Felkészültél az új szezonra?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felkészültél az új szezonra?"

Átírás

1 Felkészültél az új szezonra? Bizonyíto)an működő szállodai online marke7ngeszközök Damjanovich Nebojsa - tanácsadó

2 Bemutatkozó

3 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon

4 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó

5 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag

6 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag

7 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista

8 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista Vendégelőadó az Edutus Főiskolán

9 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista Vendégelőadó az Edutus Főiskolán Több képzés akkreditora

10 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista Vendégelőadó az Edutus Főiskolán Több képzés akkreditora Szakcikk és könyvíró

11 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista Vendégelőadó az Edutus Főiskolán Több képzés akkreditora Szakcikk és könyvíró Allegroup marke7ng igazgatója

12 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista Vendégelőadó az Edutus Főiskolán Több képzés akkreditora Szakcikk és könyvíró Allegroup marke7ng igazgatója Senpai Consul7ng, ügyvezető/tanácsadója

13 Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri tag "Az év honlapja" zsűri tag Konverzió marke7ng evangelista Vendégelőadó az Edutus Főiskolán Több képzés akkreditora Szakcikk és könyvíró Allegroup marke7ng igazgatója Senpai Consul7ng, ügyvezető/tanácsadója MC MediaCompany médiatervező- vásárló

14 Vajon milyen szezonunk lesz ban?

15 Ez a kérdés minden szállodai markeangest foglalkoztatja

16 Kihívás: szakmai továbbképzés nélkül nincs előrelépés

17 A cél: minden továbbképzési lehetőséget megragadni

18 Tartalom 1. A lehetőségek 2. A Facebook 3. Továbbképzés

19 1. A lehetőségek

20 A belföldi és/vagy külföldi foglalások száma csökkent

21 A belföldi és/vagy külföldi foglalások száma csökkent Készíts es benchmarkot!

22 A belföldi és/vagy külföldi foglalások száma csökkent Készíts es benchmarkot! Foglalkozz végre a külfölddel!

23 A belföldi és/vagy külföldi foglalások száma csökkent Készíts es benchmarkot! Foglalkozz végre a külfölddel! Fedezd fel a PR erejét!

24 A belföldi és/vagy külföldi foglalások száma csökkent Készíts es benchmarkot! Foglalkozz végre a külfölddel! Fedezd fel a PR erejét! NE HASZNÁLJ KUPONOS OLDALAKAT!

25 A belföldi és/vagy külföldi foglalások száma csökkent Készíts es benchmarkot! Foglalkozz végre a külfölddel! Fedezd fel a PR erejét! NE HASZNÁLJ KUPONOS OLDALAKAT! NE használj kedvezményt ösztönzőként, hanem kínálj további szolgáltatásokat!

26 A website látogatók és a konverziók

27 A website látogatók és a konverziók NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT!

28 A website látogatók és a konverziók NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Állítsd be a marke]ngszo^vereket!

29 A website látogatók és a konverziók NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Állítsd be a marke]ngszo^vereket! Mérd a marke]ngkampányokat!

30 A website látogatók és a konverziók NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Állítsd be a marke]ngszo^vereket! Mérd a marke]ngkampányokat! Indíts el e- mail hírlevelet!

31 A website látogatók és a konverziók NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Állítsd be a marke]ngszo^vereket! Mérd a marke]ngkampányokat! Indíts el e- mail hírlevelet! Op]malizáld a website- ot keresőkre!

32 A website látogatók és a konverziók NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Állítsd be a marke]ngszo^vereket! Mérd a marke]ngkampányokat! Indíts el e- mail hírlevelet! Op]malizáld a website- ot keresőkre! Hirdess szállásfoglaló rendszerekben!

33 SzállásközveTtők

34 SzállásközveTtők Ne csak szerepelj adatbázisaikban, hanem hirdess is!

35 SzállásközveTtők Ne csak szerepelj adatbázisaikban, hanem hirdess is! Használd ki hírleveleiket!

36 SzállásközveTtők Ne csak szerepelj adatbázisaikban, hanem hirdess is! Használd ki hírleveleiket! Használd ki nyereményjátékaikat!

37 SzállásközveTtők Ne csak szerepelj adatbázisaikban, hanem hirdess is! Használd ki hírleveleiket! Használd ki nyereményjátékaikat! Mérj minden tevékenységet, és az eredmények ismeretében hirdess többet!

38 Konferencia- markeang

39 Konferencia- markeang Foglalkozz adatbázis- marke7nggel!

40 Konferencia- markeang Foglalkozz adatbázis- marke7nggel! Szerezz be CRM szo[vert!

41 Konferencia- markeang Foglalkozz adatbázis- marke7nggel! Szerezz be CRM szo[vert! DM > tel/ follow- up > személyes értékesítés

42 Konferencia- markeang Foglalkozz adatbázis- marke7nggel! Szerezz be CRM szo[vert! DM > tel/ follow- up > személyes értékesítés Új ösztönzők (pl. ingyenes internet, parkolás, technika, video/hangfelvétel, stb.)

43 Konferencia- markeang Foglalkozz adatbázis- marke7nggel! Szerezz be CRM szo[vert! DM > tel/ follow- up > személyes értékesítés Új ösztönzők (pl. ingyenes internet, parkolás, technika, video/hangfelvétel, stb.) Célzo) hirdetések HR portálokon és hírleveleikben

44 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is

45 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is Használj marke]ngszo^vert!

46 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is Használj marke]ngszo^vert! A sablonokat profi design cég készítse el!

47 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is Használj marke]ngszo^vert! A sablonokat profi design cég készítse el! Tervezz érdekes tartalmat!

48 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is Használj marke]ngszo^vert! A sablonokat profi design cég készítse el! Tervezz érdekes tartalmat! Legyen tartalom/promóciós terved!

49 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is Használj marke]ngszo^vert! A sablonokat profi design cég készítse el! Tervezz érdekes tartalmat! Legyen tartalom/promóciós terved! Tesztelj és mérj minél többet!

50 Az hírlevelet egyre kevesebben nyitják ki, és kevesebb a kavntás is Használj marke]ngszo^vert! A sablonokat profi design cég készítse el! Tervezz érdekes tartalmat! Legyen tartalom/promóciós terved! Tesztelj és mérj minél többet! Szegmentálj és perszonalizálj!

51 Az Adwords kampányok egyre drágábbak és nem hatékonyak

52 Az Adwords kampányok egyre drágábbak és nem hatékonyak Felejtsd el végre a wellness hotel - t!

53 Az Adwords kampányok egyre drágábbak és nem hatékonyak Felejtsd el végre a wellness hotel - t! Hirdess olyan tartalmakra, amelyek a website- odon megtalálhatóak!

54 Az Adwords kampányok egyre drágábbak és nem hatékonyak Felejtsd el végre a wellness hotel - t! Hirdess olyan tartalmakra, amelyek a website- odon megtalálhatóak! Használj keresőmarke]ng cégeket!

55 Az Adwords kampányok egyre drágábbak és nem hatékonyak Felejtsd el végre a wellness hotel - t! Hirdess olyan tartalmakra, amelyek a website- odon megtalálhatóak! Használj keresőmarke]ng cégeket! Fizess többet a stratégiai tanácsadásra!

56 Az Adwords kampányok egyre drágábbak és nem hatékonyak Felejtsd el végre a wellness hotel - t! Hirdess olyan tartalmakra, amelyek a website- odon megtalálhatóak! Használj keresőmarke]ng cégeket! Fizess többet a stratégiai tanácsadásra! Használj landing oldalakat!

57 Van- e "élet" a szállásfoglaló portálokon túl?

58 Van- e "élet" a szállásfoglaló portálokon túl? NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT!

59 Van- e "élet" a szállásfoglaló portálokon túl? NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Az internet felhasználók leginkább keresnek és leveleznek a neten!!!

60 Van- e "élet" a szállásfoglaló portálokon túl? NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Az internet felhasználók leginkább keresnek és leveleznek a neten!!! Használj integrált marke]nget!

61 Van- e "élet" a szállásfoglaló portálokon túl? NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Az internet felhasználók leginkább keresnek és leveleznek a neten!!! Használj integrált marke]nget! Szponzorálj megfelelő oldalakat!

62 Van- e "élet" a szállásfoglaló portálokon túl? NE HASZNÁLJ BANNERKAMPÁNYOKAT! Az internet felhasználók leginkább keresnek és leveleznek a neten!!! Használj integrált marke]nget! Szponzorálj megfelelő oldalakat! Használj innovadv hirdetési formákat!

63 Külföldi online markeang:

64 Külföldi online markeang: Blogok saját, szponzoráció

65 Külföldi online markeang: Blogok saját, szponzoráció Google Insights for search, Maps, Tartalmi hálózat, Adwords,...

66 Külföldi online markeang: Blogok saját, szponzoráció Google Insights for search, Maps, Tartalmi hálózat, Adwords,... edm célzog hírlevelek, edm listák

67 Külföldi online markeang: Blogok saját, szponzoráció Google Insights for search, Maps, Tartalmi hálózat, Adwords,... edm célzog hírlevelek, edm listák Közösségi portálok Facebook, Twiger

68 2. A Facebook

69 Magyarok a Facebook- on

70 Milyen céllal használhatjuk a Facebook- ot? Márkaismertség erősítése Adatbázis- építés Vélemények monitorozása HRM

71 Forrester Says Facebook and ecommerce Don t Mix Will Facebook Ever Drive ecommerce? Forrester Research március

72 The study found that the average Facebook metrics are a 1% click- through rate and a 2% conversion rate. E- mail marke7ng, by comparison, has an 11% click- through rate and a 4% average conversion rate. Will Facebook Ever Drive ecommerce? Forrester Research március

73 Top 24 márka a világon

74 Top 5 brand és média Magyarországon

75 Top 10 hotel cseckin szerint

76 Hogyan használhatjuk a Facebook- ot? Like (Tetszik) gomb / hozzászólás Share (megosztás) IFrames for Facebook Page Custom Content Rajongói oldal op7malizálása keresőkre Nyereményjátékok Események szervezése Reklám a Facebook- on

77 Like (Tetszik) gomb / hozzászólás

78 Like (Tetszik) gomb / hozzászólás

79

80

81 Ne rejtsd el a kapukat

82 Like gomb legyen minden stratégiailag fontos oldalon! Nyitóoldalon Szolgáltatások oldalain Akció és galéria oldalakon Egyéb

83 Share (megosztás)

84 Share (megosztás)

85

86

87 Kapcsold össze: facebook- blog

88 IFrames for Facebook Page (saját HTML tartalom)

89 Rajongói oldal opamalizálása keresőkre

90 Rajongói oldal opamalizálása keresőkre

91 Nyereményjátékok

92 Események szervezése

93 Reklám a Facebook- on Cél Hirdetés Targetálás (Magyarország, Bp 50km- es körzet, éves, "tetszik" allergia, fejfájás, stb ) Hirdetéseket is lehet lájkolni (ha kreadvak)

94 Adatbázis- építés Facebook- kal

95 Adatbázis- építés Facebook- kal Tartalom

96 Adatbázis- építés Facebook- kal Tartalom Érdeklődők

97 Adatbázis- építés Facebook- kal Tartalom Érdeklődők Adatgyűjtés

98 Adatbázis- építés Facebook- kal Tartalom Érdeklődők Adatgyűjtés Direkt marke]ng

99 Üzenet

100 Üzenet Ne értékesíts, hanem ismerkedj!

101 Üzenet Ne értékesíts, hanem ismerkedj! Tedd megoszthatóvá a tartalmaidat!

102 Üzenet Ne értékesíts, hanem ismerkedj! Tedd megoszthatóvá a tartalmaidat! Gyűjts érdeklődőket nyereményjátékokkal!

103 Üzenet Ne értékesíts, hanem ismerkedj! Tedd megoszthatóvá a tartalmaidat! Gyűjts érdeklődőket nyereményjátékokkal! OpAmalizálj keresőkre rajongói oldalt!

104 Üzenet Ne értékesíts, hanem ismerkedj! Tedd megoszthatóvá a tartalmaidat! Gyűjts érdeklődőket nyereményjátékokkal! OpAmalizálj keresőkre rajongói oldalt! Szervezz eseményeket és reklámozz!

105 Üzenet Ne értékesíts, hanem ismerkedj! Tedd megoszthatóvá a tartalmaidat! Gyűjts érdeklődőket nyereményjátékokkal! OpAmalizálj keresőkre rajongói oldalt! Szervezz eseményeket és reklámozz! KözveTts állásajánlatokat!

106 3. Továbbképzés

107 Mik a lehetőségeid?

108 Mik a lehetőségeid? Önképzés

109 Mik a lehetőségeid? Önképzés Konferenciák

110 Mik a lehetőségeid? Önképzés Konferenciák Szemináriumok

111 Mik a lehetőségeid? Önképzés Konferenciák Szemináriumok Tanfolyamok

112 Mik a lehetőségeid? Önképzés Konferenciák Szemináriumok Tanfolyamok Felsőoktatás

113 Mik a lehetőségeid? Önképzés Konferenciák Szemináriumok Tanfolyamok Felsőoktatás Személyes tanácsadás

114 Mit kell figyelembe venned?

115 Mit kell figyelembe venned? Ha kevés az időd, azonnal kell reagálni!

116 Mit kell figyelembe venned? Ha kevés az időd, azonnal kell reagálni! Szállodaipari tapasztalagal rendelkező, online marke]ng segítséget kérj!

117 Mit kell figyelembe venned? Ha kevés az időd, azonnal kell reagálni! Szállodaipari tapasztalagal rendelkező, online marke]ng segítséget kérj! Legyen bizonyítog referenciája sikeres szobafoglalási projektekben!

118 Mit kell figyelembe venned? Ha kevés az időd, azonnal kell reagálni! Szállodaipari tapasztalagal rendelkező, online marke]ng segítséget kérj! Legyen bizonyítog referenciája sikeres szobafoglalási projektekben! Költséghatékonyság

119 További lehetőségek

120 További lehetőségek ban Edutus Főiskola a turisz]kai képzésekben erősít az online marke]ngben!

121 További lehetőségek ban Edutus Főiskola a turisz]kai képzésekben erősít az online marke]ngben! Továbbá, Edutus Főiskola + MT Zrt terveiben vannak speciális online marke]ng képzések (szállodáknak, utazási irodáknak, TDM- eknek, stb)

Tuesday, February 26, 13

Tuesday, February 26, 13 Bemutatkozó 2013- DMS, Grey/G2 2011-2012 Allegroup marketing igazgatója 2002-2011 Tanácsadó, Fortune 500 cégeknek Szállodai online marketing tanácsadó Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK?

DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK? DIGITÁLIS MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁK MIT ÉS HOGYAN HASZNÁLJAK? Online marketing fogalmak Marketing értékesítés Online marketing termékek és szolgáltatások reklámozása és eladásösztönzése az interneten

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft.

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. Digitalizáció a marketingben új tervezési és hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. 68,38 milliárd Ft Ennyit költöttek a hazai hirdetők digitális reklámra. (IAB/2016) Forrás: https://iabhublog.com/

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

ONLINE MARKETING TRÉNING FMCG ÉS AZ ONLINE

ONLINE MARKETING TRÉNING FMCG ÉS AZ ONLINE ONLINE MARKETING TRÉNING FMCG ÉS AZ ONLINE WEBMA ANALITIKUS MARKETING 2005 óta foglalkozunk Google kampányokkal és összetett online marketing megoldásokkal Tényekre és adatokra alapozott döntések Hazai

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

2003 - Az egészségturizmus éve

2003 - Az egészségturizmus éve 2003 - Az egészségturizmus éve Oláh László igazgató Stratégiai Termékek Igazgatósága Magyar Fürdőszövetség Közgyűlése 2003. április Az egészségturizmus nemzetközi trendjei Európaiak összes utazásából (270

Részletesebben

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS KidsOasis Kft. TARTALOM-MARKETINGGEL A CSALÁDOK FELÉ Gyetvainé Zováth Anikó, kidsoasis.hu Tartalom Mi a KidsOasis? Álom-másodállás kampány Kampány célja Kampány kiindulópontjai Kommunikáció elemei Eredmények

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK HATÉKONY CÉLZÁS AMIHEZ ELŐSZÖR A CÉLPONTOT KELL ISMERNI Google Trends Google Keyword Planner Soovle Ubbersuggest MINDEN STRATÉGIÁNÁL A LEGFONTOSABB MÉRNI AZ EREDMÉNYEKET

Részletesebben

Hotel Fagus. Rögös úton: a Hotel Fagus rövidtávú értékesítési terve. Kovács Miklós, executive director of sales & marketing, 2013. április 4.

Hotel Fagus. Rögös úton: a Hotel Fagus rövidtávú értékesítési terve. Kovács Miklós, executive director of sales & marketing, 2013. április 4. Hotel Fagus Rögös úton: a Hotel Fagus rövidtávú értékesítési terve 1. Helyzetértékelés - Hozott örökség Út a kitűnő ár/érték arányú termék ár/érték arányának devalválódásához A szálloda átvétele előtti

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

A BUDAPESTI ÉS VIDÉKI SZÁLLODÁK ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSE 2011-BEN

A BUDAPESTI ÉS VIDÉKI SZÁLLODÁK ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSE 2011-BEN A BUDAPESTI ÉS VIDÉKI SZÁLLODÁK ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSE 2011-BEN TMSZ Szállodai Szakmai Nap Hegedűs Attila MRICS Ügyvezető igazgató BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. 2011. október 20. A KUTATÁSRÓL

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

SZÁLLODAI ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS - Mit mutatnak az online trendek Budapesten és vidéken?

SZÁLLODAI ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS - Mit mutatnak az online trendek Budapesten és vidéken? SZÁLLODAI ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS - Mit mutatnak az online trendek Budapesten és vidéken? MSZÉSZ ŐSZI KÖZGYŰLÉS Hegedűs Attila MRICS Ügyvezető igazgató BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. 2011.

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok 1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés 4. Esettanulmányok "Azt mondják, hogy egy év az internet businessben olyan, mint a kutya év... 7 évvel egyenlő. Vinton Cerf,

Részletesebben

Online marketing a gyakorlatban

Online marketing a gyakorlatban Online marketing a gyakorlatban Kezdőlépések KKV-knak Barátfalvy Sándor www.mazuri-marketing.com sandor@mazuri-marketing.com +36-30/279-3579 Miről fogunk beszélgetni? Az online marketing elemei Kulcsszavak

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet Érvényes: 2016. december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve Tartalomjegyzék: 1. Gyulai óriásplakát... 2 2. Gyulai hengeroszlop... 3 3. Gyulai hirdetőtábla...

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

E-mail marketing megoldások. Előadó: Lukács Zoltán

E-mail marketing megoldások. Előadó: Lukács Zoltán E-mail marketing megoldások Előadó: Lukács Zoltán Bemutatkozás Lukács Zoltán 1998-2004: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, marketing szakirány 2005-2008: Diákhitel Központ, online marketing

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

Hévíz Az élet forrása. A Hévíz TDM Egyesület tevékenysége és céljai

Hévíz Az élet forrása. A Hévíz TDM Egyesület tevékenysége és céljai Hévíz Az élet forrása A Hévíz TDM Egyesület tevékenysége és céljai Hévízi turizmusa számokban Magánszállás 812 ház 2240 szoba 4692 ágy Kereskedelmi szállás 20 Hotel (3-5 * ) 2078 szoba 5814 ágy Összesen

Részletesebben

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely a tizenéves korosztály számára kínál egészséges Bemutatkozás életmóddal foglalkozó tartalmakat és szolgáltatásokat, a klasszikus orvoslás követelményei

Részletesebben

Tartalmi kommunikáció vs. márka visszaidézése. Media Hungary, 2015 Kun Miklós COO & Head of Research / MEDIACOM

Tartalmi kommunikáció vs. márka visszaidézése. Media Hungary, 2015 Kun Miklós COO & Head of Research / MEDIACOM Tartalmi kommunikáció vs. márka visszaidézése Media Hungary, 2015 Kun Miklós COO & Head of Research / MEDIACOM MEDIACOM The Content + Connections Agency fueling your business success by helping you see

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat Inform Média Lapkiadó boon.hu Médiaajánlat 2017 Havi átlag Valós látogató Látogatás Oldalletöltés 634 806 4 358 809 29 472 811 Asztali 67% Heti átlag Napi átlag 216 551 726 468 4 879 224 141 186 79 717

Részletesebben

Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne?

Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne? Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne? 1. Cél a közösségi médiában? Gyűjts jelölteket Építs kapcsolatokat Mi a célod? Élj úgy, mintha ma lenne az utolsó napod. Tanulj úgy, mintha örökké

Részletesebben

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges

Bemutatkozás. A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely. Legfontosabb mutatók. a tizenéves korosztály számára kínál egészséges A KamaszPanasz az egyetlen olyan hazai tematikus oldal, amely a tizenéves korosztály számára kínál egészséges Bemutatkozás életmóddal foglalkozó tartalmakat és szolgáltatásokat, a klasszikus orvoslás követelményei

Részletesebben

Hotelstars kampány. az MSZÉSZ megbízásából a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával

Hotelstars kampány. az MSZÉSZ megbízásából a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával Hotelstars kampány az MSZÉSZ megbízásából a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával Hotelstars: szemléletformáló és edukációs kampány célcsoport: a magyar szállodákat látogató belföldi vendégkör eszköz:

Részletesebben

Litera.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat Litera.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Litera.hu bemutatkozás 3 A Litera.hu tartalmi elemei 4 A Litera.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat Mindenkilapja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mindenkilapja.hu bemutatkozás 3 A Mindenkilapja.hu tartalmi elemei 4 A Mindenkilapja.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Automatizált Marketing Webshopoknak

Automatizált Marketing Webshopoknak Automatizált Marketing Webshopoknak Kocsis Márk üzletágvezető, Digitális Marketing Tanácsadás linkedin.com/in/kocsismark Konverziós költség CPC / Konv. arány CPC függ: hirdetési csatorna hirdetői verseny,

Részletesebben

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. A TALENT n Konferencia ezért jött létre. Ram Colosseum, 2013. szeptember 26. A TALENT n Konferencia

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE DDOP-2.1.3/A-12-2012-0001 HANDÓ JÁNOS SZEKSZÁRD, 2014.11.06. Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter Gesztor szervezet: Gyeregyalog.hu

Részletesebben

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1 Marketinggel könnyebb volt az elmúlt években is és lesz a jövőben is Dr. Papp-Váry Árpád Mi változott? 1. Gazdasági helyzet Mi változott? 2. Technológia Hallottunk erről a válságról. De úgy döntöttünk,

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

A célcsoport számokban

A célcsoport számokban I"úsági turizmus I"úsági turizmus Az i&úsági turizmus magában foglalja a 16 29 éves korosztály egy évnél rövidebb ideig tartó, önálló utazásait, amit részben vagy teljes egészben más kultúrák megismerésének

Részletesebben

A VIDÉKI SZÁLLODAPIAC ONLINE MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI TRENDJEI

A VIDÉKI SZÁLLODAPIAC ONLINE MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI TRENDJEI A VIDÉKI SZÁLLODAPIAC ONLINE MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI TRENDJEI A vidéki szállodák online foglalások fejlődése és jövője BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. és a Turizmus Kft. közös felmérése

Részletesebben

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV Otthonteremtési kiállítás és vásár Tematika: fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll Időzítés : kora ősz / hétvége / 3 nap (október 12-14.) Helyszín: HUNGEXPO

Részletesebben

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat Tozsdeforum.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Tozsdeforum.hu bemutatkozás 3 Az Tozsdeforum.hu tartalmi elemei 4 Az Tozsdeforum.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Mohaonline.hu médiaajánlat

Mohaonline.hu médiaajánlat Mohaonline.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mohaonline.hu bemutatkozás 3 A Mohaonline.hu tartalmi elemei 4 A Mohaonline.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

Gyógy- és Wellness Szállodák Marketingkommunikációja II. Országos Konferencia. nagy márton

Gyógy- és Wellness Szállodák Marketingkommunikációja II. Országos Konferencia. nagy márton Gyógy- és Wellness Szállodák Marketingkommunikációja II. Országos Konferencia nagy márton MIT VÁRUNK MA EGY SZÁLLODÁTÓL Package ajánlatok? Jó megközelíthetőséget? Minőségi matracokat? Free WiFi? USB csatlakozós

Részletesebben

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat Elitemagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Elitemagazin.hu bemutatkozás 3 Az Elitemagazin.hu tartalmi elemei 4 Az Elitemagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? KUPONCENTER 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére? 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Székesfehérvár, 2014.10.27. MIRE VALÓ A MARKETING? Almaeszencia Termelői piac

Részletesebben

A GAGYIN TÚL - JAVASLAT A MAGYAR WEBES PIAC FEJLESZTÉSÉRE. Kollár László MS HU

A GAGYIN TÚL - JAVASLAT A MAGYAR WEBES PIAC FEJLESZTÉSÉRE. Kollár László MS HU A GAGYIN TÚL - JAVASLAT A MAGYAR WEBES PIAC FEJLESZTÉSÉRE Kollár László MS HU A probléma Forrás: http://www.newconcept.hu/blog/honlapkeszites_ingyen Ahogy az IPSOS látja http://www.online-marketing-akademia.hu/blog/2011/02/kkv-online-marketing-kutatas/

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014.

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014. TURISZTIKAI EGYESÜLET AI 2014. Gyenesdiási Turisztikai Egyesület H-8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. Tel.: +36 83/511-790 gyenesdias@tourinform.hu www.gyenesdias.info.hu Tisztelt Partnerünk! Gyenesdiás mára

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Megyei hírportálok. Tarifa 2016

Megyei hírportálok. Tarifa 2016 Megyei hírportálok Termékprofil A megyei oldalak népszerű hír-, szolgáltató- és szórakoztató portálok, amelyek változatos tartalmat kínálnak a látogatók számára, átlátható formában és gyorsan feldolgozható

Részletesebben

Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT 2012. www.anyugdijas.hu

Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT 2012. www.anyugdijas.hu Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT 2012 www.anyugdijas.hu LÁTOGATÓI STATISZTIKA HAVI BONTÁSBAN 2012-es eredmények 171.623 egyedi látogató 3.038.985 oldalletöltés 17,70 oldal/ látogató

Részletesebben

KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA Klaszter és társszervezetei 2012-es tervek. Előadó: Landwehr Klára 2012. 02. 23.

KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA Klaszter és társszervezetei 2012-es tervek. Előadó: Landwehr Klára 2012. 02. 23. KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA Klaszter és társszervezetei 2012-es tervek Előadó: Landwehr Klára 2012. 02. 23. Főbb témák KIRÁLYUTCA-DESIGNUTCA Klaszter KultUnio Budapest Multikulturális Negyede Tematikus Utcák

Részletesebben

Topjob.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat Topjob.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topjob.hu bemutatkozás 3 ATopjob.hu tartalmi elemei 4 A Topjob.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Tematika. Szolgáltatások. Célcsoport. Miért érdemes hirdetni?

Tematika. Szolgáltatások. Célcsoport. Miért érdemes hirdetni? A babasmamas.hu portál azoknak szól, akiknek fontos, hogyan élnek, akik szeretnének minél többet megtudni önmagukról, születendő gyermekükről, családjukról, akik szeretnék napjaikat minél tudatosabban

Részletesebben

Menetrendek.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat Menetrendek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Menetrendek.hu bemutatkozás 3 A Menetrendek.hu tartalmi elemei 4 A Menetrendek.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Üzletről, gazdaságról, közérthetően Iskolai végzettség szerinti megoszlás Az mfor.hu 2000 óta működő gazdasági

Részletesebben

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat Klasszikradio.hu médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Klasszikradio.hu bemutatkozás 3 A Klasszikradio.hu tartalmi elemei 4 A Klasszikradio.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google]

Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google] Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google] Hirdesd az evangéliumot, állj vele elő, akár alkalmas, akár alkalmatlan! (2Tim 4,2) Nagy Gusztáv Jézus Krisztus képviselője férj négy gyermekes családapa tanszéki

Részletesebben

A KONFERENCIA FELSZÓLALÓINAK BEMUTATKOZÓI

A KONFERENCIA FELSZÓLALÓINAK BEMUTATKOZÓI A KONFERENCIA FELSZÓLALÓINAK BEMUTATKOZÓI Kőszegi András Szakmai és közéleti ismerkedését első munkahelyén a Magyar Rádióban kezdte 1985-ben. A legfontosabb tanulási folyamatnak a hosszú évek óta készített

Részletesebben

Online disztribúció MetaSearch technológia

Online disztribúció MetaSearch technológia Online disztribúció MetaSearch technológia Bogár Zoltán, Danubius Hotels DHSR Hévíz - 2012. Május 10. Témák Technológiai fejlődés és a fogyasztói elvárások változása az elmúlt 40 évben; Disztribúciós lehetőségek,

Részletesebben

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI. a marketingkommunikáció új elvei

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI. a marketingkommunikáció új elvei 2. Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI a marketingkommunikáció új elvei Mi a reklám? Mennyiért? Mikor? Mit? Miért? Hol? Benefits (előnyök) Hol? Mit? Mennyiért? Előnyök (benefits) Mikor? Előnyök (benefits)

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től Az idén 10 éves www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett

Részletesebben

Smart Destination. Szentgotthárd,

Smart Destination. Szentgotthárd, Smart Destination Szentgotthárd, 2017.05.22 Ami ma nem smart, az nem igazán sexy Smart City koncepció A helyi lakosság életminőségének javítását szolgálja egy-egy település innovatív, jórészt digitális

Részletesebben

Országos TDM Konferencia A Magyar Turizmus Zrt. belföldi szakmai tevékenysége. Horváth Gergely

Országos TDM Konferencia A Magyar Turizmus Zrt. belföldi szakmai tevékenysége. Horváth Gergely Országos TDM Konferencia A Magyar Turizmus Zrt. belföldi szakmai tevékenysége Horváth Gergely vezérigazgató Tokaj, 2011. május 19. Átrendezıdés az utazási szokásokban A hivatásturizmust és a szabadidıs

Részletesebben

Testreszabott online kommunikációs megoldások

Testreszabott online kommunikációs megoldások Testreszabott online kommunikációs megoldások A PROFESSION SZÁMOKBAN NÉZD EZT A RENGETEG SZÁMOT AMIÉRT VÉRT IZZADTUNK Amíg nem számszerűsítjük, a hatékonyság is csak egy jól csengő ígéret. Percenként történik

Részletesebben