Összpontosítsa figyelmét Bosch intelligens videotartalom-elemzés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Összpontosítsa figyelmét Bosch intelligens videotartalom-elemzés"

Átírás

1 Összpontosítsa figyelmét Bosch intelligens videotartalom-elemzés

2 2 Válassza... a Bosch intelligens videotartalom-elemző rendszerét Álljon akármennyi kamerából is a rendszere, komoly kihívás előtt áll, ha mindent hathatós megfigyelés alatt akar tartani. Koncentrálóképességének határára kényszeríti az embert, akár csak egyetlen képernyő hosszú időn át történő figyelése. Mindössze 20 perc elteltével a kezelő a helyszínen történő eseményeknek akár a 90%-át is figyelmen kívül hagyhatja. A Bosch intelligens videotartalom-elemzés (IVA) új szintet vezet be a CCTV-megfigyelés automatizálásába, hogy segítse a kezelők figyelmének fenntartását. Korszerű, valós idejű jelfeldolgozás azonosítja a veszélyhelyzeteket, időt biztosítva ezzel a biztonsági személyzetnek a gyors döntéshozatalra és cselekvésre. Továbbfejlesztett CCTV-megfigyelés A teljes körű megfigyelés legfontosabb eszközeként a Bosch IVA technológiája átfogó és hatékony mozgásérzékelővel és riasztórendszerrel segíti a biztonsági személyzetet. Az újgenerációs, intelligens képfeldolgozó rendszer nagymértékben fokozza a biztonságot és a védelmet, állandó felügyelettel minden helyszínt figyelemmel követ.

3 3 A Bosch IVA rendszer központi szerver nélkül, az egyes kamerákon függetlenítve fut. A fejlett észlelőfunkciók széles skálájából választhat az elhagyott objektumok figyelésétől kezdve a mozgási pálya követéséig. A képeket valós időben elemzi, és a kiértékelt adatfolyamot a videofelvételhez kapcsolja. Minden esemény azonnal, on-line kijelzésre kerül, az adatok pedig elmenthetők későbbi elemzés céljára. Teljes értékű rendszermegoldásként átfogó részletességgel rögzíti a képeket, ezzel lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármely eseményt megtaláljon még azokat is, amelyeket eredetileg nem állított be riasztásnak. Bosch intelligens videotartalom-elemzés hogy összpontosítsa a figyelmét, és időben cselekedjen.

4 4 Intelligens működtetés A Bosch intelligens videotartalom-elemző rendszere egyedi módon közelít feladatához, és a képfeldolgozás folyamatát a kamerába vagy videokódolóba helyezi. Képes automatikusan felismerni a képen látható kiemelt eseményeket, és értesíteni a kezelőt. Ezt nyújtja a végponti intelligencia. MPEG4 videofolyam MPEG4 videó Metaadat Az IVA minden képkockát elemez, metaadatokat hoz belőlük létre, és automatikus riasztást generál a kamerában tárolt szabályok alapján - kiegészítő hardver nélkül. Meta-adatfoylam A Bosch IVA gyors döntéshozatalhoz segíti a biztonsági személyzetet a gyors döntéshozatalhoz gyanús tevékenység vagy potenciális veszély észlelése esetén. A rendszerben lévő összes kamera automatikusan a felügyelet aktív tagja lesz: u Folyamatos valós idejű képfeldolgozás közben azonosítja az eseményeket u Vészjelzéssel figyelmezteti a kezelőt az észlelt kritikus eseményre a kamerák így egy virtuális biztonsági szolgálat részévé válnak Ha a már meglévő rendszerében analóg vagy Bosch IP-kamerák vannak, a Bosch IVA képességeinek hozzáadása egyszerű és költséghatékony lehetőség. Intelligens videotartalom-elemzés: még több figyelő szem A pontos, hatékony és kényelmes Bosch IVA rendszer a kamerában végzi el a pixelek, a textúra és a mozgás többszintű elemzését. Az intelligens videotartalomelemzés minden objektum pályáját (sebesség és irány) követi, és képes érzékelni a céltalan bóklászást csakúgy, mint az elhagyott vagy elmozdított objektumokat.

5 5 A Bosch IVA fejlett algoritmusokat alkalmaz, melyek révén a biztonsági felügyelet a legmegbízhatóbb megoldását nyújtja a felhasználónak. A folyamatos fejlesztés biztosítja a legújabb technológiák alkalmazását, az intelligens jellemzők szoftverfrissítéseken keresztül történő fejlesztését, és a rendelkezésre álló funkciók bővítését. A Bosch IVA rendszert nagyfokú kifinomultság jellemzi, egyszerű telepíteni, beállítani és irányítani. Az érzékelési területek, észlelési mezők, objektumés mozgásformák finomhangolása lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan, igényei szerint állítsa be a rendszert. A hagyományos megoldások központi szervert alkalmaznak a videotartalom elemzésére. Ez hardveres és karbantartási költséggel jár, számítógépes vírusok veszélyének teszi ki a rendszert, és minden bekötött kamerától teljes adatfolyamot követel. A legkritikusabb pont egyetlen szerverre hagyatkozni, amely alapjában véve gyenge rendszert eredményez: ha a kiszolgáló elromlik, minden kameránál leáll az elemzés. A megosztott intelligencia használatával a Bosch IVA sokkal ellenállóbb rendszert teremt: nincs központi szerver, így nincs központosított hibaforrás sem. Az intelligens videotartalom-elemzés minden rendszerösszetevőben önállóan működik. Ha valamely kamera vagy kódoló meghibásodik, a rendszer többi részének teljesítménye nem csökken. További előnyök: u Csökkentett költségek és fokozottabb megbízhatóság: nincs szükség elemző szerverre és operációs rendszerekre u Több kamera kezelése központi hardver nélkül u Csökkentett adatterhelés és tárhelyigény minden videotartalom-elemzés a kamerában, korszerű technológiával történik. u Csökkenti a többletkiadásokat: az egyszeri licencdíj magában foglalja a kamera összes érzékelési képességének használatát A Bosch IVA rendszer kiterjedt előnyöket biztosít a hatékonyság és megbízhatóság terén. Analóg kamerák Dinion IP-kamerák Elemző kiszolgáló Egyetlen pontos hibalehetőség LAN NINCSegyetlen pontos hibalehetőség Megosztott intelligencia LAN Adatbáziswebkiszolgáló Kliens-munkaállomás Kliens-munkaállomás Számítógépes alapú videotartalom-elemzés Intelligens működtetés intelligens kamerák

6 6 Teherbíróbb és erőteljesebb rendszer A Bosch intelligens videotartalom-elemzéssel felszerelt kamerái már önmagukban is hatékonyabbá teszik megfigyelőrendszert. De egy összetett rendszer részeiként számos további előnyt hoznak magukkal. Az IVA-rendszer figyelmezteti a kezelőket a kritikus esemény bekövetkezésére, hogy akkor összpontosítsanak, amikor igazán szükség van rá. A rögzített anyagban történő bizonyítékkeresés lehetővé teszi, hogy a kezelő másodpercek alatt kikeresse a megadott eseményt. A részleteket metaadatként rögzíti Az IVA a megfigyelt helyszínek aktív területein történő összes esemény adatait rögzíti. A tartalomelemzésből származó információ a videoképpel együtt, metaadatként kerül rögzítésre. A metaadat a megfigyelt területre belépő vagy az azt elhagyó összes objektum adatait tartalmazza. Az elemzés nem áll meg az élő videoképeknél. A Bosch IVA rendszer a rögzített anyag visszanézésekor is képes az események felismerésére. A rögzített metaadatot, amely bizonyos képi részleteket leíró egyszerű szövegekből áll, sokkal egyszerűbb végigböngészni, mint a felvett videoanyagot. Az internetes keresőkhöz hasonló intelligens keresési funkció használatával az IVA pillanatok alatt megmutatja a lényeges részeket, így nem kell végignézni a teljes felvételt.

7 7 IP-hálózat Kamera VCA-funkcióval Kódoló VCA-funkcióval Megfigyelőállomás Hálózatra csatlakoztatott iscsi-rendszer Valós idejű metaadat Tárolt metaadat Kezelőállomás Valódi bizonyíték keresés És ha valami olyan történik a helyszínen, amelynek észlelésére a rendszer nem volt beállítva? A Bosch IVA bizonyítékkeresése egyedi megoldást kínál a felhasználónak - elég az archív felvételt az új észlelési kritériumokkal visszajátszania. Az intelligens videotartalom-elemzés bizonyíték keresés funkciójával az élőképeken felfedezettektől eltérő eseményekre is kereshet. Például beállíthatja a rendszert úgy, hogy a keresés során észleljen egy ott felejtett objektumot annak ellenére, hogy az eredeti beállításokban nem szerepelt annak észlelése.

8 8 Felhasználóbarát beállítás és vezérlés A Bosch intelligens videotartalom-elemzés segítségével a rendszer a megadott kritériumok alapján elemzi a videotartalmat. Ezeket a szabályvarázslóval adhatja meg, amely lépésenként végigvezeti a felhasználót a folyamaton. A megfigyelni kívánt terület kameránként beállítható minden egyes nézetre, objektumméretre és formára, mozgásirányra és számos egyéb paraméterre vonatkozóan. A felhasználóbarát menü egyszerűvé teszi a beállítást, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó megadja, mely eseményre vagy eseménykombinációra lépjen életbe a riasztás. A varázsló segít a felhasználónak a beállítás folyamán. A rendszer egyértelműen jelzi a monitoron, ha olyan eseményt érzékel, amely megfelel az előre meghatározott kritériumoknak. Az objektumok körvonalai a riasztási állapotnak megfelelő színnel felülrajzolják a monitor képét, hogy jól látszódjanak. A képarány, a perspektíva és egyéb képalkotási tényezők automatikusan bekerülnek a számításba. Különleges megbízhatóság Annak érdekében, hogy valóban csak a szükséges eseményeknél kapcsoljon be a riasztó, több funkció fokozza az intelligens videotartalomelemzés pontosságát és megbízhatóságát, pl. a kamerakalibrálás és a perspektívakorrekció. A méretre, sebességre, irányra és képarányra vonatkozó speciális szűrők tovább csökkentik a téves riasztások arányát. A rögzített képek statisztikai elemzése nagy mértékben ellenállóvá teszik a rendszert az időjárással szemben: ki tudja szűrni az eső,- illetve havazás következtében gyakran előforduló téves riasztásokat. A képstabilizáció gondoskodik arról, hogy csak a rögzített területen belüli mozgást érzékelje a rendszer, pl. a széltől bemozduló kamerakép ne triggereljen riasztást. A fizikai beavatkozás elleni védelem érdekében az intelligens videotartalom-elemzés szabotázsvédelem funkcióval is rendelkezik. Ez azonnal megjelenít minden, a bejövő jelben a referenciaképhez viszonyított hirtelen változást.

9 9 Funkció Leírás Vonal átlépése A képzeletbeli vonalak megsértése valós következménnyel jár valaki belépett a tiltott területre. A Bosch IVA bekapcsolja a riasztót. Bóklászás A Bosch IVA figyelmezteti a kezelőt, hogy valaki túl sokáig időzött a parkolóban Álló objektum Legyen az egy illegálisan leparkolt autó vagy ott felejtett objektum, a Bosch IVA azonnal riasztja a kezelőt. Eltávolított objektum Semmi sem kerülheti el a figyelmét ha egy objektum eltűnik a megszokott helyéről, azonnal beindul a riasztás. Feltételek módosulása A személy azzal váltotta ki a riasztást, hogy megváltoztatta méretarányait (leguggolt). Pályakövetés A Bosch IVA bizonyítékkeresésével könnyedén megtalálhatjuk, melyik jármű futott be egy adott pályát. Szűrők Különféle észlelési jellemzőket adhat meg egy objektumra vonatkozóan, például képarány, sebesség, méret, irány és szín. Képstabilizálás A kamera akkor is precíz elemzést végez, ha a felerősítése nem teljesen stabil. Hőkamera támogatása A Bosch IVA a hőkamerás (távoli infravörös) jelforrásokat is támogatja.

10 10 Virtuális Bosch biztonsági személyzet A megfigyelőrendszerbe beépülő intelligens videotartalom-elemzés növeli az elérhető biztonságot. Biztosítja, hogy megfigyelés hatásfoka ne csökkenjen a fáradtság, figyelemelterelés miatt vagy a túl nagy mennyiségű mozgási esemény megfigyeléséből fakadóan. Üzemkész állapot A Bosch IVA számos IP-kamerába már előre beépítve található. A már meglévő rendszerekbe szintén könnyen integrálható egy vagy több kódoló segítségével, valamint az egyes kamerákhoz szükséges IVA-licenc megvásárlásával. A Bosch IVA rendszert elegendő a kritikus területeket figyelő kamerákra aktiválnia, így visszafoghatja a kiadásait, egyben segítheti a biztonsági személyzetet a legfontosabb területek szemmel tartásában. Kettős örökség a képelemzésben A Bosch Security Systems videotartalom-elemző technológiában elért eredményei között található az első, mozgásérzékelővel ellátott digitális rögzítőrendszer 1999-ből. Cégünk intenzív kutatásokat folytatott, javította a mozgásérzékelést, és fejlett objektumkövető- és eseményészlelő algoritmusokat kísérletezett ki. Emellett kamatoztattuk a Bosch autóipari alkalmazásokhoz készült látásalapú rendszerek tájékozódási mezőjének K+F tapasztalatát. Az e területen végzett kiterjedt kutatások még közelebb hozzák az olyan alkalmazások megvalósulását, mint az útjelző táblák felismerése vagy a gyalogosok észlelése. Néhány ilyen megoldás manapság már megjelent a gépkocsikban is.

11 11 IP-kamerák Számos Bosch IP-kamera, például a Dinion IP, FlexiDome IP és az AutoDome fix kameracsalád is rendelkezik beépített intelligens videotartalom-elemzővel. Bosch intelligens videotartalom-elemző kódolók A már meglévő megfigyelőrendszerekhez könnyedén hozzá lehet adni az IVA-funkciót a VIP X1600 és VideoJet X10/X20/X40 videokódoló sorozat használatával. iscsi-tárolórendszer A Bosch a videotartalmak és kapcsolódó metaadatok tárolására szolgáló legújabb iscsi-megoldásaival piacvezető a videotárolás területén. Bosch IVA bizonyíték keresés licenc A Bosch IVA bizonyítékkeresés lehetővé teszi, hogy tetszés szerint felállított keresőkritériumokkal akár a legnagyobb videoarchívumokban is villámgyorsan keressen a meghatározott metaadat-tartalomra. Bosch Video Management System A Bosch VMS teljes körű megfigyelést, video- és riasztáskezelést biztosít. A gyors észlelés érdekében az intelligens videotartalom-elemzőből érkező riasztásokat általános mozgásriasztással kombinálja. A Bosch VMS lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy adott riasztási helyzeteket társítson és kiemelten kezeljen a riasztási helyzetek összetett szabályokkal történő felügyelete érdekében.

12 A minőség és az innováció hagyománya A Bosch neve már több mint egy évszázada egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással együtt szolgáltatjuk. A Bosch Security Systems büszke arra, hogy olyan biztonságtechnikai, kommunikációs és professzionális audiomegoldások széles választékával állhat az Ön rendelkezésére, amelyek már a világ számos helyén bizonyítottak, legyen szó kormányzati, közintézményi vagy egyéb üzleti alkalmazásról, iskolákról vagy családi otthonokról. Bosch Security Systems További információért látogasson el a honlapra, vagy elküldheti kérdéseit ben is a hu.securitysystems@bosch.com címre. Bosch Security Systems, 2008 Nyomtatva Hollandiában Minden változtatás joga fenntartva VS-EH-hu-01_F01U520035_01

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Intelligens videotechnika, merre tovább az intelligens videó megoldások területén?

Intelligens videotechnika, merre tovább az intelligens videó megoldások területén? Intelligens videotechnika, merre tovább az intelligens videó megoldások területén? Előadó: Benedek László SERVINTERN Biztonságtechnikai Kft. Vázlat: Ki mit ért intelligens épület alatt? Otthon és közösségi

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Bosch Video Management System Jövőálló IP

Bosch Video Management System Jövőálló IP Bosch Video Management System Jövőálló IP IP-alapú videofelügyeleti megoldás Minden együtt van A Bosch Video Management System (VMS) az összes IP-alapú digitális video- és audioberendezés, valamint az

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben

Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe. Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője

Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe. Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője 2 3 A CCTV technológiában bekövetkezett változások hajtóerejét három fő követelmény adta. Az első,

Részletesebben

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100 o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100º egyetlen másodperc

Részletesebben

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera 2 MIC 550-es sorozat Irányadó a megfigyelés terén Vonzó, kompakt kivitelezés a megfigyelt területbe való diszkrét illeszkedésért

Részletesebben

Miről lesz szó? Videó tartalom elemzés (VCA) leegyszerűsített működése Kültéri védelem Közúthálózat megfigyelés Emberszámlálás

Miről lesz szó? Videó tartalom elemzés (VCA) leegyszerűsített működése Kültéri védelem Közúthálózat megfigyelés Emberszámlálás Videóanalitikát mindenhova! Princz Adorján Miről lesz szó? Videó tartalom elemzés (VCA) leegyszerűsített működése Kültéri védelem Közúthálózat megfigyelés Emberszámlálás VCA alapú detektorok Videótartalom

Részletesebben

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez A minden környezetbe illő PTZ-kamera Ha a rögzített minidóm nem elég, de a hagyományos PTZ-kamera túl drága, az új

Részletesebben

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen 2 Plena Easy Line hangosítási megoldások A minőségi hangosítás praktikus módja A zónafeliratoknak és beállításjelzőknek köszönhetően egyszerűen

Részletesebben

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE BEÉPÍTETT INTELLIGENCIA Forradalom van kialakulóban az IP-bázisú megfigyelő berendezések piacán, és az Intellio az első

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer

A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer 2 Bosch REG-Sentry automatizált járműbeléptető rendszer A REG-Sentry egy, a rendszámtáblafelismerésen (LPR) alapuló járműbeléptető rendszer

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski 2 A minden elemében korszerű Bosch tűzjelző rendszer a Local SecurityNetwork

Részletesebben

INTELLIGENCE ON YOUR SIDE WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU

INTELLIGENCE ON YOUR SIDE WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU WWW.INTELLIO.EU Intelligens videó megfigyelési megoldások Kópházi János ügyvezetı igazgató 2008.03.26 Napirend INTELLIGENCE ON YOUR SIDE Cégbemutató Intelligens videó rendszer Esettanulmányok Költséghatékonysági számítások

Részletesebben

Vladimir Zworykin díj az innovációért. Aranyérem "A legjobb innovatív termék" a MIPS-2011 nemzetközi kiállításon

Vladimir Zworykin díj az innovációért. Aranyérem A legjobb innovatív termék a MIPS-2011 nemzetközi kiállításon A 2008-ban az Orosz Föderációban alapította Artem Razumkov Az Eocortex nyílt platformú Videó Menedzsment Szoftver (VMS) globális szolgáltatója, a videóanalitika erős intelligenciájával. Jelenleg több mint

Részletesebben

VMD960 MB. Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió. Jellemzői

VMD960 MB. Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió. Jellemzői VMD960 MB Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió Jellemzői Professzionális kültéri videó mozgásérzékelő Felbukkanó vagy eltűnő álló tárgyak detektálása Objektumszámlálás (ember, jármű) Rendkívül

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat)

Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat) Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat) 1 1. Célkitűzés A későbbiekben részletesen bemutatásra kerülő automatizált esemény / incidens felismerő és arcfelismerésen alapuló beléptető videó kamera rendszer

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka 2 IP-kamerák teljes választéka Miért is ne a legjobb megoldást választaná a hálózati CCTV alkalmazás kiépítéséhez? FlexiDome IP remekül megtervezett kamerák

Részletesebben

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató Bosch Video Management System hu Kezelési útmutató Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 6 1.1 Információ-keresés 6 1.2 A súgótéma kinyomtatása 7 2 Bevezetés

Részletesebben

Blue Line mozgásérzékelők Az érzékelés hatalom

Blue Line mozgásérzékelők Az érzékelés hatalom Blue Line mozgásérzékelők Az érzékelés hatalom A biztonság, amelyre támaszkodhat Blue Line Gen 2 mozgásérzékelők Legyen szó az otthon, egy üzlet vagy más vállalkozás biztonságáról, Ön megbízhatóságot vár

Részletesebben

420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés és kiemelkedő védelem

420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés és kiemelkedő védelem Páratlan pontosság Dual Ray technológiával 420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés és kiemelkedő védelem 2 420-as sorozatú automatikus tűzjelző Intelligens érzékelés a kiemelkedő védelemért

Részletesebben

Integrált Video Kommunikációs Rendszer

Integrált Video Kommunikációs Rendszer SZEMFÜLESONLINE Integrált Video Kommunikációs Rendszer A rendszer működése, Technikai áttekintés A Szemfüles Integrált Video Kommunikációs Rendszer (IVKR) egyidejűleg ötvözi a jelenleg ismert információs

Részletesebben

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért A BIZTONSÁG SZEME Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért Budapest, Corner Rendezvényközpont 2010.05.27 Bata Miklós Aspectis Kft Alapítás éve 2003 Háttér IP videó és beléptető rendszerek Security around

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Building Integration System Az Ön testreszabott biztonságtechnikai felügyeleti megoldása

Building Integration System Az Ön testreszabott biztonságtechnikai felügyeleti megoldása A minőség és az innováció hagyománya A Bosch neve már 12 éve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

EXPERIENCE THE NEXT. Hatékonyság következő szintje, 4.old. Használhatóság következő szintje, 7.old. Benchmark magazin

EXPERIENCE THE NEXT. Hatékonyság következő szintje, 4.old. Használhatóság következő szintje, 7.old. Benchmark magazin EXPERIENCE THE NEXT Teljesítmény következő szintje, 2.old. Megbízhatóság következő szintje, 3.old. Hatékonyság következő szintje, 4.old. Funkcionalitás következő szintje, 9.old. Használhatóság következő

Részletesebben

A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja

A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja 2 I A Bosch extrém fogása Integritás, innováció és teljesítmény Az Extreme CCTV, a Derwent és a Forward Vision márkákat magába

Részletesebben

DHS Drone Hunter SYSTEMS 2019 Termékkatalógus polgári felhasználású frekvenciákra

DHS Drone Hunter SYSTEMS 2019 Termékkatalógus polgári felhasználású frekvenciákra DHS Drone Hunter SYSTEMS 2019 Termékkatalógus polgári felhasználású frekvenciákra Drone Hunter Systems eszközeink 2019 évben új technikával, új tartalommal, új formákkal bővültek. A rendszerek, hálózatok,

Részletesebben

VIDEO PROVISION-ISR 2018 ANALITIKA MÉG PONTOSABB, MÉG HATÉKONYABB KÉPELEMZÉS

VIDEO PROVISION-ISR 2018 ANALITIKA MÉG PONTOSABB, MÉG HATÉKONYABB KÉPELEMZÉS VIDEO ANALITIKA PROVISION-ISR Roadshow 2018 MÉG PONTOSABB, MÉG HATÉKONYABB KÉPELEMZÉS Szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila www.provision-isr.com Folyamatos rögzítés Nincs rögzítetlen esemény Sok érdektelen

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek Megoldások centralizált és elosztott videó-felügyeleti architektúrák esetére Képzelje el egy pillanatra, hogy SCADA rendszerében minden alarm esetén felugrik egy

Részletesebben

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés:

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés: Hungary 1191 Budapest, Üllői u. 206 Tel: +36 1 2960707 Fax: +36 2960701 www.trioda.hu, www.a-max.eu IP KAM E RÁK Felbontás A-MAX rendszer Áttekintés: Az IP kamerák 2 Megapixeles CCD-vel készülnek, mely

Részletesebben

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

FlexiDome kamerák Kiváló képek bármilyen helyszínről. Bosch FlexiDome megoldások a Dinion kamera teljesítményével

FlexiDome kamerák Kiváló képek bármilyen helyszínről. Bosch FlexiDome megoldások a Dinion kamera teljesítményével FlexiDome kamerák Kiváló képek bármilyen helyszínről Bosch FlexiDome megoldások a Dinion kamera teljesítményével Nincs lehetetlen feladat Azt gondolja, hogy az alkalmazási terület túl nagy kihívást jelent

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

Mobileye okostelefon alkalmazás

Mobileye okostelefon alkalmazás Mobileye okostelefon alkalmazás Használati útmutató 1. Bevezetés A Mobileye okostelefon alkalmazás olyan járművel csatlakoztatva működik, melybe telepítették a Mobileye 5 rendszert, hogy figyelmeztessen

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

AZ INTELLIGENS KERÍTÉS

AZ INTELLIGENS KERÍTÉS AZ INTELLIGENS KERÍTÉS Betafence a komplex megoldás Biztonsági kerítés Elektromos kerítésvédelem Elektronikus kerítés és területvédelem Videó megfigyelő rendszer Beléptető rendszer Felügyelet Márka variációk

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár

Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár 2 Tökéletes akusztikájával az élen jár Jövőbe mutató akusztikai megoldások Az elektroakusztikai technológia területén több mint 60 éves

Részletesebben

Tájékoztatás a Sikfürdő Kft. által üzemeltetett Ambient Hotel & AromaSPA**** területén elhelyezett elektronikus megfigyelőrendszerről

Tájékoztatás a Sikfürdő Kft. által üzemeltetett Ambient Hotel & AromaSPA**** területén elhelyezett elektronikus megfigyelőrendszerről Tájékoztatás a Sikfürdő Kft. által üzemeltetett Ambient Hotel & AromaSPA**** területén elhelyezett elektronikus megfigyelőrendszerről Tisztelt Vendégünk! 1. Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy a 7300 Komló-Sikonda,

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit

5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit 5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit 2 Egyetlen moduláris rendszer mindent megold Páratlan rugalmasság A Bosch forradalmi változást ért el az új, 5000-es

Részletesebben

Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez

Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez A készülék használata nagyon egyszerű: távirányító segítségével a grafikus menüképernyőn keresztül, amelyen akár magyar nyelvű kijelzés

Részletesebben

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED 1 Előadás témája: SAMSUNG új BEYOND sorozat Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető 2 Az elvárásokon túl! 2014.11. Samsung Techwin Europe Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

Rendszám felismerő rendszer általános működési leírás

Rendszám felismerő rendszer általános működési leírás Rendszám felismerő rendszer általános működési leírás Creativ Bartex Solution Kft. 2009. A rendszer funkciója A rendszer fő funkciója elsősorban parkolóházak gépkocsiforgalmának, ki és beléptetésének kényelmesebbé

Részletesebben

Archive Player 2.2. Üzemeltetési útmutató

Archive Player 2.2. Üzemeltetési útmutató Archive Player 2.2 hu Üzemeltetési útmutató Archive Player 2.2 Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 5 1.1 A kézikönyv ismertetése 5 1.2 A kézikönyvben alkalmazott jelölések 5 1.3 Az Archive

Részletesebben

Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez

Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez A készülék főbb elemei a központi egység, a HD kamera, az asztali HUB kiemelhető mikrofonnal (H sorozat) vagy 1-2 darab asztali mikrofon (HVC sorozat)

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1 A készülék jellemzői: Nagysebességű video processzor Magas érzékenységű ¼ CMOS érzékelő Képfelbontás 300k Pixel Forgatás és döntés (Pan&Tilt) Optimalizált MJPEG video tömörítés Több felhasználó vezérlés

Részletesebben

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

Felhasználói Útmutató. Center V2

Felhasználói Útmutató. Center V2 Felhasználói Útmutató Center V2 Verzió: v8.5 Készült: Budapest, 2012 Riarex Kft. megbízásából - 1 - Riarex Kft. 1.3 A Center V2 képernyője 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 15 17 17 18 19 20 21 22 1-1

Részletesebben

Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás

Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás 2 Bosch Recording Solutions Kiváló minőségű megoldások mindenkinek Válassza az alkalmazásának legmegfelelőbb megoldást széles

Részletesebben

HŐKAMERÁK ÉS IR KÖZELI KAMERÁK A TÁVOLI VESZÉLY ÉRZÉKELÉSÉRE ÉS KIÉRTÉKELÉSÉRE

HŐKAMERÁK ÉS IR KÖZELI KAMERÁK A TÁVOLI VESZÉLY ÉRZÉKELÉSÉRE ÉS KIÉRTÉKELÉSÉRE HŐKAMERÁK ÉS IR KÖZELI KAMERÁK A TÁVOLI VESZÉLY ÉRZÉKELÉSÉRE ÉS KIÉRTÉKELÉSÉRE VUMII ÁTTEKINTÉS KUTATÁS, FEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS A Vumii magas minőségű, már bizonyított működésű, teljes sötétségben is alkalmazható

Részletesebben

TERMÉK ADATLAP CAMLAND Rendszámfelismerő. LPR szoftver forgalomfigyelő- és parkoló rendszerekhez

TERMÉK ADATLAP CAMLAND Rendszámfelismerő. LPR szoftver forgalomfigyelő- és parkoló rendszerekhez TERMÉK ADATLAP CAMLAND Rendszámfelismerő LPR szoftver forgalomfigyelő- és parkoló rendszerekhez ÁTTEKINTŐ Mi is a Camland LPR? A CAMLAND LPR egy rendszámfelismerő (LPR) szoftver, mely számos alkalmazásban

Részletesebben

VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B. Gyorstelepítési útmutató

VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B. Gyorstelepítési útmutató VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B hu Gyorstelepítési útmutató VIP X1600 XFM4 Általános tájékoztató hu 2 1 Általános tájékoztató A Gyorstelepítési útmutató utasításai a VIP X1600 XFM4A és a

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Közúti forgalomszámlálás e_sensor rendszerrel. 2012.06.04 2012.06.10 Budapest dugódíj projekt (sajtóanyag)

Közúti forgalomszámlálás e_sensor rendszerrel. 2012.06.04 2012.06.10 Budapest dugódíj projekt (sajtóanyag) Közúti forgalomszámlálás e_sensor rendszerrel 2012.06.04 2012.06.10 Budapest dugódíj projekt (sajtóanyag) 1 Cégbemutató A Sensor Technologies Kft. videó analitikai rendszereket fejleszt budapesti székhellyel.

Részletesebben

Érjen célba minden üzenete!

Érjen célba minden üzenete! Érjen célba minden üzenete! PRAESIDEO digitális hangosítási és vészhangosítási rendszer boschsecurity.hu PRAESIDEO digitális hangosítási és vészhangosítási rendszer 3 A látogatók tájékoztatása és védelme

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet!

Részletesebben

Irányító és kommunikációs rendszerek III. Előadás 13

Irányító és kommunikációs rendszerek III. Előadás 13 Irányító és kommunikációs rendszerek III. Előadás 13 GSM-R Flottamenedzsment Mobil fizetési lehetőségek Parkolási díj Útdíj A GSM közlekedési felhasználása Valós idejű információs szolgáltatás Közlekedési

Részletesebben

EEE Kutatólaboratórium MTA-SZTAKI Magyar Tudományos Akadémia

EEE Kutatólaboratórium MTA-SZTAKI Magyar Tudományos Akadémia DElosztott I S T R I B U T EEsemények D EV E N T S A NElemzé A L Y S I S se R E SKutatólaboratór E A R C H L A B O R A T Oium R Y L I D A R B a s e d S u r v e i l l a n c e Városi LIDAR adathalmaz szegmentációja

Részletesebben

Axis Intelligens Video rendszer

Axis Intelligens Video rendszer Axis Intelligens Video rendszer Manapság hatalmas mennyiségű video anyagot rögzítünk, melyeket talán soha nem nézünk vissza, vagy nem ellenőrzünk, főként időhiány miatt. Ennek eredménye képpen eseményeket

Részletesebben

Érzékelők az autonóm járművekben

Érzékelők az autonóm járművekben Érzékelők az autonóm járművekben Gáspár Péter Szirányi Tamás 1 Érzékelők Tartalom Motivációs háttér Környezetérzékelés célja Autóipari érzékelők Széria megoldások és ipari trendek 2 Motiváció: A járműipar

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv

P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv Először is köszönjük Önnek, hogy a cégünk termékét választotta! Kérjük, használat előtt olvassa el útmutatót. A használati útmutató a termék változatossága

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

GIS Open D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10 Minden az EGYben PREMIER

GIS Open D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10 Minden az EGYben PREMIER GIS Open 2017 3D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10 Minden az EGYben PREMIER 3D Geosolutions Hungary Kft. 3D Geosolutions Hungary Kft. 3D Geosolutions Hungary Kft. Célkitűzésünk Trimble

Részletesebben

Archive Player Divar Series. Kezelési útmutató

Archive Player Divar Series. Kezelési útmutató Archive Player Divar Series hu Kezelési útmutató Archive Player Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 4 2 Működés 5 2.1 A program indítása 5 2.2 A fő ablak bemutatása 6 2.3 Megnyitás gomb 6

Részletesebben

VÁNDORGYŰLÉS július 6-8.

VÁNDORGYŰLÉS július 6-8. MFTTT, 31. VÁNDORGYŰLÉS 2017. július 6-8. Az új technológiák és a szervezeti változások hatása a magyar földmérésre és térképészetre 3D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10: az IGAZI FÚZIÓ!

Részletesebben

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Főbb jellemzők 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Infrafényerő-szabályozás 1,3 MPix WDR szenzor Sávszélesség-menedzsment Pre- és post-alarm Kamerariasztási állapot kiváltása Detektorok rangsorolása

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

CMS videó megjelenítő szoftver használata

CMS videó megjelenítő szoftver használata CMS videó megjelenítő szoftver használata Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítőhöz mellékelt CMS szoftver használatát mutatja be. Nem tér ki az

Részletesebben