A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Kuponcenter.hu ajánlatai. Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?"

Átírás

1 KUPONCENTER

2 2 A Kuponcenter.hu ajánlatai Miért érdemes a Kuponcenter.hu weboldalt választania cége népszerűsítésére?

3 3 Tisztelt leendő ügyfelünk! Ez a tájékoztató anyag azért készült, hogy Ön is átfogó képet kaphasson arról, hogyan is működik weblapunk, illetve milyen szolgáltatásokat kínálunk hirdetőinknek, valamint az oldal látogatóinak. KUPONCENTER.HU

4 4 Először a funkciókban és hirdetési felületekben rendkívül gazdag, modern megjelenésű, jól felépített főoldalunkról olvashat. A letisztult, manapság egyre népszerűbb minimal design elveket követő oldal nem csak az áttekinthetőséget és a hiba nélküli funkciókat biztosítja a látogatók számára, de a gondosan előkészített és kivitelezett oldalszerkesztésnek köszönhetően azt is garantáljuk, hogy weblapunk a konkurenciától eltérő módon nagyban növelni fogja a felhasználói élményt, hiszen a Kuponcenter.hu weblap minden jelenleg használatos böngészőben hiba nélkül és gyorsan jelenik meg. A főoldalról minden megjelenési felület egyszerűen és gyorsan elérhető, hirdetőink így egyforma figyelemben részesülnek attól függetlenül, hogy kupont, Szuper ár akciót, nyereményjátékot, vagy ingyenes terméket hirdetnek nálunk.

5 5 Természetesen a főoldalon helyezkednek el a legnívósabb kiemelési lehetőségek is, melyekkel ügyfeleink még nagyobb nézettségre tehetnek szert. Nagyméretű, 840x334 pixelnyi képek, bannerek helyezhetőek el főoldali sliderünkben, és 260x260 pixeles képek elhelyezésére van mód a főoldali bannerben. További kiemelt hirdetési lehetőségeink TOP kupon hirdetés: Főoldalunkon a hirdetés időtartama alatt folyamatosan, kiemelt helyen jelenítjük meg a cége által, a Kuponcenter.hu weblapon hirdetett kupon egyes elemeit. E hirdetés-kiemelés típus esetében az Ön által rendelkezésünkre bocsátott céglogó, és a kiemelni kívánt kupon címe lesz folyamatosan látható. TOP kupon hirdetésből egyszerre legfeljebb 3 darab jelenhet meg weblapunkon.

6 6 TOP Shop hirdetés: Főoldalunkon a hirdetés időtartama alatt folyamatosan, kiemelt helyen jelenítjük meg azt a linket (egy virtuális gomb formájában), amely a cége által, a Kuponcenter.hu weblapon aktuálisan futó hirdetésekre mutat. E hirdetés-kiemelés típus esetében az Ön által rendelkezésünkre bocsátott céglogó, és az aktuálisan futó hirdetésekre mutató gomb lesz folyamatosan látható. TOP kupon hirdetésből egyszerre legfeljebb 3 darab jelenhet meg weblapunkon. Partneretink legújabb kuponkínálata hirdetés: Jelen hirdetéstípus esetében cégünk a Kuponcenter.hu főoldalon folyamatosan megjeleníti céglogóját, melyre rákattintva minden ügyfél könnyedén, és gyorsan elérheti a cége által, a Kuponcenter.hu weblapon aktuálisan megjelentetett hirdetéseket. Partnereink legújabb kuponkínálata hirdetésből egyszerre legfeljebb 9 darab jelenhet meg az oldalon. Legkedveltebb Online Boltok hirdetés: E hirdetéstípus esetében cégünk a Kuponcenter.hu főoldalon folyamatosan megjeleníti céglogóját, melyre rákattintva minden ügyfél könnyedén, és gyorsan elérheti a cége által, a Kuponcenter.hu weblapon aktuálisan megjelentetett hirdetéseket. Legkedveltebb Online Boltok hirdetésből egyszerre legfeljebb 12 darab jelenhet meg az oldalon.

7 7 Érdemes pár szót szólni a weblapon működő kereső egységről is, mellyel minden ügyfél könnyűszerrel és gyorsan rátalálhat akár az Ön cégére is. Praktikus keresőnk minden kupont megtalál, kulcsszó, beváltási régió, érvényesség, vagy akár az adott kedvezmény mértéke szerint is. Kereső modul: Részletes kereső:

8 8 A weblap jobb alsó részén helyet kap egy másik kereső egység is, melynek segítségével az ügyfelek a hirdető cégek szerint is kereshetnek. Oldalunk felső menüsora a következő elemeket tartalmazza: Kezdőlap, Top 10, kategóriák, Minden bolt és Szuper ár. Engedje meg, hogy a következőekben e menüpontok működését, megjelenését mutassuk be Önnek!

9 9 TOP 10 aloldalunkon szintén egyfajta kiemelési lehetőséggel élhetnek kedves ügyfeleink. Egy teljes, főmenüben szereplő aloldalt tartunk fent annak a 10 darab kuponnak, melyeknek a hirdetők még nagyobb figyelmet szeretnének szentelni. A TOP 10 aloldalon a kuponok formailag ugyanúgy jelennek meg, mint az általános, kiemelés nélküli hirdetési felületen, így a jelen képen látható kupon egyben az oldalon szereplő standard kupon is, melynek a felépítése a következő: - a kuponon 2 helyen is megjelenítjük a felkínált kedvezmény mértékét, weblapunk színeihez illeszkedő, kellemes, zöld háttérszínben

10 10 - a hirdető cégeknek módjukban áll elhelyezni a kuponon céglogójukat (amennyiben nincsen, egy standard kép kerül beillesztésre) - a kuponkártyán el lehet helyezni hosszabb szövegeket illetve képeket is, hiszen kuponjaink a részletek gomb megnyomásával lenyithatóak (lsd. lejjebb) - minden kuponunkon elhelyezünk egy gombot, mellyel az ügyfelek gond nélkül át tudnak jutni hirdetőink weblapjára, ahol akár azonnal érvényesíthetik is kuponkódjukat - a beválthatóságot mutató dátum mellett minden látogató ötös skálán értékelheti az adott kupont, mellyel akár ingyenes kiemeléseket szerezhet Önnek - a manapság rendkívül fontos, közösségi oldalakon történő, könynyű megosztási lehetőséget biztosító gombok sem maradhattak ki, gondosan megtervezett kuponjainkról - a kuponok legalján további funkciókkal kedveskedünk ügyfeleinknek: a kuponriadó gomb segítségével regisztrált látogatóink biztosan nem fognak lemaradni az Ön által meghirdetett akciókról. Bármely látogatónknak biztosítjuk azt, hogy a nálunk megjelenő kuponokat egyszerűen és gyorsan ki tudja nyomtatni. Regisztrált ügyfeleink azonban saját kuponfüzetet is nyithatnak oldalunkon, melyben vezethetik, illetve csoportosan nyomtathatják ki a számukra érdekes kuponokat.

11 Így összességében minden kuponunkról elmondható, hogy rendkívül esztétikus, felhasználó barát és kifejezetten praktikus is egyben. 11

12 12 Weblapunk 30 különböző hirdetési kategóriára osztja szét a nálunk megjelenő kuponokat, hogy látogatóink még könynyebben megtalálhassák a számukra érdekes kedvezményeket, illetve hogy érdeklődési körüknek megfelelően böngészhessenek. Kategóriák aloldalunkat is a letisztult, működésközpontú design jellemzi, azonban kellemes hangulatot árasztó, nagyméretű képeinkkel bizonyosan az emberek széles körének figyelmét sikerül majd megragadnunk.

13 Látogatóink a számukra érdekes kategóriára kattintva először egy kisebb méretű kupont fognak látni, melyen az Ön által beküldött céglogó, a kupon címe, és teljes szövege lesz látható, valamint a beváltás időtartama. 13

14 14 Fontosnak éreztük ugyanis, hogy ezen az aloldalon jóval áttekinthetőbb formában helyezkedjenek el a kuponok a látogatók érdekében, azonban igyekeztünk mindezt úgy kivitelezni, hogy hirdetőink se veszítsék el az emberek figyelmét. Ezért nagyon fontos eleme a kisebb méretű kuponoknak is, hogy a részletek gomb megnyomása után a teljes szöveges tartalom olvasható lesz.

15 Amennyiben az érdeklődők a hirdető további kuponjai gombra kattintanak, egy céges aloldalra irányítja át őket rendszerünk. Ez az aloldal minden olyan cégnek teljesen ingyen jár, aki kupont hirdet weblapunkon. Ezen az oldalon magáról a vállalkozásról tehet közzé szövegeket, képeket, illetve megismertetheti elérhetőségeit is az érdeklődőkkel. Amennyiben webshopot üzemeltet, sokat javíthat weboldala nézettségén, ha releváns tartalmú szövegeket és linket helyez el nálunk. 15

16 16 Számunkra a hirdető cégek népszerűsítése is fontos, nem csak az adott akcióké, ezért látogatóink magukat a hirdető cégeket is kitehetik a közösségi oldalakra, értékelhetik azokat ötös skálán, illetve minden regisztrált felhasználónknak lehetősége van kuponfigyelő szolgáltatásunk igénybe vételére. Ez adott e- setben azt jelenti, hogy minden ezt kérő ügyfelünket ben értesítjük, ha az Ön cége új hirdetést tesz közzé nálunk. A cégek számára fenntartott aloldalak alján hirdetőinknek lehetősége van kisebb képgalériát elhelyezni, illetve szöveges leírásban megadni, mi is a vállalkozás fő profilja, kínálata. Számunkra fontosak az élő vélemények is, ezért látogatóinknak módjukban áll véleményeket írni hirdetőinkről, facebook profiljuk segítségével. Ez szintén remek népszerűsítése egy cégnek, hiszen a valós vásárlói elégedettség magas fokú megbízhatóságot tükröz.

17 17 Főoldali Minden bolt gombunkra kattintva az összes nálunk hirdető cég jelenik meg abc sorrendben így amennyiben egy ügyfél konkrétan egy cég (például az Ön cége) ajánlatait szeretné megnézni, úgy könnyedén rátalálhat azokra. Minden bolt aloldalunkon is lehetősége van vállalkozását kiemelten hirdetni. Ezen az oldalon kis méretű céglogót helyezhet el, melyet a cégnév kezdőbetűjének megfelelő helyre teszünk ki. Szuper ár, nyereményjátékok, illetve ingyen termékek aloldalaink felépítése teljesen azonos, csak a rajtuk szereplő hirdetések tartalma különböző. Szuper ár hirdetés: Megjelenítjük honlapunkon az Ön cége által kedvezményes áron felkínált terméket, szolgáltatást. A hirdetési szöveg e hirdetés típus esetében hosszabb terjedelmű is lehet, illetve lehetőség van egy 300x300 méretű kép elhelyezésére is. Ezen felül kisebb méretű képek is elhelyezhetőek a hirdetés szövegében!

18 18 Nyereményjáték hirdetés: Megjelenítjük honlapunkon az Ön cége által lebonyolítani kívánt nyereményjátékot. A hirdetési szöveg e hirdetés típus esetében hosszabb terjedelmű is lehet, illetve lehetőség van egy 300x300 méretű kép elhelyezésére is. Ezen felül kisebb méretű képek is elhelyezhetőek a hirdetés szövegében! Ingyenes termék hirdetés: Megjelenítjük honlapunkon az Ön cége által ingyenesen felkínált terméket, szolgáltatást. Jelen hirdetésforma kifejezetten alkalmas olyankor, amikor egy cég új terméket szeretne bevezetni a piacon, és a visszajelzések megfigyelése érdekében ingyenes mintákat, tesztereket, promóciós termékeket, szolgáltatásokat szeretne teszteltetni a fogyasztókkal. A hirdetési szöveg e hirdetés típus esetében hosszabb terjedelmű is lehet, illetve lehetőség van egy 300x300 méretű kép elhelyezésére is. Ezen felül kisebb méretű képek is elhelyezhetőek a hirdetés szövegében!

19 19 Köszönjük, hogy végigolvasta bemutatkozó anyagunkat! Reméljük, hogy weblapunk és annak szolgáltatásai elnyerték tetszését, és hamarosan az Ön cége is tagja lesz folyamatosan bővülő hirdetői körünknek! Amennyiben kérdései merültek fel, vagy azonnal igénybe is szeretné venni színvonalas szolgáltatásaink valamelyikét, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségek bármelyikén: info@kuponcenter.hu marketing@kuponcenter.hu KUPONCENTER.HU

20 KUPONCENTER.HU

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu Médiaajánlat A bioboltbudapesten.hu 2012. tavaszán indult információs portál, mely a budapesti bioboltok és bio webáruházak bemutatását célozta meg. A weboldal a bio termékek térhódításának köszönhetően

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Mi a számlázóválasztó?

Mi a számlázóválasztó? médiaajánlat Mi a számlázóválasztó? A Számlázóválasztó.hu egy független számlázóprogram-választó rendszer, amelynek célja, hogy a vállalkozók minél egyszerűbben, gyorsabban és célzottabban találhassák

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Médiaajánlat szeptember.

Médiaajánlat szeptember. Médiaajánlat 2016. szeptember www.magro.hu Mi az a Magro? A Magro.hu egy online mezőgazdasági piactér, amely többek között gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények és mezőgazdasági gépek nagy

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

I. Cégadatok adminisztrációja

I. Cégadatok adminisztrációja A KUPONKÉSZÍTÉS ABC-JE Verziószám: 1.1 2012.09.01 SEGÉDLET A PARTNEREK ADMINISZTRÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÉHEZ (A kuponkészítéshez feltétlenül javasolt böngésző: Firefox 11.0 vagy annál újabb) I. Cégadatok adminisztrációja

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye,

Részletesebben

Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére. Érvényes: 2010. Május 1-jétől

Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére. Érvényes: 2010. Május 1-jétől Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére Érvényes: 2010. Május 1-jétől Az Ön cége se hagyja ki cége kommunikációs tervéből a telkopiac.hu távközlési portált!

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

Mit nyer a Tipzone használatával?

Mit nyer a Tipzone használatával? Ha jelen van vállalkozása a tipzone.hu oldalon, akkor üzlete vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez kap korszerű internetes kelléket. A Tipzone modern közösségi funkciókkal is rendelkező, értékesítést támogató

Részletesebben

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni?

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni? Médiaajánlat 2017 Miért jó a Magro? Havonta 140.000 látogatás a portálon. A Magro-ra azok a termelő cégek, gazdálkodók látogatnak, akik a szabad piacon is értékesítik terményeiket, és döntéshozók a befektetéseikben.

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.)

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) A Jootthon nem csupán egy hirdetési- nyilvántartási portál, Jootthon egy olyan közösség, amelynek tagjai folyamatosan oszthatnak

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Képzéskereső. Képzők. ajánlata. Képzők. Főoldal

Képzéskereső. Képzők. ajánlata. Képzők. Főoldal PRB HRDETÉS... Képzés WWW.SZKKEPESTES.HU/RLUNK TRTLOMJEGYZÉK Rólunk...1 datlap melletti hirdetés... 3... 4 banner... 7... 9 1. Kedves Érdeklődő! Cégünk, a Szakképesítés Kft. 2010 januárjában alakult. www.szakkepesites.hu

Részletesebben

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Regisztráció, majd a bejelentkezés után naponta el kell végezni az alábbiakat. Ha ez nem történik meg az napra nem lesz jutalék elszámolás. 4 pontban

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Bemutatkozás Az angliai magyarok oldala az Angliai Kisokos egy 2015-ben alapított független információs és hirdető portál, ahol mindig a legfrissebb, legaktuálisabb információkat

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu

Médiaajánlat. BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu BENNOVUM Kft. 1087 Budapest, Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye, hogy

Részletesebben

KVÍZPART MÉDIAAJÁNLAT 2010-es tarifatáblázat

KVÍZPART MÉDIAAJÁNLAT 2010-es tarifatáblázat KVÍZPART MÉDIAAJÁNLAT 2010-es tarifatáblázat Ismertető A KvízPart a legnagyobb magyar kvízportál, az [origo] aloldala. 2001 óta működik, tulajdonosa az [origo] Zrt., üzemeltetője és médiaértékesítője a

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet Érvényes: 2016. december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve Tartalomjegyzék: 1. Gyulai óriásplakát... 2 2. Gyulai hengeroszlop... 3 3. Gyulai hirdetőtábla...

Részletesebben

Magyarország első borturisztikai applikációja

Magyarország első borturisztikai applikációja Magyarország első borturisztikai applikációja Mi a Kóstolom? Átfogó borturisztikai (webalapú) mobilalkalmazás, amely összeköti a fogyasztókat a Budapesthez és a 22 hazai borvidékhez kapcsolódó borászatokkal,

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat Inform Média Lapkiadó boon.hu Médiaajánlat 2017 Havi átlag Valós látogató Látogatás Oldalletöltés 634 806 4 358 809 29 472 811 Asztali 67% Heti átlag Napi átlag 216 551 726 468 4 879 224 141 186 79 717

Részletesebben

Még közelebb. a taghoz, Még közelebb

Még közelebb. a taghoz, Még közelebb Még közelebb a taghoz, Még közelebb a Vasutasok Szakszervezetéhez vsz.app A VASUTASOK SZAKSZERVEZETÉNEK - MOBIL ALKALMAZÁSA - miért hoztuk létre? új kommunikációs csatorna céljaink bemutatása tisztségviselők

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Továbbá weboldalunkon, külön menüpont alatt weben is megjelennek az állashirdetések, ugyanúgy, mint egy állásportálon. ->

Továbbá weboldalunkon, külön menüpont alatt weben is megjelennek az állashirdetések, ugyanúgy, mint egy állásportálon. -> LIFTJOBS ÁLLÁSHIRDETÉS A LIFTREKLÁMNÁL A liftreklámok nézettsége és az utazóközönség sokszínűsége miatt plakátjaink kiválóak a munkaerőpiac hirdetései számára is. Álláskeresőknek és állást hirdetőknek

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu MÉDIAAJÁNLAT Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu Kik látogatják az oldalunkat? A 2jepetto.hu oldal kizárólag melegburkolatokkal, és

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

Bemutatkozás. Tartalom

Bemutatkozás. Tartalom Médiaajánlat Bemutatkozás A 2011 áprilisában indult Babamama.hu egy egyedülállóan széleskörű információs bázis, amely rendszerezve tartalmazza a lehetséges válaszokat az összes felmerülő szülői kérdésre,

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT VIN P O R T. h u MédiaajánlaT www.vinoport.hu info@vinoport.hu Több mint 10 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Felhasználási feltételek!

Felhasználási feltételek! Felhasználási feltételek! Jelen dokumentum tartalmazza a Szent Maximilian Lap- és Könyvkiadó Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató") által üzemeltetett www.keresztenyelet.hu internetes honlapon (a továbbiakban:

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon Mostantól Ön egy még áttekinthetőbb, praktikusabb oldalt használhat, amely számos új funkcióval bővült, hogy még egyszerűbben érhesse el a számára legmegfelelőbb partnereket. Útmutató az új honlaphoz Regisztráció

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő Megújult a A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik A 2014 végén megújult Borászportál.hu csaknem tíz éve látja el friss hírekkel, izgalmas írásokkal a borfogyasztó közönséget. A portál a meglévő

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok HVG Állásbörze Eredmények és újdonságok A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervásárává vált 2011 tavaszára 7.490 látogató a helyszínen Összesen 9.895 online regisztrált álláskereső 152 kiállító (ebből

Részletesebben

Tematika. Szolgáltatások. Célcsoport. Miért érdemes hirdetni?

Tematika. Szolgáltatások. Célcsoport. Miért érdemes hirdetni? A babasmamas.hu portál azoknak szól, akiknek fontos, hogyan élnek, akik szeretnének minél többet megtudni önmagukról, születendő gyermekükről, családjukról, akik szeretnék napjaikat minél tudatosabban

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6 axio market webbolt 1 / 6 minta egy kész webboltra 2 / 6 Dizájn A színek, dizájn beállítását az axiomarket végzi. Egyedi igény szerint az oldal struktúrája is változtatható. A webbolt a http://boltnev.axiomarket.hu

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

2016. Ismertető. Tartalom: 2, Társoldalak, Országok, Termékkategóriák. 3-4, Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon?

2016. Ismertető. Tartalom: 2, Társoldalak, Országok, Termékkategóriák. 3-4, Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon? 2016. Ismertető Tartalom: 2, Társoldalak, Országok, Termékkategóriák 3-4, Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon? 5, Mit látnak a felhasználók a hirdetők adatlapján? 6, Admin felület 7-8, extra szolgáltatások

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS Jelölje be azt a sort, amelyben kizárólag a weboldalakkal szemben támasztott alapkövetelmények szerepelnek. Értékes információtartalom, olvashatóság, vonzó és igényes megjelenés. Olvashatóság, felhasználói

Részletesebben

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére www.arakcio.hu Segédlet és tájékoztató Látogatók részére Tartalomjegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 NAVIGÁCIÓ...3 PARTNER INFORMÁCIÓ...5 KERESÉS...6 KERESÉS CSAK SZÓRA...6 KERESÉS CSAK MEGYÉRE...7

Részletesebben

általános beállítások

általános beállítások Szerkesztés gyorsan Honlapja minden elemét szerkesztheti a honlapépítô admin-felületen keresztül, kivéve magát az alapdizájnt. 1. A szerkesztôfelületet három részre osztottuk. Elsô az általános Beállítások

Részletesebben

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA BUSINESS GAINER SZEMÉLYI EDZŐK, KONDITEREMEK ÉS WEBSHOPOK SZÁMÁRA Ha egy sikeres vállalkozást szeretnél, több klienssel, több bevétellel és szabadidővel, akkor jó helyen jársz. A megoldásainkkal ezek elérhetővé

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Pécsma és Pécsi Hírek. Hirdetési méret- és ártáblázat. Érvényes január 22-től

MÉDIAAJÁNLAT. Pécsma és Pécsi Hírek. Hirdetési méret- és ártáblázat. Érvényes január 22-től Pécsma és Pécsi Hírek Hirdetési méret- és ártáblázat Érvényes 2018. január 22-től pécsma.hu FELÜLET NEVE MEGJELENÉS HELYE MÉRET LISTAÁR hét FORMÁTUM super leaderboard F1 "bekúszó" (1 óra alatt egy eszközön

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly Google Analytics és mérési lehetőségei Békési Károly Tartalom Mi a Google Analytics, és mire jó? Gyors kezdéshez Gyakorlati alkalmazások Következtetések Bemutatkozás - ez itt nem a reklám helye Békési

Részletesebben

Kézikönyv a Bázis használatához

Kézikönyv a Bázis használatához Kézikönyv a Bázis használatához --- www.tiensbazis.com verziószám: 1.0 2015. december 1/9. oldal Előszó helyett Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam. Kedves TIENS Partnerünk! Gratulálok a döntésedhez,

Részletesebben

Social media Facebook

Social media Facebook Social media Facebook A social media hazánkban is kezd nagyon széles ívben elterjedni. Manapság egyik legnépszerűbb közösségi portál a facebook. Magyarországon már 1,3 millió felhasználója van, akiknek

Részletesebben

HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes augusztus 15-től.

HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes augusztus 15-től. nl at aj á ia éd m HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes 2018. augusztus 15-től. FELÜLET NEVE MEGJELENÉS HELYE MÉRET FŐOLDALI POZÍCIÓK NETTÓ ÁR (Ft) hét BRUTTÓ ÁR (Ft) (27% áfát tartalmaz) hét Fejléc banner főoldalon

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÉTEL ÉS ITAL EGÉSZSÉG KIKAPCSOLÓDÁS SZÉPSÉG

SZOLGÁLTATÁSOK ÉTEL ÉS ITAL EGÉSZSÉG KIKAPCSOLÓDÁS SZÉPSÉG SZOLGÁLTATÁSOK ÉTEL ÉS ITAL EGÉSZSÉG KIKAPCSOLÓDÁS SZÉPSÉG Facebook https://www.facebook.com/maikupon 1 - Cégünk tevékenysége A MaiKupon egy közösségi vásárlással foglalkozó lendületesen fejlődő promóciós

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

A Ring Cégcsoport médiaajánlata

A Ring Cégcsoport médiaajánlata A Ring Cégcsoport médiaajánlata www.ringcsoport.hu 2012 A Ring Cégcsoport profilja A Ring Cégcsoport (ringcsoport.hu) a hazai piacon egyedülálló, komplex felnőttképzési és oktatási szolgáltatásokat nyújt,

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Médiaajánlat. Hirdetési lehetőségek a sopont.hu weblapon. - vállalkozások részére - Bestroy Bt. Érvényes: 2013. június-szeptember

Médiaajánlat. Hirdetési lehetőségek a sopont.hu weblapon. - vállalkozások részére - Bestroy Bt. Érvényes: 2013. június-szeptember Médiaajánlat Hirdetési lehetőségek a sopont.hu weblapon - vállalkozások részére - Bestroy Bt. Érvényes: 2013. június-szeptember Tartalomjegyzék Ismertető... 3 Céginformáció... 3 Elérhetőségeink... 3 Bemutatkozó

Részletesebben