30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge"

Átírás

1 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge

2 SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés és merész arányok által jellemzett külső szakít a konvencionális formavilággal. EGYEDÜLÁLLÓ Az emelt hasmagasság, sportosan széles kerékívek, és a provokatívan alacsonyan futó tetővonal friss és dinamikus külsőt kölcsönöz az egyébként szokatlan arányokkal rendelkező karosszériának. EMELT HASMAGASSÁG Az egyedi lakkfekete fényezés kiemeli a Q30 dinamizmusát és magasságát. Az ideális magasság jobb rálátást biztosít a forgalomra, egyben garantálja, hogy a Q30 azonnal kitűnik a tömegből. KIFEJEZŐ STÍLUS Az első hűtőrácstól induló, a motorházon és az autó oldalán végigfutó, és hátul harmonikusan találkozó, változó mélységű hullámvonalak páratlanul lendületes megjelenést kölcsönöznek a Q30-nak. A 3D hatású fémfelület ellenállhatatlan vonzerővel ejti rabul a tekintetet.

3 GALLERY WHITE SZAKÍT A KONFORMITÁSSAL A természetesen szép aszimmetrikus formákban futó ívek alkotta beltér mellett minden más jármű régiesnek és elavultnak hat. A Q30 belterében kiváló minőségű, saját ízlésének megfelelő színben rendelt, kedvenc luxuscikkeitől megszokott minőségű, prémium anyagokkal veheti körül magát. ÁTGONDOLT SZÍNVÁLASZTÉK Három gondoson összeállított színcsomagból választhat a jármű belterének testreszabásához: Bíbor cérnával varrott City Black, barna bőrt használó Café Teak, és vörös cérnával varrott Gallery White bőr (a valaha látott valószínűleg legtisztább fehér bőr). 1 Luxus puhaságú, selyemszerű Dinamica tartók és fejtámla Modern eljárással készült, gyönyörű mélységű fabetétek Lágy tapintású Nappabőr az üléseken és a műszerfalon Lézervezérelt, tökéletesen pontos varrás CITY BLACK CAFÉ TEAK

4 ÖVÉ A VÁROS Legyen az utcák és a forgalom királya. Az agilis és könnyedén irányítható Infiniti Q30 segítségével hatékonyan és egyszerűen közlekedhet a városban, és a legsűrűbb forgalommal és a legszűkebb helyekkel is könnyedén birkózhat meg. AROUND VIEW MONITOR 1,2 A 360 -os virtuális panorámaképet biztosító monitornak köszönhetően a vezető mindig pontosan láthatja az autó helyzetét, és a távolságot jelző segédvonalak révén egyszerűen és könnyen le tud parkolni még a legösszetettebb helyzetekben is. A mozgásérzékelő (MOD) 1,3 és az első és hátsó szonárrendszer 1,2 figyelmezteti a vezetőt, ha a közelben mozgó vagy álló akadályt érzékel OS NÉZET INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS 1,2 (INTELLIGENT PARK ASSIST) A 12 érzékelővel felszerelt rendszer önállóan képes megállapítani, hogy a parkolóhely elég nagy-e a jármű számára ha igen, a vezető feladata mindössze a fék- és gázpedál kezelése. Az Q30 automatikusan és biztonságosan beparkolja az autót párhuzamosan, merőlegesen, vagy akár 45 fokos szögben is. RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSEKRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER 4 (FCW FORWARD COLLISION WARNING) A Q30 folyamatosan figyeli a jármű előtti utat, és a vezetőt vizuálisan illetve hangjelzéssel figyelmezteti, ha túl közel kerül az előtte haladó járműhöz. Ha az ütközés elkerülhetetlennek tűnik, az ütközés előtti vészfékező rendszer (FEB) automatikusan és maximális fékerővel fékez. HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER 1,6 (BSW BLIND SPOT WARNING) A beépített érzékelők segítségével figyeli a szomszédos sávban lévő holtteret, és figyelmezteti a vezetőt a holttérben lévő járműre. Először fényjelzést küld, majd, ha ennek ellenére a vezető megkezdi az átsorolást a másik sávba, a rendszer hangjelzéssel is figyelmeztet. SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER 1,7 (LDW LANE DEPARTURE WARNING) A rendszer az útburkolati jeleket figyelve segít a járművet a forgalmi sáv közepén tartani. Ha a jármű a sáv széle felé kezd közeledni, vizuális és hangjelzés figyelmezteti a vezetőt.

5 SZAKÍT A HAGYOMÁNYOKKAL A LÍZING TERÉN IS Az Infiniti Q30 nem csak lenyűgöző megjelenése, de a hozzá kapcsolódó lízingajánlatok révén is szakít a hagyományokkal. A Q30 Business és Q30 Business Executive a vezetői kényelem, felszereltségi szint és alacsony lízingköltségek optimális kombinációján keresztül az előnyök széles skáláját kínálja. Az Infiniti Q30 számos intelligens technológiai megoldással többek közt InTouch navigációs rendszer, sebességkorlátozó (Speed Limiter), tempomat, hátsó parkolóradarok és Bluetooth teszi kényelmessé a vezető mindennapjait. A Q30 Business Executive a kényelem és technológiai felszereltség még magasabb szintjét képviseli, Alcantara és bőrszövet ülésekkel, és kanyarkövető (AFS) LED fényszórókkal. A ferdehátú, crossover és kupé formák legjobb tulajdonságait ötvöző, merész karosszéria is hozzájárul a Q30 optimális CO 2 -kibocsátásának biztosításához. A 17 colos kerekek, és alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok hatékony, ám dinamikus céges autóvá teszik a Q30-at. A Q30 páratlanul magas felszereltségi szintet biztosít az üzleti felhasználók részére az InTouch navigációs rendszer és a Bluetooth időtakarékos és stresszmentes, a sávelhagyásra figyelmeztető (LDW) és közlekedésitáblafelismerő (TSR) rendszer nyugodt, míg a kétzónás klíma optimális hőmérsékletű, kényelmes utazást biztosít a vezető és utasai számára. A csillogó lakkfekete és króm felületek kihangsúlyozzák a jármű egyedi eleganciáját. Céges lízing terén az Infiniti Q30 minden elvárásnak maximálisan megfelel.

6 A hatékony együttműködés formulája A képen az RB11/2015 autó szerepel. Az információk és képek a nyomdába kerülés idején fennálló aktuális helyzetet tükrözik. Növekvő izgalom, fokozódó nyomás, szárnyaló érzelmek. Amikor az együttműködésben a technológia, a mérnöki találékonyság és a szenvedély egyesül. Ilyen az Infiniti Red Bull Racing és az Ön kapcsolata. Mi versenyzünk, de Ön a biztos győztes. Az Infiniti Red Bull Racing Formula-1 csapattal fennálló régi és eredményes kapcsolat és az Infiniti Performance Engineering Akadémia (academy.infiniti.com/engineering/) adta lehetőségek ötvözésével a legmodernebb műszaki megoldásokat és a páratlan vezetési élményt a boxutca szerelőinek gyorsaságával tudjuk a versenyautókból az utcai autók világába átemelni. Az eredmény: minden más jelenlegi autónál előremutatóbb, magasabb emocionális töltöttségű, és innovatívabb autók. Ez a tökéletes formula a hatékony együttműködésre; azonnal érezni fogja, amint egy Infiniti kormánya mögé ül. Az 1989-ben alapított Infiniti palettáján mára már szedánok, kupék, nyitható tetejű modellek, crossoverek és szabadidőautók is megtalálhatók, amelyeket a cég immár a világ 50 országában kínál. Az Infiniti egyedi és minden mástól különbözik: nem mindenkinek kínál szinte mindent, hanem csak némelyeknek, de valóban mindent. Az Infiniti márka központi eleme az emberi tényezőre való odafigyelés: meggyőződésünk, hogy a Total Ownership Experience, vagyis a teljes birtoklási élmény jóval fontosabb magánál a járműnél, éppen ezért az autó vezetésének és birtoklásának még magabiztosabb, még megnyugtatóbb, még lenyűgözőbb élményét biztosítjuk. Az Infiniti a sokatmondó és lebilincselő formavilág szinonimájává vált. Az emberi kéz alkotta, merész és erőteljes megjelenést biztosító, mással össze nem téveszthető dizájné. Mindezek, valamint a részletekre való, szinte már megszállott odafigyelés, illetve a precíz kivitelezés együttese táplálja azt az érzést, hogy az Infiniti egy igazán különleges autó.

7 KÉSZEN ÁLL A Kihívásra? Látogasson el honlapunkra, állítsa össze az Ön számára ideális Infinitit, nézze meg árainkat és tudjon meg még többet rólunk és autóinkról! 30 CSATLAKOZZON Legyen Ön is közösségünk tagja, és értesüljön az Infiniti újdonságairól! Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója INFINITI Europe, szeptember 2015 Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a kiadvány a nyomdába kerülés idején (2015-ben) ne tartalmazzon hibákat, de az INFINITI Europe nem vállal garanciát annak tartalmáért. Mivel az Infiniti Europe folyamatosan fejleszti termékeit, a vállalat fenntartja a jogot a kiadványban szereplő járművek műszaki adatainak módosítására. Az ilyen módosítások esetén a lehető leggyorsabban értesítjük az Infiniti Központokat. A legfrissebb információkért forduljon a legközelebbi Infiniti Központhoz. A nyomtatási eljárás korlátai miatt a katalógusban szereplő színek némileg eltérhetnek a fényezés és a belső térben használt anyagok színétől. A bemutatott modellek és specifikációk a rendelési lehetőségek függvényében változatnak. Minden jog fenntartva. A katalógus részben vagy egészben történő másolása az Infiniti Europe írásbeli engedélye nélkül tilos. 1 Csak bizonyos modellek esetében érhető el. 2 Parkolási asszisztens/kényelmi elem, nem helyettesíti a vezető figyelmét és a megfelelő eljárások követését. Nem képes a holttér teljes mértékű megszüntetésére. Nem észlel minden tárgyat és nem figyelmeztet mozgó tárgyak esetén. Mindig ellenőrizze környezetét és forduljon hátra, mielőtt mozgásba hozza a járművét. 3 A Mozgó Tárgy Észlelő Rendszer (Moving Object Detection) nem képes a holttér teljes mértékű megszüntetésére és nem képes minden tárgy észlelésére. A Mozgó Tárgy Észlelő Rendszer (Moving Object Detection) 8km/h sebesség alatt működik. Mindig ellenőrizze környezetét és forduljon hátra, mielőtt mozgásba hozza a járművét. 4 A Ráfutásra Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning) célja, hogy Önt ütközés előtt figyelmeztesse. Sebességgel kapcsolatos és egyéb korlátozások függvényében működik. Lásd a Használati Útmutatót további részletekért. 6 A Holttér figyelő (Blind Spot Warning) nem helyettesíti azt, hogy a vezető megfelelő sávváltási eljárást kövessen. A rendszer nem előzi meg a más járművekkel történő ütközést vagy a baleseteket. Nem észlel minden járművet vagy tárgyat Ön körül. 7 A Sávtartó asszisztens (Lane Departure Warning) kizárólag akkor működik, ha a sávok jelölése tisztán látható. Sebességtől függően működik. Lásd a Használati Útmutatót további részletekért. Referencia: I2151Q30B2BHUHU

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 Q30 SPORT A világ első Infiniti Q30 és Q30 Sport modellje a figyelemfelkeltő külsőt tökéletes irányíthatósággal ötvözve biztosítja az összetéveszthetetlen Infiniti vezetési

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON AZ AJTÓK MÖGÖTT A beltér páratlanul egyedi. Minden felület és részlet maximális precizitással, a tökéletes és hibátlan megjelenést szem előtt tartva készült. Az összképet

Részletesebben

Mobileye okostelefon alkalmazás

Mobileye okostelefon alkalmazás Mobileye okostelefon alkalmazás Használati útmutató 1. Bevezetés A Mobileye okostelefon alkalmazás olyan járművel csatlakoztatva működik, melybe telepítették a Mobileye 5 rendszert, hogy figyelmeztessen

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

NISSAN ÚJ QASHQAI. Külső megjelenés Belső megjelenés Nissan Intelligent Mobility Beltér Színválasztó és Kárpitválasztó

NISSAN ÚJ QASHQAI. Külső megjelenés Belső megjelenés Nissan Intelligent Mobility Beltér Színválasztó és Kárpitválasztó NISSAN ÚJ QASHQAI Az INTELLIGENCIA vonzó, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan QASHQAI lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

AZ INFINITI MODELLCSALÁD Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70

AZ INFINITI MODELLCSALÁD Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70 AZ INFINITI MODELLCSALÁD Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70 ÖSSZETÉVESZTHE TETLEN MEGJELENÉS. FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY. Az Infiniti modelljei a konvenciókkal szakítva, modern technológiai megoldásaikkal, vezetőtámogató

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AUTÓSOKNAK A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK VEZETÉS- TECHNIKAI KISOKOS

ÚTMUTATÓ AUTÓSOKNAK A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK VEZETÉS- TECHNIKAI KISOKOS ÚTMUTATÓ AUTÓSOKNAK A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK VEZETÉS- TECHNIKAI KISOKOS MIELŐTT ELINDULNÁNK Ellenőrizzük a lámpák és a fékek működőképességét! A tolatólámpa, illetve a féklámpa

Részletesebben

Önvezető autók. Gondos Bálint. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Beágyazott és mobil informatika szakirány

Önvezető autók. Gondos Bálint. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Beágyazott és mobil informatika szakirány Önvezető autók Név: Gondos Bálint Dátum: 2015-11-30 2015-11-30átu Gondos Bálint Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Beágyazott és mobil informatika szakirány A megoldott probléma: A teljesen

Részletesebben

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO MERÉSZ MÉRNÖKI FILOZÓFIA 30 ÉVEN ÁT A versenypályáról. A versenyeknél nincs jobb tesztkörnyezet. Részt venni egy komoly versenyen nagy kihívás megnyerni azt, még nagyobb. 1984

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Gyártó: Steelmate Co., Ltd.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Gyártó: Steelmate Co., Ltd. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gyártó: Steelmate Co., Ltd. Fontos figyelmeztetés A parkolást segítő rendszer arra készült, hogy segítséget nyújtson a tolatásban. Nem helyettesíti a vezetőnek a tolatáskor általában

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

1. ADAS RENDSZER: BEVEZETÉS...

1. ADAS RENDSZER: BEVEZETÉS... INDEX 1. ADAS RENDSZER: BEVEZETÉS... 3 1.1 ITS (Intelligens Szállítási és Szállítmányozási rendszerek)...4 2. A VEZETŐI TÁMOGATÓ RENDSZEREK LEÍRÁSA ÉS MŰKÖDÉSE... 7 2.1 Sávelhagyás Figyelmeztető Rendszer

Részletesebben

Annak érdekében, hogy az új Infiniti Q30 modellt kényelmesen felfedezhesse, ebben az útmutatóban bemutatjuk az alapvető funkciókat.

Annak érdekében, hogy az új Infiniti Q30 modellt kényelmesen felfedezhesse, ebben az útmutatóban bemutatjuk az alapvető funkciókat. Q30 Felhasználói útmutató Annak érdekében, hogy az új Infiniti Q30 modellt kényelmesen felfedezhesse, ebben az útmutatóban bemutatjuk az alapvető funkciókat. Utastér áttekintése 2 Műszerfal 4 Műszerek

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK JEEP WRANGLER E R E D E T I TARTOZÉKOK CSOMAG KIZÁRÓLAG VAGÁNYOKNAK! A Jeep Wrangler az ikonikus stílusnak, a szabadtéri kalandok szimbólumának, a terep képességeknek, a szabadban megélhető szabadságnak

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK Q30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei:

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei: 1/5 1) Termékleírás A beep&park /keeper egy olyan első és hátsó tolatóradar, amely egyben védi is parkoló járművét más autósok figyelmetlen parkolási manőverei ellen. A termék részei: Ellenőrző kijelző

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK Q30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO Öt év várakozás után 2015-ben érkezik az egyik leginkább várt kompakt szegmens sportmodell, az új Honda Civic Type R. A korábbi rendkívül sportos Type R modellek karakterét követve, illetve a modell összteljesítményét

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

infiniti INFINITI QX30 Empower the drive stílusosan.

infiniti INFINITI QX30 Empower the drive stílusosan. INFINITI QX30 QX30 infiniti EMPOWER THE DRIVE Olyanok vagyunk, mint Ön. Bátran kilépünk a komfortzónánkból. Míg másoknak elég, ha egyszerűen jobb autókat fejlesztenek, mi egy lépéssel tovább megyünk célunk,

Részletesebben

A vadonatúj 7-es BMW technológiai

A vadonatúj 7-es BMW technológiai A vadonatúj 7-es BMW technológiai innovációi Tartalomjegyzék 1. Áttekintő...... 2 2. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának technológiai innovációi (Röviden)..... 5 3. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK QX30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

Intelligens közlekedési rendszer alkalmazásokkal a közlekedésbiztonság javításáért

Intelligens közlekedési rendszer alkalmazásokkal a közlekedésbiztonság javításáért Új évtized, új kihívások a közlekedésbiztonságban közúti közlekedésbiztonsági konferencia Intelligens közlekedési rendszer alkalmazásokkal a közlekedésbiztonság javításáért Szűcs Lajos elnök ITS Hungary

Részletesebben

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig hivatalos árlista CT 200h Érvényes: 2017. augusztus 23-tól visszavonásig CT 200h elegance SFX: 17 LISTAÁR: 9 000 000 Ft KEDVEZMÉNYES ÁR: 7 900 000 Ft ÁRELŐNY: 1 100 000 Ft Tempomat Halogén fényszóró Intelligens

Részletesebben

DRIVE TOGETHER MAZDA 3

DRIVE TOGETHER MAZDA 3 DRIVE TOGETHER MAZDA 3 Bemutatjuk a vadonatúj Mazda3 modellt. Az új korszak első hírnökét, ami új szintre emeli az autó és vezetője egységét, amit csak egy Mazdában érezhetsz igazán. Ahogy megjelenik.

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

NISSAN JUKE. Bevezetés Egyedi kiegészítok és Tartozékok Technológia és Teljesítmény Színek és kárpitok Nyomtatás Bezárás

NISSAN JUKE. Bevezetés Egyedi kiegészítok és Tartozékok Technológia és Teljesítmény Színek és kárpitok Nyomtatás Bezárás NISSAN JUKE KIPRÓBÁLTAN EXTRÉM ÚJ NISSAN JUKE MOST MÉG JOBB, MINT VALAHA AZ ÁTTERVEZETT XENON FÉNYSZÓRÓKNAK, menetfény lámpatesteknek, a panoráma üvegtetőnek és a bumeráng alakú hátsó LED lámpáknak, a

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

Hozd ki a maximumot minden útból

Hozd ki a maximumot minden útból Hozd ki a maximumot minden útból Dinamikus karosszériájával, könnyű vázával és tiszta X- MAX génjeivel ez a nagy teljesítményű, sokoldalú robogó arra készült, hogy izgalmat és élvezetet nyújtson! A nagy

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha az új, sportos stílusú Yamaha NMAX robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten

Részletesebben

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 2016 LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 modellek 2016 A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egyegy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az ezerkettesünk hátsó ülésén, néhányan

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1 2006.5 Modellév Ambiente Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Trend Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Ghia Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Titanium Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) 4 ajtós 1.8l (110LE) M5 5 150 000

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

lehetőség D'elight

lehetőség D'elight Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos új robogót úgy tervezték, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ennek a gazdaságos városi robogónak a vezetését

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát!

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Hosszú-hosszú várakozás után végre szerkesztőségünkbe érkezett a 2010-ben bemutatott új Sportage kétliteres dízel verziója négykerék-meghajtással és automata váltóval.

Részletesebben

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak.

ŠKODA Superb árak. hengerűrtartalom. sebességfokozatok. www.skoda.hu. A fent megadott árak ajánlott fogyasztói árak. PORSCH E HUNGARIA típus ŠKODA Superb árak hengerűrtartalom sebességfokozatok teljesítmény bruttó ár akciós bruttó ár Superb Active 1.4 TSI 1.4 l 6 125 LE 7 232 880,- Ft 6 332 880 Superb Active 1.4 TSI

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK 02 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria.

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. 20 éve a pályán. De a lelkesedés mit sem változott. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 2 évtizede támogatjuk az UEFA Champions League mérkőzéseit.

Részletesebben

Használati útmutató 1/9. 1) Termékleírás. 6 szettből álló kínálat

Használati útmutató 1/9. 1) Termékleírás. 6 szettből álló kínálat 1/9 1) Termékleírás A beep&park egy olyan parkolást segítő rendszer, amely jelzi a vezetőnek a jármű előtt és/ vagy mögött észlelt akadályokat. 6 szettből álló kínálat 1 sz. szett 4 hátsó érzékelő 1 hangszóró

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Az új Infiniti Q70: Karcsúbb, hosszabb, okosabb. A Q70 tekintélyt parancsolóbb külsőt kapott, erősítve a sportszedán presztízsét

Az új Infiniti Q70: Karcsúbb, hosszabb, okosabb. A Q70 tekintélyt parancsolóbb külsőt kapott, erősítve a sportszedán presztízsét Médiainformáció 2014. április 17. Az új Infiniti Q70: Karcsúbb, hosszabb, okosabb A Q70 tekintélyt parancsolóbb külsőt kapott, erősítve a sportszedán presztízsét Az amerikai piacon a Q70 hosszított változata

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN MURANO. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN MURANO EGY IGAZI MINDENES NISSAN MURANO MEGJELENÉS KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 5 BELSŐ KIALAKÍTÁS 15 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY MULTIFUNKCIÓS VEZETÉSI INFORMÁCIÓK 19 DINAMIKUS RÉSZLETEK 21 LENDÜLETES MOTOR

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection.

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Tökéletes design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Az egyszerűség művészete Intuitív működés A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu T A R T O Z É K O K / F E L S Z E R E L É S E K RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. Mindent megtettünk azért, hogy a jelen kiadvány tartalma tökéletesen

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben