Nyilatkozatminták. MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság. mint ajánlatkérő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nyilatkozatminták. MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság. mint ajánlatkérő"

Átírás

1 Nyilatkozatminták MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság mint ajánlatkérő MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, a évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) Harmadik Része szerinti figyelemmel a 307/2015. (X. 27.) Korm. rendeletben foglaltakra nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2017.

2 FELOLVASÓLAP a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (Kbt.) 66. (5) bekezdése alapján a MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásához Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő telefon és faxszáma: Ajánlattevő címe: A Cég cégjegyzék száma: A Cég statisztikai száma: A Cég adószáma: Ajánlattevő által a szerződéskötéshez megadott bankszámlaszám Közös Ajánlattevők esetén 1 : Közös ajánlattevők (vezető tag) neve: címe: telefon és faxszáma: címe: cégjegyzék száma: adószáma: a szerződéskötéshez megadott bankszámlaszám Közös ajánlattevők (tag/ok) neve: címe: telefon és faxszáma: címe: cégjegyzék száma: adószáma: 1 Közös ajánlattétel hiányában kérjük törölni, vagy áthúzással jelölni!

3 Értékelési szempontok szerinti megajánlások az 1. ajánlati rész esetében: 1. Ajánlati ár (ajánlati ártáblázat összesen sorában szereplő összeg) nettó HUF. 2. A megrendelés kézhezvételétől számított elszállítási idő (minimum 5 - maximum 10 naptári nap) naptári nap Értékelési szempontok szerinti megajánlások az 2. ajánlati rész esetében: 1. Ajánlati ár (ajánlati ártáblázat összesen sorában szereplő összeg) nettó HUF. 2. A megrendelés kézhezvételétől számított elszállítási idő (minimum 5 - maximum 10 naptári nap) naptári nap Értékelési szempontok szerinti megajánlások a 3. ajánlati rész esetében: 1. Ajánlati ár (ajánlati ártáblázat összesen sorában szereplő összeg) nettó HUF. 2. A megrendelés kézhezvételétől számított elszállítási idő (minimum 5 - maximum 10 naptári nap) naptári nap Alulírott név, mint a cégnév (székhely) ajánlattevő 2 képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti eljárásrendben indított, nyílt közbeszerzési eljárásban nyilatkozom, hogy az ajánlattevő a közbeszerzési eljárásban ajánlatot kíván tenni a fentiekben tett megajánlások szerint. 2 Közös ajánlattétel esetén a felolvasólapot valamennyi ajánlattevőnek vagy a közös ajánlattevők képviseletére jogosult személy(ek)nek alá kell írnia.

4 Alulírott név, mint a cégnév (székhely) ajánlattevő 3 képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti eljárásrendben indított, nyílt közbeszerzési eljárásban nyilatkozom, hogy az ajánlattevő által megajánlott szolgáltatás maradéktalanul megfelel a Közbeszerzési Dokumentumokban rögzített elvárásoknak..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 3 Közös ajánlattétel esetén a felolvasólapot valamennyi ajánlattevőnek vagy a közös ajánlattevők képviseletére jogosult személy(ek)nek alá kell írnia.

5 Ajánlattételi nyilatkozat 45 Összhangban a Kbt. 66. (2) bekezdésében foglaltakkal MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése Alulírott..név, mint a.cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti eljárásrendben indított, nyílt közbeszerzési eljárásban a z a l á b b i n y i l a t k o z a t o t t e s s z ü k : 1. Kijelentjük, hogy amennyiben mint nyertes ajánlattevő a fent megjelölt eljárásban kiválasztásra kerülünk, a Közbeszerzési Dokumentumokban foglalt szolgáltatást az ajánlatban meghatározott díjért szerződésszerűen teljesítjük. 2. Elfogadjuk, hogy amennyiben ajánlatunk olyan kitételt tartalmaz, ami ellentétben van a Közbeszerzési Dokumentumokkal, vagy azok bármely feltételével, akkor az ajánlatunk érvénytelen. 3. Kijelentjük, hogy a Közbeszerzési Dokumentumok részét képező szerződéstervezetben foglaltakat teljes körben, változtatási igény nélkül, maradéktalanul elfogadjuk. 4. Az ajánlat benyújtásával kijelentjük, hogy amennyiben ajánlatunk alapján a fent megjelölt eljárásban nyertes ajánlattevőnek nyilvánítanak bennünket, akkor a szerződést megkötjük, és a szerződést teljesítjük a Közbeszerzési Dokumentumokban és az ajánlatunkban lefektetettek szerint. 5. Az ajánlati felhívásban és a Közbeszerzési Dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés gondos áttekintése után ezennel kijelentjük, hogy az ajánlati felhívásban és a Közbeszerzési Dokumentumokban foglalt valamennyi feltételt megismertük, megértettük és azokat a jelen nyilatkozattal elfogadjuk..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 4 5 Ajánlattevő tölti ki. A nyilatkozatot a Kbt. 60. (3) bekezdésében foglaltak alapján eredeti példányban kell benyújtani!

6 Nyilatkozat közös ajánlattételről..rész vonatkozásban Alulírottak <képviselő / meghatalmazott neve> mint a(z) <cégnév> (<székhely>) ajánlattevő és <képviselő / meghatalmazott neve> mint a(z) <cégnév> (<székhely>) ajánlattevő képviselői a MÁV- START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti eljárásrendben indított, nyílt közbeszerzési eljárásban nyilatkozzuk, hogy a(z) <cégnév> (<székhely>), valamint a(z) <cégnév> (<székhely>) közös ajánlatot nyújt be. A közös ajánlattevők egymás közötti és külső jogviszonyára a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (Ptk.) 6:29. és 6:30. -ában foglaltak irányadóak. Közös akarattal ezennel úgy nyilatkozunk, hogy a közös ajánlattevők képviseletére, a nevükben történő eljárásra a(z) <cégnév> (<székhely>) teljes joggal jogosult. Kijelentjük továbbá, hogy ajánlatunkhoz csatoljuk az általunk, mint közös ajánlattevők által kötött megállapodást, amely részletesen rendelkezik a felelősség (kötelező egyetemleges felelősség), a képviselet és a feladatmegosztás kérdéseiről. Tudatában vagyunk annak, hogy közös ajánlattétel esetén a közös ajánlatot benyújtó gazdasági szereplők személyében az ajánlattételi határidő lejárta után változás nem következhet be sem a közbeszerzési eljárás, sem az annak alapján megkötött szerződés teljesítése során..., (helység).. (év). (hónap). (nap) (Cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak, vagy aláírás a meghatalmazott/meghatalmazottak részéről) (Cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak, vagy aláírás a meghatalmazott/meghatalmazottak részéről)

7 Nyilatkozat alvállalkozókra a Kbt. 66. (6) bekezdése szerint..rész vonatkozásában Alulírott..név, mint a.cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti eljárásrendben indított, nyílt közbeszerzési eljárásban nyilatkozom, hogy A) a Kbt. 66. (6) bekezdés a) pontja alapján a közbeszerzési eljárás alapján megkötendő szerződés alábbi részeinek teljesítéséhez kívánok alvállalkozót igénybe venni: vagy B) a Kbt. 66. (6) bekezdés a) pontja alapján a közbeszerzési eljárás alapján megkötendő szerződés teljesítéséhez nem kívánok igénybe venni alvállalkozót. C) A Kbt. 66. (6) bekezdés b) pontja alapján nyilatkozom, hogy a 66. (6) bekezdés a) pontjában megjelölt részek tekintetében az alábbi az ajánlat benyújtásakor már ismert - alvállalkozó(ka)t veszem igénybe: A Kbt. 66. (6) bekezdés a) pontjában megjelölt rész Alvállalkozó neve, címe.., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

8 Ajánlattevői nyilatkozat Alkalmassági követelmény teljesüléséről a Kbt. 114 (2) bekezdése alapján..rész vonatkozásában Alulírott név, mint a(z).. cégnév (székhely) ajánlattevő/ közös ajánlattevő cégjegyzésre jogosult/meghatalmazott képviselője 6 az Ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt közbeszerzési eljárás során ezennel kijelentem, hogy az általam képviselt ajánlattevő megfelel az ajánlati felhívás III.1.2) pontban előírt P/1 gazdasági és pénzügyi, valamint a III.1.3.) pontban előírt M/1. és M/2 és M/3. műszaki, illetve szakmai alkalmassági követelményeknek Ajánlatkérő felhívása esetén a Kbt. 69. (4) bekezdésben előírtak szerint az Ajánlatkérő kérésére az alkalmasságot igazoló iratokat benyújtjuk..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 6 Kérjük a nyilatkozatot aláíró személye szerint a megfelelő részt aláhúzni.

9 Nyilatkozat a Kbt. 65. (7) bekezdése tekintetében...rész vonatkozásában Alulírott név, mint a..cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti eljárásrendben indított, nyílt közbeszerzési eljárásban n y i l a t k o z o m, hogy az előírt alkalmassági feltételeknek önállóan kívánok megfelelni / más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva kívánok megfelelni* az alábbiak szerint: Alkalmassági előírás megnevezése: (felhívás pontjának megjelölésével) Kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) megnevezése (neve, címe):.., (helység).. (év). (hónap). (nap)

10 A kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet nyilatkozata a Kbt. 65. (8) bekezdése tekintetében..rész vonatkozásában Alulírott név, mint a.cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV- START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban felelősségem tudatában ezúton nyilatkozom, hogy a gazdasági és pénzügyi alkalmasság igazolására bevont a(z) <cégnév> a Ptk. 6: foglaltak szerint kezességet vállal az ajánlatkérőt az ajánlattevő teljesítésének elmaradásával vagy hibás teljesítésével összefüggésben ért olyan kár megtérítésére, amely más biztosítékok érvényesítésével nem térült meg. A kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) neve: A kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) székhelye: A kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) postacíme: A kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) telefonszáma: A kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) faxszáma: A kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet (személy) címe:.., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

11 NYILATKOZAT a 321/2015.(X.30.) Korm. rendelet 17. (2) bekezdése és a Kbt. 67. (4) bekezdése alapján 7 MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése Alulírott.. név, mint a/az cég neve (székhelye:.) megfelelő képviseleti jogosultsággal rendelkező képviselője úgy nyilatkozom, hogy az általam képviselt gazdasági szereplő nem vesz igénybe a szerződés teljesítéséhez a Kbt. 62. (1) bekezdés g) h), k) m) és q) pontja alapján előírt kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót, valamint az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezetek, amennyiben ilyeneket az ajánlatban megjelöltünk, szintén nem esnek a Kbt. 62. (1) bekezdés g) h), k) m) és q) pontja alapján előírt kizáró okok hatálya alá..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 7 Ezt a nyilatkozatot az ajánlattevőknek, közös ajánlattétel minden tagjának be kell nyújtania külön-külön.

12 Nyilatkozat a Kbt. 66. (4) bekezdése tekintetében Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint ajánlattevő képviseletében ezúton nyilatkozom a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban, hogy a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló évi XXXIV. törvény szerint az általam képviselt ajánlattevő mikrovállalkozásnak kisvállalkozásnak középvállalkozásnak 8 minősül. e törvény hatálya alá nem tartozónak minősül.., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 8 A megfelelő aláhúzandó!

13 Nyilatkozat üzleti titokról Alulírott név, mint a cégnév (székhely: ) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban nyilatkozom, hogy az ajánlatban / hiánypótlásban*, annak - oldalain a Kbt ában foglaltaknak megfelelően, elkülönítetten elhelyezett iratok, a Ptk. 2:47. szerinti üzleti titkot tartalmaznak, melyek nyilvánosságra hozatalát ezennel megtiltom. Tudomásul veszem, hogy az üzleti titkot tartalmazó irat kizárólag olyan információkat tartalmazhat, amelyek nyilvánosságra hozatala üzleti tevékenységünk szempontjából aránytalan sérelmet okozna. A Kbt. 44. (1) bekezdése alapján, az alábbiak szerint indokoljuk, hogy az üzleti titkot tartalmazó iratban található információ vagy adat nyilvánosságra hozatala miért és milyen módon okozna számunkra aránytalan sérelmet 9 : Dokumentum1**: A nyilvánosságra hozatalhoz kapcsolódó - kockázatok és veszélyek bemutatása:.. - valószínűsíthető sérelem:. 10 Dokumentum2: A nyilvánosságra hozatalhoz kapcsolódó - kockázatok és veszélyek bemutatása:.. - valószínűsíthető sérelem:..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 9 A gazdasági szereplő által adott indokolás nem megfelelő, amennyiben az általánosság szintjén kerül megfogalmazásra. Nem megfelelő az indoklás, ha csupán megismétli a Ptk. és/vagy Kbt. vonatkozó jogszabályi rendelkezéseit. 10 Szükség szerint ismétlődik az üzleti titokként kezelendő dokumentumok számának megfelelően.

14 Nyilatkozat átláthatóságról A nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény (Nvt.) 3. (1) bekezdés 1. pontja alapján Nyilatkozattevő: Név Székhely Cégjegyzékszám Adószám Képviseletében eljár..... Alulírott., mint a.(nyilatkozatot tevő szervezet) képviseletére jogosult, az Nvt. 3. (1) bekezdés 1. pontja alapján felelősségem tudatában kijelentem, hogy az általam képviselt szervezet átlátható szervezetnek minősül. Felelősségem teljes tudatában kijelentem továbbá, hogy jogosult vagyok a szervezet képviseletére, valamint, hogy az átlátható szervezetekre vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket megismertem. Jelen nyilatkozat alapján tudomásul veszem, hogy a központi költségvetési kiadási előirányzatok terhére olyan jogi személlyel, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezettel nem köthető érvényesen visszterhes szerződés, illetve létrejött ilyen szerződés alapján nem teljesíthető kifizetés, amely szervezet nem minősül átlátható szervezetnek. Kijelentem és szavatolom, hogy amennyiben az általam képviselt szervezet már nem minősül átláthatónak, úgy azt haladéktalanul bejelentem a MÁV-START Zrt. részére. Jelen nyilatkozatot a MÁV-START Zrt., mint Ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban kiírt közbeszerzési eljárás részeként teszem meg..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

15 Ajánlattevői nyilatkozat a szerződés kitöltéséhez Alulírott név, mint a..cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárás Közbeszerzési Dokumentumaiban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és műszaki leírás gondos áttekintése után az alábbiak szerint adom meg a szerződés kitöltéséhez szükséges adatokat: Cégnév:. Rövidített cégnév:. Székhely:. Cégjegyzékszám:. Statisztikai számjel:. Adószám:. Közösségi adószám:. Pénzforgalmi jelzőszám:. Pénzforgalmi jelzőszámot kezelő pénzintézet:. Képviseletében eljár:. Kapcsolattartó adatai: Név:. Beosztás:. Cím:. Tel.:. Fax:. . Fenti adatok a valóságnak megfelelnek, jelen közbeszerzési eljárásban nyertesség esetén ezen adatok alapján a szerződés kitölthető..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

16 Nyilatkozat változásbejegyzési eljárásról Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint Ajánlattevő képviseletében a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt közbeszerzés eljárásban kijelentem, hogy a..cégnév tekintetében változásbejegyzési eljárás VAGY A) változásbejegyzési eljárás nincs folyamatban. B) változásbejegyzési eljárás van folyamatban, erre tekintettel az ajánlathoz a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött digitális átvételi elismervény e-aktáját csatolom.* 11.., (helység).. (év). (hónap). (nap).. cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 11 *Kérjük a megfelelő szöveget aláhúzni.

17 Nyilatkozat a felelős fordításról Alulírott név, mint a..cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy az ajánlatban/hiánypótlásban stb.* 12 becsatolt idegen nyelvű iratok felelős fordításának tartalma a fordítás alapjául szolgáló dokumentum tartalmával teljes mértékben megegyezik..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről 12 *Kérjük a megfelelő szöveget aláhúzni.

18 Nyilatkozat a papír alapú és elektronikus példány egyezőségéről Alulírott..név, mint a.cégnév (székhely) ajánlattevő/kapacitást rendelkezésre bocsátó szervezet képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban n y i l a t k o z o m, hogy az ajánlat elektronikus formában benyújtott (jelszó nélkül olvasható, de nem módosítható.pdf file) példánya a papír alapú eredeti részvételi jelentkezés példányával megegyezik..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

19 Meghatalmazás * (a meghatalmazott aláírását is tartalmazó) eredeti példánya ** Alulírott,., mint a(z)... (cégnév) ajánlattevő cégjegyzésre/nyilatkozattételre 13 jogosult képviselője meghatalmazom. (meghatalmazott neve).(meghatalmazott címe), hogy az.. MÁV-START Zrt. által a MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyában megindított közbeszerzési eljárásban az Ajánlattevőt képviselje. A képviselet magában foglalja az Ajánlattevő nevében az alábbi tevékenységek végzését:. Kelt:... cégszerű aláírás Alulírott. (név) meghatalmazott a.. (cégnév)ajánlattevő cégjegyzésre/nyilatkozattételre jogosult képviselőjének fentiekre kiterjedő meghatalmazását elfogadom. Kelt:.. Tanúk:. meghatalmazott.. aláírás név:. szig szám:.... aláírás név:. szig szám:.. * A meghatalmazás tárgya lehet: kötelezettségvállalás, kapcsolattartás, oldalszignálás, stb. ** Okiratszerűen, két tanú aláírásával ellátva kell elkészíteni! 13 Kérjük a nyilatkozatot aláíró személye szerint a megfelelő részt aláhúzni.

20 Nyilatkozat a felelősségbiztosításról A MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.., mint a(z).... (cégnév). (székhely) ajánlattevő cégjegyzésre jogosult képviselője/meghatalmazottja 14 nyilatkozom, hogy a MÁV-START Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú közbeszerzési eljárás alapján kötendő szerződés hatályba lépésének időpontjától rendelkezni fogok környezetszennyezési felelősségbiztosítási szerződéssel, mely kiterjed a veszélyes hulladékok szállítására és kezelésére vonatkozó szakmai és környezetszennyezési felelősségre, vagy meglévő felelősségbiztosításunkat kiterjesztjük az Ajánlatkérő által előírt mértékű és terjedelmű felelősségbiztosításra, és a szolgáltatás nyújtásának teljes időtartama alatt fenntartjuk. Mértéke: 20 millió forint/biztosítási esemény és 60 millió forint/biztosítási időszak. Tudomásul vesszük, hogy a fenti kötelezettség, vagy az ajánlati felhívásban rögzített dokumentumok bemutatásának elmulasztása az ajánlati felhívásban előírt határidőig az Ajánlattevő szerződéskötéstől való visszalépésének minősül a Kbt (4) bekezdése alapján, melynek következtében a második legkedvezőbb ajánlatot nyújtóval köti meg Ajánlatkérő a szerződést. Kelt:...,. év... hó... nap.. (cégszerű aláírás) 14 Kérjük a nyilatkozatot aláíró személye szerint a megfelelő részt aláhúzni.

21 NYILATKOZAT ENGEDÉLYEKRŐL A MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott.., mint a(z).... (cégnév). (székhely) ajánlattevő cégjegyzésre jogosult képviselője/meghatalmazottja 15 nyilatkozom, hogy a MÁV-START Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú eljárásban, hogy nyertességem esetén az Ajánlati felhívás V.3.12) 34. pontjában meghatározott engedély(ek) másolatát a szerződéskötés időpontjáig Ajánlatkérőnek benyújtja, valamint, hogy az engedély(eke)t szükség esetén legalább a szerződés hatályát lefedő időtartamra meghosszabbítja és az új engedély(ek) másolatát a kézhezvételtől számított 5 munkanapon belül Ajánlatkérő részére átadja. Keltezés (helység, év, hónap, nap)... (cégszerű aláírás) 14 Kérjük a nyilatkozatot aláíró személye szerint a megfelelő részt aláhúzni.

22 RÉSZLETES ÁRTÁBLÁZAT (külön dokumentumként csatolva)

23 A KBT.69. (4) - (7) BEKEZDÉS SZERINTI FELHÍVÁS ESETÉN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK FORMANYOMTATVÁNYAI

24 Nyilatkozat a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontja tekintetében A) Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint ajánlattevő képviseletében a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontja tekintetében a <cégnév> (<székhely>) olyan társaságnak minősül, melyet szabályozott tőzsdén jegyeznek. B) Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint ajánlattevő képviseletében a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontja tekintetében a <cégnév> (<székhely>) olyan társaságnak minősül, melyet nem jegyeznek szabályozott tőzsdén. Továbbá nyilatkozom, hogy a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló CXXXVI. törvény (a továbbiakban: pénzmosásról szóló törvény) 3. r) pont ra)-rb) vagy rc)-rd) alpontja szerinti 16 definiált tényleges tulajdonos(ok) az alábbi(ak): Tényleges tulajdonos neve: Tényleges tulajdonos állandó lakóhelye: Kérjük megjelölni, hogy a feltüntetett tényleges tulajdonos a pénzmosásról szóló törvény r) pontjának mely alpontja alapján minősül tényleges tulajdonosnak évi CXXXVI. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény szerint: r) tényleges tulajdonos: ra) az a természetes személy, aki jogi személyben vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetben közvetlenül vagy - a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 8:2. (4) bekezdésében meghatározott módon - közvetve a szavazati jogok vagy a tulajdoni hányad legalább huszonöt százalékával rendelkezik, ha a jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet nem a szabályozott piacon jegyzett társaság, amelyre a közösségi jogi szabályozással vagy azzal egyenértékű nemzetközi előírásokkal összhangban lévő közzétételi követelmények vonatkoznak, rb) az a természetes személy, aki jogi személyben vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetben - a Ptk. 8:2. (2) bekezdésében meghatározott - meghatározó befolyással rendelkezik, rc) az a természetes személy, akinek megbízásából valamely ügyleti megbízást végrehajtanak, rd) alapítványok esetében az a természetes személy, 1. aki az alapítvány vagyona legalább huszonöt százalékának a kedvezményezettje, ha a leendő kedvezményezetteket már meghatározták, 2. akinek érdekében az alapítványt létrehozták, illetve működtetik, ha a kedvezményezetteket még nem határozták meg, vagy 3. aki tagja az alapítvány kezelő szervének, vagy meghatározó befolyást gyakorol az alapítvány vagyonának legalább huszonöt százaléka felett, illetve az alapítvány képviseletében eljár

25 C) Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint ajánlattevő képviseletében a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontja tekintetében a <cégnév> (<székhely>) olyan társaságnak minősül, melyet nem jegyeznek szabályozott tőzsdén. Továbbá nyilatkozom, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló évi CXXXVI. törvény 3. ra)-rb) pont valamint rc)-rd) pont szerinti tényleges tulajdonosunk nincsen. Keltezés (helység, év, hónap, nap).... (Cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak, vagy aláírás a meghatalmazott/meghatalmazottak részéről)

26 Nyilatkozat a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kc) alpontja tekintetében A) Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint ajánlattevő képviseletében a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy az ajánlattevőben közvetetten vagy közvetlenül több mint 25%-os tulajdoni résszel vagy szavazati joggal rendelkező jogi személy vagy személyes joga szerint jogképes szervezet nincs. B) Alulírott <képviselő / meghatalmazott neve> a(z) <cégnév> (<székhely>) mint ajánlattevő képviseletében a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyban indított nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy az ajánlattevőben közvetetten vagy közvetlenül több, mint 25%-os tulajdoni résszel vagy szavazati joggal rendelkező jogi személy vagy személyes joga szerint jogképes szervezet van, mely(ek) az alábbi(ak): Szervezet neve: Szervezet székhelye: Továbbá nyilatkozom, a fent megjelölt szervezet(ek) tekintetében a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kc) alpontja szerinti kizáró feltételek nem állnak fent. Keltezés (helység, év, hónap, nap)... (Cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak, vagy aláírás a meghatalmazott/meghatalmazottak részéről)

27

28 Referencia nyilatkozat a 321/2015. Korm. rendelet 21. (1) bekezdés a) pontja szerinti alkalmassági előírás vonatkozásában M/1. pont szerinti referencia vonatkozásában 17 rész vonatkozásban Alulírott.név, mint a.cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy az ajánlati felhívás megküldésétől visszafelé számított három év (azaz 36 hónap) teljesített, - jelen közbeszerzés tárgya szerinti - hulladékkezelési szolgáltatás elvégzése vonatkozó, legjelentősebb szolgáltatásaink az alábbiak: A szerződést kötő másik fél neve Kapcsolattartó személy neve és elérhetőségei ( és/vagy telefonszám és/vagy faxszám) A referencia teljesítésének kezdő időpontja (év, hónap, nap pontossággal); A referencia teljesítésének befejező időpontja (év, hónap, nap pontossággal); A szerződés tárgya (olyan részletezettséggel, hogy abból egyértelműen megállapítható legyen az alkalmassági feltételeknek való megfelelés) A teljesített szállítások mennyisége(kg) Nyilatkozat arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt e (igen/nem) 17 Az alkalmasságot igazoló gazdasági szereplő nyújtja be. A referenciaigazolás az előírások szerint kitöltendő.

29 Ajánlatkérő három év teljesítésének igazolásait írja elő. Ajánlatkérő a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett szállításokat veszi figyelembe..., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

30 Nyilatkozat árbevételről a 321/2015. Korm. rendelet 19. (1) bekezdés c) pontja szerinti alkalmassági előírás vonatkozásában P/1. pont szerinti referencia vonatkozásában Alulírott.név, mint a.cégnév (székhely) ajánlattevő képviselője a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., mint ajánlatkérő által indított, MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú, nemzeti nyílt közbeszerzési eljárásban ezúton nyilatkozom, hogy: az eljárást megindító felhívás megküldését megelőző három mérlegfordulónappal lezárt üzleti év vonatkozásában a teljes általános forgalmi adó nélkül számított árbevételünk az alábbiak szerint alakult: Mérlegfordulónappal lezárt üzleti év (év/hó/nap tól év/hó/nap-ig) teljes - általános forgalmi adó nélkül számított - árbevétel Ajánlattevőknek a fentiek szerint benyújtásra kerülő nyilatkozatukban a mérlegfordulónappal lezárt üzleti év időtartamát év/hó/nap tól év/hó/nap-ig pontossággal szükséges megjelölniük! Kérjük a megadott érték devizanemét és egységét megadni eredeti pénznemben! (például: ezer EUR).., (helység).. (év). (hónap). (nap).... cégszerű aláírás a kötelezettségvállalásra jogosult/jogosultak részéről

31 NYILATKOZAT A KBT. 65. (1) BEKEZDÉSÉNEK B) PONTJA ÉS A 321/2015. (X. 30.) KORM. RENDELET 21. (3) BEKEZDÉSÉNEK B) PONTJA TEKINTETÉBEN MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában Alulírott, mint a(z) (Ajánlattevő / alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet, név, székhely) (képviseleti jogkör/titulus megnevezése) az ajánlati felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés és feladatleírás gondos áttekintése után a 321/2015. (X. 30.) Korm. r. 21. (3) bekezdésének b) pontjában foglaltaknak megfelelően kijelentem, hogy a szerződés teljesítésébe az alábbi szakembereket kívánjuk bevonni: A felhívásban előírt alkalmassági feltétel, aminek az adott szakember meg kíván felelni Név A táblázat törölhető/kiegészíthető további sorokkal, a szakemberek számának megfelelően, szükség szerint. Kelt:...,. év... hó... nap cégszerű aláírás

32 SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú közbeszerzési eljárás vonatkozásában SZEMÉLYES ADATOK Név: Születési idő: Állampolgárság: ISKOLAI VÉGZETTSÉG, EGYÉB TANULMÁNYOK (Kezdje a legfrissebbel, és úgy haladjon az időben visszafelé!) Mettől meddig (év) Intézmény megnevezése / Végzettség Mettől meddig (év/hónap) MUNKAHELYEK, MUNKAKÖRÖK (Kezdje az aktuálissal, és úgy haladjon az időben visszafelé!) Munkahely megnevezése, munkakör KÉPZETTSÉG ÉS VEZETŐI, IRÁNYÍTÓI TAPASZTALA IGAZOLÁSA (Kezdje a legutolsóval, és úgy haladjon az időben visszafelé!) Korábbi projektek ismertetése, időpontjai (év/hónap) Ellátott funkciók és feladatok felsorolása

33 EGYÉB Egyéb képességek: Szakértelem: Kijelentem, hogy mint a(z) ajánlattevő által ajánlott szakember részt veszek a közbeszerzési eljárásban. Kijelentem továbbá, hogy az ajánlat sikeressége esetén képes vagyok dolgozni, és dolgozni kívánok azokban a tervezett időszak(ok)ban, és az ajánlatban szereplő beosztásban, melyre vonatkozóan önéletrajzomat benyújtották. Nyilatkozatommal kijelentem, hogy hogy Ajánlattevő nyertessége esetén rendelkezésre állok és közreműködök a teljesítésben a szerződés teljes időtartama alatt. Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek Kelt:...,. év... hó... nap Saját kezű aláírás

34 NYILATKOZAT SZÁLLÍTÓESZKÖZRŐL 18 Alulírott...., mint a(z) ajánlattevő cégjegyzésre jogosult képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a MÁV-START Zrt. JBI és TSZVI telephelyeken keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése tárgyú közbeszerzési eljárás alapján megkötendő szerződés teljesítéséhez szükséges üzemképes és a teljesítésre alkalmas állapotú alábbi eszközökkel és berendezésekkel, műszaki felszereltséggel rendelkezem: Műszaki és technikai felszereltség megneve Típus, forgalmi engedélyének száma Darab (db) Műszaki paraméterek Rendelkezésre állás jogalapja: Rendelkezésre áll-e: IGEN/NEM Kelt:...,. év... hó... nap.. (cégszerű aláírás) 18 Csatolandó a szállítóeszköz forgalmi engedélyének másolati példánya. Nem saját tulajdonú eszköz esetén csatolandó a rendelkezésre állási jogcímet (pl. bérlet stb.) igazoló dokumentum másolati példánya is.

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK a Szolgáltatási szerződés az esztergomi Vaszary Kolos Kórház kórházban meglévő és működő Enterprise Multi Medikai Alkalmazás használati jogának és informatikai tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás

Részletesebben

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:...

FELOLVASÓLAP. a. Neve:... b. Székhelye:... 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP a. Neve:... b. Székhelye:... c. Cégjegyzékszáma:.. d. Adószáma:.. e. Cégjegyzésre jogosult személy neve:... f. Jelen eljárásban kapcsolattartásra kijelölt

Részletesebben

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok

MELLÉKLETEK. Az eljárás későbbi szakaszában, Ajánlatkérő külön felhívására benyújtandó dokumentumok MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATI ÁRAK TÁBLÁZATA 3. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL,

Részletesebben

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat:

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat: 2.1. számú melléklet FELOLVASÓLAP (önálló ajánlattétel esetén) 1. Ajánlattevő: Név: Székhely: Telefon: Fax: E-mail: 2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. Járművillamossági alkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-22/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK SZERKESZTHETŐ MELLÉKLETEK 2017. 1. sz. melléklet I. Ajánlattevő adatai: FELOLVASÓLAP

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Tiszasziget Község Önkormányzata Tiszasziget agrár-logisztikai

Részletesebben

Közbeszerzési Dokumentumok

Közbeszerzési Dokumentumok oldal 1 V. FEJEZET IRATMINTÁK Az iratmintákat nem kötelező alkalmazni, azok kitöltése javasolt. A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az adott érvényességi követelményeknek

Részletesebben

1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK. Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve.

1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK. Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve. MINTÁK 1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK Jelen Dokumentáció 5 pontja szerinti tartalommal elkészítve. 2. számú melléklet FELOLVASÓ LAP Ajánlattevő neve: címe: telefonszáma: fax száma: e-mail címe: Soproni

Részletesebben

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok

Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Nyilatkozatminták, formanyomtatványok Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány utca 1/D.) AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Nyilatkozatminták, formanyomtatványok a(z) Vállalkozási szerződés a Váli-völgy vízrendezési feladatai című projekt

Részletesebben

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat

Az ajánlatot alkotó dokumentumok. Tartalmi követelmény. cégszerűen aláírva, 2. számú melléklet az Iratminta szerint szerinti ajánlati nyilatkozat Az ajánlatot alkotó dokumentumok Dokumentum megnevezése Melléklet száma Tartalmi követelmény Formai követelmény Felolvasólap 1. számú melléklet az Iratminta szerint cégszerűen aláírva A Kbt. 66. (2) bekezdése

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Fedlap(1. sz. melléklet) Tartalomjegyzék (fedlapot

Részletesebben

Harmonika közép és nagyjavítása

Harmonika közép és nagyjavítása Harmonika közép és nagyjavítása (BKV Zrt. T-429/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK II. KÖTET KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ 2017. 1. Az ajánlat csomagolása 1.1. Ajánlattevőnek az ajánlatot borítékba vagy csomagolásba

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz)

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban A felelős műszaki vezetői pozícióra

Részletesebben

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Ajánlati biztosíték nyújtását igazoló

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz

Nyilatkozatminták Napelemek elhelyezése Gyenesdiás Nagyközség középületein tárgyú, a Kbt (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Nyilatkozatminták tárgyú, a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő: Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata I. Az ajánlat részeként benyújtandó dokumentumok 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124 ebr42 (forrás: Belügyminisztérium, 2018.

Részletesebben

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti onról szóló 2011. évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott BELFÖLDI VAGY KÜLFÖLDI JOGI SZEMÉLY, VAGY JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ GAZDÁLKODÓ

Részletesebben

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról

Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat kizáró okok fenn nem állásáról Alulírott a. (székhelye:.) ajánlattevő képviseletében eljárva Oroszlány Város Önkormányzata mint ajánlatkérő által indított Központi orvosi (felnőtt- és gyermekorvosi)

Részletesebben

KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA

KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA NYILATKOZATMINTÁK FELOLVASÓLAP TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK Oldalszám KIZÁRÓ OKOK IGAZOLÁSA Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról Nyilatkozat változásbejegyzési eljárásról Változásbejegyzési

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1/A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK

IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK IV. FELOLVASÓLAP ÉS NYILATKOZATMINTÁK Az ajánlatkérő a jelen Dokumentációban irat-, és nyilatkozatmintákat bocsát az ajánlattevők rendelkezésére az érvényes ajánlattétel megkönnyítése érdekében. Az ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott 1 ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti onról szóló 2011. évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott BELFÖLDI VAGY KÜLFÖLDI JOGI SZEMÉLY, VAGY JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ GAZDÁLKODÓ

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1/A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. 1 KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. által, az alábbi beszerzési tárgyban a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 113. -a szerinti nyílt

Részletesebben

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében

NYILATKOZATMINTÁK. Piactér felújítás Zsadányban TOP BS azonosító számú projekt keretében ZSADÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (5537 Zsadány, Béke utca 82.) NYILATKOZATMINTÁK a Piactér felújítás Zsadányban TOP-1.1.3-15-BS1-2016-00027 azonosító számú projekt tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 2018. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

FELOLVASÓLAP TOP HB

FELOLVASÓLAP TOP HB NYILATOZATMINTÁK 1. sz. melléklet: Felolvasólap 2. sz. melléklet: Nyilatkozat kizáró okokról 3. sz. melléklet: Nyilatkozat az alvállalkozókról (Kbt. 66. (6) bekezdése szerinti nyilatkozat) 4. sz. melléklet:

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1/A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

1. oldal, összesen: 9

1. oldal, összesen: 9 Ajánlatkérő 69. (4) bekezdés szerinti felhívása esetén az erre felhívott ajánlattevők által benyújtandó nyilatkozatok jegyzéke a kizáró okok és az alkalmassági követelmények igazolása kapcsán Kbt. 69.

Részletesebben

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL

MELLÉKLETEK. 4. számú melléklet: NYILATKOZAT A JÓLTELJESÍTÉSI BIZTOSÍTÉK RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL Közbeszerzési útmutató BKV Zrt. TB-235/15. MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. számú melléklet: NYILATKOZAT A KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁRÓL 3. számú melléklet: ÁRAZANDÓ KÖLTSÉGVETÉS: főösszesítő,

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft.

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. által, az alábbi beszerzési tárgyban a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 113. -a szerinti nyílt

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Pillér Pénzügyi és Számítástechnikai Kft. Vállalkozási szerződés a Pillér Kft. székhelyén levő irodaépület

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! Az Ajánlatkérő bármely dokumentum, igazolás, nyilatkozat eredeti formátumban történő benyújtását is elfogadja.

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! Az Ajánlatkérő bármely dokumentum, igazolás, nyilatkozat eredeti formátumban történő benyújtását is elfogadja. I R A T M I N T Á K FIGYELEM! A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az alkalmasság, illetve az adott érvényességi követelményeknek való megfelelőség megállapítására, ellenőrzésére.

Részletesebben

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK

AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 5. sz. melléklet a 30700/19944 /2017. számú anyag dokumentációjába AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZATOK 1. sz. nyilatkozatminta N Y I L A T K O Z A T a Kbt. 66. (2) bekezdése alapján 1. rész (valamennyi ajánlattal

Részletesebben

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK AJÁNLATKÉRŐ NEVE: DOMBÓVÁRI SZENT LUKÁCS KÓRHÁZ AJÁNLATKÉRŐ CÍME: 7200 DOMBÓVÁR, Kórház u. 39-41. AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 74/564-079 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: +36 74/564-014 A FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben

NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény (Nvt.) átlátható szervezet fogalmára vonatkozó feltételeknek való megfelelőségről

NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény (Nvt.) átlátható szervezet fogalmára vonatkozó feltételeknek való megfelelőségről NYILATKOZAT a nemzeti onról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (Nvt.) átlátható szervezet fogalmára vonatkozó feltételeknek való megfelelőségről Nyilatkozattevő: Szervezet neve:. Székhelye:. Cégjegyzékszáma:.

Részletesebben

II. a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1.pont b) alpontjában meghatározott

II. a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1.pont b) alpontjában meghatározott II. a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1.pont b) alpontjában meghatározott BELFÖLDI VAGY KÜLFÖLDI JOGI SZEMÉLY, VAGY JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ GAZDÁLKODÓ SZERVEZET

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták

TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Nem szükséges az ajánlatban csatolni. Felolvasólap

Részletesebben

BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK

BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK MINTÁK 1. számú melléklet TARTALOMJEGYZÉK BENYÚJTANDÓ DOKUMENTUMOK Tartalomjegyzék oldalszámokkal (fedőlapot vagy felolvasólapot követően) (1. sz. melléklet) Felolvasólap és nyilatkozat a Kbt. 66. (2)

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról (2. számú melléklet) Nyilatkozat

Részletesebben

26715/2017/START. NYILATKOZATMINTÁK Vasúti kocsimosó és tisztító ponkok tervezése Szolnok állomáson tárgyú beszerzéshez. Budapest, 2017.

26715/2017/START. NYILATKOZATMINTÁK Vasúti kocsimosó és tisztító ponkok tervezése Szolnok állomáson tárgyú beszerzéshez. Budapest, 2017. 26715/2017/START NYILATKOZATMINTÁK Vasúti kocsimosó és tisztító ponkok tervezése Szolnok állomáson tárgyú beszerzéshez Budapest, 2017. - 1 - Tartalomjegyzék FELOLVASÓLAP... 3 1. sz. melléklet... 5 NYILATKOZAT

Részletesebben

Tata Város Önkormányzata. A 3162/2 hrsz-ú patakmeder rekonstrukciója MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

Tata Város Önkormányzata. A 3162/2 hrsz-ú patakmeder rekonstrukciója MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK Tata Város Önkormányzata MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék (oldalszámokkal ellátva) (1. számú melléklet) Felolvasólap

Részletesebben

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT a nemzeti onról szóló 2011. évi CXCVI. tv. (Nvtv.) 3. (1) bek. 1. b) pontjában meghatározott BELFÖLDI VAGY KÜLFÖLDI JOGI SZEMÉLY, VAGY JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ GAZDÁLKODÓ

Részletesebben

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK

DR. TURI ÁKOS. LAJSTROMSZÁMA: LEVELEZÉSI CÍME: dr. IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK AJÁNLATKÉRŐ NEVE: PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 72/533-800 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: +36 72/533-802 A FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓ NEVE: DR. TURI ÁKOS.

Részletesebben

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN

AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN AJÁNLOTT IGAZOLÁS- ÉS NYILATKOZATMINTÁK 1./A sz. melléklet TARTALOM- ÉS IRATJEGYZÉK AZ AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ IRATOK VONATKOZÁSÁBAN Előzetes ellenőrzés körében csatolandó iratok Oldalszám Fedőlap (1/B sz.

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE Számlaszerződéshez kapcsolódó azonosítási adatlap TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE Jelen Azonosítási adatlap a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (székhely: 1122 Budapest, Pethényi köz 10. Cg.: 01-10-041206;

Részletesebben

ÜGYFÉL NYILATKOZATA A TÉNYLEGES TULAJDONOSRÓL**

ÜGYFÉL NYILATKOZATA A TÉNYLEGES TULAJDONOSRÓL** Értékpapír-, és ügyfélszámla vezetéséről szóló számlaszerződéshez kapcsolódó azonosítási adatlap JOGI SZEMÉLYEK ÉS JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK RÉSZÉRE Jelen Azonosítási adatlap

Részletesebben

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK Ajánlattevő1 neve: Ajánlattevő címe: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy faxszáma: Kapcsolattartó személy email címe: AJÁNLAT

Részletesebben

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK

V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK V. KÖTET: NYILATKOZATMINTÁK Ajánlattevő1 neve: Ajánlattevő címe: Kapcsolattartó személy neve: Kapcsolattartó személy telefonszáma: Kapcsolattartó személy faxszáma: Kapcsolattartó személy email címe: AJÁNLAT

Részletesebben

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS tárgyú közbeszerzési eljárásához Ajánlatkérő a Kbt. 57. (1) bekezdés b) pontjára tekintettel a fenti tárgyú eljárás kapcsán az alábbiak

Részletesebben

VERSENYEZTETÉSI ELJÁRÁSBAN AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZAT 1 (kizáró okok nyilatkozata)

VERSENYEZTETÉSI ELJÁRÁSBAN AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZAT 1 (kizáró okok nyilatkozata) 3 / A. S Z Á M Ú M E L L É K L E T VERSENYEZTETÉSI ELJÁRÁSBAN AJÁNLATTEVŐI NYILATKOZAT 1 (kizáró okok nyilatkozata) Az eljárás tárgya: : Fogaskerekű kerékpár alkatrészek beszerzése Az eljárás száma: V-207/17

Részletesebben

AJÁNLAT. Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben. tárgyú közbeszerzési eljárás. Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye:

AJÁNLAT. Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben. tárgyú közbeszerzési eljárás. Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: IRATMINTA K AJÁNLAT Önkormányzati épületek felújítása Nyírparasznya községben tárgyú közbeszerzési eljárás Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: AJÁNLAT TARTALOMJEGYZÉKE (a benyújtandó igazolások, nyilatkozatok,

Részletesebben

NYILATKOZAT ÁTLÁTHATÓ SZERVEZETRŐL

NYILATKOZAT ÁTLÁTHATÓ SZERVEZETRŐL NYILATKOZAT ÁTLÁTHATÓ SZERVEZETRŐL 1. Alulírott.... (képviseletre jogosult családi és utóneve) (születéskori családi és utónév /ha különböző/:.., születési hely, idő:., anyja születési családi és utóneve:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a KEHOP-5.2.11 azonosító jelű pályázati konstrukció keretében a MÁV Kórház és Rendelőintézet Szolnok épületében tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

Kitöltési útmutató tényleges tulajdonosi nyilatkozat Jogi személy (cég), jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet

Kitöltési útmutató tényleges tulajdonosi nyilatkozat Jogi személy (cég), jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet Kitöltési útmutató tényleges tulajdonosi nyilatkozat Jogi személy (cég), jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet 1. Lépés - Tényleges tulajdonos meghatározása Jogi személy számlatulajdonos esetében

Részletesebben

Tata Város Önkormányzata. Csillagsziget Bölcsőde felújítása Tatán a TOP KO pályázat keretében MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK

Tata Város Önkormányzata. Csillagsziget Bölcsőde felújítása Tatán a TOP KO pályázat keretében MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK Tata Város Önkormányzata Csillagsziget Bölcsőde felújítása Tatán a TOP-1.4.1-15-KO1-2016-00020 pályázat keretében MELLÉKLETEK, NYILATKOZATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK Iratjegyzék és iratminták 1. számú melléklet

Részletesebben

Közbeszerzési dokumentum. Kiegészítő információk és nyilatkozatminták

Közbeszerzési dokumentum. Kiegészítő információk és nyilatkozatminták Budai úti bölcsőde korszerűsítése Budakalász Város Önkormányzata (2011 Budakalász, Petőfi tér 1.) Közbeszerzési dokumentum Kiegészítő információk és nyilatkozatminták Budakalász Budai úti önkormányzati

Részletesebben

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS A SZENT ISTVÁN EGYETEM Valós idejű adatmegjelenítést biztosító online monitoring rendszer telepítése: Vízminőség ellenőrző bója beszerzés

Részletesebben

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Tárgy: Takarításhoz használandó. vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Tárgy: Takarításhoz használandó vegyszerek beszerzése az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet részére Kbt. 71. -a szerinti hiánypótlási felhívás és felvilágosítás kérés Tisztelt Ajánlattevők!

Részletesebben

I R A T M I N T Á K FIGYELEM!

I R A T M I N T Á K FIGYELEM! I R A T M I N T Á K FIGYELEM! A benyújtott igazolásoknak és nyilatkozatoknak alkalmasnak kell lennie az alkalmasság, illetve az adott érvényességi követelményeknek való megfelelőség megállapítására, ellenőrzésére.

Részletesebben

Kitöltési útmutató tényleges tulajdonosi nyilatkozat Jogi személy (alapítvány), jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet

Kitöltési útmutató tényleges tulajdonosi nyilatkozat Jogi személy (alapítvány), jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet Kitöltési útmutató tényleges tulajdonosi nyilatkozat Jogi személy (alapítvány), jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet 1. Lépés - Tényleges tulajdonos meghatározása Alapítvány jogi személy esetében

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE " A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság vagyonkezelésében lévő Hortobágy Öregtavak nevű tóegységbe történő telepítéshez szükséges ponty tenyészhal beszerzése

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 1/T/2018/SZTE Eszközbeszerzés a Szegedi Tudományegyetem részére a GINOP- 2.3.2-15-2016-00032 sz. projekt keretében tárgyú, nemzeti eljárásrendben folytatott hirdetmény nélküli

Részletesebben

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS

AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLAT ELKÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS A SZENT ISTVÁN EGYETEM K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárásához Ajánlatkérő a

Részletesebben

1 Nyilatkozatminták és egyéb benyújtandó dokumentumok ajánlattevők részére

1 Nyilatkozatminták és egyéb benyújtandó dokumentumok ajánlattevők részére 1 Nyilatkozatminták és egyéb benyújtandó dokumentumok ajánlattevők részére I.NYILATKOZATOK (1) 1. sz. melléklet 1. sz. melléklet Tartalomjegyzék 2. sz. melléklet Információs adatlap 3. sz. melléklet Felolvasólap

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

LIB817 Autómentő hidraulikus felépítmények, vontatógémek szervízelése, javításuk. tárgyú versenyeztetési eljáráshoz

LIB817 Autómentő hidraulikus felépítmények, vontatógémek szervízelése, javításuk. tárgyú versenyeztetési eljáráshoz A J Á N L A T I F E L H Í V Á S Jelen pályázati felhívás nem jelent az Ajánlatkérő részéről szerződéskötési kötelezettséget. Az Ajánlatkérő külön indokolási kötelezettség nélkül bármikor dönthet úgy, hogy

Részletesebben

IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK

IV FEJEZET: AJÁNLOTT MELLÉKLETEK AJÁNLATKÉRŐ NEVE: BARANYAI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE AJÁNLATKÉRŐ CÍME: 7623 PÉCS, SZABADSÁG U. 23. AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 72/314-638 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: ----- A FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Vállalkozási szerződés a KEHOP-5.2.10 azonosító jelű pályázati felhívás alapján a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiuma Perczel Mór Utca 44. alatti telephelye

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK 25/T/2017/SZTE Eszközbeszerzés a Szegedi Tudományegyetem részére a GINOP- 2.3.2-15-2016-00032 sz. projekt keretében tárgyú, nemzeti eljárásrendben folytatott hirdetmény nélküli

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. tárgyú közbeszerzési eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a KEHOP-5.2.11 azonosító jelű pályázati konstrukció keretében a Földművelésügyi Minisztérium épületein tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

Az általam képviselt szervezet olyan belföldi / külföldi 1

Az általam képviselt szervezet olyan belföldi / külföldi 1 sz. szerződés... sz. melléklete Nyilatkozat az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 41. (6) bekezdésében foglaltaknak való megfelelésről a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK

ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK 1 Tárgy: Dorog Város Önkormányzata Dorog, Hétszínvirág óvoda tetőfelújítása építés-kivitelezés tárgyú közbeszerzési eljárása Tisztelt Ajánlattevő! 1. Jelen

Részletesebben

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza.

A kapcsolódó szolgáltatások részletes leírását a szerződés VII. fejezete tartalmazza. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 21. Kapcsolattartó:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK Bérleti szerződés a TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 és a TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 azonosítószámú Projektek

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. I. kötet

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM. I. kötet KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM I. kötet a ELI-ALPS alkalmazásában álló kutatók számára femtoszekundumos lézerlaboratórium és eszközhasználat bérlése kutatáson keresztüli képzés megvalósításához (Off-line R&D

Részletesebben

Jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet

Jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet Jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet (ideértve egyszemélyes kft. egyszemélyes rt. egyéni cég, egyéni vállalkozó és őstermelőt is) ügyfél nyilatkozata a 2007. évi CXXXVI. Törvény

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Különféle műszaki dokumentációk fordítása tárgyú a a 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) Harmadik rész 112. (1) bekezdés b) pontja szerinti figyelemmel a 307/2015. (X.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK

ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK 1 Tisztelt Ajánlattevő! 1. Jelen dokumentáció célja a tárgyi közbeszerzési eljárásban történő ajánlattételhez szükséges információk megadása. 2. Ahol a jelen

Részletesebben

Döntés-előkészítő javaslat

Döntés-előkészítő javaslat Döntés-előkészítő javaslat " Balatonakali Község Önkormányzata Művelődési Ház (főépület) korszerűsítése, Szabadtéri közösségi színtér és technikai épület felújítása, továbbá belső út kialakítása, kerítés

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK

ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK, NYILATKOZATMINTÁK Tárgy: 1 Tárgy: Tisztelt Ajánlattevő! 1. Jelen dokumentáció célja a tárgyi közbeszerzési eljárásban történő ajánlattételhez szükséges információk megadása.

Részletesebben

IV. NYILATKOZATMINTÁK

IV. NYILATKOZATMINTÁK IV. NYILATKOZATMINTÁK FELOLVASÓLAP 1. sz. melléklet Ajánlattevő adatai 1 : Ajánlattevő neve: Ajánlattevő székhelye: Nyilvántartó cégbíróság neve: Ajánlattevő cégjegyzékszáma: Belföldi adószáma: Pénzforgalmi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben