékok vezető gyártója. Nagy hangsúlyt helyez a kiváló minőségre és a vevői elégedettségre, ezért fejleszti és gyártja a tartozékokat saját maga. A Bosch fejlett technológiájú gyára a svájci Zermatt melletti St. Niklausban már több, mint 60 éve vezető szereppel bír a szablya- és szúrófűrészlapok fejlesztésében és gyártásában. Ennek a rendkívüli vágástechnológiai kompetenciának köszönhetően a Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszám tartozékai a következőkkel tűnnek ki: n Különösen kiváló minőség n Innovatív funkciók n Egyedülálló többletteljesítmény Kiemelendő a Bosch technológiai vezető szerepe a bimetál körhegesztési technikában. Ennek a kulcsfontosságú technikai hozzáértésnek köszönhetően a szélesebb HSS gyorsacél csíkot precízen hegesztik rá a vékonyabb HCS szénacél alaptestre. Ezáltal a fogak szabadon állnak. Ez különösen a multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékainál hasznos: A legjobb ár-érték arányú, minőségileg kimagasló vágásért.

6 6 Bevezetés A Bosch innovációi Nagyszerű megoldások bármely alkalmazáshoz

7 Bevezetés 7 A Bosch a multifunkcionális elektromos kéziszerszámok minden szokásos alkalmazási területére innovatív megoldásokat és egy sokrétű tartozékprogramot biztosít. Minden ismert márkájú multifunkcionális elektromos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához.

8 8 Bevezetés 3Max habarcseltávolító Csak a 3Max habarcseltávolító egyesíti a habarcseltávolítás összes szokványos piaci alkalmazását egyetlen tartozékban és ezzel valódi innovatív többletteljesítményt nyújt különösen hosszú élettartam mellett. Körkörösen bevonatos, kiváló minőségű keményfém-szemcsés csúcs n A legelérhetetlenebb sarkokból is eltávolítja a fugaanyagot n Alkalmas szűk, köztes terekben történő csiszolásra és ráspolyozásra is 1 2 Csempék és padlólapok fugáinak kimarása. Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása a sarkokban is.

9 3Max habarcseltávolító Bevezetés 9 Kiváló minőségű keményfém-szemcsés bevonatú vágóél n Csempék és padlólapok fugáinak kimarásához n Alkalmas hornyok vágására gázbetonban és különösen abrazív anyagok vágására is A 3Max habarcseltávolító a maga cseppalakjával egyesít egy szegmens és egy delta keményfémlapkás lapot. Ezáltal a 3Max habarcseltávolítóval tartozékcsere nélkül lehetséges úgy a sérült csempe fugázó habarcsa, mint a habarcs vagy a csemperagasztó eltávolítása. Ez lehetővé teszi egy csempe problémamentes utólagos kicserélését. A keményfémlapkás csúcs (csiszoló/ráspolyozó nyelv) lehetővé teszi ezenkívül a habarcs tiszta eltávolítását a sarkokban is. Ezenkívül a 3Max habarcseltávolító különösen hoszszú élettartamával is kitűnik. Kiváló minőségű keményfém-szemcsés bevonatú csiszolólap n Ideális habarcs és csemperagasztó eltávolításához n Alkalmas szőnyegmaradványok eltávolítására is ásványi felületről 3 Fugák kimarása a 90 fokos sarkokban is.

10 10 Bevezetés BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok A BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek abrazív anyagokban, színesfémekben, szegezett fában és lemezekben kb. 1 mm vastagságig. Bimetál kiegészítő titánbevonatos fogazással n Különösen kopásálló Hegyes szegmens fűrészlapok n A precíz munkavégzéshez egészen a sarkokig Bimetál körhegesztési technika n Az egyszerű vágás érdekében a szabadon álló fogak megakadályozzák a beszorulást

11 BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok Bevezetés 11 Szegezett fa vágása. Lemez vágása kb. 1 mm vastagságig, minimális szikraképződéssel. Régi ablakozó gitt eltávolítása még a sarkokból is üvegtörés nélkül. Több, mint 30%-kal hosszabb élettartam A Bosch által végzett tesztek. Fermacell H2O cementkötésű könnyű betonlap. BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlap Standard BIM vagy HSS fűrészlap Az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapok rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. A kiegészítő titán-nitrid bevonatú fogazás teszi a fűrészlapokat különösen kopásállóvá abrazív anyagokkal mint pl. epoxival, üvegszállal, cementlappal és szegezett fával szemben is. A BIM-TiN fűrészlapok megfelelők színesfémekhez és lemezhez is, kb. 1 mm vastagságig. A körhegesztéses technika a Bosch kulcsfontosságú megoldása segítségével hegesztik fel precízen a szélesebb HSS gyorsacél csíkot a keskenyebb HCS szénacél alaptestre. Ezáltal a fogak szabadon állnak. A minőségileg kimagasló vágásért.

12 12 Bevezetés Bimetál hullámos élezésű szegmens kés A bimetál hullámos élezésű szegmens kés (100 mm) kiválóan alkalmas szigetelő- és egyéb puha anyagok különösen gyors, tiszta és pontos méretre vágására. n A hajlított kivitel ezenkívül lehetővé teszi a síkba vágást

13 Bimetál hullámos élezésű szegmens kés Bevezetés 13 Több mint 40%-kal gyorsabb szigetelőanyagokban n A hullámos élezés lehetővé teszi szigetelő anyagok gyors, tiszta és pontos vágását n A vágandó anyag nem nyomódik össze és megtartja formáját A Bosch által hő- és lépésszigetelő lapokban végrehajtott tesztek. Bosch Szabványos BIM technológia a hosszú élettartamért n Ellenálló különösen abrazív szigetelő anyagokkal szemben is n Ezenkívül kevesebb a lapsérülés a közeli anyagokkal való ütközéskor Túlnyúló szigetelőanyag síkba vágása. Kiválóan alkalmas más puha anyagok, mint szőnyeg, gumi, bőr vagy karton vágására is.

14 14 Bevezetés Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap A gyémánt RIFF szegmens fűrészlap (85 mm) hosszú élettartamával és vágási sebességével kiválóan alkalmas kemény és abrazív anyagokhoz, mint a fugázó habarcs, üvegszál vagy epoxi. Csempék fugáinak kimarása. Kivágások marása epoxiba/ üvegszálerősítésű műanyagba, pl. hajótestbe. Ezen kívül puha falicsempéből kisebb kivágások kimarhatók. A Bosch gyémántlap a kiváló gyémánt-riff (gyémántszemcse) kötésnek köszönhetően a multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz való, a piacon megszokott gyémánt-riff fűrészlapokkal szemben megnövelt élettartamot biztosít. 40%-kal hosszabb élettartam A Boschnál végrehajtott tesztek fugázó habarcs kimarásánál. Bosch Ezen túlmenően a 85 mm-es átmérő (a piacon szokványos 65 mm) és az optimalizált gyémánt-riff kötés biztosítja a nagyobb vágási sebességet. Szabványos

15 Univerzális adapter Bevezetés 15 Az univerzális adapternek köszönhetően a Bosch rezgő tartozékok illeszkednek minden szokványos multifunkcionális elektromos kéziszerszámra. Egyszerűen felszerelhető bármely multifunkcionális elektromos kéziszerszám tokmányára. Helyezze fel a kívánt Bosch tartozékot és már kezdheti is a munkát. Az új univerzális adapterrel a tartozékok illeszkednek minden szokványos multifunkcionális elektromos kéziszerszámra. Ezáltal megszűnnek a rendszerkorlátok. Az alakzáró befogás garantálja az optimális erőátvitelt. A Bosch tartozékok kiváló ár-érték arányukkal tűnnek ki. FEIN Multimaster FMM Q, Craftsman Multi-tool gépekhez. Rockwell- és Worx Sonicrafter, Mastercraft Multi-Cutter, Dremel Multi-Max, Multi2Pro Multi-tool, Rigid Multi-tool gépekhez.

16 16 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz tökéletes beillesztés, méretre szabás és javítás A multifunkcionális elektromos kéziszerszám program tartozékai a vágóél-elv következtében sokoldalúan alkalmazhatók. Így minden alkalmazáshoz a megfelelő tartozék áll rendelkezésre mindegy, hogy fűrészeléshez, maráshoz, ráspolyozáshoz, vágáshoz, hántoláshoz, csiszoláshoz vagy polírozáshoz szükséges. Nehezen hozzáférhető helyeken is használható. Bármely márkájú multifunkcionális elektromos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához. Csempe- vagy fürdőszobafelújítás A Bosch tartozékoknak még a legkeményebb anyagokban is könnyű dolguk van. Alkalmazási területük a fugázó cement kimarásától, a habarcs vagy csemperagasztó eltávolításán át, egészen a pótlólagos kábelcsatorna falból való kivágásáig t e r j e d. Padlóburkolási munkák Mindegy, hogy ajtófélfa, parketta, laminált parketta, szőnyegmaradvány vagy profilléc a Bosch tartozékokkal mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet haladni. Így az ajtófélfa a padlónál a legrövidebb időn belül leszabható, a kivágások a parkettában vagy a laminált parkettában egy szempillantás alatt elkészíthetők, a lábazat lécei gyorsan rövidebbre vághatók.

17 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 17 Illesztési és beállítási munkák A Bosch tartozékokkal a legkisebb sarokban is precíz munka végezhető. A tartozékok ideálisak kivágásokhoz és mély merülővágásokhoz fában, abrazív fa alapú anyagokban vagy műanyagokban. Minden, ami a hő- és vízszigetelő anyagokkal kapcsolatos A BIM minőségű hullámos élezésű szegmens kés egyszerűen és pontosan vágja a szigetelő és egyéb puha anyagokat. Az Universal általános fugavágó kimondottan alkalmas a puha tágulási hézagok és ablakozó gitt eltávolítására. Autógyártás és hajóépítés A multifunkcionális gépekhez való Bosch rezgő tartozékok Önt sem a szárazföldön, sem vízen nem hagyják cserben. Az epoxi és üvegszálas részegységek fűrészelési munkafolyamataitól egészen a nehezen hozzáférhető helyeken végzett polírozó munkákig.

18 18 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Csempe- és fürdőszobafelújítás. A kemény alkalmazások specialistái. A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékaival a szaniter területen végzett munkák tisztán, precízen és nagy porképződés nélkül végezhetők. Bármely márkájú multifunkcionális elektro- mos kéziszerszámmal, időtakarékosan és precízen végzett munkához. n Csempék és padlólapok 1/8", valamint 1/16" széles fugáinak könnyedén végzett kimarása. Típus 1/8" fugákhoz Cikksz. AVZ 70 RT ACZ 85 RT ACZ 85 RD Típus 1/16" fugákhoz Cikksz. ACZ 65 RT Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, pl. sérült csempék kicserélésénél. Puha csempék kisebb kivágásainak pontos vágása. Túlnyúló rézcső levágása síkban. Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. AVZ 78 RT ACZ 85 RD AIZ 28 EB ACZ 85 RT AVZ 70 RT AIZ 32 AB AIZ 20 AB

19 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 19 Padlóburkolási munkák. A szélek közelében, vagy sarkokban végzendő munkák problémamegoldói. Laminált anyag/parketta kivágása, pl. egy közfal beépítéséhez. Kisebb profillécek problémamentes leszabása, pl. alumínium padlótakaróléc. Lépésszigetelő lapok tiszta és hatékony méretre vágása. Makacs padlószőnyegragasztó maradványok eltávolítása. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 100 BB ACZ 100 BB ACZ 100 SWB ATZ 52 SFC ACZ 85 EB ACZ 85 EB rugalmas AOI 85 EB ATZ 52 SC merev A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékai optimálisak padlóburkolási munkákhoz. Felhasználási lehetőségeik sokoldalúak; mindegy, hogy középen lévő, vagy a szélekhez rendkívül közeli, rövid vagy hosszú vágásokról van szó. Ajtófélfák pontos síkba vágása magasabb padlóburkolatok beillesztéséhez (puhafa, keményfa, furnérozott lapok, műanyag bevonatos lapok). Típus Cikksz. ACZ 100 BB ACZ 85 EB AIZ 65 BB

20 20 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Illesztési és beállítási munkák. A profik, ha szűk a hely. Bemerítő vágás fában vagy fémben, pl. ablakkeret vagy ajtótok kibontásához. Kivágások bútorelemekben pl. csatlakozóaljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez. Problémamentes merülővágás gipszkartonlapban. Laminált lapok pontos bemerítő vágása, pl. kivágás egy polctartó számára. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. AIZ 28 EB AIZ 32 BB AIZ 32 AB AIZ 65 BB AIZ 32 EC AIZ 20 AB AIZ 20 EC AIZ 10 AB AIZ 10 EC A Bosch multifunkcionális elektromos kéziszerszámok tartozékai precizitást visznek a legkisebb sarokba is, mivel ezek a tartozékok a legkisebb helyen is padlóhoz és falhoz közeli területeken is lehetővé teszik a meg felelő vágás elvégzését. A bimetál fűrészlapokat a fém sem képes megállítani. Ablakpárkány bemerítő vágása könnyedén elvégezhető, pl. egy szellőzőrács beépítéséhez (puha-/keményfa). Típus Cikksz. AIZ 32 EC AIZ 20 EC AIZ 10 EC

21 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Bevezetés 21 Minden, ami a hő- és vízszigetelő anyagokkal kapcsolatos. A rendkívül puha anyagok tiszta és gyors vágásának szakértői. A hő- és vízszigetelő anyagok körében a Bosch tartozékok sokoldalúan alkalmazhatók. A hullámos élezésű szegmens késsel és az Universal általános fugavágóval a szigetelő anyagok tisztán és hatékonyan vághatók méretre. Típus Cikksz. ACZ 100 SWB AIZ 28 SC Túlnyúló szigetelő anyag pl. sztiropor síkba vágása. Lágy tágulási hézagok vágása. Ablakozó gitt (tömítőmassza) vágása. Régi szilikonfugák eltávolítása. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 100 SWB AIZ 28 SC AIZ 28 SC ATZ 52 SFC AOI 65 AB rugalmas ACI 65 AB

22 22 Bevezetés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Autógyártás és hajóépítés. A szárazföldön és vízen is végzett fűrészelési, csiszolási és polírozási munkák specialistái. A multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz való Bosch tartozékok Önt sem a szárazföldön, sem vízen nem hagyják cserben. A Bosch minden alkalmazási területhez a megfelelő tartozékot biztosítja. Tökéletesen tiszta marások vágása könnyedén, epoxiban és üvegszálas anyagban (pl. burkolatokban) az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapokkal. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACI 85 EB AOI 85 EB ACI 65 AB AOI 65 AB Az epoxi és az üvegszálas anyag vágása lehetséges az új gyémántlappal is; a leghosszabb élettartammal, pl. szellőzőrács beépítése hajótestbe. Az új, vékony vágási szélességű HM-RIFF lap (extra vékony vágásszélesség) kiválóan alkalmas abrazív autó- vagy hajóalkatrészek vágásához/ marásához, pl. műszerfal kivágása. Az új BIM-TiN szegmens- és kerek fűrészlapokkal (65 mm) lemezek vághatók nagymértékű szikraképződés nélkül. Lakk lecsiszolása, előkészítése és polírozása a csiszolólap-készletekkel és polírozó párnákkal. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. Típus Cikksz. ACZ 85 RD ACZ 65 RT ACI 65 AB White Paint AOI 65 AB Polírozófilc

23 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 23 BIM-TiN szegmens fűrészlap Rendkívül kopásálló és hosszú élettartamú 30%-kal hosszabb élettartam Különösen kopásálló abrazív anyagokkal szemben Kiegészítő titánbevonatos f o g a z á s a 30%-kal hosszabb élettartamért Csúcsos szegmens fűrészlapok a precíz munkavégzéshez a sarkokban is Bimetál körhegesztéses technika (BIM = hosszú élettartam) a szabadon álló fogak megakadályozzák a beszorulást, kevesebb beégési nyom OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitelhez Ideális síkban végzett munkákhoz - szegmens fűrészlapok, hajlított kivitelben, BIM minőségben Szegmens és kerek fűrészlapok, egyenes kivitel Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel használható a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACI 85 EB BIM-TiN szegmens fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Alkalmas sarokban végzett munkákhoz Bemerítő vágás gipszkarton lapokban vagy cementkötésű forgácslapokban (pl. ventilátor beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajóműszerfal) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

24 24 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Fűrészelés Szegmens és kerek fűrészlapok, egyenes kivitel Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACI 65 AB BIM-TiN szegmens fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Alkalmas sarokban végzett munkákhoz Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajóműszerfal) Lemez vágása kb. 1 mm-ig (pl. karosszérialemez kivágása) Régi ablakozó gitt eltávolítása PC1b AOI 85 EB BIM-TiN kerek fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Szegezett fa vágása Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. burkolatok a hajóépítésben) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b AOI 65 AB BIM-TiN kerek fűrészlap, Multi Material, egyenes Új: Long Life + 30%-kal hosszabb élettartam a titánium-bevonatnak köszönhetően Kivágások készítése epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. burkolatok a hajóépítésben) Lemez vágása kb. 1 mm-ig (pl. karosszérialemez kivágása) Régi ablakozó gitt eltávolítása PC1b Szegmens fűrészlapok, hajlított Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz ACZ 100 BB BIM szegmens fűrészlap, Wood and Metal, hajlított Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált anyag/parketta kivágása (pl. közfal beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

25 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 25 Szegmens fűrészlapok, hajlított Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACZ 85 EB BIM szegmens fűrészlap, Wood and Metal, hajlított Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált anyag/parketta kivágása (pl. közfal beépítéséhez) Kisebb profillécek leszabása (pl. alumínium padlótakaróléc) PC1b ACZ 85 EC Szénacél szegmens fűrészlap, Wood, hajlított Bemerítő vágás tömör fában (pl. szellőzőrács beépítéséhez) Fa szintbe vágása (pl. egy faillesztés kiálló csapja) Műanyag cső (PVC) leszabása PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

26 26 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Fűrészelés Merülő fűrészlapok Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 65 BB BIM merülő fűrészlap, Wood and Nails kivitel Szegezett fa vágása Ajtófélfa leszabása a padlónál (puhafa, keményfa, furnérozott lemezek, műanyagbevonatú lemezek) Laminált lapok bemerítő vágása (pl. egy polctartó kivágásai) PC1b AIZ 28 EB BIM merülő fűrészlap, Wood and Metal kivitel Mély bemerítő vágások fában, abrazív faalapú anyagokban, műanyagokban Kisebb méretű nemvascsövek és profilok vágása Edzetlen szegek, csavarok és kisebb méretű acélprofilok vágása PC1b PC1b AIZ 32 BB BIM merülő fűrészlap, Hard Wood kivitel Bemerítő vágás laminált lemezben vagy keményfában (pl. szellőzőrács beépítéséhez) Kivágás vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, keményfa csapok) síkba vágása PC1b PC1b AIZ 32 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában (pl. szellőzőrács beépítésénél) Bemetszés vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, csapok) síkba vágása PC1b PC1b AIZ 20 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában, (pl. szellőzőrács beépítésénél) Bemetszés vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Fa építőelemek (pl. tiplik, csapok) síkba vágása PC1b PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

27 Fűrészelés Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 27 Merülő fűrészlapok Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 10 EC Szénacél merülő fűrészlap, Wood kivitel Bemerítő vágás puhafában, (pl. szellőzőrács beépítésénél) Kivágás vágása bútorelemekbe (pl. csatlakozó aljzat hozzáférhetőségének megteremtéséhez) Aprólékos illesztési munkák fában (pl. zárak és vasalatok kivágásainak utánvágása) PC1b AIZ 32 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Rézcső síkba vágása Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b AIZ 20 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Rézcső síkba vágása Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b PC1b AIZ 10 AB BIM merülő fűrészlap, Metal kivitel Szegek síkba vágása Apró illesztési munkák nemvas profilokon Bemerítő vágás gipszkartonlapban PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

28 28 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Marás és ráspolyozás 3Max habarcseltávolító Fugakimarás, csempe lebontás, habarcs eltávolítás egyetlen tartozékkal Fugázó habarcs kimarása, habarcs vagy csemperagasztó leráspolyozása Kiváló minőségű keményfém szemcsés bevonatú csiszolólap habarcs és csemperagasztó eltávolításához OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitel érdekében Minden oldalon bevonatolt, kiváló minőségű keményfém szemcsés csúcs (csiszoló/ráspolyozó nyelv) habarcseltávolításhoz még a sarkokban is Kiváló minőségű keményfém szemcsés bevonatos vágóél csempék és padlólapok fugáinak kimarásához RIFF szegmens fűrészlapok és csiszolólemez Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AVZ 70 RT HM-RIFF habarcs eltávolító, 3Max Csempék és padlólapok fugáinak kimarása Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Fugák eltávolítása keményfém csúccsal a legkisebb sarkokból (csiszoló- és ráspoly-nyelv) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

29 Marás és ráspolyozás Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 29 RIFF szegmens fűrészlapok és csiszolólemez Terméktulajdonságok.. EA N 3 1 -kó 65 d ód Kis z. eg ys. Cs om.e gy s.¹.m Cs om sz ám kk Ci Át m ér ő,m m Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Megrendelési információk ACZ 85 RD Gyémánt RIFF szegmens fűrészlap Kisebb kivágások puha falicsempébe marásához Kivágások marásához epoxiba/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. hajótestbe) Csempék fugáinak kimarása PC1b ACZ 85 RT HM-RIFF szegmens fűrészlap Csempék és padlólapok fugáinak kimarása Kisebb kivágások puha csempében Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez PC1b ACZ 65 RT HM-RIFF keskeny szegmens fűrészlap Falicsempék különösen vékony, 1/16"-os fugáinak kimarásához Kivágások marása epoxi/üvegszálerősítésű műanyagba (pl. műszerfal) Hornyok marása gázbetonban, vezetékek és csövek vakolat alatti fektetéséhez PC1b AVZ 78 RT HM-RIFF csiszolólap Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Szőnyegragasztó-maradványok eltávolítása ásványi felületről Fa ráspolyozása, durva illesztési munkákhoz 78 (darab csomagonként) PC1b 1 1 ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük

30 30 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Spatulyázás Hántoló Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Terméktulajdonságok Vágásszélesség, mm Vágási hossz, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ATZ 52 SC, merev Szénacél kaparóvas Habarcs vagy csemperagasztó eltávolítása, (pl. sérült csempék cseréjekor) Habarcs- és betonmaradványok eltávolítása Kemény, rideg padlószőnyeg-ragasztó maradványok eltávolítása PC1b ATZ 52 SFC, rugalmas Szénacél kaparóvas Lágy szőnyegragasztó-maradványok eltávolítása Festékmaradékok eltávolítása Szilikonfugák eltávolítása PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

31 Vágás Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz 31 BIM hullámos élezésű szegmens kés A szigetelő anyagok szakértője Gyors, tiszta és precíz vágás, az anyag nem nyomódik össze Hullámos élezés a szigetelő- és egyéb puha anyagok gyors, tiszta és precíz vágásához BIM technológia a hosszabb élettartamért Hajlítás a síkban végzett munkákhoz OIS 12 pontos befogó rendszer alakzáró befogás az optimális erőátvitelhez Vágókések Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Univerzális adapterrel megfelelő a különféle, kereskedelemben kapható multifunkcionális Elektromos kéziszerszámokhoz Átmérő, mm Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód ACZ 100 SWB BIM hullámos élezésű szegmens kés Túlnyúló szigetelőanyag, különösképpen sztiropor síkba vágása Szigetelőlapok méretre vágása (pl. Flumroc padlólemez/lépésszigetelő lemez) Puha anyagok vágása (pl.: karton, szőnyeg, gumi, bőr ) PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

32 32 Tartozékok multifunkcionális elektromos kéziszerszámokhoz Vágás Vágókések Átmérő, mm Terméktulajdonságok Szélesség, mm Hosszúság, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód AIZ 28 SC Szénacél univerzális fugavágó Lágy tágulási hézagok vágása Ablakozó gitt (tömítőmassza) vágása Szigetelőanyagok vágása PC1b Csiszolótartozékok Megfelelő a következőhöz: Bosch GOP 10,8 V-LI; GOP 250 CE Professional; PMF 10,8 LI; PMF 180 E; FEIN Multimaster FMM 250 (ø 10 mm) Terméktulajdonságok Külső átmérő, mm Cikkszám Csom. mód Megrendelési információk Csom. egys.¹ EAN-kód DIRECT FORCE AVI 93 G Csiszolólap Csiszolólap mikrotépőzárral A csiszolólapok gyors, egyszerű cseréje PC1b Elszívás Csiszolási por elszívásához, kombinálva az AVI 93 G csiszolótalppal PC1b (darab csomagonként) ¹ Csom. egys. Egy csomagolási egység adott számú terméket tartalmaz. A rendeléseket kizárólag teljes csomagolási egységenként teljesítjük.

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation

mindentudó. Minden alkalomra. Minden részlethez. A számos tehetséggel felruházott New Compact Generation Minden részlethez. Minden alkalomra. A számos tehetséggel felruházott mindentudó. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Varázsold lakhelyedet saját otthonoddá a PMF 250 CES, PMF

Részletesebben

reca dekopír- és orrfűrészlapok

reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608 2009.11.09. 13:02 Page 1 Dekopírfűrészlapok reca dekopír- és orrfűrészlapok Stich_Saebelsaegeblaetter_A_09 HUN2:Stich_Saebelsaegeblaetter_0608

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline

KÚPOS LEMEZFÚRÓ. profiline KÚPOS LEMEZFÚRÓ profiline Termék leírása Az új RUKO nagyteljesítményű kúpos lemezfúróknál a forgácshornyok köszörülése CBN eljárással történik a tömör, edzett anyagba. A CBN (köbös bórnitrid) lényegesen

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

FŰRÉSZ KÍNÁLAT. profiline

FŰRÉSZ KÍNÁLAT. profiline FŰRÉSZ KÍNÁLAT profiline Dekopír- és kardfűrészlapok műszaki adatai A fogak kitörésének, vagy a fűrészlap törésének elkerülése érdekében egyidejűleg mindig legalább három fognak kell dolgoznia. A fűrészelendő

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek)

GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) GAFE FORGÁCSOLÁSI ALAPISMERETEK (Kézi forgácsoló műveletek) Kézi forgácsoló műveletek Darabolás (fűrészelés, vágás) Forgácsolás reszelés fúrás (fúrás, süllyesztés) köszörülés menetkészítés Illesztés (csiszolás,

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP

KOMBI FELSŐMARÓ. Típus: MF 1400 KE. Előnyök. Technikai adatok 60 FAMEGMUNKÁLÁS ALAPLAP BEMERÜLŐ MARÁSHOZ FIX ALAPLAP 60 FAMEGMUNKÁLÁS KOMBI FELSŐMARÓ Típus: MF 1400 KE 2 maró egyben a maximális rugalmasságért mindenfajta alkalmazáshoz Lágyindítás a hirtelen visszarúgás megelőzéséért Konstans elektronika, mely biztosítja

Részletesebben

KÖRFŐRÉSZLAP PROGRAM KIMUTATJUK A FOGUNK FEHÉRÉT

KÖRFŐRÉSZLAP PROGRAM KIMUTATJUK A FOGUNK FEHÉRÉT KÖRFŐRÉSZLAP PROGRAM KIMUTATJUK A FOGUNK FEHÉRÉT FŐRÉSZELJÜNK ÚGY, MINT A PROFIK A tökéletes főrészelés, pontos, tiszta vágásokkal nem lehet véletlen. Egy jó körfőrész mellett a főrészlap minıségének is

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Jellemzõ Beállítási Max. Szenzor Védettség Oldal neve alkalmazás tartomány hõmérséklet típusa RT Általános célra -25-300 350ºC Táv, terem, IP66 64-65 differencál KP Könnyû ipari alkalm.

Részletesebben

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA

DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA 2014 DISANO BY HARO A LAKÁS EGÉSZSÉGES PADLÓJA DISANO BY HARO - A FORMATERVEZETT PADLÓ SAJÁTOSSÁGA A formatervezett padlók teljesen a trendbe illeszkednek, és ennek jó oka van. Egyesítik magukban a többi

Részletesebben

Faipari. Tekercs alapár: 1919 SIAWOOD 1939: +21% 1749: +17% Rendelhető legkisebb mennyiség. Egységár. Méret mm. Szemcse.

Faipari. Tekercs alapár: 1919 SIAWOOD 1939: +21% 1749: +17% Rendelhető legkisebb mennyiség. Egységár. Méret mm. Szemcse. Faipari csiszolóanyagok ÁRLISTA 2014. március 1919 SIAWOOD gépi papír P 36-600 VÉGTELENITHETÖ Hordozó: F és D papír : alumínium-oxid /korund/ P36-220, és szilícium karbid P240-600 gépi lakkcsiszolásra

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

Kiemelkedően precíz.

Kiemelkedően precíz. Kiemelkedően precíz. Vágás szúrófűrésszel 02 Alkalmazások áttekintése 29 Gépek áttekintése 0 PSB 00 Szúrófűrész 2 PS 00, PSB 00 Szúrófűrész 5 PS 200 Áttekintés: a rendszer és a tartozékok 6 Szúrófűrészlapok

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Alumínium keretes ajtók

Alumínium keretes ajtók Alumínium rendszerek Vízvetők Lábazatok 2015 Alumínium keretes ajtók A 19 20,6 13,9 5,2 Szálcsiszolt inox Króm Fekete A18 4,3 18,3 Szálcsiszolt inox 19 B 20,6 5,2 Szálcsiszolt inox 19 C 13,2 20,6 5,3 6,3

Részletesebben

Egyszerűen tökéletes vágás.

