Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz"

Átírás

1 Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz 2010/2011-es program: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok Kőzet- és betonmegmunkáláshoz Profiknak profiktól

2 Professzionális megoldások beton-, kő- és csempemegmunkáláshoz Profiként sokat várnak Öntől: teljesítményt, sokoldalúságot és teljes üzemkészséget, akár rendkívüli körülmények között is. Nem lenne magától értetődő, ha elektromos kéziszerszámaitól Ön is ugyanennyit várna el? A beton-, kő- és csempemegmunkáláshoz használható Bosch elektromos kéziszerszámok csúcsteljesítményt, erőt és megbízhatóságot képviselnek. Legyen a feladat tiplilyukak fúrása, javító vésés, résmarás vagy a legkeményebb csempék fúrása: a Bosch elektromos kéziszerszámok a legjobb feltételeket nyújtják a professzionális eredményekhez. Az új kék elektromos kéziszerszámok fejlesztése során a Bosch nagyon szorosan együttműködik a gyakorlati szakemberekkel, és rendkívüli körülmények között, például alagútfúrásnál is teszteli a készülékeket. Ez a biztosíték Önnek a profinak arra, hogy mindig kiváló minőségű technikára hagyatkozhat. Professzionális kék elektromos kéziszerszámok kő-, beton- és csempemegmunkáláshoz meggyőző megoldások profiknak profiktól.

3 SDS-plus fúró- és vésőkalapácsok 4 f SDS-plus fúrókalapácsok 6 f SDS-plus vésőkalapács 9 SDS-max fúró- és vésőkalapácsok, bontókalapácsok 10 f SDS-max fúrókalapácsok 12 f SDS-max vésőkalapácsok 13 f Bontókalapácsok 14 Ütvefúrógépek és csavarozók 16 f Ütvefúrógépek 18 f Csavarozók 21 Áttekintés 22 f Fúrókalapácsok, ütvefúrógépek 22 f Vésőkalapácsok, bontókalapácsok 24 Gyémánttechnika, darabolók 26 f Gyémánttechnika 28 f Betoncsiszoló 30 f Falhoronymaró 30 f Daraboló 31 ÚJ! Csempemegmunkálás 32 f Csempemaró 34 f Csempevágó asztal 34 f Sarokcsiszoló 35 f Akkus Multicutter vágószerszámok 35 Bosch Vibration Control 36 f A Bosch Vibration Control legfontosabb jellemzői 36 Az összes súlyadat a következő oldalakon az EPTA Procedure 01/2003-nak megfelelően lett megállapítva.

4 4 SDS-plus fúró- és vésőkalapácsok

5 5 Ennek az öntözőberendezésnek az összeszerelésénél akár furat is összejön. Mivel kizárólag a fej fölött végezzük a munkát, a kalapácsnak könnyűnek kell lennie. Az új GBH 3-28 DFR kompakt és jó erősen üt. Ezzel nagyon gyorsan elkészíthető egy 10 x 90 mm-es átmenő horgony furata. Ez tökéletes. Christian Kaufmann, öntözőberendezés-szerelő SDS-plus fúró- és vésőkalapácsok: a kategória legjobbjai fúráshoz és véséshez A 2-4 kg-os kategóriájú professzionális Bosch fúrókalapácsok teljesítménye évtizedek óta mértékadó. Az Ön számára ez annyit jelent, hogy gyorsabban, megbízhatóbban és ezáltal gazdaságosabban végezheti el a fúrási és vésési munkákat. f fsds-plus fúrókalapácsok 6. old. f fsds-plus vésőkalapács 9. old.

6 6 SDS-plus fúrókalapácsok ÚJ! GBH 2-20 D fúrókalapács: Csúcsteljesítmény a kompakt kategóriában ff Gyors fúrási előrehaladás és 30 %-kal nagyobb vésőteljesítmény a kezdő kategória többi fúrókalapácsához képest ff Könnyű és kompakt, ideális fej fölött végzett munkákhoz ff Masszív tömbszerkezet a hosszú élettartam érdekében GBH 2-23 REA fúrókalapács: A legkompaktabb megoldás a pormentes fúrásra ff Beépített, levehető elszívóegység a tiszta, pormentes munkavégzésért ff Kényelmes munkavégzés fej fölött is a különösen kompakt felépítésnek köszönhetően ff Fúrókorona adapter készlet elszíváshoz üreges fúrókoronával végzett munkáknál (68 mm-ig) GBH 2-26 DFR fúrókalapács: Gyors mindenes cseretokmánnyal ff Nagy teljesítményű, 800 wattos motor és 3 Joule ütéserő a gyors fúrás érdekében ff Villámgyors, szerszám nélküli csere az SDS-plus és a gyorsbefogó fúrótokmány között ff Forgás leállítása véséshez ÚJ! GBH 2-20 D GBH 2-23 REA GBH 2-23 RE Névleges felvett teljesítmény (W) Egy ütés energiája (J) 01,7 02,5 02,5 Súly (kg) 2,3 3,5 2,3 Fúrási tartomány: Furatátmérő betonban kalapácsfúrókkal (mm) Rezgéskibocsátási érték (m/s²)/bizonytalanság Kalapácsfúrás betonban 14/1,5 18/1,5 18/1,5 Vésés 12/1,5 / / Rendelési szám A További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

7 Több mint 75 év tapasztalat kalapácsokkal: innovációk sorozata A Bosch több mint 75 éves fúrókalapácsokkal szerzett tapasztalata számos innovációt eredményezett. Jó példa erre a GBH 2-26 DFR készülék, melynek erőteljes 800 wattos motorja gyors előrehaladást biztosít. A szénkefetartó fedele forgatható, így a készülék jobbra- és balraforgás során azonos erőkifejtéssel működtethető. Az SDS-cseretokmánynak köszönhetően a szerszámcsere gyorsan, egy kézzel elvégezhető. SDS-cseretokmány Szerszámcsere egy kézzel: az SDS-plus másodpercek alatt, egyszerűen gyorsbefogó-fúrótokmányra cserélhető Több mint 75 éves Bosch kompetencia a kalapácsok terén profiknak profiktól SDS-max EH 600 Az első pneumatikus ütőművel ellátott vésőkalapács piaci bevezetése A Bosch feltalálja az SDS-plus szerszámbefogást GBH 24 VRE A világon az első akkus fúrókalapács A Bosch feltalálja az SDS-max szerszámbefogást GBH 5-40 DE Világújdonság: az első kalapács Vibration Control felszereltségű kalapács

8 Forgáskikapcsolás A forgáskikapcsolásnak és a 3 Joule ütéserejű ütőműnek köszönhetően problémamentesen elvégezhetők a vésési munkák, csakúgy mint a csempevágás 800 wattos motor A 800 wattos motornak köszönhetően akár 68 mm átmérőjű üreges fúrókoronával is dol gozhat Gömbhüvely A gömbhüvely tehermentesítő hatást kifejtve megakadályozza a kábelszakadást Szénkefetartó fedél Forgatható szénkefetartó fedél a jobbra és balra forgás során azonos erő érdekében GBH 36 V-LI Az első akkus fúrókalapács, melynek ereje vetekszik a hálózati készülékével GSH 16 A legnagyobb lemunkálási teljesítmény a 16 kg-os kategóriában GBH 2-20 D Csúcsteljesítmény a kompakt kategóriában GSH 27 VC A legerősebb elektromos bontókalapács a világon

9 SDS-plus fúrókalapácsok 7 A Bosch SDS-plus fúrókalapácsok kevesebb rezgés mellett nagyobb teljesítményről gondoskodnak. Egy példa: A GBH 3-28 DFR fúrókalapács az összes jellemző teljesítménykategóriában a legjobb értéket éri el. Ez 20 %-kal nagyobb vésőteljesítményt jelent a hasonló készülékekkel összevetve, ráadásul kisebb rezgés mellett. A vésés előrehaladása a kategória más kalapácsaival összehasonlítva Bosch 100 % A versenytárs 80 % B versenytárs 6 5 % C versenytárs 60 % A GBH 3-28 DFR fúrókalapács 20 %-kal nagyobb vésési lemunkálás a kategória hasonló készülékeihez képest a nagyobb gazdaságosságért. Akár 20 %-kal nagyobb fúrási sebesség a kategória más készülékeihez képest a gyorsabb előrehaladásért. 0 % 20 % 4 0 % 60 % 80 % 100 % GBH 3-28 DFR fúrókalapács: Kiváló teljesítmény csekély rezgés mellett ff Gyors fúrási előrehaladás és 20 %-kal nagyobb vésőteljesítmény a kategória többi fúrókalapácsához képest ff Csekély rezgés (csak 12 m/s²) a kellemesebb munka- végzés érdekében a Bosch Vibration Control által ff Cseretokmány a gyors váltáshoz a betonba történő ütvefúrás, valamint a fába és fémbe történő ütés nélküli fúrás között GBH 2-26 DFR GBH 2-26 DRE GBH 3-28 DFR GBH 3-28 DRE cseretokmánnyal cseretokmány nélkül cseretokmánnyal cseretokmány nélkül ,5 03,5 2,9 2,7 3,6 3, /1,5 15/1,5 12/1,5 13/1,5 14/1,5 14/1,5 11/1,5 12/1, A A 000 További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

10 8 SDS-plus fúrókalapácsok A robusztus SDS-plus X5L fúró új mércét állít fel A tömör keményfém fej rendkívül robusztus és nagy teljesítőképességű ideális furatokhoz fémben és vasalt betonban. A speciálisan képzett vágóéleknek köszönhetően a fúró nagyon hosszú élettartamú a mértékpontosságért az utolsó furatig. GBH 4-32 DFR fúrókalapács: A leggyorsabb multifunkciós kalapács a 4 kg-os kategóriában GBH 36 VF-LI és GBH 36 V-LI akkus fúrókalapács Olyan erős, mint egy hálózati készülék ff Sokoldalú használat vésési és fúrási munkáknál, valamint üreges fúrókoronával való munkavégzésnél ff Akár 30 %-kal gyorsabban fúr (Ø 25 mm) más gyártók hasonló készülékeihez képest ff Csekély, 10 m/s²-es rezgésgyorsulási érték a Bosch Vibration Control rendszerrel a kevésbé fáradságos munkavégzés érdekében ff Nagy teljesítményű, mint egy hálózati készülék: akár 195 furat (6 x 40 mm, betonba) egyetlen akkutöltéssel, optimális szabadtéren ff Pneumatikus kalapácsütőmű vésés funkcióval, 816 mmes furatokra optimalizálva betonban (max. 26 mm) ff A géppel szállított gyorsbefogó fúrótokmánnyal alkalmas a fúrásra hengeres szárú fúróval fában és fémben (a GBH 36 VF-LI esetén) GBH 4-32 DFR GBH 36 V-LI GBH 36 VF-LI Névleges felvett teljesítmény (W) 900 Akkufeszültség (V) Egy ütés energiája (J) Súly (kg) 4,7 4,3 (akkuval) 4,5 (akkuval) Fúrási tartomány: Furatátmérő betonban kalapácsfúrókkal (mm) Rezgéskibocsátási érték (m/s²)/bizonytalanság Kalapácsfúrás betonban 10/1,5 20/1,5 20/1,5 Vésés 9/1,5 13/1,5 13/1,5 Rendelési szám R0G Gyorsbefogó fúrótokmánnyal R0B További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

11 SDS-plus vésőkalapács 9 A Bosch SDS-plus vésőkalapács a felújítási munkák speciális szerszáma. Itt a fő szempont a teljesítmény és a kezelhetőség azaz a munkabírás. A GSH 3 E készüléket kimondottan ráfordításigényes bontási és felújítási munkákhoz fejlesztették ki. Bosch SDS-plus csempevésővel együtt használva ideális anyaglemunkálás érhető el vele. GSH 3 E vésőkalapács: A specialista felújításhoz és bontáshoz ff Nagy lemunkálási teljesítmény az erőteljes 650 wattos motorral és speciális csempevésővel ff Hosszú élettartam a rendkívül robusztus ütőműnek és szerszámtartónak, valamint az olajkenésnek köszönhetően ff Kiváló kezelhetőség a csekély, mindössze 3,5 kg súlynak, a kompakt kialakításnak, a reteszelhető gázadó kapcsolónak és a Softgrip lágyfogantyúnak köszönhetően Lemunkálási teljesítmény SDS-plus csempevéső + 30 % 100 %-kal hosszabb élettartam és 30 %-kal nagyobb anyaglehordás A szokványos vésővel összehasonlítva meggyőző a Bosch SDS-plus csempevéső teljesítménye és élettartama. Lapos vágóélének köszönhetően az SDS-csempevéső keskeny fugába is beilleszthető, és teljesen, törés nélkül vágja a csempét. Bosch Standard. GSH 3 E Névleges felvett teljesítmény (W) 650 Egy ütés energiája (J) 4,3 Súly (kg) 3,5 Rezgéskibocsátási érték (m/s²)/bizonytalanság Kalapácsfúrás betonban / Vésés 16/1,5 Rendelési szám További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

12 10 SDS-max fúró- és vésőkalapácsok, bontókalapácsok

13 11 A GSH 27 VC nagy erőt fejt ki a betonra, ugyanakkor alig terheli a kart. Dietmar Hantsch, betongyártó SDS-max fúróés vésőkalapácsok, bontókalapácsok: koncentrált erő rendkívüli feladatokhoz A nehéz bontási munkák maximális követelményeket támasztanak emberrel és anyaggal szemben. A Bosch bontókalapácsokat és SDS-max fúró- és vésőkalapácsokat rendkívüli feladatokra fejlesztették ki. Robusztusak és rendkívül nagy teljesítményűek. A Bosch Vibration Control hosszabb és kellemesebb munkavégzést tesz lehetővé. Ezáltal kíméli a készülék használóját, és költséget takarít meg a legnehezebb feladatoknál is. f fsds-max fúrókalapácsok 12. old. f fsds-max vésőkalapácsok 13. old. ffbontókalapácsok 14. old.

14 12 SDS-max fúrókalapácsok A Bosch SDS-max fúrókalapácsok robusztusak, erőteljesek, és lenyűgözően nagy fúrásteljesítményűek. A GBH 5-40 DCE például erős, 1150 wattos motorjának köszönhetően akár 30 %-kal gyorsabb a kategória más kalapácsainál. GBH 5-40 DCE fúrókalapács: A leggyorsabb mindentudó Vibration Control-lal ff A leggyorsabb fúrási előrehaladás a kategóriájában az 1150 wattos motornak és az erőteljes ütőszerkezetnek köszönhetően ff SDS-max comfort az egyszerű és gyors, egy kézzel végezhető szerszámcseréhez ff A Vibration Control rezgéscsillapítás időigényes fel- adatoknál is kellemes munkavégzést tesz lehetővé GBH 7-46 DE fúrókalapács: Egy robusztus szerszám ff Osztályában a legerősebb kalapács az erőteljes 1350 wattos motornak köszönhetően ff Nagy lemunkálási teljesítmény vésés során a Turbo Powerrel, akár 15 Joule ütéserővel ff Masszív fém alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot Speed-X: gyorsabb minden más fúrónál ff Páratlan roncsolási erő a robusztus tömör keményfém S alakú vágóélnek köszönhetően f f Egyenletesen hosszú élettartam Rövid fej nagy térfogatú porcsatornákkal a fúrási por problémamentes kihordásához ff Optimális központosítás a fúrást aktívan támogató központosító csúcs révén ff Maximális fúrási sebesség a rézsútos mellékvágóélek révén GBH 5-40 DCE GBH 7-46 DE GBH 11 DE Névleges felvett teljesítmény (W) Egy ütés energiája (J) Súly (kg) 6,8 8,2 11,1 Fúrási tartomány: Furatátmérő betonban kalapácsfúrókkal (mm) Rezgéskibocsátási érték (m/s²)/bizonytalanság Kalapácsfúrás betonban 10/1,5 21/1,5 21/1,5 Vésés 8/1,5 18/1,5 16/1,5 Rendelési szám További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

15 SDS-max vésőkalapácsok 13 Bosch SDS-max vésőkalapácsok kevesebb rezgés mellett nagyobb lemunkálási teljesítményről gondoskodnak. Az SDS-max GSH 5 CE vésőkalapács 13 Joule ütéserővel kategóriájában a legnagyobb lemunkálási teljesítményt nyújtja. Mindezt 40 %-kal alacsonyabb rezgéssel, mint a hasonló gépek. GSH 5 CE vésőkalapács: Felülmúlhatatlan erő akár 40 %-kal kevesebb rezgés mellett ff 13 Joule ütéserő a kategóriájában legmagasabb lemunkálási teljesítményhez ff A Vibration Control rezgéscsillapítás időigényes fel- adatoknál is kellemes munkavégzést tesz lehetővé ff Hosszú élettartam erős igénybevétel mellett is az erős fémháznak köszönhetően GSH 11 E vésőkalapács: Az áttörések és bontási munkák specialistája ff Rendkívüli 25 Joule ütőerő a nagy lemunkálási teljesítményért ff Üzem közben és üresjáratban csekély rezgés ff Alacsony szorítónyomás a kellemesebb munkavégzéshez Önélező az állandóan magas lemunkálási teljesítményért Az SDS-max RTec Sharp laposvéső vágóéle kétszer olyan hosszú, mint a szokványos vésőé, ezáltal kétszeres lemunkálási teljesítményt nyújt. Az SDS-max RTec Speed hegyesvéső optimalizált élgeometriája megakadályozza, hogy a véső munkavégzés közben beszoruljon a betonba. Ennek köszönhetően állandóan magas előrehaladás érhető el. Mindkét véső önélező vágóéllel rendelkezik vagyis az időigényes utánélezés immár a múlté. GSH 5 CE GSH 11 E Névleges felvett teljesítmény (W) Egy ütés energiája (J) Súly (kg) 6,2 10,1 Rezgéskibocsátási érték (m/s²)/bizonytalanság Kalapácsfúrás betonban / / Vésés 8/1,5 16/1,5 Rendelési szám További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

16 14 Bontókalapácsok A Bosch bontókalapácsok egy külön kategória. A szerszámok a nagy ütéserőt a kis rezgéssel ötvözik még a legnehezebb feladatoknál is. Erős felépítésük rendkívül hosszú élettartamot és ezzel nagyobb gazdaságosságot biztosít. Tökéletes a legnehezebb feltörési és bontási munkákhoz. GSH bontókalapács: 40 %-kal több lemunkálás a 16 kg-os kategóriában ff Maximális lemunkálási teljesítmény a 45 Joule ütéserő és az 1750 wattos motorteljesítmény révén ff Leghosszabb élettartam a robusztus konstrukcióval és kiváló minőségű anyagok alkalmazásával ff Vibration Control az akár 60 %-kal kevesebb rezgésért ezáltal hosszabb felhasználási idő, valamint kényelmesebb kezelés ff A Hire Association Europe A 2008-as év legjobb terméke kitüntetéssel jutalmazta Nyomós érvek a nagyobb gazdaságosság mellett A GSH bontókalapács a 16 kg-os kategóriában a legjobb értékeket éri el. 40 %-kal nagyobb teljesítménye révén maximális lemunkálást biztosít, élettartama pedig 100 %-kal hosszabb, mint a hasonló készülékeké. Vésőteljesítmény C30/35 betonban 100 % 10 0 % 80 % 60 % 63 % 5 6 % 4 0 % 20 % 0 % Bosch A versenytárs B versenytárs GSH : a legnagyobb lemunkálási teljesítmény a kategóriájában a 45 Joule ütéserőnek és az 1750 wattos motornak köszönhetően.

17 Bontókalapácsok 15 Vésőteljesítmény C30/35 betonban Lemunkálás tonnában* ,2 0 GSH 27 VC Előző modell * Lemunkálási teljesítmény naponta (tonnában), az ELV irányelv szerint GSH 27 VC : A legerősebb elektromos bontókalapács a világon Az új GSH 27 VC kalapács erős igénybevételre készült: az új fejlesz tésű ütőszerkezet óránkénti lemunkálási teljesítménye 50 %-kal nagyobb, mint az előző modellé (az EPTA 2008/03. eljárás szerint). A nagyon alacsony, mindössze 8 m/s 2 rezgésnek köszönhetően a használati időtartam a szakiparos egy munka napján akár a 3 órát is elérheti. Az Ön számára ez gyorsabb előrehaladást és kellemesebb munkavégzést jelent. Nyolcszor nagyobb lemunkálás az előző modellhez képest: az új GSH 27 VC lemunkálási teljesítménye eléri a napi 10 tonnát. ÚJ! GSH 27 VC bontókalapács: A legerősebb elektromos bontókalapács a világon ff Magas lemunkálási teljesítmény a 69 Joule ütéserő révén ff Nagyon alacsony rezgés (csupán 8 m/s 2 ) a függetlenített fogantyúknak és a csökkentett rezgésű ütőszerkezetnek köszönhetően a hosszabb napi használati idő érdekében ff Igen hosszú élettartam a kiváló minőségű alumínium és acél alkatrészek által GSH GSH ÚJ! GSH 27 VC Névleges felvett teljesítmény (W) Egy ütés energiája (J) Súly (kg) 17,9 16,5 29,5 Szerszámbefogás 28 mm-es belső hatlapú 30 mm-es belső hatlapú 28 mm-es belső hatlapú Rezgéskibocsátási érték (m/s²)/bizonytalanság Vésés 10/1,5 10/1,5 8,0/1,5 Rendelési szám A 000 További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

18 16 Ütvefúrógépek és csavarozók

19 17 Ütvefúrógépek és csavarozók: sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a legmagasabb követelményeknek teljesítmény, sokoldalúság és precizitás terén. Mindegy, hogy ütvefúrásról, fúrásról, csavarozásról vagy keverésről van szó: az ipari ütvefúrógépek akár 1300 wattos teljesítményű motorjai minden igényt kielégítenek. A Bosch fúrók a szárazfalazás és építés precíz széria-alkalmazásainak szakértői. f fütvefúrógépek 18. old. f fcsavarozók 21. old.

20 18 Ütvefúrógépek A Bosch ütvefúrógépek a csúcsteljesítményt és a sokoldalúságot képviselik. Aktuális világújdonság: a GSB 19-2 REA az első professzionális ütvefúrógép beépített porelszívással. Az erőteljes motornak, a kompakt felépítésnek és a rendkívül nagy szívóerőnek köszönhetően a tökéletes szerszám minden beltéri sorozatfúrási művelethez. GSB 19-2 REA ütvefúrógép: Világújdonság az első ütvefúrógép porelszívással, profiknak ff Rendkívül nagy szívóerő fal és csempe pormentes fúrásához ff Nagy teljesítményű, 900 wattos motor és gyors fúrási előrehaladás ff Kompakt felépítés így fej feletti fúrásra is alkalmas Pormentes munkavégzés a GSB 19-2 REA készülékkel A GSB 19-2 REA a világon az első beépített porelszívással ellátott profes z- szionális ütvefúrógép, mellyel fal és csempe egyaránt pormentesen és tisztán fúrható. A nagy teljesítményű 900 wattos motor gyors fúrási előrehaladásról gondoskodik. Kompakt felépítése megkönnyíti a fej feletti fúrást. GSB 19-2 RE GBH 19-2 REA Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (perc -1 ) 01000/ /3000 Súly (kg) 2,7 3,2 Fúrási tartomány: furat-ø betonban (mm) 18/13 18/13 Fúrási tartomány: furat-ø fában (mm) 40/25 40/25 Rendelési szám B C 500 További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

21 Ütvefúrógépek 19 GSB 21-2 RE ütvefúrógép: Kategóriájában a legerősebb gép a legkeményebb használatra ff Nagy teljesítményű Bosch motor (1100 Watt) magas forgatónyomatékkal a legnehezebb, nagy átmérőt igénylő feladatokhoz: fúrás, üreges fúrókoronával és lyukfűrésszel végzett munkák, csavarozás, keverés ff Robusztus fém hajtóműház a hosszú élettartamért ff Mechanikus Antirotation biztonsági kuplung a nagyfokú munkabiztonság érdekében a legkeményebb alkalmazások esetén is GSB 21-2 RCT ütvefúrógép: Kategóriájában a legerősebb konstans elektronikával és nyomaték-ellenőrzéssel a legkeményebb alkalmazásokhoz ff Nagy teljesítményű Bosch motor (1300 Watt) nagy forgatónyomatékkal a legnehezebb, nagy átmérőt igénylő feladatokhoz: fúrás, üreges fúrókoronával és lyukfűrésszel végzett munkák, csavarozás, keverés ff Konstans elektronika a még kényelmesebb munkavégzéshez: terhelés alatt is tartja az állandó fordulatszámot ff Nyomaték-ellenőrzés a nagyfokú pontosságért: nyomaték-előválasztás a csavarok egyenletes becsavarásához Power-Change adaptertechnológia a központosító fúró és a körkivágó gyorscseréjéhez Az egyedülálló Bosch adapterrendszer feleslegessé teszi a körkivágó időigényes fel és lecsavarozását. Előny az Ön számára: gyors és hatékony munkavégzés. GSB 21-2 RE GSB 21-2 RCT Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (perc -1 ) 0 900/ /3000 Súly (kg) 2,8 2,8 Fúrási tartomány: furat-ø betonban (mm) 22/13 22/13 Fúrási tartomány: furat-ø fában (mm) 40/25 40/25 Rendelési szám C C 700 További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

22 20 Ütvefúrógépek GSB 16 RE ütvefúrógép: A leggyorsabb szerszám a kategóriában ff 750 Watt a leggyorsabb előrehaladáshoz ff Kompakt felépítés az optimális kezelhetőségért ff Robusztus fém hajtóműház a hosszú élettartamért Multi Construction a nagy teljesítményű többcélú fúró minden anyaghoz A Multi Construction fúró többszörös gyémánt-élezésű vágóélei rendkívül élesek, és akár a legkeményebb csempéhez is használhatók. Nagyon hosszú élettartamúak és precízek. A gyakori fúrószárcsere ezzel végleg a múlté. A nagy teljesítményű többcélú fúró forgó és ütő üzemmódban egyaránt optimális eredményre vezet számos anyagban. GSB 16 RE Névleges felvett teljesítmény (W) 750 Üresjárati fordulatszám (perc -1 ) Súly (kg) 2,2 Fúrási tartomány: furat-ø betonban (mm) 16 Fúrási tartomány: furat-ø fában (mm) 30 Rendelési szám E 500 További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

23 Csavarozók 21 Bosch csavarozók az állandó pontosságért. A mélységállítással rendelkező professzionális csavarozók esetében a fordulatszám és a forgatónyomaték optimálisan a mindenkori feladathoz igazodik. Ez rendkívül gyors sorozatcsavarozást tesz lehetővé állandó nagy pontossággal. Max Grip bit: szilárd illeszkedés és hosszú élettartam Az új Max Grip bitekkel a profik mindig tarthatják az irányt. Erről az egyedülálló felület gondoskodik. Mikroérdesített, belekapaszkodik a csavarba, és titánnitrid (TiN) bevonattal van ellátva. 1. előny: rendkívül szilárd illeszkedés minden csavarba. 2. előny: különösen hosszú élettartam. Ez a két előny korábban összeegyeztethetetlen volt a Max Grip bitnek köszönhetően azonban immár kombinálható. Titán-nitrid (TiN) bevonattal Torziós zóna Max Grip felület GSR 6-25 TE csavarozó mélységállítással: Az univerzális csavarozó mélységállítással és nagy forgatónyomatékkal GSR 6-45 TE szárazépítő fúrócsavarozó: A gyors és könnyen kezelhető profi gép szárazépítéshez ff A 701 wattos nagy teljesítményű motort nagy forgatónyomatékhoz tervezték, fa panelek, forgács- és gipszkartonlapok intenzív erejű csavarkötéseihez valamint fémen történő tömítőcsavarozásokhoz ff Precíz sorozatcsavarozás állandó mélységre az egy kézzel könnyen kezelhető mélységütközővel és pontos lekapcsoló kuplunggal ff Gyorsabb előrehaladás gipszkartonlapok és puhafa rögzítésénél a 701 wattos nagy teljesítményű motor optimálisan összehangolt fordulatszámával és forgatónyomatékával ff Precíz sorozatcsavarozás állandó mélységre az egy kézzel könnyen kezelhető mélységütközővel és pontos lekapcsoló kuplunggal GSR 6-25 TE GSR 6-45 TE Névleges felvett teljesítmény (W) Max. forgatónyomaték (puha csavarozási eset) (Nm) Üresjárati fordulatszám (perc -1 ) Súly (kg) 1,5 1,4 Fúrócsavarozás Ø (mm) 6 6 Rendelési szám További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

24 22 Áttekintés Az SDS-plus és SDS-max fúrókalapácsok és ütvefúrógépek felhasználási lehetőségeinek áttekintése SDS-plus fúrókalapácsok Súly (kg) Furatátmérő betonban (mm) Furat-Ø falban (mm) GBH 2-20 D 2,3 GBH 2-23 REA 3,5 (Porelszívás nélkül) (Porelszívással) GBH 2-23 RE GBH 2-26 DFR cseretokmánnyal GBH 2-26 DRE cseretokmány nélkül GBH 3-28 DFR cseretokmánnyal GBH 3-28 DRE cseretokmány nélkül GBH 4-32 DFR 2,3 2,9 2,7 3,6 3,5 4,7 GBH 36 VF-LI 4,5 SDS-max fúrókalapácsok GBH 5-40 DCE 6,8 GBH 7-46 DE 8,2 GBH 11 DE 11,1 Ütvefúrógépek GSB 16 RE 2,2 GSB 19-2 RE 2,7 GSB 19-2 REA 3,2 (Porelszívás nélkül) (Porelszívással) GSB 21-2 RE 2,8 GSB 21-2 RCT 2,8 Optimális alkalmazási terület Lehetséges alkalmazási terület

25 Áttekintés 23 Fúrás üreges fúrókoronával (mm) Fúrás acélban (mm) Megmunkálandó anyag További tulajdonságok Falban Vasbeton, gránit, kő Beton Cserép, üreges falazóblokk Keményfa Puhafa Fém Vésés Munkairány Különlegességek Vésési funkció Porelszívás SDS-plus cseretokmány SDS-plus cseretokmány SDS-plus cseretokmány SDS-plus cseretokmány Betonban Vasbeton, gránit, kő Beton Cserép, üreges falazóblokk Keményfa Puhafa Fém Vésés Munkairány Különlegességek Turbó teljesítmény, egykezes SDS Turbo Power Falban 1. fokozatban Vasbeton, gránit, kő Beton Cserép, üreges falazóblokk Keményfa Puhafa Fém Vésés Munkairány Különlegességek 2 sebességfokozatú, biztonsági kuplung Porelszívás 2 sebességfokozatú, biztonsági kuplung Nyomaték-ellenőrzés, konstans elektronika

26 24 Áttekintés SDS-plus és SDS-max vésőkalapácsok és bontókalapácsok felhasználási lehetőségeinek áttekintése SDS-plus vésőkalapácsok Súly (kg) Névleges felvett teljesítmény (W) Egy ütés energiája (J) Szerszámbefogás Munkairány Távolság, falicsempe Távolság, padlócsempe Fuga javítása (felesleges beton eltávolítása) GSH 3 E 3, ,3 SDS-plus SDS-max vésőkalapácsok és bontókalapácsok GSH 5 CE 6, ,2 SDS-max GSH 11 E 10, SDS-max GSH , mm hatlapú GSH , mm hatlapú GSH 27 VC 29, mm hatlapú Tartozékok Hegyesvéső Laposvéső Csempevéső Lapátvéső Csatornavéső Szemcsézőlap Aszfaltvéső Lehetséges alkalmazási terület Optimális alkalmazási terület Döngölőlap Ásóvéső

27 Áttekintés 25 Vakolat eltávolítása (cementvakolat eltávolítása falról) Betonfalak, oszlopok érdesítése Rések bemetszése falba és betonfalba Javítások betonfalakon Javítások tartó szerkezeteken és gerendákon (egyenetlenség eltávolítása, betonvas feltárása) Kivágások vagy áttörések falban Áttörések betonban (nagy teljesítmény) Betonlemezek bontása Betonpadlók bontása Útépítési munkák (aszfaltburkolatok helyreállítása) Árokásás kemény talajban Talaj és kavics tömörítése

28 26 Gyémánttechnika, darabolók

29 27 Bosch gyémánttechnika és darabolók: erő és rendszer találkozása A Bosch gyémántfúró rendszer nagy teljesítménnyel ötvözi a nagy munkakényelmet. Az Ön számára ez rendkívül hatékony száraz és nedves fúrást jelent kemény kőzetben és betonban is. Emellett az erős technika rázkódás- és pormentes munkavégzést biztosít. A tartozékok széles skálája nedves és száraz munkákhoz egyaránt könnyen használható, és igényes alkalmazásoknál is pontos munkavégzést tesz lehetővé. A falhoronymarók és darabolók erőteljesen dolgoznak kőben és betonban, ami igényes feladatoknál is gyors előrehaladást biztosít. ffgyémánttechnika 28. old. ffbetoncsiszoló 30. old. fffalhoronymaró 30. old. ffdaraboló 31. old.

30 28 Gyémánttechnika A Bosch gyémánttechnika-rendszer erőteljesen és precízen dolgozik kemény anyagban is, alacsony vibráció mellett. Tartozékai, mint például a daraboló elszívófedele vagy a falhoronymaró és a gyémántfúrógép porszívója porszegény munkavégzésről gondoskodnak. Gyémántfúrás rendszerben A nedves és száraz fúrási munkákhoz kínált Bosch rendszert a gyémántfúrógépek mellett bőséges tartozékprogram egészíti ki, amely minden feladathoz jó felszereltséget biztosít. Ezekkel a szerszámokkal nagy pontosság érhető el vasalt betonban csakúgy, mint falban. Az S 500 A fúróállvány tökéletesen illeszkedik a falra, és nagy pontosságú fúrást tesz lehetővé nagy átmérőknél a megbízható és hatékony működés érdekében. GDB 1600 WE gyémántfúrógép: A könnyen kezelhető nedves fúráshoz ff Kicsi sarokméret (40 mm) a falközeli munkavégzéshez ff Kézzel vezetett és telepített módon alkalmazható ff Szárazfúrásra átszerelhető (szívófejjel) GDB 1600 WE GDB 1600 DE GDB 2500 WE S 500 A Névleges felvett teljesítmény (W) Beton, lehetséges tartomány (mm) Beton, optimális tartomány (mm) Fal, optimális tartomány (mm) Furatlöket (mm) 500 Oszlopmagasság (mm) 1000 Rendelési szám Magyarországon nem elérhető P További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

31 Gyémánttechnika 29 GDB 2500 WE gyémántfúrógép: A legerőteljesebb az osztályában ff Erős, túlterhelhető 2500 wattos motor indításiáram-szabályozással a rázkódásmentes és pontos fúráshoz vasalt betonban ff Robusztus, 2 sebességfokozatú áttétel a magas erőátvitelhez és optimális területi sebességhez S 500 A fúróállvány: A telepített gyémántfúrógépekhez ff Precíz szögállítási lehetőség 15 fokos lépésekben a ferde fúráshoz ff Rögzítés a falon a kereskedelemben kapható rögzítőelemekkel ff A készülékrögzítés, a vízfogógyűrű (tartozékok), a szögbeállítás és a szállító kerekek is mind szerszám nélkül állíthatók be ff A készülékeket szerszám nélkül lehet a fúróáll- ványba befogni és csavarral rögzíteni a falon Pontosság nagy méretekben Bosch gyémánt fúrókoronával A kiváló minőségű, hosszú élettartamú nedves és száraz fúráshoz használható fúrókorona gyors központozást és előfúrást tesz lehetővé. Az Ön számára ez nagy méretekben is abszolút pontosságot jelent. További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

32 30 Betoncsiszoló, falhoronymaró A Bosch betoncsiszolók és falhoronymarók nélkülözhetetlen segédeszközök az építkezésen. A betoncsiszoló megszünteti az egyenetlenséget, és előkészíti a csempézni kívánt felületeket. A falhoronymarók elektromos kábelek és csövek fektetésére használatos hornyok készíthetők. Az ideális porszívó kőhöz és betonhoz Pormentes munkavégzés a Bosch betonmegmunkáló szerszámaival: a GAS 50 ideális porszívó kőhöz és betonhoz. Problémamentesen felfogja a port és a rugalmas gumikarmantyúnak köszönhetően majdnem mindegyik készülékhez illeszkedik. A Plus-Clean elektromágneses szűrőtisztítás állandó, maximális szívóerőt biztosít. GBR 14 CA betoncsiszoló: A hosszútávfutó a szabadalmaztatott porzáró rendszerrel ff Szabadalmazott porzáró rendszer a leghosszabb élettartamért ff A szervizjelző 8 órával előre jelzi az esedékes szénkefe cserét ff Tiszta csiszolási kép a kiváló vezethetőségi tulajdonságoknak köszönhetően GNF 35 CA falhoronymaró: A kitartó készülék konstans elektronikával ff A Bosch által szabadalmaztatott porzáró rendszer garantálja a hosszú élettartamot ff Konstans elektronikával az állandó fordulatszámhoz, még terhelés mellett is ff Optimális kezelhetőség az ergonomikus markolattervezésnek köszönhetően, sokféle megfogási lehetőség GBR 14 CA GNF 20 CA GNF 35 CA Névleges felvett teljesítmény (W) Tárcsaátmérő (mm) Üresjárati fordulatszám (perc -1 ) Horonymélység (mm) GNF 65 A Rendelési szám Magyarországon nem elérhető További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

33 Daraboló 31 A Bosch GWS J darabolót kimondottan rendkívüli, akár 95 mm-es fogásmélységhez fejlesztették ki. Emellett ideális minden vágási munkához betonban és kőben: a GWS LVI sarokcsiszoló elszívófedéllel. Magas vágási sebesség és hosszú élettartam A Bosch gyémánt vágótárcsával számottevően növelhető a vágási sebesség, a hosszú élettartam előnye mellett a szabadalmaztatott lézeres olvasztási eljárásnak köszönhetően. A széles kínálatban minden alkalmazási területre megtalálható a legjobb gyémánt vágótárcsa. GWS J + SDS daraboló: A specialista rendkívül mély vágásokhoz ff Akár 95 mm vágásmélység acélban és kőben végzett munkákhoz ff Stabil vezetőszán a pontos, sorozatban végzett daraboláshoz ff Kengyelfogantyú a gép súlypontjában, ezáltal egyenletes súlyelosztás GWS LVI sarokcsiszoló elszívófedéllel: Nagy teljesítményű gép a lehető legkisebb súllyal ff Erőteljes 2400 wattos Champion motor és elfordítható kengyelfogantyú ff Kategóriájában a legkisebb súllyal ff A fő- és kiegészítő fogantyún a Vibration Control rendszer akár 50 %-kal csökkenti a rezgéseket a fáradtságmentesebb munkavégzés érdekében GWS J + SDS GWS LVI Névleges felvett teljesítmény (W) Tárcsaátmérő (mm) Üresjárati fordulatszám (perc -1 ) Rendelési szám F00 Elszívófedél (tartozék): További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

34 32 Csempemegmunkálás

35 33 Felújításnál számos kivágást kell fúrni vízcsatlakozásokhoz. Ilyenkor lényeges a gyorsaság és a tisztaság. Ehhez ideális a gyors előrehaladást biztosító GTR 30 CE. Ráadásul kényelmesen illeszkedik az ember kezébe. Bernard Rajkovic, hidegburkoló mester Minden korábbinál egyszerűbb csempemegmunkálás: gyorsan, precízen és tisztán A csempemegmunkálás precíz munka. Olyan szerszámokat igényel, amelyekkel gyorsan és tisztán lehet dolgozni. A Bosch hidegburkolókkal szoros együttműködésben olyan termékprogramot fejlesztett ki, amely pontosan ezekhez a magas követelményekhez igazodik. Példaként említhető a GTR 30 CE csempemaró. Harmincezres fordulattal a legkeményebb finom kőagyag vagy terméskő is gyorsan, precízen és szárazon fúrható vele optimális eredménnyel. f fcsempemaró 34. old. f fcsempevágó asztal 34. old. ffsarokcsiszoló 35. old. ffakkus Multicutter vágószerszámok 35. old.

36 34 Csempemegmunkálás Bosch csempemaró és csempevágó asztal. A gyémánt fúrókoronával felszerelt GTR 30 CE csempemaró harmincezres fordulattal tökéletes formájú furatokat készít mindenfajta csempében. A Bosch GTD 1 csempevágó asztal ideális megoldás a csempék gyors és biztonságos rögzítéséhez. Végre optimális feltételek a munkavégzéshez csempefúró gyémánt fúrókoronával A csempemegmunkáláshoz kínált új gyémánt fúrókoronában található egy kivágás. Ez hűtő hatást fejt ki a fúrásnál, és egyszerűbbé teszi a fúrómag eltávolítását tiszta és precíz feltételeket biztosítva a munkavégzéshez. A vákuumforrasztott gyémántbevonatnak köszönhetően egy fúróval akár 40 furat készíthető a legkeményebb anyagban is. ÚJ! GTR 30 CE csempemaró: A leggyorsabb út minden csempén keresztül ff Harmincezres fordulat a fáradság nélküli fúráshoz bármilyen csempében (635 mm gyémánt fúrókoronával) ff Innovatív gyémánt fúrókorona a gyors előrehaladás és a hosszú élettartam érdekében ff Tiszta munkavégzés a száraz fúrásnak és a porelszívásnak köszönhetően ÚJ! GTD 1 csempevágó asztal: Cseles megoldás csempék rögzítésére ff Egyetlen kattintással biztonságosan rögzíthető bármilyen méretű csempe ff A csempe bármilyen jellegű megmunkálására alkalmas ff Egyszerű szállítás az alacsony súlynak köszönhetően ÚJ! GTR 30 CE ÚJ! GTD 1 Névleges felvett teljesítmény (W) 700 Üresjárati fordulatszám (ford./perc) Méret (mm) 531 x 85 Terhelés (kg) 136 Súly (kg) 1,5 3,5 Rendelési szám C C Z00 Rendelési szám L-BOXX-szal C 000 További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

37 Csempemegmunkálás 35 Professzionális csempemegmunkálás minden munkavégzési követelményhez. A Bosch GWS 7 sarokcsiszoló kompakt és nagy teljesítményű elektromos kéziszerszám vágáshoz és daraboláshoz. A finom munkát a GOP 10,8 V-LI vezeték nélkül végzi el tökéletes szerszám beigazítási, hozzáillesztési és javítási munkákhoz. ÚJ! GWS 7 sarokcsiszoló: A legkisebb kerületű markolat 720 Watt erő mellett ff A kategória más sarokcsiszolóihoz képest kicsi markolatkerület (176 mm) különösen kellemessé teszi a munkavégzést ff Nagy teljesítményű, 720 wattos motor csupán 1,9 kg súly mellett a folyamatos munkavégzéshez GOP 10,8 V-LI akkus Multicutter vágószerszám: Tökéletes beillesztés, igazítás, javítás ff Sokoldalú felhasználási lehetőség, mint pl. merülővágás, színelő vágás és csiszolás a bőséges Bosch tartozékválasztékkal ff Kitűnő kezelhetőség a kompakt felépítés és a csupán 1 kg-os súly következtében GTD 1 csempevágó asztal: rögzítés, előrajzolás, megmunkálás A mobil csempevágó asztalon bármilyen csempe egy szempillantás alatt biztonságosan rögzíthető. Nincs ingás, nincs billegés, csak professzionális munkavégzés. A mellékelt sablon lehetővé teszi a pontos előrajzolást a kifogástalan eredményű munkához. ÚJ! GWS 7 GOP 10,8 V-LI Névleges felvett teljesítmény (W) 720 Akkufeszültség (V) 10,8 Akkukapacitás (Ah) 1,3 Üresjárati fordulatszám (ford./perc) Rezgésszám (ford./perc) Súly (kg) 1,9 1,0 (akkuval) Rendelési szám B További információkat a Bosch kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

38 Bosch Vibration Control 36 Bosch Vibration Control: kisebb rezgés, jobb munkavédelem, nagyobb termelékenység A Bosch válasza a rezgés problémájára: 2002 óta egész Európában érvénybe lépett a törvényes 2002/44/EK számú EU-irányelv a kézművesek védelme érdekében a rezgések okozta elkerülhető egészségkárosítástól. A munkaadóknak meg kell becsülniük a munkatársaik napi rezgésterhelését, amelyet adott esetben csökkenteni kell. Ez az irányelv a munkavállalók védelmét szolgálja, és két rezgésértéket határoz meg. 1. kiváltási érték: Az elektromos szerszám 2,5 m/s² feletti rezgésértéke esetén rezgéscsökkentési intézkedéseket kell hozni. 2. határérték: Ha egy elektromos szerszám túllépi az 5 m/s² rezgésértéket, megfelelően csökkenteni kell a munkavállaló effektív 8 órás munkaidejét, melynek során az adott elektromos szerszámot használja. GSH 5 CE a kategóriában a legkisebb rezgés Bosch GSH 5 CE 8 A versenytárs 13,9 B versenytárs 10,1 C versenytárs 14,4 D versenytárs 10, Rezgésértékek (triaxiális) az EN szabvány szerint, rezgés m/s 2 -ben Melyek a Bosch Vibration Control előnyei? ff Hatékonyabb egészségvédelem ff Munkavégzés kellemetlen és zavaró érzet nélkül ff Kevésbé jelentkező fáradtságérzet ff Hosszabb munkavégzés Mit tesz a Bosch, hogy engem védjen? A Bosch úttörő az elektromos kéziszerszámok rezgéscsökkentése területén, és a gyártók között elsőként már 2001-ben bevezette a Bosch Vibration Control rezgéscsökkentést kalapácsfúróinál. Így például a GSH 5 CE esetében akár 40 %-kal kisebb a rezgés a kategória más kalapácsfúróihoz képest. Ez hatékonyabb egészségvédelmet, és lényegesen kényelmesebb és kellemesebb munkavégzést jelent. A Bosch elektromos kéziszerszámok rezgésterhelésének kiszámításához látogasson el a weboldalra

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól!

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Igazán Bosch! ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Rendelési szám Feszültség Típus EAN-kód Ajánlott fogyasztói ár áfával 1600Z0002W 10,8 V 1 x 1,5 Ah 3165140730341 17272,- Ft 1600Z0003Z 10,8 V

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december akciók, donságok! Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra termékek, akciós ajánlatok Érvényes: 2008. szeptember december *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció

Részletesebben

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS A v i l á go n ÜLEGYEDÓ ÁLL 78 990 Nettó ár: 62 197 Ft Rend. sz.: HU_600 854 004 UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS 39 999 Nettó ár: 31 495 Ft Rend. sz.: 604 480 000 BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS Teljesítmény:

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25%

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25% Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció 25% Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek

Részletesebben

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Program 2009/2010: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz. Profiknak profiktól. www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

kalapácsfúrás, vésés.

kalapácsfúrás, vésés. Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Megfelelő termék minden alkalmazáshoz. A Bosch elektromos kéziszerszámokkal megvalósíthatja feladatait. A csavarozáshoz és fúráshoz válasszon a kompakt és kézreálló, tökéletes

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Rendelési szám Kép Megnevezés Tulajdonságok EAN kód Li-ion akkus gépek BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Új Nettó Listaár Ft Bruttó Listaár Ft 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101

Részletesebben

Vésés CS3_SCHU_04_0235_s_CHISELLING.indd :34:35 Uhr

Vésés CS3_SCHU_04_0235_s_CHISELLING.indd :34:35 Uhr Vésés CS3_SCHU_04_0235_s_CHISELLING.indd 235 11.11.2008 13:34:35 Uhr 236 Vésés Áttekintés Minden felhasználáshoz a helyes vésőt Az innovatív és kiváló minőségű betonmegmunkáló szerszámoknak köszönhetően

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek Akkus

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.04.01-től

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.04.01-től Li-ion akkus gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 10,8 V-os lítium-ionos rendszer 0601868107 0601868109 0601992906 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR 10,8-2-Li

Részletesebben

kiadványban szereplő termékek listája.

kiadványban szereplő termékek listája. DeWalt Gép 2015 Q1 akciós lista Érvényes 2015 janu 2-től 2015 mcius 31-ig. DCL043-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa-akkumulátor és töltő nélkül 31 490 Ft DCL060-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa

Részletesebben

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz.

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz. Tisztán és gyorsan: csempék száraz fúráshoz ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény csempék száraz fúráshoz. 2 Fúrás Száraz gyémántfúrók Szárazfúrás a legkeményebb csempékben is Az innovatív önhűtő és nagy teljesítményű

Részletesebben

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m AKCIÓS KATALÓGUS Üregkamrás polikarbonát lemez viztiszta, UV védett Lv 10 mm 2.890 Ft /m2 3.490 Ft /m2 Metabo fúrókalapács KHE 28 39.900 Ft 59.900 Ft Nyomaték 20 Nm Ütésstop Furatátmérı - Beton kalapácsfúróval

Részletesebben

Szállítási terjedelem:

Szállítási terjedelem: Érvényes: 2015.08.25-2015.10.31-ig Cikkszám Kép Megnevezés Technikai Adatok Nettó listaár 0601868109 06019D4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Bosch EC motor technológia Hosszabb

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA Építkezés Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. ÉV FEIN Plus GARANCIA 3Li-ion akkukra is. A legnagyobb teljesítményű FEIN akkus csavarozók

Részletesebben

BOSCH - Ipari Gépcsere Akció- Ipari kéziszerszámok Érvényes: szeptember november 15-ig vagy a készlet erejéig

BOSCH - Ipari Gépcsere Akció- Ipari kéziszerszámok Érvényes: szeptember november 15-ig vagy a készlet erejéig 0601868109 06019D4000 06019E4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx -ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx -ban GSR 10,8 V-EC TE szárazépítési csavarbehajtó 2 x 2,5 Ah; L- Boxx -ban Akkufeszültség:

Részletesebben

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek Best of 2009/2010 Professzionális megoldás magasfokon Robosztus és intelligens technológia ami kézhez áll és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé: A KRESS fejlesztést meggyőzővé teszi a nagy teljesítmény,

Részletesebben

Kézi kisgépek. 1004 Gépek, berendezések L205 105-120. Fúrógép L205 105 L205 110 L205 115-120 L205 150-165. Fúrógép L205 150 L205 155 L205 165 L205 160

Kézi kisgépek. 1004 Gépek, berendezések L205 105-120. Fúrógép L205 105 L205 110 L205 115-120 L205 150-165. Fúrógép L205 150 L205 155 L205 165 L205 160 Fúrógép L205 105-120 Erőteljes, hosszú élettartamú motor. Vezérlőelektronika a pontos előfúráshoz. Jobbra-balra forgás. Pótfogantyú és tokmány alaptartozék. GBM 6- kicsi, szűk helyen végzett munkákhoz.

Részletesebben

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 9 A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok A Bosch akkus szerszámok erejükkel és könnyű, kompakt

Részletesebben

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta.

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta. FÉM A minőség nem jön létre máról holnapra. A FEIN 115 éves tapasztalattal rendelkezik, ami egyedülálló a maga nemében. FEIN BOP fúrógépek - teljesítmény és minőség kompromisszumok nélkül. A bizalomért

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen most!

Igazán Bosch! Cseréljen most! Igazán Bosch! Cseréljen most! Ipari gépcsere akció Érvényes: 2015. március 16. 2015. április 30. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

SDS-PLUS TARTOZÉKOK / PORELSZÍVÓ RENDSZER

SDS-PLUS TARTOZÉKOK / PORELSZÍVÓ RENDSZER SDS-PLUS TARTOZÉKOK / PORELSZÍVÓ RENDSZER SDS-Plus vésőszárak D25300DH SDS-Max fúrószárak Porelszívó rendszer Hepa filterrel állómotoros fúró-vésőkalapácshoz Könnyű vésési munkákhoz vésőfunkciós SDS-Plus

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Gépcsereakció Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek Akkus gépek

Részletesebben

Bosch Ip. Gép T2 árlista Érv.: ig Készült:

Bosch Ip. Gép T2 árlista Érv.: ig Készült: *** EC motoros ajánlat + 0615990GE7 táska*** GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó + tartozék készlet szerszámtáskában 80 62 0615990FZ9 ***Páros ajánlat*** fúrócsavarozó + GLI PowerLED munkalámpa L-BOXX 102-ben

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz Tartozék Szár Hossz Átmérő Minőség Mennyiség/karton GSN 90-34 DK 34 -os D-fejű szalagszeg 2 608 200 001

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 204. január. április 30. vagy a készlet erejéig A feltüntetett árak nettó listaárak, melyekből az Ön érvényes engedménye

Részletesebben

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER 2. Maktec Maktec A Maktec egy második márkája a világ sok országában abszolút piacvezető Makitának. Ezeket a gépeket azoknak fejlesztettük ki, akiknek kedvező áron

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

fischer kalapácsfúrók Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény a tökéletes fúrási eredmény érdekében A precízió hősei

fischer kalapácsfúrók Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény a tökéletes fúrási eredmény érdekében A precízió hősei fischer kalapácsfúrók Kompromisszumot nem ismerő teljesítmény a tökéletes fúrási eredmény érdekében A precízió hősei Az új fischer kalapácsfúró-választék A fúróinnováció SDS Max Négy keményfém vágóéllel

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz.

Tisztán és gyorsan: ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény. csempék száraz fúráshoz. Tisztán és gyorsan: csempék száraz fúráshoz ÚJ! Önhűtő gyémántfúrók kemény csempék száraz fúráshoz. 4 Fúrás Száraz gyémántfúrók easy Dry száraz gyémántfúrók: hosszú élettartam, egyszerű kezelhetőség Az

Részletesebben

Gyémánt vágó és daraboló hornyológép

Gyémánt vágó és daraboló hornyológép Gyémánt vágó és daraboló hornyológép REMS Krokodil 125 REMS Krokodil 180 SR for Professionals REMS Krokodil vágás vésés helyett Teljes felületen felfekvő tartólemez, a teljes vágásbiztonsági folyamat során

Részletesebben

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Tegye lakóhelyét otthonosabbá a Bosch Home Exclusive Line segítségével. A Bosch barkács elektromos kéziszerszámaival otthonában mindig kéznél van projektjéhez

Részletesebben

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon Fém Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. ÚJ Kombináljon és profitáljon A FEIN Select + lehetőséget nyújt Önnek egy vagy több, profeszszionális 18 V-os akkus fémmegmunkáló készülék

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Mehrachsenlaser Gyémánttechnika AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Kiemelkedô tulajdonságai optimális súly/teljesítmény arány SE: szabályozható fordulatszám AG 125-S sarokcsiszoló, bázis 3761079 4 m csatlakozókábellel,

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AEG KATALÓGUS 2009/10. www.aeg-powertools.hu

PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AEG KATALÓGUS 2009/10. www.aeg-powertools.hu PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AEG KATALÓGUS 2009/10 www.aeg-powertools.hu AEG ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA Az AEG elektromos kéziszerszámok felülmúlják örökségüket, kimagasló

Részletesebben

TE 35 kombikalapács. Mûszaki adatok Felvett teljesítmény: Felvett áramerõsség: Feszültség:

TE 35 kombikalapács. Mûszaki adatok Felvett teljesítmény: Felvett áramerõsség: Feszültség: TE 35 kombikalapács Alkalmazás ø10 32 mm-es furatok betonban, kôben és téglában ø90 mm-ig fúrás téglában fúrókoronákkal vésés téglában TE-T vésôkkel fúrás fában és fémben ø13 mm-es gyorsbefogó tokmány

Részletesebben

DEALS POWER TOTÁLIS ERŐ PRO LÍTIUM-ION TECHNOLÓGIÁVAL POWERTOOLS TARTALOM PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 18 V KOMBIKALAPÁCS

DEALS POWER TOTÁLIS ERŐ PRO LÍTIUM-ION TECHNOLÓGIÁVAL POWERTOOLS TARTALOM PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 18 V KOMBIKALAPÁCS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 2012. SZEPTEMBER 1. DECEMBER 31. POWER DEALS 18 V KOMBIKALAPÁCS 99.900 Ft 126.873 Ft Bruttó Típus BBH 18 Li Cikkszám 4935 4082 75 L-alakú SDS-plus kombikalapács ideális

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 0603944691 Promo basket modellek 060395550P 060395550U 060395550W 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 12 (2 batt) + 39 pcs set 12 (2 batt) + 51 pcs Accessory Set Csavar-ø 6 mm Furat-ø acélban 8

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/ Li-ion akkus gépek 06019A2100 06019A2101 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó Akkufeszültség: 3,6 V Akkukapacitás: 1,3 Ah Üresjárati fordulatszám: 0-580/150 Max. forgatónyomaték (kemény

Részletesebben

Körkivágók: mindig a megfelelő specialista

Körkivágók: mindig a megfelelő specialista Körkivágók Back 208 Körkivágók Áttekintés Bosch tartozékok 11/12 Körkivágók: mindig a megfelelő specialista Progressor rel 212. oldal Sheet Metal rel 217. oldal Multi Construction rel 221. oldal Gyémánt

Részletesebben

építési munkák Tető- és faszerkezet

építési munkák Tető- és faszerkezet Akku LEBONTÁS ELŐKÉSZÍTÉS KIÉPÍTÉS KOMPETENCIA A TETŐN ÉS A FAÉPÍTÉSI MUNKÁK TERÜLETÉN: KOMPLETT MEGOLDÁSOK PROFIKNAK. A gerendák és fa szerkezeti elemek előkészítése és gyártása egyre inkább helyhez kötött

Részletesebben

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén.

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén. Az új Topcut vágólapcsalád: elõny minden irányban Vágóteljesítmény felsõfokon Ár Premium A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint

Részletesebben

szerszámkészletek 2011. év végéig kedvezményes áron

szerszámkészletek 2011. év végéig kedvezményes áron 46 részes 35 részes készlet. 7 fémfúró TiN 2-2,5-3-4-5-6-8 mm 5 betonfúró 4-5-6-7-8 mm 5 fafúró 3-4-5-6-8 mm 12 csavarozó bit, 4 dugókulcs 1 hexa szerszámtartó, 1 teleszkopos mágnes Minden fúrón lézeres

Részletesebben

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors.

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors. ÉPÍTKEZÉS /FÉMMUNKÁK Egyformán erős és gyors. Új 12 V-os akkus csavarozók: optimális forgatónyomaték és nagy fordulatszám a tökéletes fúrási és csavarozási eredményért. ÚJ FEIN 12 V Az új FEIN 12 V-os

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet Rendelési szám 405.949 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

Árlista 2014.09.01-től tartozékok

Árlista 2014.09.01-től tartozékok HSS-R fémfúrók Alkalmas ötvözött és ötvözetlen acélhoz 900 N/mm² szakítószilárdságig Nagyfokú rugalmasság a melegen történő alakításnak köszönhetően Csekély törésveszély különösen 6 mm-es átmérőnél kisebb

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Gépcsere akció -25%

Gépcsere akció -25% Gépcsere akció -25% www.bosch-professional.hu Érvényes: 2016.10.01 2016.11.15-ig Bosch elektromos kéziszerszámok, mérőműszerek és tartozékok a kereskedelem és ipar számára. Ipari gépek Akkus gépek 10,8

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

Fúrás és csavarozás. A termékek és alkalmazások áttekintése. Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18

Fúrás és csavarozás. A termékek és alkalmazások áttekintése. Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18 A termékek és alkalmazások áttekintése 198 Akkus fúró-csavarbehajtó CXS, C 12, C 15, T 12+3, T 15+3, T 18+3 Akkumulátoros ütvecsavarozó TI 15 IMPACT Akkus fúrókalapács BHC 18 201 204 207 Tartozékok és

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 247 Univerzális csavar hosszú Oldal 248 Univerzális csavar Basic rövid Oldal 248 Univerzális

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

TERMÉKPROGRAM ELEKTROMOS SZERSZÁMGÉPEK

TERMÉKPROGRAM ELEKTROMOS SZERSZÁMGÉPEK TERMÉKPROGRAM ELEKTROMOS SZERSZÁMGÉPEK 2 Tartalom Olda 6 7 Oldal 9 9 Oldal Oldal 9 V 9 V V Oldal Oldal Oldal 9 Oldal Oldal Oldal 9 3 A KRESS-KONCEPCIÓ Egy erős családi vállalkozás Több mint 80 éve ismert

Részletesebben

DEALS POWER 4X HOSSZABB MŰKÖDÉSI IDŐ* 2X HOSSZABB ÉLETTARTAM* POWERTOOLS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AKÁR AKKUM ZÉK TARTO 4, 9-1 12

DEALS POWER 4X HOSSZABB MŰKÖDÉSI IDŐ* 2X HOSSZABB ÉLETTARTAM* POWERTOOLS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AKÁR AKKUM ZÉK TARTO 4, 9-1 12 POWERTOOLS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 2013. Szeptember 1. December 31. POWER DEALS A legsokoldalúbb fúrócsavarozó a piacon... M LO -ION A T R 2 TA AH PRO LÍTIUM /4,0 2,0 ULÁTOR bb 5 AKKUM on c zó

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 70 Wattos excentercsiszoló porgyűjtővel X 07 VE Rendelési szám 28.669 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420 Watt Löket

Részletesebben

2015 Makita tartozék akció II (érvényes 2015.08.01-2016.01.31-ig)

2015 Makita tartozék akció II (érvényes 2015.08.01-2016.01.31-ig) SDS-Plus fúrók STANDARD (kiegészítő munkákhoz, belépő kategória) D-00050 SDS-Plus fúró 6x110 mm D-00066 SDS-Plus fúró 6x160 mm D-00072 SDS-Plus fúró 6x210 mm D-00088 SDS-Plus fúró 6,5x110 mm D-00094 SDS-Plus

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid 680 CSAVAROK Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 685 Univerzális csavar rövid Oldal 685 Univerzális csavar hosszú Oldal 686 Gyors szorítócsavar rövid rövid

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

METABO 3 ÉVES XXL GARANCIA gépekre és minden Li-Power akkuegységre, a töltési ciklusok korlátozása nélkül

METABO 3 ÉVES XXL GARANCIA gépekre és minden Li-Power akkuegységre, a töltési ciklusok korlátozása nélkül 10,8 voltos akkus fúrócsavarozó PowerMaxx BS Basic (2x2,0 Ah Li-Power) Könnyű, kompakt fúrócsavarozó Akku töltésszint ellenőrzését szolgáló kapacitásjelző Orsó belső hatszög kialakítással a csavarozó bitekhez

Részletesebben

Bosch akkus készülékek áttekintése

Bosch akkus készülékek áttekintése Bosch akkus készülékek áttekintése Csavarozás / fúrás / kalapácsfúrás 3,6 V 10,8 V Akkus csavarozó GSR Mx2Drive 14,4 18 V Akkus fúrócsavarozó GSR 10,8-2-Li Akkus ütvecsavarozó GSR 10,8-Li Akkus ütvecsavarozó

Részletesebben

Elektromos bontókalapácsok. A legnagyobb ütőerő új dimenzióban. A Wacker Neuson elektromos bontókalapácsai.

Elektromos bontókalapácsok. A legnagyobb ütőerő új dimenzióban. A Wacker Neuson elektromos bontókalapácsai. H Elektromos bontókalapácsok A legnagyobb ütőerő új dimenzióban. A Wacker Neuson elektromos bontókalapácsai. Elektromos erő a napi használat során. A Wacker Neuson elektromos bontókalapácsai. HOZZA KI

Részletesebben