Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését."

Átírás

1 50

2 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával felvértezve. A luxus megtalálta a jövőjét. Eljött az ideje, hogy Ön is elmerüljön benne. MEGSZÁLLOTTSÁG

3 MÁSODPERCEK A sebességnek megvan a maga különös varázsa. Már az elindulás pillanatában érezni fogja azt a mindent átható mérnöki precizitást, ami a teljesítmény és a hatékonyság útján felpörgeti az érzékeket. Sokkal több ez, mint puszta mozgás. Az INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID technológiával nem kell választania a gazdaságos és az izgalmas autózás között. 364 lóerős teljesítményét elsöprő közvetlenséggel adja le, miközben 6,2 l/100 km fogyasztás elérésére is képes, CO 2 - kibocsátása pedig csak 144 g/km. A LEHENGERLŐ GYORSULÁS izgalmas élménnyé varázsolja a teljesítményt. A precízen hangolt motor szélesebb fordulatszám-tartományban adja le nyomatékát, és hosszabb ideig tartó gyorsulási erőt biztosít. A gyorsulásérzet annál erőteljesebb, minél gyorsabban halad.

4 Mit keres? Milyen érzésekre vágyik? Bármilyen élmény is lebeg a szeme előtt, a Q50 kormányát megragadva biztos lehet benne, hogy sokszoros erővel fogja átélni. Azzá válik, amerre vágyai vezetik. A KÖZVETLEN ADAPTÍV KORMÁNYZÁS (DAS Direct Adaptive Steering) a teljes kontroll érzését adja a volán mögött; a digitálisan programozott kormányzás személyre szabható kezelhetőséget biztosít, és kiszűri a nem kívánt rezgéseket. Az INFINITI ÜZEMMÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓVAL egyetlen mozdulattal az igényeihez, sőt, a pillanatnyi hangulatához hangolhatja autója viselkedését.

5 PILLANATOK A vezetési élmény rejtett rétegei akkor fedik fel magukat, amikor a technológia és a forma együttes ereje egyetlen letisztult élménnyé formálja a vezető és az út kapcsolatát. Egyetlen pillanat alatt felfedezheti, mi rejlik a felszín alatt. A ZÉRÓ FELHAJTÓERŐT PRODUKÁLÓ AERODINAMIKA úgy irányítja a légáramlást, hogy a Q50 a mozgás minden pillanatában tökéletesen kiegyensúlyozott legyen, nagy sebesség mellett is megőrizze páratlan stabilitását és közvetlen kapcsolatát az úttal. A KÉTDUGATTYÚS LENGÉSCSILLAPÍTÓK az útviszonyoknak megfelelően szabályozzák a csillapítóerőt, így tökéletes kényelmet és precíz reakciókat biztosítanak az autózás minden pillanatában.

6 VÁRAKOZÁS Minden érintésnek ereje van. A határozott reakció és az intim kapcsolat egy pillanat műve egyetlen könnyed érintésé. Fedezze fel, ahogyan az átgondolt technológiának köszönhetően a mozdulatok parancsokká válnak. A logikusan kezelhető, érintőképernyős INFINITI INTOUCH számos alkalmazásával elérhető közelségbe hozza teljes digitális életét. Érintse meg, húzza el az ujjával: olvassa el jeit, hallgassa kedvenc zenéit a hangátvitellel, nézze meg, mi történik a közösségi oldalakon, barangoljon a virtuális világban. Az INFINITI INTOUCH NAVIGÁCIÓ könnyen áttekinthető, 3 dimenziós képpel és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, így Ön még a zsúfolt belvárosi utcákon is könnyen és magabiztosan meghatározhatja helyzetét és eltalálhat úti céljához. Az INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC Intelligent Cruise Control) automatikusan csökkenti a sebességet, amikor az Ön előtt haladó járművek lassítanak. Amikor az út szabaddá válik, az automata visszagyorsít a kívánt sebességre. Kényelmesebb vezetés, kevesebb erőfeszítéssel.

7 ÉBREDÉS A látnokok nemcsak pontosabban látják a világot, hanem álmaikban soha nem látott élmények is megjelennek. Merüljön el az egyedi luxus világában, amely a konvencióktól merészen elrugaszkodva teljes élményt nyújt minden érzékének. A LED FÉNYSZÓRÓK tökéletesen kiegészítik az Infiniti Q50 szoborszerű megjelenését, és egyedi formájukkal vonzzák a tekintetet. Fényterítésük a kanyarodás szögének megfelelően változik, ami számottevően jobb látási viszonyokat biztosít manőverezés közben. Az INTELLIGENS FÉNYSZÓRÓ-ASSZISZTENS automatikusan tompított fényre kapcsol, amikor egy másik jármű közeledik szemből. Tapasztalja meg Ön is az előzékenyebb, biztonságosabb és kényelmesebb vezetés élményét.

8 A VONZALOM TÁRGYA AZ INFINITI Q50

9 KÖRNYEZET, AMELY KÖRÜLVESZI Otthonos és hívogató belső tér, amely felkavarja az érzelmeket. 360 EMBER 6 ORSZÁG 0,48 MILLIMÉTER PÁRATLAN ANYAGOK Simítsa végig a kartámaszt, és azonnal érezni fogja a belső tér ösztönösen otthonos hangulatát. A célunk az volt, hogy mély és bensőséges atmoszférát teremtsünk. Másfél évig tartó munkával, világszerte 360 ember véleménye alapján válogattuk ki a legkellemesebb tapintású anyagokat, hogy biztosítsuk ezt az élményt. Az emberi ujjhegy barázdáinak mélységével és távolságával harmonizáló felületek tökéletes érzést nyújtanak minden egyes érintés alkalmával. HÍVOGATÓ Számunkra a fény nemcsak biztonságot teremt, hanem azt a célt is szolgálja, hogy Ön megbecsült vendégnek érezze magát autójában. Az üdvözlő világítás az autóhoz közeledve automatikusan bekapcsolja az első ajtókilincsekbe épített, diszkrét lámpákat. Amikor még közelebb ér autójához, kigyulladnak a belső fények. A fények koreográfiája a Start/Stop gomb megnyomásával ér véget, amely a szívverésre rímelő pulzálással jelzi, hogy a Q50 életre keltésével egy különleges utazás veszi kezdetét. FRISSEBB ÉS TISZTÁBB LEVEGŐ Mi a láthatatlan dolgokra is odafigyelünk. A fejlett klímavezérlő rendszer egy kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezést tartalmaz, keringetés-szabályzással. A berendezésben egy polifenol szűrő található, amely az allergiát okozó anyagok 99,5%-át kiszűri a kívülről beáramló levegőből. BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT A Q50 belső tere a bőséges helykínálata mellett kellemes térérzetet ad utasainak. A beltérben lévő elemek, például a tető és a szélvédő oszlopainak formáját úgy terveztük meg, hogy minél nyitottabb érzést biztosítsanak. A jó megtámasztást adó első ülések hátoldala nagyobb lábteret biztosít a hátsó utasok számára. A széles csomagtérnyílás pedig megkönnyíti a kategória egyik legtágasabb csomagterének elérését.

10 TELJESÍTMÉNY Díjnyertes gyártási minőség, üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény: mindez grafikonokkal kifejezhető, de az Infiniti-motorok valódi arca a vezetés közben bontakozik ki. 364 LE 6,2 * l/100 km 3,5 LITERES V6 MOTOR, INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID RENDSZERREL A 364 lóerős kombinált rendszerteljesítmény hihetetlen gyorsasággal reagál a vezető utasításaira, mindezt meglepően alacsony, 144 g/km CO 2 -kibocsátás mellett. Olyan természetességgel vált át a teljesen elektromos üzemmódból a maximális teljesítményt nyújtó hibrid üzemmódba, hogy gyökeresen átfogalmazza a hibridekről alkotott eddigi véleményét. 170 LE 4,4 * l/100 km 2,2 LITERES KÖZVETLEN BEFECSKENDEZÉSŰ TURBÓDÍZEL MOTOR Éppolyan tiszta és takarékos, amennyire rugalmas és élvezetes. A legkorszerűbb dízeltechnológiával felszerelt motor teljesítménye 170 LE, nyomatéka 400 Nm, mindössze 4,4 * l/100km-es fogyasztás mellett. Kiemelkedő menetteljesítményei mellé 115 g/km CO 2 -kibocsátás párosul. 211 LE 6,3 * l/100 km 2,0 LITERES TURBÓFELTÖLTÉSES BENZINMOTOR A modern turbófeltöltő-rendszerrel szerelt négyhengeres benzinmotor folyamatos és stabil gyorsulást biztosít, és villámgyorsan reagál a legkisebb gázadásra is. A 211 lóerő és 350 Nm forgatónyomaték leadására képes erőforrás a választható vezetési mód opciókkal kimagaslóan jó kezelhetőséget és lélegzetelállító vezetési élményt biztosít. Az Infiniti Q50 2.0t km/h gyorsulása 7,2 másodperc és kombinált fogyasztása mindössze 6,3 * l/100km. A kormánykerék mögött elhelyezkedő magnézium váltófülekkel a sebességváltás gyorsan, sportosan elvégezhető. * Ez az érték a vegyes üzemanyag-fogyasztást jelöli. 364 LE 546 Nm 144 g/km CO 2

11 TELJESÍTMÉNY Az Infiniti Direct Response technológia intelligens és dinamikus jellemzőinek köszönhetően a Q50-nel mindig pontosan úgy autózhat, ahogyan szeretne. HATÉKONY LENDÜLET Nincs a világon még egy hibrid rendszer, amely ilyen felépítésű lenne, és így gyorsulna. Az Infiniti Direct Response Hybrid rendszer 68 lóerős villanymotorja és a legkorszerűbb technológiát képviselő lítium-ion akkumulátorai lehetővé teszik, hogy a jármű akár 80 km/h-ás sebességgel haladjon teljesen elektromos üzemmódban. Amikor nincs szükség a 3,5 literes V6 benzinmotor teljesítményére, a motor nem jár, és teljesen lekapcsolódik a rendszerről, ami maximális hatékonyságot eredményez. A rendszer ugyanakkor pillanatok alatt reagál, ha a vezetőnek extra teljesítményre van szüksége. RUGALMASABB FÉKEZÉS A Q50 sportos teljesítményét szemközti dugattyús sport féknyergekkel felszerelt fékrendszer tartja kordában (csak a Q50S Hybrid modellnél). A különlegesen harapósra hangolt fékrendszer rövidebb idő alatt és magabiztosabban képes a sebesség megzabolázására. 96 EGYEDI BEÁLLÍTÁS KÖNNYŰ LÁBAK A 19 colos könnyűfém keréktárcsák nemcsak szépek, hanem hozzájárulnak a Q50 kitűnő menetteljesítményeihez. Az anyaghasználat és a kialakítás következtében könnyű keréktárcsák csökkentik a futómű rugózatlan tömegét. Ez a tömegcsökkenés izgalmasabb vezetési élményt eredményez, hiszen a felfüggesztések finomabban hangolhatók, így a Q50 közvetlenebbül irányítható és fordulékonyabb. AERODINAMIKAI ELŐNYÖK A Q50 karosszériája a jármű alatt, felett és mellett is gondoskodik a légáramlás irányított és tudatos elvezetéséről hihetetlen leszorítóerőt biztosít, és hatékonyan segít a motor teljesítményének maximalizálásában. Az autó alatt fellépő nyomás és a karosszéria feletti szívóhatás csökkentése elöl-hátul nulla felhajtóerőt eredményez. Ez mérsékli a nagy sebességnél jelentkező turbulens légáramlást, és jobb útfogást, biztonságosabb kezelhetőséget eredményez. ÉLESEBB KANYAROK Amikor a magnézium váltófül billentésével alacsonyabb fokozatba kapcsol, a fordulatszám-összehangolást végző rendszer (Downshift Rev Matching, csak a Q50S hybrid modellekhez elérhető) egy pillanatnyi gázfröccsel előkészíti a motort az új sebességfokozatra (csak 7AT * sport verziónál). Ez a profi autóversenyzőknél megszokott sebességváltási érzést és finomabb visszakapcsolást, ezáltal nagyobb stabilitást és egyenletesebb motorteljesítményt eredményez. FELVILLANYOZÓ KAPCSOLAT A Q50 menetdinamikája közel 100-féleképpen hangolható. A világon elsőként bevezetett közvetlen adaptív kormányzás (DAS Direct Adaptive Steering) egyedülálló lehetőséget nyújt a személyre szabott beállításhoz. Az új generációs digitális rendszerek jelentősen leegyszerűsítik a kormányzási mechanizmus finomhangolását. A rendszer a nem kívánt rezgések kiszűrésén túl lehetővé teszi a kormányzás közvetlenségének beállítását, hogy Ön pontosan olyan reakciókat érezzen a kormánykeréken, amilyenekre számít. KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ÚTTARTÁS Ideális menetkörülmények között az intelligens összkerék-meghajtású rendszer (AWD All-Wheel Drive) a sportos vezetési élmény érdekében a teljesítmény 100%-át a hátsó kerekekre irányítja. Ugyanakkor a rendszer folyamatosan figyeli a kerekek kipörgését, a gázpedál állását és a jármű sebességét, és szükség esetén a rendelkezésre álló teljesítmény akár 50%-át képes az első kerekekre irányítani, ami nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget eredményez kevésbé kedvező útviszonyok között. Az eredmény: élvezetes, ugyanakkor biztonságos vezethetőség. * Hétfokozatú automata sebességváltó.

12 TÁMOGATÁS/SZÓRAKOZTATÁS Az Infiniti InSuite modern technológiai megoldásai egyszerűbbé és könnyebbé teszik a beállításokat és a jármű képességeinek maximális kiaknázását, kitalálják, mit szeretne a vezető, állandó kapcsolatot biztosítanak a modern, digitális világgal, miközben gondoskodnak róla, hogy a minket körülvevő, valós, fizikai világról is a lehető legtöbb információ álljon rendelkezésünkre. " 8 7 FENT " LENT TESTRESZABHATÓ DUPLA ÉRINTŐKÉPERNYŐ (DUAL-TOUCH) INTUITÍV TECHNOLÓGIA Az Infiniti InTouch lehetővé teszi a jármű rendszereinek és szolgáltatásainak intuitív beállítását, és gondoskodik róla, hogy kedvenc alkalmazásaink mindig csak egy kattintásra legyenek tőlünk. A dupla érintőképernyő (dual-touch) elegáns és felhasználóbarát kezelőfelületén keresztül szabályozhatjuk többek közt a klímát, használhatjuk a Google keresőt, megnézhetjük közösségi média oldalainkat, és számos más kényelmi funkciót és beállítást aktiválhatunk. Az Infiniti InTuition megjegyzi a kiválasztott alkalmazásainkat és gondoskodik azok folyamatos láthatóságáról. LÁTNI, NEM CSAK LÁTSZANI Az adaptív első fényszórórendszer (AFS Adaptive Front-lighting System) nem csak előre világít, de a jármű környékét is láthatóvá teszi. A fényszórók a kormányról érkező jelekre reagálva együtt fordulnak a járművel, és bevilágítanak a sötét kanyarokba. Sőt, a Q50-ben debütál az intelligens fényszóró asszisztens, amely automatikusan leveszi a reflektorok fényerejét, ha szembejövő autót érzékel (opcionális felszereltség). BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET A távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Ha a követési távolság túlságosan lecsökken, a rendszer automatikusan fékez, amint levesszük a lábunkat a gázról, illetve figyelmeztet a fékezés szükségességére. Ha lábunkat a gázon tartjuk és a rendszer eközben érzékeli a távolság túlzott csökkenését, akkor a gázpedált felfelé nyomva segít a gázelvételben. KÉNYELEM A FORGALOMBAN A teljes sebességtartományban működő, intelligens sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) a forgalom ritmusának megfelelően képes a járművet lassítani és gyorsítani, és akár teljesen lefékezni. Amint a forgalom újra megindul, automatikusan gyorsít a beállított sebesség eléréséig. Mindössze egyetlen gombnyomás, és az innovatív technológia által biztosított személyre szabott kényelem e kimagasló foka máris rendelkezésünkre áll. KÖRNYEZETFIGYELÉS Az első és hátsó szonárral ellátott, 360 -os panorámaképet biztosító monitor (AVM Around View Monitor) és mozgásérzékelő eddig sosem látott hatékonysággal és biztonsággal figyeli a jármű környezetét parkolás közben. A rendszer a jármű körül érzékelt objektumokat a képernyőn felülnézetből egyértelműen mutatja. A jármű közvetlen közelében található, mozgó objektumokra pedig figyelmeztet. Ezáltal minden korábbinál kevesebb stressz és energia árán lehetünk tökéletesen urai a jármű környezetének. KONCERTTERMI HANGÉLMÉNY A BOSE Premium hangrendszer legújabb generációja 14 beépített hangszóróval amelyek között a mélyeket érezhetően és valósághűen kiemelő, három, 10" átmérőjű mélynyomót is találunk gondoskodik a tökéletes hangélményről. A külön a Q50 belteréhez optimalizált, és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit. INFINITI INTELLIGENS KULCS A kulcs, amely automatikusan az Ön igényeinek megfelelően állítja be autóját. Mire a kormány mögé ülünk, az autóban minden az üléspozíciótól a navigáción, a klímán és rádión keresztül, a teljesítménybeállításokig pontosan úgy lesz beállítva, ahogy mi szeretjük.

13 VÉDELEM Az Infiniti átfogó Dinamikus Védőpajzs (DSS Dynamic Safety Shield) biztonsági koncepciója több rétegű technológiával figyeli a körülményeket, segíti a balesetek elkerülését, ütközés esetén pedig maximális védelmet nyújt Önnek és utasainak. OTT IS ÉREZ, AHOL NEM IS LÁTJA A Blind Spot Intervention holttérfigyelő rendszer a beépített érzékelők segítségével figyeli a szomszédos sávban lévő holtteret, és figyelmezteti a vezetőt a holttérben lévő járműre. A rendszer először egy fényjelzést ad. Ha Ön ezután megkezdi az átsorolást a foglalt sávba, a rendszer hangjelzést ad ki. Szélsőséges esetben a rendszer az ellenkező oldali kerekek fékezésével segít visszatéríteni autóját az eredeti sáv közepe felé. MINDIG RÉSEN A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) 1 még akkor is figyelmezteti a vezetőt az esetleges ütközésre, ha a másik jármű látótávolságon kívül esik. A rendszer a beépített radar segítségével folyamatosan figyeli és elemzi az Ön előtt haladó és az azt megelőző jármű relatív sebességét. Ha a járművek a biztonságosnál nagyobb sebességgel közelítenek egymáshoz, a rendszer figyelmeztető jelzést ad, és a biztonsági öv megfeszítésével védi a vezető testét. SÁVTARTÁS A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention system) egy kamera segítségével figyeli az autó sávtartását, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt az irányjelző használata nélküli sávváltásra. Ha a jármű továbbra is távolodik az eredeti sávjától, a sávelhagyást megelőző rendszer óvatosan visszatereli az autót az eredeti sávba. Az Aktív sávtartó rendszer (ALC Active Lane Control, csak a közvetlen adaptív kormányzáshoz rendelhető) segíti a vezetőt abban, hogy erős oldalszélben vagy rézsútos úton is a saját sávjában maradjon. MAGABIZTOS TOLATÁS Az Infiniti által a világon elsőként bemutatott ütközést megakadályozó tolatórendszer (BCI Back-up Collision Intervention) egy sor korszerű érzékelővel segíti az autó két oldaláról érkező járművek észlelését tolatás közben. Ha a rendszer egy járművet érzékel, először egy figyelmeztető fényjelzéssel, majd hangjelzéssel, végül a gázpedál ellenállásának növelésével segíti az ütközés elkerülését. Szükség esetén a rendszer automatikusan fékez az ütközés elkerülése érdekében (csak automata sebességváltó esetén). VÉDELEMRE FELKÉSZÜLVE Bizonyos fékezési körülmények esetén az első ülésekre szerelt ütközés előtt megfeszülő biztonsági övek automatikusan megfeszülnek, így biztosítva a többi utasvisszatartó rendszer, például a légzsákok maximális hatékonyságát. AZ ÜTKÖZÉS ELŐTTI vészfékező rendszer folyamatosan pásztázza az autó előtti területet egy esetleges elkerülhetetlen ütközés jelei után kutatva. Amennyiben a rendszer elkerülhetetlen ütközést észlel, figyelmezteti a vezetőt, és a sebesség és a károk csökkentése érdekében megfeszíti a vezető biztonsági övét és működésbe hozza a fékeket.

14 VÁLASZTÉK A beeső fény erőssége és szöge alapján változó árnyalatok. Egymással harmonizáló külső és belső színek, amelyek jól tükrözik az autó egyedi energiáját és az évszakok hangulatát. Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint), amely gondoskodik a karosszéria ragyogásának megőrzéséről. Csak néhány azok közül az eszközök közül, amelyekkel az Infiniti a fényezés segítségével igyekszik kifejezni autóinak érzelmi világát, hangulatát és védelmét. KÜLSŐ SZÍNEK (KÓD) BELSŐ SZÍNEK (KÓD) DÍSZÍTŐ BETÉTEK MOONLIGHT WHITE (QAA) LIQUID PLATINUM (K23) HAGANE BLUE (RBP) GRAPHITE SHADOW (KAD) CHESTNUT BRONZE (CAN) VENETIAN RUBY (NAH) MALBEC BLACK (GAC) BLACK OBSIDIAN (KH3) WHEAT * (C) STONE (K) GRAPHITE * (G) KACCHU ALUMÍNIUM JÁVORFA ANTRACITSZÜRKE * Szövetkárpittal is rendelhető. KEREKEK KEREKEK 17 COLOS, ÖT DUPLA KÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK DEFEKTTŰRŐ GUMIABRONCSOKKAL 19 COLOS, ÖT TRIPLA KÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK DEFEKTTŰRŐ GUMIABRONCSOKKAL 18" 7 DUPLAKÜLLŐS, KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁ DEFEKTTŰRŐ ABRONCSOKKAL INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük vegye fel a kapcsolatot helyi Infiniti forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy a félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük, érdeklődjön Infiniti márkakereskedőjénél. 1 A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges ütközés előtt; a rendszer az ütközést nem tudja megakadályozni. Csak meghatározott sebességtartományban működik. Mindig vezessen óvatosan és körültekintően. Az Infiniti mindent megtett azért, hogy az itt látható színminták a lehető legélethűbben tükrözzék a valós járműszíneket. A színminták színe a nyomtatási folyamat során mindazonáltal némileg változhat, illetve szemünk a színminta színét másként érzékeli napsütésben, lámpafényben illetve neonfény alatt. Kérjük, hogy a járművek valós színét tekintse meg személyesen Infiniti márkakereskedőjénél.

15 EREDETI INFINITI KIEGÉSZÍTŐK Az eredeti Infiniti kiegészítők ugyanolyan magas minőségi előírások szerint készülnek, mint maguk a járművek. Autójával tökéletesen kompatibilis és stílusban egységes, minőségi kiegészítők széles skáláját kínáljuk. A 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁKKAL kétség sem férhet stílusérzékéhez és sportos dizájn iránti elkötelezettségéhez. Tízküllős könnyűfém keréktárcsák 225/55 R 17 méretű abroncsokkal. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉCEK A rozsdamentes acél keretbe foglalt, halványan világító Infiniti feliratú díszlécek beszálláskor az utastér sportos és dinamikus hangulatát erősítik. A párban kapható díszlécek megvilágítják az ajtónyílást és védik a fényezést. TÁROLÓREKESZEK A tartós és rugalmas anyagból készült, összecsukható tárolórekeszek segítenek a csomagtartóban szállított dolgok rendszerezésében, és megakadályozzák a tárgyak egymáshoz ütődését, sérülését. HÁTSÓ LÉGTERELŐ * A gyári fényezéssel azonos színű és a járműhöz tökéletesen illeszkedő hátsó légterelő kihangsúlyozza Infinitije sportosságát és aerodinamikus vonalait. VONÓHOROG A legmagasabb szintű biztonsági és használati szempontok szerint tesztelt vonóhorog segítségével bármikor magával viheti mindazt, amire utazása során szüksége lehet. A jármű karosszériájába integrált vonóhorog jóváhagyott vontatókapacitása 1,5 tonna. A vonóhorog ha éppen nincs rá szükség egyszerűen leszerelhető. LÁTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK, éjfekete hűtőrács, csomagtartó, tetőbox, üdvözlő világítás. PADLÓSZŐNYEGEK A Q50 modern és luxus belteréhez tökéletesen illeszkedő, elegáns, emblémával ellátott, személyre szabott szőnyegek. A szennyeződéstaszító anyagból készült, biztonsági horoggal rögzített szőnyegek mindig legjobb formájukat hozzák. * Elérhetőségéről kérjük érdeklődjön helyi Infiniti kereskedőjénél.

16 EGY DINAMIKUS KAPCSOLAT Dübörgő pulzus. Századmásodpercek. Győzelem vagy vereség. A Formula 1 folyamatosan a technológia és az emberi innovativitás korlátait teszteli. A siker mégis elsősorban a szenvedélyen múlik, ami minden alkatrészben és minden pillanatban tetten érhető. Ez a szenvedély az, amelynek köszönhetően az Infiniti Red Bull Racing csapat az elmúlt években a Formula 1 meghatározó szereplőjévé vált. Az Infiniti azért vállal szerepet a Formula 1 -ben, mert itt a mérnöki tudás teljes egészében az izgalom és a vezetési élmény szolgálatában áll. Az izgalom és élmény, amely túlmutat a versenypályán, partnerünkön, a Red Bull Racing csapaton keresztül a szurkolókra és a kultúrára is hatással van. Csapatunk lelkesedése és eltökéltsége sorozatban négy Formula 1 konstruktőri világbajnoki címet eredményezett. A mindkét fél számára kölcsönösen előnyös kapcsolat csupa új és izgalmas technikai megoldást ígér mind a Formula 1 mind az utcai Infiniti járművek világában. Technológiai együttműködésünk és közös filozófiánk eredményeként a négyszeres Formula 1 világbajnok, Sebastian Vettel lett az Infiniti teljesítményért felelős igazgatója. Sebastian már az Infiniti Q50 fejlesztésében is részt vett: kiemelkedő vezetési tudásával és sebesség iránti szenvedélyével hozzájárult, hogy az új modell a lehető legdinamikusabb legyen. Az Infiniti új járműveiben mostantól az ő szaktudása, zsenialitása és páratlan szenvedélye is tükröződik.

17 A páratlan luxus nem csak a tökéletességet jelenti. Olyan korlátlan élvezet, amely különleges érzéseket szabadít fel a szívünkben. Mi, az Infinitinél hiszünk abban, hogy van, amikor az ésszerűségnek vissza kell húzódnia, és az érzelmek (a színtiszta és elsődleges érzelmek) veszik át az irányítást. Fontosak persze a kézzel fogható részletek is: az érzéki, lendületes vonalak; a bőr illata; a motor zsigeri hangja. Az 1989-ben alapított Infiniti szedánokból, kupékból, kabriókból és crossoverekből álló prémium modellkínálata immár a világ 49 országában kapható. Az Infiniti a prémium kategória provokatív márkájaként híresült el, amely a végletes gondossággal kialakított részletekkel megépített, ellenállhatatlan és provokatív autóival alapozta meg hírnevét. A Red Bull Racing csapattal 2011-ben kötött együttműködésünk is az egyedülálló precizitás, a lélegzetelállító teljesítmény és a túláradó vezetési élmény iránti szenvedélyünket tükrözi. Mindezek egytől egyig hozzájárulnak ahhoz az érzéshez, hogy az Infiniti egy igazán különleges autó.

18 FELSZERELTSÉGEK Q50 Q50 Premium Q50 Sport Q50S Hybrid Q50 Q50 Premium Q50 Sport Q50S Hybrid MENETTELJESÍTMÉNY Stop-start rendszer Elektromos szervokormány, sebességfüggő rásegítéssel Kormányzás csomag 1 Közvetlen adaptív kormányzás (Direct Adaptive Steering DAS) Aktív sávtartó rendszer (Active Lane Control ALC) o Aktív menetstabilizátor Sport felfüggesztés Regeneratív fékrendszer BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM Ellendugattyús sport féknyergek (elöl 4 dugattyúval; hátul 2 dugattyúval) Abroncsnyomás-figyelő rendszer (TPMS Tyre Pressure Monitoring), nyomásfigyelmeztetéssel Abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) kerekenkénti nyomáskijelzéssel o Emelkedőn indulást segítő rendszer 6 légzsák (vezető- és utasoldali, első oldallégzsákok, valamint függönylégzsákok elöl és hátul) Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör Esőérzékelő ablaktörlők o o o o Sebességtartó automatika Szabályozható sebességhatároló 4 kerékre ható blokkolásgátló fékrendszer (ABS Anti-lock Braking System), elektronikus fékerő-elosztó (EBD Electronic Brake force Distribution), kipörgésgátló rendszer (TCS Traction Control System) és menetstabilizáló rendszer (VDC Vehicle Dynamic Control) Fékasszisztens (BA Brake Assist) Közeledő járműre figyelmeztető gyalogosvédő hangjelzés (VSP Approaching Vehicle Sound for Pedestrians) Járművédelmi rendszer motorindítás-gátlóval és riasztóval Ultrahangos riasztórendszer o o o o Safety Shield átfogó biztonsági rendszer 2 Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) (manuális sebességváltóhoz) Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) a teljes sebességtartományra (automata sebességváltóhoz) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) Holttér-figyelő rendszer (BSW Blind Spot Warning) és a holttérben haladó járművel való ütközést megakadályozó rendszer (Blind Spot Intervention ) Ütközés előtti vészfékező rendszer Amennyiben a rendszer elkerülhetetlen ütközést észlel, figyelmezteti a vezetőt, és a sebesség és a károk csökkentése érdekében megfeszíti a vezető biztonsági övét és működésbe hozza a fékeket. Ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (csak automata sebességváltóhoz) Távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) (csak automata sebességváltóhoz) Baleset potenciális bekövetkezésekor a rendszer segít a vezetőnek a gázelvételben és fékezésben. Ütközést megakadályozó tolatórendszer (BCI Back-up Collision Intervention) 3 (csak automata sebességváltóhoz) Hátramenetben a BCI rendszer érzékeli a jármű mögötti tárgyakat és elhaladó járműveket, és vizuálisan és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Szükség esetén a BCI automatikusan fékez az ütközés elkerülése érdekében. o o o KEREKEK 17" acél keréktárcsák dísztárcsával, 225/55 R W abroncsokkal 17" 5 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 225/55 RF W defekttűrő abroncsokkal o 18" 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 225/50 RF W defekttűrő abroncsokkal o 19" 5 triplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 245/40 RF W defekttűrő abroncsokkal KÜLSŐ Színre fújt külső visszapillantó tükrök LED irányjelzővel Fűtött, elektromosan állítható külső tükrök Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök, hátramenet-szinkronizációval o KÜLSŐ (Folytatás) LED ködlámpák (elöl és hátul) Automata fényszórókapcsolás Automata szintszabályozású halogén fényszórók és nappali menetfények Automata szintszabályozású LED fényszórók és nappali menetfények o o Adaptív első fényszórórendszer (AFS Adaptive Front-lighting System) o o o SmartBeam o o o LED hátsó lámpák Elektromos működtetésű üveg napfénytető o o o Metálfényezés o o o o Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint) Ez a fényezés egy tiszta, puha réteg, amely önmagától eltünteti a kisebb karcolásokat és súrlódásnyomokat, így a fényezés színe sokáig megőrzi csillogását. Sportos kialakítású első lökhárító Kettős kipufogócső, króm csővéggel Láthatóság csomag 4 Adaptív első fényszórórendszer (AFS Adaptive Front-lighting System) SmartBeam Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) mozgásérzékelő rendszerrel és parkolássegítővel o o o FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA Infiniti üzemmódválasztó kapcsoló 5 Infiniti InTouch Két érintőképernyő (LCD VGA 8" és LCD VGA 7") Fine vision mutatók 5"-os színes TFT kijelzővel Infiniti navigációs rendszer o o Multimédia csomag 6 Infiniti navigációs rendszer BOSE Premium hangrendszer 14 hangszórós hangrendszer o o o Bluetooth technológia mobilkapcsolathoz Hangfelismerő rendszer Kulcs nélküli ajtónyitó rendszer I-Key Intelligens kulcs könnyű beszállás funkcióval és bővített memóriával o Tolatókamera Első és hátsó parkolóérzékelő kijelzővel o o o o Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) mozgásérzékelő rendszerrel és parkolássegítővel o o o KÉNYELEM Hazakísérő világítás Üdvözlő világítás rendszer o Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással, és polifenol szűrővel o o o o Hátsó légkondicionáló-szellőzőnyílások (csak automata sebességváltó esetén) Infiniti InTuition Teljesen személyre szabható digitális környezet 1 Csak a 225/50 RF W Run-flat abroncsokkal felszerelt, 18 colos, hét duplaküllős könnyűfém keréktárcsákkal együtt kapható. 2 Csak a Comfort csomaggal kapható. 3 Kizarolag a Lathatosag csomag reszet kepező panorama monitorral egyutt rendelhető. 4 Csak a Comfort csomaggal, az automatikus magasságállítású LED fényszórókkal és a Daytime Running Light fényrendszerrel együtt kapható. 5 A vezető által kiválasztható vezetési módok és beállítások a motortól függően eltérőek lehetnek. 6 Az Infiniti navigációs rendszerrel együtt nem kapható. Alapfelszereltség o Feláras kiegészítő Nem rendelhető

19 SZÍNEK ÉS DÍSZÍTŐ BETÉTEK Q50 Q50 Premium Q50 Sport Q50S Hybrid Q50 Q50 Premium Q50 Sport Q50S Hybrid KÉNYELEM (Folytatás) Elektromos ablakemelő elöl-hátul, a kulcsról vezérelhető automatikus működtetéssel Nyomógombos motorindítás Napellenzők, megvilágított sminktükörrel és meghosszabbítással Kényelem csomag 1 o o o o Esőérzékelő ablaktörlők Első és hátsó parkolóérzékelő kijelzővel Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással, és polifenol szűrővel Üdvözlő csomag Abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) kerekenkénti nyomáskijelzéssel Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök, hátramenet-szinkronizációval I-Key Intelligens kulcs könnyű beszállás funkcióval és bővített memóriával Üdvözlő világítás rendszer Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Elektromosan állítható első ülések memória funkcióval Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen o HANGRENDSZER AM/FM hangrendszer, egylemezes CD-lejátszóval 6 hangszórós hangrendszer USB/iPod-csatlakozó és RCA-audiocsatlakozó Bluetooth -audiostreaming BOSE Premium hangrendszer o o o 14 hangszórós hangrendszer o o o Aktív zajcsillapítás BELSŐ Multifunkciós vezérlés a kormánykeréken Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb Első kartámasz tárolórekesszel 12 V-os csatlakozók a középkonzolon Függőlegesen és tengelyirányban manuálisan állítható kormányoszlop Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop o Alumínium pedálok és lábtartó Kacchu hatású alumínium díszítő betétek o Jávorfa díszítő betétek o Infiniti alumínium küszöbvédő csíkok az első ajtóknál ÜLÉSEK Szövet üléskárpit Bőr üléskárpit Fűthető első ülések Sportos kialakítású első ülések Elektromosan állítható első ülések memória funkcióval o Manuálisan állítható deréktámasz a vezetőülésen Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen o 40/60 arányban osztottan lehajtható hátsó üléstámla 2 o o o Sílécnyílás Hátsó középső kartámasz pohártartóval ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken CSOMAGTÉR Elsősegélykészlet és elakadásjelző háromszög Kárpit Szövet Bőrkárpit Bőrkárpit Bőrkárpit Belső színek (Kód) Graphite (G) Wheat (C) Graphite (G) Wheat (C) Stone (K) Graphite (G) Stone (K) Graphite (G) Stone (K) Külső színek Kód Típus Black Obsidian KH3 Normál Moonlight White QAA o o o o o o o o o Liquid Platinum K23 o o o o o o o o o Graphite Shadow KAD o o o o o o o o o Hagane Blue RBP Metál o o o o o o o o o Chestnut Bronze CAN o o o o o o o o o Venetian Ruby NAH o o o o o o o o o Malbec Black GAC o o o o o o o o o Díszítő betétek Antracitszürke Kacchu alumínium o o o Jávorfa o o Q50 HYBRID RWD Q50, Q50 Premium Q50 Sport, Q50S Hybrid Q50, Q50 Premium Q50 Sport, Q50S Hybrid Alapfelszereltség o Feláras kiegészítő Nem rendelhető Q50 HYBRID RWD 1 Csak a 40/60 arányban megosztva előrehajtható hátsó üléstámlával együtt kapható. 2 Csak a Comfort csomaggal kapható. A megadott méretek mm-ben értendők Q50, Q50 Premium Q50 Sport, Q50S Hybrid

20 MŰSZAKI ADATOK Q50 2.2d man. Q50 2.2d aut. Q50 2.0t aut. Q50S Hybrid aut. Q50S Hybrid AWD aut. MOTOR Üzemanyag típus Dízel Dízel Hengerek száma 4 4 Hengerűrtartalom cm cm 3 Üzemanyag-ellátás Közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezés (CDI) Közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezés (CDI) Kipufogórendszer Kettős kipufogórendszer, dízel részecskeszűrő Kettős kipufogórendszer, dízel részecskeszűrő Puissance Dizel-/Benzinmotor 125 kw (170 LE) 125 kw (170 LE) villanymotor kombinált Couple Dizel-/Benzinmotor 400 Nm, percenkénti fordulatszámnál 400 Nm, percenkénti fordulatszámnál villanymotor kombinált Erőátvitel Hatfokozatú kézi sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Meghajtott kerekek Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5b+ Euro 5b+ MENETTELJESÍTMÉNY Végsebesség 231 km/h 230 km/h Gyorsulás km/h 8,7 s 8,5 s Hivatalos üzemanyag-fogyasztás 1 Városban 5,6 l/100 km 2, 3 / 5,7 l/100 km 4 6,0 l/100 km Városon kívül 3,7 l/100 km 2, 3 / 3,8 l/100 km 4 4,1 l/100 km 2, 3 / 4,2 l/100 km 4 Vegyes 4,4 l/100 km 2, 3 / 4,5 l/100 km 4 4,8 l/100 km 2, 3 / 4,9 l/100 km 4 Hivatalos fajlagos CO 2 -kibocsátás g/km 2, 3 / 118 g/km g/km 2, 3 / 128 g/km 4 DIRECT RESPONSE HYBRID RENDSZER Hibrid rendszer Akkumulátor típusa Akkumulátor teljesítménye Akkumulátor kapacitása ALVÁZ Kormánymü Típus Elektro-hidraulikus szervokormány Elektro-hidraulikus szervokormány Fordulókör átmérője 11,4 m 11,4 m Felfüggesztés Első Kettős lengőkaros, független felfüg gesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Kettős lengőkaros, független felfüg gesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Hátsó Fékrendszer Első/Hátsó Többlengőkaros, független felfüg gesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal Elol 320 mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Többlengőkaros, független felfüg gesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal Elol 320 mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék KAPACITÁS- ÉS TÖMEGADATOK Saját tömeg kg 2 / kg 3 / kg kg 2 / kg 3 / kg 4 Csomagtér befogadóképessége 500 l 500 l Üzemanyagtartály kapacitása 74 l 74 l MÉRETEK Külső Légellenállási együttható 0,26 2, 3 / 0, ,26 2, 3 / 0,265 4 Teljes hossz mm 2, 3 / mm mm 2, 3 / mm 4 Teljes szélesség Tükrök nélkül mm mm Teljes magasság Tetősín nélkül mm mm Tengelytáv mm mm 1 A megadott értékek mérése a 2007/715/EK irányelv hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 - kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyaggazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza. 2 Q50 3 Q50 Premium 4 Q50 Sport Benzin Benzinmotor / Villanymotor (hibrid) Benzinmotor / Villanymotor (hibrid) 4 V6 V cm cm cm 3 Közvetlen befecskendezés Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Nagy kapacitású, finomhangolt szívórendszer Kettős kipufogórendszer Kettős kipufogórendszer Kettős kipufogórendszer 155 kw (211 LE) 225 kw (306 LE) 225 kw (306 LE) 50 kw (68 LE) 50 kw (68 LE) 268 kw (364 LE) 268 kw (364 LE) 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál 270 Nm 270 Nm 546 Nm 546 Nm Hétfokozatú automata sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ 245 km/h 250 km/h 250 km/h 7,2 s 5,1 s 5,4 s 8,6 l/100 km 3 / 8,8 l/100 km 4 8,2 l/100 km 9,6 l/100 km 5,0 l/100 km 3 / 5,2 l/100 km 4 5,1 l/100 km 5,3 l/100 km 6,3 l/100 km 3 / 6,5 l/100 km 4 6,2 l/100 km 6,8 l/100 km 146 g/km 3 / 151 g/km g/km 159 g/km Egy villanymotor, 2 tengelykapcsoló Egy villanymotor, 2 tengelykapcsoló Lítium-ion akkumulátor Lítium-ion akkumulátor 346 V 346 V 50 kw 50 kw Elektro-hidraulikus szervokormány Közvetlen adaptív kormányzás (Direct Adaptive Steering DAS) Közvetlen adaptív kormányzás (Direct Adaptive Steering DAS) 11,4 m 11,2 m 11,4 m Kettős lengőkaros, független felfüg gesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Többlengőkaros, független felfüggesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal Elöl 330mm, hátul 308 mm átmérőjű hűtött tárcsafék Sportos hangolású, kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Sportos hangolású, többlengőkaros, független felfüggesztés, kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek Sportos hangolású, kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Sportos hangolású, többlengőkaros, független felfüggesztés, kétdugattyús (DPS) lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek kg 3 / kg kg kg 500 l 400 l 400 l 80 l 70 l 70 l 0,26 3 / 0, ,275 0, mm 3 / mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon 50 Árak, felszereltség és műszaki adatok Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon Modellek árai Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Regisztrációs adó Bruttó fogyasztói ár Az új Infiniti

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

MÁSODPERCEK. -kibocsátása pedig csak 144 g/km.

MÁSODPERCEK. -kibocsátása pedig csak 144 g/km. 50 Hagyja, hogy a vágy vezesse útjain. Élvezze, adja át érzéseit a luxus érzéki örömeinek. Az új Infiniti Q50 éppen ezeket az örömöket nyújtja. Kiemelkedő dinamikával és a legkorszerűbb technológiával

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető.

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető. 60 COUPE & CABRIO KALANDRA CSÁBÍTÓ A Q60 Coupé egyedülálló utazás ígéretével csábít. A szemet gyönyörködtető külső vonalvezetés és a lehengerlő teljesítmény kombinációja azonnal magával ragad és rabul

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE TÖKÉLETES HANGÉLMÉNY A Bose technológiai megoldásainak köszönhetően a Q50-ben minden zeneszám magával ragadó részletgazdagsággal, igazi stúdió minőségben szólal meg. A

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI M ÁRAK, FELZERELTÉG É MŰZAKI ADATOK Az árak 2011. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 INFINITI M Élvezze a teljesítmény változatos világát az -mel: a vonzó, kupészerű vonalaktól a tágas

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (116 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft FORD FOCUS ST 2012.75-ös modellév Érvényes: 2012. június 18-ai gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2012/01. Felszereltség Motor 5 ajtós Kombi 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól*

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* AKTUÁLIS AKCIÓ 800 000 Ft kedvezmény minden verzión, 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* Laguna Black Edition/GT négykerék-kormányzással

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FORD KUGA 2016-os modellév - 2016/1.

FORD KUGA 2016-os modellév - 2016/1. Biztonság, védelem EPATS - Passzív lopásgátló rendszer ABS és ESP, vontatmány kilengés szabályozó, visszagurulásgátló - - ABS és ESP, borulásgátló, vontatmány kilengés szabályozó, visszagurulásgátló -

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited*

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited* 2015.25ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 201.02.22.-tól visszavonásig CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 EXE 1 4WD CR-V 1.6 EXE 1 4WD 9AT RE677FEKGNI RE687FEKGNI

Részletesebben

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON AZ AJTÓK MÖGÖTT A beltér páratlanul egyedi. Minden felület és részlet maximális precizitással, a tökéletes és hibátlan megjelenést szem előtt tartva készült. Az összképet

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

000 Ft-tól PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM)

000 Ft-tól PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM) NISSAN MICRA THM: 0% MINDENKINEK 1 AKCIÓSAN MÁR 2 595 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít: a GPS-képességeket Bluetooth-,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria.

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. 20 éve a pályán. De a lelkesedés mit sem változott. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 2 évtizede támogatjuk az UEFA Champions League mérkőzéseit.

Részletesebben

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR

ÚJ NISSAN MICRA 2,5% TÁGAS TÉR ÚJ NISSAN MICRA MÁR 2 299 000 Ft-tól* 2,5% THM: MINDENKINEK** TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES PÉNZÜGYI AJÁNLATOK TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

FORD FOCUS RS. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD FOCUS RS. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

THM: MINDENKINEK 2 PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM)

THM: MINDENKINEK 2 PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM) NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: 2,5 % MINDENKINEK 2 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

Részletesebben

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* Dupla kabinos Széria Motor 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 700 000 Ft 7 239 000 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 840 000 Ft 7 416 800 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 540 000 Ft 8 305 800 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 7 130 000

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Az új Punto Blue&Me TomTom rendszere elengedhetetlen eszköz összes technológiai újdonsággal várja utasait, így minden adott ahhoz,

Az új Punto Blue&Me TomTom rendszere elengedhetetlen eszköz összes technológiai újdonsággal várja utasait, így minden adott ahhoz, PUNTO Megérkezett a Punto 2012. Az új Punto azonnal felismerhetô. Az autó eleje egyértelmûen magán hordozza a jellegzetes hosszított vonalvezetés és a vonzó stílus karakterjegyeit, míg határozott és dinamikus

Részletesebben

Árlista ÚJ FORD FIESTA ST2. 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02.

Árlista ÚJ FORD FIESTA ST2. 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02. ÚJ FORD FIESTA Árlista 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02. Felszereltség 3 ajtós 1.6l GTDi (182LE) M6 S6 6 235 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Külső megjelenés. Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring

Külső megjelenés. Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring ÚJ SUBARU LEVORG Külső megjelenés Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring Belső megjelenés Magyarországi modellpaletta Subaru Levorg 1.6GT Lineartronic Ma. teljesítmény Ma. nyomaték Kombinált üzemanyag-fogyasztás

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER

ÚJ PEUGEOT 3008 CROSSOVER ÚJ PEUGEOT 3008 CROOVER 2015 májusi gyártástól érvényes árlista, EURO 6 motorizációk Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Kedvezmény használtautó beszámítással*

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 T Bruttó listaár (Ft) 4 429 900 4 779 900 4 869 900 5 379 900 Kedvezmény (Ft) 430 000 400 000 400 000 400 000 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 3 999 900 4 379 900 4 469 900 4

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

Árlista. Árlista Niro. Érvényes: szeptember 12-től. 1.6 GDi (Hibrid) LÖKETTÉRFOGAT (cm³) MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) LISTA ÁRAK

Árlista. Árlista Niro. Érvényes: szeptember 12-től. 1.6 GDi (Hibrid) LÖKETTÉRFOGAT (cm³) MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) LISTA ÁRAK Árlista Niro Árlista 2016. szeptember 12-től 1.6 GDi (Hibrid) LÖKETTÉRFOGAT (cm³) 1 580 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 104 / 141 LISTA ÁRAK LX 7 449 000 EX 8 049 000 AKCIÓS ÁRAK LX 6 999 000 EX 7 599 000 LX

Részletesebben