Egyszerűen tökéletes vágás. Gyémánttárcsák Egyszerűen tökéletes vágás. www.wackerneuson.com Gyémánttárcsák teljesítményosztályban. 0064//0/Heidlmair/Print Sta HU A tiszta, tökéletes vágásért és a hatékony munkavégzésért: a Wacker

Részletesebben

Nyomáskapcsolók Áttekintés

Nyomáskapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Alkalmazás Beállítási Max. Védettség Oldal neve tartomány nyomás RT Általános célra -1-30 bar 42 bar IP66 36-37 KPS Nehézipari környezetben 0-60 bar 120 bar IP67 38-39 KPI/KP Könnyû ipari

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

BIZTONSÁGGAL EGY LÉPÉST ELİRE

BIZTONSÁGGAL EGY LÉPÉST ELİRE 120 Volt egyenáram BIZTONSÁGGAL EGY LÉPÉST ELİRE 120 VOLTOS EGYENÁRAMÚ ÜZEM BIZTONSÁGOS MUNKAVÉGZÉS EXTRÉM KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS A METABO KOMPLETT TERMÉKPALETTÁT KÍNÁL AZ ILYEN JELLEGŐ PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁHOZ

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Fûszertartó fiók, apácarács 1.19

Fûszertartó fiók, apácarács 1.19 Fûszertartó fiók, apácarács 1.19 Fûszertartó fiókelôk Méret: 116x14x15 mm színek: akác T0422 tölgy széleskeretes T034 fenyô natúr lakkozott T0221 koptatott luc T0112 éger natúr T0841 éger pácolt T0842

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. március 19. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

Ipari porszívók. Model VHW310 VHW310 AD VHW310 AU. Cikkszám 4041100304 4041100305 4041100306. Bemenő oldali hepa szűrés. L-porosztályú szűrő

Ipari porszívók. Model VHW310 VHW310 AD VHW310 AU. Cikkszám 4041100304 4041100305 4041100306. Bemenő oldali hepa szűrés. L-porosztályú szűrő A -es modell a tökéletes megoldás a gyógyszeripar, élelmiszeripar, vegyipar, csomagolóipar és az OEM által támasztott követelményekre ott, ahol kis terület áll rendelkezésre. A 1,5kW-os oldalcsatornás

Részletesebben

www.menet-szerszam.hu MENETFÚRÓ HASZNOS TÁBLÁZATOK (SEBESSÉG, ELŐFÚRÓ, STB.)

www.menet-szerszam.hu MENETFÚRÓ HASZNOS TÁBLÁZATOK (SEBESSÉG, ELŐFÚRÓ, STB.) Sebesség, előtolás, és kenés MENETFÚRÓ HASZNOS TÁBLÁZATOK (SEBESSÉG, ELŐFÚRÓ, STB.) A menetfúrás sebessége számos tényezőn alapul: a) A menetemelkedés b) Megmunkált anyag c) Furat mélység d) Furat típusa:

Részletesebben

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu Rosta nélküli darálók SG14/24N/24T Jellemzők Az 14/24 sorozatok

Részletesebben

Cikkszám Terméknév Kiszerelés Nettó lista ár

Cikkszám Terméknév Kiszerelés Nettó lista ár TAKARÁS SPECIÁLIS SZALAGOK 40068 Boss Fine line szalag 3mm x 66m 130c hőálló 10 / 1 db 1450 40069 Boss Fine line szalag 6mm x 66m 130c hőálló 10 / 1 db 2175 40070 Boss Fine line szalag 9mm x 66m 130c hőálló

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK

TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK Akkumulátorsaruk Pólusátalakitók Akkumulátorsav-Elemzö AZ Akkumulátor Gondozása Charging Equalizer Neutralon Póluszsir és Póluskefe Pólusvédö Spray & Póluskefe Digatron

Részletesebben

Csőbe integrált rács KG-RR

Csőbe integrált rács KG-RR Csőbe integrált rács KG-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

P17 Tempra ipari csatlakozórendszer normál ipari csatlakozódugók és -aljzatok, normál érintkezőcsap-elrendezés (6h)

P17 Tempra ipari csatlakozórendszer normál ipari csatlakozódugók és -aljzatok, normál érintkezőcsap-elrendezés (6h) P17 Tempra ipari csatlakozórendszer normál ipari csatlakozódugók és -aljzatok, normál érintkezőcsap-elrendezés (6h) KISSZÜLTSÉ, IP 44 Normál (6h) Záródugóval szállítva! eépíthető Névleges Névleges Pólusszám

Részletesebben

Új fejlesztésű aknafedél. Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb!

Új fejlesztésű aknafedél. Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb! Új fejlesztésű aknafedél Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb! 2 Composite Új fejlesztésű aknafedél DECK Nincs nehéz beton A felnyitás gyerekjáték. 85kg-mal kisebb súly. (80 x 80cm-es méretnél) Gyors Beépítés

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM A mi LED szakértelmünk segít az Ön üzleti sikereiben Az

Részletesebben

Rosenbauer sisakrendszer

Rosenbauer sisakrendszer 1 Rosenbauer sisakrendszer Rosenbauer immár 20 év tapasztalattal rendelkezik a védősisakok területén. A HEROS sisakrendszer már több mint százezerszer volt bevetésen és világszerte gondoskodik a tűzoltók

Részletesebben

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához Az SD praktikus SitDown tartályürítő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a konténer nagyon egyszerű ürítését. Az SD opcióként felszerelhető olyan adapterrel, amely segíti a tartály targoncával

Részletesebben

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK Magyar MÉLYHÚZOTT ELEMEK BEMUTATÓESZKÖZÖK HÓLYAGOS/ HEGESZTETT AKRIL TERMÉKEK MARATÁS SZERSZÁMKÉSZÍTÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK TERMÉKEINEK MEGFELELŐ EGYEDI KIVITELBEN Rossel-Display Műanyag

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

TRIPLEX szerszám árverés 2012.03.31. Tisztelt Partnereink! Az alábbi termékeket árverés keretében értékesítjük. Várjuk licitjeiket. www.ballun.

TRIPLEX szerszám árverés 2012.03.31. Tisztelt Partnereink! Az alábbi termékeket árverés keretében értékesítjük. Várjuk licitjeiket. www.ballun. TRIPLEX szerszám árverés 2012.03.31. Tisztelt Partnereink! Az alábbi termékeket árverés keretében értékesítjük. Várjuk licitjeiket. www.ballun.hu 1 Tisztelt Partnerünk! HATÁROZZA MEG MOST ÖN A BESZERZÉSI

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó Kisgépek Készülékek gyümölcshöz Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő Eszközök friss zöldség és gyümölcs előkészítéséhez, feldolgozásához Multifunkcionális ananász hámozó és szeletelő eszköz Tiszta,

Részletesebben

Vágás és csiszolástechnika

Vágás és csiszolástechnika Vágás és csiszolástechnika 1. oldal Vágás és csiszolástechnika Gyémánt vágó és tisztítókorong Gyémánt tisztítókorong 125 x 22,2 mm ATLAS CG-SL 12.195,00 Ft Gyémánt tisztítókorong 125 x 22,2 mm ATLAS CG2

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Kiválasztási segédlet

Kiválasztási segédlet Kiválasztási segédlet 3850 SANDFLEX Dragon (MÁTRIX) Mátrix bimetál lap, nagyon szívós. Ideális választás mindenféle vágáshoz, vertikális és kisebb horizontális gépekhez. 3851 SANDFLEX Cobra (M42) Bimetál

Részletesebben

Kisfeszültségű energiaelosztás

Kisfeszültségű energiaelosztás Pragma kiselosztók Sorkapcsok többféle felhasználással Kiegészítők vízszintes vagy függőleges összeépítéshez Megerősített zsanérok A felhasználó által beszerelhető készülékek, kiegészítők Kétféle magasságban

Részletesebben

HOSSZVÁGÓ KÖRFŰRÉSZLAP

HOSSZVÁGÓ KÖRFŰRÉSZLAP HOSSZVÁGÓ KÖRFŰRÉSZLAP 80-50 FZ 300 4 2,8 30 18 8700 Ft 350 4 2,8 30 20 9800 Ft 400 4,4 3,2 30 24 12700 Ft 450 4,4 3,2 30 28 14600 Ft 500 5,2 3,5 30 30 20900 Ft 550 5,5 3,5 30 32 29000 Ft 600 5,5 3,5 30

Részletesebben

Vízellátás, fûtéstechnika

Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika A nagy szabadságfok: A RAUTITAN épületgépészeti csõvezetékrendszer a kivitelezés során felmerülõ összes követelménynek eleget tesz. A rendszer univerzálisan

Részletesebben

A készítmény leírása

A készítmény leírása A készítmény leírása Bevezetõ A sablon a postforming lapok eredményes összekapcsolására szolgál. Az áttetsző műanyag szerkezete, az egyes elemek egyértelmű leírása a sablonba vésve, több összefüggő ütköző,

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

Cső előkészítő szerszámok

Cső előkészítő szerszámok Cső előkészítő szerszámok GROOVER 01 GROOVER 02 GROOVER 10A TFS&BP cikkszám Névleges méret Tápegység* Leírás Hozzávetőleges Automatikus hornyológép csőtartóval * Kívánságra kapható más feszültséggel is.

Részletesebben

MAXI 3 3 oldalon feszített mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz 48-102 16 5 88-282 16 4 270-460 10 3

MAXI 3 3 oldalon feszített mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz mérettartomány víz gáz 48-102 16 5 88-282 16 4 270-460 10 3 katalógus UNIFIX MAXI palástjavító Felhasználási terület: Csővezetékeken keletkezett lyukak, repedések és porózusos csőszakaszok tömítésére alkalmazható, a Maxi típusok ezen kívül csövek összekötésére

Részletesebben

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe A legjobb kombináció A Quick-Pipe rendszer, a nyitott kábelvezetés és a klasszikus csœinstalláció intelligens kombinációja, most még több elœnyt kínál. A Quick-Pipe ideális

Részletesebben

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő AOS (Advanced Onsite Sensor) funkcióval ellátott indukciós jeladó Kézi mérőeszközök és adatátviteli rendszerek Új! ABS Digimatic Tolómérő Új költséghatékony standard DIGIMATIC

Részletesebben

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők Talpak Csövek T-elemek Egyéb kiegészítők 79 TALPAK Egyedi igényeinek és megvalósítási terveinek kivitelezése érdekében az alábbiakban bemutatjuk azokat az OEK elemeket, melyek a különféle alkalmazási módok

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

Könnyűbetonfal. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Tapasztalt. Tartalom. Kivitelezési idő

Könnyűbetonfal. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Tapasztalt. Tartalom. Kivitelezési idő OBI Csináld ma 1 Könnyűbetonfal Szükséges ismeretek: Tartalom Kivitelezési idő Bevezetés/Ötletek & fortélyok 2. old. Bevásárlólista 3. old. Szerszámlista 4. old. Barkácsútmutató 5. 10. old. Tervrajzok

Részletesebben

REINER BÉLYEGZŐK. Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr. Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre

REINER BÉLYEGZŐK. Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr. Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre REINER BÉLYEGZŐK Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre A német REINER cég fém nyomófelületű sorszámozó- és dátumbélyegzői

Részletesebben

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák watec Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák 2012 Watec Vertriebs GmbH Helyszíni betonozást alkalmazó korszerű kivitel www.watec.at

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. 1. A csempevágó leírása 1.1 A gép részei 1.2 A csempevágó alkalmazásai

TARTALOMJEGYZÉK. 1. A csempevágó leírása 1.1 A gép részei 1.2 A csempevágó alkalmazásai HASZNÁLATI UTASÍTÁS 2 3 4 TARTALOMJEGYZÉK 1. A csempevágó leírása 1.1 A gép részei 1.2 A csempevágó alkalmazásai 6 6 6 2. Működés 2.1 Egyenes vágás a COMBISLALOM-mal 2.2 Szabadkézi vágás a COMBISLALOM-mal

Részletesebben

P L E X I C E N T R U M

P L E X I C E N T R U M Plexi lemezek értékesítése, feldolgozása: Extrudált és öntött változatban /2-25 mm vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink (bordázott, érdesített, rovátkázott) Plexi feldolgozás, hajlítás (hideg, meleg

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Direct Line Kft...közvetlen út a nemesacélhoz!

Direct Line Kft...közvetlen út a nemesacélhoz! Direct Line Kft......közvetlen út a nemesacélhoz! R O Z S D A ME N T E S K O R L ÁT KO Á TO K / K O R L Á T RE R EN D S Z E R E K Rozsdamentes korlátok a funkció és a design egysége Korlátokkal életünk

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

OLYMPIA Vario duplex 5000 Kétoldalú karos-görgős vágógép

OLYMPIA Vario duplex 5000 Kétoldalú karos-görgős vágógép OLYMPIA Vario duplex 5000 Kétoldalú karos-görgős vágógép Olympia Business Systems Vertriebs GmbH Weg zum Wasserwerk 10 D-45525 Hattingen http://www.olympia-vertrieb.de (2009. 05. 05.) Magyar Fontos biztonsági

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fürdőszobai padlófűtés rendszerek A Comfort Heat elektromos

Részletesebben

Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó.

Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó. Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario: fokozatmentesen, 30-tól 120 cm-ig Akár rövid, akár hosszú, mindenképpen sikeres A Viega Advantix Vario

Részletesebben

Walter felfúró és finom-kiesztergáló szerszámok: Rendszerben a sikerért.

Walter felfúró és finom-kiesztergáló szerszámok: Rendszerben a sikerért. _ SZAKÉRTELEM A FORGÁCSOLÁSBAN Walter felfúró és finom-kiesztergáló szerszámok: Rendszerben a sikerért. Szerszámmegoldások Felfúrás és finom-kiesztergálás Walter Boring Walter Capto -val. Megszakított

Részletesebben

Kalibráló készülékek. Height Master Oldal 343. Check Master Oldal 347. Kalibráló eszközök Oldal 352

Kalibráló készülékek. Height Master Oldal 343. Check Master Oldal 347. Kalibráló eszközök Oldal 352 Kalibráló készülékek Height Master Oldal 343 Check Master Oldal 347 Kalibráló eszközök Oldal 352 342 Digitális Height Master Funkciók ZERO/ABS DATA / HOLD Auto kikapcsolás (< 20 perc) Riasztás alacsony

Részletesebben

Alumínium keretprofilok 1.53

Alumínium keretprofilok 1.53 Alumínium keretprofilok.53 Alumínium keretprofi lok métersúlya Profi l kg/fm TRZ 0,28 TR5 0,42 TR4 0,48 TR3 0,54 TR2 0,4 AP06 0,46 A betétméret kiszámítása TRZ A=X-25 mm B=Y-25 mm TR5 A=X-5 mm B=Y-5 mm

Részletesebben

Toolless-Connection Szerszám nélküli csatlakozás

Toolless-Connection Szerszám nélküli csatlakozás Toolless-Connection Szerszám nélküli csatlakozás MOBIL ÉS ONLINE VÁSÁRLÁS! Mobil App: ios, Android Webáruház: www.schrack.hu SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK Raktárról Store www.schrack.hu ENERGIA IPAR Get Ready.

Részletesebben

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G

szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH KRAIBUR G szigetel & véd Gummiwerk KRAIBURG Relastec GmbH K KRAIBUR G K KRAIBUR G SZIGETEL & VÉD tartalom 4 6 8 10 12 14 16 szigetelés comfort whisper color standard rubber estra szigetel & véd CSENDET ÉS NYUGALMAT

Részletesebben

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát

T E C H N O L O G Y. Patent Pending WATERPROOFING MEMBRANE WITH REVOLUTIONARY TECHNOLOGY THENE TECHNOLOGY. Miért válassza a Reoxthene technológiát TE THENE TECHNOLOGY TE THENE TECHNOLOGY TE Miért válassza a Reoxthene technológiát THENE TECHNOLOGY Miért válassza a Reoxthene technológiát A TECHNOLÓGIA egy forradalmian új technológia, melyet a MAPEI

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

K-FLEX AL CLAD RENDSZER

K-FLEX AL CLAD RENDSZER K - F L E X S Z I G E T E L É S R E N D S Z E R INDOOR UV / OUTDOOR RESISTANT ELSÕ OSZTÁLYÚ EGYEDÜLÁLLÓ SZIGETELÉS SISTEMA DI GESTIONE QUALITÀ UNI EN ISO 9001:2000 CERTIFICATO DA CERTIQUALITY L ISOLANTE

Részletesebben

Árjegyzék (Áraink a 27 %-os ÁFA-t nem tartalmazzák) Érvényes 2014. Szeptember 1-től

Árjegyzék (Áraink a 27 %-os ÁFA-t nem tartalmazzák) Érvényes 2014. Szeptember 1-től Honlap: Plexi lemezek: Táblaméret: 100 x 205 cm, 200 x 205 cm, 305 x 205 cm Vastagság Táblaár m 2 (XT) Darabolt ár m 2 (XT) 2 mm 3000,- 4.350,- 3 mm 4.600,- 6.500,- 4 mm 6.000,- 8.700,- 5 mm 7.500,- 10.880,-

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) Tartós határáram / max. bekapcs. áram

1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) 1 NO (záróérintkező) Tartós határáram / max. bekapcs. áram 18- - Kombinált kapcsolók (fénykapcsoló + mozgásérzékelő) 10 A 18- Mozgás- és jelenlétérzékelők Érzékelési teru let max. 120 m 2 A 18.51-es típusnál két érzékelési teru let: - Belső (4 x 4) m-es teru let:

Részletesebben