Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban"

Átírás

1 Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Program 2009/2010: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz. Profiknak profiktól.

2 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Fémmegmunkáló profiként sokat várnak el Öntől: kimagasló teljesítményt, gyorsaságot, megbízhatóságot és szakértelmet. Azaz első osztályú munkát. Nem lenne magától értetődő, ha elektromos kéziszerszámaitól Ön is ugyanennyit várna el? A fémmegmunkálásra szánt professzionális kék elektromos kéziszerszámokat a legmagasabb igényekhez fejlesztettük, a teljesítményt és a robusztusságot előtérbe helyezve. Ezenkívül az olyan újdonságok, mint például a Bosch Vibration Control vagy a Kick- Back Stop garantálják a felhasználó legmagasabb szintű védelmét a mindennapi munkavégzés során. Ezzel a legjobb feltételeket biztosítják Önnek a kiváló, professzionális eredmények érdekében. Az új kék elektromos kéziszerszámok fejlesztése során a Bosch nagyon szorosan együttműködik a gyakorló profikkal, akik a készülékeket szélsőséges körülmények között is tesztelik, például öntödékben és hajógyárakban. Ez a biztosíték Önnek a profinak arra, hogy a fémmegmunkálásnál mindig a legmegbízhatóbb technikára hagyatkozhat. Professzionális kék elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz meggyőző megoldás profiknak profiktól.

3 Bevezetés 3 Kis sarokcsiszolók 4 n Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W 6 Nagy sarokcsiszolók 10 n Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W 12 n Darabolók 2400 W 19 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz 20 n Egyenes csiszolók 22 n Excentrikus csiszoló 23 n Polírozógép 23 n Lemezvágók 24 n Lyukasztók 25 n Fúrógépek 26 n Ütvecsavarozók 27 Profi felhasználóvédelem 28 Az összes súlyadat a következő oldalakon az EPTA Procedure 01/2003-nak megfelelően lett megállapítva. Az alkalmazott szimbólumok magyarázatát a 30. oldalon találhatja.

4 4 Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W

5 Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W 5 Páncélszekrények gyártásánál sok élet kell lekerekíteni. Az ilyen jellegű tartós használathoz ideális a GWS 7 : Karcsú felépítésének köszönhetően jól kézben tartható, és a kis markolatkerület által jól irányítható a készülék. Peter Bertl, fémmegmunkáló mester Legnagyobb teljesítmény a legnagyobb hatékonysághoz A fémiparban magasak a követelmények. A kis Bosch sarokcsiszolók ezeket kimagasló teljesítménnyel és optimális ergonómiával teljesítik. A mindennapi használat során teljes erővel bizonyítanak, és közben jól kézben tarthatók. Jó példa erre az új GWS 7. Erőteljes 720 watt teljesítményével kategóriájában a legkisebb markolatkerülettel büszkélkedhet a kellemesebb munkavégzés és a leggyorsabb vágás érdekében. Röviden: kis sarokcsiszolók maximális hatékonysággal. Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W n GWS 7 6. oldal n GWS 8 7. oldal n GWS oldal n GWS oldal n GWS oldal n GWS Inox 9. oldal n GWS oldal

6 6 Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W A kis sarokcsiszolók minden olyan helyen bizonyítanak, ahol hosszú időn keresztül kell dolgozni. Például az új GWS 7 : Csekély súlyával és meggyőző ergonómiájával, csupán 176 mm kerületű markolatával a hosszú idejű használat sem megerőltető. A tárcsacserélgetés ideje lejárt új 3 az 1-ben tárcsa Három feladat, egy tárcsa: Legyen szó vágásról, nagyolásról vagy finomcsiszolásról, az innovatív Bosch csiszolótárcsa maximális hatékonyságot garantál minden alkalmazási területen vastagsága csupán 2,5 mm, így a nehezen hozzáférhető helyeken is elfér. A három rétegű merevítése megakadályozza a tárcsatörést, ezáltal legmagasabb szintű védettséget biztosít. Gyártás az OSA-irányelv szerint. Az EN szabványnak megfelel. Teljesítménykategóriájában a legkisebb kerületű markolat: csupán 176 mm GWS 7 sarokcsiszoló ÚJ! A legkisebb kerületű markolat 720 watt erő mellett n A legkisebb kerületű markolat (176 mm) a többi, azonos teljesítményű sarokcsiszoló között a különösen kényelmes munkavégzés érdekében n Nagy teljesítményű, 720 wattos motor csupán 1,9 kg súly mellett folyamatos munkavégzéshez n Lapos hajtóműfej a kényelmes munkavégzéshez szűk helyeken is További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

7 Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W 7 Védelem a kis sarokcsiszolóknál Mint az összes többi Bosch elektromos kéziszerszám, a sarokcsiszolók is teljesítik a legmagasabb védelmi igényeket és szabványokat. Minden készülék elfordulásbiztos védőburkolattal és kétszeres védőkapcsolóval rendelkezik a véletlen bekapcsolás megelőzése érdekében. 2 1 GWS sarokcsiszoló Könnyen kezelhető gép, kiegészítő védelemmel n Erős, 800 wattos Champion motor n Elfordulásbiztos védőburkolat gyorsan és egyszerűen állítható, megbízhatóan véd n Könnyen kezelhető a karcsú háznak köszönhetően GWS sarokcsiszoló Kompakt gép, kiegészítő védelemmel n Különlegesen erős, 1000 wattos Champion motor n Elfordulásbiztos védőburkolat gyorsan és egyszerűen állítható, megbízhatóan véd n Könnyen kezelhető a karcsú háznak köszönhetően ÚJ! GWS ÚJ! GWS GWS GWS GWS Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) Súly (kg) 1,9 1,9 1,9 1,9 2,1 Rendelési számok nem áll rendelkezésre További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

8 8 Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W GWS CI sarokcsiszoló Erős gép, KickBack Stop rendszerrel n KickBack Stop : Felismeri a megakadást, azonnal lekapcsolja a gépet n Erőteljes, 1100 wattos Champion motor újraindítás-gátlóval n Elfordulásbiztos védőburkolat gyorsan és egyszerűen állítható, megbízhatóan véd GWS CIE sarokcsiszoló Dinamikus gép, KickBack Stop rendszerrel n KickBack Stop : Felismeri a megakadást, azonnal lekapcsolja a gépet n Rendkívül erős, 1400 wattos Champion motor újraindítás-gátlóval n Elfordulásbiztos védőburkolat gyorsan és egyszerűen állítható, megbízhatóan véd Védelem a másodperc töredéke alatt A KickBack Stop gyors lekapcsoló funkció a GWS 11, GWS 14 és GWS 15 gépeknél az ABS-hez hasonlóan felismeri a tárcsa hirtelen megakadását és a motor azonnali lekapcsolásával reagál. Önnek ez azt jelenti, hogy mindig tökéletesen kézben tarthatja a gépet, miközben fokozott védettséget élvez sérülésekkel szemben. * GWS CI GWS CIE GWS GWS CIE GWS CIT Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) / Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) / Súly (kg) 2,0 2,0 2,2/2,3 2,2 2,2 Rendelési számok nem áll rendelkezésre További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat. * A GWS CIE és a GWS CIE esetében.

9 Kis sarokcsiszolók 720 W 1500 W 9 ÚJ! GWS Inox sarokcsiszoló Rozsdamentes nemesacél tökéletes finiseléséhez n Az alacsony fordulatszám gondoskodik a rozsdamentes acél kíméletes megmunkálásáról n Rendkívül erős, 1400 wattos Champion motor 50%- kal nagyobb forgatónyomatékkal a gyors, erőteljes munkavégzés érdekében n Közvetlen hűtés a nagy túlterhelhetőség és a hosszú élettartam érdekében GWS CIEH sarokcsiszoló Legnagyobb teljesítmény tökéletes kezelhetőséggel n Könnyű kezelhetőség az ergonomikus Softgrip lágyfogantyúval tartós használathoz és fej fölött végzett munkához ideális n A legerősebb 1500 wattos Champion motor újraindítás-gátlóval n KickBack Stop : Felismeri a megakadást, azonnal lekapcsolja a gépet Új tartozékok a tökéletes felületnemesítéshez Az új Best for Inox csiszolóeszközök kifejezetten a rozsdamentes acél megmunkálására jellemző magas követelményekhez lettek kifejlesztve. Legyen szó durvacsiszolásról, simításról, tisztításról, sorjátlanításról vagy finiselésről, a bőséges Best for Inox tartozékok tökéletes eredményt biztosítanak, nagyobb anyaglehordással, mint a hagyományos csiszolóeszközök. Önnek ez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a felületbevonatokat az alapanyag károsítása nélkül. Platzhalter * * ÚJ! GWS Inox GWS CIEH GWS /150 CIH GWS CITH Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) / Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) / Súly (kg) 2,2 2,3 2,3/2,4 2,3 Rendelési számok J nem áll rendelkezésre További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat. * A GWS Inox esetében.

10 10 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W

11 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W 11 A Bosch GWS 24 LVI hosszabb használat esetén sem fárasztja el olyan hamar a kart. Ezenkívül a teljesítmény is szuper a hegesztési varratok nagyon gyorsan eldolgozhatók vele. Jerry Janssens, konténergyártó fémmegmunkáló Erős szerszám a legkeményebb bevetésekhez A leggyorsabb lemunkálás a legmagasabb követelményekhez: a nagy Bosch sarokcsiszolók erőteljes motorokkal és egyidejűleg csökkentett súllyal. A Bosch GWS LVI sarokcsiszoló 2400 watt teljesítménnyel rendkívül erőteljes, és mindemellett kategóriájának legkisebb súlyával büszkélkedhet. A hoszszabb és kellemesebb munkavégzés érdekében. Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W n GWS LVI 12. oldal n GWS LVI 15. oldal n GWS JH 16. oldal n GWS JH 16. oldal n GWS JBX 17. oldal n GWS JH 18. oldal n GWS JBV 18. oldal Darabolók n GWS J 19. oldal n GCO oldal

12 12 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W A nagy sarokcsiszolók egyesítik a kimagasló teljesítményt és az optimális kezelhetőséget szélsőséges körülmények között is a lehető legkényelmesebben és leghatékonyabban elvégezhető velük a munka. Jó példa erre a Bosch GWS LVI : Anélkül, hogy kompromisszumokba bocsátkozna a teljesítmény terén, kategóriájának legkisebb súlyával büszkélkedhet. GWS LVI sarokcsiszoló Erőteljes, de a lehető legkisebb súllyal n Erőteljes, 2200 wattos Champion motor n Csekély súly az optimális kezelhetőség érdekében n KickBack Stop : felismeri a tárcsa megakadását és azonnal kikapcsolja a gépet GWS LVI GWS LVI Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) Súly (kg) 5,3 5,4 Rendelési számok D D00 További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

13 Csúcsteljesítmény könnyedén Ha egy jó sarokcsiszolóból még jobbat szeretnénk csinálni, növelhetjük a teljesítményt, csökkenthetjük a súlyt vagy nagyobb biztonságról gondoskodhatunk a munkavégzésnél. A Bosch GWS LVI mindezt megvalósítja egyetlen készülékként a nagyobb, profi teljesítmény, és a felhasználó nagyobb védelme érdekében. Bosch GWS 24 LVI akár 20%-kal könnyebb! Standard sarokcsiszoló Nagy teljesítmény, kis súly Fáradtságmentes munkavégzés és gyors előrehaladás: nem gond a Bosch GWS LVI sarokcsiszolóval. Akár 20%-kal könnyebb más hasonló kategóriájú készülékeknél és mindezt ugyanazzal a teljesítménnyel.

14 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W 14 Hosszabb, fáradságmentes munkavégzés a Bosch Vibration Control rendszerrel: A Bosch rezgéscsillapítással a fő- és kiegészítő fogantyún a maximális 5 m/s 2 rezgésterhelési értéket egy 8 órás munkanapon nem lépi túl. Ezáltal a készülék alkalmazása a 2002/44/EK szerint nem kritikus. Optimális védelem a veszélyes visszaütésektől: A KickBack Stop funkció a tárcsa megakadásánál a másodperc töredéke alatt lekapcsolja a készüléket, mint az ABS-nél.

15 15 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W Megbízható védelem Az elfordulásbiztos védőburkolat megvédi Önt a kirepülő szilánkoktól és a munkadarab meglazult részeitől. Ezzel a gép megfelel a legújabb szabványoknak (EN, IEC ). Az Ön számára ez optimális védelmet jelent szélsőséges munkavégzési körülmények között is. GWS LVI sarokcsiszoló Rendkívül erőteljes, de a lehető legkisebb súllyal n Erőteljes, 2400 wattos Champion motor n Kategóriájában a legkisebb súly n KickBack Stop : felismeri a tárcsa megakadását és azonnal kikapcsolja a gépet GWS LVI GWS LVI Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) Súly (kg) 5,4 5,5 Rendelési számok F F00 További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen

16 16 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W Védelem az újraindításnál Áramkimaradás után az újraindítás-gátló megakadályozza a gép automatikus elindulását. Ezzel a gép megfelel a legújabb szabványoknak (EN, IEC ) a felhasználó nagyobb védelme érdekében. ÚJ! GWS JH sarokcsiszoló Kompakt szerszám erős igénybevételhez n Erőteljes, 2200 wattos Champion motor a gyors előrehaladás érdekében n Csekély súly az optimális kezelhetőség érdekében n Elfordulásbiztos védőburkolat megbízhatóan védi a felhasználót a csiszolótárcsa törése esetén * ÚJ! GWS JH sarokcsiszoló Nagy teljesítményű gép erős igénybevételhez n Erőteljes, 2400 wattos Champion motor a gyors előrehaladás érdekében n Elfordulásbiztos védőburkolat megbízhatóan védi a felhasználót a csiszolótárcsa törése esetén n Az újraindítás-gátló megakadályozza a gép önálló újraindulását áramkimaradás után ÚJ! GWS JH ÚJ! GWS JH ÚJ! GWS JH ÚJ! GWS JH Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) Súly (kg) 5,0 5,2 5,9 6,0 Rendelési számok M M03 nem áll rendelkezésre nem áll rendelkezésre További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat. * A GWS JH és a GWS JH esetében.

17 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W 17 Gyors leállás A szabadalmaztatott kifutásfék a tárcsát csupán 2,5 másodperc alatt teljesen lefékezi a gép gyors, biztonságos lerakása érdekében. ÚJ! GWS JBX + SDS sarokcsiszoló A kategória legnagyobb teljesítményű szerszáma a legjobb fékrendszerrel n Erőteljes, 2400 wattos Champion motor a gyors előrehaladás érdekében n A szabadalmaztatott kifutásfék 2,5 másodperc alatt leállítja a tárcsát, így lehetővé teszi a gép gyors és veszélytelen lerakását n Bosch SDS gyorsbefogó anya és tengelyrögzítés gondoskodik a gyors, szerszám nélküli tárcsacseréről ÚJ! GWS JBX + SDS Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) 230 Súly (kg) 6,6 Rendelési számok T04 További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

18 18 Nagy sarokcsiszolók 2200 W 2600 W Teljes erő a legkeményebb bevetésekhez: A nagy teljesítményű Champion motorok gondoskodnak arról, hogy a nagy sarokcsiszolók a legkeményebb bevetések során sem hagyják cserben. GWS JH ÚJ! sarokcsiszoló Csúcsteljesítmény a legkeményebb bevetésekhez n Erőteljes, 2600 wattos Champion motor a leggyorsabb előrehaladás érdekében n Elfordulásbiztos védőburkolat megbízhatóan védi a felhasználót a csiszolótárcsa törése esetén n Az újraindítás-gátló megakadályozza a gép önálló újraindulását áramkimaradás után ÚJ! GWS JBV sarokcsiszoló A legnagyobb teljesítmény kétszeres Vibration Control rendszerrel n Erőteljes, 2600 wattos Champion motor a leggyorsabb előrehaladás érdekében n A fő- és kiegészítő fogantyún a Vibration Control rendszer akár 50%-kal csökkenti a rezgéseket a kellemesebb munkavégzés érdekében n Elfordulásbiztos védőburkolat megbízhatóan védi a felhasználót a csiszolótárcsa törése esetén * ÚJ! GWS JH ÚJ! GWS JH ÚJ! GWS JBV ÚJ! GWS JBV Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) Súly (kg) 5,9 6,0 6,2 6,4 Rendelési számok nem áll rendelkezésre nem áll rendelkezésre nem áll rendelkezésre U00 További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat. * A GWS JBV és a GWS JBV esetében.

19 Darabolók 2400 W 19 A Bosch darabolók különösen alkalmasak a rendkívül mély vágásokhoz kőben és fémben, valamint egyenetlen felületű fémek darabolásához. Az ideális szerszám a hatékony kő- és fémmegmunkáláshoz hajó-, híd, mély- és magasépítésnél. Minden feladathoz megfelelő tárcsa Akár fém vagy kő, akár rozsdamentes acél munkadarabokat szeretne vágni, a Bosch darabolótárcsa választék kimagasló minőséget biztosít a leggyorsabb előrehaladáshoz. A nagy teljesítményű Bosch nagyolótárcsák gazdaságos szerszámok minden munkaterületen a fémtől a kőig. GWS J + SDS daraboló A specialista rendkívül mély vágásokhoz n Akár 95 mm vágásmélység acéllal és kővel végzett munkákhoz n Stabil vezetőszán a pontos, sorozatban végzett daraboláshoz n Kengyelfogantyú a gép súlypontjában, ezáltal egyenletes súlyelosztás * * GWS J + SDS GCO 14-1 Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Nagyoló-/darabolótárcsa (mm) Súly (kg) 10,3 18,0 Rendelési számok B GCO 14-1 fémdaraboló Erőteljes gép, hatalmas teljesítménnyel n Erőteljes, 2400 wattos fémdaraboló n Akár 125 mm átmérőjű csövek darabolására is alkalmas n Szögben végzett vágás 45 -ig megvalósítható További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat. * A GWS J és az SDS esetében.

20 20 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz

21 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz 21 Az új GSC 10,8 V-LI akkus lemezvágó teljesítménye rendkívüli, és mindez ilyen kis méretek és ilyen könnyű súly mellett. Még a kész szellőzőrendszereknél is problémamentesen elkészíthetők a kivágások. Ráadásul sokkal gyorsabban tudok vele dolgozni, mint egy hagyományos kézi lemezvágó ollóval. Steffen Schulze, fűtés-, szellőzés- és klímatechnikai főszerelő Teljes program a fémmegmunkáláshoz Legyen szó fémalkatrészek megmunkálásáról, felületek polírozásáról, lemezvágásról vagy sorozatfúrásról: A professzionális Bosch elektromos kéziszerszámok csúcsteljesítménnyel bizonyítanak. Egy példa: Az új GSC 10,8 V-LI akkus lemezvágó 4-szer gyorsabban vágja a fémet, mint a hagyományos kézi lemezvágó ollók. Egyenes csiszolók Lyukasztók n GGS oldal n GNA oldal n GGS 27 LC 22. oldal n GNA 2,0 25. oldal Excenter csiszoló n GEX 150 Turbo 23. oldal Fúrógépek n GBM 6 RE 26. oldal n GBM 10 RE 26. oldal Polírozógép n GBM 13-2 RE 26. oldal n GPO 12 E 23. oldal Ütvecsavarozó Lemezvágók n GDS 18 E 27. oldal n GSC 10,8 V-LI 24. oldal n GSC 160 n GSC 2,8 24. oldal 24. oldal Akkus ütvecsavarozók n GDR/GDS 14,4/18 V-LI 27. oldal

22 22 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz A Bosch egyenes csiszolók precízek és sokoldalúan használhatók, mindenütt, ahol a pontosság számít, pl. a finommechanikában vagy a professzionális modellezésnél. A bőséges tartozékprogrammal a Bosch egyenes csiszolók választéka minden alkalmazáshoz mindig tökéletes megoldást nyújt. GGS 27 egyenes csiszoló Könnyen kezelhető, univerzális gép n Különösen könnyen kezelhető, rövid felépítés, balkezesek számára is alkalmas n A kapcsoló védett elhelyezése megakadályozza a véletlen bekapcsolást GGS 27 LC egyenes csiszoló Pontos gép a legnagyobb precizitáshoz n Különösen pontosan csapágyazott csiszolótengely a precíz csiszolási munkákhoz n A legfinomabb munkavégzéshez alkalmas, nehezen hozzáférhető helyeken is n Vezérlő elektronika a lágy gyorsításhoz, és konstans elektronika a terhelés mellett is állandó fordulatszámhoz * GGS 6 S GGS 7 C GGS 16 GGS 27 GGS 27 C GGS 27 LC Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Szerszámbefogás 20 mm Ø/M14-es tengely Befogópatronok 8 mm átmérőig Befogópatronok 10 mm átmérőig Befogópatronok 8 mm átmérőig Befogópatronok 8 mm átmérőig Befogópatronok 8 mm átmérőig Súly (kg) 3,9 1,7 3,0 1,3 1,4 1,6 Rendelési számok További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat. * A GGS 7 C, a GGS 27 C és a GGS 27 LC esetében.

23 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz 23 A Bosch excenter csiszolók és polírozógépek tökéletes eredményekről gondoskodnak minden felületen és így kiválóan alkalmasak a hatékony munkavégzéshez autószerelő műhelyekben, valamint a hajó- és repülőgépgyártásnál. A sokoldalú GEX 150 Turbo Egy kattintással vált finomcsiszolásról durvacsiszolásra vagy polírozásra. Továbbá a turbo üzemmód ötszörös lemunkálást biztosít durvacsiszolásnál. Ezzel az időmegtakarítással a készülék már néhány munkaóra után megtérül. GEX 150 Turbo excenter csiszoló Három gép egyben n Egy kattintás: váltás finomcsiszolásról durvacsiszolásra vagy polírozásra n Ötszörös lemunkálás turbo üzemmódban (durvacsiszolás) n Hosszú élettartam a tökéletes csapágytömítésnek, a túlterhelés-védelemnek és a robusztus Turboátkapcsolónak köszönhetően GPO 12 E polírozógép Erőteljes gép vezérlő elektronikával n Erős motor, dinamikus 1200 W teljesítménnyel n Vezérlő elektronika a fordulatszám optimális illesztéséhez az összes alkalmazási esetre n Csekély súly, csak 3,5 kg GEX 150 Turbo Névleges felvett teljesítmény (W) 600 Csiszolótányér-Ø (mm) 150 Rezgéskör-Ø (mm) 4,5 Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Rendelési számok (kiegészítő 9-lyukú tányér) Rendelési számok Systainerrel Rendelési számok Adapter kontúrcsiszoláshoz, polírozáshoz Polírozó szivacs Báránygyapjú párna Nem áll rendelkezésre GPO 12 E Névleges felvett teljesítmény (W) Gumi csiszolótányér-ø (mm) 180 Polírozószivacs-Ø (mm) 160 Csiszoló fazék-ø (mm) 150 Üresjárati fordulatszám (ford/perc) Súly (kg) 3,5 Rendelési számok További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

24 24 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz A Bosch lemezvágók erősek a vágásnál, precízek az íves vágásnál és a súlyuk is csekély. Az új vezeték nélküli GSC 10,8 V-LI akkus lemezvágó például 4-szer gyorsabban végzi el az erőteljes vágási feladatokat, mint a hagyományos lemezvágó ollók. ÚJ! GSC 10,8 V-LI akkus lemezvágó 4-szer gyorsabban vágja a fémet erőkifejtés nélkül n Akár 4-szer gyorsabb egyenes és íves vágásnál, mint a hagyományos kézi lemezollók n Rendkívüli teljesítmény: könynyedén vágja a fémet akár 1,3 mm vastagságig n Hihetetlenül könnyű (csak 1,4 kg) és kompakt felépítésű a kényelmes és fáradságmentes munkavégzés érdekében GSC 160 lemezvágó Könnyen kezelhető gép nagy vágási sebességgel n Rendkívül rövid, kézreálló készülék a kategóriájának legkisebb kerületű markolatával n Kimagasló vágási sebesség alacsony erőfelhasználás mellett n Kiváló ívkövetés GSC 2,8 lemezvágó Karcsú gép megfordítható késsel n Karcsú kialakítás a bolygókerekes hajtómű által n Gazdaságos megfordítható kés n Gombfogantyú a kényelmes és biztonságos vezetéshez ÚJ! GSC 10,8 V-LI GSC 160 GSC 2,8 GSZ 160 Akkukapacitás (Ah) 1,3 Compact Súly (kg) 1,4 1,8 2,7 1,6 Akkufeszültség (V) 10,8 Névleges felvett teljesítmény (W) Acél, max. 400 N/mm 2 1,3 mm 1,6 mm 2,8 mm 1,6 mm Acél, max. 600 N/mm 2 0,8 mm 1,2 mm 2,2 mm 1,2 mm Acél, max. 800 N/mm 2 0,6 mm 0,7 mm 1,9 mm Rendelési számok További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

25 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz 25 A Bosch lyukasztók széles alkalmazási spektrumhoz használhatók és erényeiket mind ívekben, mind kivágásoknál bizonyítják gyors és precíz eredményekkel a munkadarab deformálódása nélkül. GNA 16 lyukasztó SDS rendszerrel A legkisebb és legkönnyebben kezelhető Bosch gép n Karcsú kialakítás az optimális kezelhetőség érdekében n Lyukkivágáshoz n Egyszerű munkavégzés előrajzolás vagy sablon után GNA 2,0 lyukasztó Könnyen kezelhető gép mindenféle kivágáshoz n Karcsú kialakítás az optimális kezelhetőség érdekében n Elfordítható nyomólap a sarkok jobb elérése érdekében n Könnyen cserélhető vágószerszámok GNA 16 SDS rendszerrel GNA 2,0 GNA 3,5 Névleges felvett teljesítmény (W) Acél, max. 400 N/mm 2 1,6 mm 2,0 mm 3,5 mm Acél, max. 600 N/mm 2 1,0 mm 1,4 mm 2,4 mm Acél, max. 800 N/mm 2 0,7 mm 1,0 mm 1,6 mm Alumínium, max. 200 N/mm 2 2,0 mm 2,5 mm 4,0 mm Súly (kg) 1,7 2,0 3,5 Rendelési számok További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

26 26 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz A Bosch fúrógépek kifejezetten a fémmegmunkálás követelményeinek optimális teljesítéséhez lettek kifejlesztve. Kimagasló teljesítménnyel, nagy nyomatékkal és kompakt formatervezéssel bizonyítanak. ÚJ! GBM 6 RE fúrógép Gyors és pontos ÚJ! GBM 10 RE fúrógép Erőteljes és kompakt GBM 13-2 RE 2-sebességfokozatú fúrógép Erős és precíz, két sebességfokozattal n Nagyon magas fordulatszám kis furatátmérőkhöz n Csapágyban rögzített fúrótengely a nagyfokú pontosság érdekében n Kompakt kialakítás és csekély súly a könnyebb kezelhetőség érdekében sorozatfuratok esetén n Erőteljes, 600 wattos motor, ideális fém fúrásához 10 mm furatátmérőig n Csapágyban rögzített fúrótengely a nagyfokú pontosság érdekében n Kompakt kialakítás és alacsony súly az optimális kezelhetőség érdekében n Erőteljes motor acél fúrásához 13 mm furatátmérőig n 2 sebességfokozat az igényes munkavégzéshez n Fémből készült gyorsbefogó fúrótokmány a kiemelkedő precizitás és a hosszú élettartam érdekében ÚJ! GBM 6 RE ÚJ! GBM 10 RE GBM 13-2 RE Névleges felvett teljesítmény (W) Üresjárati fordulatszám (ford/perc) /1.900 Fúrási tart., furat-ø alumín. (mm) /12 Fúrási tart., furat-ø fában (mm) /20 Fúrási tart., furat-ø acélban (mm) 6, /8 Súly (kg) 1,2 1,7 1,9 Rendelési számok, tokmánykulcs nélküli kivitel További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

27 További elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz 27 A Bosch ütvecsavarozók nagy ütéserővel rendelkeznek. A rendkívül csekély visszaható forgatónyomaték és a hosszú élettartam kombinációja megbízható és nélkülözhetetlen társsá teszi őket a fémmegmunkálásnál. GDS 18 E ütvecsavarozó Sokoldalú gép minden műhelybe n Autószerelő műhelyekben kerékszereléshez, állványés polcépítéshez, műhelyekben és szervizekben n A középfogantyúnak köszönhető kedvező súlyponthelyzet által az egykezes használat fáradságmentes n Nagy ütőerő, csekély súly GDR/GDS 14,4 /18 V-LI ÚJ! akkus ütvecsavarozók Az első ütvecsavarozók rugalmas akkurendszerrel n Bosch Flexible Power System : Egyedülálló választási lehetőség feszültségosztályonként a Premium (hoszszabb működési idő) és a Compact (kisebb súly a még kellemesebb munkavégzéshez) akkuk között n Nagy forgatónyomaték és magas ütésszám (3200 ford/ perc) a gyorsabb előrehaladás érdekében fémben (M16-ig) és fában végzett csavarozási munkáknál n Nagyon rövid felépítése tökéletes kezelhetőséget biztosít szűk helyeken és fej fölött is GDS 18 E ÚJ! GDS 14,4 V-LI ÚJ! GDS 18 V-LI ÚJ! GDR 14,4 V-LI Névleges felvett teljesítmény (W) 500 Akkukapacitás (Ah) 3,0 Premium 1,3 Compact 3,0 Premium 1,3 Compact 3,0 Premium 1,3 Compact ÚJ! GDR 18 V-LI 3,0 Premium 1,3 Compact Akkufeszültség (V) 14, ,4 18 Szerszámbefogás 1/2", külső négyszög 1/2", külső négyszög 1/2", külső négyszög 1/4", belső négyszög 1/4", belső négyszög Max. forgatónyomaték (Nm) Névleges ütésszám (ütés/perc) Max. csavar-ø (mm) M6 M18 M6 M16 M6 M16 M6 M14 M6 M14 Súly (kg) 3,2 Premium 1,6 Compact 1,4 Rendelési számok Premium A1 T00 Compact A1 T02 Premium 1,7 Compact 1,5 Premium A1 S00 Compact A1 S02 Premium 1,6 Compact 1,4 Premium A1 400 Compact A1 402 Premium 1,7 Compact 1,5 Premium A1 300 Compact A1 302 További információkat a Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámairól és a tartozékokról a címen találhat.

28 28 Profi felhasználóvédelem Profi felhasználóvédelem kevesebb rezgés, jobb védettség, nagyobb hatékonyság A Bosch megtalálta a választ a rezgés témakörre 2002 óta egész Európában érvénybe lépett a törvényes 2002/44/EK számú EU-irányelv a kézművesek védelme érdekében a rezgések okozta elkerülhető egészségkárosítástól. A munkaadóknak meg kell becsülniük a munkatársaik napi rezgésterhelését, amelyet adott esetben csökkenteni kell. Ez az irányelv a munkavállalók védelmét szolgálja, és két rezgésértéket határoz meg. 1. Kiváltási érték: Az elektromos szerszám 2,5 m/s² feletti rezgésértéke esetén olyan elektromos szerszámoknál, amelyeket 8 óránál tovább folyamatos üzemeltetéssel használnak, rezgéscsökkentési intézkedéseket kell hozni. 2. Határérték: Ha egy elektromos szerszám túllépi az 5 m/s² rezgésértéket, megfelelően csökkenteni kell a munkavállaló effektív 8 órás munkaidejét ezzel az elektromos szerszámmal. Efölött a határérték fölött nem megengedett a munkavégzés. Mit tesz a Bosch, hogy engem védjen? A Bosch az elektromos kéziszerszámoknál alkalmazott rezgéscsökkentés úttörőjeként már 2001-ben, első gyártóként vezette be a Vibration Control rendszert kalapácsoknál és sarokcsiszolóknál a fokozott egészségvédelem és a kényelmesebb, kellemesebb munkavégzés érdekében. Az optimális kétszeres Vibration Control segítségével a csillapító fő- és kiegészítő fogantyú a nagy Bosch sarokcsiszolóknál hatékonyan csökkenti a rezgéseket, akár 50%-kal * üresjáratban és működés közben. Ez a maximálisan lehetséges munkaidőt akár 60%-kal ** meghosszabbíthatja. A kis Bosch sarokcsiszolóknál a Vibration Control kiegészítő fogantyú a rezgéseket akár 40%-kal * csökkenti. Mik a Bosch Vibration Control előnyei? n Az egészség fokozott védelme n Munkavégzés kellemetlen és zavaró érzet nélkül n Kevésbé jelentkező fáradtságérzet n Hosszabb munkavégzés * EN szerint mérve. ** A 2002/44/EK alapján.

29 Profi felhasználóvédelem 29 Mennyi ideig dolgozhatok naponta a Bosch sarokcsiszolókkal? GWS 8-14 CIE kis sarokcsiszoló Vibration Control rendszerrel Max. darabszám a használatban naponta a határértékig* GWS 22/24 LVI nagy sarokcsiszoló Vibration Control rendszerrel Max. darabszám a használatban naponta a határértékig* Fémlemez rozsdátlanítása, 40 cm x 20 cm Hegesztési varrat köszörülése, 10 cm x 1 cm Acélvasalat vágása, Ø 10 mm Beton vágása, 2 cm x 25 cm Lemez vágása, 2 mm x 35 cm Tégla vágása, 3 cm x 24 cm Fémlemez rozsdátlanítása, 40 cm x 20 cm Hegesztési varrat köszörülése, 10 cm x 1 cm 781 Acélvasalat vágása, Ø 10 mm Beton vágása, 5 cm x 25 cm > Lemez vágása, 2 mm x 35 cm > Tégla vágása, 5 cm x 24 cm > A Bosch professzionális kék elektromos kéziszerszámoknál alkalmazott Vibration Control rendszer teljes áttekintését a címen találhatja. Maximálisan megengedett használati idő naponta a GWS 22/24 LVI esetében Az elektromos kéziszerszám rezgései, m/s 2 m/s GWS 22/24 LVI h 5 m/s 2 határérték Az elektromos kéziszerszám effektív használati ideje órában A kevesebb jobb: A rezgések csökkentése által a Bosch Vibration Control rendszerrel az elektromos kéziszerszámok hosszú időn keresztül használhatók. Például a GWS 22 LVI és a GWS 24 LVI : A Bosch Vibration Control rendszerrel a fő- és kiegészítő fogantyún a maximális 5 m/s² rezgésterhelési értéket egy 8 órás munkanapon nem lépi túl a hosszabb és kellemesebb munkavégzés érdekében. Ezáltal a készülék alkalmazása a 2002/44/EK szerint nem kritikus. * Bosch tartozékokkal mérve.

30 Profi felhasználóvédelem 30 Professzionális kék Bosch sarokcsiszolók: teljes erő, teljes védelem A Bosch cégnél a felhasználó védelme az első. Sok professzionális sarokcsiszolónk a Bosch Vibration Control mellett a következő védelmi funkciókkal is rendelkezik: KickBack Stop Nagyobb védelem a lekapcsolással megakadás esetén. Újraindításgátló Megakadályozza a készülék automatikus elindulását áramkimaradás után. Elfordulásbiztos védőburkolat Kitart még szétrepedő tárcsa esetén is. Fékrendszer A fék akár 80%-kal csökkenti a tárcsa kifutási idejét. Indítóáram-korlátozó A biztonságos indításhoz. 2 1 Kétszeres védőkapcsoló Biztosítja a készülék tudatos bekapcsolását. BOSCH Vibration Control Szabadalmaztatott rezgéscsillapító rendszer. További szimbólumok és jelentésük: Inox Rozsdamentes acél tökéletes finiseléséhez. Bosch SDS rendszer Betétszerszámok gyors, szerszám nélküli cseréje. Elektronika A végzendő munkával összehangolt fordulatszám-előválasztás. Konstans elektronika Erőutánpótlás terhelés esetén. Állandó fordulatszám terhelés alatt is. Közvetlen hűtés és kiegészítő légbeszívó nyílások A nagy túlterhelhetőség érdekében.

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban

Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Heavy Metal csúcsteljesítmény a fémmegmunkálásban Program 2009/2010: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok fémmegmunkáláshoz. Profiknak profiktól. www.bosch-professional.hu Profiknak profiktól

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít. Profiknak terveztük, profik tesztelték. Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték Tartozékok Bosch sűrített levegős szegbelövőkhöz Tartozék Szár Hossz Átmérő Minőség Mennyiség/karton GSN 90-34 DK 34 -os D-fejű szalagszeg 2 608 200 001

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól!

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Igazán Bosch! ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Rendelési szám Feszültség Típus EAN-kód Ajánlott fogyasztói ár áfával 1600Z0002W 10,8 V 1 x 1,5 Ah 3165140730341 17272,- Ft 1600Z0003Z 10,8 V

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta.

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta. FÉM A minőség nem jön létre máról holnapra. A FEIN 115 éves tapasztalattal rendelkezik, ami egyedülálló a maga nemében. FEIN BOP fúrógépek - teljesítmény és minőség kompromisszumok nélkül. A bizalomért

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25%

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25% Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett A régiből új lesz Egy lendülettel Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét egy világújdonsággal: a Bosch PRR 250 ES csiszolóhengerével. Különböző anyagokhoz

Részletesebben

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 9 A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok A Bosch akkus szerszámok erejükkel és könnyű, kompakt

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR 258.580 Max. polírozó szivacs Ø 220 mm Max. támaszlap átmérő 75 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon Fém Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. ÚJ Kombináljon és profitáljon A FEIN Select + lehetőséget nyújt Önnek egy vagy több, profeszszionális 18 V-os akkus fémmegmunkáló készülék

Részletesebben

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA Építkezés Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. ÉV FEIN Plus GARANCIA 3Li-ion akkukra is. A legnagyobb teljesítményű FEIN akkus csavarozók

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz

Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz Professzionális szerszámok kőzethez és betonhoz Csúcsteljesítmény minden alkalmazáshoz 2010/2011-es program: Professzionális kék elektromos kéziszerszámok Kőzet- és betonmegmunkáláshoz Profiknak profiktól

Részletesebben

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló

AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Mehrachsenlaser Gyémánttechnika AG 125-S/AG 125-SE sarokcsiszoló Kiemelkedô tulajdonságai optimális súly/teljesítmény arány SE: szabályozható fordulatszám AG 125-S sarokcsiszoló, bázis 3761079 4 m csatlakozókábellel,

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. május 1. augusztus 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com 78867,-Ft 1) Rendelési szám 0 601

Részletesebben

MAXIMÁLIS PRODUKTIVITÁS, FELE AKKORA SÚLY.

MAXIMÁLIS PRODUKTIVITÁS, FELE AKKORA SÚLY. MAXIMÁLIS PRODUKTIVITÁS, FELE AKKORA SÚLY. A VILÁGSZERTE LEGKÖNNYEBB SAROKCSISZOLÓ 180 MM - ES CSISZOLÓTÁRCSÁVAL. Maximális produktivitás Fele akkora súlyú, mint egy nagy sarokcsiszoló. Fáradtságmentes

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

Kézi kisgépek. 1004 Gépek, berendezések L205 105-120. Fúrógép L205 105 L205 110 L205 115-120 L205 150-165. Fúrógép L205 150 L205 155 L205 165 L205 160

Kézi kisgépek. 1004 Gépek, berendezések L205 105-120. Fúrógép L205 105 L205 110 L205 115-120 L205 150-165. Fúrógép L205 150 L205 155 L205 165 L205 160 Fúrógép L205 105-120 Erőteljes, hosszú élettartamú motor. Vezérlőelektronika a pontos előfúráshoz. Jobbra-balra forgás. Pótfogantyú és tokmány alaptartozék. GBM 6- kicsi, szűk helyen végzett munkákhoz.

Részletesebben

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal

Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal S Elektromos szerszámok Erőcsomagok jellemzően nagy hatásfokkal UPF 3-R UWF 10 UWF 8-R UPC 2-R Sarokcsiszoló és speciális szerszámok S-Elektromos szerszám garancia a nagy leadási teljesítményre, biztonságra

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek Best of 2009/2010 Professzionális megoldás magasfokon Robosztus és intelligens technológia ami kézhez áll és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé: A KRESS fejlesztést meggyőzővé teszi a nagy teljesítmény,

Részletesebben

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok A lamellás csiszolótányér szakértőjétől Átdolgoztuk termékválasztékunkat, és ezzel a Klingspor történetének legátfogóbb és legátláthatóbb SMT-programját

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Átgondolt, nagy teljesítményű és megbízható.

Átgondolt, nagy teljesítményű és megbízható. FÉM Átgondolt, nagy teljesítményű és megbízható. A FEIN sarokcsiszoló programja. Időtálló megoldások több mint 100 éve: A FEIN csiszoló specialistái. A tapasztalat nem minden, de sokat jelent. Különösen

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Elszívó- és védőburkolatok Bosch sarokcsiszolókhoz

Elszívó- és védőburkolatok Bosch sarokcsiszolókhoz 170 Tartozékok gépekhez Tartozékok sarokcsiszolókhoz Elszívó- és védőburkolatok Bosch sarokcsiszolókhoz Elszívófedelek a pormentes csiszoláshoz ok a biztonságos munkavégzésért csiszolásnál Megjegyzés:

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

Darabolás, nagyolás, kefézés. Back

Darabolás, nagyolás, kefézés. Back Darabolás, nagyolás, kefézés Back 506 Darabolás, nagyolás és kefézés Áttekintés Bosch tartozékok 11/12 Nagyoló- és vágótárcsák sarokcsiszolókhoz A Bosch nagyoló- és darabolótárcsái tovább tartanak és lehetővé

Részletesebben

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors.

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors. ÉPÍTKEZÉS /FÉMMUNKÁK Egyformán erős és gyors. Új 12 V-os akkus csavarozók: optimális forgatónyomaték és nagy fordulatszám a tökéletes fúrási és csavarozási eredményért. ÚJ FEIN 12 V Az új FEIN 12 V-os

Részletesebben

Csiszológépek KRISTALL 2000

Csiszológépek KRISTALL 2000 201.720 KRISTALL 2000 201.805 Kristall 2000S A Kristall 2000 -es modellnél 40%-al erõsebb motor. Minden más tulajdonsága megegyezik a 2000-es modellével. Duplán csapágyazott hosszú élettartamú nagy teljesítményû

Részletesebben

SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez

SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 SUPRAFLEX a csiszolás specialistája, festett felületekhez, fához, kőhöz és fémhez SE 4-2 Set Rendelési szám 49.206 SUPRAFLEX a csiszolás

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet Rendelési szám 405.949 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm

Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kompakt betoncsiszoló a pormentes élközeli csiszoláshoz, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet Rendelési szám 405.906 Tárcsa Ø 25 Üresjárati

Részletesebben

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Tegye lakóhelyét otthonosabbá a Bosch Home Exclusive Line segítségével. A Bosch barkács elektromos kéziszerszámaival otthonában mindig kéznél van projektjéhez

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/ Li-ion akkus gépek 06019A2100 06019A2101 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó Akkufeszültség: 3,6 V Akkukapacitás: 1,3 Ah Üresjárati fordulatszám: 0-580/150 Max. forgatónyomaték (kemény

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2013. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Bosch EC motor technológia Hosszabb

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció

Váltson most! Igazán Bosch! 25% Bámulatos Bosch Akció Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció 25% Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek

Részletesebben

Szállítási terjedelem:

Szállítási terjedelem: Érvényes: 2015.08.25-2015.10.31-ig Cikkszám Kép Megnevezés Technikai Adatok Nettó listaár 0601868109 06019D4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx-ban

Részletesebben

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat 3. 3.. KK lineáris modulok tulajdonságai HIWIN KK lineáris modulok kompakt pozicionáló tengelyek. z előtolást egy golyós menetes orsós hajtás biztosítja, amely a motor kész meghajtó-karimába kerül tárolásra.

Részletesebben

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség Zöldségszeletelők KG-201 KG-203 KG-251 KG-253 KG-353 KG-453 Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők kis és nagy mennyiségű gyártás teljeskörű kielégítése kiváló minőség, megbízható, időtálló teljes egészében

Részletesebben

PNEUMATIKUS SZERSZÁMOK ÉS TARTOZÉKOK

PNEUMATIKUS SZERSZÁMOK ÉS TARTOZÉKOK Pneumatikus szerszámok, 273 Pneumatikus szerszámok, /2 273-274 Pneumatikus szerszámok, 3/4 274-27 Pneumatikus szerszámok, 27 Pneumatikus szerszámok,./2 27-276 Pneumatikus kalapácsok és vésők Pneumatikus

Részletesebben

Mélységütköző, Oldalmarkolat, Tokmánykulcs. Egyenlő furatok a mélységütköző segédletével

Mélységütköző, Oldalmarkolat, Tokmánykulcs. Egyenlő furatok a mélységütköző segédletével ek 83 6305 303 Nagy teljesítményű motor Gumírozott hátsó D markolat Ipari erősségű fogaskoszorús tokmány 850W Acél: Fa : 30mm 1,450/p 346x84x152mm 2.8kg /s² 84dB 95dB 6501X / 6501 70 Egyenlő furatok a

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 70 Wattos excentercsiszoló porgyűjtővel X 07 VE Rendelési szám 28.669 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420 Watt Löket

Részletesebben

A következő generáció: Új FEIN akkus csiszolók innovatív PowerDrive motorral.

A következő generáció: Új FEIN akkus csiszolók innovatív PowerDrive motorral. A következő generáció: Új FEIN akkus csiszolók innovatív PowerDrive motorral. ÚJ 1 Hosszú élettartamú, nagy teljesítményű és robusztus: Új FEIN akkus sarokcsiszolók innovatív PowerDrive motorral. Új FEIN

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Rendelési szám Kép Megnevezés Tulajdonságok EAN kód Li-ion akkus gépek BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2014 Új Nettó Listaár Ft Bruttó Listaár Ft 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari gépek Akkus

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

XR FLEXVOLT Május 1-től - Június 30-ig. Garantáltan megbízható.

XR FLEXVOLT Május 1-től - Június 30-ig.  Garantáltan megbízható. HÁLÓZATI KÉSZÜLÉKEK EREJE AKKUMULÁTOROS GÉPEK SZABADSÁGÁVAL XR FLEXVOLT csomagajánlatok 2017 Május 1-től - Június 30-ig www..hu Garantáltan megbízható. 299.990 Ft SZETT 1 DCG414NT-XJ 54V XR FLEXVOLT LI-ION

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

A CC-GRIND rendszer A csiszolóprofi. A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően

A CC-GRIND rendszer A csiszolóprofi. A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően ÚJ! AZ INNOVATÍV CC-GRIN -SOLI A CC-GRIN rendszer A csiszolóprofi BIZZ A KÉKBEN A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően A használat

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB A 12,0 V-OS RENDSZER DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC743KA/DC743KB 12,0 V-os, 13 mm-es

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

PNER vlies-szerszámok a PFERD-től Profi szerszám igényes felületek előállításához

PNER vlies-szerszámok a PFERD-től Profi szerszám igényes felületek előállításához PNER vlies-szerszámok a PFERD-től Profi szerszám igényes felületek előállításához ÚJ Új, bővített felületmegmunkálási program Négy speciális kivitel a durvától a finom felületmegmunkálásig Kiváló termékek

Részletesebben

Erőteljes polírozógép alacsony fordulatszámmal, 1600 Wattos

Erőteljes polírozógép alacsony fordulatszámmal, 1600 Wattos Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Erőteljes polírozógép alacsony fordulatszámmal, 600 Wattos L 202 Rendelési szám 278.688 Max. polírozó szivacs Ø 250 mm Max. támaszlap

Részletesebben

kalapácsfúrás, vésés.

kalapácsfúrás, vésés. Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Megfelelő termék minden alkalmazáshoz. A Bosch elektromos kéziszerszámokkal megvalósíthatja feladatait. A csavarozáshoz és fúráshoz válasszon a kompakt és kézreálló, tökéletes

Részletesebben

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól.

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól. Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Megbízatása a pontosság. Új szúrófűrészek a Boschtól. Easy Expert Universal Új Compact generáció Easy Universal Expert ÚJ! A Bosch Compact generáció

Részletesebben

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén.

A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint a megszokott vágólapok esetén. Az új Topcut vágólapcsalád: elõny minden irányban Vágóteljesítmény felsõfokon Ár Premium A jó vágóteljesítmény eredménye, hogy a Hilti Topcut vágólapok alkalmazása során a pénzünkért többet kapunk, mint

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Excenter polírozó a szűk, nehezen hozzáférhető helyekre XFE 7-2 80 Rendelési szám 447.29 Excenter polírozó a szűk, nehezen hozzáférhető helyekre + VR mikroprocesszor elektronika szabályozás: tachogenerátor

Részletesebben

AKCIÓ! Érvényes: től ig, illetve a készlet erejéig! MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft.

AKCIÓ! Érvényes: től ig, illetve a készlet erejéig! MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. Érvényes: 2011.12.15-től - 2011.12. 30-ig, illetve a készlet erejéig! MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. Sarokcsiszoló Tartozékok: (GA5030) Oldalmarkolat Védőburkolat Szorítóalátét Szorítóanya Körmöskulcs

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.04.01-től

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.04.01-től Li-ion akkus gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 10,8 V-os lítium-ionos rendszer 0601868107 0601868109 0601992906 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR 10,8-2-Li

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. Újdonságok! Érvényes: 2008. szeptember december akciók, donságok! Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra termékek, akciós ajánlatok Érvényes: 2008. szeptember december *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben