Két munka egy eszközzel!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Két munka egy eszközzel!"

Átírás

1 Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő lemezekkel vagy CRi hengeres szársértőt, hanem keresztbehordó szalagot is. A Krone mindig azt adja, amire a megrendelőnek szüksége van! Sokoldalúság: Megrendelésre a gépeket felszerelik rendterítő lemezekkel. Jól láthatóak a terelő lemezek. Ezek biztosítják azt, hogy a termény a teljes munkaszélességben szétterül és ezzel jelentősen lerövidül a száradási idő. Két munka egy eszközzel! Igény szerint: A hidraulikus meghajtású keresztbehordó szalag opcionális berendezés. A kettős rend kialakításához először úgy haladjon, hogy a kihordó hidraulikusan felemelt állapotban van. Rendképzés: A második menet során a keresztbehordó szalaggal az anyag az előző, már kész rendre rakható. Az eredmény egy nagy rend, ami alkalmas arra, hogy hengeres vagy szögletes nagybálázóval, rendfelszedő pótkocsival vagy járvaszecskázóval hatékonyan felszedjük.

2 A KRONE mezőgazdasági gépajánlata: Rotációs fűkaszák Rotációs rendkezelők Rotációs rendképzők Rendfelszedő pótkocsik Kettős hasznosítású pótkocsik Hengeres bálázók Bálázó bálacsomagoló kombináció Szögletes nagybála-készítők Önjáró, nagyteljesítményű fűkasza szársértővel Járvaszecsákzók A műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül változhatnak, néhány fényképen az opcionális tételek is láthatóak. Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH EC 2800_HU 12/ Heinrich-Krone-Straße 10, D Spelle Postfach 1163, D Spelle Telefon: +49(0)5977 / Telefax: +49(0)5977 / info.ldm@krone.de

3 Vontatott rotációs fűkaszák 2800 CV, 2800 CRi, 3200 CV, 3200 CRi, 3210 CV, 3210 CRi, 6210 CV HU

4 A kiváló takarmány minőségért és a maximális területteljesítményért A sorozat jellemzői! Új! A súlypont felfüggesztés azonos talajnyomást biztosít az egész munkaszélességen, Teljesen zárt és hegesztett kaszatest ék alakú profillal, Túlméretezett fogaskerekek, EasyCut CV beépített nagy teljesítményű V alakú lengőkéses szársértő, Karral átkapcsolható szársértő hajtás 600 és 900 1/min fordulattal, Nézzük a keresztmetszetet! A KRONE EasyCut kaszatest teljesen zárt és hegesztett konstrukció. Az ék alakú profil biztosítja a vágás legjobb minőségét még akkor is, ha a növény dőlt és a kasza az optimálisnál rosszabb körülmények között dolgozik. EasyCut CRi szársértő hengerekkel, Oldalsó vonórúd forgó hajtásházzal, EasyCut 3210 CV, 3210 CRi, 4013 CV és 6210 CV középső vonórúd a balra és jobbra mozgatáshoz. Az új KRONE fűkaszákat rendkívül vékony vágótárcsákkal és hosszú, ívelt késekkel szerelik annak érdekében, hogy a levágott fű mozgása optimális legyen. Az előny: abszolút precíz vágás és a fű egyenletes szállítása. Optimális védelem! Mind a széles csúszótalpak melyeket a kasza első és hátsó részén rögzítenek a kasza test alá mind a cserélhető kopóbetétek a tárcsák között biztosítják a vágás minőségét és megvédik a kasza testet a sérülésektől. Az eredmény: hosszú élettartam.

5 Kettő egyben: A kasza és a szársértő meghajtása egy hajtóművön keresztül történik. A hajtásházban a szársértőhöz két sebesség állítható be: 600 és 900 1/min. A kiváló takarmányért! A teljes munkaszélességben dolgozó nagy teljesítményű szársértő V alakú lengőkésekkel és állítható terelőlemezzel biztosítja minden esetben az optimális takarmány-minőséget. Erőteljes: A fő hajtóerőt homlokfogaskerekek sora viszi át. A kihelyezett fogaskerekek a kaszatest első részére vannak felszerelve és a hajtókerekek első részén veszik át a hajtást és mozgatják a tárcsákat. A vágókések optimális átfedése biztosítja az abszolút pontos vágást. A CRi hengeres szársértő: A teljes szélességben dolgozó profílozott hengerek jól használhatóak pillangós és más nagylevelű növények esetében. A poliuretán műanyag ellenáll a kopásoknak, így kivételes mértékben megnöveli az élettartamot. Az alsó henger minden esetben hajtott, a felső henger hajtása opcionális megoldás.

6 Optimális erő és fordulékonyság Az EasyCut 2800 CV és 3200 CV fűkaszák a KRONE kompakt gépeinek csoportjába tartoznak, ezeknél a gépeknél a kiváló megbízhatóság és a fordulékonyság alap tulajdonság: ezek garantálják a megállás nélküli munkát és óriási teljesítményt érnek el egy munkanap alatt. A gépek a traktorhoz oldalsó vonórúddal kapcsolódnak és a csapon kapcsolódó hajtómű lehetővé teszi, hogy a gép elforduljon és körbe vágja magát. Hasonlóan a KRONE összes EasyCut fűkaszájához ezeket a modelleket is eredeti Krone, egy darabból álló kaszatesttel szerelik. KRONE der Pionier 1971: TM 4/330 Állandó csúcsteljesítmény! Az oldalsó vonóberendezés a mozgékonyságot jelenti: Kaszálás mindenütt megszakítás nélkül, nem kell kiemelni és visszaereszteni, még a fordulókban és a sarkokban sem. Elfordul egy ponton! Bizonyított a gyakorlatban: A KRONE vontatott rotációs fűkaszái még a nehezen megközelíthető helyeken is bizonyították kiváló manőverező képességüket. Az elforduló hajtómű előnyei: Nagy elmozdulási szög, valamint a fő kardánhajtás helyzete nem változik a fordulás közben.

7 Szállításra kész: A szállításhoz a gépet egyszerűen fel kell emelni a hidraulikával és a vonóberendezést egyenesbe kell állítani természetesen mindezt a traktor vezetőüléséből. Innováció: A fűkasza nem csak a váz középpontjában rugózik, hanem a tömegközéppontban van felfüggesztve. Az előny: a teljes felületen állandó jelleggel azonos nyomás, nincsenek oldalirányú erők. Csökken az üzemanyag fogyasztás, így gazdaságosabb a működtetés és nagyobb a termelékenység. A tömegközéppontban függesztve Nagyon egyszerű: A vágási magasság hagyományos módon egy karral állítható be. Ez nem csak egyszerű és gyors, de nagyon pontos is. Jó rugózás: A központi rugók alkalmazásával beállítható az optimális nyomás a teljes munkaszélességben. Lehetővé válik az, hogy a kaszát a talajviszonyoknak megfelelően állítsa be.

8 Nagy a teljesítményben és a minőségben A 6,20 méter munkaszélességgel és a központi vonórúd kormányzással az EasyCut 6210 CV az a fűkasza, amely nagyobb teljesítményre képes, mint a legtöbb piacon szereplő kasza. Eltekintve a nagy teljesítmény igénytől, ez a gép kiemelkedik maximális stabilitásával és magas szintű üzemeltetési kényelmével. Ez teszi az EasyCut 6210 fűkaszát a bérvállalkozók ideális gépévé, mivel a nagy teljesítményű traktorok kihasználásának idejét meghosszabbítja. A nagy teljesítményű szársértő kiváló minőségű takarmány készítésére teszi alkalmassá. Az EasyCut 6210 két egymástól független kasza/szársértő egységgel rendelkezik, melyek egymástól függetlenül dolgoznak. Mindkét egység a csapnál van felszerelve a tömegközéppontban és a kettős vázon belül van. Az eredmény a lehető legjobb talajkövetés és következésképpen az egész felületen azonos a talajnyomás a munkaszélesség egészén. Gyors átállítás munkahelyzetből szállítási helyzetbe! Nincs időveszteség! Ennél a gépnél a vezetőülésből hidraulikusan átállíthatja a gépet munkahelyzetből szállítási helyzetbe. A gép szállítási szélessége 2,990 m, jók a vontatási tulajdonságai és a légfék garantálja a biztonságos szállítást. Egyszerűen erős: Mozgatás bal oldalra, mozgatás jobb oldalra, mozgás a szűk fordulókban a fordítható hajtómű egy ideális megoldást biztosít a nagy teljesítményű és a gyepet megóvó munkavégzéshez. A távolság a traktor és a hajtómű között állandó, így optimális feltételeket teremt ahhoz, hogy a TLT hajtás élettartama hosszú legyen.

9 Tiszta munka: A kaszák kiegyensúlyozott helyzetbe vannak felszerelve és a kaszapengék átfedése biztosítja a kiváló vágást a tárcsák közötti térben is, még egyenetlen talajon és fordulás közben is. Nincs növény, ami állva maradna. A kiváló takarmányért! A beépített nagy teljesítményű V alakban elhelyezett szársértők a teljes munkaszélességben megdolgozzák az anyagot. A szársértő sebessége a hajtóművön található karral állítható (600 vagy 900 1/min). Az opcionálisan megrendelhető terelőlemezek lehetővé teszik az anyag szétszórását, ami meggyorsítja a száradási folyamatot. Ahogy Ön szereti! Öné a döntés: A középen kormányzott vonórúd, ami hidraulikusan fordítható és lehetővé teszi, hogy a kaszát a gép bal és jobb oldalára mozgassa. Ez jelentős előnyt jelent a tábla végi forgók vágásánál.

10 Műszaki adatok Típus EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut EasyCut 2800 CV 2800 CRi 3200 CV 3200 CRi 3210 CV 3210 CRi 4013 CV 6210 CV Munkaszélesség kb. mm Szállítási szélesség kb. mm Szársértő Lengőkés Henger Lengőkés Henger Lengőkés Henger Lengőkés Lengőkés Vonórúd elhelyezés oldalt oldalt oldalt oldalt középen középen középen középen Tárcsák száma Dobok száma Teljesítmény kb. ha/h TLT fordulat U/min TLT fordulat 540 U/min opció opció opció opció opció opció opció Tömeg kb. kg Teljesítmény igény KW / LE 51 / / / / / / / 150 Hidraulika csatlakozók 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 1 x EW 2 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW 1 x DW Kés gyorcserélés Alap Alap Alap Alap Alap Alap Alap Alap Abroncsok 11.5/ / / / / / /55 500/45 (munka) Abroncsok 11.5/ / / / / /80 5.5/ /55 (szállítás) Kések biztosítás csavarral opció opció opció opció opció opció opció opció Szélesen terítő opció - opció opció opció - - opció Keresztbehordó szalag - - opció opció opció Légfék Kétkörös légfék Szársértő fordulatszáma U/min 600 / / / / / 900 Rotor átmérő Henger átmérő - 2 x x x Szársértő szélessége mm x A méretek és súlyok nem csak az alapkivitelre vonatkoznak.

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Tárcsás kaszák A termékcsalád a SIP eladási programjában a professzionális tárcsás kaszák csoportját testesíti meg. A kasza olyan gép, mely egyesít

Részletesebben

Szársértők. Alternáló kaszák. Rotációs kaszák. Vissza a főmenübe

Szársértők. Alternáló kaszák. Rotációs kaszák. Vissza a főmenübe Technológia Csoportosítás Alternáló kaszák Szársértők Rotációs kaszák Vissza a főmenübe Technológia BETAKARÍTÁSI TECHNOLÓGIÁK SZÉNABETAKARÍTÁS SZÁLASAN BÁLÁZVA PETRENCÉZVE SZECSKÁZVA TÖRTÉNŐ BETAKARÍTÁS

Részletesebben

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124-228-232 Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124 A Hatékony és Megbízható kasza Az új EXTRΔ 100-as széria kulcsa a továbbfejlesztett EXTRΔ kasza gerendely, ami kialakításánál fogva

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak.

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Turbó dobos kaszák 0 FP 70 FP 00 FP 10 FP megacut Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Egyszerűen felszerelhető, könnyedén mozgatható. Nem igényel hidraulika csatlakozást, A széles tartókeret csökkenti

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben. Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép

Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben. Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép Cirrus Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben A Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép 3-9 m munkaszélességgel rendelhető. A vetőgép nagy

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás Az M-1069 hátsó függesztésû két forgórészes, dobos rotációs kasza gumihengeres vagy ütõujjas szársértõvel felszerelve jobbra és balra vágó változatban

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro. Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro. Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák ...Valami EXTR -t keress? Miért EXTR? Az új Vicon szársértős kasza család tervezésének fő célja hogy

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Rotációs rendsodrók HU

Rotációs rendsodrók HU Rotációs rendsodrók HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis patkolókovács

Részletesebben

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség 2009 Értékesítési program Zöldtakarmány betakarító gépek Kukorica betakarító gépek Trágyaszóró gépek Zöldtakarmány betakarítás A gyártási program

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval SAJTÓKÖZLEMÉNY Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval 2012.09.12., Gottmadingen, Németország Vicon Andex 714T A Vicon új generációs rendképzője, javított hajtómű kialakítással és optimalizált rendrakó

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

Lengőkalap. kalapácsos mulcholók VAN WAMEL B.V.

Lengőkalap. kalapácsos mulcholók VAN WAMEL B.V. Lengőkalap mulcholók Lengőkalap mulcholók KL sorozat: Kompakt mulcholó BG2/KG2 sorozat: mulcholó KG/KK sorozat Erősített mulcholó Rotorhajtás BGM/BKM sorozat: Front/háts tsó mulcholó Frontkivitel Kompakt

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók A talajművelési koncepciókban az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT ALTALAJLAZÍTÓ SEA NG IDR MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT Mélységi megmunkálás és talajelőkészítés, amit a hidraulikus késtartók és rögzúzó ujjas hengerek végeznek. Felületi nagyolás,

Részletesebben

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY PTH 400 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot GREENLINE PTH 300 PTH 400 PTH 400

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

WELGER MASCHINENFABRIK GmbH Termék program

WELGER MASCHINENFABRIK GmbH Termék program WELGER MASCHINENFABRIK GmbH Termék program 2008 1 Konvencionális kisbálázók Körbálázók Körbálázó+ fóliázó Double Action Nagybálázók Bálafóliázó ATTIS AP 530 AP 630 AP 730 AP 830 RP 202/302 RP 235/320 RP

Részletesebben

CHAMPION Függesztett szántóföldi silózógépek Sorfüggetlen betakarító adapterrel

CHAMPION Függesztett szántóföldi silózógépek Sorfüggetlen betakarító adapterrel CHAMPION Függesztett szántóföldi silózógépek Sorfüggetlen betakarító adapterrel Champion C 1200 Függesztett szántóföldi silózó - Sorfüggetlen - Frontfüggesztés Oldalsó függesztés Hátsó felfüggesztés Egy

Részletesebben

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban Titan UW Átütőerő újabb dimenzióban MICHAEL HORSCH: 10 évvel ezelőtt a Titan 34 UW-t az EÁ-ból importtáljuk, ma már teljesen saját gyártmány, és ezt a lehetőséget a kiépített termelőkapacitásunknak köszönhetjük.

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Élvezetes teljesítmény!

Élvezetes teljesítmény! Jobb, gyorsabb, hatékonyabb... Kompakt tárcsás borona Élvezetes teljesítmény! Nagyszerű manőverező képesség, kompakt és értéket ad a pénzért. Meggyőző technológia... ezeket a kritériumokat tartottuk szem

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

Turbó tárcsás kaszák

Turbó tárcsás kaszák Turbó tárcsás kaszák SM 260 FK SM 260 FP SM 260 FP-S SM 270 FP SM 270 FP-S FP-S: A könnyü frontkasza hidraulikusan eltolható oldalra FP-S: Lengőtámasz függesztés, hidraulikus oldaleltolással FP-S: hidraulikus

Részletesebben

Sorfüggetlen függesztett silózó

Sorfüggetlen függesztett silózó Sorfüggetlen függesztett silózó Champion Champion Champion C 1200 C 2200 C 3000 Munkaszélesség 1,25m Munkaszélesség 2,28m Munkaszélesség 3m Sorfüggetlen függesztett silózó Champion C 1200 Champion C 2200

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13.

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:   Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. SZÁRZÚZÓK KB 3011 típusú szárzúzó Ez a típus az egyik legnépszerűbb

Részletesebben

Gabonavetőgép Mulcs és direktvetéshez Linea SICURA SSM and SSP

Gabonavetőgép Mulcs és direktvetéshez Linea SICURA SSM and SSP Gabonavetőgép Mulcs és direktvetéshez Linea SICURA SSM and SSP DIREKTVETÉS NO-TILL, és MULCHVETÉS A no-till direktvetés olyan konzervatív mezőgazdasági technika, mely azon alapszik, hogy semmilyen más

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók

Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók Tel.:96/364-063 A Hustler nulla fordulási sugarú, magas felhasználói igény szerint tervezet, belépő szintű típusa az új Raptor fűnyíró. Kis méretének és

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

A hengerezés új szintje HENGEREK

A hengerezés új szintje HENGEREK TipRoller A hengerezés új szintje HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS 801-1401 Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS szórógépcsalád A sokoldalú tehetség Az Ön igénye szerint választható a szórómű. A trágyaszórók 2- vagy 4-tépőhengeres,

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Pöttinger NOVACAT / NOVADISC

Pöttinger NOVACAT / NOVADISC Tárcsás kaszák Pöttinger NOVACAT / NOVADISC 97+012.10.1107 NOVADISC és NOVACAT Tárcsás kaszák Az emberi kultúra szoros kapcsolatban van a legelők és mezők fejlődésével. A zöldtakarmány az emberek és az

Részletesebben

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger A Maxiroll 2008 a DAL-BO hengerek új generációja. A Maxiroll 2008 egy különösen erős építésű henger, amely a sok kiegészítőnek köszönhetően számos munka elvégzésére alkalmas.

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG Kezelési utasítás Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A Biztosítjuk biztonságát LEMKEN GmbH & Co.KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen / Postafiók 11 60, D-46515 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0,

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

Lombard minőség, világméretű siker

Lombard minőség, világméretű siker Lombard minőség, világméretű siker Sárgarépa betakarítógép Egysoros sárgarépa betakarítógép Az EUROPA macchine agricole a zöldségbetakarító gépek széles skáláját kínálja, melyek élen járnak osztályukban

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Clean Cut. Clean Cut. Szálastakarmány-betakarító gépek és takarmánykeverő-kiosztó kocsik. Moving agriculture ahead

Clean Cut. Clean Cut. Szálastakarmány-betakarító gépek és takarmánykeverő-kiosztó kocsik. Moving agriculture ahead Clean Cut Clean Cut Szálastakarmány-betakarító gépek és takarmánykeverő-kiosztó kocsik Moving agriculture ahead A Kongskilde maga az innováció Eszközök optimalizációja a mezei munkától a szarvasmarha tartásig:

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

Betakarítási körülmények

Betakarítási körülmények Betakarítási körülmények 38 96 cm Kukoricanövény 4,0m felett Különböző sortávok Rendkívüli betakarítási körülmények Felszerelési lehetőségek 460 Gyártmány / Tipus 460 Claas 491 sorozat 6 -fokozatú kapcsolómű

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

SG-70 Központi Daráló

SG-70 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. WEG motor energiatakarékos, IE2 osztály Álló és forgó kések Keménység: 56HRC Acél: SKD11 Fázissorrend

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

PÖTTINGER NOVADISC NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC NOVACAT Mellső és hátsó tárcsás kaszák 97+012.10.0712 NOVADISC / NOVACAT Mellső és hátsó tárcsás kaszák szársértővel és anélkül Az emberi kultúra szoros kapcsolatban van a legelők és

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben