INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE"

Átírás

1 INFINITI Q50 SOUND STUDIO BY BOSE

2 TÖKÉLETES HANGÉLMÉNY A Bose technológiai megoldásainak köszönhetően a Q50-ben minden zeneszám magával ragadó részletgazdagsággal, igazi stúdió minőségben szólal meg. A Bose Surround hangrendszer minden elemének kialakítása során az volt a cél, hogy a jármű utasai számára biztosított legyen az élőzenei koncertet idéző tökéletes és gazdag hangzás. ZÁRTKÖRŰ KONCERT A Bose hangrendszer legújabb generációja 14 beépített hangszóróval amelyek között a mélyeket érezhetően és valósághűen kiemelő, három, 25,5 cm átmérőjű mélynyomót is találunk gondoskodik a tökéletes hangélményről. A kifejezetten a Q50 belteréhez optimalizált, és mérnöki pontossággal elhelyezett hangszórók segítenek a zajok és torzítások kiszűrésében, valamint részletgazdag és valósághű zenével ölelik körül a jármű utazóit. EXKLUZÍV ÉLŐZENEI ÉLMÉNY A Bose Advanced Staging technológia kifejezetten a Q50-hez tervezett hangsugárzó-konfiguráció, amely az egyedi digitális jelfeldolgozás és testre szabott hangszínbeállítások révén gazdagabb hangzású és minőségibb zenei élményt biztosít a járműben utazóknak. Az énekhangokat és a hangszeres sávokat a rendszer automatikusan az ideális hangsugárzókhoz irányítja, a zenekar színpadi elhelyezkedéséhez hasonlóan. A Q50 Sound Studio by Bose páratlan akusztikus élményt biztosít, mely az élőzenei koncertek első sorába varázsolja az utasokat.

3 A HANG KÖRÜLÖLEL A Bose Centerpoint 2 technológia gyakorlatilag bármilyen sztereó hangforrásból (CD, MP3, DAB rádió) tökéletes, térhangzású TISZTASÁGRA HANGOLVA zenei élményt varázsol. A megoldást kifejezetten autóban történő zenehallgatáshoz fejlesztették ki. A rendszer minden egyes Bose AudioPilot 2 zajkompenzációs technológia külső, illetve háttérzajok hangszórót külön figyel és irányít, és a megfelelő zenei jeleket továbbítva az egyes hangsugárzókhoz, valóban élethű térhangzást mellett is hatékonyan képes megőrizni a Bose Surround hangrendszer kiváló biztosít, ugyanakkor megőrzi a zene tisztaságát és pontosságát. Minden egyes hangszer tisztán és pontosan hallható, így az hangminőségét. Az utastér megfelelő pontján elhelyezett mikrofonnal a utasok úgy érezhetik, mintha a zenekar előtt ülnének a színpadnál. A SurroundStage jelfeldolgozási technológiával ötvözve, rendszer folyamatosan figyeli a környezeti zajszintet, egy komplex algoritmus a rendszer minden üléshez 360 fokos szögben tökéletes zenei hangzást irányít, így helytől függetlenül minden utazónak segítségével elemzi a zenei jelet és a zajhatás csökkentéséhez megfelelően ugyanolyan tökéletes zenei élményben lehet része. módosítja azt. Az AudioPilot technológia teljesen automatikusan működik, még szélsőséges körülmények között is (például nagyon rossz minőségű útburkolat vagy magas sebesség esetén). A JÖVŐ ZENÉJE A Q50 Sound Studio by Bose a legmodernebb DAB (Digital Audio Broadcasting) funkcióval is rendelkezik. Digitális rádiójeleket érzékelve, a berendezés tökéletes hangminőséget garantál, és a rádióállomások széles skálájának (többek közt a csak digitális adásoknak) kiváló minőségű vételét. A prémium hangminőség mellett a DAB tuner hasznos információkkal is szolgál (például zeneszámok címe, közlekedési információk).

4 Modellek árai Hivatalos üzemanyagfogyasztás 1 l/100 km Hivatalos fajlagos CO 2 -kibocsátás 1 g/km Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Regisztrációs adó Ajánlott bruttó fogyasztói ár Városban Városon kívül Vegyes Ft Ft Ft Q50 Premium Sound Studio by Bose Q50 2.2d man. 5,7 3,8 4, , Q50 2.2d aut. 5,7 4,0 4, , Q50 2.0t aut. 8,7 5,1 6, , Q50 Sport Sound Studio by Bose Q50 2.2d man. 5,7 3,8 4, , Q50 2.2d aut. 5,7 4,0 4, , Q50 2.0t aut. 8,8 5,2 6, , Opcionális felszereltségek árai Q50 Premium Sound Studio by Bose Q50 Sport Sound Studio by Bose Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Ajánlott bruttó fogyasztói ár Ft Ft Opciós csomagok Multimédia+ csomag Különleges ajánlat 2 : Infiniti navigációs rendszer, Bose Premium hangrendszer 14 hangszórós hangrendszer, DAB digitális rádió , Ft Vásárlói kedvezmény Üdvözlő csomag , Abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) kerekenkénti nyomáskijelzéssel Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök, hátramenet-szinkronizációval, I-Key Intelligens kulcs könnyű beszállás funkcióval és bővített memóriával Üdvözlővilágítás, Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Elektromosan állítható első ülések memória funkcióval, Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen Egyedi opciók Elektromos működtetésű üveg napfénytető , Metálfényezés , Alapfelszereltség = Q50 Premium = Q50 Sport Kacchu hatású alumínium díszítő betétek 18" 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 225/50 RF W defekttűrő abroncsokkal 19" 5 triplaküllős, könnyűfém keréktárcsák 245/40RF19 94W defekttűrő abroncsokkal Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető 1 A megadott értékek mérése a 715/2007/EK Rendelet hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról 2 szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza. A Q50 Sound Studio by Bose korlátozottan érhető el, csak a készleten meglévő járművek vásárolhatók meg. Az ajánlat kizárólag magánszemélyeknek szól.

5 Műszaki adatok Q50 2.2d man. Q50 2.2d aut. Q50 2.0t aut. Sport kivitel Premium kivitel Sport kivitel Premium kivitel Sport kivitel Premium kivitel Motor Üzemanyag típus Dízel Dízel Benzin Hengerek száma Henger rtartalom cm cm cm 3 Teljesítmény 125 kw (170 LE), percenkénti fordulatszámnál 125 kw (170 LE), percenkénti fordulatszámnál 155 kw (211 LE), percenkénti fordulatszámnál Nyomaték 400 Nm, percenkénti fordulatszámnál 400 Nm, percenkénti fordulatszámnál 350 Nm, percenkénti fordulatszámnál Erőátvitel Hatfokozatú kézi sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Hétfokozatú automata sebességváltó Meghajtott kerekek Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Hátsókerék-meghajtás (RWD Rear-Wheel Drive) Menetteljesítmény Végsebesség 231 km/h 230 km/h 245 km/h Gyorsulás km/h 8,7 s 8,5 s 7,2 s Hivatalos üzemanyag-fogyasztás Városban 1 5,7 l/100 km 5,7 l/100 km 8,8 l/100 km 8,7 l/100 km Hivatalos üzemanyag-fogyasztás Városon kívül 1 3,8 l/100 km 4,0 l/100 km 5,2 l/100 km 5,1 l/100 km Hivatalos üzemanyag-fogyasztás Vegyes 1 4,5 l/100 km 4,6 l/100 km 6,5 l/100 km 6,4 l/100 km Hivatalos fajlagos CO 2 -kibocsátás g/km 123 g/km 151 g/km 149 g/km *, ** ,790 *, ** *, ** All dimensions are indicated in mm. 1 A megadott értékek mérése a 715/2007/EK Rendelet hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza. * Q50 Premium ** Q50 Sport

6 AZ INFINITI KÖZPONTOK HÁLÓZATA Az Infiniti Központok hálózata egyre bővül, hogy ügyfeleink minden eddiginél több helyen élhessék át a vendégszeretet legmagasabb szintjét. Hiszünk abban, hogy egy autó a terméken túlmutató élményt nyújt a tulajdonosának, ezért bemutatótermeinkben a luxus és a kultúra színtiszta világa várja Önt. Mindez egy teljesen új életstílus kezdetét jelenti, ahol maximális figyelmet fordítunk a részletekre, és Önt a vezetőt helyezzük az élmények középpontjába. ALICANTE AMSZTERDAM ANDORRA ANTWERPEN BADEN BALEÁR-SZIGETEK BARCELONA BELGRÁD BERLIN BILBAO BIRMINGHAM BOLOGNA BORDEAUX BRÉMA BRÜSSZEL BUDAPEST BURGOS KANÁRI-SZIGETEK CANNES A CORUÑA DREZDA DÜSSELDORF FRANKFURT GENF GIRONA GLASGOW HAMBURG HULL ISZTAMBUL JERUZSÁLEM LEEDS LILLE LONDON LUCCA LUGANO LUXEMBOURG LYON MADRID MAIDSTONE MÁLAGA MARSEILLES MILÁNÓ MONACO MONTPELLIER MURCIA NANTES NEWCASTLE NORWICH OVIEDO PADOVA PÁRIZS PRÁGA READING RÓMA ROTTERDAM SEVILLA SZÓFIA SOSNOWIEC ST. ALBANS ST. GALLEN STOCKPORT STRASBOURG TEL-AVIV TOULOUSE TORINO VALENCIA BÉCS VARSÓ ZÁGRÁB ZARAGOZA Referenciaszám: I2151Q50BOSEHUHU Ismerje meg személyesen is az Infiniti Total Ownership Experience szolgáltatáscsomagját. Jelentkezzen tesztvezetésre a legközelebbi Infiniti Központban még ma. Reméljük, hamarosan üdvözölhetjük! KERESSE MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI INFINITI KÖZPONTOT ÉS TUDJON MEG MINDENT A KÖVETKEZŐ VÁROSOKBAN NYÍLÓ KÖZPONTOKRÓL: CSATLAKOZZON Legyen Ön is közösségünk tagja, és értesüljön az Infiniti legfrissebb újdonságairól. Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója INFINITI Europe, szeptember A megadott értékek mérése a 2007/715/EK irányelv hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyaghasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a kiadvány a nyomdába kerülés idején (2015-ben) ne tartalmazzon hibákat, de az INFINITI Europe nem vállal garanciát annak tartalmáért. Mivel az Infiniti Europe folyamatosan fejleszti termékeit, a vállalat fenntartja a jogot a kiadványban szereplő járművek műszaki adatainak módosítására. Az ilyen módosítások esetén a lehető leggyorsabban értesítjük az Infiniti Központokat. A legfrissebb információkért forduljon a legközelebbi Infiniti Központhoz. A nyomtatási eljárás korlátai miatt a katalógusban szereplő színek némileg eltérhetnek a fényezés és a belső térben használt anyagok színétől. A bemutatott modellek és specifikációk a rendelési lehetőségek függvényében változatnak. Minden jog fenntartva. A katalógus részben vagy egészben történő másolása az Infiniti Europe írásbeli engedélye nélkül tilos.

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON AZ AJTÓK MÖGÖTT A beltér páratlanul egyedi. Minden felület és részlet maximális precizitással, a tökéletes és hibátlan megjelenést szem előtt tartva készült. Az összképet

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

TARTOZÉK KÍNÁLAT Q50. Q60. Q70 QX50. QX70

TARTOZÉK KÍNÁLAT Q50. Q60. Q70 QX50. QX70 TARTOZÉK KÍNÁLAT Q50. Q60. Q70 QX50. QX70 TARTOZÉKOK Az autó az Öné. De igazán sajátjává és egyedivé az Infiniti kiegészítőkkel teheti. Minden kiválasztott elemmel eredetiségét és személyiségét fejezheti

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - British Airways

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - British Airways Utolsó aktualizáció: 06.02.2019 Poggyász: méret- és súlykorlátozások - British Airways British Airways Nézze meg a British Airways kézipoggyász-szabályzatát! Ne feledje, hogy a poggyász méreteit minden

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 201.02.22.-tól visszavonásig CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 EXE 1 4WD CR-V 1.6 EXE 1 4WD 9AT RE677FEKGNI RE687FEKGNI

Részletesebben

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA

Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 KIEGÉSZÍ- TŐK LISTÁJA Q30 Q30 SPORT A világ első Infiniti Q30 és Q30 Sport modellje a figyelemfelkeltő külsőt tökéletes irányíthatósággal ötvözve biztosítja az összetéveszthetetlen Infiniti vezetési

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon 50 Árak, felszereltség és műszaki adatok Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon Modellek árai Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Regisztrációs adó Bruttó fogyasztói ár Az új Infiniti

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ

A VÁROSBAN IS ÜGYES KISTEHERAUTÓ TERET AD VÁLLALKOZÁSÁNAK 18% cégautó kedvezmény START400 finanszírozással akár 2 621 000Ft nettó kezdőártól* 2,5% -os Növekedési Hitelre is elérhető** KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

AZ INFINITI MODELLCSALÁD Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70

AZ INFINITI MODELLCSALÁD Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70 AZ INFINITI MODELLCSALÁD Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70 ÖSSZETÉVESZTHE TETLEN MEGJELENÉS. FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY. Az Infiniti modelljei a konvenciókkal szakítva, modern technológiai megoldásaikkal, vezetőtámogató

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid Az elektromos mobilitás új hajnala Különleges ajánlat Műszaki adatok Hengerűrtartalom 1499 cm3 Vegyes fogyasztás 2,5 l/100km Teljesítmény 165 kw (224 LE) CO 2 kibocsátás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo E6 árlista Fiat Doblò Cargo Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

man. (6 FOK.) Max. sebesség (km/h) Gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 11,2 11,2

man. (6 FOK.) Max. sebesség (km/h) Gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 11,2 11,2 CR-V 1.6 COMFORT 2WD CR-V 1.6 ELEGANCE 2WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 2WD RE672EEVKGNI RE674EEVKGNI RE670EEKG2H Hengerűrtartalom (cm3) 1597 1597 1597 Max. teljesítmény (kw/le/ford.) 88/120/4000 88/120/4000 88/120/4000

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000 már 5 790 000 Ft-tól* Espace 2.2 dci Expression AKTUÁLIS AKCIÓ 1 000 000 Ft kedvezmény minden verzión 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* FELSZERELTSÉG

Részletesebben

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig hivatalos árlista CT 200h Érvényes: 2017. augusztus 23-tól visszavonásig CT 200h elegance SFX: 17 LISTAÁR: 9 000 000 Ft KEDVEZMÉNYES ÁR: 7 900 000 Ft ÁRELŐNY: 1 100 000 Ft Tempomat Halogén fényszóró Intelligens

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

www.fiat.hu Fiat Marketing 00.0.0000.00 - S - 02/2012 - Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO) www.fiat.hu A jelen kiadványban szereplô információk kizárólag tájékoztató jellegûek. A modellek felszereltsége, illetve a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi elôírásoknak megfelelôen változhat.

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben