Bosch Video Management System Jövőálló IP

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bosch Video Management System Jövőálló IP"

Átírás

1 Bosch Video Management System Jövőálló IP

2 IP-alapú videofelügyeleti megoldás Minden együtt van A Bosch Video Management System (VMS) az összes IP-alapú digitális video- és audioberendezés, valamint az IP-hálózaton keresztül továbbított összes biztonsági információ kezelésére alkalmas. A VMS zökkenőmentesen egyesíti a Bosch IP-kameráit és kódolóit, DVR-készülékeit és Allegiant mátrixkapcsolóit, vagyis nem kell a videofelvétel illesztésével foglalkoznia. A jelenleg használt Bosch rendszerek esetében a Bosch VMS kiegészíti a DVR-készülékeket és Allegiant kapcsolókat, vagy átveszi a helyüket. Számos GUI (grafikus kezelőfelület) funkciója leegyszerűsíti beállítását és kezelését. Ilyen például, hogy képes egyetlen gombnyomásra visszaugrani a kamerák előző pillanatfelvételeire. Ideális választás biztosítsa IP-jövőjét a Bosch VMS rendszerrel.

3 Bosch Video Management System Biztos jövő az IP-vel 5 4 / 6

4 4 Bosch Video Management System IP-kamerák, kódolók és dekóderek 4 Digitális videorögzítők A Bosch VMS minden Bosch MPEG-4 és H.64 IP-kamera, dóm, kódoló és dekóder kezelésére képes. Beállíthatja és vezérelheti az összes funkciót, beleértve a kamera beállításait (pl. fehéregyensúly és háttérvilágítás), valamint a beépített speciális intelligens videotartalom-elemzést. A DVR-készülékek költséghatékony szétosztott rögzítést tesznek lehetővé helyi és távoli kezeléssel, valamint felügyelettel. A Bosch VMS-rendszer alkalmazásával a Bosch DVR-készülékek új és jelenlegi felhasználói az összes hatékony funkció előnyeit élvezhetik. Helyi / hálózati videorögzítés 5 Analóg mátrixkapcsolók és CCTV-billentyűzetek Helyi rögzítés A Bosch kódolók intelligens rögzítési megoldásokat biztosítanak beépített merevlemezek, USB-merevlemezek vagy elektronikus kártyák alkalmazásával. Hálózati videofelvétel A központi rögzítést lehetővé tevő, hagyományos NVR-rendszer raidje közvetlen összeköttetésben áll az NVR-szerverrel. A Bosch Allegiant analóg mátrixkapcsoló-család funkcionalitása és megbízhatósága példaértékű az iparágban. A Bosch VMS-rendszerrel jelenlegi analóg berendezései teljes mértékben integrálhatók az új IPrendszerbe. Az IntuiKey billentyűzet által biztosított egyszerű kezelést és zökkenőmentes PTZ-vezérlést kiterjesztettük a Bosch VMS-rendszerre is, így az Allegiant termékek, a DVR-készülékek és az IP-kamerák is teljes mértékben felügyelhetők. A Bosch VMS-rendszer a kezelés és a felügyelet új szintjét valósítja meg a meglévő rendszerre vonatkozóan. Így növeli a hatékonyságot, miközben megőrzi beruházása értékét is. 6 Intelligens videotartalom-elemzés iscsi és Video Recording Manager A Bosch videotartalom-elemzés (IVA) technológiája a biztonságért felelős csapat aktív tagjaivá teszi a kamerákat. A Bosch IVA elég intelligens ahhoz, hogy automatikusan felismerje a rendellenes tevékenységeket és a potenciális veszélyeket, és reagáljon rájuk. Az IVA be van építve a Bosch IP-kameráiba és kódolóiba, így az Ön alkalmazásigényeivel összhangban bővíthető. A maximális rendszerhatékonyságot biztosító Bosch IVA, valós idejű eseményfigyelést és bizonyítékkeresést tesz lehetővé. A Bosch IP-kamerák és kódolók a videofolyamot közvetlenül az iscsi-lemeztömbhöz továbbítják, ezért nincs szükség NVR-re. Ezeket a tárolóeszközöket egyetlen szerver, a Video Recording Manager kezeli; ez a terhelés kiegyensúlyozásának és a kevesebb hibalehetőségnek a garanciája. Megkönnyíti az új kamerák hozzáadásakor szükségessé váló tárhelybővítést, növeli a késleltetési időt, illetve javítja a videofelvétel minőségét. A VRM leegyszerűsíti a kezdeti telepítést és a folyamatos karbantartást, ez pedig jelentős hatással van a beruházási összköltségre.

5 Bosch Video Management System 5 A Bosch VMS csökkenti a költségeket a jelenlegi IP-hálózatok hatékonyságának és kényelmének felhasználásával Jövőálló beruházás, mivel a szoftverek az új technológiákkal együtt fejlődnek. A Bosch IP-eszközeinek, DVR-készülékeinek és Allegiant kapcsolóinak egyesítése. Rugalmas rögzítési lehetőségek: választhat az intelligens rögzítés és a központi rögzítés között, a közvetlen iscsi-rögzítés funkció révén, VRM vagy NVR rendszer használatával. A teljes rendszer egyszerű konfigurálása. Beépített intelligens videotartalom-elemzés funkció alkalmazása a kameráknál és a kódolóknál.

6 6 Bosch Video Management System Biztonsági vezető A Bosch Video Management Systemnek köszönhetően vállalatomnak nagyobb fokú védelmet és integrált felügyeletet biztosíthatok. Bárhol, bármikor, élőben A biztonsági vezetők számára a Bosch VMS nagyfokú rugalmasságot biztosít. A kamerák, rögzítők és munkaállomások bárhol elhelyezhetők az IP-hálózaton. Minden élő és archivált videoadat egy vagy több munkaállomáson párhuzamosan, bármilyen helyszínen megtekinthető. A Bosch VMS egész épületekre kiterjedő rendszerek, egyetemi központok, akár városok, országok vagy kontinensek esemény- és riasztáskezelését, rendszerállapot-megfigyelését, felhasználói és prioritáskezelését is biztosíthatja. Egyszerűbb, gyorsabb, költséghatékony telepítés A Bosch VMS összetett hálózati infrastruktúrája már most számos épületben jelen van, feleslegessé téve a speciális koaxiális kábelek használatát. A felszerelést és konfigurálást bárhonnan el lehet végezni. Az automatikus keresés, az automatikus IP-cím hozzárendelés és a speciális másolási lehetőségek segítségével egyszerűbb a rendszer konfigurálása, és az alkalmazás teljes konzisztenciája biztosítható. 4 5 Kulcsfontosságú funkciók biztonsági vezetők számára A Configuration Workflow végigvezeti a rendszergazdát a rendszerkonfigurálás folyamatán. A rögzítésütemezők grafikai beállításával láthatók a munkaszüneti napok. A feladatütemezők további definíciói támogatják például a felhasználói bejelentkezés ütemezését, az automatikus biztonsági mentés időbeosztását és az aktív riasztási időszakokat. Minden eseménynél lehetséges a riasztásgenerálás, a bejelentkezés és a parancsszkript-végrehajtás ütemezett felügyelete. Az IVMD és az IVA teljes körű támogatása. Az összes konfigurációváltozásnál meg lehet nézni, hogy mi változott, ki változtatta meg, mikor és honnan. Általános engedélyek egyszerű kiosztása, vezérlési prioritások és kameraspecifikus engedélyek felhasználói csoportonként.

7 Bosch Video Management System 7 Csökkentett beszerzési összköltség A teljes rendszer egy alkalmazással konfigurálható. Jövőálló beruházás a szoftverek fejlődésének köszönhetően. A hardverköltségek jelentős csökkentése VRM-rögzítéssel. 4 5

8 8 Bosch Video Management System Egyszerű működtetés Feladatorientált kezelőfelület. Intuitív működés CCTV billentyűzettel. Az intelligens rendszer segíti a riasztási helyzetek megjelenítését.

9 Bosch Video Management System 9 A biztonsági rendszer kezelője Ezzel a videofelügyeleti rendszerrel hatékonyabban és gyorsabb reakcióidővel dolgozhatok. Egyszerűbb, hatékonyabb működtetés A Bosch páratlan tudással és tapasztalattal rendelkezik a videofelügyeleti alkalmazások számára tervezett kezelőfelületek terén. Ennek újabb bizonyítéka a Bosch VMS felhasználói kezelőfelülete. Az ergonomikus felület csökkenti a videokezelés összetettségét, így az alkalmazottak hatékonyabban és nagyobb kapacitással dolgozhatnak. Kulcsfontosságú funkciók a biztonsági rendszer kezelője számára Továbbfejlesztett riasztáskezelés. Hangsúly a fontos eseményeken intelligens videotartalom-elemzés (IVA). Könnyen használható kezelőfelület. 4 Intuitív működés CCTV billentyűzetekkel. Bosch intelligens videotartalomelemzés (IVA) Áttekinthető, térképalapú működés 4

10 0 Bosch Video Management System Számítógépes szakember Ez a videofelügyeleti megoldás a biztonságot kezelhető eszközzé teszi. Normál hálózati infrastruktúra, szabványos IT-eszközök A Bosch VMS az ipari szabványnak megfelelő IT-szerverrel, tárolási és munkaállomás-komponensekkel rendelkezik, így nem kell lecserélni eddigi szállítóit és szolgáltatási megállapodásait. Ehelyett a Bosch teljes mértékben konfigurált szervereket és munkaállomásokat biztosít Önnek. Biztonságos és hálózatbarát Több feladat kezelésére alkalmas technológiával a rendszer sávszélessége hatékonyan kihasználható. Továbbá a VMS parancsai kódoltak, így védettek a parancslopások és erőszakos behatolások ellen. Ügyféloldali frissítések központi telepítése Az ügyfélszámítógépek frissítése egyszerű mindössze telepíteni kell a frissítéseket a központi szerverre, és azok automatikusan települnek az ügyfelek munkaállomásaira. Ezzel időt takaríthat meg, és biztosítja, hogy minden munkaállomás a megfelelően frissített verziót használja. Kulcsfontosságú informatikai funkciók A felhasználók a Bosch VMS-en belül vagy központilag, a meglévő vállalati felhasználókezelő rendszeren keresztül kezelhetők. Központi kezelés esetén a felhasználók hozzáadásához és törléséhez meg sem kell érinteni a Bosch VMS konfigurációt. A Bosch VMS SNMP használatával figyeli IT-hardvereit, például a hálózati switch-eket és RAID-egységeket. Esemény észlelésekor a riasztás ben vagy SMS-ben küldhető el. Bosch VMS hálózati keresést használó összes eszköz hatékony automatikus felismerése. Testreszabás Bosch VMS-szkripteléssel.

11 Bosch Video Management System Informatikai előnyök A jelenlegi infrastruktúrába fektetett beruházások értékének növelése. Az informatikai összetevők teljes körű integrálása a rendszerbe. A hálózati infrastruktúra figyelése.

12 Bosch Video Management System Bosch VMS Megoldás bármilyen méretű rendszerhez Megoldás bármilyen méretű rendszerhez A Bosch VMS rendszert nemcsak nagyvállalatok használhatják. Miközben egy adott hálózaton belül elérhető, korlátlan számú kamerát tud kezelni, a kisebb CCTV biztonsági rendszerek kezelésére is alkalmas. A rugalmas szoftverlicencelési sémának köszönhetően növekvő igényei szerint könnyedén hozzáadhat kamerákat, munkaállomásokat és opcionális kiegészítőket is a rendszerhez. Tipikus Bosch VMS-konfigurációk Bosch VMS központi szerver. Bosch VMS hálózati videorögzítő. Bosch VMS munkaállomás. Kisméretű rendszer Iskola Tipikus előnyök kis rendszer esetén Költséghatékony hasznosítási modell. Költséghatékony tárolási lehetőségek (intelligens rögzítés). Egyszerű telepítés (azonnal üzembe helyezhető).

13 Bosch Video Management System Nagy rendszer Repülőtér Tipikus előnyök nagy rendszer esetén Csoportos műveletek és több eszköz kezelése. Rugalmasan bővíthető rendszer. Bővíthető tármegoldások. Osztott rendszer Bank Tipikus előnyök osztott rendszer esetén Egyszerű bővíthetőség. Központosított konfiguráció. Távoli működtetés. Központi iroda Kihelyezett iroda Kihelyezett iroda

14 A minőség és az innováció hagyománya A Bosch neve már több mint egy évszázada egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással együtt szolgáltatjuk. A Bosch Security Systems büszke arra, hogy olyan biztonságtechnikai, kommunikációs és professzionális audiomegoldások széles választékával állhat az Ön rendelkezésére, amelyek már a világ számos helyén bizonyítottak, legyen szó kormányzati, közintézményi vagy egyéb üzleti alkalmazásról, iskolákról vagy családi otthonokról. Bosch Security Systems További információért látogasson el a honlapra, vagy elküldheti kérdéseit ben is a hu.securitysystems@bosch.com címre. Bosch Security Systems, 008 Nyomtatva Hollandiában Minden változtatás joga fenntartva VS-EH-hu-0_F0U5988_0

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera 2 MIC 550-es sorozat Irányadó a megfigyelés terén Vonzó, kompakt kivitelezés a megfigyelt területbe való diszkrét illeszkedésért

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen

Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen Plena Easy Line hangosítási megoldások Hangkezelés egyszerűen 2 Plena Easy Line hangosítási megoldások A minőségi hangosítás praktikus módja A zónafeliratoknak és beállításjelzőknek köszönhetően egyszerűen

Részletesebben

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez A minden környezetbe illő PTZ-kamera Ha a rögzített minidóm nem elég, de a hagyományos PTZ-kamera túl drága, az új

Részletesebben

Érjen célba minden üzenete!

Érjen célba minden üzenete! Érjen célba minden üzenete! PRAESIDEO digitális hangosítási és vészhangosítási rendszer boschsecurity.hu PRAESIDEO digitális hangosítási és vészhangosítási rendszer 3 A látogatók tájékoztatása és védelme

Részletesebben

Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás

Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás Gondoskodik lelki nyugalmáról Professzionális videorögzítés és -feldolgozás 2 Bosch Recording Solutions Kiváló minőségű megoldások mindenkinek Válassza az alkalmazásának legmegfelelőbb megoldást széles

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe. Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője

Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe. Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője Bosch IP Bevezetés az IP technológiába és a CCTV jövőjébe Bosch IP hálózati videotermékek ismertetője 2 3 A CCTV technológiában bekövetkezett változások hajtóerejét három fő követelmény adta. Az első,

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100 o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100º egyetlen másodperc

Részletesebben

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek Megoldások centralizált és elosztott videó-felügyeleti architektúrák esetére Képzelje el egy pillanatra, hogy SCADA rendszerében minden alarm esetén felugrik egy

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski

Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski Elsőrangú tűzvédelem egy luxuskategóriás szállodában. Bosch tűzjelző rendszer a törökországi Dome Hotel Kempinskiben. Kempinski 2 A minden elemében korszerű Bosch tűzjelző rendszer a Local SecurityNetwork

Részletesebben

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért A BIZTONSÁG SZEME Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért Budapest, Corner Rendezvényközpont 2010.05.27 Bata Miklós Aspectis Kft Alapítás éve 2003 Háttér IP videó és beléptető rendszerek Security around

Részletesebben

A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer

A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer A Bosch REG-Sentry rendszere Automatizált járműbeléptető rendszer 2 Bosch REG-Sentry automatizált járműbeléptető rendszer A REG-Sentry egy, a rendszámtáblafelismerésen (LPR) alapuló járműbeléptető rendszer

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Vladimir Zworykin díj az innovációért. Aranyérem "A legjobb innovatív termék" a MIPS-2011 nemzetközi kiállításon

Vladimir Zworykin díj az innovációért. Aranyérem A legjobb innovatív termék a MIPS-2011 nemzetközi kiállításon A 2008-ban az Orosz Föderációban alapította Artem Razumkov Az Eocortex nyílt platformú Videó Menedzsment Szoftver (VMS) globális szolgáltatója, a videóanalitika erős intelligenciájával. Jelenleg több mint

Részletesebben

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba = hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba HaXSoN Szerver Vékonyterminál vékonyterminál A HaXSoN vékonyterminál jellemzői - kis méretű, alacsony fogyasztású,

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

Integrált Video Kommunikációs Rendszer

Integrált Video Kommunikációs Rendszer SZEMFÜLESONLINE Integrált Video Kommunikációs Rendszer A rendszer működése, Technikai áttekintés A Szemfüles Integrált Video Kommunikációs Rendszer (IVKR) egyidejűleg ötvözi a jelenleg ismert információs

Részletesebben

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató Bosch Video Management System hu Kezelési útmutató Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 10 1.1 Információ-keresés 10 1.2 A súgótéma kinyomtatása 11 2

Részletesebben

Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár

Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár Bosch hangosítási megoldások Tökéletes akusztikájával az élen jár 2 Tökéletes akusztikájával az élen jár Jövőbe mutató akusztikai megoldások Az elektroakusztikai technológia területén több mint 60 éves

Részletesebben

Bosch Video Management System. Konfigurációs kézikönyv

Bosch Video Management System. Konfigurációs kézikönyv Bosch Video Management System hu Konfigurációs kézikönyv Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 11 1.1 Információ-keresés 11 1.2 A súgótéma kinyomtatása

Részletesebben

Összpontosítsa figyelmét Bosch intelligens videotartalom-elemzés

Összpontosítsa figyelmét Bosch intelligens videotartalom-elemzés Összpontosítsa figyelmét Bosch intelligens videotartalom-elemzés 2 Válassza... a Bosch intelligens videotartalom-elemző rendszerét Álljon akármennyi kamerából is a rendszere, komoly kihívás előtt áll,

Részletesebben

VideoJet X10/X20/X40. Hálózati videokiszolgáló. Gyorstelepítési útmutató

VideoJet X10/X20/X40. Hálózati videokiszolgáló. Gyorstelepítési útmutató VideoJet X10/X20/X40 Hálózati videokiszolgáló hu Gyorstelepítési útmutató VideoJet X10/X20/X40 Általános tájékoztató hu 2 1 Általános tájékoztató A Gyorstelepítési útmutató utasításai a VideoJet X10, VideoJet

Részletesebben

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System MBV-BPRO-40 hu Szoftverkézikönyv Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 11 1.1 Információ-keresés 11 1.2 A súgótéma kinyomtatása

Részletesebben

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Integrált flash 4GB belső 16 kb nem felejtő RAM B&R tovább bővíti a nagy sikerű X20 vezérlő családot, egy kompakt vezérlővel, mely integrált be és kimeneti

Részletesebben

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF ONVIF Kétirányú hang Dual Video kimenet HDMI/VGA kimenet PTZ támogatás RS-5 támogatás Egér USB bemenet Külső IR vevő csatlakozás Web böngészős csatlakozás Mobiltelefonos távelérés CMS távfelügyeleti szoftver

Részletesebben

Integrált-HardverSzoftver-Rendszer

Integrált-HardverSzoftver-Rendszer Integrált-HardverSzoftver-Rendszer dldh.hu dldh.hu/webshop Direct Line Kft DirectLine1 Direct-Line Kft. 2330-Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 14. email: info@dldh.hu weblap: www.dldh.hu Történet A Direct-Line

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

Az Invitel adatközponti virtualizációja IBM alapokon

Az Invitel adatközponti virtualizációja IBM alapokon Az Invitel adatközponti virtualizációja IBM alapokon Németh Sándor Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás T. u. 8-10. nemeths@invitel.co.hu Tel. : +36 1 801 15 00 Tartalom 2 A tipikus IT infrastruktúra

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka 2 IP-kamerák teljes választéka Miért is ne a legjobb megoldást választaná a hálózati CCTV alkalmazás kiépítéséhez? FlexiDome IP remekül megtervezett kamerák

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

Building Integration System Az Ön testreszabott biztonságtechnikai felügyeleti megoldása

Building Integration System Az Ön testreszabott biztonságtechnikai felügyeleti megoldása A minőség és az innováció hagyománya A Bosch neve már 12 éve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Innovatív technológiai megoldásainkat világszerte a legmagasabb szintű szervizzel és támogatással

Részletesebben

Ügyfélkezelési és univerzális nyomtatási megoldások

Ügyfélkezelési és univerzális nyomtatási megoldások Ügyfélkezelési és univerzális nyomtatási megoldások Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

IP megoldások a tűzjelzéstechnikában

IP megoldások a tűzjelzéstechnikában IP megoldások a tűzjelzéstechnikában Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben Az OKF Tudományos Tanácsa és a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle konferenciája 2017. május 15., Pécel Bemutatkozás Farkas

Részletesebben

A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja

A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja A Bosch extrém fogása Az Extreme CCTV csoport termékeit már a Bosch kínálja 2 I A Bosch extrém fogása Integritás, innováció és teljesítmény Az Extreme CCTV, a Derwent és a Forward Vision márkákat magába

Részletesebben

A cloud szolgáltatási modell a közigazgatásban

A cloud szolgáltatási modell a közigazgatásban A cloud szolgáltatási modell a közigazgatásban Gombás László Krasznay Csaba Copyright 2011 Hewlett-Packard Development Company HP Informatikai Kft. 2011. november 23. Témafelvetés 2 HP Confidential Cloud

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

SmartStruxure. Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer

SmartStruxure. Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer SmartStruxure Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. > Optimalizálja energiafogyasztását,

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

Open Enterprise Server a Novell NetWare legújabb verziója

Open Enterprise Server a Novell NetWare legújabb verziója Open Enterprise Server a Novell NetWare legújabb verziója Hargitai Zsolt rendszermérnök, Novell Open Enterprise Server A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egyesíti a nyílt és

Részletesebben

Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások

Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások KIFÜ színpad Infotér Konferencia 2016. november 9. Lázár János Távközlési Üzletágvezető Antenna Hungária vezeték nélküli stratégia és célkitűzések ANTENNA

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Felsőoktatási - kutatási. videokonferencia. oktatási és népszerűsítő program

Felsőoktatási - kutatási. videokonferencia. oktatási és népszerűsítő program Felsőoktatási - kutatási videokonferencia oktatási és népszerűsítő program Az előadó: Lengyel Miklós Videokonferencia vállalati és intézményi bevezetés (APEH, Magyar Honvédség, TEVA, stb.) A videokonferencia

Részletesebben

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Ön a jogi feladataira koncentrálhat, az informatikai hátteret mi biztosítjuk. Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Elektronikus cégeljárás Szoftver és hardver megoldások Ügyviteli

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok Vinczellér Gábor AAM Technologies Kft. Tartalom 2 Bevezetés Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt Adatbázis szerkezet Adatbázis feltöltés

Részletesebben

Archive Player 2.2. Üzemeltetési útmutató

Archive Player 2.2. Üzemeltetési útmutató Archive Player 2.2 hu Üzemeltetési útmutató Archive Player 2.2 Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 5 1.1 A kézikönyv ismertetése 5 1.2 A kézikönyvben alkalmazott jelölések 5 1.3 Az Archive

Részletesebben

Ügyfélkezelési megoldások és a Mobile Printing Solutions program

Ügyfélkezelési megoldások és a Mobile Printing Solutions program és a Mobile Printing Solutions program Dokumentum cikkszáma: 410173-211 2006. január Tartalomjegyzék 1 Ügyfélkezelési megoldások Konfigurálás és központi telepítés................1 2 Szoftverkezelés és

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt.

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. ITS fejlesztés Budapesten Rónai Gergely fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. A fővárosi ITS kezdetei Nemzeti Közlekedési Napok 2013 - ITS fejlesztés Budapesten 2 ITS fejlesztések szervezeti háttere Budapest

Részletesebben

Hotspot környezetek. Sándor Tamás. főmérnök. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. T.: 467-70-30 F.: 467-70-49. info@scinetwork.

Hotspot környezetek. Sándor Tamás. főmérnök. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. T.: 467-70-30 F.: 467-70-49. info@scinetwork. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. Hotspot környezetek T.: 467-70-30 F.: 467-70-49 info@scinetwork.hu www.scinetwork.hu Sándor Tamás főmérnök Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk.

Részletesebben

Informatikai célrendszertől a komplex oktatási intézménymenedzsmentig

Informatikai célrendszertől a komplex oktatási intézménymenedzsmentig Informatikai célrendszertől a komplex oktatási intézménymenedzsmentig Dr. Szentiványi Gábor ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft. Az ULX-ről röviden Magyarországi központú technológiai vállalat,

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol

TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol TRBOnet Térinformatikai terminál és diszpécseri konzol A TRBOnet egy kliens szerver diszpécser szoftver MOTOTRBO rádiók száméra. A TRBOnet szoftver jól alkalmazható a MOTOTRBO rádiós rendszereknél. A szoftver

Részletesebben

Bosch Video Client. Kezelési útmutató

Bosch Video Client. Kezelési útmutató Bosch Video Client hu Kezelési útmutató Bosch Video Client Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 6 1.1 Rendszerkövetelmények 6 1.2 Szoftvertelepítés 6 1.3 Az alkalmazásban használt jelölések

Részletesebben

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató Bosch Video Management System hu Kezelési útmutató Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 6 1.1 Információ-keresés 6 1.2 A súgótéma kinyomtatása 7 2 Bevezetés

Részletesebben

EXPERIENCE THE NEXT. Hatékonyság következő szintje, 4.old. Használhatóság következő szintje, 7.old. Benchmark magazin

EXPERIENCE THE NEXT. Hatékonyság következő szintje, 4.old. Használhatóság következő szintje, 7.old. Benchmark magazin EXPERIENCE THE NEXT Teljesítmény következő szintje, 2.old. Megbízhatóság következő szintje, 3.old. Hatékonyság következő szintje, 4.old. Funkcionalitás következő szintje, 9.old. Használhatóság következő

Részletesebben

Információ menedzsment

Információ menedzsment Információ menedzsment Szendrői Etelka Rendszer- és Szoftvertechnológiai Tanszék szendroi@witch.pmmf.hu Szervezetek felépítése Szervezetek közötti információáramlás Információ fogadás Elosztás Új információk

Részletesebben

Non-stop hozzáférés az üzleti információkhoz bárhol, bármikor és bármilyen eszközzel

Non-stop hozzáférés az üzleti információkhoz bárhol, bármikor és bármilyen eszközzel Non-stop hozzáférés az üzleti információkhoz bárhol, bármikor és bármilyen eszközzel The Power to Change A NetWare 6 üzleti előnyeinek áttekintése NetWare 6: Az operációs rendszer szerepe a Hálózati szolgáltatásokban

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

T430 Szerver. Műszaki adatok

T430 Szerver. Műszaki adatok T430 Szerver Teljesítményorientált, bővíthető kialakítás. A bővíthető és csendes, két foglalatba illeszkedő toronykiszolgáló lendületet ad az irodai környezet teljesítményének. Proccesszor Műszaki adatok

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások ANMS. távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés

Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások ANMS. távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások ANMS távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés ANMS Távközlési szolgáltatók számára Az ANMS egy fejlett

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver. Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner

2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver. Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner 2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner 1 Tartalom A Barracuda Networks Termékportfólió IT üzemeltetés

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató VIP X1600 modul

Gyors telepítési útmutató VIP X1600 modul VIP X1600 modul HU 2 Gyors telepítési útmutató VIP X1600 modul Figyelem A felhasználói útmutató fejezeteiben leírt biztonsági előírások ismerete nélkülözhetetlen. A felhasználói útmutatóban fontos információkat

Részletesebben

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Az Uniós országokban már alkalmazott új lehetőségek Korszerű zárt hálózatok, rendszerek,

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató 2-8 Ez az útmutató minden 48.50.72.79 és feletti firmware verzióval rendelkező PnV kameránál alkalmazható. Korábbi verzióknál is működni fog, de

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit

5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit 5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ Rugalmasan követi a felhasználó terveit 2 Egyetlen moduláris rendszer mindent megold Páratlan rugalmasság A Bosch forradalmi változást ért el az új, 5000-es

Részletesebben

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE BEÉPÍTETT INTELLIGENCIA Forradalom van kialakulóban az IP-bázisú megfigyelő berendezések piacán, és az Intellio az első

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A HaXSoN BEMUTATÓN!

ÜDVÖZÖLJÜK A HaXSoN BEMUTATÓN! ÜDVÖZÖLJÜK A HaXSoN BEMUTATÓN! info@dldh.hu www.dldh.hu Mit is jelent? Hardware-XWindow-Software-Network = hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba Kialakulás

Részletesebben

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás LIBRA Virtua Szoftver-mint-Szolgáltatás Szoftver mint szolgáltatás. Szoftver-mint-Szolgáltatás Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bonyolult szoftverek, amelyek telepítése, beállítása, oktatása

Részletesebben

Eszköz és karbantartás management

Eszköz és karbantartás management Eszköz és karbantartás management Hangoljuk össze a vállalati tevékenységeket a CabMap GIS rendszerével IBM Maximo: A vállalat komplex tevékenységének felölelésére alkalmas rendszer, mely által egy egységes

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben