MÁSODPERCEK. -kibocsátása pedig csak 144 g/km.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MÁSODPERCEK. -kibocsátása pedig csak 144 g/km."

Átírás

1 50

2 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával felvértezve. A luxus megtalálta a jövőjét. Eljött az ideje, hogy Ön is elmerüljön benne. ELHIVATOTTSÁG

3 MÁSODPERCEK A sebességnek megvan a maga különös varázsa. Már az elindulás pillanatában érezni fogja azt a mindent átható mérnöki precizitást, ami a teljesítmény és a hatékonyság útján felpörgeti az érzékeket. Sokkal több ez, mint puszta mozgás. Az INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID technológiával nem kell választania a gazdaságos és az izgalmas autózás között. 364 lóerős teljesítményét elsöprő közvetlenséggel adja le, miközben 6,2 l/100 km fogyasztás elérésére is képes, CO 2 -kibocsátása pedig csak 144 g/km. A LEHENGERLŐ GYORSULÁS izgalmas élménnyé varázsolja a teljesítményt. A precízen hangolt motor szélesebb fordulatszám-tartományban adja le nyomatékát, és hosszabb ideig tartó gyorsulási erőt biztosít. A gyorsulásérzet annál erőteljesebb, minél gyorsabban halad.

4 Mit keres? Milyen érzésekre vágyik? Bármilyen élmény is lebeg a szeme előtt, a Q50 kormányát megragadva biztos lehet benne, hogy sokszoros erővel fogja átélni. Azzá válik, amerre vágyai vezetik. A KÖZVETLEN ADAPTÍV KORMÁNYZÁS (DAS Direct Adaptive Steering) a teljes kontroll érzését adja a volán mögött; a digitálisan programozott kormányzás személyre szabható kezelhetőséget biztosít, és kiszűri a nem kívánt rezgéseket. Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését.

5 PILLANATOK A vezetési élmény rejtett rétegei akkor fedik fel magukat, amikor a technológia és a forma együttes ereje egyetlen letisztult élménnyé formálja a vezető és az út kapcsolatát. Egyetlen pillanat alatt felfedezheti, mi rejlik a felszín alatt. A ZÉRÓ FELHAJTÓERŐT PRODUKÁLÓ AERODINAMIKA úgy irányítja a légáramlást, hogy a Q50 a mozgás minden pillanatában tökéletesen kiegyensúlyozott legyen, nagy sebesség mellett is megőrizze páratlan stabilitását és közvetlen kapcsolatát az úttal. A KÉTDUGATTYÚS LENGÉSCSILLAPÍTÓK az útviszonyoknak megfelelően szabályozzák a csillapítóerőt, így tökéletes kényelmet és precíz reakciókat biztosítanak az autózás minden pillanatában.

6 VÁRAKOZÁS Minden érintésnek ereje van. A határozott reakció és az intim kapcsolat egy pillanat műve egyetlen könnyed érintésé. Fedezze fel, ahogyan az átgondolt technológiának köszönhetően a mozdulatok parancsokká válnak. Az INFINITI INTOUCH NAVIGÁCIÓ könnyen áttekinthető képpel és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, így Ön még a zsúfolt belvárosi utcákon is könnyen és magabiztosan meghatározhatja helyzetét és eltalálhat úti céljához. Az INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC Intelligent Cruise Control) automatikusan csökkenti a sebességet, amikor az Ön előtt haladó járművek lassítanak. Amikor az út szabaddá válik, az automata visszagyorsít a kívánt sebességre. Kényelmesebb vezetés, kevesebb erőfeszítéssel.

7 ÉBREDÉS A látnokok nemcsak pontosabban látják a világot, hanem álmaikban soha nem látott élmények is megjelennek. Merüljön el az egyedi luxus világában, amely a konvencióktól merészen elrugaszkodva teljes élményt nyújt minden érzékének. A LED FÉNYSZÓRÓK tökéletesen kiegészítik az Infiniti Q50 szoborszerű megjelenését, és egyedi formájukkal vonzzák a tekintetet. Fényterítésük a kanyarodás szögének megfelelően változik, ami számottevően jobb látási viszonyokat biztosít manőverezés közben. Az INTELLIGENS FÉNYSZÓRÓ-ASSZISZTENS automatikusan tompított fényre kapcsol, amikor egy másik jármű közeledik szemből. Tapasztalja meg Ön is az előzékenyebb, biztonságosabb és kényelmesebb vezetés élményét.

8 A VONZALOM TÁRGYA AZ INFINITI Q50

9 KÖRNYEZET, AMELY KÖRÜLVESZI Otthonos és hívogató belső tér, amely felkavarja az érzelmeket. 360 Ember 6 Ország 0,48 Milliméter PÁRATLAN ANYAGOK Simítsa végig a kartámaszt, és azonnal érezni fogja a belső tér ösztönösen otthonos hangulatát. A célunk az volt, hogy mély és bensőséges atmoszférát teremtsünk. Másfél évig tartó munkával, világszerte 360 ember véleménye alapján válogattuk ki a legkellemesebb tapintású anyagokat, hogy biztosítsuk ezt az élményt. Az emberi ujjhegy barázdáinak mélységével és távolságával harmonizáló felületek tökéletes érzést nyújtanak minden egyes érintés alkalmával. FRISSEBB ÉS TISZTÁBB LEVEGŐ Mi a láthatatlan dolgokra is odafigyelünk. A fejlett klímavezérlő rendszer egy kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezést tartalmaz, keringetés-szabályzással. A berendezésben egy polifenol szűrő található, amely az allergiát okozó anyagok 99,5%-át kiszűri a kívülről beáramló levegőből. BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT A Q50 belső tere a bőséges helykínálata mellett kellemes térérzetet ad utasainak. A beltérben lévő elemek, például a tető és a szélvédő oszlopainak formáját úgy terveztük meg, hogy minél nyitottabb érzést biztosítsanak. A jó megtámasztást adó első ülések hátoldala nagyobb lábteret biztosít a hátsó utasok számára. A széles csomagtérnyílás pedig megkönnyíti a kategória egyik legtágasabb csomagterének elérését.

10 TELJESÍTMÉNY Díjnyertes gyártási minőség, üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény: mindez grafikonokkal kifejezhető, de az Infiniti-motorok valódi arca a vezetés közben bontakozik ki. 364 LE 6,2 * l/100 km 3,5 LITERES V6 MOTOR, INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID RENDSZERREL A 364 lóerős kombinált rendszerteljesítmény hihetetlen gyorsasággal reagál a vezető utasításaira, mindezt meglepően alacsony, 144 g/km CO 2 -kibocsátás mellett. Olyan természetességgel vált át a teljesen elektromos üzemmódból a maximális teljesítményt nyújtó hibrid üzemmódba, hogy gyökeresen átfogalmazza a hibridekről alkotott eddigi véleményét. 170 LE 4,3 * l/100 km 2,2 LITERES KÖZVETLEN BEFECSKENDEZÉSŰ TURBÓDÍZEL MOTOR Éppolyan tiszta és takarékos, amennyire rugalmas és élvezetes. A legkorszerűbb dízeltechnológiával felszerelt motor teljesítménye 170 LE, nyomatéka 400 Nm, mindössze 4,3 * l/100km-es fogyasztás mellett. Kiemelkedő menetteljesítményei mellé 115 g/km CO 2 -kibocsátás párosul. 211 LE 6,3 * l/100 km 2,0 LITERES TURBÓFELTÖLTÉSES BENZINMOTOR A modern turbófeltöltő-rendszerrel szerelt négyhengeres benzinmotor folyamatos és stabil gyorsulást biztosít, és villámgyorsan reagál a legkisebb gázadásra is. A 211 lóerő és 350 Nm forgatónyomaték leadására képes erőforrás a választható vezetési mód opciókkal kimagaslóan jó kezelhetőséget és lélegzetelállító vezetési élményt biztosít. Az Infiniti Q50 2.0t km/h gyorsulása 7,2 másodperc és kombinált fogyasztása mindössze 6,3 * l/100km. A kormánykerék mögött elhelyezkedő magnézium váltófülekkel a sebességváltás gyorsan, sportosan elvégezhető. * Az adat a lehetséges legalacsonyabb vegyes üzemanyag-fogyasztásra vonatkozik. 364 LE 546 Nm 144 g/km CO 2

11 TELJESÍTMÉNY Az Infiniti Direct Response technológia intelligens és dinamikus jellemzőinek köszönhetően a Q50-nel mindig pontosan úgy autózhat, ahogyan szeretne. HATÉKONY LENDÜLET Nincs a világon még egy hibrid rendszer, amely ilyen felépítésű lenne, és így gyorsulna. Az Infiniti Direct Response Hybrid rendszer 68 lóerős villanymotorja és a legkorszerűbb technológiát képviselő lítium-ion akkumulátorai lehetővé teszik, hogy a jármű akár 80 km/h-ás sebességgel haladjon teljesen elektromos üzemmódban. Amikor nincs szükség a 3,5 literes V6 benzinmotor teljesítményére, a motor nem jár, és teljesen lekapcsolódik a rendszerről, ami maximális hatékonyságot eredményez. A rendszer ugyanakkor pillanatok alatt reagál, ha a vezetőnek extra teljesítményre van szüksége. RUGALMASABB FÉKEZÉS A Q50 sportos teljesítményét szemközti dugattyús sport féknyergekkel felszerelt fékrendszer tartja kordában (csak a Q50S Hybrid modellnél). A különlegesen harapósra hangolt fékrendszer rövidebb idő alatt és magabiztosabban képes a sebesség megzabolázására. 96 EGYEDI BEÁLLÍTÁS KÖNNYŰ LÁBAK A 19 colos könnyűfém keréktárcsák nemcsak szépek, hanem hozzájárulnak a Q50 kitűnő menetteljesítményeihez. Az anyaghasználat és a kialakítás következtében könnyű keréktárcsák csökkentik a futómű rugózatlan tömegét. Ez a tömegcsökkenés izgalmasabb vezetési élményt eredményez, hiszen a felfüggesztések finomabban hangolhatók, így a Q50 közvetlenebbül irányítható és fordulékonyabb. AERODINAMIKAI ELŐNYÖK A Q50 karosszériája a jármű alatt, felett és mellett is gondoskodik a légáramlás irányított és tudatos elvezetéséről hihetetlen leszorítóerőt biztosít, és hatékonyan segít a motor teljesítményének maximalizálásában. Az autó alatt fellépő nyomás és a karosszéria feletti szívóhatás csökkentése elöl-hátul nulla felhajtóerőt eredményez. Ez mérsékli a nagy sebességnél jelentkező turbulens légáramlást, és jobb útfogást, biztonságosabb kezelhetőséget eredményez. ÉLESEBB KANYAROK Amikor a magnézium váltófül billentésével alacsonyabb fokozatba kapcsol, a fordulatszám-összehangolást végző rendszer (Downshift Rev Matching, csak a Q50S hybrid modellekhez elérhető) egy pillanatnyi gázfröccsel előkészíti a motort az új sebességfokozatra (csak 7AT * sport verziónál). Ez a profi autóversenyzőknél megszokott sebességváltási érzést és finomabb visszakapcsolást, ezáltal nagyobb stabilitást és egyenletesebb motorteljesítményt eredményez. FELVILLANYOZÓ KAPCSOLAT A Q50 menetdinamikája közel 100-féleképpen hangolható. A világon elsőként bevezetett közvetlen adaptív kormányzás (DAS Direct Adaptive Steering) egyedülálló lehetőséget nyújt a személyre szabott beállításhoz. Az új generációs digitális rendszerek jelentősen leegyszerűsítik a kormányzási mechanizmus finomhangolását. A rendszer a nem kívánt rezgések kiszűrésén túl lehetővé teszi a kormányzás közvetlenségének beállítását, hogy Ön pontosan olyan reakciókat érezzen a kormánykeréken, amilyenekre számít. KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ÚTTARTÁS Ideális menetkörülmények között az intelligens összkerék-meghajtású rendszer (AWD All-Wheel Drive) a sportos vezetési élmény érdekében a teljesítmény 100%-át a hátsó kerekekre irányítja. Ugyanakkor a rendszer folyamatosan figyeli a kerekek kipörgését, a gázpedál állását és a jármű sebességét, és szükség esetén a rendelkezésre álló teljesítmény akár 50%-át képes az első kerekekre irányítani, ami nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget eredményez kevésbé kedvező útviszonyok között. Az eredmény: élvezetes, ugyanakkor biztonságos vezethetőség. * Hétfokozatú automata sebességváltó.

12 TÁMOGATÁS/SZÓRAKOZTATÁS Az Infiniti InSuite modern technológiai megoldásai egyszerűbbé és könnyebbé teszik a beállításokat és a jármű képességeinek maximális kiaknázását, kitalálják, mit szeretne a vezető, állandó kapcsolatot biztosítanak a modern, digitális világgal, miközben gondoskodnak róla, hogy a minket körülvevő, valós, fizikai világról is a lehető legtöbb információ álljon rendelkezésünkre. " 8 7 FENT " LENT TESTRESZABHATÓ DUPLA ÉRINTŐKÉPERNYŐ (DUAL-TOUCH) INTUITÍV TECHNOLÓGIA Az Infiniti InTouch lehetővé teszi a jármű rendszereinek és szolgáltatásainak intuitív beállítását, és gondoskodik róla, hogy kedvenc alkalmazásaink mindig csak egy kattintásra legyenek tőlünk. A dupla érintőképernyő (dual-touch) elegáns és felhasználóbarát kezelőfelületén keresztül szabályozhatjuk többek közt a klímát, használhatjuk a Google keresőt és számos más kényelmi funkciót és beállítást aktiválhatunk. Az Infiniti InTuition megjegyzi a kiválasztott alkalmazásainkat és gondoskodik azok folyamatos láthatóságáról. LÁTNI, NEM CSAK LÁTSZANI Az adaptív első fényszórórendszer (AFS Adaptive Front-lighting System) nem csak előre világít, de a jármű környékét is láthatóvá teszi. A fényszórók a kormányról érkező jelekre reagálva együtt fordulnak a járművel, és bevilágítanak a sötét kanyarokba. Sőt, a Q50-ben debütál az intelligens fényszóró asszisztens, amely automatikusan leveszi a reflektorok fényerejét, ha szembejövő autót érzékel (opcionális felszereltség). BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET A távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Ha a követési távolság túlságosan lecsökken, a rendszer automatikusan fékez, amint levesszük a lábunkat a gázról, illetve figyelmeztet a fékezés szükségességére. Ha lábunkat a gázon tartjuk és a rendszer eközben érzékeli a távolság túlzott csökkenését, akkor a gázpedált felfelé nyomva segít a gázelvételben. KÉNYELEM A FORGALOMBAN A teljes sebességtartományban működő, intelligens sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) a forgalom ritmusának megfelelően képes a járművet lassítani és gyorsítani, és akár teljesen lefékezni. Amint a forgalom újra megindul, automatikusan gyorsít a beállított sebesség eléréséig. Mindössze egyetlen gombnyomás, és az innovatív technológia által biztosított személyre szabott kényelem e kimagasló foka máris rendelkezésünkre áll. KÖRNYEZETFIGYELÉS Az első és hátsó szonárral ellátott, 360 -os panorámaképet biztosító monitor (AVM Around View Monitor) és mozgásérzékelő eddig sosem látott hatékonysággal és biztonsággal figyeli a jármű környezetét parkolás közben. A rendszer a jármű körül érzékelt objektumokat a képernyőn felülnézetből egyértelműen mutatja. A jármű közvetlen közelében található, mozgó objektumokra pedig figyelmeztet. Ezáltal minden korábbinál kevesebb stressz és energia árán lehetünk tökéletesen urai a jármű környezetének. KONCERTTERMI HANGÉLMÉNY A BOSE Premium hangrendszer legújabb generációja 14 beépített hangszóróval amelyek között a mélyeket érezhetően és valósághűen kiemelő, három, 10" átmérőjű mélynyomót is találunk gondoskodik a tökéletes hangélményről. A külön a Q50 belteréhez optimalizált, és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit. INFINITI INTELLIGENS KULCS A kulcs, amely automatikusan az Ön igényeinek megfelelően állítja be autóját. Mire a kormány mögé ülünk, az autóban minden az üléspozíciótól a navigáción, a klímán és rádión keresztül, a teljesítménybeállításokig pontosan úgy lesz beállítva, ahogy mi szeretjük.

13 VÉDELEM Az Infiniti átfogó Dinamikus Védőpajzs (DSS Dynamic Safety Shield) biztonsági koncepciója több rétegű technológiával figyeli a körülményeket, segíti a balesetek elkerülését, ütközés esetén pedig maximális védelmet nyújt Önnek és utasainak. OTT IS ÉREZ, AHOL NEM IS LÁTJA A Blind Spot Intervention holttérfigyelő rendszer a beépített érzékelők segítségével figyeli a szomszédos sávban lévő holtteret, és figyelmezteti a vezetőt a holttérben lévő járműre. A rendszer először egy fényjelzést ad. Ha Ön ezután megkezdi az átsorolást a foglalt sávba, a rendszer hangjelzést ad ki. Szélsőséges esetben a rendszer az ellenkező oldali kerekek fékezésével segít visszatéríteni autóját az eredeti sáv közepe felé. MINDIG RÉSEN A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) 1 még akkor is figyelmezteti a vezetőt az esetleges ütközésre, ha a másik jármű látótávolságon kívül esik. A rendszer a beépített radar segítségével folyamatosan figyeli és elemzi az Ön előtt haladó és az azt megelőző jármű relatív sebességét. Ha a járművek a biztonságosnál nagyobb sebességgel közelítenek egymáshoz, a rendszer figyelmeztető jelzést ad, és a biztonsági öv megfeszítésével védi a vezető testét. SÁVTARTÁS A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention system) egy kamera segítségével figyeli az autó sávtartását, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt az irányjelző használata nélküli sávváltásra. Ha a jármű továbbra is távolodik az eredeti sávjától, a sávelhagyást megelőző rendszer óvatosan visszatereli az autót az eredeti sávba. Az Aktív sávtartó rendszer (ALC Active Lane Control, csak a közvetlen adaptív kormányzáshoz rendelhető) segíti a vezetőt abban, hogy erős oldalszélben vagy rézsútos úton is a saját sávjában maradjon. MAGABIZTOS TOLATÁS Az Infiniti által a világon elsőként bemutatott ütközést megakadályozó tolatórendszer (BCI Back-up Collision Intervention) egy sor korszerű érzékelővel segíti az autó két oldaláról érkező járművek észlelését tolatás közben. Ha a rendszer egy járművet érzékel, először egy figyelmeztető fényjelzéssel, majd hangjelzéssel, végül a gázpedál ellenállásának növelésével segíti az ütközés elkerülését. Szükség esetén a rendszer automatikusan fékez az ütközés elkerülése érdekében (csak automata sebességváltó esetén). VÉDELEMRE FELKÉSZÜLVE Bizonyos fékezési körülmények esetén az első ülésekre szerelt ütközés előtt megfeszülő biztonsági övek automatikusan megfeszülnek, így biztosítva a többi utasvisszatartó rendszer, például a légzsákok maximális hatékonyságát. Az ütközés előtti vészfékező rendszer folyamatosan pásztázza az autó előtti területet egy esetleges elkerülhetetlen ütközés jelei után kutatva. Amennyiben a rendszer elkerülhetetlen ütközést észlel, figyelmezteti a vezetőt, és a sebesség és a károk csökkentése érdekében megfeszíti a vezető biztonsági övét és működésbe hozza a fékeket.

14 VÁLASZTÉK A beeső fény erőssége és szöge alapján változó árnyalatok. Egymással harmonizáló külső és belső színek, amelyek jól tükrözik az autó egyedi energiáját és az évszakok hangulatát. Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint), amely gondoskodik a karosszéria ragyogásának megőrzéséről. Csak néhány azok közül az eszközök közül, amelyekkel az Infiniti a fényezés segítségével igyekszik kifejezni autóinak érzelmi világát, hangulatát és védelmét. Külső színek (Kód) Belső színek (Kód) Díszítő betétek moonlight white (QAB) liquid platinum (k23) HAGANE BLUE (RBP) graphite shadow (kad) CHESTNUT BRONZE (can) venetian ruby (nah) malbec black (gac) black obsidian (kh3) WHEAT (C) Bőrkárpit stone (K) Bőrkárpit Graphite (G) Bőrkárpit KACCHU alumínium Jávorfa Antracitszürke WHEAT (C) Szövet Graphite (G) Szövet Kerekek Kerekek 17 COLOS, ÖT DUPLA KÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK DEFEKTTŰRŐ GUMIABRONCSOKKAL 19 COLOS, ÖT TRIPLA KÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK DEFEKTTŰRŐ GUMIABRONCSOKKAL 18" 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsá defekttűrő abroncsokkal INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük vegye fel a kapcsolatot helyi Infiniti forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy a félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük, érdeklődjön Infiniti márkakereskedőjénél. 1 A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges ütközés előtt; a rendszer az ütközést nem tudja megakadályozni. Csak meghatározott sebességtartományban működik. Mindig vezessen óvatosan és körültekintően. Az Infiniti mindent megtett azért, hogy az itt látható színminták a lehető legélethűbben tükrözzék a valós járműszíneket. A színminták színe a nyomtatási folyamat során mindazonáltal némileg változhat, illetve szemünk a színminta színét másként érzékeli napsütésben, lámpafényben illetve neonfény alatt. Kérjük, hogy a járművek valós színét tekintse meg személyesen Infiniti márkakereskedőjénél.

15 EREDETI INFINITI KIEGÉSZÍTŐK Az eredeti Infiniti kiegészítők ugyanolyan magas minőségi előírások szerint készülnek, mint maguk a járművek. Autójával tökéletesen kompatibilis és stílusban egységes, minőségi kiegészítők széles skáláját kínáljuk. A 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁKKAL kétség sem férhet stílusérzékéhez és sportos dizájn iránti elkötelezettségéhez. Tízküllős könnyűfém keréktárcsák 225/55 R 17 méretű abroncsokkal. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉCEK A rozsdamentes acél keretbe foglalt, halványan világító Infiniti feliratú díszlécek beszálláskor az utastér sportos és dinamikus hangulatát erősítik. A párban kapható díszlécek megvilágítják az ajtónyílást és védik a fényezést. TÁROLÓREKESZEK A tartós és rugalmas anyagból készült, összecsukható tárolórekeszek segítenek a csomagtartóban szállított dolgok rendszerezésében, és megakadályozzák a tárgyak egymáshoz ütődését, sérülését. HÁTSÓ LÉGTERELŐ * A gyári fényezéssel azonos színű és a járműhöz tökéletesen illeszkedő hátsó légterelő kihangsúlyozza Infinitije sportosságát és aerodinamikus vonalait. VONÓHOROG A legmagasabb szintű biztonsági és használati szempontok szerint tesztelt vonóhorog segítségével bármikor magával viheti mindazt, amire utazása során szüksége lehet. A jármű karosszériájába integrált vonóhorog jóváhagyott vontatókapacitása 1,5 tonna. A vonóhorog ha éppen nincs rá szükség egyszerűen leszerelhető. LÁTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK, éjfekete hűtőrács, csomagtartó, tetőbox, üdvözlő világítás. PADLÓSZŐNYEGEK A Q50 modern és luxus belteréhez tökéletesen illeszkedő, elegáns, emblémával ellátott, személyre szabott szőnyegek.a szennyeződéstaszító anyagból készült, biztonsági horoggal rögzített szőnyegek mindig legjobb formájukat hozzák. * Elérhetőségéről kérjük érdeklődjön helyi Infiniti kereskedőjénél.

16 A hatékony együttműködés formulája Növekvő izgalom, fokozódó nyomás, szárnyaló érzelmek. Amikor az együttműködésben a technológia, a mérnöki találékonyság és a szenvedély egyesül. Ilyen az Infiniti Red Bull Racing és az Ön kapcsolata. A képen az RB11/2015 autó szerepel. Az információk és képek a nyomdába kerülés idején fennálló aktuális helyzetet tükrözik. Mi versenyzünk, de Ön a biztos győztes. Az Infiniti Red Bull Racing Formula 1 csapattal fennálló régi és eredményes kapcsolat és az Infiniti Performance Engineering Akadémia ( adta lehetőségek ötvözésével a legmodernebb műszaki megoldásokat és a páratlan vezetési élményt a box utca szerelőinek gyorsaságával tudjuk a versenyautókból az utcai autók világába átemelni. Az eredmény: minden más jelenlegi autónál előremutatóbb, magasabb emocionális töltöttségű, és innovatívabb autók. Ez a tökéletes formula a hatékony együttműködésre; azonnal érezni fogja, amint egy Infiniti kormánya mögé ül.

17 Az 1989-ben alapított Infiniti palettáján mára már szedánok, kupék, nyitható tetejű modellek, crossoverek és szabadidőautók is megtalálhatók, amelyeket a cég immár a világ 50 országában kínál. Az Infiniti egyedi és minden mástól különbözik: nem mindenkinek kínál szinte mindent, hanem csak némelyeknek, de valóban mindent. Az Infiniti márka központi eleme az emberi tényezőre való odafigyelés: meggyőződésünk, hogy a Total Ownership Experience, vagyis a teljes birtoklási élmény jóval fontosabb magánál a járműnél, éppen ezért az autó vezetésének és birtoklásának még magabiztosabb, még megnyugtatóbb, még lenyűgözőbb élményét biztosítjuk. Az Infiniti a sokatmondó és lebilincselő formavilág szinonimájává vált. Az emberi kéz alkotta, merész és erőteljes megjelenést biztosító, mással össze nem téveszthető dizájné. Mindezek, valamint a részletekre való, szinte már megszállott odafigyelés, illetve a precíz kivitelezés együttese táplálja azt az érzést, hogy az Infiniti egy igazán különleges autó.

18 Felszereltségek Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50 Sport Q50S Hybrid Sport Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport Tech Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50 Sport Q50S Hybrid Sport Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport Tech Menetteljesítmény Stop-start rendszer Elektromos szervokormány, sebességfüggő rásegítéssel Kormányzás csomag 1 Közvetlen adaptív kormányzás (DAS Direct Adaptive Steering) Aktív sávtartó rendszer (ALC Active Lane Control) Aktív menetstabilizátor 6 fokozatú manuális sebességváltó 7 fokozatú automata sebességváltó manuális üzemmóddal Magnézium váltófülek (7 fokozatú automata sebességváltó manuális üzemmóddal) Regeneratív fékrendszer Sport felfüggesztés Biztonság és védelem Ellendugattyús sport féknyergek (elöl 4 dugattyúval; hátul 2 dugattyúval) Abroncsnyomás-figyelő rendszer (TPMS Tyre Pressure Monitoring), nyomásfigyelmeztetéssel Üdvözlő csomag Abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) kerekenkénti nyomáskijelzéssel Emelkedőn indulást segítő rendszer 6 légzsák (vezető- és utasoldali, első oldallégzsákok, valamint függönylégzsákok elöl és hátul) Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör Sebességtartó automatika Szabályozható sebességhatároló 4 kerékre ható blokkolásgátló fékrendszer (ABS Anti-lock Braking System), elektronikus fékerő-elosztó (EBD Electronic Brake force Distribution), kipörgésgátló rendszer (TCS Traction Control System) és menetstabilizáló rendszer (VDC Vehicle Dynamic Control) Fékasszisztens (BA Brake Assist) Közeledő járműre figyelmeztető gyalogosvédő hangjelzés (VSP Approaching Vehicle Sound for Pedestrians) Járművédelmi rendszer motorindítás-gátlóval és riasztóval Ultrahangos riasztórendszer Kényelem csomag 2 Esőérzékelő ablaktörlők Safety Shield átfogó biztonsági rendszer Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) a teljes sebességtartományra Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) Holttér-figyelő rendszer (BSW Blind Spot Warning) és a holttérben haladó járművel való ütközést megakadályozó rendszer (Blind Spot Intervention ) Ütközés előtti vészfékező rendszer Ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer Távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) Ütközést megakadályozó tolatórendszer (BCI Back-up Collision Intervention) Kerekek 17" 5 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 225/55RF17 97W defekttűrő abroncsokkal 18" 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 225/50RF18 95W defekttűrő abroncsokkal 19" 5 triplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 245/40RF19 94W defekttűrő abroncsokkal Külső Színre fújt külső visszapillantó tükrök LED irányjelzővel Fűtött, elektromosan állítható külső tükrök Külső (Folytatás) Üdvözlő csomag Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök, hátramenet-szinkronizációval LED ködlámpák (elöl és hátul) Automata fényszórókapcsolás Automata szintszabályozású LED fényszórók és nappali menetfények LED hátsó lámpák Láthatóság csomag Adaptív első fényszórórendszer (AFS Adaptive Front-lighting System) SmartBeam Elektromos működtetésű üveg napfénytető Metálfényezés Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint) Sportos kialakítású első lökhárító Kettős kipufogócső, króm csővéggel Fedélzeti technológia Infiniti üzemmódválasztó kapcsoló 3 Infiniti InTouch Két érintőképernyő (LCD VGA 8" és LCD VGA 7") Fine vision mutatók 5"-os színes TFT kijelzővel Infiniti navigációs rendszer Multimédia csomag 4 Infiniti navigációs rendszer Bluetooth technológia mobilkapcsolathoz Hangfelismerő rendszer Kulcs nélküli ajtónyitó rendszer Üdvözlő csomag I-Key Intelligens kulcs könnyű beszállás funkcióval és bővített memóriával Tolatókamera Kényelem csomag 2 Első és hátsó parkolóérzékelő kijelzővel Láthatóság csomag Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) mozgásérzékelő rendszerrel és parkolássegítővel Kényelem Hazakísérő világítás Üdvözlő csomag Üdvözlővilágítás Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés Kényelem csomag 2 Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással, és polifenol szűrővel Hátsó légkondicionáló-szellőzőnyílások (csak automata sebességváltó esetén) Infiniti InTuition Teljesen személyre szabható digitális környezet Elektromos ablakemelő elöl-hátul, a kulcsról vezérelhető automatikus működtetéssel Nyomógombos motorindítás Napellenzők, megvilágított sminktükörrel és meghosszabbítással 1 Csak a 225/50 RF W Run-flat abroncsokkal felszerelt, 18 colos, hét duplaküllős könnyűfém keréktárcsákkal együtt kapható (Q50 Premium Tech). 2 Csak a 40/60 arányban megosztva előrehajtható hátsó üléstámlával együtt kapható. 3 A vezető által kiválasztható vezetési módok és beállítások a motortól függően eltérőek lehetnek. 4 Az Infiniti navigációs rendszerrel együtt nem kapható. Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető

19 Színek és díszítő betétek Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50 Sport Q50S Hybrid Sport Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport Tech Q50 Q50 Premium/ Q50 Premium Tech Q50 Sport/ Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport/ Q50S Hybrid Sport Tech HANGRENDSZER AM/FM hangrendszer, egylemezes CD-lejátszóval 6 hangszórós hangrendszer USB/iPod-csatlakozó és RCA-audiocsatlakozó Bluetooth -audiostreaming Multimédia csomag 1 BOSE Premium hangrendszer 14 hangszórós hangrendszer Aktív zajcsillapítás BELSŐ Multifunkciós vezérlés a kormánykeréken Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb Első kartámasz tárolórekesszel 12 V-os csatlakozók a középkonzolon Függőlegesen és tengelyirányban manuálisan állítható kormányoszlop Üdvözlő csomag Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Alumínium pedálok és lábtartó Antracitszürke díszítő betétek Kacchu hatású alumínium díszítő betétek Jávorfa díszítő betétek Infiniti alumínium küszöbvédő csíkok az első ajtóknál ÜLÉSEK Szövet üléskárpit Bőr üléskárpit Fűthető első ülések Sportos kialakítású első ülések Manuálisan állítható deréktámasz a vezetőülésen Üdvözlő csomag Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen Elektromosan állítható első ülések memória funkcióval 40/60 arányban osztottan lehajtható hátsó üléstámla 2 Sílécnyílás Hátsó középső kartámasz pohártartóval ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken Csomagtér Elsősegélykészlet és elakadásjelző háromszög Kárpit Szövet Bőrkárpit Bőrkárpit Bőrkárpit Belső színek (Kód) Graphite (G) Wheat (C) Graphite (G) Wheat (C) Stone (K) Graphite (G) Stone (K) Graphite (G) Stone (K) Külső színek Kód Típus Black Obsidian KH3 Normál n n n n n n n n n Moonlight White QAB o o o o o o o o o Liquid Platinum K23 o o o o o o o o o Graphite Shadow KAD o o o o o o o o o Hagane Blue RBP Metál o o o o o o o o o Chestnut Bronze CAN o o o o o o o o o Venetian Ruby NAH o o o o o o o o o Malbec Black GAC o o o o o o o o o Díszítő betétek Antracitszürke n n n n n Kacchu alumínium o o o n n n n Jávorfa o o *** *, ** *, ** Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető *** 1 Az Infiniti navigációs rendszerrel együtt nem kapható. 2 Csak a Comfort csomagban kapható. VÁLTOZAT/MOTORKÍNÁLAT Q50 2.2d MT Q50 2.2d AT Q50 2.0t AT Q50S Hybrid AT Q50S Hybrid AWD AT Q50 ü ü Q50 Premium ü ü ü Q50 Premium Tech ü ü Q50 Sport ü ü ü Q50S Hybrid Sport ü ü Q50 Sport Tech ü ü Q50S Hybrid Sport Tech ü ü A megadott méretek mm-ben értendők *, ** * Q50, Q50 Premium, Q50 Premium Tech ** Q50 Sport, Q50 Sport Tech, Q50S Hybrid Sport, Q50S Hybrid Sport Tech *** Q50S Hybrid aut.

20 Műszaki adatok Q50 2.2d man. Q50 2.2d aut. Q50 2.0t aut. Q50S Hybrid aut. Q50S Hybrid AWD aut. Motor Üzemanyag típus Dízel Dízel Hengerek száma 4 4 Hengerűrtartalom cm cm 3 Üzemanyag-ellátás Közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezés (CDI) Közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezés (CDI) Kipufogórendszer Kettős kipufogórendszer, dízel részecskeszűrő Kettős kipufogórendszer, dízel részecskeszűrő Teljesítmény Dizel-/Benzinmotor 125 kw (170 LE), percenkénti fordulatszámnál 125 kw (170 LE), percenkénti fordulatszámnál Villanymotor Kombinált Nyomaték Dizel-/Benzinmotor 400 Nm, percenkénti fordulatszámnál 400 Nm, percenkénti fordulatszámnál Villanymotor Kombinált Erőátvitel Hatfokozatú kézi sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Meghajtott kerekek Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 6b Euro 6b Menetteljesítmény Végsebesség 231 km/h 230 km/h Gyorsulás km/h 8,7 s 8,5 s Hivatalos üzemanyag-fogyasztás 1 Városban 5,5 l/100 km 6 / 5,7 l/100 km 7, 8 6, 7, 8 5,7 l/100 km Városon kívül 3,7 l/100 km 6 / 3,8 l/100 km 7, 8 3,9 l/100 km 6 / 4,0 l/100 km 7, 8 Vegyes 4,3 l/100 km 6 / 4,5 l/100 km 7, 8 4,5 l/100 km 6 / 4,6 l/100 km 7, 8 Hivatalos fajlagos CO 2 -kibocsátás g/km 6 / 118 g/km 7, g/km 6 / 123 g/km 7, 8 Direct Response Hybrid rendszer Hibrid rendszer Akkumulátor típusa Akkumulátor teljesítménye/kapacitása Alváz Kormánymű Típus Elektro-hidraulikus szervokormány Elektro-hidraulikus szervokormány Fordulókör átmérője 11,4 m 11,4 m Felfüggesztés Első Hátsó Fékrendszer Első/Hátsó Kapacitás- és tömegadatok Kettős lengőkaros, független felfüg gesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüg gesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal Elöl 320 mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Kettős lengőkaros, független felfüg gesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüg gesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal Elöl 320 mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Saját tömeg kg 3 / kg 4 / kg kg 3 / kg 4 / kg 5 Vontatható teher tömege (fékezetlen/fékezett) 750 kg / kg 750 kg / kg Csomagtér befogadóképessége 450 l 450 l Üzemanyagtartály kapacitása 74 l 74 l Méretek Külső Légellenállási együttható 0,26 3, 4 / 0, ,26 3, 4 / 0,265 5 Teljes hossz mm 3, 4 / mm mm 3, 4 / mm 5 Teljes szélesség tükrök nélkül/tükrökkel mm / mm mm / mm Teljes magasság tetősín nélkül mm mm Tengelytáv mm mm Benzin Benzinmotor / Villanymotor (hibrid) Benzinmotor / Villanymotor (hibrid) 4 V6 V cm cm cm 3 Közvetlen befecskendezés Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Kettős kipufogórendszer Kettős kipufogórendszer Kettős kipufogórendszer 155 kw (211 LE), percenkénti fordulatszámnál 225 kw (306 LE), percenkénti fordulatszámnál 225 kw (306 LE), percenkénti fordulatszámnál 50 kw (68 LE) 50 kw (68 LE) 268 kw (364 LE) 268 kw (364 LE) 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál 270 Nm 270 Nm 546 Nm 546 Nm Hétfokozatú automata sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Euro 6b Euro 6b Euro 6b 245 km/h 250 km/h 250 km/h 7,2 s 5,1 s 5,4 s 8,6 l/100 km 6 / 8,7 l/100 km 7 / 8,8 l/100 km 8 8,2 l/100 km 8 9,6 l/100 km 8 5,0 l/100 km 6 / 5,1 l/100 km 7 / 5,2 l/100 km 8 5,1 l/100 km 8 5,3 l/100 km 8 6,3 l/100 km 6 / 6,4 l/100 km 7 / 6,5 l/100 km 8 6,2 l/100 km 8 6,8 l/100 km g/km 6 / 149 g/km 7 / 151 g/km g/km g/km 8 Egy villanymotor, 2 tengelykapcsoló Egy villanymotor, 2 tengelykapcsoló Lítium-ion akkumulátor Lítium-ion akkumulátor 346 V / 50 kw 346 V / 50 kw Elektro-hidraulikus szervokormány Közvetlen adaptív kormányzás (DAS Direct Adaptive Steering) Közvetlen adaptív kormányzás (DAS Direct Adaptive Steering) 11,4 m 11,2 m 11,4 m Kettős lengőkaros, független felfüg gesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüg gesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal Elöl 330mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Sportos hangolású, kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Sportos hangolású, többlengőkaros, független felfüggesztés, kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek Sportos hangolású, kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Sportos hangolású, többlengőkaros, független felfüggesztés, kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek kg 4 / kg kg kg 750 kg / kg 750 kg / kg 750 kg / kg 500 l 400 l 400 l 80 l 70 l 70 l 0,26 4 / 0, ,275 0, mm 4 / mm mm mm mm / mm mm / mm mm / mm mm mm mm mm mm mm 1 A megadott értékek mérése a 715/2007/EK Rendelet hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 - kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyaggazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza. 2 Az adatok a 92/21/EK számú tanácsi irányelvről szóló 95/48/EK irányelvnek megfelelően (menetkész állapot, 90%-ban feltöltött üzemanyagtartály, vezető (68 kg), csomagok (7kg)) standard felszereltségű modellekre vonatkoznak. A válaszható extrák és kiegészítők az itt megadott adatokat növelhetik. 3 Q50 4 Q50 Premium, Q50 Premium Tech 5 Q50 Sport, Q50 Sport Tech 6 225/55RF17 97W defekttűrő abroncsokkal szerelt, 17 colos, 5 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsákkal 7 225/50RF18 95W defekttűrő abroncsokkal szerelt, 18 colos, 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsákkal 8 245/40RF19 94W defekttűrő abroncsokkal szerelt, 19 colos, 5 triplaküllős, könnyűfém keréktárcsákkal

21 Infiniti Q50 Látogasson el honlapunkra, állítsa össze az Ön számára ideális Infinitit, nézze meg árainkat és tudjon meg még többet rólunk és autóinkról! CSATLAKOZZON Legyen Ön is közösségünk tagja, és értesüljön az Infiniti újdonságairól! Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope Referenciaszám: I2152Q50BRHUHU

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon 50 Árak, felszereltség és műszaki adatok Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon Modellek árai Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Regisztrációs adó Bruttó fogyasztói ár Az új Infiniti

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését.

Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését. 50 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK Q50 KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK Hiszünk abban, hogy minden járművezető korlátlan képességeket hordoz magában. Ahhoz, hogy kivételes teljesítményt nyújtson. Ahhoz, hogy a lehető legmesszebbre jusson

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető.

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető. 60 COUPE & CABRIO KALANDRA CSÁBÍTÓ A Q60 Coupé egyedülálló utazás ígéretével csábít. A szemet gyönyörködtető külső vonalvezetés és a lehengerlő teljesítmény kombinációja azonnal magával ragad és rabul

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1 Biztonság, védelem RED BLACK Első, hátsó tárcsafék Biztonsági elektronikai rendszerek -Menetstabilizáló rendszer (ESP) -Blokkolásgátló (ABS) -Visszagurulásgátló (HLA) Keréknyomás figyelő rendszer Gyermekzár

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK Q70 KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK Hitünk szerint minden vezetőben megannyi lehetőség lakozik. Hogy kiváló legyen. Hogy addig menjen, amíg az út viszi. Mindez testet öltött az INFINITI Q70-ben, melyben

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK Q30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE TÖKÉLETES HANGÉLMÉNY A Bose technológiai megoldásainak köszönhetően a Q50-ben minden zeneszám magával ragadó részletgazdagsággal, igazi stúdió minőségben szólal meg. A

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK Q30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK QX30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI M ÁRAK, FELZERELTÉG É MŰZAKI ADATOK Az árak 2011. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 INFINITI M Élvezze a teljesítmény változatos világát az -mel: a vonzó, kupészerű vonalaktól a tágas

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Alapfelszereltség és választható opciók 2019-es modellév Érvényes: től A változtatás jogát fenntartjuk!

Alapfelszereltség és választható opciók 2019-es modellév Érvényes: től A változtatás jogát fenntartjuk! Biztonság, védelem Trend Business Titanium ST-Line Figyelmeztetés vezető- és utasoldali biztonsági öv bekapcsolására Hárompontos biztonsági övek minden ülésen Állítható első és hátsó fejtámlák ISOFIX előkészítés

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/4. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft 1.0l Ecooost (100LE)

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON AZ AJTÓK MÖGÖTT A beltér páratlanul egyedi. Minden felület és részlet maximális precizitással, a tökéletes és hibátlan megjelenést szem előtt tartva készült. Az összképet

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es Érvényes: 201 Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop 6 095 000 Ft 1.0l EcoBoost (140LE) M6

Részletesebben

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista Mazda Motor Hungary ügyfél árlista Érvényesség kezdete kiskereskedelmi regisztrációs kisker. 2017.04.25 MTY1 MTY2 nettó ár ÁFA adó bruttó ügyfél ár M3/G100/CHALLENGE BADE EAA 4 220 394 1 139 506 85 000

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. ST-Line Technology* Titanium Technology

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. ST-Line Technology* Titanium Technology ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/5. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Ft tól JUST GO. KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR Ft KEDVEZMÉNNYEL. ÁRLISTA 2019 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME

Ft tól JUST GO. KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR Ft KEDVEZMÉNNYEL. ÁRLISTA 2019 LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME ÁRLISTA 2019 JUST GO LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X TREME LIMITÁLT KIADÁS: AYGO X CITE ÚJ AYGO MÁR 2 690 000 Ft tól KIEMELT AJÁNLATUNK: TOYOTA AYGO MOST AKÁR 250 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL. X-COMFORT ÉS X-PLAY VÁLTOZATOKHOZ

Részletesebben

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft FORD FOCUS ST 2012.75-ös modellév Érvényes: 2012. június 18-ai gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2012/01. Felszereltség Motor 5 ajtós Kombi 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (116 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es modellév - 2018/8. Érvényes: 2018.09.10-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben