FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)"

Átírás

1 Tájékoztatásul minden Ajánlattevő részére! Tárgy: : FT-1127/Kecskemét/2016 Különféle műszertálcák beszerzése megnevezésű eljárás Kiegészítő tájékoztatás Budapest, január 24. Tisztelt Ajánlattevő! Ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt. ) Harmadik rész 112. (1) bekezdés b) pontja alapján, a 113. (1) bekezdés szerint, ajánlattételi felhívás megküldésével induló, nyílt, feltételes eljárást kezdeményez az ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 számú "Fekvőbeteg szakellátó intézmények támogatására - a gazdaságilag hatékony struktúra-átalakításhoz, ehhez kapcsolódó szakmai és/vagy működési koncentrációt szolgáló fejlesztések megvalósítására" c. pályázat keretében A eljárás beszerzésének tárgya: FT-1127/Kecskemét/2016 Különféle műszertálcák beszerzése Az eredeti ajánlattételi határidő: február 1. napja 10:00 óra volt 1. rész Kiegészítő tájékoztatás kérések megválaszolása Az ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (továbbiakban Kbt.) 56.. (1) bekezdése alapján figyelemmel arra, hogy a tájékoztatással ne sértse az Ajánlattevők esélyegyenlőségét az alábbiakról tájékoztatja Ajánlattevőket: 1. Ajánlattevői kérdés: A dokumentációban megjelölt Fiegert kódok véleményünk szerint nem Fiegert katalógusszámok, így a beazonosítás lehetetlenné (ez esetben versenykorlátozó a kiírás), vagy tévessé válhat. Kérés: Kérjük Ajánlatkérőt, pontosítsa (pontos méretekkel, specifikációval), milyen termékekre gondolnak az artroszkópos eszközök esetében.

2 1. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: A dokumentációban megjelölt Fiegert kódok Fiegert katalógusszámok. A kiírás szerinti specifikáció ennek megfelelően történt a kódszámok beazonosításával. Az egyes eszközök megnevezése és mérete soronként részletezve található. 2. Ajánlattevői kérdés: Ismereteink szerint, az endoszkópos eszközöket gyártó cégek különböző, cm-es értékek közötti munkahosszal gyártják a laparoszkópos eszközöket, véleményünk szerint a munkahossz sarokszámként történő megadása versenykorlátozó. Kérdés: Jól értelmezzük-e, hogy a megadott minimum hosszúságnál nagyobb, vagyis jobb (pl. túlsúlyos betegek esetén) paraméterű eszköz megajánlható? 2. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: Igen, cm es munkahosszal megajánlhatóak az eszközök. 3. Ajánlattevői kérdés: Véleményünk szerint a 3/6. rész Velőűrsínes tálca 1db részeként alábbiakban megjelölt tételek minimum követelményként való előírása szakmailag nem indokolt, a kiadott specifikációban felsorolt eszközökből következtetve. Mivel a specifikációban megadott eszközök, általános traumatológiai feltárás kézi műszerei, véleményünk szerint nincs szükség csavarhúzókra és tartókra. Amennyiben Ajánlatkérőnek mégis szüksége van ezekre az eszközökre (melyeket ajánlattevők, egy beültető szett részeként szoktak műtétekhez biztosítani), abban az esetben szükség van a specifikáció kiegészítésére, átírására, mivel műtétek lebonyolításához, a teljesség érdekében biztosítani szükséges további, speciális műszereket is, pl. célzó, hosszmérő, csavartartó kazetta, stb. Csavarhúzó, 2.5mm 20cm hexagonal Csavarhúzó, 2.5mm 27cm hexagonal Csavartartó Ø 1.5/2.0mm Csavartartó, Ø 2.7/3.5/4.0mm Kérjük a csavarhúzók, csavartartók törlését a specifikációból!

3 3. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: Ajánlatkérő a kiírásban szereplő eszközökhöz rendelkezik a szükséges kiegészítőkkel ezért ezek beszerzésére nincs szükség. A megjelölt csavarhúzók viszont szükségesek a meglévő rendszerhez. 4. Ajánlattevői kérdés: Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét, hogy a Közbeszerzési dokumentumban részletesen megadott műszaki leírásban szereplő szabványok, műszaki előírások, műszaki ajánlásokra történő hivatkozás a közbeszerzés tárgyának egyértelmű meghatározás érdekében történt, az azzal (azokkal) egyenértékű megajánlások elfogadásra kerülnek. Nem nyilvánítható érvénytelennek az ajánlat kizárólag azon az alapon, hogy az ajánlatban szereplő termékek és szolgáltatások nem felelnek meg a műszaki leírásban meghatározott szabványoknak vagy egyéb előírásoknak, amennyiben az ajánlattevő ajánlatában megfelelő módon, bármely megfelelő eszközzel bizonyítja, hogy az általa javasolt megoldások egyenértékű módon megfelelnek a műszaki leírásban meghatározott követelményeknek. Az egyenértékűség bizonyítása Ajánlattevő feladata, ill. kötelezettsége. A műszaki specifikációban konkrét kódok és / vagy méretek szerepelnek, a kiírás nem ad lehetőséget %-os eltérésre, emiatt a minimum feltételek versenykorlátozóak. Mivel a nagy gyártó cégek többsége nem pontosan a specifikációban megadott méretekben készíti el termékeit (pl. egy cég által levédett kialakítás, vagy méret miatt), ennek ellenére az eszközök egyenértékűként kezelendők, kérjük Ajánlatkérőt, szűntesse meg / módosítsa a versenykorlátozó méretek alapján készült minimum feltételeket és adjon meg %-os eltérési lehetőségeket, hogy a versenysemlegesség megvalósulhasson. 4. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: Ajánlatkérő az ország egyik kiemelkedő megyei kórháza. Nem engedheti meg, hogy a minőség rovására olyan bizonytalan eredetű szállítók tegyenek ajánlatot, akiknek a nem megfelelő minősége csak a beszállítás után derül ki és esetleg szakmai problémákat jelentene. Ajánlatkérő az ajánlattétel után, de a döntés előtt csak és kizárólag a benyújtásra kerülő nyomtatott dokumentumokból tud döntést hozni, nincs lehetősége kipróbálásra. Az egyenértékűség utólagos bizonyítását ezért ajánlatkérő a lehető legjobban el kívánja kerülni. A szakmai elvárások megfogalmazásánál szigorúan körültekintő volt abban a tekintetben, hogy legalább három cég tudja teljesíteni az elvárásokat, ennek megfelelően kerültek meghatározásra a konkrét kódok, amelyek teljesen szabatos meghatározást jelentenek és bevettek a kézi műszerek beszerzésénél. Ettől eltérni nem lehet, mert az a minőség, vagy a szakmai munka rovására mehet. Ennek megfelelően a kiírásban nincsenek versenykorlátozó méretek, vagy levédett kialakítások.

4 5. Ajánlattevői kérdés: 3/4. rész Trauma-ideg tálca 1db Ajánlatkérő által megadott azonosítók Medicon kódok. Mivel véleményünk szerint nem szükséges kerámia bevonatos eszköz ebben az összeállításban, kérdésünk, hogy Csontharapó, 16 cm, 2x5 mm-es pofák esetében elfogadható-e normál, kerámia bevonat nélküli kivitel megajánlása? 5. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: A kemény kerámia bevonat nagyon fontos és szükséges a megadott tételeknél. Ez a bevonat az eszköz élettartamát jelentősen megnöveli, a műtőben nem csillog vissza az operatőr szemébe és segíti a régebbi kamerák csillogásmentes felvétel készítés működését. A kerámia védi az eszköz felszínét a vándor rozsdától. Ajánlatkérő pénzügyi források hiányában több évre tervezi az eszközök használatát! 6. Ajánlattevői kérdés: Mivel a termék cég specifikus, egyetlen gyártó terméke ajánlható meg, ezért kérdésünk, hogy a Wagner rong 21cm 5.5x10mm egyenes esetében elfogadható-e 4x10 mm-es fejjel, 23 cm munkahosszal történő megajánlás? Mivel a termék cég specifikus, egyetlen gyártó terméke ajánlható meg, ezért kérdésünk, hogy a Sypert rong 25.5cm 5.8x14mm 30 elfogadható-e 23 cm, vagy 28 cm munkahosszal való megajánlás? Kérjük a méretbeli, illetve kerámia nélküli kivitel megajánlhatóságát, illetve korábbi kérdéseink pozitív elbírálását, ellenkező esetben vitarendezéssel élünk, illetve döntőbizottsághoz fordulunk. 6. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: A kemény kerámia bevonat nagyon fontos és szükséges a megadott tételeknél. Ez a bevonat az eszköz élettartamát jelentősen megnöveli, a műtőben nem csillog vissza az operatőr szemébe és segíti a régebbi kamerák csillogásmentes felvétel készítés működését. A kerámia védi az eszköz felszínét a vándor rozsdától. A két eszköznél +/- 10% eltérés elfogadható. Ajánlatkérő pénzügyi források hiányában több évre tervezi az eszközök használatát!

5 2. rész Ajánlattételi határidő meghosszabbítása Ajánlatkérő ezúton tájékoztatja Ajánlattevőket, hogy a Kbt. 52. (4) bekezdés a) és b) pontjában foglaltak alapján, figyelemmel a beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések terjedelmére és bonyolultságára, továbbá a dokumentumok módosítására, az ajánlattételi határidőt meghosszabbítja az alábbiak szerint: A meghosszabbított ajánlattételi határidő: február 10. napja óra *** Kérjük, hogy az ajánlatukat a fentiek figyelembe vételével tegyék meg. Az Ajánlatkérő jelen tájékoztatást valamennyi Ajánlattevő részére azonos tartalommal, egyidejűleg útján megküldi. Kérjük, hogy a jelen megküldött levelünk vételét szíveskedjenek haladéktalanul visszaigazolni. Tisztelettel s.k. ügyvezető

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u. 37. Tel:

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u. 37. Tel: E-mail útján Minden Ajánlattevő részére Küldi: Fair-Tender Kft. Tel: +36 70 418-6618 fairtender@t-online.hu Budapest, 2017. január 24. Tárgy: Értesítés Ajánlattételi felhívás és Közbeszerzési dokumentum

Részletesebben

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70) Tájékoztatásul minden Ajánlattevő részére! Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016 - Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése megnevezésű eljárás Kiegészítő tájékoztatás Budapest, 2017. január 17. Tisztelt

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Kérjük annak megerősítését, hogy a közbeszerzés 6. részében a 3 évnél régebbi készülék megajánlása nem jelent érvénytelen ajánlatot!

Kérjük annak megerősítését, hogy a közbeszerzés 6. részében a 3 évnél régebbi készülék megajánlása nem jelent érvénytelen ajánlatot! Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás nyújtása IV. és tájékoztatás 2. számú korrigendum feladásáról az Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés

Részletesebben

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés Előzetes vitarendezés M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az ajánlatkérő:

Részletesebben

Tárgy: Orosházi Kórház-A Kbt a szerinti előzetes vitarendezési kérelem

Tárgy: Orosházi Kórház-A Kbt a szerinti előzetes vitarendezési kérelem Tárgy: Válasz 2. számú előzetes vitarendezési kérelemre Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés keretében/ Egyszerhasználatos szakmai

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

előzetes vitarendezési kérelmet

előzetes vitarendezési kérelmet E l ő z e t e s V i t a r e n d e z é s i k é r e l e m Alulírott Papp Attila a Konica Minolta Magyarország Kft, mint ajánlattevő (továbbiakban: Kérelmező) nevében a Nyomatmenedzsment rendszer kialakítása

Részletesebben

M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft Pécs, Mártírok u. 42.

M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft Pécs, Mártírok u. 42. M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Előzetes vitarendezés II. Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS 1 KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS E-mailon továbbítandó! Tárgy: Az Országos Onkológiai Intézet által kiírt Kötszerek és steril műtéti törlő szettek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

Ajánlati felhívás - Adásvételi szerződés - Orvostechnikai berendezések beszerzése a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház részére

Ajánlati felhívás - Adásvételi szerződés - Orvostechnikai berendezések beszerzése a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház részére Ajánlati felhívás - Adásvételi szerződés - Orvostechnikai berendezések beszerzése a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/2 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése 1 Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése I. Az eljárás megindítása előtti kötelezettségek: (közvetlen támogatási szerződéshez kapcsolódó

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról mobiltelefonok beszerzése tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított közbeszerzés eljárásban 1) Az Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Nemzeti

Részletesebben

SZLMK Gyógyszer. Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/223. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 17822/2017 CPV Kód:

SZLMK Gyógyszer. Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/223. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 17822/2017 CPV Kód: SZLMK Gyógyszer Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/223 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2017.12.08. Iktatószám: 17822/2017 CPV

Részletesebben

Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016-Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Válasz előzetes vitarendezési kérelemre

Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016-Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Válasz előzetes vitarendezési kérelemre Tájékoztatásul minden érintett gazdasági szereplő részére! Budapest, 2017. január 25. Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016-Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Válasz előzetes

Részletesebben

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés III.

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés III. Előzetes vitarendezés III. M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Honlapon közzétéve valamennyi Gazdasági Szereplő részére Küldi: dr. Magyar Szabolcs Tel: +36/30/399-4765 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Budapest, 2017. október 24.

Részletesebben

Dokumentáció módosítása-napcella

Dokumentáció módosítása-napcella Dokumentáció módosítása-napcella Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/78 Beszerzés tárgya: Napcella rendszer telepítése Hirdetmény típusa: Tájékoztató a hirdetmény visszavonásáról, módosításáról/ké/2011.12.30

Részletesebben

Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás - Konténerek beszerzése - Módosítás

Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás - Konténerek beszerzése - Módosítás Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás - Konténerek beszerzése - Módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/141 Szállítási szerződés Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére E-mail útján Másolatban: Valamennyi ajánlattevő részére E-mail útján Küldi: dr. Szterényi

Részletesebben

VEKOP PT

VEKOP PT PROMENT Consulting Kft. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226; Tfax: 56/513-395 e-mail: promentkft@karmentor.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük a Maglód Város Önkormányzata részére

Részletesebben

Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulás. Közbeszerzési szabályzata. Társulási Tanácsa. a 20/2009. (V. 18.) számú határozattal. hagyott jóvá.

Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulás. Közbeszerzési szabályzata. Társulási Tanácsa. a 20/2009. (V. 18.) számú határozattal. hagyott jóvá. Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása Közbeszerzési szabályzata Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa a 20/2009. (V. 18.) számú határozattal hagyott jóvá. Társulás elnöke

Részletesebben

A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban

A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban d r N a g y Á g n e s f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s e k T a n á c s a Közzététel és kommunikáció A hirdetmények

Részletesebben

Papkeszi Községi Önkormányzat KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA

Papkeszi Községi Önkormányzat KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Papkeszi Községi Önkormányzat KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Papkeszi, 2009 Papkeszi Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a közpénzek ésszerű felhasználása átláthatóságának és széles körű nyilvános ellenőrizhetőségének

Részletesebben

Szőlőhegyi utca útburkolat szélesítési és felújítási munkái eljárást megindító felhívás módosítása

Szőlőhegyi utca útburkolat szélesítési és felújítási munkái eljárást megindító felhívás módosítása Szőlőhegyi utca útburkolat szélesítési és felújítási munkái eljárást megindító felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/31 Vállalkozási szerződés keretében a siófoki Szőlőhegy utca útburkolat

Részletesebben

KÁR-MENTOR Bt Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/ , Fax: 06/56/ Tisztelt Ajánlattevő!

KÁR-MENTOR Bt Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/ , Fax: 06/56/ Tisztelt Ajánlattevő! KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/426-226, Fax: 06/56/513-395 E-mail: kozbeszerzes@karmentor.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

A siófoki közbiztonság javítása érdekében kamerarendszer szállítása és telepítése

A siófoki közbiztonság javítása érdekében kamerarendszer szállítása és telepítése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Közbeszerzési és Beszerzési Tájékoztató

Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Közbeszerzési és Beszerzési Tájékoztató Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Közbeszerzési és Beszerzési Tájékoztató 2016. október 10. I. Közbeszerzési tájékoztató A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (a továbbiakban: Támogató) az alábbiak

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

4622/Tatabánya/15. KEOP 5.6.0/E/15. - Röntgen diagnosztika - szerződésmódosítás

4622/Tatabánya/15. KEOP 5.6.0/E/15. - Röntgen diagnosztika - szerződésmódosítás 4622/Tatabánya/15. KEOP 5.6.0/E/15. - Röntgen diagnosztika - szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/ sz. módosítás

Munkaállomások és monitorok beszerzése/ sz. módosítás Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. - 2. sz. módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/84 Szállítási szerződés. Nyertes ajánlattevő feladata az ajánlati felhívás II.1.2. pontja szerinti teljesítési

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS II.

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS II. 1 KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS II. Tisztelt Ajánlattevők! Az Országos Onkológiai Intézet mint ajánlatkérő által Különféle orvosi felszerelések, orvosi fogyóeszközök beszerzése adás-vételi szerződés keretében

Részletesebben

Korrigendum - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése

Korrigendum - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése Korrigendum - Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése, informatikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérõ neve és címe: Paks Város Önkormányzata 7030 Paks, Dózsa György u. 55.-61. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: Prognosztizált, fixáras

Részletesebben

Korrigendum Tótkomlós távhős projekt vonatkozásába

Korrigendum Tótkomlós távhős projekt vonatkozásába Korrigendum Tótkomlós távhős projekt vonatkozásába Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/185 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma:

Részletesebben

Határidős adásvételi szerződés keretében különféle élelmiszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére /

Határidős adásvételi szerződés keretében különféle élelmiszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére / Határidős adásvételi szerződés keretében különféle élelmiszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére / 2017-2018. Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/233 Beszerzés tárgya: Hirdetmény

Részletesebben

VI. MŰSZAKI ADATLAP. tárgyú közbeszerzési eljárás. III. része tekintetében

VI. MŰSZAKI ADATLAP. tárgyú közbeszerzési eljárás. III. része tekintetében VI. MŰSZAKI ADATLAP a Csontsebészeti implantátumok és protézisek beszerzése konszignációs raktár létesítésével 3 éven keresztül szállítási szerződés keretében Vaszary Kolos Kórház, Esztergom- részére.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Papíráru beszerzése/2012.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Papíráru beszerzése/2012. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Papíráru beszerzése/2012. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő zrt., H-1134 Budapest, Váci út

Részletesebben

2. számú korrigendum - Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés keretében...

2. számú korrigendum - Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés keretében... 2. számú korrigendum - Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés keretében... Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/17 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Egyszer használatos műtéti izoláló szettek beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/1

Egyszer használatos műtéti izoláló szettek beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/1 Egyszer használatos műtéti izoláló szettek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/1 1 Beszerzés tárgya: 1. rész Idegsebészeti szett (Koponya műtét) 450 db 2. rész Idegsebészeti szett (Gerinc műtét)

Részletesebben

Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján. Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök november 22.

Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján. Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök november 22. Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök 2016. november 22. A közbeszerzési eljárások előkészítése A szerződések nyilvántartása

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Budapest XII. kerület, Stromfeld Aurél út Németvölgyi út Pagony utca körforgalmú csomópont kialakításának kiviteli munkái - eljárást megindító felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/77

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint Beszerzés tárgya:

Közbeszerzési Értesítő száma: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint Beszerzés tárgya: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint napelemes térvilágítási rendszer kialakítására Balatonfűzfőn KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 azonosító számú

Részletesebben

Közbeszerzési Hatóság közleménye

Közbeszerzési Hatóság közleménye Közbeszerzési Hatóság közleménye A Közbeszerzési Hatóság - a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 187. (2) bekezdésének ab) alpontjával, valamint az r) ponttal összhangban

Részletesebben

Korr 145 kv-os GIS berendezések

Korr 145 kv-os GIS berendezések Korr 145 kv-os GIS berendezések Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/36 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2019.02.20. Iktatószám:

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Valamennyi ajánlattevő részére az ajánlatkérő honlapján közzétéve Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás 1. Küldi: dr. Szterényi Sándor / Ligeti Éva Tel: +36/1/457 80 40 Fax: +36/1/457

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

TOP JN

TOP JN PROMENT Consulting Kft. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226; Tfax: 56/513-395 e-mail: promentkft@karmentor.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük a Törökszentmiklós Városi Önkormányzat

Részletesebben

PPKE Vitéz János Kar Tanárképző Központ Esztergom, kollégium épület felújítása és átalakítása

PPKE Vitéz János Kar Tanárképző Központ Esztergom, kollégium épület felújítása és átalakítása PPKE Vitéz János Kar Tanárképző Központ Esztergom, kollégium épület felújítása és átalakítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/17 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA Eljárás megnevezése: Folyóirat beszerzés II. az Eszterházy Károly Egyetemen az EFOP- 3.6.1-16-2016-00001. sz.

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére informatikai eszközök és hálózatfüggetlen mobiltelefonok szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII.

Részletesebben

1 db nyomtató gép beszerzése, beüzemelése, oktatása és üzemeltetési támogatása (supportja) 12 hónapra

1 db nyomtató gép beszerzése, beüzemelése, oktatása és üzemeltetési támogatása (supportja) 12 hónapra 1 db nyomtató gép beszerzése, beüzemelése, oktatása és üzemeltetési támogatása (supportja) 12 hónapra Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/10 Beszerzés tárgya: hirdetmény visszavonása, módosítása, ajánlattételi

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

mérőgépkocsik beszerzése, átalakítása és leszállítása (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma:

mérőgépkocsik beszerzése, átalakítása és leszállítása (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: mérőgépkocsik beszerzése, átalakítása és leszállítása (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: None/None 1 Beszerzés tárgya: A közbeszerzés tárgya: az Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

Az Állami Számvevőszék részére ellenőrzési tevékenység ellátása 2015.

Az Állami Számvevőszék részére ellenőrzési tevékenység ellátása 2015. Az Állami Számvevőszék részére ellenőrzési tevékenység ellátása 2015. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/20 Könyvvizsgálói, vagy okleveles közgazda, vagy mérlegképes könyvelői jogosítvánnyal rendelkező

Részletesebben

Különféle élelmiszerek beszerzése

Különféle élelmiszerek beszerzése Különféle élelmiszerek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/123 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL Eljárás fajtája: Nyílt eljárás Közzététel

Részletesebben

A KBT. 72. SZERINTI INDOKOLÁSKÉRÉS (ARÁNYTALANUL ALACSONY ÁR) DOKUMENTUMMINTA

A KBT. 72. SZERINTI INDOKOLÁSKÉRÉS (ARÁNYTALANUL ALACSONY ÁR) DOKUMENTUMMINTA A KBT. 72. SZERINTI INDOKOLÁSKÉRÉS (ARÁNYTALANUL ALACSONY ÁR) DOKUMENTUMMINTA TÁJÉKOZTATÓ A MINTA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN A jelen minta azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson az európai uniós

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére kéziszerszámok szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) Második rész

Részletesebben

HU-Budapest: Diagnosztikumok 2012/S 149-248140

HU-Budapest: Diagnosztikumok 2012/S 149-248140 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:248140-2012:text:hu:html HU-Budapest: Diagnosztikumok 2012/S 149-248140 Országos Vérellátó Szolgálat, Karolina út 19-21., attn:

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére Fax és E-mail útján Másolatban: Ajánlatkérők által ismert ajánlattevő részére E-mail útján

Részletesebben

VI. MŰSZAKI ADATLAP. tárgyú közbeszerzési eljárás. VI. része tekintetében

VI. MŰSZAKI ADATLAP. tárgyú közbeszerzési eljárás. VI. része tekintetében VI. MŰSZAKI ADATLAP a Csontsebészeti implantátumok és protézisek beszerzése konszignációs raktár létesítésével 3 éven keresztül szállítási szerződés keretében Vaszary Kolos Kórház, Esztergom- részére.

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata (cím: 7400 Kaposvár, Kossuth tér 1.)

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata (cím: 7400 Kaposvár, Kossuth tér 1.) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata (cím: 7400 Kaposvár, Kossuth tér 1.) 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Adásvételi keretszerződés

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) hiánypótlást 22. (1) i) és j) VI.fejezet. 251. (2) szerinti eljárást 23.000.

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) hiánypótlást 22. (1) i) és j) VI.fejezet. 251. (2) szerinti eljárást 23.000. Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő hiánypótlást kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Élelmiszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében 8 részben

Élelmiszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében 8 részben Élelmiszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében 8 részben Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/78 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/140

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/140 Hőenergia-szolgáltatás beszerzése, szolgáltatási szerződés keretében az üzembiztonság és az energiahatékonyság megteremtése céljából végzett fűtéskorszerűsítéssel, üzemeltetéssel, karbantartással és hibaelhárítással

Részletesebben

Élelmiszer-alapanyagok beszerzése, hónapra

Élelmiszer-alapanyagok beszerzése, hónapra Élelmiszer-alapanyagok beszerzése, 12 + 12 hónapra Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/69 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Eljárás fajtája: Árubeszerzés Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL Nyílt

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről

A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről A Közbeszerzési Döntőbizottság a konzorciumok jog- és ügyfélképességével kapcsolatosan a következőkben ismertetett

Részletesebben

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza..

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza.. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

Tájékoztató ajánlattételi határidő meghosszabbításáról

Tájékoztató ajánlattételi határidő meghosszabbításáról Tájékoztató ajánlattételi határidő meghosszabbításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/30 Adásvételi szerződés a XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. részére számítógépek, perifériák és monitorok beszerzésére.165

Részletesebben

Kérelem uniós értékhatárt elérő értékű közbeszerzési hirdetmény feladására

Kérelem uniós értékhatárt elérő értékű közbeszerzési hirdetmény feladására Kérelem uniós értékhatárt elérő értékű közbeszerzési hirdetmény feladására MvM. rendelet 6. (5) bekezdése értelmében a kérelemnek tartalmaznia kell: a) az ajánlatkérők nyilvántartásában az ajánlatkérőt

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak:

Fő tárgy: További tárgyak: 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. E-mail útján a gazdaság szereplők részére Küldi: dr. Kovács Péter Balázs Tel: +36/30/27.92.902 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Tárgy: 1. sz. kiegészítő tájékoztatás

Részletesebben

Szentendre, Egres úti óvoda építése építés kivitelezés AF módosítás

Szentendre, Egres úti óvoda építése építés kivitelezés AF módosítás Szentendre, Egres úti óvoda építése építés kivitelezés AF módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/62 Szentendre, Egres úti óvoda építése építés Beszerzés tárgya: kivitelezés tárgyú építés-szerelési

Részletesebben

Módosítás - Tengelysúlymérő állomás építése M43 Kéthalmi pihenőhelyen (M km sz.)

Módosítás - Tengelysúlymérő állomás építése M43 Kéthalmi pihenőhelyen (M km sz.) Módosítás - Tengelysúlymérő állomás építése M43 Kéthalmi pihenőhelyen (M43 31+320 km sz.) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/66 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

Élelmiszerek beszerzése 2019

Élelmiszerek beszerzése 2019 Élelmiszerek beszerzése 2019 Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/37 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHL Eljárás fajtája: Nyílt eljárás Közzététel

Részletesebben

Tárgy: Válasz előzetes vitarendezési kérelemre. Tisztelt Gazdasági Szereplő!

Tárgy: Válasz előzetes vitarendezési kérelemre. Tisztelt Gazdasági Szereplő! Tárgy: Válasz előzetes vitarendezési kérelemre Tisztelt Gazdasági Szereplő! A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.), mint ajánlatkérő által A Markhot Ferenc Oktatókórház

Részletesebben

A KBT. 67. SZERINTI FELVILÁGOSÍTÁS KÉRÉS MINTA 1 / 6

A KBT. 67. SZERINTI FELVILÁGOSÍTÁS KÉRÉS MINTA 1 / 6 A KBT. 67. SZERINTI FELVILÁGOSÍTÁS KÉRÉS MINTA 1 / 6 TÁJÉKOZTATÓ A MINTA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN A jelen minta azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson az európai uniós forrásból támogatott

Részletesebben

VI. MŰSZAKI ADATLAP. tárgyú közbeszerzési eljárás. VII. része tekintetében

VI. MŰSZAKI ADATLAP. tárgyú közbeszerzési eljárás. VII. része tekintetében VI. MŰSZAKI ADATLAP a Csontsebészeti implantátumok és protézisek beszerzése konszignációs raktár létesítésével 3 éven keresztül szállítási szerződés keretében Vaszary Kolos Kórház, Esztergom- részére.

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala által működtetett országos telefonos ügyfélszolgálat részére diák-munkaerő biztosítása vállalkozási szerződés keretében Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Hűtőipari tevékenység bővítését célzó fagyasztási, fagyasztva tárolási és feldolgozási kapacitásbővítési kivitelezési tevékenység

Hűtőipari tevékenység bővítését célzó fagyasztási, fagyasztva tárolási és feldolgozási kapacitásbővítési kivitelezési tevékenység Hűtőipari tevékenység bővítését célzó fagyasztási, fagyasztva tárolási és feldolgozási kapacitásbővítési kivitelezési tevékenység Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/114 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága 2013. évi határozatai MNOÖ Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságának 1/2013(02.06.) számú határozata: Az MNOÖ Közbeszerzési

Részletesebben

Heim Pál Gyermekkórház_MR laboratórium_2. sz. korrigendum

Heim Pál Gyermekkórház_MR laboratórium_2. sz. korrigendum Heim Pál Gyermekkórház_MR laboratórium_2. sz. korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/196 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma:

Részletesebben

FT-1182/SZTE/ /Ny/2018/SZTE Varróanyagok

FT-1182/SZTE/ /Ny/2018/SZTE Varróanyagok FT-1182/SZTE/2018-84/Ny/2018/SZTE Varróanyagok Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/27 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Eljárás fajtája: Árubeszerzés Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL Nyílt eljárás

Részletesebben

Módosítás-Tiszafüred,Poroszló

Módosítás-Tiszafüred,Poroszló Módosítás-Tiszafüred,Poroszló Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/85 Vállalkozási szerződés a Tiszafüred - Poroszló Beszerzés tárgya: vonalszakasz rézsűhelyreállítási és partvédelmi munkáinak megvalósítására

Részletesebben

Tisztelt Ajánlattevő! Fenti tárgyú közbeszerzési eljárásban án az alábbi előzetes vitarendezési kérelmet kaptuk:

Tisztelt Ajánlattevő! Fenti tárgyú közbeszerzési eljárásban án az alábbi előzetes vitarendezési kérelmet kaptuk: Tárgy: Válasz 1. számú előzetes vitarendezési kérelemre Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastruktúrális fejlesztések az Orosházi Kórházban elnevezésű 2017/S 221-458749 közbeszerzési eljárásban

Részletesebben

Közvilágítási kábelhálózatok fejlesztése és rekonstrukciója vállalkozási szerződés keretében tárgyú eljárás ajánlati felhívása

Közvilágítási kábelhálózatok fejlesztése és rekonstrukciója vállalkozási szerződés keretében tárgyú eljárás ajánlati felhívása Közvilágítási kábelhálózatok fejlesztése és rekonstrukciója vállalkozási szerződés keretében tárgyú eljárás ajánlati felhívása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/97 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Józsefvárosi Önkormányzat (1082 BUDAPEST, Baross utca 63-67.) Közbeszerzési eljárás

Részletesebben

Dokumentáció módosítása - Tüskecsarnokba kiegészítő sportfelszerelések beszerzése

Dokumentáció módosítása - Tüskecsarnokba kiegészítő sportfelszerelések beszerzése Dokumentáció módosítása - Tüskecsarnokba kiegészítő sportfelszerelések beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/87 Tüskecsarnokba kiegészítő sportfelszerelések Beszerzés tárgya: beszerzése, valamint

Részletesebben

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Napelemes rendszer telepítése Kaba Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületére

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Napelemes rendszer telepítése Kaba Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületére 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Kaba Város Önkormányzata (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) 9. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és

Részletesebben

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016. 11. 17. Javaslat Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatánál könyvvizsgálati tevékenységre vonatkozó, új megbízási

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata

Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata Csanádpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII törvény (a továbbiakban: Kbt.) 22. (1) bekezdése

Részletesebben

K1377 falazati anyag korrigendum

K1377 falazati anyag korrigendum K1377 falazati anyag korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/112 Különféle tűzálló/hőálló kerámia burkolólapok, tűzálló/hőálló beton és hőszigetelő anyagok és beépítési segédanyagok a műszaki leírásban

Részletesebben