ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK KÖNYVE ÉV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK KÖNYVE 2012. ÉV"

Átírás

1 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK KÖNYVE ÉV február 23-i elnökségi ülésen hozott határozatok (helyszín: HKVSZ székhelye) 1/2012. sz. határozat Elnökség a évi Határozatok Könyvét elfogadta. Elfogadta továbbá a évi tevékenységi beszámoló alapját képező tevékenységi felsorolást, mely a évi közhasznúsági jelentés szöveges beszámolójában kifejtésre kerül. Végrehajtási határidő: április 11. Soós Árpád, Varga Csaba, 2/2012. sz. határozat Elnökség elfogadta az együttműködési területeket ismertető, a HKVSZ szolgáltatásaira vonatkozó anyag tartalmát. Ezen felül Elnökség elfogadta a beterjesztett évi tevékenységi tervet, mely alapján elkészülhet a évi költségvetési terv a következő elnökségi ülésre. Végrehajtási határidő: április 26. Soós Árpád, Varga Csaba, 3/2012. sz. határozat Az Elnökség elfogadta a háttéranyagban előterjesztett változtatási javaslatokat és felkérte az irodát, hogy a szakosztályvezetőhöz kapcsolódó módosítási igények körültekintően legyenek letisztázva civil jogásszal. A módosított szövegeket tartalmazó szabályzat tervezetek a következő elnökségi ülésre legyen beterjesztve. A határozat teljesítéséért felelős: Várkonyi Nándor Végrehajtási határidő: április 26. Soós Árpád, Varga Csaba, 4/2012. sz. határozat A Szövetség következő évi szervizkonferenciájának helyszínéül a zalakarosi Hotel Karos Spa**** szállodát választotta az Elnökség. A határozat teljesítéséért felelős: Várkonyi Nándor, Berzy Judith Végrehajtási határidő: október 31. A határozat 5 igen (Baricz László, Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor, Soós Árpád, Varga Csaba) és 3 nem szavazat (Horváth Zoltán, Major Károly, Várkonyi Nándor) mellett elfogadva. 5/2012. sz. határozat Az Elnökség megvitatta Tóth András fellebbezési kérelmét. Megállapították, hogy a beadásnál eljárási hiba történt, hiszen nem a személy jelentkezett a fellebbezéssel. E körülménytől azonban eltekintettek és döntésükben helybenhagyták a MHL Kompetencia Bizottság döntését. Kérték az Irodát, hogy a döntésről értesítse a fellebbezőt. A döntés ellen jogorvoslatot a Közgyűléstől kérhet. Végrehajtási határidő: február 29.

2 A határozat teljesítéséért felelős: Baricz László, Berzy Judith A határozat 6 igen szavazattal (Baricz László, Horváth Zoltán Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) egyhangúlag elfogadva. 6/2012. sz. határozat A Budapest Banknál vezetett bankszámlához Elnökség az alábbi együttes aláírókat határozza meg: Soós Árpád elnök és Várkonyi Nándor főtitkár, valamint Soós Árpád elnök és Kiss Krisztina irodavezető Végrehajtási határidő: április 30. A határozat teljesítéséért felelős: Várkonyi Nándor A határozat 6 igen szavazattal (Baricz László, Horváth Zoltán Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) egyhangúlag elfogadva. 7/2012. sz. határozat Elnökség a szóbeli tájékoztatást mérlegelve amellett dönt, hogy nem kíván a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség tagja lenni, azonban szakmai együttműködési szándékát kinyilvánítja. Felkérte a Főtitkárt, hogy informálja a MÉgKSz vezetőségét a döntésről. Végrehajtási határidő: március 14. A határozat 5 igen szavazat (Baricz László, Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) és 1 tartózkodás (Horváth Zoltán) mellet elfogadva március 19-i fax szavazás 8/2012. sz. határozat Elnökség egyetért a lg phx folyóiratnak, mint a HKVSZ által alapított szakkiadványnak önálló megjelentetésével. A határozat végrehajtásáért felelős: Várkonyi Nándor A határozat 6 igen szavazat (Baricz László, Horváth Zoltán, Major Károly, Soós Árpád, Varga Csaba, Várkonyi Nándor) és 2 tartózkodás (Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor) mellett elfogadva április 26-i elnökségi ülésen hozott határozatok (Helyszín: Bátonyterenye, Mátrafűtőber Épületgépészeti Kft. tárgyalója) 9/2012. sz. határozat Elnökség határozatában úgy döntött, hogy az új civil törvényi előírásoknak való alapszabályi megfeleltetést egyelőre nem terjeszti elő a közgyűlésnek, mivel nem egységesek az erre vonatkozó eljárási szabályok. Az alapszabályon csak a szervezet működésére vonatkozó változásokat vezeti át, és ezeket terjeszti elő a közgyűlésnek elfogadásra. Felkérte az irodát, hogy az ügyvéd által előkészített változatból csak a működésre vonatkozó kiemelt részeket vegye figyelembe a közgyűlési meghívó összeállításakor. 10/2012. sz. határozat Az elnökség javaslatot tesz a közgyűlés felé az Alapszabály 3.1. pontjának változtatására, miszerint a tag jogállása lehet: rendes tag, társult tag, pártoló tag és tiszteletbeli tag. Felkérte

3 az Irodát, hogy az egyes tagtípushoz tartozó jogok és kötelezettségek legyenek beledolgozva az alapszabály tervezetébe. 11/2012. sz. határozat Elnökség javaslatot tesz a Közgyűlés felé az Alapszabály ; ; ,; ; pontjainak módosítására. Az pontban eszközölt változtatások kihatással vannak a Választási Szabályzatra is, ezért ezt a pontot ott is javítottan kell előterjeszteni a Közgyűlésnek. Felkérte az Irodát a most elfogadott módosítások alapszabályon történő átvezetésére. 12/2012. sz. határozat Elnökség a Szervezeti és Működési Szabályzatban tervezett olyan irányú változtatásokat elfogadta és a Közgyűlés elé terjeszthetőnek ítélte, amely nem az új civil törvénynek való megfeleltetésre irányult. Felkéri az irodát, hogy a közgyűlési meghívóba az a tervezet kerüljön, mely kizárólag a működésre vonatkozó változtatásokat tartalmazza. 13/2012. sz. határozat Elnökség a Választási Szabályzatban tervezett változtatásokat elfogadta és a Közgyűlés elé terjeszthetőnek ítélte, kiegészítve azzal, hogy az V. fejezet 2. pontja kihúzásra kerül az alapszabályi változtatásoknak megfelelően. Felkérte az irodát, hogy hajtsa végre a tervezeten a most jelzett módosításokat. 14/2012. sz. határozat Elnökség az Alapszabály pontjában változást eszközölt az alábbiak szerint: Az Elnökség tagjait a Közgyűlés titkos szavazással 5 (öt) évre választja meg A határozat 1 igen (Soós Árpád) és 4 nem (Horváth Zoltán, Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor és Várkonyi Nándor) szavazattal nem került elfogadásra. 15/2012. sz. határozat Elnökség az Alapszabály pontját kiegészítette azzal, hogy elnökségi tag maximum két cikluson keresztül választható meg elnökségi tagi tisztségre. Felkérte az irodát, hogy az pontot egészítse ki ezzel és így kerüljön a Közgyűlésnek előterjesztésre. A határozat 3 igen (Korbuly Sándor, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) és 2 nem (Horváth Zoltán, Kecse-Nagy Mátyás) szavazat mellett elfogadva.

4 16/2012. sz. határozat Az Iroda a Közgyűlés meghívójában a tervezet szerinti formában megjelentetheti a évi pénzügyi beszámolót és évi pénzügyi tervet, azonban magán a Közgyűlésen már a hivatalos könyvelési formátum tartalmi bontásának megfeleltetetten átdolgozva kell kivetíteni a táblázatokat, és annak alapján értelmezni a tételeket. 17/2012. sz. határozat A pénzügyi kimutatásban szereplő pótlólagos reprezentációs adótételt meg kell vizsgáltatni szakértő illetve szakértők bevonásával, részletesen elemezve a tétel keletkezési körülményeit, realitását, ki kell deríteni magát az adótétel jogszabályi-rendeleti hivatkozási forrásának megnevezését. A bevonandó szakértők között első körben az új könyvelő cég, az FCM- Adóbox Kft legyen, majd szükség szerint további pénzügyi szakértő, adójogász kerüljön sorra. 18/2012. sz. határozat Elnökség az előterjesztett évi Évzáró és évi Közgyűlés meghívójának pénzügyi táblázataiban szereplő számadatokat elfogadta, továbbá a meghívó tartalmi vázlatát is elfogadta, azt a szükséges stilisztikai és formai átdolgozást követően a tagok részére kiküldhetőnek ítélte. 19/2012. sz. határozat Elnökség felszólította az Iroda dolgozóit, hogy a Közgyűlésre előterjesztett pénzügyi és tartalmi anyagok részleteiben legyenek tájékozottak, a felmerülő kérdésekre legjobb tudásuk szerint határozott és egyértelmű magyarázatokat tudjanak adni a helyszínen. A határozat végrehajtásáért felelős személyek: Berzy Judith, Fábián Edit, Kiss Krisztina, Várkonyi Nándor. 20/2012. sz. határozat Az Mobil Hűtő és Légkondicionáló Kompetencia Bizottság tagjai között a Cool4U Kft képviseletében Szűcs Róbert Lúciusz helyét Gonda István veszi át. és Berzy Judith Végrehajtási határidő: május 2.

5 2012. június 29-i elnökségi ülésen hozott határozatok (Helyszín: Eger, Motel Botax konferencia terme) 21/2012. sz. határozat Elnökség felhatalmazza Korbuly Sándort, mint a HKVSZ Oktatási és Szakképzési Szakosztályának vezetőjét, hogy a T-s tanfolyamok képzési programját felülvizsgálva, a bázisiskolákkal és azt követően az elnökség tagjaival egyeztetve szigorú szakmai kritériumokra való tekintettel határozza meg az egyes tanfolyamokra vonatkozó tananyag tematikát, óraszámot, szükség esetén felülvizsgálva az oktatói gárda összetételét. A határozat végrehajtásáért felelős személy: Korbuly Sándor Végrehajtási határidőt nem határozott meg az elnökség, de javasolta, hogy a munkafolyamatról időről időre írásbeli összefoglaló készüljön. A határozat 5 igen (Baricz László, Horváth Zoltán, Korbuly Sándor, Major Károly, Várkonyi Nándor) szavazattal egyhangúlag elfogadva augusztus 30-i elnökségi ülésen hozott határozatok (Helyszín: HKVSZ székhelye) 22/2012. sz. határozat Elnökség az Oktatási és Szakképzési Szakosztály javaslatát elfogadta, amely a következőképpen módosítja a T-II és FG-II személyképesítéshez kapcsolódó belépési feltételeket: FG-II. belépési feltételeiként aki T-II. tanfolyamot korábban végzett, az közvetlenül mehet az FG-II személyképesítési vizsgára. A T-II. tanfolyamtípus belépési feltételéül pedig az alábbi kiegészítést javasolják beemelni: T-II tanfolyamra jelentkezhet az, aki: a) épületgépészeti-, gépészeti- vagy villamos OKJ-s, vagy középfokú, vagy felsőfokú szakirányú képzettséggel rendelkezik. vagy b) érettségivel, gimnáziumi érettségivel illetve nem épületgépészeti-, gépészeti-, villamos OKJ-s vagy középfokú, vagy felsőfokú szakirányú képzettséggel rendelkezik és igazolni tud minimum 1 év hűtéstechnikai szakirányú gyakorlatot vagy c) nem rendelkezik ugyan minimum 1 év szakirányú szakmai gyakorlattal, nem rokon szakmai végzettsége illetve érettségije, gimnáziumi érettségije vagy felsőfokú képzettsége van, de elvégzi az iskola által megtartott előzetes tudásfelmérőt és azt elégséges eredménnyel zárja. Felkérte az Irodát, hogy írásban értesítse az OMKT-t a szakmai döntésről. Felhatalmazta továbbá az Irodát, hogy a bázisiskolákat is értesítse a belépési feltételek módosításáról, és a szükséges szerződés módosításokat is tegye meg. Végrehajtási határidő: október 30. Major Károly, Soós Árpád, 23/2012. sz. határozat Elnökség az előterjesztett javaslatot elutasította. Ellenben határozatot hozott arról, hogy az alföldi és az észak-magyarországi régiókból érkező, a teljes konferencián részt vevő jelentkező cégeket kedvezményben részesíti., Berzy Judith Végrehajtási határidő: november 23. A határozat 5 igen (Baricz László, Kecse-Nagy Mátyás, Major Károly, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) szavazat és 2 tartózkodás (Horváth Zoltán, Korbuly Sándor) mellett elfogadva.

6 24/2012. sz. határozat Elnökség megállapodott abban, hogy 6.000,- Ft/fő kedvezményt ad a Nógrád, Heves, BAZ, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács- Kiskun megyéből érkező résztvevőknek. A kedvezményt csak a teljes konferencián való résztvétel esetén lehet érvényesíteni, amennyiben a jelentkezők cégének székhelye a fent meghatározott megyékben van., Berzy Judith Végrehajtási határidő: november 23. A határozat 6 igen (Baricz László, Horváth Zoltán, Kecse-Nagy Mátyás, Major Károly, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) és 1 tartózkodás (Korbuly Sándor) szavazattal elfogadva. 25/2012. sz. határozat: Elnökség meghatározta, hogy a szervizkonferencián a szervezőkön (Iroda munkatársai) kívül a két kompetencia bizottság elnökeit (Réti Pál és Baricz László) ingyenes vehetnek részt. A tiszteletbeli tagok a rendezvény második napján szállás igénybevételével, illetve az azt követő gálavacsorán vehetnek részt a szövetség vendégeként, ingyenesen. Fenti személyeknek az Iroda küldjön meghívólevelet. Elnökség tagjainak és az FB tagjainak VIP részvételéről a következő ülésen hoz döntést a jelentkezők létszámának ismeretében. Major Károly, Soós Árpád, 26/2012. sz. határozat: Elnökség dr. Csury István személyét fogadta el az idei év tiszteletbeli tagjának. Felkérte az Irodát, hogy értesítse a tagot a határozatról, valamint kérjen szakmai önéletrajzot és fényképet a tagtól a közzététel érdekében. Végrehajtási határidő: november 9. Major Károly, Soós Árpád, október 25-i elnökségi ülésen hozott határozatok (Helyszín: HKVSZ székhelye) 27/2012. sz. határozat: A HKVSZ elnöksége a Gerecse-Plusz Kft. tagságát akkor fogadja el, amikor a másik ajánlás beérkezik. A határozat a második dokumentum beérkezés után válik hatályossá. A határozat 6 igen (Baricz László, Horváth Zoltán, Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor, Major Károly, Várkonyi Nándor) szavazattal és 1 nem (Soós Árpád) szavazat mellett elfogadásra került december 18-i elnökségi ülésen hozott határozatok (Helyszín: Soós és Társa Vagyonkezelő Kft. székhelye) 28/2012. sz. határozat: A mellékletben felsorolt 45 tagot a HKVSZ Elnöksége január 1-től kizárja tagság soraiból. Egyben felkérte az Irodát, hogy értesítse ezen tagokat azzal a kitétellel, hogy a tartozásuk pénzügyileg nem évül el. Végrehajtási határidő: január 31.

7 29/2012. sz. határozat: Elnökség a 310/2008. Korm. rendelet szerint személyzet képesítések belépési feltételeit az alábbiakban javasolja módosítani: FG-I képesítésnél: - az OKJ-Hűtős 1 jelölésű: OKJ Hűtő-, klíma és hőszivattyú berendezés-szerelő a szakmunkásvizsga letétele után jelentkezhet FG-I képesítésre. (táblázat első sora) - OKJ-Hűtős 4,5. jelölésű végzettségnél, azaz az OKJ Szellőző- és klímaberendezés szerelő, valamint az OKJ Hűtéstechnikai berendezéskezelő a szakmunkásvizsga elvégzését követően még 2 év igazolt szakmai gyakorlat után jelentkezhet KT-0. tanfolyamra, majd az FG-I képesítésre. (táblázat harmadik sora) FG-II. képesítésnél: - OKJ-Hűtős 6 jelölésű végzettségnél, azaz az OKJ Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő szakmunkásvizsga letétele után jelentkezhet T-II. tanfolyamra, majd utána FG-II. képesítésre. (táblázat hatodik sora) - Egyéb 7,12,13. jelölésű végzettség esetén jelentkezhet T-II. tanfolyamra, majd utána FG-II. képesítésre (táblázat hatodik sora) Elnökség felkérte az Irodát, hogy a javasolt változtatásokról értesítse az OMKT vezetőségét, illetve a bázisiskolai hálózattal közölje a változásokat. Major Károly, Soós Árpád, 30/2012. sz. határozat: Elnökség a 310/2008. Korm. rendelet szerint személyzet képesítések belépési feltételeit az alábbiakban javasolja módosítani a járműklíma területén: FG-VI. és FG-VII. képesítésnél, bármilyen az EU tagországaiban kibocsátott, a 307/2008/EK alapján megszerzett FG képesítés honosítása, a magyarországi feltételekbe való becsatlakoztatása az alábbi módon történik: - FG-V.l. kiegészítő képzés sikeres letétele esetén az OMKT elfogadja magyarországi FG-V. képesítésnek. - FG-V. képesítés megléte esetén a T-VI. és a T-VII. tanfolyamok elvégzése után a vonatkozó FG képesítésre mehet. (táblázat 15. és 18. sora) Elnökség felkérte az Irodát, hogy a javasolt változtatásokról értesítse az OMKT vezetőségét, illetve a bázisiskolai hálózattal közölje a változásokat. A határozat 6 igen (Baricz László, Horváth Zoltán, Kecse-Nagy Mátyás, Korbuly Sándor, Major Károly, Várkonyi Nándor) és 1 nem szavazat (Soós Árpád) elfogadva. 31/2012. sz. határozat: Az Elnökség Szalay-Nagy László lemondását tudomásul veszi, és egyúttal felkéri, hogy a évi mérleg véleményezésében, elfogadásában még vegyen részt. Major Károly, Soós Árpád, Várkonyi Nándor) egyhangúlag elfogadva.

2014. évi elnökségi HATÁROZATOK KÖNYVE

2014. évi elnökségi HATÁROZATOK KÖNYVE 2014. évi elnökségi HATÁROZATOK KÖNYVE Időpont: 2014. január 30. (Budapest, HKVSZ székhelye) 1/2014. sz. határozat Elnökség elfogadta az Iroda által javasolt munkatervet a 2014. évre vonatkozóan. A határozat

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖNYVE 2014. év

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖNYVE 2014. év KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖNYVE 2014. év Időpont: 2014. május 22. (Budapest, Hungexpo 25. pavilon) 1/2014.05.22. sz. közgyűlési határozat: Soós Árpád elnök megállapította, hogy a 2014. május 22-i, 10.30

Részletesebben

HKVSZ képesítő tanfolyamok

HKVSZ képesítő tanfolyamok HKVSZ képesítő tanfolyamok Szövetségünk iskolai hálózata több, mint tíz éves múltra tekint vissza. A HKVSZ és a képző intézmények kapcsolata mindig a hűtős-klímás szakmát előremozdító, piacképes felnőttképzési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT 1 Alulírott.., mint a.. cég, (székhelye: ) nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a mellékelt INFORMÁCIÓS ADATLAP-ban foglalt adatok a valóságnak megfelelnek,

Részletesebben

Közgyűlési határozatok tára

Közgyűlési határozatok tára Közgyűlési határozatok tára 2009 TTHE 1/2009. (IX.15.) számú Kgy. Határozat A Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület megalakítása Az alapító tagok 1. megalakítják

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete nem fogadta el Pusoma Jenő azon módosító javaslatát, mely szerint az SZMSZ-tervezet

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET

CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET 2010. július 3-án megtartott közgyűlés jegyzőkönyve 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Club Dynamic SE közgyűlésén 2010. július 3-án 10 órakor Levezető elnök Ács Sánta Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2015. ÉVI HATÁROZATOK 1. /2015. (január 08.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A rendkívüli elnökségi ülés időpontját (2015. január 22.) a jelenlévők elfogadják. 2. /2015. (január

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2006. 04. 07-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Helyszín: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban

Részletesebben

Határozatok tára. Közgyűlések határozatai:

Határozatok tára. Közgyűlések határozatai: Határozatok tára Közgyűlések határozatai: 1/2012.01.06 határozat: a tagok egyhangúan döntenek arról, hogy létrehozzák az EGY S ÉG Központ Közhasznú Egyesületet. 2/2012.01.06 határozat: a jelen lévő alapítók

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Éves rendes Küldöttközgyűlés Napirend és határozati javaslatok 2014 A Küldöttközgyűlés napirendje 1. Az MLSZ tevékenységéről szóló elnökségi szakmai beszámoló elfogadása 2. A

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2010. szeptember 15-től Kelt: Budapest, 2010. szeptember 15-én Lázár Vilmos elnök A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG (a továbbiakban: Szövetség) elnöksége a sportról szóló 2004.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2012. évi Évzáró és 2013. évi rendkívüli tisztújító Közgyűlésre

M E G H Í V Ó. 2012. évi Évzáró és 2013. évi rendkívüli tisztújító Közgyűlésre M E G H Í V Ó 2012. évi Évzáró és 2013. évi rendkívüli tisztújító Közgyűlésre M E G H Í V Ó Értesítjük Tisztelt Tagtársunkat, hogy Szövetségünk 2013. május 10-én, péntek délelőtt 8.30 órai kezdettel tartja

Részletesebben

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 01/2012. (II.06.) ELN. elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3. Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Elnöksége 2012. február 06-án megtartásra kerülő ülésén

Részletesebben

HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Eger, Faiskola út 15. KÜLDÖTTGYŰLÉSI HATÁROZATOK TÁRA

HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Eger, Faiskola út 15. KÜLDÖTTGYŰLÉSI HATÁROZATOK TÁRA HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Eger, Faiskola út 15. KÜLDÖTTGYŰLÉSI HATÁROZATOK TÁRA Dr. Bánhidy Péter s.k. elnök Fülöp Gábor s.k. főtitkár XXIV. Küldöttgyűlés határozatai: I./2010. (IV. 20.)

Részletesebben

Az Országos Küldöttközgyűlés elfogadja a SINOSZ Országos Felügyelő Bizottságának 2014. évi beszámolóját. 30 1 0 3 elfogadva

Az Országos Küldöttközgyűlés elfogadja a SINOSZ Országos Felügyelő Bizottságának 2014. évi beszámolóját. 30 1 0 3 elfogadva Határozat száma 2015.04.18/1 2015.04.18/2 2015.04.18/3 2015.04.18/4 2015.04.18/5 Határozat tartalma a SINOSZ Tiszteletbeli Tagjává választja Horváth Rozáliát, a Heves Megyei Szervezet tagját. a SINOSZ

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

MEE VILLAMOS HÁLÓZAT TERVEZŐ SZERELŐ ÉS ÜZEMELTETŐ SZAKOSZTÁLY

MEE VILLAMOS HÁLÓZAT TERVEZŐ SZERELŐ ÉS ÜZEMELTETŐ SZAKOSZTÁLY A MEE VILLAMOS HÁLÓZAT TERVEZŐ SZERELŐ ÉS ÜZEMELTETŐ SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1/10 TARTALOM 1. Általános rendelkezések... 3 2. A Villamos Hálózat Tervező, Szerelő és Üzemeltető Szakosztály

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2016. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely közgyűlési jegyzőkönyv készült a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (a továbbiakban Szövetség) 2017. március 25-én 10 órakor megtartott rendes éves Közgyűléséről:

Részletesebben

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról rendkívüli ülésének könyvéből: 78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról 1. Dombóvár Város Önkormányzatának előzetesen és feltételesen

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

V. FEJEZET A TÁRSASÁGI TAGSÁG, A TAGOK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI 1. SZAKASZ A TÁRSASÁGI TAGSÁG

V. FEJEZET A TÁRSASÁGI TAGSÁG, A TAGOK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI 1. SZAKASZ A TÁRSASÁGI TAGSÁG V. FEJEZET A TÁRSASÁGI TAGSÁG, A TAGOK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI A Társaság tagjai lehetnek: rendes tagok, tiszteletbeli tagok, pártoló tagok, ifjúsági tagok. 1. SZAKASZ A TÁRSASÁGI TAGSÁG 2. SZAKASZ A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2016.04.19./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 16/2016 (07.26.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.26. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-64/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-65/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-66/2016

Részletesebben

MMK Elnökségi határozatok 2018

MMK Elnökségi határozatok 2018 MMK Elnökségi határozatok 2018 2018. január 17. 1/2018. (I. 17.) MMK Elnökségi határozat A Magyar Mérnöki Kamara Elnöksége a Hírközlési és Informatikai Tagozat előterjesztett Ügyrend módosítását 2018.

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2012. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

Az Egyesületbe felvételüket kérhetik mindazok a természetes és jogi személyek, akik ill. amelyek az Egyesület célkitűzéseit elfogadják.

Az Egyesületbe felvételüket kérhetik mindazok a természetes és jogi személyek, akik ill. amelyek az Egyesület célkitűzéseit elfogadják. MHE tagsági adatok frissítése Kérjük, az alábbi űrlapon frissítse tagsági adatait annak érdekében, hogy könnyebben el tudjuk érni Önt! Frissítem a tagsági adataim Az alapszabályunk III. fejezete: Az Egyesület

Részletesebben

Elnökségi határozatok 2012.

Elnökségi határozatok 2012. Elnökségi határozatok 2012. A határozat száma A határozathozatal időpontja A határozat tartalma A határozat hatálya A döntést támogatók és ellenzők számaránya 2012/1. 2012. január Az Autisták Országos

Részletesebben

1/2013. (IV.30.) SZ. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT

1/2013. (IV.30.) SZ. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2013. április 30. napján megtartott, a 2012. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén. Jelen vannak: a részvényesek és meghívottak a mellékelt jelenléti ív szerint

2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén. Jelen vannak: a részvényesek és meghívottak a mellékelt jelenléti ív szerint Jegyzőkönyv mely felvételre került a Graphisoft Park SE Európai Részvénytársaság (a továbbiakban: Társaság) (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) 2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott

Részletesebben

TISZTA LAP. Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY. ( a módosítással egységes szerkezetben ) Általános rendelkezések.

TISZTA LAP. Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY. ( a módosítással egységes szerkezetben ) Általános rendelkezések. TISZTA LAP Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület ALAPSZABÁLY ( a módosítással egységes szerkezetben ) I. Általános rendelkezések. 1. (1) Az Egyesület neve: Tiszta lap Hódmezővásárhelyért Polgári Egyesület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Elnökségi Ülés Helyszín: Magyar Íjász Szövetség székhelye

Jegyzőkönyv. Elnökségi Ülés Helyszín: Magyar Íjász Szövetség székhelye Jegyzőkönyv Elnökségi Ülés 2018.01.25. Helyszín: Magyar Íjász Szövetség székhelye Jelenlévők: Vánky Sebastian elnök, Szedlár János alelnök, Nagy Gábor elnökségi tag, Máté Gyöngyi elnökségi tag, Balla Zsolt

Részletesebben

Tartalomjegyzék. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-i ülésén hozott határozatokról

Tartalomjegyzék. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete január 14-i ülésén hozott határozatokról Tartalomjegyzék A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2013. január 14-i ülésén hozott határozatokról Hat. száma Tartalom Nyílt: 3/2013 Zárt ülés elrendelése 7/2013 Nemzeti Köznevelés Vagyonkezelői

Részletesebben

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat 1. Általános rendelkezések 1.1. Az : 1.1.1. a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban HTE) szakosztályként működő szervezeti egysége; 1.1.2. a

Részletesebben

Közgyűlési Jegyzőkönyv

Közgyűlési Jegyzőkönyv Közgyűlési Jegyzőkönyv,amely készült a Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálfürdők Egyesülete (továbbiakban Egyesület, székhelye 7625 Pécs Vince u. 9/2.) 2014. szeptember 19-én 09:00 órakor megtartott közgyűléséről.

Részletesebben

Magyar Szabadidősport Szövetség Az elnökség határozatai

Magyar Szabadidősport Szövetség Az elnökség határozatai 1/2018. sz. elnökségi határozat Az elnökség határozatai A testület a 2018. január 11-i elnökségi ülés napirendi pontjaira vonatkozó javaslatot egyhangúlag elfogadta: 1. Bemutatkozás; 2. Elnökség 2018.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 27-én 15.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott//

02/2012. (II.06.)/ ELN elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3 Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// 01/2012. (II.06.) ELN. elnökségi határozat /szavazati arány meghatározása: 3. Igen, 0 Nem, 0 tartózkodott// A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Elnöksége 2012. február 06-án megtartásra kerülő ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének 2014. május 27-én 10.55 órától megtartott Közgyűléséről PROGRAM: Elnöki megnyitó VALENTA LÁSZLÓ, a GTTSZ elnöke Tisztelt Közgyűlés! Kedves

Részletesebben

3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V

3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő - testülete 3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 26-án 16 órakor megtartott képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Jelenléti ív szerint, Gönczöl

Részletesebben

A CSOBÁNKAI POLGÁRŐR Egyesület

A CSOBÁNKAI POLGÁRŐR Egyesület A CSOBÁNKAI POLGÁRŐR Egyesület ALAPSZABÁLYA Csobánka, 2012 március 23 2 I) Általános rendelkezések 1. Az egyesület neve: Csobánkai Polgárőr Egyesület 2. Székhelye: 2014 Csobánka, Fő út 1. (Csobánka Község

Részletesebben

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2014.05.20./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2016. ÉVI HATÁROZATOK 1. /2016. (január 7.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ elnöksége támogatja Pásztor Erika Katalina, Németh Tamás, Szabó Levente, Bata Tibor, Pethő

Részletesebben

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA Levél: 1242 Budapest 5, Pf. 498.; Tel.: ,

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA Levél: 1242 Budapest 5, Pf. 498.; Tel.: , Jegyzőkönyv Amely készült 2016.11.22-én 09.00 órai kezdettel elnökségi ülésén, elektronikus formában a Google Hangouts alkalmazásával. Jelen vannak: dr. Agárdi Tamás elnök dr. Horváth Csaba elnökhelyettes

Részletesebben

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai Budapest, 2016. április 29. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2016. április 29. napján megtartott megismételt éves rendes közgyűlésének határozatai A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. ( Társaság ) tájékoztatja

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

Közgyűlési határozatok tára

Közgyűlési határozatok tára Közgyűlési határozatok tára 2009 TTHE 1/2009. (IX.15.) számú Kgy. Határozat A Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület megalakítása Az alapító tagok 1. megalakítják

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

2014. január március 28.

2014. január március 28. 2014. január 10. 1/2014. (I. 10.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése a Magyar Mérnöki Kamara Szakmagyakorlási Szabályzatát elfogadta. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta.

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv a 2008. november 26-ai Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Köszöntötte a Kari Tanács ülésen megjelenteket.

Részletesebben

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY ALAPSZABÁLY 1 1. Általános rendelkezések: A sportegyesület neve: Rábatamási Sportkör Székhelye: 9322 Rábatamási, Rákóczi u. 1. Színe: Sárga-fekete Működési területe: Győr-Moson-Sopron megye A sportegyesület

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

Dunaújvárosi Egyetem. Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Felügyelő Bizottság Ügyrend

Dunaújvárosi Egyetem. Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Felügyelő Bizottság Ügyrend Dunaújvárosi Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Felügyelő Bizottság Ügyrend Dunaújváros 2018 1. kiadás 0. módosítás 2 (8). oldal Dunaújvárosi Egyetem Szenátusának 32-2018/2019.(2018.11.06.) sz. határozatával

Részletesebben

Határozatok Tára FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI ÜLÉS szeptember 20.

Határozatok Tára FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI ÜLÉS szeptember 20. Határozatok Tára I. FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI ÜLÉS 2012. szeptember 20. FB1/2012 A Felügyelőbizottság egyetértett a napirendekkel, FB2/2012 A Felügyelőbizottság elismeréssel fogadta a tájékoztatót, azt FB3/2012

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

A Beszerzési Vezetők Klubja. Szervezeti és Működési Szabályzata

A Beszerzési Vezetők Klubja. Szervezeti és Működési Szabályzata A Beszerzési Vezetők Klubja Szervezeti és Működési Szabályzata A Vezetőség elfogadta: 2016. március 25. A Tagság megszavazta és egyben életbe lépett: 2016. április 06. BVK-SZMSZ 20160406.final 1/8 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17- /1/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17- /1/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17- /1/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

AZ ILLYÉS GYULA SZAKKOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. 1. Általános rendelkezések

AZ ILLYÉS GYULA SZAKKOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. 1. Általános rendelkezések AZ ILLYÉS GYULA SZAKKOLLÉGIUM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (továbbiakban: PTE IGYK) hatályos szabályzatai alapján az Illyés Gyula Szakkollégium (továbbiakban:

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA Az alapítók ezen okirattal kinyilvánítják, hogy az 1989. évi II. törvény és a 2000. évi CXLV. törvény alapján, határozatlan időre jogi személynek minősülő

Részletesebben

Akácfa Körúti Lakásfenntartó Szövetkezet KÜZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖNYVE. Legutolsó bejegyzés: Lezárva

Akácfa Körúti Lakásfenntartó Szövetkezet KÜZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖNYVE. Legutolsó bejegyzés: Lezárva Akácfa Körúti Lakásfenntartó Szövetkezet KÜZGYŰLÉSI HATÁROZATOK KÖNYVE 2011 Legutolsó bejegyzés: 2011.12.31. Lezárva A könyv tartalmának hitelességét a határozatokhoz kapcsolódó közgyűlési jegyzőkönyvek

Részletesebben

1/2013. (01.07.) elnökségi határozat 3igen 0nem 0tartózkodott

1/2013. (01.07.) elnökségi határozat 3igen 0nem 0tartózkodott 1/2013. (01.07.) elnökségi határozat A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület úgy dönt, hogy 2013. január 07-i ülésén jegyzőkönyvvezetőnek választja t. 2 /2013. (01.07.) elnökségi határozat A Vecsés Települési

Részletesebben

SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1055 BUDAPEST, Kossuth Lajos tér 6-8. SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Verzió: Készítette: Dátum: 1/9 TARTALOM 1. Általános rendelkezések... 3 2. A. Szakosztály

Részletesebben

Közbeszerzési szakértő képzés az új közbeszerzési törvény megjelent változásai alapján

Közbeszerzési szakértő képzés az új közbeszerzési törvény megjelent változásai alapján Rendelkezik közbeszerzési végzettséggel és fontos Önnek a szakmai fejlődés? Csak az aktualitások érdeklik, és nem szeretne az általánosságokkal foglalkozni? Nincs ideje elméleti előadásokat hallgatni,

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Verzió: 1 Készítette: Készítette: Sebestény

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 19/2015 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 90/2015 (06.01.) Edzőképzést érintő kérdések 91/2015 (06.01.) Szuper Kupa versenykiírás

Részletesebben

MKVK Budapest Fővárosi Szervezet évi határozatai

MKVK Budapest Fővárosi Szervezet évi határozatai MKVK Budapest Fővárosi Szervezet 2016. évi határozatai Határozat száma: 1 /2016 (01.18.) Határozat: A Fővárosi Szervezet elkészíti a Szervezeti Működési Szabályzatát, a kamara jogászának a bevonásával.

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Határozatok tára Elnökségi ülések. 8-3/2007 OEH.: Elnökség a MTSZ évi munkatervét, az OT elé terjeszti.

Határozatok tára Elnökségi ülések. 8-3/2007 OEH.: Elnökség a MTSZ évi munkatervét, az OT elé terjeszti. Elnökségi ülés: 2007. január 4. Határozatok tára 2007. Elnökségi ülések 8-1/2007 OEH.: Elnökség hozzájárul, hogy a MTSZ 2006. évben végzett munkájáról szóló beszámoló később kerüljön egyeztetésre. 8-2/2007

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben