Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1 X50

2 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely a kupé csábító vonalvezetését finom és stílusos megoldásokkal, és intuitív technológiával ötvözi, a maximális kényelem és vezetési élmény érdekében. INFINITI INTELLIGENS KULCS, amely megjegyzi és automatikusan aktiválja az Ön személyre szabott beállításait. Az indítógomb megnyomásával az ülés, a kormány és a tükrök automatikusan az Önnek megfelelő helyzetbe állnak. Az indítógomb világítva jelzi, hogy az autó készen áll az új kalandokra és élményekre.

3 Az INTELLIGENS TÁVOLSÁG- ÉS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC Intelligent Cruise Control) automatikusan csökkenti a sebességet, amikor az Ön előtt haladó járművek lelassítanak. Amikor az út szabaddá válik, automatikusan felgyorsít a kívánt sebességre. Kényelmesebb vezetés, kevesebb erőfeszítéssel. A TÁVOLSÁGTARTÓ AUTOMATIKA (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Figyelmeztet, finoman gázt ad vagy fékez - célja a vezető támogatása, és nem az irányítás teljes átvétele. Az INTELLIGENS fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) és a Ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer 1 (FCW Forward Collision Warning) felhívja a vezető figyelmét a potenciális baleseti helyzetre, és képes a fékek automatikus működtetésével a becsapódási sebességet és az okozott károkat csökkenteni. Apró és okos elővigyázatosság egy kiszámíthatatlan világban.

4 MEGVILÁGOSODÁS A tudatos vezetés és megvilágosodás átható érzése amikor pontosan tudjuk és érezzük, mi történik velünk és körülöttünk. Minden kilométer új helyeket és élményeket tartogat számunkra. SÁVELHAGYÁST MEGELŐZŐ RENDSZER (LDP Lane Departure Prevention) A jármű kamerával figyeli az útburkolati jeleket, és enyhe fékezéssel segít a jármű figyelmetlenségből adódó sávelhagyásának megelőzésében. Nyugodt magabiztosság a közlekedésben. A HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER 2 (BSW Blind Spot Warning) segít a biztonságos és magabiztos közlekedésben, mivel radarok segítségével folyamatosan figyeli a potenciális baleseti helyzeteket olyan helyeken, ahová a vezető nem lát. Ha a vezető holtterében járművet érzékel, a baleset elkerülése érdekében azonnal figyelmeztet.

5 Apró figyelmességek és tökéletes megoldások a megfiatalodás érzését adják. Érintésre kellemes anyagokból összeállított, a vezetőt segítő és érzékelésének korlátait kitágító technológiai megoldásokat felvonultató meleg és otthonos környezet. Az INFINITI MEREVLEMEZES NAVIGÁCIÓS RENDSZER a könnyebb kezelhetőség és magabiztosabb vezetés érdekében intuitívabb nézetet és interfészt kínál, amelyek segítségével még zsúfolt városi környezetben is könnyedén megtalálhatja tartózkodási helyét és úti célját. Az INFINITI HANGFELISMERŐ RENDSZER segítségével többek közt navigációs célpontot állíthatunk be, felhívhatjuk ismerőseinket, vagy zeneszámokat játszathatunk le anélkül, hogy kezünket levennénk a kormányról. A rendszer számos hangutasítást felismer, és sokkal kényelmesebbé és elegánsabbá teszi a vezetést. A BOSE Prémium hangrendszer 11 beépített hangszóróval gondoskodik a tökéletes zenei élményről. A külön a QX50 belteréhez optimalizált, és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit.

6 ÁTMENET Átalakulás az egyik létformából a másikba. Könnyű átmenet a szigorú ellenőrzésből a szabadon folyó élvezetbe: a modern összkerékhajtás egyszerre teszi izgalmassá és mélyen kielégítővé az utazást. Az INTELLIGENS ÖSSZKERÉK-MEGHAJTÁS (AWD All-Wheel Drive) csak egy azon funkciók sorában, amelyek a biztonságról és maximális vezetési élményről gondoskodnak. A világ egyik legmodernebb összkerékhajtási rendszere képes az útviszonyokhoz alkalmazkodva az erőt mindig arra a kerékre irányítani, ahol arra valóban szükség van.

7 PANORÁMA MONITOR (AVM Around View Monitor) az Infiniti forradalmian új technológiája, amely parkolás közben 360 -os panorámaképet mutat a jármű környezetéről. Páratlan magabiztossággal tudunk parkolni, hiszen a monitor a járművet és környezetét felülnézetből mutatja. A 19 COLOS, DUPLAKÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK nemcsak szépek, de hozzájárulnak a QX50 kitűnő menetteljesítményéhez is. A nagyméretű, egyedi, könnyű alumíniumból készült és alacsony gumiabroncsokkal szerelt kerekek sokban hozzájárulnak a QX50 agilis és könnyű irányíthatóságához. Apró figyelmesség azon kevés ambiciózus ember számára, akik a szépséget a formában és funkcióban egyaránt értékelik.

8 A VONZALOM TÁRGYA Az INFINITI QX50

9 KÖRNYEZET, AMELY KÖRÜLVESZI A belső tér akkor igazán otthonos és hívogató, ha képes érzelmileg megérinteni. 0,6 MM-rel közelebb OPTIKAI TÖKÉLETESSÉG A belső tér elemeinek találkozásánál ahol a műszerfal az ajtóval vagy a középkonzollal találkozik nem a matematikai, hanem a vizuális tökéletességre törekedtünk. Ehhez nagyon precíz és pontos összeszerelési folyamat szükséges, amely lehetővé tette például a műszerfal és az ajtó közötti hézag 3 mm-ről 2,4 mm-re történő csökkentését, ezáltal a vezető szemszögéből egy törésmentes, vizuálisan egységes formavilág kialakítását. A vizuálisan tökéletes és emocionálisan magával ragadó beltér tervezése és kialakítása során minden szemszögből odafigyelünk a részletekre. SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ Nincs olyan apró részlet, amely elkerülné tervezőink figyelmét. A QX50 elektrolumineszcens műszerei stílusos és modern pontossággal informálják a vezetőt. FRISSEBB ÉS TISZTÁBB LEVEGŐ Mi a láthatatlan dolgokra is odafigyelünk. A fejlett klímavezérlő rendszer kétzónás adaptív légkondicionáló berendezést tartalmaz, keringetés-szabályozással. A berendezésben egy polifenol szűrő található, amely az allergének 99,5 %-át kiszűri a beáramló levegőből.

10 KELLEMES ÉS VONZÓ FORMAVILÁG Egyszerű, de hatékony formaterv, amely kompromisszummentes, mély emocionális kapcsolatot teremt. 7 L ÁMPA 1 méter HÍVOGATÓ Számunkra a fény nemcsak biztonságot teremt, hanem azt a célt is szolgálja, hogy Ön megbecsült vendégnek érezze magát autójában. Az üdvözlő világítás automatikusan bekapcsol hét lámpát a küszöbökbe épített, diszkrét lámpákat és számos belső lámpát is, amikor a vezető, zsebében az intelligens kulccsal egy méteren belülre ér a járműhöz. A fények koreográfiája a Start/Stop gomb kigyúlásával ér véget, amely jelzi, hogy a QX50 életre keltésével egy különleges utazás veszi kezdetét. ÁTGONDOLT KÉNYELMI MEGOLDÁSOK Hol egyértelműen, hol kevésbé szembeötlően, az Infiniti QX50 az egyedi kényelmi megoldások széles skáláját kínálja például fejtámlába szerelt, kinyitható kabátakasztót. A vezetőülés hátulján található akasztóra könnyen és egyszerűen tudjuk zakónkat vagy a tisztítóból hozott ruhákat felakasztani, anélkül, hogy az akadályozna a kilátásban. KÉNYELMES SOKOLDALÚSÁG A nagyméretű tárgyak szállításához mindkét hátsó üléstámla külön-külön, gyakorlatilag teljesen vízszintes helyzetbe hajtható. Opcionális extraként az ülések függőleges helyzetbe gombnyomásra visszaállnak.

11 TELJESÍTMÉNY A felszínen tágas luxus. A felszín alatt az Infiniti Direct Response technológiájú motorjainak páratlan dinamizmusa. VÉG NÉLKÜLI GYORSULÁS Járműveinkkel igyekszünk megteremteni a folyamatos, vég nélküli gyorsulás élményét, ahol a gyorsulás érezhetően, tapinthatóan jelen van. Az Infiniti motorok hangolásánál szempont, hogy a növekvő nyomatékot magasabb, szélesebb fordulatszámtartományban adják le, ezáltal a gyorsítóerőt a sebesség növekedésével egyre nagyobbnak érezzük úgy épül fel, mint egy folyamatosan emelkedő hullám. Ezzel párhuzamosan emelkedik a járműben utazók emocionális szintje is, és pillanatnyi adrenalin fröccs helyett a gyorsulást egy vég nélküli, folyamatos örömként élik meg. 3,7 LITERES V6 MOTOR az intelligens hatékonyság és robbanékony erő kiegyensúlyozott kombinációja. A változó szelepidőzítést és szelepemelést biztosító (VVEL Variable Valve Event and Lift) technológia segítségével a motor folyamatosan változó beállításokkal dolgozik a maximális hatékonyság érdekében. Az eredmény akár 8,6 l/100 km * fogyasztás egy 320 lóerős motortól. 46% hátul 54% ELÖL KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ÚTTARTÁS Ideális menetkörülmények között az intelligens összkerékmeghajtású rendszer (AWD All-Wheel Drive) a sportos vezetési élmény érdekében a teljesítmény 100 %-át a hátsó kerekekre irányítja. Ugyanakkor a rendszer folyamatosan figyeli a kerekek kipörgését, a gázpedál állását és a jármű sebességét, és szükség esetén a rendelkezésre álló teljesítmény akár 50 %-át képes az első kerekekre irányítani, ami nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget eredményez kevésbé kedvező útviszonyok között. Az eredmény: élvezetes, ugyanakkor biztonságos vezethetőség. INTELLIGENS ÖSSZEKÖTTETÉS A sebességérzékeny kormányzás érzékeli a jármű sebességét, és mindig az annak megfelelő kormányzási erőt állítja be. Alacsonyabb sebességnél nagyobb rásegítést biztosít, hogy könnyen tudjunk például parkolás közben manőverezni, míg nagyobb sebességnél csökkenti a rásegítést a stabilabb, szilárdabb, közvetlenebb kormányzás érdekében. A TELJESÍTMÉNY HANGJA A sportautók a kipufogón keresztül kommunikálnak a külvilággal és a vezetővel, és a QX50 speciális tuning kipufogói teljesen egyedi hangélményt biztosítanak az autózás szerelmeseinek. Nem csak összetéveszthetetlenné teszik az Infiniti hangját, de a fordulatszámmérő minden rezdülését a mérnöki precizitáson túlmutató, szenvedélyes, szívet melengető morgással honorálják. TÖKÉLETES SÚLYELOSZTÁS Az Infiniti nagyteljesítményű szedánjaira jellemző, első tengely mögé helyezett motor (Front-Midship Platform) a QX50-nél is megtalálható. A szokásosnál hátrébb, az első tengely mögé elhelyezett motor közel azonos súlyelosztást eredményez az első és hátsó tengely között, némileg több súlyt hagyva az első tengelyen, ami kanyarokban és kigyorsításoknál segít a jármű egyensúlyát megőrizni. KÖNNYŰ LÁBAKON A 19 colos, duplaküllős könnyűfém keréktárcsák nemcsak szépek, hanem hozzájárulnak a QX50 kitűnő menetteljesítményéhez is. Az anyaghasználat és a kialakítás következtében könnyű keréktárcsák csökkentik a futómű rugózatlan tömegét. Ez a tömegcsökkenés izgalmasabb vezetési élményt eredményez, hiszen a felfüggesztés finomabban hangolható, így a QX50 közvetlenebbül irányítható és fordulékonyabb. * Az adat városon kívüli üzemanyag-fogyasztásra vonatkozik.

12 TÁMOGATÁS/SZÓRAKOZTATÁS Az Infiniti InSuite modern technológiai megoldásai egyszerűbbé és könnyebbé teszik a beállításokat, kitalálják, mit szeretne a vezető, állandó kapcsolatot biztosítanak a modern, digitális világgal, és valós környezetünkkel egyaránt. 360 KÖRNYEZETFIGYELÉS Az első és hátsó szonárrendszer és a 360 -os panorámaképet biztosító monitor (AWM Around View Monitor) eddig sosem látott hatékonysággal és biztonsággal figyeli a jármű környezetét parkolás közben. A rendszer a jármű körül érzékelt objektumokat a képernyőn felülnézetből egyértelműen mutatja. Így tökéletesen urai lehetünk a parkolási helyzetnek, és a nehéz feladatokat is játszi könnyedséggel tudjuk megoldani. BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGRA A távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Ha a követési távolság túlságosan lecsökken, a rendszer automatikusan fékez, amint levesszük a lábunkat a gázról, illetve figyelmeztet a fékezés szükségességére. Ha lábunkat a gázon tartjuk és a rendszer eközben érzékeli a távolság túlzott csökkenését, akkor a gázpedált felfelé nyomva segít a gázelvételben. SZEMÉLYRE SZABOTT KÉNYELEM Az Infiniti intelligens kulcsok egy-egy vezető személyre szabott beállításait tudják memóriájukban tárolni. Az adott kulcsot felismerve a rendszer automatikusan aktiválja a megadott ülés-, kormány- és tükörbeállításokat. KÉNYELEM A FORGALOMBAN A teljes sebességtartományban működő, intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) lassú követési funkcióval (LSF Low Speed Following) együttesen képes a forgalom ritmusának megfelelően a járművet lassítani, gyorsítani, és akár teljesen lefékezni. Amint a forgalom újra megindul, automatikusan gyorsít a beállított sebesség eléréséig. JOBB RÁLÁTÁS A VILÁGRA Az Infiniti Hard Drive Navigációs Rendszer modern, intuitív technológiai megoldásokat alkalmaz, így informatív és könnyen kezelhető. A madártávlati beállítás természetesebb térképnézetet kínál, míg a 3D épületgrafikák sűrű városi környezetben könnyítik meg a tájékozódást. A rendszer hangutasításokkal is irányítható az Infiniti Hangfelismerő Rendszernek köszönhetően. LÁTNI, NEM CSAK LÁTSZANI A QX50 adaptív első fényszórórendszere (AFS Adaptive Front-lighting System) nem csak a jármű tengelyére merőlegesen, előrefelé világít, hanem követi a jármű mozgásának irányát. A fényszórók a kormányról érkező jelekre reagálva együtt fordulnak a járművel, bevilágítanak a sötét kanyarokba, segítenek észrevenni a szemből érkező járműveket és gyalogosokat, ezáltal gondoskodva arról, hogy biztonságosan célhoz érjünk. TÖKÉLETES HANGZÁS A BOSE Prémium hangrendszer 11 beépített hangszóróval, stílustól függetlenül gondoskodik a tökéletes zenei élményről. A külön a QX50 belteréhez optimalizált és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit.

13 VÉDELEM Az Infiniti átfogó Dinamikus Védőpajzs (DSS) biztonsági rendszere többrétegű technológiával figyeli az eseményeket és körülményeket, segíti a balesetek elkerülését, és ütközés esetén maximális védelmet nyújt a járműben ülők számára. NAGYOBB STABILITÁS FÉKEZÉS KÖZBEN Az elektronikus fékerő-elosztó (EBD Electronic Brake force Distribution) automatikusan állítja az első és hátsó kerekekre jutó fékerő nagyságát a jobb fékhatás érdekében. Ezáltal a fékek kopása egyenletesebb, és hirtelen fékezésnél a jármű stabilabban viselkedik, nem lép fel az ilyenkor jellemző előrebólintás. A rendszer a jármű terhelését is érzékeli, és szükség esetén több fékerőt juttat a hátsó kerekekhez MPa ULTRAMAGAS SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ ACÉL 590 MPa HAGYOMÁNYOS ACÉL A VESZÉLYHELYZETEK FOLYAMATOS FIGYELÉSE Az intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist), a ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszerrel (FCW Forward Collision Warning) 1 együtt radar segítségével folyamatosan figyeli az előttünk haladó járműhöz viszonyított távolságunkat és sebességünket, és ütközésveszélyes helyzetekben jelez. A kétfokozatú figyelmeztető rendszer riasztja a vezetőt, ha a jármű közelgő ütközését érzékeli, és szükség esetén automatikusan működésbe hozza a fékeket a becsapódási sebesség mérséklése érdekében. ERŐSEBB ÉS KÖNNYEBB Az ütközések során a bent ülők biztonsága szempontjából kritikus karosszériaelemek a legerősebb acélötvözetből készülnek. A gyártásnál alkalmazott speciális eljárásnak köszönhetően, az előállított anyag szakítószilárdsága a hagyományos acélénál kétszer nagyobb. Az ultraerős anyag nem csak a karosszéria passzív biztonságát növeli, de egyben lehetővé teszi a jármű tömegének csökkentését is. SÁVTARTÁS A sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) kamera segítségével figyeli a jármű sávtartását, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt az irányjelző használata nélküli sávváltáskor. Ha a jármű továbbra is távolodik saját sávjától, a rendszer a megfelelő fékek működtetésével segít finoman visszairányítani az autót az eredeti sávba. De az irányítás mindvégig a vezető kezében marad. A rendszer célja, hogy segítsen és támogasson sosem avatkozik be a vezető akaratával ellentétesen. AZ IRÁNYÍTÁS A VEZETŐNÉL A jármű tényleges kanyarodási viselkedését a vezető szándékával összehasonlítva és menetstabilizáló rendszer (VDC Vehicle Dynamic Control) rendszer a kerekekre jutó erő és fékhatás szabályozásával segít az alul- vagy túlkormányozottság elkerülésében, és a jármű kívánt íven tartásában. A rendszer a kipörgésgátlóval (TCS Traction Control System) együttműködve érzékeli a kerekek kipörgését is, és automatikusan beavatkozik a jármű stabilizálása érdekében. TÁMASZ A BAJBAN Bizonyos ráfutásos ütközéseknél a QX50 első üléseibe szerelt aktív fejtámlák automatikusan előrébb állítódnak, hogy az ilyenkor tipikus, a fej hátracsapódásából adódó nyaksérülések elkerülhetők legyenek.

14 VÁLASZTÉK A beeső fény erőssége és szöge alapján változó árnyalatok. Egymással harmonizáló külső és belső színek, amelyek jól tükrözik az autó egyedi energiáját és az évszakok hangulatát. Ez csak két példa a számos megoldás közül, amelyekkel az Infiniti a színek és fényezés segítségével igyekszik kifejezni autóinak egyedi érzelmi világát, hangulatát és sajátos karakterét. Külső színek (Kód) Belső színek (Kód) Díszítő betétek MOONLIGHT WHITE (qaa) LIQUID PLATINUM (k23) GRAPHITE SHADOW (kad) midnight garnet (nab) malbec black (gac) black obsidian (kh3) GRAPHITE (G) Szövet WHEAT (C) Szövet GRAPHITE (G) Bőrkárpit WHEAT (C) Bőrkárpit CHESTNUT (P) Bőrkárpit Fekete lakk és alumínium Kézi pácolású jávorfa KEREKEK INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója 18 colos, nyolcküllős könnyűfém keréktárcsák 19 colos, öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük vegye fel a kapcsolatot helyi Infiniti forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy a félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük, érdeklődjön Infiniti márkakereskedőjénél. 1 A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW) feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges ütközés előtt; a rendszer az ütközést nem tudja megakadályozni. Csak meghatározott sebességtartományban működik. Mindig vezessen óvatosan és körültekintően. 2 A holttérfigyelő rendszer (BSW) nem helyettesíti a megfelelő sávváltási manőverek ismeretét. A rendszer nem képes a más járművekkel történő koccanást vagy baleseteket megakadályozni. Előfordulhat, hogy nem érzékel minden járművet vagy objektumot a jármű körül. Az Infiniti mindent megtett azért, hogy az itt látható színminták a lehető legélethűbben tükrözzék a valós járműszíneket. A színminták színe a nyomtatási folyamat során mindazonáltal némileg változhat, illetve szemünk a színminta színét másként érzékeli napsütésben, lámpafényben illetve neonfény alatt. Kérjük, hogy a járművek valós színét tekintse meg személyesen Infiniti márkakereskedőjénél.

15 EREDETI INFINITI KIEGÉSZÍTŐK Az eredeti Infiniti kiegészítők ugyanolyan magas minőségi előírások szerint készülnek, mint maguk a járművek. Autójával tökéletesen kompatibilis és stílusban egységes, minőségi kiegészítők széles skáláját kínáljuk. 18 COLOS EZÜST KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA Bárhová utazik, kétség sem férhet stílusérzékéhez és sportos dizájn iránti elkötelezettségéhez. 8 db duplaküllős 225/55 R 18 könnyűfém keréktárcsa. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉCEK A rozsdamentes acél keretbe foglalt, halványan világító Infiniti feliratú díszlécek beszálláskor az utastér sportos és dinamikus hangulatát erősítik. A párban kapható díszlécek megvilágítják az ajtónyílást és védik a fényezést. SÍLÉCTARTÓ A síléctartókkal a QX50 tökéletes társ a téli vakációhoz. Könnyen felszerelhető és rögzíthető, akár 6 pár síléc szállítására is alkalmas. Kisebb méretekben is megvásárolható. VONÓHOROG A legmagasabb szintű biztonsági és használati szempontok szerint tesztelt vonóhorog segítségével bármikor magával viheti mindazt, amire utazása során szüksége lehet. A vonóhorog ha éppen nincs rá szükség egyszerűen leszerelhető. LÖKHÁRÍTÓ DÍSZÍTŐBETÉT Kihangsúlyozza a QX50 terepjáró jellegét, a városi közlekedés során is védi a járművet, és dinamikus és erőteljes megjelenést sugall. CSOMAGTÉRTÁLCA Tartós és rugalmas anyagból készült, megakadályozza a csomagok menet közbeni elmozdulását, és védi a rakodóteret a karcolásoktól és sérülésektől. A KÉPEN SZEREPLŐ KIEGÉSZÍTŐK Tetőcsomagtartó rúd, tetőbox, és első lökhárító díszítőbetét.

16 EGY DINAMIKUS KAPCSOLAT Dübörgő pulzus. Századmásodpercek. Győzelem vagy vereség. A Formula 1 a technológia és a mérnöki leleményesség végletekig feszített versenye. A siker mégis elsősorban a szenvedélyen múlik, amely minden alkatrészben és minden pillanatban tetten érhető. Ez a szenvedély az, amelynek köszönhetően az Infiniti Red Bull Racing csapat az elmúlt években a Formula 1 meghatározó szereplőjévé vált. A képen az RB10/2014 modell szerepel. Adatok és képek a nyomtatás időpontjában helytállóak. Az Infiniti Formula 1 iránti vonzalma abból fakad, hogy a mérnöki géniusz itt teljes egészében az emocionális élmény létrehozását szolgálja. És ez a lelkesedés a versenypályáról átterjed a rajongókra, a Formula 1 kultúrára, partnerünkön, az Infiniti Red Bull Racingen keresztül. A csapat lelkesedése és eltökéltsége az elmúlt öt évben négy Formula 1 konstruktőri világbajnoki címet eredményezett. A mindkét fél számára kölcsönösen előnyös kapcsolat csupa új és izgalmas technikai megoldást ígér mind a Formula 1 mind az utcai Infiniti járművek világában. A folyamatos technológiaés tudáscserében Formula 1 pilótáink is közvetlenül részt vesznek kimagasló vezetési tudásukra és véleményükre támaszkodva biztosítjuk, hogy az Infiniti jövőbeli modelljei is a lehető legdinamikusabbak legyenek, és az elérhető maximális vezetési élményt biztosítsák.

17 A páratlan luxus nem csak a tökéletességet jelenti. Olyan korlátlan élvezet, amely különleges érzéseket szabadít fel a szívünkben. Mi, az Infinitinél hiszünk abban, hogy van, amikor az ésszerűségnek vissza kell húzódnia, és az érzelmek (a színtiszta és elsődleges érzelmek) veszik át az irányítást. Fontosak persze a kézzel fogható részletek is: az érzéki, lendületes vonalak; a bőr illata; a motor zsigeri hangja. Az 1989-ben alapított Infiniti szedánokból, kupékból, kabriókból és crossoverekből álló prémium modellkínálata immár a világ 49 országában kapható. Az Infiniti a prémium kategória provokatív márkájaként híresült el, amely a végletes gondossággal kialakított részletekkel megépített, ellenállhatatlan és provokatív autóival alapozta meg hírnevét. A Red Bull Racing csapattal 2011-ben kötött együttműködésünk is az egyedülálló precizitás, a lélegzetelállító teljesítmény és a túláradó vezetési élmény iránti szenvedélyünket tükrözi. Mindezek egytől egyig hozzájárulnak ahhoz az érzéshez, hogy az Infiniti egy igazán különleges autó.

18 Felszereltségek QX50 QX50 GT QX50 GT Premium QX50 QX50 GT QX50 GT Premium Menetteljesítmény Elektromos szervokormány, sebességfüggő rásegítéssel Biztonság és védelem 6 légzsák (vezető- és utasoldali, első oldallégzsákok, valamint függönylégzsákok elől és hátul) Aktív fejtámlák elől Esőérzékelős ablaktörlők és fényérzékelős fényszóró kapcsolás Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör Sebességtartó automatika Szabályozható sebességhatároló Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control), lassú követési funkcióval (LSF Low-Speed Following feature) Ráfutatásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) Intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) Holttér-figyelő rendszer (BSW Blind Spot Warning) Kerekek Pótkerék (defektjavító készlet helyett, a 3,0 l V6 dízelmotorhoz nem tartozék) 18 colos, nyolcküllős könnyűfém keréktárcsák 19 colos, öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák Külső Színre fújt külső visszapillantó tükrök Oldalsó tükrök döntése hátramenetben Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök Sötétített hátsó oldalablakok és csomagtér-ablak Ezüstszínű tetősínek Xenon fényszórók adaptív első fényszórórendszerrel (AFS Adaptive Front-lighting System), automatikus magasságállítással és fényszórómosóval Első- és hátsó ködlámpák LED-es hátsó lámpák Metálfényezés Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint) Fedélzeti technológia Színes központi kijelző Infiniti vezérlővel (Infiniti Controller) Első és hátsó parkolóérzékelő kijelzővel Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) a sarkokon elhelyezett parkolóérzékelőkkel Connectiviti+ rendszer Nagy felbontású, érintőképernyős központi kijelző, Infiniti vezérlővel 30 GB-os merevlemezzel és RDS-TMC-vevővel (Traffic Message Channel) felszerelt navigációs rendszer, Michelin-kalauzzal és 3D útvonalpontokkal 1 lemezes CD/DVD-lejátszó, MP3 WMA és DivX kompatibilitással, valamint Gracenote zenei adatbázissal kiegészített 10 GB-os Infiniti Music Box zenetárral Navigációs rendszer hangfelismeréssel Tolatókamera első és hátsó parkolóérzékelővel és kijelzővel Bluetooth technológia mobilkapcsolathoz és hangaktiváláshoz Bluetooth -audiostreaming I-Key könnyű beszállás, csomagtérajtó-nyitás és okos indítás funkcióval Elektromos ablakemelő elöl-hátul, intelligens kulcshoz (I-Key) kötött automatikus zárással Kényelem Többfokozatú világítás Hazakísérő világítás Analóg Infiniti óra Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással Hátsó légkondicionáló-szellőzőnyílások Megvilágított piperetükör (vezető és első utas) Elektromos működtetésű üveg napfénytető Hangrendszer 7 hangszórós audiorendszer Bose Premium Sound System 11 hangszóróval 1 lemezes CD-lejátszó, MP3- és WMA kompatibilitással, és 2 GB-os Infiniti Music Box zenetárral Connectiviti+ rendszer USB/iPod-csatlakozó és RCA-audiocsatlakozó Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető

19 színek és DÍszÍtŐ Betétek QX50 QX50 GT QX50 GT Premium QX50 QX50 GT/QX50 GT Premium Belső Multifunkciós vezérlés a kormánykeréken Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb Függőlegesen és tengelyirányban manuálisan állítható kormányoszlop Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Fekete lakk és alumínium díszítő betétek Kézzel festett jávorfadíszítő betétek ülések Szövet üléskárpit Bőr üléskárpit 8 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 10 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 4 ponton, elektromosan állítható utasülés 8 ponton, elektromosan állítható utasülés Kárpit Szövet Bőrkárpit Belső színek (Kód) Graphite (G) Wheat (C) Graphite (G) Wheat (C) Chestnut (P) Külső színek Kód Típus Black Obsidian KH3 Normál Moonlight White QAA Liquid Platinum K23 Graphite Shadow KAD Metál Midnight Garnet NAB Malbec Black GAC Díszítőbetétek Fekete lakk és alumínium Kézi pácolású jávorfa Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető Manuálisan állítható deréktámasz a vezetőülésen Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen Memória funkció, a vezetőülés, a kormány és a külső tükrök elektromos beállításainak tárolására (az I-Key alapján) Fűtött vezető- és első utasülés Beépített vállfa (a vezetőülés fejtámláján) Elektromosan állítható (le és fel), 2/3 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken csomagtér Csomagtértakaró többrekeszes rögzítőhálóval Elsősegélykészlet és elakadásjelző háromszög Tetősín nélkül Tetősínnel QX50 3.0d QX A megadott méretek mm-ben értendők.

20 Műszaki adatok QX50 3.0d QX MOTOR Üzemanyag típus Hengerek száma Dízel V6 Benzin V6 Hengerűrtartalom cm 3 Vezérmű Üzemanyag-ellátás Kipufogórendszer Teljesítmény Nyomaték Erőátvitel Meghajtott kerekek Kettős, lánchajtású vezérműtengely (DOHC), hengerenként 4 szeleppel és hidraulikus szelephézag-kiegyenlítőkkel Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Kettős kipufogórendszer, dízel részecskeszűrő 175 kw (238 LE) percenkénti fordulatszámnál 550 Nm, percenkénti fordulatszámnál Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást. Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 b+ Menetteljesítmény Végsebesség Gyorsulás km/h 221 km/h 7,9 s cm 3 DOHC, hengerenként 4 szelep, finommegmunkált vezérműtengelyekkel. Acél szívó- és kipufogószelepek. Változó szelepvezérlési rendszer (VVEL Variable Valve Event and Lift) Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Kettős kipufogórendszer 235 kw (320 LE) percenkénti fordulatszámnál 360 Nm, percenkénti fordulatszámnál Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást. Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Euro 5 b+ 240 km/h 6,4 s Becsült üzemanyag-fogyasztás 1 városban városon kívül Vegyes CO 2 -kibocsátás 1 Alváz Kormánymű Típus Fordulókör átmérője Felfüggesztés Első Hátsó Fékrendszer Első/Hátsó Kapacitás- és tömegadatok 10,8 l/100 km 7,2 l/100 km 8,5 l/100 km 224 g/km Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces 11,4 m Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 320mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék 16,0 l/100 km 8,6 l/100 km 11,3 l/100 km 265 g/km Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces 11,4 m Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 320mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Saját tömeg Jármű össztömege Vontatható teher tömege fékezetlen/fékezett Csomagtér befogadóképessége Térfogat a kalaptartóig, hátsó ülések normál helyzetben Térfogat a tetőig, lehajtott hátsó ülésekkel (maximális térfogat) Üzemanyagtartály kapacitása Méretek Külső kg kg 750 kg/2 000 kg 340 l l Légellenállási együttható 0,33 x 2,44 Teljes hossz mm Teljes szélesség Tükrökkel mm Teljes magasság Tetősín nélkül mm Tengelytáv mm Nyomtáv Első/Hátsó mm/1 545 mm 80 l kg kg 750 kg/1 500 kg 340 l l 80 l 0,32 x 2, mm mm mm mm mm/1 545 mm 1 A megadott értékek mérése a 2007/715/EK irányelv hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyagfogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ

ÚJ NISSAN NOTE 2,5% 2 990 000 Ft-tól TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ ÚJ NISSAN NOTE MÁR 2,5% 2 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK* TÁGAS TÉR A TÁGAS UTASTÉR CSÚSZTATHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEKKEL AKÁR 381 LITERES CSOMAGTERET TESZ LEHETŐVÉ DIG

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK

MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a motorkerékpárok

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo

BMW 3-as GRaN turismo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Gran Turismo BMW 3-as Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 3-as GRaN turismo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 3-as Gran

Részletesebben

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT A járműkínálat minősége Az új Euro 6 DAF termékválaszték. Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért. Az új,

Részletesebben

Opel Insignia. 6-fokozatú kézi 7 370 000 7 800 000. 6-fokozatú kézi 7 190 000. 6-fokozatú kézi - 10 280 000 10 740 000. 6-fokozatú kézi - - - - -

Opel Insignia. 6-fokozatú kézi 7 370 000 7 800 000. 6-fokozatú kézi 7 190 000. 6-fokozatú kézi - 10 280 000 10 740 000. 6-fokozatú kézi - - - - - Opel Insignia Opel Insignia 1 Benzin Dízel 1.4 Turbo tart/top 1.4 Turbo LPG átalakítás 1.6 Turbo tart/top 1.6 Turbo 1.8 2. Turbo tart/top 2. Turbo 2. Turbo AWD tart/top 2. Turbo AWD 2.8 V6 Turbo AWD 221

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo

BMW 5-ös GRaN TURISMo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 5-ös Gran Turismo BMW 5-ös Gran Turismo Érvényes: 2014. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 5-ös GRaN TURISMo BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalom BMW 5-ös Gran

Részletesebben

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2

Mindig útra kész! fogyaszt és kevesebb CO 2 PEUGEOT 208 van 208 VAN Mindig útra kész! A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában. Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel

Részletesebben

MINI COOPER COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 (AT) COUNTRYMAN. MINI COOPER S COUNTRYMAN. MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN.

MINI COOPER COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER ALL4 (AT) COUNTRYMAN. MINI COOPER S COUNTRYMAN. MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI S COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN. MINI (AT) COUNTRYMAN. MINI COUNTRYMAN.

Részletesebben

MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL

MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL www.monroe-eu.com MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL TARTALOMJEGYZÉK I -MŰSZAKI ÁTTEKINTÉS 1. A FELFÜGGESZTÉSI RENDSZER.................................

Részletesebben

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11

Tartalom. Bevezetés 2. Biztonsági kód 4. Audio rendszer, gyors áttekintő 6. Általános vezérlés 9. Audio rendszer működtetése 11 Tartalom Bevezetés 2 Biztonsági kód 4 Audio rendszer, gyors áttekintő 6 Általános vezérlés 9 Audio rendszer működtetése 11 Klímavezérlés, gyors áttekintő 19 Klímavezérlés 21 Navigációs rendszer, gyors

Részletesebben

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI 5 AJTÓS COOPER. MINI 5 AJTÓS COOPER S. MINI 5 AJTÓS COOPER D. MINI 5 AJTÓS COOPER SD. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. ÉRVÉNYES: 2014. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI 5 AJTÓS. MINI 5 AJTÓS S. MINI 5 AJTÓS D. MINI 5 AJTÓS. MINI árlista 3 Alapfelszereltség 4 Kiegészítô

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat:

Figyelmesen olvassa el a szimbolikus ábrákkal megjelölt figyelmeztetéseket és javaslatokat: Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Fiorino QUBO gépkocsit választott. Ezt a útmutatót azért készítettük, hogy segítsük Önt a Fiat

Részletesebben