FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)"

Átírás

1 Tájékoztatásul minden Ajánlattevő részére! Tárgy: FT-1125/Kecskemét/ Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése megnevezésű eljárás Kiegészítő tájékoztatás Budapest, január 17. Tisztelt Ajánlattevő! Ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt. ) Harmadik rész 112. (1) bekezdés b) pontja alapján, a 113. (1) bekezdés szerint, ajánlattételi felhívás megküldésével induló, nyílt, feltételes eljárást kezdeményez az ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 számú "Fekvőbeteg szakellátó intézmények támogatására - a gazdaságilag hatékony struktúra-átalakításhoz, ehhez kapcsolódó szakmai és/vagy működési koncentrációt szolgáló fejlesztések megvalósítására" c. pályázat keretében A eljárás beszerzésének tárgya: FT-1125/Kecskemét/2016 Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése Az ajánlattételi határidő: január 19. napja, óra volt 1. rész Kiegészítő tájékoztatás kérések megválaszolása Az ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (továbbiakban Kbt.) 56.. (1) bekezdése alapján figyelemmel arra, hogy a tájékoztatással ne sértse az Ajánlattevők esélyegyenlőségét az alábbiakról tájékoztatja Ajánlattevőket: 1. Ajánlattevői kérdés: Orvos szakmai elvárások 9. sor Kapacitás min. 8 DIN 1/1 műszertálca 20. sor Hasznos térfogata max. 168 liter A műszermosogató gépek kapacitását, ami meghatározza a kamra méretét, a szabvány szerint DIN 1/1 méretben kell megadni. A kapacitásnak más mértékegységben ismételten való előírása redundáns és túldefiniálást okoz.

2 A 8 DIN 1/1 kapacitású műszermosogató gépeket a különböző gyártók liter hasznos térfogatú mosókamrával gyártják. Az ennél kisebb űrtartalmú kamrákkal a 6 DIN 1/1 műszertálca kapacitású készülékek rendelkeznek. Az Orvos-szakmai elvárások 20. sorában található előírt, kötelező paraméter erősen verseny korlátozó hatású. Kérjük Tisztelt Ajánlatkérőt, hogy a nyílt verseny biztosítása érdekében fenti kötelező paramétert törölje, vagy a következő módon változtassa meg: 20. sor Hasznos térfogata max. 168 liter + 10% 1. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: Ajánlatkérő elfogadja, és módosítja az orvos szakmai elvárást a következőre: Kamra hasznos térfogata max. 168 liter + 10% 2. Ajánlattevői kérdés: Orvos-szakmai elvárások: 25.sor Keringtető szivattyúk teljes kapacitása legalább 800 liter/min Felolvasó lap Orvos szakmai minimumfeltételeken túlmutató elvárások: 1.pont Víz keringető szivattyúk száma, előny a több S=10 Az orvos szakmai előírás eleve többes számot ír, nem tudni miért, feltételezi, hogy egynél több víz szivattyúval rendelkezik a készülék. Az értékelésnél a dokumentáció az árhoz képest nagyon magas S=10 súly számmal értékeli a két szivattyút, ami több mint 20% árelőnyt jelent. Fenti két előírás versenytorzító és versenykorlátozó, továbbá esélyegyenlőtlenséget okozó hatású. A különböző gyártók a 8 DIN 1/1 és annál kisebb kapacitású készülékeket egészen a 12 DIN 1/1 műszertálca kapacitásig 1 db víz keringető szivattyúval gyártják, melynek kapacitása általában W, ami liter/min víz áramoltatásnak felel meg. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy a kamrában lévő liter vizet percenként szer kiszívja és vissza juttassa a kamrába. A 12 DIN 1/1 műszertálca kapacitású készülékek szintén 1 db, de nagyobb 1500W körüli teljesítményű vízszivattyúval rendelkeznek, ami megfelel liter/min víz áramoltatásnak. Ez a teljesítmény a kamrában lévő liter vizet percenként alkalommal kiszívja és vissza juttatja a kamrába. 2 db vízszivattyúval az ismert gyártók a DIN 1/1 műszertálca kapacitású készülékeket látják el. A 800 liter/min. kapacitású víz keringető szivattyú minimum követelményként való előírása erősen verseny korlátozó hatású, ezt a paramétert csak egy konkrét gyártó tudja teljesíteni. A versenykorlátozás megszüntetése és a nyílt verseny biztosítása érdekében kérjük Tisztelt Ajánlatkérőtől az Orvos szakmai előírások 25. sorában szereplő előírás törlését, vagy 600 liter/min ra változtatását.

3 A Felolvasó lap Orvos szakmai minimumfeltételeken túlmutató elvárások 1. pontjában szereplő értékelési szempont versenytorzító hatású, ezt a paramétert csak egyetlen konkrét gyártó teljesíti a 8 DIN1/1 műszertálca kapacitású műszermosogató gépek kategóriájában. Kérjük Tisztelt Ajánlatkérőt A Víz keringető szivattyúk száma, előny a több S=10 értékelési szempontot a verseny torzítás megszüntetése és az esélyegyenlőség biztosítása érdekében törölni szíveskedjék. Szeretném összefoglalóan megjegyezni, hogy az összes ismert gyártó 1 db kb. 600 liter/min. teljesítményű víz keringtető szivattyúval kifogástalan mosási eredményt ér el a 8 DIN 1/1 kapacitású műszermosogató gépével, amit a mosás során használt indikátorok, és az elvégzett hatósági vizsgálatok folyamatosan igazolnak. 2. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: a. A 25. sorban található orvos szakmai elvárásban a többes szám akkor érvényes, amennyiben az ajánlott készülékben egynél több keringtető szivattyú található, a 800 liter/perc minimális kapacitás elvárás természetesen egy szivattyúra is elfogadható. A nagyobb kapacitású víz-keringtető szivattyú valós szakmai előnyt jelent a tisztítási/fertőtlenítési ciklus során, legfőképp a lumenes eszközök mosogatásánál. Ajánlatkérő nem fogadja el azt az érvelést, hogy a 8 DIN 1/1 és annál kisebb kapacitású készülékeket egészen 12 DIN 1/1 műszertálca kapacitásig liter/perc kapacitású szivattyúval szerelik, mivel több gyártó is található a piacon, amely ennél nagyobb teljesítményű szivattyút szerel a forgalmazott készülékekbe. Ajánlatkérő továbbá felhívja a Kérdező szíves figyelmét, hogy az ajánlatkérés minimum 8 DIN 1/1 tálca kapacitású műszermosó készülékre vonatkozik. b. Ajánlatkérő előnyként értékeli, ha a műszermosogató és fertőtlenítő gépek egynél több víz-keringtető szivattyúval rendelkeznek, amelyek külön-külön a kamra egységeinek más részét látják el (pl. 2 szivattyú esetén az egyik szivattyú a kamrai mosókarokat, a másik pedig a kocsin található mosókarokat/injektorokat). Mivel ez a szakmai tulajdonság előny és nem alapkövetelmény, Ajánlatkérő elutasítja a követelmény versenykorlátozó hatását, és nem módosítja azt. 3. Ajánlattevői kérdés: Felolvasó lap Orvos szakmai minimum feltételeken túlmutató elvárások 2. pont Szabadalmazott programmal lehetőség legyen prion mentesítő mosásra H2O2 külön vegyszer szivattyúval S=10 Ezt a paramétert a szakmában csak egy konkrét gyártó tudja teljesíteni, akinek köztudottan szabadalmazott eljárása van, mely H2O2 szert használ a prion mentesítésre. Kérjük Tisztelt Ajánlatkérőt, hogy ezt a súlyosan versenytorzító paramétert, mely több mint 20 % árelőnyt jelent, az értékelési szempontok közül törölni szíveskedjék.

4 3. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: Ajánlatkérő elutasítja Kérdező kérését, mivel az általa vitatott műszaki specifikációs sor szakmai előnyként, nem pedig minimum feltételként szerepel, így versenytorzító hatással sem bír. 4. Ajánlattevői kérdés: Ajánlattételi felhívás dokumentáció az Orvos szakmai Elvárások fejezete 25.oldalán a 4. sorban Tisztelt Ajánlatkérő a következő, kötelezően teljesítendő Műszaki paramétert írja elő: Teljes egészében rozsdamentes acél lenyíló ajtók,amelyre kihúzható a kamrai kocsi lerakodás céljából Kérdésünk,hogy érvényes ajánlat tehető-e, ezzel egyenértékű,rozsdamentes acél keretbe foglalt teljes egészében hőálló és ütésálló üvegből készült lenyíló ajtókkal rendelkező készülékkel, mely ajtó teherbírása megegyezik a rozsdamenetes acélból készült ajtóéval? A jelentős, ismert gyártók többsége ezt a konstrukciót alkalmazza termékeinél. Kérjük Tisztelt Ajánlatkérőt az ajánlati dokumentáció módosításával - Teljes egészében rozsdamentes acél, vagy rozsdamentes acél keretbe foglalt teljes egészében hőálló és ütésálló üvegből készült lenyíló ajtók,amelyre kihúzható a kamrai kocsi lerakodás céljából - a versenykorlátozó előírás megváltoztatásával valósítsa meg az esélyegyenlőséget és biztosítsa a versenyt. 4. Ajánlattevő kiegészítő tájékoztatása: Ajánlatkérő elfogadja, és módosítja az orvos szakmai elvárást a következőre: Teljes egészében rozsdamentes acél, vagy rozsdamentes acél keretbe foglalt teljes egészében hőálló és ütésálló üvegből készült lenyíló ajtók, amelyre kihúzható a kamrai kocsi lerakodás céljából 2. rész Ajánlattételi határidő meghosszabbítása Ajánlatkérő ezúton tájékoztatja Ajánlattevőket, hogy a Kbt. 52. (4) bekezdés a) és b) pontjában foglaltak alapján, figyelemmel a beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések terjedelmére és bonyolultságára, az ajánlattételi határidőt meghosszabbítja az alábbiak szerint:

5 A meghosszabbított ajánlattételi határidő: január 26. napja óra *** Kérjük, hogy az ajánlatukat a fentiek figyelembe vételével tegyék meg. Az Ajánlatkérő jelen tájékoztatást valamennyi Ajánlattevő részére azonos tartalommal, egyidejűleg útján megküldi. Kérjük, hogy a jelen megküldött levelünk vételét szíveskedjenek haladéktalanul visszaigazolni. Tisztelettel s.k. ügyvezető

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70)

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u tel: 06(70) Tájékoztatásul minden Ajánlattevő részére! Tárgy: : FT-1127/Kecskemét/2016 Különféle műszertálcák beszerzése megnevezésű eljárás Kiegészítő tájékoztatás Budapest, 2017. január 24. Tisztelt Ajánlattevő!

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016-Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Válasz előzetes vitarendezési kérelemre

Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016-Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Válasz előzetes vitarendezési kérelemre Tájékoztatásul minden érintett gazdasági szereplő részére! Budapest, 2017. január 25. Tárgy: FT-1125/Kecskemét/2016-Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Válasz előzetes

Részletesebben

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u. 37. Tel:

FAIR-TENDER KFT Budapest, Czimra Gy. u. 37. Tel: E-mail útján Minden Ajánlattevő részére Küldi: Fair-Tender Kft. Tel: +36 70 418-6618 fairtender@t-online.hu Budapest, 2017. január 24. Tárgy: Értesítés Ajánlattételi felhívás és Közbeszerzési dokumentum

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

FT-1125/Kecskemét/2016- Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése eredménytájékoztató

FT-1125/Kecskemét/2016- Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése eredménytájékoztató FT-1125/Kecskemét/2016- Műszermosogató és fertőtlenítő gépek beszerzése eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/99 Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Beszerzés tárgya: Értesítőben

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Honlapon közzétéve valamennyi Gazdasági Szereplő részére Küldi: dr. Magyar Szabolcs Tel: +36/30/399-4765 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Budapest, 2017. október 24.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

előzetes vitarendezési kérelmet

előzetes vitarendezési kérelmet E l ő z e t e s V i t a r e n d e z é s i k é r e l e m Alulírott Papp Attila a Konica Minolta Magyarország Kft, mint ajánlattevő (továbbiakban: Kérelmező) nevében a Nyomatmenedzsment rendszer kialakítása

Részletesebben

Kérjük annak megerősítését, hogy a közbeszerzés 6. részében a 3 évnél régebbi készülék megajánlása nem jelent érvénytelen ajánlatot!

Kérjük annak megerősítését, hogy a közbeszerzés 6. részében a 3 évnél régebbi készülék megajánlása nem jelent érvénytelen ajánlatot! Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás nyújtása IV. és tájékoztatás 2. számú korrigendum feladásáról az Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS 1 KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS E-mailon továbbítandó! Tárgy: Az Országos Onkológiai Intézet által kiírt Kötszerek és steril műtéti törlő szettek beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére E-mail útján Másolatban: Valamennyi ajánlattevő részére E-mail útján Küldi: dr. Szterényi

Részletesebben

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés Előzetes vitarendezés M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az ajánlatkérő:

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban: a Képviselőtestület) Kozármisleny Város Önkormányzata, a Polgármesteri Hivatal, valamint intézményei számára,

Részletesebben

Város: Budapest Postai irányítószám: 1133 Ország: HU

Város: Budapest Postai irányítószám: 1133 Ország: HU 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 32 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Tárgy: Orosházi Kórház-A Kbt a szerinti előzetes vitarendezési kérelem

Tárgy: Orosházi Kórház-A Kbt a szerinti előzetes vitarendezési kérelem Tárgy: Válasz 2. számú előzetes vitarendezési kérelemre Orvosi gázok,- felszerelések és laboratóriumi reagensek beszerzése az Orosházi Kórházban adásvételi szerződés keretében/ Egyszerhasználatos szakmai

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/57 Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/57 Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési FT-1101/KECSKEMÉT/2016 - Multifunkciós betegőrző monitorok beszerzése új intenzív részleg részére megnevezésű közbeszerzési eljárás - eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/57 Eljárást

Részletesebben

Tisztelt Ajánlattevő! Fenti tárgyú közbeszerzési eljárásban án az alábbi előzetes vitarendezési kérelmet kaptuk:

Tisztelt Ajánlattevő! Fenti tárgyú közbeszerzési eljárásban án az alábbi előzetes vitarendezési kérelmet kaptuk: Tárgy: Válasz 1. számú előzetes vitarendezési kérelemre Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastruktúrális fejlesztések az Orosházi Kórházban elnevezésű 2017/S 221-458749 közbeszerzési eljárásban

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem TIOP-2.2.7-07/2F/2-2009-0008 kódszámú pályázatának keretében a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ részére 1. részajánlati körben a központi sterilizáló eszközei és műszerkövető

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: Az Univerzál Beszerző Kft. részére informatikai eszközök és hálózatfüggetlen mobiltelefonok szállítása tárgyú, közbeszerzésekről szóló 2015. CXLIII.

Részletesebben

A Megrendelő a meghatározott mennyiségtől való eltérés jogát fenntartva, ettől ±10%-ban eltérhet.

A Megrendelő a meghatározott mennyiségtől való eltérés jogát fenntartva, ettől ±10%-ban eltérhet. 1. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ADATAI 1.1 Ajánlatkérés célja Tisztelt Ajánlattevők! A Szegedi Közlekedési Kft., mint Ajánlatkérő ezúton felkéri Önt, tegyen írásos ajánlatot1 éves keretszerződésre vonatkozóan

Részletesebben

Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Közbeszerzési és Beszerzési Tájékoztató

Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Közbeszerzési és Beszerzési Tájékoztató Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány Közbeszerzési és Beszerzési Tájékoztató 2016. október 10. I. Közbeszerzési tájékoztató A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (a továbbiakban: Támogató) az alábbiak

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról mobiltelefonok beszerzése tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított közbeszerzés eljárásban 1) Az Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Nemzeti

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS. 3.1.2. A beszerzendő műszermosogató és fertőtlenítő készülékkel szemben elvárt követelmények. Alapkövetelmény.

MŰSZAKI LEÍRÁS. 3.1.2. A beszerzendő műszermosogató és fertőtlenítő készülékkel szemben elvárt követelmények. Alapkövetelmény. MŰSZER-MOSOGATÓGÉP ÉS AUTOKLÁV BESZERZÉSE AZ ORSZÁGOS ONKOLÓGIAI INTÉZET RÉSZÉRE. KÉ-31472/2011 nyilvántartási számú egyszerű közbeszerzési eljárás MŰSZAKI LEÍRÁS 3. Műszaki követelmények 3.1. Műszermosogató

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegez az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Tartályok, víztárolók, konténerek és túlnyomásos edények 2016/S Korrigendum

Magyarország-Budapest: Tartályok, víztárolók, konténerek és túlnyomásos edények 2016/S Korrigendum 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:441283-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Tartályok, víztárolók, konténerek és túlnyomásos edények 2016/S 242-441283

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA Eljárás megnevezése: Folyóirat beszerzés II. az Eszterházy Károly Egyetemen az EFOP- 3.6.1-16-2016-00001. sz.

Részletesebben

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

VEKOP PT

VEKOP PT PROMENT Consulting Kft. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226; Tfax: 56/513-395 e-mail: promentkft@karmentor.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük a Maglód Város Önkormányzata részére

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. E-mail útján a gazdaság szereplők részére Küldi: dr. Kovács Péter Balázs Tel: +36/30/27.92.902 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Tárgy: 1. sz. kiegészítő tájékoztatás

Részletesebben

HU-Budapest: Vérzsák 2013/S 013-015911. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 27.11.2012, 2012/S 228-375384)

HU-Budapest: Vérzsák 2013/S 013-015911. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 27.11.2012, 2012/S 228-375384) 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:15911-2013:text:hu:html HU-Budapest: Vérzsák 2013/S 013-015911 Országos Vérellátó Szolgálat, Karolina út 19-21., Címzett: Dr.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/63

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/63 Kemoterápiás terápiatervező és gravimetrikus citosztatikus keverékinfúzió készítő rendszer beszerzése az ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 pályázat keretében - 1 számú módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/63

Részletesebben

Ajánlati felhívás - Adásvételi szerződés - Orvostechnikai berendezések beszerzése a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház részére

Ajánlati felhívás - Adásvételi szerződés - Orvostechnikai berendezések beszerzése a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház részére Ajánlati felhívás - Adásvételi szerződés - Orvostechnikai berendezések beszerzése a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/2 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft Pécs, Mártírok u. 42.

M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft Pécs, Mártírok u. 42. M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Előzetes vitarendezés II. Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az

Részletesebben

PÁLYAVASÚTI BESZERZÉSI IGAZGATÓSÁG ESZKÖZ- ÉS VÁLLALKOZÁS BESZERZÉSI IRODA

PÁLYAVASÚTI BESZERZÉSI IGAZGATÓSÁG ESZKÖZ- ÉS VÁLLALKOZÁS BESZERZÉSI IRODA PÁLYAVASÚTI BESZERZÉSI IGAZGATÓSÁG ESZKÖZ- ÉS VÁLLALKOZÁS BESZERZÉSI IRODA CÍMZETT: ABC Group Kft. ajánlattevő 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48. és Fazakas Építésziroda Kft. 1051 Budapest, Sas utca

Részletesebben

Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás - Konténerek beszerzése - Módosítás

Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás - Konténerek beszerzése - Módosítás Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás - Konténerek beszerzése - Módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/141 Szállítási szerződés Paks és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

II.2.1) A közbeszerzés mennyisége:

II.2.1) A közbeszerzés mennyisége: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: FKF Nonprofit Zrt. Postai cím: Alföldi u. 7. Város:

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Tárgy: Takarításhoz használandó vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet részére Kbt. 71. -a szerinti hiánypótlási felhívás és felvilágosítás kérés Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

Kiegészítő tájékoztatás Van Hool gyártmányú autóbuszokhoz futómű alkatrészek beszerzése BKV Zrt. T-2/16

Kiegészítő tájékoztatás Van Hool gyártmányú autóbuszokhoz futómű alkatrészek beszerzése BKV Zrt. T-2/16 Az alábbiakban tájékoztatjuk a számon, Van Hool gyártmányú autóbuszokhoz futómű alkatrészek beszerzése tárgyban indult eljárással kapcsolatban beérkezett kérdésekre, észrevételekre adott válaszainkról:

Részletesebben

On-line értesítés: A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki

On-line értesítés:  A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki 1 of 7 2012.01.09. 18:36 4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név:

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Józsefvárosi Önkormányzat (1082 BUDAPEST, Baross utca 63-67.) Közbeszerzési eljárás

Részletesebben

1. sz. Korrigendum - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása

1. sz. Korrigendum - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása 1. sz. Korrigendum - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/66 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

2017. április 25. (kedd) 10:00 óra

2017. április 25. (kedd) 10:00 óra Egyházközösség - EFOP-4.1.1-15-2016-00015 projekt kivitelezése Dátum: 2017. 04. 12. 10:41 Cí ftt: orosth.e:!rm@~~erm~~' OROSTHERM MÉRNÖKSZOLG.Á.LAU És SzERELÖIPARI Kn:. SzÉKHEIX/ Cí.M: 5900 OROSHÁZA, BAJNOK

Részletesebben

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza..

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza.. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

Fentiek alapján kérem a Tisztelt Képviselő-testülete az alábbi határozati javaslat elfogadására:

Fentiek alapján kérem a Tisztelt Képviselő-testülete az alábbi határozati javaslat elfogadására: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály Budapest

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény 1 / 17 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:394949-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S 217-394949 Korrigendum Változásokat vagy

Részletesebben

Egyedi adásvételi szerződés keretében Cölöp- szádfalverőgépek szállítása mód_1. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90

Egyedi adásvételi szerződés keretében Cölöp- szádfalverőgépek szállítása mód_1. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 Egyedi adásvételi szerződés keretében Cölöp- szádfalverőgépek szállítása mód_1 Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 1 Beszerzés tárgya: Egyedi adásvételi szerződés keretében Cölöpszádfalverőgépek szállítása

Részletesebben

Tárgy: Válasz előzetes vitarendezési kérelemre. Tisztelt Gazdasági Szereplő!

Tárgy: Válasz előzetes vitarendezési kérelemre. Tisztelt Gazdasági Szereplő! Tárgy: Válasz előzetes vitarendezési kérelemre Tisztelt Gazdasági Szereplő! A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.), mint ajánlatkérő által A Markhot Ferenc Oktatókórház

Részletesebben

FT-1133/ORFI/ Kórházi ágyak beszerzése - eredménytájékoztató

FT-1133/ORFI/ Kórházi ágyak beszerzése - eredménytájékoztató FT-1133/ORFI/2016 - Kórházi ágyak beszerzése - eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/73 Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Beszerzés tárgya: Értesítőben történt közzététele nélkül

Részletesebben

Korr 145 kv-os GIS berendezések

Korr 145 kv-os GIS berendezések Korr 145 kv-os GIS berendezések Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/36 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2019.02.20. Iktatószám:

Részletesebben

Dokumentáció módosítása-napcella

Dokumentáció módosítása-napcella Dokumentáció módosítása-napcella Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/78 Beszerzés tárgya: Napcella rendszer telepítése Hirdetmény típusa: Tájékoztató a hirdetmény visszavonásáról, módosításáról/ké/2011.12.30

Részletesebben

Tisztító-, fertőtlenítő eszközök

Tisztító-, fertőtlenítő eszközök Tisztító-, fertőtlenítő eszközök Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/107 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Eljárás fajtája: Árubeszerzés Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL Nyílt eljárás Közzététel

Részletesebben

1. SZ. KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS, TÁJÉKOZTATÁS AJÁNLATI FELHÍVÁS ÉS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1. SZ. MÓDOSÍTÁSÁRÓL

1. SZ. KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS, TÁJÉKOZTATÁS AJÁNLATI FELHÍVÁS ÉS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1. SZ. MÓDOSÍTÁSÁRÓL 1. SZ. KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS, TÁJÉKOZTATÁS AJÁNLATI FELHÍVÁS ÉS KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1. SZ. MÓDOSÍTÁSÁRÓL Az eljárás belső iktatószáma: Az eljárás TED-száma: 2016/S 239-435317 Megjelenés dátuma:

Részletesebben

Budapesti M3 metróvonal rekonstrukciójához szükséges sínek beszerzése (TP-370/2015.) KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS január 28.

Budapesti M3 metróvonal rekonstrukciójához szükséges sínek beszerzése (TP-370/2015.) KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS január 28. Budapesti M3 metróvonal rekonstrukciójához szükséges sínek beszerzése (TP-370/2015.) KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS 2016. január 28. 1. RÉSZ BEVEZETÉS Az Ajánlattételi dokumentáció 4.2. pontja alapján az Ajánlatkérő

Részletesebben

BONTÁSI JEGYZŐKÖNYV. Az ajánlatkérő azt a tájékoztatást adta, hogy jelen eljárás során rendelkezésre álló anyagi fedezet összeg nettó HUF

BONTÁSI JEGYZŐKÖNYV. Az ajánlatkérő azt a tájékoztatást adta, hogy jelen eljárás során rendelkezésre álló anyagi fedezet összeg nettó HUF BONTÁSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a(z) Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata (Magyarország, 9700 Szombathely Kossuth Lajos Utca 1-3 ), mint Ajánlatkérő által megindított Belterületi utak felújítása

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek Hivatalos név: MÁV-START Vasúti Személyszállító

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala által működtetett országos telefonos ügyfélszolgálat részére diák-munkaerő biztosítása vállalkozási szerződés keretében Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

KÁR-MENTOR Bt Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/ , Fax: 06/56/ Tisztelt Ajánlattevő!

KÁR-MENTOR Bt Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/ , Fax: 06/56/ Tisztelt Ajánlattevő! KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/426-226, Fax: 06/56/513-395 E-mail: kozbeszerzes@karmentor.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Villamos vonalhálózat váltófűtéseinek korszerűsítése négy helyszínen, fogaskerekű vonalán váltófűtési és világítási szekrények cseréje(bkv Zrt.15/TB-450/12.): tájékoztató a hirdetmény módosításáról Közbeszerzési

Részletesebben

Tárgy: Felhívás igazolások benyújtására a Kbt. 69. (4) bekezdése alapján. Tisztelt Ajánlattevők!

Tárgy: Felhívás igazolások benyújtására a Kbt. 69. (4) bekezdése alapján. Tisztelt Ajánlattevők! Tárgy: Felhívás igazolások benyújtására a Kbt. 69. (4) bekezdése alapján Tisztelt Ajánlattevők! Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet, mint Ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII.

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. 5. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK

Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK 2012 Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK Tárolórendszerek» PCB tárolás Oldaltöltős TTxxC TTxxCEL és Elöltöltős tálcás PCB tároló kocsi tálcás kocsik 19 és 39 tálcás kivitelben opcionális ESD kit opcionális

Részletesebben

Tájékoztató ajánlattételi határidő meghosszabbításáról

Tájékoztató ajánlattételi határidő meghosszabbításáról Tájékoztató ajánlattételi határidő meghosszabbításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/30 Adásvételi szerződés a XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. részére számítógépek, perifériák és monitorok beszerzésére.165

Részletesebben

20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez. Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról

20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez. Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Veszprémi Főegyházmegye 8200 Veszprém, Vár utca

Részletesebben

ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 -Kórházi textíliák beszerzése UHF rendszerrel ellátva adásvételi szerződés keretében - tájékoztató az eljárás eredményéről

ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 -Kórházi textíliák beszerzése UHF rendszerrel ellátva adásvételi szerződés keretében - tájékoztató az eljárás eredményéről ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 -Kórházi textíliák beszerzése UHF rendszerrel ellátva adásvételi szerződés keretében - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/191 Eljárást megindító

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Papíráru beszerzése/2012.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Papíráru beszerzése/2012. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Papíráru beszerzése/2012. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő zrt., H-1134 Budapest, Váci út

Részletesebben

További információ a következő címen szerezhető be: A fent említett kapcsolattartási pont(ok) x Egyéb (töltse ki az A.

További információ a következő címen szerezhető be: A fent említett kapcsolattartási pont(ok) x Egyéb (töltse ki az A. Mentori szolgáltatás Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/112 Szerződés meghatározása: Megbízási szerződés. Szerződés tárgya: Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának illetékességi területén

Részletesebben

Az R. l. (2) bekezdés c) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

Az R. l. (2) bekezdés c) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2016. (III. 24.) önkormányzati rendelete az önkormányzati beszerzések rendjéről szóló 12/2012. (III. 27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Bács-Kiskun Megyei Kórház (6000 Kecskemét, Nyíri út 38.) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Bács-Kiskun Megyei Kórház (6000 Kecskemét, Nyíri út 38.) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Bács-Kiskun Megyei Kórház (6000 Kecskemét, Nyíri út 38.) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 számú "Fekvőbeteg szakellátó intézmények támogatására - a gazdaságilag hatékony struktúra-átalakításhoz,

Részletesebben

Módosítás - Tengelysúlymérő állomás építése M43 Kéthalmi pihenőhelyen (M km sz.)

Módosítás - Tengelysúlymérő állomás építése M43 Kéthalmi pihenőhelyen (M km sz.) Módosítás - Tengelysúlymérő állomás építése M43 Kéthalmi pihenőhelyen (M43 31+320 km sz.) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/66 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

Az új közbeszerzési törvény

Az új közbeszerzési törvény Az új közbeszerzési törvény D r. N a g y Á g n e s f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s e k T a n á c s a 1 Nyílt eljárás Meghívásos eljárás Tárgyalásos eljárás - hirdetmény közzétételével

Részletesebben

Bontási jegyzőkönyv melléklete JELENLÉTI ÍV

Bontási jegyzőkönyv melléklete JELENLÉTI ÍV Bontási jegyzőkönyv melléklete JELENLÉTI ÍV amely készült 2017. szeptember 07. napján 11.00 órai kezdettel a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.) mint ajánlatkérő

Részletesebben

HU-Budapest: Diagnosztikumok 2012/S 149-248140

HU-Budapest: Diagnosztikumok 2012/S 149-248140 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:248140-2012:text:hu:html HU-Budapest: Diagnosztikumok 2012/S 149-248140 Országos Vérellátó Szolgálat, Karolina út 19-21., attn:

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére Fax és E-mail útján Másolatban: Ajánlatkérők által ismert ajánlattevő részére E-mail útján

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint Beszerzés tárgya:

Közbeszerzési Értesítő száma: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint Beszerzés tárgya: Vállalkozási szerződés parti sétány, kerékpárút és kerékpáros turisztikai létesítmények, valamint napelemes térvilágítási rendszer kialakítására Balatonfűzfőn KDOP-2.1.1/D-12-2012-0005 azonosító számú

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 1 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: kérő I.1) Név és címek1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Oktatási Hivatal Postai

Részletesebben

Tóth Csaba Feladó: Tóth Csaba [magistratum.tothcsaba@gmail.com] Küldve: péntek 2017. március 3 18:33 Címzett: gubancsalad@koroskabel.hu Másolatot kap: László Franczia Tárgy: ajánlattételi felhívás megküldése

Részletesebben

Hivatalos név: HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.

Hivatalos név: HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Távbeszélő-hálózati berendezések 2013/S 174-300066

Magyarország-Budapest: Távbeszélő-hálózati berendezések 2013/S 174-300066 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:300066-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Távbeszélő-hálózati berendezések 2013/S 174-300066 NISZ Nemzeti Infokommunikációs

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Valamennyi ajánlattevő részére az ajánlatkérő honlapján közzétéve Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás 1. Küldi: dr. Szterényi Sándor / Ligeti Éva Tel: +36/1/457 80 40 Fax: +36/1/457

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Hirdetmény módosítása a a NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjaiban üzemelő felvonó berendezések és emelőgépek tervszerű megelőző karbantartása, gyorsszolgálati hibaelhárítása és eseti javítási munkák

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése 1 Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése I. Az eljárás megindítása előtti kötelezettségek: (közvetlen támogatási szerződéshez kapcsolódó

Részletesebben

BÁH Befogadó Állomás Bicske a Bicskei, a Vámosszabadi és a Nagyfai Telep-helyen egészségügyi ellátás biztosítása

BÁH Befogadó Állomás Bicske a Bicskei, a Vámosszabadi és a Nagyfai Telep-helyen egészségügyi ellátás biztosítása BÁH Befogadó Állomás Bicske a Bicskei, a Vámosszabadi és a Nagyfai Telep-helyen egészségügyi ellátás biztosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 Vállalkozási szerződés a BÁH Befogadó Állomás Beszerzés

Részletesebben

Mobil távközlési szolgáltatás nyújtása valamint telefonkészülékek szállítása (471/2012)

Mobil távközlési szolgáltatás nyújtása valamint telefonkészülékek szállítása (471/2012) Mobil távközlési szolgáltatás nyújtása valamint telefonkészülékek szállítása (471/2012) Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/121 Beszerzés tárgya: Mobil távközlési szolgáltatás nyújtása valamint telefonkészülékek

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016. 10. 20. Javaslat Vállalkozási szerződés keretében Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata részére a Dunaújvárosi

Részletesebben

A felhasználói oldal internetcíme (URL): További információ a következő címen szerezhető be: x A fent említett kapcsolattartási pont(ok) Egyéb (töltse

A felhasználói oldal internetcíme (URL): További információ a következő címen szerezhető be: x A fent említett kapcsolattartási pont(ok) Egyéb (töltse 1. sz. módosítás - Vállalkozási keretszerződések (1. rész) munkaerő kölcsönzési és (2. rész) diákmunkaerő-közvetítői szolgáltatások igénybevétele tárgyában 3 éves időtartamban a FŐTÁV Zrt. részére Közbeszerzési

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. E-mail útján a gazdasági szereplők részére Küldi: dr. Kovács Péter Balázs Tel: +36/30/27.92.902 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Tárgy: 1. sz. kiegészítő tájékoztatás

Részletesebben

A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény alapján

A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény alapján A közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény alapján 2 3 4 5 ...10...11...16...17...17...18...18...22...24...24...26...28...29...31 18. Hivatalos közbeszerzési tanácsadó...32 19. Összeférhetetlenség...33

Részletesebben

AJÁNLATTEVŐ. Székhelyén. Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás I. Tisztelt Ajánlattevő!

AJÁNLATTEVŐ. Székhelyén. Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás I. Tisztelt Ajánlattevő! AJÁNLATTEVŐ Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás I. Tisztelt Ajánlattevő! Székhelyén Belügyminisztérium, mint Ajánlatkérő közbeszerzési eljárást kezdeményezett Keretmegállapodás a rendészeti továbbképzési feladatok

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/ sz. módosítás

Munkaállomások és monitorok beszerzése/ sz. módosítás Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. - 2. sz. módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/84 Szállítási szerződés. Nyertes ajánlattevő feladata az ajánlati felhívás II.1.2. pontja szerinti teljesítési

Részletesebben