Aggódsz a pénzügyi jövőd miatt? Bármilyen a jelenlegi helyzeted mindig lehet jobb! Az MFX-el életedet korlátlanul sikeressé teheted!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Aggódsz a pénzügyi jövőd miatt? Bármilyen a jelenlegi helyzeted mindig lehet jobb! Az MFX-el életedet korlátlanul sikeressé teheted!"

Átírás

1

2 Aggódsz a pénzügyi jövőd miatt? Bármilyen a jelenlegi helyzeted mindig lehet jobb! Az MFX-el életedet korlátlanul sikeressé teheted! Álmodsz a milliomos életstílusról? Autó Otthon Pénz Barátok Szabadság Személyes szabadság felelősség tudatunk erejének kihasználásával, és mesterien sikeres erőforrásainkkal felhasználhatod győztes stratégiáinkat bármilyen célod megvalósítására, bármi is legyen az és keress $100 t újra és újra ingyenesen az egyszeri $40 os csatlakozásoddal Emeld fel a keresetedet $4,900-ra újra és újra, ingyenes felminősüléssel a sokkal nyereségesebb MX1, MX3 és MX7 programokra!

3 Az egyik legnagyobb arányú jutalék kifizetés bemutatása az online marketing világában és könnyű, mint a 2x2=$100

4 Az MXF valójában vagyont építő sikerrendszere e két fő probléma megoldására fókuszál, mellyel ma sok ember szembesül. Irányvonal hiányában motiváció hiányában, szokásos módon elérni álmaikat Pénz hiányában jövedelem hiányában, szokásos módon azt az életstílust élni, amire vágynak Jó hír! A rendszer tartalmazza e két szinergikus megoldást és segítségül szolgál, hogy az életükre összpontosítsanak az egyének és egy passzív jövedelemre tegyenek szert. Személyes szabadság felelősség tudat mesterien sikeres oktatási termék Otthonról végezhető üzlet korlátlan jövedelem - lehetőség program A személyes szabadság felelősség tudatú termék könnyen elérhető bármely számítógépről. Hasonlóképpen, az otthonról végezhető üzlet, melyet bárki építhet könnyedén, globálisan, profitálisan -, és lelkes egyének számára elérhető ez a sikeres életstílus az MXF program bemutatásával, akik hasonlóképpen pozitív életváltozásra és növekvő anyagi jólétre vágynak.

5 ÉPÍTSD AZ MXF ÜZLETET OTTHONRÓL Jelentős jövedelmet kereshetsz otthonról szabadidődben! Könnyen követhető üzleti rendszerünk kihasználásával tekintélyes jövedelmet kereshetsz az MXF program mások számára történő bemutatásával, akik szintén követni fogják az igazán vagyont építő rendszerünket. Kattints a Testimonials menüre és olvass arról, amit írnak tagjaink az MX programokról. ÉPÍTSD AZ MXF ÜZLETET VILÁGSZERTE Az MXF lehetővé teszi számodra, hogy több, mint 200 országban építhesd üzletedet. Minden tag kap egy INGYENES Üzlet-Központot, mely által globális jövedelmre tehet szert. Több, mint 2 milliárd ember van nap, mint nap online világszerte, így szó szerint bárhol találhatsz embereket, akik a hálózatodhoz csatlakozhatnak. ÉPÍTSD AZ MXF ÜZLETET MOST Mennyire egyszerű is ez az üzlet? Nos, minden, amire szükséged van, hogy elkezdhesd: Internet kapcsolat számítógépen, vagy mobile készüléken keresztül. Egyszeri US$40 megfizetése az egy életen át tartó MXF tagságodért. Erős vágy a saját szabadság felelősség tudat iránt és a vagyonnövekedés után. Van itt valami, ami izgalmas lehet számodra. Amint a fenti elvárások a helyükre kerülnek, azonnal elkezdődik veled a személyes szabadság felelősség tudat kibontakozása, és megkapod a sikeres mester terméket, az IGAZI ERŐ videó sorozatot, naponkénti bontásban. A saját MXF otthoni üzletedet is indíthatod, és kezdhetsz pénzt keresni máris.

6 A Vállalat Az MX Fast Money a MillonaireX7 Globális Részvénytársaság független, elkülönített része, mely egy Üzleti Vállalatként regisztrált a British Virgin Islands területén.

7 James Lee Valentine James Lee Valentine nemzetközileg elismert szerző és író és alapítója az MXF programnak és megalkotója az IGAZI ERŐ videó sorozatnak. Specialistája könyvek írásának, programok fejlesztésének és erőforrások létrehozásának a személyes szabadság felelősség tudat területén belül, az önfejlesztésnek és a network marketingnek. Műveinek különböző sorozatait ez a nagy teljesítményű szólás kíséri: Mi felépítünk téged így Te is felépítheted a sorsodat! James Lee Valentine - t gyakran az Ösztönzés Embere - ként ismerik. Az MXF létrehozásán kívül, ő kifejlesztette annak testvér programjait is, MX1, MX3 és MX7 néven. Az ő tanításai melyek már számtalan életet alakítottak át több, különböző országban, az ő saját pénzügyi szabadság felelősség tudatának és személyes fejlődésének alapja. Tanuld meg az ő sikertitkait és legyél egy életre a pénzügyi szabadság felelőssége tudatában!

8 Stratégiai Partnerek James Lee Valentine segítségével eljutnak hozzád a személyes szabadság felelősség tudatán keresztül azok a legprofibb, megbízható szolgáltatók, melyek már szaktudásuk kitaposott ösvényein haladnak. HOSTGATOR USA GETRESPONSE USA 1SHOPPINGCART CANADA GOTOWEBINAR USA GODADDY USA GENISOFT TECHNOLOGIES INDIA

9 NAPI ERŐ ADAGOD! Az IGAZI ERŐ videó sorozat több mint 30 személyes szabadság felelősség tudatú videók gyűjteménye, melynek célja egy gyorsan indítható, jelentős pozitív változása életednek. Ezeket a videókat napi megtekintésre szánták, melyek már számtalan élet megváltoztatásában játszottak szerepet. A sorozatban előre beállított tanítások és alapelvek, utazásod során vezethetnek és irányíthatnak téged, életed korlátlan sikere felé.

10 Az IGAZI ERŐ VIDEÓ SOROZAT Kizárólag a Te számodra jött létre! A napi videókat a nemzetközi író és előadó James Lee Valentine hozta létre. Mindez a te SZEMÉLYES SZABADSÁG FELELŐSSÉG TUDATOD és PÉNZÜGYI HATALMAD érdekében jött létre, melyek a LEGNAGYSZERŰBB SIKER elérésére vezetnek téged életed minden területén.

11 Korlátlan Globális Potenciál Jelenleg több, mint 2 milliárd embernek van internet hozzáférése világszerte - és több, mint 500 millió rendelkezik nagy sebességű, széles sávú kapcsolattal. A következő tíz éven belül ez a számjegy 3 milliárdos online projektre fog bővülni világszerte és mintegy hozzávetőlegesen 1 milliárdra nő azok tábora, akik széles sávú kapcsolattal fognak rendelkezni. Forrás: Emberek milliói vannak online, akik azt keresik, miként tudnák jobbá tenni életüket, nos ők potenciális tagjai az MXF nyereséggel járó online üzletünknek és network marketing szabadság felelősség tudatú -, termékeinknek. 1millió dolláros kérdés: Gondolod, hogy fogsz tudni találni néhány ambiciózus egyént a világon akik csatlaknak az MXF programhoz és részesei lesznek a csapatodnak? Ha igen, az egyszerű kifizetési tervünkkel és ezekkel az emberekkel, akik követik ugyanazt a rendszert, mint te, ez megvalósítható. Mit gondolsz, képes vagy felpíteni egy jelentős hálózatot, mely átfogja a világot, létrehozva egy fenntartható jövedelmet számodra? A válasz egy határozott IGEN!

12 Határozott Piaci Fordulat A Marketdata piackutató cég becslése szerint az Önfejlesztő iparág az USA-ban, több mint US$20 milliárd volt 2010-ben. Ez az MXF stabilitását tükrözi. Emberek tíz millióinak van jogosultsága mostanra, akik szükségét érzik a személyes szabadság felelősség tudatának, melyet termékünk nyújt számukra. Emberek tömegét célozhatod meg, hogy tekintélyes jövedelemre tegyél szert, és minden amire ehhez szükséged van, az MXF üzlethez lelkes egyének csatlakoztatása. Például, te megcélozhatnál vállalkozókat, hálózatépítőket, biztosítási ügynököket és online munkát végzőket és együtt dolgozhatnál ezekkel az emberekkel, több egyén megnyerésével az MXF üzleted számára, hogy csapatodat bővítsék, miáltal megduplázhatod erőfeszítésedet és megtöbbszörözheted bevételedet.

13 A Legnyereségesebb Juttatási Terv Az MX Fast Money Juttatási Terve egy 2 x 2 es KÉNYSZERÍTETT MÁTRIX SPILLOVER el és ingyenesen ISMÉTELT KIPÖRGÉSSEL működik, mely $100 jutalékot fizet neked minden egyes 6 emberrel betöltött mátrix után és a $100 jutalék megkereshető újra és újra, ismételten bármilyen további extra költség nélkül.

14 $40-t FIZETSZ két embert hozol be mindkettő behoz két embert $100 a KERESETED Ahogy a fenti ábrán is látható, bármely tag tekintélyes jövedelmet kereshet csupán azzal, hogy behoz 2 embert az MXF rendszerébe, akik ugyanezt átadják csupán 2 embernek és így tovább. A network marketing statisztika világszerte azt mutatja, hogy az átlagos hálózati értékesítő csupán kettő embert hoz az üzletébe. Amennyiben te ezt egy átlagos időn belül megteszed, teljesen valószínű, hogy kipörögsz az MXF-ből és $100 jutalékot fogsz keresni minden egyes alkalommal, amikor kipörögsz. Mindez adhat számodra elég bizalmat és szakértelmet, hogy ismételten kipörögj újra és újra, ismételten. Ez a sikeres erőfeszítés megduplázása, amely segítségedre lehet az MXF többszöri kipörgésével, megkeresve a $100 jutalékot mindannyiszor és minden egyes alkalommal.

15 MINŐSÜLJ AZ MX1 PROGRAMRA AZ MXF KIPÖRGÉSBŐL, ÉS KERESS $700 T ÚJRA ÉS ÚJRA, ISMÉTELTEN! Az MX Fast Money más módon is rendelkezésére áll a tagok számára, bevételeik növelése céljából. Ha egy tag kipörög, ahelyett, hogy kivenné a $100 jutalékát, ennek a tagnak választási lehetősége van átlépni a sokkal nyereségesebb MillionaireX1 (MX1) programba, felhasználva ezt a jutalékát, ahol minden egyes kipörgés, minden kipörgéskori jutalék $700, illetve minden alkalommal, automatikusan ÚJ MX1 MÁTRIX pozíció nyílik a tag számára. (befejezett mátrix kipörgés) (továbblépési lehetőség) Mivel a cég kinyilvánította a 2020-as Elkötelezettségét, mely azt fogalmazza meg, hogy minden MX program egész 2020-ig működni fog, így nem kérdés, egy tag hányszor képes kipörögni az MX1 programból és keresni újabb és újabb $700-t. (befejezett mátrix kipörgés) =

16 Az MXF Juttatási Terv tulajdonságai Egyszeri $40-os csatlakozási díj A csatlakozás révén megkapod saját 2x2-es mátrix-odat A SPILLUNDER révén kaphatsz tagokat alulról A SPILLOVER révén kaphatsz tagokat felülről A személyesen szponzorált tagok mindig a hálózatodban maradnak Csupán 6 ember kell a mátrix betöltéséhez Minden kipörgés után $100 a jutalék Minden alkalommal a kipörgés után új MXF mátrix ingyenesen Korlátlan kipörgési lehetőség $100-os kereset újra és újra, ismételten nulla extra költséggel Teljesen automata kifizetési rendszer Erőteljes, de még egyszerűbb kifizetési terv Könnyű az értelmezés és a magyarázat róla Opciós belépési lehetőség a sokkal nyereségesebb MX1-be minden kipörgéssel az MXF-ből $700-os jutalék, minden egyes MX1 kipörgéssel $700-os kereset újra és újra, ismételten nulla extra költséggel Az MXF és az MX1 EGY ÉLETEN ÁT TARTÓ tagság egyéb extra költség nélkül!

17 Miért válasszam az MX Fast Money üzletet? FIZETNI EGY ALKALOMMAL, DE PÉNZT KERESNI TÖBBSZÖRI LEHETŐSÉGKÉNT TÖBB MINT KÉTSZERES VISSZATÉRÍTÉS CSUPÁN NÉHÁNY EMBERREL AZONNALI JUTALÉK ELSZÁMOLÁS NAPI KIFIZETÉSSEL TELJESEN AUTOMATIZÁLT RENDSZEREK ÉS DIGITÁLIS TERMÉK TÖBB ÉRTÉKET A PÉNZÜNKÉRT A 2020 ÉVIG TARTÓ ELKÖTELEZETTSÉGÜNK EGYSZERŰEN ÉS KÖNNYEN ÉRTHETŐ A hálózatépítők kedvelni fogják az egyszerű juttatási tervet A hozzáértő befektetők kedvelni fogják a magas mértékű megtérülést

18 3 követelmény SZÁMODRA, hogy sikeres MXF üzletet építs szükséges, hogy legyen Számítógépes internet kapcsolat, vagy mobil készülékes Ingyenes ebank számla az egyszeri $40 dolláros csatlakozási díj fizetésére és az azonnali jutalék kifizetés lebonyolítására Vágy pozitív életváltozásra és pénzügyi helyzeted megtöbbszörözésére

19 MAXIMALIZÁLD POTENCIÁLIS KERESETEDET A TÖBBI MX PROGRAMMAL

20

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK

MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK MONDJ IGENT A SIKERRE A MILLIONAIREX 1 GYŐZTES STRATÉGIÁJÁNAK ALKALMAZÁSÁVAL ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT! MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK Határozd meg lendületed mértékét és kötelezd el magad

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató Online oktatsz Online oktatsz az easylearn-ön Egy platform több százezer hallgató Jövőkép A jövő a modern e-learning Közösség az oktatásban Határtalan lehetőségek Az easylearn az online oktatás egy egészen

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik $tiforp TM - Nehéz időket élünk manapság! A Gazdasági KATASZTRÓFA, DEPRESSZIÓ és

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Küldetésünk Testi, lelki, anyagi jóléthez - tudatos és szabad életstílus eléréséhez vezetni minél több embertársunkat.

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

MUNKAERŐ MONITOROZÁS. orem. www.gremonsystems.com

MUNKAERŐ MONITOROZÁS. orem. www.gremonsystems.com MUNKAERŐ MONITOROZÁS www.gremon.com Áttekintés A Gremon munkaerő monitorozás olyan átfogó szolgáltatást nyújt Önnek, amellyel hatékonyan csökkenthető a munkaerő költség valamint az adminisztráció az üvegházakon

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján

A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján Pajor Ferenc National Instruments Hungary Értelmezés. A számítástechnikai vállalatok, egységek, osztályok sikeres működése

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS Miért vállalkozóként? 3 LEHETŐSÉG 1. Saját magad osztod be az idődet 2. A magad ura vagy 3. Nem ütközöl előmeneteli akadályokba ( üvegplafonba ) 4. Képességeid legjavát adhatod 5.

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok A mobil eszközök száma világszerte rohamosan növekszik és jelentős kiegészítőjévé, sok esetben helyettesítőjévé vált a hagyományos számítógépeknek.

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Felhasználói útmutató Tartalom

Felhasználói útmutató Tartalom Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 2-12. ÉVFOLYAM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Magyar Energia Beszerzési Szövetség Csoportos energia beszerzések lebonyolítása

Magyar Energia Beszerzési Szövetség Csoportos energia beszerzések lebonyolítása Magyar Energia Beszerzési Szövetség Csoportos energia beszerzések lebonyolítása Csatlakozzon és csökkentse energia költségét! Csoportos energia beszerzés lebonyolítása önkormányzatok számára! Sourcing

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

Álláskeresés. Aktív. Passzív. Munkaügyi kirendeltség Álláshirdetések böngészése Újságban Neten Mindenhol Ismerősök mozgósítása

Álláskeresés. Aktív. Passzív. Munkaügyi kirendeltség Álláshirdetések böngészése Újságban Neten Mindenhol Ismerősök mozgósítása Aktív Passzív Munkaügyi kirendeltség Álláshirdetések böngészése Újságban Neten Mindenhol Ismerősök mozgósítása Bejelentkeztem a munkanélküli központban szóltam anyámnak Megfelelő állásajánlat Jogi értelmezés

Részletesebben

Partnerség a jövő nemzedékéért. FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága

Partnerség a jövő nemzedékéért. FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága Partnerség a jövő nemzedékéért FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága Vajon milyen lesz a világ amikor minden gyermek tudást és esélyt kap ahhoz, hogy családi, anyagi, társadalmi hátterétől

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI Vigyázz Kész - Rajt (Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI MI AZ ADOMÁNYSZERVEZÉS? Forrásteremtés Az adományszervezési (fundraising) stratégia a szervezet működéséhez, céljainak megvalósításához

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK AZ ISOFÓRUM TAVASZ KONFERENCIA RÉSZTVEVŐIT!

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK AZ ISOFÓRUM TAVASZ KONFERENCIA RÉSZTVEVŐIT! ISO EGYESÜLET SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK AZ ISO TAVASZ KONFERENCIA RÉSZTVEVŐIT! ISO Elnökség ISO Tavasz * 2018. ápr. 20. 1 ÉRTÉKRENDÜNK Közhasznú tevékenységet végző civil egyesület Jogszerűen és a tagság

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10.

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva 2014. augusztus 10. 1 Köszönetnyilvánítás Minden munkatárs nevében köszönetet mondunk Papp Gulnára, Arany Oroszlán szintű felsővezetőnknek és férjének, Papp Mihálynak (8*), akik a

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Schindler Útmutató A cél meghatározása. Az út kijelölése. Stratégiai iránymutatás a felvonó és mozgólépcső piacon való siker eléréséhez.

Schindler Útmutató A cél meghatározása. Az út kijelölése. Stratégiai iránymutatás a felvonó és mozgólépcső piacon való siker eléréséhez. Schindler Útmutató A cél meghatározása. Az út kijelölése. Stratégiai iránymutatás a felvonó és mozgólépcső piacon való siker eléréséhez. 2 l Schindler Útmutató Kötelezettségvállalásunk Kedves Kollégák,

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

EURÓPAI KÖZPONTI BANK

EURÓPAI KÖZPONTI BANK HU A Kormányzótanács tagjai számára szóló magatartási kódex e nem hivatalos, egységes szerkezetbe foglalt változata kizárólag tájékoztatási célokat szolgál. B EURÓPAI KÖZPONTI BANK A KORMÁNYZÓTANÁCS TAGJAI

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA 8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA Minden szakma és foglalkozás használ valamilyen eszközt a munkájuk megkönnyítésére. Az ács kalapácsot használ, a sebész szikét, és a pilóta iránytűt (navigációs rendszert). A Network

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

Az élelmiszergazdaság, mint stratégiai ágazat Dublecz Károly Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely

Az élelmiszergazdaság, mint stratégiai ágazat Dublecz Károly Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely Az élelmiszergazdaság, mint stratégiai ágazat Dublecz Károly Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely Hazánk tudománya, innovációja és versenyképessége szakmai vitafórum Nagykanizsa, 2012. november 7.

Részletesebben

A világ legkisebb bankfiókja

A világ legkisebb bankfiókja A világ legkisebb bankfiókja 1. Mobilbank - a folyamatos fejlődés története 2. Mit hoz a holnap? 3. A mobilfizetésről röviden 4. Együttműködési modellek Tartalom 5. Egy működő hazai példa és tanulságai

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK Vállalati eszmémykép A sikerhez vezető utunk A vállalat eszményképe az EVVA önképét írja le és utat mutat a szervezet egészének. A vállalati kultúra és a vállalati azonosság

Részletesebben

Pályázati felhívás. A mentorálási szolgáltatás célja

Pályázati felhívás. A mentorálási szolgáltatás célja Pályázati felhívás Az (OFA Nonprofit Kft.) pályázatot hirdet Társadalmi vállalkozások mentorálására a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 PiacTárs Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a kiemelt

Részletesebben

Elektronikus kereskedelem

Elektronikus kereskedelem Elektronikus kereskedelem (m-kereskedelem) A jelen és közeljövő mobil információs technológiái és kereskedelmi alkalmazásai http://uni-obuda.hu/sers/kutor/ EK-2/17/1 Mobil elektronikus kereskedelem m-kereskedem

Részletesebben

Építs teljesítmény-központú kultúrát!

Építs teljesítmény-központú kultúrát! Építs teljesítmény-központú kultúrát! A Terra Nova egy interaktív, saját élményű szimulációs játék, amely valós szervezetek működését modellezi. A szimuláció minimum tíz, de akár több száz fős csoportoknak

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP TELEPÜLÉSI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TANULÓK, FIATALOK, FŐISKOLAI VAGY EGYETEMI HALLGATÓK SZÁMÁRA

PÁLYÁZATI ADATLAP TELEPÜLÉSI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TANULÓK, FIATALOK, FŐISKOLAI VAGY EGYETEMI HALLGATÓK SZÁMÁRA PÁLYÁZATI ADATLAP TELEPÜLÉSI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TANULÓK, FIATALOK, FŐISKOLAI VAGY EGYETEMI HALLGATÓK SZÁMÁRA (16-22 ÉV KÖZÖTTI KOROSZTÁLY) 1.A pályázóra vonatkozó adatok: Neve: Születési

Részletesebben

Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004.

Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004. Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004. T-Mobile Magyarország - a piacvezető mobil szolgáltató 19.38% 47.19% TMM Pannon Vodafone 33.43% 2004.október 2 Életutunk a technológiai kiválóságtól

Részletesebben

Élelmiszer-stratégia 2014-2020. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály

Élelmiszer-stratégia 2014-2020. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Élelmiszer-stratégia 2014-2020. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály A hazai élelmiszer-feldolgozás jelentősége Miért stratégiai ágazat a magyar élelmiszer-feldolgozás? A lakosság

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

E-DiscountGroup Közösségi modell

E-DiscountGroup Közösségi modell E-DiscountGroup Közösségi modell Köszöntünk az E-DiscountGroup csapatában! Talán nem is gondoltad amikor regisztráltál, hogy megtetted az első lépést, ami megváltoztathatja az életed. Lehet, hogy azért

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció... 3 Bejelentkezés... 4 Ebéd rendelése...

Részletesebben

Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb.

Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb. Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb. Oké. Játsszunk el ezzel kicsit! Lássuk csak. Hol vagy most?

Részletesebben

Projekt szponzor : siker - felelősség - kompetencia

Projekt szponzor : siker - felelősség - kompetencia Projekt szponzor : siker - felelősség - kompetencia dr. Prónay Gábor 11. Projektmenedzsment a Gazdaságban Fórum 2008. április 10. AZ ELŐADÁS CÉLJA figyelem felhívás a projekt tulajdonos/szponzor meghatározó

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

PILLANATKÉP AZ ANALÓG FÖLDI LEKAPCSOLÁS UTÁN

PILLANATKÉP AZ ANALÓG FÖLDI LEKAPCSOLÁS UTÁN PILLANATKÉP AZ ANALÓG FÖLDI LEKAPCSOLÁS UTÁN 2013. NOVEMBER Nielsen Közönségmérés CSAK ANALÓG FÖLDI VÉTELLEL RENDELKEZŐK ARÁNYA 2013. június 2. és november 30., televízióval rendelkező háztartások %-ában

Részletesebben