Két munka egy eszközzel!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Két munka egy eszközzel!"

Átírás

1 Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő lemezekkel vagy CRi hengeres szársértőt, hanem keresztbehordó szalagot is. A Krone mindig azt adja, amire a megrendelőnek szüksége van! Sokoldalúság: Megrendelésre a gépeket felszerelik rendterítő lemezekkel. Jól láthatóak a terelő lemezek. Ezek biztosítják azt, hogy a termény a teljes munkaszélességben szétterül és ezzel jelentősen lerövidül a száradási idő. Két munka egy eszközzel! Igény szerint: A hidraulikus meghajtású keresztbehordó szalag opcionális berendezés. A kettős rend kialakításához először úgy haladjon, hogy a kihordó hidraulikusan felemelt állapotban van. Rendképzés: A második menet során a keresztbehordó szalaggal az anyag az előző, már kész rendre rakható. Az eredmény egy nagy rend, ami alkalmas arra, hogy hengeres vagy szögletes nagybálázóval, rendfelszedő pótkocsival vagy járvaszecskázóval hatékonyan felszedjük.

2 A KRONE mezőgazdasági gépajánlata: Rotációs fűkaszák Rotációs rendkezelők Rotációs rendképzők Rendfelszedő pótkocsik Kettős hasznosítású pótkocsik Hengeres bálázók Bálázó bálacsomagoló kombináció Szögletes nagybála-készítők Önjáró, nagyteljesítményű fűkasza szársértővel Járvaszecsákzók A műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül változhatnak, néhány fényképen az opcionális tételek is láthatóak. Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH EC 2800_HU 12/ Heinrich-Krone-Straße 10, D Spelle Postfach 1163, D Spelle Telefon: +49(0)5977 / Telefax: +49(0)5977 /

3 Vontatott rotációs fűkaszák 2800 CV, 2800 CRi, 3200 CV, 3200 CRi, 3210 CV, 3210 CRi, 6210 CV HU

4 A kiváló takarmány minőségért és a maximális területteljesítményért A sorozat jellemzői! Új! A súlypont felfüggesztés azonos talajnyomást biztosít az egész munkaszélességen, Teljesen zárt és hegesztett kaszatest ék alakú profillal, Túlméretezett fogaskerekek, EasyCut CV beépített nagy teljesítményű V alakú lengőkéses szársértő, Karral átkapcsolható szársértő hajtás 600 és 900 1/min fordulattal, Nézzük a keresztmetszetet! A KRONE EasyCut kaszatest teljesen zárt és hegesztett konstrukció. Az ék alakú profil biztosítja a vágás legjobb minőségét még akkor is, ha a növény dőlt és a kasza az optimálisnál rosszabb körülmények között dolgozik. EasyCut CRi szársértő hengerekkel, Oldalsó vonórúd forgó hajtásházzal, EasyCut 3210 CV, 3210 CRi, 4013 CV és 6210 CV középső vonórúd a balra és jobbra mozgatáshoz. Az új KRONE fűkaszákat rendkívül vékony vágótárcsákkal és hosszú, ívelt késekkel szerelik annak érdekében, hogy a levágott fű mozgása optimális legyen. Az előny: abszolút precíz vágás és a fű egyenletes szállítása. Optimális védelem! Mind a széles csúszótalpak melyeket a kasza első és hátsó részén rögzítenek a kasza test alá mind a cserélhető kopóbetétek a tárcsák között biztosítják a vágás minőségét és megvédik a kasza testet a sérülésektől. Az eredmény: hosszú élettartam.

5 Kettő egyben: A kasza és a szársértő meghajtása egy hajtóművön keresztül történik. A hajtásházban a szársértőhöz két sebesség állítható be: 600 és 900 1/min. A kiváló takarmányért! A teljes munkaszélességben dolgozó nagy teljesítményű szársértő V alakú lengőkésekkel és állítható terelőlemezzel biztosítja minden esetben az optimális takarmány-minőséget. Erőteljes: A fő hajtóerőt homlokfogaskerekek sora viszi át. A kihelyezett fogaskerekek a kaszatest első részére vannak felszerelve és a hajtókerekek első részén veszik át a hajtást és mozgatják a tárcsákat. A vágókések optimális átfedése biztosítja az abszolút pontos vágást. A CRi hengeres szársértő: A teljes szélességben dolgozó profílozott hengerek jól használhatóak pillangós és más nagylevelű növények esetében. A poliuretán műanyag ellenáll a kopásoknak, így kivételes mértékben megnöveli az élettartamot. Az alsó henger minden esetben hajtott, a felső henger hajtása opcionális megoldás.

6 Optimális erő és fordulékonyság Az EasyCut 2800 CV és 3200 CV fűkaszák a KRONE kompakt gépeinek csoportjába tartoznak, ezeknél a gépeknél a kiváló megbízhatóság és a fordulékonyság alap tulajdonság: ezek garantálják a megállás nélküli munkát és óriási teljesítményt érnek el egy munkanap alatt. A gépek a traktorhoz oldalsó vonórúddal kapcsolódnak és a csapon kapcsolódó hajtómű lehetővé teszi, hogy a gép elforduljon és körbe vágja magát. Hasonlóan a KRONE összes EasyCut fűkaszájához ezeket a modelleket is eredeti Krone, egy darabból álló kaszatesttel szerelik. KRONE der Pionier 1971: TM 4/330 Állandó csúcsteljesítmény! Az oldalsó vonóberendezés a mozgékonyságot jelenti: Kaszálás mindenütt megszakítás nélkül, nem kell kiemelni és visszaereszteni, még a fordulókban és a sarkokban sem. Elfordul egy ponton! Bizonyított a gyakorlatban: A KRONE vontatott rotációs fűkaszái még a nehezen megközelíthető helyeken is bizonyították kiváló manőverező képességüket. Az elforduló hajtómű előnyei: Nagy elmozdulási szög, valamint a fő kardánhajtás helyzete nem változik a fordulás közben.

7 Szállításra kész: A szállításhoz a gépet egyszerűen fel kell emelni a hidraulikával és a vonóberendezést egyenesbe kell állítani természetesen mindezt a traktor vezetőüléséből. Innováció: A fűkasza nem csak a váz középpontjában rugózik, hanem a tömegközéppontban van felfüggesztve. Az előny: a teljes felületen állandó jelleggel azonos nyomás, nincsenek oldalirányú erők. Csökken az üzemanyag fogyasztás, így gazdaságosabb a működtetés és nagyobb a termelékenység. A tömegközéppontban függesztve Nagyon egyszerű: A vágási magasság hagyományos módon egy karral állítható be. Ez nem csak egyszerű és gyors, de nagyon pontos is. Jó rugózás: A központi rugók alkalmazásával beállítható az optimális nyomás a teljes munkaszélességben. Lehetővé válik az, hogy a kaszát a talajviszonyoknak megfelelően állítsa be.

8 Nagy a teljesítményben és a minőségben A 6,20 méter munkaszélességgel és a központi vonórúd kormányzással az EasyCut 6210 CV az a fűkasza, amely nagyobb teljesítményre képes, mint a legtöbb piacon szereplő kasza. Eltekintve a nagy teljesítmény igénytől, ez a gép kiemelkedik maximális stabilitásával és magas szintű üzemeltetési kényelmével. Ez teszi az EasyCut 6210 fűkaszát a bérvállalkozók ideális gépévé, mivel a nagy teljesítményű traktorok kihasználásának idejét meghosszabbítja. A nagy teljesítményű szársértő kiváló minőségű takarmány készítésére teszi alkalmassá. Az EasyCut 6210 két egymástól független kasza/szársértő egységgel rendelkezik, melyek egymástól függetlenül dolgoznak. Mindkét egység a csapnál van felszerelve a tömegközéppontban és a kettős vázon belül van. Az eredmény a lehető legjobb talajkövetés és következésképpen az egész felületen azonos a talajnyomás a munkaszélesség egészén. Gyors átállítás munkahelyzetből szállítási helyzetbe! Nincs időveszteség! Ennél a gépnél a vezetőülésből hidraulikusan átállíthatja a gépet munkahelyzetből szállítási helyzetbe. A gép szállítási szélessége 2,990 m, jók a vontatási tulajdonságai és a légfék garantálja a biztonságos szállítást. Egyszerűen erős: Mozgatás bal oldalra, mozgatás jobb oldalra, mozgás a szűk fordulókban a fordítható hajtómű egy ideális megoldást biztosít a nagy teljesítményű és a gyepet megóvó munkavégzéshez. A távolság a traktor és a hajtómű között állandó, így optimális feltételeket teremt ahhoz, hogy a TLT hajtás élettartama hosszú legyen.

9 Tiszta munka: A kaszák kiegyensúlyozott helyzetbe vannak felszerelve és a kaszapengék átfedése biztosítja a kiváló vágást a tárcsák közötti térben is, még egyenetlen talajon és fordulás közben is. Nincs növény, ami állva maradna. A kiváló takarmányért! A beépített nagy teljesítményű V alakban elhelyezett szársértők a teljes munkaszélességben megdolgozzák az anyagot. A szársértő sebessége a hajtóművön található karral állítható (600 vagy 900 1/min). Az opcionálisan megrendelhető terelőlemezek lehetővé teszik az anyag szétszórását, ami meggyorsítja a száradási folyamatot. Ahogy Ön szereti! Öné a döntés: A középen kormányzott vonórúd, ami hidraulikusan fordítható és lehetővé teszi, hogy a kaszát a gép bal és jobb oldalára mozgassa. Ez jelentős előnyt jelent a tábla végi forgók vágásánál.

10 Műszaki adatok Típus EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut 2800 CV 2800 CRi 3200 CV 3200 CRi 3210 CV 3210 CRi 4013 CV 6210 CV Munkaszélesség kb. mm Szállítási szélesség kb. mm Szársértő Lengőkés Henger Lengőkés Henger Lengőkés Henger Lengőkés Lengőkés Vonórúd elhelyezés oldalt oldalt oldalt oldalt középen középen középen középen Tárcsák száma Dobok száma Teljesítmény kb. ha/h TLT fordulat U/min TLT fordulat 540 U/min opció opció opció opció opció opció opció Tömeg kb. kg Teljesítmény igény KW / LE 51 / / / / / / / 150 Hidraulika csatlakozók 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 2 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW Kés gyorcserélés Alap Alap Alap Alap Alap Alap Alap Alap Abroncsok 11.5/ / / / / / /55 500/45 (munka) Abroncsok 11.5/ / / / / /80 5.5/ /55 (szállítás) Kések biztosítás csavarral opció opció opció opció opció opció opció opció Szélesen terítő opció - opció opció opció - - opció Keresztbehordó szalag - - opció opció opció Légfék Kétkörös légfék Szársértő fordulatszáma U/min 600 / / / / / 900 Rotor átmérő Henger átmérő - 2 x x x Szársértő szélessége mm x A méretek és súlyok nem csak az alapkivitelre vonatkoznak.

Fendt 200 Vario V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P Fendt Vario V/F/P Vario Fokozatmentes hajtóművel A Fendt speciális traktorok nagy múltra tekintenek vissza, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, gazdaságossággal és értékállósággal. Lehet ezt még tovább

Részletesebben

Kiváló szármaradvány. bekeverő hatás. Kverneland Group. Eredeti alkatrészek. Rövidtárcsa Qualidisc. www.kverneland.hu

Kiváló szármaradvány. bekeverő hatás. Kverneland Group. Eredeti alkatrészek. Rövidtárcsa Qualidisc. www.kverneland.hu Rövidtárcsa Qualidisc Kiváló szármaradvány Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. bekeverő hatás Az innovációra történő folyamatos

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Szögletes kisbálázók. Tökéletes technika széna és szalma rendfelszedéséhez

Szögletes kisbálázók. Tökéletes technika széna és szalma rendfelszedéséhez Szögletes kisbálázók Tökéletes technika széna és szalma rendfelszedéséhez Okosabb, gyorsabb, erősebb! Három erőteljes fogalom, melyek pontosan azt határozzák meg, hogy miért különbözik a Lely gép versenytársai

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

FENIX FO széria FO széria

FENIX FO széria FO széria FENIX FO széria FO széria FENIX + Alfa drill Sokoldalú segítőtárs a földeken Univerzális munkaeszköz - tarlóhántás, magágykészítés, nehézkultivátorozás Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Akár 35 cm mély

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

MULCHER TERMÉK SKÁLA. MO sorozatok MZ MM. Válassza ki, mire van szüksége. Terület teljesítmény és minőségi munka. SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántó ATLAS

MULCHER TERMÉK SKÁLA. MO sorozatok MZ MM. Válassza ki, mire van szüksége. Terület teljesítmény és minőségi munka. SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántó ATLAS TERMÉK SKÁLA Válassza ki, mire van szüksége Tárcsás tarlóhántó SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántó ATLAS MULCHER MO sorozatok MZ MM FINISHER SWIFTER Terület teljesítmény és minőségi munka ECOLAND TERRALAND

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF 02 www.masseyferguson.com 8. oldal Válassza ki az Önnek megfelelő vágóasztalt 12. oldal Cséplés és leválasztás 14. oldal Magtartály, tisztítószekrény és növénymaradvány-kezelés

Részletesebben

VN plus félig függesztett eke. További VN munkagépek. Tökéletes teljesítmény az Ön sikere érdekében

VN plus félig függesztett eke. További VN munkagépek. Tökéletes teljesítmény az Ön sikere érdekében H További VN munkagépek VN plus félig függesztett eke Tökéletes teljesítmény az Ön sikere érdekében VN TerraMix/TerraFlex 2/3-gerendelyes szántóföldi kultivátor VN TerraCult 4-gerendelyes exaktkultivátor

Részletesebben

Deutz-Fahr 6040 az ártudatos családi gazdaságoknak Hagyományos megoldások, megbízható teljesítmény

Deutz-Fahr 6040 az ártudatos családi gazdaságoknak Hagyományos megoldások, megbízható teljesítmény Deutz-Fahr 6040 az ártudatos családi gazdaságoknak Hagyományos megoldások, megbízható teljesítmény A Deutz-Fahr legújabb középkategóriás, 6040-es modellje olyan közös gépparkot használó közösségeknek és

Részletesebben

ECOLAND EO, EN széria ECOLAND. EO, EN széria. Univerzális felhasználás a minőség és produktivitás érdekében

ECOLAND EO, EN széria ECOLAND. EO, EN széria. Univerzális felhasználás a minőség és produktivitás érdekében ECOLAND EO, EN széria EO, EN széria ECOLAND Univerzális felhasználás a minőség és produktivitás érdekében ecoland ecoland EO EO A művelt réteg egyenletes, intenzív lazítása Általános jellemzők A gép fő

Részletesebben

Talajlazítók. TerraDig XS / XXS SS / SSD SCD

Talajlazítók. TerraDig XS / XXS SS / SSD SCD Talajlazítók H TerraDig XS / XXS SS / SSD SCD Talajlazítók átfogó gépkínálat TerraDig XXS A tökéletes altalajművelés Pangó vizek a földeken, munkagépektől károsan tömörített talajrétegek vagy nedves talajon

Részletesebben

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos l kerti technik a l barkács technika kerti és házkörüli barkács Kerti Magazin 2009 AL-KO Az erős márka Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztése, de a marketing eszközeink

Részletesebben

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod.

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. 63 Van, akinek szegélyeket kell kialakítania, van akinek a kertjét kell gondoznia és van, aki a cserjéket műveli: az összes feladathoz

Részletesebben

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 Mélyebb, gyorsabb és intenzívebb munka: Rubin 12 2 A rövidtárcsák korábban intenzíven és homogén módon keverték be a talajt és a szerves anyagokat körülbelül 12 cm munkamélységig.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. FERRO-FLEX Gép- és Szerkezetgyártó Kft. FF1800 SLK, FF1000 SLK, FF40 SLK, Homlokrakodó. Prestige homlokrakodó... 4.

Tartalomjegyzék. FERRO-FLEX Gép- és Szerkezetgyártó Kft. FF1800 SLK, FF1000 SLK, FF40 SLK, Homlokrakodó. Prestige homlokrakodó... 4. Katalógus Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék FERRO-FLEX Gép- és Szerkezetgyártó Kft. H-8693 Lengyeltóti, Rákóczi u. 30. Telefon: +36 85 330 069 Fax: +36 85 530 027 E-mail: ferroflex@ferroflex.hu kereskedelem@ferroflex.hu

Részletesebben

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 H Power Partner T Széria T10 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 Power Partner Tartalom Valtra T modellek és Sisu diesel motorok az Ön igényei szerint 45 Sebességváltómı és hidraulika az Ön igényei szerint

Részletesebben

PTE, PMMK Stampfer M.: Gépelemek II / Mechanikus hajtások I/ 2 1/19

PTE, PMMK Stampfer M.: Gépelemek II / Mechanikus hajtások I/ 2 1/19 PTE, PMMK Stampfer M.: Gépelemek II / Mechanikus hajtások I/ 2 1/19 3.2 Szíjhajtások 3.2.1 Alapismeretek és a szíjhajtások felosztása A szíjhajtások lehetővé teszik teljesítmény ill. forgatónyomaték és

Részletesebben

Innováció. képes újság nem csak a sűrített levegőről. évfolyam 2012/1. Ne becsülje le a kompresszorok szervizigényét

Innováció. képes újság nem csak a sűrített levegőről. évfolyam 2012/1. Ne becsülje le a kompresszorok szervizigényét Innováció évfolyam 2012/1 képes újság nem csak a sűrített levegőről A megújult GA 30-90 család >> 2. oldal Magasnyomású ok >> 5. oldal Ne becsülje le a ok szervizigényét >> 7. oldal Csavarok Innováció

Részletesebben

MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL

MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL www.monroe-eu.com MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL TARTALOMJEGYZÉK I -MŰSZAKI ÁTTEKINTÉS 1. A FELFÜGGESZTÉSI RENDSZER.................................

Részletesebben

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval SAJTÓKÖZLEMÉNY Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval 2012.09.12., Gottmadingen, Németország Vicon Andex 714T A Vicon új generációs rendképzője, javított hajtómű kialakítással és optimalizált rendrakó

Részletesebben

Használati utasítás BOZÓTVÁGÓ / FUKASZA

Használati utasítás BOZÓTVÁGÓ / FUKASZA Használati utasítás BOZÓTVÁGÓ / FUKASZA BBC4500, BBC4510, BBK4500 BBC5700, BBC5710, BBK5700 Fontos tudnivaló: Mielott használatba venné a gépet, figyelmesen olvassa végig ezt a Használati utasítást, és

Részletesebben

Minden a gyújtótekercsekről

Minden a gyújtótekercsekről Gyújtástechnológia Dízel hidegindítási technológia Hűtés Érzékelők Minden a gyújtótekercsekről Technikai információk, 7. sz. Perfection Beépített tökéletesség built in 2 Tartalomjegyzék Bevezetés 3 A szikragyújtású

Részletesebben

FORTERRA HD HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS 1/2014. Ha traktor, akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA HD HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS 1/2014. Ha traktor, akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA HD HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS 1/2014 130 140 150 Ha traktor, akkor Zetor. 1946 óta. ZETOR A jelen kezelési utasítás célja, hogy megismertesse Önt a Zetor traktorkezelésével és karbantartásával.

Részletesebben