2016. Ismertető. Tartalom: 2, Társoldalak, Országok, Termékkategóriák. 3-4, Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2016. Ismertető. Tartalom: 2, Társoldalak, Országok, Termékkategóriák. 3-4, Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon?"

Átírás

1 2016. Ismertető Tartalom: 2, Társoldalak, Országok, Termékkategóriák 3-4, Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon? 5, Mit látnak a felhasználók a hirdetők adatlapján? 6, Admin felület 7-8, extra szolgáltatások további nagyker hozzáadása kiemelt ajánlatok oldalsáv banner előrehelyezés 9, Díjak Primesell Kft- Nagykerkereso.hu

2 2 A nagykereskedelmi és gyártói üzleti szegmens számára, eddig kiaknázatlan piaci potenciált rejthet a nemzetközi vásárlók online megszólítása. A NAGYKERKERESŐ erre próbál innovatív és hatékony alternatívát szolgáltatni. A nagykereskedők, gyártók és beszállítók a Nagykerkereső.hu weboldal és nemzetközi társoldalai segítségével a kiskereskedőket és közületeket közvetlen szólíthatják meg egyetlen regisztrációval: 8 nemzetközi oldalon 10 nyelven akár több mint 14 országban 20 termékkategóriába sorolva Társoldalaink és Országok: Társoldalaink listáját, folyamatosan bővítjük. Termékkategóriák:

3 3 Miért jött létre? A felhasználói szokás változása miatt, már az internetes keresés az árubeszerzés alapja, de ott sem egyszerű megtalálni a számunkra értékes terméket vagy szolgáltatást. A NAGYKERKERESŐ létrehozását nem egy kósza ötlet vezérelte, hanem több kereskedelmi fórumtéma, kiskereskedelmi igény hívta életre: hol van, egy olyan oldal ahol fent van az összes beszállító? Amennyiben a google-be elkezdjük gépelni, hogy nagyker ke máris megjelenik a nagyker kereső kifejezés, ami azt mutathatja, hogy a keresési szokások alapján igény mutatkozik a NAGYKERKERESŐ oldalra. Hogyan kereshetnek a felhasználók az oldalon? Fontos megjegyeznünk, hogy tapasztalataink alapján egy kereskedő nem konkrét termékre, vagy annak típusára keres, hanem az általa keresett termékcsaládra. (pl. nem Tornado gépi tisztítószer 5 L, hanem ipari tisztítószer, vagy konyhai tisztítószer, hiszen neki erre van szüksége, vagy egy butikos nem a Gucci piros csipke bugyi S méretben, hanem fehérnemű, vagy csipke fehérnemű, vagy Gucci) 1, A nyitó oldalon választhatnak termékkategóriát és válogathatnak az adott termékkategóriát forgalmazó, nagykereskedések, gyártók és beszállítók között.

4 4 2, Amennyiben a szabadszavas keresőbe elkezdenek egy szót gépelni, akkor az addig beírt szórészlet alapján a releváns találatok megjelennek. (pl.: begépelve na, akkor megjelenik a nadrág, napelem, fonal is) Itt azok az adatok jelennek meg, amit a kereskedők az adatlap termékek és márkanevek szövegdobozban rögzítettek. 3, A keresési feltételeknek megfelelő találati listát a felhasználók tovább tudják szűkíteni, Ország, Régió, kategória szűkítése feltételek szerint, valamit, hogy csak azok a kereskedők látszanak, akik magánszemélyeket is kiszolgálnak, vagy csak azok akik dropshippingben értékesítenek. A kategóriák nyelvesítése automatikusan készül és az Ön vállakozása, minden országban mgjelenik. Felhasználók egyből látják a kereskedés logóját, várost, a forgalmazott termékkategóriákat és hogy az adott kereskedés kiszolgál e magánszemélyeket vagy értékesít e dropshippingben. A részletek gombra kattintva tudják megtekinteni a kiválasztott kereskedés adatlapját.

5 5 Mit látnak a felhasználók a nagykereskedések adatlapján? Céglogóját, Feltöltött termék és üzlet képeket.. (folyamatosan változó képek, melyek lapozhatóak, rákattintással nagyíthatóak) A vállalkozás / Üzlet neve A vállalkozás címe térképen. A üzlet címe, mobileszközről közvetlen navigáció indítással Üzlet telefonszáma, mobileszközről közvetlen telefonhívással Üzlet címe, mobileszközről közvetlen küldéssel Üzlet weboldala közvetlen átkattintással Forgalmazott termékek neve, márkanevek, amelyre a felhasználók a keresőben kereshetnek. (pl: alkalmi cipő, bőr cipő, olasz cipő, Armani, Gucci..stb) Bemutatkozás, referenciák és egyéb információk, amellyel vállalkozását és kínálatát szimpatikusabbá teheti a látogatóknak. Közösségi oldalak közvetlen átkattintással Kiszolgál e magánszemélyeket Értékesít e dropshippingben Letölthető árlista / katalógus PDF Online árlista / webshop URL A terméknevek és márkanevek, valamint bemutatkozása, az Ön által kitöltött nyelveken jelenik meg, melyek között a felhasználók a fölöttük megjelenő nyelvválasztó gombbal tudnak váltani. Ha Ön csak Angolul és Magyarul tölti ki az adatlapját, az úgy is megjelenik minden országban, mivel a kategóriákat és azok szűkítéseit automatikusan fordítjuk. Például a Szerb érdeklődők megtalálják az Ön kínálatát, de tudni fogják, hogy Önnel Angolul vagy Magyarul kell felvenni a kapcsolatot.

6 6 Admin felület: Az ügyfélkapus bejelentkezést követően, itt láthatja az Ön cégének nevét, a nagykereskedése Üzleti (megjelenített) nevét, szolgáltatás aktiválásának dátumát, érvényességi idejét, a látogatások számát, illetve. a rögzítési / módosítási gombot, mellyel bármikor módosíthatja, aktualizálhatja az adtalapját.

7 7 extra szolgáltatások (regisztrációt követően elérhető): További nagykereskedés hozzáadása: Ennek a szolgáltatásnak a célja, hogy amennyiben Ön üzlethálózattal rendelkezik, úgy ne keljen minden üzlethez megrendelnie külön-külön a szolgáltatást, hanem ennek segítségével további adatlapokat tölthet fel. A szolgáltatás díja kedvezőbb, mint a regisztrációé. A szolgáltatás 1 évre érvényes, de maximum az alap regisztráció időtartamáig. A szolgáltatás további előnye, hogy az Ön adatlapján (adatlapjain) megjelenik a további üzletei gomb, melyre ha rákattintanak az érdeklődők, akkor kizárólag az Ön adatlapjai (üzletei) kerülnek listázásra. A szolgáltatást csak, azonos üzemeltető, vagy franchise hálózat esetén megrendelhető. A szolgáltatást harmadik fél javára igénybe venni nem lehetséges. Kiemelt (akciós) ajánlat: A szolgáltatás célja, hogy eseti, akciós ajánlataival közvetlen szólítsa meg a látogatókat. A kiemelt ajánlatok hirdetése, nagyobb érdeklődést és vásárlóerőt hozhat. A kiemelt ajánlat tartalmazhat 1db képet, ajánlat címét és rövid leírását. Amennyiben a látogatók a kiemelt ajánlatra kattintanak, úgy az kinagyítva tekinthetik meg, majd dönthetnek, hogy azt bezárják, vagy a tovább gombra kattintva az Ön adatlapjára érkeznek, ahol a kapcsolati adatait találják.

8 8 Az Ön kiemelt ajánlatai megjelennek a kiemelt ajánlatok menüpontban, továbbá az Ön adatlapja alján is, illetve az RSS csatornánkat használó érdeklődők mobiltelefonján azonnal. A kiemelt ajánlatok a kiskorúak védelme érdekében nem reklámozhatnak alkoholtartalmú és erotikus termékeket. A szolgáltatás 14 vagy 30 napos időtartamra rendelhető meg. Oldalsáv banner: Banner elhelyezése a találati lista és a kiemelt ajánlatok felület oldalsávján. (mobil nézetben a találati és kiemelt ajánlatok lista alján jelenik meg) A banner elhelyezés az egyik leg szembetűnőbb megoldás, hogy ajánlatinkat észrevegyék a látogatók. Amennyiben egy látogató az Ön bannerére kattint, úgy az Ön adatlapjára lesz irányítva. A feltöltött banner, maximum 20% szöveget tartalmazhat. A banner a kiskorúak védelme érdekében nem reklámozhatnak alkoholtartalmú és erotikus termékeket. Előresorolás: Ennek a szolgáltatásnak a célja, hogy a látogatók az Ön adatlapját a többi kereskedő elé helyezve találhassák meg. Amennyiben ezt a szolgáltatást megrendeli, úgy az Ön adatlapja a szűrési paramétereknek megfelelő (ország, régió, kategória, kategória szűkítése) találati listában az első helyre kerül. Ön addig marad az első helyen, amíg a szolgáltatást más meg nem rendeli, ekkor Ön a második, majd harmadik, majd negyedik, stb., helyre kerül.

9 9 Regisztrációs csomagok árai (2016.): Akár több mint 14 ország kiskereskedőit, közületeit, már napi 200 Ft-ért elérheti. Egyedi ajánlataikról érdeklődjön hirdetésszervezőinknél. Ügyfélszolgálat Ha bármilyen felmerülő kérdése van, úgy Ügyfélszolgálatunk munkanapokon óráig áll szíves rendelkezésére: tel.: +36 / 1 /

10 10 Vállalkozásának nemzetközi üzleti sikereket kíván az Ön nagykereskedelmi reklámpartnere a csapata. Az általános szerződési feltételeinket megtekintheti itt: Az adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti itt:

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére www.arakcio.hu Segédlet és tájékoztató Látogatók részére Tartalomjegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 NAVIGÁCIÓ...3 PARTNER INFORMÁCIÓ...5 KERESÉS...6 KERESÉS CSAK SZÓRA...6 KERESÉS CSAK MEGYÉRE...7

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv 2007 Tartalomjegyzék 1. Bejelentkezés... 3 2. A termék kiválasztása... 4 3. Keresés... 5 4. Részletek... 6 5. Rendelés... 7 6. A kosár tartalma... 8 7. Szállítási

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Használati útmutató Az online példatárhoz

Használati útmutató Az online példatárhoz Használati útmutató Az online példatárhoz A Példatár egy többféle szűrési feltétellel és találati megjelenítéssel rendelkező online adatbázis: I. Keresés 1. Találati lista 2. Térképes megjelenítés 3. Alrendszerek

Részletesebben

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu Médiaajánlat A bioboltbudapesten.hu 2012. tavaszán indult információs portál, mely a budapesti bioboltok és bio webáruházak bemutatását célozta meg. A weboldal a bio termékek térhódításának köszönhetően

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES)

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) 3 KIEMELT EK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) TARTALOM TÍPUSÚ RANGSOROLÁS TÍPUSÚ KIEMELÉS ONLINE MÉDIA JELLEGŰ OFFLINE MÉDIA JELLEGŰ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK Amennyiben Ön a portfólionkba tartozó oldalakon vállalkozásáról,

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Az 1.2 verzióban a következő funkciók érhetők el: Be- kijelentkezés Autós ajánlatok keresése, akár dátum intervallumra Pontos és közeli ajánlatok megjelenítése Autós

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv PiacTér - virtuális áru- és szolgáltatás bemutató tér 2017. 07. 21. Tartalom 1. REGISZTRÁCIÓ... 2 2. BEJELENTKEZÉS... 8 3. TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE... 9 4. SZOLGÁLTATÁSOK MEGTEKINTÉSE...

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

SEGÉDLET A CSAVARDA PLUSZ KFT. CSAVAR WEBÁRUHÁZÁHOZ

SEGÉDLET A CSAVARDA PLUSZ KFT. CSAVAR WEBÁRUHÁZÁHOZ SEGÉDLET A CSAVARDA PLUSZ KFT. CSAVAR WEBÁRUHÁZÁHOZ Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a csavar webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. 1. REGISZTRÁCIÓ A webáruházban kizárólag regisztrált

Részletesebben

shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan!

shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan! shop.haberkorn.hu Rendeljen online egyszerűen és gyorsan! www.haberkorn.hu EGYSZERUEN JOBB Egyszerűen Haberkorn Több mint 8000 termék Felhasználóbarát felület E-shop kínálatunkban több mint 8000 munkavédelmi

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv GINOP-5.1.2-15-2016-0001 PiacTárs Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében Felhasználói Kézikönyv PiacTér 2017. Tartalom 1.REGISZTRÁCIÓ...

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

K R E D I T T Á J É K O Z T A T Ó. i n g a t l a n h i r d e t ő é s - k e r e s ő p o r t á l. Realio Informatikai Kft.

K R E D I T T Á J É K O Z T A T Ó. i n g a t l a n h i r d e t ő é s - k e r e s ő p o r t á l. Realio Informatikai Kft. i n g a t l a n h i r d e t ő é s - k e r e s ő p o r t á l K R E D I T T Á J É K O Z T A T Ó Realio Informatikai Kft. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Tel.: +36 30 833 0000 Fax: +36 1 577 2355 info@ingatlannet.hu

Részletesebben

Boltinfo.eu online cégregiszter

Boltinfo.eu online cégregiszter Boltinfo.eu online cégregiszter [web] www.boltinfo.eu [mail] info@boltinfo.eu Csatlakozzon Ön is! A Boltinfo.eu egy online cégregiszter, ahol cégét hirdetheti termékeivel, térképes, fényképes, videós megjelenéssel,

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

I. A változások összefoglalása

I. A változások összefoglalása Tájékoztatás a Közbeszerzési Hatóság elektronikus rendszereinek főbb változásairól (Ajánlattevők és egyéb, a közbeszerzések iránt érdeklődő felhasználók számára) Ezúton tájékoztatjuk az ajánlattevőket

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEJELENTKEZÉS A www.velostar.hu/webshop címet írjuk be a böngésző címsorába. A bejelentkezéshez adjuk meg a partnerkódot és a jelszót. Uugyanaz, mint a régi webshopnál. Nyomjuk meg

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet Tele Élettel Programportál Adminisztrátori segédlet 2015 Tartalomjegyzék 1. Belépés az admin felületre... 2 2. Profil adatok, jelszó megváltoztatása... 3 3. Új esemény feltöltése... 3 3.1. Az esemény fő

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ

Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ Felhasználói útmutató NTAK portál Szálláshely-szolgáltató regisztráció Verzió 5.00 Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ 1 Tartalom 1. Belépés... 3 1.1. Belépés KAÜ autentikációval... 3 1.2. Első

Részletesebben

A Statisztikai adatszolgáltatás menüpont alatt végezhető el az adatlap kitöltése. 3 Statisztikai adatszolgáltatás menetének részletes bemutatása

A Statisztikai adatszolgáltatás menüpont alatt végezhető el az adatlap kitöltése. 3 Statisztikai adatszolgáltatás menetének részletes bemutatása 1 Bevezetés Jelen dokumentum összefoglalja az igazságügyi szakértők 2017. II. negyedéves statisztikai adatszolgáltatásával kapcsolatos információkat, tudnivalókat. 2 Összefoglalás A statisztikai adatszolgáltatást

Részletesebben

Visitgyula.com Szálláshely adminisztrációs felület használati útmutató

Visitgyula.com Szálláshely adminisztrációs felület használati útmutató Visitgyula.com Szálláshely adminisztrációs felület használati útmutató 1 Szálláshely admin A szálláshely adminisztrációs felület az alábbi linken érhető el. http://visitgyula.com/szallashelyadmin/ A felületre

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Vízcenter. Mobil alkalmazás

Vízcenter. Mobil alkalmazás Vízcenter Mobil alkalmazás A Vízcenter a DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt.,TRV Zrt. vízi közmű társaságok közös alkalmazása, ahol ügyfeleik bárhol, bármikor tájékozódhatnak szolgáltatóik ügyfélszolgálatairól,

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 1. Általános ismertető... 2 1.1 A program funkciója...2 1.2 Milyen adatokat tartalmaz a rendszer...2 1.3 Belépés...2 2. Részletek az egyes menüpontokhoz...

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03 Frissítve: 2012.12.03 1. Bevezető A visszavett.hu egy aukciós oldal, ahol olyan eszközökre (gépjármű, haszongépjármű, stb.) lehet licitálni, amelyekre korábbi tulajdonosuk hitelt vett fel, vagy lízingelte,

Részletesebben

KÖNYVTÁRI KATALÓGUS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÖNYVTÁRI KATALÓGUS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÖNYVTÁRI KATALÓGUS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mi az OPAC? Az OPAC az Online Public Access Catalogue rövidítése. Jelentése olyan számítógépes katalógus, mely nyilvános, bárki számára közvetlenül, általában ingyen

Részletesebben

Adó1százalék.com. Adó1százalék.com

Adó1százalék.com. Adó1százalék.com Bemutatkozás Látogatottság Az idén 2 éves Magyarország vezető portálja az adó 1+1% felajánlás témakörében. Az oldal hiánypótló találkozási pontot jelent az adót felajánló magánszemélyek, az adományt fogadó

Részletesebben

ONLINE KERESKEDŐI PORTÁL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015 MÁRCIUS

ONLINE KERESKEDŐI PORTÁL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015 MÁRCIUS ONLINE KERESKEDŐI PORTÁL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015 MÁRCIUS Tartalom 1. Bemutatkozás... 3 1.1. Korábbi fizetések... 3 2. Kezdő lépések... 4 2.1. Regisztráció... 4 2.2. Bejelentkezés a felhasználói fiókba...

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

KERESKEDŐI ÚTMUTATÓ SHAREPOINT ÚJ RENDSZER A VEVŐSZOLGÁLATI MARKETING ÉS BEFEKTETÉSI TÁMOGATÁSOK JÓVÁHAGYÁSÁRA

KERESKEDŐI ÚTMUTATÓ SHAREPOINT ÚJ RENDSZER A VEVŐSZOLGÁLATI MARKETING ÉS BEFEKTETÉSI TÁMOGATÁSOK JÓVÁHAGYÁSÁRA KERESKEDŐI ÚTMUTATÓ SHAREPOINT ÚJ RENDSZER A VEVŐSZOLGÁLATI MARKETING ÉS BEFEKTETÉSI TÁMOGATÁSOK JÓVÁHAGYÁSÁRA MI AZ A SHAREPOINT? 2016. májusától érvényben lévő rendszer minden marketing tételre és számlára,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Változások a 6-os verzióhoz képest:

Tisztelt Ügyfelünk! Változások a 6-os verzióhoz képest: Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatónkban a 2017. november 06-tól alkalmazott 7-es verziószámú Electra Internet Banking rendszerben tapasztalható változásokra, újdonságokra, szeretnénk felhívni figyelmét. Változások

Részletesebben

MOL NYRT - WEB ISA 3.0 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

MOL NYRT - WEB ISA 3.0 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MOL NYRT - WEB ISA 3.0 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ISA ÚJDONSÁGOK TÖBB TERMÉKVONAL MANUÁLIS RENDELÉS RENDELÉS MONITOROZÁS ELFELEJTETT JELSZÓ KEZELÉS TÖBB SZINTŰ FELHASZNÁLÓI JOGOSULTSÁG Üzemanyag Bitumen Tartályos

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit!

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit! Csődfigyelő Figyelje Ön is gazdasági partnerit! 1. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Bevezetés Regisztráció Kupon kód aktiválás Belépés az alkalmazásba Megfigyelt cégek listája Csődfigyelési beállítások

Részletesebben

Pick Pack Pont kereső és boltválasztó alkalmazás

Pick Pack Pont kereső és boltválasztó alkalmazás Pick Pack Pont kereső és boltválasztó alkalmazás www.pickpackpont.hu online.sprinter.hu/terkep Dokumentáció V5 2018. október Sprinter Futárszolgálat Kft. 2018. Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék Funkciók

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

1 Kezd lépések. 1.1 Felhasználók azonosítása. 1.2 Menüpontok. 1.3 Bejelentkezés. icard

1 Kezd lépések. 1.1 Felhasználók azonosítása. 1.2 Menüpontok. 1.3 Bejelentkezés. icard 1 Kezd lépések Az Elektronikus Vendégnyilvántartás a Harkányi Kedvezménykártya Rendszer része! A Harkány-Kártyával kapcsolatos további tájékoztatást a Tourinform ad! 1.1 Felhasználók azonosítása Az egyes

Részletesebben

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Útmutató Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Tartalomjegyzék I. Fontos tudnivalók... 3 II. Belépés a felületre... 3 III. E-ügyintézés... 4 1. Bizonylatkitöltés

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés 1 TARTALOMJEGYZÉK VELUX árajánlat készítése Vásárlói ajánlat készítése meglévő ajánlatból Vásárlói ajánlat készítése a Termékválasztó

Részletesebben

ALEPH Elektronikus Katalógus rövid útmutató

ALEPH Elektronikus Katalógus rövid útmutató ALEPH Elektronikus Katalógus rövid útmutató Elérés: http://libserv.kfki.hu:4505 Illetve a könyvtár honlapjáról: https://www.kfki.hu/konyvtar/ A honlapunk bal oldali menüsorán található Keresés a katalógusban

Részletesebben

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu A weboldalt és az admin felületet tervezte és fejlesztette: First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu 1 2 www.kvtagozat.hu Belépés minden regisztrált látogatónak saját egyedi felhasználónévvel

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer Felhasználói útmutató 2015 Tartalom Gyakornoki szerepkör...3 Regisztráció...3 Személyes felület használata...4 Kérdéseim...4 Gyakornoki hely keresés...5

Részletesebben

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly Google Analytics és mérési lehetőségei Békési Károly Tartalom Mi a Google Analytics, és mire jó? Gyors kezdéshez Gyakorlati alkalmazások Következtetések Bemutatkozás - ez itt nem a reklám helye Békési

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

FIÓKOM MENÜPONT RÉSZEI

FIÓKOM MENÜPONT RÉSZEI A BarterPartner.hu rendszerének használata Ennek a használati útmutatónak a segítségével lépésről lépésre végigkísérjük a BarterPartner.hu rendszer használatának minden egyes lépésén, a részletes leírásokat

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. Rövid áttekintés Az alkalmazás bemutatása Vonalak Részletes lista... 5

Tartalomjegyzék. 1. Rövid áttekintés Az alkalmazás bemutatása Vonalak Részletes lista... 5 Tartalomjegyzék 1. Rövid áttekintés... 3 2. Az alkalmazás bemutatása... 4 2.1. Vonalak... 5 2.1.1. Részletes lista... 5 2.1.2. Vonalak oldal keresés a részletes listában... 6 2.1.3. Vonalak oldal egyszerű

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával OTP SZÉP kártyával a kártyabirtokos előleget fizethet az OTP SZÉP kártya honlapon. A kártyabirtokos lefoglalja a szálláshelyet, és jelzi, hogy OTP SZÉP kártyával kíván

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

weblakszov Felhasználói útmutató

weblakszov Felhasználói útmutató weblakszov Felhasználói útmutató A weblakszov egy webszerveren futó alkalmazás, mely a Lakászövetkezet program által használt adatbázisból szolgáltat adatokat azoknak, akik a megfelelő hozzáférési adatokkal.

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet)

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 Regisztráció... 3 Az ügyfélszolgálati oldal használata... 5 Új kérés, hibabejelentés... 5 Korábbi kérések,

Részletesebben

Tájékoztató. A folyószámla adatok lekérdezésének bemutatása az 1. számú mellékletben található. Budapest, 2010.05.01. VPRK

Tájékoztató. A folyószámla adatok lekérdezésének bemutatása az 1. számú mellékletben található. Budapest, 2010.05.01. VPRK Tájékoztató az Egyablakos vámügyintézés megvalósítása projekt keretén belül kifejlesztett felhasználók által végezhető folyószámla adatok lekérdezéséről Az Egyablakos vámügyintézés megvalósítása projekt

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Tartalomjegyzék www.jolvagy.hu - Jól vagy? - KidFit órák online értékesítése Szolgáltató adatai: Alapvetőrendelkezések: Adatkezelési szabályok: Megvásárolható termékek,

Részletesebben

ISMERTETŐ. Tisztelt tagtársak!

ISMERTETŐ. Tisztelt tagtársak! ISMERTETŐ Tisztelt tagtársak! A MEKON online névjegyzéke mellett a Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara tagjainak önálló bemutatkozási lehetőséget biztosít honlapján. A kamarai tagok számára térítésmentesen

Részletesebben

Partner segédlet és tájékoztató

Partner segédlet és tájékoztató www.arakcio.hu Partner segédlet és tájékoztató Tartalom jegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 REGISZTRÁCIÓ...5 CÉGADATOK ÉS ELÉRHETŐSÉG...5 MEGJELENÉSI CSOMAG KIVÁLASZTÁSA...5 FELHASZNÁLÓ NÉV ÉS

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések Ipari és kereskedelmi rendszer

Gyakran ismételt kérdések Ipari és kereskedelmi rendszer Gyakran ismételt kérdések Ipari és kereskedelmi rendszer Tartalom 1 Nem lehet felvenni új üzemeltetőt és nem lehet módosítani vagy törölni sem, pedig van rendszergazdai jogosultság. Mi az oka?... 3 2 Miért

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv MOL Nyrt - web ISA 3.0 Felhasználói kézikönyv Pomázi Imre 2016.09.09 ISA újdonságok Több termékvonal - Üzemanyag - Bitumen - Tartályos pb gáz: energetikai és autógáz Manuális rendelés - A különböző termékvonalak

Részletesebben

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség:

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: KRYPTON sablon Részletes leírás a sablonhoz kapcsoló új beállításokról Diavetítés a kezdőlapon A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: Képes diavetítés Termékes diavetítés

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.)

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) A Jootthon nem csupán egy hirdetési- nyilvántartási portál, Jootthon egy olyan közösség, amelynek tagjai folyamatosan oszthatnak

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon.

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást az elfogadóhelynél,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET világraszóló tudás FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET MeRSZ (Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás) http://eisz.mersz.org 2017. MÁRCIUS AKADÉMIAI KIADÓ ZRT. 1. Könyvespolc Az oldal betöltésekor a következő

Részletesebben

WEBSHOP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

WEBSHOP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WEBSHOP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Készítette: IFSz Kft. Bevezetés Tartalm Tartalm... 2 Bevezetés... 3 Az EBT Webshp felhasználói felülete... 4 Belépés, regisztráció, adatmódsítás...4 Webshps rendelések rögzítése...8

Részletesebben

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA SYNLAB Hungary Kft. SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA A regisztrációt követően e-mailben kerül kiküldésre a bejelentkezéshez használható azonosító

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv -2009- Front office Az EFOG2 rendszer azért volt létrehozva, hogy a rendszer regisztrált tagjai egy olyan on-line eszközzel rendelkezzenek, amely segítségével projektötleteiket projektekké

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer Felhasználói útmutató 2015 Tartalom Gyakornoki szerepkör... 3 Regisztráció... 3 Személyes felület használata... 4 Kérdéseim... 4 Mentor keresés... 5

Részletesebben

Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer

Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer Kedves Tag! Az eddigi papíralapú foglalási forma helyett, bevezetünk egy új, online edzés-regisztrációs rendszert, mely kezeli a, szabad helyeket, várólistákat,

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (1.2)

POSZEIDON dokumentáció (1.2) POSZEIDON dokumentáció (1.2) Bevezetés a Poszeidon rendszer használatába I. TELEPÍTÉS Poszeidon alkalmazás letölthető: www.sze.hu/poszeidon/poszeidon.exe Lépések: FUTTATÁS / (FUTTATÁS) / TOVÁBB / TOVÁBB

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben