2009. évi határozatok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2009. évi határozatok"

Átírás

1 2009. évi határozatok 1/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete nem fogadta el Pusoma Jenő azon módosító javaslatát, mely szerint az SZMSZ-tervezet 6. oldalának 1. pontjába kerüljön be a negyedévente szó. 2/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete elfogadta, hogy az SZMSZ 8. fejezetének 4/b pontja az országos, helyi (megyei, települési) önkormányzat hozzájárulása szövegtartalomra módosuljon. 3/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a módosításokkal együtt az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta a kisebbségi önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát. 4/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta a kisebbségi önkormányzat évi költségvetését. 5/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta a évi programot. 6/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta a Heves Megyei Önkormányzattal kötendő együttműködési megállapodást, és felhatalmazta elnökét annak aláírására.

2 6a/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat nem fogadta el, hogy a Csík Zsolt által benyújtott gépkocsihasználati-díj igénnyel kapcsolatos ügyben név szerinti szavazásra kerüljön sor. 7/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy foglalt állást, hogy a Csík Zsolt által benyújtott gépkocsihasználati-díj igénnyel kapcsolatosan csak a rendőrségi nyomozás lezárását követően hozzon a testület érdemi döntést. 8/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat megbízza Berkes Elemért és Oláh Csabát, hogy közreműködjenek a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat közötti együttműködési megállapodás létrehozásában. 9/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a vagyonmegóvásra is tekintettel tudomásul vette az iroda használatával kapcsolatos nyilvántartási és bejelentési kötelezettséget. Valamennyi képviselő 10/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megye Cigány Kisebbségi Önkormányzat egyetértett azzal, hogy Dr. Magyar Elemér ügyvéd képviselje a megyei cigányság érdekeit. Határidő: Folyamatos 11/2009. (II. 10.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat megbízta Radics Zoltán képviselőt a pénzügyi aláírói feladatok ellátásával. 12/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetésről szóló beszámolót az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta.

3 13/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat az elnök által eddig végzett tevékenységről szóló szóbeli beszámolót elfogadta. 14/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítását elfogadta akként, hogy annak melléklete tartalmazza a megválasztott bizottsági elnökök és tagok névsorát. 15/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a cigány kisebbség nyári balatoni üdültetésével kapcsolatos szervező feladatokat a kisebbségi önkormányzat elnöke lássa el. 16/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy támogatja a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Pénzügyi Bizottsága által előkészített tervezetnek a Heves Megyei Közgyűlés elé történő terjesztését. 17/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a kisebbségi önkormányzat következő ülésének napirendjei közé nem veszi föl a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat, valamint a rendőrség között megkötésre kerülő együttműködési megállapodás tervezetét. 18/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a kisebbségi önkormányzat következő ülésének napirendjei között tárgyalni fogja a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat, valamint a rendőrség között megkötésre kerülő együttműködési megállapodás tervezetét.

4 19/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a kisebbségi önkormányzat bizottságai részére a bizottságok munkatervében meghatározott feladatokra bizottságonként Ft-ot különít el. 20/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a kisebbségi önkormányzat Pénzügyi Bizottságának az elnöke lássa el a bizottságok részére rendelkezésére bocsátott pénzeszközök felhasználásának ellenőrzését. Felelős: Lakatos Oszkár, Pénzügyi Bizottsági elnök Határidő: Folyamatos 21/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy megbízza Farkas Antalt a kisebbségi önkormányzatok tanácsadójának. 22/2009. (IV. 02.) sz. határozat A Heves Megyei Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy megköszöni Dr. Patyi Zsuzsannának, az Antidiszkriminációs Ügyfélszolgálati Hálózat Heves megyei munkatársának a megyei cigányság érdekében kifejtett lelkiismeretes munkáját. 23/2009. (VII. 22.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete úgy dönt, hogy Besenyei Csaba részt vehet a Pénzügyi Bizottság elnökének személyét érintő szavazásban. 24/2009. (VII. 22) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete a Pénzügyi Bizottság tagjává és elnökévé Besenyei Csabát megválasztotta. 25/2009. (VII. 22.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete úgy dönt, hogy a kisebbségi önkormányzat részt vesz a rendőrség által szervezett fegyveres biztonságiőrképzésben.

