MEGFIZETHETŐ CAD/CAM MINDEN EGYBEN. Overview. A ZW3D egyedi értékei

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEGFIZETHETŐ CAD/CAM MINDEN EGYBEN. Overview. A ZW3D egyedi értékei"

Átírás

1 Mold CAM CAD MINDEN EGYBEN MEGFIZETHETŐ CAD/CAM A ZWD egy intergált CAD/CAM megoldás mely a teljes termékfejlesztési folyamathoz lett tervezve. Nagyszerű funkciói a gyors és robosztus OverDrive kernelre épülnek. Az egyedülálló test-felület modellezés, a nem szilárd test felosztás és az intelligens CNC megmunkáló stratégiák -től tengelyig a felhasználókat olyan előnyökhöz juttatják, mint az alacsonyabb költségek, optimalizált munkafolyamatok. A ZWD egyedi értékei Valóban egy minden egyben D CAD/CAM megoldás A ZWD CAD/CAM tervezőrendszer használatával a teljes munkafolyamatot előbb letudja zárni, mintha egy önálló CAD és önálló CAM szoftvert használna. Az integrált rendszer megkönnyíti a D adatok kezelését és a közöttük való átmenetet. Egyedülálló test-felület hibrid modellezés Az egyedi test-felület hibrid modellezési technológia felszabadítja a D tervezési ötleteket, ezáltal összeomlanak a határok a test és felület modellezés között. Ez lehetőséget biztosít a tervezőknek a több kreativitásra és szabadabb munkavégzésre. Élvonalbeli nem szilárd test elválasztó technológia a mold modulban A ZWD képes használni a nem tökéletes szilárd testet és gyorsabban létrehozza a magot és formaüreget mint valaha. Kihagyva a modell javítást lerövidíti az egész munkafolyamatot, ezáltal a szerszám tervezési és gyártási költségeit minimalizálja. Okos QuickMill TM Technológia A szabadalmaztatott QuickMill technológia lehetővé teszi a nagyoló szerszámpályák egyenletes terhelését. Automatikusan beállítja az előtolást ezáltal meghosszabbítja a szerszám élettartamát és növeli a megmunkálás hatékonyságát. Könnyű tanulás és használat A ZWD biztosítja a gyors szoftver tanulás lehetőségét és lerövidíti a tanulási görbét az MS Office stílusnak köszönhetően. Világos, intuitív felhasználói felület, Show-n-Tell funkció, oktatóvideók, tudásbázis és professzionális felhasználói támogató csapat.

2 ZWD CAD MODULE A ZWD CAD képességeit kiterjeszti a tervezés határait, egyedi test-felület hibrid modellezés, multi objektum fájlok kezelése, erős adatcsere és megbízható termék ellenőrző eszközök. Ezen funkciók kiegészülnek szerszámtervező, fémlemez tervező és reverse engineering funkciókkal. Rövid tanulási idő és rugalmas kialakítás mely felgyorsítja a tervezési folyamatot és fokozza a termelékenységet. Top Miért a ZWD CAD-et Kitűnő adatcsere Távolítsa el a korlátokat a különböző D-s modellező rendszerek között, többé nem kell aggódni, hogy a megrendelő milyen CAD szoftvert használ. Könnyen megtanulható és használható D megjelenítés és parametrizálás Az intuitív felhasználói felület, a tiszta D tervezői munkatér és a beépített Show-n-Tell útmutatók segítségével lerövidíthati a tanulási időt és csökkentheti a képzési költségeket, míg gyorsítja a D termék tervezését. Felxibilis és emberbarát modellező eszköz Az egyedülálló test-felület hibrid modellezésnek kösznhetően a ZWD segíthet felgyorsítani a modellezési folyamatot és növelni a tervezési rugalmasságot, kreatív és személyre szabott terméket tervezhet. Sokoldalú D CAD platform Különböző CAD funkciók, erőteljes D modellezés, robosztus szerelés, D jelölések, asszociatív D rajz, fémlemez, mold, fejlett FTI, reverse engineering és még sok egyéb funkció amit biztosít a ZWD. Költséghatékony D CAD szoftver A beágyazott erős fájl fordító ami csökkenti a kommunikációs költségeket és egy könnyen elsajátítható felhasználói felület, mely minimalizálja az újratanulási költségeket. A ZWD biztosítja a hatékony CAD/CAM modellezés alacsony és hosszútávú költségét.

3 ZWD MOLD MODULE A ZWD szerszámtervező modulja a szerszámtervezés során előforduló összes igényt magába foglalja. Magas minőségű adat beolvasás, intelligens modell javítás, egyedülálló nem szilárd test elválasztás, kiterjesztett alap és szabványos alkatrésztár, elektróda tervezés. Ezek segítségével lerövidül a szerszámtervezési ciklus, így költséget takaríthat meg. Top miért a ZWD Mold Teljeskörű D szerszámtervezés A hatékonyság növelése érdekében egyszerűsödik a munkafolyamat. Egy rendszerben valósul meg a komplett szerszámtervezési folyamat, D vizualizáció, rajz-, és elektróda készítés. Erőteljes terv ellenőrző eszközök Intuitív felhasználói felület, letisztult D tervezői környezet, beépített Show-n-Tell TM útmutatók segítenek megkönnyíteni a napi munkát. Anyagvastagság-, oldalferdeség-, külső-belső rádiusz ellenőrzés. Kiváló időmegtakarítás már az ajánlatkéréskor A ZWD lehetővé teszi az utólagos felület foltozás nélküli nem szilárd test felosztást, így kitűnik versenytársai közül már az árajánlatkészítás fázisában. Lerövidíti az időt, csökkenti a költségeket és felgyorsítja a szerszámtervezési folyamatot. Gyors mag-üreg felosztás A legbonyolultabb alkatrészeket is képes gyorsan felosztani és a mag-üreg formafelületeket kialakítani. Ezáltal javítja a felhasználók hatékonyságát, csökkenti a beszállítási időt, így több üzleti lehetőség nyílik meg. Kiterjesztett szerszám adatbázis és standard alkatrész könyvtár Az átfogó szerszámadatbázis és standard alkatrész könyvtárak segítségével gyorsabban dolgozhat mint valaha. Könnyen módosítható és a követelményeknek megfelelően személyre szabható a különböző országok és vállalatok számára.

4 ZWD CAM MODULE A ZWD CAM átfogó megoldást kínál a - tengelyes marás, esztergálás, nagy sebességű megmunkálás és fúró stratégiák révén. A rendszer alapját az erőteljes QuickMill TM technológia biztosítja mely automatikus felület azonosítással és rugalmas szerszámpálya szerkesztővel egészül ki. A mérnökök rendkívül könnyen generálhatnak hatékony megmunkáló szerszámpályákat. Top miért a ZWD CAM Könnyű megtanulni és használni A ZWD intuitív és könnyen testreszabható felületen biztosítja a munkafolyamatok optimalizálását. Könyen elsajátítható, akár tapasztalt mérnök vagy egy teljesen kezdő kezdi el felfedezni a ZWD CAM képességeit rendkívül gyorsan átlátja a kezelőfelületét. Megbízható CAM A ZWD rengeted lehetőséget kínál a biztonságos szerszámpálya létrehozására, szerszámkinyúlás hosszának pontos kiszámítása, biztonságos munkadarab megközelítés, ütközés figyelés az alkatrészek, satuk, asztal és egyéb rögzítő eszközök között. Beépített erőteljes CAD képességek A beépített fordító képes olvasni az iparban előforduló fájlformátumok többségét. Az integrált rendszernek köszönhetően a CAM modul a modell geometriáján történő összes módosítást azonnal érzékeli és átszámítja a szerszámpályát. Sokoldalú CAM platform A ZWD sok lehetőséget kínál a tervezőknek. Számtalan különböző típusú megmunkálási stratégia áll rendelkezésre beleértve - tengelyes marást, nagysebességű megmunkálást, esztergálást, fúrást stb. Gazdag, könnyen testreszabható poszt-processzor kínálata az iparban előforduló összes megmunkálógéppel párosítható. Hatékony és magas színvonalú megmunkálás Az egyedülálló QuickMill TM technológia automatikusan egyenletes megmunkálási sebességen tartja a szerszámot érő terhelést, így hatékonyabb megmunkálás lehetséges. A könnyen végrehajtható simító műveletekkel minden eddiginél egyenletesebb szerszámpályákat érhet el a magas minőséget megkövetelő felületeken.

5 MINDEN EGYBEN, MEGFIZETHETŐ CAD/CAM Hogyan segít a ZWD? Intuitív D vizualizáció és paraméteres tervezés A ZWD felgyorsítja a termékfejlesztést és segít elkészíteni a marketing terveket, D megjelenítés és a koncepcióterv paraméterezés, termék- és szerszámtervezés. Kényelmesen egyesíti a D adatokat egy integrált rendszerben CAD, MOLD és CAM modul egyesül egy rendszerben, ezáltal a felhasználók összes D adata egy helyen érhető el, így elkerülhető az adatvesztés az átmenetek során. Megkönnyíti a kommunikációt a termékfejlesztő, mérnöki és gyártó osztályok között. Rugalmas és erőteljes modellezési képességek A rugalmas modellező technológiák, mint például az egyedülálló test-felület hibrid modellezés, morf vagy a wrap technikák a szabadalmaztatott ZWD OverDrive TM kernelre épülnek. Optimalizálja a termékfejlesztési munkafolyamatokat, javítja a tervezés hatékonyságát, így kreatívabb és személyre szabott terméket tervezhet megrendelőinek. Gyors és hatékony szerszámtervezés Teljeskörű D szerszámtervező modul különleges nem szilárd test elválasztó technológiával. A ZWD segít lerövidíteni a költségbecslés, árajánlat és szerszámtervezés idejét, így gyorsabban kaphat újabb megbízásokat és javíthatja a tömeges termelés hatékonyságát. Jelentősen lerövidíti a megmunkálási időt és növeli a szerszám élettartamát A ZWD segít a felhasználóknak azzal, hogy lerövidíti a megmunkálási időt és meghosszabítja a megmunkáló szerszám élettartamát. Könnyen érthető és könnyen használható CAM munkafolyamatok, intuitív felhasználói környezet, automatikus felület azonosítás, nagyszerű megmunkálási taktikák és QuickMill TM technológia. ZWD mérföldkövek 986 Az egyik az st kereskedelmi PC alapú test modellezők közül 999 Az st verziós test-felület modellező termék ami kombinálja a Variációs és Parametrikus megoldásokat 00 Létrejött egy intergált CAD/CAM megoldás amely NASA arany termék díjat kapott 009 Frissült az OverDrive TM motor, ami azóta is az egyik leggyorsabb CAD/CAM motor 0 Direkt modellező technológia került bevezetésre, erősödik a hibrid modellező technológia 0 Gyors szerszámpálya generálás és továbbfejlesztett szerszámpálya szerkesztő 06 PMI (Product Manufacturing Information) funkciót fejlesztettek ki, így megjelentek a D-s kommentek ZWD felhasználók ZWSOFT Add: /F Pearl River Tower, No. Zhujiang West Road, Tianhe District, Guangzhou 06, P.R.China Tel: Fax: sales@zwsoft.com Hivatalos ZWD magyarországi képviselet UP Engineering Tervező Iroda - Székesfehérvár Tel: peter.ujvari@upengineering.hu WEB: All Trademarks, trade names or company names referenced herein are used for identification only, and belong to their respective holders. Copyright 07 by ZWCAD Software Co., Ltd. All rights reserved. Reproduction in any form without the permission of the copyright holder is prohibited by law. All-in-one, affordable CAD/CAM

Innovatív vállalkozásként minden tudásunkat, tapasztalatunkat és a pontos tervezési szolgáltatásaink iránti szenvedélyünket felhasználjuk a siker

Innovatív vállalkozásként minden tudásunkat, tapasztalatunkat és a pontos tervezési szolgáltatásaink iránti szenvedélyünket felhasználjuk a siker Innovatív vállalkozásként minden tudásunkat, tapasztalatunkat és a pontos tervezési szolgáltatásaink iránti szenvedélyünket felhasználjuk a siker érdekében. Döntően a nemzetközi piacra dolgozunk elsősorban

Részletesebben

Dr. Mikó Balázs

Dr. Mikó Balázs Gyártórendszerek mechatronikája Termelési folyamatok II. 03 CAM rendszerek Dr. Mikó Balázs miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu 1 Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Teamcenter, a Siemens PLM megoldása tervezési folyamatok kezelésére. Sallay Péter. Kasuba-Tóth Endre

Teamcenter, a Siemens PLM megoldása tervezési folyamatok kezelésére. Sallay Péter. Kasuba-Tóth Endre Teamcenter, a Siemens PLM megoldása tervezési folyamatok kezelésére Sallay Péter ügyvezető igazgató peter.sallay@graphit.hu Kasuba-Tóth Endre PLM tanácsadó endre.kasuba-toth@graphit.hu www..hu Tartalom

Részletesebben

Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi és Gyártástechnológiai Intézet, Gépgyártástechnológia Szakcsoport

Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi és Gyártástechnológiai Intézet, Gépgyártástechnológia Szakcsoport Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi és Gyártástechnológiai Intézet, Gépgyártástechnológia Szakcsoport Dr. Mikó Balázs miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu MŰANYAG

Részletesebben

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással.

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással. All- in-one Nagyszerű képminőség Az E-CUBE 7 jelenti a következő mérföldkövet az E-Cube sorozat fejlődésében, beépített képalkotó technológiája a képek egységességével, nagy felbontással és vizsgálati

Részletesebben

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation S11 Elvárásain felüli érték Caring for Life through Innovation Nagyobb érték és jobb diagnózis S11 Elvárásain felüli érték A SonoScape új szoftver platformjával rendelkező S11-et kifejezetten a problémamentes

Részletesebben

Dr. Mikó Balázs BGRKG14NNM / NEC. miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu

Dr. Mikó Balázs BGRKG14NNM / NEC. miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi és Gyártástechnológiai Intézet BGRKG14NNM / NEC Dr. Mikó Balázs miko.balazs@bgk.uni-obuda.hu A gyártástervezés feladata

Részletesebben

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft.

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. E-mail: office@smtech.hu Tel: +36/30/325-3428 (Hederics Tamás Kereskedelmi Igazgató) Rólunk mondták: Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től.

Részletesebben

CAD Rendszerek I. Sajátosság alapú tervezés - Szinkron modellezés

CAD Rendszerek I. Sajátosság alapú tervezés - Szinkron modellezés CAD Rendszerek I. Sajátosság alapú tervezés - Szinkron modellezés Farkas Zsolt Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gép- és Terméktervezés Tanszék 1/ 14 Tartalom -Sajátosság alapú tervezés:

Részletesebben

Interaktív, grafikus környezet. Magasszintû alkalmazási nyelv (KAL) Integrált grafikus interface könyvtár. Intelligens kapcsolat más szoftverekkel

Interaktív, grafikus környezet. Magasszintû alkalmazási nyelv (KAL) Integrált grafikus interface könyvtár. Intelligens kapcsolat más szoftverekkel Készítette: Szabó Gábor, 1996 Az Az IntelliCorp IntelliCorp stratégiája: stratégiája: Kifinomult, Kifinomult, objektum-orientált objektum-orientált környezetet környezetet biztosít biztosít tervezéséhez,

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

Új funkciók ZW3D 2017 SP.

Új funkciók ZW3D 2017 SP. Új funkciók ZW3D 2017 SP http://upengineering.hu/termekek/ www.zwsoft.com/zw3d Kiemelt újdonságok ZW3D 2017 SP Új funkciók ü Frissített fordító ü Optimalizált egyenlet manager ü Sokkal barátságosabb interakciók

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

A PowerMill egy hatékony alámarásmentes CAM rendszer, amellyel 3D-s szerszámpályákat tudunk generálni, importált CAD modellek alapján.

A PowerMill egy hatékony alámarásmentes CAM rendszer, amellyel 3D-s szerszámpályákat tudunk generálni, importált CAD modellek alapján. PowerMill 1. Bevezetés 1. BEVEZETÉS A PowerMill egy hatékony alámarásmentes CAM rendszer, amellyel 3D-s szerszámpályákat tudunk generálni, importált CAD modellek alapján. Bementeti fájlformátumok DELCAM

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Az új szabványok támogató szerepe a működési kiválóság gyakorlatára

Az új szabványok támogató szerepe a működési kiválóság gyakorlatára Az új szabványok támogató szerepe a működési kiválóság gyakorlatára Az út amin jár(hat)unk. Nagy István gyártási osztályvezető, MIR megbízott Vasúti Berendezések Kft. A hazai kötöttpályás közlekedés első

Részletesebben

FORM 2000 és FORM 3000 a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál

FORM 2000 és FORM 3000 a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál Alkalmazások FORM 2000 és FORM 3000 a legnagyobb precizitáshoz összetett alkalmazásoknál Kis aláméretezés Tömbös szikraforgácsolás egy kis aláméretezésû elektródával Munkadarab anyaga: Acél 1.2343 Elektróda

Részletesebben

Alphacam Router. Faipari megoldások

Alphacam Router. Faipari megoldások Alphacam Alphacam Router Az Alphacam Router egy teljes funkcionalitású, könnyen kezelhető CAM megoldás faipari cégek számára, akiknek gyors, hatékony szerszámpályákra és megbízható, hibátlan CNC programokra

Részletesebben

A gyártási rendszerek áttekintése

A gyártási rendszerek áttekintése SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM GYŐR Gyártócellák (NGB_AJ018_1) A gyártási rendszerek áttekintése Bevezetés A tantárgy célja A gyártócellák c. tárgy átfogóan foglalkozik a gyártás automatizálás eszközeivel, ezen

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK ÖT ÉRV A CADTERV MELLETT TARTALOMJEGYZÉK. tervezhet velünk

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK ÖT ÉRV A CADTERV MELLETT TARTALOMJEGYZÉK. tervezhet velünk A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK BEMUTATKOZÁS Csoportunkon belül a CAD-Terv Training Kft. a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismerete ket átadni a résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható

Részletesebben

PANAC Éves Taggyűlés 2008.

PANAC Éves Taggyűlés 2008. PANAC Éves Taggyűlés 2008. PRINZHORN HOLDING Jelenlétünk Európában Dunapack Zrt. értékesítés nettó árbevétel adatai Az autó- és háttéripar, illetve az elektronikai ipar aránya a Dunapack Zrt. termelésében

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Repülőrajttal indult a Creo Magyarországon

Repülőrajttal indult a Creo Magyarországon Repülőrajttal indult a Creo Magyarországon CAD a következő két évtizedre Szeptember 7-én több, mint kétszáz érdeklődő előtt indult hódító útjára a Creo Magyarországon az S&T FOCUS 2011 rendezvényén. A

Részletesebben

KÉPZÉSI PROGRAM. CAD-CAM INFORMATIKUS OKJ azonosító: 54 481 01. Szolnok

KÉPZÉSI PROGRAM. CAD-CAM INFORMATIKUS OKJ azonosító: 54 481 01. Szolnok KÉPZÉSI PROGRAM CAD-CAM INFORMATIKUS OKJ azonosító: 54 481 01 Szolnok 2015 KÉPZÉSI PROGRAM Megnevezése OKJ azonosító 54 481 01 A képzési program CAD-CAM informatikus A képzés során megszerezhető kompetenciák

Részletesebben

NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM

NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM OSZTV 2014/2015 DÖNTŐ Gyakorlati vizsgatevékenység Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 54 481 01 CAD-CAM informatikus Vizsgafeladat megnevezése: CNC gépkezelés

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

CAD/CAM, CNC-programozó technológus

CAD/CAM, CNC-programozó technológus CAD/CAM, CNC-programozó technológus Tanfolyam kezdés várható időpontja: 009. november Tanfolyami díj: A képzőnél* történő jelentkezésnél 130.000,-Ft Részletfizetés lehetséges Tanfolyam díj tartalmazza:

Részletesebben

Vállalatirányítási rendszerek

Vállalatirányítási rendszerek Vállalatirányítási rendszerek Varga Zsigmond Üzletfejlesztési igazgató Budapest, 2015. március 03. Nyilvános Motiváció? 2013 SAP AG. All rights reserved. 2 Adatrögzítés része a fejlődésnek 3 Mestermunkától

Részletesebben

A Siemens bejelentette az NX9-es verzióját

A Siemens bejelentette az NX9-es verzióját A Siemens bejelentette az NX9-es verzióját Akár 5X gyorsabb termékfejlesztés az ipar minden területére Az október közepén Berlinben megrendezésre került PLM Europe konferencián jelentette be a Siemens

Részletesebben

Inventor 2019 újdonságok

Inventor 2019 újdonságok Inventor 2019 újdonságok Németh László HungaroCAD Kft. Tartalom Inventor 2019 Professzionális felhasználás Összeköttetés Inventor élmény Frissítések Kérdések-válaszok Designed in Inventor by Benoit Belleville.

Részletesebben

Az xx. sorszámú CAD-CAM informatikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye I. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

Az xx. sorszámú CAD-CAM informatikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye I. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK Az xx. sorszámú CAD-CAM informatikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye I. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1. A szakképesítés azonosító száma: 54 481 01 2. Szakképesítés

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Költségbecslési módszerek a szerszámgyártásban. Tartalom. CEE-Product Groups. Költségbecslés. A költségbecslés szerepe. Dr.

Költségbecslési módszerek a szerszámgyártásban. Tartalom. CEE-Product Groups. Költségbecslés. A költségbecslés szerepe. Dr. Gépgyártástechnológia Tsz Költségbecslési módszerek a szerszámgyártásban Szerszámgyártók Magyarországi Szövetsége 2003. december 11. 1 2 CEE-Product Groups Tartalom 1. Költségbecslési módszerek 2. MoldCoster

Részletesebben

Újdonságok NCG CAM V10-ben

Újdonságok NCG CAM V10-ben NCG CAM V10 Új nagyolási stratégia tömör keményfém szerszámhoz! 400%-os számítási sebesség növekedés! Szimuláció az 5-tengelyes modul alapértelmezett részeként! Újdonságok NCG CAM V10-ben NCG CAM Újdonságai

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

Az egyszeri modellalkotáson alapuló tervezés előnyei a gyártás szempontjából. (CAD-CAM kapcsolat alapfogalmai)

Az egyszeri modellalkotáson alapuló tervezés előnyei a gyártás szempontjából. (CAD-CAM kapcsolat alapfogalmai) Az egyszeri modellalkotáson alapuló tervezés előnyei a gyártás szempontjából (CAD-CAM kapcsolat alapfogalmai) NC/CNC megmunkálási lehetőségek 2D: esztergálás, (lemez)kivágás 2,5D: háromirányú relatív elmozdulás,

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához passion for precision ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához Online elérhető költségmentes ToolExpert 2.0 ToolExpert 2.0 innovatív online eszköz az Ön

Részletesebben

cam-strategien Automatizált programozás és hatékony megmunkálás

cam-strategien Automatizált programozás és hatékony megmunkálás cam-strategien Automatizált programozás és hatékony megmunkálás hypermill lerövidíti a programozási és a megmunkálási időt Egyetlen CAM szoftver mindenre: a megmunkálási stratégiák széles spektruma és

Részletesebben

TEK4. Jan van Egmond TEK4

TEK4. Jan van Egmond TEK4 Jan van Egmond bemutatása 2002 Elindult a. 2004 elkezdte az EDM gépek gyártását. 2004-2008 eladott 8 STEM fúrót. 2007 3g lézer fúrógépek gyártása. 2008 Pulse Tech EDM generátor. 2008 3g FHD EDM 2010 Megalakult

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang S8 Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang Caring for Life through Innovation Az S8-at mérnökeink hihetetlenül könnyűnek, de erőteljesnek alkották meg. Bár nagykapacitású beépített Li-ion

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2208 vonalkód olvasó A Zebra DS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Corvus Aircraft Kft Tervezési, gyártási technológiák. Győr, 2008. április 16.

Corvus Aircraft Kft Tervezési, gyártási technológiák. Győr, 2008. április 16. Corvus Aircraft Kft Tervezési, gyártási technológiák Győr, 2008. április 16. Cég történet STA RT 2002 Prototípus építés Mk I 2004 Cég alapítás Corvus Aircraft Kft 2005 Prototípus építés Corvus Corone Mk

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Alphacam Router. Faipari megoldások

Alphacam Router. Faipari megoldások Alphacam Alphacam Router Az Alphacam Router egy teljes funkcionalitású, könnyen kezelhető CAM megoldás faipari cégek számára, akiknek gyors, hatékony szerszámpályákra és megbízható, hibátlan CNC programokra

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Haladj vele E-CUBE inno

Haladj vele E-CUBE inno Haladj vele E-CUBE inno Korszakalkotó külső E-CUBE inno Az Alpinion E-CUBE még innovatívabb technológiát vezet be a külső megjelenés és a szoftverkörnyezet folyamatos fejlesztésével. Az E-CUBE sorozat

Részletesebben

MEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.01.06

MEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.01.06 MEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.01.06 ROBOTCELLA OPCIÓK JELLEMZŐK YASKAWA-MOTOMAN MH50-35 MAZAK QUICK TURN SMART 100 S 2DB RENISHAW - EQUATOR MITUTOYO SJ210-R ÉRDESSÉGMÉRŐ terhelhetőség: 35 kg vezérelt

Részletesebben

Foglalkozási napló. CAD-CAM informatikus 14. évfolyam

Foglalkozási napló. CAD-CAM informatikus 14. évfolyam Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre CAD-CAM informatikus 14. évfolyam (OKJ száma: 54 41 01) szakma gyakorlati oktatásához A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

Orvosi készülékekben használható modern fejlesztési technológiák lehetőségeinek vizsgálata

Orvosi készülékekben használható modern fejlesztési technológiák lehetőségeinek vizsgálata Kutatási beszámoló a Pro Progressio Alapítvány számára Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Mérnök informatika szak Orvosi készülékekben használható modern

Részletesebben

ESZTERGÁLÁS Walter ISO esztergálás 8 Beszúrás 19 Befogók 25 Rendelési oldalak 26 Műszaki melléklet 96

ESZTERGÁLÁS Walter ISO esztergálás 8 Beszúrás 19 Befogók 25 Rendelési oldalak 26 Műszaki melléklet 96 ESTEGÁLÁS Walter ISO esztergálás 8 Beszúrás 19 Befogók 25 endelési oldalak 26 Műszaki melléklet 96 FÚÁS Walter Titex Tömör keményfém fúrók 104 endelési oldalak 106 Műszaki melléklet 122 Walter Felfúrás

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval Sphero-XP Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbbel

Részletesebben

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Helyszín: MTA Székház, Felolvasóterem Időpont: 2017. November 7. Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Dr. Erdős Ferenc Gábor MTA SZTAKI Fejlett robotika ígérete A fejlett robotika és az

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

ELO Digital Office ERP integráció

ELO Digital Office ERP integráció ELO Digital Office ERP integráció Lázár Péter ECM Business Unit Manager peter.lazar@itelligence.hu Enterprise Content Management www.elo.com Miért kell ERP integráció? Hozzáféréseket szabályozni és auditálni

Részletesebben

Tervezési, szimulációs és gyártási fo lya matok lefedése NX segítségével

Tervezési, szimulációs és gyártási fo lya matok lefedése NX segítségével NX Tervezési, szimulációs és gyártási fo lya matok lefedése NX segítségével Alakítsa át termékfejlesztési folyamatait a hatékonyabb munkavégzés érdekében, kihasználva az innovációt és a piaci lehetőségeket.

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

CAD- CAM informatikus képzés tematika oktatott modulok

CAD- CAM informatikus képzés tematika oktatott modulok CAD- CAM informatikus képzés tematika oktatott modulok 1156-06 - Számjegyvezérlésű gépek működtetése, karbantartása, javítása, dokumentálása Új vezérlőberendezéseket üzembe helyez Ismerteti a vezérlő szolgáltatásait

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan I QD2100 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan I QD2100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása

A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása Dr. Bakonyi Péter és Dr. Sallai Gyula Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Budapest, 2013. június

Részletesebben

Intelligens Technológiák gyakorlati alkalmazása

Intelligens Technológiák gyakorlati alkalmazása Intelligens Technológiák gyakorlati alkalmazása 13-14. Október 2016 Budaörs, Gyár u. 2. SMARTUS Zrt. Machining Navi Kutnyánszky Tamás Területi értékesítési vezető Mi az a Machinin Navi? Olyan rezgés felügyeleti

Részletesebben

Cégbemutató smartsol Engineering Kft. - Magyarország 2014-01-22 1 Bemutatkozás Engedje meg, hogy bemutassuk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásunkat, amelynek alapja a több évtizedes mérnöki

Részletesebben

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755)

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755) 4B Fire extinguisher Air inlet port (H=755) Fire extinguisher Air inlet port (H=755) 871.5 80 Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) 520.5 80 520 237 237

Részletesebben

Keménymarás és/vagy szikraforgácsolás. Dr. Markos Sándor, Szerszámgyártók Magyarországi Szövetsége

Keménymarás és/vagy szikraforgácsolás. Dr. Markos Sándor, Szerszámgyártók Magyarországi Szövetsége Keménymarás és/vagy szikraforgácsolás Gyártástechnológiai trendek Nagy sebességű megmunkálások alkalmazásának fejlődése Lineár motoros hajtások alkalmazásának bővülése Párhuzamos kinematika alkalmazása

Részletesebben

Modellek dokumentálása

Modellek dokumentálása előadás CAD Rendszerek II AGC2 Piros Attila Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gép- és Terméktervezés Tanszék 1 / 18 DOKUMENTÁCIÓK FELOSZTÁSA I. Felosztás felhasználás szerint: gyártási dokumentáció

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan QD2400 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan QD2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap

Részletesebben

Melyek az újdonságok a Microsoft Dynamics AX 2012-ben? Sasfi Imre 2012. 11. 27.

Melyek az újdonságok a Microsoft Dynamics AX 2012-ben? Sasfi Imre 2012. 11. 27. Melyek az újdonságok a Microsoft Dynamics AX 2012-ben? Sasfi Imre 2012. 11. 27. * Planned to be released in Q1 CY2012 Microsoft Dynamics AX2012 Solution Overview Ágazat specifikus megoldások Gyártás Nagykereskedelem

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási kilátásai. Vállalat jelen és jövőképe

Faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási kilátásai. Vállalat jelen és jövőképe Faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási kilátásai Vállalat jelen és jövőképe A kérdőív 3 oldalt tartalmaz, összesen 25 kérdésből áll és az alábbi témakörökben keresi a válaszokat: - Vállalata jelen

Részletesebben

Sokszor a másodpercek döntenek. CHIRON DATALine. egy innovatív platform a folyamatoptimalizáláshoz. Designed and Made in Germany.

Sokszor a másodpercek döntenek. CHIRON DATALine. egy innovatív platform a folyamatoptimalizáláshoz. Designed and Made in Germany. Sokszor a másodpercek döntenek egy innovatív platform a folyamatoptimalizáláshoz Designed and Made in Germany Intuitív, integratív és átlátható A teljes gyártási folyamat egy pillantással áttekinthető

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Integrált CAD/CAM/CAE rendszer szerszám gyártók részére

Integrált CAD/CAM/CAE rendszer szerszám gyártók részére Visi Integrált CAD/CAM/CAE rendszer szerszám gyártók részére Egyedülálló szoftvermegoldásunk segítségével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan oldhatja meg a szerszámgyártás teljes folyamatát mind a fröccsöntés,

Részletesebben

A CC-GRIND rendszer A csiszolóprofi. A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően

A CC-GRIND rendszer A csiszolóprofi. A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően ÚJ! AZ INNOVATÍV CC-GRIN -SOLI A CC-GRIN rendszer A csiszolóprofi BIZZ A KÉKBEN A tisztítókorongokhoz képest 40%-kal gazdaságosabb az utolérhetetlen leválasztási teljesítménynek köszönhetően A használat

Részletesebben

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ széleskörű szolgáltatásokat biztosít a vállalkozások számára az alábbi területeken:

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ széleskörű szolgáltatásokat biztosít a vállalkozások számára az alábbi területeken: MEGVALÓSÍTÁS Az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft-t 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy Kecskeméten létrejöjjön egy innovációs műhely, ahol lehetőség van a kutatásra, ipari fejlesztések kidolgozására

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft.

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. SDL Trados szervermegoldások Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. Fókuszban A fájlalapú fordítási memória korlátai SDL TM Server 2009 A fájlalapú terminológiai

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK BEMUTATKOZÁS Csoportunkon belül a CAD-Terv Training Kft. a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismerete ket átadni a résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható

Részletesebben

A 12/2013 (III. 28.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján Gépgyártás-technológiai technikus

A 12/2013 (III. 28.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján Gépgyártás-technológiai technikus A 12/2013 (III. 28.) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 521 03 Gépgyártás-technológiai technikus Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja

Részletesebben

visi Visi_8oldalas_A4.indd :57:42

visi Visi_8oldalas_A4.indd :57:42 visi Integrált CAD/CAM/CAe rendszer szerszámgyártók részére Egyedülálló szoftvermegoldásunk segítségével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan oldhatja meg a szerszámgyártás teljes folyamatát mind a fröccsöntés,

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Szabadformájú felületek. 3D felületek megmunkálása gömbmaróval. Dr. Mikó Balázs FRAISA ToolSchool Október

Szabadformájú felületek. 3D felületek megmunkálása gömbmaróval. Dr. Mikó Balázs FRAISA ToolSchool Október Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyag- és Gyártástudományi Intézet FRAISA ToolSchool 2016. Október 20-21. 3D felületek megmunkálása gömbmaróval Dr. Mikó Balázs Szabadformájú

Részletesebben