Oh, mondd Te kit választanál?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Oh, mondd Te kit választanál?"

Átírás

1 Oh, mondd Te kit választanál? 3 marketing csomag, de melyikre nevezzek? A csomagok elemeinek lényege még egyszer: Alázat a feladattal szemben: Több mint ezer órát tettünk bele ebbe a rendszerbe Alázat a módszerrel szemben: végig csinált piackutatás Konkrét módszereket fogunk adni, megmutatni és azok használatát is pontosan beszerzünk eszközöket nagy számban és ajánljuk nektek mintha ti is több százat ezret vennétek marketing képzések. Tudás nektek. FONTOS! Érdeklődőt hozunk, de vevő lesz e? Folyamatos önképzés és továbbadás felétek. Marketing Szuperkonferencia 240 e Ft 2 nap.

2 Columbus flottában utazott Alap elv: vezér hajó és a flotta együtt Tény: nem a csillogás a lényeg Eszközök: szaktudás + képzelet és kitartás Eredmény: olyan célbaérős típus

3 Szaktudás: klíma + marketing Mi vagyunk a legmarketingesebb klímás cég! Ezért. És ez nem a véletlen műve. Tanulmányok: műszaki főiskola külkereskedelmi főiskola nemzetközi marketing szakosító képzés Eredmény: Csőszeres pályázat Tapasztalat szerzés: Kalifornia Munka gyakorlat: Graphisoft hálózat építés, legjobb iskola volt BG mellett dolgozni. Columbus újító szellem, első szlogenünk: minden újat felfedezni, minden jót hasznosítani. Máig ható alapelv. Ilyen termékek: Fisher márka és az első Fisher Fresh Air Példa: autó tető reklám Példa : Nagyker marketing, webshop expert kijelölt úton megyünk, kollégák is innovatív szelleműek Tamás, Szabolcs Dóri

4 Oh, mondd Te kit választanál? 3 marketing csomag, de melyikre nevezzek? flotta invesztíció: Olyan összeget invesztáltunk, amit sem ti sem mi nem tudunk egyedül erre szánni és az eredményét kihasználni sem! az ország legjobb webszakértője csinálja az oldalainkat és fogja kezelni, hogy dominálhassuk a netet. ha mi domináljuk, más kiszorul ha mi domináljuk a mi értékrendünk dominál (árak) idén erősek leszünk a google ads területen és egy SEO oldallal jövőre a SEO jön gyertek velünk, tudjuk mit csinálunk!

5 Oh, mondd Te kit választanál? 3 marketing csomag, de melyikre nevezzek??de MELYIK CSOMAGGAL? A ti döntésetek! Segítség: alegjobb csomag kb 450 e ft érték havonta és 25 e Ft ért adjuk (+425/hó tám) amásodik legerősebb kb FT érték és Ftért adjuk. (240e FT/hó) a harmadik csak FT és FT ért adjuk. (70 e Ft/hó) A New Age TurboWeb csomag használója 2 év alatt domináns lesz a környéken! ÉS NEKÜNK KELL EGY DOMINÁNS GEDEON BÁCSI MINDEN 60 KM BEN 2 3 DOMINÁNS GEDEON BÁCSI NAGYOBB TELEPÜLÉSEKEN Egy kell és aztán ha más jönne ki kell várja a szabad pozíciókat

6 Oh, mondd Te kit választanál? 3 marketing csomag, de melyikre nevezzek? felépül tehát egy adott helyi szinten EGY EGY nagyon erős csapat, és ezen csapatok összessége a flotta ezzel a Gedeon bácsik a szabadon döntő kereső érdeklődők típusú vevők javát megszerzik. Gedeon bácsik! Lesz egy termékkörötök, ami jól fel van építve, és van rajta árrés a játékosok száma limitált, nem lép be új s még újabb ne várd a csodát A konkurencia pedig az árat leversenyzők széles tömege, akik nem jutnak hozzá a TI exclusive terméketekhez és a TI exclusive pozíciótokhoz!

7 Oh, mondd Te kit választanál? 3 marketing csomag, de melyikre nevezzek? A legerősebb a New Age Turbo Web csomag kapja a legnagyobb anyagi és netes támogatást, hogy felépítse a saját egyeduralkodó dominanciáját. Exclusive ajánlat kétszeresen! 1, Csak limitált kör élhet vele 2, A körön kívüliek nem tudnak arról, hogy be lehet kerülni 3, A bónusz: ha jól csinálja aki kéri, örökre megtarthatja a pozícióját! Ez az exkluzivitás de lux formája! Csak téged hívtak meg, hogy elsőnek dönthess és ha jó vagy maradsz a pozícióban egyedül!

8 Oh, mondd MEG VAN E MÁR? 3 marketing csomag, de melyikre nevezzek? Vigyázz! Bekéred a legnagyobb támogatást, benevezel a legnagyobb csomagra viszed a New Age Turbo Web csomagot és lehet, hogy mégsem érsz célba! Hogy lehet az?

9 New Age Power Web csomaggal vagyok! Bár tied a legjobb csomag, de mégis óvakodnod kell a mágikus 13 hibától! De mi az a mágikus 13 hiba amit nem szabad elkövess?

10 New Age Power Web csomaggal vagyok! 1, Lelkes vezető csapat nélkül! 2, Majd. Ebben a játékban nincs majd. A majd a siker halála. Tudod melyik a legjobb marketing? AMIT CSINÁLSZ! A többi álmodozás. 3, Túl drága, most erre nincs pénzünk! De akkor mire van, ha a sikerre nincs? 4, Lelkiismeret furdalásom van, hogy nem a munkámat végzem, hanem marketingezek! Lesz ilyen is, állj ellen! 5, Az egyes marketing eszköz elhanyagolása: érdeklődők szerzése. Amelyik nap nem adtál ki csalit, aznap hátrébb gurult a szekered! Minden érdeklődő aki megkapta a csalidat egy leendő vevő vagy legalábbis a jó híred vivője! # 1 feladat, hogy a csali kiadó érdeklődő behozó rendszeredet automatizáld!!!

11 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok! 6, A begyűjtött érdeklődőkkel kommunikálj!legyen hírleveled, ajándék tárgyad, információs CD d, prezentációd a jó klímákról az új technikákról És ezt a rendszered is automatizáld! Infot kreálsz és küldesz! 7, Up sell! Legyen valami amit eladsz az alap termék mellé. Egy rozsdamentes tartó, egy tisztító spray egy extra funkció egy karbantartás, egy második gép! Egy jobb minőségű szerelés. 2 év kiterjesztett garancia Valami. Valami amire emlékeznek, amit elmesélnek. 8, Referenciák! Ajánlási és tovább ajánlási rendszert kidolgozni és automatikusan, kérdés nélkül üzemeltetni kötelező! 9, A honlapod ápolása, építése. Folyamatosan tölts fel anyagokat amik tartalmazzák a keresők éppen aktuális szavait. Ebben is segítünk, de a folyamatot neked kell automatizálni, napi szinten csinálni. Évente egyszer és már el is buktál!

12 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok! 10, Google adds hirdetés. Ha nem hirdetsz lemaradsz, ha eleget hirdetsz kiütöd a konkurensed! Válasz! Dobogó vagy padló?????????????????????? 11, Ne feledd csapat vagyunk! Hivatkozzatok egymásra, legyetek példák egymásnak. Akik elég messze vannak, azok hozzák fel egymás honlapját! Hivatkozzatok egymásra úgy 150 kilométer távolságból hasonló ajánlatok, hasonló oldlak stb. A vevő ugyan azt az árat látja, megnyugszik Osszátok meg a jó módszereket, cseréljetek tanulmányokat nézzétek egymás honlapját! Minden látogató feljebb viszi a másikat. Ha mindenki minden nap megnézné az összes flotta tag honlapját, akkor mindenki előrébb lenne!

13 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok és sikeres leszek! 12, Képzés elhanyagolása. Ez a marketing terep nagyon változatos és gyorsan változik. Mi hozunk tréninget, de részt venni nektek kell. Mindezek profi és rendszeres műveléséhez tőlünk bőven fogsz kapni módszert, eszközt neked csak csinálni kell! De az a 2 nagy csoportban kötelező, mert e nélkül kár a betett pénz és energia nem leszel Gedeon bácsi! 13, Rossz marketing az ami a termékkel foglalkozik. A kommunikációdban foglalkozz a vevő lelkével, tudatával igényével! Nem a vevőre koncentrálsz és elbux!

14 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok és sikeres leszek! A két legerősebb csomaggal úgy indulhattok a környék legjobb klímása címért versenybe, hogy a többieknek nem is szóltunk, hogy lehet nevezni! Mondják, az egyéni hősök kora lejárt! Válasszatok pozíciót a csapatban! Gedeon bácsikat keresünk! Ne adjátok át másnak az esélyt!

15 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok és sikeres leszek! Kiosztásra kerültek tehát a csomag igénylő lapok. Ezeken válasszátok ki a csomagot, amit megpróbáltok megszerezni, amire leginkább neveznétek! New Age Turbo Web csomagban kapjátok a legtöbb, legerősebb segítséget, a New Age Web csomaggal már domináns net szereplőkké váltok! A New Age csomag is komoly segítség előre lépni, de a domináns szerep legfontosabb kellékei abból hiányoznak, könnyel beelőzhet valaki! A Columbus flottának minden területen kell egy domináns szereplő! Válasszatok csomagot, írjátok alá, aztán adjátok vissza a lapokat.

16 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok és sikeres leszek! Összeraktuk a siker legfontosabb építőkockáit egy halomba! Adunk segítséget, hogy felépítsétek a saját sikereteket! Elmondtuk azt is, hogy mi a 13 legfontosabb buktató amit minden nap el kell kerülni. A többi rajtatok múlik! SOK SIKERT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT!

17 Én már New Age Power Web csomaggal vagyok és sikeres leszek! Összeraktuk a siker legfontosabb építőkockáit egy halomba! Adunk segítséget, hogy felépítsétek a saját sikereteket! Elmondtuk azt is, hogy mi a 13 legfontosabb buktató amit minden nap el kell kerülni. A többi rajtatok múlik! SOK SIKERT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT!

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA BUSINESS GAINER SZEMÉLYI EDZŐK, KONDITEREMEK ÉS WEBSHOPOK SZÁMÁRA Ha egy sikeres vállalkozást szeretnél, több klienssel, több bevétellel és szabadidővel, akkor jó helyen jársz. A megoldásainkkal ezek elérhetővé

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével?

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? A VALÓDI PROBLÉMÁT KELL MEGOLDANOD! ÚJ VEVŐK SZERZÉSE ÚJ VEVŐK SZERZÉSE KOSÁRÉRTÉK NÖVELÉSE RÉGI VEVŐK VISSZAHÍVÁSA

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

A tinédzserek 94%, a fiatalok 68 % a az Infinetynél!

A tinédzserek 94%, a fiatalok 68 % a az Infinetynél! A tinédzserek 94%, a fiatalok 68 % a az Infinetynél! Az Infinety többet ad! Pontos szegmentáció Kritikus tömeg Szervesen fejlődő weboldalak Tematikus csomagok Jelentős többletelérés Kiegyensúlyozott paletta

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

Testreszabott online kommunikációs megoldások

Testreszabott online kommunikációs megoldások Testreszabott online kommunikációs megoldások A PROFESSION SZÁMOKBAN NÉZD EZT A RENGETEG SZÁMOT AMIÉRT VÉRT IZZADTUNK Amíg nem számszerűsítjük, a hatékonyság is csak egy jól csengő ígéret. Percenként történik

Részletesebben

A versenyre és jamre egyaránt várjuk Küföldi és magyar művészek jelentkezését!

A versenyre és jamre egyaránt várjuk Küföldi és magyar művészek jelentkezését! Factory Fesztivál @ Miskolc 2011. Augusztus 4-5-6. Bázis Store presents / Big Up Graffiti Battle 1.0 Az idei év sem maradhat el rendezvény nélkül, ezért a Factory Aréna és a Bázis Store közös koprodukcióval

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

MEC gyakornoki program

MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program 10 éve indítottuk el gyakornoki programunkat, melynek legfőbb célja, hogy olyan tehetségeket fedezzünk fel, akikre a diploma után is számíthatunk. Miért az

Részletesebben

T I P P E K V E Z E T O K N E K

T I P P E K V E Z E T O K N E K S T Í L U S T I P P E K V E Z E T O K N E K 7 TÁSKAVÁLASZTÁSI ARANYSZABÁLY ami segít felturbózni a munkahelyi imidzsedet (és az önbizalmadnak is szárnyakat ad) Milyen táskát hordasz? És mit gondolsz, milyen

Részletesebben

Felkészültél az új szezonra?

Felkészültél az új szezonra? Felkészültél az új szezonra? Bizonyíto)an működő szállodai online marke7ngeszközök Damjanovich Nebojsa - tanácsadó Bemutatkozó Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Bemutatkozó Tanácsadó

Részletesebben

Bezzeg Kórház avagy hogyan lehetünk öt év alatt referencia intézmény. Dr. Badacsonyi Szabolcs Szent Margit Kórház, Budapest

Bezzeg Kórház avagy hogyan lehetünk öt év alatt referencia intézmény. Dr. Badacsonyi Szabolcs Szent Margit Kórház, Budapest Bezzeg Kórház avagy hogyan lehetünk öt év alatt referencia intézmény Dr. Badacsonyi Szabolcs Szent Margit Kórház, Budapest NEM vagyunk bezzeg kórház És nem is akarunk azok lenni Ugyanakkor az elmúlt öt

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Mi az a CRM Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

Videós Webinár. Monday, October 15, 12

Videós Webinár. Monday, October 15, 12 Videós Webinár 1 A Földkerekség egyik legnagyobb technológiai vállalatának, a Cisco Systems-nek az elnökhelyettese mondja: Manapság az internetes forgalom 51 százaléka videó alapú. A jelenlegi trendeket

Részletesebben

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):...

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):... Online marketing alapok FELADATLAP Neved:... Dátum:... A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): 1 Az online marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva,

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére www.arakcio.hu Segédlet és tájékoztató Látogatók részére Tartalomjegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 NAVIGÁCIÓ...3 PARTNER INFORMÁCIÓ...5 KERESÉS...6 KERESÉS CSAK SZÓRA...6 KERESÉS CSAK MEGYÉRE...7

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

VÁL + E 2017 szeptember

VÁL + E 2017 szeptember PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI SZAKNYELVI INTÉZETI TANSZÉK VÁL + E 2017 szeptember Részletes infó: tanszéki honlap; NemethneSzucs.Terezia@uni-bge.hu ; szoba: B09; tel: 06-1-469-6647, jelentkezés: a Neptunban (

Részletesebben

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK MIKLER ROLAND ÉS DRAGAN GAJIC HANDBALL TEAM MI AZ A CHATBOT? Egy egészen új dolgot szeretnénk bemutatni nektek, a Telekom Veszprém csapatának ChatBot-ját. Biztosan sokan használjátok a Messenger chatelős

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. AJÁNLATA. a Pilis Város Önkormányzata részére

Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. AJÁNLATA. a Pilis Város Önkormányzata részére SOURCING HUNGARY KFT Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. AJÁNLATA a Pilis Város Önkormányzata részére Közintézmények Energiahatékonysági Feladatellátására Készítette: Sourcing Hungary Kft. Budapest, 2017.

Részletesebben

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Üzletről, gazdaságról, közérthetően Iskolai végzettség szerinti megoszlás Az mfor.hu 2000 óta működő gazdasági

Részletesebben

Csapatépítő tréning ajánlatok

Csapatépítő tréning ajánlatok Csapatépítő tréning ajánlatok Céges rendezvények, csapatépítő tréningek alkalmával ma már elengedhetetlen fontosságúvá vált a megfelelő helyszín kiválasztása, amelyet nem csupán a könnyű megközelíthetőség

Részletesebben

Infinety Online Kft. Célcsoport prezentáció 18 49 ABC státusz

Infinety Online Kft. Célcsoport prezentáció 18 49 ABC státusz Infinety Online Kft. Célcsoport prezentáció 18 49 ABC státusz Az Infinety bemutatkozik A legnagyobb kiadók elérésével versenyképes portfólió Sales partner program hirdetők és tartalomszolgáltatók számára

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur

Hogyan működik a CG? Három fontos Divizió van, amelynek 8 szezonja van. CGinvite CGmain CGamateur A Cybergamer a legjobb hely arra, hogy a Profi és Nem Profi csapatok egyaránt megméretessék magukat Call of Duty 4-ben. Az alábbiakban egy leírást olvashattok a honlap kezelését illetően. Hogyan működik

Részletesebben

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány Kedves Cégvezető Társam! A lenti leveleket küldheted ki a viszonteladóidnak, illetve a végfelhasználóidnak. De előtte még néhány dolog, amire érdemes figyelni:

Részletesebben

ELTE BTK Énkomponálás.net kurzus április 8. Varga Krisztina

ELTE BTK Énkomponálás.net kurzus április 8. Varga Krisztina ELTE BTK Énkomponálás.net kurzus 2015. április 8. Varga Krisztina Gondolatébresztő kérdések mára 1 2 3 Mitől más ez az alma? Oktatni de kiket? Nevelni de hogyan? Nem az a feladatunk, hogy a felnövekvő

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

INNOVÁCIÓS KLUB PÓDIUMBESZÉLGETÉS. FATÉR MÁRTA Technológia- és Tudástranszfer Szolgáltató Iroda K+F projektvezető Székesfehérvár, 2012. április 5.

INNOVÁCIÓS KLUB PÓDIUMBESZÉLGETÉS. FATÉR MÁRTA Technológia- és Tudástranszfer Szolgáltató Iroda K+F projektvezető Székesfehérvár, 2012. április 5. INNOVÁCIÓS KLUB PÓDIUMBESZÉLGETÉS FATÉR MÁRTA Technológia- és Tudástranszfer Szolgáltató Iroda K+F projektvezető Székesfehérvár, 2012. április 5. Technológiai- és Tudástranszfer Szolgáltató Iroda Mi a

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Baba és gyermek felszerelések óriási választékban!

Baba és gyermek felszerelések óriási választékban! Baba és gyermek felszerelések óriási választékban! Ruházati cikkek Játékok Pelenkák, törlőkendők Bútorok Higiéniás termékek Ingyenes házhozszállítás 40.000 Ft felett 1 Szeretnénk egy üzletet nyitni Győrött

Részletesebben

Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista. Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.

Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista. Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Kapcsolattartó: Hodnics István Márton E-mail: info@billbarter.com Kínált áru/

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Mi is az Esélyt a képességeknek program?

Mi is az Esélyt a képességeknek program? Mi is az Esélyt a képességeknek program? - - A Családjainkért Alapítvány tehetségsegítő programja 1 Mi a célkitűzésünk a programmal? A logónk a programot jelképezi immár 12 éve Segíteni olyan gyerekeknek

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni?

Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni? Marketing automatizáció: Hol tart a ShopBuilder, hova szeretnénk eljutni? Sztípity Róbert Szek.Org Meetup - 2016. november 14. Shop.Builder számokban 1997-óta működik, 2000 óta sárga háttéren 330.229 regisztrált

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE 2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE KIT TEKINTÜNK TEHETSÉGNEK? 26/11/2014 Page 1 KI A TEHETSÉG KIK PÁLYÁZHATNAK A BONAFARM CSOPORTBAN? VEZETŐI SZAKEMBER - Lelkesedés, erős teljesítmény

Részletesebben

Módszerek és szoftverek

Módszerek és szoftverek Az automatizált online DM rendszerek létrehozásának meglepő titkai 2 Miről lesz ma szó? 1) Honnan jönnek az ötletek? 2) A tervezés szerepe 3) A dokumentálás szerepe 4) Mit és hogyan kell megtervezned?

Részletesebben

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE DDOP-2.1.3/A-12-2012-0001 HANDÓ JÁNOS SZEKSZÁRD, 2014.11.06. Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter Gesztor szervezet: Gyeregyalog.hu

Részletesebben

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan

Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan www.minicrm.hu Mi az a CRM? Tűzoltás helyett hogyan értékesítsünk hatékonyan Egerszegi Krisztián Cégvezető, MiniCRM Zrt. egerszegi.krisztian@minicrm.hu Több bevétel ugyanannyi érdeklődőből Értékesítési

Részletesebben

8. számú melléklete: Ügyfélbesorolás és Megfelelési teszt. Ügyfélbesorolás. I. Tájékoztatás az ügyfélminősítésről

8. számú melléklete: Ügyfélbesorolás és Megfelelési teszt. Ügyfélbesorolás. I. Tájékoztatás az ügyfélminősítésről 8. számú melléklete: Ügyfélbesorolás és Megfelelési teszt Ügyfélbesorolás I. Tájékoztatás az ügyfélminősítésről Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfelünket, hogy a Fióktelep Ügyfélbesorolási szabályzata alapján

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

ww.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu ww

ww.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu ww it.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit. u www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu it.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu

Részletesebben

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014.

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014. TURISZTIKAI EGYESÜLET AI 2014. Gyenesdiási Turisztikai Egyesület H-8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. Tel.: +36 83/511-790 gyenesdias@tourinform.hu www.gyenesdias.info.hu Tisztelt Partnerünk! Gyenesdiás mára

Részletesebben

Kris Burm játéka. Tartozékok

Kris Burm játéka. Tartozékok Kris Burm játéka Én legyek erősebb, vagy az ellenfelemet gyengítsem? Ezt a húzós kérdést kell feltenni magadnak minden egyes körödben. Tartozékok - 1 játéktábla - 30 fehér korong: 6 Tzaar, 9 Tzarnő és

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár Van egy tervem, tudom, mit kell tennem, de ha egyedül vagyok itthon, könnyen félredobom a tervemet. Ha egy olyan személy egyengeti

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Válassz egy rúna kártyát a dobott pakliból és vedd a kezedbe!

Válassz egy rúna kártyát a dobott pakliból és vedd a kezedbe! Válassz egy Viking telepest! Amelyik Vikingé az ember, az dob EGY kockával. Ha ez nagyobb, mint a kikötő értéke, a telepes túlélte, egyébként le kell venni. Megj: A kikötő értéke 1-el csökken, ha van áru

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

21% 57% 51% GYORS, PONTOS ELŐREJELZÉS; SZERETHETŐ ARCULAT. A Köpönyeg teljesítménye és látogatói számokban MÉDIAAJÁNLAT 2013 EGYEDI LÁTOGATÓ HAVONTA

21% 57% 51% GYORS, PONTOS ELŐREJELZÉS; SZERETHETŐ ARCULAT. A Köpönyeg teljesítménye és látogatói számokban MÉDIAAJÁNLAT 2013 EGYEDI LÁTOGATÓ HAVONTA Érvényes: 203. szeptember 9től visszavonásig A Köpönyeg teljesítménye és látogatói számokban Minden ötödik netezőt érdekel az időjárás. Kutatások szerint az összes magyar internetező 2%a fordul meg a három

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS 75% 40% 70% 30% CÉLCSOPORT (Google Analytics, )

BEMUTATKOZÁS 75% 40% 70% 30% CÉLCSOPORT (Google Analytics, ) MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÁS A MobilGO magasan piacvezető a vállalkozások digitalizálásában. Az elmúlt években bizonyítottuk, hogy a vállalkozásoknak szükségük van arra, hogy on-line is elérhetőek legyenek.

Részletesebben

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS THE DAILY www.nagykermarketing.hu KERESKEDELMI MARKETING TRENDEK - Since 1999 ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS JAGODICS RITA bemutatja: melyik az az 5 reklámeszköz, amelyeket sürgősen el kell kezdened átalakítani.

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben

Hol indul egy weboldal marketingezése?

Hol indul egy weboldal marketingezése? Témakör: informatika, számítástechnika, tanfolyam, tréning, informatika oktatás, felnıttképzés, számítógép, weblapkészítés, php webprogramozás, honlapkészítés képzés, weblapkészítı tanfolyam Hol indul

Részletesebben

A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001

A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 TÁMOP CÉL Országos munkavállalói szövetségek, országos munkaadói szövetségek kapacitásának erősítése, együttműködésük elősegítése Konzorcium: LIGA szakszervezetek,

Részletesebben

Új komponens a Talend Palettán: Starschema SAP Connector. Csillag Péter, Földi Tamás Starschema Kft.

Új komponens a Talend Palettán: Starschema SAP Connector. Csillag Péter, Földi Tamás Starschema Kft. Új komponens a Talend Palettán: Starschema SAP Connector Csillag Péter, Földi Tamás Starschema Kft. Kötelező marketing helye A Starschema Csapat Miért csináltuk? http://agustis-place.blogspot.com/2010/01/4th-eso-msc-computer-assisted-task-unit.html

Részletesebben

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon Live Info Network egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon cégadatok A Live Info 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy különböző eseményekről szolgáltasson élő közvetítést és online videókat.

Részletesebben

Szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek! 1.? Szeretettel köszöntelek! Schmidt András business coach üzletfejlesztési tréner vagyok. A telefonom +36 20 9249 112, amin mindig elérsz (Viber-en, FaceTime-on is). A vállalkozásom e-mail címe info@gree-gree.hu

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Stengl Kereskedelmi és Székhely: 7632 Pécs, Júlia u. 13. IV. em. 13. Tel: 06 30 758 75 16 Fax: 06 72 520 263 Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Stengl Kereskedelmi

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés?

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés? Az üzletben két funkció létezik: a marketing és az innováció. (Milan Kundera) Média ajánlat (Érvényes: 2015. 04. 27-től visszavonásig) A VIRM - http://virm.hu oldalán történő hirdetési megjelenések révén

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Gyakoriság. Archiváljak, vagy ne?

Gyakoriság. Archiváljak, vagy ne? Meddig van rá szükség? A Netbagoly kisebb részt tudást, nagyobb részt szemléletet közvetít. Úgy gondjuk, a kezdőnek jól jön a segítség, de hasznos a jó tanulók számára is. Gyakoriság Kb. 10 naponta küldjük

Részletesebben

Összefoglaló a Nyári táborról

Összefoglaló a Nyári táborról TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0147 Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív intézményekben című pályázat, Nagybajom Város Önkormányzata, Nagybajomi Általános Művelődési Központ Egységes Gyógypedagógiai

Részletesebben