AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ"

Átírás

1 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Intenzitásmodulált sugárterápiára alkalmas, EPID-del és kv-os CBCT-vel felszerelt orvosi lineáris gyorsítónak a hozzá ajánlott besugárzás tervező rendszerrel történő beszerzése, üzembe helyezése, a kezelőszemélyzet betanítása, az új gyorsító beszereléséhez kapcsolódó építési munkák kivitelezése, betegrögzítő eszközök beszerzése és a garanciális időszakot követően a megajánlott lineáris gyorsítóra négy éves karbantartási-javítási szolgáltatás nyújtása. tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2013/S MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

2 Tisztelt Ajánlattevő! Az Országos Onkológiai Intézet a Kbt. 6. (1) bekezdés b) pontja alapján kötelezett közbeszerzési eljárás lefolytatására. Ajánlatkérő az ajánlati felhívásban és a dokumentációban részletezett árubeszerzést és szolgáltatást kívánja beszerezni. Az ajánlat kidolgozásának alapját a felhívás és a dokumentáció együttesen képezik, amelyek kiegészülnek a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) foglaltakkal. Az ajánlat elkészítéséhez Ajánlatkérő dokumentációt állított össze, amely utal azon igazolásokra illetőleg nyilatkozatokra, amelyeket az ajánlatnak tartalmaznia kell. A dokumentációban található mellékletként megjelölt formanyilatkozatokat cégszerűen aláírva kell az ajánlathoz csatolni. A dokumentáció nem mindenben ismétli meg a felhívásban foglaltakat, azt kiegészíti, így a dokumentáció a felhívással együtt kezelendő. A dokumentáció közreadásával az a célunk, hogy segítséget nyújtsunk ajánlatának a Kbt. előírásainak és elvárásainknak megfelelő, minden egyes követelményt teljesítő összeállításához. A dokumentáció elkészítésének általunk nem titkolt célja többek között az is: szeretnénk elérni, hogy a felhívásra minél több érvényes ajánlatot kapjunk. Előzőekre tekintettel a dokumentáció kizárólag az ajánlat összeállításához elengedhetetlenül szükséges információkat, nyilatkozatokat, igazolásokat és egyéb dokumentumokat (továbbiakban: dokumentumok) tartalmazza, a jegyzékben meghatározott sorrendben. A kért, s a jegyzékben megadott sorrendet kérjük, hogy ajánlatának összeállításakor is szíveskedjék betartani oly módon, hogy először a saját (ajánlattevő), majd esetleges alvállalkozóira vonatkozó dokumentumait (nyilatkozat, igazolás, stb.) helyezi el. Kéréseink teljesítése mindkettőnk számára hasznos, hiszen: Önnek, mint ajánlattevőnek megkönnyíti összeállított ajánlatának benyújtás előtti ellenőrzését abból a szempontból, hogy az valóban tartalmazza-e a Kbtben, a felhívásban, és a dokumentációban előírt dokumentumokat; Nekünk, mint ajánlatkérőnek pedig nagymértékben segítséget nyújt ez által ajánlata bontáskori, és azt követő alaki, formai- és tartalmi szempontok szerinti felülvizsgálatánál, tehát végső fokon a felhívásban, illetőleg a MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

3 dokumentációban meghatározott feltételeknek való megfelelésének meghatározásához. Kérjük, hogy ajánlata összeállítását megelőzően figyelmesen tanulmányozza át a dokumentációban leírtakat. Szeretnénk arra is felhívni szíves figyelmüket, hogy miután a szabályosan lezárt ajánlatokat 5 évig sértetlenül meg kell őrizni az ajánlatban elhelyezett dokumentumok eredeti példányát, továbbá ugyanezen okból az ajánlathoz külön csatolt dokumentumokat így az ajánlat részeként üzleti titoknak minősített külön részt nem áll módunkban visszaadni. Bízunk abban, hogy a Kbt., a felhívás és a dokumentáció együttesen elegendő útmutatást nyújt érvényes ajánlatának összeállításához és benyújtásához. Budapest, szeptember 04. Tisztelettel: Tímár László ügyvezető igazgató Medimport Kft MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

4 ÚTMUTATÓ ÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. Az ajánlatra vonatkozó kiegészítések 1.1. Ajánlatkérő tájékoztatja az ajánlattevőket, hogy a jelen dokumentáció kiadásával ajánlatkérőnek nem célja a felhívásban, a Kbt.-ben, valamint az egyéb jogszabályokban foglalt rendelkezések megismétlése. Erre tekintettel a jelen dokumentáció kizárólag a felhívással és a vonatkozó jogszabályokkal (elsősorban a Kbt.- vel) összhangban értelmezendő Ajánlatot csak az az ajánlattevő nyújthat be, aki, vagy akinek az alvállalkozója a dokumentációt saját részére átvette. (Közös ajánlattétel benyújtása esetén elegendő a dokumentáció közös ajánlattevők valamelyike által történő átvétele.). Ajánlattevő a dokumentációt harmadik (illetéktelen) személynek nem teheti hozzáférhetővé, és azt másra nem ruházhatja át. Az az ajánlattevő aki, vagy akinek az alvállalkozója a dokumentációt saját számára nem vette át, nem nyújthat be érvényesen ajánlatot, tekintettel arra, hogy a dokumentáció átruházására nincsen lehetőség Az ajánlat benyújtásával ajánlatkérő úgy tekinti, hogy az ajánlattevő tudomásul vette a felhívásban és dokumentációban tett előírásokat, különösen, de nem kizárólagosan a műszaki leírásban és a szerződéses feltételekben tett előírásokat. A közbeszerzési eljárás fajtájára tekintettel a benyújtott ajánlatnak maradéktalanul meg kell felelnie a műszaki leírás feltételeinek, eltérés esetén az ajánlat érvénytelen. Amennyiben a benyújtott ajánlat olyan feltételt tartalmaz, amely ellentétes a szerződéses feltételekben meghatározottakkal, az ajánlat érvénytelen. Azonban a hiánypótlás vagy felvilágosítás megadása során javítható az ajánlatban előforduló olyan nem jelentős, egyedi részletkérdésre vonatkozó hiba, amelynek változása a teljes ajánlati árat vagy annak értékelés alá eső részösszegét, az ajánlattevők közötti verseny eredményét és az értékeléskor [Kbt. 63. (4) bekezdése] kialakuló sorrendet nem befolyásolja A dokumentáció dokumentummintákat tartalmaz annak érdekében, hogy az érvényes ajánlattételt megkönnyítse az ajánlatkérő. Felhívjuk a tisztelt ajánlattevők figyelmét, hogy ajánlatkérő nem teszi kötelezővé az általa meghatározott dokumentumminták alkalmazását, az csupán javasolt az ajánlattevőknek. Javasoljuk az ajánlattevőnek, hogy a dokumentumminták helyességét minden esetben ellenőrizzék. Amennyiben az ajánlattevő a dokumentumminta mellőzésével kívánja ajánlatát megtenni, kérjük, hogy fokozott figyelemmel járjon el az egyes dokumentumok tartalmi és formai megfelelősége érdekében. A dokumentációban szereplő iratminták kitöltése és benyújtása javasolt, de az Ajánlatkérő által előírt valamennyi információt, adatot tartalmazó nyilatkozatot is elfogadja Ajánlatkérő, amennyiben az MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

5 alkalmas az alkalmasság, illetve egyéb, az Ajánlatkérő, illetőleg jogszabály által előírt feltétel, körülmény fennállásának vagy hiányának megállapítására Ajánlattevő felelőssége, hogy az ajánlat érvényességéhez különösen a gazdasági és pénzügyi alkalmasság, valamint a műszaki illetve szakmai alkalmasság körében szükséges dokumentumokat és igazolásokat, az ajánlat érvényességének egyértelmű megállapításához szükséges tartalommal ajánlatkérő rendelkezésére bocsássa A kért információk benyújtásáért az ajánlattevő felel, nem kielégítő információk következménye az ajánlat érvénytelenné minősítése lehet Felhívjuk a figyelmet, hogy a Kbt. 56. (1) bek. j) pontja szerint az ajánlatkérőnek az eljárásból ki kell zárnia az olyan ajánlattevőt, alvállalkozót és az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetet, aki az eljárásban előírt adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése során olyan hamis adatot szolgáltat, vagy hamis nyilatkozatot tesz, amely a verseny tisztaságát veszélyezteti. Ilyen esetekben az ajánlat érvénytelennek minősül Az ajánlatnak tartalmaznia kell különösen az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát a felhívás feltételeire, a szerződés megkötésére és teljesítésére, valamint a kért ellenszolgáltatásra vonatkozóan. Az ajánlatban továbbá az ajánlattevőnek nyilatkoznia kell arról, hogy a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló törvény szerint mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősül-e Az eljárás és az ajánlattétel nyelve magyar. Ajánlatkérő kizárólag a magyar nyelvű, vagy magyar nyelvre lefordított iratokat, dokumentumokat veszi figyelembe az ajánlatok elbírálása és értékelése során. Ajánlatkérő a nem magyar nyelven benyújtott dokumentumok ajánlattevő általi felelős fordítását elfogadja, ajánlattevő nem köteles a 24/1986. (VI. 26.) MT rendelet szerinti az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda által készített hiteles fordítás készíttetésére. Az eljárás során mindennemű közlés magyar nyelven történik, kommunikáció semmilyen más nyelven nem fogadható el A benyújtott ajánlatokat az ajánlatkérő úgy tekinti, hogy az ajánlattevő megbizonyosodott a felhívásban és dokumentációban megadott, illetve a szerződéstervezetből ésszerűen következő feladatokra vonatkozó szerződéses ár helyességéről és elégséges voltáról, valamint arról, hogy ajánlatuk végösszege fedez minden a dokumentációban, valamint az ennek részét képező szerződés tervezetben foglalt kötelezettséget és feladatot, ami a munka elvégzéséhez szükséges Ajánlatkérő a jelen közbeszerzési eljárással kapcsolatosan az általa használt egyes fogalmakkal kapcsolatban azok egyértelműsítése érdekében az alábbiakat érti. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

6 Lebonyolító: a jelen közbeszerzési eljárást a Medimport Kft, mint hivatalos közbeszerzési tanácsadó bonyolítja le A Lebonyolító jelen eljárás során használt elérhetőségi adatai: Telefon: Telefax: cím: info@medimport.hu Kbt.: a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény Art.: az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény Cégszerű aláírás: ajánlatkérő cégszerű aláírásként a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló évi V. törvény 9. -a szerinti cégszerű aláírást fogadja el. Ajánlatkérő a cégszerű aláírással egyenértékűnek fogadja el az olyan személy aláírását, akit az adott dokumentum aláírására a cégjegyzésre jogosult személy meghatalmazott Ajánlattevő általi felelős fordítás: a Kbt. 36. (3) bekezdése szerinti, az ajánlattevő által készített vagy becsatolt, a nem magyar nyelven benyújtott dokumentumokra vonatkozó fordítás Gazdasági szereplő: a Kbt pontjában meghatározott fogalom A Kbt a értelmében, amennyiben egy gazdasági szereplő a közbeszerzés értékének huszonöt százalékát meghaladó mértékben fog közvetlenül részt venni a szerződés teljesítésében, akkor nem lehet alvállalkozónak minősíteni, hanem az ajánlatban és a szerződés teljesítése során közös ajánlattevőként kell hogy szerepeljen Közös ajánlattétel esetén az ajánlattételnek meg kell felelnie a Kbt ában foglalt feltételeknek, így különösen: a) a közös ajánlattevők kötelesek maguk közül egy, a közbeszerzési eljárásban a közös ajánlattevők nevében eljárni jogosult képviselőt megjelölni; b) a közös ajánlattevők csoportjának képviseletében tett minden nyilatkozatnak egyértelműen tartalmaznia kell a közös ajánlattevők megjelölését; c) a közös ajánlattevők a szerződés teljesítéséért az ajánlatkérő felé egyetemlegesen felelnek; d) az egy közös ajánlatot benyújtó gazdasági szereplő(k) személyében az ajánlattételi határidő lejárta után változás nem következhet be Ajánlatkérő felhívja a közös ajánlattevők figyelmét, hogy kizárólag a képviselő ajánlattevő részére küldi meg a Kbt. által előírt és egyéb értesítéseket, tájékoztatásokat, felhívásokat. A közös ajánlattevők felelőssége, hogy az egymás közötti MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

7 kommunikációt megfelelően rendezzék. A képviselő ajánlattevő részére kézbesített dokumentumok, valamennyi közös ajánlattevő részére kézbesítettnek tekintendők. A megfelelő kézbesítés érdekében az ajánlatban meg kell adni a képviselő ajánlattevő kapcsolattartásra megjelölt elérhetőségeit Felhívjuk a tisztelt közös ajánlattevők figyelmét, hogy az egyes nyilatkozatok megtételénél különös figyelmet fordítsanak arra, hogy a nyilatkozatok amenynyiben az szükséges valamennyi közös ajánlattevőre kiterjedjenek. Úgyszintén fokozott figyelemmel járjanak el a kizáró okokra, az alkalmassági feltételekre vonatkozó és egyéb igazolások csatolásakor Ajánlatkérő az esedékes szállításoknak megfelelő gyakorisággal részszámla benyújtási lehetőséget biztosít Ajánlattevő részére. A nyertes Ajánlattevő a teljesítésről kiállított részszámlát a szállítást követően nyújthatja be az Intézetnek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a Kbt (1), (3) bekezdés figyelembe vételével átutalással fizeti meg Ajánlatkérő szerződéses feltételként írja elő, hogy A nyertes ajánlattevő nem fizet, illetve számol el a szerződés teljesítésével öszszefüggésben olyan költségeket, melyek a Kbt. 56. (1) bekezdés k) pontja szerinti feltételeknek nem megfelelő társaság tekintetében merülnek fel, és melyek a nyertes ajánlattevő adóköteles jövedelmének csökkentésére alkalmasak; A nyertes ajánlattevő a szerződés teljesítésének teljes időtartama alatt tulajdonosi szerkezetét az ajánlatkérő számára megismerhetővé teszi és a Kbt (5) bekezdés szerinti ügyletekről az ajánlatkérőt haladéktalanul értesíti Az ajánlatkérőként szerződő fél jogosult és egyben köteles a szerződést felmondani - ha szükséges olyan határidővel, amely lehetővé teszi, hogy a szerződéssel érintett feladata ellátásáról gondoskodni tudjon - ha a) a nyertes ajánlattevőben közvetetten vagy közvetlenül 25%-ot meghaladó tulajdoni részesedést szerez valamely olyan jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, amely nem felel meg az 56. (1) bekezdés k) pontjában meghatározott feltételeknek. b) a nyertes ajánlattevő közvetetten vagy közvetlenül 25%-ot meghaladó tulajdoni részesedést szerez valamely olyan jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságban, amely nem felel meg az 56. (1) bekezdés k) pontjában meghatározott feltételeknek A külföldi adóilletőségű nyertes ajánlattevő köteles a szerződéshez arra vonatkozó meghatalmazást csatolni, hogy az illetősége szerinti adóhatóságtól a magyar adóhatóság közvetlenül beszerezhet a nyertes ajánlattevőre vonatkozó adatokat az országok közötti jogsegély igénybevétele nélkül. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

8 1.17. A nyertes Ajánlattevőnek a gyorsító leszállítása előtt le kell szerelni és el kell szállítani a régi gyorsítót, a bunkert alkalmassá kell tennie az új berendezés fogadására, ennek érdekében el kell bontani a régi fogadó keretet és telepíteni kell az új berendezés fogadókeretét. Az új gyorsító szükségessé teszi a bunker sugárvédelmi megerősítését. A megerősítés a jelenlegi Mevatron bunker CT-szimulátor felé eső falát érinti 3 m hosszban és 2,2 m magasságban 20 cm vastag kazánlemezzel. A korábbi berendezés elszállításához és az új gyorsító beszállításához ki kell bontani a Kékgolyó utcai fronton a gép leadó akna tetejét Ajánlatkérő a szerződés aláírását követő 65. napon biztosítja a nyertes ajánlattevő számára a régi gyorsító leszerelésével és a bunker átépítésével kapcsolatos építőipari munkákhoz a területet. Ajánlattevőnek a szerződés aláírását követő 90. napig le kell szállítania a gyorsítót és telepítenie az alapkeretet A nyertes Ajánlattevőnek a szerződés aláírásától számított 91. naptól meg kell kezdenie a berendezés installálását, amely maximum 30 napot vehet igénybe. Az Installálást követően kezdődhet a 10 napos üzembe helyezési eljárás Ajánlatkérő a gyorsító üzembe helyezésénél előteljesítést elfogad Ajánlatkérő a lineáris gyorsító ellenszolgáltatás összegére (amely tartalmazz a lineáris gyorsító, a hozzá ajánlott besugárzás tervező rendszer, az üzembe helyezés, a kezelőszemélyzet betanítása, az új gyorsító beszereléséhez kapcsolódó építési munkák kivitelezése ellenszolgáltatását) a nyertes Ajánlattevővel 36 hónapos halasztott fizetésben kíván megállapodni. Ajánlatkérő a lineáris gyorsító üzembe helyezése után a Kbt a figyelembe vételével, átutalással egyenlíti ki a gyorsítóra rendelkezésére álló nettó Ft-os önrészt. A lineáris gyorsító ellenszolgáltatási összegének fennmaradó részét a nyertes Ajánlattevő bírálati részszempont szerinti vállalásának megfelelően egyenlő részletben, havonta fizeti meg Ajánlatkérő Az árubeszerzés ellenszolgáltatásának kiegyenlítése átutalással történik, a számla Országos Onkológiai Intézet Közgazdasági Osztályára történő beérkezésétől számított 30 napon belül, amennyiben Szállító az Art. 36/A paragrafusában foglalt adóigazolási kötelezettségét teljesíti A karbantartási szolgáltatás ellenszolgáltatásának kiegyenlítése átutalással, a Szolgáltató által havi egyenlő részletekben, mindig a tárgyhót követő hónap 7-ig Megrendelő felé benyújtott számlája alapján, a számla Országos Onkológiai Intézet Közgazdasági Osztályára történő beérkezésétől számított 30 napon belül történik, amennyiben Szállító az Art. 36/A paragrafusában foglalt adóigazolási kötelezettségét teljesíti. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

9 A betegrögzítő eszközök ellenszolgáltatásának kiegyenlítése a számla Országos Onkológiai Intézet Közgazdasági Osztályára történő beérkezésétől számított 30 napon belül, amennyiben Szállító az Art. 36/A paragrafusában foglalt adóigazolási kötelezettségét teljesíti Ajánlatkérő a nyertes ajánlattevővel a lineáris gyorsítóra vonatkozóan a garanciális időszakon túli javítási karbantartási szolgáltatásra külön szolgáltatási szerződést köt A szolgáltatási szerződés az üzembe helyezett új gyorsítóra vonatkozóan a nyertes Ajánlattevő bírálati részszempont szerinti vállalása szerint garanciális idő lejártát követően kezdődik és onnan számítva négy évre szól Ajánlattevő ajánlatában adja meg az egyes berendezések üzemeltetési költségeit külön-külön, Ft-ban, a garanciális időszakon túli időtartamra vonatkoztatva, a következő bontásban: karbantartási költségek hibajavítási átalánydíj (anyag és alkatrész nélkül) hibajavításhoz szükséges anyagok és alkatrészek átalánydíja (vákuum technika nélkül) hibajavításhoz szükséges vákuumtechnika átalánydíja mindösszesen teljes hibajavítási és karbantartási átalánydíj (előző négy összege) A berendezések üzemeltetésével kapcsolatos közvetlen költségek (ideértve mindenekelőtt a fogyó eszközök költsége, áram- és egyéb rezsiköltségek, illetve a biztosítás költsége) a szerződés időszakában az Ajánlatkérőt terhelik Az ajánlatban az összes információt tartalmazó (szöveg, szám, fénykép, bélyegző, stb.) oldalt folyamatos sorszámozással (az ajánlat oldalszámozása eggyel kezdődjön és folyamatosan, oldalanként növekedjen.), az oldalszámokat is feltüntető tartalomjegyzékkel ellátva, 1 nyomtatott példányban, az Eredeti megjelölés feltüntetésével, és egy elektronikus példányban (jelszó nélkül olvasható, de nem módosítható file) kell elkészíteni. A nyomtatott ajánlatot zsinórral, lapozhatóan össze kell fűzni, a csomót matricával az ajánlat első vagy hátsó lapjához kell rögzíteni. A matricát le kell bélyegezni, vagy az ajánlattevő részéről erre jogosultnak alá kell írni, úgy hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen. Az ajánlatot zárt csomagolásban, postai úton vagy személyesen kell benyújtani. A külső csomagolásnak sértetlennek kell lennie. A csomagoláson fel kell tüntetni az ajánlattevő nevét, székhelyét, a közbeszerzés tárgyaként az Intenzitásmodulált sugárterápiára alkalmas, EPID-del és kv-os CBCT-vel felszerelt orvosi lineáris gyorsítónak a hozzá ajánlott besugárzás tervező rendszerrel történő beszerzése, üzembe helyezése, a kezelőszemélyzet MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

10 betanítása, az új gyorsító beszereléséhez kapcsolódó építési munkák kivitelezése, betegrögzítő eszközök beszerzése és a garanciális időszakot követően a megajánlott lineáris gyorsítóra négy éves karbantartási-javítási szolgáltatás nyújtása. megnevezést, és Az ajánlattételi határidő előtt felbontani TILOS! feliratot. Az ajánlat tartalmaznia kell a Felolvasólap -ot, melyen fel kell tüntetni: - az ajánlattevő nevét, székhelyét, cégjegyzékszámát, kapcsolattartó nevét, elérhetőségi címeit, - a részenkénti részszempontok szerinti vállalásokat, Az ajánlatnak a borítólapot követő oldalon (vagy oldalakon) tartalmaznia kell a tartalomjegyzéket. A tartalomjegyzékből egyértelműen megállapíthatónak kell lennie az ajánlati felhívásban előírt igazolások és nyilatkozatok helyének A személyesen benyújtott ajánlat átvételét az Ajánlatkérő a helyszínen írásban visszaigazolja. Az Ajánlatkérő kizárólag lezárt és sértetlen csomagot vesz át A postán feladott ajánlatot ajánlatkérő akkor tekinti határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére az ajánlattételi határidőig sor kerül az ajánlati felhívás I.2. pontban megjelölt címen. Az ajánlat, illetve az azzal kapcsolatos postai és futár küldemények elvesztéséből eredő kockázat az ajánlattevőt terheli. A postán feladott ajánlati példányokat tartalmazó csomagon fel kell tüntetni: Iktatóban nem bontható fel, azonnal a címzetthez továbbítandó A határidőn túl érkezett ajánlatot az ajánlatkérő a Kbt. 74. (1) a) pontja figyelembe vételével érvénytelennek minősíti. A késedelmesen beérkező ajánlat esetében a késedelem okát és felelősét nem vizsgálja. A késedelmesen beérkezett ajánlatot Ajánlatkérő az Ajánlattevő személyének megállapítása céljából felbonthatja, amelyről jegyzőkönyvet kell felvennie Az ajánlatok bontásának, a szerződéskötésnek a tervezett helye: Bontás tervezett helye: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., IV. sz. épület I. emelet 2. Főmérnöki iroda. A szerződéskötés tervezett helye: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György u I. épület II. emelet, Gazdasági Igazgatói iroda Érvénytelen az ajánlat a Kbt (1) bekezdésében meghatározott esetekben. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

11 2. Egyéb közlések: 2.1. Ajánlattevő a beszerzés tárgyára részenként tehet ajánlatot. Ajánlatkérő az ajánlatokat részenként bírálja el Az ajánlat pénzneme: Forint 2.3. Az ajánlat elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban felmerülő összes költség ajánlattevőt terheli. Az ajánlattevő az ajánlatkérőtől az ajánlat kidolgozásáért térítést nem igényelhet A szerződéskötés feltétele a nyertes Ajánlattevő részéről a dokumentáció saját részre történő megvásárlása az eljárás összegezésének megküldését követően 4 munkanapon belül. A közbeszerzési eljárás eredményes vagy eredménytelen befejezésétől függetlenül ajánlattevőnek nincs joga az ajánlatkérővel vagy a Lebonyolítóval szemben semmilyen jogcímen az ajánlat elkészítésével, benyújtásával és a dokumentáció átvételével kapcsolatban felmerült költségeire vonatkozóan igényt támasztani Az Ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejártáig bármikor jogosult módosítani az ajánlati felhívásban, illetve a dokumentációban meghatározott feltételeket. A módosított feltételekről új hirdetményt kell közzétenni, valamint az összes ajánlattevőt egyidejűleg, közvetlenül, írásban kell tájékoztatni A tájékoztatást igénylő gazdasági szereplő a felhívásban megadott elérhetőségre közvetlenül benyújtott vagy postai kézbesítéssel küldött levélben vagy telefaxon (vagy a Kbt. 35. (4) bekezdésének megfelelő elektronikus úton) fordulhat kiegészítő tájékoztatásért a Kbt ában szabályozott módon az ajánlatkérőhöz. Az Ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejárta előtt legkésőbb 6 nappal adja meg a válaszokat. A kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmüket a fentiekben meghatározottak mellett a könnyebb feldolgozhatóság érdekében kérjük szerkeszthető, *.doc formátumban is megküldeni a Lebonyolítónak a jelen dokumentáció ) pontjában megjelölt címére. Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a Kbt. szabályozása értelmében a Lebonyolító alkalmazottai nem jogosultak az eljárással kapcsolatosan szóban (pl. személyesen, vagy telefon útján) felvilágosítást adni, erre tekintettel az ilyen módon érkező megkeresésre a Lebonyolító a válaszadást megtagadja. Amennyiben Ajánlattevő olyan telefax berendezést jelölt meg elérhetőségeként, amely nem 24 órás működésű, vagy műszaki hibás, és nem jelölt meg tartalék be- MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

12 rendezést, és ezen okból a tájékoztatás késedelmesen jut el Ajánlattevőhöz, ez nem minősül a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 45. (2), (5) bekezdése, illetve a 67. (2) bekezdése, továbbá a 68., a 69. (1) bekezdése, illetve a 70. (1) bekezdése megszegésének. Az ebből eredő késedelemért, vagy kárért minden felelősség Ajánlattevőt terheli A jelen közbeszerzési eljárás során az ajánlatkérő az általa megküldeni kívánt dokumentumokat fax vagy a Kbt. 35. (4) bekezdésében foglaltaknak megfelelő útján küldi meg a gazdasági szereplőknek a gyors tájékoztatás érdekében. A megküldött dokumentum akkor is kézbesítettnek minősül, ha az ajánlatkérő a megküldés sikerességéről faxjelentést kap, vagy ha az adott kiküldésre és az elküldött üzenetek közé besorolásra került. Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az eljárás során a hagyományos postai úton küldje meg az egyes dokumentumokat a gazdasági szereplőknek, amennyiben ezt a Kbt. nem zárja ki. A Lebonyolító a gazdasági szereplők egyidejű értesítése mellett írásban (fax, útján) válaszol a felhívásban és a dokumentációban foglaltakkal kapcsolatos minden egyes kérdésre, és a tájékoztatás teljes tartalmát a gazdasági szereplők számára hozzáférhetővé teszi a Lebonyolító címén. A kiegészítő tájékoztatás előzetes telefonos időpont egyeztetése alapján teljes terjedelemben megtekinthető a Lebonyolító címén. A gazdasági szereplő által feltett kérdések, és az ajánlatkérő által kézbesített kiegészítő tájékoztatások a dokumentáció részeivé válnak Ajánlatkérő a műszaki leírást és a szerződéses feltételeket érintő esetleges módosítási javaslatokat nem vár. Kérjük a gazdasági szereplőket, hogy kizárólag a Kbt ának megfelelő tartalommal, a megfelelő ajánlattétel érdekében, a felhívásban és a dokumentációban foglaltakkal kapcsolatban tegyék fel kérdéseiket. Ajánlatkérő felhívja a gazdasági szereplők figyelmét arra, hogy a Kbt a alapján az ajánlatkérőnek nincsen felhatalmazása a Kbt. egyes rendelkezéseivel kapcsolatosan értelmező tájékoztatást adni. A Kbt., valamint a közbeszerzésekkel összefüggő egyéb jogszabályok értelmezésével kapcsolatban elsősorban a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Közbeszerzési Hatóság adhat felvilágosítást Az ajánlatot nem lehet ceruzával készíteni Tájékoztató az ajánlatok bontásának körülményeiről: - az ajánlatokat az Ajánlatkérő által összeállított bontási bizottság az ajánlattételi határidő lejártának időpontjában bontja fel, - az ajánlatok bontásakor az ajánlatkérő, a nevében eljáró személy, a Kbt. szerint előírt meghívottak, valamint az ajánlattevő képviselői lehetnek jelen, - az Ajánlattevők a bontásra külön meghívót nem kapnak, MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

13 - az Ajánlatkérő az ajánlatok bontásának megkezdésekor, az ajánlatok felbontása előtt közvetlenül ismerteti a szerződés teljesítéséhez rendelkezésre álló anyagi fedezet részenkénti összegét, - az ajánlatok felbontásakor az ajánlatkérő jegyzőkönyvet készít, melyben az ajánlatkérő szerződés teljesítéséhez rendelkezésre álló fedezet részenkénti összege, az ajánlattevő neve, székhelye, kapcsolattartó neve, elérhetőségi címei, a részenkénti ellenszolgáltatás nettó összege kerülnek rögzítésre, - ha az ajánlatok bontásán a Kbt (6) bekezdés szerinti személy kéri, az ajánlatok bontását követően Ajánlatkérő lehetővé teszi, hogy betekinthessen a felolvasólap 62.. (3) bekezdését tartalmazó adataiba, A szerződésben foglaltak teljesítésének határideje: ajánlattételi felhívás szerint Az ajánlattevő az ajánlatában szereplő adatok hitelességéért felelősséggel tartozik Az ajánlatkérő és a nyertes ajánlattevő között létrejött szállítási szerződésben meghatározott feladatok harmadik félre nem engedményezhetők A Kbt. 54. (2) bekezdése szerinti tájékoztatást nyújtó szervezetek Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóság Cím: 1089 Budapest, Kálvária tér 7. Postacím: 1089 Budapest, Kálvária tér 7. Telefon: Fax: fh@lab.hu Budapest Fővárosi Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének Munkaügyi Felügyelősége 1096 Budapest, Páva u. 6. Postacím: 1438 Budapest, Pf Telefon: Fax: budapestfv-kh-mmszsz-mu@ommf.gov.hu Budapest Fővárosi Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének Munkavédelmi Felügyelősége 1096 Budapest, Páva u. 6. Postacím: 1438 Budapest, Pf Telefon: Fax: MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

14 3. Intenzitásmodulált sugárterápiára alkalmas, EPID-del és kv-os CBCT-vel felszerelt orvosi lineáris gyorsító, a betegrögzítő eszközök és a megajánlott lineáris gyorsító négy éves karbantartási, javítási szolgáltatás nyújtására vonatkozó műszaki leírása és az intézet egyéb követelményei 3.1. Általános követelmények A berendezésnek meg kell felelnie a 93/42/EGK direktíva, vagy a 4/2009 (III.17.) EüM rendeletben előírt előírásoknak, minősítéseknek, valamint a sugárterápiás berendezésekre vonatkozó 16/2000 (VI.8.) EÜM rendeletnek Az Ajánlattevő adja meg, hogy a leszállítástól számítva mennyi idő alatt tudja installálni a készüléket. A végleges átadás-átvételi eljárás lebonyolítására az Ajánlatkérő telephelyén, egy hetes effektív, hibamentes próbaüzem után kerülhet sor. Próbaüzem alatt a két fél együttes jelenlétében történik a berendezés és tartozékaik összes funkciójának a kipróbálása és használatának ismertetése A telepítés és szervizbemérés alatt szükséges egy előzetes oktatás, mely alapján a fizikusok a készülék kontroll méréseit el tudják majd végezni. Az ajánlattevő az oktatás előtt négy héttel adja át a készülék magyar és angol nyelvű használati utasítását A helyszíni kezelés-betanítási idő minimum 10 munkanap. Ezt a fizikusi bemérést követően kell megtartani Ajánlattevőnek biztosítania kell egy fő részére minimum 5 munkanapos gyári szerviz tanfolyamot Az Ajánlattevő csatolja nyilatkozatát arról, hogy a tenderajánlatban szereplő, adott sorozatszámú terméktípushoz az alkatrész utánpótlást az üzembe helyezés időpontjától számítva legalább 10 évig biztosítja Az Ajánlatkérő elvárja, hogy garanciaidőben, vagy azon túl történő meghibásodás esetén a beépítendő csereszabatos alkatrészek legalább a megrendeléskor megkívánt (vagy annál jobb) paraméterekkel rendelkezzenek Ajánlattevőnek a berendezés egészére 1 év garanciát kell vállalnia A berendezés szerviz ellátottságával kapcsolatban Ajánlatkérő nyilatkozatot kér az Ajánlattevőtől. A szervizcég nevének és referenciáinak megjelölésén kívül a kiképzett szakembergárda létszámát és képzettségét és a rendelkezésre álló hibaelhárítást szolgáló eszközpark feltüntetését is kéri Ajánlatkérő. Amennyiben az ajánlatnak más cég által gyártott készülék vagy berendezés is része (alvállalkozó), melynek szervizét nem a fentiekben megadott szervezet végzi, akkor Ajánlattevőnek e cégtől is meg kell szereznie, és be kell csatolnia a nyilatkozatot. A MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

15 szerviznek minden esetben alkalmasnak kell lennie magyar nyelven történő kommunikációra A nyertes ajánlattevő által biztosított szerviznek minimum 95 %-os üzembiztonságot kell biztosítania kétműszakos (reggel 7-től este 8-ig) munkaidőt figyelembe véve. A készülék meghibásodása esetén a szerviznek a garanciális időszakban maximum a bejelentést követő munkanap délig meg kell jelennie a helyszínen, és folyamatosan kell dolgoznia a hiba elhárításáig Az Ajánlattevő nyilatkozzon ajánlatában a hazai alkatrészbázis elhelyezkedéséről, illetve arról, hogy az alkatrész utánpótlást hány napon belül tudja biztosítani Lineáris gyorsító műszaki követelményei Dozimetriai és mechanikai követelmények Fotonsugárzás Energiák: Maximális dózisteljesítmény kiegyenlítő szűrővel : kiegyenlítő szűrővel : kiegyenlítő szűrő nélkül: Mező szimmetria: 3 % Mező kiegyenlítettség (flatness): ± 5 % Szivárgó sugárzás: 0.1 % Dozimetriai reprodukálhatóság: Dózis linearitása: 6 MV és 10 MV (kiegyenlítő szűrővel és anélkül) 18 MV (kiegyenlítő szűrővel) legalább 500 MU/perc (6 MV) legalább 600 MU/perc (18 MV) legalább 1200 MU/perc (6 MV) legalább 2200 MU/perc (10 MV) ± 1 % vagy ± 1 MU ± 1 % vagy ± 1 MU Elektronsugárzás Energiák: 6 MeV, 9 MeV, 12 MeV, 15 MeV Maximális dózisteljesítmény legalább 600 MU/perc Mező szimmetria: 3 % Röntgen szennyezettség: 5 % Applikátorok: legalább 4 méret Nagy dózisteljesítményű (>2000 MU/perc) üzemmód Ajánlattevő ajánlatában adja meg Gantry Gantry forgásszög ± 180º (360º tartomány) Gantry szögének pontossága ± 0.5º Gantry forgatásának sebessége változtatható, 0-1 rpm tartományban Gantry forgatásának iránya mindkét irányban (CW és CCW) Forgáspont pontossága: 1 mm sugarú gömbön belül Forrás izocentrum távolság (SAD) 100 cm ± 0.2 cm MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

16 Izocentrum magassága Ajánlattevő ajánlatában adja meg Kollimátor Mezőméret: 0.5*0.5-40*40 cm Mezőméret pontossága: Ajánlattevő ajánlatában adja meg Félárnyékszélesség az izocentrumban Ajánlattevő ajánlatában adja meg Kollimátor forgási tartománya: legalább ± 175º Kollimátor szögének pontossága ± 0.5 Kollimátor forgási sebessége változtatható, fordulat/perc MLC vetülete az izocentrumban 5 mm (legalább 20x40cm-es mezőméretig) Interdigitális MLC mozgás igen MLC pozíció pontossága 1 mm MLC transzmisszió < 2 % MLC-k közötti szivárgó sugárzás 3 % MLC-k sebessége: legalább 2.5 cm/s Forgási és sugárzási izocentrum egybeesése: 1 mm Izocentrum fej távolsága Ajánlattevő ajánlatában adja meg Fonálkereszt pontossága 1 mm az izocentrumban Optikai távolságmérő tartománya cm Optikai távolságmérő pontossága 1 mm az izocentrumban Mechanikus távolságmérő tartománya cm Mechanikus távolságmérő pontossága 1 mm az izocentrumban Ékek: legalább 5 fokonként legyen állítható Lehessen legalább 15, 30, 45 és 60 -os ékeket használni az MLC-k mozgási irányában is. Ütközés elleni védelem: igen Asztal: Forgásszög (legalább): ± 95º Asztallap: indexált, szénszálas Asztallap függőleges mozgása: legalább cm tartomány Oldalirányú mozgathatóság ± 20 cm Hosszirányú mozgathatóság: 80 cm-es tartomány Asztalpozíció pontossága 1 mm (bármely irányban), ill. 1º Asztallap mozgatási sebessége változtatható Asztallap mozgatása IGRT-nél automatikus eltolás, elforgatás Szabadsági fokok száma (6D) 6 (3 eltolás, 3 forgatás) Forgási és sugárzási izocentrum egybeesése: 1 mm Asztallap teherbírása: legalább 200 kg Type-S Head Extension (Civco) igen MV-os elektronikus mezőellenőrző eszköz (EPID) MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

17 Detektor: amorf szilícium kristálydetektor Felbontás: legalább 1024 x 768 Képméret az izocentrumban: legalább 25 x 25 cm Detektorpozicionálás pontossága a sugárzási izocentrumhoz képest: 0.5 mm Detektor panel mozgatása: automatikus, 3 irányban Detektor panel ki-/behúzása: automatikus Kettős- és sorozat felvétel: igen Ütközést érzékelő rendszer: igen EPID alapú dozimetria igen Verifikációs és tervezési DRR képek regisztrációja igen 3.3. Speciális működési módok Intenzitásmodulált besugárzás (IMRT) A rendszer tartalmazza az összes szükséges szoftver és hardver elemet, amelyek a gyorsítót, a kezelőasztalt és a R&V számítógépes rendszert alkalmassá teszik IMRT kezelések optimális végrehajtására. A kezelések során a mezők leadása optimális sorrendben történjen a kezelési idők csökkentése érdekében. A kezelés megszakadása esetén legyen lehetőség az addig leadott dózis pontos meghatározására és a kezelés folytatására. IMRT módjai: "step and shoot", dinamikus, dózismodulált ívbesugárzás Képvezérelt sugárterápia (IGRT) EPID-del történő IGRT Legyen lehetőség a MV-os kezelési sugárforrással végzett kétirányú felvételen alapuló izocentrumbeállítás verifikációjára és a betegbeállítás korrekciójára. A verifikációs és tervezési DRR képek regisztrációja történhessen manuális módon kontúrvonalak felvételével, vagy automatikus módon markerpontok (pl. aranymarkerek) megadásával. A korrekció alkalmazása automatikusan történjen az asztallap elmozgatásával. Legyen lehetőség forgatási korrekció alkalmazására is kv-os képalkotással végzett IGRT A gyorsító legyen felszerelve kv-os röntgen sugárforrással és detektorral. A rendszer legyen alkalmas 2D-s röntgenfelvételek készítésére, valamint a kétirányú felvételen alapuló izocentrumbeállítás verifikációjára és a beteg-beállítás korrekciójára. Legyen lehetőség besugárzás közbeni röntgenfelvétel készítésére, és a kv-os és MV-os felvételek együttes alkalmazásán alapuló IGRT-re. A korrekció alkalmazása automatikusan történjen az asztallap elmozgatásával. Legyen lehetőség forgatási korrekció alkalmazására is. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

18 A kv-os képalkotó rendszer legyen alkalmas kúpsugaras (cone beam) CT készítésére, valamint a verifikációs és tervezési CT képkészletek regisztrációján alapuló IGRT-re. A képregisztráció módjai: manuális, csontstruktúrán és lágyszövet információk alapján automatikus. A korrekció alkalmazása automatikusan történjen az asztallap elmozgatásával. Legyen lehetőség forgatási korrekció alkalmazására is. A rendszer tartalmazzon egy különálló munkaállomást, amelyen "off line" módon lehet az eltérési adatokat meghatározni és elemezni kv-os képalkotó rendszer specifikációja Csőfeszültség: kv Detektor panel mozgatása: automatikus, 3 irányban Detektor panel ki-/behúzása: automatikus Röntgensugárforrás motorikus mozgatása: Ajánlattevő ajánlatában adja meg Detektor pozicionálás pontossága a sugárzási izocentrumhoz képest: 0.5 mm Felbontás: legalább 1024 x 768 Képméret az izocentrumban: legalább 25 x 25 cm Ütközést érzékelő rendszer: igen Verifikációs és tervezési DRR képek regisztrációja igen Légzéskapuzást lehetővé tevő rendszer a szükséges szoftver és hardver elemekkel együtt 3.4. Fali szilárdtest lézeres betegbeállító rendszer Lézerek pontossága < 1 mm az izocentrumban 3.5. Audio-vizuális betegfigyelő és beteghívó rendszer 3.5. R&V rendszer A gyorsító R&V rendszere tudja fogadni a besugárzásokhoz szükséges összes tervparamétert, a DRR képeket és DICOM RT információkat a Pinnacle 3D tervezőrendszerből és az Ajánlattevő saját tervezőrendszeréből. Előny a R&V rendszer és a tervezőrendszer közös adatbázisa. A R&V rendszer verifikálja a beállítási paramétereket és rögzítse a kezelési és dozimetriai adatokat. A gyorsító váratlan leállása esetén legyen lehetőség a megszakított kezelés folytatására Besugárzás-tervező rendszer Az ajánlat tartalmazzon besugárzás-tervező rendszert két munkaállomással. A tervezőrendszer legyen alkalmas a konformális és valamennyi IMRT-s besugárzási technika besugárzás-tervezésére. Tudja fogadni a más tervezőrendszerekből származó DICOM és DICOM RT adatokat, valamint a PTW-Mephysto szoftve- MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

19 réből a mért dozimetriai adatokat. A tervezőrendszerből legyen lehetőség a kezelési adatoknak és képeknek a R&V rendszerbe történő továbbítására digitális hálózaton keresztül Szerviz Ajánlattevő adja meg a lineáris gyorsító és tartozékaik teljes körű szervizdíját az egy+ 2 éves garancia idő lejárta után kezdődő 4 évre, évenkénti bontásban Dozimetriai eszközök Szilárdtest fantom forgóíves IMRT dozimetriai ellenőrzéséhez ionizációs kamrákat tartalmazó többdetektoros mérőrendszerrel, vezérlő- és kiértékelő szoftverrel és hardveregységgel együtt. Legyen alkalmas kiegyenlítő szűrő nélküli mezőkkel végzett besugárzások mérésére is. Tartalmazzon olyan kiértékelő szoftvert, amely képes a mért és a besugárzástervező rendszer által számolt 3D dóziseloszlások gamma index alapján történő összehasonlítására, értékelésére MicroLion folyadékionizációs kamra tápegységgel, M típusú csatlakozóval Unidos E dózismérő M típusú csatlakozóval A Mephysto v7.42 szoftver frissítése a legújabb verzióra, ami tartalmazza az újonnan beszerzendő tervezőrendszerhez a mérési adatok átvitelét biztosító szoftvermodult MLC QA szoftver az MLC kollimátor lemezek pozíciójának EPID képek alapján történő ellenőrzésére A karbantartási, javítási, szervízelési szolgáltatással szembeni előírások és követelmények A karbantartásra, javításra csak a gyártó cég által gyártott, forgalmazott, vagy az általa engedélyezett alkatrészek, fogyóanyagok és szoftverek használhatók fel A berendezéseknél időszakonként el kell végeznie Szolgáltatónak a 2006/16 EüM rendeletben előírt biztonságtechnikai vizsgálatokat, amelyről a formanyomtatványon jegyzőkönyvet készít, melynek egyik példányát Műszaki osztály részére átadja A karbantartásokat a gyári előírásoknak megfelelően kell elvégezni Minden karbantartás és hibajavítást követően az előírt vizsgálatokat, illetve beállításokat (kalibrálásokat) el kell végezni. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

20 A tervezett karbantartások idejét Szolgáltató köteles 4 héttel előre egyeztetni. Ezeket kizárólag hétköznapokon, munkaidőben lehet végezni reggel 8.30-tól óráig A rögzített karbantartási időpontoktól Szolgáltató csak kötbér terhe mellett térhet el A Megrendelő az egyeztetett karbantartásoktól bármilyen okból történő elállásáról a karbantartás megkezdése előtt legalább 2 héttel köteles tájékoztatni a Szolgáltatót. Ennek elmaradása esetén a vállalkozó jogosult Megrendelőt megterhelni a nem határidőben történt értesítésből származó előkészítés költségeivel Megrendelő biztosítja Szolgáltató szakembereinek bejutását a karbantartás és javítás helyszínére Állásidőnek számít, ha egy berendezéssel nem lehet munkát végezni Ajánlattevőnek a szerződés időtartama alatt a gyorsító megelőző karbantartására évente 8 nap áll rendelkezésre, előre egyeztetett időpontokban. A 8 napot meghaladó karbantartási/javítási idő már leállási időnek számít, amit figyelembe kell venni a 95%-os üzemidő számolásánál Szolgáltató szerződéses feladata minden olyan hibaelhárítás, amelyeket a karbantartásokon felül a lineáris gyorsító folyamatos működése érdekében el kell végezni A szolgáltatási szerződés nem tartalmazza az alábbi okból bekövetkezett hibák javítását: bizonyíthatóan hanyag kezelés, gondatlan használat, vagy nem rendeltetésszerű használat, a berendezések nem képesített, vagy betanított személyek általi használat, a berendezéseken történő olyan javítás, változtatás, módosítás, amelyet nem a Szolgáltató által kijelölt személyek végeztek, a berendezések szállítása, vagy eltávolítása nem a gyártó cég specifikációjának megfelelően történt, olyan tápegységek, vagy anyagok használata, amelyek nem felelnek meg a gyártó cég specifikációjának, külső körülmények által okozott meghibásodás (pl. tűz, robbanás, villámcsapás, kiömlő víz stb.) Hibaelhárítás Szolgáltatónak alkalmasnak kell lennie távdiagnózis nyújtására, melyet a szervizszerződés keretén belül nyújtania is kell, amennyiben az lehetséges és alkalmazható. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

21 A távfelügyelet és a gyors beavatkozás lehetőségét Szolgáltató azon berendezéseknél amelyek műszakilag a remote diagnosztikára alkalmasak - Routeren keresztül végzi, melyhez Megrendelő biztosítja a szerverek külső elérhetőségét. A software használatáért Szolgáltató külön díjat nem számol fel Jelen szerződés tárgyát képező készülék folyamatos üzemének műszaki okból történő fennakadása esetén a Szolgáltató a hiba elhárítását munkanapokon, a meghibásodás bejelentését követően - a rendelkezésre állási idő figyelembe vételével - távdiagnosztika segítségével 3 órán belül, helyszíni kiszállást igénylő hiba elhárítás esetén minél előbb, de legkésőbb egy munkanapon belül megkezdi és a hibaelhárítás befejezéséig folyamatosan végzi Szerződésen kívül eső anyagszükséglet esetében Szolgáltatónak a szerződés futamideje alatt külön árajánlatot kell adnia és ez alapján Megrendelő külön megrendelést ad ki. A javítás csak ezután történhet meg Hibabejelentés módja: meghibásodás esetén a felhasználó bejelentést tesz ( en, faxon, telefonon). A Szolgáltató az év minden napján folyamatos (0-24 órában) elérhetőséget biztosít az ügyfelek számára Hibabejelentés esetén a legfontosabb rögzített adatok: berendezés megnevezése, valamint azonosítószáma berendezés helye (osztály, szoba) bejelentő neve, elérhetősége feladat leírása, a hiba lehető legrészletesebb megadásával feladat elvégzésének sürgősségi foka a berendezéshez való hozzáférés időpontja Ajánlattevő a szerződéstervezetben adja meg: Szerviz neve és címe:.. elérhetősége: . tel.: fax: Ajánlatkérő a karbantartási-javítási-alkatrészellátási munkák során felhasznált anyag- és alkatrészköltséget melyek a szerződés tartamán túl kerülnek felhasználásra és beépítésre külön megrendelések, számlák és a munkaigazolások alapján egyenlíti ki Alkatrészellátás MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

22 Amennyiben a hibás alkatrészek javíthatók, a Szolgáltató a helyszínen megjavítja azokat, és a készüléket üzemképesen átadja a Megrendelőnek Amennyiben a hibás alkatrészek nem javíthatók, a Szolgáltató köteles jelen szerződésben meghatározott díjazás keretében a cserealkatrészeket a pontban foglalt kivételtől eltekintve beszerezni és azokat beépítve, a készüléket üzemképesen átadni a Megrendelőnek Jelen szerződés nem terjed ki az alábbi anyagok illetve tartozékokra: Berendezés(ek)ben felhasznált fogyóanyagok Berendezés(ek)ben felhasznált tartozékok A szerződés tárgyát nem képező tartozékok és fogyóanyagok esetében Szolgáltató árajánlatot küld Megrendelő részére. A szállításra csak a Megrendelő írásos megrendelését követően kerülhet sor Tartozékok alatt kell érteni minden olyan eszközt, amely a berendezésnek nem szerves része (fizikailag a berendezéstől elkülöníthető), a berendezésekhez a kezelőfelületükről oldható csatlakozókon keresztül kapcsolódó, gyárilag kialakított egyéb kapcsolódási felületeken a berendezésekhez rendelhető, vagy azok öszszekapcsolására hivatott eszközöket, melyek a berendezés rendeltetésszerű használatához szükségesek, valamint jellegüknél fogva jobb, biztonságosabb felhasználást tesznek lehetővé, ill. ahhoz hozzájárulnak Fogyóanyagok alatt kell érteni a berendezések működéséhez szükséges olyan anyagokat, melyet az adott berendezés gyártói fogyóanyagnak minősítenek, továbbá azokat a segédanyagokat, tartozékokat, melyek várható élettartama a berendezés élettartamával nem összemérhető, vagy a minőségi és mennyiségi paramétereit előre meghatározhatóan rövid ideig tartják meg, ill. a gyártók által javasolt időközönként a betöltött funkciók miatt cserére szorulnak A fenti fogyóanyagokra illetve tartozékokra a Szolgáltató minden esetben szállítási határidőt, árat, fizetési feltételeket is tartalmazó - írásbeli ajánlatot ad Megrendelőnek. Az ajánlat elfogadásáról illetve elutasításáról a Megrendelő köteles a Szolgáltatót írásban értesíteni. Az ajánlat elfogadását követően a Szolgáltató a megrendelt anyagokat illetve tartozékokat beszerzi és azokat átadja a Megrendelőnek Nem képezik a jelen szerződés tárgyát az olyan károk, vagy hibák kijavítása, melyek szakszerűtlen kezelés, nem rendeltetésszerű használat, kezelési hiba, gondatlan, vagy szándékos károkozás, vagy egyéb, a Szolgáltató érdekkörén kívül eső események, így különösen, de nem kizárólag: harmadik személyek, a Megrendelő mulasztása, tevékenysége, vis maior, a berendezések üzemeltetéséhez szükséges egyéb kiegészítő gépészeti, számítástechnikai, technológiai, építé- MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

23 szeti, klímatechnikai, energetikai, munkavédelmi, tűzvédelmi rendszer működésének fennakadása vagy meghibásodása, illetve számítógépes vírusok okozta meghibásodások) következtében álltak elő. Ezen hibák elhárítására a Szolgáltató külön a munkadíjat és az alkatrészárat is magában foglaló - ajánlatot ad a Megrendelőnek A Szolgáltató az általa elvégzett karbantartásról és hibaelhárításról munkalapot állít ki, melyen a Megrendelő aláírásával igazolja a munka elvégzését és a felhasznált anyagokat, alkatrészeket. Ezen Megrendelő által aláírt munkalap minősül teljesítésigazolásnak Módosítások a berendezésen: A gyártó által kidolgozott biztonságtechnikai és üzembiztonsági módosításokat Szolgáltató jelen szerződés alapján végrehajtja a berendezésen Szolgáltató mindenkor rendelkezésre bocsátja a SW update-csomagot, mely biztosítja a berendezés folyamatos számítástechnikai szinten tartását. A SW frissítése folyamatosan történik, mely minden esetben funkcióbővülés nélküli legfrissebb verziót jelent Az ajánlott, szolgáltatásbővítéssel járó módosításokról, új vizsgálati rutinnak illetve eljárásoknak számító SW és HW módosításokról Szolgáltató Megrendelőt mindenkor írásban árajánlat keretében tájékoztatja. Ezeket az ajánlott módosításokat Szolgáltató kizárólag a Megrendelő egyedi megrendelésére és külön díjazásért végzi Üzembiztonság: Jelen szerződés értelmében hibának minősül a készülék állapotában bekövetkező minden változás, amely a folyamatos rendeltetésszerű üzemeltetés bármely fázisát lehetetlenné teszi, vagy veszélyhelyzetet teremt a páciensre, vagy a kezelőre nézve Üzemidő(Tmax): (munkanap 7-20ig) 261 nap x 13 óra = óra Üzemkiesés(Tj): Üzemkiesésnek minősül az üzemidőnek azon egész órákat kitevő része, amikor a jelen szerződés tárgyát képező készülék hiba miatt nem használható rendeltetésszerűen, beleértve az éjszakai és hétvégi egész órákat is valamint a berendezések javítására fordított munkaidő egész órákat kitevő részét Nem minősül üzemkiesésnek: MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

MŰSZAKI LEÍRÁS. 6 MV és 10 MV (kiegyenlítő szűrővel és anélkül)

MŰSZAKI LEÍRÁS. 6 MV és 10 MV (kiegyenlítő szűrővel és anélkül) MŰSZAKI LEÍRÁS a Intenzitásmodulált sugárterápiára alkalmas, EPID-del és kv-os CBCT-vel felszerelt orvosi lineáris gyorsítónak a hozzá ajánlott besugárzás tervező rendszerrel történő beszerzése, üzembe

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Karbantartási szerződés PET/CT berendezés teljeskörű karbantartására, PET/MR berendezés karbantartására és hibajavítására, a Berendezések folyamatos üzemképességének biztosítására

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

II. fejezet Az ajánlat elkészítésével kapcsolatban az ajánlattevők részére szükséges információkról szóló tájékoztatás

II. fejezet Az ajánlat elkészítésével kapcsolatban az ajánlattevők részére szükséges információkról szóló tájékoztatás II. fejezet Az ajánlat elkészítésével kapcsolatban az ajánlattevők részére szükséges információkról szóló tájékoztatás Ajánlatkérő megnevezése: Gödöllő Város Önkormányzata Az eljáráshoz rendelt elnevezés:

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ" tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

DOKUMENTÁCIÓ PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KERETÉBEN SZOFTVEREK ÉS 2014.

DOKUMENTÁCIÓ PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KERETÉBEN SZOFTVEREK ÉS 2014. DOKUMENTÁCIÓ PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KERETÉBEN SZOFTVEREK ÉS HARDVEREK (OBU) SZÁLLÍTÁSA TÁRGYÁBAN INDÍTOTT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSÁHOZ 2014. 2/64 BEVEZETÉS Ön a Pécs Megyei

Részletesebben

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-001/1-VJSZ/2014 Eljárás címe: CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Budapest, 2014. február 26. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

Pályázati felhívás Rovar-, és rágcsálóirtási munkák elvégzése XV. kerületi intézmények részére 2015 1. Az ajánlatkérő

Pályázati felhívás Rovar-, és rágcsálóirtási munkák elvégzése XV. kerületi intézmények részére 2015 1. Az ajánlatkérő Budapest Főváros XV. kerületi Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Gazdasági Működtetési Központ 1158 Budapest, Ady Endre u. 31-33. Telefon:1/815-1700; fax: 1/607-1144 web: www.gmkxv.hu Iktató

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124 ebr42 (forrás: Belügyminisztérium, 2018.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben

IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben IV. fejezet Ajánlott igazolás- és nyilatkozatminták a módosítással egységes szerkezetben Az eljáráshoz rendelt elnevezés: A Budapest XVIII. kerület, Ady Endre utca és A pályázat azonosító száma: 351124

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei:

5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út 10. 6. Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: Ajánlatkérő a kiállított számla alapján a szerződésben meghatározott

Részletesebben

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-001/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos Onkológiai Intézet

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Műtői eszközök beszerzése az Országos Onkológiai Intézet részére. tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2011/S 241-391153 MEDIMPORT Kft - 1125 Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon:

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció

Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett. vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú. Ajánlattételi felhívás és dokumentáció Az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. által kezdeményezett vagyonvédelem a 2014-2015. évben tárgyú Ajánlattételi felhívás és dokumentáció 2013. november Oldal: 1 / 7 AJÁNLATI FELHÍVÁS a. Adatok Ajánlatkérő

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S 087-156943 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés HP, Canon, Lexmark, valamint OKI gyártmányú nyomtatókra 4 részteljesítésben, tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Képalkotó berendezés orvosi, fogászati és állatorvosi használatra 2016/S Korrigendum

Magyarország-Budapest: Képalkotó berendezés orvosi, fogászati és állatorvosi használatra 2016/S Korrigendum 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:284701-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Képalkotó berendezés orvosi, fogászati és állatorvosi használatra 2016/S

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Siemens gyártmányú eszközök karbantartás,

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást Ajánlatkérő Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye:

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye: 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 20. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály Schifner Marianna mb. Főosztályvezető 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 09. 2011, december 16. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros,

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma)

a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma) a Magyar Nemzeti Múzeum épületeivel összefüggő épülettisztítási-takarítási szolgáltatások megrendelése (2017.) (ajánlati felhívás korrigenduma) Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/13 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszám, telefax szám: Telefonszám: 62/532-222, Telefax

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része konzultációra szóló felhívás

Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része konzultációra szóló felhívás Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része konzultációra szóló felhívás SAP vagy azzal egyenértékű szoftverek, fejlesztőeszközeik szállítása, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Tárgy: Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-004/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos

Részletesebben

Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza:

Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza: I. kérelmi elem: Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: M.1. A

Részletesebben

Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő intézmények részére

Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő intézmények részére Siófok Város Önkormányzata (8600 Siófok, Fő tér 1.) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ A Vállalkozási szerződés közétkeztetési feladatok ellátására Siófok Város Önkormányzata fenntartásában működő

Részletesebben

Onga Város Önkormányzata Cím: 3562 Onga, Rózsa utca 18.

Onga Város Önkormányzata Cím: 3562 Onga, Rózsa utca 18. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 115. (1) bek. szerinti hirdetmény közzététele nélküli, tárgyalás nélküli eljárásra 1. Az ajánlatkérő adatai Név: Onga Város Önkormányzata

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Bátya Község Önkormányzata Ady Endre utca és Bajai út csapadékvíz

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-469/16. Budapest, 2016.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-469/16. Budapest, 2016. Metróvonalak áramátalakítóiban telepített szünetmentes berendezések karbantartása és hibajavítása 24 órán belüli kiszállással történő rendelkezésre állással e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban)

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) 1.) Az ajánlatkérő megnevezése, címe, telefon és faxszáma, e-mail címe: 1.1) Az ajánlatkérő megnevezése: Balatonfenyves Község

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel)

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/96 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására A beszerzési felhívást Zsámbék Város Önkormányzata közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

Ajánlati felhívás. Iktató szám: KB/58/2014

Ajánlati felhívás. Iktató szám: KB/58/2014 Budapest Főváros XV. kerületi Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Gazdasági Működtetési Központ 1158 Budapest, Ady Endre u. 31-33. Telefon:1/815-1700; fax: 1/607-1144 web: www.gmkxv.hu Ajánlati

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

Immunkémiai reagensek beszerzése

Immunkémiai reagensek beszerzése Immunkémiai reagensek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/108 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.09.19. Iktatószám:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ A MEZŐGAZDASÁGI ERŐGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK BESZERZÉSE tárgyú közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő: Dévaványa Város Önkormányzata Címe: 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Telefon: 66/483-100,

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1. kiadás 1. módosítás 1. oldal DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa a 30-2010/2011. (2011.06.07.) sz. határozatával 2011.06.07-én jóváhagyta, hatályos 2011.06.08-tól. módosítások: - A

Részletesebben

Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás

Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti

Részletesebben

Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése tárgyú hirdetmény módosítása.

Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése tárgyú hirdetmény módosítása. Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése tárgyú hirdetmény módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Beszerzés tárgya: Szolgáltatási szerződés / Nyomtatók és multifunkciós eszközök üzemeltetése

Részletesebben

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11.

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. szeptember hó 08. nap AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati

Részletesebben

DOKUMENTÁCIÓ A TISZAFÖLDVÁRI STRANDFÜRDŐ ÉS KEMPING ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VAGY EGYÉB MÓDON TÖRTÉNŐ HASZNOSÍTÁSÁRA

DOKUMENTÁCIÓ A TISZAFÖLDVÁRI STRANDFÜRDŐ ÉS KEMPING ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VAGY EGYÉB MÓDON TÖRTÉNŐ HASZNOSÍTÁSÁRA Tiszaföldvár Város Önkormányzata 5430 Tiszaföldvár, Bajcsy Zs. út 2. DOKUMENTÁCIÓ A TISZAFÖLDVÁRI STRANDFÜRDŐ ÉS KEMPING ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VAGY EGYÉB MÓDON TÖRTÉNŐ HASZNOSÍTÁSÁRA 2013. március 2 I. AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára AJÁNLATI FELHÍVÁS

35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára AJÁNLATI FELHÍVÁS 35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-429/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. november AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSON KÍVÜLI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSON KÍVÜLI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSON KÍVÜLI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatot kérő neve, címe, kapcsolattartó személy és elérhetőségei: Ajánlatkérő: Tel.: 74/565-040 Fax.: 74/466-929 Kapcsolattartó: Noé Zoltán,

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ GE 3.0T 750W típusú MR berendezés teljes körű karbantartása, tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2013/S 249-436477 MEDIMPORT Kft - 1125 Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon:

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Ajánlattételi felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Ajánlattételi felhívás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Ajánlattételi felhívás Egyszerhasználatos fecskendők, steril injekciós tűk szállítására 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszám, telefax szám: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577

19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577 19/11/2009 S223 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ HU-Hódmezővásárhely: Marketingszolgáltatás 2009/S 223-320577 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe:

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe: Eljárást megindító felhívás a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: Hivatalos név és székhely: Oroszlány Város Önkormányzata, 2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.,

Részletesebben

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz AJÁNLATI FELHÍVÁS Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefaxszámai, email címe: VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

Telepített járműmosó karbantartása és javítása

Telepített járműmosó karbantartása és javítása Telepített járműmosó karbantartása és javítása e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2018. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően a településképi arculati kézikönyv elkészítésére, a településképi

Részletesebben