RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA"

Átírás

1 RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA en továbbítva! Tárgy: 2. számú kiegészítő tájékoztatás megküldése 10 db új, vagy újszerű, emelt komfortfokozatú T100 M3/III as kategóriájú autóbusz beszerzése pénzügyi lízingszerződéssel. tárgyú, az Európai Unió hivatalos közbeszerzési honlapján (TED) 2017/S számon április 22- én közzétett ajánlati felhívást tartalmazó hirdetménnyel induló nyílt közbeszerzési eljárásban. Tisztelt Érdeklődő Gazdasági Szereplők! A VOLÁN Buszpark Kft., mint ajánlatkérő, a közbeszerzésekről szóló CXLIII. törvény XV. fejezete alapján, uniós eljárásrend szerinti hirdetmény közzétételével induló nyílt eljárás megindításaként ajánlati felhívást tett közzé az Európai Unió Hivatalos Lapjában április 22- én TED 2017/S számon 10 db új, vagy újszerű, emelt komfortfokozatú T100 M3/III as kategóriájú autóbusz beszerzése pénzügyi lízingszerződéssel. tárgyban. Az eljárásban beérkezett kiegészítő tájékoztatáskérésre az ajánlatkérő az alábbi választ adja: 1. Kérdés: 1.2.b. pontja Riasztó rendszer kiépítése ládatér és utastér védelemmel. Újszerű járművek esetében már az indítókulcsba integrált immobilizer funkció és a láda és utas ajtók központilag vezérelt zárszerkezettel történő telepítése ad vagyon védelmet. Elfogadja az ajánlatkérő ezt a vagyon védelmi megoldást egyenértékűként az újszerű járművek esetében? Tekintettel arra, hogy az előírt biztonsági igény így is teljesül, a megoldás minden jármű tekintetében elfogadható. 2. Kérdés: 1.5.m pontja Az utas ajtó külső vésznyitók takarással ellátottak legyenek. Járműkereskedői tapasztalataink alapján az Európai gyártók az elmúlt évektől elhagyták a külső vésznyitók takarókkal való ellátását. Ezáltal, csak korábbi modellek után gyártott takaróit lehet alkalmazni. Az utólagos kiépítésük rontja a jármű esztétikai megjelenését. Elfogadja-e az ajánlatkérő az újszerű járművek esetében azt is, hogy a járművek nem rendelkeznek külső takarással? Igen, így is megfelelő a műszaki kialakítás. 3. Kérdés: 1.6. f. pontja Légrugós, 3 pontos biztonsági övvel ellátott, fejtámlás, deréktámasszal, két oldali felhajtható kartámasszal és ülésfűtéssel rendelkező vezetőülés mely hosszanti irányban állítható (esetleg kifordítható), háttámlája dönthető, ülésmagassága és az ülőrész dőlésszöge, rugózási csillapítása szabályozható. Újszerű jármű beszerzése esetén gyakran komplex konstrukciók állnak rendelkezésre. Az utólagosan beszerelt ülésfűtési funkció a bonyolult can bus rendszer miatt, nehezen kivitelezhető.

2 Elfogadja-e az ajánlatkérő az olyan külső eszköz alkalmazását, amely 24V-os csatlakozási lehetőséggel a gyári vezető ülésbe integrált ülésfűtéssel egyenértékű hatásfokkal, a vezető ülésre könnyű felhelyezéssel alkalmazható? Minden olyan megoldás elfogadható, mely az előírt komfortot biztosítja. Jelen esetben a kérdező által bemutatott műszaki megoldás is megfelelő. 4. Kérdés: 1.7.c. pontja Az utas ülésekre fejvédő fel legyen szerelve, és egy tartalék garnitúra fejvédővel is rendelkezzen az autóbusz. A megajánlani kívánt járművek utas ülései szövettel kárpitozott, a fejrésznél könnyen tisztítható műbőr betéttel együtt van kialakítva, ezen kialakítás nem ad lehetőséget fejvédő cserére a varrás megbontása nélkül. Elfogadja-e az ajánlatkérő egyenértékűként a gyárilag szerelt tisztítható műbőr fejvédőt? A cserélhető fejvédő előírása alapvetően a tisztíthatóság megkönnyítését célozta meg. A cserélhető kivitellel együtt minden más olyan megoldás is elfogadható, ami azzal egyenértékű és ezt a célt kiszolgálja. 5. Kérdés: 1.7.e. pontja A belső tér színvilága (üléskárpit, burkolatok, függönyök színe) a szerződéskötést megelőzően kerül meghatározásra. Az ajánlati dokumentációban új vagy újszerű jármű beszerzésre szól a pályázati kiírás, az újszerű jármű esetében megengedett a maximum km-es futás telítettség vagy a 24 hónap alatti életkor. Amennyiben a megajánlani kívánt jármű újszerű, elfogadja e az ajánlatkérő a gyártó által korábban kialakított belső színvilágot? Használt autóbuszok esetében ajánlatkérő elfogadja ezt. 6. Kérdés: 1.7.h pontja Az első utas ülés sor felett a belső csomagtartón mindkét oldalon biztonsági zárral zárható tároló rekesz kialakítása szükséges Járműkereskedői tapasztalataink alapján a járművek alap kialakításánál 1 db üléssor feletti tároló rekeszt és 1 db lépcsőbe integrált rejtett (aktatáska méretű) tárolót alakítanak ki. Egyenértékűnek tekinti-e és elfogadja-e az ajánlatkérő az újszerű járművek esetén az 1db tároló rekeszt az egyik oldalon az ülés sor felett és az első lépcsőbe rejtett (aktatáska nagyságú) alsó tároló rekeszt? Igen mivel az elvárt funkció így is biztosított ez is egyenértékű megoldás. 7. Kérdés: 1.7.s. pontja Az utastérben kamera legyen elhelyezve, mely segítésével megfigyelhető a 2. utas ajtó lépcsőtere, a fel- és leszállás biztonságos megfigyelése, amelynek képét a gépkocsivezető LCD rendszerű kijelzőn lássa.

3 Újszerű járművek esetében a második utas ajtó megfigyelésére alkalmazott kamera nem alapfelszereltség. Az utólagosan telepített kameráknál, a gyári modul kompatibilitása nem mindig teszi lehetővé az integrálást a gyári LCD-s kijelző rendszerben. Elfogadja-e az ajánlatkérő újszerű járművek ajánlása esetén azt is, ha a 2. utas ajtónál lévő kamera képét külön monitor jeleníti meg a gkv. számára a műszerfalon vagy annak közelébe telepítve? Igen, ez a megoldás is megfelelő. 8. Kérdés: 1.7.s. pontja 2.-es alpontja a rendszer rendelkezzen USB csatlakozóval, melyről zenei vagy film fájlok is lejátszhatóak legyenek. A megajánlani kívánt járművek rendelkeznek USB csatlakozóval, ami alkalmas zenei fájlok lejátszására, azonban film fájlok lejátszására az autó-hifi rendszerek technikai fejletségi szintjén csak DVD-lemezen tárolt adatokat képes lejátszani. Az autóbusz piacon a gyárak által telepített audio-video szórakoztató egységek jogtiszta hátterű DVD-formátumú filmek megjelenítésére alkalmasak. (Az USB-n tárolt film fájlok tárolása szerző jogi problémákat vethet fel) Eltekint-e az ajánlatkérő az USB csatlakozón keresztüli film fájl lejátszási elvárástól, amennyiben a video vezérlő egység alkalmas DVD filmek lejátszására? Amennyiben az autóbusz fedélzetén a zene és video szolgáltatás lehetősége biztosított, úgy ez a kivitel is elfogadható. 9. Kérdés: 1.8.a pontja Motortól függetlenül működő és programozható vizes fűtőkészülék és fűtési rendszer, üzemóra számlálóval a vezetőtérben, mely a készülék aktív üzemmódját méri. Az ajánlati felhívásban meghatározott újszerű jármű esetében a legtöbb gyártó ezen adatokat csak szerviz körülmények között diagnosztikai műszer segítségével biztosítja a felhasználó számára. Elfogadja-e az ajánlatkérő ezen megoldással biztosított információt? Igen, ez egyenértékű megoldás. 10. Kérdés: 1.8.b pontja A távműködtetésű tetőszellőzők részlegesen vagy teljesen kitolhatók, nyithatók legyenek, elvesztés ellen technikai megoldással védettek legyenek, kialakításuk a gépi mosást lehetővé tegye. Tetőszellőzők darabszáma: min. 2db legyen. Klímaüzem bekapcsolásakor, valamint gyújtás kikapcsolásakor automatikusan záródjanak. A korszerű klímarendszerek megjelenésével a járművek szellőztetésére már a gyártók nem alkalmaznak nyitható ablakot az autóbuszokon. A tetőablakok szerepe a vészkijárati előírások miatt továbbra is meg van. Azonban ezek manuális működtetésűek. Elfogadja-e az ajánlatkérő a manuális működtetésű tetőablakok alkalmazását is? A nyitható ablak megléte nem is előírás a fenti mondat szerint. A tetőszellőzők esetében ajánlatkérő a mechanikus működést is elfogadja.

4 11. Kérdés: 1.8.n pontja A független fűtőkészülék min. 35kW-os fűtési teljesítményű legyen. Elfogadja-e az ajánlatkérő újszerű járművek esetében a gyárilag telepített 30kW-os névleges teljesítményű fűtőkészüléket, amely megfelelő hatékonysággal tudja biztosítani az utastérben az utazási komfortot? Igen, ha az autóbusz kocsiszekrény és üvegezés hőszigetelési paraméterei olyanok, hogy a hazai meteorológiai körülmények között megbízhatóan és folyamatosan biztosítja az elvárt komfortot. 12. Kérdés: 1.9.z.pontja Vészkapcsoló, amely biztosítja az alábbiakat: a motor leállítását, az üzemanyag szállítás megszüntetését, az akkumulátor leválasztását (ENSZ EGB szerint). Ezek a funkciók a gyújtáskapcsolóban vannak kialakítva, a főáramtalanító pedig az akkumulátor térben van elhelyezve Elfogadja-e az ajánlatkérő a megajánlott újszerű járművek esetében azt, hogy a jármű ilyen funkcióval teljesíti ez az elvárást? Igen, amennyiben ez a műszaki megoldás az ENSZ EGB követelményét kielégíti. 13. Kérdés: 1.9. hh pontja Autóbusz FMS gateway funkció aktiválása (üzemanyagszinttel, üzemanyag fogyasztással, motor jár/ nem jár, fűtőkészülék be/kikapcsolva, áramtalanító kapcsoló be/ki kapcsolva kapcsolatos adatok szolgáltatása). CAN BUS adatainak továbbítására 2 darab csatlakozási pont legyen kialakítva. Amennyiben az autóbusz diagnosztikai rendszere WIFI hálózatról is működtethető, úgy Ajánlatkérő a kiírttal egyenértékűnek fogad el 1 db csatlakozási pontot, valamint a WIFI hálózati csatlakozást. A szerviz csatlakozási ponton kívüli további csatlakozási lehetőség kiépítése 2016 második félévétől jelent meg az autóbusz gyártók kínálatában. Az Újszerű járművek esetében (a pályázat lehetőséget ad után gyártott eszközök ajánlására is) szerviz körülmények (márkaszervizben vagy gyári diagnosztikai program birtokában) között az információk lekérdezhetőek. Elfogadja-e az ajánlat kérő olyan újszerű járművek ajánlatát, amelyekben 1 csatlakozási pont van amelyből a kívánt információk kinyerhetők? Igen a kérdező által jelzett körülményt figyelembe véve a kivitel így is elfogadható. 14. Kérdés: f pontja Min. 3-3 db kulcs: indítókulcs, ajtókulcs, üzemanyag és AdBlue fedél kulcs Elfogadja-e az ajánlatkérő olyan újszerű járművek ajánlatát is, ahol központi zár segítségével nyitható/zárható az üzemanyag és AdBlue tankolási tér, és a ládaterek is, ezáltal nincs külön zár a tankoló sapkákon és a (csomag) láda ajtókon? Igen, ez is egyenértékű műszaki megoldás.

5 15. Kérdés: 2.2 b. pontja Az autóbusznak rendelkeznie kell zöld (Umweltplakett) matricával. Ennek a matricának a kiadási feltétele a magyar forgalmi rendszám, ergo, forgalomba helyezett újszerű jármű esetében lehet a külföldi hatóságnál legközelebb Ausztriában beszerezni. Ajánlatkérő megadja-e annak a lehetőségét, hogy a járműátadásokat követően a hivatali ügyintézési határidőket fegyelembe véve utólagos átadásra kerüljenek ezek a matricák? Figyelembe véve a hatósági eljárás ügymenetét, ajánlatkérő elfogadja ezt, ha a matricák átadása az autóbusz átadás-átvételét követő 30 napon belül megtörténik. Fenti kiegészítő tájékoztatás valamennyi érdeklődő gazdasági szereplőnek egyidejűleg, közvetlenül megküldésre, a honlapra pedig feltöltésre kerül. Ez a kiegészítő tájékoztatás a Közbeszerzési Dokumentum módosítását nem teszi szükségessé. Budapest, május 17. Tisztelettel: dr. Miklós Katalin sk. ügyvéd felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó Ajánlatkérő megbízásából

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Új, emeltszintű, kéttengelyes szóló, (M3/III. osztályú) országos feladatra alkalmas autóbuszok beszerzése. Pénzügyi lízingszerződés tárgyú, az Európai

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére közösségi közlekedésben használt autóbuszokhoz lengéscsillapító szállítása. tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015.

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére informatikai eszközök és hálózatfüggetlen mobiltelefonok szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII.

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: 1. számú kiegészítő tájékoztatás megküldése a Közösségi közlekedésre alkalmas 20 db új, normál padlómagasságú, szóló, (M3/II. o) és 80 db új, alacsony

Részletesebben

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17)

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17) Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése () KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2017. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. rész: Közbeszerzési Útmutató 5 db használt, alacsonypadlós,

Részletesebben

Használt buszbeszerzés lízing konstrukcióban az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére (ajánlattételi felhívás korrigendum)

Használt buszbeszerzés lízing konstrukcióban az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére (ajánlattételi felhívás korrigendum) Használt buszbeszerzés lízing konstrukcióban az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére (ajánlattételi felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/143 1 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A JELEN MEGÁLLAPODÁS A KÖVETKEZŐKET TANÚSÍTJA:

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A JELEN MEGÁLLAPODÁS A KÖVETKEZŐKET TANÚSÍTJA: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A jelen szerződés egyrészről a Körös Volán Autóbuszközlekedési Zrt. (5600 Békéscsaba, Szarvasi út 103. szám, adószám:11043883-2-44, cégjegyzékszáma:04-10-001415, bankszámlaszáma: K&H

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére kéziszerszámok szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) Második rész

Részletesebben

V. RÉSZLETES MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK

V. RÉSZLETES MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK V. RÉSZLETES MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK 2016/S 041-068230 Bevezetés A műszaki előírások által meghatározott autóbuszok feleljenek meg a belföldi közúti menetrend szerinti közösségi közlekedés általános és speciális

Részletesebben

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70) Tájékoztatásul minden Ajánlattevő részére! Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016 - Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése megnevezésű eljárás Kiegészítő tájékoztatás Budapest, 2017. január 17. Tisztelt

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: A Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen működő Részvénytársaság ajánlatkérő által a TED 2016/S 148-268082 számon megjelent Szennyvíztisztítási

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. szakasz: Ajánlatkérő. II. szakasz: Tárgy

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. szakasz: Ajánlatkérő. II. szakasz: Tárgy Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek Hivatalos név: Hírös Sport Nonprofit Kft. Postai cím: Olimpia u. 1/A. Város: Kecskemét Postai irányítószám: 6000 II. szakasz:

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: A Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen működő Részvénytársaság ajánlatkérő által a TED 2016/S 148-268082 számon megjelent Szennyvíztisztítási

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (1221

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/16. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 1358/2017 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/16. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 1358/2017 CPV Kód: Korrigendum: 21. sz. főút Nógrád megye V, szakaszán, a 41+500-48+100 km szelvények között négynyomúsítás építési munkáihoz kapcsolódó Mérnöki és műszaki ellenőri feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM JÁRMŰ FEDÉLZETI UTASTÁJÉKOZTATÓ BERENDEZÉSEK SPECIFIKÁCIÓJA (SEGÉDLET AZ AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ) TED 2017/S

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM JÁRMŰ FEDÉLZETI UTASTÁJÉKOZTATÓ BERENDEZÉSEK SPECIFIKÁCIÓJA (SEGÉDLET AZ AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ) TED 2017/S Közösségi közlekedésre alkalmas 20 db új, normál padlómagasságú, szóló, (M3/II. o) és 80 db új, alacsony belépésű, szóló (M3/II. o) autóbusz beszerzése. Pénzügyi lízingszerződés tárgyú, közösségi eljárásrendben

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Tisztelt Ajánlattevő! Fenti tárgyú közbeszerzési eljárásban án az alábbi előzetes vitarendezési kérelmet kaptuk:

Tisztelt Ajánlattevő! Fenti tárgyú közbeszerzési eljárásban án az alábbi előzetes vitarendezési kérelmet kaptuk: Tárgy: Válasz 1. számú előzetes vitarendezési kérelemre Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastruktúrális fejlesztések az Orosházi Kórházban elnevezésű 2017/S 221-458749 közbeszerzési eljárásban

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részére személygépkocsik beszerzése egyes részei (ajánlati felhívás korrigenduma)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részére személygépkocsik beszerzése egyes részei (ajánlati felhívás korrigenduma) A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részére személygépkocsik beszerzése egyes részei (ajánlati felhívás korrigenduma) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/75 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

RÉSZLETES MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK

RÉSZLETES MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK RÉSZLETES MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK 2016/S 041-068220 Bevezetés A műszaki előírások által meghatározott autóbuszok feleljenek meg a belföldi közúti menetrend szerinti közösségi közlekedés általános és speciális

Részletesebben

Előzetes vitarendezési kérelem

Előzetes vitarendezési kérelem TED 2013/S 186-320664 Midi autóbuszok beszerzése keretén belül Közbeszerzési eljárás, beszerzés evopro Bus Korlátolt Felelősségű Társaság 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 2. T: +36 1 279 3970 F: +36

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Józsefvárosi Önkormányzat (1082 BUDAPEST, Baross utca 63-67.) Közbeszerzési eljárás

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gépjármű beszerzése (iktatószám: 29/2017.)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gépjármű beszerzése (iktatószám: 29/2017.) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gépjármű beszerzése (iktatószám: 29/2017.) 1. A pályázat kiírója A pályázat kiírója: Vác Város Önkormányzat Gazdasági Hivatala (2600 Vác, Sziréna köz 7.) A pályáztató nevében kapcsolattartóként

Részletesebben

MÓD AF - Forster Központ - 5 db pickup adásvétele. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/19

MÓD AF - Forster Központ - 5 db pickup adásvétele. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/19 MÓD. 2. - AF - Forster Központ - 5 db pickup adásvétele Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/19 1 Beszerzés tárgya: II.1.2) A szerződés vagy a beszerzés(ek) tárgya, mennyisége (az eredeti hirdetményben szereplő

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Magyarország-Orosháza: Orvosi felszerelések 2017/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény.

Magyarország-Orosháza: Orvosi felszerelések 2017/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény. 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:25750-2017:text:hu:html Magyarország-Orosháza: Orvosi felszerelések 2017/S 016-025750 Korrigendum Változásokat vagy további

Részletesebben

Tájékoztatás az eljárás eredményéről

Tájékoztatás az eljárás eredményéről Tájékoztatás az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/12 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/13

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/13 60 db új vagy 0 km-es, forgalmi engedéllyel rendelkező, azonos gyártmányú, közforgalmú közlekedésre alkalmas helyközi szóló autóbusz beszerzése - határidő hosszabbítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/13

Részletesebben

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel).

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel). Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások alapján biztonságos közlekedés

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Szentgotthárd

Részletesebben

Immunkémiai reagensek beszerzése

Immunkémiai reagensek beszerzése Immunkémiai reagensek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/108 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.09.19. Iktatószám:

Részletesebben

Monitoring rendszerek integrációja és munkakörnyezet fejlesztések (EMIR és Doktár alkalmazások fejlesztése)

Monitoring rendszerek integrációja és munkakörnyezet fejlesztések (EMIR és Doktár alkalmazások fejlesztése) 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Nemzeti Média

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz

Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz Modulo M168d alacsonypadlós városi csuklós autóbusz Tesztelési alapadatok: Tesztelési időszak: 2016. április 18. június 30. Tesztelési viszonylatok: 5 Üzemeltető telephely: Kelenföldi Divízió Főbb műszaki

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/74

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/74 Adásvételi szerződés nagyteljesítményű, szolgálati jelleggel kialakított járőr személygépkocsik beszerzése érdekében a KÖZOP-1.5.0-09.11.2015.0001 projekt keretében tárgyú eljáráshoz Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az UNIVERZÁL BESZERZŐ Kft. részére fékrendszer alkatrészek (fékdob, féktárcsa, fékbetét) szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII.

Részletesebben

Városi tömegközlekedés és utastájékoztatás szoftver támogatása

Városi tömegközlekedés és utastájékoztatás szoftver támogatása Városi tömegközlekedés és utastájékoztatás szoftver támogatása 1. Általános célkitűzések: A kisvárosi helyi tömegközlekedés igényeit maximálisan kielégítő hardver és szoftver környezet létrehozása. A struktúra

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülese

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülese Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülese Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály Budapest,

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Fővárosi Ítélőtábla db új szem.gépjármű beszerzése a Fővárosi

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gépjármű azonosító paraméterek GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gyártmány: Típus: Forgalomba helyezés: Gyártási év: Alvázszám: Motorszám: Hengerűrtartalom: Teljesítmény: Kivitel: Szín: Km számláló állás: Váltó

Részletesebben

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/216

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/216 TOP-6.3.2-15-EG1-2016-00001 pályázat keretén belül Belvárosi terek komplex megújítása projekten belül magasépítési tevékenységek - hirdetmény módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/216 Beszerzés

Részletesebben

Személygépjárművek és mikrobuszok operatív lízingfinanszírozás keretében történő beszerzése (MÓD 4.)

Személygépjárművek és mikrobuszok operatív lízingfinanszírozás keretében történő beszerzése (MÓD 4.) Személygépjárművek és mikrobuszok operatív lízingfinanszírozás keretében történő beszerzése (MÓD 4.) Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/1 Személygépjárművek és mikrobuszok beszerzése a Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/72. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 6146/2017 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/72. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 6146/2017 CPV Kód: Endoszkópos centrum felszereléséhez szükséges eszközök beszerzése a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikája és I. sz. Sebészeti Klinikája részére - Az ajánlati felhívás módosítása Közbeszerzési

Részletesebben

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70) Tájékoztatásul minden Ajánlattevő részére! Tárgy: : FT-1127/Kecskemét/2016 Különféle műszertálcák beszerzése megnevezésű eljárás Kiegészítő tájékoztatás Budapest, 2017. január 24. Tisztelt Ajánlattevő!

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

FT-1180/SZTE/ /T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum

FT-1180/SZTE/ /T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum FT-1180/SZTE/2018-20/T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/105 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

KEOP-1.2.0/

KEOP-1.2.0/ Tájékoztató a hirdetmény módosításáról-adásvételi szerződés keretében Kistelek város területét érintő szennyvíz kezelési rendszer kiépítése elnevezésű, KEOP-1.2.0/09-11-2012-0011 azonosítószámú projekt

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Új autóbusz telephely tanulmányterv, tervezés

Új autóbusz telephely tanulmányterv, tervezés Új autóbusz telephely tanulmányterv, tervezés Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/139 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma:

Részletesebben

Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság évi közbeszerzési terv II. számú módosítás. Tervezett eljárási típus

Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság évi közbeszerzési terv II. számú módosítás. Tervezett eljárási típus A közbeszerzés tárgya és mennyisége Védett területek megközelítéséhez szükséges környezetbarát elektromos meghajtású mobil eszközök beszerzése GINOP-7.1.5-16 Mezőgazdasági eszközbeszerzés Jármű beszerzés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Tárgy: Tisztelt Gazdasági Szereplő! Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Tárgy: Tisztelt Gazdasági Szereplő! Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Tárgy: Tájékoztatás előzetes vitarendezési kérelemről, és az azzal kapcsolatos Ajánlatkérői álláspontról Tisztelt Gazdasági Szereplő! A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. (3531 Miskolc, Győri kapu 48-50.),

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Trolibuszok 2013/S 139-240877

Magyarország-Budapest: Trolibuszok 2013/S 139-240877 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:240877-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Trolibuszok 2013/S 139-240877 BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt., Rumbach

Részletesebben

Korrigendum - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése

Korrigendum - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése Korrigendum - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Az új közbeszerzési szabályozás

Az új közbeszerzési szabályozás Az új közbeszerzési szabályozás Adminisztratív terhek csökkentése és kkv-k segítése az új rendelkezések tükrében Bánki Erik Gazdasági Bizottság Országgyűlés 2015. NOVEMBER 25. A közbeszerzési reform indokai

Részletesebben

TERVEZETT FELADATOK LEÍRÁSA

TERVEZETT FELADATOK LEÍRÁSA 1. SZ. MELLÉKLET TERVEZETT FELADATOK LEÍRÁSA A NÉPSZÁMLÁLÁS LEBONYOLÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES INFORMATIKAI ESZKÖZÖK RAKTÁROZÁSA, NYILVÁNTARTÁSA ÉS KAPCSOLÓDÓ LOGISZTIKAI FELADATOK ELLÁTÁSA TÁRGYÚ ELŐZETES PIACI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Teljeskörű autóbusz felújítás műszaki tartalma (I., II. III. részajánlati kör)

Teljeskörű autóbusz felújítás műszaki tartalma (I., II. III. részajánlati kör) MŰSZAKI TARTALOM 1. Előkészítés: 1.1 Az autóbusz átadása felújításra: A járművet a megrendelő szállítja a felújítás helyére, a vállalkozó költségén. A vállalkozó biztosítja a megfelelő körülményeket az

Részletesebben

Korrigendum - A Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása - RSZTOP 2. tárgyú ajánlati felhíváshoz

Korrigendum - A Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása - RSZTOP 2. tárgyú ajánlati felhíváshoz Korrigendum - A Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása - RSZTOP 2. tárgyú ajánlati felhíváshoz Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/114 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Honlapon közzétéve valamennyi Gazdasági Szereplő részére Küldi: dr. Magyar Szabolcs Tel: +36/30/399-4765 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Budapest, 2017. október 24.

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére E-mail útján Másolatban: Valamennyi ajánlattevő részére E-mail útján Küldi: dr. Szterényi

Részletesebben

DVSC Kézilabda Kft. részére LED PERIMETER beszerzése adás-vételi szerződés keretében - módosítás

DVSC Kézilabda Kft. részére LED PERIMETER beszerzése adás-vételi szerződés keretében - módosítás DVSC Kézilabda Kft. részére LED PERIMETER beszerzése adás-vételi szerződés keretében - módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/149 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM TIOP 1.1.1-07/1-2008-1155 azonosítószámú, pedagógiai, módszertani reformot támogató informaikai infrastruktúra fejlesztése tárgyú pályázathoz kapcsolódó projekt teljes körű megvalósításához szükséges eszközbeszerzés

Részletesebben

Tájékoztató. 1. A nem közúti mozgó gépekbe, mobil berendezésekbe beépített vagy beépítendő belső égésű motorok teljesítményének meghatározása.

Tájékoztató. 1. A nem közúti mozgó gépekbe, mobil berendezésekbe beépített vagy beépítendő belső égésű motorok teljesítményének meghatározása. Tájékoztató A mezőgazdasági gépeket gyártók és forgalmazók részére A mezőgazdasági gépkatalógusba bejelentett illetve bejelentésre kerülő, belsőégésű motorral rendelkező, traktorok, önjáró mezőgazdasági

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

III. KÖTET: MŰSZAKI-SZAKMAI AJÁNLAT

III. KÖTET: MŰSZAKI-SZAKMAI AJÁNLAT III. KÖTET: MŰSZAKI-SZAKMAI AJÁNLAT ÚTMUTATÓ A MŰSZAKI-SZAKMAI AJÁNLAT TÁBLÁZATÁNAK KITÖLTÉSÉHEZ: Ajánlattevő az alábbi tartalommal és formában köteles megadni az általa ajánlott áru műszaki leírását.

Részletesebben

Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok bérlése - felhívás módosítása

Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok bérlése - felhívás módosítása Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok bérlése - felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/119 Beszerzés tárgya: Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok rendelkezésre tartása Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Áramfejlesztők és zagyszivattyúk beszerzése (ajánlati felhívás korrigenduma)

Áramfejlesztők és zagyszivattyúk beszerzése (ajánlati felhívás korrigenduma) Áramfejlesztők és zagyszivattyúk beszerzése (ajánlati felhívás korrigenduma) Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/100 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS ÉS TÁJÉKOZTATÁS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK MÓDOSÍTÁSÁRÓL

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS ÉS TÁJÉKOZTATÁS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK MÓDOSÍTÁSÁRÓL KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS ÉS TÁJÉKOZTATÁS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK MÓDOSÍTÁSÁRÓL " A VPE Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft. informatikai infrastruktúra rendszerének üzemeltetése, működtetése vállalkozási

Részletesebben

eszközök módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120

eszközök módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 eszközök módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 1 Beszerzés tárgya: Adásvételi szerződés Kalocsa pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése (TIOP-1.1.1-07/1-2008-1179)

Részletesebben

A Miskolci városi villamosvasút fejlesztése című nagyprojekt

A Miskolci városi villamosvasút fejlesztése című nagyprojekt A Miskolci városi villamosvasút fejlesztése című nagyprojekt KözOP -5.2.0-07-2008-0003 www.zoldnyil.hu 2010. 03. 18-19. Amit a Projektről tudni érdemes Új Magyarország Fejlesztési tervben kiemelt nagyprojekt

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak:

Fő tárgy: További tárgyak: 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám célú hasznosítása - helyesbítés

Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám célú hasznosítása - helyesbítés Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám célú hasznosítása - helyesbítés Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/33 1 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Eljárás

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Napelemes rendszer telepítése Kaba Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületére

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Napelemes rendszer telepítése Kaba Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületére 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Kaba Város Önkormányzata (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) 9. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és

Részletesebben

A Bakony Volán Zrt. utastájékoztató és forgalomirányító rendszerének megvalósítása

A Bakony Volán Zrt. utastájékoztató és forgalomirányító rendszerének megvalósítása A Bakony Volán Zrt. utastájékoztató és forgalomirányító rendszerének megvalósítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Fedélzeti számítógépek, utastájékoztató eszközök beszerzése, továbbá forgalomirányító

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016. 10. 20. Javaslat Vállalkozási szerződés keretében Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata részére a Dunaújvárosi

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Komló

Részletesebben

Korrigendum Tótkomlós távhős projekt vonatkozásába

Korrigendum Tótkomlós távhős projekt vonatkozásába Korrigendum Tótkomlós távhős projekt vonatkozásába Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/185 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Forgalomfelügyeleti szolgáltatások 2018/S Önkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény

Magyarország-Budapest: Forgalomfelügyeleti szolgáltatások 2018/S Önkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény 1 / 5 Ez a hirdetmény a weboldalán: udl?uri=:notice:332821-2018:text:hu:html -: Forgalomfelügyeleti szolgáltatások 2018/S 145-332821 Önkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ KOMPATIBILIS JÁRMŰVEK Modell Modell verzió Modell év FIAT Ducato III 250/251 2006-2011 FIAT Ducato III 250/251 2011-2014 FIAT Ducato III 250/251 2014-től Citroen Jumper II 250/250D/250L

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 26-26/1-8/2018. TÁRGY: ELEKTROMOS AUTÓBUSZOK BE- SZERZÉSE TÁRGYÚ KÖZBESZER- ZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSA (IKOP-3.2.0-15-2017-00021) MELLÉKLET: 2 DB E L Ő T E R J E S Z T É S PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

Kaba belvárosának felvirágoztatása III. ütem

Kaba belvárosának felvirágoztatása III. ütem Kaba belvárosának felvirágoztatása III. ütem Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/234 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben