Tranzakciók, amelyekben megbízhat.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tranzakciók, amelyekben megbízhat."

Átírás

1 Tranzakciók, amelyekben megbízhat.

2 A TrustPay A TrustPay Európa 13 országában biztonságos kártyás fizetéseket és azonnali banki átutalásokat biztosító, pénzügyi intézmény. A TrustPay a Szlovák Nemzeti Bank felügyelete alá tartozik, szolgáltatásaival az Európai Gazdasági Térség összes országában jelen van. A TrustPay a SWIFT nemzetközi hálózat, valamint a VISA és a Mastercard tagja.

3 Mit kínál a TrustPay az online kereskedok számára? Kártyás fizetések fogadása A kártyás fizetés az egyik legnépszerűbb fizetési mód, amely már a TrustPay-en keresztül is elérhető. A TrustCard szolgáltatást igénybe vevő kereskedők VISA, MasterCard és Maestro kártyás fizetéseket fogadhatnak a világ összes országából, a hét minden napjának 24 órájában. A legmagasabb biztonsági előírások számunkra magától értetődőek. Azonnali banki átutalások Az online fizetések még soha nem voltak egyszerűbbek. Az ügyfelek számos támogatott bank közül választhatják ki azt, ahonnan pénzt küldenek a kereskedőnek. Az összeg néhány perc leforgása alatt jóváíródik a számlán, a kereskedő pedig máris küldheti az árut. Biztonságosan, előnyösen és megbízhatóan. Tranzakciók, amelyekben megbízhat.

4 Hogyan kezdjük el? 1. Számlát nyit a TrustPay-ben 2. Integrálja a TrustPay rendszert a honlapjába. Egyetlen integráció tartalmazhatja az azonnali banki átutalásokat, illetve a kártyás fizetések fogadását is. Miután mindkét lépés sikeresen végre lett hajtva, több mint 200 millió európai, vagy a világ bármely részéről szarmazó VISA, Mastercard ill. Maestro kártyatulajdonos ugyféltől lesz képes fizetéseket fogadni.

5 Valóban ilyen egyszeru? IGEN! Ha az ügyfél azonnali banki átutalást szeretne igénybe venni, elég bejelentkeznie az internet bankingjébe, amelyre a TrustPay rendszer irányítja át. Számlájáról online fizetést hajt végre, az adott összeg pedig a kereskedő TrustPay számláján kerül jóváírásra. Azonnal és díjmentesen. Kártyás fizetés esetén az ügyfél csak az elengedhetetlenül szükséges adatokat adja meg egy speciálisan biztosított platformon, a fizetési művelet pedig azonnal lezajlik. Szolgáltatásainkat a TrustPay rendszerbe integrált, Európában található helyi bankok széles hálózatának nyújtjuk. Banki átutalások fogadásához a kereskedőnek már nem kell minden bankkal külön szerződnie, elég integrálnia a TrustPay rendszert.

6 TrustCard A TrustPay szolgáltatási portfóliója a világ legnépszerűbb fizetési módszerét is tartalmazza. A TrustCard lehetővé teszi, hogy az online kereskedők bárkitől, bárhonnan a világon elfogadják a kártyával történő fizetéseket érvényes VISA, MasterCard és Maestro kártyával. Mik a TrustCard előnyei? Biztonság Az összes fizetési műveletre biztonságos tanúsított platformon kerül sor, amely megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak is. Szolgáltatás mindenki számára Minden egyes kérelmet egyedileg közelítünk meg, épp úgy fogadjuk a nemrég indított online vállalkozásokat, mint a már jól működő e-shopokat. Ár Versenyképes ár és átlátható árlista teszti a TrustCard-ot több mint egyenrangú partnerré a szabvány kártyás fizetési szolgáltatók közé.

7 Különböző pénznemű fizetések feldolgozása A TrustPay társaság több országban van jelen különböző pénznemekkel, ezért ügyfelei számára lehetővé teszi, hogy abban a pénznemben fizessenek, amely számukra a legelőnyösebb. Ismétlődő fizetések A szolgáltatásnak köszönhetően ügyfeleinek nem kell ismételten teljesítenie a fizetéseket. Ideális szolgáltatás az ismétlődő fizetések, például előfizetés esetében. Tokenizálás - a kártyákra vonatkozó adatok tárolása A tokenizálás a kártyákra vonatkozó adatok biztonságos tárolási módja anélkül, hogy a kereskedő ténylegesen tárolná azokat. Bizalmas fizetési információkat tárolunk és alakítunk át biztonságos tokenekké. A tokeneknek köszönhetően egyazon kártyával fizethetnek úgy, hogy nem kell ismételten megadniuk a kártyájuk összes adatát.

8 Kik a VISA vagy MasterCard kártyás fizetés felhasználói? A fizető ügyfélnek nem szükséges TrustPay számlát nyitni. Elég, ha kártyabirtokos, országra való tekintet nélkül. Az érkező kártyás fizetéseket a világ bármely országából képes fogadni. TrustCard szolgáltatás az alábbi országok kereskedői használhatják:

9 3D Secure A szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, és a biztonság szigorításával egyetemben a TrustPay vállalat is implementálta a VISA és a MasterCard 3D Secure protokollt. A 3D Secure protokollt a hitelkártyákat kibocsátó vállalatok fejlesztették ki az online fizetések biztonságának növelése érdekében. Lényege a fizetés engedélyezése, ill. az identitás ellenőrzése az adott kártyához hozzárendelt jelszó segítségével. 3D Secure szolgáltatást a Visa a MasterCard pedig néven, márkanév alatt kínálja. A fizetési műveletekre a legmagasabb PCI DSS biztonsági előírásoknak is megfelelő, biztonságos hitelesített platformokon kerül sor.

10 Azonnali banki átutalások Szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell minden bankkal külön szerződnie ahhoz, hogy utalásokat tudjon fogadni. A TrustPay az ügyfelek számára 5 magyarországi bankból, valamint számos más európai bankból indított átutalást tesz lehetővé. Mik az azonnali banki átutalások előnyei? Gyorsaság A gyorsaság nemcsak a kereskedők, hanem az ügyfeleik számára is előnyt jelent. Amint a vásárló teljesíti a fizetést az internet bankingjén keresztül, az azonnal jóváíródik a kereskedő TrustPay számláján. A kereskedő ezt követően ben értesítést kap a fizetés sikerességéről, ami azt jelenti, hogy máris küldheti az árut. Biztonság A rendszer előnye az, hogy a fizető ügyfélnek nem kell nálunk regisztrálnia, egyúttal pedig nem ad át semmilyen személyes adatot, mivel azokat csak a saját internet bankingjében adja meg. Az átutalás egyetlen feltétele az, hogy számlával rendelkezzen a támogatott bankok egyikénél. Integráció Igen egyszerű. Egy integráción belül bankszámlákról történő átutalásokat és kártyás fizetéseket is biztosítunk.

11 Ár Versenyképes árral és áttekinthető árjegyzékkel állunk az online kereskedők rendelkezésére. Terjeszkedési lehetőség Tekintettel arra, hogy a TrustPay közép-és kelet-európai bankok széles körével működik együtt, ügyfelei az áruért és szolgáltatásokért Magyarország határain kívül is fizethetnek. Kik az azonnali banki átutalás felhasználói? Nem szükséges, hogy a kereskedő székhelye a támogatott országok valamelyikében legyen. Az ügyfeleknek nem szükséges TrustPay számlát nyitni. Elég, ha az ügyfél az alábbi országok támogatott internetes banki szolgáltatásait használja.

12 Hogyan muködnek az azonnali banki átutalások? 1. Számlát nyit a TrustPay-ben 2. Integrálja a TrustPay-t a honlapjába 3. Pénzt fogad az ügyfeleitől TrustPay kereskedői számlájára 4. Pénzét más banknál vezetett számlára utalja át

13 Ügyfelek Internet banking B A C Elektronikus átutalás TP-számla az A bankban TP-számla az B bankban TP-számla az C bankban Feldolgozás Tranzakciók jóváírása Kereskedői számla a TrustPay-ben Elektronikus átutalás A kereskedő számlája a D bankban Más számla az E bankban

14 FIN EST LV LT PL CZ SK HU SLO RO HR BG TR

15 Támogatott bankok Bulgária ALPHA BANK DSK bank ProCredit Bank Raiffeisen BANK UBB UniCredit Bulbank Cseh Köztársaság Česká spořitelna ČSOB Equa bank Fio banka GE Money Bank Komerční banka mbank Raiffeisen BANK SBERBANK UniCredit Bank ZUNO banka Észtország Danske Bank Nordea SEB Bank Finnország Danske Bank HELSINGIN OP PANKKI OYJ Nordea Horvátország ERSTE BANK Raiffeisen BANK Zagrebačka banka Lengyelország Bank BPH Bank Pekao Bank Zachodni WBK Millennium bank Nordea PKO Bank Polski POLBANK Lettország Nordea Litvánia SEB Bank Magyarország ERSTE BANK K&H Bank OTP Bank Raiffeisen BANK UniCredit Bank Románia ALPHA BANK Banca Transilvania Bank Leumi CEC Raiffeisen BANK UniCredit Tiriac Bank VOLKSBANK Szlovákia ČSOB Fio banka mbank OTP banka Poštová banka Prima banka SBERBANK Slovenská sporiteľňa Tatra banka UniCredit Bank VÚB banka ZUNO banka Szlovénia ABANKA NLB bank Raiffeisen BANK SKB UniCredit Bank Törökország AKBANK Garanti

16 Együttmuködo partnereink Referenciák:

17

18 Elérhetoség TrustPay, a.s. Za kasárňou 1 Bratislava Szlovákia Tel.: Tel.: info@trustpay.eu Tranzakciók, amelyekben megbízhat.

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet TÁJÉKOZTATÓ A devizában végzett műveletek teljesítési rendjéről Hatályos: 2012. január 2-től 1 I. Általános feltételek A Takarékszövetkezet csak tartalmi, nyelvi és alaki

Részletesebben

Partner Csomag - bankon kívüli eseti forint átutalás Internet Banking, Mobil Banking és Unicredit Mobil alkalmazás segítségével

Partner Csomag - bankon kívüli eseti forint átutalás Internet Banking, Mobil Banking és Unicredit Mobil alkalmazás segítségével Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az UniCredit Bank Hungary Zrt. (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.), 2016. december 1-jei hatállyal módosítja az alábbi lakossági Kondíciós listáit. Érintett

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI ÓRAREND Érvényes: 2015. szeptember 7-től

SZOLGÁLTATÁSI ÓRAREND Érvényes: 2015. szeptember 7-től 2760 Nagykáta, Dózsa Gy. u. 10 SZOLGÁLTATÁSI ÓRAREND Érvényes: 2015. szeptember 7-től I. Belföldi forint fizetési ok JÓVÁÍRÁS Megbízás típusa GIRO-IG1 GIRO IG2 VIBER TERHELÉS Takarékszövetkezetünk nostro

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A Számlatulajdonos pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

TÁJÉKOZTATÓ A Számlatulajdonos pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről TÁJÉKOZTATÓ A Számlatulajdonos pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2012. július 2-től Az Ercsi és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet (továbbiakban:

Részletesebben

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében Készítette: Záhonyi István, Bankkártya.hu portál Az adatok zárásának

Részletesebben

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL? A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató

SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató SIMPLEPAY ONLINE FIZETÉSI RENDSZER Fizetési tájékoztató MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLEPAY FIZETÉSI RENDSZERRŐL? A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil

Részletesebben

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről -TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2016. december 12-től A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI BANKKÁRTYÁS TRANZAKCIÓK DÍJAI Közzététel: 2015. október 16. napján Hatályos: 2015. október 19-től A változás okai: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2015. október 19-től az Erste Bank két új szolgáltatást

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Hirdetmény szolgáltatás díjairól forgalmazott és már nem forgalmazott lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek

Részletesebben

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78%

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78% A n n e x 4 UniCredit K é k H i t e l k á r t y a K ü l ö n k o n d í c i ó k L a k o s s á g i h i t e l k á r t yá k r a : Kártya kibocsátói díj Kártya tagsági díj 0 Ft 4.900 Ft HK1 Türelmi idő 25 nap

Részletesebben

Kitöltési útmutató az E-adatlaphoz V1.2

Kitöltési útmutató az E-adatlaphoz V1.2 Kitöltési útmutató az E-adatlaphoz V1.2 Változás jegyzék Módosítás dátuma Módosítás jellege Érintett oldalak 2014.10.03 Változás 4. oldal 2014.12.10 Kiegészítés 3. oldal 2. ú melléklet Leírás NYOMT_AZON

Részletesebben

3A Takarékszövetkezet

3A Takarékszövetkezet Hirdetmény SEPA szolgáltatás díjairól a már nem nyitható lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek részére 3A

Részletesebben

SOFORT Banking. TÜV által minősített, nemzetközi, azonnali fizetési rendszer

SOFORT Banking. TÜV által minősített, nemzetközi, azonnali fizetési rendszer SOFORT Banking TÜV által minősített, nemzetközi, azonnali fizetési rendszer 1 Az innovatív pénzügyi szolgáltató sikertörténete Külső bevétel: kb. 2,2 milliárd euró (2013) Bevétel: kb. 20 millió euró (2013)

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Hirdetmény SEPA szolgáltatás díjairól a már nem nyitható lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek részére Pillér

Részletesebben

AZ EURÓPAI HALÁSZAT SZÁMOKBAN

AZ EURÓPAI HALÁSZAT SZÁMOKBAN AZ EURÓPAI HALÁSZAT SZÁMOKBAN Az alábbi táblázatok a közös halászati politika (KHP) egyes területeinek alapvető statisztikai adatait mutatják be a következő felbontásban: a tagállamok halászflottái 2014-ben

Részletesebben

3. melléklet: Innovációs és eredményességi mutatók Összesített innovációs index, 2017 (teljesítmény a 2010-es EU-átlag arányában)

3. melléklet: Innovációs és eredményességi mutatók Összesített innovációs index, 2017 (teljesítmény a 2010-es EU-átlag arányában) 3. melléklet: Innovációs és eredményességi mutatók 3.1. Összesített innovációs index, 2017 (teljesítmény a 2010-es EU-átlag arányában) 3.1.1. Az EU innovációs eredménytáblája (European Innovation Scoreboard)

Részletesebben

ADÓAZONOSÍTÓ SZÁM Az adóazonosító számokkal kapcsolatos egyes témák: Az adóazonosító szám felépítése. 1. AT Ausztria. 2. BE Belgium. 3.

ADÓAZONOSÍTÓ SZÁM Az adóazonosító számokkal kapcsolatos egyes témák: Az adóazonosító szám felépítése. 1. AT Ausztria. 2. BE Belgium. 3. ADÓAZONOSÍTÓ SZÁM Az adóazonosító számokkal kapcsolatos egyes témák: Az adóazonosító szám felépítése 1. AT Ausztria 99-999/9999 9 számjegy A kötőjelet és a perjelet egyes esetekben (például elektronikus

Részletesebben

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: 2015. június 17.

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: 2015. június 17. A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 2. sz. melléklete HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: 2015. június 17. Tájékoztatjuk t. Ügyfeleinket, hogy a teljesítési

Részletesebben

Pénzforgalmi változások (SEPA), tapasztalatok (hatósági átutalások kezelése)

Pénzforgalmi változások (SEPA), tapasztalatok (hatósági átutalások kezelése) Pénzforgalmi változások (SEPA), tapasztalatok (hatósági átutalások kezelése) Előadó: Dávid Sándor pénzforgalmi szakreferens Hitelintézetek felügyeleti főosztálya Budapest, 2013. május 15. Pénzforgalom

Részletesebben

Pán-európai közvéleménykutatás a foglalkoztatás biztonságára és az egészségre vonatkozóan Reprezentatív eredmények az Európai Unió 27 tagországában

Pán-európai közvéleménykutatás a foglalkoztatás biztonságára és az egészségre vonatkozóan Reprezentatív eredmények az Európai Unió 27 tagországában Pán-európai közvéleménykutatás a foglalkoztatás biztonságára és az egészségre vonatkozóan Reprezentatív eredmények az Európai Unió 2 tagországában Eredményeket tartalmazó csomag az EU2 és Magyarország

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

Észrevételek ( 1 ) Részletes vélemények ( 2 ) EFTA ( 3 ) TR ( 4 ) Belgium Bulgária Cseh Közt.

Észrevételek ( 1 ) Részletes vélemények ( 2 ) EFTA ( 3 ) TR ( 4 ) Belgium Bulgária Cseh Közt. 2010.6.24. Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 164/3 A Bizottság által közölt tájékoztatás az Európai Parlament és a Tanács műszaki szabványok és szabályok, valamint az információs társadalom szolgáltatásaira

Részletesebben

MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK

MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK AUDI Munkavállalói Bónusz számla (további forint és deviza bankszámlavezetés) Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata Mindenkori

Részletesebben

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény a természetes és nem természetes személyek Fizetési Számláira és kapcsolódó szolgáltatásaira vonatkozóan VERZIÓSZÁM: 1/2019/PH Elfogadás napja: 2019.

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad továbbá

Részletesebben

H I R D E T M É N Y A

H I R D E T M É N Y A H I R D E T M É N Y A által természetes és nem természetes személyek részére megnyitott élő, de nem forgalmazott bankszámlák kondíciói. Jelen hirdetménymódosítás kizárólag egységes szerkezetbe foglalást

Részletesebben

Bankkártya Szolgáltatások díjai

Bankkártya Szolgáltatások díjai Bankkártya Szolgáltatások díjai Közzététel: 2016. június 14. napján Hatályos: 2016. június 15-től Az alábbiakban a lakossági bankszámlavezetés során általánosan alkalmazott díjak kerülnek feltüntetésre,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos fizetési/pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos fizetési/pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos fizetési/pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről A Hpt. 210. 13. bekezdés értelmében tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy

Részletesebben

Bankkártya Szolgáltatások díjai

Bankkártya Szolgáltatások díjai Bankkártya Szolgáltatások díjai Közzététel: 2016. március 01. napján Hatályos: 2016. május 02-től A változás okai: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a bankfiókban a POS terminálon végzett pénztári

Részletesebben

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2012. július 2-i változásáról Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzforgalmi keretszerződés részét képező Általános Szerződési Feltételeink 2012.

Részletesebben

Papír alapon benyújtott DEVIZA átutalás indítása: Bármely (HUF-tól eltérő) devizanemben kezdeményezett átutalási megbízást a Számlatulajdonosok

Papír alapon benyújtott DEVIZA átutalás indítása: Bármely (HUF-tól eltérő) devizanemben kezdeményezett átutalási megbízást a Számlatulajdonosok TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos fizetési, pénzforgalmi számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2014.november 17-től A Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet.

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ERASMUS+ HALLGATÓI TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA A 2018/2019-ES TANÉVRE

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ERASMUS+ HALLGATÓI TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA A 2018/2019-ES TANÉVRE PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ERASMUS+ HALLGATÓI TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA A 2018/2019-ES TANÉVRE 1. A pályázati felhívás célja: A Magyar Táncművészeti Egyetem pályázni jogosult

Részletesebben

AXA havi számlavezetési díj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft. AXA éves kártyadíj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft

AXA havi számlavezetési díj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft. AXA éves kártyadíj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Készítette: kártya.hu A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében A 2013. január 1 től hatályos végleges változások

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ERASMUS+ HALLGATÓI TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA A 2016/2017-ES TANÉVRE

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ERASMUS+ HALLGATÓI TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA A 2016/2017-ES TANÉVRE PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ERASMUS+ HALLGATÓI TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA A 2016/2017-ES TANÉVRE 1. A pályázati felhívás célja: A pályázni jogosult hallgatói számára Erasmus+ külföldi

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

Ösztöndíjas kiutazási lehetőségek a karunkon

Ösztöndíjas kiutazási lehetőségek a karunkon Ösztöndíjas kiutazási lehetőségek a karunkon Miért érdemes pályázni? Erasmus + Hogyan pályázzak? Pályázási szempontok Ösztöndíj Nyelvismeret fejlesztése Szakmai ismeretek bővítése Új iskola-, oktatási

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: október 31-től

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: október 31-től A Pénzforgalmi üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 2. sz. melléklete HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: 2016. október 31-től Tájékoztatjuk tisztelt

Részletesebben

A 2018-as pályázati felhíváshoz kapcsolódó intézményi mobilitási főpályázat elkészítésével kapcsolatos információk

A 2018-as pályázati felhíváshoz kapcsolódó intézményi mobilitási főpályázat elkészítésével kapcsolatos információk A 2018-as pályázati felhíváshoz kapcsolódó intézményi mobilitási főpályázat elkészítésével kapcsolatos információk Erasmus+ felsőoktatási mobilitási pályázati információs és konzultációs nap Budapest,

Részletesebben

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató 1 / 5 Tartalomjegyzék 1. A szolgáltatás általános ismertetése... 3 2. Fizetés menete... 3 3. Elfogadott kártyatípusok... 3 4. Megrendelés lemondása, reklamáció...

Részletesebben

EU 2015/751 Rendelet a kártyaalapú fizetési műveletek bankközi jutalékairól

EU 2015/751 Rendelet a kártyaalapú fizetési műveletek bankközi jutalékairól EU 2015/751 Rendelet a kártyaalapú fizetési műveletek bankközi jutalékairól tájékoztató kártyaelfogadó ügyfelek részére 2016. július jogi háttér, alkalmazási kör előzmény: a 2007/64/EK európai parlamenti

Részletesebben

Bankszámlák közötti fizetési módok különösen:

Bankszámlák közötti fizetési módok különösen: Hirdetmény Bankszámlákra és fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat Fogyasztók és Egyéni vállalkozók részére 2018. szeptember 1. napjától hatályos módosításáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben

MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK

MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK AUDI Munkavállalói Bónusz számla (további forint és deviza bankszámlavezetés) Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata Mindenkori

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata jegybanki kamat +5% 15,24% Rendelkezésre tartási jutaléka 0,00%

Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata jegybanki kamat +5% 15,24% Rendelkezésre tartási jutaléka 0,00% 1. SZÁMÚ MELLÉKLET KÜLÖN KONDÍCIÓK LAKOSSÁGI FORINT BANKSZÁMLÁKRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK ING Munkavállalói BÓNUSZ számla (további forint és deviza bankszámlavezetés) Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel

Részletesebben

Általános Üzletszabályzat 1. sz. melléklete TÁJÉKOZTATÓ A megbízások teljesítési rendjér l, a költségviselésr

Általános Üzletszabályzat 1. sz. melléklete TÁJÉKOZTATÓ A megbízások teljesítési rendjér l, a költségviselésr Általános Üzletszabályzat 1. sz. melléklete TÁJÉKOZTATÓ A megbízások teljesítési rendjéről, a költségviselésről és az árfolyamok alkalmazásáról Hatályos: 2010. június 01-től Értelmező rendelkezések: BIC

Részletesebben

A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKA SZÁMOKBAN

A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKA SZÁMOKBAN A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKA SZÁMOKBAN Az alábbi táblázatok a közös agrárpolitika (KAP) egyes területeinek alapvető statisztikai adatait mutatják be a következő felbontásban: a mezőgazdaság és az élelmiszeripar

Részletesebben

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló évi LXXXV. törvényre. Ellenőrzés tárgya:

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló évi LXXXV. törvényre. Ellenőrzés tárgya: Ellenőrzés tárgya: A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény, a pénzforgalom lebonyolításáról szóló 35/2017. (XII. 14.) MNB rendelet, az egyes fizetési szolgáltatókról szóló

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek Az uccusetak.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket,

Részletesebben

MELLÉKLET. a következő javaslathoz: A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következő javaslathoz: A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.3.18. COM(2016) 156 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következő javaslathoz: A Tanács határozata az autóbusszal végzett nemzetközi különjárati személyszállításról szóló Interbusmegállapodással

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország Európa 1930 SW SU GE CS CH LI YU ES CS Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország YU Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Jugoszlávia

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

EU források hasznosulása Kelet-Közép-Európában Dr. Nagy Henrietta egyetemi docens, dékánhelyettes SZIE GTK RGVI

EU források hasznosulása Kelet-Közép-Európában Dr. Nagy Henrietta egyetemi docens, dékánhelyettes SZIE GTK RGVI EU források hasznosulása Kelet-Közép-Európában 2007-2008 Dr. Nagy Henrietta egyetemi docens, dékánhelyettes SZIE GTK RGVI Alapvető információk A KKE teljes népessége (2008): 102,14 millió Éves GDP (2008):934,86

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

MasterCard Standard PayPass érintő kártya, VISA Classic, MasterCard Arany, MasterCard Arany PayPass érintő és VISA Gold bankkártya

MasterCard Standard PayPass érintő kártya, VISA Classic, MasterCard Arany, MasterCard Arany PayPass érintő és VISA Gold bankkártya Tisztelt Ügyfeleink! I. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az UniCredit Bank Hungary Zrt. (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6., továbbiakban: a Bank) által 2015. május 21-én közzétett, alábbiakban megjelölt lakossági

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY a kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2015. február1-től Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet Számlanyitási díj Kedvezményes Takarék Gazda

Részletesebben

M E C S E K V I D É K E TAKARÉKSZÖVETKEZET

M E C S E K V I D É K E TAKARÉKSZÖVETKEZET M E C S E K V I D É K E TAKARÉKSZÖVETKEZET Általános Üzletszabályzat 1. sz. melléklete TÁJÉKOZTATÓ A megbízások teljesítési határidejéről, a költségviselésről és az árfolyamok alkalmazásáról Hatályos:

Részletesebben

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI Közzététel: 2017. április 28. napján Hatályos: 2017. május 02. napjától 1. Általános szabályok Chip nélküli bankkártyák érvényességi ideje Chippel ellátott bankkártyák

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

PAYU HUNGARY KFT. FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ. PayU Hungary Kft. T: +36 1 510 0707 1074 Budapest, F: +36 1 336 0345

PAYU HUNGARY KFT. FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ. PayU Hungary Kft. T: +36 1 510 0707 1074 Budapest, F: +36 1 336 0345 PAYU HUNGARY KFT. FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ MIT ÉRDEMES TUDNI A PAYU-RÓL? A PayU Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyatársasági biztonsági szabványokat

Részletesebben

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: tól

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: tól A Pénzforgalmi üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 2. sz. melléklete HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: 2018. 01.13-tól Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket,

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére VISA Electron² Cirrus/Maestro Kártya kibocsátáshoz kapcsolódó díjak¹ Főkártya éves díja * 1 500,00 Ft 1 500,00 Ft Társkártya éves díja 1 500,00

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: augusztus 5.

HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: augusztus 5. A Pénzforgalmi üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 2. sz. melléklete HIRDETMÉNY TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐK A PÉNZFORGALMI SZOLGÁLTATÁSOKNÁL Hatályos: 2016. augusztus 5. Tájékoztatjuk tisztelt

Részletesebben

Webáruházas vásárlás részletes tájékoztatója

Webáruházas vásárlás részletes tájékoztatója Webáruházas vásárlás részletes tájékoztatója Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet SWIFT kódja: TAKBHUHB

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet SWIFT kódja: TAKBHUHB H I R D E T M É N Y A által természetes és nem természetes személyek részére megnyitott élő, de nem forgalmazott bankszámlák kondíciói. SWIFT kódja: TAKBHUHB A Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI Közzététel: 2015. október 16. napján Hatályos: 2015. október 19. napjától Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2015. október 19-től az Erste Bank két új szolgáltatást

Részletesebben

Kisvállalkozói bankszámlacsomagok

Kisvállalkozói bankszámlacsomagok Kisvállalkozói bankszámlacsomagok Előnyük: Az ügyfelek egyéni igényeihez igazodik Számlacsomagok Minden vállalkozás a bankolási szokásaihoz igazított feltételeket kap Kedvezőbb és tervezhető havi díjak

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

Jobb a hazai, mint a külföldi?

Jobb a hazai, mint a külföldi? Jobb a hazai, mint a külföldi? A Magyarországhoz hasonló méretű európai országok bankrendszereinek összehasonlítása Simonyi Tamás 2014. szeptember 5. Közreműködtek: Török Tamás és Petrás Hajnal Tartalomjegyzék

Részletesebben

A hozzáadott érték adó kötelezettségekből származó adminisztratív terhek

A hozzáadott érték adó kötelezettségekből származó adminisztratív terhek A hozzáadott érték adó kötelezettségekből származó adminisztratív terhek 15.02.2006-15.03.2006 A beállított feltételeknek 589 felel meg a(z) 589 válaszból. Jelölje meg tevékenységének fő ágazatát. D -

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére VISA Business Főkártya díja (éves részlete: 8,000.00 Ft) 16 000,00 Ft Társkártya díja (éves részlete: 8,000.00 Ft) 16 000,00 Ft Pótkártya

Részletesebben

I. 2015. május 15-i hatállyal az alábbiakban megjelölt számlacsomagokat a továbbiakban a Bank nem forgalmazza:

I. 2015. május 15-i hatállyal az alábbiakban megjelölt számlacsomagokat a továbbiakban a Bank nem forgalmazza: Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az UniCredit Bank Hungary Zrt. (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6., továbbiakban: a Bank) módosítja az alábbiakban megjelölt lakossági Kondíciós Listáit tekintettel

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET DEVIZASZÁMLAVEZETÉS, DEVIZAÜGYLETEK H I R D E T M É N YE VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE 1/2014. Közzététel: 2013. december 20. Hatályos: 2014. január 5-től I. BETÉTI KAMATOK 1. Devizaszámlák

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról

HIRDETMÉNY. a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról HIRDETMÉNY a szövetkezeti hitelintézeti integrációba tartozó pénzintézeti munkavállalók részére számlavezetés esetén alkalmazott kondíciókról SWIFT kódja: TAKBHUHB TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Tájékoztató a devizában végzett mveletek teljesítés rendjérl

Tájékoztató a devizában végzett mveletek teljesítés rendjérl Tájékoztató a devizában végzett mveletek teljesítés rendjérl Hatályos: 2013. szeptember 16-tól A Kinizsi Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) kizárólag az alábbi nemekben fogad be megbízásokat: EUR, USD, GBP,

Részletesebben

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI

BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI Közzététel: 2017. november 30. napján Hatályos: 2017. december 1. napjától Módosítás oka: A Bank a Készpénzbefizetés Erste Bank ATM-nél belföldön díjat forint számlára

Részletesebben

A magyar közúti árufuvarozás helyzete, kihívásai. Budapest, október 4. Kovács Kornél osztályvezető

A magyar közúti árufuvarozás helyzete, kihívásai. Budapest, október 4. Kovács Kornél osztályvezető A magyar közúti árufuvarozás helyzete, kihívásai Budapest, 2017. október 4. Kovács Kornél osztályvezető 1 Magyarország közúti áruszállítási teljesítményének és volumenének alakulása 2001-2016 45000 40000

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés Díjjegyzék Számlavezető neve: K&H Bank Zrt. Számla megnevezése: K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag HUF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE 2016 ELFOGADÓHELYKÉNT AZ ELFOGADÓHELYEK SZÁMOS ÚJ VÁSÁRLÓHOZ JUTHATNAK, HISZEN AZ ÁLLANDÓ, ÁTLAGOSAN 11,4 SZÁZALÉKOS KEDVEZMÉNYT MINDEN

Részletesebben

Mobilitásgarancia füzet

Mobilitásgarancia füzet Mobilitásgarancia füzet Minőségi használt autók. Garanciával. Mobilitásgarancia Fontos tudnivalók Kérjük, figyelmesen olvassa el a klubkártya használatáról szóló jelen fejezetet, mielőtt szolgáltatásainkat

Részletesebben

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet SWIFT kódja: TAKBHUHB

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet SWIFT kódja: TAKBHUHB H I R D E T M É N Y A által természetes és nem természetes személyek részére megnyitott élő, de nem forgalmazott bankszámlák kondíciói. SWIFT kódja: TAKBHUHB A Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk

Részletesebben

Virtuális POS szolgáltatás Tájékoztató

Virtuális POS szolgáltatás Tájékoztató Virtuális POS szolgáltatás Tájékoztató Tisztelt Érdeklődő! Az UniCredit Bank kiemelt szerepet tulajdonít a bankkártyás szolgáltatások folyamatos fejlesztésének. Ennek köszönhetően a különböző típusú bankkártyák

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi/lakossági számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi/lakossági számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos pénzforgalmi/lakossági számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2015. szeptember 7-től A Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet

Részletesebben