Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1 X50

2 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely a kupé csábító vonalvezetését finom és stílusos megoldásokkal, és intuitív technológiával ötvözi, a maximális kényelem és vezetési élmény érdekében. INFINITI INTELLIGENS KULCS, amely megjegyzi és automatikusan aktiválja az Ön személyre szabott beállításait. Az indítógomb megnyomásával az ülés, a kormány és a tükrök automatikusan az Önnek megfelelő helyzetbe állnak. Az indítógomb világítva jelzi, hogy az autó készen áll az új kalandokra és élményekre.

3 Az INTELLIGENS TÁVOLSÁG- ÉS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC Intelligent Cruise Control) automatikusan csökkenti a sebességet, amikor az Ön előtt haladó járművek lelassítanak. Amikor az út szabaddá válik, automatikusan felgyorsít a kívánt sebességre. Kényelmesebb vezetés, kevesebb erőfeszítéssel. A TÁVOLSÁGTARTÓ AUTOMATIKA (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Figyelmeztet, finoman gázt ad vagy fékez - célja a vezető támogatása, és nem az irányítás teljes átvétele. Az INTELLIGENS fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) és a Ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer 1 (FCW Forward Collision Warning) felhívja a vezető figyelmét a potenciális baleseti helyzetre, és képes a fékek automatikus működtetésével a becsapódási sebességet és az okozott károkat csökkenteni. Apró és okos elővigyázatosság egy kiszámíthatatlan világban.

4 MEGVILÁGOSODÁS A tudatos vezetés és megvilágosodás átható érzése amikor pontosan tudjuk és érezzük, mi történik velünk és körülöttünk. Minden kilométer új helyeket és élményeket tartogat számunkra. SÁVELHAGYÁST MEGELŐZŐ RENDSZER (LDP Lane Departure Prevention) A jármű kamerával figyeli az útburkolati jeleket, és enyhe fékezéssel segít a jármű figyelmetlenségből adódó sávelhagyásának megelőzésében. Nyugodt magabiztosság a közlekedésben. A HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER 2 (BSW Blind Spot Warning) segít a biztonságos és magabiztos közlekedésben, mivel radarok segítségével folyamatosan figyeli a potenciális baleseti helyzeteket olyan helyeken, ahová a vezető nem lát. Ha a vezető holtterében járművet érzékel, a baleset elkerülése érdekében azonnal figyelmeztet.

5 Apró figyelmességek és tökéletes megoldások a megfiatalodás érzését adják. Érintésre kellemes anyagokból összeállított, a vezetőt segítő és érzékelésének korlátait kitágító technológiai megoldásokat felvonultató meleg és otthonos környezet. Az INFINITI MEREVLEMEZES NAVIGÁCIÓS RENDSZER a könnyebb kezelhetőség és magabiztosabb vezetés érdekében intuitívabb nézetet és interfészt kínál, amelyek segítségével még zsúfolt városi környezetben is könnyedén megtalálhatja tartózkodási helyét és úti célját. Az INFINITI HANGFELISMERŐ RENDSZER segítségével többek közt navigációs célpontot állíthatunk be, felhívhatjuk ismerőseinket, vagy zeneszámokat játszathatunk le anélkül, hogy kezünket levennénk a kormányról. A rendszer számos hangutasítást felismer, és sokkal kényelmesebbé és elegánsabbá teszi a vezetést. A BOSE Prémium hangrendszer 11 beépített hangszóróval gondoskodik a tökéletes zenei élményről. A külön a QX50 belteréhez optimalizált, és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit.

6 ÁTMENET Átalakulás az egyik létformából a másikba. Könnyű átmenet a szigorú ellenőrzésből a szabadon folyó élvezetbe: a modern összkerékhajtás egyszerre teszi izgalmassá és mélyen kielégítővé az utazást. Az INTELLIGENS ÖSSZKERÉK-MEGHAJTÁS (AWD All-Wheel Drive) csak egy azon funkciók sorában, amelyek a biztonságról és maximális vezetési élményről gondoskodnak. A világ egyik legmodernebb összkerékhajtási rendszere képes az útviszonyokhoz alkalmazkodva az erőt mindig arra a kerékre irányítani, ahol arra valóban szükség van.

7 PANORÁMA MONITOR (AVM Around View Monitor) az Infiniti forradalmian új technológiája, amely parkolás közben 360 -os panorámaképet mutat a jármű környezetéről. Páratlan magabiztossággal tudunk parkolni, hiszen a monitor a járművet és környezetét felülnézetből mutatja. A 19 COLOS, DUPLAKÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK nemcsak szépek, de hozzájárulnak a QX50 kitűnő menetteljesítményéhez is. A nagyméretű, egyedi, könnyű alumíniumból készült és alacsony gumiabroncsokkal szerelt kerekek sokban hozzájárulnak a QX50 agilis és könnyű irányíthatóságához. Apró figyelmesség azon kevés ambiciózus ember számára, akik a szépséget a formában és funkcióban egyaránt értékelik.

8 A VONZALOM TÁRGYA Az INFINITI QX50

9 KÖRNYEZET, AMELY KÖRÜLVESZI A belső tér akkor igazán otthonos és hívogató, ha képes érzelmileg megérinteni. 0,6 MM-rel közelebb OPTIKAI TÖKÉLETESSÉG A belső tér elemeinek találkozásánál ahol a műszerfal az ajtóval vagy a középkonzollal találkozik nem a matematikai, hanem a vizuális tökéletességre törekedtünk. Ehhez nagyon precíz és pontos összeszerelési folyamat szükséges, amely lehetővé tette például a műszerfal és az ajtó közötti hézag 3 mm-ről 2,4 mm-re történő csökkentését, ezáltal a vezető szemszögéből egy törésmentes, vizuálisan egységes formavilág kialakítását. A vizuálisan tökéletes és emocionálisan magával ragadó beltér tervezése és kialakítása során minden szemszögből odafigyelünk a részletekre. SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ Nincs olyan apró részlet, amely elkerülné tervezőink figyelmét. A QX50 elektrolumineszcens műszerei stílusos és modern pontossággal informálják a vezetőt. FRISSEBB ÉS TISZTÁBB LEVEGŐ Mi a láthatatlan dolgokra is odafigyelünk. A fejlett klímavezérlő rendszer kétzónás adaptív légkondicionáló berendezést tartalmaz, keringetés-szabályozással. A berendezésben egy polifenol szűrő található, amely az allergének 99,5 %-át kiszűri a beáramló levegőből.

10 KELLEMES ÉS VONZÓ FORMAVILÁG Egyszerű, de hatékony formaterv, amely kompromisszummentes, mély emocionális kapcsolatot teremt. 7 L ÁMPA 1 méter HÍVOGATÓ Számunkra a fény nemcsak biztonságot teremt, hanem azt a célt is szolgálja, hogy Ön megbecsült vendégnek érezze magát autójában. Az üdvözlő világítás automatikusan bekapcsol hét lámpát a küszöbökbe épített, diszkrét lámpákat és számos belső lámpát is, amikor a vezető, zsebében az intelligens kulccsal egy méteren belülre ér a járműhöz. A fények koreográfiája a Start/Stop gomb kigyúlásával ér véget, amely jelzi, hogy a QX50 életre keltésével egy különleges utazás veszi kezdetét. ÁTGONDOLT KÉNYELMI MEGOLDÁSOK Hol egyértelműen, hol kevésbé szembeötlően, az Infiniti QX50 az egyedi kényelmi megoldások széles skáláját kínálja például fejtámlába szerelt, kinyitható kabátakasztót. A vezetőülés hátulján található akasztóra könnyen és egyszerűen tudjuk zakónkat vagy a tisztítóból hozott ruhákat felakasztani, anélkül, hogy az akadályozna a kilátásban. KÉNYELMES SOKOLDALÚSÁG A nagyméretű tárgyak szállításához mindkét hátsó üléstámla külön-külön, gyakorlatilag teljesen vízszintes helyzetbe hajtható. Opcionális extraként az ülések függőleges helyzetbe gombnyomásra visszaállnak.

11 TELJESÍTMÉNY A felszínen tágas luxus. A felszín alatt az Infiniti Direct Response technológiájú motorjainak páratlan dinamizmusa. VÉG NÉLKÜLI GYORSULÁS Járműveinkkel igyekszünk megteremteni a folyamatos, vég nélküli gyorsulás élményét, ahol a gyorsulás érezhetően, tapinthatóan jelen van. Az Infiniti motorok hangolásánál szempont, hogy a növekvő nyomatékot magasabb, szélesebb fordulatszámtartományban adják le, ezáltal a gyorsítóerőt a sebesség növekedésével egyre nagyobbnak érezzük úgy épül fel, mint egy folyamatosan emelkedő hullám. Ezzel párhuzamosan emelkedik a járműben utazók emocionális szintje is, és pillanatnyi adrenalin fröccs helyett a gyorsulást egy vég nélküli, folyamatos örömként élik meg. 3,7 LITERES V6 MOTOR az intelligens hatékonyság és robbanékony erő kiegyensúlyozott kombinációja. A változó szelepidőzítést és szelepemelést biztosító (VVEL Variable Valve Event and Lift) technológia segítségével a motor folyamatosan változó beállításokkal dolgozik a maximális hatékonyság érdekében. Az eredmény akár 8,6 l/100 km * fogyasztás egy 320 lóerős motortól. 46% hátul 54% ELÖL KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ÚTTARTÁS Ideális menetkörülmények között az intelligens összkerékmeghajtású rendszer (AWD All-Wheel Drive) a sportos vezetési élmény érdekében a teljesítmény 100 %-át a hátsó kerekekre irányítja. Ugyanakkor a rendszer folyamatosan figyeli a kerekek kipörgését, a gázpedál állását és a jármű sebességét, és szükség esetén a rendelkezésre álló teljesítmény akár 50 %-át képes az első kerekekre irányítani, ami nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget eredményez kevésbé kedvező útviszonyok között. Az eredmény: élvezetes, ugyanakkor biztonságos vezethetőség. INTELLIGENS ÖSSZEKÖTTETÉS A sebességérzékeny kormányzás érzékeli a jármű sebességét, és mindig az annak megfelelő kormányzási erőt állítja be. Alacsonyabb sebességnél nagyobb rásegítést biztosít, hogy könnyen tudjunk például parkolás közben manőverezni, míg nagyobb sebességnél csökkenti a rásegítést a stabilabb, szilárdabb, közvetlenebb kormányzás érdekében. A TELJESÍTMÉNY HANGJA A sportautók a kipufogón keresztül kommunikálnak a külvilággal és a vezetővel, és a QX50 speciális tuning kipufogói teljesen egyedi hangélményt biztosítanak az autózás szerelmeseinek. Nem csak összetéveszthetetlenné teszik az Infiniti hangját, de a fordulatszámmérő minden rezdülését a mérnöki precizitáson túlmutató, szenvedélyes, szívet melengető morgással honorálják. TÖKÉLETES SÚLYELOSZTÁS Az Infiniti nagyteljesítményű szedánjaira jellemző, első tengely mögé helyezett motor (Front-Midship Platform) a QX50-nél is megtalálható. A szokásosnál hátrébb, az első tengely mögé elhelyezett motor közel azonos súlyelosztást eredményez az első és hátsó tengely között, némileg több súlyt hagyva az első tengelyen, ami kanyarokban és kigyorsításoknál segít a jármű egyensúlyát megőrizni. KÖNNYŰ LÁBAKON A 19 colos, duplaküllős könnyűfém keréktárcsák nemcsak szépek, hanem hozzájárulnak a QX50 kitűnő menetteljesítményéhez is. Az anyaghasználat és a kialakítás következtében könnyű keréktárcsák csökkentik a futómű rugózatlan tömegét. Ez a tömegcsökkenés izgalmasabb vezetési élményt eredményez, hiszen a felfüggesztés finomabban hangolható, így a QX50 közvetlenebbül irányítható és fordulékonyabb. * Az adat városon kívüli üzemanyag-fogyasztásra vonatkozik.

12 TÁMOGATÁS/SZÓRAKOZTATÁS Az Infiniti InSuite modern technológiai megoldásai egyszerűbbé és könnyebbé teszik a beállításokat, kitalálják, mit szeretne a vezető, állandó kapcsolatot biztosítanak a modern, digitális világgal, és valós környezetünkkel egyaránt. 360 KÖRNYEZETFIGYELÉS Az első és hátsó szonárrendszer és a 360 -os panorámaképet biztosító monitor (AWM Around View Monitor) eddig sosem látott hatékonysággal és biztonsággal figyeli a jármű környezetét parkolás közben. A rendszer a jármű körül érzékelt objektumokat a képernyőn felülnézetből egyértelműen mutatja. Így tökéletesen urai lehetünk a parkolási helyzetnek, és a nehéz feladatokat is játszi könnyedséggel tudjuk megoldani. BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGRA A távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Ha a követési távolság túlságosan lecsökken, a rendszer automatikusan fékez, amint levesszük a lábunkat a gázról, illetve figyelmeztet a fékezés szükségességére. Ha lábunkat a gázon tartjuk és a rendszer eközben érzékeli a távolság túlzott csökkenését, akkor a gázpedált felfelé nyomva segít a gázelvételben. SZEMÉLYRE SZABOTT KÉNYELEM Az Infiniti intelligens kulcsok egy-egy vezető személyre szabott beállításait tudják memóriájukban tárolni. Az adott kulcsot felismerve a rendszer automatikusan aktiválja a megadott ülés-, kormány- és tükörbeállításokat. KÉNYELEM A FORGALOMBAN A teljes sebességtartományban működő, intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) lassú követési funkcióval (LSF Low Speed Following) együttesen képes a forgalom ritmusának megfelelően a járművet lassítani, gyorsítani, és akár teljesen lefékezni. Amint a forgalom újra megindul, automatikusan gyorsít a beállított sebesség eléréséig. JOBB RÁLÁTÁS A VILÁGRA Az Infiniti Hard Drive Navigációs Rendszer modern, intuitív technológiai megoldásokat alkalmaz, így informatív és könnyen kezelhető. A madártávlati beállítás természetesebb térképnézetet kínál, míg a 3D épületgrafikák sűrű városi környezetben könnyítik meg a tájékozódást. A rendszer hangutasításokkal is irányítható az Infiniti Hangfelismerő Rendszernek köszönhetően. LÁTNI, NEM CSAK LÁTSZANI A QX50 adaptív első fényszórórendszere (AFS Adaptive Front-lighting System) nem csak a jármű tengelyére merőlegesen, előrefelé világít, hanem követi a jármű mozgásának irányát. A fényszórók a kormányról érkező jelekre reagálva együtt fordulnak a járművel, bevilágítanak a sötét kanyarokba, segítenek észrevenni a szemből érkező járműveket és gyalogosokat, ezáltal gondoskodva arról, hogy biztonságosan célhoz érjünk. TÖKÉLETES HANGZÁS A BOSE Prémium hangrendszer 11 beépített hangszóróval, stílustól függetlenül gondoskodik a tökéletes zenei élményről. A külön a QX50 belteréhez optimalizált és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit.

13 VÉDELEM Az Infiniti átfogó Dinamikus Védőpajzs (DSS) biztonsági rendszere többrétegű technológiával figyeli az eseményeket és körülményeket, segíti a balesetek elkerülését, és ütközés esetén maximális védelmet nyújt a járműben ülők számára. NAGYOBB STABILITÁS FÉKEZÉS KÖZBEN Az elektronikus fékerő-elosztó (EBD Electronic Brake force Distribution) automatikusan állítja az első és hátsó kerekekre jutó fékerő nagyságát a jobb fékhatás érdekében. Ezáltal a fékek kopása egyenletesebb, és hirtelen fékezésnél a jármű stabilabban viselkedik, nem lép fel az ilyenkor jellemző előrebólintás. A rendszer a jármű terhelését is érzékeli, és szükség esetén több fékerőt juttat a hátsó kerekekhez MPa ULTRAMAGAS SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ ACÉL 590 MPa HAGYOMÁNYOS ACÉL A VESZÉLYHELYZETEK FOLYAMATOS FIGYELÉSE Az intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist), a ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszerrel (FCW Forward Collision Warning) 1 együtt radar segítségével folyamatosan figyeli az előttünk haladó járműhöz viszonyított távolságunkat és sebességünket, és ütközésveszélyes helyzetekben jelez. A kétfokozatú figyelmeztető rendszer riasztja a vezetőt, ha a jármű közelgő ütközését érzékeli, és szükség esetén automatikusan működésbe hozza a fékeket a becsapódási sebesség mérséklése érdekében. ERŐSEBB ÉS KÖNNYEBB Az ütközések során a bent ülők biztonsága szempontjából kritikus karosszériaelemek a legerősebb acélötvözetből készülnek. A gyártásnál alkalmazott speciális eljárásnak köszönhetően, az előállított anyag szakítószilárdsága a hagyományos acélénál kétszer nagyobb. Az ultraerős anyag nem csak a karosszéria passzív biztonságát növeli, de egyben lehetővé teszi a jármű tömegének csökkentését is. SÁVTARTÁS A sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) kamera segítségével figyeli a jármű sávtartását, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt az irányjelző használata nélküli sávváltáskor. Ha a jármű továbbra is távolodik saját sávjától, a rendszer a megfelelő fékek működtetésével segít finoman visszairányítani az autót az eredeti sávba. De az irányítás mindvégig a vezető kezében marad. A rendszer célja, hogy segítsen és támogasson sosem avatkozik be a vezető akaratával ellentétesen. AZ IRÁNYÍTÁS A VEZETŐNÉL A jármű tényleges kanyarodási viselkedését a vezető szándékával összehasonlítva és menetstabilizáló rendszer (VDC Vehicle Dynamic Control) rendszer a kerekekre jutó erő és fékhatás szabályozásával segít az alul- vagy túlkormányozottság elkerülésében, és a jármű kívánt íven tartásában. A rendszer a kipörgésgátlóval (TCS Traction Control System) együttműködve érzékeli a kerekek kipörgését is, és automatikusan beavatkozik a jármű stabilizálása érdekében. TÁMASZ A BAJBAN Bizonyos ráfutásos ütközéseknél a QX50 első üléseibe szerelt aktív fejtámlák automatikusan előrébb állítódnak, hogy az ilyenkor tipikus, a fej hátracsapódásából adódó nyaksérülések elkerülhetők legyenek.

14 VÁLASZTÉK A beeső fény erőssége és szöge alapján változó árnyalatok. Egymással harmonizáló külső és belső színek, amelyek jól tükrözik az autó egyedi energiáját és az évszakok hangulatát. Ez csak két példa a számos megoldás közül, amelyekkel az Infiniti a színek és fényezés segítségével igyekszik kifejezni autóinak egyedi érzelmi világát, hangulatát és sajátos karakterét. Külső színek (Kód) Belső színek (Kód) Díszítő betétek MOONLIGHT WHITE (qaa) LIQUID PLATINUM (k23) GRAPHITE SHADOW (kad) midnight garnet (nab) malbec black (gac) black obsidian (kh3) GRAPHITE (G) Szövet WHEAT (C) Szövet GRAPHITE (G) Bőrkárpit WHEAT (C) Bőrkárpit CHESTNUT (P) Bőrkárpit Fekete lakk és alumínium Kézi pácolású jávorfa KEREKEK INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója 18 colos, nyolcküllős könnyűfém keréktárcsák 19 colos, öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük vegye fel a kapcsolatot helyi Infiniti forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy a félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük, érdeklődjön Infiniti márkakereskedőjénél. 1 A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW) feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges ütközés előtt; a rendszer az ütközést nem tudja megakadályozni. Csak meghatározott sebességtartományban működik. Mindig vezessen óvatosan és körültekintően. 2 A holttérfigyelő rendszer (BSW) nem helyettesíti a megfelelő sávváltási manőverek ismeretét. A rendszer nem képes a más járművekkel történő koccanást vagy baleseteket megakadályozni. Előfordulhat, hogy nem érzékel minden járművet vagy objektumot a jármű körül. Az Infiniti mindent megtett azért, hogy az itt látható színminták a lehető legélethűbben tükrözzék a valós járműszíneket. A színminták színe a nyomtatási folyamat során mindazonáltal némileg változhat, illetve szemünk a színminta színét másként érzékeli napsütésben, lámpafényben illetve neonfény alatt. Kérjük, hogy a járművek valós színét tekintse meg személyesen Infiniti márkakereskedőjénél.

15 EREDETI INFINITI KIEGÉSZÍTŐK Az eredeti Infiniti kiegészítők ugyanolyan magas minőségi előírások szerint készülnek, mint maguk a járművek. Autójával tökéletesen kompatibilis és stílusban egységes, minőségi kiegészítők széles skáláját kínáljuk. 18 COLOS EZÜST KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA Bárhová utazik, kétség sem férhet stílusérzékéhez és sportos dizájn iránti elkötelezettségéhez. 8 db duplaküllős 225/55 R 18 könnyűfém keréktárcsa. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉCEK A rozsdamentes acél keretbe foglalt, halványan világító Infiniti feliratú díszlécek beszálláskor az utastér sportos és dinamikus hangulatát erősítik. A párban kapható díszlécek megvilágítják az ajtónyílást és védik a fényezést. SÍLÉCTARTÓ A síléctartókkal a QX50 tökéletes társ a téli vakációhoz. Könnyen felszerelhető és rögzíthető, akár 6 pár síléc szállítására is alkalmas. Kisebb méretekben is megvásárolható. VONÓHOROG A legmagasabb szintű biztonsági és használati szempontok szerint tesztelt vonóhorog segítségével bármikor magával viheti mindazt, amire utazása során szüksége lehet. A vonóhorog ha éppen nincs rá szükség egyszerűen leszerelhető. LÖKHÁRÍTÓ DÍSZÍTŐBETÉT Kihangsúlyozza a QX50 terepjáró jellegét, a városi közlekedés során is védi a járművet, és dinamikus és erőteljes megjelenést sugall. CSOMAGTÉRTÁLCA Tartós és rugalmas anyagból készült, megakadályozza a csomagok menet közbeni elmozdulását, és védi a rakodóteret a karcolásoktól és sérülésektől. A KÉPEN SZEREPLŐ KIEGÉSZÍTŐK Tetőcsomagtartó rúd, tetőbox, és első lökhárító díszítőbetét.

16 EGY DINAMIKUS KAPCSOLAT Dübörgő pulzus. Századmásodpercek. Győzelem vagy vereség. A Formula 1 a technológia és a mérnöki leleményesség végletekig feszített versenye. A siker mégis elsősorban a szenvedélyen múlik, amely minden alkatrészben és minden pillanatban tetten érhető. Ez a szenvedély az, amelynek köszönhetően az Infiniti Red Bull Racing csapat az elmúlt években a Formula 1 meghatározó szereplőjévé vált. A képen az RB10/2014 modell szerepel. Adatok és képek a nyomtatás időpontjában helytállóak. Az Infiniti Formula 1 iránti vonzalma abból fakad, hogy a mérnöki géniusz itt teljes egészében az emocionális élmény létrehozását szolgálja. És ez a lelkesedés a versenypályáról átterjed a rajongókra, a Formula 1 kultúrára, partnerünkön, az Infiniti Red Bull Racingen keresztül. A csapat lelkesedése és eltökéltsége az elmúlt öt évben négy Formula 1 konstruktőri világbajnoki címet eredményezett. A mindkét fél számára kölcsönösen előnyös kapcsolat csupa új és izgalmas technikai megoldást ígér mind a Formula 1 mind az utcai Infiniti járművek világában. A folyamatos technológiaés tudáscserében Formula 1 pilótáink is közvetlenül részt vesznek kimagasló vezetési tudásukra és véleményükre támaszkodva biztosítjuk, hogy az Infiniti jövőbeli modelljei is a lehető legdinamikusabbak legyenek, és az elérhető maximális vezetési élményt biztosítsák.

17 A páratlan luxus nem csak a tökéletességet jelenti. Olyan korlátlan élvezet, amely különleges érzéseket szabadít fel a szívünkben. Mi, az Infinitinél hiszünk abban, hogy van, amikor az ésszerűségnek vissza kell húzódnia, és az érzelmek (a színtiszta és elsődleges érzelmek) veszik át az irányítást. Fontosak persze a kézzel fogható részletek is: az érzéki, lendületes vonalak; a bőr illata; a motor zsigeri hangja. Az 1989-ben alapított Infiniti szedánokból, kupékból, kabriókból és crossoverekből álló prémium modellkínálata immár a világ 49 országában kapható. Az Infiniti a prémium kategória provokatív márkájaként híresült el, amely a végletes gondossággal kialakított részletekkel megépített, ellenállhatatlan és provokatív autóival alapozta meg hírnevét. A Red Bull Racing csapattal 2011-ben kötött együttműködésünk is az egyedülálló precizitás, a lélegzetelállító teljesítmény és a túláradó vezetési élmény iránti szenvedélyünket tükrözi. Mindezek egytől egyig hozzájárulnak ahhoz az érzéshez, hogy az Infiniti egy igazán különleges autó.

18 Felszereltségek QX50 QX50 GT QX50 GT Premium QX50 QX50 GT QX50 GT Premium Menetteljesítmény Elektromos szervokormány, sebességfüggő rásegítéssel Biztonság és védelem 6 légzsák (vezető- és utasoldali, első oldallégzsákok, valamint függönylégzsákok elől és hátul) Aktív fejtámlák elől Esőérzékelős ablaktörlők és fényérzékelős fényszóró kapcsolás Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör Sebességtartó automatika Szabályozható sebességhatároló Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control), lassú követési funkcióval (LSF Low-Speed Following feature) Ráfutatásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) Intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) Holttér-figyelő rendszer (BSW Blind Spot Warning) Kerekek Pótkerék (defektjavító készlet helyett, a 3,0 l V6 dízelmotorhoz nem tartozék) 18 colos, nyolcküllős könnyűfém keréktárcsák 19 colos, öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák Külső Színre fújt külső visszapillantó tükrök Oldalsó tükrök döntése hátramenetben Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök Sötétített hátsó oldalablakok és csomagtér-ablak Ezüstszínű tetősínek Xenon fényszórók adaptív első fényszórórendszerrel (AFS Adaptive Front-lighting System), automatikus magasságállítással és fényszórómosóval Első- és hátsó ködlámpák LED-es hátsó lámpák Metálfényezés Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint) Fedélzeti technológia Színes központi kijelző Infiniti vezérlővel (Infiniti Controller) Első és hátsó parkolóérzékelő kijelzővel Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) a sarkokon elhelyezett parkolóérzékelőkkel Connectiviti+ rendszer Nagy felbontású, érintőképernyős központi kijelző, Infiniti vezérlővel 30 GB-os merevlemezzel és RDS-TMC-vevővel (Traffic Message Channel) felszerelt navigációs rendszer, Michelin-kalauzzal és 3D útvonalpontokkal 1 lemezes CD/DVD-lejátszó, MP3 WMA és DivX kompatibilitással, valamint Gracenote zenei adatbázissal kiegészített 10 GB-os Infiniti Music Box zenetárral Navigációs rendszer hangfelismeréssel Tolatókamera első és hátsó parkolóérzékelővel és kijelzővel Bluetooth technológia mobilkapcsolathoz és hangaktiváláshoz Bluetooth -audiostreaming I-Key könnyű beszállás, csomagtérajtó-nyitás és okos indítás funkcióval Elektromos ablakemelő elöl-hátul, intelligens kulcshoz (I-Key) kötött automatikus zárással Kényelem Többfokozatú világítás Hazakísérő világítás Analóg Infiniti óra Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással Hátsó légkondicionáló-szellőzőnyílások Megvilágított piperetükör (vezető és első utas) Elektromos működtetésű üveg napfénytető Hangrendszer 7 hangszórós audiorendszer Bose Premium Sound System 11 hangszóróval 1 lemezes CD-lejátszó, MP3- és WMA kompatibilitással, és 2 GB-os Infiniti Music Box zenetárral Connectiviti+ rendszer USB/iPod-csatlakozó és RCA-audiocsatlakozó Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető

19 színek és DÍszÍtŐ Betétek QX50 QX50 GT QX50 GT Premium QX50 QX50 GT/QX50 GT Premium Belső Multifunkciós vezérlés a kormánykeréken Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb Függőlegesen és tengelyirányban manuálisan állítható kormányoszlop Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Fekete lakk és alumínium díszítő betétek Kézzel festett jávorfadíszítő betétek ülések Szövet üléskárpit Bőr üléskárpit 8 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 10 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 4 ponton, elektromosan állítható utasülés 8 ponton, elektromosan állítható utasülés Kárpit Szövet Bőrkárpit Belső színek (Kód) Graphite (G) Wheat (C) Graphite (G) Wheat (C) Chestnut (P) Külső színek Kód Típus Black Obsidian KH3 Normál Moonlight White QAA Liquid Platinum K23 Graphite Shadow KAD Metál Midnight Garnet NAB Malbec Black GAC Díszítőbetétek Fekete lakk és alumínium Kézi pácolású jávorfa Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető Manuálisan állítható deréktámasz a vezetőülésen Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen Memória funkció, a vezetőülés, a kormány és a külső tükrök elektromos beállításainak tárolására (az I-Key alapján) Fűtött vezető- és első utasülés Beépített vállfa (a vezetőülés fejtámláján) Elektromosan állítható (le és fel), 2/3 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken csomagtér Csomagtértakaró többrekeszes rögzítőhálóval Elsősegélykészlet és elakadásjelző háromszög Tetősín nélkül Tetősínnel QX50 3.0d QX A megadott méretek mm-ben értendők.

20 Műszaki adatok QX50 3.0d QX MOTOR Üzemanyag típus Hengerek száma Dízel V6 Benzin V6 Hengerűrtartalom cm 3 Vezérmű Üzemanyag-ellátás Kipufogórendszer Teljesítmény Nyomaték Erőátvitel Meghajtott kerekek Kettős, lánchajtású vezérműtengely (DOHC), hengerenként 4 szeleppel és hidraulikus szelephézag-kiegyenlítőkkel Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Kettős kipufogórendszer, dízel részecskeszűrő 175 kw (238 LE) percenkénti fordulatszámnál 550 Nm, percenkénti fordulatszámnál Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást. Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 b+ Menetteljesítmény Végsebesség Gyorsulás km/h 221 km/h 7,9 s cm 3 DOHC, hengerenként 4 szelep, finommegmunkált vezérműtengelyekkel. Acél szívó- és kipufogószelepek. Változó szelepvezérlési rendszer (VVEL Variable Valve Event and Lift) Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Kettős kipufogórendszer 235 kw (320 LE) percenkénti fordulatszámnál 360 Nm, percenkénti fordulatszámnál Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást. Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Euro 5 b+ 240 km/h 6,4 s Becsült üzemanyag-fogyasztás 1 városban városon kívül Vegyes CO 2 -kibocsátás 1 Alváz Kormánymű Típus Fordulókör átmérője Felfüggesztés Első Hátsó Fékrendszer Első/Hátsó Kapacitás- és tömegadatok 10,8 l/100 km 7,2 l/100 km 8,5 l/100 km 224 g/km Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces 11,4 m Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 320mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék 16,0 l/100 km 8,6 l/100 km 11,3 l/100 km 265 g/km Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces 11,4 m Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 320mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Saját tömeg Jármű össztömege Vontatható teher tömege fékezetlen/fékezett Csomagtér befogadóképessége Térfogat a kalaptartóig, hátsó ülések normál helyzetben Térfogat a tetőig, lehajtott hátsó ülésekkel (maximális térfogat) Üzemanyagtartály kapacitása Méretek Külső kg kg 750 kg/2 000 kg 340 l l Légellenállási együttható 0,33 x 2,44 Teljes hossz mm Teljes szélesség Tükrökkel mm Teljes magasság Tetősín nélkül mm Tengelytáv mm Nyomtáv Első/Hátsó mm/1 545 mm 80 l kg kg 750 kg/1 500 kg 340 l l 80 l 0,32 x 2, mm mm mm mm mm/1 545 mm 1 A megadott értékek mérése a 2007/715/EK irányelv hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyagfogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza.

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető.

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető. 60 COUPE & CABRIO KALANDRA CSÁBÍTÓ A Q60 Coupé egyedülálló utazás ígéretével csábít. A szemet gyönyörködtető külső vonalvezetés és a lehengerlő teljesítmény kombinációja azonnal magával ragad és rabul

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon 50 Árak, felszereltség és műszaki adatok Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon Modellek árai Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Regisztrációs adó Bruttó fogyasztói ár Az új Infiniti

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI M ÁRAK, FELZERELTÉG É MŰZAKI ADATOK Az árak 2011. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 INFINITI M Élvezze a teljesítmény változatos világát az -mel: a vonzó, kupészerű vonalaktól a tágas

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR ÚJ NISSAN MICRA MÁR 2 299 000 Ft-tól* 2,5% THM: MINDENKINEK** TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

THM: MINDENKINEK 2 PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM)

THM: MINDENKINEK 2 PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM) NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: 2,5 % MINDENKINEK 2 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

MÁSODPERCEK. -kibocsátása pedig csak 144 g/km.

MÁSODPERCEK. -kibocsátása pedig csak 144 g/km. 50 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával

Részletesebben

000 Ft-tól PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM)

000 Ft-tól PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM) NISSAN MICRA THM: 0% MINDENKINEK 1 AKCIÓSAN MÁR 2 595 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít: a GPS-képességeket Bluetooth-,

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését.

Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését. 50 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK Q70 KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK Hitünk szerint minden vezetőben megannyi lehetőség lakozik. Hogy kiváló legyen. Hogy addig menjen, amíg az út viszi. Mindez testet öltött az INFINITI Q70-ben, melyben

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT.

370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. 370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK,

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 Benzin (167LE) FWD MT6 2.2 Dízel (163LE) FWD MT6 2.2 Dízel (163LE)

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!!

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár 3-ajtós Visia Visia AC/CD I-Way 2 299 000 2 559 000 - - - 2 913 000 Limitált széria I-Way 5-ajtós 1.4 l 65 kw (88 LE) A/T - 2 659 000 - - 2 779 000 3

Részletesebben

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista Mazda Motor Hungary ügyfél árlista Érvényesség kezdete kiskereskedelmi regisztrációs kisker. 2017.04.25 MTY1 MTY2 nettó ár ÁFA adó bruttó ügyfél ár M3/G100/CHALLENGE BADE EAA 4 220 394 1 139 506 85 000

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON AZ AJTÓK MÖGÖTT A beltér páratlanul egyedi. Minden felület és részlet maximális precizitással, a tökéletes és hibátlan megjelenést szem előtt tartva készült. Az összképet

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Az új Punto Blue&Me TomTom rendszere elengedhetetlen eszköz összes technológiai újdonsággal várja utasait, így minden adott ahhoz,

Az új Punto Blue&Me TomTom rendszere elengedhetetlen eszköz összes technológiai újdonsággal várja utasait, így minden adott ahhoz, PUNTO Megérkezett a Punto 2012. Az új Punto azonnal felismerhetô. Az autó eleje egyértelmûen magán hordozza a jellegzetes hosszított vonalvezetés és a vonzó stílus karakterjegyeit, míg határozott és dinamikus

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN NOTE 3 371 000Ft-tól 3,99% KLÍMÁVAL MÁR THM: 3,99 NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS AZ ESZKÖZ EGY INTELLIGENS MÁSODPILÓTAKÉNT MŰKÖDVE SEGÍTÍ A VEZETŐT A LEGJOBB DÖNTÉS MEGHOZATALÁBAN MINDEN HELYZETBEN.

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

370Z és 370Z ROADSTER

370Z és 370Z ROADSTER 370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 199 000 FTTÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LEVEL LEHETŐVÉ TESZI A 0100 KM/HS GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK,

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben