Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV"

Átírás

1 Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV /2011. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában december 14-én megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: Dr. Misz Mihály Pál György Földesi Dániel Dr. Renn Oszkár Sós István Dr. Gál János Dr. Szalóczi Ilona Juhászné dr. Krecz Erzsébet Korsós László Ballagó Zoltán dr. Nagy-Holló Eszter Dr. Hörcsik Klára Korsós Lajosné Huszár Katalin Jakab Zoltán Dr. Kurucz András Kontra Anna Takács Zoltán Kiss Lajos Zagyva Jánosné a bizottság elnöke képviselő képviselő szakértő civil delegált alpolgármester könyvvizsgáló főtanácsos irodavezető irodavezető Irodavezető csoportvezető jogász EVAT Zrt Városgondozás Eger Kf. Városgondozás Eger Kft Egri Városfejlesztési Kft. mb. könyvelő TISZK Agria Film Kft jegyzőkönyvvezető Hiányzik: Flaskay Mihály szakértő Köszönti a bizottsági ülésen megjelent tagokat, valamint a meghívottakat. Megállapítja, hogy a bizottság tagjai közül 4 fő jelent meg a bizottság határozatképes. Elmondja, hogy érkezett a 7-es napirendi ponthoz egy kiegészítés, valamint egy új kiosztásos anyag ami nem szerepel a meghívóban, melynek címe: Előterjesztés Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és Egerbakta Község Önkormányzata között kötendő megállapodásról a közoktatási mikrotársulási és az intézményfinanszírozási tartozás rendezésének tárgyában Kérdezi, hogy a napirendi pontokhoz a bizottság tagjainak van-e kérdése, észrevétele? Kérdés, észrevétel nem lévén, kéri a bizottság tagjait, hogy szavazzanak a napirendek elfogadásáról. A bizottság 4 igen egyhangú szavazattal elfogadta a napirendi pontokat, és egyhangúlag támogatták a kiosztásos anyag befogadását és tárgyalását.

2 2 1. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete az ingatlanokat terhelő építményadóról és telekadóról Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző Előadó: Korsós László irodavezető Korsós László Elmondja, hogy a helyi önkormányzatokról szóló törvény-tervezet és a kapcsolódó törvények lényegesen szigorítják az önkormányzati gazdálkodás körülményeit és feltételeit. A kötelező és önként vállalt feladatok ellátása, a finanszírozás és a hitelfelvétel kérdése indokolttá tette egyes helyi rendeletek módosítását. Már változott az idegenforgalmi adó és az iparűzési adó címkézés helyi szabályozása. Ha időközben módosul az iparűzési adó mértékéről szóló törvénymódosító javaslat (2,0%-ról - 2,5%-ra történő emelés, mely egyelőre, csak a fővárosra vonatkozna), úgy évközben emelkedhet az adó összege. Az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló évi CLVI. törvény alapján több területen is változnak a helyi adózás, így az ingatlanok adózásának szabályai. A helyi adókról szóló évi C. törvény legfontosabb változása, hogy a törvény kiteljesíti a települési önkormányzatok szabad adó-megállapításhoz fűződő jogát évtől az építményadóban és a telekadóban az adómérték differenciálásra nagyobb lehetőség van. Kéri a Tisztelt Bizottság támogatását. Kérdés, hozzászólás nem lévén kéri, szavazzanak, a bizottság 3 igen, 1 tartózkodással az alábbi döntést hozta: 198/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatja Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingatlanokat terhelő építmény és telekadó rendelet-tervezetének Közgyűlés elé terjesztését 2. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete a települési szilárd hulladékkezelési, közszolgáltatás valamint az inert hulladékgazdálkodás legmagasabb díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről szóló 58/2009. (XI. 27.) számú önkormányzati rendelet módosításáról 3. Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző, Sós István alpolgármester Jakab Zoltán Elmondja, hogy a hulladékgazdálkodásról szóló évi XLIII. tv. 23. alapján a települési önkormányzat képviselő testülete önkormányzati rendeletben állapítja meg a helyi közszolgáltatás tartalmát, az elvégzett szolgáltatás alapján az ingatlan tulajdonost terhelő díjfizetési kötelezettségnél alkalmazható díj legmagasabb mértékét, megfizetésének rendjét. A Városgondozás Eger Kft november 8-án benyújtotta a évi szolgáltatási díjtétel emelési kérelmét.

3 3 A javaslatot - változatlan formában - és az előterjesztést a hulladékgazdálkodásról szóló évi XLIII. tv. 24. alapján véleményezésre megküldésre került az illetékes hatóságoknak. A díj megállapítási javaslat megalapozásához a Társaság elkészítette évre vonatkozó részletes költségkimutatását, mely tartalmazza az I-IX. havi tényadatokat és az ebből kalkulált éves várható költségeket, bevételeket. A szolgáltatási díjemelési kérelem évre a helyi rendeletnek megfelelően tartalmazza a következő három javaslatot: 1. 11,2 %-os áremelés, mely az ártalmatlanítási díj 17 %-os emeléséből származó 7 %-os díjnövekményt, és a 4,2 %-os inflációs előirányzatot tartalmazza ,2 %-os áremelés, mely az ártalmatlanítási díj 17 %-os emeléséből származó 7 %-os díjnövekményt, és a 6,3 %-os szakági inflációs előirányzatot tartalmazza ,6 %-os áremelés, mely az ártalmatlanítási díj 17 %-os emeléséből származó 7 %-os díjnövekményt, a 6,3 %-os szakági inflációs előirányzatot és a bányaművelés (9,- forintról 6,- forintra csökken), a lom- és lombtalanítás (2,- forintról 6,- forintra növekszik) valamint a szelektív hulladékgyűjtés (15,- forintról 22 forintra növekszik) tevékenységeinek tarifarészét is rendezi. A tarifaemelési kérelem az előterjesztés 1; 2; 3; 4; 5. mellékleteként változatlan formában kerül beterjesztésre. A helyi rendeletnek megfelelően a bányaművelés, a lombtalanítás, a szelektív hulladékgyűjtés költségei, ráfordítása külön táblázatban kerültek bemutatásra. Kéri a Tisztelt Bizottság támogatását. Pál György Elmondja, hogy a szerződést felül kellene bírálni, mert nincs érdeke a lakosságnak a szelektív gyűjtésre, ugyanis a szerződés fix mennyiséget határoz meg. Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri szavazzanak, a bizottság az alábbi döntést hozta: 199/201l. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság a települési szilárd hulladékkezelési, közszolgáltatás valamint az inert hulladékgazdálkodás legmagasabb díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről szóló 58/2009. (XI. 27.) számú önkormányzati rendelet módosításának II. változatára vonatozóan, - mely 13,2 %-os díjtételemelést tartalmaz - 2 igen, 1 tartózkodással és 1 nem szavazattal nem hozott támogató döntést. 4. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlés rendelet-tervezete a települési folyékony hulladékkezelési közszolgáltatásról, valamint a közszolgáltatás legmagasabb díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről szóló 36/2005. (XI. 25.) önkormányzati rendelet módosításáról Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző, Sós István alpolgármester

4 4 200/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal támogatta a települési folyékony hulladékkezelési közszolgáltatásról, valamint a közszolgáltatás legmagasabb díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről szóló 36/2005. (XI. 25.) önkormányzati rendelettervezet Közgyűlési tárgyalását. 5. Előterjesztés a Városgondozás Eger Kft év I-III. negyedévi üzleti terv teljesítéséről a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról, ügyrendjének elfogadásáról A Bizottság 4 igen szavazattal támogatta a rendelet-tervezet Közgyűlés elé terjesztését. 201/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a Városgondozás Eger Kft év I-III. negyedévi üzleti terv teljesítéséről a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról, ügyrendjének elfogadásáról készült rendelet-tervezet Közgyűlési tárgyalását. 5. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének rendelet-tervezete Eger Megyei Jogú Város Helyi Városrendezési és Építési Szabályzatáról szóló 27/2008. (VI. 27.) rendelet módosításáról az Eger, Maklári hóstya Bárány Uszoda környékére vonatkozó Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv kapcsán, valamint Eger Településszerkezeti Tervének módosítása Előterjesztő: Ficzere György tanácsnok Több kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 202/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Eger Helyi Városrendezési és Építési Szabályzatáról szóló 27/2008. (VI. 27.) önkormányzati rendelet módosításának Közgyűlés elé terjesztését az Eger, Maklári-hóstya Városrész Tímár utcai tömbbelső ingatlanjaira vonatkozó Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv kapcsán.

5 5 6. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 5/2008. (II. 01.) önkormányzati rendeletének módosítására (az egri 9171/1 hrsz-ú ingatlan törzsvagyonból történő kivonása), valamint előterjesztés az egri 9171/1 hrsz-ú ingatlan értékesítéséről Előterjesztő: Csathó Csaba tanácsnok Több kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 203/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság 4 igen szavazattal támogatta az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 5/2008. (II. 01.) önkormányzati rendeletének módosítására vonatkozó javaslatot (az egri 9171/1 hrsz-ú ingatlan törzsvagyonból történő kivonása), valamint az egri 9171/1 hrsz-ú ingatlan értékesítésének Közgyűlési tárgyalását. 7. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet tervezete a fizető várakozóhelyek kijelöléséről és használatának szabályozásáról 17/1998. (V. 20.) számú rendelet módosításáról Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző, Sós István alpolgármester Előadó: Korsós Lajosné vagyonkezelő divizióvezető Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 3 igen, 1 nem szavazattal hozta meg az alábbi döntést: 204/2011 ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság 3 igen, 1 nem szavazattal támogatta Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet tervezetét a fizető várakozóhelyek kijelöléséről és használatának szabályozásáról készült 17/1998. (V. 20.) számú rendelet módosításának Közgyűlési tárgyalását. 8. Önálló képviselői indítvány a évi költségvetési rendelet módosítására, a 2. sz. választókerületi alap keretéből meghatározott összeg 3. sz. választókerült intézményének támogatására történő felhasználásának engedélyezéséről Előterjesztő: Jung László képviselő Előadó: Dr. Nagy-Holló Eszter csoportvezető

6 6 205/2011 ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a évi költségvetési rendelet módosítására, a 2. sz. választókerületi alap keretéből meghatározott összeg 3. sz. választókerület intézményének támogatására történő felhasználásának engedélyezéséről készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 9. Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének rendelet-tervezete az önkormányzat átmeneti gazdálkodásáról Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző Előadó: Juhászné dr. Krecz Erzsébet irodavezető Juhászné dr. Krecz Erzsébet A Költségvetési és Gazdálkodási Bizottság egyhangúlag támogatta a évi átmeneti gazdálkodás Közgyűlési tárgyalását. 206/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság, támogatta az önkormányzat átmeneti gazdálkodás rendelet-tervezetének Közgyűlési tárgyalását. 10. Javaslat önkormányzati intézmények előirányzatainak módosítására Előterjesztő: Habis László polgármester Előadó: Juhászné dr. Krecz Erzsébet irodavezető szavazattal hozta meg az alábbi döntést: 207/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az önkormányzati intézmények előirányzatainak módosításáról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását.

7 7 11. Előterjesztés a Wigner Iskola Közalapítvány részére nyújtott támogatás elszámolási határidejének változásáról Előterjesztő: Habis László polgármester Előadó: Juhászné dr. Krecz Erzsébet irodavezető Juhászné dr. Krecz Erzsébet A bizottságok egyhangúlag támogatták az előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 208/2011. ( ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a Wigner Iskola Közalapítvány részére nyújtott támogatás elszámolási határidejének változásáról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 12. Tájékoztató a november havi polgármesteri és intézményvezetői saját hatáskörben végrehajtott előirányzat módosításokról Előterjesztő: Habis László polgármester Előadó: Juhászné dr. Krecz Erzsébet irodavezető 209/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a november havi polgármesteri és intézményvezetői saját hatáskörben végrehajtott előirányzat módosítás Közgyűlési tárgyalását. 13. Előterjesztés az Agria Film Kft. ügyvezetőjének megbízásáról és a Társasági Alapító Okiratának módosításáról

8 8 Kiss Lajos Elmondja, hogy az Agria Film Kft január 1-jén a Heves Megyei Moziüzemi Vállalat általános jogutódjaként alakult állami vállalatból korlátolt felelősségű társasággá. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata az átalakulást követően 91 %-ban részesedett a tulajdoni arányból. Az átalakulással egy időben döntöttek a Társaság első ügyvezetőjének személyéről. A Közgyűlés december hónapban a 330/1998. (XII. 08.) határozatával megbízást adott május 24. napjáig, majd a 354/2005. (V. 26.) közgyűlési határozat az ügyvezető megbízatását május 27. napjától december 31. napjáig biztosította. Kérelemmel fordult Eger Megyei Jogú Város Polgármesteréhez, hogy december 30. napjától korengedményes nyugdíjba vonulhasson, ezért január 1. napjától december 31. napjáig a 738/2009. (XII. 17.) határozat alapján megbízási szerződéssel látta el a cég ügyvezetői feladatait. A fentieknek megfelelően jelenleg is határozott időtartamú megbízási szerződés keretében - ügyvezető tisztségben - végzi a feladatokat, mely december 31. napján lejár. Kéri az előterjesztés támogatását. Elmondja, hogy készültek egy kis látványtervvel és kéri ennek megtekintését. Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri. szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 210/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Agria Film Kft. ügyvezetőjének megbízásáról, valamint a Társasági Alapító Okiratának módosításáról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 14. Előterjesztés az Agria Film Kft évi üzleti terv I-III. negyedéves teljesüléséről, a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról, valamint ügyrendjének elfogadásról Előadó: Szűcs Tamács vagyongazdálkodási csop.vez. 211/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Agria Film Kft évi üzleti terv I-III. negyedéves teljesüléséről, a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról, valamint ügyrendjének elfogadásról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 15. Előterjesztés az Egri Városfejlesztési Kft évi üzleti tervének I-III. negyedéves teljesítéséről, valamint a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról Előterjesztő: Habis László polgármester

9 9 212/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Egri Városfejlesztési Kft évi üzleti tervének I-III. negyedéves teljesítéséről, valamint a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 16. Előterjesztés az Egri TISZK Kft évi üzleti terv I-III. negyedéves teljesítéséről, a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról és évi munkatervéről Előadó: Szűcs Tamás vagyongazdálkodási csop. vez. Takács Zoltán Elmondja, hogy Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata 93,54%-ban tulajdonosa az Egri TISZK Kft-nek. Tulajdonrésszel rendelkezik még a társaságban Heves Megye Önkormányzata és az Egri Számítástechnikai és Rehabilitációs Szakképzésért Alapítvány. A gazdálkodás stabil, az ületi tervben tervezett és jóváhagyott közhasznú és vállalkozási árbevételt a nyert külső pályázatok és szakmai tanfolyamok megvalósítása révén a I-III negyedévben a társaság EFt-tal túlteljesítette, mely bevételek a negyedév végére EFt-ot tettek ki. A Kft a EFt összegű alapanyag jellegű készlet-felhasználás eredményt csökkentő hatása mellett is EFt pozitív üzleti eredménnyel zárta a I- III. negyedévet. A Társaság a pályázat ideje alatt felvett hitelt teljes mértékben visszafizette, tagi kölcsön tartozása pedig korábban sem volt még, és jelenleg sincs. Kéri a Tisztelt Bizottság támogatását. 213/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Egri TISZK Kft évi üzleti terv I- III. negyedéves teljesítéséről, a Felügyelő Bizottság évi beszámolójáról és évi munkatervéről készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 17. Előterjesztés a GYORS-SZOLG Kft. EVAT Zrt-be történő beolvadásáról Előadó: Szűcs Tamás vagyongazdálkodási csop.vez,. 214/ ) PÜB döntés

10 10 A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal támogatta a GYORS- SZOLG Kft. EVAT Zrt-be történő beolvadásáról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 18. Előterjesztés a Művészetek Háza Eger Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. részére nyújtott tagi kölcsön visszafizetési határidejének hosszabbításáról 215/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a Művészetek Háza Eger Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft. részére nyújtott tagi kölcsön visszafizetési határidejének hosszabbításáról készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 19. Előterjesztés az Egerszalóki Gyógyforrást Üzemeltető Kft évi I-III. negyedéves üzleti terv teljesüléséről, a évi üzleti tervéről, a Felügyelő Bizottság munkájának évi beszámolójáról, évi munkatervéről, valamint a mérlegszerinti eredményből és az eredménytartalékból E Ft osztalék előleg évben történő kifizetéséről Előadó: Szűcs Tamás vagyongazdálkodási csop.vezető 216/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Egerszalóki Gyógyforrást Üzemeltető Kft évi I-III. negyedéves üzleti terv teljesüléséről, a évi üzleti tervéről, a Felügyelő Bizottság munkájának évi beszámolójáról, évi munkatervéről, valamint a mérlegszerinti eredményből és az eredménytartalékból E Ft osztalék előleg évben történő kifizetéséről készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. 20. Előterjesztés az Eger, Kertész u. 3. (Kötélverőház) ingatlanon végzett értéknövelő beruházás beszámításáról Előterjesztő: Habis László polgármester Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri, szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen

11 11 217/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Eger, Kertész u. 3. (Kötélverőház) ingatlanon végzett értéknövelő beruházás beszámításáról készült előterjesztés közgyűlési tárgyalását. 21. Előterjesztés az egri 7231/A/2 hrsz-ú nem lakás célú helyiség elidegenítéséről Előterjesztő: Csathó Csaba tanácsnok 218/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal támogatta az egri 7231/A/2 hrsz-ú nem lakás célú helyiség elidegenítéséről készült előterjesztés közgyűlési tárgyalását. 22. Előterjesztés a 197/2011. (IV. 28.) sz. közgyűlési határozat módosításáról Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri, szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 219/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság 4 igen egyhangú szavazattal támogatta a 197/2011. (IV. 28.) sz. közgyűlési határozat módosításáról készült előterjesztés közgyűlési tárgyalását. 23. Előterjesztés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár közös fenntartása tárgyában kötött Társulási megállapodás közös megegyezéssel történő megszüntetéséről Előterjesztő: Habis László polgármester Előadó: Ballagó Zoltán irodavezető Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri, szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 220/ ) PÜB döntés

12 12 A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár közös fenntartása tárgyában kötött Társulási megállapodás közös megegyezéssel történő megszüntetéséről készült előterjesztés közgyűlési tárgyalását. 24. Előterjesztés az Életfa Környezetvédő szövetség működési szerződésének meghosszabbításáról Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző Előadó: Dr. Hörcsik Klára jogász Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság az alábbi döntést hozta. 221/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta az Életfa Környezetvédő szövetség működési szerződésének meghosszabbításáról készült előterjesztés közgyűlési tárgyalását. 25. A Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság Megszüntető Okiratának elfogadása a tűzoltóságok állami kézbe történő átadása kapcsán Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző Előadó: dr. Nagy-Holló Eszter csoportvezető 222/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság Megszüntető Okiratának elfogadását a tűzoltóságok állami kézbe történő átadása kapcsán készült előterjesztés közgyűlési tárgyalását. 26. Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Dr. Kovács Luca jegyző Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri, szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 223/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról készült beszámoló közgyűlési tárgyalását.

13 Kiosztásos anyag! Előterjesztés Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és Egerbakta Község Önkormányzata között kötendő megállapodásról a közoktatási mikrotársulási és az intézményfinanszírozási tartozás rendezésének tárgyában Kérdés, hozzászólás nem lévén, kéri, szavazzanak. Megállapítja, hogy a bizottság 4 igen 224/ ) PÜB döntés A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság támogatta Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és Egerbakta Község Önkormányzata között kötendő megállapodásról a közoktatási mikrotársulási és az intézményfinanszírozási tartozás rendezésének tárgyában készült előterjesztés Közgyűlési tárgyalását. A bizottság elnöke megköszönte a részvételt és az ülést bezárta. Kmf. Elnök

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról 7809-11 /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Demeter Ervin tag Karacs Rudolf tag Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. Dr. Szalóczi Ilona. Tóthné Gyöngy Andrea

JEGYZŐKÖNYV. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. Dr. Szalóczi Ilona. Tóthné Gyöngy Andrea 740-4/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2008. február 20.-án a Pénzügyi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: a bizottság elnöke

Részletesebben

Városgazdálkodási Bizottság ülését május 11-én órára összehívom. Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem,

Városgazdálkodási Bizottság ülését május 11-én órára összehívom. Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Városgazdálkodási Bizottság ülését 2016. május 11-én 09.00 órára összehívom Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Napirendek: Előterjesztés 1./Előterjesztés az és a Cégcsoport 2015. évi számviteli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában szeptember 15-én megtartott Pénzügyi Bizottsági ülésén elhangzottakról.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában szeptember 15-én megtartott Pénzügyi Bizottsági ülésén elhangzottakról. 2966-11/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2009. szeptember 15-én megtartott Pénzügyi Bizottsági ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: Orosz Lászlóné Jékli Sándor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Barnabás. Juhászné dr. Krecz Erzsébet irodavezető. Serfőző János Sós István Civil F. Dr. Szalóczi Ilona.

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Barnabás. Juhászné dr. Krecz Erzsébet irodavezető. Serfőző János Sós István Civil F. Dr. Szalóczi Ilona. 2966-6/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2009. május 20-án megtartott Pénzügyi Bizottsági ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: a bizottság elnöke Jékli Sándor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Zagyva Jánosné

JEGYZŐKÖNYV. Zagyva Jánosné 2965-10/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2010. augusztus 18-án megtartott Pénzügyi Bizottsági ülésen elhangzottakról. Jelen vannak: Orosz Lászlóné Kiss Barnabás

Részletesebben

Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV

Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV 2162-9/2011. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2011. október 19-én megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jékli Sándor Kovácsné Harnóczi Hedvig Kiss Barnabás

JEGYZŐKÖNYV. Jékli Sándor Kovácsné Harnóczi Hedvig Kiss Barnabás 2966-15/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2009. december 9-én megtartott Pénzügyi Bizottsági NYÍLT ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: Jékli Sándor Kovácsné

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 2015. I. negyedévi feladatterve. A közgyűlés tervezett időpontja: 2015. január 29.

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 2015. I. negyedévi feladatterve. A közgyűlés tervezett időpontja: 2015. január 29. 652/2014. (XII.18.) közgyűlési határozat Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a 2015. év I. negyedévi feladattervét, valamint a 2015. év II. negyedévi feladatterv-tervezetét elfogadta. Felelős:

Részletesebben

Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság ülését november 21-én órára összehívom. Az ülés helye: Városháza II. Tárgyaló,

Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság ülését november 21-én órára összehívom. Az ülés helye: Városháza II. Tárgyaló, Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság ülését 2018. november 21-én 16.00 órára összehívom Az ülés helye: Városháza II. Tárgyaló, Napirendek: 1./ az Egri Városfejlesztési Kft. 2018. évi üzleti tervének I-III.

Részletesebben

Iktsz: /2008. JEGYZŐKÖNYV

Iktsz: /2008. JEGYZŐKÖNYV Iktsz: 768-15/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal I. em. 25. számú szobájában 2008. november 19-én a Jogi és Ügyrendi Bizottság nyílt ülésén elhangzottakról. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. Zagyva Jánosné. Hiányzik: Kiss Barnabás Kovácsné Harnóczi Hedvig

JEGYZŐKÖNYV. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. Zagyva Jánosné. Hiányzik: Kiss Barnabás Kovácsné Harnóczi Hedvig 2966-13/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2009. november 18-án megtartott Pénzügyi Bizottsági NYÍLT ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: Jékli Sándor Orosz Lászlóné

Részletesebben

Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV

Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV 2162-6/2011. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2011. június 21-én megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsági

Részletesebben

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu 23. számú napirend J A V A S L A T EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2006. II. negyedévi feladattervére A Tisztségviselők

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Városgazdálkodási Bizottság, nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. a Városgazdálkodási Bizottság, nyílt üléséről Jegyzőkönyv Iktatószám: 1371-10/2015 a Városgazdálkodási Bizottság, nyílt üléséről Felvéve: Polgármesteri Hivatal, II. tárgyaló Ideje: 2015. augusztus 27. Jelen vannak: A Városgazdálkodási Bizottság részéről:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Barnabás

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Barnabás 740-15/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2008. szeptember 25.-én a Pénzügyi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: a bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága november 18-i nyílt ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága november 18-i nyílt ülésén elhangzottakról Iktatószám: 4794-12/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2009. november 18-i nyílt ülésén elhangzottakról Jelen vannak: Dr. Sípos Mihály Dr. Megyesi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. május 19-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. május 19-i ülésén elhangzottakról JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. május 19-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök tag Dr. Megyesi Melinda tag Hiányzik: Demeter Ervin tag

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Zagyva Jánosné

JEGYZŐKÖNYV. Zagyva Jánosné 2965-7/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2010. április 21-én megtartott Pénzügyi Bizottsági NYÍLT ülésen elhangzottakról. Jelen vannak: Jékli Sándor Kiss Barnabás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2012. április 18-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2012. április 18-i ülésén elhangzottakról 5110-6/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2012. április 18-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Dr. Misz Mihály tag tag Flaskay Mihály

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2009. december 09-i nyílt ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2009. december 09-i nyílt ülésén elhangzottakról Iktatószám: 4794-13/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2009. december 09-i nyílt ülésén elhangzottakról Jelen vannak: Karacs Rudolf Dr. Megyesi Melinda

Részletesebben

Iktatószám: 542-4/2007

Iktatószám: 542-4/2007 JEGYZŐKÖNYV A Pénzügyi Bizottság 2007. március 21.-én megtartott üléséről Iktatószám: 542-4/2007 Jelen vannak: Nagy István Elnök Orosz Lászlóné Képviselő tag Jékli Sándor Képviselő tag Kiss Barnabás Szakértő

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA. JEGYZŐKÖNYV amely készült

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA. JEGYZŐKÖNYV amely készült RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-5/2/2014. Helyszín: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú tárgyalójában

Részletesebben

Városgazdálkodási Bizottság ülését november 16-án órára összehívom. Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem,

Városgazdálkodási Bizottság ülését november 16-án órára összehívom. Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Városgazdálkodási Bizottság ülését 2016. november 16-án 09.00 órára összehívom Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Napirendek: Tájékoztató 1./ Tájékoztató a Piaccsarnok üzemeléséről (VGB) Előadó:

Részletesebben

Előterjesztés egyes önkormányzati fenntartású tagóvodák felvételi-működési körzetének módosításáról

Előterjesztés egyes önkormányzati fenntartású tagóvodák felvételi-működési körzetének módosításáról EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 2015. II. negyedévi feladatterve 2015. április 30. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovácsné Harnóczi Hedvig. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. meghívott (ügyvezető igazgató) Tóthné Gyöngy Andrea

JEGYZŐKÖNYV. Kovácsné Harnóczi Hedvig. Juhászné dr. Krecz Erzsébet. meghívott (ügyvezető igazgató) Tóthné Gyöngy Andrea 740-7/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. sz. tanácskozó termében 2008. április 16.-án a Pénzügyi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: a bizottság elnöke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. szakértő külső tag

JEGYZŐKÖNYV. szakértő külső tag Iktatószám: 5956-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Alpolgármester Úr irodájában 2012. június 28-án a Rendkívüli Költségvetési és Gazdálkodási Bizottság nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága december 7-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága december 7-i ülésén elhangzottakról 53816-3/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2010. december 7-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Dr. Misz Mihály tag Földesi Dániel tag

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. május 12-én a Városháza kistermében 15 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága december 12-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága december 12-i ülésén elhangzottakról JEGYZŐKÖNYV 2636-13/2013. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. december 12-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: Dr. Csarnó Ákos elnök Pál György tag Dr.

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2017. január 26. 1. szám H A T Á R O Z A T O K 1/2017. (I. 26.) közgyűlési hat. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtandó csekély

Részletesebben

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme.

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme. J E GY Z Ő K Ö NY V 2016. november 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Szám: KOZP/1264-19/2016. Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

Jegyzőkönyv. mely készült az Oktatási Bizottság 2009. augusztus 18-én tartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. mely készült az Oktatási Bizottság 2009. augusztus 18-én tartott nyílt üléséről Iktatószám: 8277-8/2009 Jegyzőkönyv mely készült az Oktatási Bizottság 2009. augusztus 18-én tartott nyílt üléséről Jelen vannak: A bizottság részéről: Dr. Sípos Mihály elnök Láng András tag Gálfi Antal

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2014. október 30. 14. szám H A T Á R O Z A T O K 541/2014. (X.30.) közgyűlési hat. - tól 544/2014. (X.30.) közgyűlési hat. az Agria Humán Közhasznú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV 5110-9/2012. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2012. augusztus 22-én megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság ülésén elhangzottakról. Jelen vannak: D Dr. Misz Mihály

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/6/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről.

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről. SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40059 69/2014 Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8-án megtartott üléséről. Határozat száma: 1/2015.(I.08.) 2/2015.(I.08.) 3/2015.(I.08.) Tárgya: Hulladékgazdálkodási közszolgáltatási

Részletesebben

Iktsz: 526-12/2007. JEGYZŐKÖNYV

Iktsz: 526-12/2007. JEGYZŐKÖNYV Iktsz: 526-12/2007. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala I. számú tanácskozó termében 2007. június 27-én a Jogi és Ügyrendi Bizottság nyílt ülésén elhangzottakról. Jelen vannak:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. október 31.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. október 31-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Polgármesteri Hivatalban, a Városfejlesztési Osztály hivatali helyiségében, a Gazdasági Bizottság 2011. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. február 19-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. február 19-i ülésén elhangzottakról 2636-3/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. február 19-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Dr. Misz Mihály tag Pál György tag Földesi

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. december 12-én 11:30

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. május 15-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. május 15-i ülésén elhangzottakról 2636-7/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2013. május 15-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: Dr. Csarnó Ákos elnök Pál György tag Földesi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZAT

JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZAT 302/2014. (VI.26.) közgyűlési határozat Eger Megyei Jogú Város Közgyűlése jóváhagyja a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Javadalmazási Szabályzatot jelen határozat 1. melléklete szerint. JAVADALMAZÁSI

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok kérte, hogy a meghívóban jelzett napirendi pontokat fogadja el a Bizottság.

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok kérte, hogy a meghívóban jelzett napirendi pontokat fogadja el a Bizottság. KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

2636-10/2013. JEGYZŐKÖNYV

2636-10/2013. JEGYZŐKÖNYV 2636-10/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (Eger, Kossuth Lajos u. 28.) tárgyaló termében 2013. szeptember 18-án megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság NYÍLT ülésén

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Jogi, Közbiztonsági, Ügyrendi és Etikai Bizottsága J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Jogi, Közbiztonsági, Ügyrendi és Etikai Bizottsága J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Jogi, Közbiztonsági, Ügyrendi és Etikai Bizottsága Ikt. sz.: 17-1/8/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Jogi, Közbiztonsági, Ügyrendi és

Részletesebben

KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Kisbajcs község Önkormányzata Képviselőtestületének

KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV. Mely készült Kisbajcs község Önkormányzata Képviselőtestületének KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Mely készült Kisbajcs község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. június. 30.-án (csütörtök) 19.00 órai kezdettel tartott ülésén. HATÁROZATOK:

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI, KÖZBIZTONSÁGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI, KÖZBIZTONSÁGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JOGI, KÖZBIZTONSÁGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/12/2012. Helyszín: Időpont: a Polgármesteri Hivatal III.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 133/2013. (VIII. 26.) JÜB határozat

Jegyzőkönyv. 133/2013. (VIII. 26.) JÜB határozat SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40174 70/2013. Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2013. augusztus 26. napján 15:30 kor a Városháza (Fő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-705, Fax: (36)523-779, E-mail: kovacs.luca@ph.eger.hu 2439-11/2011. Beszámoló a 2011. IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Tisztelt

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2018. szeptember 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslata képviselő-testület 2018. II. félévi munkatervére. Tisztelt Képviselő-testület! Gödöllő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének szeptember 3-án tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének szeptember 3-án tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 3-án tartott üléséről Rendelet és Határozatok mutatója 10/2013. (IX: 04.) önkormányzati rendelet Az Önkormányzat 2013. évi válságköltségvetéséről

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2007. november 27. napján 15.30 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal Alagsori terme

Részletesebben

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28. 1/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a 2018. évi munkatervét egyhangú döntéssel

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. június 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Nádasdi Frida a bizottság elnöke, Héri Viktor a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Lőrinci Közösségi Házban Lőrinci Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. január 26-i rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Víg Zoltán polgármester Pálinkás Péter alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

Csendes Ferenc, Dr.Danka József képviselők

Csendes Ferenc, Dr.Danka József képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. október 07-én de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága október 26-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága október 26-i ülésén elhangzottakról 53816-1/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2010. október 26-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Dr. Misz Mihály tag Földesi Dániel tag

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-én tartott üléséről. Jelen vannak:, Horváth Tibor János alpolgármester Németh Sándorné, Bolevácz Zoltán Józsefné

Részletesebben

Keébe György megkérdezte a Bizottság tagjait, hogy van-e kérdés, hozzászólás az előterjesztéssel kapcsolatban?

Keébe György megkérdezte a Bizottság tagjait, hogy van-e kérdés, hozzászólás az előterjesztéssel kapcsolatban? Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata Képviselő-testület GAZDASÁGI ÉS VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG JEGYZŐKÖNYV a Bizottság 2012. november hó 12. napján tartott üléséről (Budapest, XXII.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Száma: 3117-4/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulása 2013. október 30-án /szerdán/ 18.05 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. augusztus 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 15. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről Határozatok mutatója 64/2012. (VIII. 16.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 65/2012.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 4. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Misz Mihály Flaskay Mihály Földesi Dániel Dr. Renn Oszkár

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Misz Mihály Flaskay Mihály Földesi Dániel Dr. Renn Oszkár JEGYZŐKÖNYV 2636-6/2013. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (Eger, Dobó István tér 2.) I. sz. tanácskozó termében 2013. április 17-én megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság NYÍLT

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-5/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2013. november 25-én (hétfő 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth Andrea jegyző,

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága január 18-i ülésén elhangzottakról

JEGYZŐKÖNYV. Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága január 18-i ülésén elhangzottakról 5110-1/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2012. január 18-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Dr. Misz Mihály tag Pál György tag Flaskay

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok köszöntötte az ülésen megjelenteket és megállapította, hogy

JEGYZŐKÖNYV. Csutor Ferenc tanácsnok köszöntötte az ülésen megjelenteket és megállapította, hogy KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS MŰSZAKI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a 2013. július 25-én a Városháza tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: - Zsombok Lajos polgármester, - Jozó Tamás, dr. Kovácsné Füstös Erzsébet, Makarész

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. február 28-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2017. május 30-án 11.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. február 28. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28-án 8.30 órai

Részletesebben