Kaszagerendely összehasonlítás.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kaszagerendely összehasonlítás."

Átírás

1 Kaszagerendely összehasonlítás

2 Összehasonlítás LELY-kaszagerendely/ más gyártmányok A Lely-kaszagerendely egy modulkonstrukció A B A kaszagerendely önálló öntvényelemekből, közbetétházak közbeiktatásával egy nagyméretű csavarrúd (A) segítségével van összeépítve. A kaszaelemeken egy hatszögtengely (B) van áttolva, és így ezzel meghajtva. B Minden kaszaelem egy tányér és kúpkereket tartalmaz és egy hatszögtengellyel (B) kerül meghajtásra. Ezzel megtakarítunk egy teknőt egy sor egymás által hajtott homlokfogaskereket. Ennek az egyedülálló hajtáskoncepciónak köszönhetően csökken a teljesítményigény 20%-al.

3 A Lely-kaszagerendely egy modulkonstrukció DÖNTŐ JELENTŐSÉGÚ ÉRVEK kitűnő vágási kép Modul szerkezeti koncepció csökkentett energiaigény egyszerű konstrukció karbantartás és szervízbarát (vészhelyzetben:) gyors javíthatóság flexibilis kaszagerendely teljes kenés az összes kaszaelemnél csekély alkatrész készletezési igény javításokhoz alacsony ápolási költség egy kaszaelem elvbeni sérülése esetén: nincs sérülés rizikó a többi szomszédos kaszaelemnél.

4 LELY SPLENDIMO kaszagerendely A Lely-kaszagerendely energiaigénye legalább 20%-al alacsonyabb mint a hagyományos teljes sor homlokfogaskerekekkel meghajtott kaszagerendelyeknél. Más kasszagerendely

5 5 kw / 95 % = 5,26 kw A tárcsák száma X 5,26 kw = Össz teljesítménigény = 8 tárcsa = 40 kw Tényleges Efficiency veszteség loss kw-ban in kw Totál Total tényleges efficiency veszteség loss between a LELY Lely moduláris és hagyományos homlokfogaskerekes hajtóművek Modular cutterbar and a gear train között Efficiency Veszteség loss a fogaskerekes gear trainkaszáknál Efficiency loss Lely direct driven hex shaft Veszteség a Lely moduláris kaszánál Tárcsák Number száma of discs R1 : 5/ 95% = 5,26 kw R2 : 5,26/95% = 5,54 kw R3 : 5,54/95% = 5,83 kw R4 : (5,83+5)/95%= 11,40 kw Össz teljesítményigény = 8 tárcsa = 73 kw 1 2 TÉNYLEGES VESZTESÉG TÉNYLEGES VESZTESÉG

6 LELY SPLENDIMO kaszagerendely

7 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Példák és hátrányok a nem moduláris kaszagerendelyeknél csavarozott hajtóműteknővel. JF Kuhn Krone Egy hegesztett teknő növeli a kaszagerendely önsúlyát. (JF). Sok versenytárs nagy kaszatárcsákat alkalmaz, ezek növelik az energiaigényt, és csökkentik a kaszapengék betakarítási felületét. (Kuhn, JD). Némelyik kaszagerendely 4-5lit. olajat is tartalmaz, mely negatívan hat ki a karbantartási és javítási munkák költségére.

8 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Claas Vicon Pöttinger Példák és hátrányok a nem moduláris kaszagerendelyeknél csavarozott hajtóműteknővel. A széles kaszagerendely nem optimális a talajkövetéshez. A csavarozott teknők csökkentik a kaszagerendely stabilitását (Kuhn / Kverneland 40 cm-es tárcsákkal). Nagymennyiségű forgó alkatrész. A tetemes tömeg megköveteli a sebesség növelését és csökkenését mely növelt teljesítményt igényel. (Poettinger und Claas, olasz Comer)

9 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Példák és hátrányok a nem moduláris kaszagerendelyeknél csavarozott hajtóműteknővel. Gyakorlati tapasztalat: Fogaskerék/csapágy törése A komplett hajtómű szétszerelése. A gép min. 8 órát kiesik a munkából, s ezen kívül több kaszaelem is a sorban meghibásodhat, magas javítási költség. Lely-Kaszagerendely: Max. egy kaszaelemet kell kicserélni pl. a 7 ből, (2,8m): Szétszerelés / összeszerelés max. 50perc.

10 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Kverneland Taarup Ugyanez vonatkozik a hegesztett kaszagerendelyekre is. Egy javításnál az összes fogaskereket ki kell tolnunk a kaszegerendelyből (Kverneland Taarup, Krone). Egy ilyen javításhoz is műhely szükséges. Krone Pöttinger A Lely-kaszagerendely kenése: csak 0,095 kg zsír kaszaelemenként, szóval nem 4 vagy 5 liter olaj kaszánként. zsír

11 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Ziegler Claas A kaszatárcsa tengelynél a kaszagerendely végén beépítenek némely gyártók közbenső fogaskereket hogy a kaszatárcsa kijjebb kerülhessen, ezzel a hajtáslánc még komplikáltabb lesz és még inkább növeli a teljesítményigényt. A LELY- kaszagerendelynél ez a távolság 65mm-t tesz ki. Krone 65 mm John Deere A behatárolt távolság lehetővé teszi a pengék optimális átfedését és megakadályozza sávok ill. bakhátak képződését a földön.

12 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Kverneland hegesztett kaszagerendely Kuhn csavarozott kaszagerendely 40 és 50 cm A furatok nagy száma csökkenti a kaszagerendely merevségét. A kaszagerendely gyorsabban deformálódik ami a csapágyak és fogaskerekek károsodásához vezethet. - A vibrációtól lazulhatnak a csavarok, vagy a hegesztések, mely költséges javítások okozója ehet. - A kaszagerendely szinte minden részéből raktárkészletet kell tartani. - Olaj elfolyási rizikó. - Rövid élettartam.

13 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Raktárkészlet az alkatrészekből A kereskedő minden csavarozott vagy hegesztett kaszagerendelyből (minden munkaszélességből) egy darabot raktárkészleten kell hogy tartson. Példának okáért: Kverneland - 1,60m ; 2,00m; 2,40m; 2,80m; 3,20m; 3,60m = 6 db komplett kaszagerendely raktáron, (egy nagy hegesztett konstrukció minden munkaszélességre). Splendimo tárcsás kasza modul rendszerű konstrukció: Ha a Lely-kereskedő csak néhány kaszaelemet és hatszögtengelyt valamint Molykote zsírt raktáron tart, Splendimo kaszát (az összes modellt és munkaszélességet) a legrövidebb időn belül ki tudja javítani.

14 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Kuhn: Kuhn két különböző kaszagerendellyel rendelkezik: a 40 cm es modellt (tárcsaátmérő) hárompont függesztésű kaszákhoz, és az 50 cm es modellt a vontatott kaszákhoz. Ez azt jelenti, hogy több alkatrészt kell raktáron tartani. A (Kuhn) vertikális tengelyének törésvonala. Ez veszélyes lehet, mert a kaszatárcsa nagyobb sebességnél elszabadulhat.. Claas: A Claas bordázott bolygótengelye nem egy darabból készül. Két részből egy csavarral van összefogatva. Ez a csavar nyírócsavarként kell hogy funkcionáljon. Túlterhelésnél a teljes hajtásvonal megszakad, és a kaszatárcsák egymásba ütköznek.

15 Splendimo-Clip system A hosszú árfordítható kaszapengék egy hosszú élettartamot garantálnak. Az átgondoltan megtervezett penge rögzítés optimális biztonságot garantál, és védi a penge csapszeget a károsodásoktól.

16 Splendimo Kaszagerendely Az ovális LELY-kaszatárcsa előnye (a mindenre kiterjedő gyakorlati tesztek alapján): - A kaszapengék kiváló átfedése; csíkok nélkül a kaszatárcsák között. A versenytársaknál nagy tárcsák és rövid pengék vannak. - Perfekt módon elosztott termény a kaszagerendely fölött. a lejtőkön való munkáknál is. -Hőkezelt kaszatárcsák > hosszú élettartam.

17 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Vágási sebesség Lineáris sebesség = 80 m/s (280km /ó) Vágás kaszapengénként => 8 km/ó = 22 mm / vágás => 12 km/h = 33 mm / vágás => 15 km/h = 42 mm / vágás => 20 km/h = 55 mm / vágás

18 Splendimo-Kaszagerendely - A Stingray-csúszótalpak optimális védelmet garantálnak a kaszatárcsáknak a kaszagerendely első és hátsó oldalán. - A Stingray-csúszótalp elején lévő furat lehetővé teszi a pengék és csapok gyors cseréjét.

19 Standard Splendimo Stingray kaszagerendely skid védelme Ötvözött hőkezelt acélból Beépített kővédelem Gyárilag szerelt Tartozék: Kopólemez 4 mm vagy Kopólemez 8 mm vagy Magasított csúszótalp: mm vágásmagasság

20 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Kerek és háromszög kaszatárcsák: csekély átfedés. Ahogy a kaszapengék kopnak, úgy egyre nagyobbak a vágási képben a csíkok. Egy kör alakú kaszatárcsa megakadályozza az optimális terményáramlást, ami gyakran eltömődéshez vezethet. A kör alakú kaszatárcsa növeli a blokkolás veszélyét, pl. egy kő által, ami a fogaskerekek / csapágyak sérüléséhez vezethet a kaszagerendelyben.

21 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal LELY SPLENDIMO KASZAELEM

22 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal LELY-KASZAELEM A labirint tömítés védi a hajtást (csapágyazást) a behatoló vízzel és szennyeződésekkel szemben. A nagy átmérőjű tengely (30mm) képez egy egységet a tányérkerékkel. Dupla csapágy tömítéssel nagy (75mm) átmérővel. Front view A tárcsa fordulatszáma : f/perc A hatszögtengely fordulatszáma : f/perc.

23 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Kuhn Pöttinger Kverneland JF A kaszagerendely fogaskerék/tengely egység esetében a legtöbb gyártó egy másik elvet alkalmaz ( összefüggésben a csekélyebb merevséggel).

24 SPLENDIMO KASZAELEM

25 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Más moduláris rendszerek Fella John Deere A hajtás konstrukció ugyanarra az elvre alapoz mint a LELY-System, de minden elem egy kiegészítő hajtóműhöz csatlakozik. Ez által hiányzik az elemeknél egy ellenoldali tömítés. A hajtás egy hagyományos fogaskeréksoros rendszernek felel meg. Itt is : javításnál a komplett hajtóművet ki kell üríteni Vermeer Ez a legnagyobb amerikai vállalat originál LELY elemeket használ. Több mint 20 éve van LELY a VERMEER céggel partneri kapcsolatban.

26 LELY-kaszagerendely szemben más gyártmányokkal Dőlésszög A Lely-kaszák egy optimális kenéssel rendelkeznek különböző munkaszög helyzetekben is. Ez újabb felhasználási lehetőségeket teremt, mint pl. a rézsűkaszálás. Más kaszák nem mindig tudnak az előnyös munkaszögben dolgozni +/- 25 alatt, (legtöbbször +/- 20 ). Ezt a munkaszöget nem lehet túllépni, mert a kasza felső része nem kap kenést.

27 Konkurens penge gyorscserélő rendszerek Nincs vizuális kontrollra lehetőség a penge csapszegek ellenőrzésére a penge cseréjekor. A penge csapszeg nincs biztosítva a lemezrugó kitérése ellen. Kevesebb levegő a tányér alatt, => eltömődés veszély Ez nem gyorscserélő rendszer, hanem több ha a pengecsapszeget is cserélni kell. Sokkal több cserekomponens kell a cseréhez, ezért drágább.

28

29

30 A LELY egyedülálló kaszagerendely modulrendszer koncepciója: masszív + karbantartás és javításbarát konstrukció. A kasza hatékony üzemeltetése ezzel garantált! A LELY-kasza használatát a munkában az egész világon könnyebb és kényelmesebb

31 Köszönjük szépen

www.lely.com Tanfolyam a kereskedőknek 2007

www.lely.com Tanfolyam a kereskedőknek 2007 www.lely.com Tanfolyam a kereskedőknek 2007 LELY termékprogram LELY SPLENDIMO KASZÁK SPLENDIMO kasza Kaszagerendely Szársértő Talajkövetés A talajnyomás beállítása Táblaszéli részleges kiemelés Szállítási

Részletesebben

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124-228-232 Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124 A Hatékony és Megbízható kasza Az új EXTRΔ 100-as széria kulcsa a továbbfejlesztett EXTRΔ kasza gerendely, ami kialakításánál fogva

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Tárcsás kaszák A termékcsalád a SIP eladási programjában a professzionális tárcsás kaszák csoportját testesíti meg. A kasza olyan gép, mely egyesít

Részletesebben

Szálastakarmányok betakarításának gépei

Szálastakarmányok betakarításának gépei Szálastakarmányok betakarításának gépei Hazánk szálastakarmány termı területe kb. 800 ezer hektár. Ebbıl kb. 400 ezren lucernát, 300 ezren silókukoricát, 100 ezer hektáron vörös herét; csalamádét; lóherét

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 247 Univerzális csavar hosszú Oldal 248 Univerzális csavar Basic rövid Oldal 248 Univerzális

Részletesebben

Tartalomjegyzék: 9. fejezet

Tartalomjegyzék: 9. fejezet Tartalomjegyzék: 9. fejezet Keréksorozatok Forgóvilla-sorozatok (kombinálva az adott keréksorozatokkal) A hozzáillő fixvillás et lásd a táblázatokban VLE L LS Sorozat VLE Kerék-Ø 250-525 mm 195-1885 kg

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Vízszintes teherbírás. (kg) (m) (mm) (kg) Dróthálófeszítõ lánc. Megr. szám: 0310012 Ár: 23,-

Vízszintes teherbírás. (kg) (m) (mm) (kg) Dróthálófeszítõ lánc. Megr. szám: 0310012 Ár: 23,- MD POWER PULLER FESZÍTÕK Könnyû és különösen robusztus feszítõszerszám. Ideális sokféle mûvelethez. Végtelenül sok felhasználási lehetõség, amennyiben húzásról, vonszolásról és kifeszítésrõl van szó. -

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak.

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Turbó dobos kaszák 0 FP 70 FP 00 FP 10 FP megacut Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Egyszerűen felszerelhető, könnyedén mozgatható. Nem igényel hidraulika csatlakozást, A széles tartókeret csökkenti

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek

FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 6 5 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Szársértők. Alternáló kaszák. Rotációs kaszák. Vissza a főmenübe

Szársértők. Alternáló kaszák. Rotációs kaszák. Vissza a főmenübe Technológia Csoportosítás Alternáló kaszák Szársértők Rotációs kaszák Vissza a főmenübe Technológia BETAKARÍTÁSI TECHNOLÓGIÁK SZÉNABETAKARÍTÁS SZÁLASAN BÁLÁZVA PETRENCÉZVE SZECSKÁZVA TÖRTÉNŐ BETAKARÍTÁS

Részletesebben

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell FELCO 11 Metszőollók - Klasszikus modell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 0 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

FELCO 8 Metszőollók - Ergonómikus modell

FELCO 8 Metszőollók - Ergonómikus modell FELCO 8 Metszőollók - Ergonómikus modell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 6 7 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Csapágyak szigetelési lehetőségei a kóbor áram ellen. Schaeffler Gruppe

Csapágyak szigetelési lehetőségei a kóbor áram ellen. Schaeffler Gruppe Csapágyak szigetelési lehetőségei a kóbor áram ellen Kóbor áram Kóbor áram okozta csapágy károk Szigetelés a kóbor áram ellen 23.11.2009 Seite 2 Kóbor áram Kóbor áram okozta csapágy károk Szigetelés a

Részletesebben

NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS

NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS NIKOMAX ROLETTA ALKATRÉSZ KATALÓGUS TOKOZAT NÉLKÜLI ROLETTA TEKERŐKAROS MOZGATÁSSAL TOKOZAT NÉLKÜLI ROLETTA MOTOROS MOZGATÁSSAL TOKOZOTT ROLETTA GYÖNGYLÁNCOS MOZGATÁSSAL

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal. Head of the class - no matter the crop. Magyar

TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal. Head of the class - no matter the crop. Magyar TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal Magyar Head of the class - no matter the crop TruFlex & TruFlex Razor A talajkövetés mestere TruFlex 30 Az érzékeny terményfajták különleges követelményeket támasztanak

Részletesebben

Orbitool Sorjázó szerszám

Orbitool Sorjázó szerszám Orbitool Sorjázó szerszám HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÜZEMELTETÉSI LEÍRÁS MANUEL D INSTALLATION ET DE SERVICE ISTRUZONI PER L USO Magyar Tartalomjegyzék Oldal 1. Általános ismertető... 3 2. Biztonsági útmutató...

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták A kategória legszélesebb egymással ellentétesen forgó kettős hengerkeféjű súroló feje, ami növeli a hatékonyságot A nagyméretű 380 literes tartályokkal időt spórolhatunk, valamint alkalmassá teszi, több

Részletesebben

Kábeldob hordozható lámpával - 24 V. Használati útmutató GD024

Kábeldob hordozható lámpával - 24 V. Használati útmutató GD024 Kábeldob hordozható lámpával - 24 V Használati útmutató GD024 GD024 használati útmutató Az alábbi használati útmutatót figyelmesen olvassa el. A használati útmutató előírásainak a be nem tartása súlyos

Részletesebben

ActiveMow Tárcsás kaszák

ActiveMow Tárcsás kaszák ActiveMow Tárcsás kaszák www.krone.de ActiveMow Kaszálás a legmagasabb színvonalon Oldalra kinyúló kaszatest hatalmas lengéstartománnyal Optimális talajnyomás gyorsreagálású húzórugókkal A talajnyomás

Részletesebben

Bővebb leírás: Főbb tulajdonságai:

Bővebb leírás: Főbb tulajdonságai: Termék: Csigahajtómű Hydro-mec Gyártó: HYDROMEC Rövid leírás: Kedvező áron kínálunk csigakerekes hajtóműveket több méretben, raktárról, gyors kiszolgálással céges-, és magánügyfeleink részére. Tetszetős

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

CornStar 206 és 208. CornStar 206. CornStar 208. September 2007. 100 Jahre. Erfolg durch Kontinuität

CornStar 206 és 208. CornStar 206. CornStar 208. September 2007. 100 Jahre. Erfolg durch Kontinuität CornStar 206 és 208 CornStar 206 CornStar 208 CornStar 206 és 208 A vevői követelmények a kukorica csőtörővel szemben Egy új koncepció egyedüli jellemzőkkel Nincs lánc vagy lánckerék Kevesebb karbantartási

Részletesebben

Golyós hüvely Raktári program

Golyós hüvely Raktári program Golyós hüvely Raktári program A Tech-Con Hungária Kft. lineáris technika kategóriájában megtalálhatóak az NTN-SNR kiváló minőségű termékei. Mint tervező, fejlesztő és gyártó, az NTN-SNR a világ harmadik

Részletesebben

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK Törőhenger I. átm.260 mm,hossz 910 mm Törőhenger II.átm.210 mm,hossz 910 mm TörőhengerIII.átm.260 mm,hossz 1210 mm TörőhengerIV.átm.210 mm,hossz 1210 mm Csapágypersely (műanyag)

Részletesebben

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók

16 Kõmegmunkálás. 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók 16 Kõmegmunkálás 16 0015 Gránitfúrók 16 0060 Gyémánt vágók gránithoz 16 0070 Gyémánt csiszolók Gránitfúró hengeres befogás színkód: zöld /mm l/mm L/mm c/befogás/mm 3 11 0637 901 3 3,5 12 60 5,0 0637 901

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid 680 CSAVAROK Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 685 Univerzális csavar rövid Oldal 685 Univerzális csavar hosszú Oldal 686 Gyors szorítócsavar rövid rövid

Részletesebben

Betakarítási körülmények

Betakarítási körülmények Betakarítási körülmények 38 96 cm Kukoricanövény 4,0m felett Különböző sortávok Rendkívüli betakarítási körülmények Felszerelési lehetőségek 460 Gyártmány / Tipus 460 Claas 491 sorozat 6 -fokozatú kapcsolómű

Részletesebben

SKF Szíjfeszítő rendszer. SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető

SKF Szíjfeszítő rendszer. SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető SKF Szíjfeszítő rendszer SKF módszer a hajtás minőségének javítására Könnyű Gyors Ismételhető SKF Szíjfeszítő rendszer Új megoldás a szíjhajtások előfeszítésére Közismert, hogy a szíjakat időnként ki kell

Részletesebben

Első agy/hátsó kerékagy (standard típus)

Első agy/hátsó kerékagy (standard típus) (Hungarian) DM-HB0001-05 Kereskedői kézikönyv Első agy/hátsó kerékagy (standard típus) ORSZÁGÚTI HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Túra HB-T670

Részletesebben

Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket!

Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! Long Life Kések kopásának összehasonlítása Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! A BEDNAR vállalat nagy hangsúlyt fektet a kopó

Részletesebben

28 TARTOZÉKOK. siegmund

28 TARTOZÉKOK. siegmund 378 siegmund Szerszámkocsi / Szerszámkocsi tömör 380 Szerszámtartó / Moduláris szerszámtartó 382 Oldal Hegesztő védőfal / Földelés 384 Kefe / Hegesztőpisztoly tartó 386 Imbuszkulcs 388 Emelőfül 390 siegmund

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

Mérnöki alapok 4. előadás

Mérnöki alapok 4. előadás Mérnöki alapok 4. előadás Készítette: dr. Váradi Sándor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék, Budapest, Műegyetem rkp. 3. D ép. 334. Tel: 463-6-80

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

ART CV 710/711 ciklikus szelepek

ART CV 710/711 ciklikus szelepek ART CV 710/711 ciklikus szelepek ALKALMAZÁS Az ART CV 710/711 ciklikus szelepek (CV) olyan NYIT-ZÁR pillangószelepek, melyek magas működésű ciklusszámra lettek kifejlesztve elsősorban szennyvíztisztításban

Részletesebben

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák Kaszák DISCO Front, hátsó és vontatott kaszák Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

HORVÁTH ATTILA EV. CÉG alapítva:1989. www.mechanika.hu

HORVÁTH ATTILA EV. CÉG alapítva:1989. www.mechanika.hu HORVÁTH ATTILA EV. CÉG alapítva:1989 www.mechanika.hu TMT új L sorozatú CNC eszterga-gépcsaládja egyenlő: minőség, átlagon felüli teljesítmény. Nagy pontosság, maximális stabilitás! Hatékony TMT- esztergák,

Részletesebben

Claas / KEMPER adapter összehasonlítás

Claas / KEMPER adapter összehasonlítás Claas / KEMPER adapter összehasonlítás Claas New Holland RU/RI 450 445 345 330 460 360 Claas New Holland RU/RI 600 375 RU/RI csak két típus: 6 soros RU/RI 450 és 8 soros RU/RI 600 (4,5 és 6m) Kemper-nek

Részletesebben

THESI KONYHAI RENDSZEREK

THESI KONYHAI RENDSZEREK KONYHAI RENDSZEREK THESI TELEPÍTÉS ELŐTTI INFORMÁCIÓK A méretek mm-ben értendők Telepítés és üzembe helyezés előtt Figyelem! A keverőcsaptelep telepítése előtt a bekötő csővezetékeket át kell öblíteni,

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 Mélyebb, gyorsabb és intenzívebb munka: Rubin 12 2 A rövidtárcsák korábban intenzíven és homogén módon keverték be a talajt és a szerves anyagokat körülbelül 12 cm munkamélységig.

Részletesebben

PHENIX. 2008-as sorozat. Vontatott X tárcsák GLB 03.07

PHENIX. 2008-as sorozat. Vontatott X tárcsák GLB 03.07 Vontatott X tárcsák 2008-as sorozat GLB 03.07 Historical Történelmi background háttér: : 150 years év szaktudása of know-how A A család d törtt rténete A RAZOL műhelyt 1855-ben alapított tották,, a franciaországi

Részletesebben

Elülső agy/hátsó agy (standard típus)

Elülső agy/hátsó agy (standard típus) (Hungarian) DM-HB0001-06 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Elülső agy/hátsó agy (standard típus) ORSZÁGÚTI HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Ilsintech FTTH hegeszthető csatlakozók

Ilsintech FTTH hegeszthető csatlakozók Ilsintech FTTH hegeszthető csatlakozók Az Ilsintech kiváló minőségű, kedvező árú terepen hegeszthető optikai csatlakozói (SOC - Splice-on Connector), hosszú távon megbízható, költséghatékony megoldást

Részletesebben

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D MDS műtrágyaszóró Maximális teljesítm tmény 24 m munkaszéless lességig 1 5 modell behatárolatlan lehetőségekkel MDS 735 / 935 szántóföldi gép MDS 55 A szóló és gyümölcsös specialista MDS 65 / 85 a kompakt

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

KM 100/100 R LPG. Komfortos és modern felülős seprőgép professzionális használatra kültérben és beltérben egyaránt qm/h felületre.

KM 100/100 R LPG. Komfortos és modern felülős seprőgép professzionális használatra kültérben és beltérben egyaránt qm/h felületre. Komfortos és modern felülős seprőgép professzionális használatra kültérben és beltérben egyaránt 8.000 10.400 qm/h felületre. 1 2 3 4 1 2 Ütközés elleni védelem A seprőgépek, valamint a tisztítandó környezet

Részletesebben

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Forgóboronák H Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Technika a profi gazdaságoknak A munkagépeink a kimagasló értéküket a robosztus és hosszú élettartamú konstrukciónak köszönhetik, amelyek fejlesztése

Részletesebben

ELHO rézsűzúzók.

ELHO rézsűzúzók. ELHO rézsűzúzók 2015 www.elho.fi Ha tartós és hatékony gépre van szüksége, az ELHO rézsűzúzó a legjobb választás! Az ELHO évtizedek óta gyártja különböző rézsűzúzóit és rengeteg tapasztalata van ebben.

Részletesebben

Shell Corena S4 R 68. Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz

Shell Corena S4 R 68. Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz Műszaki adatlap Shell Corena S4 R 68 Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz Extra hosszú élettartam Megnövelt hatékonyság Nagy igénybevételre A Shell Corena S4 R elsősorban

Részletesebben

Megengedett üzemi hőmérséklet semleges folyadékoknál 2) C

Megengedett üzemi hőmérséklet semleges folyadékoknál 2) C VAG EKN karimás pillangószelep (csapózár) EPOXI-bevonattal PN 6 40 DN 150 2400 Opcionális tartozékok T-kulcs Szerelési közdarab Csapszekrény, öntöttvas Csapszekrény, műanyag Csapszekrény, teleszkópos,

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Betoncsiszoló Zsiráf falakhoz és mennyezetekhez WST 000 FV, Turbo-Jet Kit Rendelési szám 355.747 Tárcsa Ø 25 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

SZŐLŐZÚZÓ GÉPKÖNYV SZENTKIRÁLY KFT. Szabadszentkirály

SZŐLŐZÚZÓ GÉPKÖNYV SZENTKIRÁLY KFT. Szabadszentkirály SZŐLŐZÚZÓ GÉPKÖNYV SZENTKIRÁLY KFT. Szabadszentkirály Tartalomjegyzék Előszó 3 A gép felhasználási területe 4 Műszaki adatok 4 Műszaki leírás 5 Általános és biztonsági előírások 5 Üzembe helyezés 6 Karbantartás

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

"FAG C-Generációs" mélyhornyú golyóscsapágy. Schaeffler Gruppe Industrie

FAG C-Generációs mélyhornyú golyóscsapágy. Schaeffler Gruppe Industrie "FAG C-Generációs" mélyhornyú golyóscsapágy Schaeffler Gruppe Industrie C-Generáció A konstrukciós-változások áttekintése Optimalizált érintkezés Tökéletesített futófelület Tökéletesített gördülő-elem

Részletesebben

Rövidtárcsák Heliodor

Rövidtárcsák Heliodor Rövidtárcsák Heliodor A sokoldalúság az ütőkártya A rövidtárcsák forradalmasították a modern mezőgazdaságot immár több mint tíz évvel ezelőtt. Nincs más olyan talajművelő gép, amely hasonló keverési munkát

Részletesebben

Silózó adapter integrált tartókonzollal alkalmas az alábbi önjárókhoz

Silózó adapter integrált tartókonzollal alkalmas az alábbi önjárókhoz 445 Silózó adapter integrált tartókonzollal alkalmas az alábbi önjárókhoz CLAAS 445 CL 6 006CKM1000 685, 685 SL, 690, 690 SL, 695, 695 SL, 695 MEGA 445 CL 8 006CKM1010 (Serie 491/492) 820, 840, 860, 880,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu Tárgy: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76 300, FAX +36 1 46 76 309 JSL-20AMs- és -32AMs CNC hosszeszterga

Részletesebben

16 TARTOZÉKOK. siegmund

16 TARTOZÉKOK. siegmund 16 TARTOZÉKOK 594 siegmund 16 Szerszámkocsi / Szerszámtartó 596 Moduláris szerszámtartó / Hegesztő védőfal 598 Oldal Kefe / Hegesztőpisztoly tartó 600 Imbuszkulcs / Földelés 602 Emelőfül 604 siegmund 595

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Téglavágó, kőzetvágó gépek

Téglavágó, kőzetvágó gépek 200 Téglavágó, kőzetvágó gépek Blokktégla vágására fordítással alkalmas! FTG 400 téglavágógép 350/400 mm A feltüntetett ár tartalmazza a gyémánttárcsát. Vágási mélység (fordítással): Fogadóasztal méretei

Részletesebben

Lely splendimo Tárcsás kaszák

Lely splendimo Tárcsás kaszák Lely splendimo Tárcsás kaszák www.lely.com innovators in agriculture A legkedvezőbb előnyök időben történő kihasználása Minimális szennyeződés Az intelligens konstrukció biztosítja, hogy a kasza tökéletesen

Részletesebben

Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió

Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió Pillangószelepek Danfoss Elektronikus Akadémia Drexler Péter Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió 1139 Budapest, Váci út. 91. Tel.: (+36) 1 450 2531/102 Fax: (+36) 1 450 2539 Mobil: (+36)

Részletesebben

ÉLETTARTAMRA MÉRETEZETT HÍDDARUK VIZSGÁLATA. Magyari László DARULINE Kft.

ÉLETTARTAMRA MÉRETEZETT HÍDDARUK VIZSGÁLATA. Magyari László DARULINE Kft. ÉLETTARTAMRA MÉRETEZETT HÍDDARUK VIZSGÁLATA Magyari László DARULINE Kft. Adjon az emelőjének egy újabb életet. Emelőmű teljes felújítása Egyedi, hagyományos tervezésű daru, múltban CSOPORTSZÁM MSZ 9750

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

11 LEGGYAKORIBB CSAPÁGYHIBA

11 LEGGYAKORIBB CSAPÁGYHIBA www.tapai-gear.rs tapaigear@gmail.com 11 LEGGYAKORIBB CSAPÁGYHIBA Előfordult már csapágy meghibásodás gépeiben? A gépgyártók általában nem szokták megosztani az előforduló hibák okait és a lehetséges ellenintézkedéseket.

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU ISO A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

MIKRON HSM 400, 400U 600, 600U, 800

MIKRON HSM 400, 400U 600, 600U, 800 HU MIKRON HSM 400, 400U 600, 600U, 800 Alkalmazások 3-tengely MIKRON HSM 400, 600, 800 Grafit elektróda Óra alkatrészek MIKRON HSM 400 Különbözõ anyagok Óraipar/ mikromechanika Nagy kontúr- és pozícionálási

Részletesebben

DICHTOMATIK. Beépítési tér és konstrukciós javaslatok. Statikus tömítés

DICHTOMATIK. Beépítési tér és konstrukciós javaslatok. Statikus tömítés Beépítési tér és konstrukciós javaslatok Az O-gyűrűk beépítési terét (hornyot) lehetőség szerint merőlegesen beszúrva kell kialakítani. A szükséges horonymélység és horonyszélesség méretei a mindenkori

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben