fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)"

Átírás

1 X70

2 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover, merész formavilággal és meglepő sokoldalúsággal. De lelke mélyén mégis sportautó. A négy keréken gördülő kompromisszummentesség víziója, azoknak, akik saját szabályaik szerint szeretik élni az életet. VAKMERŐ

3 KIVÉTELES RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (FCW Forward Collision Warning) 1 A lézerszenzorok folyamatosan figyelik a jármű előtti útszakaszt, és potenciális balesetveszély esetén működésbe hozzák az Intelligens fékasszisztenst (IBA), amely a szükséges fékerőt biztosítva segít az ütközés elkerülésében. SÁVELHAGYÁST MEGELŐZŐ RENDSZER (LDP Lane Departure Prevention) A jármű kamerával figyeli az útburkolati jeleket, és enyhe fékezéssel is segít a jármű figyelmetlenségből adódó sávelhagyásának megelőzésében. Bizalommal és magabiztossággal vezethet a legsűrűbb forgalomban is. Az INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC Intelligent Cruise Control) automatikusan csökkenti a sebességet, amikor az Ön előtt haladó járművek lassítanak. Amikor az út szabaddá válik, automatikusan felgyorsít a kívánt sebességre. Kényelmesebb vezetés, kevesebb erőfeszítéssel.

4 ERŐTŐL DUZZADÓ Ne szalassza el az élet minden percében kínálkozó izgalmas pillanatokat. A QX70 elementáris ereje és teljesítménye minden másodpercben és minden helyzetben rendelkezésre áll az izgalmas vezetéshez. Gázadásra az Infiniti egyedi mérnöki megoldásainak köszönhetően a gyorsulás érzete és minősége túlmutat a puszta sebességen. SAJÁTOS KIPUFOGÓHANG A vezetési élmény fokozásáról a gyönyörű motorhang gondoskodik. A QX70-et még csukott szemmel sem nehéz felismerni. LEHENGERLŐ GYORSULÁS A mechanikus teljesítményt és erőt izgalmas élménnyé varázsolja. A jármű aprólékosan tervezett, modern műszaki megoldásainak köszönhetően sikerült biztosítani, hogy a nyomaték széles fordulatszám-tartományban álljon rendelkezésre, és a gyorsulásérzet a sebesség növekedésével fokozódjon.

5 Az INFINITI MEREVLEMEZES NAVIGÁCIÓS RENDSZER a könnyebb kezelhetőség és magabiztosabb vezetés érdekében intuitívabb nézetet és interfészt kínál, amelyek segítségével még zsúfolt városi környezetben is könnyedén megtalálhatja tartózkodási helyét és úti célját. Az ADAPTÍV ELSŐ fényszórórendszerrel (AFS Adaptive Front-lighting System) KÖSZÖNHETŐEN a manőverezés közbeni látás fokozása érdekében a fényszórók elfordulnak, hogy a fényt a kormányzás irányába vezessék. A QX70 Bi-Xenon fényszórói nem csak lenyűgözőek, hanem az Ön igényeihez is alkalmazkodnak.

6 INTENZÍV ÉLMÉNY Egyenes úton nem nehéz gyorsan menni. A kanyarokban dől el egy autó igazi természete. A QX70 minden kormánymozdulatra azonnal és pontosan reagál, a kanyarokban pedig olyan g-erőt képes produkálni, ami egyértelműen bizonyítja sportos természetét. A QX70 gyors és hihetetlenül stabil, formavilága pedig újraértelmezi a crossover kategóriát. FOLYAMATOS AKTÍV LENGÉSCSILLAPÍTÓ- SZABÁLYOZÁS (CDC Continuous Damping Control) A jármű automatikusan állítja a felfüggesztést a stabilitás, kontrollálhatóság és kényelem maximális biztosítása érdekében. Sport módban a feszes felfüggesztés gondoskodik róla, hogy az autó a kormánymozdulatokra a lehető leggyorsabban reagáljon. AUTOMATIKUS FORDULATSZÁM-EMELÉS LEFELÉ VÁLTÁSNÁL Tökéletes, sportos, autóversenyzők által használt váltási technikát biztosít. A kormányon elhelyezett magnézium váltófüllel történő, alacsonyabb fokozatba váltásnál a rendszer automatikusan emel a fordulatszámon, mielőtt az új sebességfokozatot kapcsolja. A gyorsabb és lágyabb lefelé váltások kiegyenlítettebb viselkedést és rövidebb válaszidőt biztosítanak.

7 A JUTALOM 21 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK a jobb teljesítmény és megjelenés érdekében. A kisebb forgótömeg növeli a jármű hatékonyságát, külsőre pedig igazán egyedi személyiségjegyekkel ruházza fel a QX70-et. INFINITI INTELLIGENS KULCS Elő sem kell vennünk a kulcsot táskánkból vagy zsebünkből, és mire beülünk, az autó az üléseket és tükröket a nekünk megfelelő helyzetbe állítja. Az indítógomb szívritmus-szerű pulzálással világítani kezd, jelezve, hogy az autó készen áll az új kalandokra és élményekre.

8 A VONZALOM TÁRGYA INFINITI QX70

9 KÖRNYEZET, AMELY KÖRÜLVESZI A belső tér akkor igazán otthonos és hívogató, ha képes érzelmileg megérinteni. -0,6 MM -rel közelebb OPTIKAI TÖKÉLETESSÉG A belső tér elemeinek találkozásánál ahol a műszerfal az ajtóval vagy középkonzollal találkozik nem a matematikai hanem a vizuális tökéletességre törekedtünk. Ehhez nagyon precíz és pontos összeszerelési folyamat szükséges, amely lehetővé tette például a műszerfal és az ajtó közötti hézag 3 mm-ről 2,4 mm-re történő csökkentését, ezáltal a vezető szemszögéből egy törésmentes, vizuálisan egységes formavilág kialakítását. A vizuálisan tökéletes és emocionálisan magával ragadó beltér tervezése és kialakítása során minden szemszögből odafigyelünk a részletekre. BŐRKÁRPIT A luxusbútorokra emlékeztető puha bőrülések a minőség és textúra egyedülálló remekei, amelyek különleges, ugyanakkor természetes érzést biztosítanak. HÍVOGATÓ A fény nemcsak biztonságérzetet nyújt, de azt a célt is szolgálja, hogy Ön megbecsült vendégnek érezze magát autójában. Az üdvözlő világítás az autóhoz közeledve automatikusan bekapcsolja a küszöbökbe épített, diszkrét lámpákat. Amikor még közelebb ér autójához, kigyulladnak a belső fények. A fények koreográfiája a Start/Stop gomb kigyúlásával ér véget, amely a szívverésre emlékeztető pulzálással jelzi, hogy a QX70 életre keltésével egy különleges utazás veszi kezdetét. FRISSEBB ÉS TISZTÁBB LEVEGŐ Mi a láthatatlan dolgokra is odafigyelünk. A fejlett klímavezérlő rendszer kétzónás adaptív légkondicionáló berendezést tartalmaz, keringetés-szabályzással. A berendezésben egy polifenol szűrő található, amely az allergének 99,5%-át kiszűri a beáramló levegőből.

10 TELJESÍTMÉNY Díjnyertes gyártási minőség, üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény: mindez grafikonokkal kifejezhető, de az Infiniti motorok valódi arculata vezetés közben bontakozik ki. 390 LE 13,5 * l/100 km Az 5,0 literes V8-as ERŐFORRÁS egy ugrásra kész fenevad. Minden gázadásra elképesztő erő és teljesítmény 390 lóerő és 500 Nm forgatónyomaték áll rendelkezésünkre, amely hihetetlen gyorsasággal jelentkezik. És a gyorsulás nem minden. A tervezők gondoskodtak róla, hogy az autó ereje korlátlannak érződjön. A hangja pedig felejthetetlen legyen. 320 LE 12,1 * l/100 km 3,7 LITERES V6 ERŐFORRÁS az intelligens hatékonyság és robbanékony erő kiegyensúlyozott kombinációja. A VVEL (változó szelepidőzítést és szelepemelést biztosító) technológia segítségével a motor folyamatosan változó beállításokkal dolgozik a maximális hatékonyság érdekében. Az eredmény akár 9,4 l/100 km *,** fogyasztás egy 320 lóerős motortól. 238 LE 8,6 * l/100 km HATHENGERES, KÖZVETLEN BEFECSKENDEZÉSES TURBÓDÍZEL MOTOR *** Kifinomult 3,0 literes V6 elrendezésű, közvetlen befecskendezéses erőforrás, amely 550 Nm forgatónyomatékkal és az előzésekhez maximális erőtartalékkal rendelkezik. Hétfokozatú, a vezetési stílushoz igazodó automata váltóval szerelt. * Az adat a lehetséges legalacsonyabb vegyes üzemanyag-fogyasztásra vonatkozik. ** Az adat városon kívüli üzemanyag-fogyasztásra vonatkozik. *** A QX70 3.0d modell korlátozottan érhető el, csak a készleten meglévő járművek vásárolhatók meg. A modellt augusztus 31. napja után nem importáljuk az EU-ba, és főszabály szerint a forgalomba helyezés legkésőbbi időpontja augusztus 31. További információkért forduljon a kereskedőjéhez. 5,0 Literes 390 LE 500 Nm

11 TELJESÍTMÉNY A felszínen tágas luxus fogad. A felszín alatt pedig az Infiniti Direct Response technológiájának lélegzetelállító teljesítménye. MINDIG TÖKÉLETES KÉNYELEM Szűk kanyarok Egyenetlen utak. A folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC) gondoskodik a kényelem és kezelhetőség tökéletes egyensúlyáról, biztosítva, hogy az út minden kilométerét maximálisan kiélvezhessük. A rendszer figyeli az útról érkező jeleket és az autó viselkedését, és minden keréknél külön tudja a lengéscsillapítást állítani a tökéletesen feszes felfüggesztés érdekében. A választható sport mód a leggyorsabb reakció érdekében feszesen tartja a felfüggesztést. TELJESÍTMÉNYMAXIMALIZÁLÁS A VVEL (változó szelepidőzítést és szelepemelést biztosító) technológia segítségével a motor folyamatosan változó beállításokkal dolgozik a maximális hatékonyság és teljesítmény tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében. A VVEL folyamatosan állítja a befecskendező szelepek nyitási idejét és a nyitás mértékét is. Ennek köszönhetően a motor gyorsabban reagál, szélesebb tartományban adja le nyomatékát, míg üzemanyag-fogyasztása és szén-dioxid kibocsátása akár 10%-kal is alacsonyabb lehet. 47% HÁTUL 53% ELÖL KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ÚTTARTÁS Ideális menetkörülmények között az intelligens összkerék-meghajtású rendszer (AWD) a sportos vezetési élmény érdekében a teljesítmény 100%-át a hátsó kerekekre irányítja. Ugyanakkor a rendszer folyamatosan figyeli a kerekek kipörgését, a gázpedál állását és a jármű sebességét, és szükség esetén a rendelkezésre álló teljesítmény akár 50%-át képes az első kerekekre irányítani, ami nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget eredményez kevésbé ideális útviszonyok között. Az eredmény: élvezetes, ugyanakkor biztonságos vezethetőség. SZŰKEBB KANYARVÉTEL Az aktív hátsókerék-kormányzás (RAS Rear Active Steering) a manőverezések során a hátsó kerekeket is képes kormányozni, ezáltal precízebb és hatékonyabb irányíthatóságot biztosít. A kanyarokban a kormányozhatóságot javító berendezés lehetővé teszi, hogy teljességében kihasználjuk a QX70 tökéletes kiegyensúlyozottságát. A TELJESÍTMÉNY HANGJA A sportautók a kipufogón keresztül kommunikálnak a külvilággal és a vezetővel, és a QX70 speciális tuning kipufogói teljesen egyedi hangélményt biztosítanak az autózás szerelmeseinek. Nem csak összetéveszthetetlenné teszik az Infiniti hangját, de a fordulatszámmérő minden rezdülését a mérnöki precizitáson túlmutató, szenvedélyes, szívet melengető morgással honorálják. TÖKÉLETES SÚLYELOSZTÁS Az Infiniti nagy teljesítményű szedánjaira jellemző, első tengely mögé helyezett motor (Front-Midship Platform) a QX70-nél is megtalálható. A szokásosnál hátrébb, az első tengely mögé elhelyezett motor közel azonos súlyelosztást eredményez az első és hátsó tengely között, némileg több súlyt hagyva az első tengelyen, ami kanyarokban és kigyorsításoknál segít a jármű egyensúlyát megőrizni. Precíz kidolgozás és emberközeli megoldások, amelyek meghazudtolják a QX70 crossover méreteit. KÖNNYŰ LÁBAKON A 21 colos könnyűfém keréktárcsák nemcsak szépek, hanem a QX70 kitűnő menetteljesítményéhez is hozzájárulnak. Az anyaghasználat és a kialakítás következtében a könnyű keréktárcsák csökkentik a futómű rugózatlan tömegét. Ez a tömegcsökkenés izgalmasabb vezetési élményt eredményez, hiszen a felfüggesztések finomabban hangolhatók, így a QX70 közvetlenebbül irányítható és fordulékonyabb. Sőt, ezáltal a fogyasztás is csökken.

12 TÁMOGATÁS/SZÓRAKOZTATÁS Az Infiniti InSuite modern technológiai megoldásai egyszerűbbé és könnyebbé teszik a beállításokat és a jármű képességeinek maximális kiaknázását, kitalálják, mit szeretne a vezető, állandó kapcsolatot biztosítanak a modern, digitális világgal, miközben gondoskodnak róla, hogy a minket körülvevő, valós, fizikai világról is a lehető legtöbb információ álljon rendelkezésünkre. 360 KÖRNYEZETFIGYELÉS Az első és hátsó szonárral ellátott, 360 -os panorámaképet biztosító monitor és mozgásérzékelő eddig sosem látott hatékonysággal és biztonsággal figyeli a jármű környezetét parkolás közben. A rendszer a jármű körül érzékelt objektumokat a képernyőn felülnézetből egyértelműen mutatja. A jármű közvetlen közelében található, mozgó objektumokra pedig figyelmeztet. Ezáltal minden korábbinál kevesebb stressz és energia árán követhetjük, mi történik a jármű környezetében. KÉNYELEM A FORGALOMBAN A teljes sebességtartományban működő, intelligens sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) a forgalom ritmusának megfelelően képes a járművet lassítani és gyorsítani, és akár teljesen lefékezni. Amint a forgalom újra megindul, automatikusan gyorsít a beállított sebesség eléréséig. BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET A távolságtartó automatika (DCA Distance Control Assist) radarok segítségével figyeli az előttünk haladó járművet és segít a biztonságos követési távolság tartásában. Az intelligens sebességtartó automatikával együttműködve lehetővé teszi egy előre meghatározott követési távolság beállítását. Automatikusan működésbe hozza a fékeket, amikor a forgalom lassul, és gyorsít, amikor a forgalom ritmusa lehetővé teszi. LÁTNI, NEM CSAK LÁTSZANI A QX70 adaptív első fényszórórendszere (AFS Adaptive Front-lighting System) nem csak a jármű tengelyére merőlegesen, előrefelé világít, hanem követi a jármű mozgásának irányát. A fényszórók a kormányról érkező jelekre reagálva együtt fordulnak a járművel, bevilágítanak a sötét kanyarokba, segítenek észrevenni a szemből érkező járműveket és gyalogosokat, ezáltal gondoskodva arról, hogy biztonságosan célhoz érjünk. JOBB RÁLÁTÁS A VILÁGRA Az Infiniti Hard Drive Navigációs Rendszer modern ám intuitív technológiai megoldásokat alkalmaz, így informatív és könnyen kezelhető. A madártávlati beállítás természetesebb térképnézetet kínál, míg a 3D épületgrafikák sűrű városi környezetben könnyítik meg a tájékozódást. A rendszer hangutasításokkal is irányítható az Infiniti Hangfelismerő rendszernek köszönhetően. MINŐSÉGI HANGHATÁS A 11 hangszóróval, ebből két mélysugárzóval ellátott Bose Premium Audio rendszer kristálytiszta hangokkal és lenyűgöző részletgazdagsággal kényezteti a zenekedvelőket. A QX70-hez optimalizált rendszer helytől és időtől függetlenül mindig az Ön által kívánt hangulatot varázsolja a beltérbe. A berendezés a hanghordozók széles skáláját támogatja, a hagyományos CD-től a Bluetooth kompatibilis berendezéseken át, az USB-n csatlakoztatható ipod-ig. AUTOMATA CSOMAGTÉRAJTÓ Könnyen és elegánsan hozzáférhető, nagyméretű rakodóhely. A kilincs illetve a műszerfalon elhelyezett gomb megnyomásával a csomagtérajtó automatikusan nyílik és záródik.

13 VÉDELEM Az Infiniti Safety Shield átfogó biztonsági rendszer számos különböző technológiai megoldással figyeli a külső körülményeket, segíti a balesetek elkerülését, ütközés esetén pedig maximális védelmet nyújt Önnek és utasainak. NAGYOBB STABILITÁS FÉKEZÉS KÖZBEN Az elektronikus fékerő-elosztó (EBD Electronic Brake force Distribution) automatikusan állítja az első és hátsó kerekekre jutó fékerő nagyságát a jobb fékhatás érdekében. Ezáltal a fékek kopása is egyenletesebb, és hirtelen fékezésnél a jármű sokkal stabilabban viselkedik. A rendszer a jármű terhelését is érzékeli, és szükség esetén több fékerőt juttat a hátsó kerekekhez. ERŐSEBB ÉS KÖNNYEBB Az ütközések során a bent ülők biztonsága szempontjából kritikus karosszériaelemek a legerősebb acélötvözetekből készülnek. A gyártásnál alkalmazott speciális eljárásnak köszönhetően, az előállított anyagok szakítószilárdsága a hagyományos acélénál kétszer nagyobb. Az ultraerős anyag nem csak a karosszéria passzív biztonságát növeli, de egyben lehetővé teszi a jármű összsúlyának csökkentését is. A VESZÉLYHELYZETEK FOLYAMATOS FIGYELÉSE Az intelligens fékerő-szabályzó, a ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszerrel (FCW Front Collision Warning) 1 együtt radar segítségével folyamatosan figyeli az előttünk haladó járműhöz viszonyított távolságunkat és sebességünket, és ütközésveszélyes helyzetekben jelez. A kétfokozatú figyelmeztető rendszer riasztja a vezetőt, ha a jármű közelgő ütközését érzékeli, és szükség esetén automatikusan működésbe hozza a fékeket a becsapódási sebesség mérséklése érdekében MPa SZAKÍTÓSZILÁRDSÁG, SZEMBEN A HAGYOMÁNYOS ACÉL 590 MPa SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÁVAL SÁVTARTÁS A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) kamera segítségével figyeli a jármű sávtartását, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt az irányjelző használata nélküli sávváltáskor. Ha a jármű továbbra is távolodik saját sávjától, a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP) a megfelelő fékek működtetésével segít finoman visszairányítani az autót az eredeti sávba. De az irányítás mindvégig a vezető kezében marad. A rendszer célja, hogy segítsen és támogasson sosem avatkozik be a vezető akaratával ellentétesen. AZ IRÁNYÍTÁS A VEZETŐNÉL A jármű tényleges kanyarodási viselkedését a vezetőtől érkező inputtal összehasonlítva a Vehicle Dynamic Control rendszer a kerekekre jutó erő és fékhatás szabályozásával segít az alul- vagy túlkormányozottság elkerülésében, és a jármű kívánt íven tartásában. A rendszer a kipörgésgátlóval együttműködve érzékeli a kerekek kipörgését is, és automatikusan beavatkozik a jármű stabilizálása érdekében. VÉDELEMRE FELKÉSZÜLVE Bizonyos fékezési körülmények esetén illetve amikor az intelligens fékerőszabályzó rendszer a fékpedálok lenyomása nélkül aktiválódik, az első ülésekhez tartozó biztonsági övek automatikusan megfeszülnek, így biztosítva a vezető és utas maximális biztonságát és a kiegészítő biztonsági berendezések például a légzsákok hatékony működését. TÁMASZ A BAJBAN Bizonyos ráfutásos ütközéseknél a QX70 első üléseibe szerelt aktív fejtámlák automatikusan előrébb állítódnak, hogy az ilyen ütközéseknél tipikus, a fej hátracsapódásából adódó nyaksérülések elkerülhetők legyenek.

14 VÁLASZTÉK A beeső fény erőssége és szöge alapján változó árnyalatok. Egymással harmonizáló külső és belső színek, amelyek jól tükrözik az autó egyedi energiáját és az évszakok hangulatát. Ez csak két példa a számos megoldás közül, amelyekkel az Infiniti a színek és fényezés segítségével igyekszik kifejezni autóinak egyedi érzelmi világát, hangulatát és sajátos karakterét. KÜLSŐ SZÍNEK (Kód) BELSŐ SZÍNEK (Kód) DÍSZÍTŐ BETÉTEK MOONLIGHT WHITE (qaa) LIQUID PLATINUM (k23) GRAPHITE SHADOW (kad) UMBRIA TWILIGHT (jaa) IRIDIUM BLUE (ray) MIDNIGHT MOCHA (nae) malbec black (gac) black obsidian (kh3) WHEAT BŐRKÁRPIT (C) JAVA BŐRKÁRPIT (P) GRAFIT BŐRKÁRPIT (G) FEKETE LAKK ÉS ALUMÍNIUM CSELLÓ BARNA JUHARFA Kerekek INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója 20 colos öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák 21 colos, hatküllős könnyűfém keréktárcsák Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük vegye fel a kapcsolatot helyi Infiniti forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük érdeklődjön Infiniti márkakereskedőjénél. Minden jog fenntartva. 1 A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges ütközés előtt; a rendszer az ütközést nem tudja megakadályozni. Csak meghatározott sebességtartományban működik. Mindig vezessen óvatosan és körültekintően. Az Infiniti mindent megtett azért, hogy az itt látható színminták a lehető legélethűbben tükrözzék a valós járműszíneket. A színminták színe a nyomtatási folyamat során mindazonáltal némileg változhat, illetve szemünk a színminta színét másként érzékeli napsütésben, lámpafényben illetve neonfény alatt. Kérjük, hogy a járművek valós színét tekintse meg személyesen Infiniti márkakereskedőjénél.

15 EREDETI INFINITI KIEGÉSZÍTŐK Az eredeti Infiniti kiegészítők tervezésére és gyártására ugyanolyan szigorú minőségi előírások vonatkoznak, mint magukra a járművekre. Autójával tökéletesen kompatibilis és stílusban egységes, minőségi kiegészítők széles skáláját kínáljuk. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉCEK A rozsdamentes acél keretbe foglalt, halványan világító Infiniti feliratú díszlécek beszálláskor az utastér sportos és dinamikus hangulatát erősítik. A párban kapható díszlécek megvilágítják az ajtónyílást és védik a fényezést. 20 COLOS EZÜST KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA Bárhová utazik, kétség sem férhet stílusérzékéhez és sportos dizájn iránti elkötelezettségéhez. 265/50 R20, ötküllős könnyűfém keréktárcsák. SÍLÉCTARTÓ A síléctartókkal a QX70 tökéletes társ a téli vakációhoz. Könnyen felszerelhető és rögzíthető, akár 6 pár síléc szállítására is alkalmas. Kisebb méretekben is megvásárolható. VONÓHOROG A legmagasabb szintű biztonsági és használati szempontok szerint tesztelt vonóhorog segítségével bármikor magával viheti mindazt, amire utazása során szüksége lehet. A jármű karosszériájába épített vonóhorog amikor nincs rá szükség egyszerűen leszerelhető. ROZSDAMENTES ACÉL HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ A ki- és bepakolásnál könnyen megkarcolódhat vagy sérülhet a fényezés és a karosszéria. A lökhárítóvédő nem csak egyedi megjelenést kölcsönöz autójának, de tartós anyagának és kialakításának köszönhetően kiválóan védi a járművet a mindennapos igénybevételtől. CSOMAGTÉRTÁLCA Tartós, erős, nehéz, és rugalmas anyagból készült, megakadályozza a csomagok menet közbeni elmozdulását, és védi a rakodóteret a karcolásoktól és sérülésektől. A KÉPEN LÁTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK: tetőcsomagtartó sín, Infiniti márkájú tetőbox, és 21 colos turbine sötét-ezüst könnyűfém keréktárcsák.

16 A hatékony együttműködés formulája Növekvő izgalom, fokozódó nyomás, szárnyaló érzelmek. Amikor az együttműködésben a technológia, a mérnöki találékonyság és a szenvedély egyesül. Ilyen az Infiniti Red Bull Racing és az Ön kapcsolata. A képen az RB11/2015 autó szerepel. Az információk és képek a nyomdába kerülés idején fennálló aktuális helyzetet tükrözik. Mi versenyzünk, de Ön a biztos győztes. Az Infiniti Red Bull Racing Formula 1 csapattal fennálló régi és eredményes kapcsolat és az Infiniti Performance Engineering Akadémia (http://academy.infiniti.com/engineering/) adta lehetőségek ötvözésével a legmodernebb műszaki megoldásokat és a páratlan vezetési élményt a box utca szerelőinek gyorsaságával tudjuk a versenyautókból az utcai autók világába átemelni. Az eredmény: minden más jelenlegi autónál előremutatóbb, magasabb emocionális töltöttségű, és innovatívabb autók. Ez a tökéletes formula a hatékony együttműködésre; azonnal érezni fogja, amint egy Infiniti kormánya mögé ül.

17 Az 1989-ben alapított Infiniti palettáján mára már szedánok, kupék, nyitható tetejű modellek, crossoverek és szabadidőautók is megtalálhatók, amelyeket a cég immár a világ 50 országában kínál. Az Infiniti egyedi és minden mástól különbözik: nem mindenkinek kínál szinte mindent, hanem csak némelyeknek, de valóban mindent. Az Infiniti márka központi eleme az emberi tényezőre való odafigyelés: meggyőződésünk, hogy a Total Ownership Experience, vagyis a teljes birtoklási élmény jóval fontosabb magánál a járműnél, éppen ezért az autó vezetésének és birtoklásának még magabiztosabb, még megnyugtatóbb, még lenyűgözőbb élményét biztosítjuk. Az Infiniti a sokatmondó és lebilincselő formavilág szinonimájává vált. Az emberi kéz alkotta, merész és erőteljes megjelenést biztosító, mással össze nem téveszthető dizájné. Mindezek, valamint a részletekre való, szinte már megszállott odafigyelés, illetve a precíz kivitelezés együttese táplálja azt az érzést, hogy az Infiniti egy igazán különleges autó.

18 Felszereltségek QX70 GT QX70 GT Premium QX70 S QX70 S Premium QX70 GT QX70 GT Premium QX70 S QX70 S Premium Menetteljesítmény Elektromos szervokormány, sebességfüggő rásegítéssel Aktív hátsókerék-kormányzás (RAS Rear Active Steering) (kivéve a 3.7 l V6 benzinmotort) Felfüggesztés folyamatos aktív lengéscsillapító-szabályozással (CDC Continuous Damping Control) Biztonság és védelem Szemközti dugattyús féknyergek (elöl 4 dugattyúval; hátul 2 dugattyúval) Abroncsnyomás-figyelő rendszer (TMPS Tyre Pressure Monitoring) nyomáskijelzéssel 6 légzsák (vezető- és utasoldali, első oldallégzsákok, valamint függönylégzsákok elöl és hátul) Aktív fejtámlák elöl Esőérzékelős ablaktörlők és fényérzékelős fényszóró kapcsolás Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör Sebességtartó automatika Szabályozható sebességhatároló Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control), lassú követési funkcióval (LSF Low-Speed Following feature) Ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) Intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) Lopásgátló rendszer Kerekek Pótkerék (defektjavító készlet helyett, a 3,0 l V6 dízelmotorhoz nem tartozék) 20 colos öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák 21 colos, hatküllős könnyűfém keréktárcsák Külső Színre fújt külső visszapillantó tükrök Oldalsó tükrök döntése hátramenetben Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök Sötétített hátsó oldalablakok és csomagtér-ablak Ezüstszínű tetősínek Sötétkróm külső légbevezető és küszöbléc Vörös S kategóriajelző külső embléma Fedélzeti technológia Színes központi kijelző Infiniti vezérlővel (Infiniti Controller) Tolatókamera első és hátsó parkolóérzékelővel és kijelzővel Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) a sarkokon elhelyezett parkolóérzékelőkkel, mozgásérzékelő rendszerrel és parkolássegítővel Multimédia csomag Nagy felbontású, érintőképernyős központi kijelző, Infiniti vezérlővel 30 GB-os merevlemezzel és RDS-TMC-vevővel (Traffic Message Channel) felszerelt navigációs rendszer, Michelin-kalauzzal és 3D útvonalpontokkal 1 lemezes CD/DVD-lejátszó, MP3-, WMA- és DivX-kompatibilitással, valamint Gracenote zenei adatbázissal kiegészített, 10 GB-os Infiniti Music Box zenetárral Navigációs rendszer hangfelismeréssel Bose Premium Sound System 11 hangszóróval Bluetooth technológia mobilkapcsolathoz és hangaktiváláshoz Bluetooth -audiostreaming I-Key könnyű beszállás, csomagtérajtó-nyitás és okos indítás funkcióval Elektromos ablakemelő elöl-hátul, intelligens kulcshoz (I-Key) kötött, automatikus zárással Kényelem Többfokozatú világítás Hazakísérő világítás Analóg Infiniti óra Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással Hátsó légkondicionáló-szellőzőnyílások Megvilágított piperetükör (vezető és első utas) Elektromos működtetésű üveg napfénytető Hangrendszer 7 hangszórós audiorendszer 1 lemezes CD-lejátszó, MP3- és WMA-kompatibilitással, és 2 GB-os Infiniti Music Box zenetárral Multimédia csomag USB/iPod-csatlakozó és RCA-audiocsatlakozó Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető Sötétített fényszórók Bi-Xenon fényszórók adaptív első fényszórórendszerrel (AFS Adaptive Front-lighting System), automatikus magasságállítással és fényszórómosóval Első- és hátsó ködlámpák LED-es hátsó lámpák Metálfényezés Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint) Ez a fényezés egy tiszta, puha réteg, amely önmagától eltünteti a kisebb karcolásokat és súrlódásnyomokat, így a fényezés színe sokáig megőrzi csillogását.

19 Színek és díszítő betétek QX70 GT QX70 GT Premium QX70 S QX70 S Premium QX70 GT / QX70 GT Premium QX70 S / QX70 S Premium Belső Multifunkciós vezérlés a kormánykeréken Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Alumínium pedálok Cselló barna juharfa Fekete lakk és alumínium díszítő betétek (Wheat kárpit esetén nem rendelhető) Ülések Bőr üléskárpit 10 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 14 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 8 ponton, elektromosan állítható utasülés Első sportülések elektromos oldalsó combtámasszal (csak a vezetőülésen) és üléstámla oldalfallal (csak a vezetőülésen), manuális ülőfelület-bővítéssel Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen Memória funkció, a vezetőülés, a kormány és a külső tükrök elektromos beállításainak tárolására (az I-Key alapján) Fűtött és szellőztethető vezető- és első utasülés Kárpit Bőrkárpit Bőrkárpit Belső színek (Kód) Graphite (G) Java (P) Wheat (C) Graphite (G) Java (P) Wheat (C) Külső színek Kód Típus Black Obsidian KH3 Normál n n n n n n Malbec Black GAC o o o o o o Midnight Mocha NAE o o o o o o Iridium Blue RAY o o o o o o Graphite Shadow KAD Metál o o o o o o Umbria Twilight JAA o o o o o o Liquid Platinum K23 o o o o o o Moonlight White QAA o o o o o o Díszítő betétek Cselló barna juharfa n n n n n n Fekete lakk és alumínium o o o o Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető 2/3 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla Dönthető hátsó üléstámla ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken Csomagtér Elektromos csomagtérajtó Csomagtértakaró többrekeszes rögzítőhálóval Elsősegélykészlet és elakadásjelző háromszög VÁLTOZAT/MOTORKÍNÁLAT QX * QX QX QX70 GT ü ü QX70 GT Premium ü ü QX70 S ü ü QX70 S Premium ü ü ü * A QX70 3.0d modell korlátozottan érhető el, csak a készleten meglévő járművek vásárolhatók meg. A modellt augusztus 31. napja után nem importáljuk az EU-ba, és főszabály szerint a forgalomba helyezés legkésőbbi időpontja augusztus 31. További információkért forduljon a kereskedőjéhez Tetősínnel A megadott méretek mm-ben értendők.

20 Műszaki adatok QX70 3.0d * QX QX Motor Üzemanyag típus Dízel Benzin Benzin Hengerek száma V6 V6 V8 Hengerűrtartalom cm 3 Teljesítmény Nyomaték Erőátvitel Meghajtott kerekek 175 kw (238 LE), percenkénti fordulatszámnál 550 Nm, percenkénti fordulatszámnál Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal és magnézium váltófülekkel. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5b+ Menetteljesítmény Végsebesség Gyorsulás km/h 212 km/h 8,3 s cm cm kw (320 LE), percenkénti fordulatszámnál 287 kw (390 LE), percenkénti fordulatszámnál 360 Nm, percenkénti fordulatszámnál 500 Nm, percenkénti fordulatszámnál Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal és magnézium váltófülekkel. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Euro 6 b Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal és magnézium váltófülekkel. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Euro 6 b 233 km/h 240 km/h 6,8 s 5,8 s Hivatalos üzemanyag-fogyasztás 1 Városban Városon kívül Vegyes CO 2 -kibocsatas 1 Alváz Kormánymü Típus Fordulókör átmérője Felfüggesztés Első Hátsó Fékrendszer Első/Hátsó Kapacitás- és tömegadatok Saját tömeg Csomagtér befogadóképessége Üzemanyagtartály kapacitása Méretek Külső 10,8 l/100 km 7,3 l/100 km 8,6 l/100 km 225 g/km Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces 11,2 m Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal. S és S Premium: folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Többlengőkaros, független felfüggesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal. S és S Premium: folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) és aktív hátsókerék-kormányzás (RAS Rear Active Steering) Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek kg Légellenállási együttható 0,36 x 2,71 Teljes hossz Teljes szélesség tükrökkel Teljes magasság tetősínnel Tengelytáv Nyomtáv első/hátsó 410 l 90 l mm mm mm mm mm/1 640 mm 16,8 l/100 km 2 / 17,4 l/100 km 3 19,2 l/100 km 9,4 l/100 km 2 / 9,8 l/100 km 3 10,2 l/100 km 12,1 l/100 km 2 / 12,6 l/100 km 3 13,5 l/100 km 282 g/km 2 / 293 g/km g/km Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces 11,2 m 11,2 m Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal. S és S Premium: folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Többlengőkaros, független felfüggesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal S és S Premium: folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal. Folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Többlengőkaros, független felfüggesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal. Folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) és aktív hátsókerék-kormányzás (RAS Rear Active Steering) Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek kg kg 410 l 410 l 90 l 90 l 0,35 x 2,71 0,35 x 2, mm mm mm mm mm mm mm mm mm/1 640 mm mm/1 640 mm 1 A megadott értékek mérése a 715/2007/EK Rendelet hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyagfogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza colos öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák 3 21 colos, hatküllős könnyűfém keréktárcsák * A QX70 3.0d modell korlátozottan érhető el, csak a készleten meglévő járművek vásárolhatók meg. A modellt augusztus 31. napja után nem importáljuk az EU-ba, és főszabály szerint a forgalomba helyezés legkésőbbi időpontja augusztus 31. További információkért forduljon a kereskedőjéhez.

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR.

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint tizenegy millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! AZ Ú NX 300h 02 AZ Ú NX 300h TARTALOM AZ Ú NX 300h Bevezetés 04-07 Formaterv 08-1 1 Menetdinamika 1 2-1 3 Beépített luxus 1 4-1 7 Fejlett technológia 1 8-2 1 Full Hybrid 22-23 F SPORT 24-25 Innovatív biztonsági

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA.

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. ÚJ OPEL INSIGNIA A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. Az új Opel Insigniát vezetve megtudhatja, mi tesz egy autót kivételessé. A forradalmian megújult kezelőfelület átalakítja a vezető és az autó együttműködését.

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit,

19 55 A Toyota LC 20-30 sorozat Az ekkor már Land Cruiser néven futó 20-as sorozat megörökölte a BJ terepképességeit, Land Cruiser V8 19 51 Toyota BJ A Land Cruiser legendájának kezdete; a BJ-t olyan erôs motor hajtotta, amelyet a nála négyszer nagyobb teherautókban használtak. Ez az új jármû olyan jól teljesített, hogy

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti

egy hamisítatlan energiabomba volánja mögött helyet foglalni. A sportosság és a technológia optimális elegye, az eredeti www.alfaromeo.hu A kiválóság ihlette, egy álom táplálja. A sportos evolúció élvonalában áll, akárcsak a 8C Competizione. A legfontosabb biztonsági és technológiai elismerések: 5 csillagos Euro NCAP értékelés,

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ. ŠKODA superb

SIMPLY CLEVER AZ ÚJ. ŠKODA superb SIMPLY CLEVER AZ ÚJ ŠKODA superb 3 EGY AUTÓ, AMELY VALÓBAN MÉLTÓ A NEVÉHEZ Képzeljen el egy olyan autót, amely elmossa a szépség és a funkcionalitás közötti határokat. Amelyben a stílus és a tágasság

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z AZ ÁLMOK EREJE Soichiro Honda hitt az álmokban. Az egykori autószerelô-tanonc 1948-ban építette meg az elsô Honda jármûvet. Egy egyszerû, kétütemû segédmotoros kerékpárt

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

CITROËN JUMPY MULTISPACE

CITROËN JUMPY MULTISPACE CITROËN JUMPY MULTISPACE Ez a kiadvány egy minden technológiai lehetőséget felvonultató, teljesen felszerelt Citroën Jumpy Multispace modellt mutat be. Az EU különböző országaiban forgalomba kerülő gépjárművek

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh sorozat volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus A jövő teherautója most még futurisztikusabb. Azt mondják, a nyerő koncepción ne változtass. Mi mégis pontosan ezt

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben