3 az 1-ben szerszámok!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "3 az 1-ben szerszámok!"

Átírás

1 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus ütőszerkezettel. Minden anyagban kalapácsfúrnak, fúrnak és csavaroznak. További információkat a oldalon találhat. Meg fog lepődni.

2 Kalapácsfúrás, fúrás, csavarozás: egyszerűen mindent megoldanak és mindent egyszerűen. Az Uneo Maxx és az Uneo: kalapácsfúrnak, fúrnak és csavaroznak minden anyagban fában, gipszben, téglában és betonban is, könnyedén. Így könnyítik meg a dolgát a kompakt 3 az 1-ben szerszámok, egyszerűen mindenütt: akár komplett konyhát szeretne összeszerelni, akár lámpát akasztana fel, akár kerti házat szeretne építeni. Mindig zavaró vezeték nélkül, és általában a készülék köztes feltöltése sem szükséges. A nagy teljesítményű lítium-ion technológia teszi mindezt lehetővé. Egyszerűen zseniális. Az Uneo könnyű, kicsi és kompakt a kényelmes kalapácsfúrás, fúrás és csavarozás érdekében. Ez garantált.

3 Beton fúrása akár 10 mm átmérőig. Acél fúrása akár 8 mm átmérőig. Fúrás fában akár 10 mm átmérőig és csavarozás akár 6 mm átmérőig.

4 Rendkívül kompakt és szuper erős nem szeretne lemondani róla sem a házban, sem a kertben. A kompakt Uneo beépített 14,4 voltos lítium-ion akkujával mindenütt örömöt szerez. Bútorok összeszerelésénél ugyanúgy, mint a kalapácsfúrásnál betonba. A könnyű készülék 80 csavart becsavaroz egyetlen akkutöltéssel és a legszűkebb sarokhoz is hozzáfér fúrásnál. A szuper erős Uneo Maxx 18 voltos cserélhető akkujával úgy viszi a betont, mint a vajat és 130 csavart is becsavaroz egyetlen töltéssel. Mindegy, melyiket választja: az Uneo-ról nem szeretne majd lemondani sem a házban, sem a kertben. Egyszerű átváltás a kalapács funkcióra, kényelmes szerszámcsere: így válik az Uneo fúróból vagy csavarozóból fúrókalapáccsá. Egyszerű váltás Villámgyors csere Jobbra és balra

5 ÚJ Praktikus részletek: Váltókapcsoló Egy egyszerű átváltással az Uneo fúróból vagy csavarozóból hamar fúrókalapáccsá válik. Töltési állapot kijelző Ha a zöld LED világít, akkor a készülék üzemkész. Ha a piros LED világít, akkor az akkut hamarosan tölteni kell. Forgásirány-kijelző A LED-nyilakról egy pillantás alatt látható, hogy a fúró jobbra vagy balra forog. Softgrip gumimarkolat Az Uneo kézreálló, a Softgrip gumimarkolattal pedig biztosan tartható. A PowerLight munkalámpa sötétben is megmutatja a helyes irányt.

6 Maximális erő, maximális kényelem: Bosch Uneo Maxx. Ha nagy feladatokra készül és magasak az erővel, kitartással, rövid töltési idővel és rugalmassággal szemben támasztott igényei, akkor az Uneo Maxx az ideális szerszám az Ön számára. Egyetlen ütés 0,6 Joule* energiájával a legkeményebb betont is megtöri, rendkívül hosszú üzemidővel bizonyít és nem egészen egy óra alatt újra feltölthető. Azzal, hogy a 18 voltos cserélhető akkujával a Bosch 18 voltos családjának rugalmas tagja, tökéletes vételnek tűnik. Power4All üdvözöljük a családban! A Bosch 18 voltos családjában mindenki számíthat a másikra. Ez azt jelenti: egy akku és egyetlen egyórás akkutöltő minden készülékhez! A masszív bepattanó mechanikával az akku minden cserét zokszó nélkül elvisel. A külső oldali töltési funkcióval a töltésnél nem kell kivenni az akkut a készülékből. * az új EPTA-irányelv szerint

7 Az Uneo Maxx a tökéletes szerszám nekem: szuper erős teljesítménnyel és elegendő akkukapacitással hosszabb munkákhoz is. Uneo Maxx az előnyök áttekintése: Kalapácsfúrás, fúrás és csavarozás egyetlen készülékkel 18 voltos cserélhető akku lítium-ion technológiával Gyorsan használatra kész az egyórás li-ion akkutöltővel Kompatibilis a Bosch Power4All 18 voltos családdal Fény a legsötétebb sarokban is a PowerLight munkalámpával Kicsomagolás után azonnal használható: komplett tartozékkészlettel Uneo Maxx 18 voltos rendszerű akkuval rendszerezett kombináció. Csúcsteljesítmény egyetlen erőteljes akkuval, amely az új 18 voltos rendszer összes készülékéhez illeszkedik: fúrócsavarozókhoz, ütvefúró-csavarozókhoz, szúrófűrészekhez, csiszológépekhez, lámpákhoz és ráadásul szegélynyírókhoz és sövénynyírókhoz is.

8 Rendkívül kompakt és hihetetlenül sokoldalú: Bosch Uneo. Gyorsan lyukat fúrni a falba, egy polcot összecsavarozni, egy függönyrudat felakasztani vagy a kertben felállítani egy futtatórácsot az új rózsának: a kompakt 3 az 1-ben szerszámmal mindez nagyon könnyű. Mert az Uneo minden fúrási és csavarozási munkát a házban és a kertben vezeték nélkül, bravúrral teljesít. Nem csoda, hogy időközben az egyik legnépszerűbb elektromos kéziszerszámmá vált. A világ legkisebb pneumatikus ütőszerkezete. Az Uneo-val problémamentesen fúrhatja a legkeményebb betont is. Ennek oka egy forradalmi újdonság: az eddigi legkisebb méretű pneumatikus ütőszerkezet. A nagy teljesítményű motorral kombinálva a kiváló erőkihasználás kisebb méretekkel is lehetővé válik. A 0,5 Joule* ütésenkénti energia 4800 percenkénti ütésszámmal magáért beszél. * az új EPTA-irányelv szerint

9 Imádom az Uneo-t! Könnyű, erős és olyan sokoldalú, hogy ugyanúgy össze lehet vele csavarozni a bútorokat, ahogy lyukakat is fúrhatok vele betonba. Uneo az előnyök áttekintése: Kalapácsfúrás, fúrás és csavarozás egyetlen készülékkel 14,4 voltos akku lítium-ion technológiával Könnyű és kompakt a kimagasló kezelhetőség érdekében Fúrási és csavarozási munkákhoz a legkisebb sarkokban is Kicsomagolás után azonnal használható: komplett tartozékkészlettel A Bosch Uneo. Mindössze 1,1 kilogramm a súlya és körülbelül akkora, mint egy A5-ös papírlap: az Uneo különösen kézreálló és következetesen, kényelmes munkához lett tervezve.

10 Kalapácsfúrás betonban? Gyerekjáték! Ilyen kicsi és máris teljes értékű fúrókalapács: az Uneo választékkal gond nélkül fúrhatja a legkeményebb betont is. Ennek oka egy forradalmi újdonság: a hihetetlenül kicsi pneumatikus kalapácsütőmű. Egy egyszerű átváltás a kalapács funkcióra, és a könnyen kezelhető fúróból rendkívül nagy fúróteljesítményű szerszám lesz. Így lesz gyerekjáték a vasbeton mennyezet fúrása és mindez nagyon könnyű kezelhetőség mellett, akár szűk helyeken és sarkokban is. Vasbeton mennyezetbe normál fúrógéppel nem lehet fúrni. Az Uneo-val könnyedén. Az Uneo kompakt, könnyű és egy igazi profi, ha kalapácsfúrásról és rögzítésről van szó.

11 Kalapácsfúrás Hogy akasztom a nehéz bokszzsákot a betonkemény mennyezetre? Egyszerűen: a könnyűsúlyú Uneo Maxx maximális erejével!

12 Fúrás még a legkisebb sarkokban is! Kicsi, könnyű, erős fúrásnál is igaz ez az Uneo-ra és az Uneo Maxxra. Mindkettő igazán könnyű, hogy hosszabb munkák során se fáradjon el. A készülék kompakt méretei a fúrást szűk helyeken is élvezetessé teszik. Mindegy, hogy fát, fémet, falat, csempét vagy többrétegű anyagot szeretne fúrni, az SDS-Quick többcélú fúró és a hatszögletű fúrók széles választéka minden felhasználásra készen áll. Ha előtetőt szeretne építeni, sokat kell fúrni és csavarozni. Az Uneo megkönnyíti a dolgát. Az Uneo-val teraszpadlók építésénél lazán süllyeszti be az egyik csavart a másik után.

13 Az Uneo Maxx a Forstner fúróval nagy feladatoknál szárnyakat ad nagy átmérőjű furatok készítésénél is. Fúrás

14 Egyetlen akkutöltéssel több mint 80 csavar! A zavaró kábelt és a dugaszolóaljzat keresését az Uneo választásával a csavarozásnál is elfelejtheti. Az erőteljes 14,4 voltos akku egyetlen töltésével az Uneo-val például 80 csavart (5 x 60 mm) is becsavarozhat keményfába. Az Uneo Maxx 18 voltos erejével akár 130 csavart is besüllyeszthet. Az innovatív lítium-ionos technológiával az önkisülés szinte elhanyagolható. A praktikus töltő segítségével olyan egyszerűen feltölthető az Uneo, mint egy mobiltelefon. De az Uneo Maxx a cserélhető lítium-ion akkuval is játszi könnyedséggel kezelhető. Kompakt, könnyű, kézreálló az Uneo Maxx-szal minden csavarbehajtás öröm. Még amikor sok csavarozni valója is akad, az sem feszegeti az Uneo teljesítményének határait.

15 A nulla és a max. teljesítmény között gázadásra használható fordulatszámvezérlésnek, valamint a csekély súlynak köszönhetően az Uneoval a csavarokat egyenként, érzéssel csavarozhatja be. Csavarozás

16 Egyszerűen tegye be és hagyja bepattanni kész. Mindegy, hogy milyen munkát kell elvégezni az SDS-Quick betonfúróval és az SDS-Quick többcélú fúróval majdnem minden barkácsfeladat könnyen megvalósítható. Hogy azonnal munkához kezdhessen, az Uneo komplett készletben kapható két (6 és 8 mm-es) SDS-Quick betonfúróval, két (5 és 6 mm-es) hatszögletű fémfúróval, valamint négy különböző típusú hosszú csavarbehajtó bittel. Az SDS-Quick rendszer előnyei: ``Optimális nyomatékátvitel a szárnyas SDS-Quick kialakítás által ``Az SDS-Quick fúrókat hagyományos fúrótokmányokban is lehet használni ``Hosszú élettartamú a fúrótokmány, mert a szárnyas SDS-Quick kialakítás biztosan tartja a fúrót

17 Praktikus tartozékok a 3 az 1-ben szerszámokhoz. Kalapácsfúrás betonban 10 mm-ig Az SDS-Quick betonfúrók kifejezetten olyan anyagokhoz lettek tervezve, mint a vasbeton, betonlapok, kő és tégla. Az Uneo-val és az SDS-Quick betonfúrókkal 10 mm furatátmérőig egy szempillantás alatt elvégezheti a kalapácsfúrást. Fúrás fában 10 mm-ig és acélban 8 mm-ig Az Uneo-ba hatszögletű szárú fa- és fémfúrókat is be lehet fogni. A sokoldalú fúrási alkalmazások határtalanok. Azért is, mert a fúrók az Uneo készletben mellékelve vannak. 6 mm csavarátmérőig Hosszú csavarbehajtó bitek is gond nélkül illeszkednek az Uneo fúrótokmányába. A praktikus Uneo készletben benne is vannak hogy azonnal elkezdhessen csavarozni!

18 A Bosch Uneo. Műszaki adatok Max. furatátmérő betonban 10 mm Max. furatátmérő acélban 8 mm Max. furatátmérő fában 10 mm Üresjárati fordulatszám ford/perc Ütésszám ford/perc Egy ütés energiája 0,5 J* (0,9 J) Ütéskikapcsolás igen Jobbra-balra forgás igen Pneumatikus ütőszerkezet igen Akkufeszültség 14,4 V Akku-kapacitás 1,3 Ah Töltési idő 3 óra Akku töltési állapot kijelző igen Súly 1,1 kg Koffer igen * az új EPTA-irányelv szerint Vele szállított tartozékok: 1 csavarbehajtó bit készlet PZ1/PZ2/PH2/Power bit, 49 mm 2 SDS-Quick fúró (6/8 mm) 2 hatszögletű fémfúró (5/6 mm)

19 A Bosch Uneo Maxx. Műszaki adatok Max. furatátmérő betonban 10 mm Max. furatátmérő acélban 8 mm Max. furatátmérő fában 10 mm Üresjárati fordulatszám ford/perc Ütésszám ford/perc Egy ütés energiája 0,6 J* (1,1 J) Ütéskikapcsolás igen Jobbra-balra forgás igen Pneumatikus ütőszerkezet igen Akkufeszültség 18 V Akku-kapacitás 1,5 Ah Töltési idő 1 óra Akku töltési állapot kijelző igen Súly 1,4 kg Koffer igen * az új EPTA-irányelv szerint ÚJ Vele szállított tartozékok: 1 csavarbehajtó bit készlet PZ1/PZ2/PH2/Power bit, 49 mm 2 SDS-Quick fúró (6/8 mm) 2 hatszögletű fémfúró (5/6 mm)

20 Még több ötlet érdekli? Merítsen ötleteket az interneten a címen az otthonszépítés és a design területéről. Nemcsak ötleteket és tippeket találhat a szokásos ház körüli feladatokhoz, hanem különleges designtárgyak szerelési leírását, valamint természetesen aktuális és részletes információkat valamennyi Bosch barkácsgépről. 1619GX3537 H Németországban nyomtatva A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág H 1103 BUDAPEST Gyömrői út

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács

új dimenziója Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció Az erő új dimenziója Az új Bosch PBH 2100 RE/SRE univerzális fúrókalapács ÚJ! Bosch PBH 2100 RE/SRE fúrókalapács. Optimális ergonómia a kompakt kialakításnak

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

kalapácsfúrás, vésés.

kalapácsfúrás, vésés. Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Megfelelő termék minden alkalmazáshoz. A Bosch elektromos kéziszerszámokkal megvalósíthatja feladatait. A csavarozáshoz és fúráshoz válasszon a kompakt és kézreálló, tökéletes

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Erő mindenhez! Csak a készüléket cserélje ne az akkut!

Erő mindenhez! Csak a készüléket cserélje ne az akkut! Erő mindenhez! Csak a készüléket cserélje ne az akkut! ÚJ! Az erős 18 voltos termékcsalád lítium-ion technológiával. Egy akku mindenhez a Bosch barkács és kerti gépeihez 18 voltos, lítium-ionos akku -

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez!

Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez! Új! Hosszabb üzemidő Erőteljes, rugalmas, intelligens: Egyetlen 18 V-os akku minden készülékhez! Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch 18 V-os akkurendszerével. Mindegy, hogy a házban

Részletesebben

Ultra erős akkuegység

Ultra erős akkuegység AMI A SZAKEMBEREKNEK TÉNYLEG FONTOS 2012 II. SZÁM MÁRCIUS-AUGUSZTUS Ultra erős akkuegység 4.0 VILÁGÚJDONSÁG ULTRAhosszú ULTRAbiztos ULTRAkompakt Az Ön Metabo szakkereskedője: Metabo Ultra-M-technológia

Részletesebben

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban

BOSCH Ipari Mennyiségi Ajánlat 2015 Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék tetszőleges kombinációban Minimális rendelési mennyiség: 5 db termék 0601918J20 0601918G2 0 0601868107 06019A840 5 06019A830 5 GSR 12 2 GSR 14.4 2 GSR 10,8 2 Li GSR 1440 Li GSR 1800 Li Akkufeszültség: 12 V / 2. sebességfokozat:

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK

AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK AKKUMULÁTOROS KÉSZÜLÉKEK 12 36,0 V 28,0 V 24,0 V 18,0 V 14,4 V 12,0 V 9,6 V 7,2 V 3,6 V A 36,0 V-OS RENDSZER DC901KL/DC901KN ütvefúró-csavarozó DC800KL/DC800KN ütvecsavarozó fúrókalapács DC305KL / DC305KN

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március

Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok. 2009. február március Bosch Elektromos Kéziszerszámok Profi Felhasználásra Új termékek, akciós ajánlatok 2009. február március *Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Hordozható teljesítmény.

Hordozható teljesítmény. ÉPÍTKEZÉS Hordozható teljesítmény. Az új univerzális FEIN akkus MultiMaster építkezéshez és felújításhoz. ÚJ 12 V és 18 V Bevált technika, új erősségek: FEIN akkus MultiMaster. Mindig is erős volt, de

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a

precíz vágásokhoz Tökéletes megoldás a Tökéletes megoldás a precíz vágásokhoz Soha nem látott precíz fűrészelés és vágás. A Bosch PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S telepített készülékekkel, a szúrófűrészeléshez használt PLS 300 fűrészállomással,

Részletesebben

Bosch Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak

Bosch Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak www.bosch-do-it.hu Bosch Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak 2010-es katalógus Az új Compact generáció. Easy, Universal vagy Expert tökéletes ütvefúrógép minden felhasználó számára Egyszerűen mindenre

Részletesebben

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett

Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett A régiből új lesz Egy lendülettel Egyszerűen csiszolni, készülékcsere helyett Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét egy világújdonsággal: a Bosch PRR 250 ES csiszolóhengerével. Különböző anyagokhoz

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 2014. 9. 1. - 12. 31. a FEIN legerősebb akkus csavarozója. QX kefe nélküli motorral.

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

Mélységütköző, Oldalmarkolat, Tokmánykulcs. Egyenlő furatok a mélységütköző segédletével

Mélységütköző, Oldalmarkolat, Tokmánykulcs. Egyenlő furatok a mélységütköző segédletével ek 83 6305 303 Nagy teljesítményű motor Gumírozott hátsó D markolat Ipari erősségű fogaskoszorús tokmány 850W Acél: Fa : 30mm 1,450/p 346x84x152mm 2.8kg /s² 84dB 95dB 6501X / 6501 70 Egyenlő furatok a

Részletesebben

Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak. www.bosch-do-it.com

Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak. www.bosch-do-it.com Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak www.bosch-do-it.com Make it your home. A saját lakás berendezése minden barkácsoló számára többet jelent egy projektnél. Számukra ez egy szenvedélyes folyamat,

Részletesebben

METABO 3 ÉVES XXL GARANCIA gépekre és minden Li-Power akkuegységre, a töltési ciklusok korlátozása nélkül

METABO 3 ÉVES XXL GARANCIA gépekre és minden Li-Power akkuegységre, a töltési ciklusok korlátozása nélkül 10,8 voltos akkus fúrócsavarozó PowerMaxx BS Basic (2x2,0 Ah Li-Power) Könnyű, kompakt fúrócsavarozó Akku töltésszint ellenőrzését szolgáló kapacitásjelző Orsó belső hatszög kialakítással a csavarozó bitekhez

Részletesebben

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Tegye lakóhelyét otthonosabbá a Bosch Home Exclusive Line segítségével. A Bosch barkács elektromos kéziszerszámaival otthonában mindig kéznél van projektjéhez

Részletesebben

Technikai adatok. Technikai adatok

Technikai adatok. Technikai adatok 38 FÚRÓGÉPEK FÚRÓGÉP Típus: BE 650 R Kompakt és erőteljes 650 wattos motor Kompakt ergonómikus forma kiváló kezelhetőséget biztosít Szénkefékhez való könnyű hozzáférés forgásirányváltó mechanizmussal 10

Részletesebben

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok

A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 9 A legerőteljesebb a kategóriájában Professzionális Bosch akkus szerszámok A Bosch akkus szerszámok erejükkel és könnyű, kompakt

Részletesebben

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon

Fém. Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. Kombináljon és profitáljon Fém Kombinálja az akkus fémmegmunkáló készülékeket egyedileg. ÚJ Kombináljon és profitáljon A FEIN Select + lehetőséget nyújt Önnek egy vagy több, profeszszionális 18 V-os akkus fémmegmunkáló készülék

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

kiadványban szereplő termékek listája.

kiadványban szereplő termékek listája. DeWalt Gép 2015 Q1 akciós lista Érvényes 2015 janu 2-től 2015 mcius 31-ig. DCL043-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa-akkumulátor és töltő nélkül 31 490 Ft DCL060-XJ LED Lámpa Akkus 18V-os XR LED lámpa

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK 2015.08.01-től http://www.bosch-professional.com/hu/hu/kisipar-ipar-101271-ocs-c/ Li-ion akkus gépek 06019A2100 06019A2101 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó Akkufeszültség: 3,6 V Akkukapacitás: 1,3 Ah Üresjárati fordulatszám: 0-580/150 Max. forgatónyomaték (kemény

Részletesebben

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól.

pontosság. Megbízatása a Új Compact generáció Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Új szúrófűrészek a Boschtól. Mindig éppen a legmegfelelőbb Bosch Compact generáció. Megbízatása a pontosság. Új szúrófűrészek a Boschtól. Easy Expert Universal Új Compact generáció Easy Universal Expert ÚJ! A Bosch Compact generáció

Részletesebben

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz

14.4 V 12 V Ft Ft 710 W 4.8 V Ft Ft 650 W 550 W Ft. Akkus fúró-csavarbehajtó. Csavarbehajtó gipszkartonhoz K i s g é p K a t a L Ó G U S Importőr: www.kiralyszerszam.hu Érvényesség: 2011. december 31-ig A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az áfát tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Nyomdai

Részletesebben

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek

Célcsoportjaink. Vizszerelők. Villanyszerelők. Kőmüvesek Best of 2009/2010 Professzionális megoldás magasfokon Robosztus és intelligens technológia ami kézhez áll és rugalmas munkavégzést tesz lehetővé: A KRESS fejlesztést meggyőzővé teszi a nagy teljesítmény,

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl

Őszi Vásár. Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA. 2015. 09. 01-tôl 2015 ŐÔSZI AKCIÓS VÁSÁRA 2015. 09. 01-tôl Limitált darabszám! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. 12.900 6723 Csavarbehajtó Fordulatszám 220/p mulátor 4,8 V Max. nyomaték 4,5 Nm Súly 0,4 kg Méretek

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA

Építkezés. Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. FEIN Plus GARANCIA Építkezés Az új FEIN akkus csavarozók rendkívül nagy teljesítmény. A FEIN több mint 115 éves tapasztalatával. ÉV FEIN Plus GARANCIA 3Li-ion akkukra is. A legnagyobb teljesítményű FEIN akkus csavarozók

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB

A 12,0 V-OS RENDSZER. DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó. DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB DC743KA/DC743KB A 12,0 V-OS RENDSZER DC945KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC940KB 12,0 V-os, 13 mm-es fúrócsavarozó DC745KA / DC745KB 12,0 V-os, 13 mm-es ütvefúrócsavarozó DC743KA/DC743KB 12,0 V-os, 13 mm-es

Részletesebben

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia

2 év. Újdonságok! Akkus fúró-csavarozó. Akkus csavarozó POW3240. Akkus fúrócsavarbehajtó. Akkus fúró-csavarozó POW306502. garancia Újdonságok! A Powerplus kék termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik alkalmi használatra keresik a legjobb megoldást rendkívül kedvező áron. A széles és korszerű Powerplus termékskála minden elektromos kisgép

Részletesebben

Pontosan egyvonalban velem.

Pontosan egyvonalban velem. Pontosan egyvonalban velem. Quigo a Boschtól. ÚJ! Quigo a zseniális, kicsi keresztvonalas szintezőlézer a Boschtól. Nulla komplikáció. 100%-osan egyenes. Meg fog lepődni. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám

Részletesebben

mindig a megfelelő eszközt.

mindig a megfelelő eszközt. Még több ötlet érdekli? Látogasson el a www.bosch-do-it.hu weboldalra az otthona szépítésével és formatervezéssel kapcsolatos tippekért. Nem csak ötleteket és tippeket talál a szokásos ház körüli feladatokhoz,

Részletesebben

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6.

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. 1619GU3437 H Németországban nyomtatva A műszaki változtatások

Részletesebben

szerszámkészletek 2011. év végéig kedvezményes áron

szerszámkészletek 2011. év végéig kedvezményes áron 46 részes 35 részes készlet. 7 fémfúró TiN 2-2,5-3-4-5-6-8 mm 5 betonfúró 4-5-6-7-8 mm 5 fafúró 3-4-5-6-8 mm 12 csavarozó bit, 4 dugókulcs 1 hexa szerszámtartó, 1 teleszkopos mágnes Minden fúrón lézeres

Részletesebben

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS

UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS KHE 2850 KOMBIKALAPÁCS KHE 2650 KOMBIKALAPÁCS KHE 2443 KOMBIKALAPÁCS A v i l á go n ÜLEGYEDÓ ÁLL 78 990 Nettó ár: 62 197 Ft Rend. sz.: HU_600 854 004 UHE 2250 MULTI UNIVERZÁLIS FÚRÓKALAPÁCS 39 999 Nettó ár: 31 495 Ft Rend. sz.: 604 480 000 BHE 2243 FÚRÓKALAPÁCS Teljesítmény:

Részletesebben

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set

BOSCH ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK ÁRLISTA 2014.05.12. Kép Megnevezés Tulajdonságok. PSR 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 0603944691 Promo basket modellek 060395550P 060395550U 060395550W 960 (1 batt.) in box + 173 pcs. fixing set 12 (2 batt) + 39 pcs set 12 (2 batt) + 51 pcs Accessory Set Csavar-ø 6 mm Furat-ø acélban 8

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2 3 4 1 2 Megbízható

Részletesebben

Kimagasló teljesítményű

Kimagasló teljesítményű Kimagasló teljesítményű és kevesebbet helyet foglal Szecskázók www.bosch-garden.com AXT 25 TC halk szecskázók. Ideális minden kerti anyaghoz. Anélkül szeretné felaprítani a kerti hulladékot, hogy felébresztené

Részletesebben

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors.

FEIN 12 V. Egyformán erős és gyors. ÉPÍTKEZÉS /FÉMMUNKÁK Egyformán erős és gyors. Új 12 V-os akkus csavarozók: optimális forgatónyomaték és nagy fordulatszám a tökéletes fúrási és csavarozási eredményért. ÚJ FEIN 12 V Az új FEIN 12 V-os

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor BD 38/12 C Bp Pack Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2

Részletesebben

A 30 évvel ezelőtti alapítását követően folyamatosan törekszik arra, hogy kompromisszumok nélküli kiváló minőségű termékeket állítson elő.

A 30 évvel ezelőtti alapítását követően folyamatosan törekszik arra, hogy kompromisszumok nélküli kiváló minőségű termékeket állítson elő. A Keyang Dél-Korea első számú elektromos kisgépgyártója. 10 éve piacvezető hazájában és egyre ismertebb szerte a világban. A 30 évvel ezelőtti alapítását követően folyamatosan törekszik arra, hogy kompromisszumok

Részletesebben

világát Varázsolja kellemessé és egyedülállóvá otthonát!

világát Varázsolja kellemessé és egyedülállóvá otthonát! saját Alkossa meg világát Varázsolja kellemessé és egyedlállóvá otthonát! 1 Vissza a gyökerekhez 2 A modern retró Tartson lépést a divattal, és alkossa meg saját bútorait! Ebben a katalógusban olyan korszerű

Részletesebben

DEALS POWER TOTÁLIS ERŐ PRO LÍTIUM-ION TECHNOLÓGIÁVAL POWERTOOLS TARTALOM PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 18 V KOMBIKALAPÁCS

DEALS POWER TOTÁLIS ERŐ PRO LÍTIUM-ION TECHNOLÓGIÁVAL POWERTOOLS TARTALOM PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 18 V KOMBIKALAPÁCS PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 2012. SZEPTEMBER 1. DECEMBER 31. POWER DEALS 18 V KOMBIKALAPÁCS 99.900 Ft 126.873 Ft Bruttó Típus BBH 18 Li Cikkszám 4935 4082 75 L-alakú SDS-plus kombikalapács ideális

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

Skil Barkács kéziszerszámok

Skil Barkács kéziszerszámok Magas fordulatszámú mikrogép szort F0151415AD 1415AD Felvett teljesítmény: 125W Üresjárati sebesség :15.000-35.000 fordulat / perc Felszereltség: 25 tartozék, állítható segédmarkolat, 2,4 mm és 3,2 mm

Részletesebben

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m

54.900 Ft 60.000 Ft. 24 mm. 13 mm. 0-1.000/p. 4,0 m AKCIÓS KATALÓGUS Üregkamrás polikarbonát lemez viztiszta, UV védett Lv 10 mm 2.890 Ft /m2 3.490 Ft /m2 Metabo fúrókalapács KHE 28 39.900 Ft 59.900 Ft Nyomaték 20 Nm Ütésstop Furatátmérı - Beton kalapácsfúróval

Részletesebben

PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA

PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 2016 PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA www.aeg-powertools.hu 02 FIXTEC rendszer Szerszámcsere másodpercek alatt. Kulcs nélkül állítható védőburkolat A védőburkolat segédszerszám használata nélkül állítható.

Részletesebben

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól!

ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Igazán Bosch! ÚJ! Professzionális Li-ion akkuk a Boschtól! Rendelési szám Feszültség Típus EAN-kód Ajánlott fogyasztói ár áfával 1600Z0002W 10,8 V 1 x 1,5 Ah 3165140730341 17272,- Ft 1600Z0003Z 10,8 V

Részletesebben

Egyszerűen szabályozható ütőerő.

Egyszerűen szabályozható ütőerő. Egyszerűen szabályozható ütőerő. Az ütvefúrógépek új generációja. Home made by you. bosch-do-it.com 73 Nm forgatónyomaték* 900 watt 2 sebességfokozatú hajtómű AdvancedImpact 900 További információk az

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Csiszológépek KRISTALL 2000

Csiszológépek KRISTALL 2000 201.720 KRISTALL 2000 201.805 Kristall 2000S A Kristall 2000 -es modellnél 40%-al erõsebb motor. Minden más tulajdonsága megegyezik a 2000-es modellével. Duplán csapágyazott hosszú élettartamú nagy teljesítményû

Részletesebben

PROFI GÉPEK 2012/13 ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA

PROFI GÉPEK 2012/13 ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA 2012/13 Tartalomjegyzék 2 Az AEG elektromos kéziszerszámok felülmúlják örökségüket, kimagasló teljesítményt, innovatív megoldásokat nyújtanak a profi szakemberek számára

Részletesebben

AKCIÓ! Érvényes: től ig, illetve a készlet erejéig! MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft.

AKCIÓ! Érvényes: től ig, illetve a készlet erejéig! MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. Érvényes: 2011.12.15-től - 2011.12. 30-ig, illetve a készlet erejéig! MAKITA Elektromos Kisgépértékesítő Kft. Sarokcsiszoló Tartozékok: (GA5030) Oldalmarkolat Védőburkolat Szorítóalátét Szorítóanya Körmöskulcs

Részletesebben

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK től

BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK től Li-ion akkus gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 GSR Mx2Drive akkus csavarozó GSR Mx2Drive akkus csavarozó Akkufeszültség: 3,6 V Akkukapacitás: 1,3 Ah Üresjárati fordulatszám: 0-580/150

Részletesebben

www.bosch-professional.hu

www.bosch-professional.hu Igazán Bosch!...hogy a fúrás ne szerencsejáték legyen Bosch D-tect 150 és 150 SV Professional fémek, elektromos vezetékek, fa és műanyag csövek megbízható helymeghatározása. Bosch elektromos kéziszerszámok:

Részletesebben

XR FLEXVOLT Május 1-től - Június 30-ig. Garantáltan megbízható.

XR FLEXVOLT Május 1-től - Június 30-ig.  Garantáltan megbízható. HÁLÓZATI KÉSZÜLÉKEK EREJE AKKUMULÁTOROS GÉPEK SZABADSÁGÁVAL XR FLEXVOLT csomagajánlatok 2017 Május 1-től - Június 30-ig www..hu Garantáltan megbízható. 299.990 Ft SZETT 1 DCG414NT-XJ 54V XR FLEXVOLT LI-ION

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

ÚJDONSÁG KISEBB! GYORSABB! NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ! Akkumulátoros radiálprés. és a présnyomás megfigyelésével. REMS Akku-Press 22 V ACC

ÚJDONSÁG KISEBB! GYORSABB! NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ! Akkumulátoros radiálprés. és a présnyomás megfigyelésével. REMS Akku-Press 22 V ACC Akkumulátoros radiálprés kényszervezérléssel és a présnyomás megfigyelésével REMS Akku-Press 22 V ACC ÚJDONSÁG KISEBB! GYORSABB! NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ! for Professionals Még hatékonyabb: 50 % -kal több

Részletesebben

Bosch Ip-GÉP és Tartozék árlista Érv.: tól, visszavonásig Készült: BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK

Bosch Ip-GÉP és Tartozék árlista Érv.: tól, visszavonásig Készült: BOSCH KÉK IPARI ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK Li-ion gépek 3,6 V-os lítium-ionos rendszer 06019A2100 06019A2101 10,8 V-os lítium-ionos rendszer 06019F4020 06019E2000 0601868107 0601868109 GSR Mx2Drive csavarozó GSR Mx2Drive csavarozó GSR 1000 fúrócsavarozó

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz

Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz 230 Gyémántfazekak betoncsiszoláshoz STBO turbó gyémántfazék, Green Beton, műkő csiszolásához 100x5x20x22,2/ M14 STBO 1001 115x5x20x22,2 STBO 1002 125x5x20x22,2 STBO 1003 180x5x20x22,2 STBO 1004 STBO turbó,

Részletesebben

BOSCH - Ipari Gépcsere Akció- Ipari kéziszerszámok Érvényes: szeptember november 15-ig vagy a készlet erejéig

BOSCH - Ipari Gépcsere Akció- Ipari kéziszerszámok Érvényes: szeptember november 15-ig vagy a készlet erejéig 0601868109 06019D4000 06019E4000 GSR 10,8-2-Li akkus fúrócsavarozó L-Boxx -ban GSR 10,8 V-EC akkus fúrócsavarozó L-Boxx -ban GSR 10,8 V-EC TE szárazépítési csavarbehajtó 2 x 2,5 Ah; L- Boxx -ban Akkufeszültség:

Részletesebben

Bosch Promoline. Program Robert Bosch Kft Gyömrői út 120 H-1103 Budapest Magyarország

Bosch Promoline. Program Robert Bosch Kft Gyömrői út 120 H-1103 Budapest Magyarország Program 2014 Robert Bosch Kft Gyömrői út 120 H-1103 Budapest Magyarország www.bosch-pt.com Bosch Promoline 1 - hu - PT-AC/ADV A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget

Részletesebben

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény,

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény, Tökéletes befejezés. Tökéletes nap. Kiváló vágási teljesítmény, kényelmes kezelés. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új ART 18 LI géppel. Az innovatív Durablade kiváló vágási teljesítményt

Részletesebben

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER

GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER GÉPKATALÓGUS 2012 SIMPLE SOLID POWER 2. Maktec Maktec A Maktec egy második márkája a világ sok országában abszolút piacvezető Makitának. Ezeket a gépeket azoknak fejlesztettük ki, akiknek kedvező áron

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AEG KATALÓGUS 2009/10. www.aeg-powertools.hu

PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AEG KATALÓGUS 2009/10. www.aeg-powertools.hu PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA AEG KATALÓGUS 2009/10 www.aeg-powertools.hu AEG ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK PROFI GÉPEK ERŐFORRÁSA 1898 ÓTA Az AEG elektromos kéziszerszámok felülmúlják örökségüket, kimagasló

Részletesebben

NÖVELJE LI-ION AKKUS KÉSZLETÉT

NÖVELJE LI-ION AKKUS KÉSZLETÉT 56 10.8V Lithium-ion DA330D MR051 DAB DMR104 DAB+ DMR105 Csavarbehajtó DF030D Csavarbehajtó DF330D Rádio DMR102 / DMR103 Sarokcsavarbehajtó DA331D TD091D Fűthető kabát CJ100D TD090D LED lámpa ML102 Lámpa

Részletesebben

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta.

A bizalomért meg kell dolgozni. Mi ezt tesszük sikerrel már 1895 óta. FÉM A minőség nem jön létre máról holnapra. A FEIN 115 éves tapasztalattal rendelkezik, ami egyedülálló a maga nemében. FEIN BOP fúrógépek - teljesítmény és minőség kompromisszumok nélkül. A bizalomért

Részletesebben