5 26/2009. (VII. 22.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a fegyveres biztonságiőr-képzéssel kapcsolatos rendőrségi egyeztetésen az elnök mellett Berkes Elemér és Besenyei Csaba is vegyen részt. 27/2009. (VII. 22.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elfogadta, hogy a balatoni nyaralás II. turnusa augusztus 29-szeptember 6-ig tart. 28/2009. (VII. 23.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elfogadta, hogy a balatoni nyaralás szervezésében Berkes Elemér és Besenyei Csaba működjön közre. 29/2009. (VII. 22.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a testület tanácsadójának Csík Zsoltot megválasztotta. 30/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy az írásbeli előterjesztés és a szóbeli kiegészítés szerinti módosításokkal a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását elfogadja. 31/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a bizottsági tagságban érintett képviselők részt vehetnek a szavazásban. Határidő.Azonnal 32/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Barkóczi Sándort a Pénzügyi Bizottság tagjává megválasztja.

6 33/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Konfliktuskezelő Bizottság elnökévé Radics Zoltánt, képviselő tagjává Berkes Elemért és Oláh Imrét, külső tagjává Kovács Istvánt és Pusomi Ernőt megválasztja. 34/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Pályázatíró és Pályázatkezelő Bizottság elnökévé Berkes Elemért, képviselői tagjává Radics Zoltánt és Oláh Imrét, külső tagjává Oláh Ilonát és Farkas Zoltánt megválasztja. 35/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Szociális, Egészségügyi és Lakhatási Bizottság elnökévé Barkóczi Sándort, képviselő tagjává Oláh Csabát és Oláh Imrét, külső tagjává Lukács Ernőt és Barkóczi Gézát megválasztja. 36/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Területfejlesztési Bizottság elnökévé Oláh Csabát, képviselő tagjává Barkóczi Sándort és Radics Zoltánt megválasztja. 37/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnökévé Oláh Imrét, képviselő tagjává Oláh Csabát és Berkes Elemért, külső tagjává Farkas Ferencet és Lólé Gyulát megválasztja. 38/2009. (IX. 16). sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat megfelelően elfogadja a évi I. félévi gazdálkodásról szóló beszámolót. 39/2009. (IX. 16.) számú határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy az önkormányzat részt vesz a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, valamint a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány által Roma Kulturális Alap néven meghirdetett pályázaton.

7 40/2009. (IX. 16.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy a novemberben esedékes képviselő-testületi ülés napirendjén szerepelteti a I-III. negyedévi gazdálkodási beszámolóról szóló javaslatot, a évi költségvetési koncepcióról szóló javaslatot, a évi üléstervről szóló javaslatot, valamint decemberben közmeghallgatást tart. Határidő.Értelem szerint 41/2009.(XI.02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy Besenyei Csaba részt vehet az elnöki tisztségről szóló szavazásban. Felelős: Pusoma Jenő Elnökhelyettes 42/2009.(XI.02.) sz. határozat A képviselőtestület Besenyei Csabát a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Elnökévé nem választotta meg. Felelős: Pusoma Jenő Elnökhelyettes 43/2009.(XI.02.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy Besenyei Csaba részt vehet az elnöki tisztségről szóló szavazásban. Felelős: Pusoma Jenő Elnökhelyettes 44/2009.(XI.09.) sz. határozat A képviselőtestület Besenyei Csabát a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Elnökévé megválasztotta. Felelős: Pusoma Jenő Elnökhelyettes 45/2009.(XI.09.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy Radics Zoltán és Berkes Elemér részt vehet a személyüket érintő szavazásban. 46/2009.(XI.09.) sz. határozat A képviselőtestület Radics Zoltánt a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának Elnökévé megválasztotta.

8 47/2009.(XI.09.) sz. határozat A képviselőtestület Berkes Elemért a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának tagjává választotta. 48/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat megtárgyalta és az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta a Kisebbségi Önkormányzat I.-III. negyedévi teljesítésről szóló beszámolót. 49/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat politikai és szakmai munkája segítésére tanácsadókat és szakértőket kér fel. 50/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Pétervásárán elhelyezett Holokauszt Emlékműnél megemlékezést tart, és koszorút helyez el. 51/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat együttműködési megállapodást köt külföldi Cigány Szervezetekkel. 52/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a cigány kisebbséghez tartozók jogi ügyeinek segítésére ügyvéd közreműködését biztosítja. 53/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat minden év december 31.-ig megrendezi az Ünnepi Közgyűlés"-t. 54/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat "Heves Megyei Cigányokért Díj"-at alapít.

9 55/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a többszörösen hátrányos helyzetű cigánygyerekek részére megrendezi a "Mindenki Karácsonya" rendezvényt. 56/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat együttműködési megállapodást köt az Országos Cigány Önkormányzattal a Balatonlellei tábor ingyenes igénybevételére gyermekek és felnőttek részére. 57/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Helyi CKÖ-k részére pályázatot hirdet a Balatonlellei táboroztatás utazási és étkezési költségeihez való hozzájáruláshoz. 58/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával "Tedd szebbé a környezeted" címmel településtakarítást szervez, amelynek keretében a résztvevők faültetést, parkosítást, virágosítást végeznek. 59/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával drogellenes oktatást szervez. 60/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával egészséges életmódra nevelő programot szervez. 61/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával megrendezi a "Madarak és Fák napja" rendezvényt.

10 62/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k képviselői, a civil szervezetek vezetői részére továbbképzést szervez. 63/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Heves megyében élő cigány írók és költők alkotásait kiadja. 64/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával bűnmegelőzéssel kapcsolatos előadásokat szervez. 65/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával, a cigány lakossággal kapcsolatos konfliktuskezelésben közreműködik. 66/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával a hátrányos helyzetű településeken egészségügyi mobilszűréseket szervez. 67/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a helyi CKÖ-k bevonásával az "Út a munkához" programban folyamatosan részt vesz. 68/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a testület évre szóló üléstervét az írásbeli előterjesztésnek megfelelően elfogadta.

11 69/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Megyei Ökölvívó Szövetséggel, és az Észak- Magyarországi Regionális Munkaügyi Központtal kötött együttműködési megállapodást jóváhagyja és felhatalmazza elnökét, hogy a további együttműködési megállapodásokkal kapcsolatosan folytasson egyeztetéseket az érintett szervek képviselőivel, és az írásba foglalásra kerülő megállapodás tervezeteket aláírás előtt terjessze a képviselőtestület elé. Határidő: folyamatos 70/2209.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat a Konfliktuskezelő Bizottság Elnökének, valamint a Pályázatíró és pályázatfigyelő, és a Területfejlesztési Bizottság tagjának Kovács Istvánt megválasztotta. 71/2009.(XI.26.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat úgy dönt, hogy feladatalapú támogatási igény iránt pályázatot nyújt be. Határidő: november 30.

2011. évi határozatok

2011. évi határozatok 2011. évi határozatok 1/2011.(I.21.) sz. határozat A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete Danyi Sándort választotta meg társadalmi megbízású elnökének. 2/2011.(I.21.)sz. határozat

Részletesebben

Határidő:2012.december 31.

Határidő:2012.december 31. 1/2012. (II.17.) számú határozat: A Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselő-testülete döntött arról, hogy az elnevezésük Heves Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatra változik. Felelős: Danyi

Részletesebben

Heves Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2/2013. (II. 13.) határozata a Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Heves Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2/2013. (II. 13.) határozata a Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről 1/2013. (II. 13.) Képviselő-testületi határozat A Heves Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat a mai ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalta meg: 1. Javaslat a Heves Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

2012. január 25. 5/2012.(I.25.) A 44/2011.(XI.10.) számú határozat módosítása

2012. január 25. 5/2012.(I.25.) A 44/2011.(XI.10.) számú határozat módosítása 2012. január 25. 1/2012.(I.25.) 2/2012.(I.25.) 3/2012.(I.25.) 4/2012.(I.25.) Az Önkormányzat 2012. évi munkatervének elfogadása A településen élő hátrányos helyzetű roma lakosok számára történő informatikai

Részletesebben

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/

Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/ Fax: 36/ Felsőtárkány Község Önkormányzata 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Tel: 36/534-010 Fax: 36/434-157 e-mail: felsotarkany.onkormanyzat@t-online.hu 2011. február 10. 1/2011.( II.10.) 2/2011. (II.10.) A 2010.

Részletesebben

Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi határozatok

Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi határozatok Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2007. évi határozatok 1/2007. (III.14.) MCKÖ határozat Jegyzőkönyv-hitelesítő kijelölése 2/2007. (III.14.) MCKÖ határozat A Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÁTY NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÁTY NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÁTY NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. október 18-án (hétfőn) 14.00 órakor megtartott alakuló üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: 2010. október 18-én (hétfőn))

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. február 25-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. február 25-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. február 25-i határozatai 1/2015. (II.25.) SZKT határozat 3 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete ülésének jegyzőkönyv

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2012. január 13.-i ülésének határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2012. január 13.-i ülésének határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2012. január 13.-i ülésének határozatai 1/2012. (I.13.) SZKT határozat 4 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete jegyzőkönyv

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 51/2012. (IV. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. április 25-ei ülés napirendi pontjait az

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 33-80/2014. NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 20-án, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében megtartott ülésén.

Részletesebben

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése 2-11/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V HORVÁT KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. november 30-án MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 18/2010. (XI.30.) G2 19/2010. (XI.30.)

Részletesebben

2013. február 6. 1/2013.(II.05.) sz. Felsőtárkány Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestületének

2013. február 6. 1/2013.(II.05.) sz. Felsőtárkány Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. február 6. Határozat: Tárgy: 1/2013.(II.05.) Felsőtárkány Község Önkormányzatával megkötött Együttműködési Megállapodás módosítási javaslatának elfogadása 2/2013.(II.05.) Felsőtárkány Roma Nemzetiségi

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

2014. év október hó Tolna Megyei Közlöny XXIV. évfolyam 3. szám KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ

2014. év október hó Tolna Megyei Közlöny XXIV. évfolyam 3. szám KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ Szám: 284-2/2014. TOLNA MEGYEI KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 30/2014. (IX. 1.) határozat A Közgyűlés elnökének lemondásáról, valamint új képviselői megbízatás létrejöttéről szóló tájékoztató tárgyában.

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

78/2012. (XI. 29.) Kgy. Határozat. 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a évi munkatervét a határozat melléklete szerint állapítja meg.

78/2012. (XI. 29.) Kgy. Határozat. 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a évi munkatervét a határozat melléklete szerint állapítja meg. 78/2012. (XI. 29.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2013. évi munkatervét a határozat melléklete szerint állapítja meg. 2. A közgyűlés felhatalmazza elnökét, hogy az SZMSZ 11.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT december 19-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT december 19-én tartott nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V A SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2014. december 19-én tartott nyílt üléséről Tartalmazza a : 10/2014.(XII.19.) Jegyzőkönyvvezető

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata JK. 80.055-12/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának 2014. június 06. napján 08.30

Részletesebben

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet 2018. évi Küldöttgyűlések határozatai 1/2018.02.23. Küldöttgyűlési határozat A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara küldöttgyűlése a levezető elnök javaslatára 20 támogató szavazattal, 0 ellenében, 0 tartózkodás

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2013. augusztus 8-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2013. augusztus 8-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2013. augusztus 8-i határozatai 56/2013. (VIII.08.) SZKT határozat 4 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete jegyzőkönyv

Részletesebben

3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V

3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő - testülete 3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 26-án 16 órakor megtartott képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Jelenléti ív szerint, Gönczöl

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén. Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-12/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. december 18-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 89/2014. (VI.04.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. június 4-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Az önkormányzati

Részletesebben

Előterjesztés. Képviselő-testület évi munkatervéről

Előterjesztés. Képviselő-testület évi munkatervéről Előterjesztés Képviselő-testület 2017. évi munkatervéről 1. előterjesztés száma: 363/2016 2. előterjesztést készítő személy neve: Fritz Gábor 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy neve: Bajtekné

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Jegyzőkönyv Készült a Felsőtárkányi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában a Felsőtárkány Roma

Részletesebben

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi üléstervére és a év II. félévi ülésterv-tervezetére

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi üléstervére és a év II. félévi ülésterv-tervezetére 62-5/2017/231 Heves Megyei Közgyűlés Valamennyi Bizottsága Heves Megyei Közgyűlés Helyben Tisztelt Bizottság! Tisztelt Közgyűlés! Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2018. év I. félévi üléstervére és a 2018.

Részletesebben

Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata évi 4. sz. jegyzőkönyve. a december 22-én megtartott ülésről.

Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata évi 4. sz. jegyzőkönyve. a december 22-én megtartott ülésről. Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata 2011. évi 4. sz. jegyzőkönyve a 2011. december 22-én megtartott ülésről. Jegyzőkönyv Készült az Endrefalva Cigány Kisebbségi Önkormányzata 2011. december 22-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről Tartalmazza a : 10/2015.(II.23.)

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019.

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019. MPB KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése Urr Anitát jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag elfogadta. 2/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám:..-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Vajtai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 22-én 16,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek:

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek: Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv Készült: Hevesaranyos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 6- án megtartott rendkívüli testületi üléséről Határozatok: 67-től 70-ig Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Előterjesztés. a Képviselő-testület évi munkatervéről

Előterjesztés. a Képviselő-testület évi munkatervéről Előterjesztés a Képviselő-testület 2018. évi munkatervéről 1. előterjesztés száma: 355/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fritz Gábor 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy neve:

Részletesebben

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés április 25-i ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés április 25-i ülése jegyzőkönyvéből BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2070-2/2014. K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2014. április 25-i ülése jegyzőkönyvéből 16/2014. (IV.25.) Kgy. H a t á r o z a t A közgyűlés ülésének napirendje

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek.

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek. Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzat 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sárvár Város Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzata 2011. szeptember 9- én (pénteken) 9.00 órai kezdettel a Sárvári

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete. 2009. II. félévi M U N K A T E R V É R E

POLGÁRMESTER J A V A S L A T. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete. 2009. II. félévi M U N K A T E R V É R E Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata POLGÁRMESTER J A V A S L A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. II. félévi M U N K A T E R V É R E Készítette: Ábrahámné Turner

Részletesebben

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. E L Ő T E R J E S Z T É S

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Karacs Zoltán E L Ő T E R J E S Z T É S az önkormányzat 2019. I. félévi üléstervének jóváhagyásáról Püspökladány Város Önkormányzatának

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 27/2012. (III. 28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. március 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Szarvas Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5540-Szarvas, Arató Pál u. 1/1. Telefon: 06/20-475-39-19, 06/20-475-49-89 Email: cko.szarvas@gmail.

Szarvas Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5540-Szarvas, Arató Pál u. 1/1. Telefon: 06/20-475-39-19, 06/20-475-49-89 Email: cko.szarvas@gmail. Szarvas Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5540-Szarvas, Arató Pál u. 1/1. Telefon: 06/20-475-39-19, 06/20-475-49-89 Email: cko.szarvas@gmail. com JEGYZŐKÖNYV Készült: Szarvas Város Cigány Kisebbségi

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 18-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 18-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I. 18.) Kth. számú határozat Tárgy: 2017. január havi jelentés elfogadása Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadta a lejárt határidejű határozatokról és a két ülés közötti

Részletesebben

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. a Cigány Kisebbségi Önkormányzat székhelyén, a III. emeleti irodában.

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. a Cigány Kisebbségi Önkormányzat székhelyén, a III. emeleti irodában. Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A 2014. évi munkaterv jóváhagyása A tárgykört rendező

Részletesebben

Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testülete által a február 14-i nyilvános ülésen hozott határozatok

Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testülete által a február 14-i nyilvános ülésen hozott határozatok Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testülete által a 2012. február 14-i nyilvános ülésen hozott határozatok 2/2012. (II. 14.) határozata Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata

Részletesebben

Szám: 94/2014. BAKONYSZÜCS. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. január 13. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 94/2014. BAKONYSZÜCS. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. január 13. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 94/2014. BAKONYSZÜCS Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. január 13. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8572 Bakonyszücs, Kossuth u. 1.

Részletesebben

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Jegyzőkönyv Készült a Felsőtárkányi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában a Felsőtárkány Roma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egeralja község képviselő-testületének október 30-án 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egeralja község képviselő-testületének október 30-án 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Község képviselő-testület Egeralja Szám: 231-12/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Egeralja község képviselő-testületének 2013. október 30-án 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. április 23-án 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága február 8-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága február 8-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2008. február 8-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat december 15-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat december 15-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. december 15-i határozatai 120/2015. (XII.15.) SZKT határozat 3 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete ülésének

Részletesebben

Előterjesztés. A Képviselő-testület évi munkatervéről

Előterjesztés. A Képviselő-testület évi munkatervéről Előterjesztés A Képviselő-testület 2019. évi munkatervéről 1. előterjesztés száma: 410 /2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Fritz Gábor 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy neve:

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

Tisztelt Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági, pénzügyi és ügyrendi bizottságának 2014.01.31-i ülésére (3. napirendi pont) és Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének 2014.01.31.-i

Részletesebben

Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi ülésterve

Heves Megyei Közgyűlés év I. félévi ülésterve Melléklet a 78/2018. (XII. 14.) közgyűlési határozathoz Heves Megyei Közgyűlés 2019. év I. félévi ülésterve KÖZGYŰLÉS IDŐPONTJA: 2019. január 25. 1. Tájékoztató Heves megye lakosságának egészségi állapotáról

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 87/2012. (VIII. 29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. augusztus 29-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

K i v o n a t. Pilismarót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 29-én megtartott munkaterv szerinti ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Pilismarót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 29-én megtartott munkaterv szerinti ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Pilismarót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 29-én megtartott munkaterv szerinti ülésének jegyzőkönyvéből Pilismarót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2013.

Részletesebben

Csehbánya Német Kisebbségi Önkormányzat évi határozatai február 11-i nyilvános ülés

Csehbánya Német Kisebbségi Önkormányzat évi határozatai február 11-i nyilvános ülés Csehbánya Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. évi határozatai 2009. február 11-i nyilvános ülés 1.) 1/2009. (II. 11.) K.Ökh. sz. határozat Csehbánya Német Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2009.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat november 30-ai ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi Nemzetiségi Önkormányzat november 30-ai ülésén hozott határozataiból: K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi 28/2015. (XI. 30.) CTNÖ határozat A Hajdú-Bihar Megyei Cigány Területi a 2015. november 30-ai ülésén 1. napirendi pontként az Együttműködési megállapodás

Részletesebben

1/2010.(X.15.) sz. határozat

1/2010.(X.15.) sz. határozat október 15-i alakuló ülésének jegyzőkönyvéből: 1/2010.(X.15.) sz. határozat A Dombóvári Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete Horváth Elemér képviselőnek a kisebbségi önkormányzat évé történő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár Szilvia elnök Schneider György elnökhelyettes

Részletesebben

A Veszprém Megyei Német Önkormányzat évi határozatok

A Veszprém Megyei Német Önkormányzat évi határozatok A Veszprém Megyei Német Önkormányzat 2008. évi határozatok 1/2008. (II. 1.) MNÖ határozat: Napirend elfogadásáról 2/2008. (II. 1.) MNÖ határozat: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat 2008. évi költségvetésének

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Samorząd Narodowości Polskiej w 17-tej Dzielnicy Budapesztu JEGYZŐKÖNYV (PROTOKÓŁ)

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Samorząd Narodowości Polskiej w 17-tej Dzielnicy Budapesztu JEGYZŐKÖNYV (PROTOKÓŁ) BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Samorząd Narodowości Polskiej w 17-tej Dzielnicy Budapesztu Ikt.szám.: 18-1/8/2012. JEGYZŐKÖNYV (PROTOKÓŁ) Készült a Lengyel Nemzetiségi

Részletesebben

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht Német Nemzetiségi Önkormányzat Levelezési cím: 3535 Miskolc, Bartók Béla út 54 Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Részletesebben

Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülésterve.

Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülésterve. 3./ Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. évi munkaterve Előterjesztő: Tóth János polgármester Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. évi ülésterve. Határozati

Részletesebben

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-3/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat április 27-ei rendkívüli ülésére

Jegyzőkönyv. Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat április 27-ei rendkívüli ülésére Jegyzőkönyv Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2012. április 27-ei rendkívüli ülésére 27/2012.(IV.27.) sz. határozat Jegyzőkönyv-hitelesítő személyére tett javaslat elfogadásáról 28/2012.(IV.27.)

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

/2014. ikt.sz. 1/2014.

/2014. ikt.sz. 1/2014. Füzesgyarmati Roma Nemzetiségi Önkormányzat K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Tel: 66/491-058, fax: 66/491-361. -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta.

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta. 2 Tisztelt Közgyűlés! Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2007. (II.9.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: SzMSz) 9. -a értelmében a közgyűlés féléves

Részletesebben

Nyirád Község Cigány Kisebbségi Önkormányzata Elnökétıl 8454 Nyirád, Szabadság u. 3. Tel./fax: 88/ ; 88/

Nyirád Község Cigány Kisebbségi Önkormányzata Elnökétıl 8454 Nyirád, Szabadság u. 3. Tel./fax: 88/ ; 88/ 1. napirendi pont Tel./fax: 88/235-001; 88/506-070 e-mail: nyiradph@vnet.hu Ügyszám: 9-8/2011. Tárgy: Tájékoztató a lejárt határidejő képviselı-testületi határozatok végrehajtásáról A Cigány Kisebbségi

Részletesebben

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata 3/2011. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2011. szeptember 27. napján megtartott NÉMET KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Ü L É S É R Ő L Készült: 4 példányban. 1 Fertőd Város

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 1-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 1-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 1/2012. (II. 1.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. február 1-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2014.november 27-én tartandó ülésének 9. számú A 2015. évre vonatkozó munkatervének jóváhagyása tárgyú - napirendi pontjához. Előadó: Gömze Sándor polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám:..-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 28-án 14,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 0 tartózkodás 0 nem. Szita Károly polgármester dr. Gróf Regina irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. 0 tartózkodás 0 nem. Szita Károly polgármester dr. Gróf Regina irodavezető Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2018. november 29. napján, Kaposváron a Fő utca 63.szám alatti

Részletesebben

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi üléstervére és a 2016. év I. félévi ülésterv-tervezetére

Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi üléstervére és a 2016. év I. félévi ülésterv-tervezetére 78-3/2015/231 Heves Megyei Közgyűlés Helyben Tisztelt Közgyűlés! Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés 2015. év II. félévi üléstervére és a 2016. év I. félévi ülésterv-tervezetére A Közgyűlés és Szervei Szervezeti

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

Határozatok Tára FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI ÜLÉS szeptember 20.

Határozatok Tára FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI ÜLÉS szeptember 20. Határozatok Tára I. FELÜGYELŐBIZOTTSÁGI ÜLÉS 2012. szeptember 20. FB1/2012 A Felügyelőbizottság egyetértett a napirendekkel, FB2/2012 A Felügyelőbizottság elismeréssel fogadta a tájékoztatót, azt FB3/2012

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott soron következő testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 24-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 24-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 24-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Belső Tűz Egyesület kérelme Iktatószám: 16.159/2011. Melléklet:

Részletesebben

6. napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i ülésére

6. napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i ülésére 6. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: A 2015. évi Munkaterv és jogalkotási program elfogadása A tárgykört

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

I. A Képviselő-testület a március 7.-i rendkívüli, nyílt ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg:

I. A Képviselő-testület a március 7.-i rendkívüli, nyílt ülésének napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg: 49/2011.(III.7.) KT határozat Tárgy: A Képviselő-testület 2011. március 7.-i rendkívüli, nyílt ülés napirendjének elfogadása és a jegyzőkönyv-hitelesítők megválasztása Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1. Ászár Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítása Előadó: Pekár Zsolt polgármester

JEGYZŐKÖNYV. 1. Ászár Község Önkormányzat évi költségvetési rendeletének módosítása Előadó: Pekár Zsolt polgármester Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3200/2014/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendes ülésén 2014. december 11. napján 15.00 órakor, az Ászári Közösségi Házban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi munkatervének felülvizsgálata (szóbeli)

Jegyzőkönyv. 2. Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi munkatervének felülvizsgálata (szóbeli) Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. sz. alatti székhelyén 2015. június 2- án 15.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben