ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 1

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 1"

Átírás

1 ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 1 amely egyrészről a (székhelye:, adószáma:, a Törvényszék Cégbíróságán nyilvántartott társaság cégjegyzékszáma: ) képviseletében eljáró, mint eladó (a továbbiakban: Eladó ), másrészről az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (székhelye: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 21., törzskönyvi azonosító száma: , adószáma: ) képviseletében eljáró Dr. Haidekker Bence mb. főigazgató, mint vevő (a továbbiakban: Vevő, együttesen Szerződő Felek. Szerződő Felek rögzítik, hogy a Vevő egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatával összefüggő jogutódlásáról, valamint egyes közfeladatok átvételéről szóló 378/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet 17. -a alapján január 01. napjától jogutódlással - az Állami Egészségügyi Ellátó Központba történő beolvadással megszűnik) között jött létre az alábbi feltételekkel a megjelölt helyen és napon: I. Előzmény 1.1. A Vevő a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt. ) 81. -a alapján nyílt közbeszerzési eljárást indított Adásvételi és minőségmegóvó csereszerződés az Állami Egészségügyi Tartalék részére gyógyszerek szállítására és minőségmegóvó cseréjük biztosítására 1. kör. tárgyában Ajánlatkérő/Vevő minden részajánlatot külön bírált el, és a jelen szerződés tárgya szerinti gyógyszerek (a jelen szerződés 1. számú elválaszthatatlan mellékletében megjelölt részek szerint) szállítására az eljárást megindító felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban előírt értékelési szempontok alapján Eladót hirdette ki a közbeszerzési eljárás nyertesének a részében A közbeszerzési eljárást megindító felhívás, az ajánlatkérő kiegészítő tájékoztatásai (adott esetben), a nyertes ajánlattevő (Eladó) által benyújtott ajánlat (a továbbiakban Ajánlat ), hiánypótlás (adott esetben), felvilágosítás (adott esetben) a jelen szerződés részét képezik, és a Szerződő Felekre kötelező érvényűek, függetlenül attól, hogy ezek fizikai értelemben jelen szerződéshez nem kerülnek csatolásra. A jelen adásvételi szerződés teljesítése során (amennyiben a jelen szerződés rendelkezései és az alapját képező közbeszerzési okiratai, valamely rendelkezése nem 1 Ajánlatkérő valamennyi részben jelen szerződéstervezetet alkalmazza.

2 egyértelmű, egymásnak ellentmondanak, az adott rendelkezés értelmezése során az egyes okiratok sorrendje a következő: a) a szerződés; b) a közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása; c) a közbeszerzési eljárás közbeszerzési dokumentumai; d) a közbeszerzési eljárásban benyújtott és elfogadott ajánlat a kiegészítő tájékoztatásokkal együtt Mivel a közbeszerzési eljárásban a nyertes gazdálkodó szervezetek közös ajánlatot nyújtottak be, ezért a jelen szerződésből eredő jogok egyetemlegesen illetik meg őket, és a kötelezettségek tekintetében is egyetemlegesen kell helytállniuk. Szerződő Felek már most rögzítik, hogy a Vevő által bármelyik nyertes gazdálkodó szervezethez intézett nyilatkozat valamennyiükkel szemben közöltnek tekintendő.2 II. A szerződés tárgya és mennyisége 2.1. Az Eladó által az Ajánlatában megajánlott és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott specifikációnak (mennyiség, minőségi, felhasználhatósági követelménynek) megfelelő (a jelen szerződés 2. számú elválaszthatatlan mellékletében részletezett) gyógyszerek jelen szerződésben előírt feltételek szerinti szállítása: Gyógyszer megnevezése: ATC kód Kiszerelés: Felhasználhatóság: Mennyiség: Betárolási határidő I:: Lejárati idő: Gyógyszer megnevezése: ATC kód Kiszerelés: Mennyiség: Betárolási határidő II.: Lejárati idő: Gyógyszer megnevezése: ATC kód Kiszerelés: 2 Az 1.4. pont kizárólag közös ajánlattétel esetén része az adásvételi szerződésnek.

3 Mennyiség: Betárolási határidő III.: Lejárati idő: Gyógyszer megnevezése: ATC kód Kiszerelés: Mennyiség: Betárolási határidő IV.: Lejárati idő: 2.2. A szerződés tárgyát képezi a megajánlott gyógyszerek leszállítása, és határidőre történő betárolása. Szállítás alatt a gyógyszerek adott időpontban esedékes teljes mennyiségének a jelen adásvételi szerződés 6.1. pontban meghatározott helyre történő leszállítása értendő. Betárolás alatt a gyógyszerek adott időpontban esedékes teljes mennyiségének a Vevő számára forgalomképes módon történő rendelkezésére bocsátása értendő. Az Eladó a jelen szerződés alapján a gyógyszerekkel folytatott nagykereskedelmi és párhuzamos import tevékenységről szóló 53/2004. (VI. 2.) ESzCsM rendelt 9. -ának (5) bekezdése és az Állami Egészségügyi Tartalékkal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2016. (I. 13.) EMMI rendelet 4. -ának (1) bekezdése ac) pontja alapján a jelen szerződés aláírását követően a szerződés felezési idejének első napjáig köteles a 2.1. pontban hivatkozott, 2. számú elválaszthatatlan mellékletben részletezett gyógyszerek közül a megjelöltek minőségmegóvó cseréjét végrehajtani az Ajánlati Felhívásban és az Ajánlati Dokumentációban részletesen meghatározott feltételekkel. Az Eladó a szerződés teljes hatálya alatt szavatolja, hogy kizárólag olyan gyógyszere(ke)t szállít, amely(ek) Magyarországon, vagy bármely más Európai Uniós tagállamban törzskönyvezett(ek), és amelyek az adott szállítási időpontban felszabadított(ak), szabadon felhasználható(k). Eladó kijelenti, hogy a jelen szerződés teljesítéséhez szükséges hatósági engedélyekkel rendelkezik A szerződés mennyisége: a jelen adásvételi szerződés 2.1. pontjában meghatározott mennyiség. III. A Vételár 3.1. A jelen szerződés tárgyát képező gyógyszerek és a minőségmegóvó csere részét képező gyógyszerek tételes és összességében megállapított ellenértékét

4 (továbbiakban: Vételár ) a jelen szerződés 3. számú elválaszthatatlan melléklete tartalmazza: Részajánlat száma Meghatározás ATC kód Mennyiség Nettó egységár (Ft) Összesen Nettó ajánlati ár (Ft) Bruttó összár (Ft) Az ajánlati ár tartalmazza a minőségmegóvó csere/cserék ellenrétékét is Eladó kötelezettséget vállal arra, hogy a nettó Vételárat kötöttnek tekinti, és azt semmilyen jogcímen nem jogosult módosítani A Vételár a jelen szerződésben meghatározott valamennyi feladat szerződés- és jogszabályszerű teljesítése érdekében felmerülő költséget magában foglalja. Eladó vállalja, hogy a gyógyszerek gyártási tételeinek minőségi ellenőrzésével (7.5.) kapcsolatos szolgáltatási díjat az OGYÉI számlájára megfizeti. Az Eladó a Vételáron felül semmilyen további költség elszámolására nem jogosult, a Vételár a szerződés teljesítésével kapcsolatos (előállítás, csomagolás, szállítás, átadás, stb.) valamennyi költséget tartalmazza, beleértve valamennyi megajánlott minőségi csere díját A vételár kiegyenlítése: IV. A Vételár teljesítése A Vevő a vételárat a szabályszerűen kiállított és aláírt teljesítésigazolással ellátott számla ellenében, figyelemmel a Kbt (1), (5) és (6) bekezdésére és a Ptk. 6:130. (1) és (2) bekezdésében foglaltakra, továbbá az Art. 36/A -ára is, a számla Vevő által történő kézhezvételétől számított 30 napon belül, átutalással (a kincstári fizetés szabályai szerint) teljesíti. Vevő előleget nem fizet Az Eladó a 2.1. pontban meghatározott, adott időpontban esedékes gyógyszer mennyiség igazolt leszállítását és betárolását követően jogosult a számlát benyújtani a Vevő számára Mivel a Vevő a szállítást több határidőben jelölte meg, úgy az Eladó (az egyes szállításokat követően, ez egyes betárolások szerint) több számla kiállítására jogosult A számlához csatolni kell a szállítólevelet, az áru átvételéről szóló bizonylatot, átvételi elismervényt vagy a betárolás megtörténtére vonatkozó jegyzőkönyvet, amelyek alapján sor kerül a teljesítésigazolás kiállítására.

5 4.5. A teljesítés igazolására a Vevő kijelölt képviselője3 jogosult. A teljesítésigazolás akkor állítható ki, ha az Eladó a 2.1. pontban egy betárolási határidőhöz kapcsolt teljes gyógyszermennyiséget leszállította és betárolta, és a gyógyszer(ek) a 7.5. pont szerinti minőségi ellenőrzése során megfelelőnek bizonyult Fizetési késedelem esetén a Vevőtől a késedelembe esés idején érvényes Ptk. 6:155. (1)-(3) bekezdés szerinti késedelmi kamat igényelhető Minőségmegóvó csere esetén az árumozgásról Felek számlát állítanak ki. A minőségmegóvó csere díjának kifizetésére szabályszerűen kiállított és a minőségmegóvó csere teljesítéséről szóló, aláírt teljesítésigazolással ellátott számla ellenében, figyelemmel a Kbt (1), (5) és (6) bekezdésére és a Ptk. 6:130. (1) és (2) bekezdésében foglaltakra, továbbá az Art. 36/A -ára is, a számla Vevő által történő kézhezvételétől számított 30 napon belül, átutalással (a kincstári fizetés szabályai szerint) kerül sor. V. Teljesítési (szállítási) feltételek Együttműködési kötelezettség 5.1. Eladó a szerződés teljesítése során a gyógyszerek épségének megóvása és biztosítása érdekében így különösen a gyógyszerek átadása, minőségi és mennyiségi ellenőrzése során köteles a Vevő kijelölt képviselőjével együttműködni Az Eladó kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen szerződés 2.1. pontjában nevesített gyógyszereketa vonatkozó törzskönyvi dokumentációban foglalt minőségben a Vevő által kijelölt telephelyre szállítja Az Eladó köteles haladéktalanul, de lehetőség szerint legkésőbb az adott betárolási határidőt megelőző tizenöt (15) nappal a Vevőt tájékoztatni minden olyan eseményről, körülményről, amely a gyógyszerek szállításában várhatóan fennakadást, problémát, késedelmet okoz. A teljesítési időpontja és ütemezése 5.4. A teljesítés ütemezése a szerződés 2.1 pontjában meghatározott betárolási időpontokban, az egyes betárolási időpontokhoz előírt mennyiségben történik. Amennyiben a szerződés 2.1 pontjában meghatározott betárolási határidő nem munkanapra esik, a betárolás határideje a szerződés 2.1 pontjában meghatározott határidőt követő első munkanap. 3 Jelenleg nem tudjuk meghatározni pontosan, hogy a közbeszerzési eljárás lezárásakor ki lesz jogosult ezt a feladatot ellátni.

6 Az Eladó köteles az első szállításkor a teljes szerződéses mennyiség 25 %-át a jelen szerződés aláírását követő legkésőbb hatvan (60) napon belül, majd ezt követően a alábbi ajánlat szerinti szállítási határidők szerint teljesíteni: 1. ütem: 2. ütem: 3. ütem: 4. ütem: Az Eladó a gyógyszerekkel folytatott nagykereskedelmi és párhuzamos import tevékenységről szóló 53/2004. (VI. 2.) ESzCsM rendelt 9. -ának (5) bekezdése és az Állami Egészségügyi Tartalékkal való gazdálkodás szabályairól szóló 1/2016. (I. 13.) EMMI rendelet 4. -ának (1) bekezdése ac) pontja alapján az ajánlatban tett megajánlásnak megfelelően alkalommal a 2.1. pontban hivatkozott 2. számú mellékletben részletezett gyógyszerek közül a megjelöltek minőségmegóvó cseréjét végrehajtani az Ajánlati Felhívásban és az Ajánlati Dokumentációban részletesen meghatározott feltételekkel Eladó a szállítást külön értesítés nélkül köteles teljesíteni Eladó a szállítás előtt legalább 3 nappal köteles a gyógyszerek beérkezéséről a z EKIt értesíteni A Vevő a megjelölt betárolási határidő előtt történő teljesítést elfogad, előteljesítés esetén is a 4.2. pont szerint kerülhet sor számla kiállítására és kifizetésére. (előteljesítés) VI. A teljesítés helye 6.1. Szerződő Felek a szállítás teljesítésének helyeként a Vevő által megjelölt telephelyét határozzák meg Vevő a teljesítés helyének változása esetén köteles az Eladót, illetve annak kijelölt kapcsolattartóját, legkésőbb az esedékes szállítást megelőző tizenöt (15) nappal korábban írásban értesíteni. VII. Mennyiségi és minőségi vizsgálat rendje Mennyiségi ellenőrzés (a szállított Gyógyszerek átvétele) 7.1. A gyógyszer mennyiségi vizsgálata és átvétele a gyógyszernek a teljesítési helyre történő megérkezésekor történik. A mennyiségi átvételt a Vevő végzi A mennyiségre vonatkozó okmányok a leszállított gyógyszerekkel együtt érkező szállítólevél és fuvarlevél, minőségre vonatkozó okmányok: Az Eladó a gyógyszerek ( Certificate of analysis/ Minőségi / Eladható készletbe helyezési bizonylat) bizonylatát az adott tételből történő szállítással egyidejűleg köteles átadni Vevő

7 részére és az illetékes Hatóság (OGYÉI) által kiadott alaki hibás vagy végleges minta engedélyező határozatát. A bizonylatnak a jogszabály által előírt adatokat kell tartalmaznia: a beérkező áru nevét, az áru gyártóját, a gyártás helyszínét (amennyiben ismert), a gyártási számot (lot/sarzs), a gyártási tétel gyártásának és lejáratának idejét, valamint a gyógyszerek megfelelősségére vonatkozó nyilatkozato(ka)t, dátummal, az arra feljogosított személy(ek) által érvényesen aláírva. Áru visszaszállítása: Vevő a visszaszállításra kerülő Áruhoz köteles mellékelni bizonylatot ( Certificate of analysis/ Minőségi / Eladható készletbe helyezési bizonylat) és a gyógyszerekre vonatkozó tárolási nyilatkozatot, melyen deklarálja, hogy az Árut a forgalomba hozatali engedélyben előírt körülményeknek megfelelően tárolta A csomagegységek sértetlenségét, mennyiségét, a hűtőlánc folyamatosságának biztosítását a Vevő ellenőrzi. A sértetlen és megfelelő mennyiségű csomagegységekről szóló fuvarokmányok átvételével, a szállítólevél aláírásával mennyiségileg a szállítás befejezést nyer. A szállításkor, illetve az Eladó által végzett átadáskor esetlegesen sérült csomagegységekről az Eladó és a Vevő jegyzőkönyvet készít, amelyben rögzítik a sérülés által érintett csomag azonosítására alkalmas adatokat, a sérülés mértékének leírását, az esetlegesen felhasználásra alkalmatlanná vált gyógyszerek mennyiségét, a sérülés feltételezett okának leírását, valamint az OGYÉI sérült gyógyszerek további sorsára vonatkozó rendelkezését A szállítás során bekövetkező sérülésnek minősül, ha megállapítható, hogy a gyógyszer hőmérséklete az alkalmazási előiratában meghatározott hőmérsékleti tartománynak nem felel meg, illetve a szállítás során, a szállítólevélhez csatolt kinyomtatott, hőmérsékleti regisztrátum alapján megállapítható, hogy a hűtőlánc folyamatossága nem volt biztosított, vagy a szállítás hőmérsékletét nem tudja igazolni A Vevő a 7.3. pontban írt, sérült gyógyszerek további sorsára nézve értesíti az Eladót. Minőségi ellenőrzés és a betárolás folyamata 7.5. A leszállított gyógyszerek összetételére, minőségére, tárolására, kezelésére, használatának módjára vonatkozóan a gyógyszer elfogadott törzskönyvezési dokumentációja és az érvényes alkalmazási előírások rendelkeznek.

8 7.6. A Termék átvételekor nem felismerhető hibák esetén a Vevő a hiba észlelésétől számított legkésőbb 48 órán belül elektronikus levélben értesíti az Eladót. Egyidejűleg 5 munkanapon belül Vevő megjelöli a további áruvizsgálat időpontját, melyen az Eladó képviselői kötelesek megjelenni. Az áruvizsgálatról jegyzőkönyv készül A Termék átvételekor az alább részletezett hibák nem tekinthetők felismerhetőnek: Az egységen belüli csomagolás sérüléséből származó minőségi hiba vagy áruhiány Csomagolási egységen belüli áruhiány Egyéb minőségi hiba, mely a Termék rendeltetésszerű felhasználását megakadályozza 7.8. Amennyiben az Eladó nem ismeri el a hiányt, vagy a minőségi hibát, illetőleg az áruvizsgálaton a kijelölt időpontban nem jelenik meg, és/vagy a neki megküldött jegyzőkönyv megállapításait vitatja, a vitás kérdés tisztázása érdekében a Vevő az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézettől ( OGYÉI ) kér állásfoglalást, illetve amennyiben szükséges vizsgálat elvégzését Ha a Termék az Eladó által is elismert módon, vagy az OGYÉI álláspontja vagy vizsgálata alapján nem megfelelőnek/minőséghibásnak bizonyul vagy hiányos, úgy az Eladó köteles az összes hibás vagy hiányzó Termékmennyiséget saját költségén haladéktalanul kifogástalan Termékre cserélni, vagy a hiányt pótolni, illetve az OGYÉI részére a vizsgálat költségét megtéríteni Ha az Eladó által elismert vagy az OGYÉI álláspontja alapján minőséghibásnak/nem megfelelőnek bizonyul Termék cseréjére az Eladó hibájából az áruvizsgálatot követő 30 napon belül nem kerül sor, úgy a Vevő jogosult helyettesítő Termék terápiásan egyenértékű mennyiségének soron kívüli beszerzésére, és az ebből eredő többletköltségek Eladóra hárítására Bizonyítvány elfogadása alapján kiállított minőségi bizonyítványt az igazgatási szolgáltatási díj befizetése igazolásának kézhezvétele után az OGYÉI kiadja az Eladónak. Hibás teljesítés, meghiúsulás A nem megfelelőnek minősített gyártási tétel leszállítása hibás teljesítésnek tekintendő, amelyről az OGYÉI haladéktalanul értesíti az Eladót és a Vevőt. A Vevő ebben az esetben jogosult minden további minőségi vizsgálat nélkül a szállítmány kicserélését kérni. Amennyiben a gyógyszer megnevezése, és/vagy kiszerelése nem egyezik meg a szerződésben rögzítettel, lejárati ideje az előírtnál rövidebb, a Vevő jogosult a szállítást hibás teljesítésnek tekinteni és további minőségi vizsgálat nélkül a szállítmány kicserélését kérni. Az Eladó - a pont szerint nem megfelelőnek, illetve a 7.3. és 7.4. pont szerint sérültnek minősített gyógyszerek esetében - köteles saját költségén gondoskodni a

9 hibásnak minősített gyógyszereknek a vizsgálat és a leszállítási helyéről történő visszaszállításáról, illetve azok szakszerű megsemmisítéséről. Az Eladó köteles a 7.9 pont szerint nem megfelelőnek, illetve a 7.3. és a 7.4. pont szerint sérültnek minősített gyógyszerek kicserélésére Meghiúsult teljesítésnek minősül, ha a Ptk (6) bekezdése alapján az Eladó olyan okból, amelyért felelős, nem tárolja be az adott betárolási időpontban esedékes mennyiségű gyógyszer teljes egészében, az adott betárolási határidőt követő 30. napig. VIII. Alvállalkozó igénybevétele 8.1. Az Eladó a jelen adásvételi szerződés aláírásával egyidejűleg bejelenti, hogy a jelen adásvételi szerződés teljesítésében az ajánlatában megjelölt alvállalkozó(ka)t veszi igénybe. Az Eladó a jelen adásvételi szerződés aláírásával egyidejűleg bejelenti, hogy a jelen adásvételi szerződés teljesítéséhez nem vesz igénybe alvállalkozót Az Eladó nyilatkozik arról is, hogy a 8.1. pontban megjelölt, általa igénybe venni kívánt alvállalkozó(k) nem áll(nak) kizáró okok hatálya alatt. (adott esetben) 8.3. Az Eladó a szerződés teljesítésének időtartama alatt köteles a Vevőnek minden további, a teljesítésbe bevonni kívánt alvállalkozót előzetesen bejelenteni, és a bejelentéssel együtt nyilatkozni arról is, hogy az általa igénybe venni kívánt alvállalkozó nem áll kizáró okok hatálya alatt Az eljárás során a Vevő által bemutatott valamely szervezet vagy szakember bevonásától nem lehet eltekinteni olyan esetben, ha az érintett szerződés sajátos tulajdonságait figyelembe véve az adott személy (szervezet) igénybevétele a közbeszerzési eljárásban az ajánlatok értékelésekor meghatározó körülménynek minősült. Ilyen esetben csak a jogutódlás olyan eseteiben változhat a bevont szervezet, ha az új szervezet az értékeléskor figyelembe vett minden releváns körülmény - különös tekintettel a 76. (3) bekezdés b) pontja szerinti esetben az értékelt személyi állomány - tekintetében az eljárásban bemutatott szervezet jogutódjának tekinthető. Az értékeléskor meghatározó szakember személye csak az ajánlatkérő hozzájárulásával és abban az esetben változhat, ha az értékeléskor figyelembe vett minden releváns körülmény tekintetében az értékelttel egyenértékű szakember kerül bemutatásra. IX. Szavatossági feltételek 9.1. Az Eladó szavatolja, hogy az általa szállított gyógyszer maradéktalanul megfelel az Ajánlati Felhívásban és a jelen szerződés elválaszthatatlan mellékletét képező 4 A 8.1. pont a Kbt (3) és (4) bekezdéseiben foglaltakra figyelemmel kerül kitöltésre.

10 Ajánlatában meghatározott minőségi specifikációnak és a gyógyszer felhasználhatóságára vonatkozó szabvány szerint előírt szavatossági feltételeknek, a szállítás időpontjában még legalább a 2.1. pontban megadott hónap lejárati idővel rendelkezik. Szerződő felek rögzítik, hogy a gyógyszerek lejárati ideje alatt azt a felhasználhatósági időtartamot értik, amelynek végéig kizárólag a minőségi követelményekben rögzített határértékeken belül változva, a Termék megőrzi a gyógyszer fizikai, kémiai, mikrobiológiai és biofarmáciai tulajdonságait, vagyis minőségét, hatékonyságát és relatíve ártalmatlanságát, és amely időtartam az alkalmazási előiratában szerepel Az Eladó szavatolja, hogy a gyógyszer gyártása megfelel Magyarország és az Európai Unió mindenkor hatályos jogszabályaiban meghatározott rendelkezéseknek Az Eladó kötelezi magát arra, hogy amennyiben a gyógyszer forgalmazására vonatkozó, előírt engedélyeket visszavonják, a gyógyszer forgalmazását felfüggesztik, vagy megszüntetik, akkor e körülményről a Vevőt haladéktalanul értesíti Szerződő Felek a gyógyszer forgalomból való kivonása esetén a jelen szerződést meghiúsultnak tekintik. X. Szerződésszegés és jogkövetkezményei Szerződő Felek súlyos szerződésszegésnek tekintik az Eladó részéről különösen, de nem kizárólagosan a 120 napon túli szállítási késedelmet, a gyógyszer minőségi problémáit, a Vevő részéről az általa nem vitatott követeléssel kapcsolatos 60 napon túli fizetési késedelmet A Ptk. 6:186. (1) bekezdése alapján a Szerződő Felek a jelen szerződésben késedelmi és meghiúsulási i kötbért kötnek ki Késedelmi kötbér: Az Eladó, ha olyan okból, amelyért felelős, késedelmesen tárolja be a gyógyszert, kötbér megfizetésére köteles, melynek alapja a késve betárolt gyógyszer áfa nélkül számított ellenértéke, mértéke pedig a késedelembe esés 1. napjától a késedelem 120. napjáig naptári naponként 0,25 (azaz huszonöt század) százalék. 120 naptári napot meghaladó késedelem esetén ajánlatkérő további késedelmi kötbért nem számít fel. A késedelembe esés kezdő napjának a gyógyszer betárolási határidejének lejárati napját követő nap számít. Amennyiben a betárolási határidő munkaszüneti napra esik, úgy a késedelembe esés kezdő napjának a gyógyszer betárolási határidejének lejárati napját követő második munkanap számít. A késdelembe esés utolsó napjának a szerződés szerinti betárolási kötelezettség teljesítésének napja minősül.. Amennyiben a gyógyszer betárolása a jelen adásvételi szerződés 2.1. pontja szerint több időpontban történik, a késedelmi kötbér az adott időpontban esedékes mennyiségű gyógyszer alapján számítandó.

11 A Vevő a késedelmi kötbér érvényesítése érdekében a késedelmes betárolás napját követő 15 napon belül igazolható módon felszólító levelet intéz az Eladóhoz, amelyben tájékoztatja az Eladót a késedelmi kötbér összegéről, és a befizetés határidejéről, célszámla számáról Meghiúsulási kötbér: Amennyiben a szerződés teljesítése a pont szerint meghiúsul, és a Vevő vagy az Eladó a szerződést a pont szerint felmondta, az Eladó egyszeri meghiúsulási kötbér fizetésére köteles. A meghiúsulási kötbér mértéke a felmondás időpontjában a jelen adásvételi szerződés alapján még be nem tárolt, teljes mennyiségű termék áfa nélkül számított ellenértékének 30 %-a. Az Eladó 120 naptári napot meghaladó késedelem esetén a pontban foglaltak szerint késedelmi kötbér megfizetésére kötelezhető vagy az adásvételi szerződés pont szerinti felmondása esetén az e pontban foglaltaknak megfelelően meghiúsulási kötbér megfizetésére kötelezhető A Vevő jogosult a fent meghatározott módon kiszámított kötbér összegét az Eladó esedékes számlájába beszámítani, amennyiben a Kbt (6) bekezdésében foglalt feltételek fennállnak. XI. A szerződés megszűnése A Vevő felmondással, egyoldalúan megszüntetheti a szerződést, amennyiben az Eladó hibásan teljesít, és a hibás gyógyszer (gyártási tétel) kicserélésére és az OGYÉI általi felszabadítására a betárolási határidőtől számítottan 90 napig nem kerül sor A pont szerinti meghiúsulási esetben az Eladó vagy a Vevő felmondással, egyoldalúan írásban megszüntetheti a szerződést, a meghiúsulási kötbér kifizetése mellett. A meghiúsulási kötbér érvényesítése érdekében a rendkívüli felmondás időpontját követő 15 napon belül a Vevő a betárolási határidő lejártát követően felszólító levelet intéz az Eladóhoz, amelyben a tájékoztatja az Eladót a meghiúsulási kötbér összegéről, a befizetés határidejéről A Vevő jogosult és egyben köteles a szerződést felmondani - ha szükséges olyan határidővel, amely lehetővé teszi, hogy a szerződéssel érintett feladata ellátásáról gondoskodni tudjon ha a) az Eladóban közvetetten vagy közvetlenül 25%-ot meghaladó tulajdoni részesedést szerez valamely olyan jogi személy vagy személyes joga szerint jogképes szervezet, amely tekintetében fennáll a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontjában meghatározott feltétel. b) az Eladó közvetetten vagy közvetlenül 25%-ot meghaladó tulajdoni részesedést szerez valamely olyan jogi személyben vagy személyes joga szerint jogképes szervezetben, amely tekintetében fennáll a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont kb) alpontjában meghatározott valamely feltétel.

12 11.4. A Vevő köteles a szerződést felmondani, vagy (a Ptk.-ban foglaltak szerint) attól elállni, ha a szerződés megkötését követően jut tudomására, hogy a szerződő fél tekintetében a közbeszerzési eljárás során kizáró ok állt fenn, és ezért ki kellett volna zárni a közbeszerzési eljárásból A külföldi adóilletőségű Eladó köteles a szerződéshez arra vonatkozó meghatalmazást csatolni, hogy az illetősége szerinti adóhatóságtól a magyar adóhatóság közvetlenül beszerezhet a nyertes ajánlattevőre vonatkozó adatokat az országok közötti jogsegély igénybevétele nélkül A szerződés időbeli hatálya annak megkötésétől 36. hónap utolsó napjáig tart. XII. Vegyes-és záró rendelkezések Szerződő Felek tudomásul veszik, hogy egyrészről a jelen szerződést az Állami Számvevőszékről szóló évi LXVI. törvény 5. -ának (5) bekezdésében, továbbá a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalról szóló 355/2011. XII. 30.) Korm. rendelet 6. - ában foglaltak alapján az Állami Számvevőszék, illetőleg a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal is jogosult ellenőrizni a rendelkezésükre bocsátott költségvetési pénzeszközök szerződésszerű felhasználását, másrészről az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXXII. törvény ( Infotv. ) 26. -a, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény alapján a szerződés tartalmáról való tájékoztatást nem lehet üzleti titok címén megtagadni Az Eladó tudomásul veszi, hogy a Vevő a jelen szerződést a Kbt. 31. (1) bekezdés e) pontja értelmében köteles honlapján közzétenni Az Eladó a Kbt (1) bekezdése értelmében vállalja, hogy nem fizet, illetve nem számol el a szerződés teljesítésével összefüggésben olyan költségeket, melyek a Kbt. 62. (1) bekezdés k) pont ka)-kb) alpontja szerinti feltételeknek nem megfelelő társaság tekintetében merülnek fel, és melyek a nyertes ajánlattevő adóköteles jövedelmének csökkentésére alkalmasak Az Eladó a Kbt (2) bekezdése értelmében vállalja, hogy a szerződés teljesítésének teljes időtartama alatt tulajdonosi szerkezetét az ajánlatkérő számára megismerhetővé teszi és a Kbt (3) bekezdése szerinti ügyletekről az ajánlatkérőt haladéktalanul értesíti. 5 A pont kizárólag akkor része a szerződésnek, ha az Eladó külföldi adóilletőségű.

13 12.5. Jelen szerződés módosítása a Kbt ában foglaltak szerint csak szerződésmódosító közös nyilatkozatban, mindkét Szerződő Fél által történő cégszerű aláírással érvényes Szerződő Felek kijelentik, hogy a közöttük esetlegesen felmerülő vitás kérdések rendezésének elsődleges eszközének a képviselőik közötti haladéktalan egyeztetést tekintik, melynek helye minden esetben Vevő székhelye. Jogviták esetére a magyar jog az irányadó, és Szerződő Felek, értékhatártól függően alávetik magukat a hatáskörrel rendelkező illetékes bíróság, illetőleg törvényszék eljárásának A Vevő részéről kapcsolattartásra jogosult: Haláchy Enikő osztályvezető Kapcsolattartó címe: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 21. Telefonszám: cím: halachy.eniko@eki.hu Az Eladó részéről kapcsolattartásra jogosult: Kapcsolattartó címe: Telefonszám: cím: Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény ( Ptk. ) és a Kbt. hatályos rendelkezéseit kell alkalmazni Jelen tizenegy (11) oldalas szerződés hat (6) egymással szó szerint megegyező példányban készült. Alulírott Szerződő Felek a jelen szerződést elolvastuk, a tartalmát együttesen értelmeztük, s azt, mint akaratunkkal mindenben megegyező jognyilatkozatot, helybenhagyó hatállyal írjuk alá. Budapest, Eladó képviseletében Vevő képviseletében Pénzügyi ellenjegyző:

-z+o -O()5"~ ~ S u:to- DO,:) 1f QPP06t-,

-z+o -O()5~ ~ S u:to- DO,:) 1f QPP06t-, , SZALLITASI SZERZODES " ", OT" Iktatószám: 154-142/2010. -z+o -O()5"~ ~ S u:to- DO,:) 1f QPP06t-, amely létrejött egyrészről az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (cím: 1097 Budapest, Gyáli út 2-6., képviseli:

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11.

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. szeptember hó 08. nap AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyában

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyában ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyában Amely létrejött egyrészről a Szent István Egyetem Székhely: 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Nyilvántartási szám:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám: cím: Képviseli:

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:  cím: Képviseli: V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S 4. r é s z a j á n l a t i k ö r amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:

Részletesebben

Kft. (székhely:., Cg... adószáma:., képviseli: ), mint vállalkozó a továbbiakban Vállalkozó között a mai napon az alábbi feltételekkel:

Kft. (székhely:., Cg... adószáma:., képviseli: ), mint vállalkozó a továbbiakban Vállalkozó között a mai napon az alábbi feltételekkel: Adásvételi szerződés Amely létrejött egyrészről Nyakas Pince Zártkörűen Működő Részvénytársaság (2073 Tök, Központi major; képviseli Körmendi József vezérigazgató, adószám: 14498598-2-13, közösségi adószám:

Részletesebben

Útkarbantartáshoz szükséges erő- és munkagépek beszerzése

Útkarbantartáshoz szükséges erő- és munkagépek beszerzése ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KÖZBESZERZÉSI RÉSZENKÉNT Útkarbantartáshoz szükséges erő- és munkagépek beszerzése tárgyú ajánlathoz. (tervezet) amely létrejött egyrészről a. (székhely:., adószám:.., pénzforgalmi

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Fon-Trade Music kft. székhelye: 1081 Budapest, Kiss József u. 14. cégjegyzékszáma: 01-09-069891 képviseli: Csider Bálint adószám: 10409534-2-42 pénzforgalmi

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

Adásvételi szerződés

Adásvételi szerződés Adásvételi szerződés Amely létrejött egyrészről Nyakas Pince Zártkörűen Működő Részvénytársaság (2073 Tök, Központi major; képviseli Körmendi József vezérigazgató, adószám: 14498598-2-13, közösségi adószám:

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 1 NEMZETBIZTONSÁGI SZAKSZOLGÁLAT 1399 Budapest 62. Pf.: 710/4-2. 4. sz. melléklet a 30700/19944- /2017. számú anyag dokumentációjába. Iktsz.: 30700/19944 - /2017. sz. pld. amely létrejött egyrészről a

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033. Budapest, Fő tér 3. adószáma: 15503004-2-41 statisztikai számjele: 15503004751101 számlavezető

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály Schifner Marianna mb. Főosztályvezető 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház- Rendelőintézete, mint ajánlatkérő (a továbbiakban, mint megrendelő), Eger, Széchenyi út 27-29., másrészről

Részletesebben

LICENCSZÁLLÍTÁSI ÉS LICENCKÖVETÉSI SZERZŐDÉS

LICENCSZÁLLÍTÁSI ÉS LICENCKÖVETÉSI SZERZŐDÉS LICENCSZÁLLÍTÁSI ÉS LICENCKÖVETÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Székhelye: H-1134 Budapest, Váci út 45. B. épület Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-043108 Bankszámlaszáma:

Részletesebben

Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja:

Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: Szállítási Szerződés Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES 11 r SZÁLLÍTÁSI SZERZODES amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest,

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szerződés száma:: Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről: a továbbiakban Vevő, másrészről az UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u.25. Adószám: 10316007-242 Bankszáma:

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése:

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése: 4./ Fizetési feltételek: A Szállító által adott árajánlat alapján a szerződő felek a melléklet szerinti árakban állapodnak meg. Az árak tartalmazzák a Szállító összes költségét és díját, a Bajai Szent

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Johnson & Johnson Kft. (2045

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás

Részletesebben

1./ Szerződés tárgya: 1.1. A szerződés tárgya a Megrendelő által közzétett a augusztus 21.-i keltezésű Ajánlati Dokumentációban meghatározott, é

1./ Szerződés tárgya: 1.1. A szerződés tárgya a Megrendelő által közzétett a augusztus 21.-i keltezésű Ajánlati Dokumentációban meghatározott, é SZERZŐDÉS 4229.2/1 mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza (6000 Kecskemét, Nyíri út 38.) Képviseli: Dr. Svébis Mihály főigazgató Adószám: 15336062-2-03 Számla sz.: OTP Bank

Részletesebben

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: ISO BUS vizsgáló tesztelő rendszer beszerzése tárgyában

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: ISO BUS vizsgáló tesztelő rendszer beszerzése tárgyában ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: ISO BUS vizsgáló tesztelő rendszer beszerzése tárgyában Amely létrejött egyrészről a Szent István Egyetem Székhely: 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Nyilvántartási

Részletesebben

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok:

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok: 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban Kbt. 56. alapján Ajánlatkérő: Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.) Közbeszerzési eljárás tárgya: Enoxaparine

Részletesebben

Vállalkozási szerződés. Parkfenntartási, fűkaszálási és sövénynyírási feladatok ellátása Nyergesújfalu város közterületein 2017.

Vállalkozási szerződés. Parkfenntartási, fűkaszálási és sövénynyírási feladatok ellátása Nyergesújfalu város közterületein 2017. Vállalkozási szerződés Parkfenntartási, fűkaszálási és sövénynyírási feladatok ellátása Nyergesújfalu város közterületein 2017. HNT I. Szerződő felek: Jelen szerződés létrejön egyrészről Nyergesújfalu

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban : VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban amely létrejött egyrészről Szeghalom Város Önkormányzata 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. adószáma: 15344571-2-04

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére.

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére. ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére. mely létrejött egyrészről: Név: Szatmári Többcélú Kistérségi Társulás Cím: 4700. Mátészalka, Rákóczi u.

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel. SZEGEDI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM Cím: 6728. Szeged, Bajai út. 14., 6701. Szeged Pf. 495. Telefon: (62) 559-577, (30) 394 8958 Fax: (62) 559-579, BM tel.: 33/1397, Fax: 33/1162 E-mail:iskola@szrszg.hu Web:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására A beszerzési felhívást Zsámbék Város Önkormányzata közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12. Libegő menetjegy, Nosztalgia jegy, Sikló kartonkártya tekercs és Termotranszver beléptető rendszer megszemélyesítő nyomtatójához festékszalag beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt..

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés Iktatószám: AK-06-150/23009. amely létrejött egyrészről az Állami Számvevőszék Székhelye: 1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 10. Törzskönyvi szám: 324766 Bankszámlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona Székhelye: 1112 Budapest, Kamaraerdei út 16. Képviselő: Somogyi Gábor intézményvezető Sármai Józsefné gazdasági

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről név: Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona székhely: 1173 Budapest, Pesti út 117. adószám: 15492519-2-42 bankszámlaszám: 11784009-15492519 cégjegyzékszám/pir

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézete, mint ajánlatkérő (a továbbiakban, mint megrendelő), Eger, Széchenyi út 27-29., másrészről

Részletesebben

Főfékhenger, munkahenger felújítása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-335/13.

Főfékhenger, munkahenger felújítása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-335/13. Főfékhenger, munkahenger felújítása Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS 2014. január Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/22-49/2012. amely létrejött egyrészről az Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény (8184 Balatonfűzfő, Irinyi utca 2., képviseli: Polyák István

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről Csurgó Város Önkormányzata székhely: 8840 Csurgó, Széchenyi tér 2. Adószám: 15731632-2-14 képviseli: Füstös János Polgármester továbbiakban Vevő, másrészről:

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, masreszről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/40-21/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzat (székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19), képviseli: Marton Béla polgármester,

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

Motoralkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-414/17) MŰSZAKI LEÍRÁS 2018.

Motoralkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-414/17) MŰSZAKI LEÍRÁS 2018. Motoralkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-414/17) MŰSZAKI LEÍRÁS 2018. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. Műszaki követelmények A mellékletben az egyes tételeknél megadott gyártmányjelölések

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015. BKV Zrt. energetikai folyamataira vonatkozó Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2009. számú szabványnak megfelelő Tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

Közbeszerzési Hatóság közleménye

Közbeszerzési Hatóság közleménye Közbeszerzési Hatóság közleménye A Közbeszerzési Hatóság - a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 187. (2) bekezdésének ab) alpontjával, valamint az r) ponttal összhangban

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Fertőtlenítő szerek szállítására (rész száma)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Fertőtlenítő szerek szállítására (rész száma) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Fertőtlenítő szerek szállítására (rész száma) Amely létrejött egyfelől Kanizsai Dorottya Kórház székhely: 2-8. bankszámlaszám: 10049006-00324412-00000000 adószám: 15433750-2-20 képviseletében:

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet (székhely: 1116 Budapest, Tomaj u. 4., aláírásra jogosult képviselője: Lehel László elnök-igazgató), továbbiakban mint

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Fon-Trade Music Kft. székhelye: 1081 Budapest, Kiss József u 14. cégjegyzékszáma: 01-09-069891 képviseli: Csider Bálint adószám: 10409534-2-42 pénzforgalmi

Részletesebben

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr Szabó

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll:

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll: KERETMEGÁLLAPODÁS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. Törvény (továbbiakban Kbt.) alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

Skoda-Solaris Trollino 12 típusú trolibuszokhoz karosszéria elemek beszerzése (BKV Zrt. T-488/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III.

Skoda-Solaris Trollino 12 típusú trolibuszokhoz karosszéria elemek beszerzése (BKV Zrt. T-488/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. Skoda-Solaris Trollino 12 típusú trolibuszokhoz karosszéria elemek beszerzése (BKV Zrt. T-488/17) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2018 I. Általános műszaki, minőségi elvárások 1. Az

Részletesebben

Konyhai és háztartási cikkek beszerzése

Konyhai és háztartási cikkek beszerzése Konyhai és háztartási cikkek beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2019. január AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyíílés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : 10032000-0140o805-00000000 mint Megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. BKV Zrt. MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint bevezetett energiairányítási rendszerének tanúsítói auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

Szállítási szerződés. 1. A szerződés tárgya. 2. A szerződés összege

Szállítási szerződés. 1. A szerződés tárgya. 2. A szerződés összege Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Hivatalos né: Tiszacsege Város Önkormánizata Postai Cím: 4066 Tiszacsege. Kossuth utca 5. Adószám: 15728616-2-09 Számlavezető: OTP BANK \\rt. Bankszámlaszám:

Részletesebben

SZERZŐDÉS 4351/2. mely létrejött egyrészről a

SZERZŐDÉS 4351/2. mely létrejött egyrészről a SZERZŐDÉS 4351/2 mely létrejött egyrészről a * Budapest Főváros XIX. Ker. Önkormányzat Kispesti Egészségügyi Intézete (1195 Budapest, Ady Endre út 122.) Képviseli: Avramcsev Péter gazdasági igazgató Adószám:

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés Amely létrejött Egyrészről Cégnév: Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Képviselő/név, tisztség: Kapcsolattartó/név, telefonszám, email Felelős műszaki vezető név, telefonszám, email:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

BKV Zrt. Becsült súly (kg)

BKV Zrt. Becsült súly (kg) BKV Zrt. ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS A jelen adásvételi szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa u.

Részletesebben

ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS TERVEZET 2. sz. módosítás

ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS TERVEZET 2. sz. módosítás ../201... ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS TERVEZET 2. sz. módosítás amely létrejött egyrészről az Eszterházy Károly Egyetem (a továbbiakban: Vevő) székhely: 3300 Eger, Eszterházy tér 1. intézményi azonosító:

Részletesebben