Az új közbeszerzési törvény

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az új közbeszerzési törvény"

Átírás

1 Az új közbeszerzési törvény D r. N a g y Á g n e s f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s e k T a n á c s a

2 1 Nyílt eljárás Meghívásos eljárás Tárgyalásos eljárás - hirdetmény közzétételével induló - hirdetmény nélküli Versenypárbeszéd Keretmegállapodásos eljárás Dinamikus beszerzési rendszer

3 2 Tárgyalásos eljárás és versenypárbeszéd csak akkor alkalmazható, ha a Kbt. megengedi. Az eljárás során nem lehet áttérni egyik eljárási fajtáról a másikra. A tervpályázati eljárás és a dinamikus beszerzési rendszer fogalma az Értelmező rendelkezések között szerepel, a Kbt.-ben nincs részletezve, Kormányrendelet fogja a részletes szabályokat tartalmazni. A gyorsított eljárás nem külön eljárásfajta, hanem a meghívásos és a hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás rövidebb határidőkkel lefolytatható változata.

4 Nyílt eljárás A közbeszerzési eljárás fajtái 3 egy szakaszból áll, minden érdekelt gazdasági szereplő tehet ajánlatot, ajánlati felhívással indul, az ajánlattal együtt kizáró okok és alkalmasság igazolásának benyújtása, nem lehet tárgyalni, ajánlattételi határidőre vonatkozó szabályozás (minimum határidő, rövidítési lehetőségek) azonos a hatályos Kbt-vel.

5 Nyílt eljárás A közbeszerzési eljárás fajtái 4 Új elem: Ajánlatkérő kötöttsége: kötve van a felhívásban és a dokumentációban foglalt feltételekhez, Ajánlattevő kötöttsége: kötve van az ajánlatához, a kötöttség kezdő időpontja: az ajánlattételi határidő lejárta, időtartama: maximum a kezdő időponttól számított 30 nap (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 nap) cél: az ajánlatok elbírálásának gyorsítása.

6 Meghívásos eljárás két szakaszból áll, első, részvételi szakaszban: döntés az alkalmasságról/alkalmatlanságról, 5 bármely érdekelt gazdasági szereplő benyújthat részvételi jelentkezést, nem tehető ajánlat, második, ajánlattételi szakaszban csak az alkalmasnak minősített és ajánlattételre felhívott részvételre jelentkezők tehetnek ajánlatot, részvételi felhívással indul, nem lehet tárgyalni.

7 Meghívásos eljárás 6 Keretszám: alkalmazása nem kötelező, alkalmazása esetén a részvételi felhívásban meg kell adni a keretszámot (minimum 5) és a rangsorolás módját (a szerződés teljesítéséhez szükséges műszaki, szakmai alkalmasság körében) ha az alkalmas jelentkezők száma nem éri el a keretszám alsó határát, az ajánlatkérő az alkalmas jelentkezőknek küldött ajánlattételi felhívással folytatja az eljárást (jelenlegi szabályozás szerint: folytathatja).

8 Meghívásos eljárás Részvételi határidő: 30 nap (kivételesen indokolt és sürgős esetben 10 nap = gyorsított eljárás) Eredményes részvételi szakasz esetén 7 az eredmény részvételi jelentkezőkkel történő közlésétől számított 5 munkanapon belül, de legfeljebb a jelentkezések felbontásától számított 30 (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 ) napon belül meg kell küldeni az ajánlattételi felhívást az érvényes és alkalmas (keretszám esetén: a keretszám felső határáig terjedő számú) jelentkezőknek.

9 Meghívásos eljárás 8 az ajánlattételre felhívott jelentkezők közösen nem tehetnek ajánlatot, az ajánlattételi felhívás kötelező tartalmi elemei megegyeznek a jelenleg hatályos szabályozással (kivéve: hiánypótlás), az ajánlattételi határidő: szabályozás megegyezik a jelenlegivel (kivéve: az 5 napos rövidítéshez a dokumentációnak teljes terjedelemben, térítésmentesen, közvetlenül elektronikus úton már a részvételi felhívás közzétételének napjától elérhetőnek kell lennie).

10 Meghívásos eljárás Ajánlatkérő kötöttsége: 9 kötve van a részvételi felhívásban és dokumentációban foglalt feltételekhez a részvételi határidő lejártától, kötve van az ajánlattételi felhívásban és dokumentációban foglalt feltételekhez az ajánlattételi határidő lejártától, Ajánlattevő kötöttsége: kötve van az ajánlatához - az ajánlattételi határidő lejártától, időtartama: maximum a kezdő időponttól számított 30 nap (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 nap)

11 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás két szakaszból áll, első, részvételi szakaszban: döntés az alkalmasságról/alkalmatlanságról, 10 bármely érdekelt gazdasági szereplő benyújthat részvételi jelentkezést, nem tehető ajánlat, második, ajánlattételi szakaszban csak az alkalmasnak minősített és ajánlattételre felhívott részvételre jelentkezők tehetnek ajánlatot, az ajánlatkérő velük tárgyal a szerződéses feltétekről, részvételi felhívással indul.

12 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás Jogalap: taxatív felsorolás: csak akkor alkalmazható, ha valamennyi, az adott esetre felsorolt feltétel fennáll, alapvetően azonos a jelenleg hatályos szabályozással, a részvételi felhívásban fel kell tüntetni a jogalapot. 11 Keretszám: a szabályozás azonos a meghívásos eljárásnál tárgyaltakkal, kivéve: a keretszám minimum 3. Részvételi határidő, gyorsított eljárás, ajánlattételi felhívás megküldése: a szabályozás azonos a meghívásos eljárásnál tárgyaltakkal.

13 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás 12 Ajánlattételi felhívás tartalma azonos a meghívásos eljárásnál tárgyaltakkal, kiegészítve a tárgyalás lefolytatásának menetével, alapvető szabályaival és az első tárgyalás időpontjával. Többfordulós tárgyalás: alkalmazását, menetét, a kiválasztott ajánlattevői létszám felső határát a részvételi felhívásban jelezni kell, adott fordulót követően csak az értékelési szempontok szerint legkedvezőbb ajánlatot tevőkkel tárgyal tovább ajánlatkérő, ajánlatkérő számára csak kedvezőbb ajánlat tehető.

14 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás 13 Ajánlatkérő kötöttsége: kötve van a részvételi felhívásban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglalt feltételekhez a tárgyalások befejezésétől, Ajánlattevő kötöttsége: kötve van az ajánlatához - a tárgyalások befejezésétől, időtartama: maximum a kezdő időponttól számított 30 nap (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 nap).

15 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás 14 ha az ajánlatkérő az ajánlattevőkkel külön tárgyal, hozzájárulásuk nélkül a tárgyaláson az ajánlatról közölt semmilyen információ nem osztható meg a többi ajánlattevővel. A tárgyalások befejezéséig nincs ajánlati kötöttség, a felhívások és dokumentáció(k) feltételei változtathatóak, kiegészíthetőek, de ennek korlátja: az értékelés szempontja, módszere nem változhat, nem torzíthatja a versenyt, nem sértheti az esélyegyenlőséget (különösen: ha az új feltétel alapvetően befolyásolta volna a gazdasági szereplőket abban, tudnak-e jelentkezni az eljárásban, vagy ez alapján valamelyik ajánlattevő már nem lenne képes végleges ajánlatot tenni).

16 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás 15 Egyértelműen az ajánlattevők tudomására kell hozni, az ajánlatkérő mikor fogja a tárgyalásokat lezárni. A tárgyalások lezárásaként ajánlatkérő felhívhatja az ajánlattevőket egy végleges ajánlat írásban történő beadására határidő tűzésével, ennek hiányában a tárgyalások befejezését követő két munkanapon belül minden ajánlattevővel egyidejűleg ismertetni kell az ajánlatok azon számszerűsíthető adatait, amelyek értékelésre kerülnek.

17 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás Ajánlatok bírálata két lépcsőben: Első ajánlat a benyújtást követően: 16 megfelel-e a részvételi, az ajánlattételi felhívás és a dokumentáció feltételeinek, érvénytelen az ajánlat, ha olyan okból érvénytelen, amely a tárgyalások során, és a hiánypótlás keretében nem hozható helyre, érvénytelen az ajánlat, ha a szakmai ajánlat olyan eleme tér el a felhívás/dokumentáció feltételeitől, amely elemről az ajánlatkérő nem kíván tárgyalni, egyéb hiányosság a tárgyalások befejezéséig pótolható.

18 Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás 17 Ajánlatok bírálata: Végleges ajánlat a tárgyalások befejezését követően: megfelel-e a részvételi, az ajánlattételi felhívás és a dokumentáció tárgyalások befejezésekori tartalmának és a jogszabályi feltételeknek., szükség esetén hiánypótlás, felvilágosítás kérés, indokolás kérés. Ezt követően kerülnek az érvényes végleges ajánlatok értékelésre.

19 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 18 egy szakaszból áll, az ajánlatkérő az ajánlattételre felhívott és alkalmasnak minősített ajánlattevőkkel tárgyal a szerződéses feltétekről, ajánlattételi felhívás, vagy tárgyalási meghívó megküldésével indul, csak az ajánlattételre felhívottak tehetnek ajánlatot, az ajánlattételre egyedül felhívottak közösen nem tehetnek ajánlatot, de közös ajánlat tehető egy fel nem hívott gazdasági szereplővel.

20 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 19 Jogalap: taxatív felsorolás, csak akkor alkalmazható, ha az adott eset vonatkozásában valamennyi felsorolt feltétel fennáll, alapvetően azonos a jelenleg hatályos szabályozással (eltérés: műszaki-technikai sajátosságok, művészeti szempontok vagy kizárólagos jogok védelme miatt kizárólag egy meghatározott szervezettel, személlyel köthető meg a szerződés).

21 20 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás az ajánlattételi felhívás kötelező tartalmi elemei megegyeznek a nyílt eljárásnál szabályozottakkal, kiegészítve: tárgyalásos eljárás jogcíme, tárgyalás menete, szabályai, első tárgyalás időpontja. dokumentáció készítése nem kötelező. Ha nem készül: a szerződéses feltételeket, a műszaki leírást, építési beruházásnál árazatlan költségvetést és az alapítandó gazdálkodó szervezetre vonatkozó előírásokat az ajánlattételi felhívásban kell szerepeltetni.

22 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 21 Ajánlatkérő kötöttsége: kötve van az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglalt feltételekhez a tárgyalások befejezésétől, Ajánlattevő kötöttsége: kötve van az ajánlatához - a tárgyalások befejezésétől, időtartama: maximum a kezdő időponttól számított 30 nap (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 nap).

23 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 22 A tárgyalások befejezéséig nincs ajánlati kötöttség, a felhívás és dokumentáció feltételei változtathatóak, kiegészíthetőek, de ennek korlátja: az értékelés szempontja, módszere nem változhat, a szerződés tárgya, feltételei nem változhatnak úgy, hogy az már nem tenné lehetővé a tárgyalásos eljárás alkalmazását, a szerződés tárgya, feltételei nem változhatnak úgy, hogy azok alapján valamely ajánlattevő már nem lenne képes végleges ajánlatot tenni.

24 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 23 Ajánlatok bírálata két lépcsőben: Első ajánlat a benyújtást követően: megfelel-e az ajánlattételi felhívás és a dokumentáció feltételeinek, az ajánlattevő alkalmas-e a szerződés teljesítésére, az ajánlattevő nem tartozik-e a kizáró okok hatálya alá szakmai ajánlat bírálata.

25 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 24 Az ajánlat érvénytelen: ha az ajánlattevő alkalmatlan, vagy az alkalmasságát nem lehet megállapítani, ha az ajánlattevő a kizáró okok hatálya alatt áll, ha az ajánlat olyan okból érvénytelen, amely a tárgyalások során, és a hiánypótlás keretében nem hozható helyre, ha a szakmai ajánlat olyan eleme tér el a felhívás/dokumentáció feltételeitől, amely elemről az ajánlatkérő nem kíván tárgyalni.

26 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás 25 Ajánlatok bírálata: Végleges ajánlat a tárgyalások befejezését követően: megfelel-e az ajánlattételi felhívás és a dokumentáció tárgyalások befejezésekori tartalmának és a jogszabályi feltételeknek., szükség esetén hiánypótlás, felvilágosítás kérés, indokolás kérés. Ezt követően kerülnek az érvényes végleges ajánlatok értékelésre.

27 Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás - Rendkívüli sürgősség: 26 azzal/azokkal az ajánlattevőkkel kell tárgyalni és a tárgyalások befejezésekor írásban szerződést kötni, aki a szerződést a rendkívüli helyzet által megkívánt idő alatt képes teljesíteni (több gazdasági szereplőnek küldött ajánlattételi felhívás, tárgyalási meghívó esetén azzal, aki a legkedvezőbb ajánlatot tette), lehetőség szerint legalább 3 ajánlattevő felhívandó, nem kell alkalmassági feltételt előírni, az alkalmasságot nem kell külön igazolni, a kizáró okokról nyilatkozat, szerződéskötéstől 15 napon belül a nyertes benyújtja az igazolásokat, a Közbeszerzési Döntőbizottságot egyidejűleg tájékoztatni kell.

28 Versenypárbeszéd három szakaszos eljárás alkalmazásának feltételei azonosak a jelenlegi szabályozással részvételi szakasz: a részvételi felhívásban az alkalmazás jogcímét és adott esetben az alkalmazandó keretszámot és a rangsorolás módját meg kell adni (azonos a tárgyalásos eljárás szerinti feltételekkel), részvételi határidő 30 nap, csak összességében legelőnyösebb ajánlat lehet az értékelési szempont.

29 Versenypárbeszéd 2. Párbeszéd: 28 Eredményes részvételi szakasz esetén az eredmény részvételi jelentkezőkkel történő közlésétől számított 5 munkanapon belül, de legfeljebb a jelentkezések felbontásától számított 30 (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 ) napon belül meg kell küldeni az ajánlattételi felhívást az érvényes és alkalmas (keretszám esetén: a keretszám felső határáig terjedő számú) jelentkezőknek.

30 Versenypárbeszéd 29 az ajánlattevők megoldási javaslatokat nyújtanak be, mely tartalmazza: a közbeszerzés tárgyára, műszaki leírásra, szerződéses feltételekre vonatkozó javaslatot, előzetes ajánlatot arra az esetre, ha a javasolt műszaki, jogi, pénzügyi feltételekkel kellene a szerződést teljesíteni, a megoldás mely része üzleti titok, hozzájárul-e ahhoz, hogy a megoldás teljes vagy részleges felhasználásához a közbeszerzés tárgyának követelményei kialakítása során. Az ajánlatkérő a megoldási javaslatok alapján folytat párbeszédet az ajánlattevőkkel.

31 Versenypárbeszéd 30 hozzájárulás esetén az ajánlatkérő a végső ajánlat elkészítéséhez egy vagy több javaslat alapján meghatározza a közbeszerzési műszaki leírást és a szerződéses feltételeket, hozzájárulás nélkül az ajánlattevők a saját megoldási javaslatukat véglegesítve tesznek ajánlatot. Ajánlatkérő az általa meghatározott feltételekhez, ajánlattevő a megoldási javaslatához nincs kötve, de változtatás csak az esélyegyenlőségre figyelemmel lehet, és nem változtatható a bírálat szempontja és módszere.

32 31 Versenypárbeszéd ha az ajánlatkérő a párbeszédet egyenként folytatja az ajánlattevőkkel, hozzájárulásuk nélkül semmilyen információ nem osztható meg a többi ajánlattevővel. 3. Ajánlattételi szakasz: Ajánlattevő kötöttsége: kötve van az ajánlatához az ajánlattételi határidő lejártától, időtartama: maximum a kezdő időponttól számított 30 nap (építési beruházás vagy folyamatba épített ellenőrzés mellett folytatott eljárás esetén 60 nap).

33 Keretmegállapodásos eljárás 32 nyílt, meghívásos, vagy a Kbt. szerinti feltételek fennállása esetén tárgyalásos eljárás alkalmazható, legfeljebb 4 évre köthető, ajánlatkérő kötelezettséget vállalhat meghatározott mennyiség megvalósítására, időtartama és a beszerzett mennyiség nem haladhatja meg a keretmegállapodás időtartamát és az előirányzott teljes mennyiséget, 4 fajtája van, a felhívásban meg kell adni, az ajánlatkérő melyiket alkalmazza.

34 Keretmegállapodásos eljárás 1. egy ajánlattevővel kötött keretmegállapodás az annak alapján adott közbeszerzés megvalósítására irányuló szerződés minden feltételét kötelező erővel tartalmazza közvetlen megrendeléssel egy ajánlattevővel kötött keretmegállapodás az annak alapján adott közbeszerzés megvalósítására irányuló szerződés nem minden feltételét, vagy nem kötelező erővel tartalmazza konzultáció, ajánlat kiegészítése, csak azonos, vagy az ajánlatkérő szempontjából kedvezőbb ajánlat tehető

35 Keretmegállapodásos eljárás több ajánlattevővel kötött keretmegállapodás az annak alapján adott közbeszerzés megvalósítására irányuló szerződés minden feltételét kötelező erővel tartalmazza közvetlen megrendeléssel, a keretmegállapodásban meg kell határozni, mely objektív szempont alapján köt szerződést az ajánlatkérő valamely ajánlattevővel. 4. több ajánlattevővel kötött keretmegállapodás az annak alapján adott közbeszerzés megvalósítására irányuló szerződés nem minden feltételét, vagy nem kötelező erővel tartalmazza verseny újraindítása, elektronikus árlejtés

36 Keretmegállapodásos eljárás több ajánlattevővel kötött keretmegállapodás: felhívásban keretszámot kell meghatározni (minimum 3), értékelési szempont alapján választják ki az ajánlattevőket, 35 ha a keretszám felső határán több azonos ajánlat van, valamennyi ilyen ajánlattevővel keretmegállapodás kötendő, abban az esetben kell 3 ajánlattevővel megkötni, ha van ennyi érvényes és alkalmas ajánlat, a nem kötelező erővel kötött keretmegállapodásos eljárás eredménytelenné nyilvánítható, ha csak egy érvényes ajánlat van.

37 Építési koncesszió 36 Az eljárást megindító hirdetményben fel kell tüntetni, mely eljárás fajta kerül alkalmazásra, gyorsított eljárás nem alkalmazható, hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás külön feltétel nélkül alkalmazható, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás csak a jogszabályi feltételek fennállása esetén, ha a koncesszióról szóló törvény hatálya alá is tartozik a beszerzés, a Kbt.-t és e törvényt is alkalmazni kell, szabályozás azonos a jelenleg hatályossal.

38 A közszolgáltatók eljárására vonatkozó különös szabályok 37 A Kbt. tartalmazza: az Ajánlatkérők meghatározása, a közszolgáltatói szerződés fogalmát (közszolgáltatási tevékenység biztosítása céljából kötik), a közszolgáltatói tevékenység fogalmát, a kivételeket. A szabályozás ezen része azonos a jelenleg hatályossal, a további részletszabályokat Kormányrendelet fogja tartalmazni.

39 K Ö S Z Ö N Ö M M E G T I S Z T E L Ő F I G Y E L M Ü K E T!

A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban

A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban d r N a g y Á g n e s f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s e k T a n á c s a Közzététel és kommunikáció A hirdetmények

Részletesebben

Eljárásfajták. a évi CVIII. tv. Kbt január 01-i állapot szerint (2011. október 25.) dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor

Eljárásfajták. a évi CVIII. tv. Kbt január 01-i állapot szerint (2011. október 25.) dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor Eljárásfajták a 2011. évi CVIII. tv. Kbt. 2012. január 01-i állapot szerint (2011. október 25.) 1 külön diasoron NYÍLT ELJÁRÁS 2 külön diasoron MEGHÍVÁSOS ELJÁRÁS 3 külön diasoron A HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás fajtái. dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor www.szaldobagyi.hu

A közbeszerzési eljárás fajtái. dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor www.szaldobagyi.hu A közbeszerzési eljárás fajtái 1 Alapvető eljárási fajták nyílt eljárás meghívásos eljárás tárgyalásos eljárás, és ezen belül hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás hirdetmény nélküli tárgyalásos

Részletesebben

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Budapesti Rendőr-főkapitányság IKSZR fejlesztés Ajánlattételre

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2841

AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2841 AJÁNLATI FELHÍVÁS Második rész XV. fejezet. szerinti tárgyalásos eljárásban 1.Ajánlatkérő neve: Vértesi Erőmű Zrt. Postai cím: Pf.: 23 Város/Község Oroszlány Postai irányítószám: 2841 Ország: Magyarország

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Tárgyalásos eljárás - EKR000771032018 Eredménytelen közbeszerzési eljárás Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Országgyűlés Hivatala Kgfb. és casco biztosítási

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. zeti azonosítószám

Részletesebben

Hivatalos név: Nemzeti azonosító szám: 2

Hivatalos név: Nemzeti azonosító szám: 2 Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához Információ és online formanyomtatványok: http://simap.ted.europa.eu I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes

Részletesebben

A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény alapján

A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény alapján A közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény alapján 2 3 4 5 ...10...11...16...17...17...18...18...22...24...24...26...28...29...31 18. Hivatalos közbeszerzési tanácsadó...32 19. Összeférhetetlenség...33

Részletesebben

I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2840

I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban. Postai irányítószám: 2840 I. Fejezet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 112. (2) bekezdése szerinti folytatott tárgyalásos eljárásban 1.Ajánlatkérő neve: Vértesi Erőmű Zrt. Postai cím: külterület 0718/10 hrsz. Város/Község Oroszlány

Részletesebben

II.2) A közbeszerzés mennyisége

II.2) A közbeszerzés mennyisége Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Zalaegerszegi Törvényszék Postai cím: Várkör 2.

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

A HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSOK SZABÁLYAINAK VÁLTOZÁSAI

A HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSOK SZABÁLYAINAK VÁLTOZÁSAI A HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSOK SZABÁLYAINAK VÁLTOZÁSAI dr. Szeiffert Gabriella 2015. november 25. A hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás kivételes jellege kivételesen alkalmazható eljárásfajta

Részletesebben

A minták kitöltési útmutatója

A minták kitöltési útmutatója 31. melléklet a /2004. ( ) IM rendelethez A minták kitöltési útmutatója Általános megjegyzések 1. Jelen rendelet 1. -a szerinti minták a Bizottság 2001/78/EK irányelvével (a közbeszerzési hirdetmények

Részletesebben

Hivatalos név: Nemzeti azonosító szám: 2

Hivatalos név: Nemzeti azonosító szám: 2 Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához Információ és online formanyomtatványok: http://simap.ted.europa.eu I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Tanyagondnoki gépjármű beszerzések

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Tanyagondnoki gépjármű beszerzések Tájékoztató az eljárás eredményéről - Tanyagondnoki gépjármű beszerzések Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/101 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Az országos mérési-értékelési rendszer eredményeinek

Részletesebben

Munkaruházat beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Munkaruházat beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Munkaruházat beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/21 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság

Részletesebben

Értékelési skála: pont 5 (jeles) pont 4 (jó) pont 3 (közepes) pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen)

Értékelési skála: pont 5 (jeles) pont 4 (jó) pont 3 (közepes) pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen) A 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 343 01 Közbeszerzési referens Értékelési skála: 91 100 pont 5 (jeles) 81 90 pont

Részletesebben

Perifériák beszerzése

Perifériák beszerzése Perifériák beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/14 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Kbt. 122/A.

Részletesebben

Karbantartási feladatok ellátása

Karbantartási feladatok ellátása Karbantartási feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/112 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E10 - Előkészítés szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Vasmű u. 41. Irodaház Ingatlanfejlesztő, Beruházó és Értékesítő Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Búvótér beépítése és szerelt lépcső elkészítése

Búvótér beépítése és szerelt lépcső elkészítése Búvótér beépítése és szerelt lépcső elkészítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/112 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2015.01.23. Iktatószám: 868/2015 CPV Kód: 30199000-0;30192000-1;30197000-6;30192112-9

Közzététel dátuma: 2015.01.23. Iktatószám: 868/2015 CPV Kód: 30199000-0;30192000-1;30197000-6;30192112-9 Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala és az Önkormányzat intézményei részére papír, irodaszerek, és nyomtatványok beszerzése (er. táj.) Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Homlokrakodó és emelőkosaras gépjármű beszerzése

Homlokrakodó és emelőkosaras gépjármű beszerzése Homlokrakodó és emelőkosaras gépjármű beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/74 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ

Részletesebben

2011. évi CVIII. törvény a közbeszerzésről (Kbt.) Közbeszerzési referens képzés 2012 Urbán Márta PTE

2011. évi CVIII. törvény a közbeszerzésről (Kbt.) Közbeszerzési referens képzés 2012 Urbán Márta PTE 2011. évi CVIII. törvény a közbeszerzésről (Kbt.) Közbeszerzési referens képzés 2012 Urbán Márta PTE Uniós Értékhatárt elérőértékű közbeszerzések Uniós értékhatárt elérő eljárások esetén: Kbt. Második

Részletesebben

289/2011. (XII. 22.) Korm. rendelet. a közszolgáltatók közbeszerzéseire vonatkozó sajátos közbeszerzési szabályokról. 1. A rendelet hatálya

289/2011. (XII. 22.) Korm. rendelet. a közszolgáltatók közbeszerzéseire vonatkozó sajátos közbeszerzési szabályokról. 1. A rendelet hatálya Naprakész jogszabály a CompLex Kiadó jogi adatbázisából. A jel a legutoljára megváltozott bekezdést jelöli. 289/2011. (XII. 22.) Korm. rendelet a közszolgáltatók közbeszerzéseire vonatkozó sajátos közbeszerzési

Részletesebben

A HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ALKALMAZÁSA

A HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ALKALMAZÁSA A HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ALKALMAZÁSA Budapest, 2016. április 27. Dr. Szeiffert Gabriella Közszolgálati és Támogató Főosztály Közbeszerzési Hatóság A HNT eljárás kivételes jellege kivételesen

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: SZMJV Polgármesteri Hivatal Ellátó és Szolgáltató Szervezete részére fénymásolók, nyomtatók és hozzá kapcsolódó teljes körű üzemeltetési tevékenység beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111 Beszerzés

Részletesebben

Mentőegység beszerzés/ 2013.

Mentőegység beszerzés/ 2013. Mentőegység beszerzés/ 2013. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/115 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Országgyűlés

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről_lk kerékblokker karbantartás, javítás

Tájékoztató az eljárás eredményéről_lk kerékblokker karbantartás, javítás Tájékoztató az eljárás eredményéről_lk kerékblokker karbantartás, javítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/141 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás, közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátása -Körmend

Helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás, közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátása -Körmend Helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás, közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátása -Körmend Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/3 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Alkotmánybíróság Budapest, I. Donáti u. 35-45. és Budapest, XII. Rege u. 5. alatti épületei karbantartási feladatainak ellátása

Alkotmánybíróság Budapest, I. Donáti u. 35-45. és Budapest, XII. Rege u. 5. alatti épületei karbantartási feladatainak ellátása Alkotmánybíróság Budapest, I. Donáti u. 35-45. és Budapest, XII. Rege u. 5. alatti épületei karbantartási feladatainak ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/83 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban Formaruha beszerzése kiszolgálással (eljárás száma: T-337/13.) 1. Az ajánlatkérő neve, címe,

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Villamos energia 2010/S

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Villamos energia 2010/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:270334-2010:text:hu:html HU-Budapest: Villamos energia 2010/S 177-270334 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ:

Részletesebben

Értékelési skála: pont 5 (jeles) pont 4 (jó) pont 3 (közepes) pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen)

Értékelési skála: pont 5 (jeles) pont 4 (jó) pont 3 (közepes) pont 2 (elégséges) 0 50 pont 1 (elégtelen) A 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 52 343 01 Közbeszerzési referens Értékelési skála: 91 100 pont 5 (jeles) 81 90 pont

Részletesebben

KEOP-3.2.0/ azonosító számú, Majorfelújítás Zalaváron és eszközbeszerzés című projekt keretében kivitelezési tevékenység ellátása

KEOP-3.2.0/ azonosító számú, Majorfelújítás Zalaváron és eszközbeszerzés című projekt keretében kivitelezési tevékenység ellátása KEOP-3.2.0/11-2012-0009 azonosító számú, Majorfelújítás Zalaváron és eszközbeszerzés című projekt keretében kivitelezési tevékenység ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/50 Beszerzés tárgya: Építési

Részletesebben

Faházak kivitelezése és telepítése vállalkozási szerződés keretében

Faházak kivitelezése és telepítése vállalkozási szerződés keretében Faházak kivitelezése és telepítése vállalkozási szerződés keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/89 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

Magyarcsanád, Közösségi ház építése

Magyarcsanád, Közösségi ház építése Magyarcsanád, Közösségi ház építése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/17 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Tiszalúc Nagyközség Polgármesteri Hivatal épületének korszerűsítési munkái

Tiszalúc Nagyközség Polgármesteri Hivatal épületének korszerűsítési munkái Tiszalúc Nagyközség Polgármesteri Hivatal épületének korszerűsítési munkái Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/14 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

IP CCTV video megfigyelő rendszer beszerzése

IP CCTV video megfigyelő rendszer beszerzése IP CCTV video megfigyelő rendszer beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/14 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

- Tájékoztató rendezvény Közbeszerzés április 16.

- Tájékoztató rendezvény Közbeszerzés április 16. - Tájékoztató rendezvény Közbeszerzés 2010. április 16. A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése ÁROP-1.1.5/C A Tokaji kistérség fejlesztési és együttműködési

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/25. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/25. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: A NAV KAFIG 1077 Budapest, Dob u. 75-81. szám alatti irodaépületeiben üzemelő liftek karbantartása tárgyú hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás eredményéről. Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Gyorsított tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Biztosítási szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Gyorsított tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Biztosítási szolgáltatások 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:355462-2010:text:hu:html HU-Budapest: Biztosítási szolgáltatások 2010/S 232-355462 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

Belügyminisztérium 1051 Budapest, József Attila u Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő:

Belügyminisztérium 1051 Budapest, József Attila u Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő: "Ultrabook-ok és külső winchesterek beszerzése a KM0201-0219SZGR13 keret-megállapodásból" tárgyú közbeszerzési eljárásban eredményről szóló tájékoztató közzététele Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/96

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - HULEJAF számú pályázat kapcsán lefolytatandó eszközbeszerzés

Tájékoztató az eljárás eredményéről - HULEJAF számú pályázat kapcsán lefolytatandó eszközbeszerzés Tájékoztató az eljárás eredményéről - HULEJAF-2013-0202 számú pályázat kapcsán lefolytatandó eszközbeszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/123 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Képzési szolgáltatások EREDMÉNYTELEN KÉ táj. (Kazincbarcika)

Képzési szolgáltatások EREDMÉNYTELEN KÉ táj. (Kazincbarcika) Képzési szolgáltatások EREDMÉNYTELEN KÉ táj. (Kazincbarcika) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/29 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

"A Fővárosi Vízművek Zrt. által üzemeltetett ingatlanok felújítási, átalakítási és karbantartási munkái" tájékoztatás az eljárás eredményéről

A Fővárosi Vízművek Zrt. által üzemeltetett ingatlanok felújítási, átalakítási és karbantartási munkái tájékoztatás az eljárás eredményéről "A Fővárosi Vízművek Zrt. által üzemeltetett ingatlanok felújítási, átalakítási és karbantartási munkái" tájékoztatás az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/54 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZATA Csili Művelődési Központ

Részletesebben

Marógépek beszerzése a Bánki Donát Szakképző Iskola részére (EH)

Marógépek beszerzése a Bánki Donát Szakképző Iskola részére (EH) Marógépek beszerzése a Bánki Donát Szakképző Iskola részére (EH) Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

K1398 Aluljáró takarítógépek beszerzése

K1398 Aluljáró takarítógépek beszerzése K1398 Aluljáró takarítógépek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/119 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Pécsi Tudományegyetem MR gépidő szolgáltatás beszerzése

Részletesebben

GEODÉZIAI MÉRÉSEK VÉGZÉSE/2012.

GEODÉZIAI MÉRÉSEK VÉGZÉSE/2012. GEODÉZIAI MÉRÉSEK VÉGZÉSE/2012. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/4 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30 KÉ Eljárás

Részletesebben

Microsoft terméktámogatás 2 éves időtartamra, három részfeladatban 1.rész: Microsoft Premier szolgáltatás Premier Extra alapcsomag

Microsoft terméktámogatás 2 éves időtartamra, három részfeladatban 1.rész: Microsoft Premier szolgáltatás Premier Extra alapcsomag 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Erdőtelepítési feladatok ellátása

Erdőtelepítési feladatok ellátása Erdőtelepítési feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/63 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

1. számú melléklet. Eljárási határidők és típusok összefoglalása

1. számú melléklet. Eljárási határidők és típusok összefoglalása 1. számú melléklet 1. számú melléklet Eljárási határidők és típusok összefoglalása Eljárás fajtája Közösségi értékhatárt elérő Nemzeti értékhatárt elérő I. EGY SZAKASZOS ELJÁRÁSOK 1. Nyílt eljárás 74.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága október 5-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága október 5-i ülésére BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK Költségvetési és Gazdasági Bizottsága 1817-4/2005. ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési és Gazdasági Bizottsága 2005. október

Részletesebben

4 db személygépkocsi beszerzés - tájékoztató az eljárás eredményéről

4 db személygépkocsi beszerzés - tájékoztató az eljárás eredményéről 4 db személygépkocsi beszerzés - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

K db aluljáró takarító gép

K db aluljáró takarító gép K1333 8 db aluljáró takarító gép Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/90 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/54. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/54. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről a "Napkollektoros rendszer kiépítése, telepítése a Margit Kórháznál Pásztó településén" tárgyú közbeszerzési eljárásban Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/54 Beszerzés

Részletesebben

Tájékoztató eljárás eredményéről - Saját rezsis beruházások festékanyagainak beszerzése

Tájékoztató eljárás eredményéről - Saját rezsis beruházások festékanyagainak beszerzése Tájékoztató eljárás eredményéről - Saját rezsis beruházások festékanyagainak beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/111 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére üzemi ellenőrzést és irányítást ellátó személygépkocsik beszerzése 2015.

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére üzemi ellenőrzést és irányítást ellátó személygépkocsik beszerzése 2015. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére üzemi ellenőrzést és irányítást ellátó személygépkocsik beszerzése 2015. (ER) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/142 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Oktatási Hivatal. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. II. szakasz: Tárgy. I. szakasz: Ajánlatkérő. IV. szakasz: Eljárás

Oktatási Hivatal. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. II. szakasz: Tárgy. I. szakasz: Ajánlatkérő. IV. szakasz: Eljárás Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. Postacím: 1363 Budapest, Pf. 19. Telefon: (+36-1) 374-2160 Telefax: (+36-1) 374-2477 Honlap: www.oktatas.hu E-mail: info@oh.gov.hu Összegezés az ajánlatok

Részletesebben

Csorna,József Attila utca útburkolatának felújítása(eredmény)

Csorna,József Attila utca útburkolatának felújítása(eredmény) Csorna,József Attila utca útburkolatának felújítása(eredmény) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/148 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10.

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10. Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) 2005. december 10. Közbeszerzés fogalmai és alapelvek Nem egyszerűsített (!!) eljárás Értékhatárok Árunál : 2-25 M Ft között Szolgáltatás: 2-20 M Ft között Beruházás

Részletesebben

Napelemes rendszer telepítése

Napelemes rendszer telepítése Napelemes rendszer telepítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/33 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Tervezés és kivitelezés Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2011.12.30

Részletesebben

Közzététel dátuma: Iktatószám: 26978/2015 CPV Kód: ; ; ;

Közzététel dátuma: Iktatószám: 26978/2015 CPV Kód: ; ; ; Az Egységes Magyar Munkaügyi Nyilvántartás (EMMA) alapján továbbfejlesztett Munkaügyi Adatbázis szoftverkövetési és támogatási szolgáltatásának nyújtása, továbbá Gyártói alkalmazás support Fejlesztői kapacitás

Részletesebben

Budapest V. kerület Szervita tér - Belvárosi Gyógyszertár és Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt portál lábazat beszerzés (Er. Táj.)

Budapest V. kerület Szervita tér - Belvárosi Gyógyszertár és Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt portál lábazat beszerzés (Er. Táj.) Budapest V. kerület Szervita tér - Belvárosi Gyógyszertár és Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt portál lábazat beszerzés (Er. Táj.) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/92 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Ferdeágyas és síkágyas CNC eszterga beszerzése

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Ferdeágyas és síkágyas CNC eszterga beszerzése Tájékoztató az eljárás eredményéről - Ferdeágyas és síkágyas CNC eszterga beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/118 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Veresegyházi termál- és gyógyfürdő fejlesztése során ellátandó műszaki szakértői feladatok - tájékoztató az eljárás eredményéről

Veresegyházi termál- és gyógyfürdő fejlesztése során ellátandó műszaki szakértői feladatok - tájékoztató az eljárás eredményéről Veresegyházi termál- és gyógyfürdő fejlesztése során ellátandó műszaki szakértői feladatok - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/6 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Alap- és középkategóriás mobiltelefonok beszerzése

Alap- és középkategóriás mobiltelefonok beszerzése Alap- és középkategóriás mobiltelefonok beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/94 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban

Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban A bemutató témái: -2012. január 1-től hatályba lépő rendelkezések. Változik az ajánlattétel intézményes formája és

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/106. Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/106. Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Tájékoztató eljárás eredményéről-egységes fővárosi parkolás-irányítási rendszer kialakítása érdekében egyes parkolási létesítmények IKSZR rendszerrel integrált működésének kialakítása Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Tisztítószerek (vegyi anyagok) szállítása

Tisztítószerek (vegyi anyagok) szállítása Tisztítószerek (vegyi anyagok) szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/60 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. részére villanyszerelési anyagok, eszközök és berendezések

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. részére villanyszerelési anyagok, eszközök és berendezések 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. részére 115 db Microsoft Office Pro Plus szoftver 3 éves bérlete

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. részére 115 db Microsoft Office Pro Plus szoftver 3 éves bérlete A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. részére 115 db Microsoft Office Pro Plus szoftver 3 éves bérlete Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/83 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Külföldi folyóiratok beszerzése a Miskolci Egyetem részére

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Külföldi folyóiratok beszerzése a Miskolci Egyetem részére Tájékoztató az eljárás eredményéről - Külföldi folyóiratok beszerzése a Miskolci Egyetem részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/6 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

In vitro fertilisatio eljáráshoz szükséges laboratóriumi vegyszerek beszerzése a TÁMOP A-11/1/KONV pályázat keretében II.

In vitro fertilisatio eljáráshoz szükséges laboratóriumi vegyszerek beszerzése a TÁMOP A-11/1/KONV pályázat keretében II. In vitro fertilisatio eljáráshoz szükséges laboratóriumi vegyszerek beszerzése a TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0053 pályázat keretében II. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/145 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:278334-2010:text:hu:html HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 2010/S 182-278334 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

Tájékoztatás az eljárás eredményéről maxiláda és fedél gyártása és szállítása tárgyában a Magyar Posta Zrt. részére.

Tájékoztatás az eljárás eredményéről maxiláda és fedél gyártása és szállítása tárgyában a Magyar Posta Zrt. részére. Tájékoztatás az eljárás eredményéről maxiláda és fedél gyártása és szállítása tárgyában a Magyar Posta Zrt. részére. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/125 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

Redundáns külső adattároló eszköz (storage) bővítése.

Redundáns külső adattároló eszköz (storage) bővítése. Redundáns külső adattároló eszköz (storage) bővítése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/134 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Csobánka Község térfigyelő rendszerének kiépítése elnevezésű projekt keretében lefolytatott eszközbeszerzés TE

Csobánka Község térfigyelő rendszerének kiépítése elnevezésű projekt keretében lefolytatott eszközbeszerzés TE Csobánka Község térfigyelő rendszerének kiépítése elnevezésű projekt keretében lefolytatott eszközbeszerzés TE Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/68 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2013.05.20. Iktatószám: 7982/2013 CPV Kód: 71322000-1 Csengerújfalu Község Önkormányzata

Közzététel dátuma: 2013.05.20. Iktatószám: 7982/2013 CPV Kód: 71322000-1 Csengerújfalu Község Önkormányzata Partnerség a fenntartható megoldások megvalósításáért a határmenti környezet közös kezelése és védelme - HURO/1001/206/1.3.4 kódszámú projekt- engedélyes tervek készítése. Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

1 db hordozható 3D szkenner csomag és 1 db 3D tervezési szoftver beszerzése

1 db hordozható 3D szkenner csomag és 1 db 3D tervezési szoftver beszerzése 1 db hordozható 3D szkenner csomag és 1 db 3D tervezési szoftver beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/12 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

A FŐTÁV Zrt. tulajdonában lévő 8600 Siófok Balatonszéplak-felső, Tihany u sz. alatti (7377. és Hrsz.) üdülő-ingatlan(ok) üzemeltetése

A FŐTÁV Zrt. tulajdonában lévő 8600 Siófok Balatonszéplak-felső, Tihany u sz. alatti (7377. és Hrsz.) üdülő-ingatlan(ok) üzemeltetése A FŐTÁV Zrt. tulajdonában lévő 8600 Siófok Balatonszéplak-felső, Tihany u. 16-20. sz. alatti (7377. és 7379. Hrsz.) üdülő-ingatlan(ok) üzemeltetése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/57 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Magyar Tudományos Akadémia Atommagkutató Intézet

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - EKR000207852018 E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Fővárosi Önkormányzat Pesti Úti Idősek Otthona Raktár épület

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről

Tájékoztató az eljárás eredményéről Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/81 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/84. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/84. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről. "Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti Kar Szarvasi Arborétum területén éjszakai porta-, recepciós szolgálati és egyéb vagyonvédelmi feladatok ellátása" Közbeszerzési

Részletesebben

Térfigyelő kamerarendszer kiépítése Érsekcsanádon (EH)

Térfigyelő kamerarendszer kiépítése Érsekcsanádon (EH) Térfigyelő kamerarendszer kiépítése Érsekcsanádon (EH) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Közbeszerzési eljárások lefolytatásához kapcsolódó iratminták és a kitöltésükhöz útmutatók készítése (tájékoztató az eljárás eredményéről)

Közbeszerzési eljárások lefolytatásához kapcsolódó iratminták és a kitöltésükhöz útmutatók készítése (tájékoztató az eljárás eredményéről) Közbeszerzési eljárások lefolytatásához kapcsolódó iratminták és a kitöltésükhöz útmutatók készítése (tájékoztató az eljárás eredményéről) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/135 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben