MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK"

Átírás

1 MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK a Szolgáltatási szerződés az esztergomi Vaszary Kolos Kórház kórházban meglévő és működő Enterprise Multi Medikai Alkalmazás használati jogának és informatikai tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 2016.

2 1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK Felolvasólap (2. számú melléklet) Adatlap (3. számú melléklet) Ajánlattételi nyilatkozat a Kbt. 66. (2) bekezdése alapján (4. számú melléklet) Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Igazolások, dokumentumok Folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetében a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelem és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolás - Opcionális Ajánlatot aláíró(k) aláírási címpéldánya, vagy a évi V. törvény 9. (1) bekezdés szerinti aláírási-mintája A cégkivonatban nem szereplő kötelezettségvállaló(k) esetében a cégjegyzésre jogosult személytől származó, az ajánlat aláírására vonatkozó (a meghatalmazó és a meghatalmazott aláírását is tartalmazó) írásos meghatalmazás Közös ajánlattevők jelen közbeszerzési eljárásra tekintettel aláírt hatályos, közös egyetemleges felelősségvállalásról szóló (konzorciális) szerződése (közös ajánlattétel esetén) az eljárást megindító felhívás 21. e) pontja szerinti tartalommal Gazdasági és pénzügyi alkalmasságra vonatkozó nyilatkozat P.1/ A pénzügyi-gazdasági alkalmasság előzetes megállapításához szükséges nyilatkozat (5. számú melléklet) (Ajánlattevő, illetve a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek) az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat tartalmazó, a felhívásban előírt dokumentumokat az ajánlatkérő Kbt a szerinti felhívására kötelesek benyújtani.) Műszaki, ill. szakmai alkalmasságra vonatkozó nyilatkozat M.1/ A műszaki-szakmai alkalmasság előzetes megállapításához szükséges nyilatkozat (6. számú melléklet) (Ajánlattevő, illetve a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek) az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat tartalmazó, a felhívásban előírt dokumentumokat az ajánlatkérő Kbt a szerinti felhívására kötelesek benyújtani.) M.2/ A műszaki-szakmai alkalmasság előzetes megállapításához szükséges nyilatkozat (7. számú melléklet) (Ajánlattevő, illetve a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet(ek) az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat tartalmazó, a felhívásban előírt dokumentumokat az ajánlatkérő Kbt a szerinti felhívására kötelesek benyújtani.) Egyéb igazolások, dokumentumok Ajánlattevő Kbt. 67. (1) bekezdése szerinti nyilatkozata a felhívásban előírt kizáró okok tekintetében a Kbt (2) bekezdése alapján (8. számú melléklet) Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 67. (4) bekezdése alapján (9. számú melléklet) Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 66. (4) bekezdése alapján (10. számú melléklet) Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 66. (6) bekezdése alapján (11. számú melléklet) CD vagy DVD mellékletre vonatkozó nyilatkozat (12. számú melléklet) Ajánlattevő üzleti titokra vonatkozó nyilatkozata a Kbt. 44. (1) bekezdése alapján - Opcionális Szakmai ajánlat Cégszerűen aláírt nyilatkozat a megajánlott szakemberekről (13. számú melléklet) A szakemberek saját kezűleg aláírt önéletrajzai (14 számú melléklet) Oldalszám

3

4 2. számú melléklet FELOLVASÓLAP Ajánlattevő neve:... Ajánlattevő székhelye:*... Ajánlattevő telefonszáma:... Ajánlattevő faxszáma:... Ajánlattevő címe:... tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Ajánlati ár [nettó Ft/hó]: A felhívás 12. M.2 pontja szerinti alkalmassági követelményeknek való megfelelés igazolása érdekében bemutatott szakemberek többlet szakmai tapasztalatának mértéke A felhívás 12. M.2.1/ pontja szerinti alkalmassági követelménynek való megfelelés igazolása érdekében bemutatott szakember többlet szakmai tapasztalatának mértéke (egész számban kifejezett hónapban megadva) A felhívás 12. M.2.2/ pontja szerinti alkalmassági követelménynek való megfelelés igazolása érdekében bemutatott szakember többlet szakmai tapasztalatának mértéke (egész számban kifejezett hónapban megadva) A felhívás 12. M.2.3/ pontja szerinti alkalmassági követelménynek való megfelelés igazolása érdekében bemutatott szakember többlet szakmai tapasztalatának mértéke (egész számban kifejezett hónapban megadva) A felhívás 12. M.2.4/ pontja szerinti alkalmassági követelménynek való megfelelés igazolása érdekében bemutatott szakember többlet szakmai nettó Ft/hó hónap hónap hónap hónap Közös (konzorciumi) ajánlattétel esetén a konzorcium neve mellett az egyes ajánlattevők (konzorcium tagjai) nevét és székhelyét is fel kell tüntetni!

5 tapasztalatának mértéke (egész számban kifejezett hónapban megadva)...

6 3. számú melléklet ADATLAP a tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Ajánlattevő neve: Ajánlattevő telefonszáma: Ajánlattevő telefaxszáma: Kijelölt kapcsolattartó személy neve, beosztása: Kapcsolattartó pontos címe: Kapcsolattartó telefonszáma: Kapcsolattartó fax száma: Kapcsolattartó címe:

7 AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT A KBT. 66. (2) BEKEZDÉSE ALAPJÁN a 4. számú melléklet tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott társaság (ajánlattevő), melyet képvisel: a z a l á b b i n y i l a t k o z a t o t t e s s z ü k : 1.) Megvizsgáltuk és fenntartás vagy korlátozás nélkül elfogadjuk a fent hivatkozott közbeszerzési eljárás közbeszerzési dokumentumainak feltételeit. Kijelentjük, hogy amennyiben, mint nyertes ajánlattevő kiválasztásra kerülünk a közbeszerzési dokumentumokban foglalt szolgáltatásokat, és egyéb kapcsolódó feladatokat az ajánlatunkban meghatározott díjért szerződésszerűen teljesítjük. 2.) Elfogadjuk, hogy amennyiben olyan kitételt tettünk ajánlatunkban, ami ellentétben van az ajánlati felhívás vagy bármely egyéb közbeszerzési dokumentum feltételével, akkor az ajánlatunk érvénytelen. 3.) Az ajánlat benyújtásával kijelentjük, hogy amennyiben nyertes ajánlattevőnek nyilvánítanak bennünket, akkor a szerződést megkötjük, és a szerződést teljesítjük az ajánlati felhívásban és az egyéb közbeszerzési dokumentumokban, valamint az ajánlatunkban lefektetettek szerint. 4.) Tudatában vagyunk annak, hogy közös ajánlat esetén a közösen ajánlatot tevők személye nem változhat sem a közbeszerzési eljárás, sem az annak alapján megkötött szerződés teljesítése során. Annak is tudatában vagyunk, hogy a közös ajánlattevők egyetemlegesen felelősek mind a közbeszerzési eljárás, mind az annak eredményeként megkötött szerződés teljesítése során. 5.) Tudomásul vesszük, hogy amennyiben, mint nyertes ajánlattevő szerződést kötünk, kötelesek vagyunk azokat a szakembereket a szerződés teljesítése során rendelkezésre bocsátani, akiket jelen ajánlatunkban megneveztünk, tekintettel arra, hogy ez a kötelezettségünk szerződéskötési feltételnek minősül.

8 5. számú melléklet A PÉNZÜGYI-GAZDASÁGI ALKALMASSÁG ELŐZETES MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES NYILATKOZAT a tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.. (név), mint a(z) Ajánlattevő / alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet 1 (székhely: ).. (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) az eljárást megindító felhívásban és az egyéb közbeszerzési dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után a Kbt (2) bekezdésben foglaltaknak megfelelően kijelentem, hogy megfelelünk az eljárást megindító felhívás 12. pontjában meghatározott P.1/ pénzügyi-gazdasági alkalmassági minimumkövetelménynek. 1 A nyilatkozattevő státuszának megfelelő aláhúzandó!

9 6. számú melléklet A MŰSZAKI-SZAKMAI ALKALMASSÁG ELŐZETES MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES NYILATKOZAT a tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.. (név), mint a(z) Ajánlattevő / alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet 2 (székhely: ).. (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) az eljárást megindító felhívásban és a dokumentációban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után a Kbt (2) bekezdésben foglaltaknak megfelelően kijelentem, hogy megfelelünk az eljárást megindító felhívás 12. pontjában meghatározott M.1/ műszaki-szakmai alkalmassági minimumkövetelményeknek. 2 A nyilatkozattevő státuszának megfelelő aláhúzandó!

10 7. számú melléklet A MŰSZAKI-SZAKMAI ALKALMASSÁG ELŐZETES MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES NYILATKOZAT a tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.. (név), mint a(z) Ajánlattevő / alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet 3 (székhely: ).. (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) az eljárást megindító felhívásban és a dokumentációban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után a Kbt (2) bekezdésben foglaltaknak megfelelően kijelentem, hogy megfelelünk az eljárást megindító felhívás 12. pontjában meghatározott M.2.1/2/3/4 4 műszaki-szakmai alkalmassági minimumkövetelményeknek. 3 A nyilatkozattevő státuszának megfelelő aláhúzandó! 4 Nem kívánt rész törlendő!

11 8. számú nyilatkozat AJÁNLATTEVŐ KBT. 67. (1) BEKEZDÉSE SZERINTI NYILATKOZATA A FELHÍVÁSBAN ELŐÍRT KIZÁRÓ OKOK TEKINTETÉBEN A KBT (2) BEKEZDÉSE ALAPJÁN 5 a tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.., mint a ajánlattevő/közös ajánlattevő 6 (székhely: ). (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) az ajánlattételi felhívásban és a kapcsolódó közbeszerzési dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, feltétel, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után a z a l á b b i n y i l a t k o z a t o t t e s s z ü k : 1. Nem állnak fenn velünk szemben a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény ( Kbt. ) 62. (1) és (2) bekezdésében foglalt kizáró okok. 2. A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 8. i) pont ib), illetve a 10. g) pont gb) alpontja alapján a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontja szerinti kizáró ok tekintetében akként nyilatkozom, hogy ajánlattevő olyan társaságnak minősül, melyet: - nem jegyeznek szabályozott tőzsdén amelyet szabályozott tőzsdén jegyeznek (megfelelő aláhúzandó!) a) A fentiek szerinti valamennyi évi CXXXVI. törvény3. ra) rb) vagy rc) rd) pontja szerint definiált tényleges tulajdonos nevét és állandó lakóhelyét az alábbiakban mutatjuk be: Név: Állandó lakhely: Név: 5 Közös ajánlattétel esetén ezt nyilatkozatot a kizáró okok tekintetében (1. és 2. pont) valamennyi ajánlattevő saját maga tekintetében köteles aláírni és megfelelően kitöltve benyújtani. 6 Megfelelően aláhúzandó! 7 Ha az ajánlattevőt nem jegyzik szabályozott tőzsdén, akkor a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló évi CXXXVI. törvény (a továbbiakban: pénzmosásról szóló törvény) 3. ra) rb) vagy rc) rd) pontja szerint definiált valamennyi tényleges tulajdonos nevének és állandó lakóhelyének bemutatását tartalmazó nyilatkozatot szükséges benyújtani [a) pont]; vagy amennyiben a gazdasági szereplőnek nincs a pénzmosásról szóló törvény 3. r) pont ra) rb) vagy rc) rd) alpontja szerinti tényleges tulajdonosa, úgy erre vonatkozó nyilatkozatot szükséges csatolni [b) pont]. 8 A 2. a) pont kitöltendő, amennyiben ajánlattevő szervezetet nem jegyzik szabályozott tőzsdén és a pénzmosásról szóló törvény 3. ra) rb) vagy rc) rd) pontja szerint tényleges tulajdonossal rendelkezik.

12 Állandó lakely: 9 vagy b) Ajánlattevőnek a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló évi CXXXVI. törvény 3. ra) rb) vagy rc) rd) pontja szerinti tényleges tulajdonosa nincs. 9 A sorok a tényleges tulajdonosok számának megfelelően bővíthetőek/törölhetőek.

13 A KBT. 67. (4) BEKEZDÉSE SZERINTI NYILATKOZAT a 9. számú mellékélet tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott társaság (ajánlattevő), melyet képvisel: a l á b b i n y i l a t k o z a t o t t e s s z ü k : Kijelentjük, hogy a szerződés teljesítéséhez nem veszünk igénybe a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény ( Kbt. ) 62. (1) és (2) bekezdésében foglalt kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót és adott esetben az alkalmasság igazolásában résztvevő más szervezetet.

14 A KBT. 66. (4) BEKEZDÉSE SZERINTI NYILATKOZAT 10 a 10. számú melléklet tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.., mint a ajánlattevő (székhely: ). (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) az eljárást megindító felhívásban és a kapcsolódó közbeszerzési dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után ezúton hogy cégünk n y i l a t k o z o m, a) nem tartozik a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló törvény hatálya alá. 11 b) a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló törvény szerint mikrovállalkozásnak / kisvállalkozásnak / középvállalkozásnak 12 minősül. 10 Közös ajánlattétel esetén ezt a nyilatkozatot valamennyi ajánlattevő saját maga tekintetében köteles aláírni. 11 Megfelelő aláhúzandó! 12 Megfelelő aláhúzandó!

15 NYILATKOZAT A KBT. 66. (6) BEKEZDÉSE ALAPJÁN számú melléklet Alulírott.., mint a ajánlattevő (székhely: ). (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) cégjegyzésre jogosult képviselője a Kbt. 66. (6) bekezdésében foglaltaknak megfelelően ezennel felelősségem tudatában ekként n y i l a t k o z o m a tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában: 1. Nyilatkozunk a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény 66. (6) bekezdés a) pontja alapján, hogy a közbeszerzés tárgyának az alábbiakban meghatározott részeivel összefüggésben alvállalkozóval szerződést kötünk: A közbeszerzés azon része(i), amellyel összefüggésben szerződést fog kötni 2. A közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény 66. (6) bekezdés b) pontja alapján a fent megjelölt részek tekintetében igénybe venni kívánt és az ajánlatunk benyújtásakor már ismert alvállalkozókat az alábbiakban nevezzük meg: Az igénybe venni kívánt alvállalkozó 13 Ajánlattevőnek a nyilatkozatokat nemleges tartalommal is meg kell tennie. Közös ajánlattétel esetében ajánlattevőnként külön-külön csatolandó!

16 A CD VAGY DVD MELLÉKLETRE VONATKOZÓ NYILATKOZAT 12. számú melléklet Alulírott [név] mint a(z) [cégnév, székhely] ajánlattevő cégjegyzésre/kötelezettségvállalásra jogosult képviselője az eljárást megindító felhívásban és a kapcsolódó közbeszerzési dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után n y i l a t k o z o m a tárgyú közbeszerzési eljárásban, hogy az ajánlatunkban becsatolt elektronikus adathordozón található írásvédett (nem szerkeszthető) formátumú fájl tartalma teljes mértékben megegyezik az általunk becsatolt papír alapú, eredeti megjelölésű ajánlat tartalmával.

17 NYILATKOZAT A MEGAJÁNLOTT SZAKEMBERRŐL 13. számú melléklet Alulírott [név] mint a(z) [cégnév, székhely] ajánlattevő cégjegyzésre/kötelezettségvállalásra jogosult képviselője az eljárást megindító felhívásban és a kapcsolódó közbeszerzési dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után n y i l a t k o z o m a tárgyú közbeszerzési eljárásban, hogy a felhívás M.2/ pontja szerinti alkalmassági követelményeknek való megfelelés igazolása érdekében az alábbi szerződés teljesítésébe bevonni kívánt szakembereket mutatom be: Szakember neve: Az adott alkalmassági minimumkövetelmé ny felhívásban meghatározott pontja, melynek való megfelelés érdekében az adott szakembert bemutatom: Az előírt minimális 12 hónapon felül rendelkezik-e a szakameber további legalább 1 hónap szakmai tapasztalattal az adott alkalmassági minimumkövetelmény tekintetében előírt szakmai területen: A szakember az adott alkalmassági követelmény tekintetében előírt szakmai területen szerzett szakmai gyakorlatának mértéke összesen: Igen/Nem 14 Összesen: hónap A szakember az adott alkalmassági követelmény tekintetében előírt szakmai területen szerzett, az előírt minimális 12 hónapon felüli szakmai gyakorlatának mértéke Összes 12 hónap = db A fenti megajánlások alátámasztásul szakmai ajánlatunk részeként csatolom a fenti szakemberek önéletrajzát. 14 Megfelelően aláhúzandó.

18 14. számú melléklet SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ (MINTA) ÉRTÉKELÉSI RÉSZSZEMPONT TEKINTETÉBEN SZEMÉLYES ADATOK Név: Születési idő: Állampolgárság: ISKOLAI VÉGZETTSÉG, EGYÉB TANULMÁNYOK (Kezdje a legfrissebbel, és úgy haladjon az időben visszafelé!) Mettől meddig (év) Intézmény megnevezése / Végzettség sorszám TAPASZTALATOK, ISMERTETÉSE (Kezdje a legfrissebbel, és úgy haladjon az időben visszafelé!) Az ellátott feladattal érintett naptári hónap 15 Az ellátott feladat tárgya (oly módon, hogy abból az adott alkalmassági követelmény vonatkozásában előírt területen szerzett tapasztalat egyértelműen megállapítható legyen): Az ellátott feladat időtartama (egész számban megadott hónapban kifejezve): hónap január 1 hónap április március február január A táblázat egyes sorain a megjelölt év és hónap aktualizálandó az adott szakember szakmai gyakorlattal érintett naptári hónapjainak megfelelően. A táblázat valamennyi egy adott során egy adott hónap szerepeltethető, pl. első sorban január. Amennyiben a szakember több hónapon keresztül ugyanazon beruházás vagy projekt kapcsán látta el a feladatait, úgy a táblázatban ennek megfelelő számú soron szükséges a megszerzett gyakorlati tapasztalat idejét rögzíteni pl. ha a szakember 5 hónapon keresztül végezte a releváns feladatát egy adott projekten, úgy azt 5 soron szükséges feltüntetni.

19 EGYÉB Egyéb képességek: Szakértelem: Nyilatkozom, hogy Ajánlattevő nyertessége esetén a szerződés teljesítésében az Ajánlattevő által megjelölt pozícióban részt veszek. Nyilatkozom továbbá, hogy a szerződés teljesítésének időszakában nincs más olyan kötelezettségem, amely a szerződés teljesítésében való közreműködésemet akadályozná. Saját kezű aláírás 16 A táblázat további sorokkal kiegészíthető. A táblázat minden során egy naptári hónap szerepelhet. 17 Az oszlopban megadott évek és hónapok példa jelleggel kerültek feltüntetésre, azok módosíthatók, illetve törölhetők.

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Nyilatkozatminták, formanyomtatványok a(z) Vállalkozási szerződés a Váli-völgy vízrendezési feladatai című projekt

Részletesebben

Tata Város Önkormányzata. A 3162/2 hrsz-ú patakmeder rekonstrukciója MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

Tata Város Önkormányzata. A 3162/2 hrsz-ú patakmeder rekonstrukciója MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK Tata Város Önkormányzata MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Felolvasólap

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták

TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Nem szükséges az ajánlatban csatolni. Felolvasólap

Részletesebben

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében ZSADÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (5537 Zsadány, Béke utca 82.) NYILATKOZATMINTÁK a Piactér felújítás Zsadányban TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00027 azonosító számú projekt tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 2018. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Tata Város Önkormányzata. Csillagsziget Bölcsőde felújítása Tatán a TOP KO pályázat keretében MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

Tata Város Önkormányzata. Csillagsziget Bölcsőde felújítása Tatán a TOP KO pályázat keretében MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK Tata Város Önkormányzata Csillagsziget Bölcsőde felújítása Tatán a TOP-1.4.1-15-KO1-2016-00020 pályázat keretében MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet

Részletesebben

FELOLVASÓLAP TOP HB

FELOLVASÓLAP TOP HB NYILATOZATMINTÁK 1. sz. melléklet: Felolvasólap 2. sz. melléklet: Nyilatkozat kizáró okokról 3. sz. melléklet: Nyilatkozat az alvállalkozókról (Kbt. 66. (6) bekezdése szerinti nyilatkozat) 4. sz. melléklet:

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Nyilatkozatminták tárgyú, a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő: Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata I. Az ajánlat részeként benyújtandó dokumentumok 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a KEHOP-5.2.11 azonosító jelű pályázati konstrukció keretében a MÁV Kórház és Rendelőintézet Szolnok épületében tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124 ebr42 (forrás: Belügyminisztérium, 2018.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz)

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban A felelős műszaki vezetői pozícióra

Részletesebben

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat Az ajánlatot alkotó dokumentumok Dokumentum megnevezése Melléklet száma Tartalmi követelmény Formai követelmény Felolvasólap 1. számú melléklet az Iratminta szerint cégszerűen aláírva A Kbt. 66. (2) bekezdése

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Vállalkozási szerződés a KEHOP-5.2.10 azonosító jelű pályázati felhívás alapján a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiuma Perczel Mór Utca 44. alatti telephelye

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a KEHOP-5.2.11 azonosító jelű pályázati konstrukció keretében a Földművelésügyi Minisztérium épületein tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Csór község Önkormányzat épületeinek energetikai korszerűsítése a TOP-3.2.1-15-FE1 - Program keretein belül tárgyú közbeszerzési eljáráshoz AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

Részletesebben

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat:

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat: 2.1. számú melléklet FELOLVASÓLAP (önálló ajánlattétel esetén) 1. Ajánlattevő: Név: Székhely: Telefon: Fax: E-mail: 2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Alulírott a. (székhelye:.) ajánlattevő képviseletében eljárva Oroszlány Város Önkormányzata mint ajánlatkérő által indított Központi orvosi (felnőtt- és gyermekorvosi)

Részletesebben

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK a Csontsebészeti implantátumok és protézisek beszerzése konszignációs raktár létesítésével 3 éven keresztül szállítási szerződés keretében Vaszary Kolos Kórház, Esztergomrészére.

Részletesebben

Közbeszerzési Dokumentumok

Közbeszerzési Dokumentumok oldal 1 V. FEJEZET IRATMINTÁK Az iratmintákat nem kötelező alkalmazni, azok kitöltése javasolt. A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az adott érvényességi követelményeknek

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Tiszasziget Község Önkormányzata Tiszasziget agrár-logisztikai

Részletesebben

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK Az ajánlatkérő a jelen Dokumentációban irat-, és nyilatkozatmintákat bocsát az ajánlattevők rendelkezésére az érvényes ajánlattétel megkönnyítése érdekében. Az ajánlatkérő

Részletesebben

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK Ajánlattevő1 neve: Ajánlattevő címe: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy faxszáma: Kapcsolattartó személy email címe: AJÁNLAT

Részletesebben

KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA

KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA NYILATKOZATMINTÁK FELOLVASÓLAP TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK Oldalszám KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat változásbejegyzési eljárásról Változásbejegyzési

Részletesebben

DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG

DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG (7623 Pécs, Köztársaság tér 7.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Vállalkozási szerződés az INTERREG 5A- HUHR/1601/2.2.1/0016 számú Boros-Dráva revitalizációs projekt kivitelezési

Részletesebben

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:...

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:... 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP a. Neve:... b. Székhelye:... c. Cégjegyzékszáma:.. d. Adószáma:.. e. Cégjegyzésre jogosult személy neve:... f. Jelen eljárásban kapcsolattartásra kijelölt

Részletesebben

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK Ajánlattevő1 neve: Ajánlattevő címe: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy faxszáma: Kapcsolattartó személy email címe: AJÁNLAT

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról (2. számú melléklet) Nyilatkozat

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. által, az alábbi beszerzési tárgyban a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 113. -a szerinti nyílt

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. 1 KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. által, az alábbi beszerzési tárgyban a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 113. -a szerinti nyílt

Részletesebben

AJÁNLAT. Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben. tárgyú közbeszerzési eljárás. Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye:

AJÁNLAT. Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben. tárgyú közbeszerzési eljárás. Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: IRATMINTA K AJÁNLAT Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben tárgyú közbeszerzési eljárás Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: AJÁNLAT TARTALOMJEGYZÉKE (a benyújtandó igazolások, nyilatkozatok,

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Pillér Pénzügyi és Számítástechnikai Kft. Vállalkozási szerződés a Pillér Kft. székhelyén levő irodaépület

Részletesebben

I R A T M I N T Á K FIGYELEM!

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! I R A T M I N T Á K FIGYELEM! A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az alkalmasság, illetve az adott érvényességi követelményeknek való megfelelőség megállapítására, ellenőrzésére.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1/T/2018/SZTE Eszközbeszerzés a Szegedi Tudományegyetem részére a GINOP- 2.3.2-15-2016-00032 sz. projekt keretében tárgyú, nemzeti eljárásrendben folytatott hirdetmény nélküli

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK Bérleti szerződés a TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 és a TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 azonosítószámú Projektek

Részletesebben

Közbeszerzési dokumentum. Kiegészítő információk és nyilatkozatminták

Közbeszerzési dokumentum. Kiegészítő információk és nyilatkozatminták Budai úti bölcsőde korszerűsítése Budakalász Város Önkormányzata (2011 Budakalász, Petőfi tér 1.) Közbeszerzési dokumentum Kiegészítő információk és nyilatkozatminták Budakalász Budai úti önkormányzati

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1/A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Fedlap(1. sz. melléklet) Tartalomjegyzék (fedlapot

Részletesebben

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Tárgy: Takarításhoz használandó vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet részére Kbt. 71. -a szerinti hiánypótlási felhívás és felvilágosítás kérés Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATI ÁRAK TÁBLÁZATA 3. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL,

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

Gróf Tisza István Kórház

Gróf Tisza István Kórház Gróf Tisza István Kórház AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 170 kw névleges teljesítményű naperőmű létesítése a Gróf Tisza István Kórház területén tárgyában kiírt közbeszerzési eljáráshoz 1 ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 25/T/2017/SZTE Eszközbeszerzés a Szegedi Tudományegyetem részére a GINOP- 2.3.2-15-2016-00032 sz. projekt keretében tárgyú, nemzeti eljárásrendben folytatott hirdetmény nélküli

Részletesebben

Harmonika közép és nagyjavítása

Harmonika közép és nagyjavítása Harmonika közép és nagyjavítása (BKV Zrt. T-429/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK II. KÖTET KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ 2017. 1. Az ajánlat csomagolása 1.1. Ajánlattevőnek az ajánlatot borítékba vagy csomagolásba

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-22/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK 2017. 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! Az Ajánlatkérő bármely dokumentum, igazolás, nyilatkozat eredeti formátumban történő benyújtását is elfogadja.

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! Az Ajánlatkérő bármely dokumentum, igazolás, nyilatkozat eredeti formátumban történő benyújtását is elfogadja. I R A T M I N T Á K FIGYELEM! A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az alkalmasság, illetve az adott érvényességi követelményeknek való megfelelőség megállapítására, ellenőrzésére.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK AJÁNLATKÉRŐ NEVE: DOMBÓVÁRI SZENT LUKÁCS KÓRHÁZ AJÁNLATKÉRŐ CÍME: 7200 DOMBÓVÁR, Kórház u. 39-41. AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 74/564-079 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: +36 74/564-014 A FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Ajánlati biztosíték nyújtását igazoló

Részletesebben

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL Közbeszerzési útmutató BKV Zrt. TB-235/15. MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. számú melléklet: NYILATKOZAT A KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁRÓL 3. számú melléklet: ÁRAZANDÓ KÖLTSÉGVETÉS: főösszesítő,

Részletesebben

Nyilatkozatminták. MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság. mint ajánlatkérő

Nyilatkozatminták. MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság. mint ajánlatkérő Nyilatkozatminták MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság mint ajánlatkérő MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele,

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1/A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Vállalkozási szerződés Zalaegerszeg, Avas árok 2+633,5 szelvényében lévő Bíró tárgyú, uniós értékhatár alatti, a Kbt. 115. (1)-(2) bekezdése szerint az ajánlattételi felhívás

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE " A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság vagyonkezelésében lévő Hortobágy Öregtavak nevű tóegységbe történő telepítéshez szükséges ponty tenyészhal beszerzése

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra. tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában

TARTALOMJEGYZÉK. VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra. tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában TARTALOMJEGYZÉK VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában Az ajánlatban csatolandó dokumentumok, nyilatkozatok Kitöltött,

Részletesebben

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS tárgyú közbeszerzési eljárásához Ajánlatkérő a Kbt. 57. (1) bekezdés b) pontjára tekintettel a fenti tárgyú eljárás kapcsán az alábbiak

Részletesebben

Tisztelt Ajánlattevők!

Tisztelt Ajánlattevők! Tárgy: Markhot Ferenc Kórház részére útfelújítási munkálatok és parkolók építése, valamint az ezek létesítéséhez szükséges térvilágítás kiépítése Kbt. 71. -a szerinti hiánypótlási felhívás és felvilágosítás

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS A SZENT ISTVÁN EGYETEM Valós idejű adatmegjelenítést biztosító online monitoring rendszer telepítése: Vízminőség ellenőrző bója beszerzés

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1/A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK. Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve.

1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK. Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve. MINTÁK 1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve. 2. számú melléklet FELOLVASÓ LAP Ajánlattevő neve: címe: telefonszáma: fax száma: e-mail címe: Soproni

Részletesebben

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS A SZENT ISTVÁN EGYETEM K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárásához Ajánlatkérő a

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz

TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz IRATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz FELOLVASÓLAP (1. számú iratminta) a Kbt. 56. (1) bekezdésben és a Kbt. 56. (2) bekezdésben felsorolt foglalt kizáró okokra vonatkozóan (2. számú iratminta)

Részletesebben

DOKUMENTÁCIÓ DOKUMENTÁCIÓ. az Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz. Ajánlatkérő Szank Községi Önkormányzat

DOKUMENTÁCIÓ DOKUMENTÁCIÓ. az Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz. Ajánlatkérő Szank Községi Önkormányzat az Önkormányzati épületek energetikai fejlesztése tárgyú közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő Szank Községi Önkormányzat 1. oldal, összesen: 17 TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés, általános információk 2. Ajánlattételi

Részletesebben

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK AJÁNLATKÉRŐ NEVE: PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 72/533-800 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: +36 72/533-802 A FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓ NEVE: DR. TURI ÁKOS.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 28/E/2017/SZTE SMART Guide klinika vizsgálat teljes körű megvalósításában való részvétel a GINOP-2.2.1-15-2016-00004 projekt keretében megbízási szerződés alapján tárgyú, nemzeti

Részletesebben

NYILATKOZATMINTÁK AZ ALÁBBI NYILATKOZATMINTÁK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK

NYILATKOZATMINTÁK AZ ALÁBBI NYILATKOZATMINTÁK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK NYILATKOZATMINTÁK AZ ALÁBBI NYILATKOZATMINTÁK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. AZOK VÁLTOZATLAN FORMÁBAN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSA AZ AJÁNLATTÉTEL SORÁN AJÁNLOTT, DE NEM KÖTELEZŐ! A MELLÉKELT NYILATKOZATMINTÁK FELHASZNÁLÁSÁT

Részletesebben

1 Nyilatkozatminták és egyéb benyújtandó dokumentumok ajánlattevők részére

1 Nyilatkozatminták és egyéb benyújtandó dokumentumok ajánlattevők részére 1 Nyilatkozatminták és egyéb benyújtandó dokumentumok ajánlattevők részére I.NYILATKOZATOK (1) 1. sz. melléklet 1. sz. melléklet Tartalomjegyzék 2. sz. melléklet Információs adatlap 3. sz. melléklet Felolvasólap

Részletesebben

Döntés-előkészítő javaslat

Döntés-előkészítő javaslat Döntés-előkészítő javaslat " Balatonakali Község Önkormányzata Művelődési Ház (főépület) korszerűsítése, Szabadtéri közösségi színtér és technikai épület felújítása, továbbá belső út kialakítása, kerítés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. szakasz: Ajánlatkérő. II. szakasz: Tárgy

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. szakasz: Ajánlatkérő. II. szakasz: Tárgy Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek Hivatalos név: Hírös Sport Nonprofit Kft. Postai cím: Olimpia u. 1/A. Város: Kecskemét Postai irányítószám: 6000 II. szakasz:

Részletesebben

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 5. sz. melléklet a 30700/19944 /2017. számú anyag dokumentációjába AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 1. sz. nyilatkozatminta N Y I L A T K O Z A T a Kbt. 66. (2) bekezdése alapján 1. rész (valamennyi ajánlattal

Részletesebben

EGYÉB KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK. Ajánlatkérő szervezet: Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. H-1107 Budapest, Ceglédi utca 30. A beszerzés elnevezése:

EGYÉB KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK. Ajánlatkérő szervezet: Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. H-1107 Budapest, Ceglédi utca 30. A beszerzés elnevezése: EGYÉB KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Ajánlatkérő szervezet: Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. H-1107 Budapest, Ceglédi utca 30. A beszerzés elnevezése: Felnőtt Háziorvosi Rendelő (1101 Budapest, Pongrác út 19. hrsz.:

Részletesebben

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza.

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 21. Kapcsolattartó:

Részletesebben

IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK

IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK AJÁNLATKÉRŐ NEVE: BARANYAI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE AJÁNLATKÉRŐ CÍME: 7623 PÉCS, SZABADSÁG U. 23. AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 72/314-638 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: ----- A FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata (8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u )

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata (8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u ) PROVITAL Fejlesztési Tanácsadó Zrt. Digitálisan aláírta: PROVITAL Fejlesztési Tanácsadó Zrt. Dátum: 2017.07.28 14:13:17 +02'00' Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata (8900 Zalaegerszeg, Kossuth

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK A TOP-1.1.3-15 Helyi gazdaságfejlesztés elnevezésű pályázati konstrukcióban a Répcelak 341 hrsz-ú 4512 m2 nagyságú ingatlanon fedett piac építési beruházás vállalkozásba adása

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ IRATOK AZ ELTE ÁLTAL KIÍRT, BÜFÉ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSI K ONCESSZIÓ, 2 HE L Y SZÍNE N MEGNEVEZÉSŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN

KIEGÉSZÍTŐ IRATOK AZ ELTE ÁLTAL KIÍRT, BÜFÉ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSI K ONCESSZIÓ, 2 HE L Y SZÍNE N MEGNEVEZÉSŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KIEGÉSZÍTŐ IRATOK AZ ELTE ÁLTAL KIÍRT, BÜFÉ ÜZEMELTETÉSI SZOLGÁLTATÁSI K ONCESSZIÓ, 2 HE L Y SZÍNE N MEGNEVEZÉSŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN 1 ÚTMUTATÓ Ajánlatkérő a részvételi

Részletesebben

BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK

BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK MINTÁK 1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK Tartalomjegyzék oldalszámokkal (fedőlapot vagy felolvasólapot követően) (1. sz. melléklet) Felolvasólap és nyilatkozat a Kbt. 66. (2)

Részletesebben

Az ajánlatkérő a célszerű joggyakorlás elvéből kiindulva pontosan megadottnak tekinti pl., ha a

Az ajánlatkérő a célszerű joggyakorlás elvéből kiindulva pontosan megadottnak tekinti pl., ha a Az egységes európai közbeszerzési dokumentum A gazdasági szereplő ajánlatában köteles a kizáró okok fenn nem állása, az alkalmassági követelményeknek való megfelelés tekintetében az egységes európai közbeszerzési

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás elnevezése: Az ÉMI Nonprofit Kft. területén őrzés-védelmi feladatok ellátása

A közbeszerzési eljárás elnevezése: Az ÉMI Nonprofit Kft. területén őrzés-védelmi feladatok ellátása Tisztelt Ajánlattevők! Tárgy: Hiánypótlási felhívás, indokolás és felvilágosítás kérés Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (2000 Szentendre, Dózsa György út 26.), mint ajánlatkérő

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. I. kötet

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. I. kötet KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM I. kötet a ELI-ALPS alkalmazásában álló kutatók számára femtoszekundumos lézerlaboratórium és eszközhasználat bérlése kutatáson keresztüli képzés megvalósításához (Off-line R&D

Részletesebben

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata (8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u )

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata (8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u ) Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata (8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Vállalkozási szerződés a megüresedett önkormányzati bérlakások felújítására, korszerűsítésére

Részletesebben

AZ AJÁNLAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE I. Az ajánlat elkészítésével kapcsolatban az ajánlattevők részére szükséges információkról szóló tájékoztatás, az ajánlat részeként benyújtandó igazolások, nyilatkozatok jegyzéke, valamint a Kbt. 114.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Vállalkozási szerződés Zalaegerszeg, Vizslaréti árok 0+717-0+866 szelvények közötti szakasz felbővítése és kapcsolódó járulékos munkák tárgyban. tárgyú, uniós értékhatár alatti,

Részletesebben

LIB817 Autómentő hidraulikus felépítmények, vontatógémek szervízelése, javításuk. tárgyú versenyeztetési eljáráshoz

LIB817 Autómentő hidraulikus felépítmények, vontatógémek szervízelése, javításuk. tárgyú versenyeztetési eljáráshoz A J Á N L A T I F E L H Í V Á S Jelen pályázati felhívás nem jelent az Ajánlatkérő részéről szerződéskötési kötelezettséget. Az Ajánlatkérő külön indokolási kötelezettség nélkül bármikor dönthet úgy, hogy

Részletesebben