A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák"

Átírás

1 A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Tárcsás kaszák

2

3 A termékcsalád a SIP eladási programjában a professzionális tárcsás kaszák csoportját testesíti meg. A kasza olyan gép, mely egyesít magában minden olyan szükséges tulajdonságot, amit a felhasználó a kaszálásnál elvárhat. Valamennyi kaszatípus könnyen traktorra szerelhetõ, kitûnõ talajkövetéssel és mindig optimális talajra gyakorolt nyomással bír.

4 270,300, Az új és szupermodern 3 méteres kaszák egyesítik magukban azokat a szükséges tulajdonságokat, melyeket a felhasználó a gépétõl elvár. A középpontos felfüggesztés és a speciális formájú kasza fokozat nélküli tehermentesítése optimális talajkövetést tesz lehetõvé. A gép teljesen új tervezésû fõ tartóváza nagy stabilitást, valamint optimális erõátvitelt garantál. Elõnyök: robusztus és rendkívül stabil felfüggesztés, szilárd és nagyon robusztus konstrukció, erõs és jó minõségû, zsírozott forgócsapok, egyszerû traktorra szerelhetõség, frontkaszával kombinálva optimálisan csatlakoztatható, a kaszának kedvezõ szállítási helyzete van, optimális talajkövetés, valamennyi kritikus kaszaelem védelme, fokozat nélküli, hidraulikus tehermentesítés, minden helyzetben optimális alkalmazkodás a kaszáláshoz, közvetlen kaszameghajtás az elsõ tárcsák szöghajtómûvén keresztül, a kasza munkahelyzetbe süllyesztésénél állítható sebesség, a munkafunkciók állandó felügyelete.

5 Optimális talajkövetés A függesztõ berendezés és a középpontos felfüggesztés a kasza optimális talajkövetését biztosítják: max. ± 15º lejtési szög, a behatárolt követési szög a hajtómû hosszú élettartamát garantálja. Egyszerû és hatékony biztonsági rendszer A biztonsági rendszer akadályba ütközés okozta károktól védi a kaszát: ütközéskor a biztosíték azonnal kiold. A különleges felfüggesztési helyzetnek köszönhetõen a kasza szabadon hátra és egyidejûleg felfelé enged. Az akadály feletti áthajtást követõen a kasza automatikusan visszatér a munkahelyzetébe. a biztonsági rendszer érzékenysége tetszés szerint állítható, a neoprén rugózás lágy és megbízható munkát nyújt. A vágótárcsák biztosítása A vágótárcsái a meghajtásukon biztonsági peremmel vannak ellátva, melyek a kaszát a tárcsák túlterhelése ellen védik. A kivitelezés lehetõvé teszi a biztonsági csapok egyszerû cseréjét és a gép kifogástalan használatát. G Optimális szállítási helyzet A kasza 120 kal megemelt szállítási helyzetének a következõ elõnyei vannak: kombinálja a traktor és a kasza súlypontját, a kis szállítási magasság alacsony átjárókban is lehetõvé teszi az átszállítást, menet közben nagyon jó körültekintés, gyors szállítási sebességnél is nagy stabilitás. Hátsó kaszaerõsítés A vágótárcsák kiegészítõleg hátul is védve vannak, ezáltal a kaszák a világ legmegbízhatóbb tárcsás kaszái közé tartoznak.

6 270,300,340 Mindig optimális talajnyomás A fokozat nélkül állítható hidraulikus tehermentesítõ rendszer és a kasza középpontos felfüggesztése gondoskodnak a talajterhelés egyenletes elosztásáról és az optimális talajkövetésrõl. Hidraulikus tehermentesítés A tehermentesítési fokozatok a munka megkezdése elõtt könnyen és gyorsan beállíthatók. Kaszálás közben ezek egy manométeren jól ellenõrizhetõk. A tehermentesítés elõnyei javítja a csúszási tulajdonságokat és csökkenti az üzemanyag felhasználást, csökkenti a takarmányban lévõ szennyezõdést, javítja a takarmány minõségét, csökkenti a gyepkárosodást a könnyebb csúszásnak köszönhetõen, emeli a munkakényelmet a kis csúszási ellenállásból adódóan, növeli az iránystabilitást, csökkenti a kasza teljes terhelését és növeli az élettartamot.

7 270,300,340 Új fejlesztésû kasza A kasza úgy van tervezve, hogy bármilyenek a vágási körülmények, a takarmányátfolyás állandó legyen. a tárcsák páronkénti szembeforgása optimalizálja a takarmányátfolyást, az elemek sima felülete és lekerekítése csökkenti a kasza dugulásának rizikóját, és könnyíti a takarmány átfolyását, a nagyméretû fogaskerekek sûrû fogazása és az alacsony fordulatszám nyugodt futást biztosítanak, a fogaskerékhajtómû olajfürdõben van, csavarozott kasza egyszerû kezelés. Gyors és egyszerû takarmányátfolyás A speciális formájú tárcsák garantálják, hogy lejtõn történõ kaszálásnál is gyors és hatékony legyen a takarmány átfolyása. A csúszótalpak és a tárcsák kopásálló acélból készülnek. A tisztítók úgy vannak elhelyezve, hogy csökkentik a szennyezõdések összegyülemlését a kasza felületén és a vágóelemek között. Valamennyi SIP kasza szériaszerûen gyorsváltós késrendszerrel van ellátva. Így a késcsere gyorsan és egyszerûen történik. A csúszótalpak lekerekített formája széles felfekvõ felületet eredményez. A kopásálló acélöntvénybõl készült talpak hatékony tárcsa és kaszavédelmet és ezzel együtt hosszú élettartamot garantálnak.

8

9

10 270 FC, 300 FC Új és nagyon modern FC ujjas szársértõvel A FC elsõsorban fûtakarmány kaszálására alkalmas. A szársértõ megújult, Yformájú ujjainak munkája következtében levegõs rendek jönnek létre, ami hozzájárul a takarmány gyors száradásához. Elõnyök: robusztus és nagyon stabil felfüggesztés, szilárd és robusztus konstrukció, erõs és jó minõségû, zsírozott forgócsapok, egyszerû csatlakozás a traktorra, optimális csatlakozási lehetõség frontkaszával kombinálva, a kaszának nagyon kedvezõ szállítási helyzete van, optimális talajkövetés minden helyzetben, valamennyi kritikus kaszaelem védelme, fokozat nélküli, hidraulikus tehermentesítés, minden helyzetben optimális talajkövetés, közvetlen kaszameghajtás az elsõ tárcsák szöghajtómûvén keresztül, a kasza munkahelyzetbe süllyesztésének sebessége állítható. Ujjas szársértõ a szársértés intenzitását be lehet állítani, mûanyag ujjak az optimális szársértéshez.

11 270 RC, 300 RC A 270 RC és 300 RC gumihengeres szársértõvel ellátott változatok, melyek lucerna kaszálásához optimálisak. A gumihengerek spirálprofiljai különösen egyenletes szársértést, valamint optimális takarmányátfolyást tesznek lehetõvé. A szársértõ hatásintenzitása fokozat nélkül állítható. Elõnyök: robusztus és rendkivül stabil felfüggesztés, szilárd és nagyon robusztus konstrukció, olajozott erõs és jó minõségû forgócsapok, egyszerû csatlakozás a traktorra, optimális csatlakozási lehetõség frontkaszával kombinálva, a kaszának nagyon kedvezõ szállítási helyzete van, optimális talajkövetés minden helyzetben, valamennyi kritikus kaszaelem védelme, fokozat nélküli, hidraulikus tehermentesítés, minden helyzetben optimális talajkövetés, közvetlen kaszameghajtás az elsõ tárcsák szöghajtómûvén keresztül, a kasza munkahelyzetbe süllyesztésének sebessége állítható, a munkafunkciók állandó felügyelete. Gumihengeres szársértõ lucernánál egyenletes szársértést eredményez, a szársértõ fokozat nélküli hatásintenzitás állítása.

12 270F, 300F F tárcsás frontkasza optimális talajkövetéssel Oldalkaszával kombinálva nagyon magas teljesítményt tesz lehetõvé. Felszedõkocsival kombinálva a kaszálásnál egyenletes takarmányfelvétel biztosított. Fõ ismérvei: a középpontos felfüggesztés fokozat nélküli tehermentesítéssel kombinálva optimális talajkövetést nyújt. A gép teljesen új fejlesztés. Az összsúlyához viszonyítva nagy stabilitással és optimális traktorkasza erõátvitellel rendelkezik. Elõnyök: robusztus és rendkívül stabil felfüggesztés, szilárd és nagyon robusztus konstrukció, a kasza súlypontja nagyon közel van a traktorhoz, egyszerû traktorra csatlakoztatás gyorscsatlakozó segítségével, optimális csatlakozási lehetõség oldalkaszával kombinálva, ideális szállítási helyzet, optimális talajkövetés (dõlésszög ± 9º), kritikus kaszaelemek (tárcsák) védelme, fokozat nélküli tehermentesítés, optimális talajkövetés minden helyzetben, közvetlen kaszameghajtás az elsõ tárcsa szöghajtómûvén keresztül, a munkafunkciók állandó felügyelete, egyszerû és kényelmes kezelés.

13 270F,300F Szállítási helyzet Ennek a kaszának a fõ jellegzetességeihez tartozik a magas szállítási helyzet, ami a gép súlypontját a traktorra helyezi és különösen jó fordulékonyságot biztosít. Szállításnál kiegészítõ stabilizátorok gondoskodnak a kasza vízszintes helyzetérõl. Optimális csatlakoztatás A F front és oldalkaszák optimális csatlakoztatási kombinációját teszi lehetõvé. Gyorskuplungoknak köszönhetõen a gépek nagyon gyorsan és egyszerûen csatlakoztathatók a traktorra. Optimális takarmányátfolyás minimális rendszélesség mellett.

14 Tárcsás kasza Munkaszélesség [mm] Tömeg [kg] Szállítási szélesség [mm] Min. szállítási magasság [mm] Kardántengely ford. száma [ford./perc] 1000 (540) 1000 (540) 1000 (540) Hajtó tengelycsonk ford. száma [ford./perc] Vágótárcsák száma Vonóero szükséglet [kw] (szársérto nélkül) Max. munkasebesség [km/h] Teljesítmény [ha/h] 3 3,5 4 Kések száma Késméret [mm] 110 x 48 x x 48 x x 48 x 4 Vágási magasság [mm] Rendszélesség [mm] Szársérto típusa Szársérto ford.száma [ford/perc] Minden adat és kép megközelítõ és kötelezettség nélküli. A konstrukciós változtatások jogát fenntartjuk.

15 MÛSZAKI ADATOK 270 FC 300 FC 270 RC 300 RC 270F 300F (540) 1000 (540) 1000 (540) 1000 (540) ,5 3 3,5 3 3, x 48 x x 48 x x 48 x x 48 x x 48 x x 48 x ujjas ujjas gumihengeres gumihengeres

16 Kéz a kézben a felhasználókkal! Gyártási program A SIPnél a gépeknek 3 gyártási vonaluk van: takarmány betakarító gépek kukorica betakarító gépek istállótrágyaszóró gépek SIP Strojna Industrija d.d. Gyártási programunk azt a világtrendet követi, mely mindig a nagyobb, nagy teljesítményû és professzionális gépek felhasználásának i r á ny á b a m u t a t, é s kö r nyezetbarát technológiákat vesz figyelembe anélkül, hogy elhanyagolnánk a kis üzemeket vagy hegyvidéki gazdaságokat. A SIP Sempeter a vezetõ európai gépgyártók közé tartozik. Saját fejlesztésének, magas technológiai felszereltségének és elsõ osztályú minõségének köszönhetõen a SIP már több, mint 50 éve áll a felhasználók betakarítógépek, szállítókocsik és trágyaszórók iránti igényeinek szolgálatában. A SIP 320 dolgozót foglalkoztat, és termelésének több mint 85 %át exportálja. Több évtizedes tapasztalat, állandó fejlesztés, magas minõség és hatékony alkalmazkodó képesség a felhasználókhoz ezek jelentik az új sikerek alapjait. Büszkék vagyunk arra, hogy a felhasználók egyre többször döntenek ismételten a SIP terméke mellett. Ezzel igazolódik és erõsödik a bizalom, amit elõzõ generációink építettek fel. SIP Strojna Industrija d.d., Juhartova ulica Šempeter v Sav. dolini, SLOVENIA T: +386 (0) F: +386 (0) E: info@sip.si,

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség 2009 Értékesítési program Zöldtakarmány betakarító gépek Kukorica betakarító gépek Trágyaszóró gépek Zöldtakarmány betakarítás A gyártási program

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124-228-232 Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124 A Hatékony és Megbízható kasza Az új EXTRΔ 100-as széria kulcsa a továbbfejlesztett EXTRΔ kasza gerendely, ami kialakításánál fogva

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás Az M-1069 hátsó függesztésû két forgórészes, dobos rotációs kasza gumihengeres vagy ütõujjas szársértõvel felszerelve jobbra és balra vágó változatban

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak.

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Turbó dobos kaszák 0 FP 70 FP 00 FP 10 FP megacut Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Egyszerűen felszerelhető, könnyedén mozgatható. Nem igényel hidraulika csatlakozást, A széles tartókeret csökkenti

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13.

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:   Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. SZÁRZÚZÓK KB 3011 típusú szárzúzó Ez a típus az egyik legnépszerűbb

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

PÖTTINGER NOVADISC NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC NOVACAT Mellső és hátsó tárcsás kaszák 97+012.10.0712 NOVADISC / NOVACAT Mellső és hátsó tárcsás kaszák szársértővel és anélkül Az emberi kultúra szoros kapcsolatban van a legelők és

Részletesebben

referenciák geminipark tychy

referenciák geminipark tychy T E R M O V E N T I L Á T O R O K É S L É G F Ü G G Ö N Y Ö K referenciák warsaw spire VARSÓ geminipark tychy BMW Gliwice GYÁRCSARNOK Tuchom Zasada Trans Spedition Niepołomice POland Czech Republic BALTIC

Részletesebben

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SUPERFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ A magas minőségű biológiai tápanyagok napról-napra jelentősebbé válnak a termelők

Részletesebben

referenciák geminipark tychy

referenciák geminipark tychy T E R M O V E N T I L Á T O R O K É S L É G F Ü G G Ö N Y Ö K referenciák warsaw spire VARSÓ geminipark tychy BMW Gliwice GYÁRCSARNOK Tuchom Zasada Trans Spedition Niepołomice POland Czech Republic BALTIC

Részletesebben

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro. Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro. Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák ...Valami EXTR -t keress? Miért EXTR? Az új Vicon szársértős kasza család tervezésének fő célja hogy

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Pöttinger NOVACAT / NOVADISC

Pöttinger NOVACAT / NOVADISC Tárcsás kaszák Pöttinger NOVACAT / NOVADISC 97+012.10.1107 NOVADISC és NOVACAT Tárcsás kaszák Az emberi kultúra szoros kapcsolatban van a legelők és mezők fejlődésével. A zöldtakarmány az emberek és az

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Vízszintes teherbírás. (kg) (m) (mm) (kg) Dróthálófeszítõ lánc. Megr. szám: 0310012 Ár: 23,-

Vízszintes teherbírás. (kg) (m) (mm) (kg) Dróthálófeszítõ lánc. Megr. szám: 0310012 Ár: 23,- MD POWER PULLER FESZÍTÕK Könnyû és különösen robusztus feszítõszerszám. Ideális sokféle mûvelethez. Végtelenül sok felhasználási lehetõség, amennyiben húzásról, vonszolásról és kifeszítésrõl van szó. -

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

Szársértők. Alternáló kaszák. Rotációs kaszák. Vissza a főmenübe

Szársértők. Alternáló kaszák. Rotációs kaszák. Vissza a főmenübe Technológia Csoportosítás Alternáló kaszák Szársértők Rotációs kaszák Vissza a főmenübe Technológia BETAKARÍTÁSI TECHNOLÓGIÁK SZÉNABETAKARÍTÁS SZÁLASAN BÁLÁZVA PETRENCÉZVE SZECSKÁZVA TÖRTÉNŐ BETAKARÍTÁS

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus

Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus Itt az ideje, hogy megkíméljük a földjét! Kiváló vonóerő minden talajtípuson Csökkentett talajpréselés Kitűnő öntisztító képesség Hosszabb élettartam, egyenletes

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Műszaki leírás A NEW HOLLAND HW-30 magajáró gép rotációs és alternáló vágószerkezettel felszerelve szálastakarmányok kaszálására, szársértésére és rendre rakására alkalmas.

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

SG-70 Központi Daráló

SG-70 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. WEG motor energiatakarékos, IE2 osztály Álló és forgó kések Keménység: 56HRC Acél: SKD11 Fázissorrend

Részletesebben

Hagyomány Megbízhatóság Minõség ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM ZÖLDTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS ÉS SZERVESTRÁGYA-SZÓRÁS

Hagyomány Megbízhatóság Minõség ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM ZÖLDTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS ÉS SZERVESTRÁGYA-SZÓRÁS Hagyomány Megbízhatóság Minõség ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM 2010 ZÖLDTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS ÉS SZERVESTRÁGYA-SZÓRÁS Innováció és Technológia......a mi oldalunkon. A SIP cég 40 éve gyárt széna kaszálására és begyûjtésére

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

MR-700 kukorica vágóasztal

MR-700 kukorica vágóasztal MR-700 kukorica vágóasztal DIZÁJN ÉS INNOVÁCIÓ A MORESIL MR700 kukorica vágóasztal ötvözi az 50 év alatt felhalmozódott tapasztalatot, a legmodernebb gyártási technológiával, megfelelve így világszerte

Részletesebben

Kaszagerendely összehasonlítás.

Kaszagerendely összehasonlítás. Kaszagerendely összehasonlítás 2007 www.lely.com Összehasonlítás LELY-kaszagerendely/ más gyártmányok A Lely-kaszagerendely egy modulkonstrukció A B A kaszagerendely önálló öntvényelemekből, közbetétházak

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! GARANTÁLT MINŐSÉGŰ GUMIABRONCS EURÓPAI ELSŐ OSZTÁLYÚ Az új európai gyártású SEBRING gumiabroncsot az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó gyártja. A minőség a legfontosabb

Részletesebben

Téglavágó, kőzetvágó gépek

Téglavágó, kőzetvágó gépek 200 Téglavágó, kőzetvágó gépek Blokktégla vágására fordítással alkalmas! FTG 400 téglavágógép 350/400 mm A feltüntetett ár tartalmazza a gyémánttárcsát. Vágási mélység (fordítással): Fogadóasztal méretei

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Sugárcsövek és hordozható vízágyúk

Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Rosenbauer - Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Sugárcsövek és hordozható vízágyúk SELECT FLOW Maximális hatás, minimális vízfogyasztás A Rosenbauer SELECT FLOW sugárcső

Részletesebben

TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal. Head of the class - no matter the crop. Magyar

TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal. Head of the class - no matter the crop. Magyar TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal Magyar Head of the class - no matter the crop TruFlex & TruFlex Razor A talajkövetés mestere TruFlex 30 Az érzékeny terményfajták különleges követelményeket támasztanak

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR 258.580 Max. polírozó szivacs Ø 220 mm Max. támaszlap átmérő 75 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés

SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés A Sunbrush vállalat új SunBrush mobil fejlesztésével egy sokoldalú készüléket kínál a modern fotovoltaikus rendszer üzemeltetők számára. Mindegy, hogy

Részletesebben

Ablakpántok müanyag ablakokhoz

Ablakpántok müanyag ablakokhoz Ablakpántok müanyag ablakokhoz Oldalirányban állítható pántok 60,0 86,0 Nyílószárnypánt oldalirányban állítható pántok 80 kg szárnysúlyig Szárnyrész 700 9-36945-00-0-1 Tokrész 700 9-36946-00-0-1 Takaró

Részletesebben

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák Kaszák DISCO Front, hátsó és vontatott kaszák Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Potkocsik MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Potkocsik MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Potkocsik MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS PÓTKOCSIK Alacsony nyomású pótkocsi-abroncsok, melyek óvják a termőföldet ÚJ MICHELIN HIGH FLOTATION EGY HOMOGÉN ÉS HATÉKONY TRAKTOR-PÓTKOCSI

Részletesebben

LOGSET TH Harvester Fejek

LOGSET TH Harvester Fejek LOGSET TH Harvester Fejek E G Y S Z E R Ű E N J O B B 2 Termelékenység kompromisszumuk nélkül A Titan Harvester fej széria megfelelő Harvester fejet nyújtja az összes törzsmérethez. A legújabb innovációk

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Termék ismertető KG csatornacsövek és Idomok

Termék ismertető KG csatornacsövek és Idomok Termék ismertető KG csatornacsövek és Idomok 06-20-476-0-478 Fax: 06-29-325-113 E-mail: KG csövek és idomok: Szennyvíz, csapadékvíz elvezetéséhez megfelelő gravitációs csatornarendszer kialakítására alkalmas

Részletesebben

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák Rövidtárcsa Heliodor LEMKEN Heliodor rövidtárcsák A koncepció A Heliodor rövidtárcsa főként a repce gabonafélék betakarítása után a sekély tarlómegmunkálásra és a mulcsba vetés alkalmazásakor a magágy

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Austria Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger A Maxiroll 2008 a DAL-BO hengerek új generációja. A Maxiroll 2008 egy különösen erős építésű henger, amely a sok kiegészítőnek köszönhetően számos munka elvégzésére alkalmas.

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

HU Akció. Érvényes: Az ön szakkereskedője: A precizitás hatalma

HU Akció. Érvényes: Az ön szakkereskedője:   A precizitás hatalma HU kció Érvényes: 217.07.01-2017.12.31 z ön szakkereskedője: www.uniortools.com tó ópai gyár Eur 1919 óta precizitás hatalma 110/1 Villáskulcs-készlet 160/2 Racsnis csillag-villáskulcs anyaga: króm-vanádium

Részletesebben